1. Polotmavá, tmavá a ochucená piva

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. Polotmavá, tmavá a ochucená piva"

Transkript

1 1. Polotmavá, tmavá a ochucená piva Achel bruin 0,33l: Jde o typické trapistické pivo teplé hnědé barvy s barevnými podtóny bordeaux. V tomto sametově jemném pivu je možno vychutnat také chmelové doznívání. je vhodný k sýrům a k posezení.obsah alkoholu 8%.Teplota servírování 12 C. Augustin dark 0,33l: Červenohnědá barva, plná chuť a mírné, velmi dobře vyvážené tóny rozinek a čokolády. Obsah alkoholu 7%Teplota servírování 8 C. Pivo klášterní svrchně kvašené. Barva červenohnědá. Bacchus framboozen 0,35l: Sladké chuti speciálu Bacchus doprovází silné malinové aroma, čemuž odpovídá temně červená barva tohoto speciálu, korunována pěnou švestkovo-růžové barvy. Obsah alkoholu 5%. Teplota servírování 7 C. Pivo speciální svrchně kvašené. Barva rubínově červená Bacchus Kriek 0,37L: Charakteristika: svrchně kvašené pivo s ovocnou příchutí - barva červená. Obsah alkoholu: 8% alk. Obsah alkoholu 3,5%.

2 December 3, 2012, page 2 (26) Bornem dubbel 0,33l: Bornem Dubbel lze popsat jako typické klášterní pivo specifické svojí teplou hnědou barvou s barevnými podtóny bordeaux, bohatou krémovou pěnou a sametovou chutí, jež získává po doznívání chmelové aroma. S jistotou jej lze označit jako opravdový klenot mezi pivy.obsah alkoholu 8%Teplota servírování 9 C. Pivo klášterní svrchně kvašené. Barva hnědá. Boucanier dark 0,33l: Tento speciál charakterizuje temně měděná barva v kombinaci s plnou chutí, jež vytváří příjemně nasládlé doznívání.obsah alkoholu 9%Teplota servírování 8 C. Pivo tradiční svrchně kvašené. Barva hnědá. Boucanier red 0,33l: Kořeněná chuť doplněná o charakteristický ovocný buket, jantarová barva a zřetelná aromatická struktura to jsou atributy piva Boucanier Red, jež ocení především ti, kteří rádi objevují nové a nečekané kombinace chutí.obsah alkoholu 7%Teplota servírování 8 C. Pivo speciální svrchně kvašené. Barva červená.

3 December 3, 2012, page 3 (26) Boucanier Caribean 0,33l: Boucanier Caribean v sobě skrývá dokonalé spojení alkoholu, bohaté, výrazné chuti a intenzivního aroma sladu, které ještě vylepšuje jemná chuť a vůně po čerstvém zázvoru. Brussels Frambozen 0,33l: Obsah alkoholu 3,5%. Teplota servírování 6 C. Druh pšeničný svrchně kvašený na ovoci. Barva růžový. Brussels Kriek 0,33l: Obsah alkoholu 3,5%. Teplota servírování 6 C. Druh pšeničný svrchně kvašený na ovoci. Barva růžový.

4 December 3, 2012, page 4 (26) Delirium Nocturnum 0,33l: Zpočátku lze v jejím aroma bezpochyby rozpoznat náznaky vůně jablek, medu či lesních plodů a s tím spojenou jemnou kyselost, aby se však po dalším vychutnávání dostala do popředí chuť hořké čokolády a anýzu. Obsah alkoholu 8,5%Teplota servírování 8 C. Pivo tmavé silné. Barva rubínová. Floreffe prima melior 0,33l: Velmi silné hnědé pivo posílené mocným kořením z anýzu a koriandru.po dokončené fermentaci a filtraci jsou přidán menší množství kvasinek a pivovarnického cukru pro druhotné dokvašování v lahvi. Obsah alkoholu 8%. Grinbergen optimo bruno 0,33l: Speciál tmavě jantarové barvy vychází z původního jediného belgického velikonočního speciálu pro klášter Grimbergen. Je charakteristický plnou hořko-sladkou vůní. Díky druhé fermentaci dochází u tohoto speciálu k perfektní vyváženosti mezi chmelem a sladem.

5 December 3, 2012, page 5 (26) Gruut Amber Ale 0,33L: Speciální svrchně kvašené pivo polotmavé barvy. Je vařeno podle středověké receptury. Vařeno s přídavkem tajné směsice bylin. Země původu Belgie. Gulden Draak 0,33L: Chuťově výrazné belgické pivo. V chuťi a vůni můžeme nalézt náznaky čokoláda, kávy a dokonce i portského vína. Trvanlivost 4 roky. Obsah alkoholu 10,5%. Pivovar Van Steenberge. Teplota servírování 9 C. Pivo speciální svrchně kvašené. Barva černá. Gulden Draak kufřík 6x0,33l + original sklenice 0,33l: Chuťově výrazné belgické pivo. V chuťi a vůni můžeme nalézt náznaky čokoláda, kávy a dokonce i portského vína. Trvanlivost 4 roky. Obsah alkoholu 10,5%. Pivovar Van Steenberge. Teplota servírování 9 C. Pivo speciální svrchně kvašené. Barva černá.

6 December 3, 2012, page 6 (26) Chimay 7 rood 0.75l: V prodeji také originální sklenice. Chimay 9 blauw 0,750l: Tmavé pivo s trapisticky silným aroma a komplexní chutí. Pivo bylo poprvé uvařenojako vánoční. Je charakteristické pro své příjemně se pojící vůně čerstvého sladu s jemným náznakem ovoce.vaří se od roku Je silně fermentované, v lahvi prochází druhotnou fermentací, není pasterizováno. V prodeji také originální sklenice. Chimay rood 0.33l: V prodeji také originální sklenice.

7 December 3, 2012, page 7 (26) Chimay blauw 0,33l: Tmavé pivo s trapisticky silným aroma a komplexní chutí. Pivo bylo poprvé uvařenojako vánoční. Je charakteristické pro své příjemně se pojící vůně čerstvého sladu s jemným náznakem ovoce.vaří se od roku Je silně fermentované, v lahvi prochází druhotnou fermentací, není pasterizováno. Kasteel Bruin 0,33l: Obsah alkoholu 11%.Teplota servírování 9 C. Pivo tradiční svrchně kvašené. Barva hnědá. Kasteel Rouge 0,33L: Nejsilnější pivo s obsahem ovoce. Základ je pivo Kasteel Brune(Donker), které kvasí minimálně 6 měsíců na višních. Obsah alkoholu 8%. Barva: červená. Země původu: Belgie.

