ZPRÁVA O PROHLÍDCE OBJEKTU KULTURNÍ DŮM STŘELNICE - VÝCHOD

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZPRÁVA O PROHLÍDCE OBJEKTU KULTURNÍ DŮM STŘELNICE - VÝCHOD"

Transkript

1 PROKONSULT s.r.o. IČ DIČ - CZ Koubovka Červený Kostelec Kontakt , v.nyvlt@prokonsult.cz Obchodní rejstřík vedený Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka Archivní číslo : 1437 Strana č. : 1/15 ZPRÁVA O PROHLÍDCE OBJEKTU KULTURNÍ DŮM STŘELNICE - VÝCHOD Stavebník : MĚSTO BROUMOV, Třída Masarykova BROUMOV Stavba : KULTURNÍ DŮM STŘELNICE, ul. STŘELNICKÁ 227, BROUMOV Zpracovatel prohlídky: PROKONSULT s.r.o. Koubovka 876, Červený Kostelec Autor : Ing. Vratislav Nývlt, Vyhotovení č. : Červený Kostelec, říjen 2014 Prohlídka objektu docx Složka:

2 Archivní č Strana č. 2/15 OBSAH ZPRÁVY: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE SEZNAM VSTUPNÍCH PODKLADŮ Fotodokumentace z prohlídky ZÁVĚR PROHLÍDKY... 15

3 Archivní č Strana č. 3/15 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Údaje o stavbě Stavba: KULTURNÍ DŮM STŘELNICE, ul. STŘELNICKÁ BROUMOV Místo stavby: Pozemek: Stupeň dokumentace: Druh stavby ul. STŘELNICKÁ 227, BROUMOV Katastrální území: BROUMOV Pozemky: Zpráva o prohlídce objektu Stávající objekt Investor (žadatel) Hlavní projektant: Hlavní inženýr projektu Údaje o stavebníkovi Kontaktní osoba: Město Broumov Třída Masarykova Broumov IČ DIČ CZ Bc. Chráska Filip Údaje o zpracovateli prohlídky objektu PROKONSULT s.r.o. Koubovka 876, Červený Kostelec Obchodní rejstřík vedeným Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka IČ: DIČ: Jednatel: CZ Ing. Vratislav Nývlt Ing. Vratislav Nývlt Č. autorizace: autorizovaný inženýr pro pozemní stavby, autorizovaný inženýr pro mosty a inženýrské konstrukce, autorizovaný technik pro dopravní stavby nekolejová vozidla Popis objektu. Objekt je využíván pro pořádání kulturních akcí. V 1.NP se nachází restaurace. Ve 2. NP se nachází hlavní taneční sál včetně sociálního zázemí. Ve 3. NP se nacházejí klubovny. Objekt je pod restaurační částí podsklepen. Objekt je zděný. Stropní konstrukce nad suterénem jsou tvořeny zděnými klenbami. Strop nad jednotlivými podlažími je trámový. Střecha objektu je sedlová, nosná konstrukce střecha je tvořena krovem.

4 Archivní č Strana č. 4/15 Přístavba ve dvoře je zděná. Roh podepřen ocelovým sloupem. Základ betonový. Zastřešení přístavby prefabrikované. Pod zakázkovým číslem 1430 byla firmou PROKONSULT s.r.o., Červený Kostelec provedena prohlídka objektu v západní části oblast únikového schodiště a přístavby (přístavba byla dříve využívána jako kancelář). Stávající prohlídka řeší vizuální prohlídku stavebních konstrukcí mezi východní stěnou objektu Střelnice a přilehlé stěny hradby. Zjištěná historie objektu Čerpáno z podkladů Bc. Chrásky - MÚ Broumov Výměna oken a dveří, úprava prostoru kuchyně = první generální oprava Střelnice - Úprava a oprava terasy - Oprava a rozšíření kuchyně - Nové odkanalizování uvnitř budovy a nové vodovodní rozvody - Nové ŽB stropy nad přízemím - Nové elektroinstalace = druhá generální oprava Střelnice - Rekonstrukce střechy nové ocelové vazníky a přídavné závětrování a vyztužení - Vyasfaltování parkoviště, odkanalizování parkoviště, inženýrské sítě - Přístavba z boku a před vstupem do budovy, zastřešení plochými střechami - Nové odkanalizování - Nové odkanalizování uvnitř budovy a nové vodovodní rozvody - Nová sanita umyvadla, záchody, výlevky) - Nová ústřední kotelna (na uhlí) + nový široký komín - První vzduchotechnika v kuchyni - Nový železobetonový monolitický septik v zázemí záchodů 1980 Výměna stropu nad restaurační částí a nový strop nad sklepem pod restaurací - Nové ŽB monolity stropy sál + předsálí - Nové podlahy v 1. patře sál, předsálí, schodiště - Nová mramorová obložení akce Z 1994 Lapoly lapače tuků, nové elektroinstalace, - nově komín - nové hromosvody Plynofikace budovy Nová plynová kotelna, nové ústřední etážové topení Nové hromosvody Ulice Střelnická - poslední asfaltování této části městského obchvatu bylo zhruba před 40-ti lety - dle pamětníků (pracovnice MěÚ, která pracuje na stavebním odboru v Broumově už 28 let) a pracovníka SÚS byla naposledy pilotovaná, injektovaná a zpevňovaná opěrná zeď pod zatáčkou naproti Restauraci Střelnice někdy mezi lety Prý to byla na tu dobu poměrně velká a nákladná investice.

5 Archivní č Strana č. 5/15 Rozsah a účel prohlídky PŘÍPOJKA PLYNU MÍSTO PROHLÍDKY V jihovýchodní části objektu je mezi objektem Střelnice a stěnou hradby proluka šířky cca 1,1 m, která je zastropena cihelnou klenbou. V cihelné klenbě je umístěn otvor pro shoz uhlí (rozměr 1,90 x 1,54m) pro kotelnu v v 1.NP objektu. V současnosti je kotelna na pevná paliva zrušena a je nahrazena kotelnou plynovou. Zastropení prostoru mezi zdivem objektu a zdivem hradby je využíván pro parkování vozidel účinkujících v kulturním sálu. Při kontrole plynovodní přípojky správce plynovodu (RWE) upozorňuje na prosedání pilíře s plynoměrem. Terén je vyspárován k objektu střelnice srážková voda teče k objektu Střelnice a zděnou klenbou protéká do prostoru mezi objektem a hradbami. Při prohlídce nebyly odebírány vzorky materiálů pro stanovení jejich pevností. 2. SEZNAM VSTUPNÍCH PODKLADŮ Prohlídka objektu, která byla provedena za přítomnosti Bc. Chrásky (MÚ Broumov) a pracovníky firmy PROKONSULT s.r.o..

