2007 Vznik nového nástupního místa na Zimní lyža skou magistrálu z lokality Desná Souš Rozší ení kamerového systému

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2007 Vznik nového nástupního místa na Zimní lyža skou magistrálu z lokality Desná Souš. 2007 Rozší ení kamerového systému"

Transkript

1 2007 Vznik nového nástupního místa na Zimní lyža skou magistrálu z lokality Desná Souš Údržbu trati rolbou provádí JIZERSKÁ, obecn prosp šná spole nost Rozší ení kamerového systému V rámci II.etapy a díky dotaci z Ministerstva vnitra R se uskute nila instalace kamery na k ižovatce v erné ce.

2 2007 Otev ení První ve ejné nabíjecí stanice pro elektromobily a elektrické invalidní vozíky Vy ešení problému se špatnou elektroinstalací v Riedlov vile. Díky dotace od Libereckého kraje ve výši ,- K a spole nosti DESKO, a.s. realizován pilotní projekt v rámci eské republiky se zam ením na ekologii a ob any se sníženou pohyblivostí Instalace zpomalovacího prahu v ulici bitovní Realizováno na základ podn tu obyvatel p ilehlých nemovitostí.

3 2007 Rekonstrukce mostu v Desné I Na základ nevyhovujícho stavu realizoval Liberecký kraj výstavbu nového mostu es Bílou Desnou v Desné I. ed realizací Po realizaci

4 2007 Výstavba nového d tského h išt v Desné III sto financovalo z výnosu z výherních hracích p ístroj instalaci moderních herních prvk z akátového d eva Nasvícení kulturní památky Riedlovy vily sto díky sponzorskému daru od eské spo itelny, a.s. uskute nilo instalaci osv tlení druhé kulturní památky Riedlovy vily.

5 2007 M stská policie získala laserový radar Na základ zjišt ní nedodržování stanovené rychlosti idi i ve m st (64%), byl zakoupen a instalován informativní radar u základní školy a zakoupen laserový radar pro postih viník Projekt pro seniory : Jak zvýšit své bezpe í a ochránit sv j majetek sto Desná ve spolupráci s Policií R a M stskou policií Desná uspo ádalo v Dom s pe ovatelskou službou uspo ádalo projekt s cílem zvýšení bezpe nost starších spoluob an.

6 výro í spole nosti DESKO a.s. K p íležitosti 15. výro í založení spole nosti DESKO, a.s. se uskute nilo v Desné ed více nž 1200 návšt vníky fotbalové utkání mezi DESKO, a.s. a AMFOROU PRAHA (5:6) Pilotní projekt Most p es generaci V Desné se uskute nil pilotní projekt vycházející z podpory Hrá ského doup te v Desné MOST P ES GENERACI aneb senio i a junio i spolu Národního institutu d tí a mládeže. Projekt byl realizován ve spolupráci s Mensou R a eskou pedagogickou komorou.

7 Výstavba parkovišt a napojení na kanalizaci sto Desná provedlo stavbu odkanalizování nemovitosti Krkonošská p. 500 ( bývalá budova zvláštní školy ), sou asn byla realizována výstavba parkovišt pro ordinaci zubního léka e. ed realizací Po realizaci

8 2007 P epojení kanalizace na kanaliza ní sb ra Realizace p epojení stávající kanalizace lokality Finské domky na kanaliza ní sb ra istírny odpadních vod v Tanvaldu Rekonstrukce úpravny vody Souš Severo eská vodárenská spole nost financovala ( 11,394 mil. Euro ) rekonstrukci úpravny vody Souš, která vedla k napln ní Sm rnice o jakosti vody ur ené pro lidskou spot ebu ( Sm rnice Rady 98/83/ES ). Obsahovala mimo jiné rekonstrukci filtr 1-3, výstavbu nové akumulace upravené vody, kalového hospodá ství, dávkování koagulantu, rekonstrukci trafostanice a rozvoden nízkého nap tí a stavební úpravy ve strojovn.

9 2007 Bezbariérové úpravy p echod pro chodce sto zahájilo bezbariérové úpravy p echod pro chodce na silnici I/ Orkán Kyrill Orkán Kyrill poškodil n kolik strom a el. vedení v etn ve ejného osv tlení. M sto získalo na likvidaci škod sponzorský dar ve výši ,- K od eské spo itelny a.s..

10 2007 Zahájení provozu Czech POINT sto Desná zavedlo poskytování ov ených výpis z katastru nemovitostí, z obchodního rejst íku a ze živnostenského rejst íku ( Czech POINT ), na realizaci m sto obdrželo neinvesti ní ú elové prost edky ve výši , K od Ministerstva vnitra R Vzpomínková akce v areálu Protržené ehrady V sobotu 15. zá í 2007 se uskute nila p ímo v areálu Protržené p ehrady vzpomínková akce k 91. výro í protržení p ehrady na Bílé Desné. Akci po ádali m sto Desná spole s obcí Albrechtice v J.h. a Josef v D l

11 2007 Rekonstrukce skokanského areálu TJ Desná realizovala díky státní dotaci úpravu profilu a vým nu um lé hmoty na m stcích ve skokanském areálu v Desné I Mezinárodní spolupráce sto Desná zahájilo spolupráci s dalším m stem Wojciescow (Polsko), úsp šn se prezentovalo spole s partnerským m stem Malschwitz (N mecko) v Siógardu (Ma arsko) i akci financované z projektu Evropské unie. Spolupráci se poda ilo rozší it i mezi Sbory dobrovolných hasi.

12 2008 Rekonstrukce školní kuchyn sto Desná zahájilo rekonstrukci základní školy rekonstrukcí školní kuchyn. Na základ získané dotace z rozpo tu Libereckého kraje ve výši 3 mil.k mohla být školní kuchyn vybavena moderní technologií. ed realizací Po realizaci

13 2008 Prodloužení kanaliza ního adu v Desné I sto obdrželo dotaci ve výši 7,6 mil.k z programu Ministerstva zem lství R za ú elem prodloužení kanaliza ní stoky v Desné I až po objekt Zdravé mate ské školy Desná Celoplošná oprava povrchu Hutní ulice sto pokra ovalo v celoplošných opravách místních komunikací i v roce Po dokon ení položení infrastruktury byla realizována celoplošná oprava Hutní ulice. Celkové náklady opravy inily 1,565 mil.k.

14 2008 Zateplení objektu Zdravé mate ské školy v Desné I sto díky úsp šnému projektu financovaného z Opera ního programu životního prost edí zateplilo obvodový pláš a st echu zdravé mate ské školy. Sou asn došlo i k vým oken. Obdržená dotace inila 4,143 mil. K. ed realizací Po realizaci

15 2008 Nové d tské h išt v Desné I sto pokra uje v celkové modernizaci d tských h iš. V roce 2008 postavilo v areálu Zdravé mate ské školy v Desné I novou sestavu herních prvk a rozší ilo stávající sestavy v zahrad základní školy. Akce za 434.tisíc K byla financována z výnosu z výherních hracích p ístroj. tské h išt v Desné I Nový herní prvek v zahrad základní školy

16 2008 Bezbariérové chodníky a p echody III. generace Díky dotaci ze Státního fondu dopravní infrastruktury ve výši 4,7 mil. K se m sto m že pochlubit vedle nových chodník i prvními p echody 3. generace v R, které rozpoznají chodce a vedle 3D zna ení mají i sv telné indikátory v podélném zna ení. Došlo tak k zajišt ní mnohem v tší bezpe nosti podél komunikace I/10. echody získaly v roce 2009 ocen ní Dopravní stavba roku ed realizací Po realizaci

17 2008 Rekonstrukce Slune ní ulice sto investovalo 471 tis. K do nového ve ejného osv tlení ve Slune ní ulici. ed realizací Po realizaci

18 2008 P epojení vodovodu Pustiny na ad S VaK Severo eská vodárenská spole nost realizovala nákladem 7 mil. K výstavbu nového vodovodního ádu z vodojemu Tanvald-Šumburk pro lokalitu Desná- Pustiny v délce 1420m Výstavba požární nádrže na Pustinách sto na základ podmínky Hasi ského záchranného sboru pro výstavbu nemovitostí v lokalit Parlament postavilo nákladem 520 tis. K požární nádrž o objemu 90 m3.

