zákaznický ceník platný od

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "zákaznický ceník platný od 16. 5. 2011"

Transkript

1 satelitní vyhledávání GPS lokalizace detekce a analýza havárie elektronická kniha jízd zákaznický ceník platný od Cebia SAT P o l o ž k a 1. Satelitní zapečení s aktivními mi PCO (Cebia SAT ) s sensorem a se záložním akumulátorem. Výstupy pro blokováním činnosti motoru, na klakson, na směrová světla, na tlačítko soukromé jízdy, na tlačítko ccall a na čtečku pro identifikaci řidičů. Konektor pro připojení SAT programovací jednotky. Montážní příslušenství. Přenos dat na sběrné servery, SIM karta s roamingem Radiokarty. Zařízení pro autorizaci řidiče k jízdě. Obsahuje 2 radiokarty s plovoucím kódem a přijímač montáž Aktivní satelitní střežení vozidla prostřednictvím pultu centralizované ochrany (PCO) s dosahem po celé Evropě, včetně pátrání po odcizeném vozidle. Celkem Služby (roční pravidelná platba) montáž a smluvních parametrů. jednotky, mapové podklady včetně jejich aktualizací. SMS zpráva uživateli v případě odpojení autobaterie, spuštění dalšího alarmu ve vozidle, pohybu vozidla zapnutého zapalování nebo při neoprávněném nastartování (s podmínkou radiokarty). V ceně je zahrnuta veškerá automatická datová komunikace včetně roamingu. 2. Satelitní zapečení s vyžádáním služeb PCO (Cebia SAT ) sensorem a se záložním akumulátorem. Výstupy pro blokováním činnosti motoru, na klakson, na směrová světla, na tlačítko soukromé jízdy, na tlačítko ccall a na čtečku pro identifikaci řidičů. Konektor pro připojení SAT programovací jednotky. Montážní příslušenství. Přenos dat na sběrné servery, SIM karta s roamingem. a smluvních parametrů. jednotky, mapové podklady včetně jejich aktualizací. V ceně je zahrnuta veškerá automatická datová komunikace včetně roamingu. Pasivní satelitní střežení vozidla prostřednictvím pultu centralizované ochrany (PCO) s dosahem po celé Evropě, včetně pátrání po odcizeném vozidle. PCO zahájí sledování, lokalizaci a zajištění vozidla na základě požadavku oprávněného majitele vozidla Celkem Služby (roční pravidelná platba)

2 1. 3. Satelitní Komplexní zapečení satelitní zapečení s aktivními s mi aktivními PCO mi (Cebia PCO SAT (Cebia ) SAT Ex-Full ) Palubní jednotka GPA 5.0. (Ex-Full) GPS/GSM terminál s přesným citlivým akcelerometrickým sensorem a s kvalitním záložním akumulátorem. Klidový proudový odběr < 3mA. Jednotka automaticky hlídá a informuje majitele vozidla formou SMS o poklesu napětí pod kritickou hranici a potřebě dobití autobaterie. Speciální automaticky diagnostikovaný vstup pro připojení externího autoalarmu. Výstupy pro blokováním činnosti motoru, na tlačítko soukromé jízdy, na tlačítko ccall a na čtečku pro identifikaci řidičů. Konektor pro připojení SAT programovací jednotky. Přenos dat na sběrné servery, SIM karta s roamingem. s Radiokarty. Zařízení pro autorizaci řidiče k jízdě. Obsahuje 2 radiokarty s plovoucím kódem a přijímač montáž a smluvních parametrů. jednotky, mapové podklady včetně jejich aktualizací. SMS zpráva uživateli v případě odpojení autobaterie, spuštění dalšího alarmu ve vozidle, pohybu vozidla zapnutého zapalování nebo při neoprávněném nastartování (s podmínkou radiokarty). V ceně je zahrnuta veškerá automatická datová komunikace včetně roamingu. Aktivní satelitní střežení vozidla prostřednictvím pultu centralizované ochrany (PCO) s dosahem po celé Evropě, včetně pátrání po odcizeném vozidle Satelitní zapečení s aktivními mi PCO s asistencí ( ) sensorem a se záložním akumulátorem. Výstupy pro blokováním činnosti motoru, na klakson, na směrová světla, na tlačítko soukromé jízdy, na tlačítko ccall a na čtečku pro identifikaci řidičů. Konektor pro připojení SAT programovací jednotky. Montážní příslušenství. Přenos dat na sběrné servery, SIM karta s roamingem montáž typy vozidel a dopravních prostředků je cena za montáž stanovena Radiokarty. Zařízení pro autorizaci řidiče k jízdě. Obsahuje 2 radiokarty s plovoucím kódem a přijímač. a smluvních parametrů Pravidelný sběr dat a uchování na serveru i po stažení, statistika vozidla, měsíční statistika, zprávy o nehodách na ovou adresu, automatické aktualizace SW jednotky, mapové podklady včetně jejich aktualizací. V ceně je zahrnuta veškerá automatická datová komunikace včetně roamingu. Aktivní satelitní střežení vozidla prostřednictvím pultu centralizované ochrany (PCO) s dosahem po celé Evropě, včetně pátrání po odcizeném vozidle. Automatická zpráva na PCO v případě odpojení autobaterie, pohybu vozidla zapnutého zapalování nebo při neoprávněném nastartování. Aktivní asistenční automaticky při zaznamenání havárie vozidla.

3 1. Satelitní zapečení s aktivními mi PCO (Cebia SAT ) 5. Satelitní zapečení s vyžádáním služeb PCO a s asistencí ( ) s sensorem a se záložním akumulátorem. Výstupy pro blokováním činnosti motoru, na klakson, na směrová světla, na tlačítko soukromé jízdy, na tlačítko ccall a na čtečku pro identifikaci řidičů. Konektor pro připojení SAT programovací jednotky. Montážní příslušenství. Přenos dat na sběrné servery, SIM karta s roamingem. montáž typy vozidel a dopravních prostředků je cena za montáž stanovena individuálně. a smluvních parametrů. Pravidelný sběr dat a uchování na serveru i po stažení, statistika vozidla, měsíční statistika, zprávy o nehodách na ovou adresu, automatické aktualizace SW jednotky, mapové podklady včetně jejich aktualizací. V ceně je zahrnuta veškerá automatická datová komunikace včetně roamingu. Pasivní satelitní střežení vozidla prostřednictvím pultu centralizované ochrany (PCO) s dosahem po celé Evropě, včetně pátrání po odcizeném vozidle. PCO zahájí sledování, lokalizaci a zajištění vozidla na základě požadavku oprávněného majitele vozidla. Aktivní asistenční automaticky při zaznamenání havárie vozidla. 6. Satelitní jednotka se mi rozšířené asistence ( Asist) sensorem a se záložním akumulátorem. Jednotka umožňuje si v budoucnu zvolit i zapečovací a telematické služby. Navíc je vybavena výstupy pro rozšíření možností zapečovacích a telematických služeb a pro tlačítko ccall. Obsahuje SIM kartu s roamingem pro zajištění přenosů dat na sběrné servery. montáž typy vozidel a dopravních prostředků je cena za montáž stanovena individuálně. a smluvních parametrů. Asist Pravidelný sběr statistických dat a uchování na sběrném serveru, měsíční statistiky, okamžité zprávy o nehodách na on-line pracoviště asistenční služby a na ovou adresu majitele vozidla. Automatická časová analýza dopravní nehody. Automatické aktualizace SW jednotky. V ceně je zahrnuta veškerá datová komunikace včetně roamingu. Asiatenční sama aktivně organizuje pomoc posádce vozidla v nouzi a to na území celé Evropy.

