HTS Report LMI. Dotazník motivace k výkonu. Jan Novák ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HTS Report LMI. Dotazník motivace k výkonu. Jan Novák ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha"

Transkript

1 HTS Report LMI Dotazník motivace k výkonu ID Datum administrace Standard 1. vydání

2 LMI Přehled výsledků 2 / 29 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Zpráva Testový profil Vyhodnocení škál Grafické zobrazení škál Skórování položek Statistika odpovědí Výsledky testování může interpretovat pouze osoba s psychologickým a psychodiagnostickým vzděláním, v souladu se Standardy pro pedagogické a psychologické testování (Hogrefe-Testcentrum,Praha,2001).

3 LMI Zpráva 3 / 29 LMI Dotazník motivace k výkonu Úvod Výsledky uvedené v této zprávě jsou založeny na odpovědích v dotazníku LMI. Než si zprávu prohlédnete, věnujte pozornost následujícím bodům: 1. LMI hodnotí míru vaší motivace k dosahování osobních a profesních cílů. Míra této motivace je ovlivňována následujícími faktory: Tendencí klást si náročné cíle a pracovat na jejich dosažení (ctižádost) Sebedůvěra v úspěšné dosahování cílů bez ohledu na vnější vlivy a podmínky Schopností vynaložit úsilí směřující k úspěšnému dosažení stanovených cílů (sebekontrola) Každý z těchto tří faktorů je ovlivněn mnoha aspekty vaší osobnosti. V této analýze zjišťujeme, jak tyto aspekty zvyšují nebo snižují vaši celkovou motivaci k výkonu. 2. Vaše výsledky jsou interpretovány v porovnání s výsledky osob, které tvořily reprezentativní vzorek české populace. K dispozici je více souborů, které je možné použít pro srovnání. V této zprávě je použit pro srovnání český standardizační soubor (střední a vrcholový management). Pokud si vyberete jiný standardizační vzorek, některé výsledky se mohou lišit. Například, jedna osoba může mít úroveň sebevědomí podobnou většině osob z celkového standardizačního souboru, ale odlišnou úroveň v porovnání s osobami v souboru manažerů. Proto je důležité vědět, jaký standardizační soubor byl použit pro vyhodnocení. 3. Všechny informace v této zprávě se zakládají na tom, co jste o sobě vypověděl/a v dotazníku a jsou uvedené v souvislosti s pravděpodobnou mírou vaší motivace k výkonu. Přesto se může stát, že nebudete souhlasit úplně se všemi předloženými výsledky, nebo že se setkáte s informacemi, které vám nemusí být příjemné. Pokud si nebudete jistý/-á nebo nebudete souhlasit s některými údaji, doporučujeme zaměřit se na dané aspekty: např. představit si sám/sama sebe v nejrůznějších situacích, kterým čelíte v profesním nebo osobním životě, poprosit o zpětnou vazbu lidi ve vašem okolí, kterým důvěřujete, apod.

4 LMI Zpráva 4 / 29 Souhrn výsledků

5 LMI Zpráva 5 / 29 MOTIVACE K VÝKONU Vaše celkové dosažené skóre naznačuje, že jste méně motivován/a k výkonu než většina lidé ve vybrané srovnávací skupině. To může znamenat, že ve Vašem životě existují věci, které jsou pro Vás podstatně důležitější než osobní či profesní úspěch. Na druhé straně však může jít také o to, že některé aspekty ovlivňující Vaši motivaci Vás drží zpátky při kladení si a dosahování náročnějších osobních a profesních cílů. Míra motivace k výkonu je ovlivňována spolupůsobením mnoha individuálních charakteristik. Dílčí dosažené skóry detailněji vypovídají o Vaší struktuře motivace k výkonu a Vašem typickém přístupu k dosahování úspěchu. Následující shrnutí výsledků obsahuje klíčové aspekty ovlivňující Vaši motivaci k výkonu s přihlédnutím ke třem výše zmíněným faktorům ctižádost, nezávislost/sebedůvěra, motivace vztažená k úkolům/sebeovládání.

6 LMI Zpráva 6 / 29 VLASTNOSTI, KTERÉ VÝZNAMNĚ ZVYŠUJÍ VAŠI MOTIVACI K VÝKONU Sebedůvěra V oblasti sebedůvěry se ve vašem profilu objevují následující vlastnosti, které pozitivně ovlivňují vaše důvěru ve vyřešení náročných situací a úkolů. U žádné ze zkoumaných vlastností ovlivňujících sebedůvěru nebyla zjištěna významně vyšší hodnota. Ctižádost V oblasti ctižádosti se ve vašem profilu objevují následující vlastnosti, které pozitivně ovlivňují vaši tendenci klást si náročné cíle a pracovat na jejich dosažení. U žádné ze zkoumaných vlastností ovlivňujících ctižádost nebyla zjištěna významně vyšší hodnota. Sebekontrola V oblasti sebekontroly se ve vašem profilu objevují následující vlastnosti, které pozitivně ovlivňují vaši tendenci zaměřit se na dosahování náročných cílů. U žádné ze zkoumaných vlastností ovlivňujících sebekontrolu nebyla zjištěna významně vyšší hodnota.

7 LMI Zpráva 7 / 29 VLASTNOSTI, KTERÉ SNIŽUJÍ VAŠI MOTIVACI K VÝKONU Sebedůvěra V oblasti sebedůvěry se ve vašem profilu objevují následující vlastnosti, které negativně ovlivňují vaši sebedůvěru. Vaše výsledky napovídají, že se obáváte selhání nebo negativního hodnocení více než většina lidí ve vybrané srovnávací skupině. Tyto obavy se pravděpodobně objevují zejména, pokud stojíte před náročným úkolem nebo v situacích s vyšší sledovaností, a můžou Vás držet zpátky od zbytečného riskování. Před novými úkoly a situacemi jste více obezřetný/-á než většina lidí ve vybrané srovnávací skupině. Lépe se pravděpodobně cítíte ve známých situacích a při řešení pro Vás obvyklých a tedy i méně riskantních úkolů. Pravděpodobně se cítíte příjemněji, pokud jste při práci někým veden/a, a když můžete situaci rozhodování o věcech sdílet s druhými, než v případech, kdy musíte nést celou odpovědnost sám/ sama. To může dokonce občas vést k obavám projevit svou vlastní iniciativu. V tomto ohledu se také popisujete jako méně samostatný/-á než mnoho lidí ve vybrané srovnávací skupině. Obtížnější cíle a úkoly, které obvykle znamenají vyšší riziko selhání, vyhledáváte méně často než mnoho lidí ve vybrané srovnávací skupině. Pravděpodobně raději volíte bezpečnější cestu formou méně náročných úkolů, kde hrozí menší riziko selhání. Vaše důvěra v úspěšné dosažení cílů je o něco nižší než u mnoha lidí ve vybrané srovnávací skupině. Nižší sebedůvěra se pak může projevit, zejména stojíte-li před náročným nebo novým úkolem. Máte menší tendenci ujímat se iniciativy a ovlivňovat druhé lidi než mnozí ve vybrané srovnávací skupině. Pravděpodobně obvykle nepociťujete touhu mít moc nad ostatními, řídit je a kontrolovat jejich práci. Vedoucí roli tak raději necháváte na někom jiném. Ctižádost V oblasti ctižádosti se ve vašem profilu objevují následující vlastnosti, které negativně ovlivňují vaši ctižádost dosahovat náročných cílů. Dosažení úspěchu samo o sobě pro vás není klíčovým motivem pro podávání vysokých výkonů. Z Vašich odpovědí vyplývá, že jste méně orientován/a na úspěch jako takový než většina lidí ve vybrané srovnávací skupině. Hodnotíte se jako méně orientovaný/-á na budoucnost než mnozí lidé ve vybrané srovnávací skupině. To znamená, že také můžete mít menší tendenci si sám/sama klást náročnější cíle a plánovat, jak jich dosáhnout. Jste méně soutěživý/-á než mnozí lidé ve vybrané srovnávací skupině. Nemáte potřebu s druhými příliš soupeřit, obvykle nevyhledáváte konkurenci a k výkonu jste pravděpodobně motivován/a jinak než touhou být lepší než ostatní. Pokud stojíte před náročným úkolem, kde hrozí riziko neúspěchu, jednou ze strategií minimalizace tohoto rizika je zvýšit svůj výkon. Vaše odpovědi naznačují, že tuto strategii používáte méně než mnoho lidí ve vybrané srovnávací skupině. Nižší dosažené skóre na této škále však může znamenat také to, že obvykle strach z neúspěchu nepociťujete, ani pokud stojíte před náročným úkolem, a proto

8 LMI Zpráva 8 / 29 také nemáte potřebu zvyšovat své úsilí pro jeho úspěšné zvládnutí, nebo že pro minimalizaci rizika volíte jiné strategie. Vaše odpovědi vypovídají o tom, že dosáhnout v profesním životě významné pozice je pro Vás méně důležité než pro mnohé lidi z vybrané srovnávací skupiny. Sebekontrola V oblasti sebekontroly vykazuje váš profil následující charakteristiky, které přispívají negativně na tendenci zaměřit se na dosažení stanovených cílů. Někdy můžete mít tendenci se příliš snadno vzdát, pokud nejde vše podle plánu. Popisujete se jako méně vytrvalý/-á při dosahování svých cílů než většina lidí ve vybrané srovnávací skupině. Své úspěchy či nezdary připisujete štěstí, náhodě či vnějším okolnostem častěji než mnoho lidí ve vybrané srovnávací skupině. Často pravděpodobně příliš nevěříte, že díky vlastním schopnostem a svému úsilí byste mohl/a pozitivně ovlivnit výsledky, kterých chcete dosáhnout. Popisujete se jako o něco méně organizovaný/-á a disciplinovaný/-á při dosahování svých cílů než mnozí lidé ve vybrané srovnávací skupině. Může být pro Vás obtížnější si pro úspěšné zvládnutí úkolu něco odepřít a někdy můžete mít také tendenci odkládat své povinnosti.