8 December 3, 2012, page 8 (26) Kasteel rouge metal box 700 ml: Nejsilnější pivo s obsahem ovoce. Základ je pivo Kasteel Brune(Donker), které kvasí minimálně 6 měsíců na višních. Obsah alkoholu 8%. Barva: červená. Země původu: Belgie. Kwak 0,75l: Charakteristická je pro Kwak jak barva podobná jantaru, tak jemná chuť rozinek a brandy při doznívání. Kwak patří mezi silná polotmavá svrchně kvašená belgická piva. Obsah alkoholu 8%. Teplota servírování 13 C. Pivo speciální svrchně kvašené. Barva jantarová. Kwak 0,33l: Charakteristická je pro Kwak jak barva podobná jantaru, tak jemná chuť rozinek a brandy při doznívání. Kwak patří mezi silná polotmavá svrchně kvašená belgická piva. Obsah alkoholu 8%. Teplota servírování 13 C. Pivo speciální svrchně kvašené. Barva jantarová.

9 December 3, 2012, page 9 (26) Kwak kufřík 4x0,33l + originální sklenice: Charakteristická je pro Kwak jak barva podobná jantaru, tak jemná chuť rozinek a brandy při doznívání. Kwak patří mezi silná polotmavá svrchně kvašená belgická piva. Obsah alkoholu 8%. Teplota servírování 13 C. Pivo speciální svrchně kvašené. Barva jantarová. La trappe dubbel 0,33l: Dubbel je černé trapistické pivo se sladkou a aromatickou příchutí, což dává obzvlášť vyniknout převládajícímu chladu a svěžesti.obsah alkoholu 7%.Teplota servírování 8 C. Pivo klášterní svrchně kvašené. Barva rubínová. V prodeji také originální sklenice La trappe. La trappe dubbel 0.5l keramika: Dubbel je černé trapistické pivo se sladkou a aromatickou příchutí, což dává obzvlášť vyniknout převládajícímu chladu a svěžesti.obsah alkoholu 7%.Teplota servírování 8 C. Pivo klášterní svrchně kvašené. Barva rubínová. V prodeji také originální sklenice La trappe. V prodeji také originální sklenice.

10 December 3, 2012, page 10 (26) La trappe quadrupel 0,33l: Svrchně kvašené pivo, které 4x fermentací. Lze archivovat. V prodeji také originální sklenice La trappe. La trappe quadrupel 0,5l keramika: Svrchně kvašené pivo, které 4x fermentací. Lze archivovat. V prodeji také originální sklenice La trappe. Lindemans Cassis 0,375l: Pivo vařeno za pomocí spontanního kvašení. Přidáním černého rybízu vznikl osvěžující ovocný nápoj s chutí a bohatým bouquetem Lambicu. Země původu: Belgie.

11 December 3, 2012, page 11 (26) Lindemans framboise l: Pivo vařeno za pomocí spontanního kvašení. Přidáním malin vznikl osvěžující ovocný nápoj s chutí a bohatým bouquetem Lambicu. Země původu: Belgie. Lindemans kriek l: Pivo vařeno za pomocí spontanního kvašení. Přidáním třešní vznikl osvěžující ovocný nápoj s chutí a bohatým bouquetem Lambicu. Země původu: Belgie. V prodeji také originální sklenice Linedemans kriek 0,25l. Lindemans Pecheresse l: Pivo vařeno za pomocí spontanního kvašení. Přidáním broskví vznikl osvěžující ovocný nápoj s chutí a bohatým bouquetem Lambicu.

12 December 3, 2012, page 12 (26) Mongozo banan 0,33l: Pivo s příchutí banánu. Aroma: plně banánové. Obsah alkoholu 3,5%. Země původu: Belgie. Mongozo Coconut 0,33L: Pivo s příchutí kokosu. Aroma: plně kokosové. Obsah alkoholu 3,5%. Země původu: Belgie. Mongozo mango 0,33l: Pivo s příchutí manga. Obsah alkoholu 3,5%. Země původu: Belgie.

13 December 3, 2012, page 13 (26) Nostradamus 0,33l: Pivo speciální svrchně kvašené. Barva hnědá. Teplota servírování 8 C. V chutni lze nalézt stopy portského vína, čokolády i lehce pikantní lékořice. Pink Killer 0,33L: Pšeničné pivo s příchutí grapefruitu. Obsah alkoholu 4,7%. Země původu: Belgie. Premium Kriek 0,33l: Premium Kriek je belgický speciál vyrobený z tradičního Gueuze Lambicu, do něhož je přidána čerstvá šťáva z černých třešní a cukr. Kouzlo této speciality tak symbolizuje nejen tmavě červená charakteristická barva, především však příjemná ovocná třešňová příchuť. Premium Kriek se profiluje jako osvěžující ovocný speciál s obsahem alkoholu 3,2%.Teplota servírování 8 C. Pivo speciální svrchně kvašené na ovoci. Barva červená.

14 December 3, 2012, page 14 (26) Satan Red 0,33L: Polotmavé belgické pivo, obsah alkoholu 8%. Země původu Belgie. hotnou fermentací v lahvi. Zakrývá jej krémová pěna s vůní sladu. Obsah alkoholu 8 Rochefort 6 0,33l: Trapistické silné pivo. Svrchně kvašené, díky přidanému cukru dochází k druhotnému kvašení v lahvi. V prodeji také originální sklenice Rochefort. Rochefort 8 0,33l: Trapistické silné pivo. Svrchně kvašené, díky přidanému cukru dochází k druhotnému kvašení v lahvi. V prodeji také originální sklenice Rochefort.

15 December 3, 2012, page 15 (26) Rochefort 10 0,33l: Trapistické silné pivo. Svrchně kvašené, díky přidanému cukru dochází k druhotnému kvašení v lahvi. V prodeji také originální sklenice Rochefort.

16 December 3, 2012, page 16 (26) 2. Světlá piva Achel blond 0,33l: Jde o typické trapistické pivo teplé hnědé barvy s barevnými podtóny bordeaux. V tomto sametově jemném pivu je možno vychutnat také chmelové doznívání. je vhodný k sýrům a k posezení. Obsah alkoholu 8%.Teplota servírování 12 C. Augustin blond 0,33l: Augustijn Blond je speciál charakteristický svoji jantarovou barvou s načechranou bílou pěnou, plné chuti, mírné, sladové s nádechem vanilky, při doznívání mírně hořký.obsah alkoholu 7,5%Teplota servírování 9 C. Pivo klášterní svrchně kvašené. Barva jantarová. Barbar 0,33l: Tento belgický speciál má svůj základ ve vodách artézských studní, z nichž je připravován. Unikátní chuť spočívá v harmonickém složení ječného sladu, chmelu a medu, přičemž proces vaření se vyznačuje unikátním kvasničním kmenem a druhým dokvašováním v láhvi. Výše uvedené skutečnosti tak dávají pivu Barbar autentickou nezaměnitelnou chuť velmi speciálního piva.obsah alkoholu 8%.Teplota servírování 8 C. Pivo speciální svrchně kvašené. Barva zlatá.

