beer & rum & cocktail

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "beer & rum & cocktail"

Transkript

1 DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH SUROVIN. Možnost objednání jídla na přání mimo nabídku (mušle, ryby, plody moře, steaky, masa, dezerty). VŠECHNA JÍDLA PŘIPRAVÍME NA PŘÁNÍ S BEZLEPKOVÝM PEČIVEM. Chuťovky / k vínu / k pivu 1. TALIŘ S PROSCIUTTEM CRUDEM, PARMEZÁNEM, VYZRÁLÝM SÝREM TALEGGIO, NA SALÁTKU OCHUCENÉM BALSAMICEM A DOMÁCÍM PESTEM, SE SUŠENÝMI RAJČÁTKY A LIGURSKÝMI OLIVAMI g Kč (doporučené pivní speciály: Brigand, Westmalle, Moinette, Gulden Drak, Rochefort) 2. BRUSCHETTA ZAPÉKANÁ S KOZÍM SÝREM A DOMÁCÍM PESTEM, DOPLNĚNÁ ŠUŠENÝMI RAJČÁTKY, KRÉMOVÝM BALSAMICEM A RUKOLOVÝM SALÁTKEM ks 85 Kč ks-139 Kč (doporučené pivní speciály: Gueuze, Kwak, Delirium Tremens, Gulden Drak, Rochefort) 3. BRUSCHETTA ZAPÉKANÁ S PARMEZÁNEM A DOMÁCÍM PESTEM, S PROSCIUTTEM CRUDEM, KRÉMOVÝM BALSAMICEM A RUKOLOVÝM SALÁTKEM ks 85 Kč ks-139 Kč (doporučené pivní speciály: Kasteel, Kwak, Gulden Drak, La Trappe) Ryby / Plody moře 4. GRILOVANÝ ČERSTVÝ LOSOS V KRUSTĚ Z CITRONOVÉHO PEPŘE, KŘEHKÝ LISTOVÝ SALÁTEK, DOMÁCÍ PEČIVO g Kč (doporučené pivní speciály: Brigand, Hopus, Gueuze) 5. FISH BURGER Z ČERSTVÉHO, grilovaného NORSKÉHO LOSOSA V SEZAMOVÉ HOUSCE, OCHUCENÉ MAJONÉZOU A DIJÓNEM, S RUKOLOU, RAJČÁTKY, ČERVENOU CIBULKOU, KAPARY A LIGURSKÝMI OLIVAMI "TAGGIASCHE" g Kč (doporučené pivní speciály: Brigand, Piraat, Moinette) 6. ČERSTVÝ NORSKÝ LOSOS NA GRILU S LIMETKOVO-PETRŽELKOVÝM MÁSLEM, KŘEHKÝ LISTOVÝ SALÁTEK, DOMÁCÍ PEČIVO g Kč (doporučené pivní speciály: Kasteel, Tripel Karmeliet, La Trappe) 7. ČERSTVÁ RYBA DNE - DLE NABÍDKY. MOŘSKÉ RYBY - PRAŽMA KRÁLOVSKÁ, TUŇÁK, MEČOUN, MOŘSKÝ VLK, ŠTÍTNÍK A DALŠÍ cena dle nabídky Možno si objednat vámi vybranou specialitu na určitý den. (doporučené pivní speciály: Brigand, Hopus, La Trappe, Achel Blond, Boucanier Red) 8. ČERSTVÉ PLODY MOŘE - DLE NABÍDKY. MUŠLE, CHOBOTNICE, CALAMARI, KREVETY cena dle nabídky Možno si objednat vámi vybranou specialitu na určitý den. (doporučené pivní speciály: Brigand, Hopus, Achel Blond, Orval, Moinette) JÍDLO SI U NÁS MŮŽETE OBJEDNAT I S SEBOU.

