Zápis ze 7. řádné členské schůze

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze 7. řádné členské schůze"

Transkript

1 Zápis ze 7. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97, IČ: , se sídlem Sokolovská 86/97, Karlín, Praha 8, konané dne od 20:00 hod. Místo konání: Praha 8, Sokolovská 83 v prostorách MFF UK, učebna K6 Počet přítomných: 24 členských podílů Svolavatelé: představenstvo Michal Špíšek, Jindřich Jiras Předsedající: Michal Špíšek Zapisovatel: Jindřich Jiras Ověřovatelé zápisu: Pavlína Koníčková, Eva Jirasová Sčitatel: Jana Křížová Program schůze: 1. Zahájení schůze svolavatelem, splnění formálních náležitostí - zejm. kontrola prezence, usnášeníschopnosti, schválení návrhu jednacího řádu (viz příloha č. 1 této pozvánky) a volba orgánů členské schůze (představenstvo) 2. Informace o spolupráci s Austisem a jednotlivými dodavateli (představenstvo) a. SIPO b. dlužníci k c. elektrická energie d. plyn a teplo (kotelna) e. voda a kanalizace f. odvoz odpadu a zanáška g. revize - elektro v domě, hromosvody, plyn, požární ochrana h. měřidla a odečty i. výtah j. úklid k. údržba l. havarijní služby m. havarijní systém Austisu n. bankovní služby - běžný účet, splácení úvěru o. pojistná událost - opravy, havarijní zásah Bytoservisu, plnění od ČPP p. zpráva webových stránek, vlastní doména, hosting 3. Schválení smluv s novými dodavately (členská schůze) 4. Předání a převzetí nových výpočtových listů (členové družstva) 5. Podpisy smluv nových členů družstva (členové družstva) 6. Podpisy protokolů o převzetí přidělených sklepních kójí (členové družstva) 7. Poplatky a zálohy nebytových prostor, smlouva s MČ P8, pohledávky za MČ P8 (představenstvo) 8. Projednání pronájmu prádelny (členská schůze) 9. Sdělení o již uskutečněných/zamýšlených převodech členského podílu a stanovení podmínek budoucích převodů (členové družstva) 10. Volby do orgánů BD představenstvo a kontrolní komise (členská schůze) 11. Odměny pro členy představenstva BD 12. Projednání tématu volných jednotek (představenstvo) 13. Uložení souvisejících úkolů členskou schůzí představenstvu a případně určení termínu další členské schůze (členská schůze) 14. Ukončení členské schůze (předsedající) Strana 1 (celkem 5)

2 1. Zahájení, jednací řád a orgány členské schůze Za představenstvo zahájil p. Špíšek. Dále navrhl hlasovat o přijetí Jednacího řádu v navrženém znění dle přílohy pozvánky na členskou schůzi. Usnesení: Členská schůze přijala návrh jednacího řádu v navrženém znění. Jednacího řád je nedílnou součástí toto zápisu jako příloha č.1. Dále navrhl orgány členské schůze v následujícím složení: Předsedající: Michal Špíšek Zapisovatel: Jindřich Jiras Ověřovatelé zápisu: Pavlína Koníčková, Eva Jirasová Sčitatel: Jana Křížová orgány členské schůze v navrženém znění. Řízení členské schůze se ujal předsedající p. Špíšek. Sčitatelka Jana Křížová provedla kontrolu prezence a potvrdila, že členská schůze je usnášení schopná, jelikož se jí účastní 24 družstevních podílů z 36 viz. prezenční listina, která je nedílnou součástí toto zápisu jako příloha č Informace o spolupráci s Austisem a jednotlivými dodavateli P. Špíšek a p. Jiras konstatovali, že spolupráce s Austisem je velmi špatná a doporučili ukončit spolupráci nejpozději k , po vyúčtování energií a služeb za r a) P. Špíšek konstatoval, že se službou SIPO je spojen poplatek přibližně 260,- Kč/měsíc a navrhl rozúčtovat tyto náklady pouze na nájemníky, kteří platí SIPEM. b) P. Špíšek oznámil, že BD nikdo nedluží větší částku (maximálně jde o stokoruny) a existují dva dlužníci, kteří dluží ještě MČP8 za letní měsíce Tento dluh není svojí výší pro BD nebezpečný. c) až k) P. Špíšek konstatoval, že smlouvy s dodavateli, které vyjmenoval a uvedl důvody pro jejich změnu/zachování, jednotlivých služeb jsou od jejich uzavření zveřejněny na webu družstva a doporučil je ke schválení. l) P. Špíšek konstatoval, že smlouva s havarijní službou nebyla dosud uzavřena, protože paušální poplatek je vysoký a následná platba za havarijní výjezd vysoká. Navrhl, aby havarijní práce byly prováděny v případě možností smluvním údržbářem a ve výjimečných případech, kdy to nebude možné, byla využita externí havarijní služba bez měsíčního paušálního poplatku. Dále upozornil nájemníky, že havarijní či jiné služby objednané přímo nájemníky bez předchozího souhlasu představenstva nebudou proplaceny. m) P. Špíšek seznámil plénum s havarijním systémem Austisu. n) P. Špíšek oznámil plénu, že první splátka jistiny úvěru RSTS proběhla v prosinci. o) Pojistné plnění za pojistnou událost požár ve světlíku bylo ve výši ,- Kč. Po uhrazení nákladů spojených s odstraňováním škod zbylo cca 9.000,- Kč a navrhl, aby tato částka byla převedena do fondu oprav. p) P. Špíšek oznámil plénu, že s ohledem na blížící ukončení jeho členství by bylo vhodné najít nového správce webových stránek. Pí. Křížová projevila ochotu tuto činnost zajišťovat. P. Jiras navrhl, aby si družstvo nechalo zaregistrovat vlastní doménu a zajistit služby web hostingu. Předpokládané náklady cca 1.000,- Kč/rok. Strana 2 (celkem 5)

