Manuál. Yakumo DVD přehrávač DVDMasterDX4

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Manuál. Yakumo DVD přehrávač DVDMasterDX4"

Transkript

1 Manuál Yakumo DVD přehrávač DVDMasterDX4

2 Symbol blesku varuje uživatele před neizolovaným napětím uvnitř přístroje, které by mohlo vyvolat elektrický zásah. Vykřičník upozorňuje na důležitá upozornění v souvislosti s ovládáním a péčí o přístroj. POZOR NIKDY NEVYSTAVUJTE PŘÍSTROJ - KVŮLI NEBEZPEČÍ POŽÁRU Z DŮVODU ELEKTR. ZÁSAHU- NIKDY DEŠTI NEBO VLHKOSTI. SKŘÍŇ MŮŽE OTEVŘÍT POUZE KVALIFIKOVANÝ PERSONÁL. POZOR Přehrávač obsahuje laser systém. Neotvírejte skříň přístroje. Při otevřené skříni přístroje nejde laserový paprsek vidět. NEDÍVEJTE SE NIKDY DO LASEROVÉHO PAPRSKU! Čtěte pozorně příručku, aby jste uměli správně zacházet s přístrojem. Nevyhazujte příručku. Při problémech se obraťte na servisní středisko. UPOZORNĚNÍ Změny nebo modifikace na přístroji, které nejsou povoleny Yakumem nebo jejich přímým distributorem, vedou ke zrušení záruky.

3 Dolby Pro Logik Surround zvuk Při zapojení zesilovače a reproduktorů docílíte tónu Dolby Pro Logik Surround Akustik. Video kabel Pokud je na TV přístroji k dispozici S-Video vstup, zapojte přehrávač S-Video kabelem. Pokud zapojíte přístroj S-Video kabelem, nezapojujte už žlutý kabel!!! zesilovač Digital Stereo zvuk Pravého dynamického tónu Digital Stereo docílíte, když napojíte zesilovač na digitální audio vstup a Audio kabel Video kabel Zesilovač

4 DTS a DTS Digital Out jsou značky Digital Theater Systems, Inc. 21-pin SCART-přípoj Při přehrávání DVD může být hlasitost TV nižší, než jste zvyklí. Nastavte si hlasitost TV, jak jste zvyklí.

5 Přehrávání disku 1. Stiskněte POWER tlačítko na přední straně. 2. Stiskněte OPEN/CLOSE tlačítko (2). Mechanika se vysune. Vložte disk. Nahraná strana musí ukazovat dolů. 3. Stiskněte ENTER/PLAY tlačítko (3). Zavřete mechaniku a začněte s přehráváním. Přehrávač začne hrát automaticky, pokud podporuje vložený disk. Stiskněte tlačítko výběru v menu (4). 4. Vyberte titul/kapitolu nebo píseň. Pro přehrávání stiskněte (5). Pro přehrávání titulů/kapitol/písní ůžete stisknout také (6) nebo taky číselná tlačítka. 5. Zastavit přehrávání: Stiskněte tlačítko STOP (7). Přehrávání se zastaví a přehrávač uloží pozici, na které byl zastaven. Stiskněte RESUME tlačítko (8), a přehrávání se spustí dál z místa, kde bylo zastaveno. Stiskněte tlačítko STOP dvakrát (7). Přístroj se zastaví. Následně stiskněte tlačítko ENTER/ PLAY (3), a přehrávání se spustí zase od začátku.

6 Nehýbejte s přístrojem během přehrávání. Jinak hrozí poškození. Mechanika se vysune pouze tehdy, když stiknete OPEN/CLOSE- tlačítko přímo na přehrávači nebo na ovládači. Pokud se obraz TV pohybuje nahoru a dolů, stiskněte P/N tlačítko na ovládači a zkontrolujte typ TV. Zvolte správný typ z: PAL, NTSC nebo MULTI. Funkce posouvání: 1. Rychlé posouvání vpřed 2. Rychlé posouvání vzad 3. PAUSE/STOP pro pozastavení 4. Snímek po snímku 5. Krokové přehrávání 6. Zoom (lupa) 7. Pohled alternativních kamer: ANGLE tlačítko

7 S Yakumo DVD Master DX4 je možno vybraný titul/kapitolu/stopu/segment přehrávat opakovaně (Opakování titulů/kapitol/stop/a-b opakování) 1. Zvolte titul, kapitolu, stopu, které mají být opakovány 2. Stiskněte tlačítko REPEAT Modus opakování se změní s každým dalším stiskem tlačítka REPEAT.

8 Kapitola se zopakuje Titul se zopakuje Celý disk se zopakuje Zpět Jak opakovaně přehrávat celý segment 1. Stiskněte tlačítko A-B na začátku segmentu, který chcete opakovaně přehrávat (bod A) 2. Stiskněte tlačítko A-B na konci segmentu (bod B). Přehrávač se automaticky vrátí do bodu A a začne opakovaně přehrávat zvolený segment (A-B). 3. Další stisknutí tlačítka A-B zruší opakovaní a vrátí přehrávání do normálního módu.

