Hlavní msto Praha RADA HLAVNÍHO MSTA PRAHY U S N E S E N Í. Rady hlavního msta Prahy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hlavní msto Praha RADA HLAVNÍHO MSTA PRAHY U S N E S E N Í. Rady hlavního msta Prahy"

Transkript

1 Hlavní msto Praha RADA HLAVNÍHO MSTA PRAHY U S N E S E N Í Rady hlavního msta Prahy íslo 1360 ze dne k návrhu na zrušení usnesení Rady HMP ze dne schválení Pravidel pro pronájem byt ve vlastnictví hl.m. Prahy nesvených mstským ástem, zpracovaných v souladu s Koncepcí bytové politiky hl.m. Prahy pro rok 2004 a navazující období schválení Pravidel pro pronájem byt v dom p. 624 v ulici Myjavská, k.ú. akovice rozdlení 337 byt z fondu volných byt hlavního msta Prahy zpsob pronájmu byt ve vlastnictví hl.m. Prahy nesvených mstským ástem z kvóty "nezbytné služby" Rada hlavního msta Prahy I. I I. z r u š u j e s úinností od usnesení Rady HMP ze dne k rozpracování koncepce bytové politiky hl.m. Prahy pro rok 2000 a navazující období s c h v a l u j e 1. s úinností od Pravidla pro pronájem byt ve vlastnictví hl.m. Prahy nesvených mstským ástem, zpracovaná v souladu se schválenou Koncepcí bytové politiky hl.m. Prahy pro rok 2004 a navazující období dle pílohy. 1 tohoto usnesení 2. Pravidla pro pronájem byt v dom p. 624 v ulici Myjavská, k.ú. akovice dle pílohy. 2 tohoto usnesení 3. rozdlení 337 byt z fondu volných byt hlavního msta Prahy dle pílohy. 3 tohoto usnesení 4. zpsob pronájmu byt ve vlastnictví hl.m. Prahy nesvených mstským ástem z kvóty "nezbytné služby" dle pílohy. 4 tohoto usnesení 5. zpsob pronájmu byt ve vlastnictví hl.m. Prahy nesvených M Policii R, státnímu zastupitelství, soudm, Nejvyššímu kontrolnímu úadu a Hasiskému záchrannému sboru takto: nájemní smlouva bude uzavena mezi hl.m. Prahou a výše uvedenými právními subjekty, které následn uzavou podnájemní smlouvu s konkrétní fyzickou osobou a to se souhlasem hl.m. Prahy I I I. s t a n o v u j e - u 10 byt "epy nástavba Nevanova" - u 69 byt "Horní Libe Pekaka" - u 8 byt "Nebušice nástavba" - u 18 byt v rekonstruovaném objektu "Myjavská 624" nájemné 55,- K/m 2 zapoitatelné plochy bytu za msíc *)

2 - u 36 byt "Polabská Miškovice" nájemné 50,- K/m 2 zapoitatelné plochy bytu za msíc *) - u 172 uvolnných byt a u 22 byt pevedených z kvóty mstské ásti Praha 8 nájemné ve stejné výši jako je nájemné v ostatních bytech v pedmtném dom *) - u 2 byt v Praze 5 Lahovicích na adrese K Novým domkm 122 a Ke Stanici 90 nájemné 55,- K/m 2 zapoitatelné plochy za msíc *) *) s možností každoroní valorizace vždy k 1. ervenci, nejdíve však po 12 msících, mírou inflace vyjádenou pírstkem prmrného indexu spotebitelských cen za 12 msíc posledního kalendáního roku proti prmru 12 msíc pedposledního kalendáního roku zveejnnou eským statistickým úadem, piemž zapoitatelnou plochou se rozumí celková plocha všech místností v byt a polovina plochy sklepní kóje, lodžie a balkónu I V. V. u k l á d á 1. MHMP - BYT MHMP 1. vypracovat a podepsat nájemní smlouvy k bytm dle bodu II. Kontrolní termín: vypracovat a podepsat nájemní smlouvy k bytm dle bodu III. tohoto usnesení Kontrolní termín: ž á d á starosty mstských ástí aby zajistili pedložení návrh na pronájem byt v potu dle pílohy. 3 tohoto usnesení, dle pokyn bytového odboru Magistrátu hlavního msta Prahy zpracovaných dle "pravidel" uvedených v píloze. 1 a 2 tohoto usnesení, vetn kompletních spisových materiál Termín MUDr. Pavel Bém primátor hl.m. Prahy Ing. Jan Bürgermeister námstek primátora hl.m. Prahy Pedkladatel: námstek primátora Bürgermeister Tisk: 9207 Provede: MHMP - BYT MHMP Na vdomí: odbory MHMP

3 Píloha. 1 k usnesení Rady HMP ze dne Pravidla pro pronájem byt ve vlastnictví hl.m. Prahy nesvených mstským ástem, zpracovaná v souladu se schválenou Koncepcí bytové politiky hl.m. Prahy pro rok 2004 a navazující období. 1. Tato pravidla se vztahují na pronájem byt žadatelm navrhovaným mstskými ástmi na základ kvóty byt schválené mstským ástem usnesením Rady hl.m. Prahy, pokud usnesením Rady hl.m. Prahy nebude stanoveno jinak. Pokud je navrhovaným žadatelem nájemce obecního bytu, který tento byt po pronájmu bytu v dom hl.m. Prahy nesveném mstské ásti uvolní (na základ dohody o zániku nájmu bytu), neuplatní se body 5. až 9. tchto pravidel a nebude považován za nájemce ve smyslu bodu 2.b) tchto pravidel. Doba nájmu nov pronajatého bytu bude korespondovat s dobou nájmu uvolovaného bytu. 2. Byt dle tchto pravidel mže být pronajat pouze žadatelm, kteí souasn splují podmínky uvedené pod písmeny a), b), c). a) istý píjem na domácnost žadatele bude v rozsahu uvedeném v následující tabulce: Poet len domácnosti a více Násobek prmrné msíní mzdy v hl. m. Praze za minulý rok * ) od 0,35 do 0,7 od 0,5 do 1,0 od 0,7 do 1,25 od 0,9 do 1,5 od 1,1 do 1,7 *) Údaj zveejovaný eským statistickým úadem. (Poznámka: Pro nájemní smlouvy uzavírané v prvním pololetí kalendáního roku se vychází z prmrné mzdy v hl. m. Praze v roce pedminulém.). b) žadatel ani len jeho domácnosti nemá vlastnické, spoluvlastnické, nájemní nebo bemenné právo k užívání jiného bytu nebo domu c) žadatel ani len jeho domácnosti nevlastní žádný nemovitý majetek. 3. Nájemné vetn jeho valorizace bude sjednáno ve výši schválené píslušným usnesením Rady hl. m. Prahy. 4. Pi pronájmu konkrétního bytu bude nekompromisn dodržována pimenost velikosti bytu potu len domácnosti nájemce v kontextu s píjmem jeho domácnosti. 5. Nájemní smlouva bude uzavena na dobu uritou v délce 2 let. 6. Pokud budou po uplynutí sjednané doby nájmu splnny všechny podmínky uvedené v bodu 2. tchto pravidel, mže být doba nájmu až tikrát opakovan prodloužena dodatkem nájemní smlouvy, a to za stejných podmínek.

