VÍTÁME VÁS V ČAJOVNĚ BÍLÝ JEŘÁB

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÍTÁME VÁS V ČAJOVNĚ BÍLÝ JEŘÁB"

Transkript

1 VÍTÁME VÁS V ČAJOVNĚ BÍLÝ JEŘÁB Přejeme příjemné posezení a doufáme, že budete odcházet spokojení a s milou vzpomínkou na čaje a jídla, které pro Vás s největší pečlivostí vybíráme a připravujeme. v tento symbol označuje vícenálevové čaje VÍCENÁLEVOVÝ ČAJ Čaj je připraven do malé konvičky a k čaji Vám bude dodána termoska s horkou vodou. První nálev doneseme již připravený a s přípravou dalších Vám rádi poradíme. JEDNONÁLEVOVÝ ČAJ Tyto čaje, jsou připraveny do konvice o obsahu 0,4 l až 0,5 l, pokud není uvedeno jinak. Nálev Vám přineseme již hotový a čaj se dále nezalévá. čaj pro dva Pokud je u čaje uvedena dvojí cena (např. 75,-/120,-) jedná se o čaj připravovaný pro jednu/dvě osoby. Při přípravě pro dva je použito větší množství čajových lístků, připadně i větších konviček, nejedná se však o dvojnásobnou porci. KOMPARAČNÍ TESTY V naší čajovně můžete ochutnat Vámi vybrané čaje ve standardizovaných testovacích soupravách. Před nákupem tak máte možnost rozhodnout se, který čaj Vám nejvíc vyhovuje. Cena testu bude stanovena podle množství a druhu ochutnaných vzorků. Pokud máte o test zájem, kontaktujte obsluhu, která Vám ráda poradí a test připraví. prosíme NEKONZUMUJte U NÁS vlastní POCHUTINY A NÁPOJE a ZTIŠUJTE SI SVÉ MOBILNÍ TELEFONY. pomáháte tak vytvořit lepší prostředí pro sebe i ostatní hosty. děkujeme. Informace o alergenech Všechna naše jídla jsou připravována v jednom provozu, může proto dojít ke křížové kontaminaci všemi alergeny mimo korýšů(2), ryb(4) a měkkýšů(14). Více informací u obsluhy.

2 Speciální nabídka černý čaj - čína Tie Guan Yin Hong Cha v 150,- Neobvykle zpracovaný kultivar Tie Guan Yin. Černý čaj s mahagonovou barvou nálevu. Květinovomedová vůně. Chuť velmi bohatá, nasládlá s lehkou stopou praženosti, tóny lesního medu, sušených datlí, melasy a náznakem povidel. oolong - čína Tie Guan Yin Osmant v 170,- Hnědý, pečlivě rolovaný lístek s osmantovými kvítky. Sladce květinovou vůni harmonicky doplňují tóny osmantu. Oranžověhnědá barva nálevu. Příjemná osmantová chuť s decentními praženými tóny. Dlouhý, sladce medový aftertaste. puerhy sheng (světlé) Yiwu Guafengzhai Gushu 2010 v 210,- Sheng puerh z vesnice Guafengzhai, která leží v pohoří Yiwu. Lístky z okolí této vesnice se řadí mezi nejlepší z celého pohoří Yiwu. Čajovníky zde rostou zcela volně, bez jakéhokoli zásahu člověka, navíc během několika posledních desetiletí se zde čajové lístky nesklízely vůbec. Světle zelené, velké, neporušené čajové lístky. Již suché lístky velmi intenzivně voní květinami a ovocem. Nálev světlé, zlatavé barvy. Příjemná, lehká ovocná chuť s tóny lučního sena. Velmi dlouhý, postupně se rozvíjející, nasládlý aftertaste. Sklizeno na jaře roku 2010.

3 Novinky čaje Darjeeling FF informace u personálu Nokcha Jirisan (Korea) v 160,-/230,- Zelený korejský čaj. Lístky jsou precizně zpracované, pocházejí z hory Jiri. Ve vůni lístků se objevuje výrazná svěžest s ovocnými tóny ostružin a meduňky doplněná lehkým praženým tónem. Nálev je jiskřivě žlutozelený s hutnější texturou, v ústech rychle sládne do bohatého bylinně ovocného aftertastu. Doke Oolong AF 2015 v 120,-/190,- Neobvyklý tmavší oolong ze zahrady Doke nacházející se ve východoindické oblasti Bihar. Delší lístky intenzivně voní ovocem a dřevem. V chuti nalezneme stopy sušených švestek, zeleného jablka a pampeliškového medu. Charakter je celkově dřevitě sladší s mírnou natrpklostí a bohatým ovocným aftertastem Doporučujeme! Gaba (Organic) v 95,-/150,- Čaj se zvýšeným obsahem GABA aminokyseliny, díky čemuž vzniklo i pojmenování čaje GABA. Čajové lístky jsou sbírané ručně a jsou v bio kvalitě. Zlatavý nálev příjemně lehké ovocné chuti má aroma a aftertaste připomínající kvašené peckoviny či hrušky. Rose Oolong 80,-/130,- Čaj míchaný s okvětními lístky růže. Plátky vytváří jemnou květinovou chuť a vůni s příjemným nádechem růží, který harmonicky doplňuje přirozenou chuť typicky světlého taiwanského oolongu. Po vypití zanechává v ústech nasládle květinovou dochuť. Vinný lístek Chablis ,375l 345,- Domaine Joseph Garnier. Světlá zeleno-žlutá barva. Vůně bílého peckovitého ovoce a zralých bobulí. Svěží a ovocné s důrazným minerálním charakterem. Chablis moderního stylu. Chardonnay 100% Santenay ,375l 365,- Domaine Lequin - Colin. Vieilles Vignes (staré vinice). Svěží a upřímné víno s ryzím rozpukem hroznové chuti odrůdy Pinot noir podpořené stálou strukturou a hedvábnou delikátností. Pinot noir 100%

4 černé čaje darjeeling Darjeeling FF informace u personálu Longview (FTGFOP-1) FF 2015, EX-17/15 95,-/150,- Jarní darjeeling s poněkud tmavší až medovou barvou nálevu. Vůně svou sladkostí rovněž připomíná med s lehkým náznakem ovocného dřeva a sladkého pečiva. Chuť je ovocná s mírnou dřevitou natrpklostí, která postupně sládne do tónů připomínajících koření a sladké žluté jablko. Giddapahar (SFTGFOP-1) SF 2015, DJ-47/15 90,-/145,- Druhosběrový darjeeling s ovocnějším charakterem a náznakem mírné acidity. Okrově oranžový nálev s hutnějším tělem nese stopy zeleného jablka, fíků a kvalitní hořké čokolády. Dlouhotrvající aftertaste působí až pikantně kořenitým dojmem s tóny nezralého ovoce a vlašských ořechů. Sourenee (FTGFOP-1) organic SF 2014, DJ-48/14 95,-/150,- Druhosběrový darjeeling s výrazně ovocnou vůní s tóny pražených lískových ořechů a tmavším načervenalým nálevem. S hutnějšími tóny hořké čokolády se objevuje náznak černého rybízu, karamelu a ořechů. Příjemný ovocný aftertaste s mírnou aciditou a pražeností. Giddapahar (SFTGFOP-1) AF 2015, EX-125/15 95,-/150,- Větší, poměrně světlé, ochmýřené lístky dávají hnědočervený nálev. Aroma je lehce kořenité až dřevité. Chuť je lehce acidní s tóny mokrého dřeva a náznakem přezrálého ovoce přecházející do příjemného, sladce natrpklého aftertastu.

5 černé čaje čína Dian Hong 95,-/150,- Černý čínsky čaj z provincie Yunnan s množstvím zlatavých tipsů a delšími rolovanými lístky. Nálev je tmavší, načervenalý s ovocno-zemitou chutí, připomínající sušené svestky. Yunnan OP 75,-/120,- Černý čaj z oblasti Yunnan se zlatooranžovou až červenou barvou nálevu. Plná, lehce svíravá, ovocná a kořeněná chuť. Lapsang Souchong 70,-/110,- Lístky čaje jsou při zpracování nakuřovány kouřem z borovicového dřeva, což dodává nápoji nezaměnitelné uzené aroma. černé čaje ostatní Black Ureshino (Japonsko) 120,-/190,- Černý japonský čaj. Barva nálevu je průzračně mahagonová. Postupně se rozvíjející chuť je příjemně nasládlá s tóny dřeva a ovoce (lehce nakvašené švestičky). Lehce natrpklý, dlouhotrvající aftertaste. Assam Mokalbari East (STGFOP-1) FF 2014, OR-599/14 110,-/170,- Tmavší, precizně zpracované, drobné lístky se zlatavými tipsy. Barva nálevu je jiskrná, zlatavě červená až rubínová. Vůně a chuť je ovocná s tóny černého rybízu, brusinek a moruší. Dlouhý aftertaste je lehce kořeněný a svíravý s nasládlými tóny sušených švestek, v alkoholu nakládáných višní a čokolády. Assam Gingia (GFOP) SF 2015, OR-332/15 110,-/170,- Čerstvá sklizeň černého assamského čaje s precizně rolovanými drátkovitými lístky a příjemnou vůní lučního medu. Rudooranžový nálev je sladšího, ovocnějšího charakteru s náznakem dřeva a máslově ovocným aftertastem. Matale (Cejlon) 70,-/110,- Cejlonský černý čaj. Červenočerný, jen mírně svinutý, drobnější kudrnatý list. Červenohnědý, sytý nálev plné, zemitě svíravé chuti. Rizé (Turecko) 70,-/110,- Turecký lámaný čaj silné a plné chuti z oblasti Rizé, který se pije slazený. Podáváme s cukrem.

