Krajský úřad Ústeckého kraje

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Krajský úřad Ústeckého kraje"

Transkript

1 Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 4883/2012/KUUK 394/KON/2011 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec Račetice, IČ: za rok 2011 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření byla vypracována na základě Zápisu z dílčího přezkoumání hospodaření a na základě výsledku konečného přezkoumání hospodaření. Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: na základě 42 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích. Přezkoumání proběhlo v obci Račetice se sídlem Račetice 11, Chomutov. Přezkoumání vykonaly: Ing. Věra Pelikánová - kontrolor pověřený řízením přezkoumání Bc. Soňa Beyblová - kontrolor Zástupci územního samosprávného celku: Vlastislav Hofman - starosta obce Jarmila Ježková - účetní obce

2 A. Přezkoumané písemnosti Při přezkoumání hospodaření ÚSC Račetice bylo postupováno dle 2 a 3 zákona č. 420/2004 Sb. I. Výběrovým způsobem byly prověřovány následující písemnosti: Druh písemnosti Popis písemnosti Návrh rozpočtu - zveřejněn v souladu s 11 zákona č. 250/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Pravidla - rozpočtové provizorium na rok 2011 schváleno ZO dne ve rozpočtového výši 1/12 schváleného rozpočtu roku 2010 na jeden kalendářní měsíc. provizoria Rozpočtová opatření RO č. 1/2011 schváleno ZO dne , RO č. 2/2011 schváleno ZO dne Rozpočtový výhled - sestaven na rok 2012 a Schválený rozpočet - projednán a schválen ZO dne jako vyrovnaný. Závěrečný účet - zveřejněn v souladu s 17 zákona č. 250/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů, schválen ZO dne včetně zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření. Bankovní výpis - zůstatky výpisů (2x KB) k ) a k s rozvahovými účty - SU 231 ZBU ve výši 129,94 Kč a SU 281 krátkodobé úvěry (kontokorent) ve výši ,48 Kč, k SÚ 231 ZBÚ ve výši ,85 Kč a SÚ 281 krátkodobé úvěry (kontokorent) ve výši ,59 Kč Dohoda o hmotné - uzavřena s administrativní pracovnicí - odpovědnost za svěřené hodnoty odpovědnosti a případný schodek. Evidence závazků - smlouva uzavřená mezi obcí Račetice a akciovou společností Královopolská RIA, a.s., závazek ve výši ,-Kč. Faktura - výběrovým způsobem prověřeny došlé faktury měsíce srpna a září 2011 a vydané faktury za období a prosinec Hlavní kniha k , výpis SU 378. Inventurní soupis - směrnice k inventarizaci, plán inventur, inventurní soupisy, majetku a závazků inventarizační zpráva. Kniha došlých faktur - předložena k a k (účetní proqrarn KEO). Kniha odeslaných - předložena k a k (účetní program KEO). faktur Odměňování členů - prověřena funkční odměna neuvolněného místostarosty, předsedy zastupitelstva výboru, člena výboru. Pokladní doklad - výběrovým způsobem prověřeny doklady měsíce srpna, září a prosince Pokladní kniha - předložena k a k (účetní program KEO). (deník) Příloha rozvahy - předložena k a k (účetní program KEO). Rozvaha - předložena k , k a k (účetní program KEO). Učetní deník - předložen k a k (účetní program KEO). Učetní doklad - výběrovým způsobem prověřeny doklady měsíce srpna, září a prosince Učtový rozvrh - platný pro rok Výkaz pro hodnocení - předložen k a k a k (účetní proqrarn Strana 2 (Celkem 10)

