F.4.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "F.4.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA"

Transkript

1 Vodojem 2x75+36 m 3 v Chroustíkově Hradišti IO 04 ELEKTROPŘÍPOJKA SILNOPROUDÉ ROZVODY F.4.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA 1.0. Všeobecná část: 1.1. Rozsah projektu: Předmětem tohoto projektu je návrh nových vnitřních světelných a silnoproudých rozvodů a hromosvodu v objektu vodojemu v Chroustíkově Hradišti. Součástí projektu je rovněž připojení objektu na distribuční síť je řešeno z připravené přípojkové skříně PS a nového elektroměrového rozváděče RE v pilíři Použité podklady: - projekt technologické části - požadavky investora - místní šetření 2.0. Technická část: 2.1. Základní technické údaje: Rozvodná soustava 3/N/PE AC 50 Hz, 400 V / TN-C-S. Základní ochrana (ochrana před nebezpečným dotykem živých částí) dle ČSN : - základní izolací, krytím a doplňkovou ochranou proudovým chráničem. Ochrana při poruše (ochrana před nebezpečným dotykem neživých částí) dle ČSN : - základní ochrana automatickým odpojením od zdroje v síti TN, - zvýšená ochrana proudovým chráničem.

2 Vnější vlivy (prostředí) byly stanoveny dle ČSN a dle ČSN V souladu s ČSN a ČSN bylo provedeno zatřídění vnějších vlivů venkovního prostoru následovně: 321 Prostředí s povahou Výskyt,třída čl teplota okolí nevyskytuje se čl atmosférické podmínky v okolí AB8 čl nadmořská výška AC1 čl výskyt vody AD3 čl výskyt cizích pevných těles AE5 čl výskyt korozívních nebo znečišťujících látek AF2 čl ráz AG1 čl vibrace AH1 čl výskyt rostlinstva nebo plísní AK1 čl výskyt živočichů AL2 čl elektromagnetická, elektrostatická nebo ionizující působení AM1 čl sluneční záření AN2 čl seismické účinky AP1 čl bouřková činnost AQ1 čl pohyb vzduchu AR1 čl vítr AS1 322 Využití s povahou Výskyt, třída čl schopnost osob BA1 čl dotyk osob s potenciálem země BC3 čl podmínky úniku v případě nebezpečí BD1 čl povaha zpracovávaných nebo skladovaných látek BE1 323 Konstrukce budov s povahou Výskyt, třída čl stavební materiály CA1 čl konstrukce budovy CB1 Předmětný prostor je, ve smyslu ČSN čl. 320.N4 dle přílohy (tabulky) 32-NM3, podle působení vnějších vlivů stanoven jako Prostor zvláště nebezpečný. Energetická bilance: Instalovaný výkon Soudobost Výpočtový příkon P i [kw] ß Pp [kw] Technologie vodojemu 1,2 1,0 1,2 El. topení (temperování) 1,3 1,0 1,3 Elektroinstalace 0,4 0,8 0,3 celkem 2,9 2,8 Měření el. energie bude v novém elektroměrovém rozváděči, ve kterém bude osazen nový hl. 3f jistič velikosti 25 A. Stupeň důležitosti dodávky el. energie 3. Osvětlení navrženo dle ČSN EN hodnoty viz výkresy

3 2.2. Technické řešení silnoproudé rozvody: Napájení vodojemu, kabelová přípojka nn: Napájení vodojemu je provedeno ze stávající distribuční sítě nn z vrchního vedení ČEZ-Distribuce. Ze stávající přípojkové skříně PS, umístěné na sloupu vrchního vedení, bude připojen elektroměrový rozváděč RE. Připojení elektroměrového rozváděče RE bude provedeno napájecím kabelem CYKY-J 4x10, který bude veden v zemi ve výkopu 35x80 cm s uložením v pískovém loži tl. 10 cm se zakrytím plastovými deskami, v prostoru mezi opěrnou zdí nádrže a plotem bude kabel veden v korugované trubce uložené do pískového obsypu. Po sloupu bude kabel veden v plastové pancéřové trubce. Měření el. energie rozváděč RE: Měření el. energie je řešeno v elektroměrovém rozváděči RE osazeném v pilíři (u plotu viz situace). Elektroměrový rozváděč RE je navržen jako typový plastový rozváděč ER 212/NVP7P ) osazený v kompaktním plastovém pilíři. Elektroměrový rozváděč bude osazen hlavním 3f jističem 25 A (char. B) a jističem sazby 2 A. Elektroměr a sazbový spínač (relé HDO) budou dodány místně příslušnou Obchodní kanceláří ČEZ-Distribuce. Připojení vodojemu: Z elektroměrového rozváděče RE bude napájecím kabelem CYKY-J 5x6 a ovládacím kabelem sazby CYKY-O 2x1,5 připojen rozváděč RS umístěný v nadzemním objektu vodojemu. Kabely mezi rozváděčem RE a vodojemem budou vedeny v zemi - ve volném terénu budou kabely uloženy v hloubce 70 cm (ve výkopu 35x80 cm s uložením v pískovém loži tl. 10 cm se zakrytím plastovými deskami), nad nádrží budou kabely vedeny v korugovaných trubkách uložených do pískového obsypu. Do rozváděče RS ve vodojemu budou kabely přivedeny v chráničkách ve zdi. Pro možnost připojení náhradního zdroje (záložního napájení) bude na nadzemním objektu vodojemu osazena přívodka (umístěná v zapuštěné skříni). Připojení rozváděče bude provedeno napájecím kabelem CYKY-J 5x6. Rozváděč RS: Nový rozváděč RS (rozvodnice typu FWB32 pro 72 modulů od firmy Hager) bude osazen na zdi v objektu vodojemu v obslužném prostoru (m.č.1.01). Z jistících prvků v rozváděči RS bude připojena elektroinstalace (nové osvětlení a zásuvkové vývody) a vývody pro el. topení (temperování)

4 Elektroinstalace: Elektroinstalace v objektu vodárny bude provedena s ohledem na navrženou technologii. Nová elektroinstalace bude provedena v soustavě TN-S (tzv. tří a pětivodičové) pomocí kabelů CYKY. Světelné obvody budou provedeny kabely CYKY průřezu 1,5 mm 2, zásuvkové obvody budou provedeny kabely CYKY průřezu 2,5 mm 2. El. rozvody budou uloženy pod omítkou a na povrchu do elektroinstalačních vkládacích lišt. Rozvody budou kladeny v instalačních zónách. Zásuvkové obvody budou provedeny dle ČSN s ohledem na dispoziční uspořádání. Samostatné zásuvkové obvody budou zřízeny pro ATS a dávkovací čerpadlo. Zásuvkové obvody budou jištěny proudovými chrániči. Zásuvky budou umístěny 120 cm nad podlahou. Dávkovací čerpadlo bude propojeno s pulsním vysílačem vodoměru datovým kabelem. Datový kabel JYTY 2x1 bude veden v samostatné trase minimálně 1 m od paralelně vedených silových vedení. Kabel bude ukončen v instalačních krabicích, do kterých budou připojeny vodiče (pohyblivé vývody) dávkovacího čerpadla a pulsního vysílače vodoměru. Osvětlení (světelně-technický návrh): Osvětlení je navrženo dle ČSN EN hodnoty intenzity osvětlenosti v lx jsou uvedeny na výkresech. Osvětlení v objektu vodárny bude provedeno zářivkovými svítidly s lineárními zářivkami, osvětlení vstupu bude provedeno svítidlem s kompaktními zářivkami. Osvětlení bude ovládáno místně pomocí přepínačů a vypínačů velkoplošného provedení, které budou umístěny ve výšce 120 cm nad podlahou. Elektrické topení - temperování: Na základě výpočtu tepelných ztrát je proveden návrh el. topení (temperování) prostorů vodárny pomocí el. sálavých topných panelů. Sálavé panely budou napojeny na stykačové vývody v rozváděči RS. Vývody pro sálavé panely (el. topení) budou v době energetických špiček blokovány signálem HDO. Sálavé panely budou připojeny pomocí kabelů CYKY-J 3x1,5, které budou uloženy pod omítkou. Požadovaná teplota prostoru bude udržována pomocí prostorových termostatů (umístěných v rozváděči) s termostatickou sondou umístěnou v místnosti (v krabici)

