KOOPERATIVA vs. ALLIANZ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KOOPERATIVA vs. ALLIANZ"

Transkript

1 vs. ÚNOR 2017 Kooperativa nabízí již od roku 2011 pojištění NAMÍRU, které je díky své stavebnicové tvorbě pojistné ochrany velmi variabilní a umí se přizpůsobit každému klientovi. Tento způsob pojištění založený na modularitě produktu nabízí od listopadu 2014 i pojišťovna Allianz. SHRNUTÍ HLAVNÍCH VÝHOD PRODUKTOVÉ VÝHODY KOOPERATIVY: lepší parametry některých doplňkových pojištění např.: živelní pojištění k POV až do výše Kč (u Allianz pouze Kč nebo Kč) úrazové pojištění s vyššími limity pojistného plnění KoopGAP i pro vozidla stará 3 roky (Allianz pojistí vozidla stará max. 6 měsíců) pojištění nezaviněné nehody NA100PRO PLUS součástí je kromě vyřízení škody i živelní pojištění do limitu Kč, náhradní vozidlo po dobu opravy, nebo asistence Pomoc při nehodě s právní ochranou vybraná doplňková pojištění, která Allianz nenabízí: pojištění sportovní výbavy PROSPORTY, které kryje riziko havárie, živlu a odcizení sportovní výbavy vč. nosičů a boxů a současně riziko poškození vozidla sportovní výbavou náhradní vozidlo (u Allianz je součástí asistenčních služeb v ceně POV i HAV, nebo nadstandardních asistencí) zavazadla k POV čelní sklo zdarma ke smlouvám povinného ručení: pojištění nezaviněné nehody NAPŘÍMO k vyšším limitům pojistného plnění (k novým smlouvám) úrazové pojištění řidiče (ke všem novým smlouvám) vybrané slevy, které Allianz nenabízí: sleva Důvěra; sleva 15 % na živelní pojištění, pojištění pro případ poškození vozidla zvířetem a pojištění skla/skel v případě závazku opravy ve smluvním servisu; sleva až 15 % na HAV za kombinaci pojištění tzv. BALÍČEK atd. bonus/malus systém: mírnější průběh malusů u POV, u HAV Kooperativa na rozdíl od Allianz neuplatňuje malusy Kooperativa snižuje za každou pojistnou událost bonus o 2 stupně, zatímco Allianz o 36 měsíců možnost uplatnění obchodní slevy (Allianz rozpustila obchodní slevu do sazeb)

2 PRODUKTOVÉ VÝHODY : doplňková pojištění, která Kooperativa nenabízí: k POV odcizení celého vozidla do Kč nebo Kč k POV i HAV úrazové pojištění nezletilých dětí pojistníka (+ pojištění dětských autosedaček ve vozidle), úrazové pojištění řidiče další: POV i HAV tříletá garance ceny, sezónní pojištění (nelze sjednat pro variantu, která zohledňuje počet najetých km Jezdím málo, platím málo ) přímá likvidace zahrnuje i újmu na zdraví, nejen na plechu pojištění skel bez limitu úrazové pojištění kryje i rizika denní odškodné po dobu léčení a denní odškodné při pobytu v nemocnici právní poradenství v ceně POV, HAV MINIRISK i HAV ALLRISK havarijní pojištění MINIRISK pro vozidla všech kategorií do 30 let; lze sjednat pouze k POV, nikoliv samostatně; klient má na výběr ze 4 rizik (odcizení celého vozidla, živel, poškození vozidla zvířetem, střet se zvířetem), která si může libovolně sjednat při koupi všech 30% sleva; bez spoluúčasti; platí v Evropě; limit plnění pro každou pojistnou událost Kč nebo Kč; likvidace PU rozpočtem se neumožňuje; neumožňuje se sjednání pro vozidlo opatřené SPZ vývozní, nebo trvale manipulační POV limit pojistného plnění až 200/200 mil. Kč bonus/malus systém: progresivnější bonusová stupnice u HAV a u POV pro řidiče s nízkým bonusem možnost převodu bonusů mezi manželi vybrané slevy, které Kooperativa nenabízí: až 15 % na nové vozidlo 5 % pro pojistníka s nezletilými dětmi možnost uplatnit slevu s vlivem na provizi až 15 % slevy za online a mobilní hry havarijní pojištění MINIRISK upsell sleva až 30 % (sleva za počet sjednaných pojištění) varianta zohledňující nájezd km Jezdím málo, platím málo sleva podle nájezdu km na POV, HAV a skla sleva za tříletou garanci slevy u POV až 50 %, u HAV až 30 % asistenční služby: bezlimitní nadstandardní asistenční služby PLUS MAXI asistence bez limitů na opravu na místě, vyproštění, odtah, úschovu nepojízdného vozidla a odvoz posádky do místa, do kterého je odtahováno vozidlo Allianz Šestý smysl (inteligentní systém okamžité pomoci, který umí vyhodnotit silný náraz a přivolat pomoc při nehodě a odcizení vozu, lokalizace vozu, technická podpora)

3 PODROBNĚJŠÍ INFORMACE O POJIŠTĚNÍ 1. POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI NABÍDKA POJIŠTĚNÍ RIZIKA NAMÍRU POV POV + HAV MINIRISK ASISTENCE PŘI HAVÁRII (ČR + ZAHR.) ASISTENCE PŘI PORUŠE (ČR + ZAHR.) ROZŠÍŘENÉ ASISTENCE PRÁVNÍ PORADENSTVÍ/OCHRANA POJIŠTĚNÍ ČELNÍHO SKLA POJIŠTĚNÍ SKEL VOZIDLA PŘÍMÁ LIKVIDACE 1) ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ NEZLETILÝCH DĚTÍ POJISTNÍKA + POJIŠTĚNÍ DĚTSKÝCH AUTOSEDAČEK VE VOZIDLE ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ ŘIDIČE ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ VŠECH OSOB STŘET SE ZVÍŘETEM 2) POŠKOZENÍ VOZIDLA ZVÍŘETEM 2) ŽIVEL 2) ODCIZENÍ CELÉHO VOZIDLA 2) ZAVAZADLA A VĚCI OSOBNÍ POTŘEBY NÁHRADNÍ VOZIDLO 3) GARANCE CENY NA 3 ROKY 4) POJIŠTĚNÍ SPORTOVNÍ VÝBAVY automatická součást pojištění / volitelná doplňková pojištění / nelze pojistit 1) 2 varianty pojištění zdarma pojištění nezaviněné nehody NAPŘÍMO, nebo doplňkové pojištění nezaviněné nehody NA100PRO PLUS za Kč. 2) Limit pojistného plnění je horní hranicí pojistného plnění při jedné PU a odpovídá po celou dobu pojištění obvyklé ceně vozidla vč. výbavy, max. však částce Kč nebo Kč, podle toho, kterou z těchto částek si pojistník zvolil. Pojištění se sjednává bez spoluúčasti. Určeno pro vozidla všech kategorií do 30 let. Sleva za počet pojištěných rizik až 30 %. Územní platnost Evropa (kromě Ruska, Běloruska, Moldavska a Ukrajiny). 3) Je součástí asistenčních služeb: 1) v ceně POV/HAV v případě nepojízdnosti (poruchy i nehody) na 3 dny a v případě odcizení na 15 dní, 2) za příplatek v rámci nadstandardních asistencí 4) Nelze sjednat pro variantu pojištění, která zohledňuje počet najetých km Jezdím málo, platím málo SEZONNÍ POJIŠTĚNÍ OD pro vozidla provozována pouze po určitou část roku (bez nutnosti odevzdání registrační značky a OTP do depozita) lze sjednat na období 3 9 měsíců sleva 7 % za každý měsíc, kdy vozidlo není v provozu maximální sleva 63 % (pokud vozidlo není v provozu 9 měsíců) spoluúčast 90 % v měsících, kdy vozidlo není v provozu (Nelze sjednat pro variantu pojištění, která zohledňuje počet najetých km Jezdím málo, platím málo ) LIMITY POJISTNÉHO PLNĚNÍ (ZDRAVÍ/MAJETEK) 35 mil. Kč/35 mil. Kč 35 mil. Kč/35 mil. Kč 70 mil. Kč/70 mil. Kč 70 mil. Kč/70 mil. Kč 100 mil. Kč/100 mil. Kč 150 mil. Kč/150 mil. Kč 150 mil. Kč/150 mil. Kč 200 mil. Kč/200 mil. Kč