17 December 3, 2012, page 17 (26) Belzebuth 0,33l: Tmavá jantarová barva příjemně harmonizuje s velice výrazným alkoholovým aroma doplněném charakteristickou sladovou vůní. Obsah alkoholu 13%. Je označováno jako nejsilnější pivo v Belgii. Teplota servírování 8 C. Pivo speciální svrchně kvašené. Bornem tripel 0,33l: klášterní pivo zlaté barvy, příjemné aroma, dokonalá pěna a naprosto vyvážená hořkosladká chuť chmele, to vše při dlouhotrvajícím doznívání.obsah alkoholu 9%.Teplota servírování 9 C. Pivo klášterní svrchně kvašené. Barva zlatá. Boucanier gold 0,33l: Boucanier Golden v sobě skrývá dokonalé spojení alkoholu, bohaté, výrazné chuti a intenzivního aroma sladu.obsah alkoholu 11%Teplota servírování 9 C. Pivo speciální svrchně kvašené. Barva zlatá. Silný speciál. Svrchně kvašený. Boucanier christmas 0.75l:

18 December 3, 2012, page 18 (26) Silný speciál. Svrchně kvašený. Boucanier christmas ale 2 x 300 ml + original sklenice: Brigand 0,33l: Světlé svrchně kvašené pivo. Celis white 0,33l: Lehké pšeničné pivo. Obdoba známého pivo Hoegaarden. Cuveé de trool 0,25l: Název má původ ve zvláštní chuti piva, které je dle legendy spojováno se sílou trollů, kteří se v noci potulují po pivovaru.

19 December 3, 2012, page 19 (26) Delirium tremens 0,33l: Pivo s typickou chutí vícestupňového speciálu s nádechem ananasového aroma. Jedná se o speciál svrchně kvašený a v lahvi dokvašovaný. Toto pivo získalo v roce 1998 v Chicagu cenu "Nejlepší pivo na světě".obsah alkoholu 8,5%. Teplota servírování 8 C. Pivo speciální svrchně kvašené. Barva zlatá. Dendermonde tripel 0,33l: Svrchně kvašené silné pivo zlatavé barvy. Deus kufřík - Lahev Deus + 2 sklenice 0,33l: Pravé pivní šampaňské, které se posílá uzrát do uznávaných sklepů ve Fracii. Duchesse de bourgogne 0,25l: Svrchně kvašené pivo. V jeho chuti můžete nalézt stopy portského vína nebo kyselost granátového jablka.

20 December 3, 2012, page 20 (26) Světlé belgické pivo. DUVEL ležák l: Exclusive belgian beer 6 x 300 ml: Tato ochutnávací paleta 6ti různých piv (chuťově, barvou, vůní) je vhodná pro spotřebitele, kteří si chtějí udělat jasnou představu o belgických pivech. Pro tyto účely jsou zde vybrány jedny z nejpopulárnějších zástupců jednotlivých druhových kategorií charakteristických například lehkou nasládlou chutí, sametovou pěnou či naopak hutností a výraznou chutí chmele. Floreffe tripel 0,33l: Klášerní pivo svrchně kvašené, prochází trojí fermentací. Gruut blond 0,33l:

21 December 3, 2012, page 21 (26) Světlé, svrchně kvašené pivo. Hoegarden pšeničné světlé l: Světlé pšeničné pivo kvasnicové. V prodeji také originální sklenice. Hopus 0,33l: Hořké svrchně kvašené pivo, dokvašující v lahvi. Chimay 8 wit 0.75l: Klášterní pivo světlé barvy. V chuti a vůni můžete nalézt stopy po meruňkách. Chimay wit 0,33l: Klášterní pivo světlé barvy. V chuti a vůni můžete nalézt stopy po meruňkách.

22 December 3, 2012, page 22 (26) Kasteel Blond 0,33l: Světlé svrchně kvašené pivo ze zámku. Obsah alkoholu 7%. Barva žlutá. Kasteel Tripel 0,33l: Světlé svrchně kvašené pivo ze zámku. Obsah alkoholu 11%. Barva zlatá. Kasteel bruin 0,75l + Kasteel tripel 0,75l 1+1 Kasteel bruin 0,33l + Kasteel tripel 0,33l 2+2

23 December 3, 2012, page 23 (26) La trappe blond 0,33l: Tento trapistický skvost se vyznačuje osvěžující a přitom velmi aromatickou vůní.obsah alkoholu 7%.Teplota servírování 8 C. Pivo klášterní svrchně kvašené. Barva zlatá. V prodeji také originální sklenice La trappe 0,33l. La trappe blonde 0.5l keramika: Tento trapistický skvost se vyznačuje osvěžující a přitom velmi aromatickou vůní.obsah alkoholu 7%.Teplota servírování 8 C. Pivo klášterní svrchně kvašené. Barva zlatá. V prodeji také originální sklenice La trappe 0,33l. La trappe tripel 0,33l: Světlé svrchně kvašené pivo, prochází trojí fermentací. Barva zlatá.v prodeji také originální sklenice La trappe 0,33l. Lindemans Gueuze l:

24 December 3, 2012, page 24 (26) Lindemans Faro l: Pivo vzniklo z původního Geuze, pouze byl přidán třtinový cukr, pro oslabené mírné kyselosti typickou pro lambic. Orval 0,33l: Světlé svrchně kvašené pivo, dochmelené za studena. V prodeji také originální sklenice Orval 0,33l. Palm 0,33l: Světlé svrchně kvašené pivo s velmi vyváženou hořko-sladkou chutí.

25 December 3, 2012, page 25 (26) Piraat 0,33L: Světlé pivo, vyznačujese převážně sladovou, hořko-sladkou chutí. Vůně svěžě citrusová. Velice oceňovaná spotřebiteli, kteří si toto pivo vychutnají s kvalitním doutníkem. Trvanlivost 4 roky. Obsah alkoholu 10,5%. Pivovar Van Steenberge. Teplota servírování 9 C. Pivo speciální svrchně kvašené. Barva zlatá. Satan Gold 0,33l: Světlé svrchně kvašené pivo s velmi vyváženou hořko-sladkou chutí. Scaldis 0,33l: Silné, svrchně kvašené pivo s velmi vyváženou hořko-sladkou chutí. Obsah alkoholu 12%. Tripel karmeliet 0,33l: Silné, svrchně kvašené pivo s velmi vyváženou hořko-sladkou chutí. V chuti i vůni můžete nalézt stopy po vanilce.