5 Ochrana proti přepětí: V rozváděči RS bude osazen kombinovaný svodič typu 1+2 (třídy B+C). Elektronická zařízení pak budou připojena přes chráněné zásuvky nebo zásuvkové a datové adaptéry se svodiči přepětí typu 3 (třídy D). Zásuvkové a datové adaptéry si dodá provozovatel dle potřeby. O konkrétním osazení přepěťových ochran rozhodne investor. Doplňková ochrana: V prostorách vodojemu bude provedena ochrana před nebezpečným dotykem doplňujícím ochranným pospojováním, ke které budou připojeny ocelové konstrukce, potrubí a ochranný vodič dle požadavků ČSN Ochranné pospojování: V rozváděči RS bude osazena svorkovnice ochranného pospojování PA. Na tuto uzemněnou svorkovnici budou připojeny všechny vodivé části sítí přicházejících do budovy zvenku, kovové konstrukční části a ochranný vodič dle ČSN Technické řešení hromosvod a uzemnění: Nadzemní objekt vodojemu bude opatřen vnějším systémem ochrany před bleskem (dle ČSN EN 62305), který se skládá z jímací soustavy, svodů a uzemňovací soustavy. Pro objekt bude proveden hromosvod v hladině ochrany před bleskem LPS III (parametry rizika stavby). Jímací soustava bude tvořena hřebenovým jímacím vedením doplněným jímacími tyčemi. Jímací vedení bude provedeno plným vodičem FeZn F8 mm, který bude plynule přecházet do svodů. Svody budou, přes zkušební svorky SZ umístěné 1,8-2 m nad terénem, připojeny na strojený zemnič společné uzemňovací soustavy. Uzemnění pro hromosvod je součástí společné uzemňovací soustavy, ke které budou připojeny (uzemněny) ochranné pospojování budovy a hromosvod. Pro připojení svodů a vývodu na EP budou k základovému zemniči (pásku FeZn 30x4 mm) připojeny vývody vodičem FeZn F10 mm. Vývody uzemnění pro hromosvod budou se svody spojeny ve zkušebních svorkách SZ a nad zemí chráněny ochrannými úhelníky. Na zkušebních svorkách budou umístěny označovací štítky. Uzemňovací soustava bude provedena pomocí uzemňovacího pásku FeZn 30x4 mm, který bude uložen jako strojený základový zemnič (v betonové desce vodojemu)

6 Strojený základový zemnič je třeba ukládat jako obvodový zemnič pod izolační vrstvy na vnější stranu výkopu tak, aby byl obklopen betonovou směsí o síle nejméně 5 cm. Uzemňovací vodič se musí chránit proti korozi pasivní ochranou (asfaltovou zálivkou), při přechodu vodiče z betonu do země nejméně 30 cm v betonu a 100 cm v zemi a při přechodu vodiče z betonu na povrch nejméně 10 cm v betonu a 20 cm nad povrchem. Strojený základový zemnič (uzemňovací pásek FeZn 30x4 mm nebo zemnící drát FeZn F10 mm) je třeba uložit při betonáži podkladních vrstev základů je nutná koordinace se stavební částí stavby!!! Spoje v betonu (případně v zemi) provést dvojí svorkou nebo svařením v délce 10 cm, spoj nutno opatřit antikorozním asfaltovým nátěrem. Odpor společné uzemňovací soustavy nemá být větší než 2 W Závěr: Dodavatel (části elektro) v rámci své dodávky předá (investorovi) realizační dokumentaci a další dokumentaci prokazující požadované vlastnosti dodávek (atesty, doklady o zkouškách atd., pro správce sítí pak zaměření trasy vedení a zakreslení do poloho-popisného plánu skutečného provedení)

S O U P I S P Ř Í L O H :

S O U P I S P Ř Í L O H : S O U P I S P Ř Í L O H : Akce: Investor: Výměna zdroje tepla objektu ZŠ a MŠ Obec E1 - Technická zpráva E2 - Půdorys 1.NP E3 - Doplnění st. rozváděče R Zpracovatel: HMS - elektro s.r.o. Vorlech 256 Tel./Fax

Více

1. Všeobecná část. 2. Technická část

1. Všeobecná část. 2. Technická část DŮM JEDNÍM TAHEM RODINNÝ DŮM RD-18 POSEIDÓN 2 1. Všeobecná část 1.1. Předmět projektu Projektem je řešena elektroinstalace panelového rodinného domu. Tento projekt je zpracován pro účely vydání stavebního

Více

D.1.4.3 SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA

D.1.4.3 SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA D.1.4.3 SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA Akce: Novostavba rodinného domu, včetně inženýrských sítí, vsakovacího objektu dešťových vod, žumpy, zpevněných ploch a oplocení na pozemku parc. č. 1385/104 a 1385/85

Více

============================== E1 TECHNICKÝ POPIS EI ==========================

============================== E1 TECHNICKÝ POPIS EI ========================== ============================== E1 TECHNICKÝ POPIS EI ========================== AKCE INVESTOR MÍSTO OKRES : STAVEBNÍ ÚPRAVY RD POLNÁ č.p.268 k.ú. POLNÁ U ČESKÉHO KRUMLOVA : VLS-ČR sp, divize HORNÍ PLANÁ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS)

TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS) NOVOSTAVBA MATEŘSKÉ ŠKOLY V PIŠTÍNĚ P. Č. ST. 40/1, 55/1 A 819/1 V K. Ú. PIŠTÍN ELEKTROINSTALACE SILNOPROUD, SLABOPROUD TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS) VYPRACOVAL: STUPEŇ: Ing.Jiří Průša & Petr Bürger DiS. ATELIER

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTROINSTALACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTROINSTALACE TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTROINSTALACE 1. Základní údaje 1.1. Rozsah projektu Předmětem této projektové dokumentace je dokumentace pro výběr zhotovitele akce Stavební úpravy MŠ Pražská 1908/2a, Svitavy SO 02

Více

1. Všeobecná část. 1.4. Podmínky montáže Při montáži musí být zabezpečen provoz především operačního střediska a strážnic. 2.

1. Všeobecná část. 1.4. Podmínky montáže Při montáži musí být zabezpečen provoz především operačního střediska a strážnic. 2. OPRAVA ELEKTROINSTALACE obj. č. 14 - SPOJOVACÍ BUDOVA 2 1. Všeobecná část 1.1. Předmět projektu Projektem je řešena elektroinstalace spojovací budovy v areálu věznice. Stávající elektroinstalace je již

Více

Sokolov Rokycanova 1929, Městský úřad Sokolov Budova B DPS Bc. Jaroslav Skůra. D1.4.2. Zařízení silnoproudé elektrotechniky zak. č.