3 - výpověď smlouvy s Austisem nejpozději k datu rozúčtování nákladů spojených se službou SIPO pouze na nájemníky, kteří platí SIPEM - důsledné vymáhání dlužné částky od dlužníků v souladu se stanovami - provádění havarijních prací v případě možností smluvním údržbářem a ve výjimečných případech, kdy to nebude možné, provádění externí havarijní službou bez měsíčního paušálního poplatku - převedení kladného zůstatku z pojistné události do fondu oprav - nového správce webových stránek pí. Křížovou, resp. jejího přítele - zajištění registrace vlastní domény a služby web hostingu za předpokládané náklady cca 1000,- Kč/rok 3. Schválení smluv s novými dodavateli všechny dosud představenstvem uzavřené smlouvy s dodavateli služeb a/nebo energií. 4. Předání a převzetí nových výpočtových listů P. Špíšek seznámil plénum s novými výpočtovými listy, kde došlo vlivem úspor sjednaných s novými dodavateli ke snížení plateb o cca 5% a předal je přítomným. 5. Podpisy smluv nových členů družstva P. Špíšek seznámil plénum se skutečností, že je třeba zadat vypracování smluv advokátovi a představenstvo se bude nyní snažit vyjednat příznivější cenu s Mgr. Schejbalem, než byla sjednána za prvotní přípravu smluv. 6. Podpisy protokolů o převzetí přidělených sklepních kójí P. Jiras seznámil plénum s problémem sklepních kójí obsazených neznámými uživateli a navrhl jejich vyklizení, pokud se uživatelé nenahlásí do 30 dnů od zveřejnění výzvy na nástěnce v domě. Dále předal zájemcům o sklepy k podpisu protokoly o převzetí přidělených sklepních kójí a seznámil plénum se zájmem Polévkárny o pronájem 3 sklepních kójí. - vyklizení sklepních kójí užívaných bez souhlasu představenstva, pokud se uživatelé nenahlásí představenstvu do 30 dnů od zveřejnění výzvy na nástěnce v domě - pronájem nevyužitých/volných sklepních kójí za částku min. 333,- Kč/měsíc. Poměrem hlasů 21 pro 3 zdržel se 0 proti 7. Poplatky a zálohy nebytových prostor, smlouva s MČ P8, pohledávky za MČ P8 P. Jiras seznámil plénum s pohledávkami za MČP8 spojenými se závadami při předání/převzetí domu a zdlouhavými jednáními s MČP8 v této věci. Dále seznámil plénum s problematikou smlouvy s MČP8 ve věci poplatků a záloh za nebytové prostory a s průtahy ze strany MČP8. Strana 3 (celkem 5)