26 December 3, 2012, page 26 (26) Tripel karmeliet 0,75l: Silné, svrchně kvašené pivo s velmi vyváženou hořko-sladkou chutí. V chuti i vůni můžete nalézt stopy po vanilce. Westmalle Tripel: Pivo zlaté barvy vařené ze tří druhů sladů. Vysoce fermentováno, spontanně prokvašeno. V chuti můžeme zaznamenat náznaky pomerančové kůry. Obsah alkohol

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

Brouwerij F. Boon. Boon Geuze Marriage Parfait. 0,375 l. Boon Kriek. Země: Belgie. Město: Lembeek

Brouwerij F. Boon. Boon Geuze Marriage Parfait. 0,375 l. Boon Kriek. Země: Belgie. Město: Lembeek Brouwerij F. Boon Město: Lembeek Belgický pivovar, za jehož úspěchem stojí Frank Boon. V 70. letech 20. století byl jedním z belgických pivovarníků, který se zasloužil o udržení tradiční výroby spontánně

Více

Pivní speciály. Piva nabízená prodejnou Angelos : Floreffe prima melior. Floreffe tripel. Dendermonde tripel

Pivní speciály. Piva nabízená prodejnou Angelos : Floreffe prima melior. Floreffe tripel. Dendermonde tripel Pivní speciály Především belgické pivní speciály se proslavily po celém světě, jak širokým výběrem delikátních chutí a vůní, tak i kulturou jejich vychutnávání a servírování, která se velmi podobá té vinné.

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum Malastrana Bock Bock je označení pro silné, hutné, polotmavé speciální pivo, jež je ideální do chladných zimních měsíců. Pro Bock je typická dlouhá doba ležení a také speciální složení sladů, které způsobují

Více

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva.

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. číslo katalogové číslo: VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. Vratná cena celkem popis KEG specifikace zálohamnožství s DPH 21% 1 11407 STAROBRNO ležák 12, plochá 30L Tento symbol českého

Více

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Caffe Pascucci VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Nabízíme italskou kávu PASCUCCI, můžete si vychutnat výbornou směs kávy kde je 90% zrn arabica a 10% robusta jde o nejvyšší řadu kávy Pascucci.

Více

Restaurace Sluneční terasa T-Anker

Restaurace Sluneční terasa T-Anker Restaurace Sluneční terasa T-Anker PIVNÍ LÍSTEK PIVA NA ČEPU Pivo je důkazem toho, že nás Bůh miluje a chce, abychom byli šťastni Benjamin Franklin Pivní aperitivy Avec les Bon Voeux 9,5%, 0,7l 290,- Pivovar:

Více

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Caffe Pascucci VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Nabízíme italskou kávu PASCUCCI, můžete si vychutnat výbornou směs kávy kde je 90% zrn arabica a 10% robusta jde o nejvyšší řadu kávy Pascucci.

Více

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 180 Kč Má výraznější typickou kořenitou vůni a chuť s grapefruitovým a mandlovým nádechem v závěru. PINOT GRIS 280 Kč Příjemně aromatické víno s jemnými

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Chardonnay jakostní Chateau Bzenec 185 Kč Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. Rulandské

Více

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům.

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům. Merlot Odrůda původně z francouzské oblasti Bordeaux, které se dobře daří i ve španělském regionu Kastilie. Kvašení probíhá při nízkých teplotách po dobu 10 dní v nerezových tancích. Díky pečlivosti, tradici

Více

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč Aperitivy Martini Bianco Aromatické a sladké Martini Bianco používá jako svůj základ kvalitní a jemnou směs italských bílých suchých vín. Směs aromatických bylin a vanilky mu dodává jeho charakteristickou

Více

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Tento dokument obsahuje informace pro spotřebitele vyžadované zákonem č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a

Více

Templářské sklepy ČEJKOVICE

Templářské sklepy ČEJKOVICE Templářské sklepy ČEJKOVICE Ryzlink rýnský 2005 Cena: CZK 105 cena / karton: CZK 628 Harmonické víno světlé žlutozelené barvy s příjemnou plnou chutí, výraznější kyselinou a květinovým aroma, které přechází

Více

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Tento dokument obsahuje informace pro spotřebitele vyžadované zákonem č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Sauvignon jakostní Modrý sklep suché 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. Rulandské bílé jakostní Modrý sklep polosuché Květinová

Více

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Tento dokument obsahuje informace pro spotřebitele vyžadované zákonem č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a

Více

Čepovaná piva Horní výčep:

Čepovaná piva Horní výčep: Čepovaná piva Horní výčep Horní výčep: 0.5 L 0.3 L Poutník světlý ležák 32,- Kč 23,- Kč Mahrs Pilsner 55,- Kč 35,- Kč Beskydian Bandit 45,- Kč 30,- Kč Matuška Zlatá Raketa 69,- Kč 49,- Kč Yellow Leaf 55,-

Více

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY DEZERTY Banán se zmrzlinou 50 Vafle 30 (2 ks polité čokoládou, pravá šlehačka) Koláče, řezy, dorty dle denní nabídky KOKTEJLY Jahodový shake 30 (2 dl mléka, kopeček jahodové zmrzliny,

Více

Vlastní produkce. nefiltrovaný, nepasterizovaný AMERICAN ALE. nefiltrovaný, nepasterizovaný BORŮVKOVÝ LEŽÁK. plzeňského typu

Vlastní produkce. nefiltrovaný, nepasterizovaný AMERICAN ALE. nefiltrovaný, nepasterizovaný BORŮVKOVÝ LEŽÁK. plzeňského typu Pivní etikety AMERICAN ALE BORŮVKOVÝ LEŽÁK pitná voda, nakuřovaný ječný slad, upravený chmel, NAKUŘOVANÝ LEŽÁK pivovarské kvasnice, ovocný macerát. 1 POLOTMAVÝ LEŽÁK pitná voda, ječný slad, pšeničný slad,

Více

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA PŮVOD: Colli Euganei (Padova, Benátsko) ODRŮDA: Muškát BARVA A VZHLED: Brilantní. Slámově žlutá OBSAH ALKOHOLU: 9 BOUQUET: Čistý, charakteristická

Více

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům UCHOVEJTE NA DOSTUPNÉM MÍSTĚ PRO KONTROLY ORGÁNŮ STÁTNÍ

Více

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Caffe Pascucci VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Nabízíme italskou kávu PASCUCCI, můžete si vychutnat výbornou směs kávy kde je 90% zrn arabica a 10% robusta jde o nejvyšší řadu kávy Pascucci.