Sokolov Rokycanova 1929, Městský úřad Sokolov Budova B DPS Bc. Jaroslav Skůra. D1.4.2. Zařízení silnoproudé elektrotechniky zak. č. 1. PŘIPOJENÍ TECHNOLOGIE CHLAZENÍ NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE: Z důvodu navýšení chladícího výkonu a výměně chladící technologie v objektu MÚ v Sokolově dojde z hlediska napájení elektrickou energií k

Více

2. PRÁVNÍ DOKUMENTACE

2. PRÁVNÍ DOKUMENTACE 1. OBSAH str. 1. Obsah 1 2. Právní dokumentace 1 3. Projektové podklady 1 4. Provozní parametry zařízení 1 5. Předmět a rozsah projektu 1 6. Popis zařízení 2 7. Bezpečnost a ochrana zdraví při práci 5

Více

O B S A H Z M Ě N Y: 1. PŘIPOJENÍ OBJEKTŮ NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE 2. VŠEOBECNÉ ÚDAJE 3. ZÁVĚR 1. PŘIPOJENÍ OBJEKTŮ NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE:

O B S A H Z M Ě N Y: 1. PŘIPOJENÍ OBJEKTŮ NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE 2. VŠEOBECNÉ ÚDAJE 3. ZÁVĚR 1. PŘIPOJENÍ OBJEKTŮ NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE: O B S A H Z M Ě N Y: 1. PŘIPOJENÍ OBJEKTŮ NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE 2. VŠEOBECNÉ ÚDAJE 3. ZÁVĚR 1. PŘIPOJENÍ OBJEKTŮ NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE: Objekt je napájen ze stávajícího distribučního rozvodu

Více

Jaromír Bednář projekce elektro Humpolecká 3/108, Liberec 460 01

Jaromír Bednář projekce elektro Humpolecká 3/108, Liberec 460 01 Jaromír Bednář projekce elektro Humpolecká 3/108, Liberec 460 01 : 482 720 472, mobil : 604 665 735 IČO: 702 19 656 DIČ: CZ6610050073 e-mail : elektro.bednar@seznam.cz Technická zpráva ELEKTROINSTALACE

Více

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. A úvod Projektová dokumentace je zhotovena dle podkladů hlavního projektanta a požadavků stavebníka.

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. A úvod Projektová dokumentace je zhotovena dle podkladů hlavního projektanta a požadavků stavebníka. 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA A úvod Projektová dokumentace je zhotovena dle podkladů hlavního projektanta a požadavků stavebníka. B technické údaje Napěťová soustava: 50Hz, 400V, TN-CS Ochrana před úrazem el. proudem

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚPRAVA STÁVAJÍCÍCH PROSTOR PRO POTŘEBY STŘEDISKA PMS. D.1.4.g ELEKTROINSTALACE SILNOPROUD

TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚPRAVA STÁVAJÍCÍCH PROSTOR PRO POTŘEBY STŘEDISKA PMS. D.1.4.g ELEKTROINSTALACE SILNOPROUD TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚPRAVA STÁVAJÍCÍCH PROSTOR PRO POTŘEBY STŘEDISKA PMS D.1.4.g ELEKTROINSTALACE SILNOPROUD Identifikace stavby Název akce : ÚPRAVA STÁVAJÍCÍCH PROSTOR PRO POTŘEBY STŘEDISKA PMS Místo akce

Více

Vedoucí zakázky. Technická kontrola. Ostrov - rekonstrukce VZT a úpravy kuchyně odsouzených

Vedoucí zakázky. Technická kontrola. Ostrov - rekonstrukce VZT a úpravy kuchyně odsouzených INDEX ZMĚNA DATUM JMÉNO PODPIS Vedoucí projektant Vedoucí zakázky Pluhař Martin Ing., CSc. Projektant BPO spol. s r.o. Lidická 1239 363 01 OSTROV Tel.: +420353675111 Fax: +420353612416 projekty@bpo.cz

Více

SEZNAM DOKUMENTACE: Textová část: Technická zpráva Výpis materiálu. Výkresy: č. měřítko název E-01 1:50 1.N.P. půdorysné schéma světelných rozvodů

SEZNAM DOKUMENTACE: Textová část: Technická zpráva Výpis materiálu. Výkresy: č. měřítko název E-01 1:50 1.N.P. půdorysné schéma světelných rozvodů SEZNAM DOKUMENTACE Textová část Technická zpráva Výpis materiálu Výkresy č. měřítko název E-01 150 1.N.P. půdorysné schéma světelných rozvodů TECHNICKÁ ZPRÁVA Všeobecné údaje Výchozí podklady stavební

Více

SUDOP BRNO spol.s r.o. KOUNICOVA 26 611 36 BRNO

SUDOP BRNO spol.s r.o. KOUNICOVA 26 611 36 BRNO SUDOP BRNO spol.s r.o. KOUNICOVA 26 611 36 BRNO SRPEN 2014 GSM-R Kolín Havlíčkův Brod Kuřim Brno PS 311 BTS 559 žst. Kuřim Přípojka nn T E C H N I C K Á Z P R Á V A PŘÍPOJKA NN Investor: Zhotovitel: Hlavní

Více

1. OBSAH str. 2. PRÁVNÍ DOKUMENTACE 3. PROJEKTOVÉ PODKLADY

1. OBSAH str. 2. PRÁVNÍ DOKUMENTACE 3. PROJEKTOVÉ PODKLADY 1. OBSAH str. 1. Obsah 1 2. Právní dokumentace 1 3. Projektové podklady 1 4. Provozní parametry zařízení 1 5. Předmět a rozsah projektu 2 6. Popis zařízení 2 7. Bezpečnost a ochrana zdraví při práci 5

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. D.1.4.a SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA

TECHNICKÁ ZPRÁVA. D.1.4.a SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.4.a SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA 1. Rozsah projektu 2. Hlavní rozvody a napájení 3. Základní technické údaje 4. Silnoproudá elektroinstalace 5. Záver TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.4.a SILNOPROUDÁ

Více

Manželé Stuchlíkovi, Kojetická 301, Praha 9, 190 00. STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA VILLY U OBORY V SATALICÍCH, U Obory 130, Praha 9- Satalice

Manželé Stuchlíkovi, Kojetická 301, Praha 9, 190 00. STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA VILLY U OBORY V SATALICÍCH, U Obory 130, Praha 9- Satalice stupeň +420 605 453 312 pavel@epzdenek.cz www.epzdenek.cz investor název stavby část Manželé Stuchlíkovi, Kojetická 301, Praha 9, 190 00 název dokumentu STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA VILLY U OBORY V SATALICÍCH,

Více

ASTRA. 1.4.1. Technická zpráva RODINNÝ DŮM

ASTRA. 1.4.1. Technická zpráva RODINNÝ DŮM G SERVIS CZ, s.r.o., Tiskařská 10/257, 108 00 Praha 10 - Malešice Zdeněk Musil, Tyršova 48, PSČ 675 22 Stařeč Mobil: 603 509 368, e-mail: z.musil@volny.cz projekční a revizní činnost v oboru elektro Stavba:

Více

1. Rozsah projektovaného souboru

1. Rozsah projektovaného souboru 2 OBSAH: 1. Rozsah projektovaného souboru... 3 1.1 Podklady pro vypracování... 3 2. Volba proudových soustav, napětí a způsob napájení... 3 3. Údaje o instalovaných výkonech... 3 4. Prostředí - Stanovení

Více

Projektová kancelář Sokolská 199 Liberec 1, 460 01, Tel. +420 482 736 374, IČO: 25424491

Projektová kancelář Sokolská 199 Liberec 1, 460 01, Tel. +420 482 736 374, IČO: 25424491 1. Rozsah a podklady Tento projekt řeší silnoproudou elektroinstalaci rekonstrukce kotelny kino Český Dub v rozsahu realizační dokumentace. Při návrhu technického řešení se vycházelo z půdorysných plánů

Více

D.1.4.b-1 Technická zpráva

D.1.4.b-1 Technická zpráva D.1.4.b-1 Technická zpráva ELEKTRO INSTALACE (Vnitřní instalace elektrické energie a bleskosvod) Jedná se o projekt nových rozvodů elektroinstalace prostor novostavby objektu základní a mateřské školy

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU ŠÍROKÁ č.p.87, CHRUDIM. Elektroinstalace. Město Chrudim Resselovo náměstí 77, 537 16 Chrudim

