Elektronická kniha jízd ON-LINE MONTÁŽNÍ NÁVOD UŽIVATELSKÝ NÁVOD

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Elektronická kniha jízd ON-LINE MONTÁŽNÍ NÁVOD UŽIVATELSKÝ NÁVOD"

Transkript

1 Elektronická kniha jízd ON-LINE MONTÁŽNÍ NÁVOD UŽIVATELSKÝ NÁVOD

2 OBSAH... 1 Elektronická kniha jízd... 1 MONTÁŽNÍ NÁVOD... 1 UŽIVATELSKÝ NÁVOD... 1 Ovládání a nastavení / Změna bezpečnostního kódu / Zadání telefonních čísel / Zapnutí a vypnutí komunikačního modulu / Ovládání výstupů / Informace o stavu komunikačního modulu... 6 N: Informace o stavu autoalarmu... 6 Informace o poloze vozidla / Test... 7 N: / Informace o poklesu napájecího napětí / Přepínač soukromá/služební jízda (pouze pro aplikaci Kniha jízd) / Identifikace řidiče DALLAS čip (pouze pro aplikaci Kniha jízd - není součástí sady) / Tovární nastavení / Aplikace Kniha jízd / Základní technické charakteristiky... 8 N: N:

3 - 3 -

4 Ovládání a nastavení Ovládání a nastavení komunikačního modulu se provádí zadáním SMS příkazů z mobilního telefonu a odesláním na telefonní číslo SIM karty umístěné v řídicí jednotce komunikačního modulu PATRIOT V. Při každém zadávání SMS příkazů je nutné zadat bezpečnostní kód <code>, který je z výroby nastaven na 1111 (např. ve tvaru #1111#). Po převzetí vozidla s instalovaným komunikačním modulem proveďte, dle níže uvedeného postupu, změnu továrně nastaveného bezpečnostního kódu (1111) na Váš nový - osobní bezpečnostní kód. Pro tento kód zvolte čtyřmístnou kombinaci čísel, kterou si dobře zapamatujete nebo kterou již používáte pro jiné účely (např. platební karty apod.). 1/ Změna bezpečnostního kódu Pro změnu přístupového bezpečnostního kódu (továrně nastaveného na 1111) zadejte SMS příkaz ve tvaru: #<code>#code#<code1># (např. #1111#CODE#2222#) kde <code> je původní čtyřmístný bezpečnostní kód (továrně nastavený na 1111) <code1> je nový čtyřmístný bezpečnostní kód. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Váš nový čtyřmístný bezpečnostní kód si dobře zapamatujte!!!! 2/ Zadání telefonních čísel Pokud budete využívat zabezpečovací funkce komunikačního modulu, je nutné zadat alespoň jedno telefonní číslo. Toto telefonní číslo je nezbytné pro oprávněnou komunikaci s modulem a pro předání poplachové informace. Maximální počet pozic pro zadání telefonních čísel je 5. Pozice, které nebudou mít zadána telefonní čísla, budou ignorovány. Pro správnou funkci komunikačního modulu jak v ČR, tak v zahraničí je nutné zadat telefonní čísla v mezinárodním formátu, např.: číslo země účastnické číslo Pro zadání telefonních čísel odešlete na telefonní číslo SIM karty umístěné v komunikačním modulu SMS zprávu ve tvaru: #<code>#<n>tel #<telcislo> #[<a>#] (např. #1111#1TEL # #0#) <code> - čtyřmístný bezpečnostní kód <n> - pozice zadávaného telefonního čísla (1 5) <telcislo> - telefonní číslo v mezinárodním formátu (např ) <a> - poplachový filtr pro zadávané tel. číslo (0 všechny poplachy, 1 - alarm, 2 pokles napětí). Pokud nechcete měnit výrobní nastavení (označeno tučným písmem) doplňkových parametrů pro telefonní čísla, je možno zadat SMS zprávu ve zkráceném tvaru: #<code>#<n>tel #<telcislo> # (např. #1111#1TEL # #) Po provedení příkazu komunikační modul odešle potvrzující SMS s údaji o zadaných telefonních číslech na mobilní telefon, ze kterého byl příkaz odeslán, například ve tvaru: TEL1: :A0 Výše popsaným postupem lze zadat zbývající 4 telefonní čísla.

5 Pokud chcete ověřit, zda jste správně zadali jednotlivá telefonní čísla, zadejte SMS příkaz ve tvaru: #<code>#tel # (např. #1111#TEL #) Po provedení příkazu komunikační modul odešle SMS s údaji o zadaných telefonních číslech na mobilní telefon, ze kterého byl příkaz odeslán, například ve tvaru: TEL1: :A0 Vymazání telefonního čísla lze provést zadáním SMS příkazu ve tvaru: #<code>#<n>tel ## (např. #1111#1TEL ##) kde <n> je pozice zadaného telefonního čísla (1 5). Po provedení příkazu komunikační modul odešle potvrzující SMS s údaji o zadaných telefonních číslech (místo vymazaného telefonního čísla bude uvedeno nezadano) na mobilní telefon, ze kterého byl příkaz odeslán, např. ve tvaru: TEL1:Nezadano 3/ Zapnutí a vypnutí komunikačního modulu Tato funkce slouží k vypnutí předávání poplachových zpráv. Tuto funkci doporučujeme použít zejména při servisních opravách vozidla, havárii, při poruše modulu atd. Pro zapnutí předávání poplachových hlášení zadejte SMS příkaz ve tvaru: #<code>#patrioton Pro vypnutí předávání poplachových hlášení zadejte SMS příkaz ve tvaru: #<code>#patriotoff kde <code> je bezpečnostní kód a je továrně nastaven na 1111 (pokud nebyl uživatelem již změněn). Po provedení příkazu komunikační modul odešle potvrzující SMS s údajem o zapnutí (vypnutí) na mobilní telefon, ze kterého byl příkaz odeslán, ve tvaru: PATRIOT zapnut (vypnut). 4/ Ovládání výstupů Komunikační modul PATRIOT V obsahuje 2 nezávislé výstupy, kterými lze dálkově (pomocí SMS) ovládat například sirénu, blokaci motoru, nezávislé topení apod. Upozornění: Ověřte u Vaší montážní firmy, jaké výstupy máte zapojeny. Všechny výstupy lze ovládat pomocí SMS příkazů odeslaných na telefonní číslo komunikačního modulu ve tvaru: a/ zapnutí #<code>#<n>on (např. #1111#1ON) kde <code> je bezpečnostní kód (továrně nastaven na 1111) <n> je číslo požadovaného výstupu. Po provedení tohoto příkazu modul provede spojení příslušného výstupu. b/ vypnutí #<code>#<n>off (např. #1111#1OFF) kde <code> je bezpečnostní kód (továrně nastaven na 1111) <n> je číslo požadovaného výstupu. Po provedení tohoto příkazu modul provede rozpojení příslušného výstupu. c/ krátké sepnutí #<code>#<n>imp (např. #1111#1IMP) kde <code> je bezpečnostní kód (továrně nastaven na 1111) <n> je číslo požadovaného výstupu.