4 011 (B0) 1223 (B1) 2435 (B2) 3647 (B3) 4859 (B4) 6071 (B5) 7283 (B6) 8495 (B7) (B8) (B9) (B10) 112 (M1) 1324 (M2) 2536 (M3) 3748 (M4) 4960 (M5) 6172 (M6) SEGMENTAČNÍ KRITÉRIA (FAKTORY S VLIVEM NA CENU) OBJEM MOTORU VÝKON MOTORU BYDLIŠTĚ VĚK KLIENTA STÁŘÍ VOZIDLA RČ/IČ SHODA POJISTNÍKA A PROVOZOVATELE NEZLETILÉ DĚTI POJISTNÍKA TOVÁRNÍ ZNAČKA TYP VOZIDLA PALIVO ROČNÍ NÁJEZD KILOMETRŮ 1) Na cenu pojištění odpovědnosti má u obou pojišťoven vliv i kategorie vozidla, limit pojistného plnění a způsob užívání. 1) Platí pouze pro variantu pojištění, která zohledňuje počet najetých km Jezdím málo, platím málo. SYSTÉM BONUS/MALUS BONUS POV MALUS POV 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% KOOP 0% 20% 40% 60% 80% 100% 120% 140% 160% KOOP U Kooperativy získá klient za každých 12 měsíců bez nehody slevu 5 %. Bonusová stupnice Allianz je vstřícnější pro klienty s nižším bonusem již po 12 měsících bez nehody snižují základní pojistné o 20 %. Maximálního bonusu 50 % dosáhnou klienti Allianz i Kooperativy shodně po 10 letech bezeškodného průběhu. U Kooperativy lze navíc uplatnit slevu Důvěra, se kterou klient získá další až 15% slevu po dobu 3 let, celkem tedy může dosáhnout až na slevu 60 %. U malusů má Kooperativa mírnější průběh a maximálně navýší klientovi pojistné o 120 %, na rozdíl od pojišťovny Allianz, která může klientovi navýšit pojistné až o 150 %. Za každou pojistnou událost snižuje Allianz bonus o 36 měsíců, zatímco Kooperativa o 2 stupně (na dolní hranici rozhodné doby odpovídající sníženému stupni B/M). Allianz umožňuje převod bonusu mezi manželi.

5 VYBRANÉ SLEVY NA POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI 5 % za roční frekvenci placení. 10 % za roční frekvenci placení. Až 8 % za propojištěnost. Až 21 % za propojištěnost (7 % penzijní pojištění, 7 % životní pojištění, 7 % pojištění majetku). Obchodní sleva až 30 %. Sleva GŘ až 80 % POZOR, nejde o běžnou obchodní slevu! Zvýhodnění pro kubaturu od 1351ccm do 1400 ccm. Až 15 % za nové vozidlo (nelze kombinovat se slevou za crosselling). Sleva Důvěra až 15 % za bezeškodný průběh po dobu 3 let. 5 % pro pojistníka (RČ) s dětmi (platí za podmínky sjednání úrazového pojištění dětí). 15 % na živelní pojištění, pojištění pro případ poškození vozidla zvířetem a pojištění skla/skel v případě závazku opravy ve smluvním servisu. 15 % za bezpečnou jízdu (pojistník bez registrované škody v databázi ČKP a s více než 120 bezeškodnými měsíci) nelze kombinovat s tříletou garancí ceny. Program BONUS+ při sjednání pojištění odpovědnosti možnost uplatnění slev na další produkty Kooperativy: poj. majetku sleva 250 Kč na první lhůtní pojistné poj. právní ochrany sleva 250 Kč na první lhůtní pojistné cestovní poj. roční cestovní pojištění se slevou až 75 % úrazové poj. roční úrazové pojištění za 777 Kč Slevy za online hry (Allianz Křižovatky každý registrovaný získává 15% slevu na nově sjednané POV iauto a 3 nejlepší každý měsíc 30% slevu; Allianz Škola smyku 3 nejlepší získají každý měsíc 30% slevu na POV) a mobilní hry (Allianz křižovatky, Allianz škola smyku každý registrovaný získává 15% slevu na nově sjednané POV iauto a 3 nejlepší každý měsíc 30% slevu) Sleva za tříletou garanci ceny až 50 %. Sleva s vlivem na provizi až 15 %. Sleva za elektronickou komunikaci 100 Kč. Allianz "Jezdím málo, platím málo" slevy/přirážky: Sleva podle najetých km: Přirážka podle najetých km: 40 % do km 5 % do km 30 % do km 15 % do km 20 % do km 25 % do km 10 % do km 35 % do km 0 % do km 45 % do km 50 % do km 60 % více než km Sleva 50 % pro motocykl do 125 ccm/přívěs.

6 ASISTENČNÍ SLUŽBY V CENĚ POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ÚHRADA PRÁCE MECHANIKA NA MÍSTĚ PORUCHA (STANDARD) 2) HAVÁRIE 1) (STANDARD) PORUCHA + HAVÁRIE + ŽIVEL + VANDALISMUS + POŠKOZENÍ VOZIDLA ZVÍŘETEM + STŘET SE ZVÍŘETEM + ODCIZENÍ ČÁSTI VOZIDLA + CHYBA ŘIDIČE (CHYBA ŘIDIČE = nedodržení výrobcem vozidla stanovených pokynů k jeho obsluze a údržbě nebo jiné okolnosti, mající za následek způsobení nedostatku, záměny, nebo zamrznutí paliva nebo jiných provozních kapalin, vybití autobaterie, poškození pneumatik nebo ztráta, odcizení či zabouchnutí klíčů ve vozidle, nebo jejich zlomení v zámku vozidla) (ZÁKLADNÍ ASISTENCE) ČR ZAHRANIČÍ ČR ZAHRANIČÍ ČR + ZAHRANIČÍ opravu hradí klient opravu hradí klient opravu hradí klient opravu hradí klient Kč ODTAH 50 km 50 km/75 km 3) 50 km 50 km/75 km 3) Kč ÚSCHOVA NEPOJÍZDNÉHO VOZIDLA TELEFONICKÉ TLUMOČENÍ až 10 dní až 7 dní (do 13 eur/den) (i v příp. odcizení) až 10 dní až 7 dní (do 13 eur/den) (i v příp. odcizení) PŘEDÁNÍ VZKAZU PRÁVNÍ POMOC do 750 eur do 750 eur FINANČNÍ HOTOVOST UBYTOVÁNÍ POSÁDKY VOZIDLA OSTATNÍ do eur (na základě zálohy složené v ČR) 1 noc, 50 eur/os; pouze řidič do 75 eur/noc (do 3,5t) Záměna paliva (benzín, nafta) odtah do limitu asistenční služby do nejbližšího servisu, kde je možné provést opravu (opravu hradí klient) Zamčení klíčků ve vozidle (příp. ztráta klíčků) odtah do limitu asistenční služby do nejbližšího servisu, kde je možné provést opravu (opravu hradí klient) Nedostatek paliva (benzín, nafta) dovoz a dolití paliva (palivo hradí klient) do eur (na základě zálohy složené v ČR) 1 noc, 50 eur/os; pouze řidič do 75 eur/noc (do 3,5t) havárií se rozumí i proražení pneumatiky při nárazu vozidla Kč Vyproštění Kč Odvoz posádky do místa, do kterého je odtahováno vozidlo Kč Náhradní vozidlo do 3,5 t 3 dny (1 000 Kč/den), v případě odcizení 15 dní (1 000 Kč/den) Zdokumentování místa dopravní nehody Informační servis informace/rady jak postupovat (po nehodě, vyřazení vozidla z evidence, aj.); vyhledání a zprostředkování dodavatelů služeb (hotelu, opravny, dopravního spojení aj.); telefonická navigace v případě ztráty orientace 1) Za nepojízdnost způsobenou havárií se považuje i nepojízdnost způsobená pojistným nebezpečím živel a vandalismus. 2) Pokud je současně sjednáno pojištění odpovědnosti a havarijní pojištění ALLRISK (případně nadstandardní asistence PLUS nebo PLUS MAXI), limity pojistného plnění vyjádřené finanční částkou, nebo dobou nájmu se sčítají. 3) 50 km vztahuje se na tyto druhy vozidel: motocykly, motorové tříkolky a čtyřkolky s celkovou hmotností do 400 kg, osobní a užitkové automobily do celkové hmotnosti 3,5 t; 75 km vztahuje se na tyto druhy vozidel: tahače návěsů a soupravy tahače s návěsem, autobusy mimo autobusů MHD, přípojná vozidla do celkové hmotnosti 750 kg, ostatní automobily s výjimkou pojízdných pracovních strojů.

