Aplikace Dieta uživatelská příručka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Aplikace Dieta uživatelská příručka"

Transkript

1 APLIKACE DIETA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA, LIBEREC 11/9/ Aplikace Dieta uživatelská příručka Obsah: 1 Úvod Instalace aplikace Registrace v aplikaci Hlavní záložky aplikace Kalorický příjem Pitný režim Kalorický výdej Glykemie Volby a možnosti aplikace Vyhledávání a ukládání zkonzumovaných potravin Výsledek hledání Detail potraviny Podrobnosti o zkonzumovaných potravinách Statistiky příjmu Fotografování jídla Vložení nové potraviny Vložení nového hlavního jídla Webový portál Podpora, pomoc, připomínky Dodatek 1: Bluetooth váhy konfigurace a použití Úvod Tato příručka má sloužit jako úvod do používání aplikace Dieta. Má za cíl ukázat, jak aplikace funguje a jak ji snadno a správně používat. 2 Instalace aplikace Instalaci je možné provést stažením z obchodu Google Play z následující adresy: prozatím nedostupné Nebo je možné stáhnout instalační APK soubor a jeho spuštěním v mobilním telefonu aplikaci nainstalovat. Stažení je možné na následující adrese:

2 2 VERZE PŘÍRUČKY: 1.0, VERZE ANDROID APLIKACE: Registrace v aplikaci Pro používání aplikace je nutné se v aplikaci registrovat, popřípadě se přihlásit. Při registraci je nutné zadat všechny požadované informace. (1) - slouží jako vaše uživatelské jméno. Pomocí něj se můžete přihlašovat do aplikace a webového portálu. Datum narození, Hmotnost, Výška (2) - společně s pohlavím a druhem Vaší aktivity (3) slouží ke spočítání přibližných denních limitů, které byste měli dodržovat. Spočítat limity (4) po zadání předchozích údajů klikněte na toto tlačítko pro jejich spočítání. Pokud chcete zadat limity jiné, můžete je upravit. Nastavení hesla (5) zadejte dvakrát, v délce alespoň 6-ti znaků. Dokončení registrace (6) provedete kliknutím na tlačítko Zaregistrovat se.

3 APLIKACE DIETA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA, LIBEREC 11/9/ Hlavní záložky aplikace Aplikace má celkem čtyři hlavní a jednu doplňující část, mezi kterými se lze přepínat záložkami v záhlaví aplikace: (1) - Kalorický příjem lze zde vyhledávat a zadávat zkonzumované potraviny, je zde přehled denního plnění limitů a je možné přejít k podrobnějšímu rozpisu zkonzumovaných potravin během dne. (2) - Pitný režim lze zde vyhledávat a zadávat zkonzumované nápoje (započítávají se i do celkového kalorického příjmu (1). (3) - Kalorický výdej lze zde kontrolovat svůj kalorický výdej a prováděné aktivity (4) - Glykemie lze zadávat a kontrolovat naměřené glykemické hodnoty během dne. (5) - Volby a možnosti aplikace lze zde vložit novou potravinu, složit hlavní jídlo a prohlížet si statistiky konzumovaných potravin. Dále je zde nastavení aplikace. 4.1 Kalorický příjem V této záložce je možné vyhledávat potraviny, které jsme zkonzumovali. Nejprve je třeba zadat název potraviny, nebo její část (1) a poté je možné si vybrat, jestli chceme vyhledávat v celé databázi potravin (2), nebo chceme hledat pouze v námi uložených oblíbených potravinách (3). Více o celém postupu naleznete v bodě 5. Pokud nemáte čas potravinu zadat v době konzumace, je možné si ji vyfotit (5) a později podle fotky doplnit mezi zkonzumované potraviny. Více o postupu fotografování a následného přiřazování naleznete v bodě 8. Podrobnější prohlížení a upravování zadaných potravin je možné po kliknutí na tlačítko Zobrazit více podrobností (4). Více v bodě 6.

4 4 VERZE PŘÍRUČKY: 1.0, VERZE ANDROID APLIKACE: Pitný režim Tato záložka slouží k zadávání nápojů a jako přehled, jak dodržujeme pitný režim. Doporučený denní příjem tekutin je dopočten podle Vámi zadaných údajů při registraci. Nejprve je třeba zadat název nápoje, nebo její část (1) a poté je možné si vybrat, jestli chceme vyhledávat v celé databázi nápojů (2), nebo pouze uložených oblíbených nápojích (3). Pokud si chceme zobrazit přehled pitného režimu pro jiný den, klikněte na tlačítko Zobrazit jiný den (4) a vyberte datum, pro který chcete údaje zobrazit. Zadané nápoje prostřednictvím této záložky se také započítávají do kalorického příjmu a je možné přejít na podrobnosti (5), stejně jako u předchozí záložky 4.2.(4). 4.3 Kalorický výdej V této záložce můžete zadávat a sledovat svůj kalorický výdej a vykonané aktivity. Nejprve je třeba vybrat kategorii aktivit (1) a poté vybrat konkrétní aktivitu s přibližnou vykonanou výkonností (2). Poté vyberte datum a čas, kdy jste aktivitu vykonávali a uložte ji (4). Pokud máte nějakou oblíbenou aktivitu, je možné si jí přidat mezi oblíbené aktivity, nebo později odebrat (3). Zobrazit aktivity z jiného dne je možné tlačítkem Zobrazit jiný den (5). Odebrat některou ze zadaných aktivit je možné pomocí tlačítka Odebrat některou z hodnot (6) a poté zvolením odebírané aktivity.