6 zelené čaje japonsko Gyokuro Rinpo v 250,- Pravé gyokuro z Uji, vesnice Tanabe (Kyoto prefektura) stíněné a zpracovávané tradičním způsobem. Tento druh vyniká nevídanou sladkostí a velmi bohatou chutí s dlouhotrvajícím dozvukem. Barva nálevu výrazná, lehce nažloutlá. Gyokuro Matsu-no-Midori v 165,-/230,- Naše základní sorta pravého gyokura. Čajové stromky se po vyrašení prvních lístků zastíní rákosovými rohožemi nejprve na 50%. Po několika dnech růstu se plantáž zastíní na dalších cca 10 dní takřka úplně (95-98% slunečního svitu). Tím se dosahuje zvláštní bohaté chuti a vůně tohoto čaje s výraznou sladkostí a aftertastem. Místo původu Uji. Kabuse Yamato v 165,-/230,- Pečlivě zpracované, tmavě zelené, lesklé lístky vynikají vůní již před zalitím. Zářivě zelinkavý nálev je svěží, nasládlý s převážně vegetálními tóny a stopou koření (mangold, libeček). Ve sladce natrpklé chuti a aftertastu se příjemně projevuje náznak ovoce evokující nezralé švestky a kdoule. Jin (Gyokuro) v 120,-/190,- Vytříděná tipsová část z čaje typu gyokuro (nejedná se tedy o klasické gyokuro). Nálev světlezelené až lehce zlatavé barvy s bohatým, sytějším aroma a těžší, přesto velmi příjemnou, nasládlou chutí, která se v dozvuku rozvíjí do svěžích zelenějších tónů s decentní svíravostí. Sencha Tsuyuhikari v 115,-/185,- Prvosběrová horská sencha z prefektury Shizuoka. Krásný zelinkavý nálev má hutné tělo a perfektně vyváženou trpkost a sladkost. V chuti spíše vegetální tóny s velmi lehkým náznakem ovoce a dýňových semínek. Dlouhý sládnoucí aftertaste. Sencha Aoba v 115,-/185,- Vynikající sorta čaje typu sencha. Svěže zelené, dlouhé lístky s lehce oříškovou vůní. Zelinkavožlutý nálev s decentní vůní mořské řasy. Nasládlá chuť s jemnými oříškovými tóny a dlouhým aftertastem. Doporučujeme! Sencha Moegi v 95,-/150,- Naše základní sorta tohoto druhu zelených japonských čajů. Ideální čaj pro každodenní popíjení. Světle zelené, drobnější lístky s intenzivní, čerstvou vůní. Lehce nažloutlá barva nálevu. Výraznější chuť s příjemnou svíravostí. Dlouhý trávovitý dozvuk. Uji Kukicha v 95,-/150,- Výborný čaj typu kukicha (stonkový čaj). Pro tento čaj byly vytříděny stonky z čaje typu gyokuro. Světlezelený nálev s charakteristickými znaky čaje gyokuro s mírně dřevitou násládlou chutí a svěžím aroma srovnatelným s dobrými listovými čaji. Houraicha (Genmaicha) 95,-/150,- Kvalitní lístky zeleného čaje typu gyokuro smíchané s praženou rýží. Tento čaj se výborně hodí k jídlu nebo pro celodenní popíjení. Je také dobrým zdrojem vitamínu B. Hojicha Super Grade 90,-/145,- Velmi dobrý pražený čaj typu bancha. Nálev s vůní pečeného chleba s typicky jemnou, lehce praženou, jakoby karamelovou chutí. Yanagi High Grade (Bancha) 90,-/145,- Vyšší sorta čaje typu bancha. Čaj má světlezelenou až nažloutlou barvu nálevu s velmi lehkým, jemným aroma a svěží chutí s tóny mořské řasy.

7 zelené čaje čína Yong Xi Huo Qing (Yong Xi, Anhui) v 185,-/265,- Čerstvá sklizeň zeleného čaje z oblasti Yong Xi, provincie An Hui. Nádherně lesklý list je pečlivě srolovaný do tvaru kuliček a vyniká svěží vůní připomínající pomelo či grapefruit. Nálev je světle zelinkavý a v chuti se objevují tony lipového květu, citrusů a římského salátu. V ústech zanechává příjemný chladivý dozvuk. Yang Yan Gou Qing (Lin Hai, Zhejiang) v 165,-/230,- Precizně rolované zelené lístky se sladkou vegetální vůní a tóny nezralého ovoce. Chuť je hladká, sládnoucí s příjemnou vegetální koncovkou připomínající svěží listovou zeleninu. zelené čaje ostatní Shin Gwang-su Nokcha (Korea) v 235,- Jedná se o ručně zpracovávanou sortu. List tohoto čaje je spirálovitě stočený s vysokým obsahem tipsů. Světle zelený, jasný nálev jemné, ovocné vůně a svěží, lehce nasládlé chuti se zralým, nepatrně máslovým dozvukem. Díky sušení nad ohněm získal tento čaj i delikátní stopu po pražení. Nokcha Jirisan (Korea) v 160,-/230,- Zelený korejský čaj. Lístky jsou precizně zpracované, pocházejí z hory Jiri. Ve vůni lístků se objevuje výrazná svěžest s ovocnými tóny ostružin a meduňky doplněná lehkým praženým tónem. Nálev je jiskřivě žlutozelený s hutnější texturou, v ústech rychle sládne do bohatého bylinně ovocného aftertastu. Che Tai (Vietnam) v 70,-/110,- Tento čaj dává světle zelinkavý nálev, lehké příjemně trávově nasládlé chuti se stopou oříšků. matcha Matcha Cream (1dcl) 69,- V Asii někdy nazývána zelené laté. Jedná se o přislazenou matcha se smetanou od jedné z nejstarších a nejprestižnějších japonských firem Marukyu-Koyamaen. matcha ortodoxní Tradičně připravená (šlehaná) a podávaná Matcha. Před čajem servírujeme malou sladkost (higashi) pro zvýraznění chuti a sladkosti tohoto čaje. Matcha Kinrin 159,- Matcha Miayko-no-Mukashi 159,- Matcha Hatsumukashi 119,-

8 puerhy sheng (světlé) Manzhuan Gushu 2010 v 195,- Lístky tohoto sheng puerhu pochází z pohoří Manzhuan, které se řadí mezi šest prapůvodních čajových pohoří. Velké, neporušené čajové lístky mají příjemnou nasládlou vůní bezového dřeva. Plná, bohatá, zpočátku lehce natrpklá, později spíše lehce houbovitá chuť se postupně mění ve velmi dlouhý a bohatý aftertaste. Sklizeno na jaře roku Yibang Gushu 2010 v 185,- Pohoří Yibang je řazeno mezi šest prapůvodních čajových pohoří. Drobnější, celistvé čajové lístky s těžší, květinovou vůní. Nálev jasné, medové barvy. Chuť se vyznačuje jemností s lehkým dotekem podhoubí. Dlouhý, sušší aftertaste. Sklizeno na jaře roku Bangwei Shan Gushu 2010 v 140,-/210,- Vynikající sheng puerh z jarního sběru roku Tmavě zelené, celistvé lístky, které po zalití vydávají intenzivní, slámově ovocnou vůni. Jasná, zlatavá barva nálevu. Chuť příjemně natrpklá s tóny chlebové kůrky a dlouhým harmonickým aftertastem. Použity pouze gushu lístky. Yiwu Shan Ma Hei Gushu 2009 v 140,-/210,- Puerh ze známé oblasti Yiwu, vesnice Ma Hei. Charakteristickým rysem je nasládlá, ovocná a komplexní chuť s lehkým dotekem kmínu a náznakem již započaté fermentace. Aftertaste je dlouhotrvající, výrazný, nasládlý až ovocno kořenový. Použity pouze gushu lístky. Naka Lahu Gushu 2009 v 135,-/205,- Vesnice Lahu je pověstná svým čajem ze starých čajovníků. Vůně nálevu je silná a aromatická, vine se s nádechem kouřovosti a kořenitosti, chuť je výrazná. Čajové lístky jasné barvy jsou velmi pečlivě sklizeny a všechny jsou podobného tvaru. Použity pouze gushu lístky, sběr jaro Yiwu Shan Taichun Taidi 2007 v 130,-/200,- Pro porovnání s puerhy gushu jsme zařadili do naší nabídky i tento terasový čaj. Kromě porovnání taidi/gushu můžete sledovat i vliv podmínek skladování na celkový výraz čaje. Vůně se vine s mírně uhelnými náznaky a tóny popela. Chuť je jemnější, zemitě houbovitá s nádechem tabáku. puerhy shu (tmavé) Feng Huang Shu Tuo Cha 2008 v 130,-/200,- Tmavý puerh z roku 2008, barva nálevu je rubínově červená až mahagonová. Vůně je zemitá, kořeněná s nádechem hřebíčku a lehce připáleného karamelu. Textura je jemná, ale chuť velice plná, sladká s tóny kakaa, švestek a povidel. Postupně rozvíjející se aftertaste je příjemně zemitý a nasládlý. Bo You 0609M 2008 v 130,-/200,- Čistý nezakalený nálev má barvu tmavého medu. Nálev s výraznější texturou se projevuje převahou zemito-dřevitých tónů a mineralitou. Chuť je výraznější s dlouhotrvajícím, sládnoucím, lehce kořenitým aftertastem. Bata Bata Cha v 125,-/195,- Specialita z japonského ostrova Honšú, prefektury Toyama. Čaj může nabývat podob od světle žlutooranžového nálevu (kratší louhování - vícenálevově), přes červený až temně hnědý (dlouhodobý jednonálev) a oplývat celou škálou chutí a vůní od ovocně dřevitých, přes chuť kvašených peckovin až po zemitodřevité klasicky puerhové aroma.

