Vysoko montované světlomety. Obecné informace o vysoko montovaných hlavních světlometech. Možnosti zapojení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vysoko montované světlomety. Obecné informace o vysoko montovaných hlavních světlometech. Možnosti zapojení"

Transkript

1 Obecné informace o vysoko montovaných hlavních světlometech Obecné informace o vysoko montovaných hlavních světlometech Funkce vysoko montovaných hlavních světlometů nahrazuje normální světlomety a kontrolky směrových světel, pokud je například vpředu namontován sněžný pluh. Pomocí spínače se snadno přepínají normální světlomety a vysoko montované hlavní světlomety. Informace o doplňkové výbavě jsou k dispozici v části Podmínky podvozku dále v tomto dokumentu. Poznámka: Volitelný balíček je k dispozici pouze pro vozidla s levostranným řízením. Možnosti zapojení Existují dvě různé možnosti zapojení v závislosti na tom, jakou ovládací jednotkou pro regulaci funkcí vidění a viditelnosti je vozidlo vybaveno. Nejnovější se v dokumentu nazývá CUV2, předchozí se nazývá CUV1. Verzi ovládací jednotky lze najít v individuálních specifikacích podvozku vozidla (ICS). Na alternativy spojení se nevztahuje žádný jednoznačný limit čísla podvozku, proto se namísto něho používají kódy variant. Ovládací jednotka CUV2 CUV1 Kód varianty 3115B 3115A Individuální specifikace podvozku (ICS) je zahrnuta v případě objednání individuálního schématu hlavních rozměrů (ICD). Tento krok se provádí pomocí záložky Schémata (vyžaduje přihlášení). 11:60-08/04 Vydání 4 cs-cz 1 (10)

2 Obecné informace o vysoko montovaných hlavních světlometech Příprava z výrobního závodu Spínač Spínač se používá k přepínání normálních a vysoko montovaných hlavních světlometů. Tento spínač se nachází na přístrojové desce vpravo od volantu. Pomocí spínače lze ovládat pouze dálkové světlomety a tlumené světlomety. Kabeláž Kabeláž zahrnutá ve volitelném balíčku zajišťuje napájení vysoko montovaných hlavních světlometů, kontrolek směrových světel a pozičních světel. Kabeláž je opatřena dvěma konektory C364 a C365. Výběr světlometů SDP3 (Scania Diagnos & Programmer 3) se používá k seřízení parametru typu světlometu vybraného pro vysoko montované hlavní světlomety H4, H7 nebo xenon (dvě vlákna nebo jedno vlákno). Tuto činnost musí provést autorizovaný servis Scania. Pokud je vybrán parametr pro xenonová světla, dálkové a tlumené světlomety ve vysoko montovaných hlavních světlometech se rozsvítí současně s aktivací dálkových světlometů. 11:60-08/04 Vydání 4 cs-cz 2 (10)

3 Obecné informace o vysoko montovaných hlavních světlometech Popis funkce a výstupní výkon Když se vysoko montované hlavní světlomety aktivují pomocí spínače, proběhnou následující činnosti: vyřadí se stěrače světlometů a ostřikovače světlometů, vypnou se dálkové a tlumené světlomety v normálních světlometech, odpojí se přední světlomety do mlhy, aktivují se vysoko montované hlavní světlomety. Ostatní světla, která jsou aktivována, fungují obvyklým způsobem. Směrová světla a poziční světlomety se vždy aktivují v horních i spodních světlometech. Poznámka: Pokud je vozidlo nakonfigurováno pro denní světlomety, tlumené světlomety ve vysoko montovaných hlavních světlometech fungují po přepnutí spínače jako denní světlomety. Normální denní světlomety se vypnou. 11:60-08/04 Vydání 4 cs-cz 3 (10)

4 Podmínky pro podvozek Podmínky pro podvozek Období výroby vozidla Příprava z výrobního závodu Výrobní závod Sériové číslo podvozku Volitelné vybavení Alternativa Kód varianty Vysoko montované světlomety Příprava 1854B Södertälje Zwolle Angers Doplňková výbava Sada příslušenství Scania Sněžný pluh s číslem dílu : Světelná rampa Kabeláž 2 svítilny pro sněžný pluh 4 přídavná světla Držáky Přídavné osvětlení (Hella) s číslem dílu (pravé) a (levé): Světlomety s neoslňujícím světlem H4, boční osvětlení a přiřazená směrová světla 11:60-08/04 Vydání 4 cs-cz 4 (10)

5 Konektor Konektor C364 pro vysoko montované hlavní světlomety, levý Pin Funkce Průřez (mm 2 ) Komentář 1 Poziční světlo, levá strana 1,5 Maximálně 2 A trvalého zatížení. Pojistka číslo 54 2 Poziční světlo, levá strana 1,5 3 4 Směrové světlo, levé (CUV2) Směrové světlo, levé (CUV1) Tlumený světlomet, levý (CUV2) Tlumený světlomet, levý (CUV1) 0,75 1,0 5 Tlumený světlomet, levý (CUV2) Tlumený světlomet, levý 1,0 (CUV1) 6 Připojení kostry, levé 1,5 7 Připojení kostry, levé 1,5 Max. 4x21 W, včetně předních směrových světel na vozidle, elektronická ochrana proti přetížení Max. 3x21 W +5 W, včetně předních směrových světel na vozidle, elektronická ochrana proti přetížení Max. 70 W, elektronická ochrana proti přetížení Max. 100 W, elektronická ochrana proti přetížení Max. 70 W, elektronická ochrana proti přetížení Max. 100 W, elektronická ochrana proti přetížení 11:60-08/04 Vydání 4 cs-cz 5 (10)

6 Konektor C365 pro vysoko montované hlavní světlomety, pravý Pin Funkce Průřez (mm 2 ) Komentář 1 Poziční světlo, pravá strana 1,5 Maximálně 2 A trvalého zatížení. Pojistka číslo 55 2 Poziční světlo, pravá strana 1,5 3 4 Směrové světlo, pravé (CUV2) Směrové světlo, pravé (CUV1) Tlumený světlomet, pravý (CUV2) Tlumený světlomet, pravý (CUV1) 0,75 1,0 5 Dálkový světlomet, pravý (CUV2) Dálkový světlomet, pravý 1,0 (CUV1) 6 Připojení kostry, pravé 1,5 7 Připojení kostry, pravé 1,5 Max. 4x21 W, včetně předních směrových světel na vozidle, elektronická ochrana proti přetížení Max. 3x21 W +5 W, včetně předních směrových světel na vozidle, elektronická ochrana proti přetížení Max. 100 W, elektronická ochrana proti přetížení Max. 100 W, elektronická ochrana proti přetížení Max. 70 W, elektronická ochrana proti přetížení Max. 100 W, elektronická ochrana proti přetížení 11:60-08/04 Vydání 4 cs-cz 6 (10)