6 Po provedení tohoto příkazu modul provede krátké sepnutí (2s) příslušného výstupu. Po provedení příkazu komunikační modul odešle potvrzující SMS na mobilní telefon, ze kterého byl příkaz odeslán, ve tvaru: Rele n Zapnuto (Vypnuto, Impuls). Upozornění: po zapnutí výstupu se výrazně zvýší odběr proudu komunikačního modulu. Blokace motoru pro ovládání blokace motoru je určen výhradně výstup č. 2. Dle legislativy EU je blokování motoru možné, jen pokud vozidlo není v pohybu. V praxi to znamená, že blokace motoru je aktivována až po vypnutí klíče zapalování a poté již vozidlo nelze opětovně nastartovat. Pro zapnutí blokace motoru (vozidlo nelze nastartovat) zadejte SMS příkaz ve tvaru: #<code>#2on (např. #1111#2ON) kde <code> je bezpečnostní kód (továrně nastaven na 1111). Pro vypnutí blokace motoru (vozidlo lze nastartovat) zadejte SMS příkaz ve tvaru: #<code>#2off (např. #1111#2OFF) kde <code> je bezpečnostní kód (továrně nastaven na 1111). 5/ Informace o stavu komunikačního modulu Pro zjištění stavu komunikačního modulu a poloze vozidla odešlete na telefonní číslo SIM karty umístěné v jednotce komunikačního modulu SMS ve tvaru: #<code>#status (např. #1111#STATUS) kde <code> je bezpečnostní kód a je továrně nastaven na Po provedení příkazu komunikační modul odešle SMS s informacemi o stavu a poloze vozidla na mobilní telefon, ze kterého byl příkaz odeslán, ve tvaru: Vozidlo v klidu (v pohybu) Alarm deaktivovan (aktivovan) Rele 1 ON Rele 2 OFF GMT TIME: :16 N: E: SPEED:0 km/h Upozornění: pro zjištění stavu komunikačního modulu je nutné, aby bylo povoleno předávání poplachových hlášení (viz kap. 3). Informace o stavu vozidla Tato funkce testuje stav klíče zapalování ve vozidle. Jestliže je klíč zapalování v poloze ZAP, komunikační modul tento stav vyhodnotí v informaci o stavu komunikačního modulu jako Vozidlo v pohybu, a pokud je klíč zapalování v poloze VYP, pak tento stav vyhodnotí v informaci o stavu komunikačního modulu jako Vozidlo v klidu. Informace o stavu autoalarmu Tato funkce testuje stav připojeného autoalarmu. V případě aktivovaného autoalarmu bude v informaci o stavu komunikačního modulu uvedeno Autoalarm aktivovan, v případě deaktivovaného autoalarmu bude uvedeno Autoalarm deaktivovan. Informace o poloze vozidla Tato funkce umožňuje zjistit aktuální polohu vozidla, ve kterém je nainstalován komunikační modul.

7 6/ Test Test předávání poplachových SMS a hlasových hlášení modulu lze provést zasláním SMS příkazu na telefonní číslo SIM karty umístěné v kom. modulu ve tvaru: #<code>#test (např. #1111#TEST) kde <code> je bezpečnostní kód a je továrně nastaven na Po obdržení příkazu komunikační modul odešle SMS s potvrzením o zapnutí testu ve tvaru: Test zapnut. Poté se automaticky spustí poplachová sekvence. Tzn., že na telefonní čísla zadaná dle kap. 3 jsou rozeslány SMS s textem a údajem o aktuální poloze vozidla ve tvaru: Kontrolni test GMT TIME: :16 N: E: SPEED:0 km/h a poté je předáno pomocí SMS poplachové hlášení Kontrolni test a Odposlech zapnut na telefonní čísla zadaná dle kap. 3. 7/ Informace o poklesu napájecího napětí Při poklesu napájecího napětí pod 10V na dobu delší než 1 minuta komunikační modul předá poplachovou informaci na telefonní čísla zadaná dle kap. 3 ve tvaru: Pokles napěti. Funkce informuje uživatele o postupném vybíjení autobaterie (např. zapomenutá rozsvícená světla apod.). 8/ Přepínač soukromá/služební jízda (pouze pro aplikaci Kniha jízd) Tento přepínač lze využít pouze pro aplikaci Kniha jízd za účelem rozlišení druhu jízdy soukromá/ služební. 9/ Identifikace řidiče DALLAS čip (pouze pro aplikaci Kniha jízd - není součástí sady). Pro využití funkce identifikace řidiče (určeno pouze pro aplikaci Kniha jízd) je nutné objednat sadu DALLAS, která se skládá z čtečky DALLAS a identifikačního čipu DALLAS. 10/ Tovární nastavení Komunikační modul PATRIOT V je dodáván v tomto továrním nastavení: bezpečnostní kód - <code> nejsou zadána žádná telefonní čísla - TEL 1 5 :Nezadano druh doručovaných poplachů 0 všechny výstupy 1 2 vypnuty Rele 1 2 Vypnuto

8 11/ Aplikace Kniha jízd Komunikační modul PATRIOT V lze kromě funkcí zabezpečení (přenos poplachových a doplňkových informací) využít i pro záznam dat o pohybu vozidla elektronickou knihu jízd. POSTUP PRO AKTIVACI ON-LINE SYSTÉMU SLEDOVÁNÍ VOZIDEL - ELEKTRONICKÉ KNIHY JÍZD: Vyzkoušejte si ZDARMA webovou aplikaci: Adresa: Jméno:patriotdemo Heslo: demo Více informací o Knize Jízd naleznete na 12/ Základní technické charakteristiky Rozsah napájecího napětí: 9 až 24V ss Odběr v klidovém stavu: 19 ma (střední hodnota) Rozsah pracovních teplot: -25 C až +55 C Pásmo: GSM Tri-band 900/1800/1900 MHz Rozměry (dxšxv): 120 x 60 x 25mm Váha: 130g

9 SMS PŘÍKAZY - PŘEHLED PŘÍKAZ FUNKCE ODPOVĚĎ #<code>#code#<code1># Změna bezpečnost.kódu Kod je xxxx. #<code>#<n>tel #<telcislo> #[<a>#] #<code>#tel # #<code>#<n>tel ## #<code>#patrioton #<code>#patriotoff #<code>#<n>on #<code>#<n>off #<code>#<n>imp #<code>#status #<code>#test Zadání tel.čísel Ověření zadání tel.čísel Vymazání tel.čísla Zapnutí a vypnutí přenosu poplachu Ovládání výstupů Informace o stavu komunikač. modulu Test TEL1: :A0 TEL1: :A0 TEL1:Nezadano PATRIOT zapnut (vypnut) Rele n Zapnuto (Vypnuto, Impuls) Vozidlo v klidu (v pohybu) Alarm deaktivovan (aktivovan) Rele 1 ON Rele 2 OFF GMT TIME: :16 N: E: SPEED:0 km/h Kontrolni test GMT TIME: :16 N: E: SPEED:0 km/h Dodavatel: Eurosat CS, s.r.o.,

Elektronická kniha jízd ON-LINE MONTÁŽNÍ NÁVOD UŽIVATELSKÝ NÁVOD

Elektronická kniha jízd ON-LINE MONTÁŽNÍ NÁVOD UŽIVATELSKÝ NÁVOD Elektronická kniha jízd ON-LINE MONTÁŽNÍ NÁVOD UŽIVATELSKÝ NÁVOD OBSAH OVLÁDÁDNÍ A NASTAVENÍ... 3 ZMĚNA BEZPEČNOSTNÍHO KÓDU... 3 ZADÁNÍ TELEFONNÍCH ČÍSEL... 3 ZAPNUTÍ A VYPNUTÍ KOMUNIKAČNÍHO MODULU...