Více

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN Jakostní vína Gold Premium Jedná se o jakostní vína, pocházející z hroznů vypěstovaných na místních vinicích. Vína pocházející z této krajiny jsou charakteristicky plné, osobité,

Více

beer & rum & cocktail

beer & rum & cocktail DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH SUROVIN. Možnost objednání jídla na přání mimo nabídku (mušle, ryby, plody moře, steaky, masa, dezerty). VŠECHNA JÍDLA PŘIPRAVÍME NA PŘÁNÍ S BEZLEPKOVÝM

Více

PIVOVAR LITOVEL a.s.

PIVOVAR LITOVEL a.s. PIVOVAR LITOVEL a.s. Pivovar Litovel byl založen r. 1893 jako Rolnický akciový pivovar se sladovnou v Litovli. Ve svém podtextu měl ještě přívlastek ryze český vlastenecký. Je pokračovatelem tradic vaření

Více

SOR PR TIM OD EN UKTY T

SOR PR TIM OD EN UKTY T PRODUKTY SORTIMENT 2018 2017 SPOLEČNOST AR Trade spol. s r.o. Společnost AR Trade vznikla v roce 1997 a více jak 20 let působí na trhu České republiky. AR Trade spol. s r.o. je výhradním zástupcem dánské

Více

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům UCHOVEJTE NA DOSTUPNÉM MÍSTĚ PRO KONTROLY ORGÁNŮ STÁTNÍ

Více

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům UCHOVEJTE NA DOSTUPNÉM MÍSTĚ PRO KONTROLY ORGÁNŮ STÁTNÍ

Více

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Datem založení firmy Dufek je rok 2003, avšak v rodině se vinaří již více než 100 let. Filozofií rodinného vinařství je motto: Všechno se podřizuje kvalitě. Od jarních

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

Ad 1: Jednotky hořkosti piva (EBU)

Ad 1: Jednotky hořkosti piva (EBU) 4 6 Berliner Weisse (berlínské bílé) 6 12 Biere blanche (witbier) 6 18 Weissbier Ad 1: Jednotky hořkosti piva (EBU) Weissbier 8 16 American lager 12 24 Trapistická piva 16 24 Ležák 16 35 Kölsch 18 24 Tmavé

Více

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka Moravské zemské víno Muller Thurgau - Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Víno se světlou barvou a zelenožlutým odstínem, muškátovou vůni s ovocnými odstíny kopřivy a broskve,

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč Rozlévaná vína Müller Thurgau - Modrý sklep 0,2 l. 38 Kč je to kříženec odrůd Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené. Víno je zelenkavě žluté barvy s typickým muškátovým až broskvovým buketem, nižší kyselinkou,

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 175 Kč Příjemně aromatické víno s jemným tónem zeleného pepře. Chuť je vyvážená, šťavnatá a svěží. Odrůda se hodí ke studeným mísám, slaným pokrmům,

Více

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům UCHOVEJTE NA DOSTUPNÉM MÍSTĚ PRO KONTROLY ORGÁNŮ STÁTNÍ

Více

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2012 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 305,- (Kč 230,-) alkohol 14%, zbytkový cukr 6,7 g/l, kyseliny 6,2 g/l Typicky šomanovský, světle zlatavý vlašák s vůní čerstvých

Více

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN Výběrová vína St. Antonius vinum Název této kolekce je odvozen od významného poutního místa Jižní Moravy, kaple Sv. Antonína, která je blatnickou dominantou. Výhled do krajiny z

Více

Nápoj destilovaný z fermentované melasy či cukerné šťávy získané z cukrové třtiny. Teritoria, kde dominuje angličtina

Nápoj destilovaný z fermentované melasy či cukerné šťávy získané z cukrové třtiny. Teritoria, kde dominuje angličtina Rumový LÍ S TEK Rum Nápoj destilovaný z fermentované melasy či cukerné šťávy získané z cukrové třtiny. Španělský styl Anglický styl Francouzský styl Ve španělsky hovořících zemích Karibiku Teritoria, kde

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ SYLVÁNSKÉ ZELENÉ ČR Morava Vinařství Dobrovolný Nový Šaldorf Víno světle žluté barvy, nasládlé svěží ovocné chuti s podtónem zralého angreštu. 250 Kč RULANDSKÉ ŠEDÉ

Více

Minipivovar a restaurace PARNÍK Tovární č.p. 1021/5 750 02 Přerov

Minipivovar a restaurace PARNÍK Tovární č.p. 1021/5 750 02 Přerov Provozovatel: Provozovna: Rezervace, informace: Minipivovar Parník s.r.o. Denisova č.p. 2916/9 750 02 Přerov IČ: 62361449, DIČ: CZ62361449 Minipivovar a restaurace PARNÍK Tovární č.p. 1021/5 750 02 Přerov

Více

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,-

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,- Vinná karta Vinný listek Sekty J.P.CHENET ICE EDITION Francouzský sekt polosuchý, jedinečný sekt, který se pije na ledu. Region: Francie. Doporučujeme pro jakoukoliv příležitost. 1dcl 290,- J.P.CHENET

Více

Medailová vína 2011-2013 Francie

Medailová vína 2011-2013 Francie Francie Thomas Barton Réserve Bordeaux Rouge AOC 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon Intenzivní, purpurově červená barva. Ve vůni exploze červených bobulí smíchaných s kořeněnými stopami (černý pepř) a

Více

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Cabernet Franc 100% Cabernet Franc Poslední týden v září Barva intenzivně rubínová, červená s fialovými odlesky v jeho mládí. Víno s tóny vůně vojtěšky a sladkého koření. Vyvážené a hladké, se zralými

Více

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: Vánoce 2016 nabídka českých vín Rulandské šedé 2015 výběr z hroznů Polosladké Obec Mikulov Trať Pod Mušlovem Kyseliny 6,2 g/l Bezcukerný extrakt 24,3 g/l Zbytkový cukr 27,9 g/l Obsah alkoholu 12,5 % Víno

Více

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA Ryzlink vlašský (Viniční trať Novosady) Víno se hodí k zeleninovým jídlům, bílým sýrům, k lehké úpravě ryb či jemným paštikám, ale také k přírodnímu drůbežímu steaku, k jemnějším úpravám pizzy a těstovin.

Více

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie Bílá a růžová vína. Tormaresca, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie Výrazná vůně s tóny sladkého vyzrálého ovoce, suché trávy a bylinek. V závěru se otevírají ovocné tóny připomínající nektarinky a broskve.