19 2008 Rekonstrukce st echy na budov stského ú adu Díky dotacím z Ministerstva kultury R a Libereckého kraje ve výši 692 tis. K se poda ilo zahájit rekonstrukci objektu m stského ú adu. Rekonstrukcí st echy se poda ilo objekt iblížit p vodnímu vzhledu kulturní památky. ed realizací Po realizaci

20 2008 Pilotní projekt automobil s hybridním pohonem sto na základ dotace od Libereckého kraje ve výši 600 tis. K se stalo první samosprávou v eské republice, kde je využíván automobil s hybridním pohonem Instalace pam tní desky sto p i 40. výro í tragické události, která se odehrála 21. srpna 1968 p i vpádu okupa ních vojsk Varšavské smlouvy v Desné III u Sklá e, nechalo umístit pam tní desku k uct ní památky Dagmar Škavové a Marie Vodákové.

21 2008 Modernizace vozového parku sto realizovalo obnovu vozového parku a náhradou zakoupilo Škodu Roomster 324 tis. K (za Citroen SAXO), Škodu Fabii II 230 tis. K (za VAZ a Škodu Favorit), skláp GAZ 636 tis. K (za Multicar), Peuegot Tepee 452 tis. K (za Škodu Felicii) Vydání stolního kalendá e sto ve spolupráci s panem Dietmarem Lauerem a nakladatelstvím BUK vydalo pro rok 2009 stolní kalendá Desná v Jizerských horách v dobových pohlednicích. Tento unikátní kalendá si vyžádal dotisk dalších 500ks.

22 2008 Slavnosti m sta Dne se po dvou letech uskute nilo u Riedlovy hrobky tradi ní spole ensko-zábavné odpoledne v duchu oslav 95. Výro í povýšení Desné na m stys a 40 výro í povýšení na m sto. Patronem se slavností se stal Dobrý voják Švejk, který se postaral o zábavný program Úsp ch žák ze základní školy Družstvo Alberti z 9.A. se stalo absolutním vít zem v domostní sout že pro t ídy 2. stup ZŠ a víceletých gymnázií NAJDI,CO NEZNÁŠ! (3477družstev). Vít zné družstvo vyhrálo vybavení po íta ové u ebny v hodnot 400 tis. K.

23 2008 Generální oprava hasi ského vozu sto na základ získané dotace od Libereckého kraje ve výši 60 tis. K nechalo repasovat zásahové vozidlo Sboru dobrovolných hasi v Desné III Rekonstrukce ve ejného osv tlení sto pokra ovalo v postupné vým ve ejného osv tlení. Rekonstrukce ve ejného osv tlení v úseku o délce 450 m naplánovalo p i realizaci projektu Rekonstrukce a bezbariérová úprava chodník v Desné. Nová sv telná soustava o v tším po tu sv telných bod i díky stmívání a novým úsporným svítidl m o p íkonu 116W ro uspo í 1799 kwh elektrické energie.

24 2009 Rekonstrukce pavilonu t locvi en sto pokra ovalo v rekonstrukci základní školy a díky dotaci ve výši 10 mil.k zahájilo výstavbu nového odkanalizování základní školy a rekonstrukci pavilonu t locvi en.

25 2009 Protihluková opat ení Díky jednání s editelstvím silnic a dálnic R se uskute nila realizace ešení staré hlukové zát že podél komunikace I/10 ( vým na okenních a dve ních výplní). Investicí ve výši 27 mil.k bylo zhodnoceno na 69 nemovitostí podél silnice (m stských i soukromých) Rekonstrukce st echy na Zdravé mate ské škole v Desné I sto provedlo celkovou opravu st ešní krytiny na objektu Zdravé mate ské školy v Desné I a tím dokon ilo zhodnocení objektu po zateplení v roce 2008.

26 2009 Rekonstrukce Riedlovy hrobky sto získalo dotaci z Libereckého kraje ve výši 450 tis. K a tak mohly pokra ovat íve zapo até práce na obnov fasády Riedlovy hrobky Oprava lávky p es Bílou Desnou Pracovníci místního hospodá ství provedli opravu lávky p es Bílou Desnou u skokanského areálu v Desné I.

27 2009 Celoplošná oprava povrchu Slune ní ulice sto po realizaci nového osv tlení ve Slune ní ulici v roce 2008 provedlo nákladem 1,2 mil.k celoplošnou opravu povrchu Slune ní ulice v etn jejího odvodn ní. ed realizací Po realizaci

28 2009 Výstavba nových autobusových ekáren Díky úsp šnému projektu Zlepšení dopravní obslužnosti Mikroregionu Tanvaldsko m sto provedlo výstavbu 5 autobusových ekáren.

29 2009 Vým na vrat u hasi ské zbrojnice S p isp ním Libereckého kraje ve výši 150 tis.k m sto vym nilo garážová vrata u hasi ské zbrojnice v Desné II. ed realizací Po realizaci

30 2009 Dokon ení prodloužení kanalizace do Desné I sto dokon ilo projekt Prodloužení kanalizace Tanvald Desná I. Obdržená dotace na dokon ení akce 950 tis.k. V roce 2009 se uskute nila etapa A-2 1, která ešila odkanalizování objekt p. 334 a 335 a stavbu erpací stanice odpadních vod v etn nové el. p ípojky, výtla né kanalizace a zpevn né plochy ( tis. K ) Dokon ení rekonstrukce úpravny vody Dne byla slavnostn ukon ena celková rekonstrukce úpravny, která byla zahájena v roce Celkový finan ní objem stavby inil 13,5 mil. Eur.

31 2009 Nejhodnotn jší výstava v Riedlov vile sto díky spolupráci s Oblastní galerií v Liberci uspo ádalo nejhodnotn jší výstavu obraz v historii m sta. Obrazy Wilhelma Riedla m ly hodnotu n kolika milión korun. To p edstavovalo pro kulturní st edisko zajišt ní mimo ádných bezpe nostních opat ení Oslavy 135 od založení hasi v Desné Sbor dobrovolných hasi v Desné II ve spolupráci s ostatními sbory uspo ádal u hasi ské zbrojnice v Desné II oslavy 135. Výro í založení prvního Sboru dobrovolných hasi v Desné ( Sbor dobrovolných hasi v Desné III )

32 2009 Spolupráce s eským erveným k ížem Oblastní spolek eského erveného k íže ve spolupráci s m stem uspo ádal u p íležitosti oslav Sv tového dne první pomoci prezentaci poskytování první pomoci u kojenc a malých d tí Tradi ní spole enské odpoledne pro seniory ke Dni matek V ned li 10. kv tna 2009 oslavili desenští senio i v kulturním dom Sklá Svátek matek. Bohatý program, který p ipravily d ti z okolí, pobavil všechny p ítomné. Celým po adem doprovázel mluveným slovem p. Štefan Pustai, který stál spolu se Sborem pro ob anské záležitosti, Klubem d chodc, kulturním st ediskem a m stem Desná u vzniku této hezké tradice.