4 7. Pokud budou po uplynutí sjednané doby nájmu splnny všechny podmínky uvedené v bodu 2., s výjimkou pekroení horní hranice vymezeného píjmu na domácnost o mén než 25%, mže být doba nájmu rovnž až tikrát opakovan prodloužena dodatkem nájemní smlouvy, a to za stejných podmínek s výjimkou nájemného. 8. Pi prodloužení doby nájmu dle bodu 7. tchto pravidel bude nájemné zvýšeno o 20%, nejvýše však do limitu vcného usmrování. (Pokud bude doba nájmu následn prodlužována podle bodu 6 bude nájemné opt píslušn sníženo). 9. Pípadné pokraování nájemního vztahu po dob 8 let bude posuzováno na základ podání nové žádosti nájemce o pronájem obecního bytu. 10. Pi realizaci postupu podle tchto pravidel bude využíváno relevantní metodiky uvedené v naízení vlády.146/2003 Sb., o použití prostedk Státního fondu rozvoje bydlení ke krytí ásti náklad spojených s výstavbou byt pro píjmov vymezené osoby ( 2, písmeno e), f)).

5 Píloha. 2 k usnesení Rady HMP ze dne Pravidla pro pronájem byt v dom.p. 624 v ulici Myjavská, k.ú. akovice 1. Byt dle tchto pravidel mže být podnajat pouze žadatelm, kteí souasn splují podmínky uvedené pod písmeny a), b). a) Žadatel ani len jeho domácnosti nemá vlastnické, spoluvlastnické, nájemní nebo bemenné právo k užívání jiného bytu nebo domu b) Žadatel ani len jeho domácnosti nevlastní žádný nemovitý majetek. 2. Nájemné vetn jeho valorizace bude sjednáno ve výši schválené píslušným usnesením Rady hl. m. Prahy. 3. Nájemní smlouva bude uzavena o mezi HMP a LIGA SERVIS s.r.o. s tím, že s konkrétním uživatelem bytu (tj. vždy s fyzickou osobou) bude uzavena smlouva podnájemní, která bude co do podmínek korespondovat se smlouvou nájemní o na dobu uritou dva roky s tím, že bude možno nájemní smlouvu a návazn podnájemní smlouvu až tikrát prodloužit za stejných podmínek. 4. Nedílnou souástí podnájemní smlouvy bude exekutorský zápis (ve smyslu ustanovení 78 písm. a) zákona. 120/2001 Sb. o soudních exekutorech a exekuní inností v platném znní), píp. notáský zápis (ve smyslu ustanovení 71 písm. a) až c) zákona. 358/1992 Sb. o notáích a jejich innosti v platném znní), kterým podnájemce svolí k naízení a provedení exekuce nebo výkonu rozhodnutí formou vyklizení bytu pro pípad nesplnní povinnosti vyklidit byt, která mu vznikne v dsledku ukonení podnájmu.

6 Píloha. 3 k usnesení Rady HMP ze dne Návrh rozdlení 337 volných byt 1. nezbytné služby 12 uitelé 5 Zdravotnická záchranná služba hlavního msta Prahy 2 Hasiský záchranný sbor hlavního msta Prahy 2 Zoologická zahrada Praha 1 domovníci 2 2. azylanti 9 3. byty pidlované v celomstském zájmu 50 zamstnanci hlavního msta Prahy zaazení do Magistrátu hlavního msta Prahy 9 Mtská policie 19 státní zástupci 1 soudci 1 Policie R 19 Nejvyšší kontrolní úad 1 4. byty zvláštního urení (bezbariérové byty) sociální bytové záležitosti chránné bydlení 2 7. bytové náhrady 1 8. správní obvody Praha C e l k e m : 337 Spr.obvod: návrh: z toho poet byt pro mstskou ást : Praha 1 6 Praha 2 11 Praha 3 15 Praha 4 30 Praha 4 27 Kunratice 3 Praha 5 17 Praha 5 17 Slivenec 0 Praha 6 27 Praha 6 22 P.Kopanina 1 Nebušice 4 Lysolaje 0 Suchdol 0 Praha 7 9 Praha 7 9 Troja 0 Praha 8 1 Praha 8 0 *) D.Chabry 0 áblice 1 Bezinves 0 Praha 9 9 Praha Praha Praha Újezd 1 Šeberov 0 Keslice 0 Praha Praha Libuš 0 Praha Praha eporyje 0 Praha 14 9 Praha 14 8 D.Poernice 1 Praha Praha 15 6 Štrboholy 1 Dube 1 D.Mcholupy 0 Petrovice 3 Praha 16 6 Praha 16 2 Zbraslav 3 Lipence 0 V.Chuchle 1 Lochkov 0 Praha 17 5 Praha 17 5 Zliín 0 Praha 18 3 Praha 19 5 Praha 19 3 akovice 2 Vino 0 Satalice 0 Praha 20 3 Praha 21 3 Praha 21 2 Klánovice 1 Bchovice 0 Kolodje 0 Praha 22 2 Praha 22 2 Královice 0 Nedvzí 0 Kolovraty 0 Benice 0 Celkem: 234 * M Praha 8 - pídl krácen o 20 byt (viz dvodová zpráva)