6 Archivní č Strana č. 6/15 3. Fotodokumentace z prohlídky Foto Popis 001 Celkový pohled na řešený prostor v úrovni podlaží kulturního sálu. 002 Detailní pohled na vstup do kulturního sálu 003 Detail násypky na uhlí otvor vybourán v cihelné klenbě. Pohled na propadající se pilíř s plynoměrem. 004 Pohled na zákryt proluky mezi přístavbou bytu a stěny hradební zdi. Pohled na rozpadlý odvodňovací žlab.

7 Archivní č Strana č. 7/ Pohled na zákryt proluky mezi přístavbou bytu a stěny hradební zdi. Pohled na rozpadlý odvodňovací žlab. 006 Pohled na rozpadající se zákryt proluky mezi přístavbou bytu a stěny hradební zdi. Pohled na obnaženou betonářskou výztuž. 007 Detailní pohled na probourané otvory v cihelné klenbě mezi stěnou objektu Střelnice a hradební zdí. Dešťová voda volně protéká do prostoru pod klenbou.

8 Archivní č Strana č. 8/ Pohled na trhlinu v plotové zídce za pilířem plynu. 009 Detail trhliny v plotové zídce. 010 Pohled na proluku mezi vstupem do bytu a hradební stěnou.

9 Archivní č Strana č. 9/ Pohled na proluku mezi stěnou objektu Střelnice a hradební zdí. Pohled na hlavní přívod plynu do plynové kotelny v objektu Střelnice. 012 Pohled na proluku mezi stěnou objektu Střelnice a hradební zdí detail ukončení klenby tl. 300 mm. Pohled na hlavní přívod plynu do plynové kotelny v objektu Střelnice. 013 Pohled na čelo klenby v místě uložení na zeď klenby.

10 Archivní č Strana č. 10/ Pohled na čelo klenby v místě uložení na stěnu objektu Střelnice. 015 Vybouraný otvor v klenbě v místě shozu na uhlí. 016 Vybouraný otvor v klenbě v místě shozu na uhlí. Plechový zákryt otvoru.

11 Archivní č Strana č. 11/ Detail vybouraného otvoru v klenbě. Plechový zákryt otvoru. 018 Zdivo hradby pod klenbou. 019 Rozpadající se zdivo hradeb. 020 Rozpadající se zdivo hradeb.

12 Archivní č Strana č. 12/ Dělící zdivo mezi obvodovou stěnou objektu a hradebním zdivem. 022 Dělící zdivo mezi obvodovou stěnou objektu a hradebním zdivem. Roh zdivo hradby dělící stěna.

13 Archivní č Strana č. 13/ Dělící zdivo mezi obvodovou stěnou objektu a hradebním zdivem. Rozpadající se podpěrný pilíř pod dělící stěnou. 024 Detailní pohled na otvory v klenbě a přípojku plynu.

14 Archivní č Strana č. 14/ Shoz na uhlí. Dnes se nevyužívá kotelna byla předělána na kotelnu plynovou. Rozměr otvoru cca 1,90 x 1,545 m. 026 Otvor v klenbě. Účel otvoru je neznámý. Rozměr otvoru 1,14 x 0,85 m. 027 Detail propadajícího se pilíře plynu (v pilíři je umístěn plynoměr a redukční stanice plynu pro připojení plynové kotelny). Půdorysný rozměr pilíře cca 2,45 x 0,7 m.

15 Archivní č Strana č. 15/15 4. ZÁVĚR PROHLÍDKY Technický stav klenby mezi hradební zdí a obvodovou stěnou objektu Střelnice viz foto 001 až 027. Nad prolukou byla provedena cihelná klenba tl. 300 mm. Na klenbu byla provedena asfaltová zpevněná plocha sloužící k navážení techniky do kulturního sálu při pořádání kulturních akcí. Do klenby byly neodborným způsobem provedeny dva otvory viz foto č. 015 až 017. Příjezdová komunikace ke dveřím do kulturního sálu objektu Střelnice je vyspádována směrem objektu. Před klenbou není provedeno zachycení stékající dešťové vody povrchová dešťová voda zatéká do cihelné klenby, kde dochází k jejímu rozpadu - viz foto č. 012 až 014. Cihelný pilíř pro osazení plynové přípojky se propadá vlivem dlouhodobého zatékání dešťových vod. V havarijním stavu je dělící zeď pod klenbou viz foto č. 021 až 023. Po prohlídce je nutno ihned mechanickou překážkou znemožnit vjezd na cihelnou klenbu. Zabránit zatékání dešťových vod do klenebního zdiva provedením povrchového odvodnění. Provést opravy cihelné klenby. Z ekonomického hlediska zvážit zbourání stávající klenby a v oblasti vrat do kulturního sálu. Pro zajištění možnosti navážení techniky provést v oblasti vrat mostek. Je nutno urychleně provést opravu základů (pokud byly provedeny) pod plynovým pilířem. V Červeném Kostelci

ZPRÁVA O PROHLÍDCE OBJEKTU KULTURNÍ DŮM STŘELNICE

ZPRÁVA O PROHLÍDCE OBJEKTU KULTURNÍ DŮM STŘELNICE PROKONSULT s.r.o. IČ 25956400 DIČ - CZ25956400 Koubovka 876 549 41 Červený Kostelec Kontakt 604 680 372, v.nyvlt@prokonsult.cz Obchodní rejstřík vedený Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka

Více

HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN. A - Průvodní zpráva dle vyhlášky 499/2006 Sb.

HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN. A - Průvodní zpráva dle vyhlášky 499/2006 Sb. HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN parcely č. kat. 598/5, 602/2, 603/2, 1072, 1428/1, 1432, 1436, 1438/1, 1452/1, 1452/3, 1454, 1456/1, 1456/5 v k. ú. Hlupín A - Průvodní zpráva

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory objektu Sokolovny. Obec Moravský Krumlov. Klášterní náměstí 125 IČ: 00293199 DIČ: CZ00293199

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory objektu Sokolovny. Obec Moravský Krumlov. Klášterní náměstí 125 IČ: 00293199 DIČ: CZ00293199 Zak. č. 206/14/2013 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Energetické úspory objektu Sokolovny v obci Moravský Krumlov Místo stavby: Palackého 60 Investor: Zhotovitel

Více

D.1.1 ARCHITEKTONICKO- STAVEBNÍ ŘEŠENÍ. parc.č. 1043, k.ú. Voznice. www.sd-arch.cz. PROJEKT: Stavební úprava objektu s prodejnou potravin

D.1.1 ARCHITEKTONICKO- STAVEBNÍ ŘEŠENÍ. parc.č. 1043, k.ú. Voznice. www.sd-arch.cz. PROJEKT: Stavební úprava objektu s prodejnou potravin PROJEKT: 04/ 2015 PROJEKT: 04/ 2015 TECHNICKÁ ZPRÁVA.1 6 600 Stávající okno, skleněné tvárnice 8 500 450 250 2 350 2 100 2 400 A-A GARÁŽ Vybourání střechy (dřevěné krokve, krytina) Vybourání dveří, včetně

Více

PASPORT DOMU. 117 číslo bloku číslo orientační počet č.p. 1 rok výstavby 1850 rok rekonstrukce památková péče ANO počet bytů 4 počet nebyt.