9 LMI Zpráva 9 / 29 VLASTNOSTI, KTERÉ OVLIVŇUJÍ VAŠI CTIŽÁDOST Jste motivován/a učit se novému a rozšiřovat své znalosti, aniž by to po Vás bylo vyžadováno, ve stejné míře jako většina lidí. Ve srovnání s lidmi ve vybrané srovnávací skupině jste průměrně angažovaný/-á. Svůj čas a energii dělíte mezi práci a ostatní činnosti. Práce pro Vás pravděpodobně není nejdůležitější součástí Vašeho života a nemáte tedy tendenci zanedbávat jeho ostatní důležité stránky života.. Dle Vašich odpovědí pro Vás práce není hlavní prioritou a rád/a se věnujete také jiným důležitým oblastem života. Pokud se však věnujete zajímavému úkolu, umíte se do něj pravděpodobně ponořit. Obvykle však do vykonávané činnosti nebýváte zabrán na tolik, aby Vám to bránilo vnímat, co se děje okolo Vás. Vaše odpovědi naznačují, že patříte mezi lidi, kteří nejsou přespříliš orientovaní na budoucnost, a kteří nemají tendence si sami stanovovat cíle a dlouhodobé plány pro jejich dosažení. Vaše úsilí pak může někdy postrádat jasný směr. Nemusíte mít ještě také zcela jasnou představu o tom, jak a jakým směrem se chcete rozvíjet. Popisujete se jako nepříliš soutěživý/-á. Obvykle necítíte potřebu soupeřit s ostatními a být lepší než oni. Touha vyhrávat není něco, co by Vás zásadně motivovalo. Ani pokud stojíte před náročným úkolem, nepociťujete strach z neúspěchu a nemáte potřebu zvyšovat své úsilí ke zvládnutí úkolu. Hodnotíte se jako méně orientován/a na status a ve svém profesním životě nepotřebujete dosáhnout významné pozice. Stejně tak touha získat všeobecné uznání není nejspíše klíčovým motivem k Vašemu výkonu.

10 LMI Zpráva 10 / 29 SEBEDŮVĚRA V DOSAHOVÁNÍ CÍLŮ Prezentujete se jako člověk, který má raději zaběhnuté způsoby řešení úkolů než příliš mnoho změn a nových situací, které vyžadují vždy nové nápady k dosažení cíle. Cítíte se pravděpodobně příjemněji, pokud můžete dostat od někoho druhého jasné instrukce a nemusíte na sebe brát absolutní odpovědnost za samostatná rozhodnutí. V týmové práci nemáte přílišné tendence ovlivňovat dění a raději přenecháváte druhým, aby Vás vedli.

11 LMI Zpráva 11 / 29 SCHOPNOSTI VYNALOŽIT ÚSILÍ SMĚŘUJÍCÍ K ÚSPĚŠNÉMU DOSAŽENÍ STANOVENÝCH CÍLŮ Často máte tendenci připisovat své výsledky působení okolních vlivů, které nemůžete mít pod kontrolou. Někdy se tak můžete více spoléhat na štěstí než na vlastní schopnosti a vynaložené úsilí. Můžete mít tendenci se poněkud lehce vzdát, pokud nejde vše podle plánu. Někdy Vám pak může chybět dostatek energie, pokud se snažíte dosáhnout kýžených výsledků. Vaše odpovědi naznačují, že je pro Vás někdy pravděpodobně poněkud obtížné zorganizovat si dobře své záležitosti a práci. Občas může mít Vaše pozornost tendenci utéci od důležitých činností k přitažlivějším a zajímavějším podnětům.

12 LMI Testový profil 12 / 29 TESTOVÝ PROFIL Dotazník motivace k výkonu Standard Sebedůvěra 27 4 Nebojácnost 38 4 Flexibilita Samostatnost 30 8 Preference obtížnosti Důvěra v úspěch Dominance Ctižádost Cílevědomost Ochota učit se Soutěživost Kompenzační úsilí Angažovanost 40 1 Hrdost (na výkon) 35 9 Orientace na status Flow Sebekontrola Internalita 33 5 Vytrvalost Sebekontrola

13 LMI Testový profil 13 / 29 Dotazník motivace k výkonu Standard Celkem Celkem

14 LMI Vyhodnocení škál 14 / 29 VYHODNOCENÍ ŠKÁL Dotazník motivace k výkonu Standard Sebedůvěra Parametr Hrubý skór Standardní skór Nebojácnost 27 4 Flexibilita 38 4 Samostatnost Preference obtížnosti 30 8 Důvěra v úspěch Dominance Ctižádost Cílevědomost Ochota učit se Soutěživost Kompenzační úsilí Angažovanost Hrdost (na výkon) 40 1 Orientace na status 35 9 Flow Sebekontrola Internalita Vytrvalost 33 5 Sebekontrola Celkem Celkem 667 4

15 LMI Grafické zobrazení škál 15 / 29 GRAFICKÉ ZOBRAZENÍ ŠKÁL Nebojácnost Hrubý skór 27 Standardní skór 4 Rys popisuje předpoklad výsledku činnosti, a sice vzhledem k možnosti neúspěchu a selhání. Osoby s vysokými hodnotami nemají strach ze selhání nebo z negativního hodnocení. Před důležitými úkoly a situacemi nejsou v takovém napětí, aby tím byl negativně ovlivněn jejich výsledek. Úvahy o situacích náročných na výkon v nich zpravidla nevyvolávají negativní pocity. Jsou emocionálně stabilní a schopné snášet zátěž. Frustrace vyplývající z neúspěchů u nich nezpůsobí nějaké trvalejší omezení. Nebývají nervózní na veřejnosti, v nových situacích a pod časovým tlakem a není tím omezena jejich výkonnost. Také nemají sklon k ústupkům a vyhýbání se podobným situacím. Flexibilita Hrubý skór 38 Standardní skór 4 Flexibilita se týká způsobu, jakým se vyrovnáváme s novými situacemi a úkoly. Osoby s vysokými hodnotami jsou otevřené a projevují o vše zájem; jsou ochotné přizpůsobit se různým podmínkám v povolání. Změny a otevřené situace je nijak neohrožují. Milují kouzlo nového a dávají přednost situacím, ve kterých se dozvědí něco nového a kde mohou něco začít. Musí proto počítat s nepříjemnostmi, protože v neznámých situacích je stálé riziko selhání. Flexibilita znamená také ochotu ke změně a potřebu změny.

16 LMI Grafické zobrazení škál 16 / 29 Samostatnost Hrubý skór 43 Standardní skór 22 Tematizuje rozsah samostatnosti v chování. Osoby s vysokými hodnotami jsou raději zodpovědné za své záležitosti samy, než aby akceptovaly direktivy druhých. Chějí určovat samy svůj způsob práce a rády se samostatně rozhodují. Preference obtížnosti Hrubý skór 30 Standardní skór 8 Preferencí obtížnosti je míněna volba úrovně nároků a rizik u úkolu. Osoby s vysokými hodnotami dávají přednost těžkým otázkám a náročným úkolům, které vyžadují vysokou míru dovednosti. Po úspěšném zvládnutí úkolů zvýší svou úroveň nároků. Zvláštní výzvou jsou pro ně úkoly, u kterých je možnost selhání; objevující se problémy jsou spíše pobídkou než překážkou.

17 LMI Grafické zobrazení škál 17 / 29 Důvěra v úspěch Hrubý skór 42 Standardní skór 15 Důvěra v úspěch popisuje předjímání výsledků určitého chování, a sice vzhledem k předpokládanému zdaru. Projevuje se v tom, že úspěch je vnímán jako pravděpodobný výsledek činnosti. Osoby s vysokými hodnotami počítají s tím, že dosáhnou svého cíle i v případě nových nebo těžkých úkolů. Jednají s očekáváním, že úspěšně využijí své schopnosti, dovednosti a znalosti a to i pokud se objeví potíže nebo konkurence. Dominance Hrubý skór 40 Standardní skór 14 Dominance popisuje tendenci projevovat moc, ovlivňovat druhé a vést je. Při spolupráci jsou osoby s vysokými hodnotami výrazně orientované na ostatní. Ujímají se iniciativy a rády drží věci ve svých rukou. Přesvědčují svým vystupováním a jsou ochotné převzít za ostatní zodpovědnost. V pracovní skupině hrají rády vedoucí roli. Mají sklony k tomu, používat ostatní pro svůj prospěch.

18 LMI Grafické zobrazení škál 18 / 29 Cílevědomost Hrubý skór 42 Standardní skór 23 Jejím předmětem je vztah k budoucnosti. Osoby s vysokými hodnotami si kladou cíle, jsou orientované na budoucnost a mají vysoké nároky na to, co ještě chtějí vykonat a dosáhnout. Mají představu o tom, jak by měla vypadat řešení jejich úkolů, tvoří dlouhodobé plány a vědí, v jakém směru se osobě ještě chtějí rozvíjet a dostávat dál. Ochota učit se Hrubý skór 48 Standardní skór 52 Ochota učit se označuje snahu přijímat nové vědění, tedy rozšiřovat své znalosti. Osoby s vysokými hodnotami touží po vědění a mají o vše zájem. Z vlastního popudu investují čas a námahu, aby se naučily něco nového a aby se dále rozvinuly ve svém vlastním oboru. Cení si zisku informací, aniž by s tím musel být spojen bezprostřední užitek.