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU ŠÍROKÁ č.p.87, CHRUDIM. Elektroinstalace. Město Chrudim Resselovo náměstí 77, 537 16 Chrudim BOGUAJ stavební inženýrství BOGUAJ Stavební inženýrství,s.r.o. Projekční a inženýrská kancelář Technické dozory staveb Znalecké posudky Odhady nemovitostí,posuzování stavu stavebních konstrukcí Kancelář:

Více

Identifikační údaje. SO 130.1 - Elektropřípojka k ČOV Lešany. : Lešany, k.ú. Lešany, Břežany. Stupeň. : dokumentace pro výběr zhotovitele

Identifikační údaje. SO 130.1 - Elektropřípojka k ČOV Lešany. : Lešany, k.ú. Lešany, Břežany. Stupeň. : dokumentace pro výběr zhotovitele D.1.8.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Identifikační údaje SO 130.1 - Elektropřípojka k ČOV Lešany Název stavby Místo stavby Kraj Stupeň Investor Adresa: Kontaktní osoba: : Kanalizační síť Lešany Břežany a ČOV Lešany

Více

rozvaděče BTS - skříně

rozvaděče BTS - skříně rozvaděče BTS - skříně Společné znaky: skříně jsou vyrobeny z moderního materiálu ALUZINKU, což je speciální legovaný, proti korozi velmi odolný plech. Skříně jsou opatřeny nátěrem fasádní strukturní barvou

Více

DS Uhlířské Janovice Dostavba stávající budovy

DS Uhlířské Janovice Dostavba stávající budovy DS Uhlířské Janovice Dostavba stávající budovy DOKUMANTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY Stavebník: STŘEDOČESKÝ KRAJ TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 02 DOMOV DŮCHODCŮ Elektroinstalace 1. Obsah 1. OBSAH... 1 2. SEZNAM DOKUMENTACE...

Více

D. Dokumentace stavebního objektu

D. Dokumentace stavebního objektu Ing. Věra Kadlečková AZ PROJEKT - V projektová a inženýrská kancelář Plynárenská 830 280 02 Kolín IV tel. 321 728 755, e-mail kadleckova@azproject.cz Stavebník : Stavba : OBEC BÝCHORY, BÝCHORY č.p. 57,

Více

MIROSLAV ŠAROUN - Projekce elektro ČKAIT-0601764 Komenského n. 1041, LITOMYŠL Akce : ADAPTACE OBJEKTU PRODEJNY A.č. 362-/101 NA OBECNÍ DŮM V SÁDKU U POLIČKY Z.č. 362-06 k.ú. Sádek u Poličky, st.p.č. 8/5,

Více

Technická zpráva. č.: 23323/3558. zak.č.: 3558 / 564 / 0010. zákazník: Ing. Jiří Šlanhof

Technická zpráva. č.: 23323/3558. zak.č.: 3558 / 564 / 0010. zákazník: Ing. Jiří Šlanhof Luxel, spol. s r.o. Lazaretní 7, Brno, 615 00 tel: +420 545 152 705 fax: +420 545 152 768 luxel@seznam.cz Elektromontážní firma - projektování elektro, silnoproud, slaboproud, MaR - realizace silnoproud,

Více

Horní Slavkov Dodávka a montáž výtahu objektu č. 22 D1.4a. Silnoproudá elektrotechnika

Horní Slavkov Dodávka a montáž výtahu objektu č. 22 D1.4a. Silnoproudá elektrotechnika 1. PŘIPOJENÍ TECHNOLOGIE VÝTAHU NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE: Objekt přístavby výtahu v areálu věznice v Horním Slavkově, objekt č. 22 bude na rozvod elektrické energie připojen takto: Ve 4.NP objektu

Více

REVITALIZACE PENZIONU PRO SENIORY V LITVÍNOVĚ. D1.4 Technika prostředí staveb Zařízení silnoproudé elektrotechniky.

REVITALIZACE PENZIONU PRO SENIORY V LITVÍNOVĚ. D1.4 Technika prostředí staveb Zařízení silnoproudé elektrotechniky. REVITALIZACE ZIOU PRO SEIORY V LITVÍOVĚ na p.č. 261/3, k.ú. Horní D1.4 Technika prostředí staveb Zařízení silnoproudé elektrotechniky Technická zpráva V Kadani dne 31.10. 2013 vypracoval: odpovědný projektant:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace ZD_122_2_.TZ_0_8xA4_LJ9.pdf Datum: únor 2013 Projekt Paré ČÁST OBJEKT HROZNOVA LHOTA, KNĚŽDUB, KOZOJÍDKY, TASOV, ŽERAVINY KANALIZACE A ČOV Dílčí část A Kanalizace HROZNOVA LHOTA PS

Více

HUTNÍ PROJEKT OSTRAVA a.s. TECHNICKÁ ZPRÁVA

HUTNÍ PROJEKT OSTRAVA a.s. TECHNICKÁ ZPRÁVA HUTNÍ PROJEKT OSTRAVA a.s. držitel certifikátu ISO 9001a ISO 14001 TECHNICKÁ ZPRÁVA Objednatel Stavba SO Díl objektu Stupeň : VÍTKOVICE ARÉNA a.s. : Stavební úpravy v hale ČEZ ARÉNA : 001 Výtahy jihozápadní

Více

strana č.2 1.1 Průvodní zpráva:

strana č.2 1.1 Průvodní zpráva: Stráž pod Ralskem rekonstrukce přečerpávací stanice odpadních vod SO 02- elektroinstalace D.2.1. technická zpráva Číslo stavby: Zak. č.: Stupeň: DSP Datum: leden 2015 Kraj: Liberecký Investor: ČESKÁ REPUBLIKA,

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Základní technické údaje: Napojení:

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Základní technické údaje: Napojení: TECHNICKÁ ZPRÁVA Předmětem tohoto projektu je rekonstrukce vnitřní elektroinstalace uvedeného objektu. Jedná se o objekt vodojemu s úpravnou vod. Veškerá vyjádření a projednání zajišťuje dle dohody investor.

Více

PROJEKT PRO POVOLENÍ STAVBY

PROJEKT PRO POVOLENÍ STAVBY Ing. Petr Koza projektant elektro Masarykovo nám. 1544, 530 02 Pardubice 46 6773 363 IČO : 652 34 057 PROJEKT PRO POVOLENÍ STAVBY Akce - stavba : CENTRÁLNÍ OSA SÍDLIŠTĚ SEVEROZÁPAD - JIHOVÝCHOD PARDUBICE

Více

samočinným odpojením od zdroje v soustavě TN-S III. stupeň, vybrané obvody I. stupeň

samočinným odpojením od zdroje v soustavě TN-S III. stupeň, vybrané obvody I. stupeň ÚVOD : Tento díl projektu řeší vnitřní silnoproudý a slaboproudý el. rozvod a hromosvod pro Ekocentrum Trkmanka - stavební úpravy objektu bývalého zámečku ve Velkých Pavlovicích, v rozsahu dokumentace

Více

Stavební úpravy části objektu, p.č.st. 184/1, k.ú. Kolín Město Kolín, Karlovo náměstí 78, Kolín I, 28002 Kolín D.1.4.

