Rozbor hospodaření za 1. pololetí 2016

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozbor hospodaření za 1. pololetí 2016"

Transkript

1 Rozbor hospodaření za I. pololetí roku 2016 Rozbor hospodaření za 1. pololetí 2016 Domov Barbora Kutná Hora, poskytovatel sociálních služeb ZÁKLADNÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: Název: Domov Barbora Kutná Hora, poskytovatel sociálních služeb Právní forma: příspěvková organizace Zřizovatel: Středočeský kraj IČO: I. Obsah I. Sociální péče a služby Obyvatelé a zaměstnanci Domova Péče a služby Domov pro seniory (DS) Domov pro osoby se zdravotním postižením (DOZP) Vzdělávání a profesní podpora (supervize) pracovníků... 6 II. Zdravotní péče a rehabilitace Zdravotní péče Ambulantní péče Hospitalizace klientů Domova Vzdělávání zdravotnických pracovníků Rehabilitace... 9 III. Hospodaření Příjmy Výdaje Výsledek hospodaření Majetkové fondy IV. Kontrolní činnost Kontroly provedené vlastními zaměstnanci Kontroly provedené na úseku ekonomicko-obchodním Kontroly provedené na úseku sociální péče Kontroly provedené na úseku zdravotní péče Kontroly provedené na odděleních přímé péče Kontroly provedené na technickém úseku Kontroly jiných kontrolních orgánů IV. Přehled akcí za 1. pololetí roku V. Přílohy: Příloha č. 1 - přehled o výsledku hospodaření a stavu fondů PO za 1. pol Příloha č. 2 - přehled nákladů a výnosů z hlavní a doplňkové činnosti Kutná Hora Mgr. Bc. Jitka Řepová, MBA ředitelka Strana 1 (celkem 21)

2 Zpráva o činnosti a hospodaření Domova Barbora Kutná Hora, poskytovatele sociálních služeb za I. pololetí 2016 I. Sociální péče a služby 1. Obyvatelé a zaměstnanci Domova počet obyvatel k osoby se zdravotním postižením senioři z toho: muži ženy ve věku let let let let let - 31 nad 95 let - 1 průměrný věk 55,5 roků 83,8 roků počet příjmů 29 13* 16 ukončení zemřelo 1 odešel 0 16 * Od došlo k navýšení kapacity služby DOZP o 13 klientů (tito klienti přešli ze služby Chráněné bydlení, která byla ukončena k ) Evidenční počet pracovníků k ve fyzických osobách je 108 a průměrný přepočtený počet pracovníků je 106,64. Členění podle povolání ve fyzických osobách k Povolání Počet Hospodářsko-správní 6 Všeobecné sestry 10 Fyzioterapeut 1 Sociální pracovníci 3 Aktivizační pracovníci 4 Osobní asistent 0 Pracovníci v sociálních 53 službách Strana 2 (celkem 21)

3 Vrátní 5 Manuálně pracující 24 V Domově Barbora Kutná Hora pracovníci pracují v nepřetržitém a jednosměnném pracovním režimu. 59 pracovníků pracuje na směny. 2. Péče a služby Domov pro seniory (DS) Domov poskytuje svým 76 klientům ubytování, stravování a úkony péče v jednom objektu. V nově přistavěné budově na Pirknerově náměstí 228, kde jsou ve dvou podlažích zařízené jedno, dvou a třílůžkové pokoje vybavené nábytkem firmy Linet, bydlí 76 obyvatel. V prvním poschodí jsou jedno a dvoulůžkové pokoje. Každý pokoj je vybaven polohovacím lůžkem, nočním stolkem, stolem se židlemi, křesílky, televizorem, rozhlasovým přijímačem a vestavěnými šatními skříněmi v předsíni. U většiny pokojů je koupelna se sprchou a WC. Jeden pokoj má pouze toaletu bez sprchy. Ve druhém poschodí jsou pokoje jedno, dvou a třílůžkové zařízené stejným nábytkem jako pokoje v prvním poschodí, sociální zařízení je ve většině případů společné vždy pro dva sousedící pokoje. Jeden pokoj je bez sociálního zařízení, které je umístěné na chodbě. Ve všech pokojích obou podlaží je zaveden telefon a signalizace pro přivolání personálu. K posezení a vzájemnému setkávání slouží koutky s křesílky umístěné na celé délce chodby, terasa, balkon a křesílka umístěná ve vstupní hale. V obou podlažích je společná koupelna s ošetřovatelskou vanou. Z prvního poschodí je bezbariérový přístup na zahradu, terasu a do bazénu, z druhého na zastřešenou terasu. Strava se podává pětkrát denně podle zveřejněného jídelního lístku buď ve společné jídelně, nebo v pokoji klienta. Klienti mají denně možnost si vybrat ze dvou variant snídaní. Ze dvou variant obědů si mohou vybrat v pondělí a ve středu. Čím se zabývají klienti Domova pro seniory volnočasové aktivity Senioři svůj čas využívají podle svých možností, zájmů a přání. Především ve všedních dnech se mohou účastnit skupinové či individuální aktivizace. Nejčastěji jsou klientům nabízeny tyto aktivity: cvičení paměti (např. luštění křížovek a řešení kvízů), skupinové kondiční cvičení pod vedením fyzioterapeuta a aktivizační pracovnice, v letních měsících mohou využít návštěvu bazénu, kde 2x týdně probíhá rehabilitační cvičení, předčítání z denního tisku, čtení knih na pokračování, poslech audiokazet s různými žánry čtené prózy, videoprojekce, možnost práce s počítačem včetně přístupu na internet, zpěv a poslech hudby, společenské stolní hry (např. šachy, dáma, člověče nezlob se, karty), dechová cvičení a procvičování jemné motoriky, ruční práce a vystavování výrobků, vaření, procházky do centra Kutné Hory a blízkého okolí, výlety do vzdálenějších lokalit (např. rodiště klientů, tematické výstavy v zahradnictví), hudební a divadelní vystoupení (např. děti z mateřských, základních či středních škol i profesionální představení), taneční zábavy pravidelná setkávání při opékání špekáčků v zahradě Domova nebo posezení u čaje či kávy a dobrého zákusku, besedy o literatuře a Strana 3 (celkem 21)

4 kultuře (např. s pracovnicemi Městské knihovny v Kutné Hoře), po domluvě s klientem je možná podpora dalších individuálních zájmů. Kromě uvedených činností, připravovaných především aktivizační pracovnicí volného času ve spolupráci se sociálními pracovnicemi a pracovníky v sociálních službách. Senioři hojně využívají možnosti rehabilitace, kterou pro ně zajišťuje fyzioterapeut, buď na pracovišti rehabilitace, nebo přímo v pokojích klientů. Fyzioterapeut se seniory pracuje skupinově i individuálně, dle doporučení lékaře nebo přání klientů. Obyvatelé Domova mohou také navštěvovat bohoslužby v domácí ekumenické kapli, která slouží věřícím různých vyznání. V letních měsících je klientům k dispozici bazén v areálu Domova. K odpočinku a relaxaci mohu využití také zákoutí v zahradě, kde je umístěna houpačka a posezení pod pergolou. Senioři v květnu přijali již druhé pozvání na sportovní hry v Sedlčanech, kde získali krásné šesté místo Domov pro osoby se zdravotním postižením (DOZP) Klientům DOZP je poskytováno ubytování, stravování a úkony péče ve zrekonstruované budově na Pirknerově náměstí a v pavilonu v areálu Domova. Žije zde 56 klientů se zdravotním postižením. Pokoje jsou jedno, dvou a třílůžkové vybavené polohovacími lůžky, nočními stolky, křesílky, stolem a skříňkou na peřiny. Ke každému pokoji patří sociální zařízení u pokoje nebo na chodbě a předsíň s vestavěnou skříní. Většina klientů se stravuje ve funkčně zařízené velké jídelně v prvním podlaží, pár klientů pak v menší jídelně ve druhém podlaží. Čím se zabývají klienti Domova pro osoby se zdravotním postižením pracovní a zájmové činnosti Klienti mohou vykonávat pracovní činnosti především s ohledem na svůj aktuální zdravotní stav. Jejich pracovní vytížení musí být vždy v souladu s doporučením ošetřujícího lékaře, případně s rekomandací posudkového lékaře Okresní správy sociálního zabezpečení. Pracovní činnost klientů, je členěna v zásadě na dva druhy: a) práce při sebeobsluze a práce úzce související se zájmovou činností klienti za tyto práce nejsou finančně odměňováni a práce provádějí podle svého zájmu, schopností a dovedností za podpory pracovníků Domova Vedoucí aktivizační pracovník každý týden připravuje rozpis pracovních činností, které klienti podle svého zájmu, schopností a dovedností provádějí za podpory určených pracovníků (nejčastěji aktivizační pracovníci, pracovníci v sociálních službách nebo i další pracovníci). Klienti jsou podporováni tak, aby byli co možná nejdéle samostatní při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu a péče o zdraví; dále jsou podporováni při zařizování běžných záležitostí, při vyhledávání a udržování kontaktu se společenským prostředím a při prosazování svých práv a oprávněných zájmů. Strana 4 (celkem 21)