Více

GSM/GPS komunikační modul UŽIVATELSKÝ NÁVOD

GSM/GPS komunikační modul UŽIVATELSKÝ NÁVOD GSM/GPS komunikační modul UŽIVATELSKÝ NÁVOD - 1 - v02 eurosat OBSAH Ovládání a nastavení.....03 Změna bezpečnostního kódu..03 Zadání telefonních čísel.... 03 Zapnutí a vypnutí komunikačního modulu.......04

Více

ON-LINE MONTÁŽNÍ NÁVOD

ON-LINE MONTÁŽNÍ NÁVOD Elektronická kniha jízd ON-LINE MONTÁŽNÍ NÁVOD OBSAH UMÍSTĚNÍ JEDNOTLIVÝCH DÍLŮ MODULU PATRIOT V...3 1/ TEST GPS...5 2/ KONFIGURACE MODULU KONFIGURAČNÍ SMS...5 3/ ZADÁNÍ TELEFONNÍCH ČÍSEL...6 4/ ZAPNUTÍ

Více

GSM/GPS komunikační modul MONTÁŽNÍ NÁVOD

GSM/GPS komunikační modul MONTÁŽNÍ NÁVOD GSM/GPS komunikační modul MONTÁŽNÍ NÁVOD -1montážní patriotiv_cz_04.doc OBSAH Umístění jednotlivých dílů modulu PATRIOT.. 03 Elektrické zapojení..04 Programování.....05 Test GPS...05 Konfigurace modulu-konfigurační

Více

SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ VOZIDEL ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD

SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ VOZIDEL ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ VOZIDEL ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD PRODUKTOVÝ LIST GSM/GPS komunikační modul Výrobce: F&B COMPANY s.r.o. Čajkovského 18 779 00 Olomouc IČO 25384775 www.fbcom.cz www.knihajizd.info 1)

Více

Instalační návod. Ver. 04_cz

Instalační návod. Ver. 04_cz Instalační návod Ver. 04_cz 19.8.2013 OBSAH 1 Popis... 3 1.1 Úvodem... 3 1.2 Přenos poplachů... 3 1.3 Poplachová hlášení... 4 2 Uživatelská Obsluha... 5 2.1 Zjištění polohy prozvoněním... 5 2.2 Zjištění

Více

Elektronická kniha jízd

Elektronická kniha jízd Elektronická kniha jízd ÚVOD Elektronická kniha jízd Vám pomocí systému GPS (Global position system) umožní jednoduše sledovat pohyb všech Vašich vozidel a zároveň zpracovat a vytvořit elektronickou knihu

Více

verze: 4.0 Březen, 2011

verze: 4.0 Březen, 2011 verze: 4.0 Březen, 2011 ONI Střežení Obsah Popis jednotky... 2 Základní funkce jednotky... 3 Odemčení/zamčení vozidla... 3 Zapnutí/vypnutí zapalování... 3 Odesílání polohy... 3 Alarm vozidla (univerzální

Více

zákaznický ceník platný od 16. 5. 2011

zákaznický ceník platný od 16. 5. 2011 satelitní vyhledávání GPS lokalizace detekce a analýza havárie elektronická kniha jízd zákaznický ceník platný od 16. 5. 2011 Cebia SAT P o l o ž k a 1. Satelitní zapečení s aktivními mi PCO (Cebia SAT

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Služba ORANGE PLUS (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL COBRA 2215)

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Služba ORANGE PLUS (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL COBRA 2215) UŽIVATELSKÝ MANUÁL Služba ORANGE PLUS (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL COBRA 2215) OBSAH Předmluva Před použitím systému 1. PŘÍSTUP KE SLUŽBĚ ORANGE PLUS: ZÁKAZNICKÁ LINKA 2. POSTUP V PŘÍPADĚ ODCIZENÍ VOZIDLA

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Služba ORANGE PLUS (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL COBRA 2216)

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Služba ORANGE PLUS (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL COBRA 2216) UŽIVATELSKÝ MANUÁL Služba ORANGE PLUS (GSM/GPS/GPRS KOMUNIKAČNÍ MODUL COBRA 2216) OBSAH Předmluva Před použitím systému 1. PŘÍSTUP KE SLUŽBĚ ORANGE PLUS: ZÁKAZNICKÁ LINKA 2. POSTUP V PŘÍPADĚ ODCIZENÍ VOZIDLA

Více

Nástěnný GSM alarm FLAJZAR

Nástěnný GSM alarm FLAJZAR Nástěnný GSM alarm FLAJZAR (obj. kód: GSM-MD1) Návod 23.09.2015 UPOZORNĚNÍ: pro nové funkce hlídání, denní a noční zóny, je třeba používat firmware 206.100.1 a vyšší. Jednoduché zabezpečení prostor s hlášením

Více

GSM 077 MODULÁRNÍ GSM AUTOALARM S ROZHRANÍM PRO CAN BUS MODUL. Montážní manuál

GSM 077 MODULÁRNÍ GSM AUTOALARM S ROZHRANÍM PRO CAN BUS MODUL. Montážní manuál GSM 077 MODULÁRNÍ GSM AUTOALARM S ROZHRANÍM PRO CAN BUS MODUL CZ Montážní manuál OBSAH 1 NASTAVENÍ ALARMU... 3 1.1 Programování ovladačů...3 1.2 Nouzové vypnutí alarmu...3 1.3 Změna počtu stisknutí servisního

Více

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS 1 Obsah 1 Získání aplikace... 3 2 První spuštění... 3 2.1 Založení uživatelského účtu... 3 2.2 Založení vozidla... 4 3 Ovládání vozidla... 5 3.1 Menu vozidla...

Více

SA-GSMALL. Instalační manuál

SA-GSMALL. Instalační manuál SA-GSMALL Instalační manuál SA-GSMALL 2 Popis funkce zařízení... 3 Popis konektorů... 3 Pokyny k instalaci... 3 LED ukazatele... 4 Ovládání pomocí Caller ID... 4 Nastavení Výstupu... 5 Nastavení Vstupu...

Více

Copyright 2010 Shenzhen C2S Technology Co., Ltd. Dovozce pro ČR: http://www.parkujeme.cz, info@parkujeme.cz, tel: +420 608 27 26 25

Copyright 2010 Shenzhen C2S Technology Co., Ltd. Dovozce pro ČR: http://www.parkujeme.cz, info@parkujeme.cz, tel: +420 608 27 26 25 GSM/GPS Alarm GPS-1200 Instalační a uživatelský manuál Obsah GSM/GPS Alarm GPS-1200...1 Instalační a uživatelský manuál...1 Obsah...2 1. Úvod...3 1.1. Vlastnosti a specifikace...3 1.2. Implicitní (tovární)

Více

GSM komunikátor T340M

GSM komunikátor T340M GSM komunikátor T340M Popis zařízení Zařízení GSM komunikátor T340M je zařízení se 6 vstupy a 1 reléovým výstupem (NO,NC) a 2 tranzistorovými výstupy s otevřeným nezapojeným kolektorem. Vstupy se aktivují

Více

T GSM GSM ALARM SYSTEM

T GSM GSM ALARM SYSTEM T GSM GSM ALARM SYSTEM CZ uživatelský návod Obsah CZ... 1. T GSM jako GSM ALARM... 3 1.1 Popis systému 1.2 Popis dálkových ovladačů 1.3 Popis funkcí tlačítek dálkového ovladače 2. funkce systému... 4 3.