33 2009 Sympozium V sobotu kv tna vyvrcholil osmý ro ník d evosochání motorovými pilami SYMPOZIUM DESNÁ B hem týdne od 18. kv tna tvo ilo v zahrad Riedlovy vily trnáct socha z r zných kout ech a Moravy v etn jednoho hosta z N mecka Školkiáda ti ze Zdravé mate ské školy Desná pod vedením svých u itelek uspo ádali již tradi ní Školkiádu.

34 2009 Oprava podlahy lenové Sboru dobrovolných hasi erná ka si svépomocí vybudovali novou betonovou podlahu v hasi ské zbrojnici Osv tlení skokanského areálu Po átkem íjna se konaly závody na nov zrekonstruovaném areálu v Desné závody ve skoku na lyžích a severské kombinaci pod novým osv tlením.

35 2010 Dokon ení I. Etapy rekonstrukce základní školy sto díky dotacím od Ministerstva financí R ve výši 24 mil.k dokon ilo I. etapu rekonstrukce základní školy. Sou ásti rekonstrukce se provedlo: nová venkovní kanalizace s napojením na centrální kanalizaci v etn tukového lapolu pro kuchy,kompletní obvodový pláš objektu t locvi en, tj. zateplení, vým na oken, vn jší omítky, nové zast ešení ev nými vazníky sedlové a pultových st ech v etn plechové krytiny a zateplení st echy, ístavba ná ovny a vstupu do posilovny, vnit ní stavební úpravy v etn vybavení ( omítky, obklady, podhledy, podlahy, vnit ní dve e) v etn všech rozvod a instalací ( el., slaboproudy, ÚT, rozvody vody, sv telné tabule a vnit ní kanalizace ).

36 2010 Dokon ení I. Etapy rekonstrukce základní školy ed rekonstrukcí Po rekonstrukci

37 2010 Výstavba vlakové zastávky Desná - Pustinská Úsp šný projekt Zlepšení dopravní obslužnosti Mikroregionu Tanvaldsko financovaný z Regionálního opera ního programu pokra oval výstavbou vlakové zastávky Desná Pustinská v etn p ístupového chodníku a osv tlení od autobusové zastávky Desná odbo ka. ed výstavbou Po realizaci

38 2010 Výstavba vlakové zastávky Desná Riedlova vila Úsp šný projekt Zlepšení dopravní obslužnosti Mikroregionu Tanvaldsko financovaný z Regionálního opera ního programu pokra oval poslední ástí, a to výstavbou vlakové zastávky Desná Riedlova vila v etn vy išt ní kolejového lože, sm rové a výškové úpravy koleje, z ízení nového nástupišt, z ízení p ístupového chodníku k nástupišti a dopln ní chyb jící áti chodníku k silnici I/10. ed výstavbou hem realizace

39 2010 Snížení energetické náro ností Víceú elového objektu v Desné sto bylo op tovn úsp šné se svojí žádostí do Opera ního programu životního prost edí a získalo dotaci ve výši 3,840 mil.k. V sou asné dob probíhá realizace. Projekt eší zateplení obvodového plášt, zateplení st ešní konstrukce a vým nu oken Bezbariérový m stský ú ad Jako jediný z Libereckého kraje usp l projekt m sta Desná na Stavební úpravy budovy M Ú pro imobilní ob any z Ministerstva pro místní rozvoj R a byl podpo en dotací ve výši 2,046 mil.k. Zám rem projektu je zp ístupnit prostory budovy M Ú (výtah) pro imobilní ob any a vybudovat sociální za ízení uzp sobené pro jejich pot eby. Bude zachován stávající vstup do budovy M Ú a vytvo en zcela nový bezbariérový vstup z Poštovní ulice, který jist ocení i maminky s ko árky a starší h e se pohybující ob ané. V sou asné dob v realizaci.

40 2010 Modernizace d tského h išt na sídlišti v Desné II V letošním roce byly na d tském h išti na sídlišti v Desné II v dubnu odstran ny kovové pr lezky, které jsou v sou asné dob nahrazeny moderními, novými z akátového d eva. Herní prvky byly op t zakoupeny z výnosu výherních hracích p ístroj na území m sta M sto bodovalo v ekologické sout ži M sto Desná se umístilo v sout ži Zlatá popelnice mezi finalisty poprvé, a to na 10. míst. Do sout že jsou automaticky za azeny všechny obce a m sta v kraji. Zdrojem informací pro hodnocení úrovn sb ru byly použity p edevším údaje spole nosti EKO-KOM, a.s.

41 2010 Významná výstava fotografií pod záštitou eské komise pro UNESCO v Riedlov vile V Riedlov vile bylo možné spat it 8. ro ník prestižní putovní výstavy fotografií POZNEJ SV TOVÉ D DICTVÍ UNESCO. Prezentuje fotografie ze Seznamu UNESCO partnerských zemí výstavy Slovenska, N mecka, Švýcarska, Kypru, m sta Salcburk v Rakousku a exotických zemí íny, Tibetu a zemí jihovýchodní Asie Myslivecké sdružení Ko enov-desná oslavilo 60 let od svého založení V Riedlov vile se konala výstava Mysliveckého sdružení Ko enov-desná, které slaví v letošním roce 60 let od svého založení. Myslivecké sdružení vedle trofejí vystavovalo i fotografie a kroniky od doby svého založení.

42 2010 Zavedení autobusové linky na Souš Na základ dobré spolupráce s koordinátorem ve ejné dopravy v Libereckém kraji bylo v Desné po 40-ti letech op t zavedeno autobusové spojení do lokality Desná-Souš. Tento autobusový spoj nahradil svoz d tí do školy zajiš ovaný m stem a jist napom že obyvatel m, kte í nevlastní automobil v cestách k léka i, za nákupy apod. Turisté tuto linku mohou využít jako spojení k nástupu na turistické stezky, v zim jako výchozí bod na Jizerskou magistrálu Spole né hlídky Policie R a M stské policie Desná Zvýšený po et motorká na silnici I/10 na Jablonecku zkontrolovali o víkendech v ervenci spole né hlídky policist a strážník v úseku od Tanvaldu v Desné po Ko enov. V tomto síci bylo zkontrolováno 245 idi a odhaleno 35 p estupk.

43 2010 Zavedení bezplatného o ipování ps Hlavním d vodem bylo, aby se zab hnuté zví e dostalo co nejrychleji zp t ke svému majiteli. Minimalizují se tak škody nejen na majetku druhých osob, ale i na psychice samotného zví ete Projekt Finan ní gramotnost ad práce v Liberci po ádal ve m stech Libereckého kraje cyklus seminá pro nezam stnané. V srpnu n kolik desítek nezam stnaných z Desné a okolí a zájemc z ad ve ejnosti dorazilo do Riedlovy vily.

44 2010 Natá ení Cyklotoulek v Desné Televizní stanice PUBLIC TV po dohod s obcí Albrechtice v Jizerských horách a naším stem vyslala svého cyklopr vodce po vlastech eských Michala Jan íka ( divák m známého jako rosni ká e Tv Nova ), aby zde nato il další díl tohoto oblíbeného po adu Z Harrachova do Polska jezdí po 65 letech op t vlaky Cestující mají od srpna novou možnost poznávat Krkonoše i na polské stran našich nejvyšších hor. Od 28. srpna se totiž po 65 letech vrátily vlaky na železni ní tra Harrachov-Sklá ská Poreba.

45 2010 Pomoc hasi z Desné v postižených oblastech i letošních srpnových povodních pomáhaly dv skupiny hasi z Desné. Jednotka z Desné II byla vyslána na pomoc do Hrádku nad Nisou, kde provád la od erpávání vody a jednotka z Desné III a erné ky pomáhala postižené Raspenav. Na pomoc vyjeli i hasi i ze Sboru dobrovolných hasi v Desné I.