5 b) práce konané na základě pracovněprávního vztahu klient je zároveň zaměstnancem domova (např. na pozici pomocníka technické údržby) a je odměňován v souladu s pracovní smlouvou. Dále se snažíme zvyšovat šance našich klientů při jejich uplatňování na volném trhu práce. Proto již řadu let spolupracujeme s agenturou Rytmus agenturou pro podporované zaměstnávání a s Úřadem práce v Kutné Hoře. Prostřednictvím agentury se v minulosti podařilo pro několik našich klientů alespoň krátkodobě najít vhodná pracovní uplatnění, např. u kutnohorských technických služeb či u neziskové organizace Dítě a kůň se sídlem v nedalekých Miskovicích (oboje prozatím bez nároku na finanční odměnu - forma praxe nebo služba sociální rehabilitace). Agentura Rytmus dále pořádá kurzy, kterých se někteří klienti Domova také pravidelně účastní, např. na téma: sebeobhajování, hospodaření s financemi, práce na počítači, nakupování a orientace ve městě včetně získávání sociálních dovedností. V rámci zapojování našich klientů do služby sociální rehabilitace spolupracujeme již několik let také s Kavárnou a Galerií u Bartoloměje v Kutné Hoře, kam pravidelně docházejí dva klienti a nacvičují mimo jiné přípravu nápojů a obsluhu zákazníků. Dlouhodobá spolupráce pokračuje i s Městskou knihovnou v Kutné Hoře, kam pravidelně jednou týdně docházejí dva klienti, kteří v knihovně pomáhají s tříděním a rovnáním časopisů. Jiný klient se účastní pravidelných lekcí trénování paměti, které pořádá přímo knihovna. Mezi zájmové činnosti patří např. tkaní sedáků a koberců, odlévání svíček, práce v keramické a dřevomodelářské dílně (výrobky klientů jsou pravidelně vystavovány a s úspěchem prodávány), domácí práce a jiné aktivity směřující k udržení nebo prohloubení širokého spektra teoretických a praktických dovedností (např. čtení, psaní, počítání, kreslení, znalost hodnoty peněz, luštění křížovek a řešení kvízů, práce s počítačem včetně přístupu na internet), procházky do centra města nebo blízkého okolí Kutné Hory (např. návštěvy útulku pro psy), výlety do vzdálenějších lokalit, návštěvy divadel a koncertů (díky dlouholeté spolupráci s Tylovým divadlem v Kutné Hoře), promítání filmů, počítačové a společenské stolní hry (např. karty, šachy, dáma, člověče nezlob se), besedy (např. ve spolupráci s Městskou knihovnou v Kutné Hoře), taneční zábavy a grilování (při setkávání s klienty z jiných zařízení sociálních služeb), jízda na koních formou hipoterapie, plavání, možnosti rekreace v doprovodu pracovníků domova, po domluvě s klientem je možná podpora dalších individuálních zájmů. Při Domově Barbora Kutná Hora již mnoho let svou činnost vyvíjí pod vedením zkušeného trenéra (z řad dobrovolníků) Sportovní klub Barbora, jehož aktivní členové - stolní tenisté z řad klientů dosahují výborných výsledků nejen při běžném tréninku nebo při přátelských utkáních, ale také v celorepublikových a mezinárodních soutěžích se umisťují na medailových pozicích. Naši stolní tenisté se v dubnu 2016 zúčastnili republikového turnaje v Novém Bydžově, kde se náš reprezentant umístil na medailové pozici (stříbro v kategorii A mužů nad 30 let). Tento rok v únoru byl v Tylově divadle oddíl našich tenistů vyznamenán jako Nejúspěšnější sportovec Kutné Hory kategorie handicapovaný kolektiv. Kromě výše zmíněných aktivit připravovaných především kolektivem aktivizačních pracovníků, pracovníky v sociálních službách a sociálními pracovnicemi, mohou klienti DOZP využívat různé formy rehabilitace a v letních měsících navštěvovat bazén v areálu domova. Dále mohou dle svého přání navštěvovat bohoslužby v domácí ekumenické kapli. Strana 5 (celkem 21)

6 Vzdělávání klientů Od školního roku 2008/09, kdy byla zahájena, stále pokračuje spolupráce Domova se Základní a praktickou školou v Kutné Hoře, kam docházejí někteří klienti do kurzu pro získání základního vzdělání. V červnu 2016 ukončilo docházku do školy pět klientů se zdravotním postižením. V měsíci dubnu a červnu se uskutečnily dvě rekreace ve Skokových, kterých se zúčastnilo celkem dvacet čtyři klientů z DOZP. Pracovníci již druhým rokem pracují s s některými klienty dle koncepce SET terapie - individuální přístup a plánování s klienty za průběžného odborného vedení Mgr. Jůnovou z Nového Strašecí, která přímo v zařízení provedla supervizi. Výrobky klientů (DS, DOZP) výstavy a soutěže Každoroční velikonoční výstava výrobků obyvatel a klientů zařízení v prostorách Domova Barbora Kutná Hora i v prostorách Krajského úřadu v Praze měla již tradičně velký úspěch. Výrobky klientů se, jako již v minulosti, setkaly s velkým zájmem veřejnosti a samotných zaměstnanců i obyvatel domova. Výrobky našich klientů jsou po celý rok vystavovány a také průběžně prodávány v Galerii U Bartoloměje v České ulici. Výtěžek z prodeje výrobků klientů za první pololetí tohoto roku činí přes 36 tisíc korun. Za peníze získané prodejem výrobků byly nakoupeny květiny a hlína na osázení terasy a zahrady, dále různé dekorační předměty pro účely vylepšení estetického vzhledu vnitřních prostor domova. Také byl nakoupen další pracovní materiál, aby měli naši klienti z čeho vyrábět jak již osvědčené a oblíbené výrobky, tak nové a zatím nevyzkoušené novinky. Úspěch jsme také s výrobky našich klientů zaznamenali v Lysé nad Labem na letošní červnové celorepublikové výstavě Senior-Handicap: aktivní život Šikovné ruce našich seniorů, jejíž součástí byla i soutěž nazvaná Svět mých radostí, která je určená pro výtvarníky z řad osob se zdravotním postižením. V letošním roce bylo naše zařízení zastoupeno výrobky tří klientů z DOZP a kolektivní prací klientů z DS. Za účast v soutěži obdrželi účastníci pamětní listy. Všem klientům, kteří naši organizaci na výstavišti v Lysé nad Labem letos reprezentovali, patří poděkování Domova. 3. Vzdělávání a profesní podpora (supervize) pracovníků V l. pololetí roku 2016 se pracovníci Domova zúčastnili následujících školení, kurzů a stáží: Jarní škola Money S3 - účetnictví efektivně Roční zúčtování daní 2015 Demence v České republice Novela DPH v roce 2016 Vznik a skončení pracovního poměru Ovládání elektronického nástroje E-ZAK Sociální šetření v rámci zákona o sociálích službách Kolektivní supervize Individuální plánování v praxi Avensio pro pokročilé Strana 6 (celkem 21)

7 Skolióza - léčba metodou spirální stabilizace páteře Hlavní principy metody - hlavní funkce stabilizačních řetězců Hlavní principy metody spirální stabilizace páteře Specifika ve výživě seniorů Bederní a hrudní páteř Dobrá smlouvy jako základ sociální služby Skolioza - Spirální stabilizace páteře Sociální šetření a jeho vliv na adaptaci klienta v zařízení Legislativní změny s účinností od účetnictví Individuální plánování a role klíčového pracovníka Základy rehabilitační péče v sociálních službách Skolioza - léčba metodou spirální stabilizace páteře Prevence bolestí zad pro pracovníky přímé obslužné péče Konference Profesního svazu zdravotnických pracovníků v sociálních službách Registr smluv podle zákona č. 340/2015 Sb. Tvorba metodik v sociálních službách Odměňování zaměstnanců ve veřej. službách a správě a stát. zaměstnanců ve služebních úřadech 2016, co přinesla praxe Horní končetina Školení první pomoci Dolní končetina Seminář pro ekonomy PO SK Demence v obrazech Registr smluv a příspěvkové organizace Praktikum v personální a mzdové agendě 2016 Konference - kvalita, bezpečnost, efektivita Současná situace a zkušenosti v oblasti péče a podpory seniorů s demencí Psychiatrické minimum pro soc.pracovníky a PSS Sestavování jídelníčku pro zdravou stravu a pitný režim seniorů Školení Cygnus 2 Začínáme s Avensio Kromě akreditovaných kurzů školících akcí, se tři zaměstnanci dále profesně vzdělávali na vyšších či vysokých školách (zvyšování kvalifikace), v oborech potřebných pro práci v sociálních službách. Pracovníci na úseku sociální péče a zdravotní péče se také v první polovině roku 2016 účastnili pravidelných supervizních sezení, jejichž cílem je podpora a sdílení profesních starostí pracovníků a také prevence profesního stresu a vyhoření. Setkání se supervizorem se uskutečnila v měsících únoru, dubnu a červnu. Další setkání jsou naplánována na září a listopad. II. Zdravotní péče a rehabilitace 1. Zdravotní péče Ambulantní péče Zdravotní péče byla poskytována ve stejném rozsahu, jako v minulých letech. Smluvní praktický lékař Domova MUDr. Jan Procházka, dochází do našeho zařízení pravidelně 2x v týdnu - úterý 11:00 15:00 - středa nebo čtvrtek 14:00 15:00 Strana 7 (celkem 21)

8 Do Domova dochází jedenkrát za měsíc psychiatr MUDr. S. Pietrucha. Zubní ošetření zajišťuje našim klientům MUDr. Otradovcová, která jedenkrát za rok provede preventivní zubní prohlídku přímo v zařízení Domova. Na doporučení praktického lékaře jezdí naši klienti k ambulantním vyšetřením sanitním vozem, většinou s doprovodem pracovníka v sociálních službách. Počty klientů, kteří využili služeb jednotlivých ambulancí v 1. pololetí 2016 Ambulance Počet klientů Ambulance Počet klientů Psychiatrie 34 ORL 6 Oční 11 RTG 10 Kožní 10 Ambulance bolesti 1 Urologie 14 EKG 2 Interna 6 Plicní 7 Gynekologie 1 Diabetologie 15 Sono vyš. 4 Ortopedie 2 Onkologie 2 Chirurgie 20 Zubní ambulance 16 Neurologie 31 Hematologie 1 Kardiologie 6 Nefrologická amb. 2 CT 2 Gastroenterologie 3 Nutriční amb. 1 Hemodialýza 0 EEG 5 Cévní poradna 2 ONM- Kolín 3 Glaukomová amb. Kolín 1 Sexuologie 1 V odborných ambulancích je v průměru vyšetřeno za I. pololetí 66 klientů za měsíc. Celkem navštívilo odborné ambulance během I. pololetí 228 našich klientů, počet návštěv Hospitalizace klientů Domova V 1. pololetí 2016 bylo hospitalizováno 29 klientů. Celkem proběhlo 51 hospitalizací. Převážně byli klienti hospitalizováni na interním a chirurgickém oddělení nemocnice v Kutné Hoře, někteří klienti opakovaně. Jedenkrát bylo hospitalizováno Dvakrát bylo hospitalizováno Čtyřikrát bylo hospitalizováni Pětkrát bylo hospitalizován 16 klientů 9klientů 3 klienti 1 klient Strana 8 (celkem 21)

