Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín"

Transkript

1 Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Zpravodaj červen 2016 Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Děkujeme všem rodičům, organizacím a vedení města Slavičína za celoroční finanční a materiální podporu. Především pak za spolupráci firmám TVD Rokytnice, NTS Prometal, TRYON Brumov, Polfin Loučka, CEBES, ZEKA, Groze Beckert a základním školám ze Slavičína. Bez prokazatelného zájmu zřizovatele, Zlínského kraje, o naši školu by nebylo možné nejenom udržovat, ale především významně investičně rozvíjet kvalitní podmínky ke studiu. Jednou z priorit, kterou učitelé musí ukazovat žákům, je umění naslouchat, vzájemně si porozumět, přemýšlet o nezbytných potřebách druhého. Samotný obsah učiva v předmětu je důležitý, avšak na střední škole neméně podstatné je pro učitele učit žáka vztahu - vztahu k předmětu, k oboru, k práci, ke skutečným hodnotám. Proto děkuji také všem učitelům, za celoroční práci, byť jejich finanční ohodnocení není adekvátní. Přeji žákům všech slavičínských škol a jejich pedagogům odpočinek a pěkné prázdniny. Josef Maryáš Příjímací řízení Volná místa v učebních oborech: obráběč, elektrikář Maturitní obory: podnikání v nástavbě, mechatronik, informační technologie Informace na t.č Volná místa Gymnazium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín přijme od 1. záři 2016 učitele strojírenských předmětů odborného výcviku. Požadavky: minimálně maturita, nejlépe strojírenského zaměřeni, znalost programováni CNC strojů FANUC a HEIDENHAIN, CAD/CAM. Přehled vzděláni a praxe zašlete na gyslav@gjpslavicin.cz. Úspěch učňů v krajském kole Mezi dvanácti soutěžícími obráběči ze šesti škol zvítězil Martin Míča a na 4. místě skončil Michal Hujíček, oba žáci GJP a SOŠ Slavičín. V družstvech tuto soutěž vyhrála také naše škola. Instalatéři soutěžili v Otrokovicích ve svařování plastů, pájení mědi, svařování a nahřívání kyslíko acetylenovým plamenem. Karel Solař získal 3. místo a Petr Tomaštík 4. místo z deseti soutěžících. Mezi pěti školami jsme se umístili na druhém místě. Děkujeme všem žákům za vzornou reprezentaci školy, učitelům odborného výcviku za jejich vzornou přípravu.

2 Finanční podpora studentů gymnázia i SOŠ Finanční podpora studentům čtyřletého gymnázia od Asociace rodičů a přátel gymnázia rozhodla, že všem přijatým uchazečům z devátých tříd základních škol do oboru čtyřleté Gymnázium bude poskytnuta v září 2016 finanční podpora 2 000,-Kč na zajištění přímých nákladů souvisejících se studiem na gymnáziu ( seznamovací pobyt, kurz taneční, lyžařský kurz). Finanční podpory a dary od firem pro studenty SOŠ Děkujeme za finanční podporu v prvním pololetí firmám, ve kterých žáci prováděli odborný výcvik. Vedle mzdy jsou žáci v oborech informační technologie, mechatronik, elektrikář, automechanik ještě za dobrý prospěch ve škole ohodnoceni finančním stipendiem dle počtu odpracovaných dnů ve firmě: TVD Technická výroba (tři žáci Kč), PGI Morava (jeden žák 780 Kč) TRYON (tři žáci Kč), NTS Prometal (čtyři žáci Kč) ZEKA plus (dva žáci Kč), CEBES (osm žáků Kč) Polfin Ploština (dva žáci Kč) Také děkujeme všem těmto firmám za významnou materiální pomoc pro odborný výcvik probíhající na naší škole. Naše škola je zařazena Zlínským krajem v oborech Instalatér, Obráběč kovů a Strojní mechanik mezi podporované obory. Žáci v těchto oborech dostávají měsíčně v 1. ročníku 300 Kč, ve 2. ročníku 400 Kč a ve třetím 500 Kč.

3 Soutěže a aktivity Mimořádný úspěch Josefa Tomečka se sexty postupuje na 48. ročník mezinárodní chemické olympiády v Tbilisi, který se koná v červenci Krajské kolo biologické olympiády Vendula Machalová obhájila loňské vítězství v krajském kole biologické olympiády a je opět zlatá, Michal Holek se umístil v první polovině soutěžního týmu na 5. místě. Oběma gratulujeme k velkému úspěchu První místo v krajském kole vybojoval tým GJP a SOŠ Slavičín ve složení Vendula Holková, Tereza Machovská a Kamila Nováková v Dějepisné soutěži studentů gymnázií, která se konala dne na Gymnáziu Lesní čtvrť za účasti dvanácti týmů gymnázií Zlínského kraje pod záštitou radního pro školství PaedDr. Petra Navrátila. Naše studentky si tak už potřetí zajistily automatický postup do celorepublikového kola, které proběhne na podzim v Chebu. Mám velkou radost, že se jim podařilo zvítězit ve znalostech ze složitého poválečného období mezi dvěma diktaturami a že potvrdily role favoritek. Přeji jim za celou naši školu, aby ve své svědomité přípravě vytrvaly a přidávám velké gratulace! Okresní kolo SOČ Obor fyzika - David Maryáš, Michal Holek - 2. místo; Jan Sova - 3. místo Obor chemie - Pavel Sova - 1. místo Obor biologie - Richard Soja - 1. místo Obor zdravotnictví - Kristýna Frýželková - 1. místo Obor strojírenství - Patrik Štefaník - 1. místo; Robert Častulík, Martin Hořák - 2. místo; Daniel Zlámal - 3. místo