Stavební úpravy části objektu, p.č.st. 184/1, k.ú. Kolín Město Kolín, Karlovo náměstí 78, Kolín I, 28002 Kolín D.1.4. D.1.4.1 ZDRAVOTECHNIKA D.1.4.1-01 D.1.4.1-02 D.1.4.1-03 TECHNICKÁ ZPRÁVA KANALIZACE VODOVOD D.1.4.1-01 TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTECHNIKA OBSAH: A. VODOVOD A0. Všeobecně A1. Úvod A2. Množství potřeby pitné

Více

D.1.4. TECHNIKA PROSTŘEDÍ STAVEB D.1.4.2 SLABOPROUDÉ ELEKTROINSTALACE

D.1.4. TECHNIKA PROSTŘEDÍ STAVEB D.1.4.2 SLABOPROUDÉ ELEKTROINSTALACE ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT VYPRACOVAL KONTROLOVAL PARÉ Č Ing JIŘÍ SVOBODA Bc JAROSLAV MACHAIN Ing SVOBODA ČÁST D14 TECHNIKA PROSTŘEDÍ STAVEB D142 SLABOPROUDÉ ELEKTROINSTALACE ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT VYPRACOVAL

Více

Dokumentace pro provedení stavby

Dokumentace pro provedení stavby Jaromír Bednář projekce elektro, Humpolecká 108/3, Liberec 1 460 01 : 604 665 735 a 604 361 655 IČO: 702 19 656 DIČ: CZ6610050073 e-mail : elektro.bednar@seznam.cz Technická zpráva D.1.7 Elektroinstalace

Více

Karlovy Vary, Základní škola Školní 9A, Modernizace hlavních rozvodů silnoproudé elektroinstalace ZŠ Školní 9A, Karlovy Vary TECHNICKÁ ZPRÁVA

Karlovy Vary, Základní škola Školní 9A, Modernizace hlavních rozvodů silnoproudé elektroinstalace ZŠ Školní 9A, Karlovy Vary TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA Úvod Projekt řeší nové hlavní rozvody nízkého napětí v prostorech základní školy ve Školní ulici čp.310 v Karlových Varech - Staré Roli. V rámci projektu je řešeno oddělení úředního měření

Více

D.1.4 01. Stavební úpravy ZŠ Pstruží. Libuše SVOLINSKÁ projekce elektro Malý Koloredov 2377 738 01 Frýdek - Místek SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA

D.1.4 01. Stavební úpravy ZŠ Pstruží. Libuše SVOLINSKÁ projekce elektro Malý Koloredov 2377 738 01 Frýdek - Místek SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA Ing. Jana Dvořáková Libuše SVOLINSKÁ Zdeněk HLOŽANKA Obec Pstruží, Pstruží 93 Stavební úpravy ZŠ Pstruží SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA TECHNICKÁ ZPRÁVA Libuše SVOLINSKÁ projekce elektro Malý Koloredov 2377

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO-202 ČOV SDRUŽENÝ OBJEKT KANALIZACE A ČOV TŘEBENICE

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO-202 ČOV SDRUŽENÝ OBJEKT KANALIZACE A ČOV TŘEBENICE TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavba: Část: D.7 Investor: Obec Třebenice Třebenice č.58, 675 52 Lipník u Hrotovic, IČ 00545627 Stupeň: Projekt pro provedení stavby Zodp. projektant technologické části: Ing. Lipovský,

Více

Ing Petr Dus PROJEKCE POZEMNÍCH STAVEB NERUDOVA 887/26, HRADEC KRÁLOVÉ 2 PSÈ: 500 02 ÈKAIT: 0600713 TEL:495 530 991

Ing Petr Dus PROJEKCE POZEMNÍCH STAVEB NERUDOVA 887/26, HRADEC KRÁLOVÉ 2 PSÈ: 500 02 ÈKAIT: 0600713 TEL:495 530 991 Ing Petr Dus PROJEKCE POZEMNÍCH STAVEB NERUDOVA 887/26, HRADEC KRÁLOVÉ 2 PSÈ: 500 02 ÈKAIT: 0600713 TEL:495 530 991 STAVEBNÍ ÚPRAVY RD - DOBROVSKÉHO čp. 719, HRADEC KRÁLOVÉ (stpč. 1232 a pč. 767/31, k.ú.

Více

BYTOVÝ DŮM KRÁLE JIŘÍHO 1341/4, KARLOVY VARY BYTOVÁ JEDNOTKA 1341/3 ÚPRAVA ETÁŽOVÉHO VYTÁPĚNÍ

BYTOVÝ DŮM KRÁLE JIŘÍHO 1341/4, KARLOVY VARY BYTOVÁ JEDNOTKA 1341/3 ÚPRAVA ETÁŽOVÉHO VYTÁPĚNÍ BYTOVÝ DŮM KRÁLE JIŘÍHO 1341/4, KARLOVY VARY BYTOVÁ JEDNOTKA 1341/3 ÚPRAVA ETÁŽOVÉHO VYTÁPĚNÍ F1.4g ZAŘÍZENÉ SILNOPROUDÉ ELEKTROTECHNIKY SEZNAM PŘÍLOH Číslo přílohy: Název přílohy: Měřítko: F1.4g-1 Technická

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS)

TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS) STAVEBNÍ ÚPRAVY, VESTAVBA ŠATNY A SKLADU 11/2015 STÁVAJÍCÍ VÝROBNÍ HALY MEKTEC na pozemku p.č. 1815/1 a 1815/5, v k.ú. Č. Budějovice ELEKTROINSTALACE SILNOPROUD TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS) VYPRACOVAL: STUPEŇ:

Více

Rekonstrukce části objektu ČVUT Koleje Strahov - blok 11, 12; ul. Chaloupeckého, Praha 6 Rekonstrukce a zateplení střešního pláště

Rekonstrukce části objektu ČVUT Koleje Strahov - blok 11, 12; ul. Chaloupeckého, Praha 6 Rekonstrukce a zateplení střešního pláště Název stavby: Rekonstrukce a zateplení střešního pláště Soubor: - Část: Stupeň PD: D1.4g Silnoproudá elektrotechnika včetně ochrany před bleskem Dokumentace provedení stavby (DPS) Místo stavby: Spracovatel

Více

Kanalizačního řádu stokové sítě Vysoký Újezd

Kanalizačního řádu stokové sítě Vysoký Újezd Dodatek č.1 Kanalizačního řádu stokové sítě Vysoký Újezd Doplnění: Kuchař Provozovatel kanalizace pro veřejnou potřebu: Vodovody a kanalizace Beroun, a.s. Mostníkovská 255 266 41 Beroun www.vakberoun.cz

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTROINSTALACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTROINSTALACE TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTROINSTALACE 1. Základní údaje 1.1. Rozsah projektu Předmětem této projektové dokumentace je dokumentace pro výběr zhotovitele akce Snížení energetické náročnosti budov mateřské školy

Více

INVESTOR: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA - SUCH DOL AUTORIZAČNí RAZíTKO: SUCHDOLSKÉ NÁMĚSTí 734/3, 165 00 PRAHA - SUCHDOL DEHTÁRY 17, 250 91 ZELENEČ

INVESTOR: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA - SUCH DOL AUTORIZAČNí RAZíTKO: SUCHDOLSKÉ NÁMĚSTí 734/3, 165 00 PRAHA - SUCHDOL DEHTÁRY 17, 250 91 ZELENEČ Obsah pro jektové dokumentace: Technická zpráva Protokol o stanovení prostředí Rozpočtové podklady Výkresová dokumentace J1 elektroinstalace v půdorisu J2 výkres rozvodnice R1 J3 : hromosvod INVESTOR:

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.4.G SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA

TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.4.G SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA EL TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.4.G SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA Investor : Statutární město Ostrava Úřad městského obvodu Vítkovice Mírové náměstí 1 703 39, Ostrava- Vítkovice Akce : Oprava bytu č.1 na ulici Rudná

Více

H ř í š k o v prodloužení veřejného osvětlení. Jaroslav Kovařík, Ing. Miroslav Souček/ 0402282. bude určen výběrovým řízením

H ř í š k o v prodloužení veřejného osvětlení. Jaroslav Kovařík, Ing. Miroslav Souček/ 0402282. bude určen výběrovým řízením Číslo zakázky: 069 2014 A 1 Základní identifikační údaje : A. Průvodní zpráva Název stavby : H ř í š k o v prodloužení veřejného osvětlení Místo stavby obec/kraj : Investor : IČO/DIČ : Zpracovatel projektu

Více

PŘÍLOHA A. Příloha A 1. Tab. A 1Základní vybavení obývacího pokoje[2] Velikost obývacího pokoje. 12 až 20m 2. Vývodů televizní a rozhlasové antény