7 Píloha. 4 k usnesení Rady HMP ze dne Zpsob pronájmu byt ve vlastnictví hl.m. Prahy nesvených mstským ástem z kvóty nezbytné služby Kvóta obsahuje byty pro: - uitele - Zdravotnickou záchrannou službu hlavního msta Prahy - Zoologickou zahradu Praha - domovníky - chránné bydlení Kvóta pro uitele. doba uritá 3 roky Kvóta je urena pro uitele, kteí pracují ve školách, jejichž zizovatelem je hlavní msto Praha. Byty budou pronajaty na základ požadavku odboru školství Magistrátu hlavního msta Prahy. Nájemní smlouva bude uzavena s konkrétní osobou. Kvóta pro Zdravotnickou záchrannou službu hlavního msta Prahy. doba uritá 2 roky Kvóta je urena pro zdravotníky a lékae Zdravotnické záchranné služby hlavního msta Prahy. Byty budou pronajaty na návrh radní hlavního msta Prahy, paní Mgr. Hany Halové. Nájemní smlouva bude uzavena s konkrétní osobou. Kvóta pro Zoologickou zahradu Praha.. doba uritá 3 roky Kvóta je urena pro pracovníka ZOO Praha. Byt bude pronajat ZOO Praha s tím, že podnájemní smlouva bude uzavena statutárním zástupcem ZOO Praha s jím vybraným pracovníkem. Kvóta pro domovníky. doba uritá 1 rok Kvóta je urena pro domovníky, a to jeden v novostavb v Praze 8,Horní Libe Pekaka a jeden v novostavb v Praze 9, Polabská Miškovice. Byty budou pronajaty správní firm ACTON, s.r.o. s tím, že podnájemní smlouva bude uzavena správní firmou ACTON s.r.o. s jím vybraným domovníkem. Kvóta pro chránné bydlení.. doba uritá 2 roky Kvóta je urena pro zdravotn postižené obany, kteí jsou ureni pro integraci do bžné obanské zástavby. Byty budou pronajaty na návrh odboru sociálních vcí a zdravotnictví Magistrátu hlavního msta Prahy sociální instituci, zabývající se mj. formou chránného bydlení s tím, že tato instituce uzave podnájemní smlouvu s vybraným zdravotn postiženým obanem.

8

CELOMSTSKY ZÁVAZNÁ FORMA NÁVRHU NA PRONÁJEM BYT Z NOVÉ VÝSTAVBY A UVOLNNÝCH BYT V BYTOVÉM FONDU HL.M. PRAHY NESVENÉM MSTSKÝM ÁSTEM

CELOMSTSKY ZÁVAZNÁ FORMA NÁVRHU NA PRONÁJEM BYT Z NOVÉ VÝSTAVBY A UVOLNNÝCH BYT V BYTOVÉM FONDU HL.M. PRAHY NESVENÉM MSTSKÝM ÁSTEM Píloha.1 k usnesení Rady HMP. 1500 ze dne 5.12.2000 CELOMSTSKY ZÁVAZNÁ FORMA NÁVRHU NA PRONÁJEM BYT Z NOVÉ VÝSTAVBY A UVOLNNÝCH BYT V BYTOVÉM FONDU HL.M. PRAHY NESVENÉM MSTSKÝM ÁSTEM Celomstsky závazná

Více

5. Úhrn zdrojů fin. vypořádání (ř.3 a ř.4) , , , ,02

5. Úhrn zdrojů fin. vypořádání (ř.3 a ř.4) , , , ,02 Příloha 6 k usnesení Zastupitelstva HMP ze dne PŘEHLED FINANČNÍHO VYPOŘÁDÁNÍ MČ celkem 1 2 3 v Kč Praha 1 Praha 2 Praha 3 4 760 385,54 0,00 0,00 2 192 825,02 183 277,34 3 522 257,31 2 127 781,02 1 054

Více

RADA M STA. ZÁSADY. 02/2007 pro postup p i pronájmu obecních byt sta Žaclé

RADA M STA. ZÁSADY. 02/2007 pro postup p i pronájmu obecních byt sta Žaclé STO ŽACLÉ RADA MSTA ZÁSADY. 02/2007 pro postup pi pronájmu obecních byt sta Žaclé Vydává: Rada msta Žaclée Projednáno: RM usnesením. 337/13/2007 Zpracoval: Zodpovdný útvar: Eva Marksová, Svtlana ímanová,

Více

Obsah vyhlášky. Sazby poplatku

Obsah vyhlášky. Sazby poplatku Právní pedpis hl. m. Prahy.23/2003 Obecn závazná vyhláška o místním poplatku ze ps Datum vydání: 27.11.2003 Datum úinnosti: 1.1.2004 Pozmovací vyhlášky/naízení 21.10.2004 -.18/2004 Obecn závazná vyhláška,

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Usnesení. 332 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 26. 3. 2007. Usnesení. 333 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu vleky Brloh sestávající

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 22.01.2007 Usnesení. 75 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 15.01.2006 Usnesení. 76 Rada msta rozhodla uzavít mandátní smlouvu, jejíž pedmtem je poskytovat

Více

Msto Stíbro. Obecn závazná vyhláška. 22/l996 O POSTUPU PI PEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU

Msto Stíbro. Obecn závazná vyhláška. 22/l996 O POSTUPU PI PEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 22/l996 O POSTUPU PI PEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU V zájmu zajištní jednotného postupu pi pevodech nemovitého majetku msta do vlastnictví fyzických nebo právnických

Více

P R A V I D L A upravující otázky související s nájmem byt a zajišování bytových náhrad v domech ve vlastnictví Msta Vimperk

P R A V I D L A upravující otázky související s nájmem byt a zajišování bytových náhrad v domech ve vlastnictví Msta Vimperk P R A V I D L A upravující otázky související s nájmem byt a zajišování bytových náhrad v domech ve vlastnictví Msta Vimperk l. I 1/Byty a bytové náhrady se zajišují v domech ve vlastnictví Msta Vimperk

Více

VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI

VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

Zásady postupu pi prodeji bytových dom ve vlastnictví hl. m. Prahy

Zásady postupu pi prodeji bytových dom ve vlastnictví hl. m. Prahy Zásady postupu pi prodeji bytových dom ve vlastnictví hl. m. Prahy píloha. 1 usnesení Zastupitelstva hl. m. Prahy. 09/14 ze dne 24. ervna 1999 A) Obecné zásady 1. Zásady postupu pi prodeji bytových dom

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.01.2007 Usnesení. 19 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 8. 1. 2007. Usnesení. 20 Rada msta souhlasí v souladu s 715 obanského zákoníku s výmnou

Více

Zásady prodeje mstských byt a nebytových prostor dle zákona. 72/1994 Sb.