4 Obor učební pomůcky - David Lysáček - 1. místo; Jan Kotrady, Dalibor Fojtů - 2. místo; Jakub Šerý - 3. místo Obor informatika - Michal Kužela - 1. místo; Filip Miškařík - 2. místo Úspěchy v krajských kolech Středoškolské odborné činnosti našich žáků, výsledky krajské kolo Uherský Brod: 1. místo Michal Kužela; Grafický editor v C# 2. místo Jan Sova; Porovnávání VA charakteristik polovodičových diod LED 2. místo Patrik Štefaník; 3D Tisk Stojan na mobilní telefon 3. místo Pavel Sova; Chemická čidla v syntetické kůži 4. místo Michal Holek, David Maryáš; Fyzikální principy činnosti stejnosměrných elektromotorů 3D 6. místo David Lysáček; Model saturnu 7. místo Filip Miškařík; Hardware Matematická olympiáda Vendula Machalová z tercie zvítězila v okresním kole z 51 účastníků, Amálie Maryášová skončila devátá a Kateřina Váňová dvanáctá. David Maryáš z kvarty získal 1.místo v okresním z 33 účastníků. V krajském kole skončil na 9. místě z 32 účastníků a stal se úspěšným řešitelem. Mitura Timotej z primy získal 7. místo z 68 účastníků okresního kola. Hubert Plášek ze sekundy 17. místo z 50 soutěžících okresního kola V okresním kole fyzikální olympiády získal David Maryáš 5. místo v kategorii E a Amálie Maryášová 6. místo v kategorii F, přičemž se oba stali úspěšnými řešiteli Nejlepšími řešiteli KLOKANA 2016 se stali v jednotlivých kategoriích tito žáci a studenti: benjamín - Ondřej Kailer, Ondřej Machů a Tereza Ondrúšková (všichni z primy, se 79 body), kadet - Radim Častulík (kvarta 92 bodů), junior - Martin Procházka (kvinta 86 bodů) a student - Tereza Hřibová (septima 59 bodů) David Maryáš ze třídy kvarta obsadil v okresním kole Chemické olympiády kategorie D ve velké konkurenci 7. místo Literární práce studentky Zity Klimčíkové, byla vyhodnocena mezi nejlepšími v XX. ročníku literární soutěže Vnímáme přítomnost, abychom ovlivnili budoucnost, v kategorii poezie.

5 Pěvecký soubor gymnázia pod vedením Mgr. Markéty Maryášové se zúčastnil 12. dubna otrokovického festivalu gymnaziálních souborů středních škol ze Zlínského kraje. Připravujeme příměstský výtvarný plenér pod vedením Ing. Zdenka Kutry. Proběhl hudební workshop pro děti Co ani liška netušila (L. Janáček), který uspořádala zlínská filharmonie. Připravujeme závěrečný koncert žáků v červnu na ukončení školního roku. Pythagoriáda Hubert Plášek (sk) obsadil 2. místo v kategorii 7. ročník + sekunda. Okresní kolo fyzikální olympiády kategorie G. Děkujeme Tomáši Maňasovi za úspěšnou reprezentaci školy v okresním kole Archimediády, ve kterém obsadil 4. místo. Celostátní kolo Microsoft Office Arena 2016 Dne se žák kvarty David Maryáš a žákyně Eliška Remešová zúčastnili celostátního finále soutěže Office Arena 2016, kam postoupili poté, co zvítězili v krajském kole. Finále proběhlo přímo v budově firmy Microsoft v Praze a střetlo se v něm celkem 28 zástupců základních a středních škol z České republiky ze čtrnácti krajů ČR. Finalisté předvedli své prezentace i další zpracované dokumenty a materiály a odpovídali na dotazy jednotlivých členů poroty. Předmětem hodnocení byla nejenom úroveň zpracování studentských prezentací a ostatních dokumentů, ale také jejich prezentační dovednosti, kreativita a originalita, schopnost pohotově reagovat na otázky porotců a snaha zaujmout svým vystupováním i přítomné publikum. Porota se rozhodla stanovit pořadí pouze na prvních třech místech každé kategorie. Odborná porota zdůraznila, že se přítomným 28 finalistům podařilo uspět v konkurenci dalších 1100 žáků a studentů z celé České republiky, kteří ukázali své znalosti a dovednosti v aplikacích sady Office při řešení komplexních problémů. Zlatý klíč Dne se čtyřčlenný tým ze sekundy (Tobiáš Drápala, Hubert Plášek, Štěpán Maňák, Jan Droščák) zúčastnil soutěže O zlatý klíč k brumovskému hradu. Umístnili se na krásném čtvrtém místě. Předvedli hluboké vědomosti o době Karla IV. a šikovnost a dovednosti při plnění sportovních úkolů.

6 Výsledky dobrovolných srovnávacích testů Stonožka celorepublikové testování SCIO. Výsledky ve srovnání v rámci celé České republiky v předmětech matematika, jazyk český, obecné studijní předpoklady. Třída sekunda v jazyce českém předstihla 60% škol, v matematice 75% škol, v OSP 76% škol. Celostátní kolo ENERSOL V pátek proběhlo v Otrokovicích krajské kolo soutěže ENERSOL, která je určena studentům středních škol. Soutěž je zaměřená na využití šetrných technologií k výrobě energie a obnovitelných zdrojů energie. Přestože studenti Michal Holek, David Maryáš a Samuel Orlita navštěvují kvartu (odpovídající 9. třídě ZŠ) této soutěže se zúčastnili a projektem s názvem "Propagace programu Enersol pomocí didaktických pomůcek" získali zvláštní cenu a nesoutěžní postup do celostátního kola. Studenti Michal Holek, David Maryáš a Samuel Orlita Němečtí studenti a učitelé ve Slavičíně Výměnný program studentů a učitelů s partnerskou školou z Diepholzu, proběhl na gymnáziu ve Slavičíně od do V průběhu stáže byl pro studenty připraven bohatý program, ve kterém byly naplňovány aktivity z projektu: historické, geografické, kulturní, společenské. Součástí návštěvy byla také příprava nového spolupráce na období projektu Erasmus, který znovu garantuje na naší škole Mgr. Hana Urbanová. Týdenní pobyty žáků SOŠ Studenti útvaru SOŠ MS-3 a PO-1A pod vedení Ing. Horalíka a PaedDr. Karla Suchánka absolvovali v červnu týdenní historicko kulturní pobyt v Praze. Žáci druhých ročníků absolvovali pod vedením Mgr. Majcové, Ing. Horalíka a Ing. Váni sportovně turistický kurz v Beskydech. Maturity a závěrečné zkoušky na škole Závěrečnou zkouškou ve všech učebních oborech a maturitní zkouškou ukončili studenti studium na Gymnáziu Jana Pivečky a SOŠ Slavičín v oborech osmileté a čtyřleté gymnázium, mechatronik, podnikání v nástavbě. Všem úspěšných absolventům blahopřejeme k výsledkům a přejeme jim úspěch u příjímacích zkoušek na vysoké školy, anebo při nástupu do prvního zaměstnání. Věříme, že ti kteří neuspěli, zvládnou zkoušku napodruhé v podzimním termínu.