PŘÍLOHA A. Příloha A 1. Tab. A 1Základní vybavení obývacího pokoje[2] Velikost obývacího pokoje. 12 až 20m 2. Vývodů televizní a rozhlasové antény Příloha A 1 PŘÍLOHA A Tab. A 1Základní vybavení obývacího pokoje[2] Velikost obývacího pokoje Elektrické zařízení Počet minimální v souladu s ČSN 33 21 30 Zvýšený Velikost obývacího pokoje Elektrické zařízení

Více

1. Identifikační údaje stavby

1. Identifikační údaje stavby TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje stavby Stavba, objekt č. Žďár nad Sázavou, Pěší trasy podél barokního mostu SO 401 VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ Katastrální území Obec Okres Kraj 795453 Zámek Žďár Žďár nad

Více

Přišimasy - kanalizace splašková a ČOV DPS01-2 Provozní rozvod silnoproudu

Přišimasy - kanalizace splašková a ČOV DPS01-2 Provozní rozvod silnoproudu 01-2 Provozní rozvod silnoproudu TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. VŠEOBECNÉ PŘEDPOKLADY... 3 2. Projektové podklady... 3 3. technické údaje... 3 3.1. Rozvodná soustava... 3 3.2. Napěťová soustava... 3 3.3. Ochrana

Více

PROJEKT ELEKTROINSTALACE 01.Technická zpráva

PROJEKT ELEKTROINSTALACE 01.Technická zpráva PROFESTA S.R.O. Radošovice 86, Strakonice PROJEKT ELEKTROINSTALACE 01.Technická zpráva Identifikační údaje zakázky Číslo zakázky Investor: MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD PRO-019-13-P NISOU, Husova 490, 46802

Více

F. - ZAŘÍZENÍ SILNOPROUDÉ ELEKTROTECHNIKY

F. - ZAŘÍZENÍ SILNOPROUDÉ ELEKTROTECHNIKY F. - ZAŘÍZENÍ SILNOPROUDÉ ELEKTROTECHNIKY F4.1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA Stupeň: Stavba: dokumentace pro stavební povolení Snížení energetické náročnosti Úřadu Městyse Lukavec Místo stavby: Lukavec, parc.121/1

Více

pro stavební povolení a realizaci stavby

pro stavební povolení a realizaci stavby Obsah : I. TECHNICKÁ ZPRÁVA C.2. 1.1 1. Úvodní údaje 2. Technické údaje 3. Technické řešení 4. Závěrem II. VÝKRESY SITUACE C.2. 1.2 ULOŽENÍ KABELŮ C.2. 1.4 ROZPOČET /VÝKAZ VÝMĚR C.2. 1.6 I.TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

F.4.6. OBSAH DOKUMENTACE

F.4.6. OBSAH DOKUMENTACE F.4.6. OBSAH DOKUMENTACE Technická zpráva 01 Půdorys 1.NP 02 Půdorys 2.NP 03 Půdorys 3.NP 04 Půdorys 4.NP 05 Půdorys 5.NP 06 Půdorys střechy hromosvod 07 Schéma rozvaděče RH 08 Úvod Projektová dokumentace

Více

Vnorovy, silnice I/55. Úpravy a osvětlení stávajících přechodů pro chodce. SO 401.2 Světelné signalizační zařízení Svatý Ján (DSP)

Vnorovy, silnice I/55. Úpravy a osvětlení stávajících přechodů pro chodce. SO 401.2 Světelné signalizační zařízení Svatý Ján (DSP) Vnorovy, silnice I/55 Úpravy a osvětlení stávajících přechodů pro chodce SO 401.2 Světelné signalizační zařízení Svatý Ján (DSP) Obsah 1.1. Identifikační údaje... 2 1.2. Rozsah projektu... 2 1.3. Zákony

Více

DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ STAVBY ZHOTOVITELI C TECHNICKÁ ZPRÁVA. SO-04 ELEKTROINSTALACE Hromosvod a uzemnění Úpravy elektroinstalací na fasádě objektu

DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ STAVBY ZHOTOVITELI C TECHNICKÁ ZPRÁVA. SO-04 ELEKTROINSTALACE Hromosvod a uzemnění Úpravy elektroinstalací na fasádě objektu MŠ DELFÍNEK DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ STAVBY ZHOTOVITELI C TECHNICKÁ ZPRÁVA SO-04 ELEKTROINSTALACE Hromosvod a uzemnění Úpravy elektroinstalací na fasádě objektu Zhotovitel: Investor: Akce: S-Projekt liberec

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. k projektu vnitřní el. instalace

TECHNICKÁ ZPRÁVA. k projektu vnitřní el. instalace Akce: Stavební úpravy objektu č. 66, Velký Karlov - vnitřní el. instalace Investor: Obec Velký Karlov Projektant: ing. J. Kosík, Veselá 15, Znojmo, tel. 515220790 TECHNICKÁ ZPRÁVA k projektu vnitřní el.

Více

1. Identifikační údaje stavby

1. Identifikační údaje stavby TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje stavby Stavba, objekt č. Žďár nad Sázavou, Pěší trasy podél barokního mostu - II. část výstavby SO 401 VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ - II. část výstavby Katastrální území Obec

Více

DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE

DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE PIKAZ BRNO, spol. s r.o. Šumavská 31, 612 54 Brno, ČR tel.: +420 549 131 111, fax: +420 549 131 227, e-mail: info@pikaz.cz Investor : Správa železniční dopravní cesty s.o. Arch. č. : 1477-PB-S01-E-001

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA č.. 2016078

TECHNICKÁ ZPRÁVA č.. 2016078 TECHNICKÁ ZPRÁVA č.. 2016078 Zakázka : Oprava elektroinstalace společných prostor domu, včetně přívodu od bytových jističů na chodbách k bytovým jističovým skříním a osvětlení společných prostor pro dům

Více

Rekonstrukce administrativní budovy Olbrichova 15-1. etapa

Rekonstrukce administrativní budovy Olbrichova 15-1. etapa Rekonstrukce administrativní budovy Olbrichova 15-1. etapa Místo stavby : Opava, Olbrichova 15 Katastrální území : Opava - Předměstí Investor : Zemský archiv v Opavě Zodpovědný projektant : Ing. Bohuslav

Více

Technická zpráva k prováděcímu projektu

Technická zpráva k prováděcímu projektu Ing. Jaromír Mazal-ELMA, projekční kancelář slaboproudu, Křiby 4706, 760 05 ZLÍN Zakázkové číslo : 18/2009 Technická zpráva k prováděcímu projektu Název stavby: REKONSTRUKCE A PŘESTAVBA SOKOLOVNY V LÍPĚ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1.00 Všeobecné údaje. 2.00 Připojení RS. 3.00 Elektroinstalace. Stupeň důležitosti dodávky el.energie :

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1.00 Všeobecné údaje. 2.00 Připojení RS. 3.00 Elektroinstalace. Stupeň důležitosti dodávky el.energie : technická zpráva strana 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Název akce : Regulační stanice RS 650-1200 m 3 /hod Betonový skelet, elektroohřev Elektročást typový projekt Proudová soustava : 3 NPE ~ 50Hz 230/400V/TN-S ČSN

Více

1.ÚVOD : 2.VÝCHOZÍ PODKLADY : - stavební výkresy objektu - požadavky investora a architekta 3.TECHNICKÁ DATA :

1.ÚVOD : 2.VÝCHOZÍ PODKLADY : - stavební výkresy objektu - požadavky investora a architekta 3.TECHNICKÁ DATA : 1.ÚVOD : Tato technická zpráva řeší silnoproudý el. rozvod pro akci Oprava fasád, sanace suterénu a přístavba vstupu Domu dětí a mládeže Ulita Broumov, v rozsahu prováděcího projektu a zároveň projektu