4 s 1. Satelitní zapečení s aktivními mi PCO (Cebia SAT ) DOPLŇKY 7. Kniha jízd kniha jízd k Cebia SAT nebo (nelze samostatně) Analýza dat o projeté vzdálenosti, době jízdy a adresách jednotlivých pozic. Systém vše ukládá do knihy jízd a umožňuje zobrazit jízdy na mapě. Jsou zaznamenány pozice při zapnutí a vypnutí zapalování, pozice každé 2km jízdy, pozice každých 30 minut při zapnutém zapalování nebo každých 12hodin při vypnutém zapalování. Při naplnění paměti jednotky 48 záznamy jsou data odesílána do systému. (roční poplatek) Blokování chodu motoru Relé pro blokování startování vozu 12v 40A, včetně kontaktní patice. 150,0 180,0 montáž Montáž relé pro blokování startování vozu.,0 Block V případě odcizení je možné zablokovat startování vozu. (Platba 1 x ročně.) 200,0 240, Upozornění na nutnost autorizace Bzučák signalizující nutnost autorizace řidiče montáž Montáž bzučáku autorizace Přepínání soukromé jízdy (jen pro účely knihy jízd) Tlačítko s LED diodou k aktivaci a deaktivaci soukromé jízdy. LED signalizuje řidiči, zda je funkce zapnutá nebo vypnutá montáž Montáž tlačítka s LED diodou Switch V okamžiku tlačítka přestane palubní jednotka zaznamenávat data o poloze vozidla a zaznamenává pouze délku a dobu jízdy. (Platba 1 x ročně.) Identifikace řidiče (jen pro účely knihy jízd) Čtecí jednotka elektronického klíče montáž Montáž čtecí jednotky elektronického klíče Elektronický klíč k zablokování startování vozu s funkcí imobilizéru. Každý řidič potřebuje svůj kód. V případě výměny klíče je nutné použít stejný kód jako u původního klíče Relé pro blokování startování vozu 12v 40A, včetně kontaktní patice montáž Montáž relé pro blokování startování vozu. Ident Služba umožňuje v knize jízd identifikovat řidiče a vzdáleně zamezit nebo umožnit použití vozidla. (Platba 1 x ročně.)

5 1. Satelitní zapečení s aktivními mi PCO (Cebia SAT ) 8.5. Propojení palubní jednotky se stávajícím autoalarmem s Voltage Drop Sensor modul pro propojení sériového alarmu ve vozidle s jednotkou GPA M2 407 MetaSAT.TVM 24/12V konvertor s univerzální kabeláží. Analýza stávajícího alarmu ve vozidle a připojení výstupu alarmu na palubní jednotku montáž Sledování vozidla v reálném čase individuální kredity ( kreditů, platnost 1 rok) Nákup kreditů umožňuje sledování vozidla v reálném čase. Zjištění aktuální pozice - 200kreditů. Sledování v reálném čase kreditů začátek sledování, 100 kreditů ukončení sledování, 100 kreditů každá poloha. Frekvenci sledování je možno nastavit na internetové stránce. Interval a dobu trvání sledování lze zvolit na internetové stránce. x 80,- Eur flotilové kredity ( kreditů, platnost 1 rok) Nákup kreditů umožňuje sledování vozidla v reálném čase. Zjištění aktuální pozice - 200kreditů. Sledování v reálném čase kreditů začátek sledování, 100 kreditů ukončení sledování, 100 kreditů každá poloha. Frekvenci sledování je možno nastavit na internetové stránce. Interval a dobu trvání sledování lze zvolit na internetové stránce. x 240,- Eur 9. Změny služeb vozidla zákazníka palubní jednotky Zákazník si pořídil nové vozidlo a palubní jednotka je do něj přesunuta. je za administraci v IT systému, nezahrnuje práci na vozidle (montáž a demontáž). Zákazník si pořídil nové vozidlo a palubní jednotka zůstala v původním vozidle novému majiteli. Výměna jednotky ve vozidle. Netýká se oprávněných reklamací. je za administraci v IT systému, nezahrnuje práci na vozidle (montáž a demontáž). 10. Dohledání vozidla Poplatek za úspěšné dohledání, zajištění a předání odcizeného vozidla firmou SECURITAS ČR, s.r.o. (Platba jednorázově po dohledání.) dohledání x

Satelitní vyhledávání a monitorování vozidel

Satelitní vyhledávání a monitorování vozidel Satelitní vyhledávání a monitorování vozidel www.carloc.cz Měnící se potřeby a přání klientů spolu s rozvojem techniky, inovací produktů a vývojem legislativy vytvářejí základ pro strategii naší společnosti.

Více

SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ VOZIDEL ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD

SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ VOZIDEL ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ VOZIDEL ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD PRODUKTOVÝ LIST GSM/GPS komunikační modul Výrobce: F&B COMPANY s.r.o. Čajkovského 18 779 00 Olomouc IČO 25384775 www.fbcom.cz www.knihajizd.info 1)

Více

Elektronická kniha jízd

Elektronická kniha jízd Elektronická kniha jízd ÚVOD Elektronická kniha jízd Vám pomocí systému GPS (Global position system) umožní jednoduše sledovat pohyb všech Vašich vozidel a zároveň zpracovat a vytvořit elektronickou knihu

Více

PŘÍRUČKA UŽIVATELE. Vážený zákazníku,

PŘÍRUČKA UŽIVATELE. Vážený zákazníku, PŘÍRUČKA UŽIVATELE Vážený zákazníku, děkujeme, že jste se rozhodl pro využívání služeb Cebia SAT. Moderní technologie otevřela novou dimenzi v poskytování telematických služeb : Vozidlo samo žádá o pomoc,