3 plnění rozpočtu KEO). Pracovní smlouvy - administrativní pracovnice ze dne včetně platových výměrů Smlouvy a další - UZ 13101, UZ 13234, UZ prověřováno z hlediska uvedení účelu materiály k přijatým na dokladech, správného zaúčtování, označení příjmů i výdajů účelovým účelovým dotacím znakem. Smlouvy nájemní - nájemní smlouva č 152/6/ na rodinný dům čp. 152 včetně st. p. č 412/119 v k.ú. Račetice. Smlouvy o převodu - prověřen postup prodeje nemovitého majetku u p.p.č. 412/231 a majetku (koupě, 412/230 v k.ú. Račetice prodej, směna, převod) Smlouvy o Smlouva o sdružení finančních prostředků a majetku mezi Bytovým sdružených družstvem Račetice a Obcí Račetice - z předložených dokumentů prostředcích vyplývá, že celkové náklady ve výši ,- Kč byly hrazeny takto: vklad obce ve výši ,- Kč byl pokryt z dotace MMR, vklad družstevníků ve výši Kč, byl uhrazen při podpisu smlouvy, vklad družstva ve výši ,- Kč byl pokryt půjčkou ve výši ,- Kč, rozdíl ve výši ,- Kč nebyl doložen. Z nájemní smlouvy vyplývá, že družstevník hradí družstvu celkem nájemné ve výši 4 120,- Kč. Uvedená částka se skládá: 1 121,- Kč nájemné, které není hrazeno obci, ale uvedená částka je použita na umoření částky ve výši ,- Kč 2879,- Kč - splátka úvěru v celkové výši ,- Kč 120,- Kč služby Smlouvy ostatní smlouva o výhradním prodeji a exkluzivitě ze dne Zveřejněné záměry o - doložka k p.p.č. 412/231 a 412/230 v k.ú. Račetice. nakládání s majetkem Informace o přijatých - zaslána na KUUK dne opatřeních (zák. 420/2004 Sb., 320/2001 Sb., apod.) Vnitřní předpis a - platné pro rok směrnice Zápisy z jednání - ze dne , , , , , zastupitelstva včetně , , usnesení Cinnost kontrolního a - zápis z kontroly provedené FV ze dne a , finančního výboru - zápis z kontroly provedené KV ze dne II. Zástupce ÚSC Račetice prohlašuje, že: obec má zastavený majetek, obec má zřízena věcná břemena, obec neuskutečnila žádné akce, podléhající zadávacímu řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, obec nesdružuje prostředky, obec provozuje hospodářskou činnost obec je zřizovatelem příspěvkové organizace, obec je zřizovatelem organizační složky, Strana 3 (Celkem 10)

4 obec má majetkovou účast na podnikání jiných osob, obec nehospodaří s majetkem státu. B. Zjištění z konečného dílčího přezkoumání Při přezkoumání hospodaření ÚSC Račetice nebyly zjištěny méně závažné chyby a nedostatky. byly zjištěny následující závažné chyby a nedostatky: Předmět: Zákon č. 420/2004 Sb. 2 odst. 2 písmo h) účetnictví vedené územním celkem Právní předpis: Vyhláška č. 410/2009 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro některé vybrané účetní jednotky 14 odst. 8 - Územní celek chybně účtovalo nedokončeném dlouhodobém hmotném majetku., Výdaje na budoucí investici realizované dle smlouvy o výhradním prodeji a exkluzivitě ze dne v celkové výši ,- Kč zařazeny na položku 6121 (k datu bez daňového dokladu) - Budovy, haly a stavby byly chybně zaúčtovány na SÚ Krátkodobé poskytnuté zálohy. (účetní doklady č , , ze dne ). Dle 14 Prováděcí vyhlášky č. 410/2009 Sb., měla záloha na budoucí investici být zaúčtována na SÚ Poskytnuté zálohy na dlouhodobý hmotný majetek. C. Plnění opatření k odstranění nedostatků a) zjištěných v minulých letech - byly zjištěny následující méně závažné chyby a nedostatky: Předmět: Zákon č. 420/2004 Sb. 2 odst. 2 písmo a) nakládání a hospodaření s majetkem ve vlastnictví územního celku Právní předpis: Zákon č. 116/1990 Sb., o nájmu a pronájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů 3 - Nájemní smlouva na nebytové prostory neobsahovala povinné náležitosti. (napraveno), Nájemní smlouva musí obsahovat účel podnikání, údaj o předmětu podnikání v provozovně umístěné v pronajatém nebytovém prostoru. - Zpráva o přijatých opatření a nápravě nedostatků zjištěných při přezkoumání hospodaření obce Račetice (splněno dne: ) - Byl vyhotoven dodatek č. 1 k Smlouvě o pronájmu části nemovitosti s doplněním výše uvedených náležitostí - byly zjištěny následující závažné chyby a nedostatky: Předmět: Zákon č. 420/2004 Sb. 2 odst. 2 písmo a) nakládání a hospodaření s majetkem ve vlastnictví územního celku Právní předpis: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů Strana 4 (Celkem 10)