PASPORT DOMU. 117 číslo bloku číslo orientační počet č.p. 1 rok výstavby 1850 rok rekonstrukce památková péče ANO počet bytů 4 počet nebyt. PASPORT DOMU obec Česká Lípa číslo popisné 97 název ulice Jindřicha z Lipé okres Česká Lípa katastrální území Česká Lípa výměra parcely 55 kraj Liberecký kraj číslo parcely 7 číslo bloku číslo orientační

Více

PASPORT DOMU. 183 číslo bloku číslo orientační počet č.p. 1 rok výstavby 1869 rok rekonstrukce památková péče ANO počet bytů 1 počet nebyt.

PASPORT DOMU. 183 číslo bloku číslo orientační počet č.p. 1 rok výstavby 1869 rok rekonstrukce památková péče ANO počet bytů 1 počet nebyt. PASPORT DOMU obec Česká Lípa číslo popisné 35 název ulice Škroupovo nám. okres Česká Lípa katastrální území Česká Lípa výměra parcely 24 kraj Liberecký kraj číslo parcely 83 číslo bloku číslo orientační

Více

Balabenka point objekt C konverze haly na obchodní a kancelářské plochy

Balabenka point objekt C konverze haly na obchodní a kancelářské plochy NÁZEV STAVBY Balabenka point objekt C přestavba výrobní haly na obchodní a kancelářské prostory KLIENT UGAV s.r.o., Lihovarská 12, 190 00 Praha 9 - Libeň MÍSTO STAVBY Praha 9, Drahobejlova 15/2400, Lihovarská

Více

F.4.1. OBSAH DOKUMENTACE. Technická zpráva 01 Půdorys 1.NP 02 Půdorys 2.NP 03 Půdorys 3.NP 04 Půdorys 4.NP 05 Půdorys 5.NP 06 Půdorys střechy 07

F.4.1. OBSAH DOKUMENTACE. Technická zpráva 01 Půdorys 1.NP 02 Půdorys 2.NP 03 Půdorys 3.NP 04 Půdorys 4.NP 05 Půdorys 5.NP 06 Půdorys střechy 07 F.4.1. OBSAH DOKUMENTACE Technická zpráva 01 Půdorys 1.NP 02 Půdorys 2.NP 03 Půdorys 3.NP 04 Půdorys 4.NP 05 Půdorys 5.NP 06 Půdorys střechy 07 Úvod Projektová dokumentace pro stavební povolení řeší návrh

Více

OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA POZEMCÍCH P. Č. 427 A 270/1 V NÁCHODĚ U TÁBORA. F. Dokumentace objektů 1 Pozemní objekty

OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA POZEMCÍCH P. Č. 427 A 270/1 V NÁCHODĚ U TÁBORA. F. Dokumentace objektů 1 Pozemní objekty OPRAVA OPĚRNÉ ZDI NA POZEMCÍCH P. Č. 427 A 270/1 V NÁCHODĚ U TÁBORA Dokumentace přikládaná k žádosti o vydání stavebního povolení F. Dokumentace objektů 1 Pozemní objekty 1.1 Architektonické a stavebně

Více

ENERGETICKÝ AUDIT. zpracovaný dle zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření energií v platném znění zákona č. 103/2015 Sb. a prováděcích předpisů

ENERGETICKÝ AUDIT. zpracovaný dle zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření energií v platném znění zákona č. 103/2015 Sb. a prováděcích předpisů ENERGETICKÝ AUDIT zpracovaný dle zákona č. 40/2000 Sb. o hospodaření energií v platném znění zákona č. 103/201 Sb. a prováděcích předpisů pro projekt Energetická optimalizace provozní budovy HZS Světlá

Více

Technická zpráva. Brno, ZŠ Chalabalova 2 Zak. č. 14130 Oprava podlahy a obkladu stěn v tělocvičně

Technická zpráva. Brno, ZŠ Chalabalova 2 Zak. č. 14130 Oprava podlahy a obkladu stěn v tělocvičně Brno, ZŠ Chalabalova 2 Zak. č. 14130 Objednatel: Statutární město Brno Dominikánské nám. 1 601 67 Brno Zpracovatel: STABIL s.r.o. Hlinky 142c 603 00 BRNO Vypracoval: Ing. Petr Daniel V Brně v červen 2014

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4829/2014 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům č.p. 7 na pozemku p.č. 111 a pozemky p.č. 111, 112 Katastrální údaje : Kraj Jihomoravský, okres Břeclav, obec Sedlec, k.ú. Sedlec

Více

PLÁN REALIZACE AKTUALIZACE PLÁNU REALIZACE č. 4 AKCE číslo památky RN v mil.kč 2011 2012 2013 2014 2015

PLÁN REALIZACE AKTUALIZACE PLÁNU REALIZACE č. 4 AKCE číslo památky RN v mil.kč 2011 2012 2013 2014 2015 PLÁN REALIZACE AKTUALIZACE PLÁNU REALIZACE č. 4 AKCE číslo památky RN v mil.kč roky výstavby 2011 2012 2013 2014 2015 příspěvek NEODKLADNÉ ZÁCHRANY OHROŽENÝCH OBJEKTŮ KRITICKY OHROŽENÉ OBJEKTY Piaristická

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3907-30/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3907-30/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3907-30/2014 O ceně nemovitostí, tj. pozemku p.č.st.1/2 se stavbou zem.used čp.18, p.č.st.1/1 se stavbou bez čp/če zem.stav, p.č.4 a p.č.7/1, vše v obci Hořice, k.ú.chvalina, část obce

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4032-48/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4032-48/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4032-48/2015 O ceně nemovitých věcí, tj.: - pozemku p.č.st.248 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 435m 2 včetně součástí pozemku tj. stavby bydlení čp.185 - pozemku p.č.160/4 zahrada

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3970-93/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3970-93/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3970-93/2014 O ceně nemovitých věcí, tj. pozemků p.č.st.18/2 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 2126m 2 včetně součásti tohoto pozemku tj. stavby bydlení čp.41 a pozemku p.č.13 zahrada

Více

2 800 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6396/46 odhad obvyklé ceny nemovitosti dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

2 800 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6396/46 odhad obvyklé ceny nemovitosti dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6396/46 odhad obvyklé ceny nemovitosti dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 6.2 Areál - víceúčelový Stávající Číslo popisné: 108 Na pozemku parc. č.: st.133 Pozemky

Více

Staveniště a zařízení staveniště

Staveniště a zařízení staveniště Staveniště a zařízení staveniště Staveniště - místo určené k realizaci stavby nebo udržovacích prací - zahrnuje zejména pozemek ve vlastnictví investora, ale i další pozemky, které jsou nutné k provedení

Více

PASPORT DOMU REVIZE EKONOMIKA DOMU. odměna za správu náklady celkem nájemné celkem zisk NÁKLADY r. 2014 výnosy 2014. NÁKLADY r.