19 LMI Grafické zobrazení škál 19 / 29 Soutěživost Hrubý skór 38 Standardní skór 24 Soutěživost pojímá tendenci prožívat konkurenci jako povzbuzení a motivaci pro profesní výkon. Osoby s vysokými hodnotami vyhledávají soutěž a srovnání s druhými lidmi. Chtějí být lepší a rychlejší než ostatní. Je pro ně dùležité vyhrávat a to je posiluje. Kompenzační úsilí Hrubý skór 42 Standardní skór 15 Týká se té části osobní námahy a osobní investice sil, která vyplývá ze strachu ze selhání. Jedná se o konstruktivní zvládnutí strachu z neúspěchu. Osoby s vysokými hodnotami mají sklon k investici velkého úsilí a námahy, aby se vyhnuly neúspěchu. Snižují strach ze zkoušky intenzivní přípravou. V zaměstnání, v situacích náročných na výkon se stává, že jsou přespříliš připravené.

20 LMI Grafické zobrazení škál 20 / 29 Angažovanost Hrubý skór 39 Standardní skór 32 Angažovanost tematizuje osobní ochotu podat výkon, míru námahy a množství odvedené práce. Osoby s vysokými hodnotami jsou dlouhodobě angažované (zaujaté pro daný úkol). Hodně pracují a necítí se dobře, pokud nemají co dělat. Také po zvláště namáhavých fázích pracovních úkolů nepotřebují na odpočinek mnoho času. Vyznačují se vysokou úrovní aktivity, oproti jiným aktivitám získává práce prioritu. Za určitých okolností opomíjejí další důležité stránky života a v extrémním případě bývají označováni za workoholiky. Hrdost (na výkon) Hrubý skór 40 Standardní skór 1 Zdroj motivace k podání profesního výkonu je v potřebě zažívat opakovaně pozitivní pocity, které jsou spojené s úspěchem. Hrdostí je zde označen pozitivní emoční stav jako důsledek vlastního výkonu. Osoby s vysokými hodnotami jsou spokojené, pokud podaly maximální výkon. Pociťují uspokojení z toho, že zvyšují vlastní výkon, snadno se ovládají prostřednictvím jejich ctižádosti a jejich sebeúcta je závislá na výkonu.

21 LMI Grafické zobrazení škál 21 / 29 Orientace na status Hrubý skór 35 Standardní skór 9 Orientace na status popisuje úsilí o dosažení důležité role v sociálním prostředí a předního místa v sociální hierarchii. Osoby s vysokými hodnotami vyhledávají sociální uznání za své výkony, usilují o odpovědné pozice a dbají na svůj profesní postup. Možnost udělat kariéru je pro ně důležitou motivací pro podávání pracovních výkonů. Flow Hrubý skór 47 Standardní skór 37 Flow označuje tendenci věnovat se problémům velmi intenzivně s vyloučením všech rušivých podnětů a s vysokým soustředěním. Osoby s vysokými hodnotami se často plně zaberou do práce a zapomenou přitom na celý svět a vše ostatní kolem sebe. Ve stavu flow je práce zpravidla prožívána jako něco pozitivního.

22 LMI Grafické zobrazení škál 22 / 29 Internalita Hrubý skór 46 Standardní skór 26 Označuje způsob vysvětlení výsledků činnosti. Osoby s vysokými hodnotami se vyznačují tím, že vysvětlují výsledky a důsledky svého chování vnitřními příčinami. Jsou přesvědčeny, že většina událostí v jejich životě závisí na nich samých, na vlastním chování a nasazení sil. Úspěšnost v povolání pro ně není záležitost štěstí, cítí zodpovědnost za neúspěchy a nízké výkony. Vytrvalost Hrubý skór 33 Standardní skór 5 Vytrvalost je míněna jako výdrž a nasazení sil pro zvládnutí profesních úkolù. Osoby s vysokými hodnotami jsou charakteristické tím, že pracují na svých úkolech soustředěně a udržují si dostatečnou úroveň energie po celou dobu práce. Objevující se potíže zvládají s velkým nasazením sil a zvýšeným úsilím. Jsou schopné zaměřit svou pozornost zcela na průběh práce, a při plnění nějakého důležitého úkolu si nenechají odvést pozornost.

23 LMI Grafické zobrazení škál 23 / 29 Sebekontrola Hrubý skór 37 Standardní skór 16 Sebekontrola se vztahuje na způsob organizace a provádění úkolů. Osoby s vysokými hodnotami se vyznačují tím, že jsou obecně dlouhodobě dobře schopny organizovat své činnosti; neodkládají vyřízení svých povinností. Je pro ně snadné soustředit se na úkoly. Dokážou se donutit k disciplinované a soustředěné práci; dokážou si i leccos odepřít, aby dosáhly dlouhodobých cílů (odsouvání odměny). Celkem Hrubý skór 667 Standardní skór 4

24 LMI Skórování položek 24 / 29 SKÓROVÁNÍ POLOŽEK Číslo Položka (zkrácený text) Odpověď Čas (vteřiny) 1 Bývám zpočátku skeptický(-á)... (4) Když se mi dlouho nedaří dokončit... (3) Když se zabývám něčím... (5) Jsem na sebe hrdý(-á)... (5) Když musím řešit něco nového... (6) Jsem opravdu nerad(a)... (7) zcela souhlasím 0 7 Většinou se nadlouho nespokojím... (3) Jak daleko to člověk... (4) Těžkým úkolem se rád(a)... (2) Když se pouštím do náročného úkolu... (4) Raději se budu snažit dvojnásob... (1) naprosto nesouhlasím 0 12 Ostatní o mně říkají... (6) Rád(a) rozhoduji o tom... (5) Když se dozvídám něco nového... (7) zcela souhlasím 0 15 Při řešení těžkého úkolu raději... (6) Často odsouvám na zítřek... (1) naprosto nesouhlasím 0 17 Práce a zaměstnání je... (3) Můj běžný den je plný... (5) Většina mých kolegů je... (7) zcela souhlasím 0 20 Často se mi stane, že... (6) Když dokážu něco obtížného... (1) naprosto nesouhlasím 0 22 Před zkouškami jsem... (6) Abych se cítil(a) opravdu úspěšný(-á)... (4) Vím přesně, jaké pozice... (3) Kdyby pro mě měli... (4) Kdybych si mohl(a) vybrat... (3) Když stojím před novými úkoly... (1) naprosto nesouhlasím 0 28 Obava, že se zesměšním... (3) Když nemám nic... (5) Často se mi podaří... (4) Absolvoval(a) jsem více... (6) Při stejném platu bych chtěl(a)... (7) zcela souhlasím 0 33 Dokážu se plně soustředit... (3) Ve své profesi... (1) naprosto nesouhlasím 0 35 Je sice pěkné čas od času... (5) Je pro mne těžké... (6) Často se mi stává, že... (7) zcela souhlasím 0 38 Abych mohl(a) být se svou prací... (5) V kritických situacích se... (4) Je mi jedno, že... (4) 4 0

25 LMI Skórování položek 25 / 29 Číslo Položka (zkrácený text) Odpověď Čas (vteřiny) 41 Když jsem se rozhodoval(a) o... (6) Většina věcí, které se... (4) Lehkým úkolům dávám... (6) Jsem přesvědčený(-á), že... (5) Na důležitý úkol se připravím... (7) zcela souhlasím 0 46 Už dávno jsem si předsevzal(a)... (3) Doposud jsem neměl(a) příležitost... (5) Pravidelně čtu... (3) Rád(a) sám (sama) nesu... (5) Mnohokrát jsem se dostal(a) do potíží... (4) Rád(a) bych měl(a)... (5) Už jsem si nechal(a) ujít... (6) Zvládl(a) bych toho víc... (7) zcela souhlasím 0 54 Jen výjimečně se do něčeho zaberu... (4) Mám radost, když se mi opravdu... (4) Ve škole jsem se... (6) Pokud vidím, že jsou druzí... (1) naprosto nesouhlasím 0 58 V očích svých kolegů jsem... (5) Úspěch v práci může... (4) Mám raději úkoly, které... (6) Pokud se do něčeho pustím... (7) zcela souhlasím 0 62 Obava, že selžu při... (6) Jsem přesvědčen(a), že... (3) Když jsem členem nějakého spolku... (5) Rád(a) čtu... (4) Často se těžko rozhoduji... (4) Někdy mám k vyřízení... (5) Rád(a) bych se stal(a)... (1) naprosto nesouhlasím 0 69 Při volbě svých cílů jsem raději... (6) Když sedím u své práce... (7) zcela souhlasím 0 71 Jsou období, kdy... (5) Cítím uspokojení... (4) Neohlášené zkoušky ve škole... (6) Když se zúčastním nějaké soutěže... (4) Budoucnost je příliš nejistá... (3) Za nízký pracovní výkon... (5) Úkoly, u kterých si nejsem jist(a)... (5) Když se chystám na nějakou zkoušku... (7) zcela souhlasím 0 79 Napětí před zkouškou mi pomáhá... (6) V průměru jsem v posledních... (4) Na rozhodování ve skupině... (6) Volného času by měl člověk využívat k... (1) naprosto nesouhlasím 0 83 Někdy rád(a) přenechám... (4) Jako školák (školačka) jsem domácí úkoly... (6) 6 0