9 Programované a náhodné přehrávání Jak nastavit tituly, kapitoly nebo písně ve zvoleném pořadí (Programované přehrávání) 1. Vložte disk a zmáčkněte tlačítko PROGRAM. Objeví se následující nabídka: 2. Pomocí číselných tlačítek vyplňte čísla titulů a kapitol. Označení aktuální položky se pohybuje automaticky, ale můžete ho ovládat i tlačítky. Špatně zvolená čísla opravíte tak, že se na ně vrátíte a zvolíte číslo nové. 3. Pomocí tlačítek najeďte na START a stiskněte tlačítko ENTER/PLAY. DVD přehrávač začne přehrávat podle vámi zvoleného pořadí. 4. Z nabídky se vrátíte tak, že najedete na EXIT a zmáčknete ENTER. Poznámka: Ke zrušení vašeho nastavení pořadí přehrávání zvolte CLEAR. Náhodné přehrávání Přehrávač automaticky vybere tituly a kapitoly na disku a přehraje je v náhodném pořadí. 1. Stiskněte tlačítko SHUFFLE a spustí se náhodné přehrávání. 2. Ke zrušení automatického přehrávání a návratu do normálního módu stiskněte znovu SHUFFLE. Volba titulů DVD disky bývají většinou rozdělené na jednotlivé tituly, které se dále dělí na kapitoly (audio CD a MP3 CD se dělí na stopy). Přehrávač umožňuje vybrat si k přehrání určitý titul, kapitolu nebo stopu Vybírání titulu pomocí titulové nabídky Pokud DVD disk obsahuje titulovou nabídku, můžete si pomocí této funkce vybrat určitý titul k přehrání.

10 1. Stiskněte tlačítko TITLE. Na obrazovce se objeví nabídka titulů. 2. Zvolte titul, který chcete přehrát. Můžete volit i stisknutím příslušného čísla titulu. 3. Stiskněte tlačítko ENTER/PLAY. Tím se spustí přehrávaní zvoleného titulu od jeho první kapitoly. Některé disky na tuto funkci nemusí reagovat. Jestliže se na obrazovce objeví jiné instrukce, pak následujte ty. Výše uvedené instrukce popisují základní proceduru. Ty se mohou značně lišit v závislosti na obsahu DVD disku. Volba titulu číslem Můžete také zvolit určitý titul přímo zadáním jeho čísla 1. Během přehráváni stiskněte GOTO a vyberte požadovanou položku (titul, kapitola, audio, titulky). Potom stiskněte ENTER pro potvrzení. 2. Stiskněte čísla k výběru titulu nebo kapitoly. výběr titulu č. 2 výběr titulu č Stiskněte ENTER/PLAY. Stisknutím tlačítka </> můžete přepínat mezi výběrem titulů a kapitol Ke zvolení času musíte zmáčknout GOTO dvakrát. Rodičovská kontrola Rodičovský zámek lze použít pouze u DVD disků, které jsou vybaveny touto možností. Nastavení rodičovského zámku DVD disky, které jsou vybaveny funkcí rodičovského zámku, jsou hodnoceny podle svého obsahu. Obsah povolený úrovní nastavení rodičovského zámku a způsob, jakým lze DVD disk kontrolovat, je u každého disku různý. Pro příklad: když to disk dovolí, můžete nahradit pro děti nevhodné násilné scény ve filmu scénami nenásilnými, nebo zamknout disk úplně.

11 1. během přehrávání stiskněte dvakrát STOP 2. stiskněte SETUP Na obrazovce se objeví SETUP nabídka 3. Pomocí směrových tlačítek s šipkami vyberte položku PREFERENCE a stiskněte ENTER 4. zvolte položku PARENTAL 5. poté zvolte vaši požadovanou úroveň nastavení zámku Přednastavené heslo je: stiskněte SETUP pro odchod z nabídky, stiskněte PLAY pro spuštění Přehrávání KODAK PICTURE CD/JPEG/MP3 Váš přehrávač můžete také použít k prohlížení fotografií nebo k poslechu hudby uložené na CD-R. Fotografie na disku musí být uloženy ve formátu JPEG a všechny písničky ve formátu MP3. 1. Stiskněte OPEN/CLOSE Vložte disk do mechaniky a znovu stiskněte OPEN/CLOSE. Mechanika ze zavře. 2. Zvolte složku nebo obrázek/písničku na vloženém disku Po vvložení CD se objeví na obrazovce nabídka. Pomocí směrových tlačítek NAHORU a DOLŮ zvolte složku a stiskněte ENTER. Tím se zobrazí její obsah (v pravém sloupci).

12 3. Zvolte způsob přehrávání Stiskněte dvakrát šipku DOPRAVA. V nabídce pak šipkami NAHORU A DOLŮ vyberte způsob přehrávání. FOLDER (normální přehrávání), REPEAT ONE (opakovat dokola jednu písničku/obrázek), REPEAT (opakovaně přehrávat celou složku), nebo SHUFFLE (náhodné přehrávání). Potom stiskněte dvakrát šipku DOPRAVA a dostanete se do nabídky v pravém sloupci. Pomocí šipek NAHORU A DOLŮ si zvolte obrázek/písničku k zobrazení/přehrání. 4. Spuštění přehrávání Stiskněte ENTER/PLAY k zobrazení/přehrání obrázku nebo písničky. Obrázky se budou zobrazovat ve stylu prezentace. Můžete si dále zvolit jeden ze způsobů střídání obrázků. 5. Otáčení obrázků Během zobrazování můžete pomocí směrových šipek obrázek otáčet. a. K zobrazení obrázku zrcadlově stiskněte šipku NAHORU nebo DOLŮ. b. K otočení obrázku doleva stiskněte šipku DOLEVA. c. K otočení obrázku doprava stiskněte šipku DOPRAVA.