PASPORT DOMU REVIZE EKONOMIKA DOMU. odměna za správu náklady celkem nájemné celkem zisk NÁKLADY r. 2014 výnosy 2014. NÁKLADY r. PASPORT DOMU obec Česká Lípa číslo popisné 37 název ulice Škroupovo nám. okres Česká Lípa katastrální území Česká Lípa výměra parcely 90 kraj Liberecký kraj číslo parcely 95 číslo bloku číslo orientační

Více

1 400 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6227/147 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel úvěrového řízení v Hypoteční bance, a.s.

1 400 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6227/147 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel úvěrového řízení v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6227/147 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel úvěrového řízení v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 113 Na pozemku

Více

REVITALIZACE BYTOVÉHO DOMU ZMĚNA 2 (BŘEZEN 2012) Mezilesí 2056-2057 Praha 20 Horní Počernice

REVITALIZACE BYTOVÉHO DOMU ZMĚNA 2 (BŘEZEN 2012) Mezilesí 2056-2057 Praha 20 Horní Počernice AKCE: REVITALIZACE BYTOVÉHO DOMU ZMĚNA 2 (BŘEZEN 2012) Mezilesí 2056-2057 Praha 20 Horní Počernice STUPEŇ DOKUMENTACE: ČÁST DOKUMENTACE: DSP A. Průvodní zpráva Č.ZAKÁZKY: ZAK-2011-041-Tp VYPRACOVAL: Ing.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3743-133/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3743-133/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3743-133/2012 O ceně nemovitostí, tj. rodinného domu čp.37 včetně příslušenství a pozemků p.č.st.47, vše v obci a k.ú.herálec, okres Havlíčkův Brod, část obce Herálec Objednatel znaleckého

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4107-123/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4107-123/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4107-123/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům, Rodinný dům čp.303+ pozemky p.č.st.75,p.č.264/6,p.č.264/8 Katastrální údaje : Kraj Pardubický, okres Ústí nad Orlicí, obec

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0272-019/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0272-019/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0272-019/2015 NEMOVITÁ VĚC: Spoluvlastnický podíl na bytovém domě č.p. 194 v Nečtinech Katastrální údaje : Kraj Plzeňský, okres Plzeň-sever, obec Nečtiny, k.ú. Nečtiny

Více

900 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6643/53 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance

900 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6643/53 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance ZNALECKÝ POSUDEK č.6643/53 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 47 Na pozemku

Více

Základní škola Zlín, Mostní - stavební úpravy stravovacího objektu

Základní škola Zlín, Mostní - stavební úpravy stravovacího objektu Základní škola Zlín, Mostní - stavební úpravy stravovacího objektu Projekt pro provádění stavby USPOŘÁDÁNÍ DOKUMENTACE A - Průvodní zpráva B - Souhrnná technická zpráva B1 - Požární technická zpráva C

Více

RODINNÝ DŮM ČP. 97 NA ST. P.Č. 20, SE STAVEBNÍ PARCELOU Č. 20, UMÍSTĚNÝ V KATASTRÁLNÍM ÚZEMÍ BŘEZOVÁ NAD SVITAVOU, OBCI

RODINNÝ DŮM ČP. 97 NA ST. P.Č. 20, SE STAVEBNÍ PARCELOU Č. 20, UMÍSTĚNÝ V KATASTRÁLNÍM ÚZEMÍ BŘEZOVÁ NAD SVITAVOU, OBCI Znalecký posudek o ceně obvyklé č. 3057/125/13 pro potřeby insolventního řízení Předmět ocenění: RODINNÝ DŮM ČP. 97 NA ST. P.Č. 20, SE STAVEBNÍ PARCELOU Č. 20, UMÍSTĚNÝ V KATASTRÁLNÍM ÚZEMÍ BŘEZOVÁ NAD

Více

Průvodní zpráva. 1. Identifikační údaje 2. Urbanistické řešení 3. Architektonické řešení 4. Stavební řešení. 1. Identifikační údaje

Průvodní zpráva. 1. Identifikační údaje 2. Urbanistické řešení 3. Architektonické řešení 4. Stavební řešení. 1. Identifikační údaje Průvodní zpráva 1. Identifikační údaje 2. Urbanistické řešení 3. Architektonické řešení 4. Stavební řešení 1. Identifikační údaje Obytný soubor na ul. Pastviny v Brně - Komíně 2. Urbanistické řešení Řešené

Více

Pivovar Hotel Na Rychtě

Pivovar Hotel Na Rychtě NÁZEV STAVBY : PIVOVAR HOTEL NA RYCHTĚ MÍSTO STAVBY : UL. KLÁŠTERNÍ 75/9, ÚSTÍ NAD LABEM CENTRUM INVESTOR : TRADE FINANCE, s.r.o., Vinohradská 164/2279, 130 00 Praha 3 PROJEKČNÍ STUPEŇ : DOKUMENTACE K

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4057-73/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům, Rodinný dům čp.28 s pozemky p.č.st.47,p.č.16/2,p.č.412/1 Katastrální údaje : Kraj Kraj Vysočina, okres Havlíčkův Brod, obec

Více

ZNALECKÝ POSUDEK Č. 1905-09/016 OBVYKLÁ CENA. 777 000 Kč

ZNALECKÝ POSUDEK Č. 1905-09/016 OBVYKLÁ CENA. 777 000 Kč - ZNALECKÝ POSUDEK Č. 1905-09/016 NEMOVITOST: Byt číslo č. 548/9 Katastrální údaje: Kraj Vysočina, okres Třebíč, obec Náměšť nad, k.ú. Náměšť nad Adresa nemovitosti: Náměšť nad, Husova č.p. 548 Vlastník

Více

250 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6473/123 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

250 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6473/123 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6473/123 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 15 Na

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1130/38/13. sp. zn. 56 EX 1007/11

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1130/38/13. sp. zn. 56 EX 1007/11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1130/38/13 Stanovení obvyklé ceny nemovitostí - rodinný dům čp. 144 na zastavěné ploše a nádvoří p.č. 136/2, zastavěná plocha a nádvoří p.č. 136/2, k.ú.kostelec u Holešova, obec Kostelec

Více

PODKLAD PRO VÝBĚR PROJEKTANT:

PODKLAD PRO VÝBĚR PROJEKTANT: PODKLAD PRO VÝBĚR PROJEKTANTA REKONSTRUKCE STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU V BRANDÝSE NAD LABEM STARÉ BOLESLAVI VSTUPNÍ BYTY UMÍSTĚNÍ STAVBY: Brandýs nad Labem, Pod Hrádkem, č.p. 191 INVESTOR: PROJEKTANT: Město