4 8. Projednání pronájmu prádelny P. Jiras seznámil plénum se zájmem třetí strany o pronájem prádelny. Usnesení: Členská schůze neschválila pronájem prádelny třetí straně. Poměrem hlasů 7 pro 11 zdržel se 6 proti 9. Sdělení o již uskutečněných/zamýšlených převodech členského podílu a stanovení podmínek budoucích převodů S ohledem na množství uskutečněných převodů a náklady s převodem spojenými (smlouvy, vyúčtování energií a služeb, atd.) navrhl p. Jiras schválení poplatku za převod družstevního podílu. Po diskuzi bylo přistoupen k hlasování. - stanovení poplatku družstvu za převod družstevního podílu rodinnému příslušníkovi v 1. dědické skupině (vlastní otec, matka, bratr, sestra, syn, dcera) ve výši 5.000,- Kč Poměrem hlasů 23 pro 0 zdržel se 1 proti - stanovení poplatku družstvu za převod družstevního podílu jinému než rodinnému příslušníkovi ve výši ,- Kč - plátcem poplatku je převodce družstevního podílu, ručitelem platby poplatku je nabyvatel družstevního podílu - převodce a nabyvatel družstevního podílu jsou povinni doručit představenstvu vzorový formulář družstva Prohlášení o převodu družstevního podílu umístěný na web. stránkách družstva, kde jsou vyjma zákonem stanovených údajů uvedeny kontaktní údaje nabyvatele (tel., , doručovací adresa) a kompletní údaje o stavu bytových měřidel (ÚT, TUV a SV) společně s datem pro účelyvyúčtování (vždy k poslednímu dni příslušného měsíce) 10. Volby do orgánů BD představenstvo a kontrolní komise P. Špíšek konstatoval, že s ohledem na převod družstevního podílu p. Schejbala zaniklo jeho členství v představenstvu. Dále konstatoval, že s ohledem na jeho plánovaný převod družstevního podílu zanikne jeho členství v představenstvu během února a tak nebude představenstvo usnášeníschopné. Po diskuzi navrhl členské schůzi volbu nových členů představenstva. Jediným zájemcem o členství v představenstvu byla: Jana Hornofová, nar Usnesení: Členská schůze zvolila člena představenstva Janu Hornofovou. Poměrem hlasů 21 pro 3 zdržel se 0 proti P. Špíšek dále konstatoval, že pí. Radová rezignovala na členství v kontrolní komisi. Po diskuzi navrhl členské schůzi volbu nových členů kontrolní komise. Jediným zájemcem o členství v kontrolní komisi byla: Jana Křížová, nar Usnesení: Členská schůze zvolila člena kontrolní komise Janu Křížovou. Poměrem hlasů 23 pro 1 zdržel se 0 proti 11. Odměny pro členy představenstva BD P. Špíšek navrhl odměnu každého člena dosud neodměněného bývalého, současného a budoucího představenstva ve výši 2000,- Kč hrubého za každý započatý měsíc ve funkci. Strana 4 (celkem 5)

5 odměnu každého člena dosud neodměněného bývalého, současného a budoucího představenstva ve výši 2.000,- Kč hrubého za každý započatý měsíc ve funkci. 12. Projednání tématu volných jednotek P. Špíšek konstatoval, že původně schválený prodej volných jednotek formou internetové aukce se ukázal jako ne příliš šťastný, protože touto formou se prodávají téměř výhradně podíly v exekuci se všemi negativy s tím spojenými. Dále bylo plénum seznámeno s dostupými cenami za prodej dosud realizovaných podílů a orientačními náklady spojenými s prodejem podílu prostřednictvím realitní kanceláře. Po diskuzi bylo přistoupeno k hlasování. Usnesení: Členská schůze schvaluje - prodej družstevních podílů spojených s volnými jednotkami a to členovi družstva, který učiní nejvyšší nabídku doručenou písemně představenstvu do Minimální výše nabídky byla stanovena na ,- Kč/m2 - v případě, že žádný člen družstva nedoručí nabídku v souladu s výše uvedenými podmínkami, budou družstevní podíly spojené s volnými jednotkami nabídnuty k volnému prodeji prostřednictvím realitní kanceláře za minimální cenu ,- Kč/m2 - finanční prostředky získané prodejem družstevních podílů spojených s volnými jednotkami budou převedeny do fondu oprav Poměrem hlasů 23 pro 0 zdržel se 1 proti 13. Uložení souvisejících úkolů členskou schůzí Usnesení: Členská schůze ukládá představenstvu následující úkoly: - zajistit vhodného správce místo Austis - vymáhat po MČP8 zajištění odpadového hospodářství uživatelů nebytových prostor včetně třídění odpadu 14. Ukončení členské schůze. P. Špíšek poděkoval členům za účast a ukončil členskou schůzi. Schůze členů družstva byla ukončena v 22:15 hod. Tento zápis byl pořízen ve čtyřech vyhotoveních, dvě vyhotovení obdrží představenstvo a po jednom vyhotovení obdrží kontrolní komise a zapisovatel. Zapisovatel Jindřich Jiras Předsedající Michal Špíšek Ověřovatel zápisu Pavlína Koníčková Ověřovatel zápisu Eva Jirasová Přílohy: 1. Jednací řád 2. Prezenční listina Strana 5 (celkem 5)