7 Parametry, které mohou být nastaveny pomocí programu SDP3 Parametr Možná hodnota Z výrobního závodu Systém Vysoko montované světlomety Dálkové a tlumené světlomety Odděleně, H4 VIS odděleně Parametry jsou detailněji popsány v části Nastavitelné parametry. Informace o potřebných dílech Dálkové a tlumené světlomety souběžně Pro spojení kabeláže s konektory C364 a C365 jsou zapotřebí tyto náhradní díly: Souběžně, pokud se jedná o xenon nebo H7 Počet předních směrových světel LED nebo 1 žárovka LED a 1 žárovka 2 žárovky v závislosti na kódu varianty 2 žárovky 3 žárovky Označení Průřez kabelu (mm 2 ) Číslo dílu Odpovídající konektor Kulatý pin 0,5 1, Těsnění 0,5 1, Kulatý pin 1,1 2, Těsnění 1,1 2, Pryžová zátka (pro otvory, které v konektoru nejsou použity) VIS 11:60-08/04 Vydání 4 cs-cz 7 (10)

8 Umístění konektoru, alternativa 1 Období výroby vozidla Výrobní závod Sériové číslo podvozku Södertälje Zwolle Angers Aby bylo možné propojit konektory C364 a C365, je nutné sklopit kabinu. Konektory se nacházejí na pravé přední hraně pod kabinou. Umístění konektoru po Umístění konektorů, alternativa 2 Období výroby vozidla Výrobní závod Sériové číslo podvozku Södertälje Zwolle Angers Konektory C364 a C365 se nacházejí za čelní maskou na levé straně vozidla Umístění konektorů mezi a :60-08/04 Vydání 4 cs-cz 8 (10)

9 Funkce zjišťování vadných žárovek DŮLEŽITÉ! Před výměnou žárovek vždy vypněte zapalování klíčem spínací skřínky. Funkce zjišťování vadných žárovek je spojena s panelem přístrojů. Aby tato to funkce pracovala v případě směrových světel, je nutné provést následující úkony. Vozidla s CUV2 Pomocí SDP3 změňte počet lamp ze 2 na 3. Vozidla s xenonovými světly nebo H4 bez prodloužení blatníků (CUV1) Pomocí SDP3 změňte počet lamp ze 2 na Vozidla s lampami H4 a prodlouženími blatníků (CUV1) Protože na vozidlo se již ve výrobním závodě montují 3 směrová světla, jednu z normálních svítilen je nutné odebrat. Společnost Scania doporučuje ponechat směrové světlo v servisním schodu (viz horní obrázek) a odmontovat horní zadní směrové světlo 1 (viz spodní obrázek). Pro tento účel není zapotřebí žádná úprava pomocí programu SDP Směrové světlo v servisním schodu splňuje zákonné požadavky EU pro viditelnost zezadu 11:60-08/04 Vydání 4 cs-cz 9 (10)

10 Vyjmutí žárovky ze směrového světla (CUV1) 1. Odšroubujte 2 šrouby ve směrovém světle a světlo otevřete (viz horní obrázek). 2. Zvedněte těleso směrového světla vpředu šikmo vzhůru, aby se odpojilo od spodního spoje. 3. Nechte těleso směrového světla sjet dolů, aby se uvolnilo. 4. Vyjměte z tělesa směrového světla horní zadní žárovku. Tuto žárovku lze také nahradit žárovkou s příkonem 5 W. Zjišťování vadných žárovek bude i nadále fungovat u ostatních kontrolek směrových světel (viz spodní obrázek) :60-08/04 Vydání 4 cs-cz 10 (10)

Ujetá vzdálenost. Popis

Ujetá vzdálenost. Popis Popis Popis Pokud má vozidlo tachograf, existuje možnost zapojit dodatečný displej pro zobrazení ujeté vzdálenosti. Ten je zapojen přes pin 6 na konektoru C7 v konzoly nástavby. Na vozidlech vyrobených

Více

Ovládání pomocných náhonů. Všeobecné informace

Ovládání pomocných náhonů. Všeobecné informace Všeobecné informace Všeobecné informace Ovládání pomocných náhonů se provádí pomocí ovládací jednotky BCI (Bodywork Communication Interface) vozidla. Pokud je vozidlo vybaveno pomocným náhonem, bude namontována

Více

Centrální elektrická jednotka. Centrální elektrická jednotka

Centrální elektrická jednotka. Centrální elektrická jednotka je umístěna na straně spolujezdce, pod úložným prostorem v přístrojové desce. Otevřete ji následujícím způsobem: 1. Otevřete kryt úložného prostoru v přístrojové desce. Kryt je umístěn před sedadlem spolujezdce.

Více

Dodatečné koncové světlomety. Obecné informace o zapojení přídavných koncových světel. Koncová světla PGRT

Dodatečné koncové světlomety. Obecné informace o zapojení přídavných koncových světel. Koncová světla PGRT 341 722 340 905 341 740 PGRT Obecné informace o zapojení přídavných koncových světel Obecné informace o zapojení přídavných koncových světel Koncová světla Existují 3 typy koncových světel: Kompletní kompaktní

Více

C489 Konektor pro standardní funkce C489

C489 Konektor pro standardní funkce C489 Konektor je 21pinový konektor, poskytuje přístup k obecným funkcím vozidla. Konektor je hnědý a je umístěn na vnitřní části držáku nástavby. 316 371 C234 C493 C259 C449 C447 C494 C234 C260 C493 C259 C494

Více

Aktivace pracovních světel. Popis. Všeobecně. Dodatečná montáž tlačítka. Možnosti zapojení PGRT

Aktivace pracovních světel. Popis. Všeobecně. Dodatečná montáž tlačítka. Možnosti zapojení PGRT Popis Popis Všeobecně Funkce aktivace pracovních světel se používá pro vypnutí a zapnutí pracovních světel. Ty můžou být umístěny na zadní stěně kabiny, na rámu, na různých částech nástavby nebo ve skříňové