Více

900 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6618/28. odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby podle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

900 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6618/28. odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby podle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6618/28 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby podle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 98 Na

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4037-53/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4037-53/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4037-53/2015 O ceně nemovitých věcí, tj.: - pozemku p.č.st.37 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 47m 2 - pozemku p.č.st.92/1 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 289m 2 včetně součásti

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č.6438/88 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

ZNALECKÝ POSUDEK č.6438/88 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6438/88 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 9 Na pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 25/2014. Odhad obvyklé ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 25/2014. Odhad obvyklé ceny nemovitosti EURODRAŽBY, CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 25/2014 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 149 Na

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. 083 EX 666/15 - zjištění ceny obvyklé (tržní v čase a místě obvyklé)

ZNALECKÝ POSUDEK. 083 EX 666/15 - zjištění ceny obvyklé (tržní v čase a místě obvyklé) ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 1/4271/2016 o ceně obvyklé nemovitostí zapsaných na LV č. 8467 a LV č. 2338 (bytová jednotka č. 233/1, vymezená v domě s byty a nebytovými prostory čp. 233, na stavební parcele

Více

Znalecký posudek číslo 3188-78/06

Znalecký posudek číslo 3188-78/06 Znalecký posudek číslo 3188-78/06 O ceně nemovitosti: Rodinný dům č.p. 1595 s příslušenstvím Rychvald katastrální území: Rychvald okres: Karviná Objednatel znaleckého posudku: EXEKUTORSKÝ ÚŘAD - Mgr. Pavla

Více

Luxusní byt 4+kk, 115,6 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 4+kk, 115,6 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 4+kk, 115,6 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295850 7 220 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost

Více

Databáze garáží - porovnávací způsob ocenění

Databáze garáží - porovnávací způsob ocenění Příloha A Databáze garáží - porovnávací způsob ocenění Garáž č.1 Řadová garáž, která je umístěna v komplexu řadových garáží v lokalitě Písek. V daném případě se jedná o vlastnictví patrové garáže, která

Více

NÁZEV STAVBY: STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBJEKTU PRO VYTVOŘENÍ SÍDLA FIRMY

NÁZEV STAVBY: STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBJEKTU PRO VYTVOŘENÍ SÍDLA FIRMY P R O J E K Č N Í K A N C E L Á Ř I N G. P A V E L Š E D I V Ý A N T. D V O Ř Á K A 8 9, 6 7 5 7 1 N Á M Ě Š Ť N A D O S L A V O U e - m a i l : s e d i v y. p a v e l @ s e z n a m. c z t e l. 5 6 8 6

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4085-101/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4085-101/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4085-101/2015 NEMOVITÁ VĚC: Bytová jednotka, Byt č. 424/222 Katastrální údaje : Kraj Královéhradecký, okres Rychnov nad Kněžnou, obec Doudleby nad Orlicí, k.ú. Doudleby

Více

ZNALECKÝ POSUDEK Č. 1904-08/016 OBVYKLÁ CENA. 1 464 000 Kč

ZNALECKÝ POSUDEK Č. 1904-08/016 OBVYKLÁ CENA. 1 464 000 Kč ZNALECKÝ POSUDEK Č. 1904-08/016 NEMOVITOST: Byt č. 550/7 Katastrální údaje: Kraj Vysočina, okres Třebíč, obec Náměšť nad Oslavou, k.ú. Náměšť nad Oslavou Adresa nemovitosti: Náměšť nad Oslavou, Husova

Více

OBSAH. Ing. Pavel Šimon, Ph.D., Pod Holým vrchem 314, 470 01 Česká Lípa, IČ: 64042502, DIČ: 172-7006252319

OBSAH. Ing. Pavel Šimon, Ph.D., Pod Holým vrchem 314, 470 01 Česká Lípa, IČ: 64042502, DIČ: 172-7006252319 Stavba: Akce: Místo stavby: Zadavatel: Stupeň PD: Bytový dům Zateplení obvodových stěn a podhledu stropu nad průjezdem p.p.č. 2995, Kozákova 681/7, 470 01 Česká Lípa Česká Lípa (561380), část obce Česká

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 5252/100/2013

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 5252/100/2013 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 5252/100/2013 NEMOVITOST: rodinný dům čp. 121 Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Kutná Hora, obec Křesetice, k.ú. Křesetice Adresa nemovitosti: Křesetice 121, 285 47 Křesetice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3450-10/11

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3450-10/11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3450-10/11 o obvyklé ceně rodinného domu čp 212 v Palackého ulici v Kladně-Švermově vč. příslušenství a pozemků parc. čís. 386 a 387 zapsaných na LV čís. 771 pro katastrální území Motyčín

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 20xxx2015 o převodu vlastnictví jednotek v Bytovém domě U Vinice B a spoluvlastnického podílu na pozemku (dále jen Smlouva)

KUPNÍ SMLOUVA č. 20xxx2015 o převodu vlastnictví jednotek v Bytovém domě U Vinice B a spoluvlastnického podílu na pozemku (dále jen Smlouva) KUPNÍ SMLOUVA č. 20xxx2015 o převodu vlastnictví jednotek v Bytovém domě U Vinice B a spoluvlastnického podílu na pozemku (dále jen Smlouva) kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanovením

Více

KAPUCÍNSKÁ 214/2 PRAHA 1

KAPUCÍNSKÁ 214/2 PRAHA 1 PROVOZNĚ TECHNICKÁ STUDIE REKONSTRUKCE PŮDNÍHO PROSTORU KAPUCÍNSKÁ 214/2 PRAHA 1 číslo pare 15 Praha únor 2010 obsah: Textová část Průvodní a technická zpráva Výkresová část č. výkresu název měřítko formát

Více

Znalecký posudek č. 2011/331

Znalecký posudek č. 2011/331 Znalecký posudek č. 2011/331 O ceně nemovitosti: Objekt rodinného domu č.p. 234 na parcele č. St.389 s příslušenstvím a pozemky, parcelami č. St.389, 806/1, 806/3, 806/4, v katastrálním území Uherský Ostroh,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 3849-26/15 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům Katastrální údaje : Kraj Jihomoravský, okres Vyškov, obec Drnovice, k.ú. Drnovice u Vyškova Adresa nemovité věci: Drnovice 104

Více

A.1 Identifikační údaje A.1.1. Údaje o stavbě A.1.2. Údaje o stavebníkovi A.1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace

A.1 Identifikační údaje A.1.1. Údaje o stavbě A.1.2. Údaje o stavebníkovi A.1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace Obsah: A.1 Identifikační údaje A.1.1. Údaje o stavbě A.1.2. Údaje o stavebníkovi A.1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace A.2 Seznam vstupních podkladů A.3 Údaje o území A.4 Údaje o stavbě A.5

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 38/2014. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) Číslo orientační:

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 38/2014. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) Číslo orientační: ZNALECKÝ POSUDEK číslo 38/2014 EURODRAŽBY.CZ a.s. Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 96 Na

Více

k dokumentaci pro ohlášení stavby (DOS) Oprava účelové komunikace ulice Horská nad lesárnou ve Svobodě nad Úpou, kraj Královéhradecký Povodňové škody

k dokumentaci pro ohlášení stavby (DOS) Oprava účelové komunikace ulice Horská nad lesárnou ve Svobodě nad Úpou, kraj Královéhradecký Povodňové škody Technická zpráva 028/13.C.1.1 k dokumentaci pro ohlášení stavby (DOS) Oprava účelové komunikace ulice Horská nad lesárnou ve Svobodě nad Úpou, kraj Královéhradecký Povodňové škody Obsah : 1. Identifikační

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Stanovení obvyklé ceny pro dražbu. Ocenění je provedeno dle zákona č.151/1997 Sb., o oceňování majetku, 2 odst.1 zákona.