Více

TM servis the technical motion s.r.o. GSM Pager V1.3 GSM PAGER V1.3

TM servis the technical motion s.r.o. GSM Pager V1.3 GSM PAGER V1.3 GSM PAGER V1.3 Funkce zařízení: Modul je schopen vysílat informace o aktivaci kontaktů napojených na jeho vstupy prostřednictvím sítě GSM. Informace může být podána prostřednictvím SMS nebo telefonního

Více

UNIVERZÁLNÍ GSM ŘÍDÍDÍCÍ JEDNOTKA. Alpha GUARD. typ 2in3out/A. Návod k instalaci a programování v1.0

UNIVERZÁLNÍ GSM ŘÍDÍDÍCÍ JEDNOTKA. Alpha GUARD. typ 2in3out/A. Návod k instalaci a programování v1.0 UNIVERZÁLNÍ GSM ŘÍDÍDÍCÍ JEDNOTKA Alpha GUARD typ 2in3out/A Návod k instalaci a programování v1.0 Základní vlastnosti: Alpha Guard byl vyvinut speciálně pro: o Ochranu objektů a vozidel o Dálkové snímání

Více

GSM modul EXE 64/999. GSM modul - pro otvírání vrat, závor prozvoněním z mobilního telefonu (GSM klíč) verze 64 nebo 999 uživatelů

GSM modul EXE 64/999. GSM modul - pro otvírání vrat, závor prozvoněním z mobilního telefonu (GSM klíč) verze 64 nebo 999 uživatelů GSM modul EXE 64/999 GSM modul - pro otvírání vrat, závor prozvoněním z mobilního telefonu (GSM klíč) verze 64 nebo 999 uživatelů Autorizovaný prodejce 1. Úvodní informace Toto zařízení se nejčastěji používá

Více

BLACK CAR BOX ( Zabezpečovací a informační elektronický systém automobilu)

BLACK CAR BOX ( Zabezpečovací a informační elektronický systém automobilu) BLACK CAR BOX ( Zabezpečovací a informační elektronický systém automobilu) Obsah: 1. Popis činnosti a funkce 2. Technický popis zařízení 3. Technická data zařízení 4. Základní verze a možné sady 5. Obsah

Více

GSM IG Touch LCD. Záruční a pozáruční servis výrobků: ČIP Trading s.r.o., Milínská 130, Příbram 26101, tel: 318 628 235, obchod@cip.cz WWW.CIP.

GSM IG Touch LCD. Záruční a pozáruční servis výrobků: ČIP Trading s.r.o., Milínská 130, Příbram 26101, tel: 318 628 235, obchod@cip.cz WWW.CIP. GSM IG Touch LCD Zabezpečovací systém GSM Intelliguard Touch LCD je určen pro hlídání bytových a komerčních prostor. Nabízí plně integrovanou centrální jednotku s možností připojení bezdrátových detektorů.

Více

Inteligentní bezdrátový GSM Alarm GSM GUARD Basic / Standard / Premium Uživatelská příručka. Verze 2.3 20.5.2008. web: www.gsm-alarmy.

Inteligentní bezdrátový GSM Alarm GSM GUARD Basic / Standard / Premium Uživatelská příručka. Verze 2.3 20.5.2008. web: www.gsm-alarmy. Inteligentní bezdrátový GSM Alarm GSM GUARD Basic / Standard / Premium Uživatelská příručka Verze 2.3 20.5.2008 web: www.gsm-alarmy.cz Obsah 1. Základní popis 3 2. Obsah balení 3 3. Popis centrální jednotky

Více

GSMRELE2 verze 1.1.4. Uživatelský návod. Verze 1.01

GSMRELE2 verze 1.1.4. Uživatelský návod. Verze 1.01 EA GSMRELE2 verze 1.1.4 Uživatelský návod Verze 1.01 LICENČNÍ PODMÍNKY Výrobce produktu zaručuje, že je výhradním majitelem dodaného produktu a všech autorských práv s produktem spojených, a že je ze zákona

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE UŽIVATELSKÝ MANUÁL Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE Obsah Obsah 3 Úvod 4 Ovládání přepínače služební/soukromá jízda 4 Dálkové ovládání uživatelských funkcí prostřednictvím SMS 4 1. Změna PIN kódu

Více

Nastavení telefonu CAT B100

Nastavení telefonu CAT B100 Nastavení telefonu CAT B100 Telefon CAT B100, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba nastavení

Více

Instalační návod. Ver. 02_cz

Instalační návod. Ver. 02_cz Instalační návod Ver. 02_cz 24.10.2013 OBSAH 1 POPIS... 3 1.1 ÚVODEM... 3 1.2 POROVNÁNÍ MOŽNOSTÍ POUŽITÍ... 3 2 ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD (EKJ)... 4 2.1 FUNKCE ELEKTRONICKÉ KNIHY JÍZD... 4 2.1.1 Automatická

Více

Samoobsluha Bonerix návod

Samoobsluha Bonerix návod Samoobsluha Bonerix návod Základní informace Se samoobsluhou Bonerix si změníte během chvilky většinu služeb z pohodlí svého domova 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Vámi zadané změnové požadavky se projeví

Více

PATRIOT XI Instalační návod. Instalační návod. Ver. 02_cz. Eurosat Cs spol. s r. o. Rev. 13/10

PATRIOT XI Instalační návod. Instalační návod. Ver. 02_cz. Eurosat Cs spol. s r. o. Rev. 13/10 Instalační návod Ver. 02_cz OBSAH 1 POPIS... 3 1.1 ÚVODEM...3 1.2 POROVNÁNÍ MOŽNOSTÍ POUŽITÍ...3 2 ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD (EKJ)...4 2.1 FUNKCE ELEKTRONICKÉ KNIHY JÍZD...4 2.1.1 Automatická kniha jízd...4

Více

www.9000.cz NÁVOD NA POUŽITÍ T GPS E27*10R-02-1207*00 GPS Lokalizátor

www.9000.cz NÁVOD NA POUŽITÍ T GPS E27*10R-02-1207*00 GPS Lokalizátor www.9000.cz NÁVOD NA POUŽITÍ T GPS E27*10R-02-1207*00 GPS Lokalizátor OBSAH Obsah 2 Úvod 3 Montáž 4 Schéma zapojení 4 Upozornění 5 Konfigurace GPS lokalizátoru 6 1. Změna bezpečnostního kódu 6 2. Konfigurace

Více

Návod k základní instalaci alarmu GSM02

Návod k základní instalaci alarmu GSM02 Návod k základní instalaci alarmu GSM02 Technické parametry Vstup napětí: Standby odběr: Alarm odběr: Frekvence bezdrát. čidel: GSM Frekvence: Záložní baterie: Hlasitost alarmu: Výstup napětí DC9V~12V

Více

Zákaznická linka: +420 585 496 211. Uživatelský manuál mobilní aplikace. Patriot EU

Zákaznická linka: +420 585 496 211. Uživatelský manuál mobilní aplikace. Patriot EU Zákaznická linka: +420 585 496 211 Uživatelský manuál mobilní aplikace Patriot EU 1.4.2016 1. OBSAH 1. OBSAH... 2 2. APLIKACE PATRIOT EU... 3 2.1 Stažení a instalaci aplikace... 3 2.2 Přidání vozidel do

