Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne od hod. v sále MKS Vimperk

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk"

Transkript

1 Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne od hod. v sále MKS Vimperk Usnesení. 35 Zastupitelstvo msta bere na vdomí pehled plnní usnesení ze dne a bere na vdomí innost rady msta v období od do Usnesení. 36 Zastupitelstvo msta schválilo ceny vodného a stoného pro hospodáský rok 2007 s platností od takto: ceny v K/m 3 domácnosti ostatní vodné 21,99 21,99 stoné 20,67 20,67 celkem 42,79 42,79 Ceny jsou bez 5 % DPH. Usnesení. 37 smlouv Stachy týkající se nemovitostí v obci a k. ú. Vimperk, v bývalém areálu kasáren U Sloupu to jest: objekt budovy skladu NZ na parcele KN st /36 o výme 488 m2, za pevnou ást kupní ceny ve výši ceny v míst a ase obvyklé stanovené soudním znalcem, tj ,- K. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj parcelou KN st /36, jejíž cena v míst a ase obvyklá iní ,- K, Celková pevná ást ceny nemovitostí tedy iní ,- K. Další ást kupní ceny (pohyblivá) bude rovna nákladm ve výši v míst a ase obvyklé, které kupující s písemným souhlasem prodávajícího prokazateln a úeln vynaložil na uvedení prodávaných nemovitostí do stavu zpsobilého k nájmu, na opravy nemovitostí po dobu trvání nájmu.

2 Kupující zaplatí prodávajícímu celkovou pevnou ást ceny nemovitosti ped uzavením kupní smlouvy. V pípad, že kupující bude hradit kupní cenu z úvru poskytovaného zástavní smlouvu ve prospch penžního ústavu poskytujícího úvr kupujícímu ,- K. Ped podpisem kupní smlouvy uhradí kupující prodávajícímu pípadné další Usnesení. 38 smlouv týkající se nemovitostí v obci a k. ú. Vimperk, v bývalém areálu kasáren U Sloupu to jest: objekt budovy skladu NZ na parcele KN st /101 o výme 244 m2, za pevnou ást kupní ceny ve výši ceny v míst a ase obvyklé stanovené soudním znalcem, tj ,- K. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj parcelou KN st /101, jejíž cena v míst a ase obvyklá iní ,- K, Celková pevná ást ceny nemovitostí tedy iní ,- K. Další ást kupní ceny (pohyblivá) bude rovna nákladm ve výši v míst a ase obvyklé, které kupující s písemným souhlasem prodávajícího prokazateln a úeln vynaložil na uvedení prodávaných nemovitostí do stavu zpsobilého k nájmu, na opravy nemovitostí po dobu trvání nájmu. Kupující zaplatí prodávajícímu celkovou pevnou ást ceny nemovitosti ped uzavením kupní smlouvy. V pípad, že kupující bude hradit kupní cenu z úvru poskytovaného zástavní smlouvu ve prospch penžního ústavu poskytujícího úvr kupujícímu ,- K. Ped podpisem kupní smlouvy uhradí kupující prodávajícímu pípadné další Usnesení. 39 smlouv týkající se nemovitostí v obci a k. ú. Vimperk, v bývalém areálu kasáren U Sloupu to jest: objekt budovy garáží na parcele KN st /25 o výme 465m 2, za pevnou ást kupní ceny ve výši ceny v míst a ase obvyklé stanovené soudním znalcem, tj ,- K. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj parcelou KN st /25, jejíž cena v míst a ase obvyklá iní ,- K, Celková pevná ást ceny nemovitostí tedy iní ,- K. Další ást kupní ceny (pohyblivá) bude rovna nákladm ve výši v míst a ase obvyklé, které kupující s písemným souhlasem prodávajícího prokazateln a úeln vynaložil na uvedení

3 prodávaných nemovitostí do stavu zpsobilého k nájmu, na opravy nemovitostí po dobu trvání nájmu. Kupující zaplatí prodávajícímu celkovou pevnou ást ceny nemovitosti ped uzavením kupní smlouvy. V pípad, že kupující bude hradit kupní cenu z úvru poskytovaného zástavní smlouvu ve prospch penžního ústavu poskytujícího úvr kupujícímu ,- K. Ped podpisem kupní smlouvy uhradí kupující prodávajícímu pípadné další Usnesení. 40 smlouv, Vimperk týkající se nemovitostí v obci a k. ú. Vimperk, v bývalém areálu kasáren U Sloupu to jest: objekt budovy garáží na parcele parc /105 o výme 124m 2 dle geometrického plánu /2006, za pevnou ást kupní ceny ve výši ceny v míst a ase obvyklé stanovené soudním znalcem, tj ,- K. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj parcelou parc. st /105, jejíž cena v míst a ase obvyklá iní ,- K, Celková pevná ást ceny nemovitostí tedy iní ,- K. Další ást kupní ceny (pohyblivá) bude rovna nákladm ve výši v míst a ase obvyklé, které kupující s písemným souhlasem prodávajícího prokazateln a úeln vynaložil na uvedení prodávaných nemovitostí do stavu zpsobilého k nájmu, na opravy nemovitostí po dobu trvání nájmu. Kupující zaplatí prodávajícímu celkovou pevnou ást ceny nemovitosti ped uzavením kupní smlouvy. V pípad, že kupující bude hradit kupní cenu z úvru poskytovaného zástavní smlouvu ve prospch penžního ústavu poskytujícího úvr kupujícímu. 930,- K. Ped podpisem kupní smlouvy uhradí kupující prodávajícímu pípadné další Usnesení. 41 smlouv týkající se nemovitostí v obci a k. ú. Vimperk, v bývalém areálu kasáren U Sloupu to jest: objekt budovy garáží na parcele parc. st /107 o výme 82 m 2 dle geometrického plánu /2006, za pevnou ást kupní ceny ve výši ceny v míst a ase obvyklé stanovené soudním znalcem, tj ,- K. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj parcelou st /107, jejíž cena v míst a ase obvyklá iní 9.392,- K.