7 Majáles 2016 Pravidelnou součástí konce školního roku na střední škole ve Slavičíně je již mnoho let studentský Majáles. Celý průvod vyšel od školy a prošel městem, aby skončil na letní scéně a v zámeckém parku, kde probíhal dopolední program. Tentokrát se nesl v duchu pohádkových příběhů. Každá třída si vybrala jedno pohádkové téma a prezentovala krátký příběh divákům, mezi nimiž byli i děti z mateřských škol. Kromě kulturního programu se v parku také uskutečnil mezi třídami volejbalový turnaj vyšších ročníků. Děkujeme všem třídám za připravené vystoupení.

8 Spolupráce s UTB Zlín stáže studentů Fakulta aplikované informatiky studenti sexty absolvovali stáž na pracovištích fakulty na moderních výpočetních technologiích. Fakulta technologická - deset studentů gymnázia absolvovalo týdenní stáž na fakultě v moderních laboratořích podmínkách a mohli si zkusit být vysokoškolským studentem. Studijní stáž Diepholz Sedm studentů pod vedením Mgr. Markéty Maryášové navštívilo partnerskou školu v Diepholzu v rámci pokračování projektů Erasmus. Žáci prokázali perfektní jazykovou vybavenost při všech společných aktivitách. Mimo nová přátelství si domů jistě dovezli spoustu krásných zážitků a vzpomínek, např. z hanzovního města Brémy nebo Osnabrücku.

9 14 dnů strávilo 7 žáků ze SOŠ Dubnica nad Váhom na naší škole v rámci projektu Erasmus. Pracovali v odborném výcviku s našimi žáky, především v programovacích jazycích, navštívili největší firemní partnery školy. Astrofyzikální aktivity workshop, pozorování měsíce Astrofyzici zahájili sérii příprav na pozorování přechodu Merkuru přes Slunce. Tento poměrně vzácný úkaz jsme s gymnaziálním Astrotýmem v celém jeho rozsahu pozorovali a zaznamenávali 9. května Sbírky organizované školou Ve středu 11. května 2016 se uskutečnila osvětná a sbírková akce Český den proti rakovině. Akce je tematicky zaměřena na rakovinu prsu u žen a u mužů. Získané finanční prostředky budou použity na nádorovou prevenci, zlepšení kvality života onkologických pacientů, podporu onkologického výzkumu a vybavení specializovaných pracovišť. Výtěžek sbírky "Český den proti rakovině 2016" činí na naší škole 13412,- Kč. V úterý 15. března 2016 proběhla sbírková akce "Srdíčkové dny 2016". Během sbírky byly nabízeny magnetky se zvířátky nebo barevné náramky, obojí za minimální příspěvek 30,- Kč/ks. Výtěžek ze sbírky je určen na pomoc nemocným a handicapovaným dětem. Otevři své srdce dětem. Sbírkou jsme přispěli 8 889,- Kč na konto Život dětem. Všem velký dík. Výstava v galerii GJP Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Vás zve na výstavu fotografií Život kolem nás fotoskupiny Střední průmyslové školy polytechnické Centra odborné přípravy Zlín. Výstava je k vidění ve vestibulu školy v pracovní dny od 8:00 do 15:00 a potrvá do Výstava je finančně podpořena městem Slavičín. Nabídka prací pro veřejnost žáků SOŠ Týdenní kurz v programování HEIDENHAIN, FANUC pro firemní veřejnost pod vedením Bc. Pavla Remeše. Strojírenství- výroba strojírenských výrobků z kovů a jiných technických materiálů, CNC obrábění. Instalatérství - rozvody vody a topení a jejich opravy, Elektrikářství -zhotovení elektro rozvodů a jejich opravy. Automechanici - běžné opravy osobních vozů, malých dodávkových automobilů, příprava na technické prohlídky, přezouvání pneu.

10 Kuchař-číšník - realizace rautů, obsluhy při společenských akcích Školní psycholog nabízí služby Na základě schválení rozvojového programu MŠMT Na podporu školních psychologů a školních speciálních pedagogů ve školách a metodiků specialistů ve školských poradenských zařízeních v roce 2016 oznamujeme, že na škole začal pracovat školní psycholog. Rodiče a žáci mohou využít následujících služeb: Individuální konzultace v rámci výukových či výchovných obtíží dítěte Pomoc a podpora při řešení osobních problémů žáka (vztahové či rodinné záležitosti) Kariérové poradenství volba vhodného semináře, volba vysoké školy Diagnostika intelektu, osobnosti V rámci zachování intimity a důvěry budou konzultace probíhat po telefonické domluvě, denně od 14:45 h. Josef Maryáš, ředitel školy

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj březen 2016 Příjímací zkoušky pro maturitní obory čtyřleté gymnázium, informační technologie, mechatronik

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj duben č.2-2017 Budova gymnázia se připravuje na rozsáhlou rekonstrukci elektrorozvodů, topení, vodovodů a odpadů za více jak 10 mil. Kč. O provozním zabezpečení

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj září - prosinec 2015 Společně musíme budovat školy, které motivují děti k myšlení, hledání, dialogu,

Více

Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018

Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018 Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018 Přípravné kurzy k přijímacímu řízení Čtyřleté obory: Nabízíme zdarma kurzy z matematiky a jazyka českého. Uchazeč z 9. třídy se do 18. ledna e- mailem přihlásí na

Více

Nabídka oborů pro školní rok 2016-2017

Nabídka oborů pro školní rok 2016-2017 Nabídka oborů pro školní rok 2016-2017 Střední vzdělání s maturitní zkouškou (přijímací zkoušky CERMAT) 23 45 L/01 Mechanik seřizovač (švp Mechatronik-seřizování a programování CNC strojů) 18 20 M/01 Informační

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj aktivit únor 2018 Kritéria přijetí a termíny přijímacích zkoušek: http://www.gjpslavicin.cz/cz/pro_uchazece_o_studium/. Děkujeme za odevzdané přihlášky ke

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj aktivit duben 2018 Práce na gymnáziu nového 4. a 5. patra jsou v plném proudu Vznikají nové prostory - aula, přírodovědné experimentárium, jazyková učebna,

Více

Zpravodaj školy - jaro 2019

Zpravodaj školy - jaro 2019 Zpravodaj školy - jaro 2019 V hodnocení školy Ministerstvem školství v programu Excelence výsledky v soutěžích středních škol v roce 2017-2018 jsme získali 9,5 bodů (v 2016-2017 jsme získali 9,02 bodů).