Více

Copyright 2012 Shenzhen Sky Microwave Co., Ltd. Dovozce pro ČR: http://www.parkujeme.cz, info@parkujeme.cz, tel: +420 608 27 26 25

Copyright 2012 Shenzhen Sky Microwave Co., Ltd. Dovozce pro ČR: http://www.parkujeme.cz, info@parkujeme.cz, tel: +420 608 27 26 25 GSM/GPS Alarm CAT 3D Instalační a uživatelský manuál Obsah Obsah...2 1. Úvod...3 1.1. Vlastnosti a specifikace...3 Základní vlastnosti...3 Specifikace...3 1.2. Implicitní (tovární) nastavení...4 2. Instalace...5

Více

MA4 UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD

MA4 UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD Autoalarm MA4 UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD Tlačítka dálkového ovladače: Aktivace Deaktivace Tichá aktivace Vyhledání vozu A. Aktivace: Stiskněte tlačítko, siréna jednou pípne, směrová světla jednou bliknou,

Více

GPS lokátor s výdrží až 180 dní

GPS lokátor s výdrží až 180 dní GPS lokátor s výdrží až 180 dní Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dlouhá výdrž až 180 dní při provozu z baterie (SMS mód) Možnost připojení jak prostřednictvím magnetu, tak přímo na autobaterii Velmi

Více

Montážní manuál. Palubní jednotka GC 075832. (Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE verze CAN a CAN+)

Montážní manuál. Palubní jednotka GC 075832. (Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE verze CAN a CAN+) Montážní manuál Palubní jednotka GC 075832 (Monitorovací systém AUTOPATROL ONLINE verze CAN a CAN+) Montáž palubní jednotky GC 075832 do vozidla 1. V nové palubní jednotce GC 075832 je již od výrobce

Více

PŘEHLED DOPLŇKŮ PRO VOZIDLA MITSUBISHI

PŘEHLED DOPLŇKŮ PRO VOZIDLA MITSUBISHI ASX GA0W 2011 EASY CAN DIGITAL (LP05NDECD) POUZE PRO ZADNÍ SEDAČKY! (006NDMI) volitelně spínač předních čidel volitelně spínač předních čidel (005ND) Colt Z30 (Z30) EASY CAN ANALOG (LP05NDECASW) + spínač

Více

GSM ALARM - základní sada Návod k použití

GSM ALARM - základní sada Návod k použití GSM ALARM - základní sada Návod k použití První spuštění a základní nastavení: Před vložením SIM karty do GSM alarmu, je potřeba ji připravit v mobilním telefonu: 1. Odstraňte PIN 2. Vymažte všechny telefonní

Více

INTELIGENTNÍ PROSTOROVÝ TERMOSTAT

INTELIGENTNÍ PROSTOROVÝ TERMOSTAT INTELIGENTNÍ PROSTOROVÝ TERMOSTAT VELKÝ PODSVÍCENÝ DISPLEJ s intuitivní navigací a výběrem jazyka 9 TÝDENNÍCH PROGRAMŮ a 6 teplotních změn na den HYSTEREZE / PI / PID REGULACE volba podle topného systému

Více

Instalační návod. Ver. 02_cz

Instalační návod. Ver. 02_cz Instalační návod Ver. 02_cz 26.04.2018 OBSAH 1 POPIS... 3 1.1 ÚVODEM... 3 1.2 POROVNÁNÍ MOŽNOSTÍ POUŽITÍ... 3 2 ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD (EKJ)... 4 2.1 FUNKCE ELEKTRONICKÉ KNIHY JÍZD... 4 2.1.1 Automatická

Více

INFORMAČNÍ BULLETIN. č.2 - říjen 2012. Vážení zákazníci a uživatelé,

INFORMAČNÍ BULLETIN. č.2 - říjen 2012. Vážení zákazníci a uživatelé, INFORMAČNÍ BULLETIN č.2 - říjen 2012 Vážení zákazníci a uživatelé, v druhém vydání našeho informačního bulletinu si Vám dovolujeme zejména představit novou řadu ústředen ESIM 364, která vychází z oblíbené

Více

Návod k obsluze satelitního lokalizátoru GUARDYS PGT5020

Návod k obsluze satelitního lokalizátoru GUARDYS PGT5020 Návod k obsluze satelitního lokalizátoru GUARDYS PGT5020 CZ Obsah 1. Funkce 2. Aplikace 3. Popis HW jednotky 4. Specifikace 5. Použití 5.1. Instalace SIM karty 5.2. Baterie a napájení 5.3. Upozornìní na

Více

Kompletní správa a zabezpečení vozového parku

Kompletní správa a zabezpečení vozového parku V případě Vašeho zájmu o naše produkty a služby nebo v případě jakéhokoli dotazu neváhejte kontaktovat svého autorizovaného partnera. Rád Vám poradí s výběrem nejvhodnějšího řešení, odpovídajícího Vašim

Více

PŘEHLED DOPLŇKŮ PRO VOZIDLA OPEL

PŘEHLED DOPLŇKŮ PRO VOZIDLA OPEL Antara 2011- nastavení CHEVROLET1, směrovky funkce 11 SWITCH (006ND) (006ND) (005ND_) GPS (005ND) Astra 4 2010- nastavení GM1 (006ND) (006ND) CBS-4N (005ND_) GPS (005ND) Corsa 2010- Insignia nastavení

Více

AlarmTon - GSM hlásič - Verze HW 1.2, SW 3.2 Návod k obsluze a instalaci AlarmTon - GSM alarm - popis a funkce Stručný popis AlarmTon (GSM alarm) je určen k monitorování určitého objektu, např. auta nebo

Více

IQSD-GSM pro firmware v.2.0.1. Uživatelský manuál

IQSD-GSM pro firmware v.2.0.1. Uživatelský manuál IQSD-GSM pro firmware v.2.0.1 Uživatelský manuál Uživatelský manuál www.iqtronic.com Obsah 1. Popis zařízení...3 2. Popis svorkovnic...4 3. Připojení k napájení...4 3.1 Napájení síťovým napětím 230V...4

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. GPS lokalizátor. LA GPS Lokalizátor

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. GPS lokalizátor. LA GPS Lokalizátor LA GPS Lokalizátor Obsah Obsah 2 Úvod 3 Montáž u 3 Konfigurace u 4 1. Konfigurace vstupů a výstupů u (pouze pro montážníky) 5 2. Zadání telefonních čísel autorizovaných pro poplachová SMS 5 a ovládání

Více

POKYNY K OBSLUZE. Bezpečnostní systém MODEL: VOYAGER. Vlastnosti systému :

POKYNY K OBSLUZE. Bezpečnostní systém MODEL: VOYAGER. Vlastnosti systému : Bezpečnostní systém POKYNY K OBSLUZE MODEL: VOYAGER Vlastnosti systému : 1. Dva 4-tlačítkové ovladače s plovoucím kódem a funkcí antiscan 2. Aktivace / deaktivace systému 3. Tichá aktivace / deaktivace

Více

GSM2 Modul. Obecný popis + Konfigurace pomocí SMS. ELEKTRO-FA.PAVELEK s.r.o. Pobočka Czechphone. Průmyslová 969/15.