46 2010 Zateplení základní školy sto usp lo se žádostí z Opera ního programu životního prost edí na projekt Snížení energetické náro nosti budovy Základní školy v Desné. Projekt eší zateplení objekt (pavilonu A,B,C a D) v etn zateplení st ešní konstrukce a vým ny oken ZŠ Desná. edpokládané zahájení realizace 2011 a po realizaci plánovaná 5-letá úspora energií: 5,4 mil. K 2010 OTEV ENÍ D TSKÉHO A MATE SKÉHO CENTRA DESÁNEK Od je otev eno nové D tské a mate ské centrum Desánek. Toto centrum je ur eno pro trávení volného asu rodi s d tmi do 4 let batolete.

47

Shrnutí investic a oprav v roce 2015

Shrnutí investic a oprav v roce 2015 Shrnutí investic a oprav v roce 2015 1) Ve druhé polovině roku 2015 byla zahájena výstavba základní technické vybavenosti pro 7 rodinných domů v lokalitě u hřbitova Na Čechách. Stavbu provádí firma Jaroš

Více

Místní program obnovy venkova

Místní program obnovy venkova Městys Lhenice, Školní 124, 384 02 Lhenice, IČ: 00250546 Místní program obnovy venkova Aktualizace na období 2011 2014 Úvod Tento Místní program obnovy venkova městyse Lhenice na období let 2011 2014 byl

Více

Základní údaje o připravovaném projektovém záměru rozvoje výukových kapacit základních a mateřských škol

Základní údaje o připravovaném projektovém záměru rozvoje výukových kapacit základních a mateřských škol Základní údaje o připravovaném projektovém záměru rozvoje výukových kapacit základních a mateřských škol Příloha 1. Název projektu: Vestavba objektu mateřské školy 2. Zřizovatel školy, školského zařízení:

Více

Obecní Zpravodaj IV/2015

Obecní Zpravodaj IV/2015 Obecní Zpravodaj IV/2015 Vážení spoluobčané, Předkládáme Vám aktuální informace z našich obcí: Realizované akce Znovuodhalení pomníku obětem první světové války Dne 28. října, byl v Květinově, znovu odhalen

Více

Název obce: DOUDLEBY NAD ORLICÍ. Kód obce PRVK: 3607.5208.021.01. Kód obce UIR: 03142 PODKLADY:

Název obce: DOUDLEBY NAD ORLICÍ. Kód obce PRVK: 3607.5208.021.01. Kód obce UIR: 03142 PODKLADY: Kód obce PRVK: 3607.5208.021.01 Kód obce UIR: 03142 Název obce: DOUDLEBY NAD ORLICÍ PODKLADY: - dotazník s údaji o vývoji obce, vodovodu, kanalizace a čištění odp.vod - územní plán z roku 1993 zpracovatel

Více

Fiche opatření (dále jen Fiche)

Fiche opatření (dále jen Fiche) Název MAS MAS Labské skály Fiche opatření (dále jen Fiche) Číslo Fiche Název Fiche 3 Občanské služby Přiřazení Fiche k opatření PRV (číslo, název) Hlavní opatření III. Název opatření resp.podopatření:

Více

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE OBCE BOLATICE - oblast FUNGOVÁNÍ OBCE A EKONOMIKA. Zdroj financování. 40 000 Kč. Vlastní. ročně. 5 000 Kč.

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE OBCE BOLATICE - oblast FUNGOVÁNÍ OBCE A EKONOMIKA. Zdroj financování. 40 000 Kč. Vlastní. ročně. 5 000 Kč. STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE OBCE BOLATICE - oblast FUNGOVÁNÍ OBCE A EKONOMIKA VYHODNOCENÍ AKČNÍ PLÁN 21-211 Aktivita/projekt STAV Náklady celkové F.1.1.1 Vzdělávání představitelů obce a určených zaměstnanců

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI MĚSTSKÉ POLICIE DESNÁ ZA ROK 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI MĚSTSKÉ POLICIE DESNÁ ZA ROK 2014 Městská policie Desná, Údolní 633, Desná v Jizerských horách ZPRÁVA O ČINNOSTI MĚSTSKÉ POLICIE DESNÁ ZA ROK 2014 Městská policie Desná Zpracoval: Ing. Miroslav ERLEBACH Desná leden 2015 Obsah: 1. Obecná

Více

Dotační program pro oblast kultury na rok 2016

Dotační program pro oblast kultury na rok 2016 Dotační program pro oblast kultury na rok 2016 Příloha č. 1 usnesení č. 1318/36/R/2015 MČ Praha 11 vyhlašuje pro rok 2016 dotační program podpory kultury s následujícími programy: I. program: Celoroční

Více

HOSPODAŘENÍ MĚSTA ŠTĚTÍ K 31. 3. 2012 - VÝDAJE (v tis. Kč)

HOSPODAŘENÍ MĚSTA ŠTĚTÍ K 31. 3. 2012 - VÝDAJE (v tis. Kč) Čerpání k 31.3.2012 ZÁKLADNÍ PROVOZ MĚSTA 55 852 8 190 6 120 70 162 10 292 676 504 11 472 16,35 Místní správa - chod úřadu 30 439 340 700 31 479 5 755 142 447 6 345 20,15 osobní výdaje - zaměstnanci vč.

Více

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIZ-780/11-Z. Příspěvková organizace. Zdeňkou Michutovou, ředitelkou školy

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIZ-780/11-Z. Příspěvková organizace. Zdeňkou Michutovou, ředitelkou školy Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIZ-780/11-Z Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Mateřská škola Vsetín, Na Kopečku 13, příspěvková organizace Na Kopečku

Více

Strategie rozvoje obce Nová Ves 2011-2016

Strategie rozvoje obce Nová Ves 2011-2016 Strategie rozvoje obce Nová Ves 2011-2016 - zpracováno na základě veřejné diskuse Zpracoval: Miroslav Pokorný Strategie rozvoje obce Nová Ves pro období 2011-2016 Tento materiál je výchozím podkladem pro

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIU-112/10-U. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIU-112/10-U. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Ústecký inspektorát Název školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIU-112/10-U Mateřská škola Velká Bukovina, okres Děčín Adresa: 407 29 Velká Bukovina 184 Identifikátor: 600 075 320 IČ: 72

Více

PROGRAM PODPORY V OBLASTI TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH AKTIVIT ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ (ÚČEL PODPORY)

PROGRAM PODPORY V OBLASTI TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH AKTIVIT ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ (ÚČEL PODPORY) PROGRAM PODPORY V OBLASTI TĚLOVÝCHOVNÝCH A SPORTOVNÍCH AKTIVIT Poskytování dotací z rozpočtu města Letovice se řídí zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění

Více

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 28 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Komentář k tabulce plnění rozpočtu za I. pololetí 2011

Komentář k tabulce plnění rozpočtu za I. pololetí 2011 Ekonomický odbor Nám. Míru 1, pošt. přihrádka 18, 407 77 Šluknov Komentář k tabulce plnění rozpočtu za I. pololetí 2011 Městskému úřadu Šluknov byla na rok 2011 přidělena od Krajského úřadu Ústeckého kraje

Více

N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření

N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření Odbor finanční Zastupitelstvo města Dne 17.2.2016 N á v r h Úprava rozpočtu 2.rozpočtové opatření Zpráva se předkládá z důvodu: zákona o obcích 128/2000 Sb. Zprávu vypracoval: ing.ivana Polenová vedoucí

Více

Návrh Strategie rozvoje obce Velká Losenice pro období 2007 2013

Návrh Strategie rozvoje obce Velká Losenice pro období 2007 2013 Návrh Strategie rozvoje obce Velká Losenice pro období 2007 2013 - zpracováno na základě veřejné diskuse Zpracoval: Bc. Zdeněk Navrátil Civic, o.s. Žďár nad Sázavou Návrh Strategie rozvoje obce Velká Losenice

Více

Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012

Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012 Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012 K 1. lednu 2012 mělo město Počátky k dispozici tyto finanční prostředky: 1/ Základní účty volné prostředky GE Money Bank Oberbank KB Česká spořitelna

Více

Rekonstrukce Svinovských mostů v Ostravě dopravní terminál

Rekonstrukce Svinovských mostů v Ostravě dopravní terminál Rekonstrukce Svinovských mostů v Ostravě dopravní terminál Ing. Tichý Jiří, VŠB-TU Ostrava, Ing. Navrátilová Margita, Ostravské komunikace, a.s. Dopravní uzel Svinov, zprvu jen uzel železniční dopravy,

Více

Komentář k rozpočtu na rok 2016

Komentář k rozpočtu na rok 2016 Komentář k rozpočtu na rok 2016 Rozpočet obce je finanční plán, který slouží k finančnímu a hospodářskému řízení obce. Rozpočet obce je sestaven na jeden kalendářní rok a je zpracován v návaznosti na schválený

Více

Co se do Předvolebníků nevešlo.

