Zápis ze 6. řádné členské schůze

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze 6. řádné členské schůze"

Transkript

1 Zápis z 6. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne Zápis ze 6. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97, IČ: , se sídlem Sokolovská 86/97, Karlín, Praha 8, konané dne od 20:00 hod. Místo konání: Praha 8, Sokolovská 83 v prostorách MFF UK, učebna K6 Počet přítomných: 32 resp. 33 členských podílů Svolavatelé: představenstvo Filip Honz, Michal Špíšek Předsedající: Filip Honz Zapisovatel: Jindřich Jiras Ověřovatelé zápisu: Michal Špíšek, Jakub Schejbal Sčitatel: Jana Křížová Program schůze: 1. Zahájení schůze svolavatelem, splnění formálních náležitostí - zejm. kontrola prezence, usnášeníschopnosti, schválení návrhu jednacího řádu (viz příloha č. 1) a volba orgánů členské schůze (představenstvo) 2. Sdělení o stavu privatizace (představenstvo) 3. Sdělení o již uskutečněných/zamýšlených převodech členského podílu (členové družstva) 4. Volby do orgánů bytového družstva v návaznosti na nové členy v družstvu (představenstvo) 5. Informace o stavu smlouvy se správcovskou firmou (představenstvo, p. Schejbal) 6. Podpis nájemních smluv (představenstvo, p. Schejbal), návrh smlouvy bude dostupný od na internetových stránkách družstva ( 7. Schválení dodatečného členského vkladu a podpis p říslušných smluv (představenstvo, p. Schejbal), návrh smlouvy bude dostupný od na internetových stránkách družstva ( 8. Projednání dodavatelů bytového družstva např. elektřina, kotelna, výtah a pověření představenstva k podpisu příslušných smluv (představenstvo) 9. Projednání tématu volných bytových jednotek, příp adně schválení podmínek jejich prodeje či pronájmu (představenstvo) 10. Uložení souvisejících úkolů členskou schůzí představenstvu a případně určení termínu další členské schůze (členská schůze) 11. Ukončení členské schůze (předsedající) 1. Zahájení, jednací řád a orgány členské schůze Za představenstvo zahájil p. Honz. Dále navrhl hlasovat o přijetí Jednacího řádu v navrženém znění dle přílohy pozvánky na členskou schůzi. Usnesení: Členská schůze přijala návrh jednacího řádu v navrženém znění. Poměrem hlasů 32 pro 0 zdržel se 0 proti Jednacího řád je nedílnou součástí toto zápisu jako příloha č.1. Dále navrhl orgány členské schůze v následujícím složení: Předsedající: Filip Honz Zapisovatel: Jindřich Jiras Ověřovatelé zápisu: Michal Špíšek, Jakub Schejbal Sčitatel: Jana Křížová Strana 1 (celkem 4)