7 2. HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ NABÍDKA POJIŠTĚNÍ 1) RIZIKA HAVÁRIE (SEZÓNNÍ HAVÁRIE 2) ) ODCIZENÍ ALLRISK HAVÁRIE ODCIZENÍ ŽIVEL VANDALISMUS ASISTENCE PŘI HAVÁRII A PORUŠE ROZŠÍŘENÉ ASISTENCE ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ NEZLETILÝCH DĚTÍ POJISTNÍKA + POJIŠTĚNÍ DĚTSKÝCH AUTOSEDAČEK VE VOZIDLE ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ ŘIDIČE ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ VŠECH OSOB STŘET SE ZVÍŘETEM 3) 3) POŠKOZENÍ VOZIDLA ZVÍŘETEM 4) 4) ČELNÍ SKLO VŠECHNA SKLA ZAVAZADLA A VĚCI OSOBNÍ POTŘEBY NÁHRADNÍ VOZIDLO 5) GAP PRÁVNÍ OCHRANA STROJNÍ POJIŠTĚNÍ POJIŠTĚNÍ SPORTOVNÍ VÝBAVY GARANCE CENY NA 3 ROKY 7) POJIŠTĚNÍ VĚCÍ BĚHEM SILNIČNÍ DOPRAVY 6) automatická součást pojištění / volitelná doplňková pojištění / nelze pojistit 1) Podmínkou HAV je sjednání alespoň jednoho ze základních rizik havárie, nebo sezónní havárie, nebo odcizení. 2) Určeno pouze pro motocykly a platí v období od do ) Škodu po střetu se zvířetem lze hradit ze základní havárie. 4) Proti poškození zaparkovaného vozidla zvířetem chrání živel. 5) Je součástí asistenčních služeb: 1) v ceně POV/HAV v případě nepojízdnosti (poruchy i nehody) na 3 dny a v případě odcizení na 15 dní, 2) za příplatek v rámci nadstandardních asistencí 6) Je součástí pojištění zavazadel. 7) Nelze sjednat pro variantu pojištění, která zohledňuje počet najetých km Jezdím málo, platím málo SEZONNÍ POJIŠTĚNÍ OD pro vozidla provozována pouze po určitou část roku (bez nutnosti odevzdání registrační značky a OTP do depozita) lze sjednat na období 3 9 měsíců sleva 4 % za každý měsíc, kdy vozidlo není v provozu maximální sleva 36 % (pokud vozidlo není v provozu 9 měsíců) (Nelze sjednat pro variantu pojištění, která zohledňuje počet najetých km Jezdím málo, platím málo )

8 011 (B0) 1223 (B1) 2435 (B2) 3647 (B3) 4859 (B4) 6071 (B5) 7283 (B6) 8495 (B7) (B8) (M1) 1324 (M2) 2536 (M3) 3748 (M4) 4960 (M5) 6172 (M6) SYSTÉM BONUS/MALUS BONUS HAV MALUS HAV 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% KOOP 0% 50% 100% 150% 200% U Kooperativy získá klient za každých 12 měsíců bez nehody slevu 5 %, maximálně tak může dosáhnout 50% slevy na pojistném. Bonusová stupnice Allianz již po 12 měsících bez nehody snižuje základní pojistné o 20 %. Maximálního bonusu 50 % dosáhnou klienti Allianz i Kooperativy shodně po 10 letech bezeškodného průběhu. Kooperativa v případě havarijního pojištění neuplatňuje malusy. Allianz může díky malusům navýšit základní pojistné havarijního pojištění až o 150 %. Za každou pojistnou událost snižuje Allianz bonus o 36 měsíců, zatímco Kooperativa o 2 stupně (na dolní hranici rozhodné doby odpovídající tomuto sníženému stupni bonusu). VYBRANÉ SLEVY NA HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ Sleva 5 % za roční frekvenci placení. Sleva 5 % za závazek využití smluvních servisů. Sleva za propojištěnost klienta: až 5 % (12 pojistné smlouvy), až 8 % (3 a více pojistných smluv). Sleva až 15 % za současné sjednání pojištění odpovědnosti, havarijního pojištění (allrisk) a doplňkového pojištění skla/skel (tzv. BALÍČEK ). Obchodní sleva až 25 % pro vozidla do 6 měsíců stáří včetně, až 20 % pro vozidla starší 6 měsíců. Sleva až 75 % na první pojistné za vyhledávací zabezpečovací zařízení SHERLOG (poskytuje se pouze při prvomontáži nového zabezpečovacího zařízení do vozidla). Jednorázová sleva 850 Kč z pojistného za první pojistné období za ochranné značení skel vozidla systémem VINPRINT. 10 % za roční frekvenci placení. Sleva 10 % za opravu ve smluvním servisu. Až 21 % za propojištěnost (7 % penzijní pojištění, 7 % životní pojištění, 7 % pojištění majetku). Sleva 10 % při současném sjednání POV a HAV na jedné smlouvě. sleva GŘ až 80 % POZOR, nejde o běžnou obchodní slevu! Sleva za zabezpečení: 2 % pískování/mikrotečky, 7 % zámek řadicí páky/hřídele volantu, 15 % vyhledávací zařízení (aktivní). Slevy se sčítají. Sleva 20 % za ZTP a ZTP/P. 15 % za bezpečnou jízdu (pojistník bez registrované škody Jednorázová sleva 850 Kč z pojistného za první pojistné v databázi ČKP a s více než 120 bezeškodnými měsíci) nelze období za ochranné značení skel pomocí sady SOZ OCIZ. kombinovat s tříletou garancí ceny Sleva za tříletou garanci ceny až 30 %. Sleva s vlivem na provizi až 15 %. Až 15 % za nové vozidlo. Allianz "Jezdím málo, platím málo" slevy/přirážky na HAV ALLRISK (riziko havárie): Sleva podle najetých km: Přirážka podle najetých km: 30 % do km 25 % do km 25 % do km 25 % do km 20 % do km 40 % do km 10 % do km 50 % do km 5 % do km 60 % do km 0 % do km 100 % více než km

9 ASISTENČNÍ SLUŽBY V CENĚ HAVARIJNÍHO POJIŠTĚNÍ ÚHRADA PRÁCE MECHANIKA NA MÍSTĚ 1) HAVÁRIE 2) + PORUCHA (PLUS) PORUCHA + HAVÁRIE + ŽIVEL + VANDALISMUS + POŠKOZENÍ VOZIDLA ZVÍŘETEM + STŘET SE ZVÍŘETEM + ODCIZENÍ ČÁSTI VOZIDLA + CHYBA ŘIDIČE (CHYBA ŘIDIČE = nedodržení výrobcem vozidla stanovených pokynů k jeho obsluze a údržbě nebo jiné okolnosti, mající za následek způsobení nedostatku, záměny, nebo zamrznutí paliva nebo jiných provozních kapalin, vybití autobaterie, poškození pneumatik nebo ztráta, odcizení či zabouchnutí klíčů ve vozidle, nebo jejich zlomení v zámku vozidla) (ZÁKLADNÍ ASISTENCE) ČR ZAHRANIČÍ ČR + ZAHRANIČÍ 45 min opravu hradí klient Kč ODTAH do 100 km do 100 km Kč ÚSCHOVA NEPOJÍZDNÉHO VOZIDLA TELEFONICKÉ TLUMOČENÍ až 10 dní až 7 dní (do 13 eur/den) Kč (i v příp. odcizení) PŘEDÁNÍ VZKAZU PRÁVNÍ POMOC do 750 eur FINANČNÍ do eur (na základě HOTOVOST zálohy složené v ČR) UBYTOVÁNÍ 1 noc, 50 eur/os.; pouze POSÁDKY VOZIDLA řidič 75 eur/noc (do 3,5t) Asistence v případě Asistence v případě poruchy: poruchy: Záměna paliva špatné Záměna paliva špatné natankování (benzín, nafta) natankování (benzín, nafta) odtah (do limitu odtah (do limitu asistenční služby) do asistenční služby) do nejbližšího servisu, kde je nejbližšího servisu, kde je možné provést opravu možné provést opravu (opravu hradí klient) (opravu hradí klient) OSTATNÍ Zamčení klíčků ve vozidle (příp. ztráta klíčků) odtah (do limitu asistenční služby) do nejbližšího servisu, kde je možné provést opravu (opravu hradí klient) Nedostatek paliva (benzín, nafta) dovoz a dolití paliva (palivo hradí klient) Zamčení klíčků ve vozidle (příp. ztráta klíčků) odtah (do limitu asistenční služby) do nejbližšího servisu, kde je možné provést opravu (opravu hradí klient) Nedostatek paliva (benzín, nafta) dovoz a dolití paliva (palivo hradí klient) Vyproštění Kč Odvoz posádky do místa, do kterého je odtahováno vozidlo Kč Náhradní vozidlo do 3,5 t 3 dny (1 000 Kč/den), v případě odcizení 15 dní (1 000 Kč/den) Zdokumentování místa dopravní nehody Informační servis informace/rady jak postupovat (po nehodě, vyřazení vozidla z evidence, aj.); vyhledání a zprostředkování dodavatelů služeb (hotelu, opravny, dopravního spojení aj.); telefonická navigace v případě ztráty orientace 1) Pokud je současně sjednáno pojištění odpovědnosti a havarijní pojištění ALLRISK (případně nadstandardní asistence PLUS nebo PLUS MAXI), limity pojistného plnění vyjádřené finanční částkou, nebo dobou nájmu se sčítají. 2) Za nepojízdnost způsobenou havárií se považuje i nepojízdnost způsobená pojistným nebezpečím živel a vandalismus.