Co se do Předvolebníků nevešlo. Co se do Předvolebníků nevešlo. Investiční akce od roku 1999 do roku 2010 včetně délky opravených chodníků, plochy vybudovaných parkovišť a délky nových nebo opravených ulic a místních komunikací. 1999

Více

Zpráva o činnosti oddělení krizového řízení v roce 2013

Zpráva o činnosti oddělení krizového řízení v roce 2013 Zpráva o činnosti oddělení krizového řízení v roce 2013 1. Oblast krizového řízení a krizového plánování Řešení mimořádných událostí a krizových situací v kraji spolupráce při zajišťování materiálních

Více

RO 26. VÝTAH z USNESENÍ z 26. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14.11.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 26. VÝTAH z USNESENÍ z 26. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14.11.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 26. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

S B Í R K A O B S A H :

S B Í R K A O B S A H : S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY A NÁMĚSTKA MINISTRA VNITRA Ročník: 2003 V Praze dne 11. prosince 2003 Částka: 53 O B S A H : Část I.

Více

Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018. Zpracováno pro obec Anenská Studánka

Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018. Zpracováno pro obec Anenská Studánka Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018 Zpracováno pro obec Anenská Studánka Schváleno na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 12.02.2016.. Růžena

Více

k žádosti o dotaci v rámci Programu prevence kriminality a extremismu v roce 2010 - Úsvit

k žádosti o dotaci v rámci Programu prevence kriminality a extremismu v roce 2010 - Úsvit Popis projektu k žádosti o dotaci v rámci Programu prevence kriminality a extremismu v roce 2010 - Úsvit Název projektu: Rozšíření kapacity nízkoprahového centra Kamarád Žadatel : Statuární město Děčín

Více

z 22. zasedání Zastupitelstva města Nový Bydžov konaného dne 17.12.2008 od 16:00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu Nový Bydžov

z 22. zasedání Zastupitelstva města Nový Bydžov konaného dne 17.12.2008 od 16:00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu Nový Bydžov U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva města Nový konaného dne 17.12.2008 od 16:00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu Nový Přítomni: Omluveni: Česák, Hruška, RNDr. Janoušek, Klouček, Ing.

Více

Strategické plánování rozvoje obce Rašovice (okres Vyškov)

Strategické plánování rozvoje obce Rašovice (okres Vyškov) Strategické plánování rozvoje obce Rašovice (okres Vyškov) Strategické plánování umožňuje efektivnější řízení obce. Zaměřuje se na to, aby se obec mobilizovala a co nejefektivněji využívala všechny vlastní

Více

Bezbariérová Kroměříž

Bezbariérová Kroměříž Bezbariérová Kroměříž Zvyšování bezpečnosti dopravy v Kroměříži Chytré město? Konference NSZM ČR 2007 1 Kroměříž Poloha města: Zlínský kraj Počet obyvatel: 30 000 Můžeme se pochlubit: Historií: památkami

Více

Dodatek koncepce školství Městské části Praha 17

Dodatek koncepce školství Městské části Praha 17 Dodatek koncepce školství Městské části Praha 17 Schválen usnesením ZMČ Praha 17 č. 4.7. ze dne 20.4.2011 Úvod Tento materiál navazuje na Koncepci školství Městské části Praha 17 schválenou usnesením Zastupitelstva

Více

METODICKÝ POKYN NÁRODNÍHO ORGÁNU

METODICKÝ POKYN NÁRODNÍHO ORGÁNU Ministerstvo pro místní rozvoj METODICKÝ POKYN NÁRODNÍHO ORGÁNU Program přeshraniční spolupráce Cíl 3 Česká republika Svobodný stát Bavorsko 2007-2013 MP číslo: 2/Příručka pro české žadatele, 5. vydání

Více

Zklidnění dopravy Sídliště a okolí dopravní studie. Obsah:

Zklidnění dopravy Sídliště a okolí dopravní studie. Obsah: Zklidnění dopravy Sídliště a okolí dopravní studie Obsah: Obsah:... 1 1 Základní údaje... 2 1.1 Popis celkového záměru... 2 1.2 Hlavní cíle... 2 1.3 Upřesňující informace... 2 1.4 Zadavatel... 3 1.5 Zpracovatel...

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2010 konaného dne 6. 5. 2010

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2010 konaného dne 6. 5. 2010 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2010 konaného dne 6. 5. 2010 Přítomni: 12 členů při zahájení Omluveni: Fr. Hrma, J. Mára Připomínky k zápisu ze dne 18. 3. 2010: bez připomínek

Více

Veřejné zasedání č. 18/ 2010

Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Dne 15.9.2010 se v 19.00 hod konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce Hlína. Přítomni zastupitelé : -p.dostalý Miloš, ing.pacholík Miroslav,

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 Přítomni: František Kubiš, Jaroslav Bradáč, Jaroslav Bradáč ml., Milena Dellingerová, Tomáš Naňka, Petr Novák, Stanislav

Více

Příloha č. 5 Monitorovací zpráva o postupu realizace IPRM

Příloha č. 5 Monitorovací zpráva o postupu realizace IPRM Informace o IPRM Příloha č. 5 Monitorovací zpráva o postupu realizace IPRM Pozn.: případné změny v IPRM prosím viditelně vyznačte Číslo IPRM: SZ/13 Název IPRM: Integrovaný plán rozvoje města Mostu - Doprava

Více

ODBOR: majetku města. vedoucí odboru: Mgr. Bc. Pavel Vltavský sekretariát (asistentka): 1. STRUKTURA: (k 31.12.2015) Název oddělení

ODBOR: majetku města. vedoucí odboru: Mgr. Bc. Pavel Vltavský sekretariát (asistentka): 1. STRUKTURA: (k 31.12.2015) Název oddělení ODBOR: majetku města vedoucí odboru: Mgr. Bc. Pavel Vltavský sekretariát (asistentka): 1 STRUKTURA: (k 31.12.2015) Název oddělení Oddělení správy a evidence budov (ORJ 051) Oddělení správy a evidence pozemků

Více

INFORMACE O NĚKTERÝCH OBLASTECH K ŘEŠENÍ VE VĚCI JEDNOTEK SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ OBCÍ A SPOLKŮ PŮSOBÍCÍCH NA ÚSEKU POŢÁRNÍ OCHRANY

INFORMACE O NĚKTERÝCH OBLASTECH K ŘEŠENÍ VE VĚCI JEDNOTEK SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ OBCÍ A SPOLKŮ PŮSOBÍCÍCH NA ÚSEKU POŢÁRNÍ OCHRANY II. INFORMACE O NĚKTERÝCH OBLASTECH K ŘEŠENÍ VE VĚCI JEDNOTEK SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ OBCÍ A SPOLKŮ PŮSOBÍCÍCH NA ÚSEKU POŢÁRNÍ OCHRANY Podnětem ke zpracování tohoto materiálu je změna působení jednotek

Více

Znalecký posudek č. 37 2015

Znalecký posudek č. 37 2015 Znalecký posudek č. 37 2015 O obvyklé ceně nemovitostí : - bytové jednotky č. 173/3 v objektu čp. 173, 174, dále podíl ve výši 738/6976 na společných částech domu čp. 173, 174 a pozemků č. parc. st. 229,

Více

Obec Dolní Hbity. Závěrečný účet obce Dolní Hbity - rok 2015. Dolní Hbity 55, 262 62 Tel.: 318 697 109, IČ: 00242101 e-mail: obec@dolni-hbity.