13 Volba jazku/titulků Jak nastavit přehrávání zvuku DVD přehrávač umožňuje volbu jazyka a způsob zvukového záznamu z obsažených na DVD disku. během přehrávání stiskněte tlačítko AUDIO stiskněte znovu AUDIO pro pohyb v nabídce aktuální pozice/počet kanálů/dolby ac3/jazyk Způsoby zvukového záznamu Tento přehrávač podporuje zvukové záznamy ve formátu Dolby Digital, MPEG 2, PCM a DTS. Jiný formát záznamu přehrát neumí. Po vypnutí nebo výměně disku se zvukové nastavení změní zpět na původní. Jestliže zvolíte zvukový záznam, který není obsažen na disku, spustí se automaticky ten záznam, který je nastavený jako prioritní. Jak nastavit titulky Můžete si zvolit preferované titulky z uložených na vašem DVD Během přehrávání stiskněte tlačítko TITULKY

14 Jak vypnout titulky Stiskněte tlačítko SUBTITLES a držte, dokud titulky nezmizí OSD (on - screen display) Tento DVD přehrávač umožňuje zobrazit operační stav a informace o disku přímo na obrazovku. Kontrola operačního stavu Pomocí této funkce můžete sledovat následující informace (opakovaně stiskněte tlačítko DISPLAY): - aktuální titul - číslo stopy - celkový čas přehrávání

15 Celkový čas se zobrazuje na DVD displeji Jak vypnout OSD Stiskněte znovu tlačítko DISPLAY. Přehrávání MPEG 4 Tento DVD přehrávač umí přehrávat video uložené v populárním formátu MPEG 4. Denně se po celém světě přenáší, distribuuje a sdílí mnoho MPEG 4 souborů. Tento přehrávač nejen že umí přehrávat DVD, ale obsahuje také nejnovější MPEG 4 video dekódovací technologie. Co je MPEG 4 MPEG 4 je ISO/EIC standard, vyvinutý skupinou MPEG (Moving Picture Experts Group). Komisí, která vyvinula i další video standardy, které dostaly ocenění Emmy Award, jako MPEG 1 a MPEG 2 (DVD používá tento standard pro video aplikace). MPEG 4 je velmi efektivní kompresní standard digitálního videa, schopný zredukovat MPEG 2 záznam pouze na jednu osminu své původní velikosti. Většina streamovaných médií je založena právě na téhle technologii, jako třeba DivX, WMV, atd. MPEG 4 je proto nejpopulárnější technologie používaná pro přenos a distribuci videa. Jak přehrávat MPEG 4 1. Stiskněte klávesu OPEN/CLOSE. Vložte CD a stiskněte tlačítko znovu, mechanika se zavře. 2. Zvolte jeden z uložených souborů na CD nebo AV složku. Se směrovými šipkami můžete vybírat Stiskněte tlačítko ENTER/PLAY. Přístroj začne přehrávat.

16 Jak vytvořit MPEG 4 disk 1. Stáhněte si soubory z internetu nebo zkopírujte video-prameny s pomocí PC/MAC a uložte MPEG 4 soubor ve formátu, jako je např..avi,.asf, atd. 2. Vložte CD-R/RW do PC CD-R/RW - mechaniky nebo jiného vypalovacího zařízení. 3. Vypalte MPEG 4složky na Vaše CD-R/RW s pomocí vypalovacího SW jako např. Nero Burning, Clone CD, atd. 4. Dokončete vypalování. Technické informace Part Numer Přehrávací formáty DVD Video DVD-R/-RW DVD +R/+RW VCD SVCD MPEG4 DivX 3.11, 4.0, 5.*, DivX PRO MPEG 1 MPEG 2 CD CD-R CD-RW Audio CD MP3 MP3 DVD KODAK PICTURE CD JPEG Znaky videa PAL/NTSC volitelně, D/A konvertor Horizontální rozlišení 500 řádků TV Typ Znaky audia Digital-výstupy Zvláštní funkce Ovládání Výstupy Zdroj Váha netto/brutto Rozměry Rozměry obalu 4:3 Wide (16:9) PAN & Scan Letter box Digital/Analog konvertor - 24 bit/96khz Frequenční oblast DVD - 20HZ - 20 KHZ dyn. 1 KHz in db - 96 db zvukový odstup 1 KHz in db - 97 db Dolby Digital AC3 MP3 DTS PCM/RAW Progresivní Scan YUV/SCART, Firmware Update možný, Zoom, Dětská pojistka,titulky,výběr řeči (Synchronní řeč) Úhel pohledu Ovládač OSD (na obrazovce) Euro AV SCART-Out Cinch Video (CVBS) S-Video (Y/C) Digital Audio-Out (Koaxial) V 2,5/3,9 kg mm mm Obsah balení Yakumo DVD Master DX4 Ovládač 2 x AAA Baterie Videokabel SCART-Kabel Audiokabel EAN

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107 Technosonic MP-107 1. Váš nový DivX/MPEG 4 přehrávač 2. Bezpečnostní upozornění 3. Zapojení 3.1 VIDEO zapojení 3.2 AUDIO zapojení 4. Nastavení 4.1 Nastavení audia 4.2 Nastavení videa 4.3 Počáteční nastavení

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4 Návod k použití 10006320 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