5 APLIKACE DIETA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA, LIBEREC 11/9/ Glykemie Tato záložka slouží k zadávání naměřených hodnot pomocí glukometru (1). K zadávaným hodnotám je možné si doplnit nějakou svoji osobní poznámku (2). Pro správné zadání je poté nutné zvolit ještě datum a čas naměření hodnoty a kliknout na tlačítko Uložit naměřenou hodnotu (3). Zobrazit naměřené hodnoty a poznámky z jiného dne je možné tlačítkem Zobrazit jiný den (4). Odebrat některou z naměřených glykemických hodnot je možné pomocí tlačítka Odebrat některou z hodnot (5) a poté zvolením odebírané glykemické hodnoty. 4.5 Volby a možnosti aplikace Pokud v databázi potravin nemůžete nalézt nějakou potravinu, můžete ji jednoduše vložit (1). Více naleznete v bodě 8. Máte nějaké oblíbené hlavní jídlo, které si vaříte a v databázi není? Můžete ho poskládat z jednotlivých ingrediencí a později vkládat už celé hotové jídlo místo jednotlivých složek (2). Více naleznete v bodě 10. Pokud chcete vědět, které potraviny konzumujete nejčastěji nebo v největším množství, jsou zde statistiky příjmu (3) Více v bodě 7. Své osobní údaje můžete změnit kliknutím na tlačítko (4), postup je podobný jako při registraci do aplikace, viz bod 3. Odhlásit se z aplikace a přihlásit se jiným účtem je možné po kliknutí na Odhlásit se (5). Pokud zapomínáte zadávat zkonzumované potraviny, povolte upomínky (6), které Vás upozorní, že byste měli doplnit svou konzumaci.

6 6 VERZE PŘÍRUČKY: 1.0, VERZE ANDROID APLIKACE: Vyhledávání a ukládání zkonzumovaných potravin 5.1 Výsledek hledání Po zadání hledané potraviny v první záložce a kliknutím na tlačítko vyhledat (bod 4.1) se dostaneme na obrazovku s nalezenými výsledky. Potraviny, které odpovídají hledané potravině (části názvu potraviny) je možné dále filtrovat výběrem konkrétní kategorie jídel (2). Kliknutím na vybranou potravinu (3) přejdeme na obrazovku s detaily potraviny, kde je také možnost přidat potravinu mezi zkonzumované. Pokud chceme upravit hledaný výraz, klikněte na tlačítko (1), čímž se dostaneme na předchozí obrazovku, kde je možné výraz změnit. 5.2 Detail potraviny V detailu potraviny vidíme její nutriční hodnoty a poznámku k dané potravině (nejčastěji obvyklou porci nebo velikost balení). Pro přidání potraviny mezi zkonzumované je nutné zadat datum (1) a čas (2) konzumace, množství zkonzumované potraviny (3) a zařazení jídla do kategorie do které konzumace patří (4). Pokud si chcete přidat potravinu mezi oblíbené potraviny, klikněte na tlačítko (6) ještě před uložením konzumace (5). Pokud chceme upravit hledaný výraz, klikněte na tlačítko (7), čímž se dostaneme na obrazovku Kalorický příjem, kde je možné hledaný výraz změnit. Jestliže máte od nás k dispozici Bluetooth váhy, je možné místo zadávání hmotnosti

7 APLIKACE DIETA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA, LIBEREC 11/9/ potraviny (3) kliknout na sousední tlačítko Zvážit. Více lze nalézt v Dodatku č.1 (bod 13). 6 Podrobnosti o zkonzumovaných potravinách Do podrobností o zkonzumovaných potravinách je možné se dostat ze záložek Kalorický příjem a Pitný režim kliknutím na tlačítko Zobrazit více podrobností. Je zde možné vybrat datum (1) a kategorii jídel (2) o kterých chceme znát podrobnosti. Plnění příjmu sacharidů v dané kategorii jídla vidíme na ukazateli (3). Kliknutím na zkonzumovanou potravinu (4) přejdeme na obrazovku, ve které je možné upravit množství a kategorii jídel zkonzumované potraviny nebo potravinu odebrat. Tato obrazovka je velice podobná jako v předchozím bodě 5.2 a proto není popsána samostatně. 7 Statistiky příjmu Pro prohlížení statistik svých konzumací si můžete vybrat, zda chcete nejvíce konzumované řadit podle četnosti jejich zadávání nebo podle celkového množství (1). Dále si můžete vybrat maximální počet potravin, které chcete zobrazit (2). V dalším kroku si zvolte období, ze kterého chcete tyto zkonzumované potraviny vybírat (3). Zobrazení statistik poté provedete kliknutím na tlačítko Vybrat (4).

8 8 VERZE PŘÍRUČKY: 1.0, VERZE ANDROID APLIKACE: Fotografování jídla Pokud nemáte čas na zadávání zkonzumované potraviny a chcete ji zadat až později podle fotografie, nebo jen máte zálibu si svá zkonzumovaná jídla fotografovat, můžete pořídit fotografii pomocí tlačítka (1). Jeho stisknutím se Vám otevře běžná aplikace fotoaparátu ve Vašem telefonu, kterou pořídíte fotografii jídla a po jejím schválení se uloží do dietní aplikace. Prohlížení vyfocených jídel můžete provádět tak, že si zvolíte datum (2), který Vás zajímá a poté si zobrazíte galerii (3) všech vyfocených jídel pro vybraný den. Pro prohlížení je opět použita běžná aplikace ve Vašem telefonu. Pozor: Pokud si budete chtít prohlídnout galerii ihned po vyfotografování nového jídla, musíte počítat s delší prodlevou (až minuta), neboť probíhá aktualizace všech náhledů v galerii. 9 Vložení nové potraviny Pokud vkládáte novou potravinu, prosíme o přesné zadání nutričních hodnot (2) podle údajů výrobce tak, jak jsou uvedeny na balení výrobku. Název potraviny (1) volte, prosím, co nejpřesněji a případně na konec názvu zadejte do závorky také výrobce nebo znáčku příklad: Tatranka arašídová (Opavia) Do poznámky (3) můžete uvádět libovolný doplňující text k potravině. Vhodné je napsat hmotnost balení nebo obvyklé porce. Déle zvolte správné zařazení do kategorie jídel (4), aby případné filtrování při vyhledávání fungovalo správně.