Více

Nabídka oborů pro školní rok

Nabídka oborů pro školní rok Nabídka oborů pro školní rok 2018-2019 Dny otevřených dveří 10.11. a 11.11. 2017, 14.2. 2018 Střední vzdělání s maturitní zkouškou (jednotné přijímací zkoušky) 23 45 L/01 Mechanik seřizovač (švp Mechatronik-seřizování

Více

Gymnázium J. A. Komenského v Uherském Brodě. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2004/2005

Gymnázium J. A. Komenského v Uherském Brodě. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2004/2005 Gymnázium J. A. Komenského v Uherském Brodě 1 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2004/2005 V Uherském Brodě dne 25. října 2005 RNDr. Karel Radil ředitel školy Základní údaje o škole 2 Název

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj listopad 2016 Za velmi důležité považuji, abychom prostřednictvím výuky ukazovali studentům osobní příklad: nikoliv povrchně, ukvapeně a zkratkovitě soudit,

Více

Sarah Stambolidisová O7 (septima)

Sarah Stambolidisová O7 (septima) 2015 Dominik Stejskal O5 (kvinta) - za vzornou reprezentaci školy v krajských a celostátních recitačních soutěžích - za výborný prospěch po celou dobu studia - v roce 2013 získal 1. místo v mezinárodní

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj aktivit říjen 2018 Hodnocení školy ministerstvem školství v programu Excelence výsledky v soutěžích středních škol v roce 2017-2018 jsme získali 9,5 bodů

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj prosinec 2016 Maturitní obory: Gymnázium osmiletý obor Gymnázium čtyřletý obor Informační technologie Mechanik seřizovač - mechatronik Učební obory: Obráběč

Více

ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ

ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ŽÁCI PŘIHLÁŠENÍ KE STUDIU Počet přihlášek STR SLE STA LYT LYE MAN Celkem 1. kolo 62 83 86 63 69-363 Celkem 62 83 86 63 69-363 ŽÁCI PŘIJATÍ KE STUDIU Počet přijatých STR SLE STA

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-475/13-J

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-475/13-J INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIJ-475/13-J Název právnické osoby Střední škola technická Žďár nad Sázavou vykonávající činnost školy: Sídlo: Strojírenská 6, 591 71 Žďár nad Sázavou IČO: 00 226 206 Identifikátor:

Více

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Č.j.: GJP SOS 271/II.3.1 16 Organizace a kritéria přijímacího řízení stanovené pro školní rok 2016/2017 dle 59 a 60 zákona č. 561/2004 Sb., školský

Více

Ocenění NFGB. Broumov, 10. listopadu 2011 Stará radnice

Ocenění NFGB. Broumov, 10. listopadu 2011 Stará radnice Ocenění NFGB Broumov, 10. listopadu 2011 Stará radnice školní rok 2010/2011 NOMINACE Kristýna Cibulková (sexta) Vzorně reprezentovala školu v krajském kole olympiády v českém jazyce získala 9. místo v

Více

Výsledky školního kola Astronomické olympiády v kategoriích AB a CD

Výsledky školního kola Astronomické olympiády v kategoriích AB a CD Výsledky školního kola Astronomické olympiády v kategoriích AB a CD Ve dnech 24. 11. 2014 a 1. 12. 2014 proběhlo školní kolo 12. ročníku Astronomické olympiády, která je tradičně pořádána Českou astronomickou

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Gymnázium, Polička, Nábřeží svobody 306. Nábřeží svobody 306, 572 01 Polička. Identifikátor školy: 600 012 859

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Gymnázium, Polička, Nábřeží svobody 306. Nábřeží svobody 306, 572 01 Polička. Identifikátor školy: 600 012 859 Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Gymnázium, Polička, Nábřeží svobody 306 Nábřeží svobody 306, 572 01 Polička Identifikátor školy: 600 012 859 Termín konání inspekce: 7. - 12.

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy Žižkova 1501, 58301 Chotěboř 569623854, 731348 326, fax: 569623 854, IČ: 67441351 e-mail: admin@souch.cz, http://www.souch.cz Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 Vypracoval: Mgr. Luděk

Více

Úspěchy školy

Úspěchy školy Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Úspěchy školy 2014-2015 Milí kolegové, kolegyně, vážení rodiče a žáci, dovolujeme si vám v tomto školním roce přeposlat poslední Zpravodaj školy,

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj únor 2017 Maturitní obory: Gymnázium osmiletý obor Gymnázium čtyřletý obor Informační technologie Mechanik seřizovač - mechatronik Učební obory: Obráběč

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI 872/2009-A. Gymnázium, Praha 10, Omská 1300. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI 872/2009-A. Gymnázium, Praha 10, Omská 1300. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI 872/2009-A Název školy: Gymnázium, Praha 10, Omská 1300 Adresa: Omská 1300, 100 00 Praha 10 Identifikátor: 600006646 IČ: 63109026 Místo

Více

VÝSLEDKY V PŘEDMĚTOVÝCH SOUTĚŽÍCH

VÝSLEDKY V PŘEDMĚTOVÝCH SOUTĚŽÍCH VÝSLEDKY V PŘEDMĚTOVÝCH SOUTĚŽÍCH školní rok 2006/2007 Uváděna 1. -10. místa v soutěžích podle dostupných výsledkových listin OLYMPIÁDA V ČESKÉM JAZYCE 1. kategorie Ladislav ZIBURA 7. místo v okresním

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Opava, Šrámkova 4. Adresa: Šrámkova 4, 747 05 Opava. Identifikátor školy: 600 142 591

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Opava, Šrámkova 4. Adresa: Šrámkova 4, 747 05 Opava. Identifikátor školy: 600 142 591 Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Opava, Šrámkova 4 Adresa: Šrámkova 4, 747 05 Opava Identifikátor školy: 600 142 591 Termín konání inspekce: 20. 23. duben

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola strojírenská a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Kolín 4, Heverova 191

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola strojírenská a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Kolín 4, Heverova 191 Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Střední průmyslová škola strojírenská a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Kolín 4, Heverova 191 Heverova 191, 280 50 Kolín

Více

Číslo 1 / XIX. ročník červen 2013

Číslo 1 / XIX. ročník červen 2013 Základní škola, Hradec Králové, třída SNP 694 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 1 / XIX. ročník červen 2013 Vážení rodiče! Je za námi další školní rok a před námi další dlouhé letní prázdniny a i Vás čekají dny

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS -91/12 -S. Gymnázium Zikmunda Wintra, Rakovník nám. J.