DVP-2004 Multimediální přehrávač

DVP-2004 Multimediální přehrávač DVP-2004 Multimediální přehrávač Přehrává disky DVD, VCD, CD, CD-RW Soubory MP4, WMA, JPEG Přehrávání z USB disku a SD karty Vstup Aux-in Velikost ½ Din Uživatelská příručka Obsah Informace k bezpečnému

Více

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X93D Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

.: yamada dvd-6800x plus :. DVD player

.: yamada dvd-6800x plus :. DVD player .: yamada dvd-6800x plus :. DVD player Bezpečnost Před prvním použitím přístroje si podrobně prostudujte tento návod a bezpečnostní pokyny. Napájení Tento přístroj může být zapojen pouze do elektrické

Více

.: trak vxp-711vm :. DVD player

.: trak vxp-711vm :. DVD player .: trak vxp-711vm :. DVD player Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu DVD přehrávače TRAK VXP-711VM a doufáme, že vám bude sloužit k vaší plné spokojenosti. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Před vlastním zapojením

Více

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy DS-X966TD Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy TV tuner 1 Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE

DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE DVD PŘEHRÁVAČ DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod musí být vždy přiložen

Více

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe Mobile 370 DVD TV Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe 1 5. Vypínaè Power ON/OFF 6. Konektor napájení DC 12V 7. Indikátor nabíjení

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

DVD VIDEO/SACD přehrávač

DVD VIDEO/SACD přehrávač DVD VIDEO/SACD přehrávač UPOZORNĚNÍ Použití ovládacích prvků, nastavení nebo postupování jiným způsobem, než je v návodu uvedeno, může způsobit nebezpečné záření nebo jiné nebezpečí. Mezi jednotlivými

Více

2 Všeobecné informace

2 Všeobecné informace DVD-Video Pøehrávaè Všeobecné informace NIKDY NEPROVÁDÌJTE ANI NEMÌÒTE PROPOJENÍ PØÍSTROJE, JE-LI ZAPNUT! Vyrobeno v licenci spoleènosti Digital Theatre Systems, Inc. Patent USA è. 5.451.942 a další schválené

Více

* EMPEROR 3 USB - MODEL 017 * Návod k obsluze * 1 *

* EMPEROR 3 USB - MODEL 017 * Návod k obsluze * 1 * Návod k obsluze * 1 * Návod k obsluze... 4 Úvod... 4 Napájení... 4 Napájecí kabel... 4 Použití a uskladnění...4 Umístění přehrávače... 4 Kondenzace... 4 Čištění... 4 Používaní disků... 4 Používání disků...

Více

Návod k obsluze. Návod k obsluze. Důležité bezpečnostní předpisy. Upozornění během připojování zdroje napájení elektrickým proudem

Návod k obsluze. Návod k obsluze. Důležité bezpečnostní předpisy. Upozornění během připojování zdroje napájení elektrickým proudem Důležité bezpečnostní předpisy Pozor! Neotevírejte vystupuje tady ohrožení porážením elektrickým proudem. Důležité! Za účelem předejít požáru nebo porážením elektrickým proudem, nevystavujte přijímače

Více

Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ

Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ Uživatelský manuál Obsah: Příslušenství 2 Popis předního panelu 3 Popis dálkového ovládání 4 Použití dálkového ovládání 6 Zapojení sluchátek 7 Funkce paměťové karty

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka 80 234 Multimediální přehrávač DVD/MP4/VCD/MP3/WMA/JPEG/CD/CD-R/CD-RW se vstupem pro USB a SD kartu Velikost 1/2 DIN Obsah Upozornění....1 Péče o disky..2 Přední panel..3 Schéma zapojení....4

Více

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem DS-X116D Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Upozornění

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

Multimediální přehrávač

Multimediální přehrávač Multimediální přehrávač DVP 2000 Uživatelská příručka Instrukce pro bezpečné používání výrobku Před instalací a prvním použitím přístroje si přečtěte uživatelskou příručku pro tento přístroj i pro ostatní

Více

2 Všeobecné informace

2 Všeobecné informace DVD-Video Pøehrávaè Všeobecné informace NIKDY NEPROVÁDÌJTE ANI NEMÌÒTE PROPOJENÍ PØÍSTROJE, JE-LI ZAPNUT! Vyrobeno v licenci spoleènosti Digital Theatre Systems, Inc. Patent USA è. 5.451.942 a další schválené

Více

DS-3001. Monitor s držákem na opěrku hlavy

DS-3001. Monitor s držákem na opěrku hlavy DS-3001 Monitor s držákem na opěrku hlavy s DVD přehrávačem, FM vysílačem, interaktivními hrami a možností připojení dalších zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení...

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 35 04 65 Tento přístroj dokáže přehrávat formáty disků DVD, CD, CD-R, CD-RW, MP3, VCD, S-VCD, DTS, Kodac Pisture a JPEG (společně s MP3) v televizní normě PAL nebo NTSC ve formátu

Více

MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center

MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center Úvod Především bychom vám chtěli poděkovat za zakoupení zařízení Sweex Portable Media Center. Užívejte si na vaší televizi filmy, hudbu

Více

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13.