9 Název Počet Průměrná hospitalizací hospitalizace Interní oddělení Kutná Hora 34 9,9 Chirurgické oddělení Kutná Hora 10 14,2 JIP Kutná Hora 2 10,0 Neurologické oddělení Kolín 1 11,0 Interní oddělení Kolín 1 40,0 JIP Kolín 2 8,0 doba Hygienický standard je stanoven hygienicko-epidemiologickým řádem, kontroly jsou prováděny KHS Kutná Hora, vrchní sestrou a vedoucími pracovníky jednotlivých oddělení Vzdělávání zdravotnických pracovníků Vzdělávání se uskutečňovalo pravidelně, tak, aby si pracovníci udrželi odbornou způsobilost i osvědčení o této způsobilosti. Témata: Demence v České republice Specifika ve výživě seniorů Základy RHB péče v sociálních službách Konference Profesního svazu zdravotnických pracovníků v sociálních službách Prevence bolestí zad pro pracovníky přímé obslužné péče První pomoc účast všech zaměstnanců povinná Celkový počet účastí na školení: 19 Vzdělávání pracovníků probíhá i formou četby - 1x za 2 měsíce je k dispozici odborný časopis Sestra, Ošetřovatelská péče, Sociální služby, nově odebíráme časopis Léčba ran. Vzdělávání probíhá pravidelně během celého roku, aby si pracovníci udrželi odbornou způsobilost Rehabilitace Klientům je k dispozici rehabilitace vybavená masážní vanou a přístroji a pomůckami pro fyzioterapeutické výkony, cvičení a masáže, které provádějí dva zkušení fyzioterapeuti dle ordinace lékaře Domova. Také provádějí relaxační techniky dle doporučení lékaře a přání klientů. Každý klient, zúčastňující se rehabilitace, má zavedenou osobní rehabilitační kartu. Využíváme individuální přístup ke klientům a jejich potřebám. Strana 9 (celkem 21)

10 Naši klienti pozitivně hodnotí nově využívaný Spoteee Medical, což je systém doprovodných videí, která zpříjemňují kondiční cvičení a pocitově zkracují dobu jeho trvání. Významná zraková stimulace a motivační prostředek k RHB cvičení. V době provozu RHB je používán ke zlepšení kvality ovzduší solný přístroj, který zvyšuje odolnost proti nachlazení, snižuje dýchací problémy a zlepšuje psychickou pohodu. Možnost využití fyzioterapie mají také zaměstnanci, kteří proceduru mohou čerpat zásadně na základě doporučení od lékaře. Fyzioterapeut poskytuje péči denně v průměru 33 klientům Domova. V rámci rehabilitace probíhají i pravidelná skupinová cvičení, pod vedením fyzioterapeuta. Skupinové cvičení klientů z DS je každou středu a obnáší kondiční cvičení a nácvik jemné motoriky Klienti z DOZP využívají skupinové cvičení pravidelně v úterý. Cvičení je zaměřeno rovněž na zlepšení kloubní pohyblivosti, jemné motoriky a kloubního oběhu. Pro udržení pozornosti je většina cvičení koncipována formou hry. Pro zaměstnance je určeno cvičení každé úterý a čtvrtek. Největší důraz je kladen na ovlivnění dechového stereotypu, zlepšení stability a kloubní pohyblivosti. Dále si můžou naši klienti v letních měsících každé pondělí a pátek odpoledne zacvičit z fyzioterapeutem v krytém bazénu. Rehabilitační technika Počet výkonů Rehabilitační technika Počet výkonů Aplikace DD proudů 80 Léčebná LTV 1295 Motomed 301 Nácvik chůze 881 Aplikace laseru 62 MT (masáže) 78 Aplikace soluxu 65 Perličková vana 2 Aplikace parafínu 210 Vířivka malá 2 Ultrazvuk 66 Masážní křeslo 140 Andulace 260 Spoteee Medical 280 Magnetoterapie 70 Reflexní terapie 45 McKenzie 44 Skupinová cvičení 40 Statistika výkonů za 1. pololetí 2016 Měsíčně je u klientů provedeno průměrně 653 výkonů rehabilitační techniky. III. Hospodaření Domov Barbora hospodařil v I. pololetí roku 2016 s 32,7 mil. Kč. Největším zdrojem příjmů byly finanční prostředky z úhrad klientů (11 mil), dotace ze státního rozpočtu poskytnutá Středočeským krajem (16 mil. Kč tj. 100% na celý rok 2016) a příspěvek na provoz od Strana 10 (celkem 21)

11 zřizovatele (2,6 mil. Kč). Poskytnutá dotace pro poskytovatele sociálních služeb je čerpána hlavně na platy zaměstnanců. Příjmy od klientů ve výši 11 mil. Kč pokrývají z velké části úhrady nákupů potravin a dalšího materiálu, energií a služeb potřebných k plynulému chodu Domova Barbora, především k zajištění kvality poskytované péče. Dále úhrady klientů spolu s úhradami zdravotních pojišťoven slouží ke krytí mzdových výdajů zdravotnického personálu. Výsledek hospodaření za I. pololetí činil 10,38 mil. Kč. Výsledek hospodaření je ovlivněn obdržením celé částky dotace a příspěvku na provoz od zřizovatele již v tomto období roku. 1. Příjmy 1.1 Příjmy z vlastní činnosti organizace ,80 Kč Příjmy z úhrad klientů v Domově ,-- Kč Příjmy za stravné zaměstnanců + veřejnost 182,851,-- Kč Příspěvek na stravné zaměstnanců z FKSP ,-- Kč Úhrady zdravotních pojišťoven ,80 Kč 1.2 Dotace celkem ,-- Kč Na provoz od zřizovatele ,-- Kč Na provoz ze státního rozpočtu ,-- Kč Na provoz ze státního rozpočtu - ÚP ,-- Kč 1.3 Ostatní příjmy* ,-- Kč */ úhrady za likvidaci odpadů, nájemné, dary, příjmy z výstav, a další/ 2. Výdaje 2.1 Spotřeba materiálu celkem: ,78 Kč PHM ,-- Kč potraviny, suroviny ,53 Kč ostatní materiál ,21 Kč spotřeba prádla ,68 Kč spotřeba čistící, údržbářský, zdravotnický ,95 Kč materiál materiál na terapii 1.207,40Kč knihy, časopisy, programy ,01 Kč 2.2 Spotřeba energií celkem ,78 Kč Elektrická energie ,19 Kč Voda /není k dispozici všechno vyúčtování/ 904,59 Kč Plyn ,-- Kč 2.3 Opravy a udržování celkem ,02 Kč 2.4. Cestovné a náklady na reprezentaci ,-- Kč 2.5 Nakupované služby celkem ,12 Kč likvidace odpadu ,-- Kč Strana 11 (celkem 21)

12 revize ,-- Kč výkony spojů ,42 Kč aktivity klientů ,35 Kč školení ,-- Kč BOZP, PO ,-- Kč provoz lapolu a bazénu 2.900,-- Kč ostatní služby-údržbářské, IT, lékařská péče ,35 Kč bankovní služby ,-- Kč 2.6 Mzdové náklady a zákonné sociální ,00 Kč náklady hrubé mzdy ,-- Kč OON-DPČ,DPP ,-- Kč zákonné sociální pojištění ,-- Kč zákonné zdravotní pojištění ,-- Kč náhrada mzdy za dočasnou prac. neschopnost ,-- Kč příděl FKSP ,-- Kč jiné soc. náklady-úrazové pojištění ,-- Kč zaměstnanců 2.7 Jiné ostatní náklady, pojištění majetku ,39,-- Kč 2.8 Náklady z DDHM,DDNM ,52 Kč 2.9. Odpisy ,--Kč 3. Výsledek hospodaření Výnosy celkem Náklady celkem Hospodářský výsledek ,80 Kč ,61 Kč ,19 Kč 4. Majetkové fondy fond dlouhodobého majetku fond oběžných aktiv počáteční zůstatek v tis. Kč tvorba v tis. Kč čerpání v tis. Kč konečný zůstatek v tis. Kč poznámka (tvorba/čerpání) nově pořízený majetek/odpisy, vyřazený majetek věcný dar/použití daru fond odměn FKSP zákonné příděly/obědy zaměstnanců, kulturní akce, jubilea fond rezervní dary a prodej výrobků klientů/použití darů dle smluv fond reprodukce majetku Odpisy DHM/pořízení nového DHM Strana 12 (celkem 21)

13 Domov hospodaří s majetkem zřizovatele a dvě budovy má pronajaty od města Kutná Hora na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou jeden rok. Nájemné činí symbolickou 1,- Kč na celou dobu pronájmu s tím, že domov hradí běžné opravy a údržbu těchto budov. IV. Kontrolní činnost 1. Kontroly provedené vlastními zaměstnanci Kontroly provedené na úseku ekonomicko-obchodním Kontrola přihlašování obědů a nárok na příspěvek z FKSP, provedena šestkrát V přihlašování obědů občas dojde k neoprávněnému přihlášení z důvodu např. nemoci nebo čerpání dovolené Opatření: při neoprávněném přihlášení oběda není poskytnut příspěvek z FKSP, ale je naúčtována plná cena oběda Dvakrát proběhla kontrola pokladní hotovosti v pokladní knize provozní pokladny. Kontrolou nebyly zjištěny nedostatky, hotovost vždy souhlasila se zápisy v pokladní knize Kontrola docházky a dodržování pracovní doby proběhla každý měsíc. Nebyly zjištěny žádné závady Kontroly provedené na úseku sociální péče Kontrola vkladních knížek byla provedena jedenkrát. Kontrola plateb klientů byla provedena jednou měsíčně. Kontroly docházky a dodržování pracovní doby jednou měsíčně. Kontrola depozitní pokladny provedena dvakrát. Kontrola provádění kontrolní činnosti na odděleních - DOZP, DS a aktiv. Pracovníků byla provedena jedenkrát na každém oddělení Kontrolované oblasti byly bez závad. Strana 13 (celkem 21)