Obec Dolní Hbity. Závěrečný účet obce Dolní Hbity - rok 2015. Dolní Hbity 55, 262 62 Tel.: 318 697 109, IČ: 00242101 e-mail: obec@dolni-hbity. Obec Dolní Hbity Dolní Hbity 55, 262 62 Tel.: 318 697 109, IČ: 00242101 e-mail: obec@dolni-hbity.cz Závěrečný účet obce Dolní Hbity - rok 2015 (dle 17, zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

MĚSTO ZLIV. č. VI. Předkládá: Ing. Jiří Štabrňák Datum: 16.12.2015 Podpis: Zpracoval: Ing. Michaela Fišerová Datum: 10.12.

MĚSTO ZLIV. č. VI. Předkládá: Ing. Jiří Štabrňák Datum: 16.12.2015 Podpis: Zpracoval: Ing. Michaela Fišerová Datum: 10.12. č. VI. Konané dne: 16.12.2015 Bod jednání: 5 Předmět jednání: Rozpočet města Zliv na rok 2016, dílčí rozpočty organizací ZŠ a ZUŠ, MŠ, MěH Zliv Předkládá: Ing. Jiří Štabrňák Datum: 16.12.2015 Podpis: Zpracoval:

Více

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-731/14-B. Vyškovská 376, 685 01 Bučovice ddm.bucovice@tiscali.

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-731/14-B. Vyškovská 376, 685 01 Bučovice ddm.bucovice@tiscali. INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIB-731/14-B Název právnické osoby vykonávající činnost školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČO 70284083 Identifikátor 600126111 Právní forma Zastoupená Zřizovatel Dům

Více

Konsolidace příjmů 2.436.034,54 po 23.074.221,00 31.110.548,00 21.392.690,48 68,76 konsolidaci

Konsolidace příjmů 2.436.034,54 po 23.074.221,00 31.110.548,00 21.392.690,48 68,76 konsolidaci Závěrečný účet obce Jindřichovice pod Smrkem za rok 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Plnění rozpočtu dle výkazu Fin 2-12M vyjádřeno

Více

U S N E S E N Í z 24. schůze Rady města Letovice konané 06. 10. 2015

U S N E S E N Í z 24. schůze Rady města Letovice konané 06. 10. 2015 U S N E S E N Í z 24. schůze Rady města Letovice konané 06. 10. 2015 2015-RM-24-1 Rada města bere na vědomí Informace o možnosti vybudování autobusových zastávek v lokalitě Písečná. 2015-RM-24-2 Rada města

Více

www.tznj.cz TRADICE - SPOLUPRÁCE - ZAMĚSTNANOST Škola s téměř 150letou tradicí. Spolupráce s 50 firmami regionu.

www.tznj.cz TRADICE - SPOLUPRÁCE - ZAMĚSTNANOST Škola s téměř 150letou tradicí. Spolupráce s 50 firmami regionu. Škola s téměř 150letou tradicí. Spolupráce s 50 firmami regionu. Fakultní škola Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého Olomouc. Absolventi školy nemají problém najít zaměstnání, nejlepší z nich studují

Více

RM 1/17/07 RM 2/17/07

RM 1/17/07 RM 2/17/07 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 17. zasedání dne 2.5.2007 RM 1/17/07 řediteli Správy majetku města Chropyně, p. o., dokončit v termínu do 16.5.2007 zpracování směrnice o evidenci, vymáhání

Více

Usnesení 23. zasedání zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konaného dne 18. 4. 2013

Usnesení 23. zasedání zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konaného dne 18. 4. 2013 Usnesení 3. zasedání zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konaného dne 8. 4. 03 84/3 - Zastupitelstvo města schvaluje program 3. zasedání zastupitelstva města. 85/3 - Zastupitelstvo města určuje

Více

Příloha č. 1. k Pravidlům rozpočtového provizoria Města Velký Šenov na rok 2013

Příloha č. 1. k Pravidlům rozpočtového provizoria Města Velký Šenov na rok 2013 Příloha č. 1 k Pravidlům rozpočtového provizoria Města Velký Šenov na rok 2013 Návrh plánu investičních a neinvestičních akcí pro rok 2013 k projednání do ZM A) Pravidelné splátky, investiční nárok pro

Více

ZPRAVODAJSKÝ MĚSÍČNÍK MĚSTEČKA DOUBRAVICE NAD SVITAVOU Číslo 3 /březen 2013

ZPRAVODAJSKÝ MĚSÍČNÍK MĚSTEČKA DOUBRAVICE NAD SVITAVOU Číslo 3 /březen 2013 ZPRAVODAJSKÝ MĚSÍČNÍK MĚSTEČKA DOUBRAVICE NAD SVITAVOU Číslo 3 /březen 2013 *************************************************************** Vážní spoluobčané, v měsíci únoru byly po krátké zimní přestávce

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Ve Studené dne 24.2.2015 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Radnice v roce 2 0 0 9?

Radnice v roce 2 0 0 9? Radnice v roce 2 0 0 9? Stručný výtah informací a událostí, které v loňském roce zaznamenala radnice a které by vás mohly zajímat. Obecní úřad Tlumačov je orgánem obce Tlumačov. Postavení a působnost obecního

Více

Analýza zdrojů systému sociálních služeb na Horšovskotýnsku a Holýšovsku

Analýza zdrojů systému sociálních služeb na Horšovskotýnsku a Holýšovsku Tato akce je spolufinancována Plzeňským krajem a Evropskou unií v rámci Společného regionálního operačního programu grantové schéma Podpora sociální integrace v Plzeňském kraji. Analýza zdrojů systému

Více

uzavírají podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ), tuto

uzavírají podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ), tuto Statutární město Přerov IČ: 003 01 825 DIČ: CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov I-Město, 750 02 Přerov zastoupené náměstkem primátora Pavlem Košutkem (dále jako Město ) MMPr/SML/2183/2015 a Česká

Více

a) kontrolu usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 23. 4. 2014,

a) kontrolu usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 23. 4. 2014, Usnesení z 28. zasedání Zastupitelstva obce v Bolaticích, konaného dne 23. června 2014 v 18:00 hodin v Obřadní síni OÚ v Bolaticích OUBOL/1350/2014 89/28 Zastupitelstvo obce Bolatice po projednání bere

Více

MĚSTSKÁ POLICIE HODONÍN

MĚSTSKÁ POLICIE HODONÍN MĚSTSKÁ POLICIE HODONÍN VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008-2009 Zpracoval: Mgr. Jindřich Vašíček Únor 2010 Zpráva o činnosti Městské policie Hodonín za rok 20079 Strana 2 Obsah 1. Úvod 3 2. Personální obsazení 3 3. Činnosti