26 LMI Skórování položek 26 / 29 Číslo Položka (zkrácený text) Odpověď Čas (vteřiny) 85 Chtěl(a) bych, aby mě lidé... (5) Jsem otevřen(a)... (3) Nedokážu se plně soustředit... (5) Jakmile jednou začnu pracovat... (5) Je snadné probudit... (7) zcela souhlasím 0 90 Už mnohokrát jsem něco vzdal(a)... (6) Když někdo pracuje na stejné věci... (5) Celkově jsem velmi zaměřen(a)... (6) Můj úspěch závisí... (4) Zvláště rád(a) se zabývám... (6) Věřím, že mé výkony... (4) Beze strachu ze zkoušky... (3) Už mi bylo řečeno, že... (5) Umím se prosadit i... (4) V životě už jsem se toho musel(a)... (6) Někdy je mi docela příjemné... (4) Než začnu s novou prací... (5) Je pro mne důležité... (3) Vyhledávám rád(a) úkoly... (5) Často jsem se rychle vzdal(a)... (4) Nejspokojenější jsem, pokud... (4) Pokud se mi něco nedaří přesně... (3) Když mám před ostatními něco předvést... (7) zcela souhlasím Pohání mne snaha... (2) Očekávám, že se budu i... (2) Školní známky a podnikové hodnocení se... (1) naprosto nesouhlasím Složité problémy mne lákají... (5) I když mě čeká... (6) Když před důležitým úkolem cítím... (1) naprosto nesouhlasím Pracuji více než... (2) Když spolupracuji s dalšími lidmi... (5) V televizi se obzvláště rád(a) dívám... (6) Je pro mne snadné... (7) zcela souhlasím Bohužel velmi často nenajdu dokumenty... (5) Pro mne je zajímavé jen takové zaměstnání... (4) Abych mohl(a) vyzkoušet něco nového... (3) Mí známí by řekli, že je... (1) naprosto nesouhlasím Cítím uspokojení z... (2) Jsem zvláště hrdý(-á) na takové výsledky... (4) V životě jsem se dostal(a) občas do situace... (5) Je pro mne důležité srovnávat svůj výkon... (6) Někdy mám pocit, že... (3) Někdy mám pocit, že... (5) Rád(a) pracuji na úkolech... (2) 2 0

27 LMI Skórování položek 27 / 29 Číslo Položka (zkrácený text) Odpověď Čas (vteřiny) 129 Nemusím se bát žádné situace... (2) Když se obávám, že... (4) Už mi někdo řekl, že... (2) Už několikrát se mi povedlo... (4) Hodně času trávím... (5) Je pro mne důležité... (6) Když chce člověk v životě... (2) Obdivuji lidi, kteří... (5) Je hodně věcí, které... (4) Když mám vyřešit nějaký zvlášť obtížný... (3) Mám radost, když... (4) Rád(a) myslím na to... (3) Když si při písemné zkoušce... (5) Nestává se často... (7) zcela souhlasím Pokud mi nějaký úkol připadal... (4) Některých věcí jsem dosáhl(a)... (2) Dávám přednost úkolům... (7) zcela souhlasím Nikdy jsem neměl(a) potíže... (2) Když se připravuji na důležitou věc... (6) Myslím, že se v práci... (3) Když pracuji společně s... (5) Rád(a) se naučím nové možnosti... (4) Bylo by mi velmi nepříjemné... (5) Nejsem ochoten (ochotna) nyní... (1) naprosto nesouhlasím Je pro mne důležité... (3) Dokážu si představit... (7) zcela souhlasím Někdy se jen obtížně... (2) Když se zcela ponořím... (5) Pro mou sebeúctu... (4) Když mám obavu... (2) Rád(a) soupeřím... (4) Je pro mne důležité... (5) Vše, čeho jsem dosáhl(a)... (7) zcela souhlasím Náročné úkoly mne... (2) Mnohokrát jsem si všiml(a), že... (4) Když existuje riziko... (5) Nevadí mi, když... (2) Je pro mne důležité... (1) naprosto nesouhlasím Jsem spokojen(a) teprve tehdy... (4) Vždy jsem kladl(a) velký důraz... (5) Staré pravidlo... (1) naprosto nesouhlasím V zaměstnání je pro mě... (5) 5 0

28 LMI Skórování položek 28 / 29 Počet nezodpovězených položek 0 Celkový čas 00:00

29 LMI Statistika odpovědí 29 / 29 STATISTIKA ODPOVĚDÍ Rozložení odpovědí Stupeň 1 8 % 2 9 % 3 12 % 4 22 % 5 23 % 6 16 % 7 10 % Chování během administrace K tomuto testování nejsou k dispozici žádné doplňující informace. Tyto informace se objeví, pokud proband během administrace testu otevře na svém počítači jiné okno, než ve kterém probíhá testování. Více podrobností lze získat v příručce pro HTS 5.

HTS Report LMI. Dotazník motivace k výkonu. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report LMI. Dotazník motivace k výkonu. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha HTS Report LMI Dotazník motivace k výkonu ID 8389-226 Datum administrace 28.02.2019 Standard 1. vydání LMI Přehled výsledků 2 / 15 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické zobrazení

Více

Jana Novakova (Ž - 28;9 let) LMI - Standard. Strana 1 z 27 Test z :47. Jméno respondenta: Jana Novakova

Jana Novakova (Ž - 28;9 let) LMI - Standard. Strana 1 z 27 Test z :47. Jméno respondenta: Jana Novakova Strana 1 z 27 Jméno respondenta: Jana Novakova Datum vyhotovení: 05.03.2009 16:47 Vyhotovil: Strana 2 z 27 ÚVOD Výsledky uvedené v tomto přehledu jsou založeny na odpovědích na otázky Dotazníku motivace

Více

Jana Novakova (Ž - 28;9 let) LMI - Standard. Strana 1 z 27 Test z 05.03.2009 16:47. Jméno respondenta: Jana Novakova

Jana Novakova (Ž - 28;9 let) LMI - Standard. Strana 1 z 27 Test z 05.03.2009 16:47. Jméno respondenta: Jana Novakova Strana 1 z 27 Jméno respondenta: Jana Novakova Datum vyhotovení: 05.03.2009 16:47 Vyhotovil: Strana 2 z 27 ÚVOD Výsledky uvedené v tomto přehledu jsou založeny na odpovědích na otázky Dotazníku motivace

Více

Motivace a styly vedení

Motivace a styly vedení Směřování psychologie práce ve 21. století 5.10. 2017 Praha Motivace a styly vedení PhDr. Mgr. Štefan Medzihorský Vysoká škola aplikované psychologie Vztah výkonové motivace skupiny středního managementu

Více

HTS Report. Test pozornosti d2. Jana Králíková ID Datum administrace Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report. Test pozornosti d2. Jana Králíková ID Datum administrace Hogrefe Testcentrum, Praha d2 Test pozornosti d2 HTS Report ID 8389-71 Datum administrace 15.08.2017 d2 Přehled výsledků 2 / 13 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické zobrazení škál Statistika odpovědí Vyhodnocení

Více

HTS Report NEO-PI-R. NEO osobnostní inventář. Renata Hájková ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report NEO-PI-R. NEO osobnostní inventář. Renata Hájková ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha HTS Report NEO-PI-R NEO osobnostní inventář ID 8389-54 Datum administrace 11.07.2017 Standard 1. vydání NEO-PI-R Přehled výsledků 2 / 25 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Souhrn výsledků N Neuroticismus E Extraverze O

Více

SVF Standard. Strategie zvládání stresu - SVF Vydání. Stefan Bergmann

SVF Standard. Strategie zvládání stresu - SVF Vydání. Stefan Bergmann SVF Standard Strategie zvládání stresu - SVF 78 1. Vydání Stefan Bergmann ID 32768 Datum administrace 10.08.2014 SVF Přehled výsledků 2 / 15 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické

Více

HTS Report ISK. Inventář sociálních kompetencí. Jan Ukázka ID Datum administrace Plná verze 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report ISK. Inventář sociálních kompetencí. Jan Ukázka ID Datum administrace Plná verze 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha ISK Inventář sociálních kompetencí HTS Report ID 8389-226 Datum administrace 18.12.2018 Plná verze 1. vydání PŘEHLED VÝSLEDKŮ ISK 2/17 Přehled výsledků Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické zobrazení

Více

Psychodiagnostika Hogan a 360 dotazník

Psychodiagnostika Hogan a 360 dotazník Psychodiagnostika Hogan a 360 dotazník Na svých pozicích řešíte množství situací a vztahů, které jsou pro vás náročnější než jiné a pravděpodobně si kladete otázku proč. Jednou z možností, jak na tuto

Více

HTS Report NEO-PI-3. NEO osobnostní inventář. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report NEO-PI-3. NEO osobnostní inventář. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha HTS Report NEO-PI-3 NEO osobnostní inventář ID 8389-226 Datum administrace 28.02.2019 Standard 1. vydání NEO-PI-3 Přehled výsledků 2 / 19 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Kontrola validity odpovědí, doporučujeme metodu

Více

TEST CTIŽÁDOSTI. Využitelný pro měření kompetence: podnikavost, výkonnost, vedení lidí, flexibilita

TEST CTIŽÁDOSTI. Využitelný pro měření kompetence: podnikavost, výkonnost, vedení lidí, flexibilita TEST CTIŽÁDOSTI Využitelný pro měření kompetence: podnikavost, výkonnost, vedení lidí, flexibilita Forma: papír - tužka Čas na administraci: max. 10 min. Časový limit: ne Vyhodnocení: ručně cca 10 minut

Více

Management. Základy chování,motivace. Ing. Jan Pivoňka

Management. Základy chování,motivace. Ing. Jan Pivoňka Management Základy chování,motivace Ing. Jan Pivoňka Postoje Hodnocení (příznivá i nepříznivá) o předmětech, lidech nebo událostech Složka poznání přesvědčení, názory, znalosti, informace Složka cítění

Více

ASK. Test deduktivního a kreativního myšlení. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání

ASK. Test deduktivního a kreativního myšlení. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání ASK Test deduktivního a kreativního myšlení HTS Report ID 8389-226 Datum administrace 04.12.2018 Standard 1. vydání PŘEHLED VÝSLEDKŮ ASK 2/8 Přehled výsledků Analýza deduktivního a kreativního myšlení

Více

CELKOVÝ VÝSLEDEK - STRUČNÝ PŘEHLED. Zaměstnanecký průzkum - ukázka

CELKOVÝ VÝSLEDEK - STRUČNÝ PŘEHLED. Zaměstnanecký průzkum - ukázka CELKOVÝ VÝSLEDEK - STRUČNÝ PŘEHLED Zaměstnanecký průzkum - ukázka SOUHRN SPOKOJENOST NÁVRATNOST 1022 respondentů VÝSLEDEK ZA JEDNOTLIVÉ KATEGORIE IDENTIFIKACE 13% 26% 61% ANGAŽOVANOST 11% 27% 62% SPOKOJENOST

Více

NEO-FFI. NEO pětifaktorový osobnostní inventář. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1.