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13. Obsah Moje menu 4 Ovladač 6 Ovládání sledovaného pořadu 8 Zpětné zhlédnutí 10 Nahrávání 12 Můj seznam kanálů 13 Multidimenze 14 Výběr ze zápasů 15 O 2 Videotéka 16 Aplikace 17 4 zařízení 18 MOJE MENU Ovládání

Více

Uživatelská Příručka DVD PŘEHRÁVAČ DVP-7001. Charakteristika. Model číslo: Sériové číslo: DVP-7001

Uživatelská Příručka DVD PŘEHRÁVAČ DVP-7001. Charakteristika. Model číslo: Sériové číslo: DVP-7001 E6B21ED(CS).fm Page 1 Thursday, December 22, 2005 4:11 PM DVD PŘEHRÁVAČ DVP-7001 Uživatelská Příručka Obsah Upozornění...2 Úvod...2 Informace o discích...3 Přehled funkcí...4 Připojení...6 Přehrávání disku...9

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy

DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Upozornění

Více

CTD-H2 Multimediální přehrávač s DVB-T tunerem

CTD-H2 Multimediální přehrávač s DVB-T tunerem CTD-H2 Multimediální přehrávač s DVB-T tunerem Uživatelská příručka Obsah Instrukce pro bezpečné používání výrobku...3 Hlavní funkce multimediálního přehrávače...4 DVD přehrávač...4 DVB-T tuner...4 Funkce

Více

NA130. Automobilový multimediální přehrávač

NA130. Automobilový multimediální přehrávač NA130 Automobilový multimediální přehrávač Uživatelská příručka Obsah Obsah balení... 2 Postup montáže... 3 Funkce tlačítek přehrávače... 5 Funkce tlačítek dálkového ovladače... 5 Volba zdroje přehrávání...

Více

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX)

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX) FULL (AUX/HDMI/USB/FM-TX) Používání Používání dálkového ovladače Nasměrujte dálkový ovladač na snímač do vzdálenosti přibližně 2m. Vystavení snímače přímému slunečnímu žáření může způsobit dočasnou nefunkčnost

Více

Český. arování: Aby se předešlo vzniku ohně nebo riziku úrazu elektrickým proudem, nevystavujte přístroj dešti a vlhkosti.

Český. arování: Aby se předešlo vzniku ohně nebo riziku úrazu elektrickým proudem, nevystavujte přístroj dešti a vlhkosti. Český Důležité bezpečnostní pokyny arování: Z důvodu snížení rizika úrazu elektrickým proudem nesundávejte přední a zadní kryt. V Uvnitř se nenacházejí žádné součásti obsluhovatelné uživatelem. Servis

Více

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Popis 1. Eject: Posunutím přepínače otevřete držák kazety 2. Volume: nastavení hlasitosti sluchátek a USB připojení 3. Headphones: konektor pro připojení sluchátek

Více

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB Návod k používání 10004933/1008980 = HiFi zesilovač 10005063/1008983 = CD přehrávač Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto

Více

Technosonic HT-713. Návod k obsluze

Technosonic HT-713. Návod k obsluze Technosonic HT-713 Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ: ABYSTE PŘEDEŠLI RIZIKU ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM, ZASUŇTE ŠIROKOU ČÁST VIDLICE DO ŠIROKÉHO VÝŘEZU AŽ NA DORAZ. Tento přehrávač disků DVD pracuje na principu

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7,

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, Mini AHD DVR BD-3118 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 Rychlý průvodce a) Připojte zařízení

Více

HD přehrávač 80 239. Uživatelská příručka

HD přehrávač 80 239. Uživatelská příručka HD přehrávač 80 239 Uživatelská příručka Tento přehrávač umožňuje přehrávání videa a hudby z USB Flash disku, externího pevného disku nebo SD/MMC karty. Video lze zobrazit v HD kvalitě na displeji připojeném

Více

Manuál k programu KaraokeEditor

Manuál k programu KaraokeEditor Manuál k programu KaraokeEditor Co je KaraokeEditor? Program slouží pro editaci tagů v hudebních souborech formátu mp3. Tagy jsou doprovodné informace o písni, uložené přímo v mp3. Aplikace umí pracovat

Více

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM NÁVOD K OBSLUZE POZORNĚ SI PŘEČTĚTE NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Nevystavujte přístroj vlhku a

Více

PRINCE 2 Model 015 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ZÁRUČNÍ LIST VLASTNOSTI

PRINCE 2 Model 015 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ZÁRUČNÍ LIST VLASTNOSTI ZÁRUČNÍ LIST Manta Prince 2 - model 015 Výrobní/sériové číslo....... Datum prodeje...... Razítko a podpis prodávajícího. Informace pro zákazníka Záruční doba Dovozce výrobku do České republiky garantuje,

Více

Duo Cinema. Návod k obsluze

Duo Cinema. Návod k obsluze Duo Cinema Návod k obsluze Před prvním použitím si pečlivě prostudujte tento manuál. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY: Během přehrávání nemanipulujte s přístrojem. Pokud chcete přístroj přenášet, vyjměte z něj disk,

Více

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Pohled zepředu: Pohled seshora: 1. stop tlačítko - stisknutím zastavíte přehrávání souborů, podržením 1sekundy vypnete přístroj 2. přehrávání a pauza - stisknutím

Více

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V DS-1718d Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V S přehrávačem DVD, USB disků a SD karet Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro

Více

ds-1560d Výklopný TFT LCD displej 15,6 s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet

ds-1560d Výklopný TFT LCD displej 15,6 s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet ds-1560d Výklopný TFT LCD displej 15,6 s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 3 Funkce přehrávače... 3 Dálkový ovladač a funkce tlačítek...