9 bílé čaje Fujian Bai Cha 2012 v 180,-/260,- Čínský bílý čaj z provincie Fujian sklizený v roce Lístky jsou velké, prakticky nerolované s velmi intenzivní vůní lučního kvítí, růží a slámy. Atraktivní chuť je nasládlá s tóny meruněk, vanilky, ženšenu, květů růže, pampelišky, heřmánku a lehkou stopou citrusů. Velice příjemný, dlouhotrvající aftertaste. Tento čaj je vhodný k archivaci podobně jako puerh, během let se předpokládá další vývoj chutí a zušlechťování charakteru. Pai Mu Tan (Fuding, Fujian) v 110,-/170,- Nazývaný též Bílá pivoňka je asi nejznámější bílý čaj vůbec. Suché lístky jsou nadýchané, velmi lehce rolované, stříbřitě zelené barvy. Vůně je intenzivní, ovocně kořeněná. Nálev je průzračný, žlutý až žlutooranžový. Chuť je příjemně hladká, s ovocnými tóny bylinek, meruňky a sladko trpkým dozvukem s lehkým náznakem vanilky. žluté čaje Huang Ya (Huo Shan, Anhui) v 150,-/210,- Raritní čaj z pohoří Huo Shan, provincie Anhui. Světlejší lístky jsou pečlivě selektované, lehce nažloutlé a ochmýřené, svěží vegetální vůně. Nálev zelené až zelinkavožluté barvy. Chuť a vůně s převážně sladce vegetálními tóny hrášku a náznakem bylinek. oolongy čína Shui Hsien (Wu Yi Shan, Fujian) v 120,-/190,- Tradiční tmavý oolong s většími hnědozelenými lístky, květinové lehce pečené vůně. Nálev je čirý, měděné barvy s květinovými a pryskyřičnými tóny a náznakem karamelizovaného červeného pomeranče. Výrazný, příjemně sladce-trpký aftertaste. Sklizeno v pohoří Wu Yi, provincii Fujian. Tie Guan Yin Top Grade v 130,-/200,- Tmavě hnědý, pečlivě rolovaný suchý lístek s intenzivně sladce květinovou vůní s lehkým praženým tónem chlebové kůrky. Světle hnědá, jiskrná barva nálevu, harmonická, sladce květinová, těžší vůně. Bohatá a silná sladce květinová chuť s ovocným tónem a neuvěřitelně dlouhým, nasládlým a karamelovým aftertastem. Jedná se o tradiční verzi tohoto oblíbeného oolongu. Přestože je tento čaj vyráběn na Tchajwanu, zařadili jsme jej mezi čaje čínské, neboť je zpracováván zcela tradiční metodou, která na kontinentě pomalu mizí. Rodina pana Zhana, který tento skvělý čaj pěstuje a zpracovává, na Tchajwan přesídlila z Fujianu (domoviny tohoto oolongu) zhruba před sto lety. Tie Guan Yin v 110,-/175,- Hnědý a poněkud větší, pečlivě rolovaný lístek. Vůně suchého listu je sladce květinová s příjemnými praženými tóny. Hnědý čirý nálev se sladce květinovými a praženými tóny. Dlouhý, sladký a karamelový aftertaste. Jedná se o tradiční verzi tohoto oblíbeného oolongu. oolongy indie Doke Oolong AF 2015 v 120,-/190,- Neobvyklý tmavší oolong ze zahrady Doke nacházející se ve východoindické oblasti Bihar. Delší lístky intenzivně voní ovocem a dřevem. V chuti nalezneme stopy sušených švestek, zeleného jablka a pampeliškového medu. Charakter je celkově dřevitě sladší s mírnou natrpklostí a bohatým ovocným aftertastem Doporučujeme!

10 OOLOngy tchajwan Oriental Beauty v 140,-/210,- Tmavší tchajwanský oolong s nasládlou vůni a chutí medu s ovocnými tóny pečených jablek, sušeného ovoce, citrusů a lipových květů. Dlouhý, velmi příjemný, sládnoucí aftertaste. Gao Shan v 130,-/200,- Velké, spíše tmavší, zelené lístky svinuté do kuliček. Vegetálně mléčná vůně po zahřátí lístků. Jasná, zelinkavá barva nálevu. Velmi jemná, mléčná chuť s hladkým, příjemně nasládle minerálním dozvukem s lehkou květinovou stopou. Tip pana majitele! Bao Zhong Top Grade v 130,-/200,- Dlouhý, téměř tmavě smaragdový, volně rolovaný list. Jiskrná barva nálevu. Vůně suchého listu plně koresponduje s vůní nálevu, která je neuvěřitelně květinově ovocná s harmonickou, bylinkově máselnou koncovkou. V chuti se lehce projevují tóny žlutého melounu. Bez sklonu k trpknutí a s extrémně dlouhým aftertastem. Doporučujeme! Bao Zhong v 110,-/175,- Delší a větší, téměř smaragdový, volně rolovaný list. Čirý, jasný nálev. Květinově ovocná chuť s decentní stopou bylinkového másla. Bez sklonu k trpknutí a s dlouhým aftertastem. Gaba (Organic) v 95,-/150,- Čaj se zvýšeným obsahem GABA aminokyseliny, díky čemuž vzniklo i pojmenování čaje GABA. Čajové lístky jsou sbírané ručně a jsou v bio kvalitě. Zlatavý nálev příjemně lehké ovocné chuti má aroma a aftertaste připomínající kvašené peckoviny či hrušky. ovoněné čaje Yuzu Kukicha v 95,-/150,- Zelený japonský stonkový čaj s kousky asijského citrusu yuzu. Nálev jiskřivě zelenožluté barvy vyniká sladší citrusovou vůní a v chuti se snoubí hutnější vegetální tóny s lehkým dotekem citrusů. Mimořádně osvěžující! Sencha Sakuraba v 95,-/150,- Tradičně ochucený japonský zelený čaj. Velmi dobrá sencha z kultivaru Yabukita je v tomto případě velice jemně ovoněna přidáním lístků sakury. Velmi osvěžující a něžně voňavý čaj pro letní dny. Rose Oolong 80,-/130,- Čaj míchaný s okvětními lístky růže. Plátky vytváří jemnou květinovou chuť a vůni s příjemným nádechem růží, který harmonicky doplňuje přirozenou chuť typicky světlého taiwanského oolongu. Po vypití zanechává v ústech nasládle květinovou dochuť. Earl Grey 65,-/105,- Proslavený černý čaj obohacený o aroma z olejových extraktů kůry citrusu bergamot.

11 bez kofeinu Sakura v 115,-/ 185,- V našich krajích málo známá japonská specialita. Čisté sakurové lístky. Příjemná, nasládlá, lehká chuť s tóny japonské třešně. Doporučujeme! Máta Nana 65,-/105,- Marocká varianta u nás známější máty peprné. Nejčastěji používána pro přípravu slazeného čaje Touareg. Doporučujeme jako osvěžující nápoj. Rooibos červený 75,-/120,- Jihoafrický keř Aspalathus linearis obsahující velké množství minerálů a stopových prvků, rudý nálev velmi osvěžující chuti s lehce medovým aroma. Rooibos zelený 75,-/120,- Nefermentovaná podoba čaje rooibos obsahující velké množství minerálů a stopových prvků. Ibišek (Karkade) 65,-/105,- Temně rudý a velmi kyselý nápoj připravený louhováním ibišku. Tradiční egyptský nápoj. Zázvorový čaj 75,-/120,- Připravujeme z čerstvého kořene zázvoru a podáváme s medem a citronem. Velmi vhodný pro zahřátí a při nachlazení. Ostatní Yogi čaj (Masala) 95,-/150,- Indická specialita. Černý čaj vařený s pěti druhy koření (zázvor, kardamom, hřebíček, pepř a skořice), cukrem a mlékem, velmi dobrý pro fyzické povzbuzení. Touareg 80,-/130,- Velmi sladký zelený čaj vařený s marockou mátou a cukrem. Na požádání připravíme i bez cukru. Maté Rancho 65,- Tradiční jihoamerický nápoj z cesmíny paraguaiské podávaný v tykvi (calebasa) s kovovým brčkem (bombilla). Je velmi povzbudivý a velmi vhodný při duševní námaze. Maté Pampero 65,- Pražené zelené maté. Nálev chlebově nasládlé, pražené chuti lehce kouřového charakteru, mimořádně silně povzbudivého účinku.