9 APLIKACE DIETA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA, LIBEREC 11/9/ Před samotným vložením (5) nové potraviny do databáze, prosíme, ještě zkontrolujte, že vkládané údaje jsou správné, bez překlepů apod. 10 Vložení nového hlavního jídla Pokud Vám v databází chybí nějaké celé hlavní jídlo, můžete ho jednoduše poskládat ze všech ingrediencí a uložit ho pod jedním názvem jako jednu položku. To Vám například usnadní pozdější zadávání Vašeho oběda. Nejprve zadejte název hlavního jídla (1), buďte prosím co nejpřesnější. Poté postupně vyhledejte jednotlivé přísady (3) podle hledaného výrazu potraviny (2). Vyhledávání probíhá stejně jako u samostatných potravin (bod 5.1). Kliknutím na konkrétní výsledek ve vyhledávání se dostanete na detail potraviny, kde zadáte celkové množství (7) ingredience, kterou do hlavního jídla přidáváte. Vložení poté potvrdíte stisknutím tlačítka (8). Po zadání všech ingrediencí hlavního jídla můžete doplnit poznámku o běžné porci apod. Pokud máte vložené všechny ingredience hlavního jídla, můžete ho uložit stisknutím tlačítka (5). Pokud nejste se zadanými hodnotami spokojení, můžete začít skládat hlavní jídlo znovu stiskem tlačítka (6). Tip: Výsledné kalorické hodnoty jsou průběžně dopočítávány podle množství ingrediencí a jejich kalorických hodnot. Skládání hlavního jídla tak můžete využít také pro odhad, jaké kalorické hodnoty bude mít jídlo, které si chcete uvařit bez nutnosti ukládat hlavní jídlo do databáze.

10 10 VERZE PŘÍRUČKY: 1.0, VERZE ANDROID APLIKACE: Webový portál Své konzumace potravin, sledování svého kalorického příjmu a výdeje, průběh glykemického profilu a plnění denních limitů můžete prohlížet včetně přehledných grafů na následující webové adrese: Do webového portálu se přihlásíte pomocí Vaší ové adresy a přístupového hesla, které jste zadávali při registraci do aplikace. 12 Podpora, pomoc, připomínky Veškeré své připomínky, nápady a žádosti o pomoc můžete směřovat na následující ovou adresu: burdavac@fel.cvut.cz Do předmětu zprávy, prosím, přidejte označení [dieta], děkujeme. 13 Dodatek 1: Bluetooth váhy konfigurace a použití TO DO

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ

MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ 1 OBSAH Instalace 3 Přihlášení 4 Trh 5 Symboly 4 Graf 6 Vlastnosti grafu 7 Nový pokyn okamžitá realizace 7 Nový pokyn čekající 8

Více

Systém eprojekty Příručka uživatele

Systém eprojekty Příručka uživatele YOUR SYSTEM http://www.ys.cz Systém eprojekty Příručka uživatele YOUR SYSTEM, spol. s r.o., se sídlem Praha Türkova 2319/5b, 149 00 Praha 4, IČ: 00174939, DIČ: CZ00174939, zapsaná v obchodním rejstříku,

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

T-Cloud Zakázka. Uživatelská příručka

T-Cloud Zakázka. Uživatelská příručka Uživatelská příručka Popis služby Služba T-Cloud ZAKÁZKA (dále jen ZAKÁZKA) poskytuje svým uživatelům informace o 99% veřejných zakázek vypsaných v České republice. Služba nabízí uživatelům následující

Více

JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz

JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz Pomocí tohoto jednoduchého průvodce se budete lépe orientovat na našich internetových stánkách a bez problémů využívat výhod nového automatického objednávkového

Více

Gluco Diary Elektronický diář měření krevní glukózy

Gluco Diary Elektronický diář měření krevní glukózy Gluco Diary Elektronický diář měření krevní glukózy (Uživatelská příručka) Obsah 1. Představení programu Gluco Diary a. Uživatelská příručka b. Zákaznický servis 2. Součásti programu Gluco Diary 3. Požadavky

Více

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele Provozní dokumentace Seznam orgánů veřejné moci Příručka pro běžného uživatele Vytvořeno dne: 7. 7. 2011 Aktualizováno: 11. 2. 2015 Verze: 2.2 2015 MVČR Obsah Příručka pro běžného uživatele 1 Úvod...3

Více

Příručka. pro uživatele

Příručka. pro uživatele Příručka pro uživatele Příručka pro uživatele Autoři: Jože Mohorko, Marko Malajner, Žarko Čučej Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně

Více

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele Provozní dokumentace Seznam orgánů veřejné moci Příručka pro běžného uživatele Vytvořeno dne: 7. 7. 2011 Aktualizováno: 7. 6. 2017 Verze: 2.4 2017 MVČR Obsah Příručka pro běžného uživatele 1 Úvod...3 1.1

Více

Dealer Extranet 3. Správa objednávek

Dealer Extranet 3. Správa objednávek Dealer Extranet 3 Správa objednávek Obsah Zpracování objednávky 3 Vyhledávací pole 4 Konfigurátor 5 Rychlá objednávka 6 Rychlá objednávka náhradních dílů a nestandardních produktů 7 Oblíbené 8 Objednávání

Více

S Moje MND máte své výdaje za energie pod kontrolou. Jednoduchý manuál zákaznického portálu mojemnd.cz

S Moje MND máte své výdaje za energie pod kontrolou. Jednoduchý manuál zákaznického portálu mojemnd.cz S Moje MND máte své výdaje za energie pod kontrolou Jednoduchý manuál zákaznického portálu mojemnd.cz Moje MND Zákaznický portál pro domácnosti i podnikatele, díky kterému budete mít rychlý přehled o vaší

Více

Jak stahovat ICC profily z Antalis ICC Profile Centre

Jak stahovat ICC profily z Antalis ICC Profile Centre Jak stahovat ICC profily z Antalis ICC Profile Centre Tento dokument popisuje jak snadno stahovat media profily z Antalis ICC Profile Center a jak je nahrát do vašeho RIP Software. Vítejte na ICC Profile

Více

Používání u a Internetu

Používání  u a Internetu Používání e-mailu a Internetu Je pro vás systém Windows 7 nový? I když má tento systém mnoho společného s verzí systému Windows, kterou jste používali dříve, můžete potřebovat pomoc, než se v něm zorientujete.