2 Polévka 9. POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY, PODÁVANÁ S PEČIVEM Kč Speciální nabídka masa 10. dle aktuální nabídky - telecí, jehnečí, zvěřina, francouzská drůbež, steakové vyzrálé hovězí cena dle nabídky Možno si objednat vámi vybranou specialitu na určitý den. (doporučené pivní speciály: Brigand, Hopus, Kasteel Hoppy, La Trappe, Achel Blond) Hovězí domácí burgery 11. BURGER Z MLADÉHO HOVĚZÍHO VE VENKOVSKÉ MAXI HOUSCE S BYLINKOVÝM MÁSLEM, PARMEZÁNEM, OPEČENOU pancettou, RAJČÁTKY, RUKOLOU A ČERVENOU CIBULÍ g Kč (doporučené pivní speciály: La Trappe Tripel, Hopus, Piraat) 12. BURGER Z MLADÉHO HOVĚZÍHO VE VENKOVSKÉ MAXI HOUSCE S MAJONÉZOU, VYZRÁLÝM SÝREM TALEGGIO, OPEČENOU pancettou, KAPARY, RAJČÁTKY A RUKOLOU g Kč (doporučené pivní speciály: Chimay Blue, La Trappe, Rochefort) 13. BURGER Z MLADÉHO HOVĚZÍHO V SEZAMOVÉ HOUSCE, S RAJČÁTKY, KAPARY, ČERVENOU CIBULKOU, S MAJONÉZOU NEBO DIJÓNEM A PŘÍLOHOVÝM LISTOVÝM SALÁTKEM g Kč (doporučené pivní speciály: Hopus, Piraat, Westmalle) Maso vepřové 14. VEPŘOVÁ PANENKA PLNĚNÁ SUŠENÝMI RAJČATY, GRILOVANÁ V PROSCIUTTU CRUDU, NA KŘEHKÉM LISTOVÉM SALÁTKU, S HOŘČIČNO-MEDOVOU OMÁČKOU A PINIOVÝMI OŘÍŠKY, PEČIVO g Kč (doporučené pivní speciály: Delirium Tremens, Kwak, Piraat, La Trappe Tripel) 15. VEPŘOVÁ PANENKA PLNĚNÁ SUŠENÝMI RAJČATY, GRILOVANÁ V PROSCIUTTU CRUDU, NA KŘEHKÉM LISTOVÉM SALÁTKU, S BALSAMICEM A RUKOLOVÝM PESTEM, PEČIVO g Kč (doporučené pivní speciály: Hopus, Kasteel Hoppy, Piraat, Brigand) Možnost zakoupení dárkových poukazů.

3 Saláty 16. LISTOVÝ SALÁTEK S GRILOVANÝM ČERSTVÝM LOSOSEM, RAJČÁTKY, KAPARY A LIGURSKÝMI OLIVAMI "TAGGIASCHE", PEČIVO g Kč (doporučené pivní speciály: La Trappe Blond, Kasteel Hoppy, Hopus, Orval) 17. LISTOVÝ SALÁTEK S ČERSTVÝM KOZÍM SÝREM, RAJČÁTKY, piniovými oříšky A HOŘČIČNO-MEDOVOU OMÁČKOU, PEČIVO g Kč (doporučené pivní speciály: Florefe Prima Melior, La Trappe Blond, Moinette, Gueuze) 18. TALIŘ S PROSCIUTTEM CRUDEM, PARMEZÁNEM, VYZRÁLÝM SÝREM TALEGGIO, NA SALÁTKU OCHUCENÉM BALSAMICEM A DOMÁCÍM PESTEM, SE SUŠENÝMI RAJČÁTKY A LIGURSKÝMI OLIVAMI g-179 Kč (doporučené pivní speciály: Brigand, Westmalle, Moinette, Gulden Drak, Rochefort) 19. DEZERT DLE AKTUÁLNÍ NABÍDKY (doporučené pivní speciály: Bacchus, Kasteel Rouge, La trappe Quadrupel, Gulden Draak) PIVO JAKO DIGESTIV: Bush, Gulden Draak, Scotch Silly, La trappe Quadrupel PŘÍLOHOVÝ KŘEHKÝ LISTOVÝ SALÁTEK SE ZÁLIVKOU g Kč PORCE DOMÁCÍHO PEČIVA S EXTRA VIRGIN OLIVOVÝM OLEJEM ks Kč VENKOVSKÝ BOCHÁNEK S EXTRA VIRGIN OLIVOVÝM OLEJEM Kč BEZLEPKOVÉ PEČIVO S EXTRA VIRGIN OLIVOVÝM OLEJEM Kč LIBOVOLNÁ OMÁČKA Kč LAYS CHIPS / MANDLE Kč LIGURSKÉ OLIVY "TAGGIASCHE" jsou olivy nejvyšší kvality nakládané do exra virgin olivového oleje právě z oliv taggiasche. Jsou to přírodní olivy sušené na slunci bez dobarvení, umělé oxidace a chemických přísad. Mají nasládlou chuť, voní po zralém ovoci s náznaky mandlí a piniových oříšků. Olivy jsou velmi ceněné a hlavně velmi chutné. Výše uvedená gramáž je za maso v syrovém stavu. Přílohy jsou samostatně neprodejné. Seznam alergenů u obsluhy. Verze s bezlepkovým pečivem za příplatek. JÍDLO SI U NÁS MŮŽETE OBJEDNAT I S SEBOU.