2 Zápis z 6. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne Usnesení: Členská schůze schválila orgány členské schůze v navrženém znění. Poměrem hlasů 31 pro 0 zdržel se 1 proti Řízení členské schůze se ujal předsedající p. Honz. Sčitatelka Jana Křížová provedla kontrolu prezence a potvrdila, že členská schůze je usnášení schopná, jelikož se jí účastní 32 družstevních podílů viz. prezenční listina, která je nedílnou součástí toto zápisu jako příloha č Sdělení o stavu privatizace P. Honz konstatoval, že banka poskytla úvěr a dům patří družstvu vklad do KN proveden k Následně banka znehodnotila bianko směnku a zaslala rozdíl ceny na BÚ družstva. Představenstvo s výhradami převzalo dům od správce Austis. Dostavil se další 1 člen družstva celkem 33 podílů. 3. Sdělení o již uskutečněných/zamýšlených převodech členského podílu (členové družstva) P. Honz konstatoval, že k dnešnímu dni bylo podáno 7 převodů družstevního podílu. 4. Volby do orgánů bytového družstva v návaznosti na nové členy v družstvu P. Honz konstatoval, že s ohledem na převod družstevního podílu pí. Ciglerové zaniklo její členství v představenstvu. Dále konstatoval, že s ohledem na jeho plánovaný převod družstevního podílu zanikne jeho členství v představens tvu a tak nebude představenstvo usnášeníschopné. Po diskuzi navrhl členské schůzi volbu nových členů představenstva ve složení: Jindřich Jiras nar , Jakub Schejbal nar Jiní zájemci o členství v představenstvu se nepřihlásili. Všichni navržení následně přijali kandidaturu. Usnesení: Členská schůze zvolila člena představenstva Jindřicha Jirase. Poměrem hlasů 32 pro 1 zdržel se 0 proti Usnesení: Členská schůze zvolila člena představenstva Jakuba Schejbala s účinností od Poměrem hlasů 32 pro 1 zdržel se 0 proti P. Schejbal navrhl, aby odcházející představenstvo bylo odměněno za svoji činnost odměnou ve výši 2.000,- Kč na osobu za každý měsíc činnosti a p.honz nechal o tomto návrhu hlasovat. Usnesení: Členská schůze stanovuje odměnou pro odcházející představenstvo ve výši 2.000,- Kč na osobu za každý měsíc činnosti. Odměna bude vyplacena až po vyplacení odměny prvního představenstva. Poměrem hlasů 33 pro 0 zdržel se 0 proti 5. Informace o stavu smlouvy se správcovskou firmou P. Honz konstatoval, že byla podepsána Příkazní smlouva a plná moc se správcem Austis, její plné znění je na webových stránkách družstva. Strana 2 (celkem 4)

3 Zápis z 6. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne Podpis nájemních smluv P. Schejbal seznámil členy se zněním nájemní smlouvy a předal přítomným členům nájemní smlouvy k podpisu. 7. Schválení dodatečného členského vkladu a podpis příslušných smluv P. Schejbal seznámil členy se zněním Smlouvy o převzetí povinnosti k úhradě dalšího členského vkladu připravené pro všechny členy družstva, upozornil na to, že se se smlouvami mohli seznámit od na stránkách družstva nebo u p. Špíška a předal je přítomným členům. Dále navrhl, aby členská schůze schválila tyto smlouvy v předloženém znění, tj. zejména s částkami dalších členských vkladů dle tabulky schválené na předchozí schůzi. Usnesení: Členská schůze schvaluje Smlouvy o převzetí povinnosti k úhradě dalšího členského vkladu připravené pro všechny členy družstva v předloženém znění. Poměrem hlasů 33 pro 0 zdržel se 0 proti Nepřítomní členové družstva si mohou vyzvednout sml ouvy u předsedy představenstva p. Honze do včetně a následně u nového člena představenstva p. Schejbala nejpozději do Projednání dodavatelů bytového družstva P. Honz konstatoval, že představenstvo doporučuje v tuto chvíli setrvat u stávajících dodavatelů s výjimkou společnosti, která zajišťuje chod koteln y z důvodu jejího nezájmu o další spolupráci a navrhl jako novou společnost zajišťující chod kotelny COM TIP CZa.s., IČO Usnesení: Členská schůze pověřuje představenstvo k uzavření smluv se stávajícími dodavateli s výjimkou společnosti, která zajišťuje chod kotelny. Pro zajištění chodu kotelny členská schůze pověřuje představenstvo k uzavření smlouvy se společností COM TIP CZ a.s., IČO v souladu s nabídkou ze dne Poměrem hlasů 33 pro 0 zdržel se 0 proti Nabídka je nedílnou součástí toto zápisu jako příloha č Projednání tématu volných bytových jednotek, případně schválení podmínek jejich prodeje či pronájmu P. Honz přednesl doporučení představenstva nepronajímat volné byty s ohledem na nezbytné investice a rizikovost této činnosti a následně navrhl hlasovat o prodeji družstevních podílů spojených s volnými byty. Usnesení: Členská schůze pověřuje představenstvo prodejem družstevních podílů spojených s volnými bytovými jednotkami č.13 (1+0 24,80 m2) a 22. (1+1 46,50 m2) Poměrem hlasů 33 pro 0 zdržel se 0 proti Odešel 1 člen družstva celkem 32 podílů. V následné diskuzi převládl názor neprodávat podíly přednostně členům družstva, ale nabídnout je v otevřené elektronické aukci. P.Honz nechal následně hlasovat o následujícím usnesení. Usnesení: Členská schůze ukládá představenstvu zajistit prodej družstevních podílů spojených s volnými bytovými jednotkami evidovanými družstvem pod č.13 a 22 formou elektro- Strana 3 (celkem 4)