14 1. 3. Kontroly provedené na úseku zdravotní péče Docházka a dodržování pracovní doby. 1x za měsíc Všeobecné sestry oblast kontroly: 2x za rok - vedení ošetřovatelské dokumentace - podávání léků a jejich řádné uložení - dodržování hygienicko-epidemiologického režimu - používání OOPP - dodržování pokynů a příkazů vyplývajících z vnitřních dokumentů domova Odborná RHB péče Oblast kontroly: 2x za rok - vedení dokumentace o RHB péči a spolupráce se smluvním lékařem domova - dodržování hygienicko-epidemiologického režimu - používání OOPP - dodržování pokynů a příkazů vyplývajících z vnitřních dokumentů domova Kontrolované oblasti byly bez závad Opatření nebyla uložena Kontroly provedené na odděleních přímé péče Kontroly jsou prováděny dle ročního plánu kontrolní činnosti pro úsek přímé péče: Docházka a dodržování pracovní doby - měsíčně Činnost aktivizačních pracovníků (OAP) - dvakrát ročně Činnost pracovníků v sociálních službách (PSS) dvakrát ročně Činnost klíčových pracovníků (KP) třikrát ročně Předmětem kontrol je: - dodržování pracovní doby, dodržení fondu pracovní doby, dovolenky, propustky - dodržování pokynů a příkazů vyplývajících z vnitřních dokumentů domova - dodržování harmonogramu práce, plnění pracovních úkolů dle pracovní náplně - vhodnost vybrané činnosti a dodržování zásady přiměřenosti při aktivizaci - dodržování pracovních postupů a ochrany práv klientů - osobní odpovědnost pracovníků v přímé péči - používání OOPP pracovníky (případně klienty) - řádné vedení Evidence osobních věcí (EOV) - vedení dokumentace, zajištění IPPS - péče o čistotu a estetickou úroveň prostředí domova V 1. polovině roku 2016 byly provedeny následující kontroly: Strana 14 (celkem 21)

15 - na oddělení DS - 2x dodržování harmonogramu práce, kvalita provedené práce, dodržování BOZP a OOPP, čistota oddělení, dodržování etického kodexu, 1x vedení dokumentace IPPS - na oddělení DOZP - 2x harmonogram práce, dodržování OOPP, 2x dokumentace IPPS, 2x vedení EOV - na oddělení PSS-aktivizačních pracovníků 1x dodržování harmonogramu práce a plánu činností na týden. Kontrola dodržování BOZP a OOPP Zjištění: Bylo konstatováno, že celkově je dokumentace IP na oddělení DS vedena dobře. Chybějící záznamy ohledně změn u klientů vč. např. změn nálady, konfliktů, požadavků, specifik a požadavků na stravu odpovídající skutečnému stavu byly doplněny obratem. V kvalitě poskytování služby a provozu oddělení nebyly shledány žádné nedostatky. Na oddělení DOZP byly při kontrole práce PSS byl zjištěn drobný nedostatek, který byl odstraněn a pracovníci upozorněni. Na oddělení PSS-aktivizačních pracovníků nebyly shledány nedostatky Opatření: Na zjištěné nedostatky byli pracovníci upozorněni vždy několikrát: dotčení pracovníci ústně ihned po kontrole, ostatní pracovníci příslušného oddělení formou zápisu z kontroly; později pak ještě na provozních schůzkách byly s pracovníky podrobně probrány postupy práce, individuální odpovědnost pracovníků, vedení dokumentace, profesionální přístup a povinnosti pracovníků Kontroly provedené na technickém úseku Kontrolní činnost provozně technického úseku se řídí předepsaným plánem. Kontrolovány jsou: provoz údržby, provoz prádelny, stravovací provoz a vrátní. Kontroly jednotlivých provozů jsou prováděny dvakrát do roka. Kontroly docházky a dodržování pracovní doby jedenkrát měsíčně. Předměty kontrol: - dodržování provozně hygienických řádů - čistoty pracoviště, kvality odvedené práce, dodržování pracovních předpisů, používání OOP, dodržování předpisů BOZP - kvalita a množství vydávané stravy, podle vyhlášky č. 137/2004 Sb. o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných, byla ve stravovacím provozu zavedena evidence sledování kritických bodů (sledování teploty vydávaných jídel na jednotlivá oddělení- kontrolu zapisování teplot provádí vrchní sestra domova). - evidence provozu motorových vozidel a zpracování rozpisů služeb pro daný měsíc Strana 15 (celkem 21)

16 - kontrola přidělených technických zařízení, vedení předepsané evidence, vykonávání stanovených obchůzek a způsob komunikace osobně i telefonicky u vrátných. - kvalita úklidových prací, používání předepsaných OOPP a dodržování BOZP. Podle závazného harmonogramu jednotlivě pro každý rok se zajišťuje provedení povinných předepsaných prohlídek (revizí), v oblasti plynového a elektrického zařízení, výtahy, komíny, hromosvody, hasicí přístroje, proškolení řidičů, proškolení obsluhy plynových kotelen a proškolení zaměstnanců v oblasti PO a BOZP. Všichni zaměstnanci jsou každým rokem seznámeni s obsluhou a prací na elektrických zařízeních dle vyhl. č. 50/1978 Sb., 3 odst. a) a poučeni k provádění kontrol el. spotřebičů dle vyhl. č. 50/1978 Sb. 4. Kontroly jednotlivých provozů proběhly v termínech: údržba , prádelenský provoz , stravovací provoz a vrátnice Zjištění: Nebyly zjištěny žádné závažné nedostatky Opatření: V době čerpání dovolených bude zastupovat vrátných p. Císař František, který nastoupil od do v rámci programu z Úřadu práce. 2. Kontroly jiných kontrolních orgánů Seznam kontrol vnějších za 1. pol Domov Barbora Kutná Hora, poskytovatel sociálních služeb 1. Kontrola Krajské hygienické Stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze Předmět kontroly: kontrola podle zákona č. 255/2012 a dle par. 88 zákona č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví (kategorizace prací) Výsledek kontroly: nebyly zjištěny nedostatky 2. Kontrola Městského úřadu Kutná Hora, stavební úřad Předmět kontroly: závěrečná kontrolní prohlídka ke stavební úpravě objektů v areálu Domova Barbora Kutná Hora, Vnitřní Město Výsledek kontroly: kolaudační souhlas 3. Kontrola Krajská hygienická stanice Středočeského kraje Předmět kontroly: kontrola proočkovanosti proti chřipce u klientů Závěr: 132 klientů, 88 očkovaných, 44 neočkovaných 4. Danuše Prokůpková Auditorská kancelář Předmět kontroly: plnění podmínek plynoucí z rozhodnutí o poskytnutí dotace z kapitoly MPSV Závěr: bez výhrad, auditor nezjistil skutečnost, která by naznačovala, že čerpání dotace by nesplňovalo stanovené podmínky Části III a Části IV rozhodnutí o poskytnutí dotace Strana 16 (celkem 21)

17 IV. Přehled akcí za 1. pololetí roku 2016 Klienti DOZP Tři králové v Domově výstava ve Spolkovém domě obrazy Antonína Mužíka masopustní průvod v Domově Barbora MŠ Pohádka masopustní zábava společenský sál Domova Barbora Tylovo divadlo vyhlášení nejlepšího sportovce Kutnohorska výlet na proutky do Doubravčan společenský ples v Českém Meziříčí velikonoční výstava v Domově Barbora divadelní vystoupení studentek SOU K. Hora pohádky Budulínek, Karkulka velikonoční turnaj v karetní hře Prší velikonoční výstava na KÚ Praha návštěva Sedlecké pouti turnaj ve stolním tenise v Novém Bydžově návštěva výstavy ve Spolkovém domě probouzení Kutné Hory pásmo Jaro je tady městská knihovna týdenní dovolená klientů ve Skokových návštěva statku a rozhledny v Miskovicích návštěva výstavy ve Spolkovém domě výtvory ZUŠ v Kutné Hoře návštěva výstavy ve Spolkovém domě Trampské putovní muzeum opékání májových špekáčků povídání o zvířatech a ukázky dravců z obory ve Žlebech den otevřených dveří v Domově Červený Hrádek statek Miskovice Hry bez bariér výlet do Zruče n. Sázavou a návštěva rozhledny Babka účast na výstavě a soutěži Svět mých radostí / Senior Handicap v Lysé n. L taneční vystoupení žáků ZUŠ z Čáslavi týdenní dovolená klientů ve Skokových slavnostní zakončení školního roku 2015/2016 Klienti DS Tři králové vystoupení dětí z oblastní charity zimní vystoupení žáků ZŠ TGM výstava ve spol. domě Antonín Mužík- Malebná zákoutí Kutné Hory beseda s pracovnicí městské knihovny - lidové pranostiky návštěva výstavy v kostele sv. Barbory papež v Izraeli písničky na přání s p. Lickem masopust. básničky po pokojích DS - děti z Oblastní charity masopust hudebně taneční pásmo MŠ Pohádka výstava galerie Čáslav Alexandr Iljuščenko, cukrárna masopustní taneční zábava pro všechny klienty Domova Barbora beseda s pracovnicí městské knihovny Od města k městu návštěva Spolkového domu výstava klobouků pozvání do nově otevřené galerie - Dačického dům společné zpívání s dětmi z MŠ Pohádka Strana 17 (celkem 21)