4 Celková pevná ást ceny nemovitostí tedy iní ,- K. Další ást kupní ceny (pohyblivá) bude rovna nákladm ve výši v míst a ase obvyklé, které kupující s písemným souhlasem prodávajícího prokazateln a úeln vynaložili na uvedení prodávaných nemovitostí do stavu zpsobilého k nájmu, na opravy nemovitostí po dobu trvání nájmu. Kupující zaplatí prodávajícímu celkovou pevnou ást ceny nemovitosti ped uzavením kupní smlouvy. V pípad, že kupující budou hradit kupní cenu z úvru poskytovaného zástavní smlouvu ve prospch penžního ústavu poskytujícího úvr kupujícím. 737,- K. Ped podpisem kupní smlouvy uhradí kupující prodávajícímu pípadné další Usnesení. 42 Zastupitelstvo msta rozhodlo zveejnit zámr prodeje nemovitostí zapsaných u Katastrálního úadu pro Jihoeský kraj, Katastrálního pracovišt Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk, na listu vlastnictví pro Msto Vimperk, v bývalém areálu kasáren U Sloupu, to jest : objekt bývalé haly oprav na parcele KN st /19 o výme 648 m 2, za kupní cenu ve výši ceny v míst a ase obvyklé stanovené soudním znalcem, tj ,- K. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj parcelou KN st /19, jejíž cena v míst a ase obvyklá iní ,- K. Celková pevná ást ceny nemovitostí tedy iní ,- K. Kupující zaplatí prodávajícímu celkovou pevnou ást ceny nemovitosti ped uzavením kupní smlouvy, a to do 30 dn od seznámení s jejím obsahem. Kupující zaplatí též správní poplatek u Katastrálního úadu pro Jihoeský kraj, Katastrálního pracovišt Prachatice. Ped podpisem kupní smlouvy uhradí kupující prodávajícímu náklady spoívající v nákladech na znalecké posudky ve výši 1.000,- K. Usnesení. 43 smlouv týkající se nemovitostí v obci a k. ú. Vimperk, v bývalém areálu kasáren U Sloupu to jest: objekt budovy garáží na parcele KN st /73 o výme 492 m 2 za pevnou ást kupní ceny ve výši ceny v míst a ase obvyklé stanovené soudním znalcem, tj ,- K. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj parcelou KN st /73, jejíž cena v míst a ase obvyklá iní ,- K, Celková pevná ást ceny nemovitostí tedy iní ,- K. Další ást kupní ceny (pohyblivá) bude rovna nákladm ve výši v míst a ase obvyklé, které kupující s písemným souhlasem prodávajícího prokazateln a úeln vynaložil na uvedení prodávaných nemovitostí do stavu zpsobilého k nájmu, na opravy nemovitostí po dobu trvání nájmu.

5 Kupující zaplatí prodávajícímu celkovou pevnou ást ceny nemovitosti ped uzavením kupní smlouvy. V pípad, že kupující bude hradit kupní cenu z úvru poskytovaného zástavní smlouvu ve prospch penžního ústavu poskytujícího úvr kupujícímu ,- K. Ped podpisem kupní smlouvy uhradí kupující prodávajícímu pípadné další Usnesení. 44 Zastupitelstvo msta rozhodlo uzavít smlouvu o budoucí smlouv kupní, dle pedloženého návrhu týkající se nemovitostí v obci a k. ú. Vimperk, v bývalém areálu kasáren U Sloupu to jest: objekt budovy prádelny a istírny. 010 na parcele KN st /48 o výme 368 m2, za pevnou ást kupní ceny ve výši ceny v míst a ase obvyklé stanovené soudním znalcem, tj ,- K bez DPH. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj parcelou KN st /48, jejíž cena v míst a ase obvyklá iní ,- K bez DPH. Celková pevná ást ceny nemovitostí tedy iní ,- K. Kupující zaplatí prodávajícímu celkovou pevnou ást ceny nemovitosti ped uzavením kupní smlouvy. Kupující zaplatí správní poplatek u Katastrálního úadu pro Jihoeský kraj, Katastrální pracovišt Prachatice. Ped podpisem kupní smlouvy uhradí kupující prodávajícímu pípadné náklady spoívající v nákladech na znalecké posudky a geometrické plány. Usnesení. 45 Zastupitelstvo msta rozhodlo prodat nemovitosti zapsané u Katastrálního úadu pro Jihoeský kraj, Katastrální pracovišt Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec a k. ú. Vimperk na listu vlastnictví pro Msto Vimperk, tam oznaené jako parcela KN st /15 o výme 250 m 2 a objekt požární stanice a zbrojnice na parcele KN st /15, do podílového spoluvlastnictví. Výše uvedené nemovitosti budou prodány za cenu v míst a ase obvyklou stanovenou soudním znalcem, a to: podíl 1/2 výše uvedených nemovitostí za cenu ,- K a podíl 1/2 výše uvedených nemovitostí za cenu ,- K. Kupní cena bude zaplacena ped uzavením kupní smlouvy, a to do 30 dn po seznámení s jejím obsahem. Katastrálního pracovišt Prachatice. Ped uzavením kupní smlouvy uhradí kupující prodávajícímu náklady na poízení znaleckých posudk a geometrických plán ve výši 1.500,-K, které prodávající vynaložil. Zastupitelstvo msta povuje starostku msta podpisem kupní smlouvy.