Více

Návod na používání členské sekce OSAD.cz

Návod na používání členské sekce OSAD.cz Návod na používání členské sekce OSAD.cz Obsah 1. Registrace (postup jak se zaregistrovat do členské sekce)... 2 2. První přihlášení a nastavení členství v členské sekci na webu OSAD.cz... 4 3. Zapomenuté

Více

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Úvodní příručka Kontrola e-mailů iphone nebo ipad si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

Návod pro práci s aplikací

Návod pro práci s aplikací Návod pro práci s aplikací NASTAVENÍ FAKTURACÍ...1 NASTAVENÍ FAKTURAČNÍCH ÚDA JŮ...1 Texty - doklady...1 Fakturační řady Ostatní volby...1 Logo Razítko dokladu...2 NASTAVENÍ DALŠÍCH ÚDA JŮ (SEZNAMŮ HODNOT)...2

Více

NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení. Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení

NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení. Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Používat AiFoto pro správu fotografií

Více

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce na personálním webu Atraktivni-prace.cz Verze 8.01/2013 Autor: Petr Kliment Obsah: 1. Úvod 2. Registrace uživatelského účtu 3. Přihlášení na uživatelský

Více

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online. V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online.  V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Jak se registrovat V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Poté se zobrazí další pole, která musíte vyplnit. Všechna pole jsou povinná. Při chybném vyplnění některých polí se jejich seznam zobrazí

Více

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu 2013 Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu Czechiatour.eu 1.2.2013 Vážení zákazníci portálu Czechiatour.eu. Abychom Vám co nejvíce usnadnili orientaci v administraci

Více

Mobilní aplikace Diabetesdagboka

Mobilní aplikace Diabetesdagboka Mobilní aplikace Diabetesdagboka Diabetesdagboka je skvělý pomocník ve formě aplikace pro chytré mobilní telefony, určený pro snadnější sebekontrolu diabetiků. Aplikace byla vyvinuta Norským centrem pro

Více

Registr IKTA. Příručka pro uživatele. Institut biostatistiky a analýz. Lékařské a Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity.

Registr IKTA. Příručka pro uživatele. Institut biostatistiky a analýz. Lékařské a Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity. Registr IKTA Příručka pro uživatele Vytvořil: Lékařské a Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity Obsah Práce s Registrem IKTA 3 1 Vstup do registru 3 2 Základní okno registru 4 3 Registrace nového

Více

Použití Office 365 na telefonu s Androidem

Použití Office 365 na telefonu s Androidem Použití Office 365 na telefonu s Androidem Úvodní příručka Kontrola e-mailů Telefon s Androidem si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

Mobilní aplikace NÁVOD

Mobilní aplikace NÁVOD NÁVOD www.aktion.cz NASTAVENÍ V APLIKACI AKTION.NEXT je zjednodušená varianta webové aplikace a slouží pro evidenci docházky uživatel může ručně zadávat průchody, prohlížet svůj osobní výkaz, vzdáleně

Více

Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Tiliaris s. r. o. 2014. Tiliaris s. r. o. 2014 Strana 1 / 11

Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Tiliaris s. r. o. 2014. Tiliaris s. r. o. 2014 Strana 1 / 11 Dallmayr WebShop Tiliaris s. r. o. 2014 Tiliaris s. r. o. 2014 Strana 1 / 11 Obsah 1. Účel dokumentu... 3 2. Nápověda... 4 Kategorie zboží... 4 Filtrování a třídění zboží... 4 Vyhledávání... 5 Nejčastěji

Více

Aplikace insportline incondi

Aplikace insportline incondi Aplikace insportline incondi návod k obsluze Minimální požadavky aplikace Apple ios: verze OS 9.3+, kompatibilní se zařízeními iphone a ipad Android: verze OS 5.0+ (Lollipop), rozlišení minimálně 1280x720

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu ECAS a přidání čísla mobilního

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

CRV Czech Republic je na facebooku!

CRV Czech Republic je na facebooku! CRV Czech Republic je na facebooku! Na to, abyste mohli prohlížet naše facebookové stránky, není třeba se registrovat. Stačí do internetového prohlížeče zadat adresu: http://www.facebook.com/pages/crv-czech-republic/198677136816177

Více

Online Invoice Portal. Faktury a platby jednoduše

Online Invoice Portal. Faktury a platby jednoduše Online Invoice Portal Faktury a platby jednoduše HRS GROUP Online Invoice Portal Přehled provizních faktur Opravte, zkontrolujte a uhraďte faktury online 2 Podrobné pokyny 1) HRS GROUP Invoice Portal ve

Více

E-NABÍDKA PARTNER.REDA.CZ

E-NABÍDKA PARTNER.REDA.CZ E-NABÍDKA PARTNER.REDA.CZ Reda e-nabídka představuje mocný nástroj, díky kterému mohou naši registrovaní klienti přímo z prostředí e-shopu partner.reda.cz vytvářet vlastní produktové nabídky pro své zákazníky.