ZNALECKÝ POSUDEK. Stanovení obvyklé ceny pro dražbu. Ocenění je provedeno dle zákona č.151/1997 Sb., o oceňování majetku, 2 odst.1 zákona. ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 2758-72/15 o ceně pozemku st.p.č. 46, rodinného domu č.p. 52 ležící na st.p.č. 46, pozemek p.č. 61 + 62 v kú Bohušov, obec Bohušov, okr. Bruntál a budova na pozemku st.p.č. 46.

Více

Dohoda spoluvlastníků o zrušení a vypořádání podílového spoluvlastnictví k budově

Dohoda spoluvlastníků o zrušení a vypořádání podílového spoluvlastnictví k budově Dohoda spoluvlastníků o zrušení a vypořádání podílového spoluvlastnictví k budově ust. 1140-1149 zákona č. 89/2012 Sb., oddělení ze spoluvlastnictví a zrušení spoluvlastnictví a dle 1166 zákona 89/2012

Více

Znalecký posudek číslo 2945 175/14

Znalecký posudek číslo 2945 175/14 Znalecký posudek číslo 2945 175/14 O obvyklé ceně pozemku parcelní číslo st. 99, jehož součástí je stavba bydlení číslo popisné 83 a garáže bez čp/če na pozemku jiného vlastníka parcelní číslo st. 183

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE GRAND HOTELU TŘEBOŇ - HUSOVA UL. č.p. 19 A MASARYKOVO NÁM. č.p. 20

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE GRAND HOTELU TŘEBOŇ - HUSOVA UL. č.p. 19 A MASARYKOVO NÁM. č.p. 20 PC ATELIER, PAŤANKA 2611/5A, 160 00 PRAHA 6 DEJVICE NÁZEV STAVBY: REKONSTRUKCE DOMŮ NA HOTEL MÍSTO STAVBY: p.č. 516 a 518, k.ú. TŘEBOŇ INVESTOR: MARIE KONĚTOPSKÁ, K ZÁMECKÉ OBOŘE 334, DOLNÍ BŘEŽANY VYPRACOVAL:

Více

Odbor dopravy ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ. Příloha č. 2 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu

Odbor dopravy ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ. Příloha č. 2 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Příloha č. 2 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu MĚSTSKÝ ÚŘAD TÁBOR Odbor dopravy Žižkovo náměstí 2 390 15 Tábor Telefon: +420 381 486 111 Fax: +420 381 486 100 E-mail: posta@mu.tabor.cz

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 9441-222/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 9441-222/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 9441-222/2013 o ceně nemovitostí - domu Hamr č.p. 66 s příslušenstvím a pozemky parc.č. St. 189, 592/5, 592/6 v k.ú. Hamr u Litvínova, obec Litvínov, okres Most, kraj Ústecký Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 37/2015. (Stanovení obvyklé ceny předmětu aukce.)

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 37/2015. (Stanovení obvyklé ceny předmětu aukce.) ZNALECKÝ POSUDEK číslo 37/2015 (Stanovení obvyklé ceny předmětu aukce.) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 219 Na pozemku parc. č.: 552 Pozemky parc. č.:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 4180/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 4180/2013 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 4180/2013 NEMOVITOST: Rodinný dům č.p. 47 na pozemku p.č. St. 65 Katastrální údaje : Kraj Ústecký, okres Litoměřice, obec Sedlec, k.ú. Sedlec u Libochovic Adresa nemovitosti: Sedlec

Více

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí číslo 3677/271/2014 6 NEMOVITOST: Pozemek p.č. st. 7 jehož součástí je stavba čp. 66, to vše v k.ú. Nový Hrádek obce Nový Hrádek. Adresa nemovitosti: Hradní

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 2943/152/2013 6 NEMOVITOST: Rodinný dům č.p. 96 Adresa nemovitosti: Komorní Lhotka 96 Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Frýdek-Místek, obec Komorní Lhotka,

Více

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitých věcí číslo 3492/036/2014 6 NEMOVITOST: Pozemek p.č. 1644/1 s budovou čp. 979 jiná stavba, pozemek p.č. 1644/2 s budovou bez čp/če průmyslový objekt, pozemky p.č.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 3943/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 3943/2013 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 3943/2013 NEMOVITOST: Rodinný dům č.p. 50, Rodinný dům č.p. 50 s pozemky Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Liberec, obec Hrádek nad Nisou, k.ú. Oldřichov na Hranicích Adresa

Více

KONVERZE A DOSTAVBA PIVOVARU V SEDLCI U KUTNÉ HORY DIPLOMOVÁ PRÁCE FA ČVUT ZS 2011/2012 15114 ÚSTAV PAMÁTKOVÉ PÉČE

KONVERZE A DOSTAVBA PIVOVARU V SEDLCI U KUTNÉ HORY DIPLOMOVÁ PRÁCE FA ČVUT ZS 2011/2012 15114 ÚSTAV PAMÁTKOVÉ PÉČE KONVERZE A DOSTAVBA PIVOVARU V SEDLCI U KUTNÉ HORY DIPLOMOVÁ PRÁCE FA ČVUT ZS 2011/2012 15114 ÚSTAV PAMÁTKOVÉ PÉČE Vypracoval: Vojtěch Listík Vedoucí práce: prof. Ing. arch. Akad. arch. Václav Girsa Konzultant:

Více

VÝSTAVBA MÍSTNÍ KOMUNIKACE A CHODNÍKU LOKALITA 02, 03

VÝSTAVBA MÍSTNÍ KOMUNIKACE A CHODNÍKU LOKALITA 02, 03 1 VÝSTAVBA MÍSTNÍ KOMUNIKACE A CHODNÍKU LOKALITA 02, 03 Místo stavby: Stupeň: Investor: Zpracovatel: Č.parc. 87/2, 1196/4, k.ú. Žim Zadávací dokumentace stavby Obec Žim, Žim 28, 415 01 Teplice KLD servis