Více

GPS Monitor. Zbyněk Filip

GPS Monitor. Zbyněk Filip GPS Monitor Zbyněk Filip GPS Monitor Systém je určen k zabezpečení motorových vozidel s on-line přenosem přesné polohy vozidla a poplachových a provozních hlášení prostřednictvím mobilních sítí GSM. Systém

Více

Obrazový návod mobilní aplikace

Obrazový návod mobilní aplikace Obrazový návod mobilní aplikace verze 2.1 5/2018 Aplikace Aplikaci do Vašeho mobilního zařízení si prosím stáhněte na odpovídajícím rozhraní: Přihlašovací jméno a Heslo obdržíte formou automatické e-mailové

Více

Elektronická kniha jízd ON-LINE MONTÁŽNÍ NÁVOD UŽIVATELSKÝ NÁVOD

Elektronická kniha jízd ON-LINE MONTÁŽNÍ NÁVOD UŽIVATELSKÝ NÁVOD Elektronická kniha jízd ON-LINE MONTÁŽNÍ NÁVOD UŽIVATELSKÝ NÁVOD OBSAH... 1 Elektronická kniha jízd... 1 MONTÁŽNÍ NÁVOD... 1 UŽIVATELSKÝ NÁVOD... 1 Ovládání a nastavení... 4 1/ Změna bezpečnostního kódu...

Více

SafeLine PŘÍRUČKA UŽIVATELE. Vážený zákazníku,

SafeLine PŘÍRUČKA UŽIVATELE. Vážený zákazníku, SafeLine PŘÍRUČKA UŽIVATELE Vážený zákazníku, děkujeme, že jste se rozhodl pro asistenční služby SafeLine UNIQA. Moderní technologie SafeLine otevřela novou dimenzi v poskytování asistenčních služeb -

Více

UNIQA SafeLine. První pojištění vozidel, které může zachránit život.

UNIQA SafeLine. První pojištění vozidel, které může zachránit život. UNIQA SafeLine První pojištění vozidel, které může zachránit život. Naše autopojištění umí prostě více než je běžné. Několik faktů na úvod. Na 40.000 osob každoročně zemře na evropských silnicích. Okolo

Více

manuál Sebury W2 Manuál Karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 12.8.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1

manuál Sebury W2 Manuál Karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 12.8.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Sebury W2 Manuál Karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 12.8.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Popis Čtečka karet pro venkovní / vnitřní použití. Čtečku je možné čtečku provozovat

Více

EVO 3 Návod k obsluze

EVO 3 Návod k obsluze ALTEA Czech, a.s. Pod Průsekem 1348/12 102 00 Praha 10 Hostivař Tel.: +420 272 650 587 +420 608 965 292 +420 777 915 292 EVO 3 Návod k obsluze Fax: +420 272 650 699 e-mail : altea@altea.cz Web: www.altea.cz

Více

BonusDrive. Obrazový návod mobilní aplikace

BonusDrive. Obrazový návod mobilní aplikace BonusDrive Obrazový návod mobilní aplikace verze 1.1 5/2018 Úvod Mobilní aplikace BonusDrive je zdarma ke stažení v Google Play nebo App Store. Přihlášení Vítáme Vás v mobilní aplikaci pro klienty BonusDrive.

Více

GPS MOTOTRACKER GC 008 100 P

GPS MOTOTRACKER GC 008 100 P GPS MOTOTRACKER GC 008 100 P Návod k obsluze a instalaci UPOZORNĚNÍ Tento výrobek není určen pro ochranu zdraví nebo života osob. Použití GPS Mototrackeru je na uvážení majitele. GPS Mototracker je zařízení

Více

DPP/SafeLine/15. Doplňkové pojistné podmínky k pojištění Asistence vozidel. Obsah

DPP/SafeLine/15. Doplňkové pojistné podmínky k pojištění Asistence vozidel. Obsah UNIQA pojišťovna, a.s. Zapsána u Městského soudu v Praze, oddíl B, č. vložky 2012. Evropská 136, 160 12 Praha 6 IČ: 49240480 Tel.: +420 800 120 020 Doplňkové pojistné podmínky k pojištění Asistence vozidel

Více

BMW SATELITNÍ VYHLEDÁVÁNÍ VOZIDEL.

BMW SATELITNÍ VYHLEDÁVÁNÍ VOZIDEL. Originální příslušenství BMW BMW Satelitní vyhledávání vozidel Radost z jízdy BMW SATELITNÍ VYHLEDÁVÁNÍ VOZIDEL. BEZPEČÍ PRO VÁS A VÁŠ VŮZ. RADOST VÁM V PŘÍPADĚ POTŘEBY POMŮŽE. POSTARÁME SE O VÁS. BEZPEČÍ

Více

MA4 UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD

MA4 UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD Autoalarm MA4 UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD Tlačítka dálkového ovladače: Aktivace Deaktivace Tichá aktivace Vyhledání vozu A. Aktivace: Stiskněte tlačítko, siréna jednou pípne, směrová světla jednou bliknou,

Více

Elektronická kniha jízd ON-LINE MONTÁŽNÍ NÁVOD UŽIVATELSKÝ NÁVOD

Elektronická kniha jízd ON-LINE MONTÁŽNÍ NÁVOD UŽIVATELSKÝ NÁVOD Elektronická kniha jízd ON-LINE MONTÁŽNÍ NÁVOD UŽIVATELSKÝ NÁVOD OBSAH OVLÁDÁDNÍ A NASTAVENÍ... 3 ZMĚNA BEZPEČNOSTNÍHO KÓDU... 3 ZADÁNÍ TELEFONNÍCH ČÍSEL... 3 ZAPNUTÍ A VYPNUTÍ KOMUNIKAČNÍHO MODULU...