Více

Město Tábor. vyhlašuje. Výzvu k podávání žádostí o poskytnutí podpory. v rámci

Město Tábor. vyhlašuje. Výzvu k podávání žádostí o poskytnutí podpory. v rámci Město Tábor vyhlašuje Výzvu k podávání žádostí o poskytnutí podpory v rámci Integrovaného plánu rozvoje města Tábora prostor Pražského a Náchodského sídliště a Pražského předměstí 1. Identifikace výzvy

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/13/11, konaného dne 11.05.2011 od 16.00 hod. na radnici Švihov č.p. 38.. Zasedání Zastupitelstva města Švihov

Více

Zpráva o činnosti oddělení krizového řízení v roce 2011

Zpráva o činnosti oddělení krizového řízení v roce 2011 Zpráva o činnosti oddělení krizového řízení v roce 2011 1. Oblast krizového řízení a krizového plánování Řešení mimořádných událostí, krizových situací a dalších neodkladných záležitostí dořešení záležitostí,

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-2524/13-S. Mateřská škola Libiš

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-2524/13-S. Mateřská škola Libiš INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIS-2524/13-S Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby Mateřská škola Libiš Školní 192, 277 11 Neratovice mslibis@mslibis.cz IČO 70999473 Identifikátor

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2016

Rozpočet města Holešova na rok 2016 Rozpočet města Holešova na rok 2016 Výdaje ODDPA Odbor finanční - ORJ. 11 Grohova 2 000 Havlíčkova 2 500 Masarykova 1 500 3113 Neinvestiční příspěvky zřízeným příspěvkovým organizacím - 1.ZŠ 4 100 3113

Více

ŘÍZENÍ DOPRAVY. Světelná signalizace - 35 -

ŘÍZENÍ DOPRAVY. Světelná signalizace - 35 - 8. ŘÍZENÍ DOPRAVY Světelná signalizace Základem funkce světelně řízené křižovatky je řadič, pracující v dopravně závislém režimu, který získává informace o počtu projíždějících vozidel ze smyčkových detektorů.

Více

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ)

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) P ř e h l e d u s n e s e n í ze 4. schůze Rady města Chebu konané

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PLOCHA PŘESTAVBY P3-108

ÚZEMNÍ STUDIE PLOCHA PŘESTAVBY P3-108 ÚZEMNÍ STUDIE PLOCHA PŘESTAVBY P3-108 k.ú. Všebořice Dle 30 zákona č. 183/2006 Sb. Pořizovatel: Magistrát města Ústí nad Labem, Velká Hradební 8, Ústí n.l. Odbor rozvoje města Číslo zakázky: R 15/30-09

Více

Program prevence kriminality Městské policie Liberec na rok 2010

Program prevence kriminality Městské policie Liberec na rok 2010 Program prevence kriminality Městské policie Liberec na rok 2010 realizátor programu: Odbor prevence kriminality Městské policie Liberec Zpracoval : Mgr. Luboš Raisner Předkládá: Mgr. Ladislav Krajčík

Více

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady )

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady ) Město Slaný na základě ustanovení 85 a 102 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, vydává Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA ÚŘAD MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 4/2000 Změněna vyhláškou č. 13/2005 s účinností od 15.12.2005!!! Změněna vyhláškou č. 2/2006 s účinností od 2.5.2006!!! Změněna vyhláškou č. 12/2006

Více

F 1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

F 1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Objekt sportovního zařízení v areálu TJ ČSAD Havířov SO 02 NÁHRADNÍ ŠATNY A UMYVÁRNY F 1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA dle přílohy č. 1 vyhlášky č. 499/2006 Sb. Objednatel: Projektant: Statutární město Havířov ul.

Více

Závěrečná zpráva (věcný popis činnosti v roce 2012)

Závěrečná zpráva (věcný popis činnosti v roce 2012) Závěrečná zpráva (věcný popis činnosti v roce 2012) Ve dnech 12. 15. 1. 2012 se MAS Střední Povltaví prezentovala na společném stánku se Svazkem obcí Milevska na brněnském veletrhu cestovního ruchu Regiontour

Více

ÚVODEM. Zadavatelem projektu Obytného souboru Drásov Trávnické je společnost ANICOM TRADE, a.s.

ÚVODEM. Zadavatelem projektu Obytného souboru Drásov Trávnické je společnost ANICOM TRADE, a.s. ÚVODEM Obytný soubor navržený a realizovaný spolupracujícími brněnskými firmami ATX Architekti a ATX Realizace Staveb je na současném realitním trhu nabízejícím spíše malé a střední pozemky se zahuštěnou

Více

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Město Horažďovice Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

USNESENÍ č. RM 18/124/2010 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 02.08.2010

USNESENÍ č. RM 18/124/2010 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 02.08.2010 Rada města Kostelec nad Orlicí USNESENÍ č. RM 18/124/2010 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 02.08.2010 1. schvaluje a) vítěze na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce na akci

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 15.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou Strana 1/5 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 15.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 31.března 2005 od 17:00 Přítomni:

Více

Strategie obce Lučina do r. 2020

Strategie obce Lučina do r. 2020 Strategie obce Lučina do r. 2020 Květen 2014 I. Stručná historie obce Lučina Dne 1. ledna 1956 vznikla na levém břehu nově vybudovaného vodního díla Žermanické přehrady obec Lučina, jako 47. obec okresu

Více

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry. Návrh rozpočtu obce na rok 2016. Textová část

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry. Návrh rozpočtu obce na rok 2016. Textová část Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry Návrh rozpočtu obce na rok 2016 Textová část Rozpočet obce je finanční plán, jímž se řídí její hospodaření. Je sestavován na období jednoho kalendářního

Více

Pravidla. pro uskutečňování Programu podpory českého kulturního dědictví v zahraničí v oblasti lektorátů a Krajanského vzdělávacího programu

Pravidla. pro uskutečňování Programu podpory českého kulturního dědictví v zahraničí v oblasti lektorátů a Krajanského vzdělávacího programu Příloha č. 2 usnesení vlády ze dne 13. května 2015 č. 348 Pravidla pro uskutečňování Programu podpory českého kulturního dědictví v zahraničí v oblasti lektorátů a Krajanského vzdělávacího programu I.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň ze dne 4.10.2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň ze dne 4.10.2010 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň ze dne 4.10.2010 Poslanci: Fišer, Ing.Horák, Podval, Ing.Dubský, Urbanová Omluveni: Baloun, David Zapisovatel: Podval Ověřovatelé zápisu: Ing.Dubský, Urbanová

Více

Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014

Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014 Rozpočet obce Všejany na rok 2014 byl schválen zastupitelstvem obce dne 17.12.2013 v celkové výši 6.048.720,- Kč. Rozpočet byl sestaven jako přebytkový na

Více

SMĚRNICE č. 11/2011 kterou se stanoví pravidla pro výkon služby Operačního střediska MP. Hlava I.

SMĚRNICE č. 11/2011 kterou se stanoví pravidla pro výkon služby Operačního střediska MP. Hlava I. SMĚRNICE č. 11/2011 kterou se stanoví pravidla pro výkon služby Operačního střediska MP Hlava I. Čl. I Pojmy (1) Operační středisko je režimové pracoviště, kde není možný přístup nepovolaných osob (2)

Více

HOSPODAŘENÍ OBCE LUŠTĚNICE ZA ROK 2007

HOSPODAŘENÍ OBCE LUŠTĚNICE ZA ROK 2007 č. 1 / únor 2008 Vážení spoluobčané, dostává se Vám do rukou první číslo našeho Zpravodaje v roce 2008, ve kterém bychom Vás rádi informovali o dění v naší obci v uplynulých i nadcházejících měsících.

Více

Program rozvoje obce. Lovčice

Program rozvoje obce. Lovčice Program rozvoje obce Lovčice změna č. 1 Obsah: 1. Administrativní, technické a bezpečnostní zajištění chodu obce... 2 2. Bydlení... 2 3. Doprava... 3 4. Kulturní a historické památky... 3 5. Občanská vybavenost...