Zápis ze 4. řádné členské schůze

Zápis ze 4. řádné členské schůze Zápis ze 4. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97, IČ: 03274853, se sídlem Sokolovská 86/97, Karlín, 186 00 Praha 8, konané dne 18.6.2015 od 20:00 hod. Místo konání: Praha 8, Sokolovská

Více

Zápis ze 6. řádné členské schůze

Zápis ze 6. řádné členské schůze Zápis z 6. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97 ze dne 17.9. 2015. Zápis ze 6. řádné členské schůze Bytového družstva Sokolovská 86/97, IČ: 03274853, se sídlem Sokolovská 86/97, Karlín,

Více

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04. Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.2008 Zápis z členské schůze družstva ze dne 16.07.2008

Více

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze:

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze: Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 20.04.2011 Doba konání: od 18.00 hod do 20.30 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění:

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění: Předseda výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům č. p. 478, 479 ulice Mazovská, Praha 8, svolává v souladu s 1207 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ): shromáždění vlastníků jednotek

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 15.03.2012 Doba konání: od 18.00 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ:

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ: Zápis ze shromáždění Společenství jednotek Hnězdenská 583-585, Hnězdenská 583, 181 00 Praha 8, IČ: 29003997 Místo konání: Základní škola Glowackého, Glowackého 6/655, Praha 8Datum konání: 18. 3. 2015 od

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 nebo jejich

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO JW PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva JW. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA JW, IČ 021 21 590 Stránka 1

BYTOVÉ DRUŽSTVO JW PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva JW. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA JW, IČ 021 21 590 Stránka 1 BYTOVÉ DRUŽSTVO JW PLATEBNÍ ŘÁD Bytového družstva JW 2014 PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA JW, IČ 021 21 590 Stránka 1 OBSAH 1. Úvodní ustanovení... 3 2. Základní pojmy... 3 3. Základní úhrady... 3 4. Platby

Více

ZÁPIS. 3. Informace o stavu vytápění v našem domě a výběr dodavatele ventilů a termohlavic k otopným žebříkům v koupelnách

ZÁPIS. 3. Informace o stavu vytápění v našem domě a výběr dodavatele ventilů a termohlavic k otopným žebříkům v koupelnách ZÁPIS Z členské schůze Bytového družstva Stojanova 6, družstvo, se sídlem Brno, Stojanova 370/6, PSČ 602 00, IČO: 27737284, konané dne 14. 2. 2011 v prostorách domu Stojanova 6 1. Zahájení Schůzi zahájil

Více

ZÁPIS. 4. Informace představenstva o výsledcích kontroly Státní energetické inspekce

ZÁPIS. 4. Informace představenstva o výsledcích kontroly Státní energetické inspekce ZÁPIS Z členské schůze Bytového družstva Stojanova 6, družstvo, se sídlem Brno, Stojanova 370/6, PSČ 602 00, IČO: 27737284, konané dne 16. 5. 2011 v prostorách domu Stojanova 6 1. Zahájení Schůzi zahájil

Více

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 v prostorách Literárního salonu - II. patro Regionální knihovny Karviná, ul. Centrum 2296/16 Přítomni dle presenční listiny Ad 1/

Více

Předseda představenstva Ing. Lubomír Kmoch přednesl návrh usnesení a požádal přítomné o vyjádření. K předmětnému návrhu nebylo připomínek.

Předseda představenstva Ing. Lubomír Kmoch přednesl návrh usnesení a požádal přítomné o vyjádření. K předmětnému návrhu nebylo připomínek. Z Á P I S z jednání členské schůze družstva Bytové družstvo Bohúňova 1336-1338, IČ: 25652699, se sídlem Bohúňova 1338, Praha 4, PSČ 149 00, zapsaného dne 12.03.1998 v obchodním rejstříku, vedeném Městským

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO ZÁHORSKÉHO PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva Záhorského. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁHORSKÉHO Stránka 1

BYTOVÉ DRUŽSTVO ZÁHORSKÉHO PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva Záhorského. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁHORSKÉHO Stránka 1 BYTOVÉ DRUŽSTVO ZÁHORSKÉHO PLATEBNÍ ŘÁD Bytového družstva Záhorského 2014 PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁHORSKÉHO Stránka 1 1. Úvodní ustanovení... 3 2. Základní pojmy... 3 3. Základní úhrady... 3 4.