Více

ÚPRAVNA VODY ZAJEČÍ - INTENZIFIKACE A REKONSTRUKCE

ÚPRAVNA VODY ZAJEČÍ - INTENZIFIKACE A REKONSTRUKCE - - - - Revize Datum revize Schválil Vedoucí projektu Ing. Petr Baránek Paré: Zástupce vedoucího projektu Zodpovědný projektant Vypracoval Kontroloval Investor Objednatel Ing. Roman Wognitsch Ing. Petr

Více

PROJEKT ELEKTROTECHNICKÉ ČÁSTI TECHNICKÁ ZPRÁVA. Poděbradská 540-547

PROJEKT ELEKTROTECHNICKÉ ČÁSTI TECHNICKÁ ZPRÁVA. Poděbradská 540-547 Sídlo: Amforová 1925/7, 155 00 Praha 5 List/listů: 1/16 Kancelář: Uruguayská 5, 120 00 Praha 2 Tel./fax: (+420) 222 521 437 E-mail: gryf.elektro@seznam.cz PROJEKT ELEKTROTECHNICKÉ ČÁSTI TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

SILNOPROUDÉ ROZVODY. Předpokládaný soudobý příkon: Pic= 19 kw

SILNOPROUDÉ ROZVODY. Předpokládaný soudobý příkon: Pic= 19 kw PROJEKTOVÁNÍ EL. ZAŘÍZENÍ-ING.JOSEF ADENSAM Brigádnická 16, 370 06 České Budějovice Tel : 38 6102929,mob.: 723 307 564, E-mail : adensam.josef@seznam.cz Technická zpráva E l e k t r o i n s t a l a c e-silnoproud

Více

- T E CH N I C K Á Z P R Á V A

- T E CH N I C K Á Z P R Á V A PROST s.r.o. HODONÍN, Brněnská 3497, tel.: 518 354 726, 341 288, fax: 518 341 287,E-mail : prost.hodonínsro@ iol.cz A.3.7.1. 01 - T E CH N I C K Á Z P R Á V A Projektová dokumentace elektroinstalace dle

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTRO

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTRO D.2.a-2.2 TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTRO Základní údaje Název akce: SKALKA - Splašková kanalizace a ČOV Část: D.2-2.2 ČS Skalka - elektro Objekt: ČS Skalka Investor: Obec Skalka Zpracovatel projektu: AQUA-STYL

Více

ZAŘÍZENÍ SILNOPROUDÉ ELEKTROTECHNIKY

ZAŘÍZENÍ SILNOPROUDÉ ELEKTROTECHNIKY ING. JOSEF KNOT - ELEKTRO Projektování v elektrotechnice IČO 120 77 143 Mánesova ul. 1580 470 01 Česká Lípa 487 870 411 elektro knotcl.net OPRAVA HLAVNÍHO DOMOVNÍHO VEDENÍ V BYTOVÉM DOMĚ ČESKÁ LÍPA, NA

Více

Technická zpráva. Město bez barier Dům peč.služby, Poštovní 656, Horní Slavkov DPS. D.1.4 Technika prostředí staveb Zařízení silnopr.

Technická zpráva. Město bez barier Dům peč.služby, Poštovní 656, Horní Slavkov DPS. D.1.4 Technika prostředí staveb Zařízení silnopr. - 1- A.č. Zdeněk Kemr - projekce elektro Město bez barier Dům peč.služby, Poštovní 656, Horní Slavkov Dělnická 6, K.Vary A.č. Z.č. 134013D DPS 501 Technická zpráva D.1.4 Technika prostředí staveb Zařízení

Více

Skalní 1088, Hranice. parc.č. 3197, 1051/3, k.ú. Hranice

Skalní 1088, Hranice. parc.č. 3197, 1051/3, k.ú. Hranice Název: Investor: CIDEM Hranice, a.s. Skalní 1088, 753 01 Hranice Místo stavby: parc.č. 3197, 1051/3, k.ú. Hranice Část projektu: D.1.4.2 Zařízení silnoproudé elektrotechniky včetně bleskosvodů Vypracoval:

Více

Rozváděče pro laickou obsluhu

Rozváděče pro laickou obsluhu Rozváděče pro laickou obsluhu Ing. Josef Malý Eaton Tour 2013 Legislativní rámec Zákon 22/1997 Sb. o technických požadavcích na výrobky NV č. 17/2003 Sb. pro zařízení nízkého napětí pro použití v rozsahu

Více

Textová část. LaD. Stavební úpravy objektu č.p. 758 rekonstrukce sociálního zázemí JEDNOSTUPŇOVÝ PROJEKT. Z.č. HJ120801 A.č.

Textová část. LaD. Stavební úpravy objektu č.p. 758 rekonstrukce sociálního zázemí JEDNOSTUPŇOVÝ PROJEKT. Z.č. HJ120801 A.č. LaD projekt, s.r.o. - 1- A.č. HJ120801 Stavební úpravy objektu č.p. 758 rekonstrukce sociálního zázemí JEDNOSTUPŇOVÝ PROJEKT Z.č. HJ120801 A.č. HJ120801 Textová část F.1.4.g zařízení silnoproudé elektrotechniky

Více

SEZNAM DOKUMENTACE: Textová část: Technická zpráva Legenda Výpis materiálu

SEZNAM DOKUMENTACE: Textová část: Technická zpráva Legenda Výpis materiálu SEZNAM DOKUMENTACE: Textová část: Technická zpráva Legenda Výpis materiálu Výkresy: č. měřítko název E-01 1:50 1.P.P. půdorysné schéma světelných rozvodů E-02 1:50 1.P.P. půd. schéma zásuvkových a technolog.

Více

1. Podklady pro řešení projektu

1. Podklady pro řešení projektu PROJEKT / PROJECT REKONSTRUKCE ČÁSTI DVOJDOMKU parc.č. 289/2, 289/3 k.ú. Braník Jeremenkova 959/80, Praha 4 INVESTOR / CLIENT Hana Kovářová, Otín 279, Jindřichův Hradec, Otín, 377 01 Radek Kupka, Havírna

Více

D.2.1 - Technická zpráva

D.2.1 - Technická zpráva Ostrava, Radvanice, ÚZSVM, kvn, TS DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY D.2.1 - Technická zpráva Název stavby: Místo stavby: Předmět: Žadatel, objednatel Zpracovatel: Ostrava, Radvanice, ÚZSVM, kvn, TS Ostrava

Více

nám. Klášterní 125 672 01 Moravský Krumlov Moravský Krumlov Elektroinstalace letního koupaliště Sídliště, Moravský Krumlov TECHNICKÁ ZPRÁVA

nám. Klášterní 125 672 01 Moravský Krumlov Moravský Krumlov Elektroinstalace letního koupaliště Sídliště, Moravský Krumlov TECHNICKÁ ZPRÁVA Investor: Objekt: Město Moravský Krumlov letní koupaliště nám. Klášterní 125 Sídliště 672 01 Moravský Krumlov Moravský Krumlov okr. Znojmo okr. Znojmo Jihomoravský kraj Jihomoravský kraj Elektroinstalace

Více

============================== E1 TECHNICKÝ POPIS EI ==========================

============================== E1 TECHNICKÝ POPIS EI ========================== ============================== E1 TECHNICKÝ POPIS EI ========================== AKCE : RD VELICHOV k.ú. VELICHOV, parc.č.765/4 INVESTOR : VLS-ČR sp, divize KARLOVY VARY MATTONIHO NÁBŘ. 203/130 ČESKÝ KRUMLOV,

Více

D.1.4 Technika prostředí staveb. SE. - Zařízení silnoproudé elektrotechniky včetně bleskosvodů SLE. - Slaboproudá elektrotechnika

D.1.4 Technika prostředí staveb. SE. - Zařízení silnoproudé elektrotechniky včetně bleskosvodů SLE. - Slaboproudá elektrotechnika D.1.4 Technika prostředí staveb SE. - Zařízení silnoproudé elektrotechniky včetně bleskosvodů SLE. - Slaboproudá elektrotechnika Seznam příloh: D.1.4.1 Technická zpráva D.1.4.2.1 Půdorys 2.NP - část 1