GSM2 Modul. Obecný popis + Konfigurace pomocí SMS. ELEKTRO-FA.PAVELEK s.r.o. Pobočka Czechphone. Průmyslová 969/15. GSM2 Modul GSM2 Modul Obecný popis + Konfigurace pomocí SMS ELEKTRO-FA.PAVELEK s.r.o. Pobočka Czechphone Průmyslová 969/15 747 25 Bolatice Servis: 777 248 012 Obchod: 553 663 322 www.czechphone.cz OBSAH

Více

Postup objednávky www.akreditovanekurzy.cz

Postup objednávky www.akreditovanekurzy.cz Postup objednávky www.akreditovanekurzy.cz Objednávku e-learningových kurzů je možné provést: 1. Přihlášení přes záložku Personalista (Postup pro personalistu s jedinečnými přihl.údaji) 2. Přihlášení přímo

Více

Pokyny k obsluze. ThermoCall TC4. Entry / Advanced

Pokyny k obsluze. ThermoCall TC4. Entry / Advanced Pokyny k obsluze ThermoCall TC4 Entry / Advanced Obsah 1 Vysvětlivky k dokumentu....................................... 1 2 Všeobecné informace......................................... 1 3 Použití.....................................................

Více

Kódová klávesnice a čtečka čipů CP1000 Čtečka RFID čipů 125 khz

Kódová klávesnice a čtečka čipů CP1000 Čtečka RFID čipů 125 khz UŽIVATELSKÝ NÁVOD Kódová klávesnice a čtečka čipů CP1000 Čtečka RFID čipů 125 khz 1. OBSAH 1. Obsah... 1 2. Úvod... 2 3. Instalace... 2 4. Uložení uživatelských čipů (karet)... 2 4.1. Uživatelská pozice

Více

RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ

RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ 1 RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ Celý manuál a záruční podmínky je možné nalézt na: http://consumer.inosat.com/manualcar_cz.pdf INSTALACE JEDNOTKY 3 Budete automaticky informován o

Více

ELEKTRONICKÉ BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY cvičení

ELEKTRONICKÉ BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY cvičení UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ FAKULTA APLIKOVANÉ INFORMATIKY ELEKTRONICKÉ BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY cvičení Zabezpečení automobilu Rudolf Drga Zlín 2013 Tento studijní materiál vznikl za finanční podpory

Více

MAGICAR 9000B montážní manuál

MAGICAR 9000B montážní manuál Autoalarm s integrovaným pagerem a dálkovým startem motoru MAGICAR 9000B montážní manuál www.levnealarmy.cz I. ÚVOD MAGICAR 9000B je bezpečnostní systém s nejvyšším stupněm ochrany. Pomocí dvoucestného

Více

GPS/GSM lokátor. Technické parametry: Hmotnost: GPS přesnost: Provozní teplota: -20 až + 55 C. Popis jednotlivých částí:

GPS/GSM lokátor. Technické parametry: Hmotnost: GPS přesnost: Provozní teplota: -20 až + 55 C. Popis jednotlivých částí: GPS/GSM lokátor Rozměrově velmi malý GPS tracker se zabudovaným GSM modulem. Vhodný pro hlídání dětí, starších lidí, k zjištění aktuální pozice a trasy automobilů, zvířat. Pomocí sms zjistíte aktuální

Více

Sebury BC-2000. Manuál. karta / karta a kód / karta nebo kód. samostatný provoz. strana 1. JM VARIANT plus s.r.o.

Sebury BC-2000. Manuál. karta / karta a kód / karta nebo kód. samostatný provoz. strana 1. JM VARIANT plus s.r.o. Sebury Manuál karta / karta a kód / karta nebo kód BC-2000 samostatný provoz Dokumentace vytvořena dne 16. 9. 2008 poslední korekce dne 6. 6. 2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Popis Čtečka karet s klávesnicí

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ A OBSLUHU SXS 20

NÁVOD NA MONTÁŽ A OBSLUHU SXS 20 Vydání březen 2003. 2003, RADOM s.r.o. Jiřího Potůčka 259 530 09 Pardubice tel./fax: +420466414211 email: info@radom-cz.cz Autor: Z.Krčil Počet stran: 11 Číslo dokumentu: KD 800 98 Určení GSM hlásič SXS

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL 485COM. verze pro elektroměry CARLO GAVAZZI (protokol MODBUS)

UŽIVATELSKÝ MANUÁL 485COM. verze pro elektroměry CARLO GAVAZZI (protokol MODBUS) UŽIVATELSKÝ MANUÁL 485COM verze pro elektroměry CARLO GAVAZZI (protokol MODBUS) Obsah Obsah 2 Úvod 3 Montáž GSM komunikátoru 485COM 4 Konfigurace GSM komunikátoru 485COM 5 1. Změna hesla GSM komunikátoru

Více

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info Elektronická Kniha jízd www.knihajizd.info Jak to funguje O produktu Aplikace elektronické Knihy jízd Patriot Vám s využitím systému GPS (Global Positioning System) umožní jednoduše a spolehlivě sledovat

Více

Instalace CA-1802 Athos RESET 1 do vozidla, které nemá od výrobce dálkové ovládání centrálního zamykání

Instalace CA-1802 Athos RESET 1 do vozidla, které nemá od výrobce dálkové ovládání centrálního zamykání Instalace CA-1802 Athos RESET 1 do vozidla, které nemá od výrobce dálkové ovládání centrálního zamykání V tomto režimu autoalarm umožňuje: řídit centrální zamykání vozu (pokud je instalováno) dálkovým

Více

GPS lokátor do auta - výdrž 100 dní

GPS lokátor do auta - výdrž 100 dní GPS lokátor do auta - výdrž 100 dní Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Vysoká výdrž - až 200 hodin Kvalitní zpracování Online mapový podklad www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu 2. Ovládání

Více

Ú vod. Vlastnosti a výhody. Sekce katalogu Regulátory rychlosti ventilátorů Informace o výrobku P255MM/ML Datum vydání 0503/0503CZ Rev.

Ú vod. Vlastnosti a výhody. Sekce katalogu Regulátory rychlosti ventilátorů Informace o výrobku P255MM/ML Datum vydání 0503/0503CZ Rev. PSC9720 Sekce katalogu Regulátory rychlosti ventilátorů Informace o výrobku Datum vydání 0503/0503CZ Rev.2 Řada Regulátory rychlosti ventilátorů s jedním/dvěma tlakovými vstupy pro třífázové motory (včetně

Více

Instalační návod. Ver. 01_cz

Instalační návod. Ver. 01_cz Instalační návod Ver. 01_cz 27.09.2018 OBSAH 1 POPIS... 3 1.1 ÚVODEM... 3 1.2 POROVNÁNÍ MOŽNOSTÍ POUŽITÍ... 3 2 ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD (EKJ)... 4 2.1 FUNKCE ELEKTRONICKÉ KNIHY JÍZD... 4 2.1.1 Automatická

Více

LEVEL. GSM Brána s funkcí SMS. Návod k obsluze. Řada GB 100 pro ERICSSON A1018s

LEVEL. GSM Brána s funkcí SMS. Návod k obsluze. Řada GB 100 pro ERICSSON A1018s LEVEL GSM Brána s funkcí SMS Řada GB 100 pro ERICSSON A1018s Obousměrný převodník telefonní linky na GSM se vstupy a výstupy pro odesílání a příjem SMS zpráv. Návod k obsluze Vážení zákazníci, blahopřejeme

Více

manuál Manuál Kód + karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 26.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1

manuál Manuál Kód + karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 26.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Sebury W1-B Manuál Kód + karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 26.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Popis Kódová klávesnice, se čtečkou karet. Je možné zapojit do větších

Více

FLOW 33 BT Setup. Manuál k užívání nastavovacího softwaru FLOW 33 BT Setup prostřednictvím komunikace Bluetooth.