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 konaného dne 17.6. 2015 od 19:45: hodin v kinosále

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, PRAHA 4, IČO : ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA

BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, PRAHA 4, IČO : ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, 149 00 PRAHA 4, IČO : 042 49 020 ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA Konané dne: 03.11.2016 v Komunitním centru Matky Terezy, U Modré školy 2337/1, 149

Více

Bytové družstvo INSTART

Bytové družstvo INSTART Bytové družstvo INSTART Mladotova 7/667 103 00 Praha 10-Kolovraty (IČ: 00 54 93 80) Zápis z členské schůze bytového družstva konané dne 2. 5. 2007 Přítomni: 77 družstevníků ze 143, tedy 53,85 % Hosté:

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 27.02.2013 Doba konání: od 18.00 hod do 19.00 hod. Místo: Sušárna Poznaňská 436/31 Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze (předsedající,

Více

Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne v Praze

Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne v Praze Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 29.6. 2006 v Praze Schůzi řídí: Radek Živný Zapisovatelem zápisu byla jmenována Regína Kolandová Ověřovatelem zápisu byla jmenována

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 25. 2. 2010 Doba konání: Od 18.30 hod do 20.15 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů

Více

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Datum konání členské schůze: Dne 21. 6. 2013 v hotelu AVION, nám. E. Husserla, Prostějov

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 27.11.2012 Doba konání: od 17.15 hod do 19.30 hod. Místo: kancelář BD, Poznaňská 435/33, Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze

Více

Zápis z členské schůze ze dne 23. 5. 2012

Zápis z členské schůze ze dne 23. 5. 2012 Zápis z členské schůze ze dne 23. 5. 2012 Členská schůze Bytového družstva Ostružinová Medlánky se sídlem Brno, Ostružinová 497/5, 621 00 Brno, IČ 293 00 070, konaná dne 23. 5. 2012 v 18:30 hodin ve Společenském

Více

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 28. 05. 2014 od 18:40 hodin ve sportovním centru EDEN, Pod Homolkou 1482, 266 01 Beroun. 1. PREZENCE

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA AVION OLOMOUC

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA AVION OLOMOUC ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA AVION OLOMOUC Datum konání: 10.5.2017 v 18:00 hod v restauraci Avion Přítomni zastupitelé: Jiří Padevět, Blanka Lasovská, Eva Koblihová Přítomni kontrolní komise:

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 dle prezenční

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 17.10.2013 Doba konání: od 18.00 hod do 19.00 hod. Místo: Sušárna Poznaňská 436/31 Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze (předsedající,

Více

Z á p i s. Pozváno: 87 členů družstva. Přítomno: Členská schůze je usnášeníschopná.

Z á p i s. Pozváno: 87 členů družstva. Přítomno: Členská schůze je usnášeníschopná. Z á p i s z členské schůze družstevníků Bytového družstva Mělník, Bezručova 2898-2903, která se konala dne 26.6.2014 od 19.00 hod. v prostorách školní jídelny SOU Cukrovar, Mělník Pozváno: Přítomno: 106

Více

Bytové družstvo Žižkova 2801

Bytové družstvo Žižkova 2801 Bytové družstvo Žižkova 2801 se sídlem Karviná-Hranice, Žižkova 2801/3, PSČ 733 01 IČ: 285 97 036 Zápis v OR vedeném KS Ostrava, oddíl Dr., vložka 2375 Zápis z jednání náhradní členské schůze, konané dne

Více

Zápis č. 6/07 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 27. 3. 2007 v Praze

Zápis č. 6/07 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 27. 3. 2007 v Praze Zápis č. 6/07 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 27. 3. 2007 v Praze Schůzi řídí: Radek Živný Zapisovatel zápisu: Iva Chludilová Ověřovatel zápisu: Michal Beránek Sčitatel hlasů:

Více

SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ TRUTNOV IČ: , DIČ: CZ Zápis č

SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ TRUTNOV IČ: , DIČ: CZ Zápis č SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV IČ: 287 95 741, DIČ: CZ 287 95 741 Zápis č. 2011-01 Ze shromáždění konaného dne 28. dubna 2011 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p. 903 911, Praha 9 konaného dne 9.10.2012 od 19,00 hodin ve společných prostorách domu č.p. 908, ulice Františkova, Praha 9

Více

ČLENSKÁ SCHŮZE SBD Kateřinky 875 ze dne /shrnutí návrhů a hlasování dle programu schůze/

ČLENSKÁ SCHŮZE SBD Kateřinky 875 ze dne /shrnutí návrhů a hlasování dle programu schůze/ SBD Kateřinky 875, Proutěná 418 až 421, Praha 4, 149 00 ČLENSKÁ SCHŮZE SBD Kateřinky 875 ze dne 11.12.2014 /shrnutí návrhů a hlasování dle programu schůze/ Místo a čas konání: suterén, společenská místnost

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

Zápis č. 19/12 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne v Praze

Zápis č. 19/12 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne v Praze Zápis č. 19/12 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 19. 4. 2012 v Praze Zahájeno v 19 hodin V čase zahájení schůze přítomno 56 členů BD, schůze tedy byla usnášení schopná. Schůzi

Více

Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 10.3. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku konané dne 10. listopadu 2014 v době od 19:00 hod. v sušárně č. 1 v domě čp. 1542. Členskou schůzi zahájil pan Parkan v 19:05 hodin. Byla provedena prezence

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012 Bytové družstvo U Arény Ostrava Vítkovice, Sovova 1340/14, PSČ 703 00 IČ: 26829681 Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě v oddílu Dr 1746 http://bd-u-areny.unas.cz ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 které se konalo dne 24. června 2014 od 18 hodin v kinosále ZŠ Bronzová č.p. 2027, 155 00 Praha 5. Bod 1) programu Prezence členů a kontrola

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Den konání: 14. června 2006 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Předseda družstva:

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin Společenství vlastníků jednotek domu Křivoklátská čp. 302, 199 00 Praha Letňany IČO: 26718499, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl S, vložka 2623

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Den konání: 22. června 2005 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Předseda družstva:

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 15.11. 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 dle prezenční

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 15. 05. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství domu Breitcetlova čp , dne 7. dubna 2016

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství domu Breitcetlova čp , dne 7. dubna 2016 Shromáždění vlastníků je svoláno výborem v souladu s čl. VII odst. 4 stanov Společenství domu Breitcetlova čp. 876 880. Přítomni: vlastníci bytových jednotek dle prezenční listiny (příloha č. 1) a jejich

Více

Zápis z 9. členské schůze konané dne 28. dubna 2009 od 18,00 hodin v salonku hotelu DUKLA ve Vyškově.

Zápis z 9. členské schůze konané dne 28. dubna 2009 od 18,00 hodin v salonku hotelu DUKLA ve Vyškově. Bytové družstvo Letní Pole Vyškov, Dědice, Osvobození 617/4, PSČ 682 01 IČ: 27708403 Registrace: KS Brno, Dr., vložka 4366 ze dne 15.11.2006 Bankovní spojení: 1889659399/0800 Zápis z 9. členské schůze

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne 28. 6. 2018 od 18,15 hodin Místo konání: učebna č. 10 v Kulturním středisku MEDIUM, Hradec Králové Přítomno: 44 členů (viz přiložená prezenční

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 26.11.2014 Doba konání: od 18.30 hod Místo: Mateřská škola Poznaňská 462/32 Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba pracovních funkcí schůzí (předsedající,

Více

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod.

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560, 561, 562, 563 a 564 se sídlem Praha 5, Jinonice, Bochovská 564/7 konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. v posluchárně č.

Více

Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne klub Aero, Odolena Voda

Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne klub Aero, Odolena Voda Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne 13.5.2019 klub Aero, Odolena Voda Pořad jednání : 1. Zahájení jednání 2. Volby komisí, zapisovatele a ověřovatele zápisu 3. Informace

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Datum a místo konání: 10. června 2014, v ZŠ Bronzová od 18:00 hod. Obsah: 1 Přivítání účastníků, předložení programu, seznámení s pravidly

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 30. prosince 2018, od 15:00 hodin, v místním hostinci. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 1. INFORMACE DLE OBCHODNÍHO REJSTŘÍKU Obchodní název: Bytové družstvo Mezírka 16 Sídlo: Petruškova 2764/16, 700 30 Ostrava Zábřeh Právní forma: družstvo Datum zápisu: 17.