5 38 odst. 1 - Majetek obce nebyl využíván účelně a hospodárně v souladu se zájmy obce a úkoly vyplývajícími ze zákonem vymezené působnosti. (nenapraveno), Nejsou dodrženy podmínky smlouvy o sdružení finančních prostředků a majetku uzavřené mezi Bytovým družstvem Račetice a Obec Račetice ze dne V článku II. je uvedeno, že nájemné bude výnosem Obce Račetice. Z předložených účetních dokladů vyplývá, že o nájemném obec neúčtuje. Nedaňové příjmy z nájemného nejsou součástí rozpočtu obce. - Zpráva č.j /2011 (nesplněno) - Zpráva o přijatých opatření na nápravě nedostatků 38 odst. 7 - Obec trvale nesledovala, zda dlužníci včas a řádně plní své závazky, a nezabezpečila, aby nedošlo k promlčení nebo zániku z nich vyplývajících práv. (nenapraveno), Zastupitelstvo obce dne odsouhlasilo Bytovému družstvu Račetice splátky o výpůjčce ve výši ,- Kč. Na SÚ Poskytnuté návratné finanční výpomoci dlouhodobé - je zaúčtována nezaplacená výpůjčka ve výši ,- Kč. Obec nesledovala zde dlužník včas a řádně plní své závazky, neposlala upomínky. Na zasedání zastupitelstva dne byla podána pouze informace o stavu nezaplacených pohledávek, nebylo přijato žádné usnesením, nelze hovořit o novém splátkovém kalendáři. - Zpráva č.j /2011 (nesplněno) - Zpráva o přijatých opatření na nápravě nedostatků, K obec eviduje pohledávku po splatnosti ve výši ,- Kč. 38 odst. 7 - Obec trvale nesledovala, zda dlužníci včas a řádně plní své závazky, a nezabezpečila, aby nedošlo k promlčení nebo zániku z nich vyplývajících práv. (nenapraveno), Finanční prostředky ve výši ,- Kč půjčené Bytovému družstvu byly dodatečně schváleny ZO dne ZO schválilo tři splátky - prosinec 2009, leden, únor Bytové družstvo Račetice neuhradilo dohodnuté splátky. Na základě upozornění ze Zápisu z dílčího přezkoumání hospodaření obce za rok 2010 informoval starosta obce zastupitelstvo o stavu nezaplacených finančních prostředků. Zastupitelstvo obce vzalo tyto informace na vědomí, nepřijalo žádné nové usnesením, z tohoto důvodu nelze uzavřít nový splátkový kalendář ve výši ,- Kč. - Zpráva č.j /2011 (nesplněno) - Zpráva o přijatých opatření na nápravě nedostatků b) zjištěných při dílčím přezkoumání za rok 2011 byly zjištěny následující závažné chyby a nedostatky: Předmět: Zákon Č. 420/2004 Sb. 2 odst. 1 písmoa) plnění příjmů a výdajů rozpočtu včetně peněžních operací, týkajících se rozpočtových prostředků Strana 5 (Celkem 10)

6 Právní předpis: Zákon č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole, ve znění pozdějších předpisů 26 odst. 1 písmo a) - Uvnitř orgánu veřejné správy nebyla zajištěna předběžná řídící kontrola plánovaných a připravovaných operací vedoucím tohoto orgánu nebo vedoucími zaměstnanci jím pověření k nakládání s veřejnými prostředky orgánu veřejné správy jako příkazci operací. (nenapraveno), - likvidační lístky k fakturám neobsahovaly podpisy příkazce operace - zjištěno vzorku - likvidační lístek k OF č. 11/181 - účetní deník č. 48 účetní doklad č.181. Právní předpis: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 43 - Závěrečný účet obce nebyl projednán zastupitelstvem obce do 30. června následujícího roku. (nenapraveno), - závěrečný účet byl projednán a schválen dne odst. 2 - Starosta rozhodl v rozporu s ustanovením 99 odst. 2. (nenapraveno), - obec hradí mzdové náklady pracovního místa obsazeného paní Kirchmajerovou, což je v rozporu s usnesením ZO č. 21/2011 ze dne Právní předpis: Zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů 13 odst. 1 - Do doby schválení rozpočtu se rozpočtové hospodaření neřídilo pravidly rozpočtového provizoria. (nenapraveno), - usnesením zastupitelstva obce č. 32/2010 ze dne bylo schváleno rozpočtové provizorium na rok 2011 ve výši 1/12 schváleného rozpočtu roku 201Ona jeden kalendářní měsíc - pravidla rozpočtového provizoria nebyla dodržena (prověřený vzorek = měsíc leden, únor a březen Předmět: Zákon č. 420/2004 Sb. 2 odst. 2 písmo a) nakládání a hospodaření s majetkem ve vlastnictví územního celku Právní předpis: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 119 odst. 1 - Složení finančního výboru nebylo v souladu se zákonem. (nenapraveno), - administrativní pracovnice obce se kterou byla uzavřena hmotná odpovědnost za svěřené hodnoty obce a která zastupuje účetní obce a disponuje s rozpočtovými prostředky (pokladní operace). 38 odst. 1 - Majetek obce nebyl využíván účelně a hospodárně v souladu se zájmy obce a úkoly vyplývajícími ze zákonem vymezené Strana 6 (Celkem 10)