18 výlet galerie Čáslav, obrazy V. Zedníka společné pečení řepánků hraní společenských her s klienty - MŠ Pohádka výlet do Miskovic - ukázka kování koní písničky na přání s p. Lickem velikonoční výstava u nás v Domově beseda s pracovnicí městské knihovny Není voda jako voda divadelní vystoupení studentek SOU Budulínek, Karkulka písničky o jaru - vystoupení dětí ZŠ Jana Palacha prodejní výstava na KÚ v Praze přání k Velikonocům na pokojích DS s dětmi Oblastní charity, pí. Radhausová vítání jara - písničky, tanečky MŠ Pohádka jarní kavárnička skupina Viola p. Černohous beseda s pracovnicí městské knihovny Mlýny na Vrchlici návštěva Spolkového domu výstava Probouzení výlet do zahradnictví Starkl jarní výstava květin výlet na rozhlednu do Bohdanče výstava Spolkový dům tvorba žáků ZŠ čarodějnice - vystoupení dětí MŠ Pohádka, společné opékání špekáčků beseda s pracovnicí městské knihovny Od města k městu - Jihočeský kraj výlet do ZOO Habrkovice, rozhledna Kaňk přednáška Smysly zvířat dravci ze žlebské obory účast na sportovních hrách v Sedlčanech výlet do Žlebů výlet do Miskovic - narození hříbátka písničky na přání s p. Lickem účast na dni otevřených dveří na Červeném Hrádku beseda s pracovnicí městské knihovny - slunovrat výlet zahradnictví Hortis hudební vystoupení ZŠ Jana Palacha výlet do Kerska keramická dílna Kuba, hájovna účast na výstavě v Lysé nad Labem šikovné ruce našich seniorů taneční vystoupení lidové školy umění z Čáslavi návštěva výstavy obrazů F. R. Čecha, Jana Skorky v galerii naivního umění Strana 18 (celkem 21)

19 V. Přílohy: 1. Příloha č. 1 - přehled o výsledku hospodaření a stavu fondů PO za 1. pol. REZERVNÍ FOND tvořený ze zlepšeného výsledku hospodaření (413) v Kč REZERVNÍ FOND tvořený z ostatních titulů (414) v Kč Stav rezervního fondu k Stav rezervního fondu k TVORBA FONDU: ( 30 zákona č. 250/2000 Sb.) 0 TVORBA FONDU: ( 30 zákona č. 250/2000 Sb.) příděl ze zlepšeného výsledku hospodaření 0 z peněžních darů 0 z prostředků převedených podle jiného právního 0 z ostatních titulů 0 TVORBA FONDU CELKEM 0 TVORBA FONDU CELKEM 0 POUŽITÍ FONDU: POUŽITÍ FONDU: k posílení fondu investic 0 k posílení fondu investic 0 k dalšímu rozvoji své činnosti 0 k dalšímu rozvoji své činnosti 0 k úhradě sankcí za porušení rozpočtové kázně 0 k úhradě sankcí za porušení rozpočtové kázně 0 k časovému překlenutí dočasného nesouladu mezi výnosy a náklady TVORBA A POUŽITÍ PENĚŽNÍCH FONDŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ke dni k časovému překlenutí dočasného nesouladu mezi výnosy a náklady k úhradě své ztráty za předchozí léta 0 k úhradě své ztráty za předchozí léta 0 ostatní použití* 0 POUŽITÍ FONDU CELKEM 0 POUŽITÍ FONDU CELKEM 0 STAV REZERVNÍHO FONDU CELKEM k STAV REZERVNÍHO FONDU CELKEM k FOND INVESTIC (416) v Kč FOND ODMĚN (411) v Kč Stav fondu investic k Stav fondu odměn k TVORBA FONDU: ( 31 zákona č. 250/2000 Sb.) 0 TVORBA FONDU: ( 32 zákona č. 250/2000 Sb.) 0 peněžní prostředky ve výši odpisů hmotného a nehmotného příděl z výsledku hospodaření PO 0 dlouhodobého majetku investiční příspěvek z rozpočtu zřizovatele 0 TVORBA FONDU CELKEM 0 investiční dotace ze státních fondů a jiných veřejných 0 POUŽITÍ FONDU: převody z rezervního fondu ve výši povolené zřizovatelem 0 překročení prostředků na platy 0 příjmy z prodeje dlouhodobého hmotného majetku 0 odměny zaměstnancům 0 peněžní dary a přísp.od jiných sub. na invest. účely 0 ostatní zdroje*(např. inv. úvěry a půjčky schválené 0 POUŽITÍ FONDU CELKEM 0 TVORBA FONDU CELKEM STAV FONDU ODMĚN k POUŽITÍ FONDU: pořízení a technické zhodnocení hmotného a nehmotného dlouhodobého majetku 0 navýšení fiančních prostředků určených na financování 0 údržby a oprav majetku, který používá PO pro svou činnost odvod do rozpočtu zřizovatele 0 ostatní použití*(např. úhrada inv.úvěrů a půjček) 0 POUŽITÍ FONDU CELKEM 0 STAV FONDU INVESTIC k FOND KULTURNÍCH A SOCIÁLNÍCH POTŘEB - FKSP (412) Stav FKSP K TVORBA FONDU: ( 33 zákona č. 250/2000 Sb.) základní příděl - povinný odvod ve výši standardizovaného % z objemu nákladů zúčtovaných na platy nebo mzdy ( 2 vyhlášky č /2002 Sb., o fondu kulturních a sociálních potřeb, v platném znění) ostatní zdroje* 0 TVORBA FONDU CELKEM POUŽITÍ FONDU: Použití fondu dle vyhlášky 114/2002 Sb., v platném znění* poskytnuté peněžní dary příspěvek na stravování POUŽITÍ FONDU CELKEM STAV FONDU FKSP k * rozepište podle druhu v Kč Datum: Zpracoval: Ing. Jana Juklová, MBA Telefon: Scvhálil:Mgr. Bc. Jitka Řepová,MBA Strana 19 (celkem 21)

20 Rozbor hospodaření za I. pololetí roku Příloha č. 2 - přehled nákladů a výnosů z hlavní a doplňkové činnosti Název a sídlo organizace: Domov Barbora Kutná Hora, poskytovatel sociálních služeb IČ: Věcně příslušný odbor: sociální Číslo organizace: 1714 syntetický účet ROZBOR HOSPODAŘENÍ - Přehled nákladů a výnosů z hlavní a doplňkové činnosti k Náklady z činnosti PO - účtová třída 5 celkem Skutečnost k Rozpočet upravený 2016 Skutečnost k název syntetického účtu hlavní činnost doplňková č. hlavní činnost doplňková č. hlavní činnost doplňková č ,00 155, ,00 150, ,00 114,00 Plnění Plnění rozpočtu v % rozpočtu v % - Hlavní - Doplňková činnost činnost 501 Spotřeba materiálu 6 354,00 30, ,00 30, ,00 22,00 41,1 73,3 502, 503 Spotřeba energie a ost. nesklad.dodávek 2 601,00 48, ,00 20, ,00 6,00 33,0 30,0 504 Prodané zboží 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 506, 507 Aktivace dlouhodobého a oběžného majetku 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Změna stavu zásob vlasní výroy 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Opravy a udržování 1 063,00 0, ,00 0,00 135,00 0,00 11,7 512 Cestovné 30,00 0,00 45,00 0,00 18,00 0,00 40,0 513 Náklady na reprezentaci 2,00 0,00 3,00 0,00 2,00 0,00 66,7 516 Aktivace vnitroorganizačnbích služeb 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 63, Ostatníslužby 3 306,00 0, ,00 40, ,00 32,4 0,0 521 Mzdové náklady ,00 20, ,00 20, ,00 17,00 42,9 85,0 521xx z toho: platy zaměstnanců ,00 20, ,00 20, ,00 17,00 42,9 85,0 521xx ostatní osobní náklady 61,00 0,00 170,00 0,00 90,00 0,00 52,9 524 Zákonné sociální pojištění 8 058,00 9, ,00 0, ,00 6,00 42,6 525 Jiné sociální pojištění 100,00 0,00 118,00 0,00 56,00 0,00 47,5 527 Zákonné sociální náklady 238,00 0,00 418,00 0,00 174,00 0,00 41,6 528 Jiné sociální náklady 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 531, 532, 538 Daně a poplatky (daň silniční, daň z nemovitostí, jiné daně a popl.) 8,00 0,00 5,00 0,00 13,00 0,00 260,0 541, 542 Smluvní pokuty a úroky z prodlení, jiné pokuty a penále 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Prodaný materiál 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Manka a škody 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Tvorba fondů 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Jiné ostatní náklady 99,00 48,00 116,00 40,00 153,00 0,00 131,9 0,0 551 Odpisy dlouhodobého majetku 1 414,00 0, ,00 0,00 719,00 0,00 67,9 562 Úroky 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Kurzové ztráty 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Ostatní finanční náklady 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Náklady z vyřazených pohledávek 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Náklady z drobného dlouhodobého majetku 1 292,00 0, ,00 0,00 273,00 0,00 26,0 41,2 v tis. Kč 76,0 Strana 20 (celkem 21)

21 Rozbor hospodaření za I. pololetí roku 2016 Výnosy z činnosti PO - účtová třída 6 celkem ,00 156, ,00 150, ,00 348,00 59,7 232,0 601 Výnosy z prodeje vlastních výrobků 309,00 63,00 350,00 60,00 150,00 33,00 42,9 55,0 602 Výnosy z prodeje služeb ,00 0, ,00 0, ,00 0,00 46,9 603 Výnosy z pronájmu 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Výnosy z prodaného zboží 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Jiné výnosy z vlastních výkonů 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 641, 642 Smluvní pokuty a úroky z prodlení, jiné pokuty a penále 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Výnosy z vyřazených pohledávek 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Výnosy z prodeje materiálu 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 645, 646 Výnosy z prodeje dlouhodobého nehmotného a hmotného majetku 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Čerpání fondů 54,00 0,00 50,00 0,00 71,00 0,00 142,0 649 Jiné ostatní výnosy 276,00 93,00 620,00 90,00 71,00 315,00 11,5 350,0 662 Úroky 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Kurzové zisky 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Ostatní finanční výnosy 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, Výnosy vybraných místních vládních institucí z transferů ,00 0, ,00 0, ,00 0,00 75,4 672xx z toho: příspěvek na provoz od zřizovatele 4 691,00 0, ,00 0, ,00 0,00 100,0 672xx neinvestiční účelově vázaný příspěvek od zřizovatele,nezahrnutý do 0,00 0, ,00 0,00 0,00 0,00 provozního příspěvku 0,0 672xx dotace ze státního rozpočtu (ministerstva, Úřad vlády ČR, Úřad 623,00 0,00 174,00 0,00 225,00 0,00 práce ČR apod.) 129,3 672xx dotace od ÚSC (obcí, krajů) ,00 0, ,00 0, ,00 0,00 86,0 672xx finační prostředky ze strukturálních fondů EU, finanční mechanismy EHP Norsko a jiné zdroje ze zahraničí zapojené do rozpočtu organizace 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 672xx jiné příspěvky a dotace z dalších zdrojů výše neuvedených 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 Hospodářský výsledek před zdaněním -1,00 1,00 0,00 0, ,00 234, Daň z příjmů 0,00 0,00 0,00 0, Dodatečné odvody daně z příjmů 0,00 0,00 0,00 0,00 Hospodářský výsledek po zdanění Doplňkové údaje: Čerpání prostředků z fondu investic Čerpání prostředků z rezervního fondu Čerpání prostředků z fondu odměn Přepočtený počet zaměstnanců (dvě desetinná místa) Fyzický počet zaměstnanců Průměrný měsíční plat (mzda) v Kč -1,00 1,00 0,00 0, ,00 234,00 887, ,00 0,00 0,0 54,00 52,00 0,00 0,0 0,00 0,00 0,00 102,55 130,55 106,64 81,7 106,00 136,00 108,00 79, , , ,33 95,3 Datum: Zpracoval: Ing. Jana Juklová, MBA Telefon: Schválil: Mgr. Bc. Jitka Řepová, MBA 0 Strana 21 (celkem 21)