FLOW 33 BT Setup. Manuál k užívání nastavovacího softwaru FLOW 33 BT Setup prostřednictvím komunikace Bluetooth. FLOW 33 BT Setup Manuál k užívání nastavovacího softwaru FLOW 33 BT Setup prostřednictvím komunikace Bluetooth. d.v. 31/08/2015 Návod FLOW 33 BT Setup Strana 1 (celkem 8) COMAC CAL s.r.o. Základní popis

Více

GPS Monitor. Zbyněk Filip

GPS Monitor. Zbyněk Filip GPS Monitor Zbyněk Filip GPS Monitor Systém je určen k zabezpečení motorových vozidel s on-line přenosem přesné polohy vozidla a poplachových a provozních hlášení prostřednictvím mobilních sítí GSM. Systém

Více

Univerzální autoalarm s imobilizérem PAA-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22. Úvod. Popis instalace: Poznámky k režimům:

Univerzální autoalarm s imobilizérem PAA-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22. Úvod. Popis instalace: Poznámky k režimům: Univerzální autoalarm s imobilizérem PAA-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22 Úvod Děkujeme za nákup sady autoalarmu PAA-02 a modulu centrálního zamykání PCE-22. Jde o zařízení umožňující střežit

Více

PET TRACKER CP. Uživatelský manuál CP-100G. Úvod

PET TRACKER CP. Uživatelský manuál CP-100G. Úvod Univerzální řešení pro zjišťování aktuální polohy a sledování pohybu PET TRACKER CP Uživatelský manuál CP-100G Úvod Děkujeme, že jste si vybrali náš Pet Tracker CP. V tomto manuálu se dozvíte, jak zařízení

Více

Žádné nebezpeèí pro uživatele radiofrekvenèních pøístrojù. Tento výrobek musí být nainstalován oprávnìnou a proškolenou osobou

Žádné nebezpeèí pro uživatele radiofrekvenèních pøístrojù. Tento výrobek musí být nainstalován oprávnìnou a proškolenou osobou CZ AUTOALARM ØADY 210 AUTOALARM S DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM CENTRÁLNÍHO ZAMYKÁNÍ ovládané plovoucím kódem 210 SK 210 Žádné nebezpeèí pro uživatele radiofrekvenèních pøístrojù Dovozce: Tento výrobek musí být nainstalován

Více

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly Uživatelská příručka Obsah Tlačítka dálkového ovladače... 2 Funkce zabezpečovacího systému... 2 Spuštění a vypnutí zabezpečení...2 Dálkové nastartování a zhasnutí

Více

C 208. Dálkové ovládání GB060. Aplikační list. Dálkové ovládání regulátorů a přenos technologických informací telefonním terminálem GB060

C 208. Dálkové ovládání GB060. Aplikační list. Dálkové ovládání regulátorů a přenos technologických informací telefonním terminálem GB060 C 208 Dálkové ovládání GB060 Dálkové ovládání regulátorů a přenos technologických informací telefonním terminálem GB060 Aplikační list Profesionální řešení pro dálkové ovládání otopné soustavy mobilním

Více

GSM modem TC35 Návod k instalaci a programování v1.1

GSM modem TC35 Návod k instalaci a programování v1.1 UNIVERZÁLNÍ SERIOVY GSM MODEM GSM modem TC35 Návod k instalaci a programování v1.1 GSM modem TC35 je zařízení na bázi modulu Siemens TC35 pro bezdrátový přenos dat po sítích GSM mobilních telefonů. Je

Více

Hodinky s GPS lokátorem TK-109 Návod k obsluze

Hodinky s GPS lokátorem TK-109 Návod k obsluze Hodinky s GPS lokátorem TK-109 Návod k obsluze www.spionazni-technika.cz Stránka 1 I. Úvod Hodinky s GPS lokátorem TK-109 skvěle reprezentují kombinaci moderních technologií a užitných vlastností. Jedná

Více

Zabezpečovací systém pro automobily Tytan DS400 CAN

Zabezpečovací systém pro automobily Tytan DS400 CAN Můžete si dopřát kvalitu Zabezpečovací systém pro automobily Tytan DS400 CAN Popis nastavení parametrů systému a pokyny k instalaci Úvodní informace Zabezpečovací systém pro automobily Tytan DS400 CAN

Více

Uživatelský manuál EVO 48 EVO 192 s klávesnicí GRAFICA

Uživatelský manuál EVO 48 EVO 192 s klávesnicí GRAFICA Uživatelský manuál EVO 48 EVO 192 s klávesnicí GRAFICA EVO Uživatelský manuál OBSAH 1.0 Popis 2 2.0 Základní operace 3 2.1 Popis klávesnice 3 2.2 Ovládací ikony 3 2.3 Pohyb v základním menu 4 2.4 Informace

Více

Univerzální autoalarm s imobilizérem a dálkovým startem PAS-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22

Univerzální autoalarm s imobilizérem a dálkovým startem PAS-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22 Univerzální autoalarm s imobilizérem a dálkovým startem PAS-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22 Úvod Děkujeme za nákup sady autoalarmu PAS-02 a modulu centrálního zamykání PCE-22. Jde o zařízení

Více

Modelová úloha Zabezpečení a správa budovy

Modelová úloha Zabezpečení a správa budovy Modelová úloha Zabezpečení a správa budovy Zadání 1. Seznamte se s funkcemi modelu Zabezpečení a správa budovy. 2. Seznamte se s možnostmi programu GB 060 Control Panel. 3. Ověřte funkčnost bezpečnostního

Více

Bezpečnostní GSM poplašný systém. Návod k použití. Schéma zapojení hlavní jednotky. 4 drátová a 6 bezdrátových ochranných zón;

Bezpečnostní GSM poplašný systém. Návod k použití. Schéma zapojení hlavní jednotky. 4 drátová a 6 bezdrátových ochranných zón; Schéma zapojení hlavní jednotky SP + SP- připojený reproduktor SP- uzemnění (GND) Drátové zóny: L1 až L4 jsou vodiči připojované zóny, od příslušného vstupu a země. Na svorkách není napětí, ale jsou uzpůsobeny

Více

Nastavení telefonu Samsung S8500 Wave

Nastavení telefonu Samsung S8500 Wave Nastavení telefonu Samsung S8500 Wave Telefon Samsung S8500 Wave, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

GSM Komunikace ČSN EN ISO 9001: 2001

GSM Komunikace ČSN EN ISO 9001: 2001 NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI v GSM Komunikace ČSN EN ISO 9001: 2001 NÁVOD K OBSLUZE KOTLE OBSAH : 1. Popis zařízení str.2 1.1 Využití GSM hlásiče str.2 1.2 Připojení a funkce hlásiče poruch... str.2 1.3

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 826 885. Model č. 123 55

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 826 885. Model č. 123 55 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 826 885 Model č. 123 55 Tento přístroj obsahuje ovládací elektroniku a obvody pro vydávání povelů, dotazů ohledně jiných zařízení. Je určen pro dálkové přímé ovládání pomocí povelů,pro