Zásady prodeje mstských byt a nebytových prostor dle zákona. 72/1994 Sb. Zásady prodeje mstských byt a nebytových prostor dle zákona. 72/1994 Sb. I. Úvod 1. Zásadami pevodu byt a nebytových prostor z majetku Msta Hodonína (dále vlastník) se stanovují pravidla pevodu byt, nebytových

Více

Komentář k návrhu rozdělení příspěvku na výkon státní správy ze státního rozpočtu městským částem hlavního města Prahy na rok 2014

Komentář k návrhu rozdělení příspěvku na výkon státní správy ze státního rozpočtu městským částem hlavního města Prahy na rok 2014 Komentář k návrhu rozdělení příspěvku na výkon státní správy ze státního rozpočtu městským částem hlavního města Prahy na rok 2014 Vládní návrh zákona o státním rozpočtu na rok 2014 stanovil finanční vztah

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Usnesení. 508 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 7. 5. 2007. Usnesení. 509 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu ásti pozemku zapsaného

Více

! "#$%&'(() *+,-!./0+!1 2 3 # +3 2-! 3425!6! 1/! $ 7$ 80-5 4!839: $! 0! "

! #$%&'(() *+,-!./0+!1 2 3 # +3 2-! 3425!6! 1/! $ 7$ 80-5 4!839: $! 0! !"#$%&'(() *+,-!./0+!123#+32-!3425!6!1/!"!$7$80-54!839:$!0 l. I Úvodní ustanovení 1. Tato Smrnice rektorky stanoví zpsob a podmínky erpání sociálního fondu na Univerzit Jana Evangelisty Purkyn v Ústí nad

Více

Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk

Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk Usnesení. 35 Zastupitelstvo msta bere na vdomí pehled plnní usnesení ze dne 11.12.2006 a bere

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 21.05.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 21.05.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 21.05.2007 Usnesení. 533 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 14.05.2007. Usnesení. 534 Rada msta rozhodla uzavít smlouvu o dílo, jejíž pedmtem je veejná

Více

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA.

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne ve 20:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne ve 20:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z mimoádného 41. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 14. 12. 2005 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání

Více

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Rady hlavního města Prahy číslo 958 ze dne 13.5.2014 k návrhu na schválení Pravidel pronájmu a prodlužování doby nájmu bytů a ubytovacích místností

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Usnesení. 544 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 29.05.2006. Usnesení. 545 Rada msta souhlasí s umístním pedzahrádky ped provozovnou Desperado

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 26.02.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 26.02.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 26.02.2007 Usnesení. 180 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 19.02.2007. Usnesení. 181 Rada msta souhlasí s vyhrazením 5 parkovacích míst v ulici Pivovarská,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Žádost Mgr. Hladilové o prodej pozemku v blízkosti jejího domu 2. Uzavení smnné smlouvy

Více

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA.

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

5. Úhrn zdrojů fin. vypořádání (ř.3 a ř.4) 45 363 688,41 2 087 000,00 1 577 000,00 5 254 582,10

5. Úhrn zdrojů fin. vypořádání (ř.3 a ř.4) 45 363 688,41 2 087 000,00 1 577 000,00 5 254 582,10 MČ celkem 1 2 3 v Kč Praha 1 Praha 2 Praha 3 9 300 097,54 0,00 0,00 3 267 582,10 4 008 749,21 1 209 443,58 5 291 348,33 2 058 138,52 36 063 590,87 2 087 000,00 1 577 000,00 1 987 000,00 143,75 33 927,00

Více

Den zveejnní: 20.4.2007 Den sejmutí: 7.5.2007. Za Msto Vimperk

Den zveejnní: 20.4.2007 Den sejmutí: 7.5.2007. Za Msto Vimperk usnesením. 371 Rady msta Vimperk ze dne 16.4.2007 zámr. 44/11/07 prodeje ásti pozemk vedených u Katastrálního úadu pro Jihoeský kraj, Katastrálního pracovišt Prachatice v katastru nemovitostí pro obec

Více

Ing. Petr Bouška. Ing. Petr Kolomazník, vedoucí odboru strategie a územní koncepce. Ing. Jií Kittner, v. r. primátor msta.

Ing. Petr Bouška. Ing. Petr Kolomazník, vedoucí odboru strategie a územní koncepce. Ing. Jií Kittner, v. r. primátor msta. S T A T U T Á R N Í MSTO L I B E R E C 3. zasedání zastupitelstva msta dne: 27. 3. 2008 Bod poadu jednání: Vc: Podnt k poízení 55. zmny územního plánu msta Liberec Zpracoval: odbor, oddlení: Ing. Petr

Více

Pehled usnesení ze 72. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 1. 2010 v kancelái starostky

Pehled usnesení ze 72. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 1. 2010 v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 72. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 1. 2010 v kancelái

Více

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí Rada msta Vimperk v souladu s 102 odst. (2) písm. n) zákona. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znní a zákonem. 85/1990 Sb., o právu petiním,

Více

Bilance schválených r ozpočtů MČ na r ok 2012

Bilance schválených r ozpočtů MČ na r ok 2012 Soubor rozpočtů Praha 1 Praha 2 Praha 3 Praha 4 Praha 5 Praha 6 MČ hl.m.prahy 1 2 3 4 5 6 0,00 0,00 0,00 0,00 150,50 13,00 5,00 40,00 434 648,00 115 900,00 18 150,00 25 800,00 48 550,00 28 450,00 25 750,00

Více

Komentář k návrhu dotačních vztahů z rozpočtu hlavního města Prahy k městským částem hlavního města Prahy na rok 2014

Komentář k návrhu dotačních vztahů z rozpočtu hlavního města Prahy k městským částem hlavního města Prahy na rok 2014 Komentář k návrhu dotačních vztahů z rozpočtu hlavního města Prahy k městským částem hlavního města Prahy na rok 2014 Celkový objem dotačních vztahů z rozpočtu hl. m. Prahy ( dále jen DVz) k městským částem

Více

Úprava rozpočtu vlastního hlavního města Prahy

Úprava rozpočtu vlastního hlavního města Prahy Příloha č. 10 k usnesení Zastupitelstva HMP č. 28/13 ze dne 15. 6. 2017 vlastního hlavního města Prahy příjmů Číslo akce Účel / Název akce ODPA POL ROPID převod úspory kompenzace PID-DP HMP, a.s. do r.