Více

GSM/GPS komunikační modul UŽIVATELSKÝ NÁVOD

GSM/GPS komunikační modul UŽIVATELSKÝ NÁVOD GSM/GPS komunikační modul UŽIVATELSKÝ NÁVOD - 1 - v02 eurosat OBSAH Ovládání a nastavení.....03 Změna bezpečnostního kódu..03 Zadání telefonních čísel.... 03 Zapnutí a vypnutí komunikačního modulu.......04

Více

Více než monitoring. a zabezpečení. GPS monitoring a zabezpečení vozidel. GPS monitoring pohybu osob. Zabezpečení a dálkové ovládání budov

Více než monitoring. a zabezpečení. GPS monitoring a zabezpečení vozidel. GPS monitoring pohybu osob. Zabezpečení a dálkové ovládání budov Více než monitoring a zabezpečení GPS monitoring a zabezpečení vozidel GPS monitoring pohybu osob Zabezpečení a dálkové ovládání budov Vytváříme produkty pro reálný svět. Díky našim dlouholetým zkušenostem

Více

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Zákaznická linka: +420 840 181 181 Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Datum: 1.11.2015 Verze: 1.00 1. OBSAH 1. OBSAH...2 2. APLIKACE MY CONNECTED CAR...3 3. OVLÁDÁNÍ APLIKACE...4 3.1

Více

manuál Manuál Kód + karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 26.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1

manuál Manuál Kód + karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 26.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Sebury W1-B Manuál Kód + karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 26.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Popis Kódová klávesnice, se čtečkou karet. Je možné zapojit do větších

Více

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly Uživatelská příručka Obsah Tlačítka dálkového ovladače... 2 Funkce zabezpečovacího systému... 2 Spuštění a vypnutí zabezpečení...2 Dálkové nastartování a zhasnutí

Více

GPS Loc. Uživatelský manuál. mobilní aplikace. pro online přístup do systému GPS Loc pomocí mobilní aplikace

GPS Loc. Uživatelský manuál. mobilní aplikace. pro online přístup do systému GPS Loc pomocí mobilní aplikace GPS Loc mobilní aplikace Uživatelský manuál pro online přístup do systému GPS Loc pomocí mobilní aplikace Mobilní aplikace GPS Loc je určena na sledování aktuální polohy vozidla nebo sledovaného objektu,

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ T IMO BEZKONTAKTNÍ IMOBILIZÉR

NÁVOD NA POUŽITÍ T IMO BEZKONTAKTNÍ IMOBILIZÉR NÁVOD NA POUŽITÍ T IMO BEZKONTAKTNÍ IMOBILIZÉR Úvod - Zařízení je možné použít ve všech vozidlech s 12V napájecím napětím. - Určené pro instalaci v interiéru vozidla. - Pozorně si přečtěte instrukce a

Více

Modulární autoalarm www.levnealarmy.cz

Modulární autoalarm www.levnealarmy.cz Modulární autoalarm www.levnealarmy.cz DÁLKOVÝ OVLADAČ Tlačítko Obrázek Funkce Podmínka zapnutí a uzamknutí dveří alarm je vypnutý 1 vyhledání auta se zvukem alarm je zapnutý ukončení poplachu je spuštěný

Více

UNIQA SafeLine. První pojištění vozidel, které může zachránit život.

UNIQA SafeLine. První pojištění vozidel, které může zachránit život. UNIQA SafeLine První pojištění vozidel, které může zachránit život. Naše autopojištění umí prostě více než je běžné. Několik faktů na úvod. Na 40.000 osob každoročně zemře na evropských silnicích. Okolo

Více

Často kladené otázky k Satelitnímu systému ochrany vozidla AVM

Často kladené otázky k Satelitnímu systému ochrany vozidla AVM Často kladené otázky k Satelitnímu systému ochrany vozidla AVM Provozovatel: : Jaká je identifikace majitele vozidla, případně konkrétního vozidla? : Celý systém AVM je postaven na úplné anonymitě, což

Více

Mobilní jednotka O2 Car Control

Mobilní jednotka O2 Car Control Mobilní jednotka O2 Car Control Obsah: 1. co je mobilní jednotka 2. popis fungování 3. obsah balení 4. aktivace a sledování jednotky 5. instalace 6. otestování 7. obsluha jednotky 1 1. Co je mobilní jednotka

Více

Univerzální autoalarm s imobilizérem PAA-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22. Úvod. Popis instalace: Poznámky k režimům:

Univerzální autoalarm s imobilizérem PAA-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22. Úvod. Popis instalace: Poznámky k režimům: Univerzální autoalarm s imobilizérem PAA-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22 Úvod Děkujeme za nákup sady autoalarmu PAA-02 a modulu centrálního zamykání PCE-22. Jde o zařízení umožňující střežit

Více

Hamletovygumy.net HPS 840 NEW (H) Uživatelský návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti

Hamletovygumy.net HPS 840 NEW (H) Uživatelský návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti HPS 840 NEW (H) Uživatelský návod CZ PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti popis systému HPS 840 je autoalarm určený pro motorová vozidla s dálkově ovládaným centrálním zamykáním a s 12V napájecím

Více

PŘEHLED DOPLŇKŮ PRO VOZIDLA TOYOTA

PŘEHLED DOPLŇKŮ PRO VOZIDLA TOYOTA Auris 2007 2012 Auris 2013 FBSN2D FBSN4D CBS4N FBSN6DH FBSN2D FBSN4D CBS4N FBSN6DH + SW4F FBSN8DH + SW4F FBSN2FDH + SW4F FBSN4FDH + SW4F GPS HFGPS GPS HFGPS Avensis 2003 2008 ANALOG + 3x přepínací relé

Více

BLACK CAR BOX ( Zabezpečovací a informační elektronický systém automobilu)

BLACK CAR BOX ( Zabezpečovací a informační elektronický systém automobilu) BLACK CAR BOX ( Zabezpečovací a informační elektronický systém automobilu) Obsah: 1. Popis činnosti a funkce 2. Technický popis zařízení 3. Technická data zařízení 4. Základní verze a možné sady 5. Obsah

Více

PŘEHLED DOPLŇKŮ PRO VOZIDLA NISSAN

PŘEHLED DOPLŇKŮ PRO VOZIDLA NISSAN Juke 2010- Murano 2005- Navara 2006- EASY CAN DIGITAL nastavení 1, směrovky PWR nastavení RNT nastavení RNT + (006ND) vyhřívá menší plochu, je levnější - - - - - PAGER/SATELITNÍ VYHLEDÁVÁNÍ GPS (005NDGPS)

Více

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS 1 Obsah 1 Získání aplikace... 3 2 První spuštění... 3 2.1 Založení uživatelského účtu... 3 2.2 Založení vozidla... 4 3 Ovládání vozidla... 5 3.1 Menu vozidla...