Více

G S M / G P S J E D N O T K A P R O A U T O M O B I L Y S I R I U S. Návod k instalaci a programování V 2.0

G S M / G P S J E D N O T K A P R O A U T O M O B I L Y S I R I U S. Návod k instalaci a programování V 2.0 G S M / G P S J E D N O T K A P R O A U T O M O B I L Y S I R I U S II Návod k instalaci a programování V 2.0 Funkce o poloha vozidla (GSM lokalizace) o poloha vozidla (GPS lokalizace) s pamětí poslední

Více

PŘEHLED DOPLŇKŮ PRO VOZIDLA TOYOTA

PŘEHLED DOPLŇKŮ PRO VOZIDLA TOYOTA Auris 2007 2012 Auris 2013 FBSN2D FBSN4D CBS4N FBSN6DH FBSN2D FBSN4D CBS4N FBSN6DH + SW4F FBSN8DH + SW4F FBSN2FDH + SW4F FBSN4FDH + SW4F GPS HFGPS GPS HFGPS Avensis 2003 2008 ANALOG + 3x přepínací relé

Více

Návod k obsluze. Bezdrátová infra závora, dva paprsky, dosah 10m, pro zabezpečovací systém secufi

Návod k obsluze. Bezdrátová infra závora, dva paprsky, dosah 10m, pro zabezpečovací systém secufi Návod k obsluze Bezdrátová infra závora, dva paprsky, dosah 10m, pro zabezpečovací systém secufi Vnitřní i venkovní více paprskový aktivní infračervený detektor je moderní výrobek splňující nejpřísnější

Více

Všeobecné podmínky poskytování služeb Connex

Všeobecné podmínky poskytování služeb Connex Výklad základních pojmů: Aktivace: úkon provedený poskytovatelem služeb následně po technickém a funkčním schválení spočívajícím v registraci dat obsažených v Instalačním a testovacím certifikátu a v Předplatném

Více

1. Úvod Uživatelé Přístupový systém Konfigurace systému 14

1. Úvod Uživatelé Přístupový systém Konfigurace systému 14 ELEKTRO-FA. PAVELEK, s.r.o. Ostravská 54, Opava 9 74770. Obsah 1. Úvod 1 1.1. Přihlášení do aplikace Synapp 1 1.2. Nástěnka 2 2. Uživatelé 3 2.1. Nový uživatel 3 2.2. Změna údajů uživatele 4 2.2.1 Změna

Více

Hamletovygumy.net HPS 840 NEW (H) Uživatelský návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti

Hamletovygumy.net HPS 840 NEW (H) Uživatelský návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti HPS 840 NEW (H) Uživatelský návod CZ PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti popis systému HPS 840 je autoalarm určený pro motorová vozidla s dálkově ovládaným centrálním zamykáním a s 12V napájecím

Více

Instalační návod. Ver. 02_cz

Instalační návod. Ver. 02_cz Instalační návod Ver. 02_cz 1.4.2016 OBSAH 1 ÚVODEM... 3 2 Instalace Patriot EU... 3 2.1 Elektrické zapojení... 3 2.2 Pokyny pro instalaci... 4 2.3 Mechanické upevnění... 4 2.4 Poplachový vstup připojení

Více

Digitální výstupy. Analogový vstup. Teplota. 5.1 LED diody. NAPÁJENÍ zelená Indikuje zapnutí zařízení GSM. 5.2 Tlačítko. 5.

Digitální výstupy. Analogový vstup. Teplota. 5.1 LED diody. NAPÁJENÍ zelená Indikuje zapnutí zařízení GSM. 5.2 Tlačítko. 5. GSM R1 ZAS GSM RELÉ 1. Úvod Zařízení GSM R1 ZAS (dále jen GSM RELÉ) je jednoduché relé ovládané dálkově pomocí SMS zpráv sítě GSM. Mezi další vlastnosti patří například dálkové regulace teploty, ovládání

Více

Specifikace. Použití. Tracker Auto-GPS návod k použití

Specifikace. Použití. Tracker Auto-GPS návod k použití Tracker Auto-GPS návod k použití Specifikace Rozměry Hmotnost Síť Rozsah pásma GPS čip GSM/GPRS modul Citlivost GPS Přesnost GPS Nastartování Auto nabíječka Nabíječka Baterie Výdrž Pracovní teplota Vlhkost

Více

GSM regulátor 3 VA. Slot pro standardní neblokovanou SIM kartu Bezpotenciálový výstup relé 1 zapínací, max. 5 A / 250 V

GSM regulátor 3 VA. Slot pro standardní neblokovanou SIM kartu Bezpotenciálový výstup relé 1 zapínací, max. 5 A / 250 V GSM regulátor Technické údaje Napájecí napětí 230 VAC / 6VDC adaptér (zahrnutý) Spotřeba energie 3 VA Regulační nastavení Pomocí GSM/SMS z běžného mobilního telefonu Slot pro standardní neblokovanou SIM

Více

GSM/GPRS/GPS LOKÁTOR Uživatelský manuál

GSM/GPRS/GPS LOKÁTOR Uživatelský manuál U GSM/GPRS/GPS LOKÁTOR Uživatelský manuál Úvod Děkujeme Vám za zakoupení našeho GPS lokátoru. Tento manál Vás seznámí s jeho ovládáním. Doporučujeme si přečíst následující stránky dříve než začnete přístroj

Více

Instalace CA-1803 BT Athos RESET 2 do vozidla, které má originální dálkové ovládání centrálního zamykání

Instalace CA-1803 BT Athos RESET 2 do vozidla, které má originální dálkové ovládání centrálního zamykání Instalace CA-1803 BT Athos RESET 2 do vozidla, které má originální dálkové ovládání centrálního zamykání V tomto režimu autoalarm umožňuje: být zajišťován a odjišťován současně s ovládáním zamčení a odemčení

Více

Specifikace. Použití. Tracker Auto-GPS návod k použití

Specifikace. Použití. Tracker Auto-GPS návod k použití Tracker Auto-GPS návod k použití Specifikace Rozměry Hmotnost Síť Rozsah pásma GPS čip GSM/GPRS modul Citlivost GPS Přesnost GPS Nastartování Auto nabíječka Nabíječka Baterie Výdrž Pracovní teplota Vlhkost

Více

Uživatelský manuál JA-60 Comfort

Uživatelský manuál JA-60 Comfort Uživatelský manuál JA-60 Comfort 1. Indikace Signálky událostí Informují co se v systému stalo, údaj na displeji upřesňuje, odkud je událost hlášena. Displej Poplach Sabotáž Porucha Baterie Zajištěno Napájení

Více

Sebury BC-2000. Manuál. karta / karta + kód / kód nebo karta. samostatný provoz

Sebury BC-2000. Manuál. karta / karta + kód / kód nebo karta. samostatný provoz Sebury BC-2000 Manuál karta / karta + kód / kód nebo karta samostatný provoz VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 777 55 77 02 (pracovní doba 7:30 16:00,

Více

Jak to funguje. O produktu. Jak to funguje

Jak to funguje. O produktu. Jak to funguje www.auto-gps.eu Jak to funguje O produktu Aplikace elektronické knihy jízd AutoGPS Vám s využitím systému GPS (Global Positioning System) umožní jednoduše a spolehlivě sledovat pohyb všech Vašich vozidel,

Více