FINANČNÍ PLÁN NÁKLADŮ a VÝNOSŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ STŘEDOČESKÝM KRAJEM NA ROK 2017

FINANČNÍ PLÁN NÁKLADŮ a VÝNOSŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ STŘEDOČESKÝM KRAJEM NA ROK 2017 Název organizace: Regionální muzeum Mělník, příspěvková organizace IČ: 00066567 Číslo organizace: 610 Věcně příslušný odbor: Odbor kultury a památkové péče Náklady z i PO - účtová třída 5 hlavní hlavní

Více

FINANČNÍ PLÁN NÁKLADŮ a VÝNOSŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ STŘEDOČESKÝM KRAJEM NA ROK 2017

FINANČNÍ PLÁN NÁKLADŮ a VÝNOSŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ STŘEDOČESKÝM KRAJEM NA ROK 2017 Název organizace: Domov Rožďalovice IČ: 49534955 Číslo organizace: 1726 Věcně příslušný odbor: odbor soc věcí v tis. Kč, na dvě desetinná místa Náklady z i PO - účtová třída 5 hlavní hlavní 59 959,77 227,19

Více

FINANČNÍ PLÁN NÁKLADŮ a VÝNOSŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ STŘEDOČESKÝM KRAJEM NA ROK 2018

FINANČNÍ PLÁN NÁKLADŮ a VÝNOSŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ STŘEDOČESKÝM KRAJEM NA ROK 2018 Název organizace: Domov Rožďalovice IČ: 49534955 Číslo organizace: 1726 Věcně příslušný odbor: SOC v tis. Kč, na dvě desetinná místa Náklady z i PO - účtová třída 5 hlavní hlavní 66 512,25 220,96 66 733,21

Více

FINANČNÍ PLÁN NÁKLADŮ a VÝNOSŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ STŘEDOČESKÝM KRAJEM NA ROK 2017

FINANČNÍ PLÁN NÁKLADŮ a VÝNOSŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ STŘEDOČESKÝM KRAJEM NA ROK 2017 Název organizace: Domov Krajánek Jesenice IČ: 71209867 Číslo organizace: 1758 Věcně příslušný odbor: sociální v tis. Kč, na dvě desetinná místa Náklady z i PO - účtová třída 5 hlavní hlavní 19 809,87 0,00

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 Domov Kolešovice, poskytovatel sociálních služeb VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 Název organizace: Domov Kolešovice, poskytovatel sociálních služeb Sídlo organizace: 270 02 Kolešovice 180 Zřizovatel: Středočeský

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012 DOMOV SLUNEČNÍ DVŮR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 471 61 JESTŘEBÍ, IČ. 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P15_Rozpocet_Raspenava Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1519 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Fučíkova 432, 463 61 Raspenava Rozpočet 2019 a rozpočtový

Více

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele LUXOR PODĚBRADY poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY Informace pro zájemce a žadatele Domov pro seniory Luxor Poděbrady Poskytuje sociální služby seniorům, kteří potřebují pomoc nebo celodenní

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014 DOMOV SLUNEČNÍ DVŮR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 471 61 JESTŘEBÍ, IČ. 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P12_Rozpocet_Cesky_Dub Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1515 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Zámecká 39/IV, 46343 Český Dub Rozpočet 2019 a rozpočtový

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016 Zpracovali: Mgr. David Neuvald, ředitel školy Jana Ballarinová, administrativní pracovnice Obsah: strana 1) Hospodaření jednotlivých zařízení PO Základní škola... 3, 4

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P04_Rozpocet_Slunecni_dvur Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1505 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Jestřebí 126, 471 61 Jestřebí Rozpočet 2019 a rozpočtový

Více

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně.

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně. V Domově Na zámku poskytujeme dvě pobytové sociální služby: Domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem. Poskytujeme základní služby: - poskytnutí ubytování za úhradu, - poskytnutí stravy za úhradu,

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P14_Rozpocet_Frantiskov Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1517 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Domažlická 880/8, 460 10 Liberec 3 Rozpočet 2019 a

Více

Sídlo: Liberec I, Staré město, Lužická 920/7, PSČ Rozpočet 2019 a rozpočtový výhled (UR1)

Sídlo: Liberec I, Staré město, Lužická 920/7, PSČ Rozpočet 2019 a rozpočtový výhled (UR1) P01_Rozpocet_Jedlickuv_ustav_PP Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1501 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Liberec I, Staré město, Lužická 920/7, PSČ

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P03_Rozpocet_Ostara Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1504 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Pivovarská 693, 471 54 Cvikov Rozpočet 2019 a rozpočtový

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P11_Rozpocet_Vratislavice_PP Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1514 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: U Sila 321, 463 11 Liberec 30 Rozpočet 2019 a

Více

Plán činnosti organizace na rok Plán nákladů a výnosů. Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice. Číslo: FP

Plán činnosti organizace na rok Plán nákladů a výnosů. Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice. Číslo: FP Plán činnosti organizace na rok 2018 Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice Číslo: FP-00055069-2018-0002 Plán nákladů a výnosů skutečnost předchozího plán (2018) procenta letošní / minulý rozdíl

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P18_Rozpocet_DCDS_Jablonec Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1522 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: U Balvanu 2, Jablonec nad Nisou, 466 01 Rozpočet

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P13_Rozpocet_Jindrichovice Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1516 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: 463 65 Jindřichovice pod Smrkem 238 Rozpočet 2019

Více

22. základní škola Plzeň, Na Dlouhých 49, příspěvková organizace. 22. základní škola Plzeň, Na Dlouhých 19, příspěvková organizace.

22. základní škola Plzeň, Na Dlouhých 49, příspěvková organizace. 22. základní škola Plzeň, Na Dlouhých 19, příspěvková organizace. 22. základní škola Plzeň, Na Dlouhých 49, příspěvková organizace 22. základní škola Plzeň, Na Dlouhých 19, příspěvková organizace Majetek školy Škola se 1.1.2001 stala příspěvkovou organizací zřízenou

Více

1. Členění zaměstnanců podle věku a pohlaví - stav k

1. Členění zaměstnanců podle věku a pohlaví - stav k Příloha č. 1 1. Členění zaměstnanců podle věku a pohlaví - stav k 31. 12. 2018 věk muži ženy celkem % do 20 let 1 1 2 1,1 21-30 let 1 20 21 11,3 31-40 let 2 25 27 14,5 41-50 let 5 58 63 33,9 51-60 let

Více

ROZVAHA. v plném rozsahu ke dni (v Kč s přesností na dvě desetinná místa) IČ Netto b

ROZVAHA. v plném rozsahu ke dni (v Kč s přesností na dvě desetinná místa) IČ Netto b Minimální závazný výčet informací podle vyhlášky č. 410/2009 Sb., ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA v plném rozsahu ke dni 312.2014 (v Kč s přesností na dvě desetinná místa) IČ 00380504 Název, sídlo,

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011 DOMOV SLUNEČNÍ DVŮR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 47161 JESTŘEBÍ, IČ: 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

Pedagogicko-psychologická poradna a speciálně pedagogické centrum, Semily, příspěvková organizace

Pedagogicko-psychologická poradna a speciálně pedagogické centrum, Semily, příspěvková organizace Příloha č. 1 číslo organizace 1494 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018 Rozpočet roku 2019 p.č. ukazatel

Více

ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost

ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost Období Rok Kapitola ní jednotka IČO Hodnota

Více

Střední škola gastronomie a služeb, Liberec, Dvorská 447/29, příspěvková organizace

Střední škola gastronomie a služeb, Liberec, Dvorská 447/29, příspěvková organizace Příloha č. 1 číslo organizace 1442 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018 Rozpočet roku 2019 p.č. ukazatel

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014 DOMOV RASPENAVA, příspěvková organizace FUČÍKOVA 432, 464 01 Raspenava, IČO 71220089 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: Pavel Chroust, Ředitel ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE V

Více

Gymnázium F.X.Šaldy, Liberec 11, Partyzánská 530/30, příspěvková organizace

Gymnázium F.X.Šaldy, Liberec 11, Partyzánská 530/30, příspěvková organizace Příloha č. 1 číslo organizace 1405 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018 Rozpočet roku 2019 p.č. ukazatel

Více

Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, 257 56 Neveklov IČO 00640841 Tel.: 317740111 Fax: 317740113 podatelna.tloskov@seznam.

Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, 257 56 Neveklov IČO 00640841 Tel.: 317740111 Fax: 317740113 podatelna.tloskov@seznam. ROČNÍ ZPRÁVA dle vyhlášky č. 323/2005 Sb. Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, 257 56 Neveklov IČO 00640841 Tel.: 317740111 Fax: 317740113 podatelna.tloskov@seznam.cz Diagnostický ústav

Více

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2020

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2020 VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost MÚZO Praha s.r.o. Období Rok Kapitola ní

Více

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2020

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2020 VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost MÚZO Praha s.r.o. Období Rok Kapitola ní

Více

Základní škola speciální Semily, Nádražní 213, příspěvková organizace

Základní škola speciální Semily, Nádražní 213, příspěvková organizace Liberecký kraj odvětví: školství Příloha č. 1 číslo organizace 1469 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014. Domov Barbora Kutná Hora, poskytovatel sociálních služeb. Základní identifikační údaje:

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014. Domov Barbora Kutná Hora, poskytovatel sociálních služeb. Základní identifikační údaje: VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Domov Barbora Kutná Hora, poskytovatel sociálních služeb Základní identifikační údaje: Název: Domov Barbora Kutná Hora, poskytovatel sociálních služeb Právní forma: příspěvková organizace

Více

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Tel./fax 583 233 203-4 e-mail: ddlibina@ddlibina.cz Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2011 I. Sociální péče a služby 1. Klienti a zaměstnanci

Více

Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Gymnázium, Mimoň, Letná 263, příspěvková organizace (hlavní činnost) Skutečnost roku 2015

Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Gymnázium, Mimoň, Letná 263, příspěvková organizace (hlavní činnost) Skutečnost roku 2015 Liberecký kraj odvětví: školství účet dle vyhl. Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Gymnázium, Mimoň, Letná 263, příspěvková organizace (hlavní činnost) Skutečnost roku 2015 Skutečnost

Více

Rozpočet verze

Rozpočet verze Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1514 Název organizace: Sídlo: U Sila 321, Liberec 30 Rozpočet 2018-2. verze Datum sestavení: 9. únor 2018 Vypracoval(a): Funkce

Více

Integrovaná střední škola, Vysoké nad Jizerou, Dr. Farského 300, příspěvková organizace

Integrovaná střední škola, Vysoké nad Jizerou, Dr. Farského 300, příspěvková organizace Příloha č. 1 číslo organizace 1436 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018 Rozpočet roku 2019 p.č. ukazatel

Více

Střední průmyslová škola stavební, Liberec 1, Sokolské nám. 14, příspěvková organizace, IČ

Střední průmyslová škola stavební, Liberec 1, Sokolské nám. 14, příspěvková organizace, IČ odvětví: školství Příloha č. 1 číslo organizace 1420 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2018 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2016 Skutečnost roku 2017 Rozpočet roku

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2009

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2009 DOMOV SLUNEČNÍ DVUR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 47161 JESTŘEBÍ, IČ: 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2020

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2020 VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost MÚZO Praha s.r.o. Období Rok Kapitola ní

Více

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2021

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2021 VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost MÚZO Praha s.r.o. Období Rok Kapitola ní

Více

Část I. Přehled o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací

Část I. Přehled o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ Přehled o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činnost Období Rok Kapitola Účetní jednotka IČO Hodnota MÚZO

Více

Gymnázium a Střední odborná škola, Jilemnice, Tkalcovská 460, příspěvková organizace

Gymnázium a Střední odborná škola, Jilemnice, Tkalcovská 460, příspěvková organizace Příloha č. 1 číslo organizace 1410 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018 Rozpočet roku 2019 p.č. ukazatel

Více

Část I. Přehled o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací

Část I. Přehled o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ Přehled o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činnost Období Rok Kapitola Účetní jednotka IČO Hodnota MÚZO

Více

Střední průmyslová škola technická, Jablonec nad Nisou, Belgická 4852, příspěvková organizace

Střední průmyslová škola technická, Jablonec nad Nisou, Belgická 4852, příspěvková organizace Příloha č. 1 číslo organizace 1438 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018 Rozpočet roku 2019 p.č. ukazatel

Více

Český účetní standard pro některé vybrané účetní jednotky. č Fondy účetní jednotky

Český účetní standard pro některé vybrané účetní jednotky. č Fondy účetní jednotky Český účetní standard pro některé vybrané účetní jednotky č. 704 Fondy účetní jednotky 1. Cíl Cílem tohoto standardu je stanovit podle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Tel./fax 583 233 203-4 e-mail: ddlibina@ddlibina.cz Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2008 I. Sociální péče a služby 1. Klienti a zaměstnanci

Více

Výroční zpráva o hospodaření za rok Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace

Výroční zpráva o hospodaření za rok Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Výroční zpráva o hospodaření za rok 2015 Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Obsah: 1. Přehled příjmů za r. 2015 str. 3 2. Výdaje od KÚ Moravskoslezského

Více

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2021

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2021 VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost MÚZO Praha s.r.o. Období Rok Kapitola ní

Více

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2021

ROZP 1-01 SPO - Část I. Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací /5. Střednědobý výhled na rok 2021 VÝKAZNICTVÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ROZP 1-01 SPO Výkaz o rozpočtu nákladů a výnosů státních příspěvkových organizací a další doplňující údaje - hlavní činost MÚZO Praha s.r.o. Období Rok Kapitola ní

Více

Výroční zpráva za rok 2013

Výroční zpráva za rok 2013 Výroční zpráva za rok 2013 I. Kontaktní a identifikační data Domov Na Zátiší Rakovník, poskytovatel sociálních služeb S. K. Neumanna 251, 269 01 Rakovník statutární zástupce: JUDr. Pavel Jenšovský tel.:

Více

Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2012

Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2012 Domov důchodců Libina, p. o., Libina 540, 788 05 Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2012 I. Sociální péče a služby 1. Klienti a zaměstnanci 1.1 Počet klientů k 31.12.2011 66 - z toho muži 18

Více

Vyšší odborná škola sklářská a Střední škola, Nový Bor, Wolkerova 316, příspěvková organizace

Vyšší odborná škola sklářská a Střední škola, Nový Bor, Wolkerova 316, příspěvková organizace Liberecký kraj odvětví: školství Příloha č. 1 číslo organizace 1424 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2018 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2016 Skutečnost roku 2017

Více

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 (hlavní činnost) účet dle vyhl. Skutečnost roku 2015 Skutečnost roku 2016 Příloha č. 1 Rozpočet roku 2017 p.č. ukazatel č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY

Více

Název organizace: Vyšší odborná škola sklářská a Střední škola, Nový Bor, Wolkerova 316, příspěvková organizace

Název organizace: Vyšší odborná škola sklářská a Střední škola, Nový Bor, Wolkerova 316, příspěvková organizace Liberecký kraj odvětví: školství Příloha č. 1 číslo organizace 1424 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018

Více

Základní škola a mateřská škola logopedická, Liberec, příspěvková organizace

Základní škola a mateřská škola logopedická, Liberec, příspěvková organizace Příloha č. 1 číslo organizace 1455 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018 Rozpočet roku 2019 p.č. ukazatel

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Domov Barbora Kutná Hora, poskytovatel sociálních služeb. Základní identifikační údaje:

VÝROČNÍ ZPRÁVA Domov Barbora Kutná Hora, poskytovatel sociálních služeb. Základní identifikační údaje: VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Domov Barbora Kutná Hora, poskytovatel sociálních služeb Základní identifikační údaje: Název: Domov Barbora Kutná Hora, poskytovatel sociálních služeb Právní forma: příspěvková organizace

Více

Základní škola a Mateřská škola Jablonec nad Nisou, Kamenná 404/4, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Jablonec nad Nisou, Kamenná 404/4, příspěvková organizace odvětví: školství Příloha č. 1 číslo organizace 1462 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2018 p.č. účet dle vyhl. ukazatel Skutečnost roku 2016 Skutečnost roku 2017

Více

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 účet dle vyhl. Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Pedagogicko-psychologická poradna a speciálně pedagogické centrum, Semily (hlavní činnost) Skutečnost roku 2015 Skutečnost roku

Více

Finanční plán příspěvkové organizace Karlovarského kraje na rok 2017

Finanční plán příspěvkové organizace Karlovarského kraje na rok 2017 2010 1 2010 Finanční plán příspěvkové organizace Karlovarského kraje na rok 2017 Obsah formuláře: 1. Identifikační údaje o organizaci 2. Finanční plán 3. Mzdový plán 4. Odpisový plán 5. Rozpis provozních

Více

Tabulková část - návrh souhrnného finančního plánu na rok 2017

Tabulková část - návrh souhrnného finančního plánu na rok 2017 Příloha č. 1 k prováděcímu předpisu Plánování a zpráva o činno Název organizace: Marianum, příspěvková organizace Tabulková část - návrh souhrnného finančního plánu na rok 2017 Tabulka č. 1 - Plán nákladů

Více

Rozpočet rozpočtová úprava

Rozpočet rozpočtová úprava 015_P10_Rozpocet_Velke_Hamry_2018UR2 Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1513 Název organizace: Sídlo: Velké Hamry 600, 46845 Velké hamry Rozpočet 2018-2. rozpočtová

Více

Rozbor hospodaření příspěvkové organizace ke dni sestavení závěrky k 31. prosinci 2018

Rozbor hospodaření příspěvkové organizace ke dni sestavení závěrky k 31. prosinci 2018 Základní škola Jiříkov, okres Děčín, Moskevská 740, příspěvková organizace,407 53 Jiříkov IČO:70698490 Rozbor hospodaření příspěvkové organizace ke dni sestavení závěrky k 31. prosinci 2018 Zpracovala:

Více

Gymnázium a Střední odborná škola pedagogická, Liberec, Jeronýmova 425/27, příspěvková organizace

Gymnázium a Střední odborná škola pedagogická, Liberec, Jeronýmova 425/27, příspěvková organizace Liberecký kraj odvětví: školství Příloha č. 1 číslo organizace 1411 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2018 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2016 Skutečnost roku 2017

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011 DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 468 45 VELKÉ HAMRY 600 IČ: 712 200 03 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE - JITKA SEMENCOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

Výroční zpráva o hospodaření

Výroční zpráva o hospodaření Základní škola Ostrava - Dubina, Františka Formana 45, příspěvková organizace Výroční zpráva o hospodaření 2015 Zpracovala: Šárka Arlethová PaedDr. Ivona Klímová ekonomka školy ředitelka školy V Ostravě,

Více

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele LUXOR PODĚBRADY poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY Informace pro zájemce a žadatele Domov pro seniory Luxor Poděbrady Poskytuje sociální služby seniorům, kteří potřebují v důsledku zhoršeného

Více

Střední škola řemesel a služeb, Jablonec nad Nisou, Smetanova 66, příspěvková organizace

Střední škola řemesel a služeb, Jablonec nad Nisou, Smetanova 66, příspěvková organizace Příloha č. 1 číslo organizace 1440 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2018 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2016 Skutečnost roku 2017 Rozpočet roku 2018 p.č. ukazatel

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2014 DOMOV SENIORŮ JENŠTEJN, poskytovatel sociálních služeb ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2014 DS Jenštejn únor 2015 Tato zpráva je vytvořena na základě článku č. 33, Směrnice Středočeského kraje č.