6 Usnesení. 46 Zastupitelstvo msta rozhodlo zveejnit nabídku prodeje nemovitostí v bývalém areálu kasáren U Sloupu v k.ú. Vimperk, a to tchto nemovitostí: budova bez p./e., jiná stavba (objekt. 013 budova ubytovací) s parcelou KN st /44 o výme 495 m 2, za nabídnutou kupní cenu ve výši minimáln ,-K bez DPH. K této cen bude pipotena DPH ve výši platné v dob prodeje. Souástí nabídky musí být popis podnikatelského zámru, ze kterého musí být patrný vliv plánovaného užití objektu na jeho okolí a na msto Vimperk. Kupující zaplatí prodávajícímu kupní cenu nemovitosti ped uzavením kupní smlouvy, a to do 15 dn od seznámení s jejím obsahem. Ped podpisem kupní smlouvy uhradí kupující prodávajícímu cenu za znalecký posudek ve výši 1.500,- K. Zastupitelstvo msta souhlasí, v souvislosti se zveejnnou nabídkou prodeje výše popsaných nemovitostí v areálu bývalých kasáren U Sloupu, se zveejnním nabídky pronájmu ásti parcely KN. 2522/65 v k.ú. Vimperk, a to tak, že hranice budoucí parcely ze západu bude od objekt na parcelách KN st /45 a KN st /43, ob v k.ú. Vimperk, vzdálena alespo 5 m. Pronájem nebude asov omezen, požadovaná cena za roní pronájem je minimáln 7,- K/m 2. Výpovdní lhta bude 3 msíce, po rekonstrukci budovy na KN st. 2522/44 v souladu s nabídnutým podnikatelským zámrem bude nájemci umožnno pozemek odkoupit. Usnesení. 47 Zastupitelstvo msta rozhodlo prodat níže jmenované nemovitosti zapsané u Katastrálního úadu pro Jihoeský kraj, Katastrálního pracovišt Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec Vimperk a k. ú. Klášterec u Vimperka, na listu vlastnictví pro Msto Vimperk v bývalém areálu stelnice Klášterec to jest: objekt bývalé zdné garáže na parcele KN st. 59. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj parcelou KN st.. 59 o výme 194 m 2, objekt vže na parcele KN st Objekt bude prodán s pozemkem pod objektem, tj parcelou KN st.. 60 o výme 103 m 2, objekt vže na parcele KN st Objekt bude prodán s pozemkem pod objektem, tj parcelou KN st.. 61 o výme 23 m 2, objekt bývalé administrativní a správní budovy na parcele KN st. 62. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj parcelou KN st.. 62 o výme 90 m 2, objekt bývalé uebny na parcele KN st. 63. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj parcelou KN st.. 63 o výme 150 m 2, objekt bývalé vrátnice a strážnice na parcele KN st. 64. Objekt bude prodán s pozemkem pod budovou, tj parcelou KN st.. 64 o výme 114 m 2. Tyto nemovitosti budou prodány za cenu ,- K bez DPH, platné v dob prodeje. Kupní cena bude zaplacena ped uzavením kupní smlouvy, a to do 30 dn od pedložení jejího návrhu kupujícímu. Kupující zaplatí správní poplatek u Katastrálního úadu pro Jihoeský kraj, Katastrálního pracovišt Prachatice a dále uhradí prodávajícímu ped uzavením smlouvy kupní náklady spojené s pevodem nemovitostí, které prodávající vynaložil, tj. náklady na poízení znaleckých posudk ve výši 6.000,- K. Zastupitelstvo msta povuje starostku msta podpisem tomu píslušné kupní smlouvy.