10 3. VYBRANÁ DOPLŇKOVÁ POJIŠTĚNÍ K POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI/HAV ROZŠÍŘENÉ ASISTENCE Nabízíme tyto nadstandardní asistenční služby: PLUS: nehoda + porucha v ČR i zahraničí (k POV) SUPER: nehoda + porucha v ČR i zahraničí + odcizení + úraz či nemoc v zahraničí (k POV i HAV) POMOC PŘI NEHODĚ (k POV i HAV) Další: NADĚJE pro držitele průkazu ZTP nebo ZTP/P TRUCK, TRUCK PLUS, TRUCK EXTRA Výběr z 2 variant nadstandardních asistenčních služeb s rozdílnými limity pojistného plnění: PLUS PLUS MAXI vybrané asistence bez limitů (např. na opravu na místě, vyproštění, odtah, úschovu nepojízdného vozidla ) Jednotlivé limity pojistného plnění vyjádřené finanční částkou, nebo dobou nájmu v rámci ZÁKLADNÍ asistence (v ceně POV/HAV), asistence PLUS, nebo PLUS MAXI se sčítají. Počet zásahů limitován na 3 ročně. POJIŠTĚNÍ SKEL/ČELNÍHO SKLA VOZIDLA Lze pojistit čelní sklo, nebo všechna výhledová skla s výjimkou jakéhokoliv skla zabudovaného v pevné, skládací, nebo odnímatelné střeše. Limit pojistného plnění od Kč Kč. Bez spoluúčasti. Sleva 15 % na pojištění skla/skel v případě závazku opravy ve smluvním servisu. Vztahuje se na všechny skla, včetně střešního. Nelze pojistit pouze čelní sklo. Pojistné se počítá ze zvažované průměrné výše škody (v SW implementován ceník autoskel dle typu, značky a modelu) uhradí se i vyšší škoda, i když se platí pojistné z nižšího limitu. Podmínkou je oprava skla v ČR ve smluvním servisu, v zahraničí ve smluvním a autorizovaném servisu Spoluúčast pouze při sjednání k POV: nová vozidla do 1 měsíce od 1. registrace bez spoluúčasti ojetá vozidla 50 % do 6 měsíců od počátku pojištění, pak bez spoluúčasti Sleva podle najetých km: Přirážka podle najetých km: 60 % do km 15 % do km 60 % do km 35 % do km 55 % do km 50 % do km 40 % do km 100 % do km 35 % do km 140 % nad km 20 % do km 0 % do km PŘÍMÁ LIKVIDACE Rozsah pojištění nezaviněné nehody NA100PRO PLUS: 100% krytí škod na vozidle klienta (do výše obvyklé ceny) vyřízení škody přímo v Kooperativě úhrada nákladů na nájem náhradního vozidla živelní pojištění vozidla s limitem poj. plnění Kč asistenční program Pomoc při nehodě s právní ochranou Možnost volby ze 2 variant: 1. život a majetek (limit 70/70 mil. Kč) pojištění se vztahuje na plechové škody, ale i na újmu na zdraví, škody na přepravovaných věcech (poškození, zničení, ztráta či odcizení věci) a ušlý zisk 2. majetek (limit 70 mil. Kč) lze sjednat pouze k POV

11 POJIŠTĚNÍ NÁKLADŮ NA NÁJEM NÁHRADNÍHO VOZIDLA Variabilita pojištění na základě určení denního limitu ( Kč) a pojistné doby (520 dnů) celkem 20 variant. Základní (v ceně PLUS PLUS MAXI POV/HAV) Nepojízdnost (auto do 3,5 t) 3 dny (1 000 Kč/den)* 10 dní** (lze připojistit) 20 dní** (lze připojistit) Odcizení 15 dní (auto do 3,5 t) (1 000 Kč/den) * resp Kč nebo Kč v závislosti na sjednání náhradního vozidla v rámci asistence PLUS nebo PLUS MAXI ** s limitem Kč, Kč, nebo Kč/den Náhradní vozidlo je součástí asistenčních služeb v ceně POV či HAV, nebo nadstandardních asistenčních služeb, nelze sjednat samostatně jako doplňkové pojištění. POJIŠTĚNÍ ZAVAZADEL Možnost volby mezi variantou s odcizením a bez odcizení. U každé varianty možnost volby z 11 intervalů limitů pojistného plnění (od Kč Kč). Spoluúčast 10 %, min Kč. Lze sjednat k povinnému ručení i havarijnímu pojištění. Vztahuje se na zavazadla a věci osobní potřeby dopravované ve střešním boxu i na nosiče zavazadel. Limity poj. plnění: 15 tis. Kč, 30 tis. Kč, 50 tis. Kč, 100 tis. Kč Bez spoluúčasti. Lze sjednat pouze k havarijnímu pojištění. GAP Na dobu určitou 3 roky. Max. stáří vozidla 3 roky. Limit pojistného plnění 55 % z PC, max tis. Kč. Lze připojistit i spoluúčast v HAV. Na dobu určitou 3 roky. Pro majitele nových vozidel (od prvního uvedení do provozu neuplynulo více než 6 měsíců). Limit pojistného plnění 50 % pořizovací ceny. Neuplatňuje se spoluúčast. ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ Pojištění pro případ smrti úrazem, trvalých následků a tělesného poškození. Kryje riziko úrazu všech přepravovaných osob včetně řidiče. Pojištění pro případ smrti úrazem, trvalých následků, denního odškodného po dobu léčení a denního odškodného při pobytu v nemocnici. Lze sjednat úrazové pojištění: nezletilých dětí (za symbolické pojistné, sleva na pojistném POV 5 %, zdarma pojištění autosedaček) řidiče všech osob

KOOPERATIVA vs. ČP ÚNOR 2017 SHRNUTÍ HLAVNÍCH VÝHOD

KOOPERATIVA vs. ČP ÚNOR 2017 SHRNUTÍ HLAVNÍCH VÝHOD vs. ÚNOR 2017 SHRNUTÍ HLAVNÍCH VÝHOD PRODUKTOVÉ VÝHODY KOOPERATIVY: stavebnicová tvorba pojistné ochrany lepší parametry některých doplňkových pojištění např.: živelní pojištění k POV až do výše 1 000

Více

KOOPERATIVA vs. ČSOB

KOOPERATIVA vs. ČSOB vs. ÚNOR 2017 SHRNUTÍ HLAVNÍCH VÝHOD PRODUKTOVÉ VÝHODY KOOPERATIVY: stavebnicová tvorba pojistné ochrany lepší parametry některých doplňkových pojištění např.: živelní pojištění k POV až do výše 1 000

Více

Doplňková pojištění ke komplexnímu pojištění vozidla NAMÍRU

Doplňková pojištění ke komplexnímu pojištění vozidla NAMÍRU PRODUKTOVÁ KARTA www.koop.cz Doplňková pojištění ke komplexnímu pojištění vozidla NAMÍRU NEZAVINĚNÉ NEHODY NA100PRO určeno pro osobní a užitková vozidla do 3,5 t rozsah pojištění krytí 100 % nákladů na

Více

Příloha č. 1. Česká pojišťovna a.s. zdarma k POV nebo jen HAV

Příloha č. 1. Česká pojišťovna a.s. zdarma k POV nebo jen HAV Příloha č. 1 Česká pojišťovna a.s. Asistenční služby: ČP Asistent z +420 224 557 004 ze +420 224 557 004 telefonické tlumočení: Varianty Asistence "POHODA Klasik": Asistence "POHODA Speciál": Pohoda Speciál

Více

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s. Vienna Insurance Group

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s. Vienna Insurance Group Česká podnikatelská pojišťovna, a.s. Vienna Insurance Group NÁZEV PRODUKTU: Combi PLUS III Níže uvedené informace poskytují pouze přehled o možnostech pojištění v rámci daného produktu. V žádném případě

Více

POVINNÉ RUČENÍ RETAIL

POVINNÉ RUČENÍ RETAIL POVINNÉ RUČENÍ RETAIL POVINNÉ RUČENÍ Přehled nabídky Start Standard Exclusive Comfort Limity plnění škoda na majetku/zdraví v mio. Kč 35/35 mio. 50/50 mio. 100/100 mio. 150/150 mio. Nadstandardní limit

Více

ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis.

ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis. ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis. ŠKODA Mobilita Plus Buďte připraveni na všechny nástrahy provozu za 2 000 Kč Aby každá vaše jízda vozem ŠKODA byla

Více

motorových vozidel Veronika Bučkov ková Romana Slováčkov

motorových vozidel Veronika Bučkov ková Romana Slováčkov Havarijní pojištění motorových vozidel Veronika Bučkov ková Romana Slováčkov ková Havarijní pojištění Definice základnz kladních pojmů Pojistné produkty Doplňkov ková připojištění Kritéria ria pro výběr

Více

Změny v pojištění motorových vozidel

Změny v pojištění motorových vozidel 1 Změny v pojištění motorových vozidel PMV RETAIL Nová varianta POV, Asistence, GAP Nová slevová a cenová politika MOTIVACE Benzina karty FLOTILY Nová nabídka, Asistence, GAP Nové cenování VPP Aktualizace

Více

INFORMACE 1/2014/n pojištění vozidel od

INFORMACE 1/2014/n pojištění vozidel od Kooperativa pojišťovna, a.s, Vienna Insurance Group Sídlo: Pobřežní 665/21, 186 00 Praha 8 INFORMACE 1/2014/n pojištění vozidel od 1.1.2014 Produktová nabídka v roce 2014 GL2 NAMÍRU univerzální produkt

Více

BENEFITY K 25. VÝROČÍ KOOPERATIVY

BENEFITY K 25. VÝROČÍ KOOPERATIVY BENEFITY K 25. VÝROČÍ KOOPERATIVY Nabídka produktových výhod připravených k 25. výročí, platná od 1. 4. do 31. 12. 2016 *. * Časové omezení neplatí pro benefity uvedené v kapitole MAJETKOVÉ POJIŠTĚNÍ.