12 teplé nápoje Svařený hruškový džus (0,3 l) 55,- Podáváme se skořicí a hřebíčkem. Velmi vhodné zvláště v chladných a deštivých dnech. Svařený hruškový džus s banánem (0,3 l) 65,- Do této varianty přidáváme čerstvý banán. studené nápoje Domácí zázvorová limonáda (0,3 l) 75,- Limonáda připravená ze zázvoru a karamelu. Matchakoktejl (0,3 l) 75,- Koktejl připravený z mléka, cukru a japonského čaje Matcha. Banánové lassi (0,3 l) 59,- Lassi je tradiční indický nápoj. Naše verze je připravena z mléka, jogurtu, čerstvého banánu a cukru. Zdobeno šlehačkou. Mattoni perlivá (0,33 l) 35,- Mattoni perlivá (0,75 l) 89,- Dosud neporušené prostředí a sopečné podloží Doupovských hor v blízkosti Karlových Varů dává vzniknout této přírodní minerální vodě. Poprvé ji do lahví začal plnit Heinrich Mattoni již v roce Aquila neperlivá (0,33 l) 35,- Aquila neperlivá (0,75 l) 89,- Pramenitá voda vzniká v hlubinách skal sopečného původu u Karlových Varů. Obsahuje pouze 0,002% sodíku, takže ideálně působí proti zadržování tekutin v těle. Mattoni jemně perlivá (0,33 l) 35,- Perrier (0,2 l) 59,- Minerální voda Perrier obsahuje pouze minerální soli a přírodní plyn. Je bez cukru, bez kofeinu a bez kalorií, obsahuje velice málo sodíku. Historie sahá do roku 1898, kdy se Louis Perrier stává majitelem pramene Bouillens a lázeňské zařízení ve Vergèze se mění na Společnost minerálních vod, nápojů a hygienických potřeb ve Vergèze. Filtrovaná voda (0,3 l) 18,- Ovocné Džusy Granini Jablko (0,2 l) 45,- Granini Pomeranč (0,2 l) 45,- Granini Černý rybíz (0,2 l) 45,-

13 jídelní lístek Polévka Misoshiru 55,- Polévka z miso pasty, houbiček, špenátu, hedvábného tofu a jarní cibulky. malé jídlo, chuťovka Edamame 69,- Napařované zelené sojové lusky, solené. GYOZA Inondo no gyouza (gyoza s koprem) 149,- Osmažené a napařované taštičky plněné hlívou a koprem. (kopr, hlíva, cibule, mrkev, jarní cibulka, česnek, sojová omáčka, pepř, pšeničná mouka) Hiratake no gyouza (gyoza s hlívou) 149,- Osmažené a napařované taštičky plněné hlívou a mrkví. (hlíva, cibule, mrkev, jarní cibulka, česnek, sojová omáčka, pepř, pšeničná mouka) DIM SUM Koriandaa no ten shin (dim sum s koriandrem) 149,- Napařované knedlíčky plněné směsí bílého zelí, koriandru a citronové trávy. (bílé zelí, cibule, citronová tráva, koriandr, hlíva, sojová omáčka, rýžové víno, bramborový škrob, pšeničná mouka) Hourensou no ten shin (dim sum se špenátem) 149,- Napařované knedlíčky plněné náplní ze špenátu, hub a tofu, podáváme se sójovo-zázvorovou omáčkou. sladká jídla Matcha krupicová kaše 119,- Krupicová kaše s japonským zeleným čajem Matcha, poprášená skořicí a cukrem, zdobená banánem. Velmi povzbudivé. Pozor, nevhodné pro děti!

14 Dezerty a pochutiny Čokoládový dortík 95,- Pečený dortík z tmavé belgické čokolády (Peru 64,5%), podávaný s pravou šlehačkou a čerstvým ovocem. Doba přípravy cca 15 minut. Čokoládový krém 69,- Čokoládový dezert z hedvábného tofu s kapkou rumu, zdobený zkaramelizovanými pistáciemi. Matcha zmrzlina 85,- Domácí smetanová zmrzlina. Anmitsu 75,- Tradiční japonský dezert s fazolkami adzuki, matcha želé a mochi knedlíčky, podávaný s černým sirupem. Matcha roláda (3 ks) 69,- Domácí roláda ze zeleného piškotu s máslovým Matcha krémem. Matcha penízky (10 ks) 49,- Domácí cukroví lineckého typu s přídavkem japonského čaje Matcha. Domácí krekry 45,- Směs domácích slaných krekrů s mákem, sezamem, bylinkami a japonským čajem Matcha. Nabídka je obměňována a doplňována čerstvými pochoutkami, cukrovím a dezerty přímo z naší kuchyně! Pro denní speciální nabídku kontaktujte prosím personál.

VÍTÁME VÁS V ČAJOVNĚ BÍLÝ JEŘÁB

VÍTÁME VÁS V ČAJOVNĚ BÍLÝ JEŘÁB VÍTÁME VÁS V ČAJOVNĚ BÍLÝ JEŘÁB Přejeme příjemné posezení a doufáme, že budete odcházet spokojení a s milou vzpomínkou na čaje a jídla, které pro Vás s největší pečlivostí vybíráme a připravujeme. v tento

Více

VÍTÁME VÁS V ČAJOVNĚ BÍLÝ JEŘÁB

VÍTÁME VÁS V ČAJOVNĚ BÍLÝ JEŘÁB VÍTÁME VÁS V ČAJOVNĚ BÍLÝ JEŘÁB Přejeme příjemné posezení a doufáme, že budete odcházet spokojení a s milou vzpomínkou na čaje a jídla, které pro Vás s největší pečlivostí vybíráme a připravujeme. v tento

Více

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN Jakostní vína Gold Premium Jedná se o jakostní vína, pocházející z hroznů vypěstovaných na místních vinicích. Vína pocházející z této krajiny jsou charakteristicky plné, osobité,

Více

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka Moravské zemské víno Muller Thurgau - Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Víno se světlou barvou a zelenožlutým odstínem, muškátovou vůni s ovocnými odstíny kopřivy a broskve,

Více

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 180 Kč Má výraznější typickou kořenitou vůni a chuť s grapefruitovým a mandlovým nádechem v závěru. PINOT GRIS 280 Kč Příjemně aromatické víno s jemnými

Více

Čajový lístek ČERNÉ ČAJE

Čajový lístek ČERNÉ ČAJE Čajový lístek ČERNÉ ČAJE 1. China Sichuan Special GOLDEN TIP - Prvotřídní černý čaj svébytné a ušlechtilé chuti z jarní sklizně. List špičkové kvality s vysokým podílem zlatých tipsů, medově nasládlé vůně.

Více

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům.

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům. Merlot Odrůda původně z francouzské oblasti Bordeaux, které se dobře daří i ve španělském regionu Kastilie. Kvašení probíhá při nízkých teplotách po dobu 10 dní v nerezových tancích. Díky pečlivosti, tradici

Více

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč Aperitivy Martini Bianco Aromatické a sladké Martini Bianco používá jako svůj základ kvalitní a jemnou směs italských bílých suchých vín. Směs aromatických bylin a vanilky mu dodává jeho charakteristickou

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Chardonnay jakostní Chateau Bzenec 185 Kč Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. Rulandské

Více

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Datem založení firmy Dufek je rok 2003, avšak v rodině se vinaří již více než 100 let. Filozofií rodinného vinařství je motto: Všechno se podřizuje kvalitě. Od jarních

Více

Čajovna Banyan Nabídka

Čajovna Banyan Nabídka Čajovna Banyan Nabídka Zelené čaje Gyokuro 129,- nejvyšší sorta japonského zeleného čaje. Prvotřídní, lesklý, tmavě zelený list, smaragdově zelený nálev. Chuť jemná, květinové a trávové tóny se sladkým

Více

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2012 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 305,- (Kč 230,-) alkohol 14%, zbytkový cukr 6,7 g/l, kyseliny 6,2 g/l Typicky šomanovský, světle zlatavý vlašák s vůní čerstvých

Více

Čerstvé závitky (rýžové nudle, čerstvá zelenina, veganská šunka, rýžový papír).