Více

ELEKTROINSTALACE. NOVOSTAVBA ROD.DOMU A.č. 1161/01/10 k.ú.unhošť, parc.č.226/7 Z.č. 1161 DSP

ELEKTROINSTALACE. NOVOSTAVBA ROD.DOMU A.č. 1161/01/10 k.ú.unhošť, parc.č.226/7 Z.č. 1161 DSP - 1- A.č. 1161/01/10 projekty ELEKTRO Hřebečská 2632,KLADNO NOVOSTAVBA ROD.DOMU A.č. 1161/01/10 k.ú.unhošť, parc.č.226/7 Z.č. 1161 DSP ELEKTROINSTALACE Seznam dokumentace Technická zpráva 1161/01/10 TZ-E

Více

Intenzifikace ČOV - provoz Hradišťský Újezd

Intenzifikace ČOV - provoz Hradišťský Újezd Investor: Jatky Blovice s.r.o. Název akce: Intenzifikace ČOV - provoz Hradišťský Újezd Příloha: TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTRO Číslo přílohy: D.1.6 Část: PS-01 TECHNOLOGICKÁ ČÁST Stupeň dokumentace: REALIZAČNÍ

Více

TEXTOVÁ ČÁST. Akce: Opravy silnoproudých rozvodů obytného domu č.p. 2165, 2166, 2167 ul. B. Němcové, Tábor Část: F.1.4.g Zařízení elektrotechniky

TEXTOVÁ ČÁST. Akce: Opravy silnoproudých rozvodů obytného domu č.p. 2165, 2166, 2167 ul. B. Němcové, Tábor Část: F.1.4.g Zařízení elektrotechniky Akce: Opravy silnoproudých rozvodů obytného domu č.p. 2165, 2166, 2167 ul. B. Němcové, Tábor Část: F.1.4.g Zařízení elektrotechniky TEXTOVÁ ČÁST Stupeň PD: DSP Datum: březen 2014 Vypracoval: J. Semrád,

Více

Technická zpráva k projektu silnoproudých rozvodů Washingtonova 11 stupeň PD: pro provedení stavby

Technická zpráva k projektu silnoproudých rozvodů Washingtonova 11 stupeň PD: pro provedení stavby Technická zpráva k projektu silnoproudých rozvodů Washingtonova 11 stupeň PD: pro provedení stavby A. ÚVOD: V celém objektu bude provedena rekonstrukce stávající el. instalace v místnostech hygienického

Více

1. Rozsah projektovaného souboru. 2. Volba proudových soustav, napětí a způsob napájení

1. Rozsah projektovaného souboru. 2. Volba proudových soustav, napětí a způsob napájení 2 OBSAH: 1. Rozsah projektovaného souboru... 3 2. Volba proudových soustav, napětí a způsob napájení... 3 3. Údaje o instalovaných výkonech... 4 4. Prostředí... 4 5. Stupen důležitosti dodávky el. energie...

Více

Elektrické zařízení. PROPROJEKT s.r.o., Komenského 1173, Rumburk ELEKTRICKÁ INSTALACE

Elektrické zařízení. PROPROJEKT s.r.o., Komenského 1173, Rumburk ELEKTRICKÁ INSTALACE PROPROJEKT s.r.o., Komenského 1173, 408 01 Rumburk REKONSTRUKCE INFORMAČNÍHO STŘEDISKA - - JETŘICHOVICE část D.1.4 ELEKTRICKÁ INSTALACE Obsahuje: Textová část Technická zpráva Výkresová část E1 Dispozice

Více

Obec Osík, Osík 240, Osík D.04-1

Obec Osík, Osík 240, Osík D.04-1 Obec Osík, Osík 240, 569 67 Osík Obec Osík, Osík 240, 569 67 Osík D.04-1 Popis inženýrského objektu, jeho funkčního a technického řešení : Projekt řeší napojení čerpací stanice kanalizace ČS1 a ČS2 na

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA PS 102 ELEKTROTECHNICKÁ ČÁST ČS1 A ČS2 VÝSTAVBA KANALIZACE A VÝTLAKU OV Z BEZMĚROVA NA ČOV POSTOUPKY DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

TECHNICKÁ ZPRÁVA PS 102 ELEKTROTECHNICKÁ ČÁST ČS1 A ČS2 VÝSTAVBA KANALIZACE A VÝTLAKU OV Z BEZMĚROVA NA ČOV POSTOUPKY DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY REALKA-Rubíček s.r.o. 102. 1 Technická zpráva VÝSTAVBA KANALIZACE A VÝTLAKU OV Z BEZMĚROVA NA ČOV POSTOUPKY DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY Stavebník: VaK Kroměříž TECHNICKÁ ZPRÁVA PS 102 ELEKTROTECHNICKÁ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA D.2.3.1

TECHNICKÁ ZPRÁVA D.2.3.1 Obsah 1. Účel a rozsah projektu... 2 2. Projekt neřeší... 2 3. Výchozí podklady... 2 4. Výchozí závazné normativní dokumenty... 2 5. Určení vnějších vlivů... 3 6. Elektrické napájení... 3 7. Ochrana před

Více

P R Ů V O D N Í Z P R Á V A

P R Ů V O D N Í Z P R Á V A Název a místo opravy: Stupeň dokumentace: N á v r h o p r a v y - r e a l i z a c e Předpokládaný rok výstavby: 2 0 16 Akce obsahuje: 1) Veřejné osvětlení P R Ů V O D N Í Z P R Á V A k opravě Investor

Více

401.2- ULICE SEVERNÍ - VE EJNÉ OSV TLENÍ

401.2- ULICE SEVERNÍ - VE EJNÉ OSV TLENÍ 401.2- ULICE SEVERNÍ - VE EJNÉ OSV TLENÍ komplexní elektromontáže a elektroinstalace Babice nad Svitavou 194, 664 01 777 731 686, 777 790 334, info@rotrekl-sro.cz C STAVEBNÍ ÁST Technická zpráva Technická

Více

PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz. Obsah

PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz. Obsah Obsah 1. Úvod 1 2. Identifikační údaje stavby 1 3. Identifikační údaje investora 1 4. Identifikační údaje projektanta 1 5. Rozsah projektu 2 6. Projektové podklady 3 7. Hlavní technické údaje 3 8. Popis

Více

XL 3 400. výběrová tabulka. Rozváděče s montáží na zeď. Samostatné pomocné pole. Skříň. Šířka: 575 mm Hloubka: 175 mm Výška: (mm) Dveře

XL 3 400. výběrová tabulka. Rozváděče s montáží na zeď. Samostatné pomocné pole. Skříň. Šířka: 575 mm Hloubka: 175 mm Výška: (mm) Dveře výběrová tabulka Skříň Rozváděče s montáží na zeď Dveře Samostatné pomocné pole Vypouklé Ploché Šířka: 575 mm Hloubka: 175 mm Výška: (mm) Výška krytů Obj. č. Kovové Prosklené Kovové Prosklené Skříň Šířka:

Více

Technická zpráva Oprava bytových a úklidových buněk Ubytovna Řepy, Makovského 1398, Praha 6 Investor: SLZ PP ČR P.O. BOX 6, 150 00 Praha 5

Technická zpráva Oprava bytových a úklidových buněk Ubytovna Řepy, Makovského 1398, Praha 6 Investor: SLZ PP ČR P.O. BOX 6, 150 00 Praha 5 Technická zpráva Oprava bytových a úklidových buněk Ubytovna Řepy, Makovského 1398, Praha 6 Investor: SLZ PP ČR P.O. BOX 6, 150 00 Praha 5 Základní technické údaje Napětí: Příkon: Měření: Soustava: Ochrana:

Více