Více

Manuál insportline E - výživa (Zákaznická sekce)

Manuál insportline E - výživa (Zákaznická sekce) Manuál insportline E - výživa (Zákaznická sekce) Manuál insportline E výživa (zákaznická sekce) OBSAH: 1. ÚVOD 2. VSTUP DO ZÁKAZNICKÉ SEKCE 3. VÝŽIVOVÝ PLÁN 3.1 Měsíční zobrazení 3.2 Týdenní zobrazení

Více

METODICKÝ POKYN PRÁCE S PORTÁLEM DUMY.CZ. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

METODICKÝ POKYN PRÁCE S PORTÁLEM DUMY.CZ. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. METODICKÝ POKYN PRÁCE S PORTÁLEM DUMY.CZ Přihlášení Na portál se dostanete přes webovou adresu www.dumy.cz Registrace (materiál může vložit pouze registrovaný uživatel) Pole pro přihlášení registrovaného

Více

Profily zadavatelů návod Zadavatel

Profily zadavatelů návod Zadavatel Profily zadavatelů návod Zadavatel Návod Vás rychle a jednoduše provede procesem registrace, přihlášením, uveřejněním informací o veřejných zakázkách a možností propojení se systémem určeným pro elektronizaci

Více

Po prvním spuštění Chrome Vás prohlížeč vyzve, aby jste zadali své přihlašovací údaje do účtu Google. Proč to udělat? Máte několik výhod:

Po prvním spuštění Chrome Vás prohlížeč vyzve, aby jste zadali své přihlašovací údaje do účtu Google. Proč to udělat? Máte několik výhod: Internetový prohlížeč CHROME Pro správné fungování veškerých funkcionalit, které nám nástroje společnosti Google nabízí, je dobré používat prohlížeč Chrome. Jeho instalaci je možné provést z webové adresy:

Více

ČSOB Business Connector

ČSOB Business Connector ČSOB Business Connector Instalační příručka Člen skupiny KBC Obsah 1 Úvod... 3 2 Instalace aplikace ČSOB Business Connector... 3 3 Získání komunikačního certifikátu... 3 3.1 Vytvoření žádosti o certifikát

Více

JAK AKTUALIZOVAT APLIKACI E-PAY BY EDENRED

JAK AKTUALIZOVAT APLIKACI E-PAY BY EDENRED JAK AKTUALIZOVAT APLIKACI E-PAY BY EDENRED Postup aktualizace E-Pay by Edenred závisí na tom, zda máte zařízení, na kterém již byla aplikace předinstalována (pokračujete v návodu na kapitolu 2) nebo zda

Více

Dealer Extranet 3. Cenové nabídky

Dealer Extranet 3. Cenové nabídky Dealer Extranet 3 Cenové nabídky Obsah Vytvoření cenové nabídky se slevou Velux 3 Vytvoření klientské cenové nabídky ze stávající cenové nabídky 10 Vytvoření klientské cenové nabídky pomocí Konfigurátoru

Více

IceWarp Outlook Sync Rychlá příručka

IceWarp Outlook Sync Rychlá příručka IceWarp Mail server 10 IceWarp Outlook Sync Rychlá příručka Verze 10.4 Printed on 20 September, 2011 Instalace Prostudujte si před instalací Na cílové pracovní stanici musí být nainstalovaný program Microsoft

Více

Návod pro LG E430 Optimus L3 II

Návod pro LG E430 Optimus L3 II 1 z 26 112013 12:42 Návod pro LG E430 Optimus L3 II 6. 7. 8. 9. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty a baterky Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do

Více

Kontakty Upravení kontaktu - změna údájů Přidání fotky ke kontaktu Založení nového kontaktu Kopírování ze SIM karty do telefonu Základní nastavení

Kontakty Upravení kontaktu - změna údájů Přidání fotky ke kontaktu Založení nového kontaktu Kopírování ze SIM karty do telefonu Základní nastavení 1 5. 6. 7. 8. Kontakty Upravení kontaktu - změna údájů Přidání fotky ke kontaktu Založení nového kontaktu Kopírování ze SIM karty do telefonu Základní nastavení telefonu Zapnutí telefonu a PIN Vložení

Více

Jednotné portálové řešení práce a sociálních věcí

Jednotné portálové řešení práce a sociálních věcí Jednotné portálové řešení práce a sociálních věcí Evidence náhradního plnění - neveřejný přístup pro odběratele Uživatelská příručka verze 3.0 Historie dokumentu Verze Datum Autor Změny 1.0 31. 5. 2019

Více

Manuál pro školy PORTÁL ČŠI

Manuál pro školy PORTÁL ČŠI Manuál pro školy PORTÁL ČŠI Obsah: Kapitola 1) Přihlášení a změna hesla str. 2 2) Vytvoření účtu pro pracovníka školy str. 3 3) Založení akce str. 4 4) Vyplnění formulářů str. 6 5) Přístup a vyhledání

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu 21.1.2013 Obsah Návod na obsluhu interního webu IS NSK... 3 Základní informace o IS NSK... 3 Stránka pro přihlášení

Více

1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID. 2. Internet. 3. Zabezpečení

1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID. 2. Internet. 3. Zabezpečení 1 z 23 Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu Zap./Vyp.

Více

Elfeweb. Manuál. Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování?

Elfeweb. Manuál. Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování? Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování? Manuál Obsah 1. obecné vysvětlení principu získání webu 2. přihlášení / registrace 3. proces ověření

Více

Manuál SW lokalizace problémů a hodnot v dynamické mapě

Manuál SW lokalizace problémů a hodnot v dynamické mapě Manuál SW lokalizace problémů a hodnot v dynamické mapě Přístup na software je přes webovou stránku http://hodnoty.mapovyportal.cz, přes tlačítko Vstup do aplikace nebo přímým odkazem, například ze stránek

Více

Virtuální Plzeňská karta

Virtuální Plzeňská karta Virtuální Plzeňská karta eshop.virtualnikarta.cz 1) Přejděte na webovou stránku eshop.virtualnikarta.cz nebo si otevřete mobilní aplikaci Virtuální Plzeňská karta 2) Zaregistrujte se Zadejte svůj email,

Více

Registr RENIS. Příručka pro uživatele. Institut biostatistiky a analýz. Lékařské a Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity.