Více

Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU . R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD

Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU . R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU. R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD Zpracovatel: Ing. Jan Kvasnika, povený vedením odboru kancelá starosty Rozsah psobnosti: uvolnní lenové zastupitelstva, pedsedové výbor ZM a komisí RM

Více

Obvodní ředitelství Praha I

Obvodní ředitelství Praha I B. Úroveň Policie České republiky obvodních ředitelství Území Prahy je v rámci PČR správy hlavního města Prahy rozděleno na čtyři obvodní ředitelství Praha I, Praha II, Praha III a Praha IV. Tato ředitelství

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006 Usnesení. 456 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 09.05.2006. Usnesení. 457 Rada msta rozhodla uzavít Dohodu o spolupráci pi zajištní zptného

Více

Nabídka pozemk urených k pevodu podle zákona 95/1999 Sb. 7 uveejnná Pozemkovým fondem R

Nabídka pozemk urených k pevodu podle zákona 95/1999 Sb. 7 uveejnná Pozemkovým fondem R Nabídka pozemk urených k pevodu podle zákona 95/1999 Sb. 7 uveejnná Pozemkovým fondem R za okres v katastru Praha-východ Brandýs nad Labem Datum vyhlášení kola : 1.22006 Poslední den podání žádosti o nabídnuté

Více

Příloha č. 2 k usnesení Zastupitelstva HMP č. 39/11 ze dne

Příloha č. 2 k usnesení Zastupitelstva HMP č. 39/11 ze dne Příloha č. 2 k usnesení Zastupitelstva HMP č. 39/11 ze dne 29. 5. 2014 Bilance schválených rozpočtů MČ na rok 2014 Soubor rozpočtů Praha 1 Praha 2 Praha 3 Praha 4 Praha 5 Praha 6 MČ hl.m.prahy 1 2 3 4

Více

APLIKACE ZÁKONA. 159/2006 Sb., o stetu zájm

APLIKACE ZÁKONA. 159/2006 Sb., o stetu zájm APLIKACE ZÁKONA. 159/2006 Sb., o stetu zájm Dne ledna 2007 nabyl úinnosti zákon. 159/2006 Sb., o stetu zájm, a vyhláška. 578/2006 Sb., kterou se stanoví struktura a formát formuláe pro podávání oznámení

Více

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Pítomni: Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 14. 5. 2014 v

Více

Od zaátku druhého roku nájmu si pronajímatel vyhrazuje právo zvýšit nájemné až o 15 %. Toto zvýšené nájemné bude platit pro celý druhý rok nájmu.

Od zaátku druhého roku nájmu si pronajímatel vyhrazuje právo zvýšit nájemné až o 15 %. Toto zvýšené nájemné bude platit pro celý druhý rok nájmu. usnesením. 227 Rady msta Vimperk ze dne 1.3.2004, usnesením. 697 Rady msta Vimperk ze dne 28.6.2004 a usnesením. 636 Rady msta Vimperk ze dne 11.6.2007 zámr.74/19/07 pronájmu a budoucího prodeje nemovitostí

Více

POZVÁNKA. SHROMÁŽDNÍ VLASTNÍK JEDNOTEK na úterý 10. dubna 2018 od 17:00 hodin do KD MEDUZA v Most

POZVÁNKA. SHROMÁŽDNÍ VLASTNÍK JEDNOTEK na úterý 10. dubna 2018 od 17:00 hodin do KD MEDUZA v Most POZVÁNKA Pedseda Spoleenství vlastník jednotek bl. 525,.p. 3096-3109, ulice Javorová, Most, Stavební bytové družstvo Krušnohor, svolává v souladu se stanovami SVJ: SHROMÁŽDNÍ VLASTNÍK JEDNOTEK na úterý

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 27.06.2006 Usnesení. 617 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 19. 06. 2006. Usnesení. 618 Rada msta rozhodla o prodloužení nájemního vztahu k bytu. 2

Více

V úvodu pivítal pítomné p. Šimek, pedseda VPPN. Do jednání byly vzaty ješt další dva body k projednání.

V úvodu pivítal pítomné p. Šimek, pedseda VPPN. Do jednání byly vzaty ješt další dva body k projednání. Zápis z Výboru pro prodej nemovitostí, který se konal dne 24. 11. 2014 od 16,00 hodin ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pítomni:

Více

Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec

Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec Poskytování finanních dotací a píspvk se ídí obecn závaznými pedpisy. Jedná

Více

OBEC Sosnová. Obecn závazná vyhláška. 1/2012,

OBEC Sosnová. Obecn závazná vyhláška. 1/2012, OBEC Sosnová Obecn závazná vyhláška. 1/2012, o místním poplatku za provoz systému shroma%&ování, sbru, p'epravy, t'ídní, vyu%ívání a odstra)ování komunálních odpad* Zastupitelstvo obce Sosnová se na svém

Více

Aktuální otázky pracovnprávních vztah ve zdravotnictví, pracovnprávní odpovdnost zdravotnických pracovník

Aktuální otázky pracovnprávních vztah ve zdravotnictví, pracovnprávní odpovdnost zdravotnických pracovník Aktuální otázky pracovnprávních vztah ve zdravotnictví, pracovnprávní odpovdnost zdravotnických pracovník Specializaní kurz Veejné zdravotnictví, IPVZ Praha, 11. 3. 2008 JUDr. Dominik Brha, advokát Nová

Více

Msto Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í. z 34. schze Rady msta Lomnice nad Popelkou konané dne 13. února 2008

Msto Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í. z 34. schze Rady msta Lomnice nad Popelkou konané dne 13. února 2008 Msto Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í z 34. schze Rady msta Lomnice nad Popelkou konané dne 13. února 2008 133 / 08 / R - odpisové plány všech píspvkových organizací Msta Lomnice nad Popelkou na rok

Více

Smrnice upravující pravidla pro hrazení finanních závazk len sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty SMRNICE

Smrnice upravující pravidla pro hrazení finanních závazk len sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty SMRNICE SMRNICE sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty upravující pravidla pro hrazení finanních závazk len Strana 1 (celkem 6) S M R N I C E upravující pravidla pro hrazení finanních závazk len sportovního

Více

Msto Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IO: zveejuje

Msto Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IO: zveejuje dle usnesení. 505 Rady msta Vimperk ze dne 22.5.2006 nabídku. 6/06 pronájmu pozemku vhodného pro výstavbu nízkopodlažního bytového domu, zapsaného u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec Vimperk

Více

Návrh OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA, kterou se mění obecně závazná vyhláška č. 10/2011 Sb. hl. m. Prahy, o místním poplatku ze vstupného. Čl.