NEO-FFI. NEO pětifaktorový osobnostní inventář. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. NEO-FFI NEO pětifaktorový osobnostní inventář HTS Report ID 8389-226 Datum administrace 28.02.2019 Standard 1. vydání PŘEHLED VÝSLEDKŮ NEO-FFI 2/10 Přehled výsledků Obsah Testový profil Vyhodnocení škál

Více

CompACT-Vi. CompACT-Vi. HTS Report. Gabriela Milská ID Datum administrace Dlouhodobá pozornost - Screening 1.

CompACT-Vi. CompACT-Vi. HTS Report. Gabriela Milská ID Datum administrace Dlouhodobá pozornost - Screening 1. CompACT-Vi CompACT-Vi HTS Report ID 8389-72 Datum administrace 14.02.2018 Dlouhodobá pozornost - Screening 1. vydání PŘEHLED VÝSLEDKŮ CompACT-Vi 2/9 Přehled výsledků Obsah Testový profil Vyhodnocení škál

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA. Zdroje stresu

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA. Zdroje stresu VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Zdroje stresu John Doe john.doe@example.com 18. září 2018 Dostává se Vám do rukou výstup z dotazníku Zdroje stresu. Dotazník se zaměřuje na zmapování možných zdrojů zátěže (stresory) a

Více

KOMBINACE - IT - DO 1 ROKU VE SPOLEČNOSTI. Zaměstnanecký průzkum - ukázka

KOMBINACE - IT - DO 1 ROKU VE SPOLEČNOSTI. Zaměstnanecký průzkum - ukázka KOMBINACE - IT - DO 1 ROKU VE SPOLEČNOSTI Zaměstnanecký průzkum - ukázka SOUHRN SPOKOJENOST NÁVRATNOST 18 respondentů VÝSLEDEK ZA JEDNOTLIVÉ KATEGORIE IDENTIFIKACE 16% 31% 53% ANGAŽOVANOST 9% 1% 71% SPOKOJENOST

Více

TÝMOVÝ VÝSTUP. Týmový výstup 360 zpětné vazby. 360 zpětná vazba

TÝMOVÝ VÝSTUP. Týmový výstup 360 zpětné vazby. 360 zpětná vazba TÝMOVÝ VÝSTUP Týmový výstup 360 zpětné vazby 360 zpětná vazba ÚVOD Týmový výstup nabízí přehled výsledky napříč zvolenou skupinou. Výstup odpovídá strukturou individuálním výstupním zprávám a pracuje s

Více

HTS Report. d2-r. d2-r. Jan Novák ID Datum administrace Standard 1. Vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report. d2-r. d2-r. Jan Novák ID Datum administrace Standard 1. Vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha HTS Report d2-r d2-r ID 8389-30 Datum administrace 13.06.2016 Standard 1. Vydání d2-r Přehled výsledků 2 / 16 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Zpráva Obecné informace Jak rozumět výsledkům Výsledky Testový profil

Více

BOMAT- SHORT. Bochumský maticový test - krátká verze. HTS Report. Jan Novák ID Datum administrace Forma A 1.

BOMAT- SHORT. Bochumský maticový test - krátká verze. HTS Report. Jan Novák ID Datum administrace Forma A 1. HTS Report BOMAT- SHORT Bochumský maticový test - krátká verze ID 889-0 Datum administrace.0.0 Forma A. Vydání BOMAT-SHORT Přehled výsledků / PŘEHLED VÝSLEDKŮ Věk probanda a věkové rozmezí normy nekorespondují

Více

ZAMĚSTNANECKÝ PRŮZKUM

ZAMĚSTNANECKÝ PRŮZKUM www.tcconline.cz ZAMĚSTNANECKÝ PRŮZKUM VÝSTUPNÍ ZPRÁVA - IT - 1-5 LET Zaměstnanecký průzkum - ukázka SHRN UTÍ SPOKOJENOST NÁVRATNOST 9 respondentů NEJLÉPE HODNOCENÉ OTÁZKY Členy top managementu vnímám

Více

Hodnocení projevu a zvládání emocí. Ukázka Nová TEIQue

Hodnocení projevu a zvládání emocí. Ukázka Nová TEIQue Hodnocení projevu a zvládání emocí Grafy a skóre 6.1.2015 Soukromé a důvěrné Normy: Czech Republic 2011 Tato zpráva obsahuje informace i návod k tomu, abyste si uvědomili a pochopili svou vlastní emoční

Více

I. JAK SI MYSLÍM, ŽE MOHU BÝT PRO TÝM PROSPĚŠNÝ:

I. JAK SI MYSLÍM, ŽE MOHU BÝT PRO TÝM PROSPĚŠNÝ: Test týmových rolí Pokyny: U každé otázky (I - VII), rozdělte 10 bodů mezi jednotlivé věty podle toho, do jaké míry vystihují vaše chování. V krajním případě můžete rozdělit těchto 10 bodů mezi všechny

Více

ZAMĚSTNANECKÝ PRŮZKUM

ZAMĚSTNANECKÝ PRŮZKUM www.tcconline.cz ZAMĚSTNANECKÝ PRŮZKUM VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Zaměstnanecký průzkum - ukázka - historie VYSVĚTLIVKY CELKOVÉ SOUHRNNÉ VÝSLEDKY ZA VŠECHNY RESPONDENTY: VARIANTY ODPOVĚDÍ: Zcela nesouhlasím Nesouhlasím

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 60 zpětné vazby Monika Ukázková monikaukazkova@tcconline.cz. listopadu 206 ÚVOD Tato zpráva je výstupem 60 zpětné vazby, která byla realizována společností

Více

NEO-FFI. NEO pětifaktorový osobnostní inventář. HTS Report. Martin Povýšil ID Datum administrace Standard 1.

NEO-FFI. NEO pětifaktorový osobnostní inventář. HTS Report. Martin Povýšil ID Datum administrace Standard 1. NEO-FFI NEO pětifaktorový osobnostní inventář HTS Report ID 8389-75 Datum administrace 11.07.2017 Standard 1. vydání PŘEHLED VÝSLEDKŮ NEO-FFI 2/12 Přehled výsledků Obsah Testový profil Vyhodnocení škál

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Obecné informace pro uživatele a administrátory dotazníku. Kariérový kompas

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Obecné informace pro uživatele a administrátory dotazníku. Kariérový kompas UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obecné informace pro uživatele a administrátory dotazníku Kariérový kompas 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE O DOTAZNÍKU Dotazník Kariérový kompas sleduje osm dílčích škál v oblasti pracovní motivace:

Více

ZAMĚSTNANECKÝ PRŮZKUM

ZAMĚSTNANECKÝ PRŮZKUM www.tcconline.cz ZAMĚSTNANECKÝ PRŮZKUM VÝSTUPNÍ ZPRÁVA - CELKOVÁ Zaměstnanecký průzkum - ukázka VYSVĚTLIVKY CELKOVÉ SOUHRNNÉ VÝSLEDKY ZA VŠECHNY RESPONDENTY: VARIANTY ODPOVĚDÍ: Zcela nesouhlasím Nesouhlasím

Více

JAN NOVÁK. Manažerské kompetence. Dynamičnost Cílesměrnost Pečlivost (odpovědnost) -0,59 -0,93

JAN NOVÁK. Manažerské kompetence. Dynamičnost Cílesměrnost Pečlivost (odpovědnost) -0,59 -0,93 HODNOCENÍ Z DEVELOPMENT CENTRA Jméno a příjmení hodnoceného: JAN NOVÁK A. Manažerské kompetence,2 Manažerské kompetence,1 -,2 -,4 Psychická stabilita Dynamičnost Cílesměrnost Pečlivost (odpovědnost) Předvídání

Více

6. Jaký s vidíte největší problém s s italským managementem? " # Jazyková bariéra Odlišná mentalita Rozdílná koncepce zaměření firmy Malý vliv zaměstn

6. Jaký s vidíte největší problém s s italským managementem?  # Jazyková bariéra Odlišná mentalita Rozdílná koncepce zaměření firmy Malý vliv zaměstn Tento dotazník slouží účelu vypracování mé diplomové práce na téma: Vnímání vybraných hledisek kvality života pracovníky podniku střední velikosti ve vztahu k podnikové kultuře. Dotazník je anonymní, nebude