Registr RENIS. Příručka pro uživatele. Institut biostatistiky a analýz. Lékařské a Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity. Registr RENIS Příručka pro uživatele Vytvořil: Lékařské a Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity Obsah Obsah... 2 1 Vstup do registru... 3 2 Základní okno registru... 4 3 Registrace nového pacienta...

Více

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro administrátora zřizované organizace

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro administrátora zřizované organizace Provozní dokumentace Seznam orgánů veřejné moci Příručka pro administrátora zřizované organizace Vytvořeno dne: 30. 6. 2011 Aktualizováno: 17. 10. 2014 Verze: 2.1 2014 MVČR Obsah Příručka pro administrátora

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Jako firma se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste podnikající fyzická osoba nebo právnická

Více

RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV

RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV Získejte ze svého elektromobilu Nissan co nejvíc se systémem NissanConnect EV. Podle následujících pokynů můžete ovládat svůj vůz přes počítač nebo chytrý telefon.

Více

Informace o poštovním provozu na serveru mail.ktkadan.cz a stručný návod na použití OpenWebMailu

Informace o poštovním provozu na serveru mail.ktkadan.cz a stručný návod na použití OpenWebMailu Informace o poštovním provozu na serveru mail.ktkadan.cz a stručný návod na použití OpenWebMailu 1. Obecné informace Příchozí zprávy se ukládají do vaší schránky na serveru mail.ktkadan.cz. Tuto schránku

Více

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb Uživatelský manuál aplikace Dental MAXweb Obsah Obsah... 2 1. Základní operace... 3 1.1. Přihlášení do aplikace... 3 1.2. Odhlášení z aplikace... 3 1.3. Náhled aplikace v jiné úrovni... 3 1.4. Změna barevné

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Průvodce aplikací FS Karta

Průvodce aplikací FS Karta Průvodce aplikací FS Karta Základní informace k Aplikaci Online aplikace FS Karta slouží k bezpečnému ukládání osobních údajů fyzických osob a k jejich zpracování. Osobní údaje jsou uloženy ve formě karty.

Více

1 Úvod. 2 Registrace a přihlášení. Registrace). Zobrazí se stránka, kde budete mít na výběr ze dvou možností. Můžete vytvořit nové či.

1 Úvod. 2 Registrace a přihlášení. Registrace). Zobrazí se stránka, kde budete mít na výběr ze dvou možností. Můžete vytvořit nové či. 1 Úvod Aplikace XPERA Projects, která je určena pro sběr a řešení požadavků, přináší nový rozměr a efektivity mobilního klienta. Aplikace Xpera Projects pro ios znamená mít řešené případy stále s sebou.

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny 21.3.2013 Obsah Obsah... 2 Návod na obsluhu interního webu IS NSK... 3 Základní informace o IS NSK...

Více

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele.

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 1. Vstup do aplikace Na adrese: http://i.statnisprava.cz 2. První stránka aplikace 1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 2. Poté budete přesměrováni na stránku

Více

Manuál pro studenty. Obsah

Manuál pro studenty. Obsah Manuál pro studenty Studovat můžete v čase, který Vám vyhovuje a z jakéhokoliv prostředí. Náklady na cestovné a ubytování tímto ušetříte! Kurz Vás nebude nic stát! Počet kurzů bude záviset jen na Vás.

Více

Výtisk č.: Počet listů 19. Přílohy: 0 ÚZIS ČR. Role žadatel - postup

Výtisk č.: Počet listů 19. Přílohy: 0 ÚZIS ČR. Role žadatel - postup ÚZIS ČR Palackého nám. 4 128 01 Praha 2 - Nové Město Výtisk č.: Počet listů 19 Přílohy: 0 ÚZIS ČR Role žadatel - postup Projekt - ereg - Úprava rezortních registrů a konsolidace rezortních dat v návaznosti

Více

Uživatelská příručka T UC-One pro windows

Uživatelská příručka T UC-One pro windows Co je to T UC-One? T UC-One poskytuje koncovým uživatelům jednotnou komunikaci (UC) skrz všední mobily (tablety a mobilní telefony) a počítačové platformy (počítače a notebooky) včetně Windows, Mac, ios

Více

Přidání Edookitu na plochu (v 1.0)

Přidání Edookitu na plochu (v 1.0) Přidání Edookitu na plochu (v 1.0) Obsah : Progresivní aplikace 2 1. Operační systém Android v prohlížeči Chrome 3 2. Operační systém ios v prohlížeči Safari 6 3. Operační systém Windows (desktopová aplikace)

Více

Nastavení Mobilní banky 2 MojeBanka a MojeBanka Business

Nastavení Mobilní banky 2 MojeBanka a MojeBanka Business Nejprve si prosím zvolte aplikaci (klikněte na obrázek nebo text), ve které chcete nastavení provést. Automaticky budete přeneseni do odpovídající části dokumentu. Vyberte aplikaci, ve které chcete provést

Více

ONLINE Documentation Moeller Internet Sales Application

ONLINE Documentation Moeller Internet Sales Application ONLINE Documentation Moeller Internet Sales Application Přehled Vítejte v elektronickém obchodě Moeller, přístup do systému je ze stránky na adrese www.eshop.moeller.cz, kde budete muset zadat jméno uživatele

Více

Registrace v systému AirKey

Registrace v systému AirKey AirKey První kroky Registrace v systému AirKey Klikněte na stránce airkey.evva.com na tlačítko Registrace v systému AirKey. Proveďte registraci. Obdržíte potvrzovací e-mail, pomocí kterého registraci dokončíte.