Více

Funkce pro omezení rychlosti vozidla. Všeobecné informace o funkcích. Pořadí priority mezi omezovači rychlosti

Funkce pro omezení rychlosti vozidla. Všeobecné informace o funkcích. Pořadí priority mezi omezovači rychlosti Všeobecné informace o funkcích Všeobecné informace o funkcích Scania nabízí tři funkce pro omezení rychlosti. Tyto funkce se používají pro splnění přání zákazníků a zákonných požadavků, například, vozidla

Více

Dodatečná přídavná dálková světla. Popis. Možnosti zapojení

Dodatečná přídavná dálková světla. Popis. Možnosti zapojení Popis Popis Existují dvě různé možnosti zapojení v závislosti na tom, jakou ovládací jednotkou pro regulaci funkcí vidění a viditelnosti je vozidlo vybaveno. Nejnovější se v dokumentu nazývá CUV2, předchozí

Více

Aktivace pomocného náhonu automatické převodovky

Aktivace pomocného náhonu automatické převodovky Funkce Funkce Účelem této funkce je aktivace pomocného náhonu z prostoru řidiče a z prostoru mimo kabinu. Pomocný náhon řídí ovládací jednotka BCI. Podmínkou správné činnosti ovládání pomocného náhonu

Více

Aktivace omezovače točivého momentu. Popis. Všeobecně. Omezení točivého momentu 1

Aktivace omezovače točivého momentu. Popis. Všeobecně. Omezení točivého momentu 1 Popis Popis Všeobecně Funkce omezení točivého momentu se používá pro aktivaci omezení točivého momentu motoru podle předem definovaného nastavení. Žádné specifické podmínky nemusí být dodrženy pro aktivaci

Více

Funkce dálkové aktivace viditelnosti a osvětlení. Funkce. Chování. Výstražná světla. Dálkový světlomet

Funkce dálkové aktivace viditelnosti a osvětlení. Funkce. Chování. Výstražná světla. Dálkový světlomet Funkce Funkce Následující funkce viditelnosti a osvětlení lze aktivovat dálkově: Další informace o osvětlení naleznete v dokumentech Odpojení hlavních světlometů a Přerušované blikání dálkových světel.

Více

Omezovač rychlosti. Všeobecné informace o funkcích. Pořadí priority mezi omezovači rychlosti

Omezovač rychlosti. Všeobecné informace o funkcích. Pořadí priority mezi omezovači rychlosti Všeobecné informace o funkcích Všeobecné informace o funkcích Scania nabízí 4 funkce pro omezení rychlosti. Tyto funkce se používají pro splnění přání zákazníků a zákonných požadavků, například, vozidla

Více

Instalace expanzních jednotek. Obecné. Expanzní jednotka BCI. IP klasifikace PGRT

Instalace expanzních jednotek. Obecné. Expanzní jednotka BCI. IP klasifikace PGRT 1 4 7 10 13 19 22 25 28 31 34 37 2 38 3 6 9 12 15 21 24 27 30 31 36 39 PGRT Obecné Obecné Komunikace mezi podvozkem a nástavbou probíhá prostřednictvím konfigurovatelných vstupů a výstupů v konektoru C259.

Více

Parametry Viditelnost

Parametry Viditelnost Úvod Úvod Tento dokument popisuje parametry přiřazené k viditelnosti. Uvedeny jsou pouze parametry, jež jsou považovány za užitečné pro nástavbu. Parametry a nastavení, které jsou k dispozici pro konkrétní

Více

Připojení dodatečného bočního osvětlení. Popis. Aktivace

Připojení dodatečného bočního osvětlení. Popis. Aktivace Popis Popis Boční osvětlení může být zapojeno různými způsoby podle toho, zda bylo z výrobního závodu dodáno s přípravou: Všechna vozidla mohou být doplněna o boční osvětlení pomocí připojení třícestné

Více

Automatická poloha neutrálu. Všeobecně

Automatická poloha neutrálu. Všeobecně Všeobecně Všeobecně Tato funkce je k dispozici na vozidlech s následujícími funkcemi: Automatická převodovka Plně automatickým systémem Opticruise (vozidla bez spojkového pedálu). Pro zvýšení komfortu

Více

C449 Konektor pro automatickou převodovku a připojení přívěsu

C449 Konektor pro automatickou převodovku a připojení přívěsu Konektor pro automatickou převodovku a Úvodní informace ke konektoru Úvodní informace ke konektoru Konektor je 18pinový konektor, poskytuje přístup k funkcím pro automatické převodovky a. Další informace

Více

Obecné informace o konzole nástavby a konektorech

Obecné informace o konzole nástavby a konektorech Konzola nástavby a konektory Konzola nástavby a konektory Konzola nástavby je část panelu, která slouží jako držák konektorů určených k ovládání funkcí nástavby. Podrobné informace o konektorech v konzole

Více

Aktivace pomocného náhonu s dělenou hřídelí pomocí BWS

Aktivace pomocného náhonu s dělenou hřídelí pomocí BWS Všeobecné informace o funkci Všeobecné informace o funkci Pomocný náhon s dělenou hřídelí se používá především, pokud jsou požadovány velké výkony na výstupu. Výhodou je to, že poloosy jsou odpojeny a

Více

Volitelné výstupní signály (UF 356) Volitelné výstupní signály. Převrácený signál

Volitelné výstupní signály (UF 356) Volitelné výstupní signály. Převrácený signál Volitelné výstupní signály Volitelné výstupní signály Tento dokument popisuje volitelné výstupní signály, které jsou k dispozici v konektoru C493, pin 8-12 (konektor pro rozšířenou funkcionalitu). Tyto

Více

Snižování podvozku. Všeobecně

Snižování podvozku. Všeobecně Všeobecně Všeobecně Pokud například ovládáte jeřáb nebo sklápění, vzduchové měchy musí být vyprázdněny po doraz vzduchového pérování, aby bylo vozidlo stabilnější. Funkci vyprázdnění vzduchových měchů

Více

Zvýšené volnoběžné otáčky. Funkce. Chování

Zvýšené volnoběžné otáčky. Funkce. Chování Funkce Funkce Zvýšení volnoběžných otáček motoru je vhodné například k zahřátí motoru nebo k plnění pneumatického systému vozidla. Funkce může být použita, pokud hrozí, že nebude výkon nebo normální volnoběžné