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS -91/12 -S. Gymnázium Zikmunda Wintra, Rakovník nám. J. Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIS -91/12 -S Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Gymnázium Zikmunda Wintra, Rakovník nám. J. Žižky 186 Sídlo: nám. J.

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-744/13-E. Lipoltická 245, 533 61 Choltice

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-744/13-E. Lipoltická 245, 533 61 Choltice Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-744/13-E Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení: Sídlo: IČO: 60 157 046 Identifikátor: 600 096 246

Více

STUDENT NAŠÍ ŠKOLY VYHRÁL ELEKTROTECHNICKOU OLYMPIÁDU

STUDENT NAŠÍ ŠKOLY VYHRÁL ELEKTROTECHNICKOU OLYMPIÁDU STUDENT NAŠÍ ŠKOLY VYHRÁL ELEKTROTECHNICKOU OLYMPIÁDU Strouhal Martin Student 2.D Martin je na naší škole něco přes rok a půl, přesto toho již stihl hodně. V roce 2014 se stal druhým nejlepším studentem

Více

Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav

Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav sekretariát tel.: 778 022 279 ředitelství tel.: 778 002 243 skolakosmonosy@seznam.cz www.zskosmonosy.cz Rámcový plán úkolů Školní rok 2014/2015

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2013/2014

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2013/2014 Základní škola Horní Kruty, okres Kolín Horní Kruty 29, PSČ: 281 46 Tel: 321 796 926, 728 603 443 E-mail: zs.hornikruty@tiscali.cz Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013/2014 Vypracovala: PaedDr.

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj aktivit leden 2018 Ředitel školy Vážení rodiče, po kompletní rekonstrukci a modernizaci budov SOŠ (cca 50 mil Kč) předpokládám, že v nejbližší době podepíšu

Více

Část I. Základní charakteristika školy

Část I. Základní charakteristika školy Výroční zpráva ZŠ BUKOVINA školní rok 2009 / 2010 A/ Zpráva o školním roku 2009 / 2010 Část I. Základní charakteristika školy Část II. Výsledky výchovy a vzdělávání Část III. Údaje o výsledcích ČŠI Část

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola chemická Pardubice. Na Třísle 135, 530 88 Pardubice. Identifikátor školy: 600 012 433

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola chemická Pardubice. Na Třísle 135, 530 88 Pardubice. Identifikátor školy: 600 012 433 Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Střední průmyslová škola chemická Pardubice Na Třísle 135, 530 88 Pardubice Identifikátor školy: 600 012 433 Termín konání inspekce: 7. 11.

Více

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIT-237/12-T. Energetiků 144, 735 14 Orlová-Lutyně

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIT-237/12-T. Energetiků 144, 735 14 Orlová-Lutyně Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIT-237/12-T Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení: Sídlo: Střední odborná škola NET OFFICE Orlová,

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-674/13-U

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-674/13-U Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIU-674/13-U Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Základní umělecká škola, Dubí 2, Dlouhá 134, příspěvková organizace Sídlo:

Více

Úvodní slovo. Milí čtenáři, Blecha Cup. vstoupili jsme do nového roku a já věřím, že pro nás pro všechny bude ještě úspěšnější, než byl ten předchozí.

Úvodní slovo. Milí čtenáři, Blecha Cup. vstoupili jsme do nového roku a já věřím, že pro nás pro všechny bude ještě úspěšnější, než byl ten předchozí. Úvodní slovo Milí čtenáři, vstoupili jsme do nového roku a já věřím, že pro nás pro všechny bude ještě úspěšnější, než byl ten předchozí. Díky výborné práci našeho týmu se podařilo spousta věcí, které

Více

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod.

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. pavilon 1. stupně Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Základní škola, Mládežnická

Více

Přípravné kurzy k přijímacímu řízení

Přípravné kurzy k přijímacímu řízení Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj zimní aktivit 2019 V hodnocení školy ministerstvem školství v programu Excelence výsledky v soutěžích středních škol v roce 2017-2018 jsme získali 9,5 bodů

Více

Přijímací řízení ve školním roce 2013/2014. Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání

Přijímací řízení ve školním roce 2013/2014. Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání Přijímací řízení ve školním roce 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání přihlášky Počet přihlášek ke vzdělávání v prvním kole přijímacího řízení

Více

Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G.MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2014/2015

Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G.MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Základní umělecká škola Gustava Mahlera Humpolec VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ G.MAHLERA HUMPOLEC ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Název školy, adresa: Základní umělecká škola Gustava Mahlera, Humpolec,

Více

Výroční zpráva ZUŠ Jablonné nad Orlicí

Výroční zpráva ZUŠ Jablonné nad Orlicí Výroční zpráva ZUŠ Jablonné nad Orlicí školní rok 2012/2013 1. Základní údaje Název školy: Základní umělecká škola Jablonné nad Orlicí Sídlo: Jablonné nad Orlicí, Aloise Hanuše 384, PSČ 561 64 Kontakty:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola strojnická, Plzeň, Klatovská 109. Klatovská 109, 301 00 Plzeň. Identifikátor školy: 600 100 645

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola strojnická, Plzeň, Klatovská 109. Klatovská 109, 301 00 Plzeň. Identifikátor školy: 600 100 645 Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Střední průmyslová škola strojnická, Plzeň, Klatovská 109 Klatovská 109, 301 00 Plzeň Identifikátor školy: 600 100 645 Termín konání inspekce:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2004/2005. Sídlo zřizovatele: Komenského náměstí 125 532 11 Pardubice

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2004/2005. Sídlo zřizovatele: Komenského náměstí 125 532 11 Pardubice VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2004/2005 Základní charakteristika školy Název zřizovatele: Pardubický kraj Sídlo zřizovatele: Komenského náměstí 125 532 11 Pardubice Zřizovací listina ze dne 17. 4. 2003. Č.j.