7 Usnesení. 48 Zastupitelstvo msta rozhodlo zveejnit nabídku prodeje domu p. 159 v Pražské ulici ve Vimperku s parcelou KN st v k.ú. Vimperk o výme 1292 m 2 formou obálkové metody. Bytový dm má celkem 5 bytových jednotek a prodává se s právním závazkem pti nájemních smluv k tmto bytovým jednotkám. Cena dle znaleckého posudku vetn ocenní iní ,- K a je požadována jako cena minimální. Kupní cena bude splatná ped podpisem kupní smlouvy, a to do 20 dn od seznámení s jejím obsahem. Usnesení. 49 Zastupitelstvo msta rozhodlo o tom, že Msto Vimperk má zájem o pevod pozemk oznaených jako parcela PK. 890/11, 890/39, 890/40 v k.ú. Boubská, KN. 355/1, parc /2, PK. 557 v k.ú. Vimperk. Usnesení. 50 Zastupitelstvo msta rozhodlo o tom, že Msto Vimperk nemá zájem o pevod pozemk oznaených jako parcely GP 39, 42 v k.ú. Korkusova Hu, KN. 968 v k.ú. Kesanov, KN. 349/2, 355/2, 355/3 v k.ú. Vimperk. Usnesení. 51 Zastupitelstvo msta rozhodlo zveejnit zámr smny lesních pozemk zapsaných u Katastrálního úadu pro Jihoeský kraj, Katastrálního pracovišt Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec Vimperk, a k. ú. Boanovice na LV pro Msto Vimperk jako parcely KN. 2/2, 2/3, 2/4, PK. 1/2, 2/1 o celkové výme lesních pozemk a ostatních ploch m 2, v hodnot ,- K vetn porost, za pozemky v hodnot celkem ,- K vetn porost. Rozdíl v cenách uhradí úastník smny ped podpisem smnné smlouvy. Dále úastník smny ponese ke své tíži úhradu správního poplatku za vklad do katastru nemovitostí a 1/2 dan z pevodu nemovitostí. Usnesení. 52 Zastupitelstvo msta rozhodlo pistoupit k prodeji nemovitostí zapsaných u Katastrálního úadu pro Jihoeský kraj, Katastrální pracovišt Prachatice v katastru nemovitostí pro obec a katastrální území Vimperk na listu vlastnictví 10001, a to budovy p. 47 obanská vybavenost ve Vimperku III, postavené na parcele KN. 1204/1, budovy bez p/e jiná stavba ve Vimperku III postavené na parcele KN. 1205/6 a dále parcel KN. 1204/1 zastavná plocha a nádvoí o výme 642 m2, KN. 1205/1 ostatní plocha o výme 1371 m2, KN. 1205/2 ostatní plocha o výme 155 m2 a 1205/6 zastavná plocha a nádvoí o výme 43 m2, vše v k.ú. a obci Vimperk a to za celkovou kupní cenu ve výši minimáln ,-- K bez DPH. Kupní cena bude navýšena o da z pidané hodnoty ve výši platné v dob prodeje.

8 Prodej bude zahájen zveejnním nabídky nemovitostí a výbr kupujícího proveden obálkovou metodou. Budova obanské vybavenosti se prodá s právním závazkem tolika nájemních smluv k nebytovým prostorm, kolik jich bude k datu rozhodnutí zastupitelstva o prodeji výše uvedených nemovitostí uzaveno. U nájemních smluv na dobu neuritou je sjednávána výpovdní lhta tímsíní. Usnesení. 53 Zastupitelstvo msta schvaluje dle 6 odst. 5 písm. b) a 47 odst. 5 zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním ádu /stavební zákon/ zadání Zmny. 4 Územního plánu sídelního útvaru Vimperk a souasn ukládá odboru výstavby a územního plánování poídit zpracování návrhu Zmny. 4 Územního plánu sídelního útvaru Vimperk. Usnesení. 54 Zastupitelstvo msta schvaluje návrh Programu Partnerstvím dle pedloženého návrhu. Usnesení. 55 Zastupitelstvo msta schvaluje rozpoet sociálního fondu Msta Vimperk na rok 2007 dle pedloženého návrhu. Usnesení. 56 Zastupitelstvo msta schvaluje zmny rozpotu roku 2006 provedené radou msta dle pedloženého návrhu rozpotových opatení Usnesení. 57 Zastupitelstvo msta schvaluje zvýšení objemu rozpotu na rok 2007 dle pedloženého návrhu na celkovou ástku na celkovou ástku ,1 tis. K /rozpotová opatení. 1-3/. Usnesení. 58 Zastupitelstvo msta stanovuje s platností od v souladu s naízením vlády R. 614/2006 Sb. msíní výši odmn a píplatk pro neuvolnné leny zastupitelstva takto : - len zastupitelstva msta za výkon funkce 360,- K a píplatek dle potu obyvatel 230,- K, celkem 590,- K