Více

ZAMĚSTNANECKÝ PRŮZKUM

ZAMĚSTNANECKÝ PRŮZKUM www.tcconline.cz ZAMĚSTNANECKÝ PRŮZKUM VÝSTUPNÍ ZPRÁVA - CELKOVÁ Zaměstnanecký průzkum - ukázka SHRN UTÍ SPOKOJENOST NÁVRATNOST 462 respondentů NEJLÉPE HODNOCENÉ OTÁZKY Můj přímý nadřízený se mi věnuje

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA. Jan Hodnocený 360 zpětná vazba

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA. Jan Hodnocený 360 zpětná vazba VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Jan Hodnocený tcconline@203.5149.cz.49766 360 zpětná vazba KAPITOLY Úvod Jak s výstupem pracovat Hodnocené kompetence Škála hodnocení Hodnotitelé Hodnocení dílčích kompetencí Hodnocení

Více

TÝMOVÝ VÝSTUP team Dotazník zvládání zátěže

TÝMOVÝ VÝSTUP team Dotazník zvládání zátěže www.tcconline.cz TÝMOVÝ VÝSTUP team Dotazník zvládání zátěže CÍLOVÁ SKUPINA PRO TÝMOVÝ VÝSTUP ČLENOVÉ SKUPINY: bill.smith@example.com (Bill Smith) jack.white@example.com (Jack White) jeremy.johnson@example.com

Více

B E Z P E Č N O S T H O G A NR E P O R T S BEZPEČNÉ CHOVÁNÍ NA PRACOVIŠTI. Jméno a příjmení: Sam Poole ID: HE Datum: 08.

B E Z P E Č N O S T H O G A NR E P O R T S BEZPEČNÉ CHOVÁNÍ NA PRACOVIŠTI. Jméno a příjmení: Sam Poole ID: HE Datum: 08. S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A NR E P O R T S B E Z P E Č N O S T BEZPEČNÉ CHOVÁNÍ NA PRACOVIŠTI Jméno a příjmení: Sam Poole ID: HE764696 Datum: 08. listopad 2017 2 0 0 9 H O G A N A S S E S

Více

Vedení týmů a týmová práce. Vedení týmu

Vedení týmů a týmová práce. Vedení týmu Vedení týmů a týmová práce Vedení týmu Efektivní vedení Teorie rysů Zvláštní způsob chování (GRID) Situacionalistický přístup Nové vedení (charisma) Teorie rysů Úspěšný vedoucí se vyznačuje určitými rysy

Více

B E Z P E Č N O S T H O G A NR E P O R T S BEZPEČNÉ CHOVÁNÍ NA PRACOVIŠTI. Jméno a příjmení: Jane Doe ID: HA Datum: 01. srpna 2012 S E L E C T

B E Z P E Č N O S T H O G A NR E P O R T S BEZPEČNÉ CHOVÁNÍ NA PRACOVIŠTI. Jméno a příjmení: Jane Doe ID: HA Datum: 01. srpna 2012 S E L E C T S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A NR E P O R T S B E Z P E Č N O S T BEZPEČNÉ CHOVÁNÍ NA PRACOVIŠTI Jméno a příjmení: Jane Doe ID: HA154779 Datum: 01. srpna 2012 2 0 0 9 H O G A N A S S E S S M

Více

Test pozornosti d2. Příklad. ID Datum administrace

Test pozornosti d2. Příklad. ID Datum administrace d2 Test pozornosti d2 ID 5087-2 Datum administrace 01.07.2014 d2 Přehled výsledků 2 / 12 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické zobrazení škál Vyhodnocení Výsledky testování může

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Dotazník zvládání zátěže

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Dotazník zvládání zátěže www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Dotazník zvládání zátěže Mia Brown mia.brown@example.com 18. ledna 2017 Dostává se Vám do rukou výstup z Dotazníku zvládání zátěže, který sleduje dvanáct základních strategií,

Více

PŘIROZENÁ SÍLA MOTIVACE

PŘIROZENÁ SÍLA MOTIVACE PŘIROZENÁ SÍLA MOTIVACE A JEJÍ DŮLEŽITOST V PROCESU UČENÍ Hana Vykoupilová E-mail: hana.vykoupilova@inspirro.cz Tel: 777 157 479 www.inspirro.cz MOTIVACE Ochota vynaložit vlastní úsilí k dosažení cíle,

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 60 zpětné vazby Monika Ukázková monikaukazkova@tcconline.cz. listopadu 06 ÚVOD Tato zpráva je výstupem 60 zpětné vazby, která byla realizována společností TCC

Více

ČESKÁ PROVOZNĚ EKONOMICKÁ FAKULTA ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE. Provozně Ekonomická Fakulta. Teze. Diplomová práce

ČESKÁ PROVOZNĚ EKONOMICKÁ FAKULTA ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE. Provozně Ekonomická Fakulta. Teze. Diplomová práce ČESKÁ PROVOZNĚ EKONOMICKÁ FAKULTA ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE Provozně Ekonomická Fakulta Teze Diplomová práce Faktory ovlivňující výkonnost a pracovní zaujetí zaměstnanců Bc. Tomáš Linhart 2003 Cíl

Více

Příloha 1: Baterie on-line administrovaných dotazníků

Příloha 1: Baterie on-line administrovaných dotazníků Příloha 1: Baterie on-line administrovaných dotazníků MBTI - OSOBNOSTNÍ DOTAZNÍK COPE - STRATEGIE ZVLÁDÁNÍ Vítejte na stránkách, jež jsou součástí bakalářské práce na téma "Strategie zvládání ve vztahu

Více

Úvod... 2. Teorie Bridge... 3. Způsob vyplnění dotazníku Bridge...4. Celkový přehled výsledků dotazníku Bridge... 5

Úvod... 2. Teorie Bridge... 3. Způsob vyplnění dotazníku Bridge...4. Celkový přehled výsledků dotazníku Bridge... 5 Anna Vzorná Obsah Úvod... 2 Teorie Bridge... 3 Způsob vyplnění dotazníku Bridge...4 Celkový přehled výsledků dotazníku Bridge... 5 Přehled dimenzí dotazníku Bridge - Řízení...6 Přehled dimenzí dotazníku

Více

shine. light of change.

shine. light of change. shine. light of change. Jak rozpoznat, je-li člověk vhodný jako projektový manažer? Michael Motal Záměr Ukázat Iniciovat Jak podpořit rozhodování Jak zvážit smysluplnost investice do člověka Výměnu názorů

Více

Internalizované poruchy chování

Internalizované poruchy chování Internalizované poruchy chování VOJTOVÁ, V. Inkluzivní vzdělávání žáků v riziku a s poruchami chování jako perspektiva kvality života v dospělosti. Brno: MSD, 2010 ISBN 978-80-210-5159-1 Internalizované

Více

P R O F E S N Í R O Z V O J

P R O F E S N Í R O Z V O J S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P P R O F E S N Í R O Z V O J ROZVOJOVÁ DOPORUČENÍ PRO ŘÍZENÍ KARIÉRY Jméno a příjmení: Jane Doe ID: HB351652 Datum: 07. března 2013 2 0 0 9 H o

Více

Kvalita školního života interpretace dat

Kvalita školního života interpretace dat Kvalita školního života interpretace dat 2. stupeň ZŠ Prostředí, v němž se školní život odehrává, obsahuje mnoho oblastí a dílčích aspektů, které utváří a ovlivňují procesy vzdělávání, učení a vyučování.

Více

MOTIVOVÁNÍ, VEDENÍ. Vypracovala Ing. Renata Skýpalová CZ.1.07/1.1.00/14.0143

MOTIVOVÁNÍ, VEDENÍ. Vypracovala Ing. Renata Skýpalová CZ.1.07/1.1.00/14.0143 MOTIVOVÁNÍ, VEDENÍ Vypracovala Ing. Renata Skýpalová CZ.1.07/1.1.00/14.0143 Vedení lidí Je proces ovlivňování podřízených k takovému chování, které je optimální pro dosahování cílů organizace. Zohledňuje

Více

Pracovní listy. Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové

Pracovní listy. Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové Pracovní listy Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové Zadání: Zapiš si všechna negativní přesvědčení, která máš nebo si myslíš, že máš o sebevědomí, v oblasti dosahování

Více

Výsledky šetření Mapa školy

Výsledky šetření Mapa školy Výsledky šetření Mapa školy Květen 2011 Dovolily jsme si zpracovat tento souhrn výsledků šetření společnosti SCIO, které proběhlo během února tohoto roku 2011 na ZŠ Pyšely, jelikož nás zaujaly jeho výstupy.

Více

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Afirmace s Empatií Prvek - Dřevo Na každý týden jedna afirmace Pro období prvku Dřevo. www.empatia.cz www.akademiecelostnihozdravi.cz 2014 Věnování a poděkování Tuto

Více

OBSAH: ÚVOD... 1. iii. kapitola 1 TYPY A CÍLE PORAD... 3. Základní koncept řízení porad... 3. Operativní porada... 4. Výrobní porada...

OBSAH: ÚVOD... 1. iii. kapitola 1 TYPY A CÍLE PORAD... 3. Základní koncept řízení porad... 3. Operativní porada... 4. Výrobní porada... OBSAH: ÚVOD............................................................ 1 kapitola 1 TYPY A CÍLE PORAD............................................... 3 Základní koncept řízení porad................................................