Více

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Koncem února proběhla školní kola biologické olympiády i na naší škole. Zejména o kategorii B byl mimořádný zájem. Studenti tradičně změřili své síly v testu

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-110/14-E. Na Mušce 1110, 534 01 Holice. Mgr. Andreou Daňkovou, ředitelkou

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-110/14-E. Na Mušce 1110, 534 01 Holice. Mgr. Andreou Daňkovou, ředitelkou INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-110/14-E Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Gymnázium Dr. Emila Holuba, Holice, Na Mušce 1110 Na Mušce 1110, 534

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIA-1529/11-A

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIA-1529/11-A Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIA-1529/11-A Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Střední průmyslová škola elektrotechnická, Praha 10, V Úžlabině 320 Sídlo:

Více

Úvod do spolupráce školy a firmy

Úvod do spolupráce školy a firmy Úvod do spolupráce školy a firmy Popis realizace Škola, název, adresa Charakteristika školy Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Kladno, Dubská. Dubská 967, 27203 Kladno Střední odborná škola

Více

ZŠ SENOŽATY. školní rok

ZŠ SENOŽATY. školní rok VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZŠ SENOŽATY školní rok 2005 2006 Mgr. Zdeněk Vaněk Zprávu zpracoval: ředitel ZŠ Senožaty Mgr. Zdeněk Vaněk Zpráva byla uzavřena: 31. 08. 2006 Zpráva byla předána: Městskému úřadu-odbor

Více

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám to pěkně uběhlo. Dětem skončily prázdniny, nám ostatním zase dny volna a odpočinku. Především srpen se povedl, opět byla plně využita naše upravená požární nádrž, nezahálelo

Více

ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 ZÁJEZD ŽÁKŮ 8. A 9. TŘÍD DO ANGLIE

ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 ZÁJEZD ŽÁKŮ 8. A 9. TŘÍD DO ANGLIE ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 ZÁJEZD ŽÁKŮ 8. A 9. TŘÍD DO ANGLIE PYTHAGORIÁDA ÚSPĚCHY V SOUTĚŽÍCH NEJLEPŠÍ ROČNÍKOVÉ PRÁCE ZAJÍMAVÉ AKCE ANDĚLSKÝ TROJBOJ květen-červen 2015 Myslíme a jednáme ekologicky.

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Pacov, Za Branou, okres Pelhřimov. Za Branou, 395 01 Pacov

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Pacov, Za Branou, okres Pelhřimov. Za Branou, 395 01 Pacov Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Pacov, Za Branou, okres Pelhřimov Za Branou, 395 01 Pacov Identifikátor školy: 600 061 451 Termín konání inspekce: 19.

Více

Koncepce školy na období 2016 2022

Koncepce školy na období 2016 2022 Koncepce školy na období 2016 2022 Předložený návrh koncepce školy vychází z mého osobního přesvědčení, z mých dosažených pedagogických zkušeností a mého odhodlání něco změnit ve prospěch školy. Jsem si

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj březen 2017 Maturitní obory: uchazeči vykonají přijímací jednotné zkoušky Gymnázium osmiletý obor Gymnázium čtyřletý obor Informační technologie Mechanik

Více

Mgr. Martina Fenclová, Ing. Eva Temňáková. v sekretariátu (po skončení platnosti ve spisovně školy) Elektronická podoba je uložena: PHProjekt

Mgr. Martina Fenclová, Ing. Eva Temňáková. v sekretariátu (po skončení platnosti ve spisovně školy) Elektronická podoba je uložena: PHProjekt Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, 357 35 Chodov DLOUHODOBÝ ZÁMĚR ROZVOJE ŠKOLY účinnost od: 01. 09. 2012 číslo a verze dokumentu: ST_001_v2 Zpracoval/a: Mgr. Martina Fenclová, Ing. Eva

Více

PODNIKÁNÍ V TECHNICKÝCH OBORECH A SLUŽBÁCH

PODNIKÁNÍ V TECHNICKÝCH OBORECH A SLUŽBÁCH GYMNÁZIUM JANA PIVEČKY A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SLAVIČÍN Školní 822 763 21 Slavičín Útvar: Střední odborná škola Slavičín, Divnice 119, Slavičín Soustava oborů vzdělání: Obor vzdělání: 64 PODNIKÁNÍ V OBORECH

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIA-2049/14-A. Gymnázium, Praha 4, Postupická 3150

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIA-2049/14-A. Gymnázium, Praha 4, Postupická 3150 Česká školní inspekce Pražský inspektorát Název právnické osoby vykonávající činnost školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIA-2049/14-A Gymnázium, Praha 4, Postupická 3150 Sídlo Postupická 3150, 141 00 Praha 4

Více

KLOKAN. Blahopřejeme. za PK matematiky : Zuzana Římanová

KLOKAN. Blahopřejeme. za PK matematiky : Zuzana Římanová KLOKAN Mezinárodní soutěž Klokan je mezi našimi studenty velmi oblíbená, o čemž svědčí už tradiční masová účast. Letos se jí zúčastnilo 149 studentů, 78 v kategorii Kadet, 38 v kategorii Junior a 33 v

Více

Česká zahradnická akademie je aktivním členem SKF ČR. V příštím roce oslaví 130 let od založení.

Česká zahradnická akademie je aktivním členem SKF ČR. V příštím roce oslaví 130 let od založení. Česká zahradnická akademie je aktivním členem SKF ČR. V příštím roce oslaví 130 let od založení. Historie školy Historii naší školy nalézáme v dobových dokumentech a archivech již od roku 1882. Výnosem

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Gymnázium Třinec, Komenského 713. Komenského 713, 739 61 Třinec. Identifikátor školy: 600016269

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Gymnázium Třinec, Komenského 713. Komenského 713, 739 61 Třinec. Identifikátor školy: 600016269 Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Gymnázium Třinec, Komenského 713 Komenského 713, 739 61 Třinec Identifikátor školy: 600016269 Termín konání inspekce: 4. 7. listopadu

Více

Výroční zpráva za školní rok 2005/2006 Osmileté gymnázium Buďánka, o.p.s.

Výroční zpráva za školní rok 2005/2006 Osmileté gymnázium Buďánka, o.p.s. Výroční zpráva za školní rok 2005/2006 Osmileté gymnázium Buďánka, o.p.s. tvůrčí prostor pro mimořádně nadané, kteří chtějí tento dar rozvíjet a uplatnit 2 Obsah 1. Přesný název školy dle posledního rozhodnutí

Více

Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017

Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017 Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2016/2017 Pro přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 byla v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném

Více

14.vydání - březen 2009

14.vydání - březen 2009 14.vydání - březen 2009 Zájezd na dětskou lední revue v Hradci Králové Všichni jsme ( alespoň si to myslíme ) pracovali podle svých sil, a proto si na závěr prvního pololetí také zasloužíme odpovídající

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Bořitov, okres Blansko, příspěvková organizace Školní 125, 679 21 Bořitov Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok: 2014/2015 1 Část I. Základní údaje o škole Název školy:

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky - V8.A

Rozpis studentů u maturitní zkoušky - V8.A Termín: pondělí 19. 5. 2014 dopoledne Radim Kryštov pr. - Chemie 8:30 8:45 Mgr. Lenka Spilková / Ing. Věra Čapková / pr. - Biologie 10:00 10:15 Mgr. Kateřina Pavlasová / Halina Hendruková / Katrin Sedláčková