Více

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,-

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,- Ryzlink vlašský kabinetní víno 0,75 l 2 9 5, - trať Pod Mušlovem. Světle zlatavá barva, aroma je příjemně harmonické připomínající zralé jablka a hrušky, v chuti výrazná mineralita a svěží kyselinka. Hodí

Více

Veltlínské zelené polosladké bílé víno odrůdové jakostní 0,75 l 189,00 Kč. Müller Thurgau suché bílé víno jakostní 0,75 l 189,00 Kč

Veltlínské zelené polosladké bílé víno odrůdové jakostní 0,75 l 189,00 Kč. Müller Thurgau suché bílé víno jakostní 0,75 l 189,00 Kč Naše vinařství vzniklo v roce 1992 přirozeným vývojem a vyvíjelo se během 20 let od malého sklepa až po dnešní moderní vinařství, které se hlásí k modernímu stylu nejenom architekturou a vybavením, ale

Více

Česká republliika bííllá víína 0,,750 ll Vellttllíínsské zellené,, jjakossttníí -- ssuché 2011 160,,- Zlatavá barva, delikátní, ovocně - trávové aroma v pozadí se objevují tóny mandlí, chuť je svěží, sametová,

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2016

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2016 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2016 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

Nabídka čajových dárků Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.:

Nabídka čajových dárků Vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.: Nabídka čajových dárků Vánoce 2017 AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, 190 00 Praha 9, Tel.: 257 323 403 L 001 Čajový dort dárkové balení porcovaných čajů: zelený čaj s listy máty peprné, okvětní lístky

Více

Pinot Gris 0,75 l. Chardonnay 0,75 l. Torrontes 0,75 l. Sauvignon Blanc 0,75 l

Pinot Gris 0,75 l. Chardonnay 0,75 l. Torrontes 0,75 l. Sauvignon Blanc 0,75 l 501345 Pinot Gris 0,75 l Chardonnay 0,75 l Velmi populární odrůda vznikla pravděpodobně v Burgundsku, jako mutace Rulandského modrého. Jde o víno zlatožluté barvy s medově nasládlou vůní se závanem pomeranče.

Více

Naše nabídka. Cheesecake. Mrkvový dort. Tradiční americká receptura - sušenkový. z krémového. Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu.

Naše nabídka. Cheesecake. Mrkvový dort. Tradiční americká receptura - sušenkový. z krémového. Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu. Naše nabídka Cheesecake Tradiční americká receptura - sušenkový základ, náplň z krémového smetanového sýra Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu. 1 dort / 12-14 ks, 26cm průměr, váha - 1900g,

Více

DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z EXTRA ČERSTVÝCH, AUTENTICKÝCH A VYBRANÝCH PRÉMIOVÝCH SUROVIN

DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z EXTRA ČERSTVÝCH, AUTENTICKÝCH A VYBRANÝCH PRÉMIOVÝCH SUROVIN DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z EXTRA ČERSTVÝCH, AUTENTICKÝCH A VYBRANÝCH PRÉMIOVÝCH SUROVIN VŠECHNA JÍDLA JSOU U NÁS BEZLEPKOVÁ (MIMO NĚKTERÉ DEZERTY, PEČIVO, GNOCCHI A TĚSTOVINY, KTERÉ MŮŽEME ZAMĚNIT ZA

Více

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená.

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Moravská vína bílá Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu. Chuť výrazně ovocitá, připomínající zralé kiwi. Květinová

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika VINNÝ LÍSTEK ROZLÉVANÁ VÍNA Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika Freschello 0,10 l 65 CZK Šumivé víno - frizzante Veneto, Itálie Veltlínské zelené 0,15 l 65

Více

Tmavá, polotmavá a ochucená piva:

Tmavá, polotmavá a ochucená piva: Piva jsou zde rozděleny do dvou kategorií : "Tmavá, polotmavá a ochucená piva" a "Světlá piva". Tmavá, polotmavá a ochucená piva: BAKALÁŘ 555 18% - 0.5l: Bakalář 555 speciální polotmavý leţák, obsah alkoholu

Více

129 Kč! 165 Kč! ZELENÁ. zásoby na zimu. zima přeje. připraveným. nejprodávanější česká vodka * za. udělejte si ZA VÝJIMEČNĚ NÍZKOU CENU

129 Kč! 165 Kč! ZELENÁ. zásoby na zimu. zima přeje. připraveným. nejprodávanější česká vodka * za. udělejte si ZA VÝJIMEČNĚ NÍZKOU CENU 11/2016 Bebidos s.r.o., Hájecká 1068/14, 618 00 Brno Vedení společnosti: Zdeněk Osička 608 710 290 Jiří Rulka 777 149 333 Obchodní zástupci: Jana Trnková 778 060 247 Jiří Semeichl 778 080 880 Martin Kobza

Více

Senzorický profil různých typů piva - jak má pivo správně chutnat?

Senzorický profil různých typů piva - jak má pivo správně chutnat? Senzorický profil různých typů piva - jak má pivo správně chutnat? Jana Olšovská, Martin Slabý Na světě se vyrábějí stovky různých piv lišících se vzhledem, vůní a chutí Obsah Základní senzorické pojmy

Více

Naše nabídka zahrnuje prvotřídní vína těchto vinařství:

Naše nabídka zahrnuje prvotřídní vína těchto vinařství: Naše nabídka zahrnuje prvotřídní vína těchto vinařství: Vinařství Volařík Mikulov Vinařství Volařík obhospodařuje v integrované produkci 80 ha vlastních vinic v Mikulovské vinařské podoblasti. Pěstuje

Více

Pivní zpravodaj. Chomutovský pivní zpravodaj. Informační bulletin pro příznivce Pivoték Království piva 2. vydání. Obsah: Právě na čepu

Pivní zpravodaj. Chomutovský pivní zpravodaj. Informační bulletin pro příznivce Pivoték Království piva 2. vydání. Obsah: Právě na čepu , Pivní zpravodaj Chomutovský pivní zpravodaj Informační bulletin pro příznivce Pivoték Království piva 2. vydání Obsah: Právě na čepu Připravujeme pro Vás Aktuality z pivotéky Pivní klub Právě na čepu

Více

Originální interier. ochutnejte s námi Holandsko

Originální interier. ochutnejte s námi Holandsko Originální interier ochutnejte s námi Holandsko Lehce jsme se zamysleli, co byste se asi ptali, proto nevolejte ředitele, a čtěte prosím volně dále První originální Dutch Pub v Praze! CO MOHU V DUTCH PUB

Více

Rozlévaná sudová bílá vína. Rozlévaná sudová červená vína. La Cantina Chardonnay, Itálie. karafa karafa. La Cantina Merlot, Itálie.