Více

Zadní ochrana proti podjetí. Všeobecně

Zadní ochrana proti podjetí. Všeobecně Všeobecně Všeobecně Aby nákladní vozidla splňovala předpis UN ECE R58, musí být vybaveno zadní ochranou proti podjetí. Ochranu proti podjetí lze dodat z výrobního závodu nebo ji může namontovat výrobce

Více

C494 - Konektor pro kabeláž z kabiny na rám C494

C494 - Konektor pro kabeláž z kabiny na rám C494 C494 C494 C494 je konektor s 21 piny, který poskytuje výrobci nástavby několik signálů a funkcí, v závislosti na specifikaci vozidla. Konektor také poskytuje možnost přizpůsobit vozidlo pomocí přemostění

Více

Vzduchem chlazený chladič oleje s větší kapacitou pro EK730, EK740 a EK750

Vzduchem chlazený chladič oleje s větší kapacitou pro EK730, EK740 a EK750 Všeobecné informace Všeobecné informace Tyto informace platí pro nákladní vozidla s pomocným náhonem EK730, EK740 nebo EK750, kde je pomocný náhon používán s trvalým výkonem až 250 kw. Vzduchový chladič

Více

Rozhraní pro nástavbu. Popis. Rozhraní pro nástavbu. BCI (Bodywork Communication Interface)

Rozhraní pro nástavbu. Popis. Rozhraní pro nástavbu. BCI (Bodywork Communication Interface) Popis Popis Rozhraní pro nástavbu Elektrický systém ve vozidlech Scania je založen na několika ovládacích jednotkách, které spolu komunikují prostřednictvím společné sítě. Aby bylo možné využívat stávající

Více

Ovládání otáček motoru během překlápění. Úvod

Ovládání otáček motoru během překlápění. Úvod Úvod Úvod Pro usnadnění manévrování vozidla při použití hákového nakladače nebo sklápěcí nástavby, může být zapotřebí dočasně zvýšit otáčky motoru. Pokud se ke zvýšení otáček motoru u vozidel s plně automatickým

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 2. vymezené části

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 2. vymezené části Příloha č. 5 k č. j. PPR-7556-59/ČJ-2013-990640 Počet listů: 7 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 2. vymezené části 1.) TECHNICKÝ POPIS Model: Autobus do 30 osob 4x4 pro SPJ; Provedení: Autobus pro 12 osob se speciálními

Více

Zapojení chladiče paliva a zlepšení chlazení nasávaného vzduchu

Zapojení chladiče paliva a zlepšení chlazení nasávaného vzduchu Všeobecné informace o potřebě chladiče paliva Všeobecné informace o potřebě chladiče paliva Když se vozidla s HPI a PDE systémy používají na místě a současně je relativně vysoký výstupní výkon, může se

Více

ÚVOD: V tomto návodu se pokusím stručně krok po kroku nastavit a zapojit jednotku FSHL. Určitě toto není jediné možné řešení, rozhodně je doporučeno.

ÚVOD: V tomto návodu se pokusím stručně krok po kroku nastavit a zapojit jednotku FSHL. Určitě toto není jediné možné řešení, rozhodně je doporučeno. Designer: LETOCHA René Company: CYBERTRONIC Automotive Industry www.cybertronic.vyrobce.cz Date: 11.02.2010 ÚVOD: Pokud držíte v ruce tento návod k použití pro jednotku FSHL, tak mi dovolte abych Vám poděkoval

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části Příloha č. 5 k č. j. PPR-7556-59/ČJ-2013-990640 Počet listů: 14 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1.vymezené části 1.) TECHNICKÝ POPIS Vozidla se požadují dodat ve dvou variantách. VARIANTA A - 23 ks v provedení s

Více

Koncová světla. Provedení. Podle objednané specifikace vozidla je vozidlo dodáno s jednou z následujících možností koncových světel:

Koncová světla. Provedení. Podle objednané specifikace vozidla je vozidlo dodáno s jednou z následujících možností koncových světel: Podle objednané specifikace vozidla je vozidlo dodáno s jednou z následujících možností koncových světel: Další informace získáte od prodejce Scania. Kompletní kompaktní 7dílné koncové světlo LED světlo

Více

U vojenské nemocnice 1200, 169 02, Praha 6 zadavatele Osoba zastupující plk. prof. MUDr. Miroslavem Zavoralem, Ph.D. zuzana.konvalinova@uvn.

U vojenské nemocnice 1200, 169 02, Praha 6 zadavatele Osoba zastupující plk. prof. MUDr. Miroslavem Zavoralem, Ph.D. zuzana.konvalinova@uvn. K čj :373-3/2012/DP - ÚVN V Praze dne: 22.8.2012 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené zadávací řízení, na podlimitní na zakázku zadávanou dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Automatická poloha neutrálu. Všeobecně PGRT

Automatická poloha neutrálu. Všeobecně PGRT Všeobecně Všeobecně Tato funkce je k dispozici na vozidlech s následujícími funkcemi: Automatická převodovka Plně automatický systém Opticruise (vozidla bez pedálu spojky) Pro zvýšení komfortu řidiče,

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. pro rádiové ovládání pro automobilové navijáky WARN

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. pro rádiové ovládání pro automobilové navijáky WARN NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE pro rádiové ovládání pro automobilové navijáky WARN POZOR PRO ZAMEZENÍ POŠKOZENÍ NAVIJÁKU A PŘÍSLUŠENSTVÍ - při bočním tahu se může lano navinout pouze u jedné strany bubnu a

Více

Kabeláž pro funkce nástavby

Kabeláž pro funkce nástavby Všeobecné informace Všeobecné informace V tomto dokumentu jsou popsány 2 druhy kabeláže pro funkce nástavby (znázorněné na obrázku). C486 C487 C488 C494. Kabeláž z kabiny na rám (kategorie varianty 24)

Více

Přípravy pro osvětlení. Obecné informace o přípravách pro osvětlení. Příprava pro identifikační světla. Možnosti objednání

Přípravy pro osvětlení. Obecné informace o přípravách pro osvětlení. Příprava pro identifikační světla. Možnosti objednání Obecné informace o přípravách pro osvětlení Obecné informace o přípravách pro osvětlení K dispozici je několik příprav pro osvětlení, které lze objednat z výrobního závodu. Osvětlení je možné přizpůsobit