Více

Základní údaje o hospodaření školy za rok 2012. Příspěvková organizace měla v roce 2012 tyto finanční prostředky:

Základní údaje o hospodaření školy za rok 2012. Příspěvková organizace měla v roce 2012 tyto finanční prostředky: Základní údaje o hospodaření školy za rok 2012 Příspěvková organizace měla v roce 2012 tyto finanční prostředky: 1) Příspěvek Krajského úřadu - odboru školství v Plzni na činnost školy účelový znak 33353

Více

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 Liberecký kraj odvětví: školství účet dle vyhl. Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Střední průmyslová škola, Česká Lípa, Havlíčkova 426, příspěvková organizace (hlavní činnost)

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 DOMOV SENIORŮ JENŠTEJN, poskytovatel sociálních služeb ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 Zahrada DS Jenštejn 10.12.2012 Tato zpráva je vytvořena na základě článku č. 33, Směrnice Středočeského

Více

Finanční plán příspěvkové organizace Karlovarského kraje na rok 2019

Finanční plán příspěvkové organizace Karlovarského kraje na rok 2019 2010 1 2010 Finanční plán příspěvkové organizace Karlovarského kraje na rok 2019 Obsah formuláře: 1. Identifikační údaje o organizaci 2. Rozpočet 3. Plán prostředků na platy 4. Odpisový plán 5. Rozpis

Více

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Střední průmyslová škola stavební, Liberec 1, Sokolovské nám. 14, příspěvková organizace (hlavní činnost) účet dle vyhl. Skutečnost roku 2015

Více

Datum a podpis: Datum a podpis: --------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum a podpis: Datum a podpis: -------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 NÁKLADY CELKEM 8 980 000,00 10 785 309,18 (účtová třída 5 celkem -součet položek 2,38,44 a 47) 2 Náklady z činnosti (součet položek 3 až 37) 8 980 000,00 10 785 309,18 3 Spotřeba materiálu 501 1 500

Více

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05

Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Domov důchodců Libina, p.o., Libina 540, 788 05 Tel./fax 583 233 203-4 e-mail: ddlibina@ddlibina.cz Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2009 I. Sociální péče a služby 1. Klienti a zaměstnanci

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2010

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2010 DOMOV DŮCHODCŮ ROKYTNICE NAD JIZEROU, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DOLNÍ ROKYTNICE 291 51244 ROKYTNICE NAD JIZEROU IČ: 00085782 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: OLGA MAREŠOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ

Více

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 Příloha č. 1 1438 p.č. Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Střední průmyslová škola technická, Belgická 4852, 466 01 Jablonec nad Nisou, příspěvková organizace (hlavní činnost)

Více

Příloha č. 1 tis. Kč. Liberecký kraj odvětví: OKPPCR

Příloha č. 1 tis. Kč. Liberecký kraj odvětví: OKPPCR Liberecký kraj odvětví: OKPPCR Příloha č. 1 tis. Kč Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - na rok 2018 Vlastivědné muzeum a galerie v České Lípě, příspěvková organizace p.č. účet ukazatel skut.2016

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011 DOMOV DŮCHODCŮ ROKYTNICE NAD JIZEROU, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DOLNÍ ROKYTNICE 291 51244 ROKYTNICE NAD JIZEROU IČ: 00085782 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: OLGA MAREŠOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ

Více

Název organizace: Zámeček Střelice, příspěvková organizace H l a v n í č i n n o s t D o p l ň k o v á č i n n o s t

Název organizace: Zámeček Střelice, příspěvková organizace H l a v n í č i n n o s t D o p l ň k o v á č i n n o s t Příloha č. 16 směrnice Zásady vztahů JMK k PO - Náklady N Á K L A D Y Příloha č. 2 Název organizace: Zámeček Střelice, příspěvková organizace SÚ 2013 1) 2014 2) 4) 2013 1) 2014 2) Náklady v tis.kč Spotřebované

Více

Závazná účtová osnova pro příspěvkové organizace zřízené Moravskoslezským krajem v oblasti sociálních služeb

Závazná účtová osnova pro příspěvkové organizace zřízené Moravskoslezským krajem v oblasti sociálních služeb Závazná účtová osnova pro příspěvkové organizace zřízené Moravskoslezským krajem v oblasti sociálních služeb platná k 1.1.2008 Závazná účtová osnova pro příspěvkové organizace zřízené Moravskoslezským

Více

Výroční zpráva za rok

Výroční zpráva za rok Výroční zpráva za rok 2014 I. Kontaktní a identifikační data Domov Na Zátiší Rakovník, poskytovatel sociálních služeb S. K. Neumanna 251, 269 01 Rakovník statutární zástupce: řízením Bc. Markéta Grundmannová,

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2016

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2016 DOMOV SLUNEČNÍ DVŮR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 471 61 JESTŘEBÍ, IČ. 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

Seniorcentrum OASA s.r.o Provozní jednotka Domov pro seniory

Seniorcentrum OASA s.r.o Provozní jednotka Domov pro seniory Seniorcentrum OASA s.r.o Provozní jednotka Domov pro seniory OBDOBÍ: 1.1.2012 31.12.2012 Název a sídlo účetní jednotky: Seniorcentrum OASA s.r.o. Sídlo: Petřvaldík 68, 742 60 Petřvald 2 IČ: 27857018 Datum

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření PO Pk za rok 2012

Zpráva o činnosti a hospodaření PO Pk za rok 2012 Domov na hradě Rychmburk domov se zvláštním režimem 539 74 Předhradí 17 Zpráva o činnosti a hospodaření PO Pk za rok 2012 IDENTIFIKACE ORGANIZACE: Název: Právní forma: Sídlo: Domov na hradě Rychmburk příspěvková

Více

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 (hlavní činnost) účet dle vyhl. Skutečnost roku 2015 Skutečnost roku 2016 Příloha č. 1 číslo org. 1424 Rozpočet roku 2017 p.č. ukazatel č. 410/2009

Více

DOMÁCÍ ŘÁD. Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, Hostěradice

DOMÁCÍ ŘÁD. Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, Hostěradice DOMÁCÍ ŘÁD Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, 671 71 Hostěradice Telefon: 515 339 157 e-mail : info@domovskalice.cz webové stránky: www.domovskalice. Cz Úvodní ustanovení Domácí

Více

PŘÍLOHA VZ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ

PŘÍLOHA VZ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KRÁSNÁ LÍPA, příspěvková organizace Školní 10, 407 46 Krásná Lípa, tel.: 412 383 315, 412 383 297, e-mail: zsklipa@interdata.cz ZŠ MŠ PŘÍLOHA VZ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ rok

Více

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 účet dle vyhl. Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Základní škola a mateřská škola logopedická, Liberec, příspěvková organizace (hlavní činnost) Skutečnost roku 2015 Skutečnost

Více

Výnosy z činnosti

Výnosy z činnosti Liberecký kraj odvětví: OKPPCR Příloha č. 1 tis. Kč Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - na rok 2017 Vlastivědné muzeum a galerie v České Lípě, příspěvková organizace p.č. účet ukazatel skut.2015

Více

Tabulková část ke zprávě o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za rok 2012

Tabulková část ke zprávě o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za rok 2012 Příloha č. 14 IČ: 847461 Tabulková část ke zprávě o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za rok 212 Tabulka č. 1 - Základní e Tabulka č. 2 - Přehled výnosů z hlavní a doplňkové činnosti přísp.

Více

Výkaz zisku a ztráty PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

Výkaz zisku a ztráty PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Výkaz zisku a ztráty PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Mateřská škola Klatovy, Studentská 601, příspěvková organizace, Studentská 601, 339 01 Klatovy 1, Příspěvková organizace, IČ: 60610476 sestavená k 312013 (v

Více

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 odvětví: školství účet dle vyhl. Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Gymnázium, Frýdlant, Mládeže 884, příspěvková oragnizace (hlavní činnost) Skutečnost roku 2015 Skutečnost roku

Více

Český účetní standard pro některé vybrané účetní jednotky č. 704 Fondy účetní jednotky

Český účetní standard pro některé vybrané účetní jednotky č. 704 Fondy účetní jednotky Český účetní standard pro některé vybrané účetní jednotky č. 704 Fondy účetní jednotky 1. Cíl Cílem tohoto standardu je stanovit podle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2013

Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2013 Výroční zpráva o činnosti hospodaření za rok 2013 I. Sociální péče a služby 1. Klienti a zaměstnanci 1.1 Počet klientů k 31.12.2013 63 - z toho muži 16 - z toho ženy 47 Průměrný věk klientů 78 Rozdělení

Více

Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - návrh rozpočtu na rok 2019

Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - návrh rozpočtu na rok 2019 Příloha č. 1 Liberecký kraj resort: životní prostředí, zemědělství a rozvoj venkova 1801 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - návrh rozpočtu na rok 2019 Středisko ekologické výchovy Libereckého

Více

Základní škola a mateřská škola logopedická, Liberec, příspěvková organizace

Základní škola a mateřská škola logopedická, Liberec, příspěvková organizace odvětví: školství Příloha č. 1 číslo organizace 1455 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2018 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2016 Skutečnost roku 2017 Rozpočet roku

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ DOMOV U ANEŽKY poskytovatel sociálních služeb Nová 303, 294 42 Luštěnice za rok 2014 Předkládá: Ing. Ludmila Bulířová, ředitelka Domova U Anežky V Luštěnicích, 13. 2. 2015 0/8 Obsah

Více