Čerstvé závitky (rýžové nudle, čerstvá zelenina, veganská šunka, rýžový papír). 01 Letní závitky (6) 75 Kč Čerstvé závitky (rýžové nudle, čerstvá zelenina, veganská šunka, rýžový papír). Podávané s lehce pikantní sladkokyselou omáčkou. 02 Jarní závitky (1, 6) 75 Kč Smažené závitky(rýžové

Více

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů STANDARDNÍ ŘADA AURELIUS 2009, pozdní sběr Vinařská oblast Morava, podoblast Mikulovská, obec Sedlec, trať Stolová hora Ve vůni se objevují tóny lipového květu a zeleného čaje. Chuť je velmi příjemná,

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ SYLVÁNSKÉ ZELENÉ ČR Morava Vinařství Dobrovolný Nový Šaldorf Víno světle žluté barvy, nasládlé svěží ovocné chuti s podtónem zralého angreštu. 250 Kč RULANDSKÉ ŠEDÉ

Více

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA Ryzlink vlašský (Viniční trať Novosady) Víno se hodí k zeleninovým jídlům, bílým sýrům, k lehké úpravě ryb či jemným paštikám, ale také k přírodnímu drůbežímu steaku, k jemnějším úpravám pizzy a těstovin.

Více

Čajovna Futra. Čajový lístek

Čajovna Futra. Čajový lístek Čajovna Futra Čajový lístek Čaj je velmi oblíbený nápoj, připravován louhováním čajových lístků v horké vodě. Už mnoho let si lidé po celém světě připravují s velkou oblibou tento lahodný nápoj. Historie

Více

SINTOCHA STŘÍBRNÁ JAHŮDKA (velmi jemný čaj nejvyšší kvality, je ručně smotán hedvábnou přízí do tvaru jahody) Podává se i na dva nálevy

SINTOCHA STŘÍBRNÁ JAHŮDKA (velmi jemný čaj nejvyšší kvality, je ručně smotán hedvábnou přízí do tvaru jahody) Podává se i na dva nálevy ČAJE ZELENÉ 4dcl ROYAL SILVERY LEAF (velmi kvalitní třída čínského zeleného čaje, bohaté, květově nasládlé chuti) ZELENÝ NEPÁL ILAM (vysokohorský čaj pěstovaný na úpatí Mt. Everestu) ZELENÁ MLHA Green

Více

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY DEZERTY Banán se zmrzlinou 50 Vafle 30 (2 ks polité čokoládou, pravá šlehačka) Koláče, řezy, dorty dle denní nabídky KOKTEJLY Jahodový shake 30 (2 dl mléka, kopeček jahodové zmrzliny,

Více

KATALOG LUXUSNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG LUXUSNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG LUXUSNÍCH VÍN Unikátní ročníková vína Prestige collection Tato kolekce byla vytvořena z vín mimořádné kvality, která pochází z hroznů révy vinné vypěstovaných na moravských vinicích. Tato vína

Více

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Chardonnay 100% Chardonnay Druhý týden v září Barva slámově žlutá se zelenkavými odlesky, s přibývající intenzitou v průbehu stárnutí. Na konci můžeme cítit tóny hlohu, jablka a křupavého chleba. Chuť

Více

Česká republliika bííllá víína 0,,750 ll Vellttllíínsské zellené,, jjakossttníí -- ssuché 2011 160,,- Zlatavá barva, delikátní, ovocně - trávové aroma v pozadí se objevují tóny mandlí, chuť je svěží, sametová,

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

Čajovna Kaštan Čajový lístek. Černé čaje

Čajovna Kaštan Čajový lístek. Černé čaje Čajovna Kaštan Čajový lístek Černé čaje 1. China Sichuan Special GOLDEN TIP Prvotřídní černý čaj svébytné a ušlechtilé chuti z jarní sklizně. List špičkové kvality s vysokým podílem zlatých tipsů, medově

Více

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: Vánoce 2016 nabídka českých vín Rulandské šedé 2015 výběr z hroznů Polosladké Obec Mikulov Trať Pod Mušlovem Kyseliny 6,2 g/l Bezcukerný extrakt 24,3 g/l Zbytkový cukr 27,9 g/l Obsah alkoholu 12,5 % Víno

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč Rozlévaná vína Müller Thurgau - Modrý sklep 0,2 l. 38 Kč je to kříženec odrůd Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené. Víno je zelenkavě žluté barvy s typickým muškátovým až broskvovým buketem, nižší kyselinkou,

Více

1. Earl Grey. 2. Tuareg marocký čaj

1. Earl Grey. 2. Tuareg marocký čaj 1. Earl Grey Anglie, smës různých čajů, list obvykle drobnëjší různorodý, tmavë hnëdý až černý, rolovaný s typickou vůní bergamotové silice, červenohnëdý nálev (chuť nahořklá, bergamotová) 98-99 C, 4-6

Více

Čínské zelené čaje. White Monkey - Bílá opice 2x 5dcl 85 Kč. Green Monkey - Zelená opice 2x 5dcl 80 Kč

Čínské zelené čaje. White Monkey - Bílá opice 2x 5dcl 85 Kč. Green Monkey - Zelená opice 2x 5dcl 80 Kč Čínské zelené čaje Gunpowder - Střelný prach 2x 5dcl 70 Kč Čaj střední třídy. Barva nálevu je žlutozelená. Vůně je lehce drsná až kořeněná. Chuť je mírně nahořklá, hladká až jemná, trochu kořeněná. White

Více

Templářské sklepy ČEJKOVICE

Templářské sklepy ČEJKOVICE Templářské sklepy ČEJKOVICE Ryzlink rýnský 2005 Cena: CZK 105 cena / karton: CZK 628 Harmonické víno světlé žlutozelené barvy s příjemnou plnou chutí, výraznější kyselinou a květinovým aroma, které přechází

Více

Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA

Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA Čaje značky HEWA jsou rodinnou tradicí na Srí Lance již od roku 1838. Čtvrtá generace rodiny Hewakandamby pěstuje tyto čaje v monsunovém klimatu vysokých hor, kde jsou

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Sauvignon jakostní Modrý sklep suché 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. Rulandské bílé jakostní Modrý sklep polosuché Květinová

Více

Naše nabídka. Cheesecake. Mrkvový dort. Tradiční americká receptura - sušenkový. z krémového. Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu.

Naše nabídka. Cheesecake. Mrkvový dort. Tradiční americká receptura - sušenkový. z krémového. Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu. Naše nabídka Cheesecake Tradiční americká receptura - sušenkový základ, náplň z krémového smetanového sýra Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu. 1 dort / 12-14 ks, 26cm průměr, váha - 1900g,

Více

Jídelní lístek pro měsíc září přesnídávka - - oběd polévka Dýňová 01a, 07, 09 hlavní chod Špagety s rajčaty a mozzarelou 01a, 07, 09

Jídelní lístek pro měsíc září přesnídávka - - oběd polévka Dýňová 01a, 07, 09 hlavní chod Špagety s rajčaty a mozzarelou 01a, 07, 09 Jídelní lístek pro měsíc září 2019 1. týden 2/9 3/9 4/9 5/9 6/9 přesnídávka - - oběd polévka Dýňová 01a, 07, 09 hlavní chod Špagety s rajčaty a mozzarelou 01a, 07, 09 nápoj Čaj Bezkašlík, mléko, voda 07

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 175 Kč Příjemně aromatické víno s jemným tónem zeleného pepře. Chuť je vyvážená, šťavnatá a svěží. Odrůda se hodí ke studeným mísám, slaným pokrmům,

Více

1. Yunnan Ya Bao 2015 ("bílý Pu-Erh"/ "sněžné pupeny")

1. Yunnan Ya Bao 2015 (bílý Pu-Erh/ sněžné pupeny) 1. Yunnan Ya Bao 2015 ("bílý Pu-Erh"/ "sněžné pupeny") Čína, provincie Jün-nan, pupeny rašící z větví vzrostlých čajovníků (stromů), otrhávané brzy na jaře. Pupeny jsou sušeny na slunci, voní silně balzamicky,

Více

Nabídka produktů Fair made, min.objednávka za 2000Kč + DPH, množstevní sleva 3-20% SORTIMENT VYBRANÉ PRODUKTY

Nabídka produktů Fair made, min.objednávka za 2000Kč + DPH, množstevní sleva 3-20% SORTIMENT VYBRANÉ PRODUKTY Nabídka produktů Fair made, min.objednávka za 2000Kč + DPH, množstevní sleva 3-20% SORTIMENT VYBRANÉ PRODUKTY KÁVA: zrnková, mletá, instantní, kávové kapsle kompatibilní s Nespresso ČAJ: sypaný, sáčkový

Více

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé Předkrmy 80g Carpaccio z hovězí svíčkové 135,- s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé 90g Nugety čerstvého kozího sýru 125,- balené

Více

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie Bílá a růžová vína. Tormaresca, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie Výrazná vůně s tóny sladkého vyzrálého ovoce, suché trávy a bylinek. V závěru se otevírají ovocné tóny připomínající nektarinky a broskve.