Rozlévaná sudová bílá vína. Rozlévaná sudová červená vína. La Cantina Chardonnay, Itálie. karafa karafa. La Cantina Merlot, Itálie. Vinný lístek Rozlévaná sudová bílá vína La Cantina Chardonnay, Itálie 0,1l 20 Kč 0,5l 90 Kč 1 litr 180 Kč Rozlévaná sudová červená vína La Cantina Merlot, Itálie 0,1l 20 Kč 0,5l 90 Kč 1 litr 180 Kč Champagne

Více

SPECIFIKACE ČAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY

SPECIFIKACE ČAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY SPECIFIKACE ČAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY Představuji Vám další mojí srdeční záležitost a tím je výroba a prodej čajů. Aby toho nebylo, tak jsem se mimo koření pustil i do čajového řemesla. Zpracování čaje je velmi

Více

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Chardonnay 100% Chardonnay Druhý týden v září Barva slámově žlutá se zelenkavými odlesky, s přibývající intenzitou v průbehu stárnutí. Na konci můžeme cítit tóny hlohu, jablka a křupavého chleba. Chuť

Více

Les Moules točené / on tap... 0,33 l

Les Moules točené / on tap... 0,33 l Pivní lístek / Beer menu Točená piva / On tap beers Les Moules točené / on tap... 0,33 l Pivo vařené speciálně pro naší restauraci Les Moules. Polotmavé, speciální pivo ze čtyř druhů sladu, s vyšší hořkostí,

Více

: voda, ječný slad, ječmen, maltózový sirup, chmelové produkty, izomerizovaný chmelový extrakt, oxid uhličitý

: voda, ječný slad, ječmen, maltózový sirup, chmelové produkty, izomerizovaný chmelový extrakt, oxid uhličitý objem EAN kód Název výrobku l 1 ks Braník Jedenáct láhev 0,5l 0,500 8593868002177 Braník Ležák láhev 0,5 0,500 8593868001453 Složení výrobku : voda,, maltózový sirup, voda,, maltózový sirup, ALERGENY Braník

Více

POPIS PRODUKTU 100% KUBÁNSKÝ RUM

POPIS PRODUKTU 100% KUBÁNSKÝ RUM POPIS PRODUKTU Rum Palma Mulata je inspirován kubánskou identitou a kulturou, najdete v něm oheň, dobrou mysl a míšenecký rodokmen. Mulatka se prolíná kubánskou historií jako symbol krásy a temperamentu.

Více

Zemitost TROPICKÉ OVOCE. Ananas. Meruňky PÁLENÉ DŘEVO VÁNOCE TULLAMORE D.E.W. 10 YO SINGLE MALT TULLAMORE D.E.W. IRISH WHISKEY

Zemitost TROPICKÉ OVOCE. Ananas. Meruňky PÁLENÉ DŘEVO VÁNOCE TULLAMORE D.E.W. 10 YO SINGLE MALT TULLAMORE D.E.W. IRISH WHISKEY CITRUSY Zelené jablko VANILKA Koření Zemitost TROPICKÉ OVOCE Ananas PÁLENÉ DŘEVO Meruňky KRÉMOVOST VÁNOCE IRISH WHISKEY 10 YO SINGLE MALT Originální irská blended whiskey známá po celém světě díky své

Více

KATALOG LUXUSNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG LUXUSNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG LUXUSNÍCH VÍN Unikátní ročníková vína Prestige collection Tato kolekce byla vytvořena z vín mimořádné kvality, která pochází z hroznů révy vinné vypěstovaných na moravských vinicích. Tato vína

Více

PIVNÍ LÍSTEK / BEER MENU

PIVNÍ LÍSTEK / BEER MENU PIVNÍ LÍSTEK / BEER MENU TOČENÁ PIVA / ON TAP BEERS Roland de Flanders točené / on tap............................. 0,33 l Jediné pivo vařené přímo pro Les Moules v Belgii. Roland de Flanders 11,5 % Jantarový

Více

Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA

Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA Čaje značky HEWA jsou rodinnou tradicí na Srí Lance již od roku 1838. Čtvrtá generace rodiny Hewakandamby pěstuje tyto čaje v monsunovém klimatu vysokých hor, kde jsou

Více

NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN

NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN Nové Vinařství je mladá společnost vyznávající inovativní přístup k pěstování révy vinné, sklizni hroznů a jejich zpracování; z jednoho keře připravuje jednu láhev vína. Vinařství

Více

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů STANDARDNÍ ŘADA AURELIUS 2009, pozdní sběr Vinařská oblast Morava, podoblast Mikulovská, obec Sedlec, trať Stolová hora Ve vůni se objevují tóny lipového květu a zeleného čaje. Chuť je velmi příjemná,

Více

Bohemia Sekt demi sec Rosé. Bohemia Sekt Chardonnay brut. Bohemia Sekt nealkoholický

Bohemia Sekt demi sec Rosé. Bohemia Sekt Chardonnay brut. Bohemia Sekt nealkoholický Šumivá vína - Sekty Bohemia Sekt demi sec 240,-Kč 0,75l - Bohemia Sekt demi sec je šumivé víno harmonické, jemně nasládlé chuti a svěží, středně plné květnaté vůně. Cuvée je sestavováno podle originální

Více

Káva, kakao, čaj. Tchibo Privat Kaffee African Blue instantní bal.: 6 x 100 g, číslo: 5736. mletá bal.: 12 x 250 g, číslo: 5280

Káva, kakao, čaj. Tchibo Privat Kaffee African Blue instantní bal.: 6 x 100 g, číslo: 5736. mletá bal.: 12 x 250 g, číslo: 5280 Tchibo Espresso Milano Style, bal.: 12 x 250 g, číslo: 5856 zrno, bal.: 6 x 500 g, číslo: 5A856 Tchibo Espresso Sicilia Style, bal.: 12 x 250 g, číslo: 5D856 zrno, bal.: 6 x 500 g, číslo: 5C856 African

Více

Bohemia Sekt demi sec Rosé

Bohemia Sekt demi sec Rosé Šumivá vína - Sekty Bohemia Sekt demi sec 240,-Kč 0,75l - Bohemia Sekt demi sec je šumivé víno harmonické, jemně nasládlé chuti a svěží, středně plné květnaté vůně. Cuvée je sestavováno podle originální

Více

Burger menu. Informace o alergenech obsažených v pokrmech obdržíte na požádání u obsluhy.