Více

PŘÍRUČKA POVINNÉHO RUČENÍ 2010. Úsek marketingu a vývoje produktů. Duben 2010

PŘÍRUČKA POVINNÉHO RUČENÍ 2010. Úsek marketingu a vývoje produktů. Duben 2010 PŘÍRUČKA POVINNÉHO RUČENÍ 2010 Úsek marketingu a vývoje produktů Duben 2010 verze: 04/2010 1 PRODUKTY 2 BASIC 2 BASIC PLUS 2 STANDARD 2 BENEFIT 3 PŘEHLED POSKYTOVANÝCH BONUSŮ A SLEV V RÁMCI POVINNÉHO RUČENÍ

Více

PŘÍMÁ LIKVIDACE. DOPLŇKOVÉ POJISTNÉ PODMÍNKY pro havarijní pojištění vozidel ALLIANZ AUTOPOJIŠTĚNÍ 2012

PŘÍMÁ LIKVIDACE. DOPLŇKOVÉ POJISTNÉ PODMÍNKY pro havarijní pojištění vozidel ALLIANZ AUTOPOJIŠTĚNÍ 2012 stránkách pojistitele www.allianz.cz nebo z informací dostupných na tel. čísle 841 170 000. 2. Nevyužití smluvní autoopravny pojistitele v ČR k odstranění škody na vozidle je spojeno: - v havarijním pojištění

Více

Vážená paní, vážený pane,

Vážená paní, vážený pane, Vážená paní, vážený pane, děkujeme Vám za důvěru projevenou tím, že jste uzavřeli pojištění svého vozidla u Kooperativy pojišťovny, a.s., Vienna Insurance Group. Věříme, že budete se svým pojištěním plně

Více

Zvláštní pojistné podmínky pro doplňkové pojištění asistenčních služeb k vozidlu

Zvláštní pojistné podmínky pro doplňkové pojištění asistenčních služeb k vozidlu Zvláštní pojistné podmínky pro doplňkové pojištění asistenčních služeb k vozidlu H-390/14 OBSAH Článek 1 Úvodní ustanovení........................................... 1 Článek 2 Předmět a rozsah pojištění....................................

Více

Spolupráce ČP a.s NOS PČR NOS PČR - ČP a.s.

Spolupráce ČP a.s NOS PČR NOS PČR - ČP a.s. NOS PČR - ČP a.s. Ing. Jiří TUREK Pavel ŠTIKA Ing. Radomír SLANÝ 1 Nabídka pro NOS PČR Kolektivní pojištění odpovědnosti Rizikové životní pojištění osob 2 Kolektivní pojištění odpovědnosti z výkonu povolání

Více

Vážená paní, vážený pane,

Vážená paní, vážený pane, Vážená paní, vážený pane, děkujeme Vám za důvěru projevenou tím, že jste uzavřeli pojištění svého vozidla u Kooperativy pojišťovny, a.s., Vienna Insurance Group. Věříme, že budete se svým pojištěním plně

Více

PRODUKT DOPLŇKOVÁ POJIŠTĚNÍ VOZIDLA H74

PRODUKT DOPLŇKOVÁ POJIŠTĚNÍ VOZIDLA H74 Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group Sídlo. Pobřežní 665/21, 186 00 Praha 8 PRODUKT DOPLŇKOVÁ POJIŠTĚNÍ VOZIDLA H74 Specifický sazebník S/7514-25 pro doplňková pojištění vozidla H74 Verze:

Více

Allianz Autoflotily. Úsek flotilového autopojištění Ing. Petr Hendrych

Allianz Autoflotily. Úsek flotilového autopojištění Ing. Petr Hendrych Allianz Autoflotily Úsek flotilového autopojištění Ing. Petr Hendrych Obsah 1 Povinné ručení Allianz 2 GAP 3 Asistence 4 Šestý smysl Allianz 2 1 1 Povinné ručení Allianz 2 GAP 3 Asistence 4 Šestý smysl

Více

Ceník asistenčních produktů a služeb 67

Ceník asistenčních produktů a služeb 67 Ceník asistenčních produktů a služeb 67 Základní ceník Ceny produktů a služeb pro zákazníky, kteří nejsou držiteli asistenční karty 67.Slevy na níže uvedené úkony se vztahují na bonusové programy společnosti

Více

Komplexní pojištění vozidla GLOBAL

Komplexní pojištění vozidla GLOBAL Komplexní pojištění vozidla GLOBAL Komplexní pojištění vozidla GLOBAL POVINNÉ RUČENÍ HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ DODATKOVÁ POJIŠTĚNÍ Povinné ručení obvykle na dobu neurčitou lze i krátkodobé pojištění min. 30

Více

Seminární práce pojišťovnictví

Seminární práce pojišťovnictví Seminární práce pojišťovnictví Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla v ČR, jeho transformace na smluvní povinné pojištění a zkušenosti s novým systémem, kritéria pro výběr pojišťovny,

Více

PRODUKTOVÝ LIST POVINNÉ RUČENÍ

PRODUKTOVÝ LIST POVINNÉ RUČENÍ PRODUKTOVÝ LIST POVINNÉ RUČENÍ Povinné pojištění újmy a škody způsobené provozem Vašeho vozidla jiným osobám, vozidlům nebo na ostatním majetku I. CO VŠECHNO POVINNÉ RUČENÍ POKRYJE? újmy na zdraví, které

Více

Analýza rizik v pojištění motorových vozidel

Analýza rizik v pojištění motorových vozidel Ekonomicko-správní fakulta MU v Brně Seminární práce z Pojistné ekonomiky Analýza rizik v pojištění motorových vozidel Zpracovali: Kolínková Veronika Rejšek Václav Datum prezentace: 10. října 2005 V Brně

Více

Pojištění Auto GO. Informační dokument o pojistném produktu. Společnost: AXA pojišťovna a.s., Česká republika

Pojištění Auto GO. Informační dokument o pojistném produktu. Společnost: AXA pojišťovna a.s., Česká republika Pojištění Auto GO Informační dokument o pojistném produktu Společnost: AXA pojišťovna a.s., Česká republika Produkt: Pojištění odpovědnosti z provozu vozidla Úplné předsmluvní a smluvní informace o produktu

Více

Aktualizace produktové nabídky 1. pololetí 2015

Aktualizace produktové nabídky 1. pololetí 2015 Aktualizace produktové nabídky 1. pololetí 2015 POV 1) Rekalibrace Blackboxu V průměru bude pojistné po započtení BB vycházet výhodněji cca o 10% Klient s vysokým Bonusem a bezeškodnou historií nyní ještě

Více

ASISTENČNÍ SLUŽEBY pro oblast Pojištění vozidel,

ASISTENČNÍ SLUŽEBY pro oblast Pojištění vozidel, ASISTENČNÍ SLUŽEBY pro oblast Pojištění vozidel, Výluky a omezení poskytovaných asistenčních služeb 1. Asistenční služby se neposkytují v případech, kdy: a) není kontaktován pojistitel nebo poskytovatel

Více

ČESKÁ PODNIKATELSKÁ POJIŠŤOVNA NABÍDKA PRODUKTŮ. A je to pojištěno! 841 444 555 www.cpp.cz. o společnosti. pojištění. vozidel. cestovní.

ČESKÁ PODNIKATELSKÁ POJIŠŤOVNA NABÍDKA PRODUKTŮ. A je to pojištěno! 841 444 555 www.cpp.cz. o společnosti. pojištění. vozidel. cestovní. 841 444 555 www.cpp.cz NABÍDKA PRODUKTŮ ČESKÁ PODNIKATELSKÁ POJIŠŤOVNA O společnosti Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group je univerzální pojišťovnou poskytující komplexní pojistné

Více

Vaše bezstarostná jízda. CarGAP CarPLUS CarGARANT CarASSISTANCE

Vaše bezstarostná jízda. CarGAP CarPLUS CarGARANT CarASSISTANCE Vaše bezstarostná jízda CarGAP CarPLUS CarGARANT CarASSISTANCE Cargarant CARGARANT portfolio služeb Odcizená vozidla, dopravní nehody, živelní události, odepsání vozidla pojišťovnou z důvodu finanční totální

Více

POJIŠTĚNÍ (soukromá) produktová zvýhodnění

POJIŠTĚNÍ (soukromá) produktová zvýhodnění POJIŠTĚNÍ (soukromá) produktová zvýhodnění pojištění majetku a odpovědnosti občanů, pojištění motorových vozidel, cestovní pojištění (metodická pomůcka) Praha 2018 schváleno Představenstvem OSŽ dne 6.2.2018

Více

Jan Šebesta / RČ: Povinné ručení Škoda FELICIA Kč Kč 1/4. Zájemce: Vozidlo: Jiná újma. Vandalismem. Poškození zavazadel

Jan Šebesta / RČ: Povinné ručení Škoda FELICIA Kč Kč 1/4. Zájemce: Vozidlo: Jiná újma. Vandalismem. Poškození zavazadel Číslo smlouvy: 2019110765 1. Záznam z jednání s přehledem Vašeho pojištění Zájemce: Rozsah pojištění: Vozidlo: Druh škody Jan Šebesta / RČ: 510908062 Povinné ručení Škoda FELICIA Co máte pojištěno? Do