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

Návod k obsluze. DVD/DivX/XviD. www.cyberhome.de. CyberHome CH- DVD 462/ 465 zkrácený návod k zapojení a obsluze strana 12 CH-DVD 462/465

Návod k obsluze. DVD/DivX/XviD. www.cyberhome.de. CyberHome CH- DVD 462/ 465 zkrácený návod k zapojení a obsluze strana 12 CH-DVD 462/465 CyberHome CH- DVD / zkrácený návod k zapojení a obsluze strana CH-DVD / TECHNICKÉ SPECIFIKACE Základní informace Přehratelné typy disků: DVD-Video, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, Audio CD, CD-R, CD-RW,

Více

DVD PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE Před použitím si nejdříve přečtěte návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí.

DVD PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE Před použitím si nejdříve přečtěte návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. DVD PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE Před použitím si nejdříve přečtěte návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Přehratelné formáty disků na DVD přehrávači Zadní panel 1. výstup pro pravý

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje.

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje. Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a kamerou DVR-156 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod S tímto profesionálním diktafonem zaznamenáte naprosto čistý

Více

Přenosný DVD přehrávač MES-202. Obj. č.: 37 28 13

Přenosný DVD přehrávač MES-202. Obj. č.: 37 28 13 Přenosný DVD přehrávač MES-202 Obj. č.: 37 28 13 1. Úvod Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našeho přenosného DVD přehrávače se dvěma barevnými monitory, s dálkovým ovladačem a s

Více

SENCOR SDF 1260. Digitální fotorámeček. Návod k obsluze

SENCOR SDF 1260. Digitální fotorámeček. Návod k obsluze SENCOR SDF 1260 Digitální fotorámeček Návod k obsluze 0 Bezpečnostní informace: Udržujte přístroj mimo působení vody, vlhkosti a prachu. Provozní teplota je 0-40 0 C. Nikdy neumísťujte přístroj do míst

Více

NAITECH DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ. www.naitech.eu NAI TECH WORLD OF NEW TECHNOLOGIES. Děkujeme za zakoupení výrobku NAITECH,

NAITECH DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ. www.naitech.eu NAI TECH WORLD OF NEW TECHNOLOGIES. Děkujeme za zakoupení výrobku NAITECH, NAI DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA Děkujeme za zakoupení výrobku NAI, a přejeme Vám s jeho užíváním prožití mnoha příjemných okamžiků. Vývoji výrobku jsme věnovali maximální úsilí a nemálo prostředků. Můžeme

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Dvb-t02 DVB-T tuner Uživatelská příručka Před prvním použitím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Doporučení k provozu zařízení...2 Technické

Více

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce kamery... 1 Popis kamery

Více

Uživatelský manuál CZ. XtreamerTV Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ. XtreamerTV Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ XtreamerTV Uživatelský manuál CZ 1 XtreamerTV OBSAH Obsah... 2 Popis zařízení... 3 Instalace pevného disku... 3 Připojení... 5 HDMI připojení... 5 AV Připojení... 5 Připojení Optického

Více

9 TFL LCD Výklopný monitor s DVD přehrávačem

9 TFL LCD Výklopný monitor s DVD přehrávačem 9 TFL LCD Výklopný monitor s DVD přehrávačem Návod pro uživatele Kompatibilní s: DVD, MP4, MP3, VCD, CD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVCD Před instalací do auta a spuštěním přístroje, přečtěte si, prosím,

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu Zapojení boxu Zapojení zahrnuje tyto kroky: 1. Připojte box pomocí adaptéru k elektrické síti 2. Připojte box k TV pomocí HDMI, YPbPr, nebo CVBS kabelu 3. Připojte box pomocí ethernetového kabelu k počítačové

Více

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce

Více

TFT-LCD výklopný displej se zabudovaným DVD přehrávačem

TFT-LCD výklopný displej se zabudovaným DVD přehrávačem TFT-LCD výklopný displej se zabudovaným DVD přehrávačem Umožňuje přehrávat disky DVD, VCD, CD, MP3, MP4, CD-R a CD-RW Uživatelská příručka Upozornění k provozu zařízení Přečtěte si pozorně všechna upozornění

Více

BAREVNÝ KVADRÁTOR. 1. Souhrnné informace..1

BAREVNÝ KVADRÁTOR. 1. Souhrnné informace..1 BAREVNÝ KVADRÁTOR 1. Souhrnné informace..1 1.1 Důležité 1 1.2 Vlastnosti.1 2. Čelní panel..2 3. Nabídka nastavení...2 3.1 Nastavení titulku..2 3.2 Nastavení času a data...2 3.3 Nastavení zobrazení.3 3.3.1

Více

Rozhraní c.logic lite. Mi-092 + MCS-04

Rozhraní c.logic lite. Mi-092 + MCS-04 Rozhraní c.logic lite Mi-092 + umožňuje připojení zdroje AV signálu do vozidel vybavených navigačním systémem Volkswagen MFD2/RNS2 Škoda Nexus Pouze pro vozidla BEZ originální kamery při couvání Funkce

Více

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV Set Top Box Motorola VIP1003 Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003 Dálkové ovládání Baterie do dálkového ovládání Napájecí

Více

Uživatelská příručka. Video Wonder Pro III

Uživatelská příručka. Video Wonder Pro III Uživatelská příručka Video Wonder Pro III Obsah Začínáme 5 Úvod 5 Rysy 5 Obsah balení 6 Systémové požadavky 6 Instalace 7 Instalace hardware 7 Vstupy a výstupy 7 Užívání obslužného programu 8 4-1. TV prohlížení

Více

IC-901 dvdfd. Výklopný TFT LCD Displej 9 s DVD přehrávačem, vstupem pro USB disk a SD kartu

IC-901 dvdfd. Výklopný TFT LCD Displej 9 s DVD přehrávačem, vstupem pro USB disk a SD kartu IC-901 dvdfd Výklopný TFT LCD Displej 9 s DVD přehrávačem, vstupem pro USB disk a SD kartu Obsah Upozornění a použité symboly... 2 Význam tlačítek a prvků přehrávače... 4 Dálkový ovladač...6 Základní funkce...