4 Zápis z 6. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne nické aukce za minimální cenu ,- Kč/m2 a určil dražební jistotou ,- Kč pro jednotku č.13 a ,- Kč pro jednotku č.22 Poměrem hlasů 28 pro 0 zdržel se 4 proti 10. Uložení souvisejících úkolů členskou schůzí Usnesení: Členská schůze ukládá představenstvu následující úkoly: prověřit dlužníky informovat členskou základnu o změnách spojených s novými evidenčními listy vybrat dražební společnost inzerovat dražbu/prodej na Ukončení členské schůze. P. Honz poděkoval členům za účast a ukončil členskou schůzi. Schůze členů družstva byla ukončena v 22:45 hod. Tento zápis byl pořízen ve čtyřech vyhotoveních, dvě vyhotovení obdrží představenstvo a po jednom vyhotovení obdrží kontrolní komise a zapisovatel. Zapisovatel Jindřich Jiras Ověřovatel zápisu Michal Špíšek Ověřovatel zápisu Jakub Schejbal Příloha: 1. Jednací řád 2. Prezenční listina 3. Nabídka společnosti COM TIP Cza.s. na zajištění chodu kotelny Strana 4 (celkem 4)

5 Příloha č.1 pozvánky na řádnou členskou schůzi Bytového družstva Sokolovská 86/97. Jednací řád řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 1. Schůze se smí zúčastnit: - členové družstva osobně - zástupci členů družstva na základě plné moci - osoba(y) pozvané svolavatelem schůze nebo ty, jejichž přítomnost členská schůze schválí Svoji totožnost každý prokazuje platným občanským průkazem nebo pasem. Prezenci kontroluje svolavatel schůze před jejím zahájením. Po zvolení orgánů schůze tak činí sčitatel (sčitatelé). 2. Na počátku schůze (po jejím zahájení svolavatelem) bude schůzí odsouhlasen jednací řád a zvoleny její orgány, tedy: předsedající, zapisovatel, jeden nebo dva sčitatelé a dva ověřovatelé zápisu. 3. Další průběh schůze řídí předsedající. Předsedající zejména rozhoduje o zahájení a ukončení projednávání jednotlivých bodů programu a o okamžiku hlasování. O jednotlivých návrzích se hlasuje v pořadí tak, že první se hlasuje o návrhu usnesení v programu schůze (je-li uveden) a dále v pořadí, v jakém byly předsedajícímu předloženy. Členská schůze po přijetí usnesení k danému bodu programu o dalších věcných návrzích hlasovat nemusí. 4. Usnášeníschopnost průběžně kontrolují a výsledky hlasování sčítají jeden nebo dle potřeby více sčitatelů zvolených schůzí. 5. K předloženým bodům programu se jednotliví členové družstva mohou vyjádřit až po ukončení projednávání předchozího bodu a na pokyn předsedajícího (ten uděluje slovo). Vyjádření musí mít formu věcného návrhu, relevantního dotazu nebo musí jít o informace vztahující se výlučně k projednávanému bodu. Člen družstva, který dostane od předsedajícího slovo k přednesení svého věcného návrhu, přejde ze svého místa k mikrofonu (je-li instalován) nebo povstane, představí se a srozumitelně v maximální délce tří minut souvislého projevu svůj návrh plénu přednese. Předseda je oprávněn slovo odejmout z vážného důvodu (překročení délky nebo nesouvisející vyjádření). 6. Každý z členů družstva může předložit maximálně dva věcné návrhy k jednomu projednávanému bodu. 7. Hlasování vztahující se k jednotlivým projednávaným bodům jsou započata na základě pokynu Předsedajícího. Hlasování se děje aklamací (zdvižením ruky). Shodný hlas obou manželů se společným družstevním podílem bude v zápisu uveden jako jeden hlas. V případě, že přítomní manželé hlasují rozdílně, k jejich hlasu se nepřihlíží. 8. Výsledky hlasování k jednotlivým bodům jsou vyhlašovány sčitatelem/sčitateli na pokyn předsedajícího průběžně v závislosti na rychlosti zpracování výsledků. 9. Rozhodne-li se člen družstva nebo jeho zástupce předčasně jednání schůze opustit, je povinen nahlásit tuto skutečnost před odchodem sčitateli. 10. K uzavřeným bodům programu se schůze nevrací. 11. Z jednání Schůze je pořizován zápis. Zápis pořizuje schůzí zvolený zapisovatel. Věcnou a obsahovou správnost zápisu po vyhotovení jeho fyzické podoby kontrolují schůzí zvolení dva ověřovatelé zápisu. Svůj souhlas se správností zápisu projevují svými podpisy na každém originálu zápisu spolu s podpisem zapisovatele. 12. O ukončení schůze rozhoduje předsedající. Může tak učinit v kterémkoliv okamžiku i v případě, že nejsou projednány všechny body schváleného programu, ale pouze pokud z časových nebo organizačně technických možností není další trvání shromáždění možné.