7 působnosti. (nenapraveno), Majetek obce nebyl využíván účelně a hospodárně v souladu se zájmy obce a úkoly vyplývajícími ze zákonem vymezené působnosti. Nejsou dodrženy podmínky smlouvy o sdružení finančních prostředků a majetku uzavřené mezi Bytovým družstvem Račetice a Obec Račetice ze dne V článku II. je uvedeno, že nájemné bude výnosem Obce Račetice. Z předložených účetních dokladů vyplývá, že o nájemném obec neúčtuje. Nedaňové příjmy z nájemného nejsou součástí rozpočtu obce. Předmět: Zákon Č. 420/2004 Sb. 2 odst. 2 písmo h) účetnictví vedené územním celkem Právní předpis: Zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů 11 odst. 1 písmo f) - Účetní doklady neobsahovaly podpisový záznam odpovědné osoby. (napraveno), - účetní doklady neobsahovaly podpis osoby odpovědné za účetní případ (vybraný vzorek úč. doklad č. 181). - výběrovým způsobem prověřeny doklady měsíce prosince. (splněno dne: ) 33a odst Územní celek nestanovil vnitřním předpisem oprávnění, povinnosti a odpovědnost osob, vztahující se k připojování podpisového záznamu. (napraveno), - podpisové vzory neobsahovaly dispoziční oprávnění. - dispoziční oprávnění doplněno. (splněno dne: ) 8 odst. 1 a 3 - Účetnictví nebylo úplné, jelikož nebyly zaúčtovány všechny účetní případy týkající se účetního období. (nenapraveno), V účetním období use neúčtovalo uvedených skutečnostech v souladu s účetními metodami dle 3 zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví. Náklady a výnosy neodpovídají skutečnosti - není účtováno o nájemném 72 bytových jednotek. úse nedodržel povinnost 8 zákona č. 563/1991 Sb., účetnictví je nesprávné, neúplné, neprůkazné. O.Závěr I. Při přezkoumání hospodaření ÚSC Račetice za rok 2011 byly zjištěny závažné chyby a nedostatky ( 10 odst. 3 písmo c) zákona č, 420/2004 Sb.): Strana 7 (Celkem 10)

8 c2) neprůkazné Účetnictví nebylo úplné, jelikož nebyly zaúčtovány všechny účetní případy týkající se účetního období. Územní celek chybně účtovalo nedokončeném dlouhodobém hmotném majetku. c4) překročení působnosti, porušení povinnosti Do doby schválení rozpočtu se rozpočtové hospodaření neřídilo pravidly rozpočtového provizoria. Majetek obce nebyl využíván účelně a hospodárně v souladu se zájmy obce a úkoly vyplývajícími ze zákonem vymezené působnosti. Složení finančního výboru nebylo v souladu se zákonem. Starosta rozhodl v rozporu s ustanovením 99 odst. 2. Uvnitř orgánu veřejné správy nebyla zajištěna předběžná řídící kontrola plánovaných a připravovaných operací vedoucím tohoto orgánu nebo vedoucími zaměstnanci jím pověření k nakládání s veřejnými prostředky orgánu veřejné správy jako příkazci operací. Závěrečný účet obce nebyl projednán zastupitelstvem obce do 30. června následujícího roku. c5) neodstranění nedostatků zjištěných při dílčím přezkoumání Do doby schválení rozpočtu se rozpočtové hospodaření obce neřídilo pravidly rozpočtového provizoria schválenými usnesením zastupitelstva obce č. 32/2010 ze dne , tím se obec dopustila správního deliktu dle 22a zákona č. 250/2000 Sb. II. Při přezkoumání hospodaření ÚSC Račetice za rok 2011 byla zjištěna rizika dle 10 odst. 4 písmo a) zákona č. 420/2004 Sb. stav finančních prostředků a vysoký podíl závazků evidovaných na rozvahových účtech územního samosprávného celku může negativně ovlivnit hospodaření obce v budoucnosti. Strana 8 (Celkem 10)

9 III. Při přezkoumání hospodaření ÚSC Račetice za rok 2011 byly zjištěny dle 10 odst. 4 písmo b) zákona č, 420/2004 Sb. následující podíly a) podíl pohledávek na rozpočtu územního celku 8,63 % b) podíl závazků na rozpočtu územního celku 63,47 % c) podíl zastaveného majetku na celkovém majetku územního celku 0,00 % Komentář: vysoký podíl závazků je evidován v ROZVAZE na SÚ 378 ve výši ,- Kč (jedná se zejména o půjčené prostředky od firmy KRÁLOVOPOLSKÁ RIA, a.s. Brno a firmy TENZA, a.s. Brno) a na SÚ 281 (kontokorent ve výši ,50 Kč Dne Podpisy kontrolorů: Ing. Věra Pelikánová kontrolor pověřený řízením přezkoumání y~',;r/..~_,,/' 1...?. Bc. Soňa Beyblová kontrolor... ~ '. S obsahem zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Račetice o počtu 10 stran byl seznámen a jeho stejnopis číslo 1 obdržel -- Dne: Obec Račetfc é Račetice 11, 438 O 1 Žatec Vlastis IČO: č.ú /0100 Rozdělovník. Stejnopis Počet výtisků Předáno Převzal 1 1 Obec Račetice Vlastislav Hofman KÚ ÚK 2 1 oddělení PHO Ing. Věra Pelikánová Strana 9 (Celkem 10)