Více

ZZS ZK - Dodávka 18 ks sanitních vozidel typ C SPECIFIKACE DODÁVKY

ZZS ZK - Dodávka 18 ks sanitních vozidel typ C SPECIFIKACE DODÁVKY ZDR AVO TNI CKÁ ZÁ CHRA NNÁ SL UŽBA ZLÍ NSK ÉHO K RAJE, Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 14, 21 odstavec (1) písmeno a) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

1. Technické podmínky dle 45 zákona

1. Technické podmínky dle 45 zákona Příloha č.1. Charakteristika zakázky + + ilustrační foto č.1- foto sanitní zástavby + ilustrační foto č.2 - foto exteriéru vozidla + ilustrační foto č.3 - foto umístění boxu krizové připravenosti + ilustrační

Více

Maják. Všeobecně. Aktivace zapojených funkcí

Maják. Všeobecně. Aktivace zapojených funkcí Všeobecně Maják Maják může být zapojen různými způsoby, v závislosti na volbě zákazníka pro dané vozidlo. Popis popisuje všechny kroky zapojení, z centrální elektrické jednotky do majáků. Všeobecně Obecné

Více

CBI CEI CAI CDI. Date: 14.04.2010. Description:

CBI CEI CAI CDI. Date: 14.04.2010. Description: CBI CEI CAI CDI Product name: FSHL Stepper Date: 14.04.2010 Manufacturer: CYBERTRONIC Labs Description: OBSAH: Seznam symbolů 03 Úvod 04 Reklamační podmínky 04 Doplňkové informace k FSHL 05 Instalace krok

Více

Technická prohlídka vozidla

Technická prohlídka vozidla 1 Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Anotace: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Kontrola a měření strojních zařízení

Více

Cenová nabídka skladový vůz

Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Jméno: Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Sídlo: Pod Paťankou 217/1, 16000 Praha 6 IČO: 48030325 Info email: info@autopodbaba.cz DIČ: CZ48030325 Tel: +420 234 700

Více

Montážní příručka 1/14. Popis výrobku

Montážní příručka 1/14. Popis výrobku 1/14 Popis výrobku beep&park je systém podpory parkování, který řidiče upozorňuje na přítomnost překážek před a/nebo za vozidlem, a usnadňuje mu tak zajíždění a vyjíždění z parkoviště. Řada se skládá ze

Více

Omezení pro nástavbu a volitelnou výbavu. Všeobecné informace o tomto dokumentu. Horké komponenty

Omezení pro nástavbu a volitelnou výbavu. Všeobecné informace o tomto dokumentu. Horké komponenty Všeobecné informace o tomto dokumentu Všeobecné informace o tomto dokumentu Pro plánování nástavby je důležité v první fázi vědět, co je na vozidle povoleno a co není povoleno. V tomto dokumentu jsou popsána

Více

Uchazeč musí použít technické podmínky centrálního zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: Požadované údaje

Uchazeč musí použít technické podmínky centrálního zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: Požadované údaje Technické podmínky Uchazeč musí použít technické podmínky centrálního zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní označení, typ Ano, případně i

Více

Obecné pokyny pro montáž. Elektrické přípojky

Obecné pokyny pro montáž. Elektrické přípojky Všechny přípojky do elektrického systému vozidla musí být provedeny v centrální elektrické jednotce a na konzoly nástavby. Konzole nástavby je umístěna uvnitř spodní části panelu na straně spolujezdce

Více

94% Protokol kontroly motorového vozidla. Ford Kuga. Základní informace. Hodnocení. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu.

94% Protokol kontroly motorového vozidla. Ford Kuga. Základní informace. Hodnocení. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu. auta bez starostí Protokol kontroly motorového vozidla Ford Kuga Datum kontroly 1.1.01 Kód technika UZ0001 Cena Základní informace Rok výroby 010 Počet 9 000 Motor 389 000 Kč 94% Hodnocení automatické

Více

FordFusion Návod k obsluze pro vlastníky. Feel the difference

FordFusion Návod k obsluze pro vlastníky. Feel the difference FordFusion Návod k obsluze pro vlastníky Feel the difference Informace, které obsahuje tato publikace, byly v okamžiku předání do tisku správné. Z důvodu dalšího vývoje si kdykoli vyhrazujeme právo na

Více

Technická specifikace automobilů pro část E

Technická specifikace automobilů pro část E Technická specifikace automobilů pro část E Kategorie E1.BA.0 Centrální zadavatel poptává dodání 7 ks (slovy: sedm kusů) nových pětimístných osobních automobilů s celoprosklenou karosérií sedan 1, kategorie

Více

TECHNICKÉ ZHODNOCENÍ POŽÁRNÍ VÝŠKOVÉ TECHNIKY

TECHNICKÉ ZHODNOCENÍ POŽÁRNÍ VÝŠKOVÉ TECHNIKY TECHNICKÉ PODMÍNKY k veřejné zakázce TECHNICKÉ ZHODNOCENÍ POŽÁRNÍ VÝŠKOVÉ TECHNIKY typ IFA W 50L/DL 30. Kabina a podvozek vozidla dodání nových, nástavba repase stávající žebříkové sady A. Základní technické

Více

Zesílení. Zadní přesah. Koncový nosník DŮLEŽITÉ!

Zesílení. Zadní přesah. Koncový nosník DŮLEŽITÉ! Koncový nosník DŮLEŽITÉ! Na nákladní vozidla, která nemají centrálně namontovanou příčku závěsu, musí být namontovány koncové nosníky. Nákladní vozidla s polo-podvěšenou nebo plně podvěšenou příčkou závěsu

Více

Parkovací systém přední typ BS 9006 se dvěmi senzory a typ BS 9046 se čtyřmi senzory

Parkovací systém přední typ BS 9006 se dvěmi senzory a typ BS 9046 se čtyřmi senzory 1.0 Úvod Parkovací systém přední typ BS 9006 se dvěmi senzory a typ BS 9046 se čtyřmi senzory Mikrosenzory, které jsou součástí tohoto zařízení, jsou již třetí generace špičkových ultrazvukových senzorů,

Více

3. Požadavky na nástavbu čelní sněhové frézy

3. Požadavky na nástavbu čelní sněhové frézy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Nákup podvozku, sněhového

Více

Obj. kód: 0911330000. Datum: 02.11.2015 Strana: 1/8 NU_0911330000_MOLPIR_002_02112015_DIAGNOSTIKA_CZ