Více

Obsah balení. Popis přehrávače a dálkového ovládání

Obsah balení. Popis přehrávače a dálkového ovládání Úvod Děkujeme vám za to, že jste si zakoupili mobilní multimediální digitální centrum Prestigio Portable DVD Player 110. Věříme, že budete spokojeni se všemi možnostmi, které tento přístroj nabízí. Před

Více

T.Sonic 820. Uživatelský manuál

T.Sonic 820. Uživatelský manuál T.Sonic 820 Uživatelský manuál Představení produktu A B C D E F G H I J K L M N O P Q Mikrofon Zdířka na sluchátka Otvor na provlečení šňůrky na krk Line-In port audio vstup Vysokorychlostní mini USB2.0

Více

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání MI-1250 Video rozhraní pro vozidla Renault Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video signál z kamery při

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

NÁVOD K OBSLUZE TVS 3724 TM DVD

NÁVOD K OBSLUZE TVS 3724 TM DVD NÁVOD K OBSLUZE TVS 3724 TM DVD Obsah Tlačítka dálkového ovládání 23 Tlačítka ovládacího panelu nebo zadní panel 24 O tomto návodu 25 Obecné vlastnosti 26 Typy disků kompatibilní s tímto přístrojem 27

Více

EU3C. Uživatelský manuál INFINITY HDMI 100. HDMI přehrávač s USB

EU3C. Uživatelský manuál INFINITY HDMI 100. HDMI přehrávač s USB EU3C Uživatelský manuál INFINITY HDMI 100 HDMI přehrávač s USB VAROVÁNÍ: PRO PŘEDCHÁZENÍ RIZIKU POŢÁRU NEBO ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM, NEVYSTAVUJTE TENTO PŘÍSTROJ DEŠTI NEBO VLHKOSTI.. UPOZORNĚNÍ: PRO

Více

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ Egreat A1 Uživatelská příručka CZ Popis zařízení Přední strana: 1. Indikátor činnosti 2. Infra port pro ovládání přijímače Zadní strana: 3.Optický výstup S/PDIF 4.AV rozhraní 5.USB Host port 6.USB Host

Více

Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X101td Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

Secutron Mini DVR. Návod k obsluze. Hlavní výhody: Jednoduché ovládání. podpora SD karty až 64Gb. www.spyobchod.cz Stránka 1

Secutron Mini DVR. Návod k obsluze. Hlavní výhody: Jednoduché ovládání. podpora SD karty až 64Gb. www.spyobchod.cz Stránka 1 Secutron Mini DVR Návod k obsluze Hlavní výhody: Jednoduché ovládání podpora SD karty až 64Gb www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis přístroje 2.1 Pohled přední strana 1. SD slot - Slot pro SD kartu 2. IR

Více

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon 1. Obrazovka 2. Tlačítko pro příjem hovoru 3. Tlačítko vyvolání obrazu z dveřní jednotky 4. Tlačítko pro uvolnění dveřního zámku 5. Tlačítko Interkomu

Více

Set Top Box Motorola VIP 1003

Set Top Box Motorola VIP 1003 Set Top Box Motorola VIP 1003 1. Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003, dálkové ovládání, baterie do dálkového ovládání, napájecí zdroj, kabel pro připojení zdroje do napájecí

Více

MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 80818GPS

MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 80818GPS MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 80818GPS 7" displej do rámečku Double-DIN Přehrávač DVD, MP4, MP3, WMA a JPEG RDS - FM / AM rádiový tuner USB + SD / MMC karta Bluetooth GPS navigace Uživatelská příručka Obsah

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

Rychlonávod k oblsuze AV techniky v zasedací místnosti 215

Rychlonávod k oblsuze AV techniky v zasedací místnosti 215 Rychlonávod k oblsuze AV techniky v zasedací místnosti 215 Sledování na projektoru OBRAZ ZVUK zdroj kabel v projektoru na zesilovači pro prostor. zvuk počítač RGB černý se šrouby CD (lze pouze pro zadní

Více

Obsah balení. Popis přehrávače a dálkového ovládání

Obsah balení. Popis přehrávače a dálkového ovládání Úvod Děkujeme vám za to, že jste si zakoupili mobilní multimediální digitální centrum Prestigio Portable DVD Player 371. Věříme, že budete spokojeni se všemi možnostmi, které tento přístroj nabízí. Před

Více

1080P FULL HD MULTIMEDIÁLNÍ PŘEHRÁVAČ

1080P FULL HD MULTIMEDIÁLNÍ PŘEHRÁVAČ 1080P FULL HD MULTIMEDIÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MEDIA BOX Uživatelský návod -0- Obsah Úvod.......2 Kapitola I Specifikace.......2 1.1 Hlavní Funkce.........2 1.2 Parametry......... 3 1.3 Instalace...... 4 Kapitola

Více

NÁVOD K POUŽITÍ MULTIMEDIÁLNÍHO CENTRA SLEDOVANITV.CZ

NÁVOD K POUŽITÍ MULTIMEDIÁLNÍHO CENTRA SLEDOVANITV.CZ NÁVOD K POUŽITÍ MULTIMEDIÁLNÍHO CENTRA SLEDOVANITV.CZ typ 1 verze návodu 1.1 Vážení uživatelé, děkujeme, že využíváte službu Sledovanitv.cz. Věříme, že s naší službou budete spokojeni a Vaši důvěru nezklameme.