10 Poznámka: Tato zpráva o výsledku přezkoumání je současně i návrhem zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření a obsahuje i výsledky konečného dílčího přezkoumání. Konečným zněním zprávy se stává okamžikem marného uplynutí lhůty stanovené v 6 odst. 3 písmo I) zákona č. 420/2004 Sb., k možnosti podání písemného stanoviska kontrolorovi pověřenému řízením přezkoumání na adresu Krajského úřadu Ústeckého kraje. Územní celek je ve smyslu ustanovení 13 odst. 1 písmo b) zákona č. 420/2004 Sb., povinen přijmout opatření k nápravě chyb a nedostatků uvedených v této zprávě o výsledku přezkoumání hospodaření a podat o tom písemnou informaci příslušnému přezkoumávajícímu orgánu (Krajský úřad Ústeckého kraje, odbor kontroly, Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem), a to nejpozději do 15 dnů po projednání této zprávy spolu se závěrečným účtem v orgánech územního celku. Územní celek je dále ve smyslu ustanovení 13 odst. 2 zákona č. 420/2004 Sb., povinen v informacích podle ustanovení 13 odst. 1 písmo b) téhož zákona uvést lhůtu, ve které podá příslušnému přezkoumávajícímu orgánu písemnou zprávu o plnění přijatých opatření a v této lhůtě příslušnému přezkoumávajícímu orgánu uvedenou zprávu zaslat. Za nesplnění těchto povinností lze uložit územnímu celku dle ustanovení 14 písmo ř), g), h) zákona č, 420/2004 Sb. pořádkovou pokutu až do výše Kč. Strana 10 (Celkem 10)

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 2267/2014/KUUK 274/KON/2013 Stejnopis č. 2 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 1851/2012/KUUK 370/KON/2011 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 189/2016/KUUK 614/KON/2015 ZPRÁVA přezkoumání hospodaření obec Siřejovice, IČ: 00264369 za

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací čislo.: 1552/2013/KUUK 504/KON/2012 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 1304/2015/KUUK PH/Dobříň/2014 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly Evidenční číslo: 540/2010/KUUK Jednací číslo.: 267/KON/2009 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 2395/2013/KUUK 315/KON/2012 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 4418/2012/KUUK 262/KON/2011 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 2871/2012/KÚÚK 322/KON/2012 Stejnopis č. 2Na pozemku p.p. 594/5 v k.ú. Dušníky 1. ZPRÁVA o

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 32976/2015/KUUK 366/KON/2014 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 4154/2014/KUUK 502/KON/2013 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 189/2014/KUUK 201/KON/2013 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec Chotiněves,

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 3284/2013/KUUK 436/KON/2012 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 91643//2014/KUUK 286/KON/2014 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 1017/2012/KUUK 191/KON/2011 Stejnopis č. 2 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 772/2013/KUUK 357/KON/2012 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 57669/2014/KUUK 229/KON/2013 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 628/2017/KUUK 317/KON/2016 Stejnopis č. 2 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec Chotiměř,

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48,40002 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 2645/2012/KUUK 181/KON/2011 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48,40002 odbor kontroly. Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 4159/2014/KUUK 505/KON/2013 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec Bečov,

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 3744/2017/KUUK 91/KON/2016 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec Rtyně

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 56970/2013/KUUK 310/KON/2012 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje I, Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 8353/2015/KUUK 409/KON/2015 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.. 52337/2013/KUUK 194/KON/2012 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 1741/2017/KUUK 66/KON/2016 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem Evídenční číslo: 3063/2010/KUUK Jednací číslo.: 193/KON/2009 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednacíčíslo.: 569/2011/KUUK 276/KON/2010 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje t, Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební odbor kontroly 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem JIo: Jednací číslo.: 2542/2013/KUUK 580/KON/2012 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Příloha č. 6 Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 1376/2017/KUUK 85/KON/2016 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 10165/2016/KUUK 301/KON/2015 Stejnopis č. 2 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 87324/2012/KUUK 299/KON/2012 Stejnopis Č. 1 Zápis Z dílčího přezkoumání hospodaření obec Nová

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací člslo.: 14908/2015/KUUK 451/KON/2014 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Tlumačov, IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Tlumačov, IČ: za rok 2011 KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škroupova 18, 306 13 Plzeň Výtisk č. 1 Čj: EK/3435/11 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Tlumačov,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Vysoká Srbská, IČ: 00273228 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