Více

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA PŮVOD: Colli Euganei (Padova, Benátsko) ODRŮDA: Muškát BARVA A VZHLED: Brilantní. Slámově žlutá OBSAH ALKOHOLU: 9 BOUQUET: Čistý, charakteristická

Více

K nákupu nad 500,-Kč. v hodnotě 147,-Kč. Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky

K nákupu nad 500,-Kč. v hodnotě 147,-Kč. Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky K nákupu nad 500,-Kč Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky v hodnotě 147,-Kč - Oliva med šampón 35ml - Oliva med kondicionér 35ml - Oliva pomeranč sprchový gel 35ml - Oliva pomeranč tělové mléko

Více

MANDLOVÝ SKOŘICOVÉ DORTÍKY ČERNÉ ČAJE. černý čaj, mandle,aroma ibišek, skořice, maliny,jahody,rybíz,růže,hrozny ANGLICKÝ KARAMEL BABIČČINA ZAHRÁDKA

MANDLOVÝ SKOŘICOVÉ DORTÍKY ČERNÉ ČAJE. černý čaj, mandle,aroma ibišek, skořice, maliny,jahody,rybíz,růže,hrozny ANGLICKÝ KARAMEL BABIČČINA ZAHRÁDKA OVOCNÉ ČAJE MANDLOVÝ SKOŘICOVÉ DORTÍKY ČERNÉ ČAJE černý čaj, mandle,aroma ibišek, skořice, maliny,jahody,rybíz,růže,hrozny ASSAM Hunwal TGFOP 1 ANGLICKÝ KARAMEL BABIČČINA ZAHRÁDKA ASSAM Golden Tippy Mokalbari

Více

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,-

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,- Ryzlink vlašský kabinetní víno 0,75 l 2 9 5, - trať Pod Mušlovem. Světle zlatavá barva, aroma je příjemně harmonické připomínající zralé jablka a hrušky, v chuti výrazná mineralita a svěží kyselinka. Hodí

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika VINNÝ LÍSTEK ROZLÉVANÁ VÍNA Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika Freschello 0,10 l 65 CZK Šumivé víno - frizzante Veneto, Itálie Veltlínské zelené 0,15 l 65

Více

Zahradní kavárna. Nápojový a jídelní lístek

Zahradní kavárna. Nápojový a jídelní lístek Zahradní kavárna Nápojový a jídelní lístek OBSAH Káva str. 1-2 Občerstvení 3 Horké nápoje 4 Studené nápoje 5 Mini menu 5 Alkoholické nápoje 6 Vínařství Kraus Mělník 7 Vinařství Líbal Horní Dunajovice 8

Více

Pesto ze sušených rajčat, slunečnicových semínek a bazalky, pečivo* - 80 Kč. Guacamole z avokáda, rajčat a červené cibulky, nachos - 85 Kč

Pesto ze sušených rajčat, slunečnicových semínek a bazalky, pečivo* - 80 Kč. Guacamole z avokáda, rajčat a červené cibulky, nachos - 85 Kč JÍDELNÍ LÍSTEK - Jídla označená tímto symbolem jsou vhodná pro vegany. - Jídla označená tímto symbolem je možno žádat ve veganské úpravě. - Jídla označená tímto symbolem se podávají i v době odpoledního

Více

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek PŘEDKRMY 100g Zvěřinová paštika se šalotkovo-brusinkovým čatní (alergen 3, 7, 12) 73 Kč 100g Filírované vlažné kachní prsíčko pečené do růžova na trhaném salátu

Více

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,-

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,- Vinná karta Vinný listek Sekty J.P.CHENET ICE EDITION Francouzský sekt polosuchý, jedinečný sekt, který se pije na ledu. Region: Francie. Doporučujeme pro jakoukoliv příležitost. 1dcl 290,- J.P.CHENET

Více

Vinařství Tanzberg Mikulov

Vinařství Tanzberg Mikulov Vinařství Tanzberg Mikulov Ryzlink rýnský 2008 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 435,- (Kč 360,-) alkohol 12,5%, zbytkový cukr 12,2 g/l, kyseliny 8 g/l Skvěle nazrálý, komplexně bohatý a vysoce ovocitý ryzlink s tolik

Více

Orientální pokrmy k čaji

Orientální pokrmy k čaji Orientální pokrmy k čaji Ku laskavému povšimnutí, nabídka rozšířena o netradiční indickou kuchyni jest. Pokrmy též veganům ku potěše. Popis jídel lehkou stravitelnost a zdravost dokazujíc. Ku čaji velejemnému

Více

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé!

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé! Katalog vína 2018 Sonneck a.s. Společnost SONNECK, a.s. působí na českém trhu od roku 1998 v oblasti dovozu a prodeje zahraničních. V současné době se výhradně věnujeme dovozu německých vín převážně z

Více

Vážení hosté, vítáme Vás v naší restauraci a přejeme Vám příjemné posezení a dobrou chuť.

Vážení hosté, vítáme Vás v naší restauraci a přejeme Vám příjemné posezení a dobrou chuť. Vážení hosté, vítáme Vás v naší restauraci a přejeme Vám příjemné posezení a dobrou chuť. Stálý jídelní lístek Hospůdka U Václava Předkrmy 100 gr Kuřecí nudličky na ledovém salátě s cherry rajčátky 65,-

Více

377 1 ks Topinka s pikantní masovou směsí sypaná sýrem (1, 3, 7, 9)* Kč

377 1 ks Topinka s pikantní masovou směsí sypaná sýrem (1, 3, 7, 9)* Kč JÍDELNÍ LÍSTEK 377 1 ks Topinka s pikantní masovou směsí sypaná sýrem (1, 3, 7, 9)*... 85 Kč 477 150 g Mix listových salátů se zastřeným vejcem, toast (1, 3, 12)*... 69 Kč Předkrmy 369 0,33 l Masový vývar

Více

Speciality na Tandooru

Speciality na Tandooru Speciality na Tandooru ( připravené na tvrdém dřevě v tradiční kavkazské peci ) alergen váha cena 1 1 LOVECKÁ VEČEŘE (4 OSOBY) Kuřecí steak 400g, vepřový šašlik 400g, lovecká klobáska500g, podávané s brambory,

Více

Vinařství Šoman. Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman. Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2011 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 295,- (Kč 230,-) výběr z hroznů, bílé víno polosladké alkohol 13%, zbytkový cukr 19,4 g/l, kyseliny 7,2 g/l Veleúspěšný vlašský

Více

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN Výběrová vína St. Antonius vinum Název této kolekce je odvozen od významného poutního místa Jižní Moravy, kaple Sv. Antonína, která je blatnickou dominantou. Výhled do krajiny z

Více

NABÍDKA CATERINGU. jednotko va cena. cena celkem. množství. slané

NABÍDKA CATERINGU. jednotko va cena. cena celkem. množství. slané CATERINGOVÁ NABÍDKA NABÍDKA CATERINGU slané množství jednotko va cena cena celkem žitný chlebíček se semínkovou raw pomazánkou 25 0 chlebíček bezlepkový s cizrnovou pomazánkou a mrkvovým salátem 25 0 chlebíček

Více

Lab Mu (Laos) Pikantní salát s vepřovým masem, čerstvým koriandrem, mátou, kafírovými listy, kořenem galangalu a červenou chilli papričkou

Lab Mu (Laos) Pikantní salát s vepřovým masem, čerstvým koriandrem, mátou, kafírovými listy, kořenem galangalu a červenou chilli papričkou Předkrmy MENU Předkrmy Pad Thai Seafood Tempura Thai seafood and lemon basil Předkrmy Thod man Kung (Thajsko) Smažené garnátové placičky s tamarindovým dipem 290 Po-Pia Thod Grob (Vietnam) Křupavé jarní

Více

Jídelní lístek pro měsíc březen

Jídelní lístek pro měsíc březen Jídelní lístek pro měsíc březen 1. týden prázdniny 2. týden 7. 3. 2016 8. 3. 2016 9. 3. 2016 10. 3. 2016 11. 3. 2016 Kmínový chléb, máslo, pažitka, jablíčko, čaj aloe s ostružinou Pórková hlavní chod Bulgurové

Více

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

To nejlepší z Asie - festival asijských chutí

To nejlepší z Asie - festival asijských chutí To nejlepší z Asie - festival asijských chutí Napařované knedlíčky Dim sum plněné pekingskou kachnou s chilli omáčkou Vietnamská hovězí polévka Pho Bo Indonéská smažená rýže Nasi Goreng s kuřecím masem

Více

Orientální pokrmy k čaji

Orientální pokrmy k čaji Orientální pokrmy k čaji Ku laskavému povšimnutí, nabídka rozšířena o netradiční indickou kuchyni jest. Pokrmy též veganům ku potěše. Popis jídel lehkou stravitelnost a zdravost dokazujíc. Ku čaji velejemnému