Obj. kód: 0911330000. Datum: 02.11.2015 Strana: 1/8 NU_0911330000_MOLPIR_002_02112015_DIAGNOSTIKA_CZ Obj. kód: 0911330000 Datum: 02.11.2015 Strana: 1/8 Jednotka je výrobcem strojově předplněna chladivem R134a s vysokou přesností. A- Jakákoliv neodborná manipulace s obsahem chladiva v jednotce způsobí

Více

Horkovzdušná stanice PROSKIT SS-952B

Horkovzdušná stanice PROSKIT SS-952B Horkovzdušná stanice PROSKIT SS-952B Uživatelský manuál Děkujeme, že jsme si koupili horkovzdušnou stanici Pro'sKit SS-952B. Před použitím výrobku si, prosím, přečtěte tento manuál.ů Specifikace Napájení:

Více

Návod k použití Víceúčelový lis SCHWITZLER Kameleo ECH-800

Návod k použití Víceúčelový lis SCHWITZLER Kameleo ECH-800 Návod k použití Víceúčelový lis SCHWITZLER Kameleo ECH-800 Určeno pro: Lis SCHWITZLER Kameleo ECH-800 je určen k transferovým přenosům na k tomu předem určené předměty. Technické parametry: Rozměry: 51x49x46

Více

Přijímač HRR INSTALAČNÍ MANUÁL. SPECIFIKACE. Pracovní prostředí

Přijímač HRR INSTALAČNÍ MANUÁL. SPECIFIKACE. Pracovní prostředí Tel: 220 513 162 Fax: 233 356 645 magtrade@magtrade.cz www.magtrade.cz Šlikova 20, Praha 6, 169 00 Přijímač HRR K dispozici jsou 2 typy přijímačů HRR900 433,92 MHz 4-kanálový přijímač s integrovanou anténou

Více

FORD TRANSIT PODVOZEK S JEDNOKABINOU/ DVOJKABINOU CENÍK 3místný (jednokabina) a 7místný vůz (dvojkabina)

FORD TRANSIT PODVOZEK S JEDNOKABINOU/ DVOJKABINOU CENÍK 3místný (jednokabina) a 7místný vůz (dvojkabina) FORD TRANSIT PODVOZEK S JEDNOKABINOU/ DVOJKABINOU CENÍK 3místný (jednokabina) a 7místný vůz (dvojkabina) Mimořádná nabídka* Transit podvozek s jednokabinou již za 475 900 bez DPH/ 575 839 Kč s DPH 7 389

Více

NÁVOD K MONTÁŢI A OBSLUZE. pro rádiové ovládání pro automobilové navijáky WARN 90287

NÁVOD K MONTÁŢI A OBSLUZE. pro rádiové ovládání pro automobilové navijáky WARN 90287 NÁVOD K MONTÁŢI A OBSLUZE pro rádiové ovládání pro automobilové navijáky WARN 90287 POZOR PRO ZAMEZENÍ POŠKOZENÍ NAVIJÁKU A PŘÍSLUŠENSTVÍ - při bočním tahu se může lano navinout pouze u jedné strany bubnu

Více

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného zařízení); - Celková šířka (bez sklopných vnějších zpětných

Více

_l'ekm011::c'h"'ii!k~

_l'ekm011::c'h'ii!k~ _l'ekm011::c'h"'ii!k~. ~JlomRŕoV:rC}J1 '\joz~jde&l 2 Ing. Zdenek Jan PaeDr. Jindľich Kubát Ing. Bronislav Ždánský Nakladatelství Avid s.r.o. @ Avid s.r.o. Brno Brno Veškeráautorskáprávajsou vyhrazena.žádná

Více

Pomůcka pro technika STK Část III

Pomůcka pro technika STK Část III DEKR utomobil a.s verze 1.0 Pomůcka pro technika STK Část III Převáděcí tabulka - listy závad Řazení podle nových ů závad S-02/2012-03/233 DEKR 2210 DEKR utomobil a.s. Část III Pomůcka pro technika STK

Více

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH)

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH) Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH) vznětový obsah do 2000 cm 3 výkon min. 135 kw Motor maximální točivý moment min. 380 Nm kombinovaná spotřeba

Více

Vzájemně působící pomocný rám. Popis PGRT

Vzájemně působící pomocný rám. Popis PGRT Popis Popis je konstrukce, v níž díky ukotvení mohou rámy, které ji tvoří, působit nikoli jako dva samostatné rámy, ale jako jeden rám podvozku. vykazuje mnohem větší odpor proti průhybu než pomocný rám

Více

VOLVO C30 QUICK GUIDE WEB EDITION VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM VOLVU!

VOLVO C30 QUICK GUIDE WEB EDITION VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM VOLVU! VOLVO C30 QUICK GUIDE WEB EDITION VÍTEJTE VE VŠEM NOVÉM VOLVU! DÁLKOVÝ OVLDČ S KLÍČEM ČEPEL KLÍČE Používá se k zamykání/odemykání odkládací schránky v přístrojové desce nebo dveří řidiče, např. pokud je

Více

Přesunutí nádrže redukčního činidla na vozidlech s motory Euro 6

Přesunutí nádrže redukčního činidla na vozidlech s motory Euro 6 Všeobecné informace o výměně a přesunutí nádrže redukčního činidla U vozidel se systémem kontroly emisí SCR je někdy nutné přesunout nádrž redukčního činidla pro uvolnění prostoru pro součásti nástavby,

Více

Tandemový vibrační válec CB14B. Šířka zhutnění 900 mm 1000 mm Provozní hmotnost kg 1485 1520

Tandemový vibrační válec CB14B. Šířka zhutnění 900 mm 1000 mm Provozní hmotnost kg 1485 1520 Tandemový vibrační válec CB14B R Šířka zhutnění 900 mm 1000 mm Provozní hmotnost kg 1485 1520 Dieselový motor Kohler KDW1003 16,8 kw (22,5 hp) KONKURENČNÍ VÝHODA Produktivita ve STÍSNĚNÝCH PROSTORECH VÝHLED

Více

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH)

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max. 2200-2500 cm 3 výkon min. 110 kw Motor maximální

Více

Konektory C162, C328, C364 a C365. Obecné informace o konektorech

Konektory C162, C328, C364 a C365. Obecné informace o konektorech Obecné informace o konektorech Obecné informace o konektorech Kromě konektorů, které jsou určeny výhradně k ovládání funkcí nástavby a které jsou seskupeny v konzole nástavby, existuje též celá řada konektorů,