SpZn: SZ_096751/2012/KUSK Stejnopis č. Čj.: 007407/2013/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINAŘICE. IČ: 00509868 za rok 2012

SpZn: SZ_096751/2012/KUSK Stejnopis č. Čj.: 007407/2013/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINAŘICE. IČ: 00509868 za rok 2012 Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_096751/2012/KUSK Stejnopis č. Čj.: 007407/2013/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINAŘICE IČ: 00509868 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo dne:

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 3051/2013/KUUK 498/KON/2012 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 114819/2017/KUUK 667/KON/2017 Stejnopis č. 1 Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření obec

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Byzhradec, IČ: 00274771 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přez~oumání hospodaření USC Hamry, IC: za rok 2012

Zpráva o výsledku přez~oumání hospodaření USC Hamry, IC: za rok 2012 KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE.'--'''''. DBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁ VÁNÍ HOSPODAŘENÍ "Ii, j' /' I A KONTROLY ~ ~"ŠkrO ova 18, 306 13 Plzeň ~ 'E.? o '1', ""$>/'b-~." o6o'!.~" Výtisk Č. 2 Čj: EK/2266112

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 90575/2014/KUUK 217/KON/2014 Stejnopis č. 1 Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření obec Kostomlaty

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sběř, IČ: 00272086 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce NEBOVIDY. IČ: 00235571 za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce NEBOVIDY. IČ: 00235571 za rok 2010 Zborovská 11 15021 Praha5 SpZn: Čj.: SZ 03802312010IKUSK 007555/20111KUSK Stejnopis č. ~ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce NEBOVIDY IČ: 00235571 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

SpZn: SZ_094376/2009/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 106689/2009/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce TŘEBÍZ. IČ: 00235024 za rok 2009

SpZn: SZ_094376/2009/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 106689/2009/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce TŘEBÍZ. IČ: 00235024 za rok 2009 Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_094376/2009/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 106689/2009/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce TŘEBÍZ IČ: 00235024 za rok 2009 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Čachrov, IČ: za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Čachrov, IČ: za rok 2010 ~Q PlZEN,t 4 f.(c'~ 0,.. JSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ~" ~'J' ~r. 9REKONOMlCKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ ~..r-~i A KONTROLY kroupova 18, 306 13 Plzeň Výtisk č. 1 Čj: EK/5078/10 Zpráva o výsledku

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Čachrov, IČ: za rok 2009

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Čachrov, IČ: za rok 2009 ~KÝ ÚŘAD PLZE v SKÉHO KRAJE R EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁ VÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCI A KO TROL Y Škroupova 18,306 13 Plzeň Výtisk Č. 1 Čj: EK/2012/09 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Čachrov,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Zvolenovice, 1<:0: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Zvolenovice, 1<:0: za rok 2012 Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 58733 Jihlava o Stejnopis č.: 1 č. j.: KUJI 232957/2013 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Zvolenovice, 1

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Verušičky IČ: 00255131

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VELETOV. IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VELETOV. IČ: za rok 2011 Krajsk'" úřad Středočeského kraje t :, Zborovská 11 15o 21 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 098277/20111KUSK 003454/20 12/KUSK Stejnopis č. ~ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VELETOV IČ: 00235857 za

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Přezkoumání Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2012 se uskutečnilo ve dnech: 11.1.2013 11.4.2013 na základě zákona Č. 420/2004 Sb.,

Více

... Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Zdemyslice, IČO: za rok ~ JSKÝ úřad PLZE..,SKÉHO KRAJE

... Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Zdemyslice, IČO: za rok ~ JSKÝ úřad PLZE..,SKÉHO KRAJE ~ JSKÝ úřad PLZE..,SKÉHO KRAJE J '/;* : \ 3 R EKO OMlCKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁ VÁNÍ HOSPODAŘENÍ ľc OBC A KO TROL Y "~ pova 18 306 13 Plzeň.. J Výtisk Č. 1 Čj: EK/2394/13... Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í

E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 27339/2013 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje I Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: 1761/2015/KUUK Jednací číslo.: 402/KON/2014 Stejnopis č. 1 zpráva O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Střezetice 48. 503 12 Všestary

Střezetice 48. 503 12 Všestary KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Střezetice, IČ: 00269646 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Metuje, IČ: 70156239 za rok 2011 Přezkoumání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ŘIMOVICE. IČ: za rok Bc. Petr Venclovský Jiří Černovský