Více

Závěrečná zpráva z veřejného fóra 4. listopadu 2014

Závěrečná zpráva z veřejného fóra 4. listopadu 2014 Závěrečná zpráva z veřejného fóra 4. listopadu 2014 Místo a čas konání: sál polyfunkčního domu, od 18:05 do 20:00 hodin Přítomno: 117 zapsaných Moderování: Ing. Dana Diváková za NSZM, Ing. Lucie Ponicová,

Více

Výpis z U s n e s e n í č. 3/2013 3.1.13 bere na vědomí 3.2.13 souhlasí 3.3.13 souhlasí ukládá 3.4.13 schvaluje pověřuje 3.5.

Výpis z U s n e s e n í č. 3/2013 3.1.13 bere na vědomí 3.2.13 souhlasí 3.3.13 souhlasí ukládá 3.4.13 schvaluje pověřuje 3.5. Výpis z U s n e s e n í č. 3/2013 ze zasedání Rady města, konaného 28.1.2013 na Městském úřadě v Jílovém u Prahy 3.1.13 Rada města bere na vědomí zprávu starostky o činnosti samosprávy. 3.2.13 Rada města

Více

ZÁKON 250/2000 ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ 2016 A.

ZÁKON 250/2000 ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ 2016 A. Město Brandýs nad Labem - Stará Boleslav (dále jen jako město ) vyhlašuje v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb. Zákon o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů (dále jen jako ZÁKON ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ

Více

Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5

Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5 Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5 Základní pojmy Pro účely těchto Zásad pro prodej nemovitostí (pozemků, jejichž součástí jsou bytové domy) Městské části Praha 5 (dále jen Zásady )

Více

Obce KAČICE Obecně závazná vyhláška č. 4/2014

Obce KAČICE Obecně závazná vyhláška č. 4/2014 Obce KAČICE Obecně závazná vyhláška č. 4/2014 O VEŘEJNÉM POŘÁDKU V OBCI Zastupitelstvo obce Kačice se na svém zasedání dne 20. 08. 2014 usnesením č. 43/2014 usneslo vydat na základě ustanovení 10, 35,

Více

MINIMUZEUM československého opevnění 1935-1938, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA. V Brně 01/2016

MINIMUZEUM československého opevnění 1935-1938, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA. V Brně 01/2016 2015 MINIMUZEUM československého opevnění 1935-1938, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA V Brně 01/2016 Obsah 1. Základní informace str. 2 2. Profil spolku str. 2 3. Vyhodnocení uplynulého roku 2015 str. 5 4. Členská

Více

499787015 stavebni@mestortyne.cz http://www.rtyne.cz. 499801111 podatelna@tru.hk.ds.mfcr.cz

499787015 stavebni@mestortyne.cz http://www.rtyne.cz. 499801111 podatelna@tru.hk.ds.mfcr.cz Samospráva rok 2007 Obecní úřad Malé Svatoňovice Nádražní 105 54234 Malé Svatoňovice IČ: 00278114 Úřední hodiny: Po,St:8-17.00 Telefon: 499 886 341 Fax: 499 886 441 E-mail: obec@malesvatonovice.cz Web:

Více

Program Evropského týdne mobility a Evropského dne bez aut v Chrudimi 2007

Program Evropského týdne mobility a Evropského dne bez aut v Chrudimi 2007 Evropský týden mobility Evropský den bez aut 2007 V roce 2007 se česká, moravská a slezská města opět zapojila do celoevropské akce Evropský týden mobility (16. 22. září) a Evropský den bez aut (22. září),

Více

Evidenční číslo: FRO/POV/023088/2015 - KONCEPT. www: http://www.cernolice.net. Obec: Černolice Okres: Praha - západ Pošta: Mníšek pod Brdy

Evidenční číslo: FRO/POV/023088/2015 - KONCEPT. www: http://www.cernolice.net. Obec: Černolice Okres: Praha - západ Pošta: Mníšek pod Brdy Žádost o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy z Programu 2015 pro poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Fondu rozvoje obcí a měst v rámci Tematického zadání

Více

Materiál pro mimořádné zasedání Zastupitelstva města Karviné konané dne 24.06.2014

Materiál pro mimořádné zasedání Zastupitelstva města Karviné konané dne 24.06.2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/7019/2014 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor rozvoje oddělení marketingu a školství Polášková Ivana Materiál pro mimořádné zasedání

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 09.06.2010 v 18.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Ad 1)

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 09.06.2010 v 18.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Ad 1) Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 09.06.2010 v 18.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Ad 1) Starosta města Kunštát Mgr.Pavel Göpfert zahájil 5. zasedání Zastupitelstva

Více

SČR 11. Název materiálu: Závěrečná zpráva projektu Greenway

SČR 11. Název materiálu: Závěrečná zpráva projektu Greenway Podklady na zasedání ZM dne: 25.09.2014 SČR 11. Název materiálu: Závěrečná zpráva projektu Greenway Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Zúčastní se projednávání v ZM: Ing. Jiří Lukeš

Více

OBEC MIKULČICE. O Z N Á M E N Í o vydání opatření obecné povahy č. 2/2008 V E Ř E J N O U V Y H L Á Š K O U. svým usnesením č. 5 ze dne 6.5.

OBEC MIKULČICE. O Z N Á M E N Í o vydání opatření obecné povahy č. 2/2008 V E Ř E J N O U V Y H L Á Š K O U. svým usnesením č. 5 ze dne 6.5. OBEC MIKULČICE O Z N Á M E N Í o vydání opatření obecné povahy č. 2/2008 V E Ř E J N O U V Y H L Á Š K O U Změna č. 2 územního plánu sídelního útvaru Mikulčice Zastupitelstvo obce Mikulčice, příslušné

Více

Přítomno: 5 členů zastupitelstva / viz. prezence / Nepřítomno: Ing. Stanislav Němec - omluven Hosté: občané dle prezence

Přítomno: 5 členů zastupitelstva / viz. prezence / Nepřítomno: Ing. Stanislav Němec - omluven Hosté: občané dle prezence O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 13/2008 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 26.11.2008 od 19:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 5 členů

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 9.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou strana 1/5 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 9.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 7.února 2008 od 17:00 hod. v

Více

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR OLOMOUCKÉHO KRAJE Schweitzerova 91, 779 00 Olomouc

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR OLOMOUCKÉHO KRAJE Schweitzerova 91, 779 00 Olomouc HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR OLOMOUCKÉHO KRAJE Schweitzerova 91, 779 00 Olomouc MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 9. 2015 Bod programu: 10 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2016 konaného dne 10.6.2016

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2016 konaného dne 10.6.2016 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2016 konaného dne 10.6.2016 Program: 1. Zahájení. 2. Seznámení s programem zasedání. 3. Ustanovení zapisovatele a ověřovatelů. 4. Kontrola usnesení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z-24-003-13. Zpráva o hospodaření s Fondem obnovy městské části Praha 12 za rok 2012

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. Z-24-003-13. Zpráva o hospodaření s Fondem obnovy městské části Praha 12 za rok 2012 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-24-003-13 ze dne 18.6.2013 Zpráva o hospodaření s Fondem obnovy městské části Praha 12 za rok 2012 2 4. z a s e d á n í Z a s t u p i t

Více

Přeměna Tyršovy ulice na moderní městskou třídu

Přeměna Tyršovy ulice na moderní městskou třídu Přeměna Tyršovy ulice na moderní městskou třídu Přeměna Tyršovy ulice Součástí studie jsou i přilehlé ulice Vnoučkova a Husova. Ulice Tyršova je historicky významnou komunikací. Jedná se o hlavní příjezdovou

Více