Více

DDX5022 DDX5022Y INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA

DDX5022 DDX5022Y INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA MONITOR S DVD PŘEHRÁVAČEM A ROZHLASOVÝM PŘIJÍMAČEM DDX5022 DDX5022Y INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA Czech/00 (KEE) Příslušenství 1...1 2...2 3...1 2 DDX5022/DDX5022Y Postup instalace 1. Aby nedošlo ke zkratu, vyjměte

Více

KVT-522DVD KVT-522DVDY

KVT-522DVD KVT-522DVDY MONITOR S DVD PŘIJÍMAČEM KVT-522DVD KVT-522DVDY KVT-50DVDRY INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA Czech/00 (KEE) Postup instalace/příslušenství 1. Aby nedošlo ke zkratu, vyjměte klíč ze zapalování a z baterie odpojte svorku

Více

NABÍDKY ZÁŘÍ ŘÍJEN 2015

NABÍDKY ZÁŘÍ ŘÍJEN 2015 NABÍDKY ZÁŘÍ ŘÍJEN 2015 DAF sada originálních filtrů pro Euro 4/5 Kompletní sada pro údržbu vašeho nákladního vozidla 2887,50 Cena je platná s MA kupónem se slevou 270,00 vysoušeč vzduchu Originální TRP

Více

Stručný návod k použití

Stručný návod k použití Kompatibilní s: PlayStation 3 & PC Stručný návod k použití TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1 2 přední šrouby (pro nastavení úhlu sklonu volantu) 2 Transportní rukojeť 3 Nastavitelná základna 4 Odnímatelný volant

Více

Opel Astra Uživatelská příručka

Opel Astra Uživatelská příručka Opel Astra Uživatelská příručka Obsah Úvod... 2 V krátkosti... 6 Klíče, dveře a okna... 20 Sedadla, zádržné prvky... 36 Úložná schránka... 54 Přístroje a ovládací prvky... 93 Osvětlení... 129 Klimatizace...

Více

ST-EK 8015. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

ST-EK 8015. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz ST-EK 8015 Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení: na zařízení 12V konektor AMP pro připojení na vozidlo Hlídání izolace:

RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení: na zařízení 12V konektor AMP pro připojení na vozidlo Hlídání izolace: Hasičský zdroj elektrického proudu Čís. zboží: MAG122SL-R OBECNĚ Druh generátor proudu Využití: Zejména u hasičů nebo uživatelů se zvýšenými požadavky na stupeň ochrany Výrobce: MAG-MOTOREN společnost

Více

FORD TRANSIT CUSTOM SPORT VAN I CENÍK 2-3místný vůz, s pevnou přepážkou

FORD TRANSIT CUSTOM SPORT VAN I CENÍK 2-3místný vůz, s pevnou přepážkou FORD TRANSIT CUSTOM SPORT VAN I CENÍK 2-3místný vůz, s pevnou přepážkou Ilustrativní obrázek. Možné změny na nárazníku. Mimořádná nabídka* Již za 656 900 Kč / 794 849 Kč Např. za 10 016 Kč měsíčně, úrok

Více

Jméno Popis Obrázek Cena. Dutinka Junior Power Timer 2,8 pro vodič do 1mm2.

Jméno Popis Obrázek Cena. Dutinka Junior Power Timer 2,8 pro vodič do 1mm2. AUTOKABEL.CZ http://autokabel.cz/ Kategorie: Konektory» Konektory TIMER BM TECHNIK s.r.o. Elišky Přemyslovny 78/1 625 00 BRNO Česká republika CZECH REPUBLIC info@autokabel.cz +420 775 044 261 Jméno Popis

Více

CBA 100 NÁVOD NA POUŽITÍ. Systém zabezpeèení vozu pro CAN BUS

CBA 100 NÁVOD NA POUŽITÍ. Systém zabezpeèení vozu pro CAN BUS Přidání nového servisního klíče Můžete mít uložené až 4 servisní klíče. Přidání 5-tého klíče způsobí odstranění prvního ŠEDÝ ŠEDÝ 3X 4 sek 2X 3X NÁVOD NA POUŽITÍ CBA 100 1...4 max 1X 2X 3X Systém zabezpeèení

Více

OBECNÉ INSTALAČNÍ INSTRUKCE

OBECNÉ INSTALAČNÍ INSTRUKCE UPOZORNĚNÍ ČESKY OBECNÉ INSTALAČNÍ INSTRUKCE BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ: 1- Pro úspěšnou instalaci si nejprve přečtěte celý návod a projděte si všechny nákresy. 2- Abyste se vyvarovali možného zásahu elektrickým

Více

OPEL CASCADA Uživatelská příručka

OPEL CASCADA Uživatelská příručka OPEL CASCADA Uživatelská příručka Obsah Úvod... 2 V krátkosti... 6 Klíče, dveře a okna... 21 Sedadla, zádržné prvky... 47 Úložné prostory... 71 Přístroje a ovládací prvky... 80 Osvětlení... 118 Klimatizace...

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE Obj. č.: 37 08 41 Obj. č.: 37 08 42 Stereofonní režim provozu... 4 Připojení 4-kanálového zesilovače...4 Připojení 2-kanálového zesilovače...5 Režim s přemostěnými reproduktory

Více

FORD TRANSIT KOMBI VAN I CENÍK 7místný vůz bez přepážky

FORD TRANSIT KOMBI VAN I CENÍK 7místný vůz bez přepážky FORD TRANSIT KOMBI VAN I CENÍK 7místný vůz přepážky Mimořádná nabídka* Již za 559 900 Kč / 677 479 Kč pro všechny verze příplatku prodloužená záruka na 5 let/200 000 km Zvýhodněné financování Zlatým úvěrem

Více

RE_ 5 Ochrana, monitorování a ovládání

RE_ 5 Ochrana, monitorování a ovládání RE_ 5 Ochrana, monitorování a ovládání ABB s.r.o. 1MRS 750526-MUM CZ Vydáno: 22. 10. 1997 Verze: F/18. 02. 2000 České vydání: 25. 07. 2001 Vyhrazujeme si právo, změnit údaje zde uvedené bez předchozího