Více

Dokumentace pro správu zlínských DUM

Dokumentace pro správu zlínských DUM Dokumentace pro správu zlínských DUM Obsah 1 Správa administrátorů... 3 1.1 Přidávání administrátorů... 3 1.2 Nastavování práv administrátorů... 3 1.3 Upravení detailů administrátora... 5 1.4 Aktivování,

Více

SPUŠTĚNÍ APLIKACE VYTVOŘENÍ KLIENTSKÉHO ÚČTU VYTVOŘENÍ KLIENTSKÉHO ÚČTU

SPUŠTĚNÍ APLIKACE VYTVOŘENÍ KLIENTSKÉHO ÚČTU VYTVOŘENÍ KLIENTSKÉHO ÚČTU SPUŠTĚNÍ APLIKACE Pro spuštění aplikace vyberte na domovské obrazovce tabletu ikonu endermoscan. Pozn.: endermoscan lze stáhnout prostřednictvím aplikace MY LPG (záložka moje aplikace ) 1 2 Po spuštění

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Tel.: 558 646 913 Fax: 558 6626 500 Webové stránky města Kolín Uživatelská příručka Vypracovala Kateřina Klichová 28. 4. 2011 Obsah 1 Přílohy... 1 1.1 Vložení přílohy... 1 1.2 Smazání přílohy... 2 1.3

Více

Uživatelský manuál. Obsah

Uživatelský manuál. Obsah Uživatelský manuál Obsah Úvodní stránka a horní menu Registrace uživatele Registrace studenta Registrace pedagoga Registrace firmy Přihlášeni do systému Obnovení zapomenutého hesla Nastavení uživatelského

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL INFORMAČNÍ SYSTÉM PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLU LOŠTICE Radek ZIMMERMANN Obsah 1 Úvod... 3 2 Přístup... 3 3 Přihlášení do systému... 4

Více

OBSAH. 48 Příručka ON-LINE KUPEG úvěrová pojišťovna, a.s. www.kupeg.cz

OBSAH. 48 Příručka ON-LINE KUPEG úvěrová pojišťovna, a.s. www.kupeg.cz DODATEK č. 1 20.1.2012 OBSAH OBSAH... 48 C. PRÁCE SE SYSTÉMEM... 49 C.1 ÚVODNÍ OBRAZOVKA PO PŘIHLÁŠENÍ... 49 C.2 NASTAVENÍ VLASTNÍCH ÚDAJŮ... 50 a. Nastavení Uživatele... 50 b. Nastavení Systému... 51

Více

RECEPTY. Práce s BIDVest recepty tvorba a správa vlastních receptů

RECEPTY. Práce s BIDVest recepty tvorba a správa vlastních receptů RECEPTY Práce s BIDVest recepty tvorba a správa vlastních receptů Obsah Recepty stručně... 2 Zařazení a zobrazení receptů... 2 Úprava BIDVest receptu... 3 Vyhledání položek receptu... 3 Uložení a tisk

Více

METODIKA PRÁCE S IS AKREDIS

METODIKA PRÁCE S IS AKREDIS METODIKA PRÁCE S IS AKREDIS PRO UŽIVATELE V ROLI VZDĚLAVATEL Aktualizace: Zpracovaly: 31. 8. 2017 Eliška Vernerová Mgr. Marie Kaňková Tato metodika byla vypracována pro uživatele informačního systému Akredis,

Více

PRACUJEME S TSRM. Modul Samoobsluha

PRACUJEME S TSRM. Modul Samoobsluha PRACUJEME S TSRM Modul Samoobsluha V této kapitole Tato kapitola obsahuje následující témata: Téma Na straně Přehled kapitoly 6-1 Užití modulu Samoobsluha 6-2 Přihlášení k systému 6-3 Hlavní nabídka TSRM

Více

SERVICE ON LINE MANUÁL

SERVICE ON LINE MANUÁL SERVICE ON LINE MANUÁL 1 Obsah 1. Přihlášení... 3 1.1 Úvodní stránka... 3 2. Zaměstnanci... 4 2.1 Hledat zaměstnance... 4 2.2 Založit uživatele... 9 2.3 Založte skříňku/oddělení... 11 2.4 Přehled objednávek...

Více

Manuál pro školy PORTÁL ČŠI

Manuál pro školy PORTÁL ČŠI Manuál pro školy PORTÁL ČŠI Obsah: Kapitola 1) Přihlášení a změna hesla str. 2 2) Vytvoření účtu pro pracovníka školy str. 3 3) Založení akce str. 4 4) Vyplňování formulářů str. 6 5) Přístup do Portálu

Více

Zkušební verze Aktion CLOUD

Zkušební verze Aktion CLOUD Aktion CLOUD Zkušební verze Aktion CLOUD Zkušební verzi systému Aktion CLOUD naleznete na adrese http://cloud.aktion.cz/. Pro vyzkoušení máte k dispozici 6 demonstračních přihlašovacích účtů, které reprezentují

Více

Srovnání v T4C 3 (LELY Benchmark Social Network)

Srovnání v T4C 3 (LELY Benchmark Social Network) Srovnání v T4C 3 (LELY Benchmark Social Network) Sociální síť uživatelů T4C Srovnání v T4C umožňuje vstoupit do zabezpečené webové aplikace, kde si uživatelé mohou porovnávat své výsledky stáda i robota

Více

Instalační manuál k aplikaci LARA Dio pro Android

Instalační manuál k aplikaci LARA Dio pro Android Instalační manuál k aplikaci LARA Dio pro Android 1 z 9 Obsah 1. Úvod... 3 2. Instalace aplikace do mobilního telefonu s OS Android přes službu Google Play... 3 3. Základní nastavení... 4 4. Ovládání aplikace...