Návrh OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA, kterou se mění obecně závazná vyhláška č. 10/2011 Sb. hl. m. Prahy, o místním poplatku ze vstupného. Čl. Návrh OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA, kterou se mění obecně závazná vyhláška č. 10/2011 Sb. hl. m. Prahy, o místním poplatku ze vstupného Zastupitelstvo hlavního města Prahy se usneslo dne.vydat podle 44 odst.

Více

M A G I S T R Á T M S T A L I B E R E C

M A G I S T R Á T M S T A L I B E R E C M A G I S T R Á T M S T A L I B E R E C 2. zasedání zastupitelstva msta dne: 21.12.2006 Bod poadu jednání: Vc: Návrh 27. zmny územního plánu msta Liberec Zpracovala: Simona Petroviová odbor, oddlení: Stavební

Více

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Rady hlavního města Prahy číslo 2447 ze dne 10.10. k návrhu finčních vztahů k městským částem hl.m. Prahy z rozčtu vlastního hl.m. Prahy rok Rada hlavního

Více

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne 22. 2. 2009 Pítomni: Stanislav Michal, Ing. František Hladil Pavel Toman Kamil ech Radek Dvoáek Vladimír Konopá Program: 1) Zpráva finanního

Více

1. Finanční prostředky na asistenta pedagoga pro děti, žáky a studenty se zdravotním postižením a zdravotním znevýhodněním

1. Finanční prostředky na asistenta pedagoga pro děti, žáky a studenty se zdravotním postižením a zdravotním znevýhodněním HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽA A TĚLOVÝCHOVY Určeno ředitelům mateřských, základních, speciálních, středních a soukromých škol na území hl. m.prahy Váš dopis

Více

Mendelova univerzita v Brn SMRNICE. 4/2013. Vydávání prkazu zamstnance Mendelovy univerzity v Brn a nkterých dalších prkaz

Mendelova univerzita v Brn SMRNICE. 4/2013. Vydávání prkazu zamstnance Mendelovy univerzity v Brn a nkterých dalších prkaz Mendelova univerzita v Brn Ureno: Brno 8. dubna 2013 Všem pracovištím j.: 6684/2013-980 SMRNICE. 4/2013 Vydávání prkazu zamstnance Mendelovy univerzity v Brn a nkterých dalších prkaz lánek 1 Obecná ustanovení

Více

Schválená usnesení 30. Rady HMP ze dne 8.9.2015

Schválená usnesení 30. Rady HMP ze dne 8.9.2015 R-18852 2117 8.9.2015 k návrhu na vyhlášení Celoměstských programů podpory sportu a tělovýchovy v hl.m. Praze na rok 2016 R-18324 2118 8.9.2015 k návrhu na zvýšení limitu prostředků na platy Městské policie

Více

asté otázky a odpov di k zákonu. 406/2000 Sb.

asté otázky a odpov di k zákonu. 406/2000 Sb. MPO Energetická úinnost asté otázky a odpovdi k zákonu. 406/2000 Sb. Stránka. 1 z 6 Ministerstvo prmyslu a obchodu asté otázky a odpovdi k zákonu. 406/2000 Sb. Publikováno: 23.2.2009 Autor: odbor 05200

Více

Schválená usnesení 45. Rady HMP ze dne

Schválená usnesení 45. Rady HMP ze dne R-31758 3141 18.12.2018 ke zřízení komisí Rady hl.m. Prahy R-31897 3142 18.12.2018 k personální změně v dozorčí radě společnosti Operátor ICT, a.s. R-31856 3143 18.12.2018 ke změně členů dozorčí rady společnosti

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 19.03.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 19.03.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 19.03.2007 Usnesení. 272 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 12. 3. 2007. Usnesení. 273 Rada msta trvá na svém usnesení. 48 ze 16. 1. 2006. Usnesení.

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 18.12.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 18.12.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 18.12.2006 Usnesení. 1357 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 11. 12. 2006. Usnesení. 1358 Rada msta souhlasí se zveejnním zámru prodeje nemovitostí

Více

SBÍRKA PEDPIS ESKÉ REPUBLIKY

SBÍRKA PEDPIS ESKÉ REPUBLIKY Roník 2005 SBÍRKA PEDPIS ESKÉ REPUBLIKY PROFIL AKTUALIZOVANÉHO ZNNÍ: Titul pvodního pedpisu: Vyhláška o základním umleckém vzdlávání Citace pv. pedpisu: 71/2005 Sb. ástka: 20/2005 Sb. Datum pijetí: 9.

Více

Právní pedpis hl. m. Prahy.18/2004. Obecn závazná vyhláška, kterou se mní obecn závazná vyhláška. 23/2003 Sb. hl. m. Prahy, o místním poplatku ze ps

Právní pedpis hl. m. Prahy.18/2004. Obecn závazná vyhláška, kterou se mní obecn závazná vyhláška. 23/2003 Sb. hl. m. Prahy, o místním poplatku ze ps Právní pedpis hl. m. Prahy.18/2004 Obecn závazná vyhláška, kterou se mní obecn závazná vyhláška. 23/2003 Sb. hl. m. Prahy, o místním poplatku ze ps Datum vydání: 21.10.2004 Datum úinnosti: 1.1.2005 Zastupitelstvo

Více

u j e d n a l i t u t o s m l o u v u o b u d o u c í k u p n í s m l o u v

u j e d n a l i t u t o s m l o u v u o b u d o u c í k u p n í s m l o u v Ing. Gabriela Burzová I: 70339791 se sídlem Veleslavínská 48/39, PS 162 00 Praha 6, Veleslavín, ustanovený insolvenní správce dlužníka Vladimír Kratochvíl, R 801007/4259, bytem V Násypu 345/13, Praha 5,

Více

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Dodatek. 5 ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Jihoeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 eské Budjovice I 70890650 zastoupený hejtmanem

Více

Soudní exekutor JUDr. Vít Novozámský Bratislavská 40/ Brno k.j. 056 EX 9379/10-46

Soudní exekutor JUDr. Vít Novozámský Bratislavská 40/ Brno k.j. 056 EX 9379/10-46 ZNALECKÝ POSUDEK. 3158-87/12 o cen nemovitostí - pozemk p.. 6946/8, 6946/10, 6946/22, 6946/23 a 6946/24, k.ú. Domašov u Jeseníka, obec Blá pod Praddem, okres Jeseník, kraj Olomoucký. Objednatel: Exekutorský