6

7

8

9

10

11

Zápis ze 4. řádné členské schůze

Zápis ze 4. řádné členské schůze Zápis ze 4. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97, IČ: 03274853, se sídlem Sokolovská 86/97, Karlín, 186 00 Praha 8, konané dne 18.6.2015 od 20:00 hod. Místo konání: Praha 8, Sokolovská

Více

Zápis ze 7. řádné členské schůze

Zápis ze 7. řádné členské schůze Zápis ze 7. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97, IČ: 03274853, se sídlem Sokolovská 86/97, Karlín, 186 00 Praha 8, konané dne 4.2.2016 od 20:00 hod. Místo konání: Praha 8, Sokolovská

Více

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze:

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze: Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 20.04.2011 Doba konání: od 18.00 hod do 20.30 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04. Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.2008 Zápis z členské schůze družstva ze dne 16.07.2008

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 27.11.2012 Doba konání: od 17.15 hod do 19.30 hod. Místo: kancelář BD, Poznaňská 435/33, Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze

Více

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh ZÁPIS ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh Shromáždění delegátů se konalo dne 11.6.2018 v 16.00 hodin v Motelu Zábřeh. Dle Čl. 59, odst.

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 v prostorách Literárního salonu - II. patro Regionální knihovny Karviná, ul. Centrum 2296/16 Přítomni dle presenční listiny Ad 1/

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 27.02.2013 Doba konání: od 18.00 hod do 19.00 hod. Místo: Sušárna Poznaňská 436/31 Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze (předsedající,

Více

Jednací řád. řádné valné hromady společnosti, konané dne 16. května 2014

Jednací řád. řádné valné hromady společnosti, konané dne 16. května 2014 Jednací řád řádné valné hromady společnosti, konané dne 16. května 2014 Článek 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Valná hromada je nejvyšším orgánem společnosti, který schvaluje a rozhoduje všechny záležitosti uvedené

Více

Volební a jednací řád. Stavebního bytového družstva "Mír" Teplice

Volební a jednací řád. Stavebního bytového družstva Mír Teplice Volební a jednací řád Stavebního bytového družstva "Mír" Teplice Čl. 1 Základní ustanovení... 3 Čl. 2 Působnost orgánů a členství v nich... 3 Čl. 3 Řízení orgánů... 3 Čl. 4 Rozhodování orgánů... 3 Čl.

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

Jednací řád Společenství vlastníků pro dům Ohradní , Praha 4

Jednací řád Společenství vlastníků pro dům Ohradní , Praha 4 1 Jednací řád Společenství vlastníků pro dům Ohradní 1358-1360, Praha 4 Článek č. 1 Obecná ustanovení Shromáždění Společenství vlastníků pro dům Ohradní 1358-1360, Praha 4 podle stanov přijímá tento jednací

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 konaného dne 17.6. 2015 od 19:45: hodin v kinosále

Více

Společenství vlastníků jednotek domu Bazalková č.p. 831, Praha 10

Společenství vlastníků jednotek domu Bazalková č.p. 831, Praha 10 Zápis ze schůze shromáždění Místo konání: Termín konání: Bytový dům Kolovrátek (garáž) Bazalková 831/1, Praha 10, 103 00 20. května 2011 (pátek) od 19:00 hod.. Za první Schůze shromáždění Společenství