9 - len rady msta za výkon funkce 1500,- K a píplatek dle potu obyvatel 230,- K, celkem 1730,- K - pedseda výboru ZM nebo komise RM za výkon funkce 200,- K a píplatek dle potu obyvatel 100,- K, celkem 300,- K - len výboru ZM nebo komise RM za výkon funkce 100,- K a píplatek dle potu obyvatel 100,- K, celkem 200,- K - poskytnutí odmny pi soubhu funkcí podle výše za jednotlivé funkce Zastupitelstvo msta dále stanovuje výši odmn pro neleny zastupitelstva vykonávající funkci pedsedy výboru, komise nebo zvláštního orgánu obce ve výši 300,- K za jedno zasedání a výši odmn pro neleny zastupitelstva vykonávající funkci lena výboru, komise nebo zvláštního orgánu obce ve výši 200,- K za jedno zasedání. Odmny nelenm zastupitelstva budou vypláceny tvrtletn na základ zápisu ze zasedání píslušného výboru, komise nebo zvláštního orgánu obce. Usnesení. 59 Zastupitelstvo msta bere na vdomí zpracovaný zámr prodeje nemovitostí na rok Usnesení. 60 Zastupitelstvo msta povuje kontrolní výbor kontrolou hospodaení a využívání prostedk ve spolenosti Mstské lesy Vimperk, s.r.o. do a ve spolenosti Mstská správa dom Vimperk, s.r.o. do Kontroly se zúastní i pracovník kontrolního odboru Mstského úadu Vimperk Ing. Vladislav Oliwa. Usnesení. 61 Zastupitelstvo msta souhlasí s tím, aby na budov radnice byla dne vyvšena státní vlajka Tibetu u píležitosti 48. výroí povstávání Tibean proti ínské okupaci ve Lhase. Usnesení. 62 Zastupitelstvo msta bere na vdomí rezignaci Luboše Dreneniho na funkci lena rady msta a na funkci lena Výboru pro rozvoj msta ke dni

10 Usnesení. 63 Zastupitelstvo msta zvolilo podle zákona. 128/2000 Sb. o obcích, 84, odst. 2, písm. p) s platností od Ing. Jaroslavu Martanovou za lenku rady msta. Usnesení. 64 Zastupitelstvo msta zvolilo podle zákona. 128/2000 Sb., o obcích, odst. 2, písm. o) s platností od Ing. Emila Jandu za lena Výboru pro rozvoj msta. Usnesení. 65 Msto Vimperk, jako zakladatel Nemocnice Vimperk o.p.s., souhlasí se zámrem této spolenosti usilovat o získání nemovitostí sloužících bývalé Lesnické škole Vimperk do nájmu nebo vlastnictví za úelem využití pro školské úely.

Msto Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IO: zveejuje

Msto Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IO: zveejuje dle usnesení. 505 Rady msta Vimperk ze dne 22.5.2006 nabídku. 6/06 pronájmu pozemku vhodného pro výstavbu nízkopodlažního bytového domu, zapsaného u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec Vimperk

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 08.01.2007 Usnesení. 1 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 28. 12. 2006. Usnesení. 2 Rada msta schvaluje Program prevence kriminality Partnerství 2007

Více

Den zveejnní: 20.4.2007 Den sejmutí: 7.5.2007. Za Msto Vimperk

Den zveejnní: 20.4.2007 Den sejmutí: 7.5.2007. Za Msto Vimperk usnesením. 371 Rady msta Vimperk ze dne 16.4.2007 zámr. 44/11/07 prodeje ásti pozemk vedených u Katastrálního úadu pro Jihoeský kraj, Katastrálního pracovišt Prachatice v katastru nemovitostí pro obec

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 26.02.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 26.02.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 26.02.2007 Usnesení. 180 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 19.02.2007. Usnesení. 181 Rada msta souhlasí s vyhrazením 5 parkovacích míst v ulici Pivovarská,

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 29.05.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 29.05.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 29.05.2006 Usnesení. 522 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 22.05.2006. Usnesení. 523 Rada msta Vimperk rozhodla uzavít Dodatek.1 ke smlouv o dílo.05/06

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Usnesení. 508 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 7. 5. 2007. Usnesení. 509 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu ásti pozemku zapsaného

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Usnesení. 544 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 29.05.2006. Usnesení. 545 Rada msta souhlasí s umístním pedzahrádky ped provozovnou Desperado

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Usnesení. 332 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 26. 3. 2007. Usnesení. 333 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu vleky Brloh sestávající

Více

Od zaátku druhého roku nájmu si pronajímatel vyhrazuje právo zvýšit nájemné až o 15 %. Toto zvýšené nájemné bude platit pro celý druhý rok nájmu.

Od zaátku druhého roku nájmu si pronajímatel vyhrazuje právo zvýšit nájemné až o 15 %. Toto zvýšené nájemné bude platit pro celý druhý rok nájmu. usnesením. 227 Rady msta Vimperk ze dne 1.3.2004, usnesením. 697 Rady msta Vimperk ze dne 28.6.2004 a usnesením. 636 Rady msta Vimperk ze dne 11.6.2007 zámr.74/19/07 pronájmu a budoucího prodeje nemovitostí

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 18.12.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 18.12.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 18.12.2006 Usnesení. 1357 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 11. 12. 2006. Usnesení. 1358 Rada msta souhlasí se zveejnním zámru prodeje nemovitostí

Více

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 411 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.09.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 363 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 23.06.2008

Více

Město Vimperk. záměr č. 117/36/06

Město Vimperk. záměr č. 117/36/06 usnesením č. 1282 Rady města Vimperk ze dne 27.11.2006 záměr č. 117/36/06 pronajmout nebytové prostory č. 117 o celkové výměře 17,70 m 2 v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku, zapsané u Katastrálního

Více

Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje

Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje a usnesením č. 20 Zastupitelstva města Vimperk ze dne 13.12.2010 záměr č. 1/1/11 prodeje nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 22.01.2007 Usnesení. 75 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 15.01.2006 Usnesení. 76 Rada msta rozhodla uzavít mandátní smlouvu, jejíž pedmtem je poskytovat

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 421 Rada města Vimperk ze dne 4.5.2009 záměr č. 43/18/09 prodeje pozemku zapsaného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006 Usnesení. 456 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 09.05.2006. Usnesení. 457 Rada msta rozhodla uzavít Dohodu o spolupráci pi zajištní zptného

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 19.03.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 19.03.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 19.03.2007 Usnesení. 272 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 12. 3. 2007. Usnesení. 273 Rada msta trvá na svém usnesení. 48 ze 16. 1. 2006. Usnesení.