Více

Produktové novinky. Úrazové pojištění řidiče zdarma, Pojištění Napřímo, sleva Důvěra. Metodický pokyn č. 1/2017/Kooperativa Pojištění vozidel

Produktové novinky. Úrazové pojištění řidiče zdarma, Pojištění Napřímo, sleva Důvěra. Metodický pokyn č. 1/2017/Kooperativa Pojištění vozidel Metodický pokyn č. 1/2017/Kooperativa Pojištění vozidel KAPITOL pojišťovací a finanční poradenství, a.s. vydává pro své pojišťovací zprostředkovatele následující metodický pokyn, který obdržel od obchodního

Více

Souhrnné informace k pojistnému programu Pojištění vozidel Struktura smluv

Souhrnné informace k pojistnému programu Pojištění vozidel Struktura smluv Souhrnné informace k pojistnému programu Pojištění vozidel Struktura smluv 1. Rámcová smlouva Ministerstvo práce a sociálních věcí v roli pověřeného centrálního zadavatele má v úmyslu uzavřít v souladu

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ Investiční životní pojištění OK1

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ Investiční životní pojištění OK1 PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ Investiční životní pojištění OK1 PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ OK1 PLATNÝ OD 16. 7. 2015 Část A. Poplatky za vedení podílového

Více

Doplňkové pojistné podmínky pro asistenci vozidla

Doplňkové pojistné podmínky pro asistenci vozidla Doplňkové pojistné podmínky pro asistenci vozidla 1. Pár slov úvodem Děkujeme vám, že jste se rozhodli pro naše pojištění vozidel. Budeme se ze všech sil snažit, abyste ocenili, že jste si vybrali zrovna

Více

Allianz Autopojištění Nový produkt individuální autopojištění

Allianz Autopojištění Nový produkt individuální autopojištění Allianz Autopojištění Nový produkt individuální autopojištění Obsah 1 Důvody a cíle změn v produktu 2 Povinné ručení 3 Havarijní pojištění 4 Ostatní produktové změny 5 Výpočet pojistného 6 Sjednávání pojištění

Více

DOPLŇKOVÉ POJISTNÉ PODMÍNKY PRO ASISTENČNÍ SLUŽBY DPPFAA-06/2016

DOPLŇKOVÉ POJISTNÉ PODMÍNKY PRO ASISTENČNÍ SLUŽBY DPPFAA-06/2016 DOPLŇKOVÉ POJISTNÉ PODMÍNKY PRO ASISTENČNÍ SLUŽBY DPPFAA-06/2016 OBSAH Co právě čtete...1 Co je pojištěno...1 V jakém rozsahu...1 Jak to celé funguje...1 Technická a administrativně právní asistence...1

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ Investiční životní pojištění OK1

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ Investiční životní pojištění OK1 PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ Investiční životní pojištění OK1 PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ OK1 PLATNÝ OD 1. 1. 2015 Část A. Poplatky za vedení podílového

Více

Vylaďte si auto podle svého. HIT Kredit úroková sazba od 3,9 %

Vylaďte si auto podle svého. HIT Kredit úroková sazba od 3,9 % Vylaďte si auto podle svého HIT Kredit úroková sazba od 3,9 % HIT Kredit NALAĎTE SI ÚVĚR A POJIŠTĚNÍ PODLE SVÝCH PŘEDSTAV A ZÍSKEJTE POUKAZ NA POBYT V JEDNOM Z 270 EVROPSKÝCH HOTELŮ. Nabízíme vám produkty

Více

Úvodní ustanovení. Článek 1 Výklad pojmů

Úvodní ustanovení. Článek 1 Výklad pojmů DOPLŇKOVÉ POJISTNÉ PODMÍNKY PRO POJIŠTĚNÍ ASISTENČNÍCH SLUŽEB PRO MOTOROVÉ VOZIDLO DPPPASMV/0617 k Všeobecným pojistným podmínkám cestovního pojištění VPPCPCZ/0114 Úvodní ustanovení 1. Pojištění asistenčních

Více

Produktové změny v ACP III ŘÍJEN/2017

Produktové změny v ACP III ŘÍJEN/2017 Pojištění vozidel - ACP III Produktové úpravy v ACP III platné od 1. 10. 2017 Od 1. 10. 2017 dojde v ACP III k několika produktovým úpravám a zároveň bude spuštěna nová fotoaplikace pro mobilní telefony

Více

PRODUKTOVÁ INFORMACE

PRODUKTOVÁ INFORMACE Duben /2017 Pojištění vozidel - ACP III Produktové úpravy v ACP III platné od 1. 4. 2017 Od 1.4.2017 dochází k úpravám v povinném ručení (dále jen POV) a v havarijním pojištění. V doplňkovém pojištění

Více

Havarijní pojištění motorových vozidel Doplňková pojištění, kritéria pro výběr pojišťovny a vývoj trhu s havarijním pojištěním

Havarijní pojištění motorových vozidel Doplňková pojištění, kritéria pro výběr pojišťovny a vývoj trhu s havarijním pojištěním Havarijní pojištění motorových vozidel Doplňkov ková pojištění,, kritéria ria pro výběr r pojišťovny ovny a vývoj trhu s havarijním m pojištěním Obsah HAV vs. POV Pojistná rizika Doplňkov ková pojištění

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům

Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům Článek 1 Úvodní ustanovení 1.1 Služby Subaru Assistance poskytuje společnost Mondial Assistance s.r.o.

Více

Souhrnné informace k pojistnému programu Pojištění vozidel Struktura smluv

Souhrnné informace k pojistnému programu Pojištění vozidel Struktura smluv Souhrnné informace k pojistnému programu Pojištění vozidel Struktura smluv 1. Rámcová smlouva Ministerstvo zemědělství v roli pověřeného centrálního zadavatele má v úmyslu uzavřít v souladu s 92 odst.

Více

Vážená paní, vážený pane,

Vážená paní, vážený pane, Vážená paní, vážený pane, děkujeme Vám za důvěru projevenou tím, že jste uzavřeli pojištění svého vozidla u Kooperativy pojišťovny, a.s., Vienna Insurance Group. Věříme, že budete s Vaším pojištěním plně

Více

SMLUVNÍ UJEDNÁNÍ KE ŠKODOVÉMU POJIŠTĚNÍ VOZIDEL

SMLUVNÍ UJEDNÁNÍ KE ŠKODOVÉMU POJIŠTĚNÍ VOZIDEL SMLUVNÍ UJEDNÁNÍ KE ŠKODOVÉMU POJIŠTĚNÍ VOZIDEL K všeobecným pojistným podmínkám (dále jen VPP) pro havarijní pojištění a pro pojištění odpovědnosti z provozu vozidla se sjednává toto smluvní ujednání.

Více

Vážená paní, vážený pane,

Vážená paní, vážený pane, Vážená paní, vážený pane, děkujeme Vám za důvěru projevenou tím, že jste uzavřeli pojištění svého vozidla u Kooperativy pojišťovny, a.s., Vienna Insurance Group. Věříme, že budete s Vaším pojištěním plně

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLUS

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLUS PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLUS PLATNÝ OD 1. 12. 2016 Část A. Poplatky za vedení podílového účtu a jednorázové poplatky Rozdíl mezi prodejní*) a nákupní

Více

MojeKia KIA ASISTENCE 7

MojeKia KIA ASISTENCE 7 MojeKia KIA ASISTENCE 7 Popis pomoci poskytované KIA ASISTENCE Komu je pomoc poskytována? Uživatel je majitel vozidla, oprávněný řidič nebo jakákoliv osoba do max. povoleného počtu osob uvedených v technickém

Více

ZÁSADNÍ ZMĚNY V POVINNÉM RUČENÍ V ROCE 2014. Tisková konference, Praha, 25. září 2013

ZÁSADNÍ ZMĚNY V POVINNÉM RUČENÍ V ROCE 2014. Tisková konference, Praha, 25. září 2013 ZÁSADNÍ ZMĚNY V POVINNÉM RUČENÍ V ROCE 2014 Tisková konference, Praha, 25. září 2013 PREZENTUJÍ Ing. Tomáš Síkora, MBA výkonný ředitel České asociace pojišťoven JUDr. Ing. Jakub Hradec výkonný ředitel

Více

YAMAHA ASSISTANCE. Nepřetržitá pomoc 24 hodin denně / 7 dnů v týdnu. Provided by

YAMAHA ASSISTANCE. Nepřetržitá pomoc 24 hodin denně / 7 dnů v týdnu. Provided by YAMAHA ASSISTANCE Nepřetržitá pomoc 24 hodin denně / 7 dnů v týdnu Provided by ASISTENČNÍ CENTRÁLA: Europ Assistance s.r.o. Na Pankráci 127 140 00 Praha 4 Česká republika Tel (+420) 221 586 605 PODMÍNKY

Více

Problematika zabezpečení a vyhledávání motorových vozidel ve vazbě na oblast pojišťovnictví. Jan Toman

Problematika zabezpečení a vyhledávání motorových vozidel ve vazbě na oblast pojišťovnictví. Jan Toman Problematika zabezpečení a vyhledávání motorových vozidel ve vazbě na oblast pojišťovnictví Jan Toman 100023 Obsah Úvod k problematice Typy zabezpečení Přístup jednotlivých pojišťoven Porovnání pojišťoven

Více

Pojištění dopravců a zasílatelů. Inovované flotilové pojištění

Pojištění dopravců a zasílatelů. Inovované flotilové pojištění Pojištění dopravců a zasílatelů Inovované flotilové pojištění Dopravci a zasílatelé Se zvyšujícími se objemy a hodnotami přepravovaného zboží dochází k nárůstu dopravních rizik, kterým jsou provozovatelé

Více

CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ. Příručka pro sjednání. Říjen 2018

CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ. Příručka pro sjednání. Říjen 2018 CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ Příručka pro sjednání Říjen 2018 OBSAH 1. Základní informace....................................................... 3 1.1. Individuální cestovní pojištění..................................................