Více

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 3.10.2012 Doba konání: od 18.00 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Zápis z jednání zasedání shromáždění Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeném

Více

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD Lesnicko-dřevařské komory ČR Článek 1 Obecná ustanovení Jednací a volební řád stanovuje práva členů LDK ČR uplatňovaná na valné hromadě, předsednictvu a dozorčí radě, způsob jednání

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno Den konání: 12. dubna 2012 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Viz. prezenční

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 15.03.2012 Doba konání: od 18.00 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, PRAHA 4, IČO : ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA

BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, PRAHA 4, IČO : ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, 149 00 PRAHA 4, IČO : 042 49 020 ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA Konané dne: 03.11.2016 v Komunitním centru Matky Terezy, U Modré školy 2337/1, 149

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

Předsedající, pí. Marcela Pospíšilová, byla schválena 100% přítomných hlasujících.

Předsedající, pí. Marcela Pospíšilová, byla schválena 100% přítomných hlasujících. Z Á P I S z ustavující schůze bytového družstva s názvem Bytové družstvo Plevenská 3115 3117 konané dne 6. dubna 2016 od 17,30 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: oprávnění nájemci

Více

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 28. 05. 2014 od 18:40 hodin ve sportovním centru EDEN, Pod Homolkou 1482, 266 01 Beroun. 1. PREZENCE

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 které se konalo dne 24. června 2014 od 18 hodin v kinosále ZŠ Bronzová č.p. 2027, 155 00 Praha 5. Bod 1) programu Prezence členů a kontrola

Více

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Valná hromada členů Golf Clubu Semily (dále jen GCS) se konala v sobotu dne 17. února 2018 od 14,00 hod. v restauraci U Bernarda v Semilech.

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s.

Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s. Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s. IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov Valná hromada se konala dne 13.5.2015 od 16:30 hodin ve Vítkově v jídelně základní školy. Valná hromada

Více

JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY

JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY Výzkumný ústav pro hnědé uhlí akciová společnost M o s t JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY Výzkumný ústav pro hnědé uhlí akciová společnost M o s t předkládáno valné hromadě dne 18. května 2015 Část A - Úvod Jednací

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 30. 5. 2016 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 11 delegátů z celkového počtu 13 delegátů, 9

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 15.11. 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 dle prezenční

Více

* * * Složení slibu proběhlo tak, že předsedající přečetl slib stanovený v 69 odst. 2 zákona o obcích

* * * Složení slibu proběhlo tak, že předsedající přečetl slib stanovený v 69 odst. 2 zákona o obcích Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 2.11.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou.

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov, konaného dne 5.11.2018, od 17:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Jednací řád. řádné valné hromady společnosti, konané dne 29. června 2017

Jednací řád. řádné valné hromady společnosti, konané dne 29. června 2017 Jednací řád řádné valné hromady společnosti, konané dne 29. června 2017 Článek 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Valná hromada je nejvyšším orgánem společnosti, který schvaluje a rozhoduje všechny záležitosti uvedené

Více

Jednací a volební řád zemědělského družstva se sídlem v Kojčicích. Čl. 1. Úvodní ustanovení

Jednací a volební řád zemědělského družstva se sídlem v Kojčicích. Čl. 1. Úvodní ustanovení Jednací a volební řád zemědělského družstva se sídlem v Kojčicích Čl. 1 Úvodní ustanovení Jednací a volební řád je jedním ze základních družstevních předpisů, který v souladu se stanovami družstva podrobněji

Více

Jednací a volební řád členské schůze konané dne 12. prosince 2017

Jednací a volební řád členské schůze konané dne 12. prosince 2017 Jednací a volební řád členské schůze konané dne 12. prosince 2017 Jednací řád Čl. 1 Zahájení a řízení členské schůze 1) Členskou schůzi zahajuje pověřený člen představenstva, který a) jako předsedající

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ:

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ: Zápis ze shromáždění Společenství jednotek Hnězdenská 583-585, Hnězdenská 583, 181 00 Praha 8, IČ: 29003997 Místo konání: Základní škola Glowackého, Glowackého 6/655, Praha 8Datum konání: 18. 3. 2015 od