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.07.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.07.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.07.2006 Usnesení. 650 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 27.06.2006. Usnesení. 651 Rada msta rozhodla uzavít smlouvu o dílo jejíž pedmtem je zakázka

Více

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 172 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 21.05.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 21.05.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 21.05.2007 Usnesení. 533 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 14.05.2007. Usnesení. 534 Rada msta rozhodla uzavít smlouvu o dílo, jejíž pedmtem je veejná

Více

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit.

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit. a usnesením č. 394 Rady města Vimperk ze dne 19.4. 2010 záměr č. 41/16/10 pronájmu a případně i budoucího prodeje nemovitostí zapsaných u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec a katastrální

Více

Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 539 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 30.04.2007 Usnesení. 451 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 23.04.2007. Usnesení. 452 Rada msta souhlasí se zveejnním zámru pronájmu a budoucího prodeje

Více

Zápis z třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 07.02.2011 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 54 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 13.12.2010

Více

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 23.06.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 322 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 659 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Zápis z dvacátého třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 21.01.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 21.01.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého třetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 21.01.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rückerová, Mgr. Karel Střeleček,

Více

Zápis z desátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z desátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z desátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 17.10.2011 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Luboš Drenčeni, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rückerová, Mgr.

Více

Připouští se podat nabídku na celý, nebo na část výše uvedeného předmětu nájmu dle zájmu.

Připouští se podat nabídku na celý, nebo na část výše uvedeného předmětu nájmu dle zájmu. a usnesením č. 1008 Rady města Vimperk ze dne 24.9.2007 záměr č. 106/28/07 pronájmu nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 04.09.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 04.09.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 04.09.2006 Pítomni: Hosté: Stanislava Chumanová, Ing. Jaroslav Zámeník, Mgr. Karel Steleek, Luboš Dreneni, Mgr. Pavel Dvoák Zdenk Ženíšek, tajemník MÚ Ing. Jana

Více

záměr č. 81/21/07 Za Město Vimperk

záměr č. 81/21/07 Za Město Vimperk usnesením č. 712 Rady města Vimperk ze dne 28.6.2007 záměr č. 81/21/07 pronájmu nemovitosti v areálu bývalých kasáren U Sloupů zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště

Více

Zápis z třicátéhoprvého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.04.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátéhoprvého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.04.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátéhoprvého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.04.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 630 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení zastupitelstva

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.04.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.04.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.04.2006 Usnesení. 334 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 03.04.2006. Usnesení. 335 Rada msta rozhodla uzavít smlouvu o dílo s ak. mal. Jiím echem,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.06.2009 Usnesení č. 628 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 22.06.2009 Usnesení č. 629 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o přístupu do nálezové

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Žádost Mgr. Hladilové o prodej pozemku v blízkosti jejího domu 2. Uzavení smnné smlouvy

Více

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje a usnesením č. 447 Rady města Vimperk ze dne 23.05.2011 záměr č. 39/19/11 pronajmout nebytové prostory č. 2 v bloku AB v 1. pp v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku, o celkové výměře 11,4 m 2 za

Více

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r.

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r. a usnesením č. 825 Rady města Vimperk ze dne 19.09.2011 záměr č. 67/30/11 pronájmu pozemků zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.12.2009 Usnesení č. 1198 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 7. 12. 2009. Usnesení č. 1199 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z druhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 13.12.2010 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 8 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 13.09.2010

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 698 Rady města Vimperk ze dne 17.7.2017 záměr č. 43/21/2017 změny nájemní smlouvy č. 40-130/13 uzavřené dne 17.03.2017 mezi městem Vimperk a Městskými službami Vimperk, s. r. o. jejímž předmětem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 04.05.2009 Usnesení č. 415 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 27.04.2009. Usnesení č. 416 Rada města na základě příslušných ustanovení zákona č.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.05.2008 Usnesení č. 490 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 12.05.2008. Usnesení č. 491 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 832 Rady města Vimperk ze dne 15.08.2018 záměr č. 36/20/2018 označeného jako část parcely parc. č. 2522/74 ostatní plocha, jiná plocha oddělená geometrickým plánem č. 2486-186/2018 a nově

Více

CH L U M S V A T É M A Í. Usnesení. Z 5. Veejného zasedání obecního zastupitelstva Chlumu Svaté Maí konaného dne 3.12.2007