Více

Jídelní lístek pro měsíc září

Jídelní lístek pro měsíc září Jídelní lístek pro měsíc září 1. týden 1. 9. 2016 Pátek 2. 9. 2016 -- oběd polévka Zeleninová hlavní chod 1 Boloňské špagety sypané sýrem nápoj čaj jablko s echinaceou, mléko, voda -- oběd polévka Krupicová

Více

http://www.zlinskedumy.cz

http://www.zlinskedumy.cz Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast Autor Ročník 4., 3. Obor CZ.1.07/1.5.00/34.0514 Datum 25. 11. 2012 Anotace Použité zdroje a odkazy III/2 Inovace a zkvalitnění výuky

Více

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek

Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek Restaurace Lovecká Bašta Jídelní lístek PŘEDKRMY 101 100g Zvěřinová paštika se šalotkovo-brusinkovým čatní (alergen 3, 7, 12) 73 Kč 102 100g Filírované vlažné kachní prsíčko pečené do růžova na trhaném

Více

Veltlínské zelené polosladké bílé víno odrůdové jakostní 0,75 l 189,00 Kč. Müller Thurgau suché bílé víno jakostní 0,75 l 189,00 Kč

Veltlínské zelené polosladké bílé víno odrůdové jakostní 0,75 l 189,00 Kč. Müller Thurgau suché bílé víno jakostní 0,75 l 189,00 Kč Naše vinařství vzniklo v roce 1992 přirozeným vývojem a vyvíjelo se během 20 let od malého sklepa až po dnešní moderní vinařství, které se hlásí k modernímu stylu nejenom architekturou a vybavením, ale

Více

Jídelní lístek pro měsíc září

Jídelní lístek pro měsíc září Jídelní lístek pro měsíc září 1. týden přesnídávka oběd polévka hlavní chod nápoj 1. 9. 2015 2. 9. 2015 3. 9. 2015 4. 9. 2015 Přesnídávka xx oběd polévka Z červené čočky hlavní chod 1 Boloňské špagety

Více

Pondělí 2.11.2015. Úterý 3.11.2015. Středa 4.11.2015. Čtvrtek 5.11.2015. Pátek 6.11.2015. 02.11.2015 do 30.11.2015

Pondělí 2.11.2015. Úterý 3.11.2015. Středa 4.11.2015. Čtvrtek 5.11.2015. Pátek 6.11.2015. 02.11.2015 do 30.11.2015 Pondělí 2.11.2015 Úterý 3.11.2015 Středa 4.11.2015 Čtvrtek 5.11.2015 Pátek 6.11.2015 Asijská polévka s kuřecím masem (obsahuje al.: 01, 07, 09) Zeleninový guláš, celozrnné pečivo (obsahuje al.: 01, 03,

Více

Korunní nabídka ,69 363,63. Budvar 1 2 0,5l sklo

Korunní nabídka ,69 363,63. Budvar 1 2 0,5l sklo Korunní nabídka Po - Pá: 8:00-1 8:00 So: 8:00-1 3:00 Ne: 1 0:00-1 5:00 Budvar 1 2 0,5l sklo tel: 603 887 866 www.korunapb.cz fb.com/korunapb info@korunapb.cz Březnická 390 Příbram IV 261 01 1 1,99 č. 1

Více

SLANÉ ŽITNÝ CHLEBÍČEK SE SEMÍNKOVOU RAW POMAZÁNKOU CHLEBÍČEK POHANKOVÝ S CIZRNOVOU POMAZÁNKOU A MRKVOVÝM SALÁTEM

SLANÉ ŽITNÝ CHLEBÍČEK SE SEMÍNKOVOU RAW POMAZÁNKOU CHLEBÍČEK POHANKOVÝ S CIZRNOVOU POMAZÁNKOU A MRKVOVÝM SALÁTEM SLANÉ ŽITNÝ CHLEBÍČEK SE SEMÍNKOVOU RAW POMAZÁNKOU Složení: žitný chléb (bio žitná celozrnná mouka, bio žitný celozrnný kvásek, voda, kmín, sůl), semínková pomazánka se sušenými rajčaty (slunečnicová semínka,

Více

V í t á m e V á s! RESTAURACE VINAŘSTVÍ KOVACS

V í t á m e V á s! RESTAURACE VINAŘSTVÍ KOVACS V í t á m e V á s! V naší restauraci v rodinném vinařství Kovacs pro Vás připravujeme tradiční moravská jídla z čerstvých surovin, která můžete doplnit vynikajícími moravskými víny. A pokud plánujete firemní

Více

(KAMADET V CHILLI PAPRIČKÁCH, KAMADET V ČERNÉM PEPŘI, BALKÁNSKÝ SÝR PROVENSÁL) 100 gr HOVĚZÍ TATARÁK S OMÁČKOU Z PAPRIČEK JALLAPEŇOS 110,- Kč

(KAMADET V CHILLI PAPRIČKÁCH, KAMADET V ČERNÉM PEPŘI, BALKÁNSKÝ SÝR PROVENSÁL) 100 gr HOVĚZÍ TATARÁK S OMÁČKOU Z PAPRIČEK JALLAPEŇOS 110,- Kč STUDENÉ PŘEDKRMY 70 gr DOMÁCÍ PAŠTIKA S JÁTRY A COGNACEM PEČENÁ VE SLANINĚ S VINNÝM ŽELÉ 70,- Kč 100 gr KRÁJENÁ SUŠENÁ KLOBÁSA 65,- Kč 100 gr VÝBĚR ZAUZENÝCH SÝRŮ 48,- Kč (S OLIVAMI, S VLAŠSKÝMI OŘECHY,

Více

Předkrmy. Polévky a saláty

Předkrmy. Polévky a saláty Předkrmy BRUSCHETTA S RAJČATY Grilovaná křupavá bagetka s česnekem, olivovým olejem, čerstvými rajčaty a bazalkou (1) GRILOVANÝ SÝR HALLOUMI Grilovaný sýr Halloumi s vodním melounem a bazalkovo-mátovým

Více

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum Malastrana Bock Bock je označení pro silné, hutné, polotmavé speciální pivo, jež je ideální do chladných zimních měsíců. Pro Bock je typická dlouhá doba ležení a také speciální složení sladů, které způsobují

Více

Předkrmy 69,-- 79,-- 69,-- 75,-- 49,-- 69,--

Předkrmy 69,-- 79,-- 69,-- 75,-- 49,-- 69,-- Předkrmy 100g Pomazánka z vepřových výpečků s cibulkou, čerstvý chléb 90g Uzené pstruží filátko, bylinkové máslo, toast 120g Špízky z baby mozzarellky a cherry rajčátek na čerstvém salátu 150g Kuřecí ragů

Více

Předkrmy. Polévky a saláty

Předkrmy. Polévky a saláty Předkrmy BRUSCHETTA S RAJČATY Grilovaná křupavá bagetka s česnekem, olivovým olejem, čerstvými rajčaty a bazalkou (1) GRILOVANÝ SÝR HALLOUMI Grilovaný sýr Halloumi s vodním melounem a bazalkovo-mátovým

Více

NABÍDKOVÝ LIST. SENDVIČE - Světlý chléb zadělávaný mlékem KÓD PRODUKT GRAMÁŽ / OBSAH CENA VČ DPH

NABÍDKOVÝ LIST. SENDVIČE - Světlý chléb zadělávaný mlékem KÓD PRODUKT GRAMÁŽ / OBSAH CENA VČ DPH NABÍDKOVÝ LIST Svacinari.cz s.r.o. S.K.Neumanna 1135/22 Praha 8 182 00 IČ: 02785064 DIČ: CZ02785064 SENDVIČE - Světlý chléb zadělávaný mlékem KÓD PRODUKT GRAMÁŽ / OBSAH CENA VČ DPH ITALSKÝ (bazalkové pesto,

Více

do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek

do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Pondělí 2.10.2017 Přesnídávka Celozrnné pečivo s pomazánkou z karotky, kakao (A: 01,03,07,11) Polévka Rýžová s vejcem (A: 03,09) Oběd Milánské špagety se sýrem, nápoj granátové jablko (koktejl), hroznové

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

100 g Tatarský biftek z pravé hovězí svíčkové s česnekovými topinkami 160,-

100 g Tatarský biftek z pravé hovězí svíčkové s česnekovými topinkami 160,- Předkrmy 100 g Tatarský biftek z pravé hovězí svíčkové s česnekovými topinkami 160,- 60 g Kuřecí prso pečené v panchettě se salátem tzatziky a česnekovou bagetou 62,- 80 g Tatarský biftek z lososa s kopečkem

Více

15. 300g Caesar salát 139,- (římský salát, kuřecí maso, parmazán, ančovičkový dresink, krutony)

15. 300g Caesar salát 139,- (římský salát, kuřecí maso, parmazán, ančovičkový dresink, krutony) Předkrmy 1. 100g Tataráček z lososa na listovém salátu, toustový chléb 92,- 2. 100g Domácí paštika na brusinkovém soté s konfitovaným pomerančem 79,- a omáčkou z červeného vína, pečivo 3. 100g Na plátky

Více

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená.