Více

NAŠEAUTO komplexnípojištění

NAŠEAUTO komplexnípojištění ID: 369843 NAŠE NAŠEAUTO AUTO komplení komplenípojištění pojištění 1.15 POJISTNÁ SMLOUVA ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB Pardubice, Zelené předměstí, Masarykovo náměstí 1458 53 2, Česká republika

Více

doplňková připojištění, kritéria pro výběr pojišťovny, vývoj trhu s havarijním pojištěním

doplňková připojištění, kritéria pro výběr pojišťovny, vývoj trhu s havarijním pojištěním Ekonomicko-správní fakulta MU v Brně Seminární práce z předmětu: Pojišťovnictví JS 2005/2006 Téma: Havarijní pojištění motorových vozidel, doplňková připojištění, kritéria pro výběr pojišťovny, vývoj trhu

Více

GARANCE MOBILITY KE KAŽDÉ SERVISNÍ PROHLÍDCE. ASISTENČNÍ SLUŽBA LAND ROVER: z České republiky: 261 000 557 ze zahraničí: +420 261 000 557

GARANCE MOBILITY KE KAŽDÉ SERVISNÍ PROHLÍDCE. ASISTENČNÍ SLUŽBA LAND ROVER: z České republiky: 261 000 557 ze zahraničí: +420 261 000 557 GARANCE MOBILITY KE KAŽDÉ SERVISNÍ PROHLÍDCE ASISTENČNÍ SLUŽBA LAND ROVER: z České republiky: 261 000 557 ze zahraničí: +420 261 000 557 ASISTENČNÍ SLUŽBA LAND ROVER ZÁKLADNÍ INFORMACE Asistenční služba

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLATNÝ OD 16. 7. 2015 Část A. Poplatky za vedení podílového účtu a jednorázové poplatky Rozdíl mezi prodejní*) a nákupní cenou**)

Více

Asistenční služby ČSOB Pojišťovny

Asistenční služby ČSOB Pojišťovny Asistenční služby ČSOB Pojišťovny Naše auto Čekáme nečekané 466 100 777 www.csobpoj.cz ÚVOD Milí motoristé, vážení klienti ČSOB Pojišťovny! Abyste se cítili při svých cestách Vaším vozidlem po České republice

Více

PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE pro zájemce o využití nabídky stát se pojištěným v rámci skupinové pojistné smlouvy

PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE pro zájemce o využití nabídky stát se pojištěným v rámci skupinové pojistné smlouvy PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE pro zájemce o využití nabídky stát se pojištěným v rámci skupinové pojistné smlouvy Zde naleznete stručné informace o pojištění sjednávaného v rámci skupinové pojistné smlouvy a základní

Více

Cestovní pojištění nabídka jen pro klienty cestovních agentur a kanceláří

Cestovní pojištění nabídka jen pro klienty cestovních agentur a kanceláří Cestovní pojištění nabídka jen pro klienty cestovních agentur a kanceláří Cestovní pojištění Allianz pojišťovny, a. s. nabízí klientům Neomezené krytí léčebných výloh v zahraničí (s výjimkou zubního ošetření)

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ VÝBĚROVÉ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ Maximum Evolution PLATNÝ OD 1. 1. 2014 Část A. Poplatky za vedení podílového účtu a jednorázové poplatky Rozdíl mezi prodejní*) a nákupní

Více

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM Pořídit si nový vůz nemusí být finanční zátěž Pokud si splátky chytře rozdělíte. Uzavření a vedení smlouvy je zdarma, vybrat si můžete financování bez navýšení nebo s dotovaným úročením.

Více

Výběrové životní pojištění MAXIMUM EVOLUTION PLUS

Výběrové životní pojištění MAXIMUM EVOLUTION PLUS Výběrové životní pojištění MAXIMUM EVOLUTION PLUS PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ VÝBĚROVÉ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ MAXIMUM EVOLUTION PLATNÝ OD 1. 12. 2016 Část A. Poplatky za vedení podílového účtu a

Více

Novinky a změny od poslední porady

Novinky a změny od poslední porady Novinky a změny od poslední porady RSTS smlouvy Generali Investments nové tiskopisy V tištěné podobě především rámcové Smlouvy. Smlouva Partner invest již neexistuje - ke sjednání produktu slouží odstavec

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLATNÝ OD 1. 1. 2014 Část A. Poplatky za vedení podílového účtu a jednorázové poplatky Rozdíl mezi prodejní*) a nákupní cenou**)

Více

DODATKOVÁ POJIŠTĚNÍ H72, H73

DODATKOVÁ POJIŠTĚNÍ H72, H73 Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group Sídlo. Templová 747, 110 01 Praha 1 DODATKOVÁ POJIŠTĚNÍ H72, H73 Sazebník S/7514-2 pro dodatková pojištění vozidel Verze: 3 Účinnost: 25. 01. 2012 OBSAH:

Více

PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE pro zájemce o využití nabídky stát se pojištěným v rámci skupinové pojistné smlouvy

PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE pro zájemce o využití nabídky stát se pojištěným v rámci skupinové pojistné smlouvy PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE pro zájemce o využití nabídky stát se pojištěným v rámci skupinové pojistné smlouvy Zde naleznete stručné informace o nabízeném pojištění a základní rady, co dělat, pokud budete potřebovat

Více

UCZ/As/15. Všeobecné pojistné podmínky Asistence vozidel zvláštní část. Obsah

UCZ/As/15. Všeobecné pojistné podmínky Asistence vozidel zvláštní část. Obsah UNIQA pojišťovna, a.s. Zapsána u Městského soudu v Praze, oddíl B, č. vložky 2012. Evropská 136, 160 12 Praha 6 IČ: 49240480 Tel.: +420 800 120 020 Všeobecné pojistné podmínky Asistence vozidel zvláštní

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLUS

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLUS PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLUS PLATNÝ OD 1. 5. 2018 Část A. Poplatky za vedení podílového účtu a jednorázové poplatky Rozdíl mezi prodejní*) a nákupní

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ VÝBĚROVÉ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ MAXIMUM EVOLUTION

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ VÝBĚROVÉ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ MAXIMUM EVOLUTION PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ VÝBĚROVÉ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ MAXIMUM EVOLUTION PLATNÝ OD 21. 7. 2013 Část A. Poplatky za vedení podílového účtu a jednorázové poplatky Rozdíl mezi prodejní*) a nákupní

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŢIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ OK1

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŢIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ OK1 PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŢIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ OK1 PLATNÝ OD 21. 12. 2012 Část A. Poplatky za vedení podílového účtu a jednorázové poplatky Rozdíl mezi prodejní a nákupní cenou (prodejní

Více

ROZSAH POJIŠTĚNÍ A VÝŠE POJISTNÉHO KRYTÍ pro cestovní pojištění pro účastníky zájezdů zahraniční zájezdy

ROZSAH POJIŠTĚNÍ A VÝŠE POJISTNÉHO KRYTÍ pro cestovní pojištění pro účastníky zájezdů zahraniční zájezdy ROZSAH POJIŠTĚNÍ A VÝŠE POJISTNÉHO KRYTÍ pro cestovní pojištění pro účastníky zájezdů zahraniční zájezdy balík pojištění A25/ A50/ A75 Pojištění Rozsah pojištění Limit pojistného plnění / pojistná částka

Více

Technické podmínky pro poskytování služeb

Technické podmínky pro poskytování služeb Příloha č. 10 zadávací dokumentace Technické podmínky pro poskytování služeb POJIŠTĚNÍ MOTOROVÝCH VOZIDEL Údaje o vozidlech požadovaných k přijetí do pojištění odpovědnosti za újmu způsobenou provozem

Více

SMLUVNÍ UJEDNÁNÍ KE ŠKODOVÉMU POJIŠTĚNÍ VOZIDEL

SMLUVNÍ UJEDNÁNÍ KE ŠKODOVÉMU POJIŠTĚNÍ VOZIDEL SMLUVNÍ UJEDNÁNÍ KE ŠKODOVÉMU POJIŠTĚNÍ VOZIDEL K všeobecným pojistným podmínkám (dále jen VPP) pro havarijní pojištění a pro pojištění odpovědnosti z provozu vozidla se sjednává toto smluvní ujednání.