CH L U M S V A T É M A Í. Usnesení. Z 5. Veejného zasedání obecního zastupitelstva Chlumu Svaté Maí konaného dne 3.12.2007 O B E C CH L U M S V A T É M A Í Usnesení Z 5. Veejného zasedání obecního zastupitelstva Chlumu Svaté Maí konaného dne 3.12.2007 Schválený program 1. Kontrola plnní usnesení ze 4.veejného zasedání 2007

Více

Zápis z dvacátéhodevátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodevátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodevátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 29.06.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 566 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 27.06.2006 Usnesení. 617 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 19. 06. 2006. Usnesení. 618 Rada msta rozhodla o prodloužení nájemního vztahu k bytu. 2

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Nabídka Ing. Eysselta na

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.01.2007 Usnesení. 19 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 8. 1. 2007. Usnesení. 20 Rada msta souhlasí v souladu s 715 obanského zákoníku s výmnou

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 11.10.2010 Usnesení č. 1046 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 04.10.2010. Usnesení č. 1047 Rada města rozhodla uzavřít mandátní smlouvu, jejímž

Více

Zásady postupu pi prodeji bytových dom ve vlastnictví hl. m. Prahy

Zásady postupu pi prodeji bytových dom ve vlastnictví hl. m. Prahy Zásady postupu pi prodeji bytových dom ve vlastnictví hl. m. Prahy píloha. 1 usnesení Zastupitelstva hl. m. Prahy. 09/14 ze dne 24. ervna 1999 A) Obecné zásady 1. Zásady postupu pi prodeji bytových dom

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 16.01.2006 Usnesení č. 32 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 09.01.2006. Usnesení č. 33 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo o zhotovení

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 16.04.2007 Usnesení. 360 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 02.04.2007. Usnesení. 361 Rada msta rozhodla povit odbor investic a údržby pípravou a realizací

Více

Zápis z třináctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třináctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třináctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 23.01.2012 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Luboš Drenčeni, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rückerová, Ing.

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 17.12.2012 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Hosté: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek,

Více

Zápis. z 4. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 29. ledna 2007 od 18.00 hodin.

Zápis. z 4. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 29. ledna 2007 od 18.00 hodin. Zápis z 4. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 29. ledna 2007 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Letecké snímky (bez materiálu). 2) Mandátní smlouva GrECo-MaP Brokers s.r.o. 3) Smlouva o dílo

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Usnesení č. 794 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 11. 08. 2008. Usnesení č. 795 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 13 k pojistné

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 27.08.2007 Usnesení č. 885 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 14.08.2007. Usnesení č. 886 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 1 ke smlouvě o

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.03.2006

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.03.2006 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 20.03.2006 Usnesení č. 238 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 13.03.2006. Usnesení č. 239 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o dodání LHO a lesnických

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 22.05.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 22.05.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 22.05.2006 Usnesení. 492 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 15. 05. 2006 Usnesení. 493 Rada msta Vimperk bere na vdomí zprávu o aktivitách a zámrech

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10. 08. 2009 Usnesení č. 720 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 27. 07. 2009. Usnesení č. 721 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne v obřadní síni OÚ.

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne v obřadní síni OÚ. r. starosta obce Obec Osek nad Bečvou Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne 18.8.2011 v obřadní síni OÚ. Usnesení zastupitelstva obce je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb.,o ochraně

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 06.03.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 06.03.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 06.03.2006 Usnesení. 197 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 27.02.2006. Usnesení. 198 Rada msta souhlasí s uzavením Dohody o spolupráci a zízení místa

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 22.06.2009 Usnesení č. 603 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 604 Rada města bere na vědomí cenový rozsah projektové přípravy

Více

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Dodatek. 5 ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Jihoeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 eské Budjovice I 70890650 zastoupený hejtmanem

Více

Zápis z dvacátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 04.03.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rückerová,

Více

SpZn: SZ_085012/2010/KUSK Stejnopis. j.: /2011/KUSK. Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení obce NMICE. I: za rok 2010

SpZn: SZ_085012/2010/KUSK Stejnopis. j.: /2011/KUSK. Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení obce NMICE. I: za rok 2010 Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_085012/2010/KUSK Stejnopis. j.: 006009/2011/KUSK Zpráva o výsledku pezkoumání hospodaení obce NMICE I: 00665169 za rok 2010 Pezkoumání se uskutenilo dne: 22.2.2011

Více

Město Vimperk. Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk

Město Vimperk. Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk v souladu s ustanovením 39/1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích /obecní zřízení/ a usnesením č. 166 Rady města Vimperk ze dne 19.2.2007 záměr č. 18/5/07 pronajmout nebytové prostory o celkové výměře 64,60

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. TIMUR, o. s. seznámení s výsledky dotazníkového šetení Spokojenost oban s místním spoleenstvím

Více

Msto Stíbro. Obecn závazná vyhláška. 22/l996 O POSTUPU PI PEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU

Msto Stíbro. Obecn závazná vyhláška. 22/l996 O POSTUPU PI PEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 22/l996 O POSTUPU PI PEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU V zájmu zajištní jednotného postupu pi pevodech nemovitého majetku msta do vlastnictví fyzických nebo právnických

Více

Zápis ze sedmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis ze sedmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis ze sedmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 27.06.2011 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Hosté: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Mgr. Dagmar Rückerová, Mgr.