Více

Instalační návod. Ver. 04_cz

Instalační návod. Ver. 04_cz Instalační návod Ver. 04_cz 19.8.2013 OBSAH 1 Popis... 3 1.1 Úvodem... 3 1.2 Přenos poplachů... 3 1.3 Poplachová hlášení... 4 2 Uživatelská Obsluha... 5 2.1 Zjištění polohy prozvoněním... 5 2.2 Zjištění

Více

PŘEHLED DOPLŇKŮ PRO VOZIDLA OPEL

PŘEHLED DOPLŇKŮ PRO VOZIDLA OPEL Antara 2011- nastavení CHEVROLET1, směrovky funkce 11 SWITCH (006ND) (006ND) (005ND_) GPS (005ND) Astra 4 2010- nastavení GM1 (006ND) (006ND) CBS-4N (005ND_) GPS (005ND) Corsa 2010- Insignia nastavení

Více

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info Elektronická Kniha jízd www.knihajizd.info Jak to funguje O produktu Aplikace elektronické Knihy jízd Patriot Vám s využitím systému GPS (Global Positioning System) umožní jednoduše a spolehlivě sledovat

Více

verze: 4.0 Březen, 2011

verze: 4.0 Březen, 2011 verze: 4.0 Březen, 2011 ONI Střežení Obsah Popis jednotky... 2 Základní funkce jednotky... 3 Odemčení/zamčení vozidla... 3 Zapnutí/vypnutí zapalování... 3 Odesílání polohy... 3 Alarm vozidla (univerzální

Více

Univerzální autoalarm s imobilizérem a dálkovým startem PAS-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22

Univerzální autoalarm s imobilizérem a dálkovým startem PAS-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22 Univerzální autoalarm s imobilizérem a dálkovým startem PAS-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22 Úvod Děkujeme za nákup sady autoalarmu PAS-02 a modulu centrálního zamykání PCE-22. Jde o zařízení

Více

DPP/ SafeLine/17. Doplňkové pojistné podmínky k pojištění Asistence vozidel. Obsah

DPP/ SafeLine/17. Doplňkové pojistné podmínky k pojištění Asistence vozidel. Obsah UNIQA pojišťovna, a.s. Zapsána u Městského soudu v Praze, oddíl B, č. vložky 2012. Evropská 136, 160 12 Praha 6 IČ: 49240480 Tel.: +420 488 125 125 Doplňkové pojistné podmínky k pojištění Asistence vozidel

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ PORTMAN CZ KEY. autoalarm s plovoucím kódem E27*97RA-01*1029*00

NÁVOD NA POUŽITÍ PORTMAN CZ KEY. autoalarm s plovoucím kódem E27*97RA-01*1029*00 NÁVOD NA POUŽITÍ PORTMAN CZ KEY autoalarm s plovoucím kódem E27*97RA-01*1029*00 OBSAH BALENÍ Řídící jednotka Dvojzónový otřesový snímač Siréna Signalizační LED Servisní tlačítko 2x dálkové ovladače 2x

Více

W1-A manuál Sebury W1-A Manuál Kód + karta samostatný provoz 2 samostatné reléové výstupy

W1-A manuál Sebury W1-A Manuál Kód + karta samostatný provoz 2 samostatné reléové výstupy Sebury W1-A Manuál Kód + karta samostatný provoz 2 samostatné reléové výstupy Dokumentace vytvořena dne 29.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Popis Kódová klávesnice, se čtečkou karet. Autorizace Počet

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. služba Green Pro (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL S KARTOU ŘIDIČE)

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. služba Green Pro (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL S KARTOU ŘIDIČE) UŽIVATELSKÝ MANUÁL služba Green Pro 2221 (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL S KARTOU ŘIDIČE) OBSAH Předmluva Před použitím systému 1. ZÁKLADNÍ PYNY 1.1 Přednastavené komunikační prostředky 2. PŘÍSTUP KE SLUŽBÁM

Více

Zabezpečovací systém určený k montáži do nákladních vozidel

Zabezpečovací systém určený k montáži do nákladních vozidel SE545 Zabezpečovací systém určený k montáži do nákladních vozidel Uživatelská příručka 1. Úvod Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Tento zabezpečovací systém představuje velký

Více

Elektronická kniha jízd ŠkodaSAT

Elektronická kniha jízd ŠkodaSAT Elektronická kniha jízd ŠkodaSAT Nová Fabia, Roomster, Octavia Tour, Octavia, Superb 1 Co je Elektronická kniha jízd ŠkodaSAT - EKJ Produkt umožňuje sledovat pohyb vozidla a zároveň vytvořit elektronickou

Více

POKYNY K OBSLUZE. Bezpečnostní systém MODEL: VOYAGER. Vlastnosti systému :

POKYNY K OBSLUZE. Bezpečnostní systém MODEL: VOYAGER. Vlastnosti systému : Bezpečnostní systém POKYNY K OBSLUZE MODEL: VOYAGER Vlastnosti systému : 1. Dva 4-tlačítkové ovladače s plovoucím kódem a funkcí antiscan 2. Aktivace / deaktivace systému 3. Tichá aktivace / deaktivace

Více

Modelová úloha Zabezpečení a správa budovy

Modelová úloha Zabezpečení a správa budovy Modelová úloha Zabezpečení a správa budovy Zadání 1. Seznamte se s funkcemi modelu Zabezpečení a správa budovy. 2. Seznamte se s možnostmi programu GB 060 Control Panel. 3. Ověřte funkčnost bezpečnostního

Více

www.9000.cz NÁVOD NA POUŽITÍ T GPS E27*10R-02-1207*00 GPS Lokalizátor

www.9000.cz NÁVOD NA POUŽITÍ T GPS E27*10R-02-1207*00 GPS Lokalizátor www.9000.cz NÁVOD NA POUŽITÍ T GPS E27*10R-02-1207*00 GPS Lokalizátor OBSAH Obsah 2 Úvod 3 Montáž 4 Schéma zapojení 4 Upozornění 5 Konfigurace GPS lokalizátoru 6 1. Změna bezpečnostního kódu 6 2. Konfigurace

Více

SPY 11. Automobilový zabezpečovací systém

SPY 11. Automobilový zabezpečovací systém SPY 11 Automobilový zabezpečovací systém Uživatelská příručka Před prvním použitím zabezpečovacího systému si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Tlačítka

Více

Jak to funguje. O produktu. Jak to funguje

Jak to funguje. O produktu. Jak to funguje www.auto-gps.eu Jak to funguje O produktu Aplikace elektronické knihy jízd AutoGPS Vám s využitím systému GPS (Global Positioning System) umožní jednoduše a spolehlivě sledovat pohyb všech Vašich vozidel,

Více

GPAPRO pager uživatelský návod

GPAPRO pager uživatelský návod GPAPRO pager uživatelský návod OBSAH ÚVOD str.1 VÁŠ GPAPRO PAGER str.1 JAK FUNGUJE GPAPRO PAGER?..str.1 VAROVNÁ HLÁŠENÍ..str.2 OVLÁDÁNÍ GPAPRO PAGERU str.3 KONFIGURAČNÍ LIST. str.4 TABULKA PŘÍKAZŮ.str.5

Více

Uživatelský manuál. CA-2103 Athos GSM / GPS autoalarm

Uživatelský manuál. CA-2103 Athos GSM / GPS autoalarm Uživatelský manuál CA-2103 Athos GSM / GPS autoalarm Ovládání Střežení Doplňky 2 / ÚVODNÍ SLOVO Vážený uživateli, děkujeme, že jste si zakoupil autoalarm CA-2103 Athos. Jedná se o moderní zabezpečovací

Více

GSM/GPS AUTOALARM ATHOS. pro bezpečí vozidla a Vaše pohodlí

GSM/GPS AUTOALARM ATHOS. pro bezpečí vozidla a Vaše pohodlí GSM/GPS AUTOALARM ATHOS pro bezpečí vozidla a Vaše pohodlí GSM/GPS autoalarm CA-1803 ATHOS GSM/GPS autoalarm CA-1803 ATHOS je novou generací zabezpečení vozidel, které v sobě spojuje řadu moderních technologií.