Více

Znalecký posudek č. 2333-159/2014

Znalecký posudek č. 2333-159/2014 Znalecký posudek č. 2333-159/2014 O ceně nemovitosti - rodinný domek č.p.148 včetně příslušenství a pozemků č.st. 147/17 a č.147/9 obec Poběžovice, katastrální území Poběžovice u Domažlic, okres Domažlice

Více

Znalecký posudek odhadu obvyklé ceny nemovitosti

Znalecký posudek odhadu obvyklé ceny nemovitosti Znalecký posudek odhadu obvyklé ceny nemovitosti číslo 2827/2014 6 NEMOVITOST: Rodinný dům - bez nebytových prostor, Rodinný dům č.p. 1137, Sokolov Kraj: Karlovarský Okres: Sokolov Obec: Sokolov Katastrální

Více

KULTURNÍ DŮM HORAŽĎOVICE - ZATEPLENÍ OBJEKTU, VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ

KULTURNÍ DŮM HORAŽĎOVICE - ZATEPLENÍ OBJEKTU, VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ KULTURNÍ DŮM HORAŽĎOVICE - ZATEPLENÍ OBJEKTU, VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Soupis chybějících prací pro dokončení SUTERÉN Býv. uhelna, sklad 0.01 Chodba 0.02 + plyn. přípojka 0.03 Kotelna 0.04 Místo Neprovedené

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3975-98/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3975-98/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3975-98/2014 O ceně nemovitých věcí, tj. pozemku p.č.st.96 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 926m 2 včetně stavby bydlení čp.142, jež je součástí pozemku p.č.st.96, vše v obci a k.ú.choustníkovo

Více

MĚSTO HOŘICE. náměstí Jiřího z Poděbrad 342, PSČ: 508 01 Hořice, IČ: 002 71 560 tel: 492 105 411, fax: 493 623 183, e-mail: mesturad@horice.

MĚSTO HOŘICE. náměstí Jiřího z Poděbrad 342, PSČ: 508 01 Hořice, IČ: 002 71 560 tel: 492 105 411, fax: 493 623 183, e-mail: mesturad@horice. Strana 1 (celkem 6) MĚSTO HOŘICE náměstí Jiřího z Poděbrad 342, PSČ: 508 01 Hořice, IČ: 002 71 560 tel: 492 105 411, fax: 493 623 183, e-mail: mesturad@horice.org oznamuje na základě usnesení Zastupitelstva

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Přívrat 12 616 00 Brno. Zjištění obvyklé ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. Přívrat 12 616 00 Brno. Zjištění obvyklé ceny nemovitosti ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 4414-34/14 o obvyklé ceně nemovitosti - objektu č.p.380 s příslušenstvím, stavební plocha p.č.st567 v obci Vizovice, k.ú.vizovice. Objednavatel posudku: Účel posudku: Oceňovací

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY ZÁMKU RATMĚŘICE OBJEKT SO 01. ING.ARCH.MAXMILIÁN VLČEK autorizovaný architekt ČKA U KORUNY 685/18, 500 02 HRADEC KRÁLOVÉ IČ 13564706

STAVEBNÍ ÚPRAVY ZÁMKU RATMĚŘICE OBJEKT SO 01. ING.ARCH.MAXMILIÁN VLČEK autorizovaný architekt ČKA U KORUNY 685/18, 500 02 HRADEC KRÁLOVÉ IČ 13564706 VEDOUCÍ PROJEKTANT ZODP. POJEKTANT INVESTOR MÍSTO AKCE Ing. arch. Maxmilián Vlček Ing. arch. Maxmilián Vlček SPOLUPRÁCE ASTRON group s.r.o., Veselská 699, Praha 9 - Letňany, 199 00 OBJEKT Č.P.1 - ZÁMEK

Více

STANICE DOBRUŠKA - PŘÍSTAVBA GARÁŽE

STANICE DOBRUŠKA - PŘÍSTAVBA GARÁŽE STANICE DOBRUŠKA - PŘÍSTAVBA GARÁŽE ( projektová dokumentace pro stavební povolení ) Stavebník : HZS Královehradeckého kraje nábřeží U Přívozu 122/4 Hradec Králové 3 500 03 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační

Více

ZÁVĚREČNÁ SOUHRNNÁ ZPRÁVA O PROVEDENÝCH PRŮZKUMECH

ZÁVĚREČNÁ SOUHRNNÁ ZPRÁVA O PROVEDENÝCH PRŮZKUMECH ZÁVĚREČNÁ SOUHRNNÁ ZPRÁVA O PROVEDENÝCH PRŮZKUMECH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: Název stavby: Místo stavby: Investor: Předmět PD: Stupeň dokumentace: Projektant: PRŮZKUMY A ZAMĚŘENÍ Husova 1570/23, Tábor Město

Více

Stavební firma Vymětal s.r.o.

Stavební firma Vymětal s.r.o. Stavební firma Vymětal s.r.o. Firma pod současným obchodním názvem začala působit v roce 1997. Z původně menší firmy s 20 zaměstnanci zaměřené na výstavbu RD a rekonstrukce částí budov se během několika

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Příloha č. 9 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad: Obecní úřad Výprachtice Stavební úřad PSČ, obec: Výprachtice č.p.3, 561 34 Výprachtice Věc: ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ podle ustvení

Více

Stavební parcela č. 87, jejíž součástí je rodinný dům čp. 66, poz. p.č. 1/7, 1143/2 umístěné v k.ú. Želechovice u Uničova, obci Želechovice

Stavební parcela č. 87, jejíž součástí je rodinný dům čp. 66, poz. p.č. 1/7, 1143/2 umístěné v k.ú. Želechovice u Uničova, obci Želechovice ZNALECKÝ POSUDEK č. 3210/043/15 O OBVYKLÉ CENĚ NEMOVITOSTÍ STAVEBNÍ PARCELY Č. 87, JEJÍŽ SOUČÁSTÍ JE RODINNÝ DÚM čp. 66, POZEMKOVÝCH PARCEL Č. 1/7, 1143/2, UMÍSTĚNÝCH V KATASTRÁLNÍM ÚZEMÍ ŽELECHOVICE U

Více

VYTÁPĚNÍ, VZDUCHOTECHNIKA A ROZVODY PLYNU, PRŮKAZY ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV, ÚČINNOST KOTLŮ A KLIMATIZACÍ.

VYTÁPĚNÍ, VZDUCHOTECHNIKA A ROZVODY PLYNU, PRŮKAZY ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV, ÚČINNOST KOTLŮ A KLIMATIZACÍ. PROJEKČNÍ KANCELÁŘ: ING. PETR KYCELT VYTÁPĚNÍ, VZDUCHOTECHNIKA A ROZVODY PLYNU, PRŮKAZY ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV, ÚČINNOST KOTLŮ A KLIMATIZACÍ. 503 51 CHLUMEC N. C., VRCHLICKÉHO 815/IV, tel. 495 485

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Stanovení obvyklé ceny pro dražbu. Ocenění je provedeno dle zákona č.151/1997 Sb., o oceňování majetku, 2 odst.1 zákona.