Více

KRITÉRIA NA SESTAVENÍ POŘADÍ PRO 1. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO 1. ROČNÍKU VE ŠKOLNÍM ROCE 2016/2017

KRITÉRIA NA SESTAVENÍ POŘADÍ PRO 1. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO 1. ROČNÍKU VE ŠKOLNÍM ROCE 2016/2017 KRITÉRIA NA SESTAVENÍ POŘADÍ PRO 1. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO 1. ROČNÍKU VE ŠKOLNÍM ROCE 2016/2017 I. UČEBNÍ OBORY S MATURITOU (denní studium) Do učebních oborů (čtyřletých) s maturitní zkouškou: 26-41-L/01

Více

ÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015. Stránka 1 z 80

ÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015. Stránka 1 z 80 V ÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 204/205 INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ, BENEŠOV, ČERNOLESKÁ 997 Stránka z 80 OBSAH. Základní údaje o škole... 3 2. Charakteristika školy... 4 2.. Charakteristika

Více

Výroční zpráva školy za škol. rok 2008/2009

Výroční zpráva školy za škol. rok 2008/2009 Výroční zpráva školy za školní rok 2008/2009 1 Výroční zpráva školy za škol. rok 2008/2009 1. Základní údaje: Název školy: Základní umělecká škola, Jablonné nad Orlicí, Aloise Hanuše 384 Sídlo: Jablonné

Více

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1539/09-P. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1539/09-P. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-1539/09-P Název školy: Církevní gymnázium Plzeň Adresa: Mikulášské nám. 15, 326 00 Plzeň Identifikátor: 600 009 611 IČ: 40 527 867 Místo

Více

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIZ-1479/14-Z

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIZ-1479/14-Z INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIZ-1479/14-Z Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město Velehradská 1527, 686 03 Staré Město info@sosgsm.cz

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Uničov, Moravské nám, 681. 783 91 Uničov, Moravské nám. 681

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Uničov, Moravské nám, 681. 783 91 Uničov, Moravské nám. 681 Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Uničov, Moravské nám, 681 783 91 Uničov, Moravské nám. 681 Identifikátor školy: 600 171 264

Více

Školní vzdělávací program 36-52-H/01 Instalatér

Školní vzdělávací program 36-52-H/01 Instalatér Školní vzdělávací program 36-52-H/01 Instalatér Zaměření: Instalatér Obsah Základní údaje Identifikační údaje oboru Název ŠVP 36-52-H/01 Instalatér Motivační název 36-52-H/01 Instalatér Platnost od 1.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY POLNÁ VE ŠKOLNÍM ROCE 2010-2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY POLNÁ VE ŠKOLNÍM ROCE 2010-2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY POLNÁ VE ŠKOLNÍM ROCE 2010-2011 ZÁŘÍ 2011 OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE 3 PŘEHLED OBORŮ VZDĚLÁVÁNÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2010-2011 5 ZAMĚSTNANCI ŠKOLY 7 DALŠÍ

Více

Den otevřených dveří pro školní rok 2015/2016. Gymnázium Jana Keplera Parléřova 2, Praha 6

Den otevřených dveří pro školní rok 2015/2016. Gymnázium Jana Keplera Parléřova 2, Praha 6 Den otevřených dveří pro školní rok 2015/2016 Gymnázium Jana Keplera Parléřova 2, Praha 6 Charakteristika školy Celkem ve 20 třídách 585 žáků 8 tříd osmiletého studia 12 tříd čtyřletého studia Budeme otevírat:

Více

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-1335/13-B. Základní škola, Znojmo, Mládeže 3

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-1335/13-B. Základní škola, Znojmo, Mládeže 3 Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIB-1335/13-B Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školských zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Základní škola, Znojmo,

Více

O B S A H. Základní škola a mateřská škola Ostrožská Lhota, příspěvková organizace školní rok 2014 / 2015 Strana: 2/9

O B S A H. Základní škola a mateřská škola Ostrožská Lhota, příspěvková organizace školní rok 2014 / 2015 Strana: 2/9 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2014 / 2015 O B S A H Část Strana 1. Základní údaje 3 1. 1 Základní údaje o škole 3 1. 2 Základní údaje o zřizovateli 3 1. 3 Údaje o školské radě 3 1. 4

Více

Výroční zpráva. Gymnázia, Praha 9, Českolipská 373

Výroční zpráva. Gymnázia, Praha 9, Českolipská 373 Výroční zpráva Gymnázia, Praha 9, Českolipská 373 za školní rok 2011/2012 Obsah I. Základní údaje o škole, školském zařízení. 4 1. Název organizace, základní údaje. 4 2. Vedení školy 4 3. Webové stránky

Více

Ocenění NFGB. Broumov, 31. října 2014 Stará radnice

Ocenění NFGB. Broumov, 31. října 2014 Stará radnice Ocenění NFGB Broumov, 31. října 2014 Stará radnice Správní rada NF GB předsedkyně Ing. Zdena Cikrytová členové MUDr. Luboš Hovorka RNDr. Karel Pelán Mgr. Jiří Ringel RNDr. Jan Strašil Ing. Lenka Zálišová

Více

Narozeniny v měsíci říjnu slaví: Pazourková Jana Sobínová Ludmila Havlík Milan Jelínková Vítězslava Böhmová Anna Hassmannová Jitka

Narozeniny v měsíci říjnu slaví: Pazourková Jana Sobínová Ludmila Havlík Milan Jelínková Vítězslava Böhmová Anna Hassmannová Jitka 22.číslo Zpravodaj Září 2015 Narozeniny v měsíci říjnu slaví: Pazourková Jana Sobínová Ludmila Havlík Milan Jelínková Vítězslava Böhmová Anna Hassmannová Jitka Kulturní program na měsíc říjen: 1.10.2015

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY (školní rok 2006/2007)

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY (školní rok 2006/2007) Základní škola a mateřská škola Příbram na Moravě, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY (školní rok 2006/2007) Příbram na Moravě č.p. 102, 664 84 Zastávka

Více

Účast školy v soutěžích a olympiádách. a) Účast na akcích celostátního charakteru:

Účast školy v soutěžích a olympiádách. a) Účast na akcích celostátního charakteru: Účast školy v soutěžích a olympiádách a) Účast na akcích celostátního charakteru: STONOŢKA hnutí Na vlastních nohou v říjnu 2004 odesláno 163 vánočních pozdravů Vánočního koncertu STONOŢKY v praţské Lucerně