Více

PERSONAL TRACKER EXTREME

PERSONAL TRACKER EXTREME PERSONAL TRACKER EXTREME GC 007 400 X GSM/GPRS/GPS Návod k obsluze a instalaci UPOZORNĚNÍ Tento výrobek není určen pro ochranu zdraví nebo života osob. Použití Personal Trackeru je na uvážení majitele.

Více

Problematika zabezpečení a vyhledávání motorových vozidel ve vazbě na oblast pojišťovnictví. Jan Toman

Problematika zabezpečení a vyhledávání motorových vozidel ve vazbě na oblast pojišťovnictví. Jan Toman Problematika zabezpečení a vyhledávání motorových vozidel ve vazbě na oblast pojišťovnictví Jan Toman 100023 Obsah Úvod k problematice Typy zabezpečení Přístup jednotlivých pojišťoven Porovnání pojišťoven

Více

motoalarm s dálkovým ovládáním SE 540

motoalarm s dálkovým ovládáním SE 540 Montážní a uživatelský manuál motoalarm s dálkovým ovládáním SE 540 Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si vybral právě náš produkt a přejeme Vám mnoho spokojenosti při jeho používání. Při převzetí výrobku

Více

Sebury W1-A Instalační manuál

Sebury W1-A Instalační manuál Sebury W1-A Dokumentace vytvořena dne 29.7.2011 Poslední korekce dne: 17.5.2013 VARIANT plus s.r.o. W1-A Obsah 1. POPIS... 3 1.1 ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI... 3 1.2 TECHNICKÉ PARAMETRY... 3 2. MONTÁŽ... 4 2.1

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Deska sběru dat Uživatelská příručka Vydání 2.1 Počet stran: 8 1 Obsah: 1 Úvod... 3 2 Obchodní informace... 3 2.1 Příslušenství... 3 2.2 Informace o výrobci... 3 3 Popis zařízení... 4 3.1 Popis funkce...

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL S KARTOU ŘIDIČE)

UŽIVATELSKÝ MANUÁL (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL S KARTOU ŘIDIČE) UŽIVATELSKÝ MANUÁL 2221 (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL S KARTOU ŘIDIČE) OBSAH Předmluva Před použitím systému 1. ZÁKLADNÍ PYNY 1.1 Přednastavené komunikační prostředky 2. PŘÍSTUP KE SLUŽBÁM CONNEX: ZÁKAZNICKÁ

Více

Copyright 2010 Shenzhen C2S Technology Co., Ltd. Dovozce pro ČR: http://www.parkujeme.cz, info@parkujeme.cz, tel: +420 608 27 26 25

Copyright 2010 Shenzhen C2S Technology Co., Ltd. Dovozce pro ČR: http://www.parkujeme.cz, info@parkujeme.cz, tel: +420 608 27 26 25 GSM/GPS Alarm GPS-1200 Instalační a uživatelský manuál Obsah GSM/GPS Alarm GPS-1200...1 Instalační a uživatelský manuál...1 Obsah...2 1. Úvod...3 1.1. Vlastnosti a specifikace...3 1.2. Implicitní (tovární)

Více

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu GPS Loc webové rozhraní Uživatelský manuál pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu Webové rozhraní GPS Loc je virtuální místo na internetu, kde můžete sledovat

Více

RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ

RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ 1 RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ Celý manuál a záruční podmínky je možné nalézt na: http://consumer.inosat.com/manualcar_cz.pdf INSTALACE JEDNOTKY 3 Budete automaticky informován o

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. GPS lokalizátor. LA GPS Lokalizátor

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. GPS lokalizátor. LA GPS Lokalizátor LA GPS Lokalizátor Obsah Obsah 2 Úvod 3 Montáž u 3 Konfigurace u 4 1. Konfigurace vstupů a výstupů u (pouze pro montážníky) 5 2. Zadání telefonních čísel autorizovaných pro poplachová SMS 5 a ovládání

Více

PARKOVACÍ ASISTENT FBSN-4VIEWF OBSAH SOUPRAVY

PARKOVACÍ ASISTENT FBSN-4VIEWF OBSAH SOUPRAVY PARKOVACÍ ASISTENT FBSN-4VIEWF OBSAH SOUPRAVY POZNÁMKY K INSTALACI Aby se zabránilo špatné detekci čidel, je nutné při instalaci sady do kovového nárazníku, použít sadu parkpodlozkakov. Věnujte pozornost

Více

Zabezpečovací systém určený k montáži do nákladních vozidel

Zabezpečovací systém určený k montáži do nákladních vozidel SE545 Zabezpečovací systém určený k montáži do nákladních vozidel Montážní příručka 1. Shéma zapojení 1.2 Popis vodičů Pin Barva vodiče Popis 1 Červený Napájení +24 V (pojistka 15 A) 2 Černý Zem 3 Černý

Více

Instalační návod. Ver. 02_cz

Instalační návod. Ver. 02_cz Instalační návod Ver. 02_cz 1.4.2016 OBSAH 1 ÚVODEM... 3 2 Instalace Patriot EU... 3 2.1 Elektrické zapojení... 3 2.2 Pokyny pro instalaci... 4 2.3 Mechanické upevnění... 4 2.4 Poplachový vstup připojení

Více

PŘEHLED DOPLŇKŮ PRO VOZIDLA FIAT ALFA ROMEO

PŘEHLED DOPLŇKŮ PRO VOZIDLA FIAT ALFA ROMEO FIAT Bravo 2007 2014 FIAT Croma 2009 2010 ( II ) FIAT Doblo 2000 2009 ( I ) PRO M8199 P6783L M7199 STILO M752 P6776G M8199 P6783L HPA HPA2 M872 P67771 HPA HPA2 FBSN6D GPS HFGPS GPS HFGPS GPS HFGPS FIAT

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE UŽIVATELSKÝ MANUÁL Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE Obsah Obsah 3 Úvod 4 Ovládání přepínače služební/soukromá jízda 4 Dálkové ovládání uživatelských funkcí prostřednictvím SMS 4 1. Změna PIN kódu

Více

ALBATROSS S1. Stručný návod k obsluze HOMOLOGOVANÝ E20 ALARM, KTERÝ HLÍDÁ I VÁS!!!