Více

VÝUKOVÝ MODUL VI/2 VYTVÁŘENÍ PODMÍNEK PRO ROZVOJ ZNALOSTÍ, SCHOPNOSTÍ A DOVEDNOSTÍ V OBLASTI FINANČNÍ GRAMOTNOSTI

VÝUKOVÝ MODUL VI/2 VYTVÁŘENÍ PODMÍNEK PRO ROZVOJ ZNALOSTÍ, SCHOPNOSTÍ A DOVEDNOSTÍ V OBLASTI FINANČNÍ GRAMOTNOSTI VÝUKOVÝ MODUL VI/2 VYTVÁŘENÍ PODMÍNEK PRO ROZVOJ ZNALOSTÍ, SCHOPNOSTÍ A DOVEDNOSTÍ V OBLASTI FINANČNÍ GRAMOTNOSTI Téma VI.2.4. Práce a vzdělávání 10. Motivace dospělých ke vzdělávání Mgr. Zuzana Válková

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA TCC online 360 feedback

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA TCC online 360 feedback www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA TCC online 360 feedback Adéla Líná adela.lina@tcconline.cz 10. listopadu 2015 KAPITOLY Úvod Jak s výstupem pracovat Hodnocené kompetence Škála hodnocení Hodnotitelé Hodnocení

Více

CO ZVYŠUJE ENGAGEMENT ZAMĚSTNANCŮ A PROČ JE TAK DŮLEŽITÝ?

CO ZVYŠUJE ENGAGEMENT ZAMĚSTNANCŮ A PROČ JE TAK DŮLEŽITÝ? CO ZVYŠUJE ENGAGEMENT ZAMĚSTNANCŮ A PROČ JE TAK DŮLEŽITÝ? Dale Carnegie Training Bílá kniha Copyright 2012 Dale Carnegie & Associates, Inc. All rights reserved. driveengagement_101512_wp DŮLEŽITOST LIDÍ

Více

Masarykova univerzita Právnická fakulta. Katedra finančního práva a národního hospodářství. Osobní management. Sebepoznání

Masarykova univerzita Právnická fakulta. Katedra finančního práva a národního hospodářství. Osobní management. Sebepoznání Masarykova univerzita Právnická fakulta Katedra finančního práva a národního hospodářství Osobní management Sebepoznání Zpracoval: Dušan Hlavatý, 348467 Datum zadání práce: 13. 4. 2011 Datum odevzdání:

Více

Význam teambuildingu. Kdy jej uskutečnit Závazek. Teambuilding 1

Význam teambuildingu. Kdy jej uskutečnit Závazek. Teambuilding 1 Význam teambuildingu Kdy jej uskutečnit Závazek Teambuilding 1 Teambuilding workshop Je užitečný pro odborníky, kteří hledají nové strategie, techniky a prostředky teambuildingu Umožňuje řídícím manažerům,

Více

Škola: CEKPV Datum:

Škola: CEKPV Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ScioŠkoly Souhrnný přehled - Škola: CEKPV Datum: 13. 11. 2018 Následuje výčet hodnot, které mohou, ale také musí být cílem školy. Ohodnoťte, prosím, jednotlivé položky

Více

TEST - JSEM SÁM SEBOU?

TEST - JSEM SÁM SEBOU? BÝT SÁM SEBOU Být sám sebou, znamená zjistit a naplňovat svůj smysl života, ten opravdový, po kterém vnitřně toužíte. Někteří lidé ani nevědí, co je jejich smyslem života a je pro ně velice těžké ho definovat.

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Manažerský styl

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Manažerský styl www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Manažerský styl Mia Brown mia.brown@example.com 18. července 2016 Dostává se Vám do rukou výstup z dotazníku Manažerský styl QUICK, který mapuje uplatňované manažerské

Více

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ. Účast na šetření: 593 zaměstnavatelů Zpracováno: 577 dotazníků

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ. Účast na šetření: 593 zaměstnavatelů Zpracováno: 577 dotazníků DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ Účast na šetření: 593 zaměstnavatelů Zpracováno: 577 dotazníků 7% 4% 5% 15% 43% 26% do 19 20-49 50-99 100-199 200-499 500 a více FIRMY PODLE ODVĚTVÍ I. odvětví počet % školství 80 13,9

Více

TEST FRUSTRAČNÍ TOLERANCE

TEST FRUSTRAČNÍ TOLERANCE TEST FRUSTRAČNÍ TOLERANCE Využitelný pro měření kompetence: komunikace, týmová práce, vedení lidí Forma: papír tužka Čas na administraci: max. 20 min. Časový limit: ne Vyhodnocení: ručně cca 15 minut jeden

Více

Jak si stanovit osobní vizi

Jak si stanovit osobní vizi Action Academy Jak si stanovit osobní vizi ebook Blanka 2014 Jak si stanovit osobní vizi Osobní vize je jasná, konkrétní, působivá a aktivující představa budoucího stavu dosažených výsledků, postavení

Více

HOGANŮV OSOBNOSTNÍ DOTAZNÍK

HOGANŮV OSOBNOSTNÍ DOTAZNÍK HOGANŮV OSOBNOSTNÍ DOTAZNÍK S T R U Č N Ý P Ř E H L E D ÚVOD Hoganův osobnostní dotazník () je metoda měření normální osobnosti určená pro predikci pracovního výkonu. Je ideálním nástrojem, který vám může

Více

LJI-2. Leadership Judgement Indicator. Narativní zpráva. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace

LJI-2. Leadership Judgement Indicator. Narativní zpráva. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace LJI-2 Leadership Judgement Indicator Narativní zpráva HTS Report ID 8389-226 Datum administrace 28.02.2019 Standard LJI-2 Přehled výsledků 2 / 21 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Zpráva Úvod Preferenční skóry Skór

Více

Pedagogická psychologie - vědní disciplína, vznikla v 80. letech 19. století, zabývá se chováním, prožíváním člověka v procesu vzdělávání

Pedagogická psychologie - vědní disciplína, vznikla v 80. letech 19. století, zabývá se chováním, prožíváním člověka v procesu vzdělávání ŠKOLNÍ PSYCHOLOGIE PEDAGOGICKÁ X ŠKOLNÍ PSYCHOLOGIE Pedagogická psychologie - vědní disciplína, vznikla v 80. letech 19. století, zabývá se chováním, prožíváním člověka v procesu vzdělávání Školní psychologie

Více

SVF. Strategie zvládání stresu - SVF 78. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání

SVF. Strategie zvládání stresu - SVF 78. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání SVF Strategie zvládání stresu - SVF 78 HTS Report ID 8389-226 Datum administrace 30.08.2019 Standard 1. vydání PŘEHLED VÝSLEDKŮ SVF 2/14 Přehled výsledků Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické

Více

Motivace. Proč má smysl za každých okolností. PaedDr. Mgr. Hana Čechová

Motivace. Proč má smysl za každých okolností. PaedDr. Mgr. Hana Čechová Motivace Proč má smysl za každých okolností něco dělat PaedDr. Mgr. Hana Čechová Už dlouho si říkáte, že si něco přečtete, budete chodit na angličtinu, konečně se naučíte hrát na klarinet. Dejte se do

Více

Modely inkluzivní praxe v základní škole

Modely inkluzivní praxe v základní škole Modely inkluzivní praxe v základní škole Metodický materiál projektu Modely inkluzivní praxe v základní škole CZ.1.07/1.2.00/14.0125 Základní škola Staňkova 14, Brno 12.11.2012 Integrace Rozdílnost ve

Více

Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy

Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy. Nikdy Zřídka Někdy Obvykle Vždy Po tom co dokončíte Váš Hledač záležitostí srdce, mužete se sem vrátit později a test si zopakovat, abyste viděli jak se změnili některé z Vašich odpovědí. Tohle může být skvělý způsob jak sledovat Váš

Více

5/1/2014 DANA VZOROVÁ PTSI. Personal Talents and Skills Inventory Frantisek Vlčík

5/1/2014 DANA VZOROVÁ PTSI. Personal Talents and Skills Inventory Frantisek Vlčík 5/1/2014 PTSI DANA VZOROVÁ Personal Talents and Skills Inventory Frantisek Vlčík Úvod Výzkumy ukazují, že nejefektivnější lidé jsou ti, kteří rozumí sami sobě. Znají své silné a slabé stránky. Díky tomu

Více

Proč děláme práci, která nás nebaví?

Proč děláme práci, která nás nebaví? Proč děláme práci, která nás nebaví? Podle průzkumů se věnuje až 70% lidí zaměstnání, které je nenaplňuje a někdy i doslova sere. V poslední době nad touto otázkou hodně přemýšlím. Sám jsem vlastně dlouho

Více

Vývoj vybraných hodnotových orientací studentů FHS UK mezi roky (pro 6. olomouckou podzimní sociologickou konferenci)

Vývoj vybraných hodnotových orientací studentů FHS UK mezi roky (pro 6. olomouckou podzimní sociologickou konferenci) Vývoj vybraných hodnotových orientací studentů FHS UK mezi roky 2002 2016 (pro 6. olomouckou podzimní sociologickou konferenci) Libor Prudký FHS UK Vznik: Vývoj výzkumu Na základě srovnávací a sekundární

Více

HTS Report GPOP. Dotazník typologie osobnosti - GPOP. Jan Ukázka ID Datum administrace vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report GPOP. Dotazník typologie osobnosti - GPOP. Jan Ukázka ID Datum administrace vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha GPOP Dotazník typologie osobnosti - GPOP HTS Report ID 8389-226 Datum administrace 08.11.2018 1. vydání GPOP Přehled výsledků 2 / 10 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Souhrn výsledků Percentily Extraverze (E) Introverze

Více

Shrnutí. Organizace z oblasti péče o duševní zdraví.