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ŘIMOVICE. IČ: za rok Bc. Petr Venclovský Jiří Černovský Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ_12627712011/KUSK 004019/2012/KUSK Stejnopis č. L Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ŘIMOVICE IČ: 00508497 za rok 2011 Přezkoumání 28.5.2012 se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce RATMĚŘICE. IČ: 00473481 za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce RATMĚŘICE. IČ: 00473481 za rok 2013 Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ 056849/2013/KU K Čj.: 121698/2013/KUSK Stejnopis č.!; Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce RATMĚŘICE IČ: 00473481 za rok 2013 Přezkoumání 27.9.2013 27.3.2014

Více

kraje Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse

kraje Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse Krajsk' úřad Středočeskěho.. kraje Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 075979/2012/KUSK 00152112013/KUSK Stejnopis č.!2. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse VRCHOTOVY IČ: 00233005 za

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Třebihošť, IČ: 00278378 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Policka, IČ: 75017270 za rok 2011 Přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sběř, IČ: 00272086 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Borová, IČ: 00654141 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 5077/2018/KUUK 495/KON/2017 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těšovice IČ: 00670715

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Chocomyšl, IČ: 00572527 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Chocomyšl, IČ: 00572527 za rok 2011 KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁ VÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škr upova 18, 306 13 Plzeň Výtisk Č. 1 Čj: EK/4004111 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Chocomyšl,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Čachrov, IČO: za rok 2014

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Čachrov, IČO: za rok 2014 KRAJsKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁ VÁNÍ HOSPODAŘENÍ.{ BCÍ A KONTROLY ~E _-\< r-: i(: o+'. upova 18, 306 13 Plzeň ~ p~'i.!..' ~,.'!} "' Výtisk č. 1 Čj: EKJ2115114 Zpráva

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ EKONOMICKÝ ODBOR ODDĚLENi PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENi OBci č.j.: KUJCK 34428/2013 OEKO-PŘ stejnopis Č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2013 Obec Jivno,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ZÁHORNICE. IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ZÁHORNICE. IČ: za rok 2012 Krajsk' úřad Středočeského kraje.. Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ_068335/2012/KUSK 003690120 13/KUSK Stejnopis č. i, Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ZÁHORNICE IČ: 00640671 za rok

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Krajsk' úřad Středočeského kraje Zborovská 11 15o 21 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 095524/2012/KUSK 006874120 13/KUSK Stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce, y, ZABORI NAD LABEM IČ: 00236624

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse VRCHOTOVYJANOVICE. IČ: 00233005 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse VRCHOTOVYJANOVICE. IČ: 00233005 za rok 2011 Krajsk' úřad Středočeského kraje.. I.: I' Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ 1I2857/20111KUSK Čj.: 00316I/2012/KUSK Stejnopis č. L Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse VRCHOTOVYJANOVICE

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce KONĚTOPY

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce KONĚTOPY Krajský úřad Středočeského kraje ODBOR FINANČNÍ KONTROLY Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ_085827/2010/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 006785/2011/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce KONĚTOPY

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obec Bílá, IČ: 00262668 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obec Bílá, IČ: 00262668 za rok 2011 Krajský úřad Libereckého kraje odbor kontroly Č.j: LK-0007/11/Hir Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obec Bílá, IČ: 00262668 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 5.9.2011 a 25.1.2012

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2010 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 11.10.2010 18.1.2011 na základě zákona

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: za rok 2011 / PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: 00274445 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 24.1.2012 na základě zákona Č. 420/2004

Více

PAVLOV. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce. Zborovská 11 150 21 Praha 5. SpZn: SZ_085872/2010/KUSK Stejnopis č. 1 Čj.

PAVLOV. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce. Zborovská 11 150 21 Praha 5. SpZn: SZ_085872/2010/KUSK Stejnopis č. 1 Čj. Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_085872/2010/KUSK Stejnopis č. 1 Čj.: 001710/2011/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce PAVLOV IČ: 00234770 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo dne:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Čermná, IČ: 00277711 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok Obec Čakov, IČ

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok Obec Čakov, IČ E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 16729/2009/OEKO stejnopis č. 1 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce NEZABUDICE. IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce NEZABUDICE. IČ: za rok 2012 Zborovská 11 15021 Praha 5 Krajsk" úřad Středočeského kraje SpZn: Čj.: SZ 24188/2012/KUSK 1842/2013/KUSK Stejnopis č.2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce NEZABUDICE IČ: 00639931 za rok 2012

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Žernov, IČ: 00273295 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce OSTŘEDEK. IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce OSTŘEDEK. IČ: za rok 2011 Krajský úřad Středočeského..:.... Zborovská 11 15021 Praha 5 kraje SpZn: Čj.: SZ 129093/20111KUSK 00461112012/KUSK Stejnopis Č. ~ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce OSTŘEDEK IČ: 00232424 za