ALBATROSS S1. Stručný návod k obsluze HOMOLOGOVANÝ E20 ALARM, KTERÝ HLÍDÁ I VÁS!!! ALBATROSS S1 Stručný návod k obsluze Verze ABO HOMOLOGOVANÝ E20 ALARM, KTERÝ HLÍDÁ I VÁS!!! ZABEZPEČENÍ VAŠEHO AUTOMOBILU UNIKÁTNÍ TECHNOLOGIÍ AUTOMATICKÉHO ZAPNUTÍ AVYPNUTÍ ALARMU ZAPOMEŇTE, ŽE BYSTE

Více

Video adaptér MI1257

Video adaptér MI1257 Video adaptér MI1257 Umožnuje připojení 2 zdrojů video signálu + RGB signálu + kamery při couvání do vozidel Mercedes Benz vybavených NTG4.5-204 s Comand Online, Audio50 APS nebo Audio 20 s 4-pinovým konektorem

Více

Citlivý GSM odposlech s možností lokalizace

Citlivý GSM odposlech s možností lokalizace Citlivý GSM odposlech s možností lokalizace Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Citlivý mikrofon Rozsáhlé možnosti vzdáleného nastavení U verze do auta adaptér k přímému napojení na autobaterii www.spionazni-technika.cz

Více

T-Cars Fleet Management

T-Cars Fleet Management Elektronická správa vozového parku Provozovatel: Obsah 1. INFORMACE O SPOLEČNOSTI... 2 1.1 Základní údaje...2 1.2 Charakteristika...3 2. SPECIFIKACE NABÍZENÝCH SLUŽEB... 3 2.1 Specifikace systému správy

Více

I. Příprava SIM karty 3 II. Montáž do vozidla 3. III. Nejčastější problémy a jejich řešení 9 III. Přílohy 10

I. Příprava SIM karty 3 II. Montáž do vozidla 3. III. Nejčastější problémy a jejich řešení 9 III. Přílohy 10 Obsah I. Příprava SIM karty 3 II. Montáž do vozidla 3 1. Umístění vozidlové jednotky 3 2. Připojení kabelového svazku 4 2.1 Vstup ZAPALOVÁNÍ 6 2.2 Vstup INPUT ALARM 6 2.3 Výstup (přepínací relé) 6 3. Montáž

Více

Emergenční síť BlueAlarm

Emergenční síť BlueAlarm Emergenční síť BlueAlarm BlueAlarm Damian Kajaba Lokalizační záchranná služba ČR-GERIATRICUS o. s. Roman Kašperlík 7 Marsyas Development a. s. 1/20 24. 4. 2012 RFID FUTURE 2012 PRAHA Lokalizační záchranná

Více

Dispatcher PDA Dokumentace

Dispatcher PDA Dokumentace Dispatcher PDA Dokumentace květen 2005 1 Obsah: 1. Základní popis programu 2. Blokové schéma zapojení 3.1. Úvodní obrazovka 3.2. Zahájení jízdy 3.3. Ukončení jízdy 3.4. Záznam o tankování 3.5. Události

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL GPS lokalizátor

UŽIVATELSKÝ MANUÁL GPS lokalizátor UŽIVATELSKÝ MANUÁL GPS lokalizátor Obsah Obsah 3 Úvod 4 Montáž GPS lokalizátoru do vozidla 4 Konfigurace GPS lokalizátoru 6 1. Konfigurace přepnutí relé při vyhlášení alarmu 6 2. Zadání autorizovaných

Více

SVĚT WEBDISPEČINKU 01/2007 ČERVENEC

SVĚT WEBDISPEČINKU 01/2007 ČERVENEC SVĚT WEBDISPEČINKU 01/2007 ČERVENEC VÍTEJTE Obsah Úvodník 2 WEBDISPEČINK: Novinky a přehledy 3 Téma měsíce : Vedení knihy jízd 1. 4 GPS on-line jednoty 5 Redakce Adresa redakce: HI Software Development

Více

Ekonomický GPS lokátor pro pevné připojení na autobaterii

Ekonomický GPS lokátor pro pevné připojení na autobaterii Ekonomický GPS lokátor pro pevné připojení na autobaterii Návod k použití Hlavní výhody produktu: Snadná montáž na autobaterii Jednoduché ovládání Výborný poměr výkon x cena www.spyshops.cz Stránka 1 1.

Více

Pro výběr ceníku klikněte na příslušný nápis na této straně, případně vyberte list

Pro výběr ceníku klikněte na příslušný nápis na této straně, případně vyberte list Pro výběr ceníku klikněte na příslušný nápis na této straně, případně vyberte list VOZIDLA Základní balíčky pro vozidla Pořizovací náklady pro vozidla Provozní náklady pro vozidla OSOBY Pořizovací náklady

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA FID AVIONICS FT300 GPS/GSM online tracker UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA - 1 - Obsah FID AVIONICS FT300 - Uživatelská příručka Popis zařízení...3 Technická specifikace...3 Obsah balení...3 Zapojení a instalace...4

Více

Návod a popis funkcí pro klávesnici W1-E originální anglický manuál je nedílnou součástí tohoto českého návodu.

Návod a popis funkcí pro klávesnici W1-E originální anglický manuál je nedílnou součástí tohoto českého návodu. Návod a popis funkcí pro klávesnici W1-E originální anglický manuál je nedílnou součástí tohoto českého návodu. FLAJZAR electronics, s.r.o. V 1.00 2010 Upozornění: Před prvním uvedením do provozu se ujistěte,

Více

Montážní manuál. Palubní jednotka GC 075832. (Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE verze CAN a CAN+)

Montážní manuál. Palubní jednotka GC 075832. (Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE verze CAN a CAN+) Montážní manuál Palubní jednotka GC 075832 (Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE verze CAN a CAN+) Montáž palubní jednotky GC 075832 do vozidla 1. V nové palubní jednotce GC 075832 je již od výrobce

Více

Řada Air Část D: přijímací jednotka ACrM5e (rmh)

Řada Air Část D: přijímací jednotka ACrM5e (rmh) Řada Air Část D: přijímací jednotka ACrM5e (rmh) AUTEC _ LIRMHE00-00 / Řada Air / ACrMH5e přijímací jednotka / Návod Stránka 1 z 8 Obsah 1 Popis... 3 2 Technické údaje... 4 3 Formulář technických údajů...