Více

Nový Touareg Masaj V6 3,0 TDI SCR

Nový Touareg Masaj V6 3,0 TDI SCR Nový Touareg Masaj V6 3,0 TDI SCR Informativní zobrazení Celková cena 7P62RJMA Nový Touareg Masaj V6 3,0 TDI SCR Celkem: Kč 1 567 500 Motor 2 967ccm Pohon všech kol Tiptronic 8st. autom Výkon: 193 kw /

Více

Cenová nabídka skladový vůz

Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Jméno: Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Sídlo: Pod Paťankou 217/1, 16000 Praha 6 IČO: 48030325 Info email: info@autopodbaba.cz DIČ: CZ48030325 Tel: +420 234 700

Více

KOMÍNOVÝ ODSAVAČ PAR AS35

KOMÍNOVÝ ODSAVAČ PAR AS35 KOMÍNOVÝ ODSAVAČ PAR AS35 Pro budoucí použití si prosím poznamenejte následující informace, které najdete na informačním štítku a datum prodeje, který je uveden na Vašem účtu / faktuře: Model Výrobní číslo

Více

Mechanismy a příslušenství

Mechanismy a příslušenství Mechanismy a příslušenství MECHANISMY BOČNÍCH OTEVÍRATELNÝCH ČÁSTÍ MECHANISMY OTEVÍRATELNÝCH ČÁSTÍ - KROMĚ BOČNÍCH SKLA VNĚJŠÍ OCHRANNÉ PRVKY VNĚJŠÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ DOLNÍ VNITŘNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ HORNÍ VNITŘNÍ

Více

FORD TRANSIT DCiV I CENÍK 6-7místný vůz s přepážkou

FORD TRANSIT DCiV I CENÍK 6-7místný vůz s přepážkou FORD TRANSIT DCiV I CENÍK 6-7místný vůz s přepážkou Mimořádná nabídka* Již za 632 900 Kč / 765 809 - pro všechny verze bez příplatku prodloužená záruka na 5 let/200 000 km Zvýhodněné financování úvěrem

Více

ARTEMIS. Distributor: firma Dalap

ARTEMIS. Distributor: firma Dalap ARTEMIS Distributor: firma Dalap BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ 1. Tento spotřebič není určen pro užívání osobami (včetně dětí) se sníženými fyzickými, smyslovými nebo duševními schopnostmi, nebo s nedostatkem

Více

Uzemnění a napájení. Všeobecné informace. Uzemnění v rámu podvozku. Tento dokument obsahuje následující informace:

Uzemnění a napájení. Všeobecné informace. Uzemnění v rámu podvozku. Tento dokument obsahuje následující informace: Všeobecné informace Tento dokument obsahuje následující informace: G32 Všeobecné informace Uzemnění funkcí nástavby v rámu podvozku Uzemnění funkcí nástavby v kabině Napájení pro funkce nástavby Uzemnění

Více

2 Úvod Úvod Zpět na přehled

2 Úvod Úvod Zpět na přehled Opel Movano 07/2011 Obsah Úvod... 2 V krátkosti... 6 Klíče, dveře a okna... 18 Sedadla, zádržné prvky... 34 Úložná schránka... 56 Přístroje a ovládací prvky... 64 Osvětlení... 83 Klimatizace... 90 Řízení

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE JPM (VOZIDLA)

TECHNICKÁ SPECIFIKACE JPM (VOZIDLA) Příloha č. 1 k č.j. KRPP-136694-2/ČJ-2014-0300VZ-VZ Počet listů: 7 TECHNICKÁ SPECIFIKACE JPM (VOZIDLA) 1.) NÁZEV MAJETKU podklad pro veřejnou zakázku Předmět plnění veřejné zakázky: CPV kód dle číselníku

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr./manuální 5 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfortline 3.6 81 (110) 527 900 1,2 TSI BMT 5.1 81 (110) 467 900 496 900 1,2 TSI

Více

NÁVOD K POUŽITÍ mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o.

NÁVOD K POUŽITÍ mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. mikosoft praha s.r.o. NÁVOD K POUŽITÍ 2 3 4 5 6 NÁVOD K POUŽITÍ Před použitím si pečlivě přečtěte tento návod. Obsah: Důležité bezpečnostní pokyny... 7 Úvod... 7 Vyvarujte se... 8 Uvedení do provozu... 8 Používání... 8 Údržba...

Více

5/781/08 pořadové čís.: 49 (Svaz rakouských hasičů) RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení:

5/781/08 pořadové čís.: 49 (Svaz rakouských hasičů) RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení: Hasičský zdroj elektrického proudu Čís. zboží: MAG155SL-R OBECNĚ Druh generátor proudu Využití: Zejména u hasičů nebo uživatelů se zvýšenými požadavky na stupeň ochrany Výrobce: MAG-MOTOREN společnost

Více

Univerzální couvací radar s reproduktorem

Univerzální couvací radar s reproduktorem N Á V O D K P O U Ž I T Í A M O N T Á Ž I Univerzální couvací radar s reproduktorem SE 4 SENZORY, KTERÉ LZE VMONTOVAT DO NÁRAZNÍKU OBSAH KRABICE 4ks ultrazvukové senzory s uvolnitelnou kabelovou přípojkou

Více

Čerpadla na beton. Obecné informace o čerpadlech na beton. Provedení. Nástavby na čerpadla na beton jsou považovány za extra torzně tuhé.

Čerpadla na beton. Obecné informace o čerpadlech na beton. Provedení. Nástavby na čerpadla na beton jsou považovány za extra torzně tuhé. Obecné informace o čerpadlech na beton Obecné informace o čerpadlech na beton Nástavby na čerpadla na beton jsou považovány za extra torzně tuhé. Provedení Nástavbu vyrobte tak pevnou a tuhou, aby sama

Více

CHYTŘÍ ŘEMESLNÍCI ŘÍDÍ CITROËN JUMPER PODVOZEK KABINA/DVOUKABINA

CHYTŘÍ ŘEMESLNÍCI ŘÍDÍ CITROËN JUMPER PODVOZEK KABINA/DVOUKABINA CHYTŘÍ ŘEMESLNÍCI ŘÍDÍ CITROËN JUMPER PODVOZEK KABINA/DVOUKABINA AKČNÍ PAKETY S KLIMATIZACÍ ZDARMA OD 370 000 Kč* CITROËN JUMPER PODVOZEK KABINA/DVOUKABINA EURO 6 Typ PODVOZEK KABINA 33 L2 671 800 L2 731

Více