Více

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 Konané v úterý dne 26.8 2014 od 18:00 hod v salonku v restauraci Zvonařka na adrese Šafaříkova 1, Praha 2 Program

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec (dále též jako zastupitelstvo

Více

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění:

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění: Předseda výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům č. p. 478, 479 ulice Mazovská, Praha 8, svolává v souladu s 1207 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ): shromáždění vlastníků jednotek

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne 28. 6. 2018 od 18,15 hodin Místo konání: učebna č. 10 v Kulturním středisku MEDIUM, Hradec Králové Přítomno: 44 členů (viz přiložená prezenční

Více

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY Pětihosty 41, 251 67, tel. 323655309, obec.petihosty@volny.cz, www.petihosty.cz Obec Pětihosty Zastupitelstvo obce Pětihosty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pětihosty,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne 1. 11. 2018 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Budíkov (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí Obec Nedvězí Zastupitelstvo obce Nedvězí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nedvězí, konaného dne 4.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání

Více

Obec Petráveč. mob: , Č.j.: Datum:

Obec Petráveč. mob: ,    Č.j.: Datum: Obec Petráveč Petráveč 40, 594 01 Velké Meziříčí, Ič: 00842559 mob: 603 838 161, email: obec@petravec.cz, http://www.petravec.cz Č.j.: Datum: 5.11.2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Valná hromada je schopna se usnášet.

Valná hromada je schopna se usnášet. Zápis z valné hromady akciové společnosti OTAVAN Třeboň a.s. se sídlem Nádražní 641, 379 20 Třeboň IČ 13503031, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl B., vložka

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva a shromáždění vlastníků bytových jednotek

Zápis z členské schůze bytového družstva a shromáždění vlastníků bytových jednotek Zápis z členské schůze bytového družstva a shromáždění vlastníků bytových jednotek Datum: 13.6.2013 Doba konání: Od 18:00 hod. do 20:00 hod. Místo: malý sál KD Krakov, Praha 8, Těšínská 600 Přítomno dle

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 11. listopadu 2010 v 18.00 hod. v sále Hasičské

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

Obec Bílá. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bílá konaného dne , od 16:00 hodin.

Obec Bílá. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bílá konaného dne , od 16:00 hodin. Obec Bílá Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bílá konaného dne 5. 11. 2018, od 16:00 hodin. Před zahájením zasedání bylo členům zastupitelstva obce při prezenci předáno osvědčení o zvolení

Více

NZ 80/2005 N 84/2005 strana první. N o t á ř s k ý z á p i s

NZ 80/2005 N 84/2005 strana první. N o t á ř s k ý z á p i s NZ 80/2005 N 84/2005 strana první N o t á ř s k ý z á p i s sepsaný dne devatenáctého září roku dva tisíce pět (19.9.2005) mnou JUDr. Lenkou Leszay, Ph.D., LL.M., notářkou v Praze, se sídlem notářské kanceláře

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 13.11.2010, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis z jednání náhradní členské schůze

Zápis z jednání náhradní členské schůze Zápis z jednání náhradní členské schůze Artesa, spořitelní družstvo se sídlem v Praze 2, Škrétova 490/12, PSČ 120 00, IČO: 25778722, Datum a místo konání: 28. června 2018 od 10:30 hodin v Národním domě

Více

J E D N A C Í Ř Á D zastupitelstva obce Žitenice

J E D N A C Í Ř Á D zastupitelstva obce Žitenice J E D N A C Í Ř Á D zastupitelstva obce Žitenice Zastupitelstvo obce Žitenice se podle 96 zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, usneslo na tomto svém jednacím

Více

Jednací řád členské schůze spolku Landseer klub České republiky, z.s.