Více

Pravidla pro pronajímání bytů na půl cesty

Pravidla pro pronajímání bytů na půl cesty Příloha k č. 1 k čj. 006427/2017 Pravidla pro pronajímání bytů na půl cesty čl. I. Působnost úpravy Tato směrnice upravuje pravidla pro pronajímání bytů na půl cesty s cílem zajistit bydlení přechodného

Více

u j e d n a l i t u t o s m l o u v u o b u d o u c í k u p n í s m l o u v

u j e d n a l i t u t o s m l o u v u o b u d o u c í k u p n í s m l o u v Ing. Gabriela Burzová I: 70339791 se sídlem Veleslavínská 48/39, PS 162 00 Praha 6, Veleslavín, ustanovený insolvenní správce dlužníka Vladimír Kratochvíl, R 801007/4259, bytem V Násypu 345/13, Praha 5,

Více

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI uzavená podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku mezi tmito smluvními stranami (dále jen smlouva ): Sodexo Pass eská Republika a.s., se sídlem Radlická 2,

Více

Zápis. z 8. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 5. ervna 2006 od hodin.

Zápis. z 8. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 5. ervna 2006 od hodin. Zápis z 8. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 5. ervna 2006 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Uspoádání užívacího vztahu k.ú. Trhové Sviny Úad pro zastupování státu ve vcech 2) Ohlášení píslušnosti

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 04.09.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 04.09.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 04.09.2006 Pítomni: Hosté: Stanislava Chumanová, Ing. Jaroslav Zámeník, Mgr. Karel Steleek, Luboš Dreneni, Mgr. Pavel Dvoák Zdenk Ženíšek, tajemník MÚ Ing. Jana

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Odborná praxe osob do 30 let vku v eské správ sociálního zabezpeení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve

Více

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta.

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta. Z á p i s. 100 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 13. 3. 2013 Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : p. ing. Jií Nekvasil. p. ing. Daniel

Více

K bodu 1 programu: 46. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: 46. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:00 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z 46. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 2. 5. 2006 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: 46. zasedání ZM Praha Bchovice

Více

#$%&' +$ ! " #" $" % 5. $& '!( " ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., *' # # 13. / " 14. # "

#$%&' +$ !  # $ % 5. $& '!(  ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., *' # # 13. /  14. # !" #$%&' (%)*+#,-,./!0 1%2#"3 +$4 1. 2. 3. 4.! " #" $" % 5. $& '!( " ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., 11.. 12. *' # # 13. / " 14. # 15. 0 " l. 1 Úvod 1.1. Dotaní program Podpora sportu ve m"st" Blansko

Více

VOLEBNÍ ÁD. pro volby výboru a dozorí rady Spolenosti radiologických asistent R

VOLEBNÍ ÁD. pro volby výboru a dozorí rady Spolenosti radiologických asistent R VOLEBNÍ ÁD pro volby výboru a dozorí rady Spolenosti radiologických asistent R razítko Spolenosti radiologických asistent R podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R (1) Voliem je každý ádný len SRLA

Více

PODNIKÁNÍ, PODNIKATEL, PODNIK - legislativní úprava

PODNIKÁNÍ, PODNIKATEL, PODNIK - legislativní úprava PODNIKÁNÍ, PODNIKATEL, PODNIK - legislativní úprava Legislativní (právní) úprava: Zákon. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znní pozdjších pedpis. Zákon. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský

Více

Zápis. z 4. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 29. ledna 2007 od 18.00 hodin.

Zápis. z 4. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 29. ledna 2007 od 18.00 hodin. Zápis z 4. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 29. ledna 2007 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Letecké snímky (bez materiálu). 2) Mandátní smlouva GrECo-MaP Brokers s.r.o. 3) Smlouva o dílo

Více

S t a n o v y spoleenství vlastník jednotek

S t a n o v y spoleenství vlastník jednotek S t a n o v y spoleenství vlastník jednotek Spoleenství vlastník jednotek pro dm (dále jen spoleenství ) se sídlem ÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ l. I Základní ustanovení (1) Spoleenství vlastník jednotek

Více

Usnesení z veejného zasedání zastupitelstva obce Bestek konaného dne

Usnesení z veejného zasedání zastupitelstva obce Bestek konaného dne Usnesení z veejného zasedání zastupitelstva obce Bestek konaného dne 26.3.2014 Usnesení. 14/2014 Zastupitelstvo obce podle 84 odst. 1) zákona. 128/2000 Sb., o obcích, ve znní pozdjších pedpis, schvaluje

Více

Pehled usnesení z 1. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky

Pehled usnesení z 1. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 1. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 1. 12. 2010 v kancelái starostky

Více

VĚKOVÉ SLOŽENÍ OBYVATELSTVA HL. M. PRAHY

VĚKOVÉ SLOŽENÍ OBYVATELSTVA HL. M. PRAHY LIDÉ A SPOLEČNOST Ročník 2011 Obyvatelstvo Praha, 2011 Kód publikace: 104003-11 Č. j.: 00482/2011-7105 VĚKOVÉ SLOŽENÍ OBYVATELSTVA HL. M. PRAHY v roce 2010 Zpracoval: Oddělení regionálních analýz a informačních

Více

MSTO KOPIVNICE MSTSKÝ ÚAD KOPIVNICE

MSTO KOPIVNICE MSTSKÝ ÚAD KOPIVNICE MSTO KOPIVNICE MSTSKÝ ÚAD KOPIVNICE 1/OŠKS/2019 Dotaní program na podporu mládeže, tlovýchovy a sportu Úvod Dotaní program je vyhlášen v souladu s místní Agendou 21 a se strategickými cíli msta stanovenými

Více

Aktuální součtová tabulka Období od : do:

Aktuální součtová tabulka Období od : do: Aktuální součtová tabulka Období od : 1.4.2012 do: 30.6.2012 Typ události počet tj. v % uchráněno (tis. Kč) Požár (P) požár 706 31,31 85 860,10 Požár bez účasti JPO 16 0,71 20,00 Dopravní nehoda (DN) Dopravní

Více

(8) Úastník je povinen po celou dobu trvání smlouvy písemn oznamovat stavební spoiteln všechny skutenosti, které mají vliv na plnní podmínek

(8) Úastník je povinen po celou dobu trvání smlouvy písemn oznamovat stavební spoiteln všechny skutenosti, které mají vliv na plnní podmínek 96/1993 Sb. ZÁKON zedne25.února1993 o stavebním spoení a státní podpoe stavebního spoení a o doplnní zákona eské národní rady. 586/1992 Sb., odaníchzpíjm,veznnízákonaeskénárodnírady.35/1993sb. Zmna: 83/1995