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Moravská vína bílá Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu. Chuť výrazně ovocitá, připomínající zralé kiwi. Květinová

Více

Hotel Arnica Jídelní lístek

Hotel Arnica Jídelní lístek Jídelní lístek Studené předkrmy 0101 200g Sýrová studená mísa (sýr eidam,uzený sýr, hermelín,niva,másl) 70 Kč 0102 100g Salám s cibulí 35 Kč 0103 350g Velká studená mísa 115 Kč (šunkový salám,eidam,uzený

Více

Jídelní lístek

Jídelní lístek 1. - 4. 3. 2016 Úterý Rohlík s máslem a džemem, kakao (1,7) Polévka z červené čočky (1,7,9) Zapečené rybí filé se sýrem, bramborová kaše, třešňový kompot, rybízový čaj (1,4,7) Toustový chléb s ledovým

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK Penzion Pod Rozhlednou

JÍDELNÍ LÍSTEK Penzion Pod Rozhlednou JÍDELNÍ LÍSTEK Penzion Pod Rozhlednou Studený předkrm: Cena Kč Utopenec, chléb 35,- Chléb se sádlem (cibule, okurek), pečivo 25,- Nakládaný Camembert, pečivo 39,- Talíř se třemi druhy sýrů, pečivo 49,-

Více

Menu únor 2015. 2. Tradiční domácí kuchyně Přírodní kuřecí plátek přírodní na bylinkách s restovanou teplou zeleninou a brambůrky na másle

Menu únor 2015. 2. Tradiční domácí kuchyně Přírodní kuřecí plátek přírodní na bylinkách s restovanou teplou zeleninou a brambůrky na másle 2.2. PO *Zeleninová polévka s mořskou řasou a krupkami Přírodní kuřecí plátek přírodní na bylinkách s restovanou teplou zeleninou a brambůrky na másle 5. Fit / GF, V/ Zeleninová polévka s mořskou řasou

Více

do Čtvrtek Pátek

do Čtvrtek Pátek Čtvrtek 1.11.2018 Přesnídávka Chléb s tuňákovou pomazánkou, čaj (A: 01,04,07) Polévka Brokolicová krémová (A: Oběd Zeleninové bulgureto s kuřecí masem, zelný salát s řepou, čaj, ovocný jogurt (A: 01,07,09)

Více

Duben 2010. týden 1.4. až 4.4. čtvrtek 1.4.2010. pátek 2.4.2010. Velikonoční prázdniny. Velikonoční prázdniny

Duben 2010. týden 1.4. až 4.4. čtvrtek 1.4.2010. pátek 2.4.2010. Velikonoční prázdniny. Velikonoční prázdniny týden 1.4. až 4.4. čtvrtek 1.4.2010 pátek 2.4.2010 Velikonoční prázdniny Velikonoční prázdniny změna jídelníčku vyhrazena Strana 1 http://www.zspribram.cz pondělí 5.4.2010 Duben 2010 týden 5.4. až 11.4.

Více

1. Tie Guanyin [thie kuan-jin] -,,železná bohyně milosrdenství

1. Tie Guanyin [thie kuan-jin] -,,železná bohyně milosrdenství 1. Tie Guanyin [thie kuan-jin] -,,železná bohyně milosrdenství Čína, Fu-ťien, nejznámější polozelený - středně oxidovaný - čaj, vyrábí se v mnoha rozličných sortách, masivní (pevný) list je obvykle volněji

Více

PŘEDKRMY. Papadum 1 Ks. 14 Kč. Masala Papadum 1 Ks. 18 Kč. Paneer Pakora 6 Ks. 59 Kč. Tandoori kuře

PŘEDKRMY. Papadum 1 Ks. 14 Kč. Masala Papadum 1 Ks. 18 Kč. Paneer Pakora 6 Ks. 59 Kč. Tandoori kuře PŘEDKRMY Papadum 1 Ks. 14 Kč Indické čočkové chipsy podávané s čatní( A12, A7 ) Masala Papadum 1 Ks. 18 Kč Indické čočkové chipsy podávané s čatní ( A12, A7 ) Zeleninová Pakora 6 Ks. 55 Kč Smažená zelenina,

Více

Speciality regionální kuchyně:

Speciality regionální kuchyně: 1 2 Studené předkrmy: 80 g Uzený pstruh servírovaný s křenovou pěnou, cibulkou, mladým citronem a toustem 80 g Domácí paštika z husích jater v jemné pepřové krustě, s brusinkami a čerstvým chlebem 78,-

Více

Pinot Gris 0,75 l. Chardonnay 0,75 l. Torrontes 0,75 l. Sauvignon Blanc 0,75 l

Pinot Gris 0,75 l. Chardonnay 0,75 l. Torrontes 0,75 l. Sauvignon Blanc 0,75 l 501345 Pinot Gris 0,75 l Chardonnay 0,75 l Velmi populární odrůda vznikla pravděpodobně v Burgundsku, jako mutace Rulandského modrého. Jde o víno zlatožluté barvy s medově nasládlou vůní se závanem pomeranče.

Více

Studené předkrmy. Saláty. Studená kuchyně. Šunkový koktejl na listu salátu, zdobený vlašskými ořechy a jablky, podávaný s opečeným toastem.

Studené předkrmy. Saláty. Studená kuchyně. Šunkový koktejl na listu salátu, zdobený vlašskými ořechy a jablky, podávaný s opečeným toastem. 80g Studené předkrmy Šunkový koktejl na listu salátu, zdobený vlašskými ořechy a jablky, podávaný s opečeným toastem 43 Kč 80g Variace šunkových roliček s křenovou šlehačkou a chřestem, pečivo Saláty Těstovinový

Více

MATCHA V NABÍDCE MATCHA RITUALS 98,- MATCHA MASALA LATTÉ HOT 0,4l 87,-

MATCHA V NABÍDCE MATCHA RITUALS 98,- MATCHA MASALA LATTÉ HOT 0,4l 87,- LÍSTEK ČAJOVÝ -15- MATCHA V NABÍDCE MATCHA RITUALS 98,- Japonský obřadní práskový čaj tradičně šlehaný v chawanu 100 ml. MATCHA MASALA LATTÉ HOT 0,4l 87,- Horký nápoj připravený z japonského čaje Matcha,

Více

KUŘECÍ ŘÍZEČKY S HRANOLKY MINI PASTA BOLOGNESE PÁREČKY S BRAMBOROVOU KAŠÍ HUMMUS BI LAHMI

KUŘECÍ ŘÍZEČKY S HRANOLKY MINI PASTA BOLOGNESE PÁREČKY S BRAMBOROVOU KAŠÍ HUMMUS BI LAHMI Dětské menu DĚTSKÉ MENU KUŘECÍ ŘÍZEČKY S HRANOLKY MINI PASTA BOLOGNESE PÁREČKY S BRAMBOROVOU KAŠÍ Předkrmy Předkrmy HUMMUS HUMMUS BI TAHINI 168Kč Hummus sezamovou tahinou, zlatohnědé cibulky, podávané

Více

Jídelní lístek. 100 g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks

Jídelní lístek. 100 g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks Jídelní lístek Předkrmy: (doba přípravy 20 25 min.) 100 g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks (A: 1,3,5,6,7,10) 1 ks Topinka s kuřecí směsí (A: 1,3,6,7,10) (kuřecí prsa, kečup, paprika, pór, sýr

Více

97-6501 JONES Variace ovocná - papír 4x10x2g AL Ceylonský čaj s aroma citronu, višně, jahody,meruňky Cena: 111,- Kč/ks

97-6501 JONES Variace ovocná - papír 4x10x2g AL Ceylonský čaj s aroma citronu, višně, jahody,meruňky Cena: 111,- Kč/ks 97-6501 JONES Variace ovocná - papír 4x10x2g AL Ceylonský čaj s aroma citronu, višně, jahody,meruňky Cena: 111,- Kč/ks 97-7660 Sypaný cejlonský čaj 100g černý, s kousky brusinek, chrpy, modré malvy, jahody,

Více

vodňansku (1, 7, 9, 10, 11, 1a), Brambory,

vodňansku (1, 7, 9, 10, 11, 1a), Brambory, JÍDELNÍ LÍSTEK NA OBDOBÍ OD.. 27 DO 5.. 27 Po.. S 2D / Káva (b, d),, Chléb ks (, Polévka kroupová (,, 6, 7,, b), Kuře po 7), Rohlík ks (,, 7, ), vodňansku (, 7,,,, a), Brambory, Máslo ks (7), Vejce vařené

Více

Jídelní lístek pro měsíc březen 2017

Jídelní lístek pro měsíc březen 2017 Jídelní lístek pro měsíc březen 2017 1. týden 1. 3. 2017 2. 3. 2017 3. 3. 2017 Grahamová veka, sýrová pomazánka, ředkvička, čaj citrónový s withanií Mrkvová s hráškem Špagety s rajčatovou omáčkou (bezmasé)

Více