Jednací řád členské schůze spolku Landseer klub České republiky, z.s. Landseerklub České republiky, z.s. IČ 62537253, se sídlem U Kostela 166, Ratboř, 28141, zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle L, vložce 6181 (dále jen LKČR nebo Spolek

Více

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.:

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.: Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. 1) Zahájení zasedání dosavadním starostou obce, zjištění usnášeníschopnosti Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Podhradí Zastupitelstvo obce Podhradí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne 05. 11. 2014, od 18:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S P R O G R A M :

Z Á P I S P R O G R A M : Z Á P I S ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ STAVEBNÍHO BYTOVÉHO DRUŽSTVA KOLÍN konaného dne 21. 11. 2013 od 16,00 hodin ve velkém sále MSD Kolín P R O G R A M : 1) Zahájení, volba a ustanovení orgánů shromáždění

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Újezd, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Újezd, konaného dne Obec Újezd Zastupitelstvo obce Újezd Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Újezd, konaného dne 2. 11. 2018 Přítomni: Frühaufová Alena, Jindrová Ludmila, Gabriela Ptáčková, Štich Václav, Leksa

Více

Vnitřní řád České Federace Kendó. Jednací řád valné hromady ČFK

Vnitřní řád České Federace Kendó. Jednací řád valné hromady ČFK Vnitřní řád České Federace Kendó sekce V. Jednací řád valné hromady ČFK (rev. 3 ze dne 28.1.2016) Obsah 1. Úvodní ustanovení 2. Účast na valné hromadě 3. Program a řízení jednání 4. Prezentace a ověřování

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 99

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 99 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo, Blansko, Pražská 66, konaného dne 19. května 2015 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bukovany termín: místo: přítomni: 26. 2. 2015 17.00 hodin Obecní úřad Bukovany dle prezenční listiny Program jednání: 1. Zahájení a uvítání správce obce

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY. společnosti. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. se sídlem Most, tř. Budovatelů 1395/23, PSČ , IČO:

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY. společnosti. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. se sídlem Most, tř. Budovatelů 1395/23, PSČ , IČO: ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY společnosti DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. se sídlem Most, tř. Budovatelů 1395/23, PSČ 434 01, IČO: 62242504 konané dne 25. 02. 2019 od 13:00 hodin v sídle společnosti

Více

Bytové družstvo Žižkova 2801

Bytové družstvo Žižkova 2801 Bytové družstvo Žižkova 2801 se sídlem Karviná-Hranice, Žižkova 2801/3, PSČ 733 01 IČ: 285 97 036 Zápis v OR vedeném KS Ostrava, oddíl Dr., vložka 2375 Zápis z jednání náhradní členské schůze, konané dne

Více

ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze )

ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze ) Z á p i s ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze ) Přítomni: Celkový počet členů členské samosprávy: dle prezenční listiny: přítomno.. členů členské samosprávy nepřítomno

Více

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 konané dne 4.6 2014 od 17:00 hod v kanceláři BYTYDOMYPRAHA2 společnosti MUROM a.s. na adrese Římská 421/24,

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 nebo jejich

Více

Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves

Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Krásněves, konaného dne 7.11.2014, od 19:00 hodin. Přítomni zastupitelé: Jaroslav Šedý, Bedřich Staněk, Josef

Více

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř Obec Nový Ples Nový Ples 28, 551 01 Jaroměř IČO: 00272892 e-mail:novy.ples@cbox.cz 724 180 090 Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nový Ples konaného dne 2. 11. 2018 Začátek jednání: 18:15

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 10. listopadu 2010 od 19:30 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 10. listopadu 2010 od 19:30 hodin. Obec Adamov Zastupitelstvo obce Adamov Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 10. listopadu 2010 od 19:30 hodin. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Přítomno je 11 zvolených členů zastupitelstva Členové zastupitelstva obce byli s termínem a programem

Více

Obec Ratíškovice Zastupitelstvo Obce Ratíškovice

Obec Ratíškovice Zastupitelstvo Obce Ratíškovice Obec Ratíškovice Zastupitelstvo Obce Ratíškovice Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Ratíškovice, konaného dne 3. listopadu 2014, v 18.00 hodin Přítomni: 15 členů ZO (dle přiložené prezenční

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne 6. 11. 2014, od 19.00 hodin v restauraci Česká hospoda Přítomni: Vnislav Konvalinka, Karel Čech, Vojtěch Musil, Miroslav Stříbrný,

Více

Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy, konaného dne , od 18:00 hodin.

Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy, konaného dne , od 18:00 hodin. Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy, konaného dne 30.10.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014

Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014 Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014 Přítomni: Ing. Aleš Maloch, Jiří Vondrák, Václav Lhota, Michal Šindelář, Miroslav

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Datum a místo konání: 10. června 2014, v ZŠ Bronzová od 18:00 hod. Obsah: 1 Přivítání účastníků, předložení programu, seznámení s pravidly

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od 19.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice (dále

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne 6. 11. 2014, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Borek bylo zahájeno v 16,00 hodin dosavadním

Více

Zápis z valné hromady Svazku obcí pro vodovody a kanalizace konané dne 12. prosince 2017

Zápis z valné hromady Svazku obcí pro vodovody a kanalizace konané dne 12. prosince 2017 Zápis z valné hromady Svazku obcí pro vodovody a kanalizace konané dne 12. prosince 2017 Přítomni : podle prezenční listiny uložené u manažera Svazku obcí Přítomno /při zahájení/ : 17 = 45 hlasů město

Více

Zápis. 2. Složení slibu členů zastupitelstva

Zápis. 2. Složení slibu členů zastupitelstva - 1-1.zasedání zastupitelstva města - 1 - Zápis z 1.ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Tachova, které se konalo dne 8. listopadu 2010 od 18:00 hodin v kinosále areálu Mže v Tachově, Hornické ulici

Více

Zápis č. 1 Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tehov konaného dne 3. listopadu 2014 od 19:00 v jednacím sále Obecního úřadu Tehov

Zápis č. 1 Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tehov konaného dne 3. listopadu 2014 od 19:00 v jednacím sále Obecního úřadu Tehov Obec Tehov, okr. Praha-východ Zastupitelstvo obce Tehov Zápis č. 1 Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tehov konaného dne 3. listopadu 2014 od 19:00 v jednacím sále Obecního úřadu Tehov Přítomni:

Více

ZÁPIS. 4. Informace představenstva o výsledcích kontroly Státní energetické inspekce

ZÁPIS. 4. Informace představenstva o výsledcích kontroly Státní energetické inspekce ZÁPIS Z členské schůze Bytového družstva Stojanova 6, družstvo, se sídlem Brno, Stojanova 370/6, PSČ 602 00, IČO: 27737284, konané dne 16. 5. 2011 v prostorách domu Stojanova 6 1. Zahájení Schůzi zahájil

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV Oblastní stavební bytové družstvo Děčín se sídlem v Děčíně IV, Jeronýmova 425, PSČ 405 63 zapsáno v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr XXVI, vložka 302 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ

Více

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 21. 3. 2015 Místo konání: Doba konání: Přítomni:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h Obec Suchodol Zastupitelstvo obce Suchodol Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne 30. 10. 2018, od 19.00 h Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC DOLNÍ SLIVNO IČ : Dolní Slivno, č.p. 40 Tel , ID : 3amatz6

OBEC DOLNÍ SLIVNO IČ : Dolní Slivno, č.p. 40 Tel ,   ID : 3amatz6 OBEC DOLNÍ SLIVNO IČ : 00237701 294 78 Dolní Slivno, č.p. 40 Tel. 326 393 225, e-mail: starosta@dolnislivno.cz, ID : 3amatz6 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Dolní Slivno Datum konání:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Doubravice Zastupitelstvo obce Doubravice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice konaného dne 30.10.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obecní úřad: Hlavenec čp. 82, Předměřice nad Jizerou

Obecní úřad: Hlavenec čp. 82, Předměřice nad Jizerou Zápis č.5/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce HLAVENEC konaného dne 30. října 2018 v 19 hodin. Přítomni: členové zastupitelstva obce: JUDr. Jaroslav Čurda Alena Kastnerová, DiS. Veronika Matulová

Více

Zápis z jednání řádné členské schůze Bytového družstva Brandlova 1560-2

Zápis z jednání řádné členské schůze Bytového družstva Brandlova 1560-2 Zápis z jednání řádné členské schůze Bytového družstva Brandlova 1560-2 Datum a místo konání : 28.5.2003, v ZŠ Květnového vítězství, Praha 4 - J.M. Jednání započato v 19.00. hod. Úvodem jednání provedl

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více