Shrnutí. Organizace z oblasti péče o duševní zdraví. Shrnutí Průzkumu se zúčastnilo dvanáct zemí, jež jsou partnery projektu MENS. Cílovými skupinami byly organizace z oblasti péče o duševní zdraví, sportovní organizace, široká veřejnost a uživatelé služeb

Více

NEO-FFI Standard. NEO pětifaktorový osobnostní inventář. Příklad. 1. Vydání

NEO-FFI Standard. NEO pětifaktorový osobnostní inventář. Příklad. 1. Vydání NEO-FFI Standard NEO pětifaktorový osobnostní inventář 1. Vydání ID 5074-2 Datum administrace 30.06.2014 NEO-FFI Přehled výsledků 2 / 12 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické

Více

Osobnostní profil na základě výsledků v dotazníku GPOP

Osobnostní profil na základě výsledků v dotazníku GPOP Osobnostní profil na základě výsledků v dotazníku GPOP ZÁKLADNÍ INFORMACE Dotazník GPOP vychází z následujících předpokladů: Rozdíly v osobnosti se projevují různými sklony, resp. preferencemi. Různé sklony

Více

UČEBNÍ OSNOVY ZŠ M. Alše Mirotice

UČEBNÍ OSNOVY ZŠ M. Alše Mirotice UČEBNÍ OSNOVY ZŠ M. Alše Mirotice Vzdělávací oblast: Člověk a svět práce Vyučovací předmět: Volba povolání Období: 3. období Počet hodin ročník: 0 0 33 33 Učební texty: 1 3. období A) Cíle vzdělávací oblasti

Více

MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2014 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE

MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2014 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE Škola: Obec: Název: EHIO1 ZŠ a MŠ, Čs. armády 1026 73581 Bohumín-Nový Bohumín MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2014 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE Tento list se stručným souhrnem výsledků z šetření Mapa školy 2013/14 je

Více

SLADĚNÍ RODINNÉHO A PROFESNÍHO ŽIVOTA ŽEN PŮSOBÍCÍCH VE VĚDĚ A VÝZKUMU

SLADĚNÍ RODINNÉHO A PROFESNÍHO ŽIVOTA ŽEN PŮSOBÍCÍCH VE VĚDĚ A VÝZKUMU SLADĚNÍ RODINNÉHO A PROFESNÍHO ŽIVOTA ŽEN PŮSOBÍCÍCH VE VĚDĚ A VÝZKUMU Citované výsledky vycházejí ze tří výzkumných akcí uskutečněných STEM v rámci projektu "Postavení žen ve vědě a výzkumu" spolufinancovaného

Více

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, milí kolegové,

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, milí kolegové, Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, milí kolegové, v následující zprávě se Vám dostávají do rukou výsledky šetření klimatu Vašeho učitelského sboru. Můžete se tedy dozvědět, jak jsou u Vás ve

Více

INVENTÁŘ MOTIVŮ, HODNOT A PREFERENCÍ

INVENTÁŘ MOTIVŮ, HODNOT A PREFERENCÍ INVENTÁŘ MOTIVŮ, HODNOT A PREFERENCÍ S T R U Č N Ý P Ř E H L E D ÚVOD Inventář motivů, hodnot a preferencí () odhaluje vnitřní hodnoty, cíle a zájmy člověka. Výsledky z inventáře odhalují jaký typ práce,

Více

2. lekce. Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky. pracovní listy. Individuální plánování

2. lekce. Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky. pracovní listy. Individuální plánování 2. lekce Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky pracovní listy Osobní profil Osobní profil: co je pro mě důležité Popis potřebné podpory: jakou pomoc potřebuji Plán (cíle a kroky):

Více

Co je to referenční byznys?

Co je to referenční byznys? Co je to referenční byznys? Referenční byznys je způsob získávání nových klientů/zákazníků prostřednictvím referencí neboli doporučení. Tato forma zajišťování nových kontaktů je velmi přínosná především

Více

Příloha č.3 Otázka pro hodnocení manažera

Příloha č.3 Otázka pro hodnocení manažera Příloha č.3 Otázka pro hodnocení manažera 1. Sleduje profesní a technický vývoj? 2. Připravuje a dodržuje realistický rozpočet? 3. Zaměřuje se na podstatné informace a neztrácí se v nedůležitých detailech?

Více

Motivace k podnikání a její podpora

Motivace k podnikání a její podpora Motivace k podnikání a její podpora Martin Lukeš Praha, 7.12.2007 Seminář Vybrané možnosti ovlivňování motivace nezaměstnaných OBSAH 1. Výchova a vývoj podnikatelské osobnosti 2. Faktory ovlivňující vstup

Více

Jméno a Příjmení. Třída. Škola

Jméno a Příjmení. Třída. Škola Studentský dotazník Vážení studenti, cílem tohoto průzkumu je zjistit váš postoj k matematice a k výukovému nástroji Khan Academy. Vaše názory a odpovědi pomohou dalším studentům a učitelům při zapojování

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0763 Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 Název materiálu INOVACE_32_MaM 2/ 01/03/18 Autor Ing. Eva Hrušková Obor; předmět,

Více

MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2011/12 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE

MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2011/12 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE Škola: Obec: Název: EFHO ZŠ, Komenského 163/2 69301 Hustopeče MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2011/12 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE Tento list se stručným souhrnem výsledků z šetření Mapa školy 2011/12 je určen rodičům

Více

Hodnocení zaměstnance.

Hodnocení zaměstnance. Jedličkův ústav, příspěvková organizace Lužická 920/7, 460 01 Liberec 1 Staré Město Hodnocení zaměstnance. Platnost od: 01. 08. 2011 Standard č. 10 a I. Základní ustanovení. Zaměstnanci Jedličkova ústavu

Více

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 2014 Michal Garšic Tato publikace, ani žádná její část nesmí být kopírována, rozmnožována, ani poskytována třetím osobám. Také nesmí být šířena

Více

PREZENTACE ZPRACOVANÝCH DAT Z VLASTNÍHO HODNOCENÍ ŠKOLY NA GYMNÁZIU VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014

PREZENTACE ZPRACOVANÝCH DAT Z VLASTNÍHO HODNOCENÍ ŠKOLY NA GYMNÁZIU VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014 PREZENTACE ZPRACOVANÝCH DAT Z VLASTNÍHO HODNOCENÍ ŠKOLY NA GYMNÁZIU VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014 Na co můžeme být hrdí Kde žáci a rodiče vidí naše silné stránky Kde máme prostor na zlepšení Na co nás žáci

Více

Práce ve studentské organizaci a osobnostní charakteristiky studentů. Zuzana Ježková Akademické centrum studentských aktivit. Prosinec 2011, POSED

Práce ve studentské organizaci a osobnostní charakteristiky studentů. Zuzana Ježková Akademické centrum studentských aktivit. Prosinec 2011, POSED Práce ve studentské organizaci a osobnostní charakteristiky studentů Zuzana Ježková Akademické centrum studentských aktivit Prosinec 2011, POSED Proč jsme se do toho pustili Otázky před výkopem Diplomová

Více

Hodnocení webových stránek města Žamberk 2012 - PDF report. 2 Náhled dotazníku 4. 3 Statistika respondentů 7

Hodnocení webových stránek města Žamberk 2012 - PDF report. 2 Náhled dotazníku 4. 3 Statistika respondentů 7 Hodnocení webových stránek města Žamberk 2012 Obsah 1 Základní údaje 3 2 Náhled dotazníku 4 3 Statistika respondentů 7 4 Přehled odpovědí 8 1. Jak obtížná je orientace na našich webových stránkách?.............................

Více

K O M P A S H O G A N D E V E L O P VÝZNAM KLÍČOVÝCH HODNOT V PRACOVNÍ OBLASTI. Jméno a příjmení: Jane Doe ID: HA Datum: 01.

K O M P A S H O G A N D E V E L O P VÝZNAM KLÍČOVÝCH HODNOT V PRACOVNÍ OBLASTI. Jméno a příjmení: Jane Doe ID: HA Datum: 01. S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P K O M P A S VÝZNAM KLÍČOVÝCH HODNOT V PRACOVNÍ OBLASTI Jméno a příjmení: Jane Doe ID: HA154779 Datum: 01. srpna 2012 2 0 0 9 H O G A N A S S E

Více

SOFT SKILLS A FORMY VZDĚLÁVÁNÍ

SOFT SKILLS A FORMY VZDĚLÁVÁNÍ Projekt vznikl za přispění Nadace ČEZ A FORMY VZDĚLÁVÁNÍ Společnost: VÍTKOVICE POWER ENGINEERING Zástupce: Mgr. Pavel Řehánek Soft Skills (nebo-li měkké dovednosti ) Co jsou to Soft Skills??? Pojem "osobnost"

Více

Seznam příloh. Příloha 1: Dotazník pro učitele. Příloha 2: Dotazník pro žáky

Seznam příloh. Příloha 1: Dotazník pro učitele. Příloha 2: Dotazník pro žáky Seznam příloh Příloha 1: Dotazník pro učitele Příloha 2: Dotazník pro žáky 1 Příloha 1: Dotazník pro učitele Milé kolegyně, milí kolegové, ráda bych Vás touto cestou požádala o vyplnění tohoto dotazníku.

Více

Výzkum školního hodnocení

Výzkum školního hodnocení Výzkum školního hodnocení Karel Starý 11. května 2017 Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, Ústav Výzkum školního hodnocení Projekt GAČR Formativní hodnocení prostřednictvím vzdělávacích cílů 2015-2017

Více

Webový systém pro kariérní plánování a osobní rozvoj

Webový systém pro kariérní plánování a osobní rozvoj Webový systém pro kariérní plánování a osobní rozvoj Co je Salmondo? Kariérní a rozvojový nástroj určený pro žáky středních škol a výchovné poradce Online aplikace s jednoduchým přístupem skrze webovou

Více