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 1031 Rady města Vimperk ze dne 15.10.2018 záměr č. 50/24/2018 prodeje části pozemku vedeného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Zápis ze čtrnáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis ze čtrnáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis ze čtrnáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 27.02.2012 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar Rúckerová, Ing. Jaroslav

Více

úelem majetkoprávního vypoádání pozemku pod domem p v ul. ervenohrádecká za smluvní kupní cenu ,- K,

úelem majetkoprávního vypoádání pozemku pod domem p v ul. ervenohrádecká za smluvní kupní cenu ,- K, U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva msta Jirkova, konaného dne 30. 4. 2007 v KD ZG N. Ervnice ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25.06.2012 Přítomni: Hosté: Program: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Žádost pana Kotase o prodej

Více

Zásady prodeje mstských byt a nebytových prostor dle zákona. 72/1994 Sb.

Zásady prodeje mstských byt a nebytových prostor dle zákona. 72/1994 Sb. Zásady prodeje mstských byt a nebytových prostor dle zákona. 72/1994 Sb. I. Úvod 1. Zásadami pevodu byt a nebytových prostor z majetku Msta Hodonína (dále vlastník) se stanovují pravidla pevodu byt, nebytových

Více

Den zveejnní: 7.4.2006 Den sejmutí: 24.4.2006. Za Msto Vimperk

Den zveejnní: 7.4.2006 Den sejmutí: 24.4.2006. Za Msto Vimperk usnesením. 307 Rady msta Vimperk ze dne 3.4.2006 zámr. 40/11/06 prodeje pozemku pod zdnou garáží zapsaného u Katastrálního úadu pro Jihoeský kraj, Katastrální pracovišt Prachatice, v katastru nemovitostí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Usnesení č. 231 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 5. 03. 2007. Usnesení č. 232 Rada města souhlasí s umístěním zmrzlinového stánku

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.06.2009 Usnesení č. 575 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 576 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.06.2008 Usnesení č. 638 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 23.06.2008. Usnesení č. 639 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o poskytnutí grantu

Více

POZVÁNKA. SHROMÁŽDNÍ VLASTNÍK JEDNOTEK na úterý 10. dubna 2018 od 17:00 hodin do KD MEDUZA v Most

POZVÁNKA. SHROMÁŽDNÍ VLASTNÍK JEDNOTEK na úterý 10. dubna 2018 od 17:00 hodin do KD MEDUZA v Most POZVÁNKA Pedseda Spoleenství vlastník jednotek bl. 525,.p. 3096-3109, ulice Javorová, Most, Stavební bytové družstvo Krušnohor, svolává v souladu se stanovami SVJ: SHROMÁŽDNÍ VLASTNÍK JEDNOTEK na úterý

Více

Zápis z dvacátého pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého pátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 15.04.2013 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr.

Více

Město Mikulášovice Zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku města Mikulášovice

Město Mikulášovice Zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku města Mikulášovice Město Mikulášovice Zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku města Mikulášovice Část I. Čl. 1 Městské zastupitelstvo vydává zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku

Více

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Pítomni: Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 14. 5. 2014 v

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.07.2012 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady msta Jirkova ze dne

U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady msta Jirkova ze dne U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady msta Jirkova ze dne 13.12.2006 Usnesení.819/06 Kontrola plnní usnesení 1.Usnesení splnná b e r e n a v d o m í splnná usnesení.689-3b/06, 746/06, 768/06, 784/06, 809/06,

Více

U S N E S E N Í ze 7.zasedání Rady msta Jirkov ze dne

U S N E S E N Í ze 7.zasedání Rady msta Jirkov ze dne U S N E S E N Í ze 7.zasedání Rady msta Jirkov ze dne 6.4.2005 Usnesení.195/05 Kontrola plnní usnesení 1) Usnesení splnná splnná usnesení.690-1/04, 156-2/05, 156-4/05, 158/05, 162-3/05, 163-6e/05, 163-6f/05,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 29.10.2008 Usnesení č. 1024 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 20.10.2008. Usnesení č. 1025 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o přeložce zařízení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 24.10.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Ing. Jan Tůma MPA. Martina Jírovcová,

Více

FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY. razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R

FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY. razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R I. Úvodní ustanovení OBECNÁ PRAVIDLA HOSPODAENÍ (1) SRLA R v souladu se Stanovami

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.08.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.08.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.08.2007 Usnesení č. 836 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 30.07.2007 Usnesení č. 837 Rada města souhlasí s umístěním pojízdné čistírny peří

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.02.2011 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ

Více

Zápis. z 8. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 5. ervna 2006 od hodin.

Zápis. z 8. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 5. ervna 2006 od hodin. Zápis z 8. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 5. ervna 2006 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Uspoádání užívacího vztahu k.ú. Trhové Sviny Úad pro zastupování státu ve vcech 2) Ohlášení píslušnosti

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 24.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.06.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.06.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 08.06.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis ze šestého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.05.2011 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis ze šestého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.05.2011 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis ze šestého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.05.2011 od 15:30 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: Omluveni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar

Více