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Lukavec u Hořic, IČ: 00271781 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce BRATČICE. IČ: 00640212 za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce BRATČICE. IČ: 00640212 za rok 2013 Krajsk' úřad Středočeského kraje.. : I Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 077920/2013/KUSK 102165/2013/KUSK Stejnopis Č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce BRATČICE IČ: 00640212 za

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání obce Mezná

Zpráva o výsledku přezkoumání obce Mezná Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 58733 Jihlava Stejnopis č.:" Č. j.: KUJI 28915/2014 KO Zpráva o výsledku přezkoumání obce Mezná hospodaření se sídlem Mezná 40, 393 01 Pelhřimov,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Nechanicko, IČ: 70957606 Přezkoumání

Více

A. Přezkoumané písemnosti

A. Přezkoumané písemnosti Obecní úřad Ose k IS~;;~ik Doilo 1 9-02- 2015 Člslo íecnacr ~JI1J rr~y Č. svazku Skart. zn. 1// 41 Výtisk Č. 1 Čj: EK/2227/14 Zpráva o výsledku přezkoumán! hospodaření USC Ose k, ICO: 00258954 za rok 2014

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Libňatov, IČ: 00278084 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

SpZn: SZ_112855/2011/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: /2012/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINAŘICE. IČ: za rok 2011

SpZn: SZ_112855/2011/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: /2012/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINAŘICE. IČ: za rok 2011 Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_112855/2011/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 001161/2012/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINAŘICE IČ: 00235113 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Dolní Branná, IČ: 00277738 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Lhotice

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Lhotice Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 58733 Jihlava Stejnopis č.: 1 Č. j.: KUJI 29270/2017 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Lhotice se sídlem Lhotice 31, 67531 Jemnice,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce LIPEC. IČ: 00473715 za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce LIPEC. IČ: 00473715 za rok 2012 Krajsk" úřad Středočeského krai e.:..... Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ 04091212012IKUSK Čj.: 000139/2013IKU K Stejnopis č. :2. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce LIPEC IČ: 00473715 za

Více

Závěrečný účet obce Lahošť za rok 2013

Závěrečný účet obce Lahošť za rok 2013 Závěrečný účet obce Lahošť za rok 2013 Podle 17 zákona Č. 25012000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších platných předpisů. 1/ Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2013

Více

A. Přezkoumané písemnosti Při přezkoumání hospodaření - Obec Třebnouševes - byly přezkoumány následující písemnosti:

A. Přezkoumané písemnosti Při přezkoumání hospodaření - Obec Třebnouševes - byly přezkoumány následující písemnosti: A. Přezkoumané písemnosti Při přezkoumání hospodaření - Obec Třebnouševes - byly přezkoumány následující písemnosti: Druh písemnosti Popis písemnosti Rozpočtová opatření Rozpočtové změny byly prováděny

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Obec Okřešice

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Obec Okřešice Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: 1 Č. j.: KUJI 31637/2017 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Okřešice se sídlem Okřešice 33, 674 01 Třebíč

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Světí, IČ: 00653462 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. za rok 2005

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. za rok 2005 Č.j. : KUJCK 7398/2005/OEKO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2005 Název ÚC: Obec Loučovice IČ: 00245984 Přezkoumání se uskutečnilo dne 6. 10. 2005 jako dílčí přezkoumání a dne 8. 3. 2006

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce BOJANOVICE. IČ: za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce BOJANOVICE. IČ: za rok 2013 Obecní úřad BJJA,'OVICE Došlo dne,,~. r. ~~/~ Č.j. 9,/~~pří/o... SpZn: Čj.: SZ_055445/2013/KUSK 00003112014/KUSK Stejnopis Č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce BOJANOVICE IČ: 00241091 za

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Skapce, IČO: za rok 2016

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Skapce, IČO: za rok 2016 Výtisk č. 1 Čj: EK/2094/16 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Skapce, IČO: 00868833 za rok 2016 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 24.04.2017 na základě zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumávání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce BREZI. Ič: 00640123 za rok 2012. Přezkoumání proběhlo v sídle obce: Březí 101 251 01 Říčany u Prahy

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce BREZI. Ič: 00640123 za rok 2012. Přezkoumání proběhlo v sídle obce: Březí 101 251 01 Říčany u Prahy Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 077745/20 12/KUSK 000183/2013/KUSK Stejnopis č. ~ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ", BREZI Ič: 00640123 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce , ~, DALEKE DUSNIKY. IČ: za rok 2009

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce , ~, DALEKE DUSNIKY. IČ: za rok 2009 Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 056767/2009/KUSK 004788/201O/KUSK Stejnopis č. /.../ I Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce, ~, DALEKE DUSNIKY IČ: 00242071 za rok 2009 Přezkoumání 15.9.2009

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Stanovice, IČ: 00578207 za rok 2016 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Libchyně, IČ: 00654094 za rok 2016 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více