Více

Střední škola technická Most Dělnická 21, příspěvková organizace

Střední škola technická Most Dělnická 21, příspěvková organizace Střední škola technická Most Dělnická 21, příspěvková organizace Profil Počátky naší školy se datují již od roku 1946. V padesátých letech byly v Meziboří u Litvínova vybudovány školy, internáty, sportoviště

Více

Školní rok 2013/2014

Školní rok 2013/2014 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A o činnosti Střední školy stavební - HORSTAV Olomouc Školní rok 2013/2014 pracoviště školy: U Hradiska 4 Gorazdovo nám. 1 779 00 Olomouc 772 00 Olomouc IČ 713 40 807 tel: 585 206

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLY PAGE 9 VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLY Název organizace: GYMNÁZIUM, ČESKÉ BUDĚJOVICE, JÍROVCOVA 8 Identifikátor školy: 600 008 002 IČO: 60 076 101 Adresa: 371 61 České Budějovice, Jírovcova 8 Telefon: 387 319 358

Více

Charakteristika vzdělávacího programu

Charakteristika vzdělávacího programu Charakteristika vzdělávacího programu Identifikační údaje oboru název školy adresa školy zřizovatel název ŠVP název oboru kód platnost číslo jednací Jáchymovská 1, 363 11 Ostrov Krajský úřad Karlovarského

Více

MATURITNÍ ROČNÍK 2012

MATURITNÍ ROČNÍK 2012 GYMNÁZIUM Lipník nad Bečvou Komenského sady 62 příspěvková organizace MATURITNÍ ROČNÍK 2012 Mgr. Martina Žižlavská Lipník nad Bečvou 2012 MATURITNÍ ROČNÍK 2012 K maturitní zkoušce v roce 2012 se přihlásilo

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY POLNÁ VE ŠKOLNÍM ROCE 2004/2005

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY POLNÁ VE ŠKOLNÍM ROCE 2004/2005 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY POLNÁ VE ŠKOLNÍM ROCE 2004/2005 ZÁŘÍ 2005 OBSAH 1. POSLÁNÍ A FILOZOFIE ZUŠ POLNÁ 3 2. DLOUHODOBÉ CÍLE 4 3. CHARAKTERISTIKA ŠKOLY 6 4. SOUTĚŽE 14 5. CHARAKTERISTIKA

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-1930/13-S. Střední odborné učiliště Jiřice

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-1930/13-S. Střední odborné učiliště Jiřice Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIS-1930/13-S Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Střední odborné učiliště

Více

Mapa školy PRO STŘEDNÍ ŠKOLY

Mapa školy PRO STŘEDNÍ ŠKOLY Mapa školy PRO STŘEDNÍ ŠKOLY INDIVIDUALIZOVANÁ ZPRÁVA Mapy školy pro střední školy Analýza I - SWOT Škola: Gymnázium, ul. Školská 20 Typ školy: Kód školy: OBSAH INDIVIDUALIZOVANÉ ZPRÁVY ÚVOD... 3 VLASTNÍ

Více

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 Záklladníí školla Hrádek u Sušiice, okres Kllatovy Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 V Hrrádku 1.. 9.. 2009 Zprracoval la:: IIvana Kůrrková Základní údaje o škole název školy... Základní škola Hrádek

Více

Prezentace práce studentů gymnázia z předmětů umělecké profilace

Prezentace práce studentů gymnázia z předmětů umělecké profilace Prezentace práce studentů gymnázia z předmětů umělecké profilace VÝTVARNÝ OBOR (v rámci hodin výtvarné výchovy a výtvarných ateliérů) 8.00-10.45 výtvarná výchova tercie + kvarta MgA. David Baránek č. 8

Více

VOŠ, SPŠ automobilní a technická. Bc. Jan Šindelář České Budějovice 2011

VOŠ, SPŠ automobilní a technická. Bc. Jan Šindelář České Budějovice 2011 VOŠ, SPŠ automobilní a technická Bc. Jan Šindelář České Budějovice 2011 Charakteristika Regionální centrum technického vzdělávání 45 let tradice výuky v automobilních a strojírenských oborech Více než

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-106/14-S. lidinsky@mail.gymberoun.cz

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-106/14-S. lidinsky@mail.gymberoun.cz INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIS-106/14-S Název právnické osoby vykonávající činnost školy Gymnázium Joachima Barranda, Beroun, Talichova 824 Sídlo Talichova 824, 266 01 Beroun 2 E-mail právnické osoby IČO 47

Více

Zpráva o činnosti organizace za rok 2008

Zpráva o činnosti organizace za rok 2008 Zpráva o činnosti organizace za rok 2008 Zpracování je uloženo 59, písm. i) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů. Charakteristika organizace: Název organizace:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Litoměřice, Ladova 5. Ladova 5, 412 01 Litoměřice. Identifikátor školy: 600 081 524

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Litoměřice, Ladova 5. Ladova 5, 412 01 Litoměřice. Identifikátor školy: 600 081 524 Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Litoměřice, Ladova 5 Ladova 5, 412 01 Litoměřice Identifikátor školy: 600 081 524 Termín konání inspekce: 17. 18. březen 2005,

Více

I. Charakteristika školy. II. Zaměření školy v rámci ASPnet: III. Dlouhodobé projekty a konkrétní akce. Lidská práva, demokracie a tolerance

I. Charakteristika školy. II. Zaměření školy v rámci ASPnet: III. Dlouhodobé projekty a konkrétní akce. Lidská práva, demokracie a tolerance Zpráva o činnosti školy v rámci ASP UNESCO Školní rok 2014 2015 Gymnázium Vítězslava Nováka Jindřichův Hradec Husova ulice 333 Jindřichův Hradec 377 01 tel.: 384 361253 fax: 384 361253 ředitel školy: Mgr.

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015 Základní umělecká škola Jindřicha Jindřicha, Cheb, Židovská 8, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015 O b s a h: 1. Charakteristika školy 2. Přehled učebních plánů

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední odborná škola elektrotechnická a strojní a Střední odborné učiliště, Pardubice, Do Nového 1131

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední odborná škola elektrotechnická a strojní a Střední odborné učiliště, Pardubice, Do Nového 1131 Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Střední odborná škola elektrotechnická a strojní a Střední odborné učiliště, Pardubice, Do Nového 1131 Do Nového 1131, 530 03 Pardubice Identifikátor:

Více