Burger menu. Informace o alergenech obsažených v pokrmech obdržíte na požádání u obsluhy. Burger menu Hotel Concertino **** Zlatá Husa Náměstí Míru 142/I, 377 01 Jindřichův Hradec GPS: 49 8 38.71 N 15 0 13.48 E E-mail: info@concertino.cz, Tel.: +420 384 362 320 2 Zlatá Husa-Naše Hospoda Concertino

Více

Víno rozlévané bílé. Víno rozlévané červené

Víno rozlévané bílé. Víno rozlévané červené Víno rozlévané bílé Müller Thurgau Tramín červený suché, Znovín Znojmo Sauvignon suché, Znovín Znojmo Víno rozlévané červené Frankovka Svatovavřinecké Cabernet Sauvignon suché, Vinné sklepy Velké Bílovice

Více

Cenník piva. Web :

Cenník piva. Web : Cenník piva Adresa : GCL s.r.o. Borbisová 414/8, 031 01, Liptovský Mikuláš Prevádzka: Palúčanská 54/371, 03101, Liptovský Mikuláš IČO : 46 26 91 77 IČ : SK20 2331 8363 Kontakt : +421 907 875 558 Email

Více

V í t á m e V á s! RESTAURACE VINAŘSTVÍ KOVACS

V í t á m e V á s! RESTAURACE VINAŘSTVÍ KOVACS V í t á m e V á s! V naší restauraci v rodinném vinařství Kovacs pro Vás připravujeme tradiční moravská jídla z čerstvých surovin, která můžete doplnit vynikajícími moravskými víny. A pokud plánujete firemní

Více

ŠUMIVÁ!VÍNA!/!SPARKLING!WINES! ROZLÉVANÁ!VÍNA!/!WINES!BY!THE!GLASS! HARMONIA!VINI!!ŠSV!VELKÉ!PAVLOVICE!!!!!! VINAŘSTVÍ!SEDLÁK!!!!!!!!

ŠUMIVÁ!VÍNA!/!SPARKLING!WINES! ROZLÉVANÁ!VÍNA!/!WINES!BY!THE!GLASS! HARMONIA!VINI!!ŠSV!VELKÉ!PAVLOVICE!!!!!! VINAŘSTVÍ!SEDLÁK!!!!!!!! ŠUMIVÁVÍNA/SPARKLINGWINES HARMONIAVINI ŠSVVELKÉPAVLOVICE BOHEMIASEKT DEMISEC 0,75 250KČ BOHEMIASEKT BRUT 0,75 250KČ VINAŘSTVÍSEDLÁK MUŠKÁTMORAVSKÝFRIZZANTEPOLOSUCHÉ 0,75 300KČ ITÁLIE PROSECCODOCFRIZZANTE,VILACORNARO

Více

PLATNÝ OD

PLATNÝ OD PLATNÝ OD 23.10.2017 PRESTIGE COLLECTION RYZLINK RÝNSKÝ / slámové / 2015 Obsah cukru: sladké Objem: 0,2l 329,75 Kč bez DPH/399 Kč s DPH Hrozny pro výrobu tohoto vína ležely po dobu tří měsíců na slámových

Více

základní na bílé víno

základní na bílé víno Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč

Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč Suché jakostní víno Delicius 0,75...290 Kč bývá právem nazýván králem vín. Barva je světle zelenožlutá. Vůně a chuť je květnatá až ovocně

Více

Informácie o produktoch Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR

Informácie o produktoch Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Informácie o produktoch Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Tento dokument obsahuje informácie pre spotrebiteľa požadované Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky

Více

Robby Bubble DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Robby Bubble DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE Robby Bubble BALENÍ: 0,75 l, 1,5 l OBSAH ALKOHOLU: neobsahuje alkohol PŘÍCHUŤ: jahoda, jablko, broskev, tropical, malina, borůvka Tento oblíbený nápoj pro dětské oslavy a výročí

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ Veltlínské zelené Rakvice 0.2 l Chardonnay Chile 0.2 l Frizantino Itálie 0.2 l Trebiano Itálie 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ Frankovka rosé kabinet 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ Modrý

Více

Vinařství Tanzberg Mikulov

Vinařství Tanzberg Mikulov Vinařství Tanzberg Mikulov Ryzlink rýnský 2008 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 435,- (Kč 360,-) alkohol 12,5%, zbytkový cukr 12,2 g/l, kyseliny 8 g/l Skvěle nazrálý, komplexně bohatý a vysoce ovocitý ryzlink s tolik

Více

Prezentace pro výklad látky a opakování učiva

Prezentace pro výklad látky a opakování učiva Název školy Název projektu Číslo projektu Odborné učiliště a Praktická škola, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ZB45 Číslo materiálu

Více

112 Kč OBLÍBENÉ 4,39 PENDREKY. s pravou ovocnou šťávou

112 Kč OBLÍBENÉ 4,39 PENDREKY. s pravou ovocnou šťávou *Ceny v Eurech platí pro Slovensko. Aktuální ceny jsou na našem eshopu, kde upravujeme dle denního kurzu. PENDREKY rainbow obj. č. 001 jahoda obj. č. 002 jablko obj. č. 003 OBLÍBENÉ s pravou ovocnou šťávou

Více

ZNAČKA VYSOČINA regionální produkt byla udělena novým výrobkům

ZNAČKA VYSOČINA regionální produkt byla udělena novým výrobkům ZNAČKA VYSOČINA regionální produkt byla udělena novým výrobkům Ručně malované hedvábné výrobky Hana Čihalová Březinova 126, 586 01 Jihlava Tel.: +420 777 813 590 Web.: www.hcdesign.cz e-mail: anetastyle@seznam.cz

Více

W 105. Hlava: magnólie, okurka, grapefruit Srdce: tuberóza, fialka, jablko, konvalinka, růže Základ: lesní tóny, pižmo, bílá ambra W 106

W 105. Hlava: magnólie, okurka, grapefruit Srdce: tuberóza, fialka, jablko, konvalinka, růže Základ: lesní tóny, pižmo, bílá ambra W 106 Katalog parfémů Dámské parfémy PODÍL VONNÝCH ESENCÍ 20 % W 101 Hlava: mimóza, kosatec, fialka, frézie, jasmín, konvalinka, bergamot, růže Srdce: koriandr, tuberóza, kosatec, heřmánek, galbánum, jasmín,

Více

Dia výrobky - Dia cukrovinky

Dia výrobky - Dia cukrovinky Dia výrobky - Dia cukrovinky ST015 40ks CL159 2 Dia cukrovinky Sojový suk diabetický 40g 8,50 Kč DIANELLA banánová tyčinka v dia hořké čokoládě 40g 9,90 Kč CL156 1 CL158 CL157 DIANELLA křehké cereální

Více

Rozlévaná bílá vína. Rozlévaná růžová vína. Rozlévaná červená vína

Rozlévaná bílá vína. Rozlévaná růžová vína. Rozlévaná červená vína Rozlévaná bílá vína Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25.125 Kč Suché jakostní víno Delicius 0,75..390 Kč bývá právem nazýván králem vín. Barva je světle zelenožlutá. Vůně a chuť je květnatá až ovocně

Více