Více

Čtečky s klávesnicí EDK3, EDK3B, EDK3M

Čtečky s klávesnicí EDK3, EDK3B, EDK3M Čtečky s klávesnicí EDK3, EDK3B, EDK3M Identifikační systém ACS-line Návod pro instalaci Od verze firmware 1.19 Návod EDK3x - strana 1 (celkem 8) Popis funkce Snímač kontaktních i bezkontaktních medií

Více

pro výběr ceníku klikněte na příslušný nápis na této straně, případně vyberte list

pro výběr ceníku klikněte na příslušný nápis na této straně, případně vyberte list pro výběr ceníku klikněte na příslušný nápis na této straně, případně vyberte list VOZIDLA Základní balíčky pro vozidla Pořizovací náklady pro vozidla Provozní náklady pro vozidla: OSOBY Pořizovací náklady

Více

1 Filozofie knihy jízd

1 Filozofie knihy jízd Návod k obsluze knihy jízd v rozhraní RealTimeGPSLocator.com 1 Filozofie knihy jízd...1 2 Funkce knihy jízd...1 2.1 Oblíbená místa...2 2.2 Nastavení vozidel...3 2.3 Údaje vozidel sledované firmy...3 2.4

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. služba Blue Mobile (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL S KARTOU ŘIDIČE)

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. služba Blue Mobile (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL S KARTOU ŘIDIČE) UŽIVATELSKÝ MANUÁL služba Blue Mobile 2221 (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL S KARTOU ŘIDIČE) OBSAH Předmluva Před použitím systému 1. ZÁKLADNÍ PYNY 1.1 Přednastavené komunikační prostředky 2. PŘÍSTUP KE

Více

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání MI-1250 Video rozhraní pro vozidla Renault Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video signál z kamery při

Více

Inteligentní GSM/GPS autoalarmy

Inteligentní GSM/GPS autoalarmy Inteligentní GSM/GPS autoalarmy Ovládání CA-1802 a CA-1803 Athos Střežení Komunikace Uživatelský manuál Doplňky 4451 - Jablotron - manuál Athos-CZ.indd 1 18.5.2010 9:13:57 Obsah 1 Možnosti ovládání autoalarmu...

Více

Obsah. CobraConnex - neustále ve střehu...

Obsah. CobraConnex - neustále ve střehu... Obsah Co je to aktivní zabezpečení vozidla? 2 Kolik ušetříte s CobraConnex na pojištění vašeho vozidla? 3 Pokrádežová procedura 4 Seznam zemí, ve kterých systém CobraConnex zajišťuje dohledání vozidel

Více

CCS Monitor je vynikající řídící a kontrolní prostředek pro veškerá služební vozidla jak ve státní správě tak i v soukromém sektoru

CCS Monitor je vynikající řídící a kontrolní prostředek pro veškerá služební vozidla jak ve státní správě tak i v soukromém sektoru Obecný popis produktu CCS Monitor CCS Monitor je vynikající řídící a kontrolní prostředek pro veškerá služební vozidla jak ve státní správě tak i v soukromém sektoru systém je založen na využívání celosvětové

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Služba ORANGE MOBILE (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL COBRA 2216)

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Služba ORANGE MOBILE (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL COBRA 2216) UŽIVATELSKÝ MANUÁL Služba ORANGE MOBILE (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL COBRA 2216) OBSAH Předmluva Před použitím systému 1. PŘÍSTUP KE SLUŽBĚ ORANGE MOBILE: ZÁKAZNICKÁ LINKA 2. POSTUP V PŘÍPADĚ ODCIZENÍ

Více

ALTEA EVO Track. Uživatelský manuál

ALTEA EVO Track. Uživatelský manuál ALTEA EVO Track Uživatelský manuál ver. 11/2009 Obsah Obsah... 2 Úvod a seznámení... 3 Jak pracuje EVO Track... 4 Baterie EVO Tracku... 5 Dobíjení EVO Tracku... 5 Instalace a obsluha... 6 Výklad signalizace

Více

Konference Integrovaná doprava Prahy a Středočeského kraje Dana Jurášková, Eltodo, a.s.

Konference Integrovaná doprava Prahy a Středočeského kraje Dana Jurášková, Eltodo, a.s. 00 Konference Integrovaná doprava Prahy a Středočeského kraje 17. 9. 2019 ZÓNY PLACENÉHO STÁNÍ V PRAZE POHLEDEM PROVOZOVATELE NOVÝCH TECHNOLOGIÍ Dana Jurášková, Eltodo, a.s. REALIZACE ZÓN PLACENÉHO 00

Více

Všeobecné podmínky poskytování služeb Connex

Všeobecné podmínky poskytování služeb Connex Výklad základních pojmů: Aktivace: úkon provedený poskytovatelem služeb následně po technickém a funkčním schválení spočívajícím v registraci dat obsažených v Instalačním a testovacím certifikátu a v Předplatném

Více

Kódová klávesnice a čtečka čipů CP1000 Čtečka RFID čipů 125 khz

Kódová klávesnice a čtečka čipů CP1000 Čtečka RFID čipů 125 khz UŽIVATELSKÝ NÁVOD Kódová klávesnice a čtečka čipů CP1000 Čtečka RFID čipů 125 khz 1. OBSAH 1. Obsah... 1 2. Úvod... 2 3. Instalace... 2 4. Uložení uživatelských čipů (karet)... 2 4.1. Uživatelská pozice

Více

Monitor autobaterie 35953

Monitor autobaterie 35953 Monitor autobaterie 35953 Uživatelská příručka Tento výrobek slouží k monitorování stavu autobaterie, startovacího a dobíjecího systému. Po jeho zapojení k autobaterii se k němu můžete připojit s vaším

Více

Sebury BC-2000. Manuál. karta / karta a kód / karta nebo kód. samostatný provoz. strana 1. JM VARIANT plus s.r.o.

Sebury BC-2000. Manuál. karta / karta a kód / karta nebo kód. samostatný provoz. strana 1. JM VARIANT plus s.r.o. Sebury Manuál karta / karta a kód / karta nebo kód BC-2000 samostatný provoz Dokumentace vytvořena dne 16. 9. 2008 poslední korekce dne 6. 6. 2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Popis Čtečka karet s klávesnicí

Více

HPS 845 (H) Užívatelský návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti

HPS 845 (H) Užívatelský návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti HPS 845 (H) Užívatelský návod CZ PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti popis systému HPS 845 (H) je autoalarm určený pro motorová vozidla s dálkově ovládaným centrálním zamykáním a s 12V napájecím

Více