Více

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 konané dne 4.6 2014 od 17:00 hod v kanceláři BYTYDOMYPRAHA2 společnosti MUROM a.s. na adrese Římská 421/24,

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK domu č.p. 497, 498, 499, 500, 501, ul. J.A.Komenského, v Mostě konané dne 18. 9. 2006 od 17. 00 hod. Program shromáždění: 1. Zahájení 2. Kontrola usnášení

Více

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh ZÁPIS ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh Shromáždění delegátů se konalo dne 11.6.2018 v 16.00 hodin v Motelu Zábřeh. Dle Čl. 59, odst.

Více

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva. Bytové družstvo Korunní č.p. 1053, Praha 2 IČ se sídlem Korunní č.p.

Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva. Bytové družstvo Korunní č.p. 1053, Praha 2 IČ se sídlem Korunní č.p. Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Korunní č.p. 1053, Praha 2 IČ 027 69 174 se sídlem Korunní č.p. 1053,00 Praha 2 konané dne 27. 8. 2014 od 17,00 hod. v kanceláři BYTYDOMYPRAHA2

Více

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ:

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ: Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 27. 05. 2015 od 18:00 hodin v restauraci sportovního centra EDEN,Pod Homolkou 1482,

Více

Zápis ze schůze SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků Rižská 1580/7, Praha 10 konané dne

Zápis ze schůze SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků Rižská 1580/7, Praha 10 konané dne Zápis ze schůze SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků Rižská 1580/7, Praha 10 konané dne 17. 3. 2016 Datum 17. 3. 2016 Místo Toulcův dvůr, Kubátova, P10 Účastníci Členové SVJ pro dům Rižská 1580

Více

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 3.10.2012 Doba konání: od 18.00 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno Den konání: 12. dubna 2012 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Viz. prezenční

Více

Zápis z jednání řádné členské schůze bytového družstva Na Klášterním 6 (IČ 62408623)

Zápis z jednání řádné členské schůze bytového družstva Na Klášterním 6 (IČ 62408623) Zápis z jednání řádné členské schůze bytového družstva Na Klášterním 6 (IČ 62408623) Den konání: 12.5.2014 Místo konání: Na Klášterním 6, č.p. 1898 162 00 Praha 6 Schůzi zahájil a řídil Václav Vrána Pan

Více

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Zápis z jednání zasedání shromáždění Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeném

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu č.1 tohoto

Více

Společenství vlastníků jednotek domu Bazalková č.p. 831, Praha 10

Společenství vlastníků jednotek domu Bazalková č.p. 831, Praha 10 Zápis ze schůze shromáždění Místo konání: Termín konání: Bytový dům Kolovrátek (garáž) Bazalková 831/1, Praha 10, 103 00 20. května 2011 (pátek) od 19:00 hod.. Za první Schůze shromáždění Společenství

Více

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 4. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení: 17:00 hodin Ukončení: 17:20

Více

Ze zasedání se omluvil zastupitel Ing. Marek Světlík. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti: 0 Zdrželi se: 0

Ze zasedání se omluvil zastupitel Ing. Marek Světlík. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 15. prosince 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

NABÍDKA SLUŽEB. Informace o firmě. Předmět podnikání: Zpracování písemností na SW. Pojištění : Kontaktní údaje:

NABÍDKA SLUŽEB. Informace o firmě. Předmět podnikání: Zpracování písemností na SW. Pojištění : Kontaktní údaje: Nabídka služeb NABÍDKA SLUŽEB Informace o firmě Společnost Sia Consulting, s.r.o. podniká v oboru vedení účetnictví, daňové evidence a správy nemovitostí. Zajišťujeme ekonomické činnosti spojené se správou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:04

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne 1. 11. 2018 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Budíkov (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Sv. Ján Kuřim, družstvo se sídlem Jungmannova č.p. 968, Kuřim

Zápis z členské schůze Bytového družstva Sv. Ján Kuřim, družstvo se sídlem Jungmannova č.p. 968, Kuřim Zápis z členské schůze Bytového družstva Sv. Ján Kuřim, družstvo se sídlem Jungmannova č.p. 968, 664 34 Kuřim konané dne 28.dubna 2008 v 18:00 hod. v kulturním domě v Kuřimi. Přítomni: dle prezenční listiny

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Platební řád. Článek 1. A/ Členové družstva, kteří jsou nájemci družstevního bytu, jsou povinni hradit:

Platební řád. Článek 1. A/ Členové družstva, kteří jsou nájemci družstevního bytu, jsou povinni hradit: Platební řád Bytové družstvo Lucemburská 2136/16 podle článku 26 a násl. Stanov Bytového družstva přijímá a schvaluje tato pravidla pro platby členů družstva (dále jen Platební řád ): Článek 1. A/ Členové

Více

Počet bytů: 26 NS: 5621

Počet bytů: 26 NS: 5621 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků bytů Kubíkova 18, 20, Brno, se sídlem Kubíkova č. pop. 2294/18, PSČ 628 00 konané dne 9. 11. 2016 v sušárně domu Kubíkova 20 Počet bytů: 26 NS: 5621 Na Shromáždění

Více

Počet přítomných členů BD byl 46, schůze byla usnášení schopná.

Počet přítomných členů BD byl 46, schůze byla usnášení schopná. Zápis č. 10/08 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 30. 9. 2008 v Praze Schůzi řídí: Radek Živný Zapisovatel: Iva Štohanzlová Ověřovatel zápisu: Ing. Jitka Havlanová Sčitatelé

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 30. 5. 2016 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 11 delegátů z celkového počtu 13 delegátů, 9

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva RIVERSIDE

Zápis z členské schůze bytového družstva RIVERSIDE Zápis z členské schůze bytového družstva RIVERSIDE Schůze konaná dne: 29. 11. 2012 Začátek konání: 18:00 hod Skutečné zahájení: 18:00 hod Ukončení schůze: 20:00 hod Místo konání: ZŠ Křídlovická Počet zúčastněných

Více

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice IČO 24271730, sídlem U Hostavického potoka 735/31, 198 00 Praha 9, konané dne 27. 3. 2013 od 18 hod. v Hotelu

Více

Bytové družstvo Republika. Pravidla pro přidělování uvolněného družstevního podílu/bytů Pravidla pro výměnu bytů nečlenů družstva

Bytové družstvo Republika. Pravidla pro přidělování uvolněného družstevního podílu/bytů Pravidla pro výměnu bytů nečlenů družstva Bytové družstvo Republika Pravidla pro přidělování uvolněného družstevního podílu/bytů I. Obecná ustanovení Pravidla jsou připravena v souladu s usnesením 29. členské schůze Bytového družstva Republika

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Koberovice Zastupitelstvo obce Koberovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

S T A N O V Y BYTOVÉHO DRUŽSTVA CHABAŘOVICKÁ

S T A N O V Y BYTOVÉHO DRUŽSTVA CHABAŘOVICKÁ PŘEHLED ZMĚN NÁVRH PŘEDSTAVENSTVA NA ÚPRAVU STANOV PRO ČS BD k 25. 3. 2018 S T A N O V Y BYTOVÉHO DRUŽSTVA CHABAŘOVICKÁ 1321 1326 čl. 4 Předmět činnosti 3. Družstvo zajišťuje odstranění poruch na společném

Více

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne 24.4.2018 1. Zahájení procedurální záležitosti Schůzi zahájil předseda výboru SVJ ing. Beránek, který přivítal přítomné

Více

Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013

Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013 Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013 1 - Zahájení členské schůze Předseda představenstva p. V.Strupek přivítal přítomné členy BD

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.:

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.: Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. 1) Zahájení zasedání dosavadním starostou obce, zjištění usnášeníschopnosti Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze 7. náhradní členské schůze BD Řešovská konané dne od 18:30 ve Vysoké škole hotelové Svídnická 506, Praha 8

Zápis ze 7. náhradní členské schůze BD Řešovská konané dne od 18:30 ve Vysoké škole hotelové Svídnická 506, Praha 8 Zápis ze 7. náhradní členské schůze BD Řešovská konané dne 22. 7. 2015 od 18:30 ve Vysoké škole hotelové Svídnická 506, Praha 8 Program schůze: Zahájení a volba předsedajícího Členská schůze byla zahájena

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí Obec Nedvězí Zastupitelstvo obce Nedvězí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nedvězí, konaného dne 4.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Příloha číslo 11 k příkazní smlouvě. Ceník společnosti D&D servis, s.r.o.

Příloha číslo 11 k příkazní smlouvě. Ceník společnosti D&D servis, s.r.o. Příloha číslo 11 k příkazní smlouvě Ceník společnosti D&D servis, s.r.o. Technicko správní činnost Do 20 jednotek 60,- Do 50 jednotek 50,- Nad 50 jednotek 45,- Ekonomicko účetní činnost Do 20 jednotek

Více