Více

Píloha. 4 PODPISOVÝ ÁD MAGISTRÁTU MSTA ESKÉ BUDJOVICE. Úvodní ustanovení l. 1

Píloha. 4 PODPISOVÝ ÁD MAGISTRÁTU MSTA ESKÉ BUDJOVICE. Úvodní ustanovení l. 1 Píloha. 4 PODPISOVÝ ÁD MAGISTRÁTU MSTA ESKÉ BUDJOVICE Úvodní ustanovení l. 1 1. Podpisový ád upravuje oprávnní a povinnosti pi podepisování písemností vyhotovených orgány msta. 2. Podpisový ád stanoví:

Více

Prohlášení vlastníka domu.p.975 (Konvalinka) o vymezení jednotek v budov

Prohlášení vlastníka domu.p.975 (Konvalinka) o vymezení jednotek v budov První rezidenní uzavený investiní fond, a.s. I: 241 30 249; se sídlem Praha 3, Žižkov, Konvova 2660/141, PS 130 83; zapsaná v obchodním rejstíku vedeném Mstským soudem v Praze, oddíl B, vložka 17277; jednající

Více

Obanské sdružení Místní akní skupina eské stedohoí. Spisový a skartaní ád

Obanské sdružení Místní akní skupina eské stedohoí. Spisový a skartaní ád Obanské sdružení Místní akní skupina eské stedohoí Spisový a skartaní ád 1 Obanské sdružení Místní akní skupina eské stedohoí má povinnost vykonávat spisovou službu podle 63 odst.2písmena d zákona 499/2004

Více

l. 1 Smluvní strany l. 3 Závaznost návrhu

l. 1 Smluvní strany l. 3 Závaznost návrhu ZK-05-2016-xx, p. 1 Poet stran: 16 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavená na základ dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona. 89/2012 Sb.,

Více

Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veejná zakázka Název zakázky: [_Operativní leasing užitkového vozu_] Registraní íslo projektu: [_CZ.1.04/3.4.04/26.00348_] Název projektu: [Flexibiln pro odlehovací

Více

Mendelova univerzita v Brn. SMRNICE. 3/2013 Vydávání prkaz studenta Mendelovy univerzity v Brn

Mendelova univerzita v Brn. SMRNICE. 3/2013 Vydávání prkaz studenta Mendelovy univerzity v Brn Mendelova univerzita v Brn Ureno: Brno 8. dubna 2013 Všem pracovištím j.: 6643/2013-980 SMRNICE. 3/2013 Vydávání prkaz studenta Mendelovy univerzity v Brn lánek 1 Obecná ustanovení 1. Ve smyslu 57 zákona.

Více

/2018. Objednávka 124 EX 6119/ Exekutorského úadu Litomice, Masarykova 679/ Litomice, ze dne

/2018. Objednávka 124 EX 6119/ Exekutorského úadu Litomice, Masarykova 679/ Litomice, ze dne Z N A L E C K Ý P O S U D E K. 2555 16/2018 o stanovení Ceny obvyklé znaleckým posudkem - bytové jednotky - Byt. 1133/1 Jirkov. Objednávka 124 EX 6119/12-134 Exekutorského úadu Litomice, Masarykova 679/33

Více

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta.

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta. Z á p i s. 159 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 16.7. 2014 Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : pan Ing. Daniel Procházka paní MUDr.

Více

Konference Dostupné a důstojné bydlení pro všechny II.

Konference Dostupné a důstojné bydlení pro všechny II. Konference Dostupné a důstojné bydlení pro všechny II. Prezentace Magistrátu hl. m. Prahy Mgr. Tomáš Trejtnar vedoucí oddělení ekonomických a právních činností odbor bytového fondu Magistrátu hl. m. Prahy

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 30.04.2007 Usnesení. 451 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 23.04.2007. Usnesení. 452 Rada msta souhlasí se zveejnním zámru pronájmu a budoucího prodeje

Více

Pokyn k žádostem o dotaci na opravy staveb a investiní projekty v roce 2008

Pokyn k žádostem o dotaci na opravy staveb a investiní projekty v roce 2008 Junák svaz skaut a skautek R Pokyn k žádostem o dotaci na opravy staveb a investiní projekty v roce 2008 1. Úvodní ustanovení (1) V návaznosti na Programy státní podpory práce s dtmi a mládeží pro NNO

Více

U s n e s e n í. ze 4. jednání zastupitelstva obce Jindichovice konaného dne Rozpotová zmna.2

U s n e s e n í. ze 4. jednání zastupitelstva obce Jindichovice konaného dne Rozpotová zmna.2 U s n e s e n í ze 4. jednání zastupitelstva obce Jindichovice konaného dne 02.07.2009 Zastupitelstvo obce schvaluje vyazení usnesení zastupitelstva obce.: - 118/08, 160/08, 10/09, 60/09, 61/09, 62/09,

Více

Aktuální součtová tabulka

Aktuální součtová tabulka Aktuální součtová tabulka Typ události počet tj. v % uchráněno (tis. Kč) Požár (P) požár 551 23,68 40 652,00 Požár bez účasti JPO 8 0,34 0,00 Dopravní nehoda (DN) Dopravní nehoda silniční 176 7,56 0,00

Více

! "#!# $!%&'() *+,"-#!"$!!"!"./0*1%2134(5&'$! 0! ! " #" $" %

! #!# $!%&'() *+,-#!$!!!./0*1%2134(5&'$! 0! !  # $ % ! "#!# $!%&'() *+,"-#!"$!!"!"./0*1%2134(5&'$! 6""!*")7 0!+8 1. 2. 3. 4.! " #" $" % 5. $& '!( " ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., 11.. 12. *' # # 13. / " 14. # 15. 0 " l. 1 Úvod 1.1. Dotaní program

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CEN OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CEN OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CEN OBVYKLÉ íslo 2438-60/2018 NEMOVITÁ VC: spoluvlastnický podíl ve výši 1/2 na pozemku p..166, vetn lesního porostu, k.ú.otmíe, obec Otmíe, okres Beroun Katastrální údaje : Kraj Stedoeský,

Více

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUÁZAMI uzavená podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku mezi tmito smluvními stranami (dále jen smlouva ): Sodexo Pass eská Republika a.s., se sídlem Radlická 2, 150

Více