Více

Nabídka cestovního pojištění

Nabídka cestovního pojištění Oddělení: Produktový management cestovní pojištění Země: Česká republika Nabídka cestovního pojištění V-tour s.r.o. Praha 5/28/2014 Cestovní pojištění Generali Pojišťovna a.s. Generali Pojišťovna a.s.

Více

ienna Insurance Group,

ienna Insurance Group, Kooperativa VIENNA INSURANCE GROUP MULNR00RBKYT o havarijním Koope sídlo Pobřežní 665/21,18600 Praha 8, Česká republika IČ: 47116617 zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, sp. zn, B 1897

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLUS

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLUS PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLUS PLATNÝ OD 27. 9. 2018 Část A. Poplatky za vedení podílového účtu a jednorázové poplatky Rozdíl mezi prodejní*) a nákupní

Více

Produkt ALLIANZ AUTOFLOTILY 2014. Pokyny pro sjednávání flotilového autopojištění (dále jen Pokyny AF 2014 )

Produkt ALLIANZ AUTOFLOTILY 2014. Pokyny pro sjednávání flotilového autopojištění (dále jen Pokyny AF 2014 ) Produkt ALLIANZ AUTOFLOTILY 2014 Pokyny pro sjednávání flotilového autopojištění (dále jen Pokyny AF 2014 ) Důležitá upozornění: Údaje v Pokynech AF 2014 jsou pravidelně aktualizovány informacemi zasílanými

Více

Informace o správě pojištění Jihomoravského kraje

Informace o správě pojištění Jihomoravského kraje Informace o správě pojištění Jihomoravského kraje 1. Správa pojištění Kontaktní osoby za pojištění majetku, odpovědnosti, cestovního pojištění a pojištění vozidel: RENOMIA, a.s., Holandská 8, 639 00 Brno

Více

SMLUVNÍ UJEDNÁNÍ KE ŠKODOVÉMU POJIŠTĚNÍ VOZIDEL

SMLUVNÍ UJEDNÁNÍ KE ŠKODOVÉMU POJIŠTĚNÍ VOZIDEL SMLUVNÍ UJEDNÁNÍ KE ŠKODOVÉMU POJIŠTĚNÍ VOZIDEL K všeobecným pojistným podmínkám (dále jen VPP) pro havarijní pojištění a pro pojištění odpovědnosti z provozu vozidla se sjednává toto smluvní ujednání.

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům

Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům Všeobecné podmínky pro poskytování asistenčních služeb Subaru Assistance Technická asistence vozidlům Článek 1 Úvodní ustanovení 1.1 Služby Subaru Assistance poskytuje společnost Mondial Assistance s.r.o.,

Více

Obsah. Dopravní nehody a náhrada škody... 9. První kroky po nehodě... 19. Náhrada škody z povinného ručení... 31. Obsah

Obsah. Dopravní nehody a náhrada škody... 9. První kroky po nehodě... 19. Náhrada škody z povinného ručení... 31. Obsah Obsah Obsah Dopravní nehody a náhrada škody........................... 9 Co je dopravní nehoda a jaké jsou její podmínky?................. 10 Jen a pouze na pozemní komunikaci................................

Více

Povinné informace pro zájemce o pojištění podle 21 zákona č. 38/2004 Sb., ve znění pozdějších předpisů, včetně případného upozornění pojistitele ve smyslu 2789 občanského zákoníku KNZ POJIŠŤOVACÍ ZPROSTŘEDKOVATEL

Více

Úvod. Přejeme Vám i Vašim blízkým šťastnou cestu a bezpečný návrat.

Úvod. Přejeme Vám i Vašim blízkým šťastnou cestu a bezpečný návrat. Úvod Milí motoristé, vážení klienti ČSOB Pojišťovny! Abyste se cítili při svých cestách Vaším vozidlem po České republice a v zahraničí co nejbezpečněji, připravila pro Vás Vaše ČSOB Pojišťovna komplexní

Více

25 LET KOOPERATIVY. INFORMACE 12/2016/m. BENEFITY v majetkovém pojištění občanů

25 LET KOOPERATIVY. INFORMACE 12/2016/m. BENEFITY v majetkovém pojištění občanů INFORMACE 12/2016/m 25 LET KOOPERATIVY Kooperativa je tu pro naše klienty už 25 let. Toto významné výročí bychom chtěli s našimi klienty oslavit, a proto jsme připravili zajímavá produktová zvýhodnění.

Více

Otázka: Pojišťovnictví. Předmět: Ekonomie. Přidal(a): juraon20

Otázka: Pojišťovnictví. Předmět: Ekonomie. Přidal(a): juraon20 Otázka: Pojišťovnictví Předmět: Ekonomie Přidal(a): juraon20 Naše pojišťovnictví má hlubokou tradici. V roce 1827 byla založena První česká vzájemná pojišťovna. V současné době je u nás necelých 40 komerčních

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY. - Pronajímatel společnost Global Lease, s.r.o., IČ: 620 29 100, sídlem Vojtěšská 196/18, 110 00, Praha 1.

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY. - Pronajímatel společnost Global Lease, s.r.o., IČ: 620 29 100, sídlem Vojtěšská 196/18, 110 00, Praha 1. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení - Pronajímatel společnost Global Lease, s.r.o., IČ: 620 29 100, sídlem Vojtěšská 196/18, 110 00, Praha 1. - Předmětem činnosti je pronájem a půjčování osobních a

Více

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM Pořídit si nový vůz nemusí být finanční zátěž Pokud si splátky chytře rozdělíte. Uzavření a vedení smlouvy je zdarma, vybrat si můžete z dvou typů financování a dotovaným úročením.

Více

Majetkové daně motorová vozidla

Majetkové daně motorová vozidla Majetkové daně motorová vozidla Michal Radvan Zápatí prezentace Typy daní na motorová vozidla Registrační daň Pravidelně placená daň Spotřební daň z pohonných hmot Časové poplatky Výkonové poplatky Zápatí

Více

Asistenční služby AS 2014 ÚVODNÍ USTANOVENÍ ČLÁNEK I. Zároveň s pojištěním vozidel se sjednává dále uvedený rozsah asistenčních služeb.

Asistenční služby AS 2014 ÚVODNÍ USTANOVENÍ ČLÁNEK I. Zároveň s pojištěním vozidel se sjednává dále uvedený rozsah asistenčních služeb. AS 2014 ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB Pardubice, Zelené předměstí, Masarykovo náměstí 1458 PSČ 532 18, Česká republika IČO: 45534306, DIČ: CZ699000761 Zapsána v OR u KS Hradec Králové, oddíl

Více

= zahrnuje všechny pojišťovny a zajišťovny a další subjekty finančního trhu

= zahrnuje všechny pojišťovny a zajišťovny a další subjekty finančního trhu Otázka: Pojišťovnictví Předmět: Ekonomie Přidal(a): zojiiik Pojišťovnictví = zahrnuje všechny pojišťovny a zajišťovny a další subjekty finančního trhu - zaměřeno na tvorbu fondů, jejich spravování a používání

Více

Přehled poplatků a parametrů pojištění. Výběrové životní pojištění MAXIMUM EVOLUTION PLUS

Přehled poplatků a parametrů pojištění. Výběrové životní pojištění MAXIMUM EVOLUTION PLUS Přehled poplatků a parametrů pojištění Výběrové životní pojištění MAXIMUM EVOLUTION PLUS PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ VÝBĚROVÉ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ MAXIMUM EVOLUTION PLUS PLATNÝ OD 27. 9. 2018 Část

Více

ŽIVOTNÍ SITUACE ODBORU DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ - EVIDENCE MOTOROVÝCH VOZIDEL

ŽIVOTNÍ SITUACE ODBORU DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ - EVIDENCE MOTOROVÝCH VOZIDEL ŽIVOTNÍ SITUACE ODBORU DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ - EVIDENCE MOTOROVÝCH VOZIDEL ŽIVOTNÍ SITUACE ODBORU DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ - EVIDENCE MOTOROVÝCH VOZIDEL 1 REGISTRACE NOVÉHO VOZIDLA

Více

FINANČNÍ LEASING SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR OPERATIVNÍ LEASING

FINANČNÍ LEASING SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR OPERATIVNÍ LEASING CITROËN FINANCIAL SERVICES FINANČNÍ LEASING SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR OPERATIVNÍ LEASING NOVÉ I OJETÉ VOZY FYZICKÉ I PRÁVNICKÉ OSOBY psa_leaflet_a5_long_citroen_final3.indd 1 7.6.2011 14:18:34 CITROËN FINANCIAL

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLATNÝ OD 1. 1. 2015 Část A. Poplatky za vedení podílového účtu a jednorázové poplatky Rozdíl mezi prodejní*) a nákupní cenou**)

Více

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE

PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PŘEHLED POPLATKŮ A PARAMETRŮ POJIŠTĚNÍ INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ EVOLUCE PLATNÝ OD 1. 1. 2019 Část A. Poplatky za vedení podílového účtu a jednorázové poplatky Rozdíl mezi prodejní*) a nákupní cenou**)

Více