Více

OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR

OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR Návod k použití Upozornění - Přehrávač vždy instalujte do interiéru vozidla. - Používejte pouze ve vozech 12V napájením, negativním ukostřením. - Před zapojením odpojte

Více

OD - 4H08 Rychlý návod

OD - 4H08 Rychlý návod OD - 4H08 Rychlý návod Na instalaci HDD a uvedení do provozu Rychlý návod 1 I. Instalace Instalace HDD a) Vložte a přišroubujte HDD do držáku jako na obrázku. b) Držák přišroubujte k základní desce DVR.

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

Rozhraní c.logic lite MI-092 + MCS-02. umožňuje připojení zdroje AV signálu do vozidel Mercedes Benz s navigačním systémem Comand 2.

Rozhraní c.logic lite MI-092 + MCS-02. umožňuje připojení zdroje AV signálu do vozidel Mercedes Benz s navigačním systémem Comand 2. Rozhraní c.logic lite + MCS-02 umožňuje připojení zdroje AV signálu do vozidel Mercedes Benz s navigačním systémem Comand 2.5 Funkce adaptéru Multimediální rozhraní typu plug-and-play 1 AV vstup Ovládání

Více

WOLFNET.CZ kabelová televize více než televize

WOLFNET.CZ kabelová televize více než televize WOLFNET.CZ kabelová televize více než televize Kabelové televize více než televize návod na obsluhu (strana 1) Uživatelská příručka TELEVIZE IPTV je digitální televize, která je vždy o krok napřed. Tato

Více

SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka

SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Informace k bezpečnému používání... 2 Informace o monitoru... 3 Technická

Více

Automobilový DVB-T tuner 80 555

Automobilový DVB-T tuner 80 555 Automobilový DVB-T tuner 80 555 Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 2 Popis přístroje... 2 Dálkový ovladač... 3 Nabídka nastavení... 4 Teletext... 6 Možné problémy a jejich

Více

MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 7" displej do rámečku Double-DIN Přehrávač DVD, MP4, MP3, WMA a JPEG FM / AM rádiový tuner USB + SD / MMC karta Bluetooth

MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 7 displej do rámečku Double-DIN Přehrávač DVD, MP4, MP3, WMA a JPEG FM / AM rádiový tuner USB + SD / MMC karta Bluetooth MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 7" displej do rámečku Double-DIN Přehrávač DVD, MP4, MP3, WMA a JPEG FM / AM rádiový tuner USB + SD / MMC karta Bluetooth Uživatelská příručka Obsah Obsah balení Čelní panel...

Více

Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X101D Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji

Více

WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál

WDV5270 HD Lagoon Uživatelský manuál WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál 1 Části videokamery: 1. LCD obrazovka 2. Voba režimu / posun vlevo 3. Přehrávání / Posun nahoru 4. Samospoušť / posun vpravo 5. MENU/potvrzeni volby (OK) 6. volba

Více

Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál

Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál Prohlášení o shodě naleznete na následující internetové adrese:

Více

PŘEHRÁVAČ VIDEODESEK PHILIPS DVD 723

PŘEHRÁVAČ VIDEODESEK PHILIPS DVD 723 1 PŘEHRÁVAČ VIDEODESEK PHILIPS DVD 723 OBSAH Úvod Ochrana životního prostředí... str. 2. Dodávané příslušenství...... str. 2. Bezpečnostní informace... str. 2. Použité symboly... str. 3. Přehled funkcí

Více

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera.

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. Upozornění : V E-book můžete prohlížet pouze sobory v textovém formátu (TXT). Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. 1) Focus control : Pro zooming použijte klávesy PREVIOUS/NEXT. 2)

Více

Užijte si televizi Horizon od UPC

Užijte si televizi Horizon od UPC Užijte si televizi Horizon od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu Hlavní nabídka Informace Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách

Více

Uživatelský Manuál HyperMedia Center Obsah V1.5

Uživatelský Manuál HyperMedia Center Obsah V1.5 Uživatelský Manuál HyperMedia Center Obsah V1.5 ÚVOD...1 OVLÁDÁNÍ PŘEHRÁVAČE...1 NAVIGAČNÍ PŘEHLED...2 TV...3 VSTUPNÍ ZDROJ...3 SEZNAM KANÁLŮ...3 PLÁN...4 NASTAVENÍ...5 EPG...7 PŘEHLED OVLADAČŮ TV...7

Více

PDP 913 SUHDVBT NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD

PDP 913 SUHDVBT NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD PDP 913 SUHDVBT NÁVOD K POUŽITÍ PŘENOSNÉ DVD OBsAH Obsah... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 2 Bezpečnostní opatření... 3 Označení ovládacích prvků... 4 Hlavní jednotka... 4 Dálkový ovladač... 5 Nastavení

Více