ZNALECKÝ POSUDEK. Stanovení obvyklé ceny pro dražbu. Ocenění je provedeno dle zákona č.151/1997 Sb., o oceňování majetku, 2 odst.1 zákona. ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 2731-26/15 o ceně pozemku st.p.č. 298, rodinného domu č.p. 190 ležící na st.p.č. 298, pozemek p.č. 103/1 + 103/2, studna v kú Hynčice u Krnova, obec Město Albrechtice, okr. Bruntál.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 837/014/2012

ZNALECKÝ POSUDEK č. 837/014/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 837/014/2012 o ceně obvyklé rodinného domu č.p. 365 na pozemku č. parc. St. 307 vč. příslušenství a pozemků č. parc. St. 307, č. parc. 847/15 k.ú. Staré Benátky, obec Benátky nad Jizerou,

Více

Znalecký posudek č. 6791/140-2013

Znalecký posudek č. 6791/140-2013 Znalecký posudek č. 6791/140-2013 O obvyklé ceně rodinného domu č.p. 37, Všejany, ul. V Luhu, včetně příslušenství a pozemků, stp.č. 103, pp.č. 308/3, katastrální území Všejany, obec Všejany, okres Mladá

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ č. 1594/2015 Ocenění nemovitých věcí: St. parcela č. 15 o výměře 778 m2zastavěná plocha a nádvoří Součástí je stavba: Odrava, č.p. 23, rod.dům Stavba stojí na pozemku p.č.:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2197

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2197 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2197 O ceně - zemědělské usedlosti č.p.6, její obytné části, zemědělských staveb, studny, venkovních úprav a pozemků zapsaných na LV č.231 pro k.ú. Ratišovice, obec Běhařovice, okres

Více

rozestavěného bytového domu, který je součástí pozemku p.č. 6/6, katastrální území Pitkovice, obec Praha

rozestavěného bytového domu, který je součástí pozemku p.č. 6/6, katastrální území Pitkovice, obec Praha CENTRAL GROUP Nové Pitkovice II. a.s. se sídlem: Na Strži 1702/65, 140 00 Praha 4 IČ: 24248487 zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 18355 zastoupena: CENTRAL GROUP

Více

2 200 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6374/24 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel úvěrového řízení v Hypoteční bance, a.s.

2 200 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6374/24 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel úvěrového řízení v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6374/24 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel úvěrového řízení v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 5167 Na pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 577/1/16

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 577/1/16 1041/2015-N ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 577/1/16 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům, rod. dům č.p. 227 Katastrální údaje : Kraj Kraj Vysočina, okres Pelhřimov, obec Čejov, k.ú. Čejov Adresa nemovité věci:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3985-1/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3985-1/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3985-1/2015 O ceně nemovitých věcí, tj. pozemku p.č.st.186 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 291m 2 včetně rodinného domku čp.202, jež je součástí pozemku p.č.st.186, pozemku p.č.st.965

Více

0. TECHNICKÁ ZPRÁVA --------------------------------------------------------

0. TECHNICKÁ ZPRÁVA -------------------------------------------------------- ROŽMITÁL NA ŠUMAVĚ KAPLE PANNY MARIE POMOCNÉ ZAJIŠTĚNÍ KORUNY ZDI A NOVÉ ZASTŘEŠENÍ 0. TECHNICKÁ ZPRÁVA -------------------------------------------------------- Číslo zakázky: 1215 Stupeň dokumentace:

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 3029/58/2014 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka byt č. 287/9 Adresa nemovitosti: Hrušovská 287 / 10, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský,

Více

A.5 Členění na objekty a technická a technologická zařízení není

A.5 Členění na objekty a technická a technologická zařízení není A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě stavba dispoziční úprava šaten v 1.n.p. místo stavby 1.n.p. v budově č.p.375, ulice Pastýřská, Liberec předmět dokumentace DPS A.1.2 Údaje

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 0179-019/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 0179-019/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 0179-019/2011 o obvyklé ceně bytového domu č.p. 1184 v Nýřanech a pozemků parcelního čísla 1869/5, 1869/7 a 1869/9 v katastrálním území Nýřany, obec Nýřany Objednatel posudku: Účel

Více

Plynoinstalace bytové jednotky v 1.N.P., Lesní 532, Rychnov u Jablonce nad Nisou 468 02. Technická zpráva

Plynoinstalace bytové jednotky v 1.N.P., Lesní 532, Rychnov u Jablonce nad Nisou 468 02. Technická zpráva Plynoinstalace bytové jednotky v 1.N.P., Lesní 532, Rychnov u Jablonce nad Nisou 468 02 Technická zpráva Předmětem projektu je návrh plynoinstalace rekonstruované bytové jednotky v 1.N.P. a příprava plynoinstalace

Více

OBJEKTU DĚLNICKÉHO DOMU VE VELKÉM OSEKU MASARYKOVA 359, VELKÝ OSEK

OBJEKTU DĚLNICKÉHO DOMU VE VELKÉM OSEKU MASARYKOVA 359, VELKÝ OSEK STUDIE VYUŽITELNOSTI OBJEKTU DĚLNICKÉHO DOMU VE VELKÉM OSEKU MASARYKOVA 359, VELKÝ OSEK Průvodní a souhrnná technická zpráva A.Identifikační údaje A1. ) Identifikace stavby: Název stavby: Místo stavby:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 3843-20/15 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům Katastrální údaje : Kraj Jihomoravský, okres Brno-venkov, obec Dolní Kounice, k.ú. Dolní Kounice Adresa nemovité věci: Bezručova

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 582/6/16

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 582/6/16 115/2016-A ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 582/6/16 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům, č.p. 86 Katastrální údaje : Kraj Kraj Vysočina, okres Pelhřimov, obec Hojovice, k.ú. Hojovice Adresa nemovité věci:

Více

DSP. D1.4e 1.10 1.11 1.05 1.06 1.09. 1.04 Legenda : 1.08 AKCE: 1.07 1.03. 1.01 1.02 email: kuba.cedik@gmail.com telefon: 721 963 288

DSP. D1.4e 1.10 1.11 1.05 1.06 1.09. 1.04 Legenda : 1.08 AKCE: 1.07 1.03. 1.01 1.02 email: kuba.cedik@gmail.com telefon: 721 963 288 1.05 1.06 1.09 1.10 1.11 1.04 Legenda : LEGENDA : Příslušenství sahara Monzun : Příslušenství infrazářič Helios : VÝŠKOVÉ OSAZENÍ: ČÍSLO PARÉ: 1.07 1.08 ±0,000=xxx,xx m.n.m Bpv. AKCE: REKONSTRUKCE VÝROBNÍHO

Více