Více

xmobile Operační systém Andorid Uživatelský manuál X-Trade Brokers DM S.A., organizační složka 1/12

xmobile Operační systém Andorid Uživatelský manuál X-Trade Brokers DM S.A., organizační složka 1/12 xmobile Operační systém Andorid Uživatelský manuál 1/12 Návod xmobile OS Android Přihlášení... 3 Trh... 3 Symboly... 4 Graf... 5 Vlastnosti grafu... 6 Obchod... 6 Nový pokyn okamžitá realizace... 7 Nový

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini

Nápověda k systému CCS Carnet Mini Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Uživatelská příručka k systému Jídelna inet

Uživatelská příručka k systému Jídelna inet Uživatelská příručka k systému Jídelna inet Internetová část Microdata s.r.o. Verze 2.5 Srpen 2010 Přihlášení do systému... 3 Prohlížení jídelníčku... 4 Objednávání jídel... 4 Přehled Objednávek... 6 Změna

Více

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování.

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Úvod: Pro správu a přehled aktivovaných služeb slouží Vodafone OneNet Samoobsluha. Pro veškeré sledování vyúčtování (různé

Více

Služby a nastavení Reset přístroje do továrního nastavení Seznam pevné volby Identifikace volajícího (CLIP/CLIR) Pevná volba Aplikace Vyhledání a

Služby a nastavení Reset přístroje do továrního nastavení Seznam pevné volby Identifikace volajícího (CLIP/CLIR) Pevná volba Aplikace Vyhledání a 1 6. 7. 8. 9. Služby a nastavení Reset přístroje do továrního nastavení Seznam pevné volby Identifikace volajícího (CLIP/CLIR) Pevná volba Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

Nemoagent. Instalace. V následujících krocích Vás provedeme instalací a základním používáním aplikace Nemoagent.

Nemoagent. Instalace. V následujících krocích Vás provedeme instalací a základním používáním aplikace Nemoagent. Nemoagent Instalace. V následujících krocích Vás provedeme instalací a základním používáním aplikace Nemoagent. Nejdříve je nutné požádat o vytvoření účtu na info@nemoshop.cz, v odpovědi dostanete registrační

Více

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1 Faktury Verze 2. Faktury Ve snaze inovovat a zlepšovat zkušenosti našich zákazníků společnost CEMEX vytvořila integrované digitální řešení, které vám umožní správu vaší obchodní činnosti v reálném čase.

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

ACTIVATE HERE - FAQ. Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu.

ACTIVATE HERE - FAQ. Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu. ACTIVATE HERE - FAQ Co je to Activate-Here produkt? Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu. Součástí emailu je i odkaz, kde si můžete vybraný

Více

Aplikace Založení účtu Microsoft a stažení aplikace Internet Nastavení e-mailu Připojení/odpojení Wi-Fi sítě Nastavení internetu v zahraničí

Aplikace Založení účtu Microsoft a stažení aplikace Internet Nastavení e-mailu Připojení/odpojení Wi-Fi sítě Nastavení internetu v zahraničí 1 6. 7. 8. Aplikace Založení účtu Microsoft a stažení aplikace Internet Nastavení e-mailu Připojení/odpojení Wi-Fi sítě Nastavení internetu v zahraničí Nastavení internetu v ČR Zap./Vyp. přístupového bodu

Více

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace... 4 Instalace a přihlášení... 5 Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO... 10 Nastavení displeje, tlačítek... 11 Obecná konfigurace... 11 GPS pozice...

Více

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu.

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu. Návod Video Viewer 1.9.9 1 Dodávaný licencovaný software Následující stránky popisují nejpoužívanější funkce software Video Viewer. Podrobnosti o softwaru a jeho nastavení, najdete v rozšířené příručce,

Více

Moodle Návod pro studenty

Moodle Návod pro studenty Moodle Návod pro studenty Co je to Moodle? Moodle je e-learningové prostředí vytvořené v rámci projektu MAPLIMAT. Jsou zde ke stažení studijní opory a další materiály k předmětům inovovaným, nebo nově

Více

Návod k použití Verze 1.5.17

Návod k použití Verze 1.5.17 mobilní aplikace Návod k použití Verze 1.5.17 Obsah 1. CO TO JE WOLAPKA...3 2. VYTVOŘENÍ NOVÉHO TÝDNE...4 3. NÁZEV A DATUM TÝDNE...5 4. FOTOGRAFOVÁNÍ...6 4.1. FOTOGRAFOVÁNÍ DO KONKRÉTNÍ POZICE...7 4.2.

Více

Návod na používání systému Bakaláři pro zákonné zástupce žáků Základní školy a mateřské školy Mosty u Jablunkova 750

Návod na používání systému Bakaláři pro zákonné zástupce žáků Základní školy a mateřské školy Mosty u Jablunkova 750 Návod na používání systému Bakaláři pro zákonné zástupce žáků Základní školy a mateřské školy Mosty u Jablunkova 750 Návod na modul Internetová žákovská knížka systému Bakaláři. Kromě informací o prospěchu,

Více

Popis modulu... 2. Přístup k modulu... 2. Popis rozhraní... 2. Práce s rozhraním... 3. Selektor událostí... 3. Události na zařízení...

Popis modulu... 2. Přístup k modulu... 2. Popis rozhraní... 2. Práce s rozhraním... 3. Selektor událostí... 3. Události na zařízení... Modul Události Obsah Popis modulu... 2 Přístup k modulu... 2 Popis rozhraní... 2 Práce s rozhraním... 3 Selektor událostí... 3 Události na zařízení... 3 Události na vstupu zařízení... 3 Události v rozhraní...

Více

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup PTÁČEK - velkoobchod eshop ZÁKAZNICKÝ pracovní postup 2009 Obsah Úvod... 3 Autorizace... 3 Přihlášení... 4 Odhlášení... 4 Změna hesla editace uživatele... 4 Hlavní stránka Před přihlášením... 4 Výběr Produktu

Více