4 Vinařství COLFERAI Italské vinařství Colferai se nachází ve Veneto / Prosecco. Krásné kopcovité oblasti DOC a DOCG,která vede od Conegliano do Valdobbiadene a od prvních letech činnosti zaručuje původ a pravost hroznů. Pokračuje v tradici vybírat nejlepší hrozny pro výrobu vína a produkovat Prosecco absolutní kvality a elegance. Vinařství TOMMASI Rodinné vinařství Tommasi je jedním z nejdůležitějších vinařství ve Veroně a výrobce Valpolicella. Jejich vína jsou vysoce ceněna po celém světě. Statek se nachází ve městě San Pietro in Cariano, v oblasti Valpoliella Classica / Pedemonte. Vyrábí zde vína od roku 1902 v naprosté harmonii, s láskou k vínu a zemi kde hrozny rostou a respektem k přírodě. Vinařství věří v poctivou práci a záměrně nízkou výnosnost aby dosáhli prvotřídní kvality. Vinice jsou jak na severu Itálie v oblasti Veneto a Lombardie a jezera Garda, tak ve středu - Toskánsko a také na jihu - Puglia. Ochutnejte víno plné slunce. Rozlévaná bílá italská vína COLFERAI a TOMMASI CHARDONNAY - vinařství COLFERAI Krásné lehké víno ze Severní Itálie, Pádské nížiny s tóny květin, ovoce a meruněk, s nižším obsahem kyselinek. 0,15l sklenička 42 Kč...0,25l karafa 65 Kč...0,5l karafa 129 Kč GIULIETTA CUVEÉ - vinařství TOMMASI Tato delikátní směs Pinot Grigio, Chardonnay a Garganega je z vinic v okolí jezera Lago di Garda oblasti Veneto. Je to krásné svěží a živé víno s tóny ovoce, květin a především broskve. Univerzální ke každé přiležitosti jen tak posedět nebo k širokému výběru jídel, především rybám, prosciuttu, risottům a čerstvým sýrům. 0,15l sklenička 65 Kč...0,25l karafa 89 Kč...0,5l karafa 169 Kč Rozlévaná červená italská vína COLFERAI a TOMMASI CABERNET - vinařství COLFERAI Lahodné víno ze severní Itálie, Pádské nížiny s tóny lesního ovoce a třešní, s nižším obsahem kyselinek a tříslovin. 0,15l sklenička 43 Kč...0,25l karafa 67 Kč...0,5l karafa 132 Kč VALPOLICELLA CLASICO DOC - vinařství TOMMASI Červené lahodné víno rubínové barvy z rodinného vinařství zaměřené přímo na tuto odrůdu, která je z hroznů Corvina Veronese 60%, Rondinella 30%, 10% Molinara. Víno zraje 4 měsíce v sudech z ušlechtilé oceli a 2 měsíce v dubových sudech. Získá si tak velmi harmickou a vyváženou plnou chuť s ovocným buketem. Velmi příjemné na patře s tóny třešní a červeného ovoce. Vyvážené a laskavé. Ideální k těstovinám, bílému masu, sýrům. 0,15l sklenička 69 Kč...0,25l karafa 99 Kč...0,5l karafa 199 Kč Šumivé víno Itálie / Prosecco 0,75l PROSECCO DOC VALLOTAJ Kč Jemné italské prosecco ze sklepů Colferai je zárukou kvality. Potěší nasládlou chutí s tóny ovoce, světle slámové barvy až barvy citrínu. Prosecco DOC Colferai je perfektní s rybími pokrmy, předkrmy, dezerty a pečivem, ideální pro zvláštní příležitosti, k oslavě nebo jen tak pohodovému popíjení. Možnost zakoupení dárkových poukazů.

5 Lahvová bílá vína Tommasi 0,75l GIULIETTA CUVEÉ... (také na skleničku) 229 Kč Tato delikátní směs Pinot Grigio, Chardonnay a Garganega je z vinic v okolí jezera Lago di Garda oblasti Veneto. Je to krásné svěží a živé víno s tóny ovoce, květin a především broskve. Univerzální ke každé přiležitosti jen tak posedět nebo k širokému výběru jídel, především rybám, prosciuttu, risottům a čerstvým sýrům. PINOT GRIGIO IGT DELLE VENEZIE Kč Plné Rulandské šedé z vinic Le Rosse v údolí Sant'Ambrogio oblasti Valpolicella Classico. Krásně žlutá barva, čistá a pikantní vůně s typickými tóny tropického ovoce,s kulatou a jemnou chutí. Hrozny jsou pěstovány velmi blízko u sebe, což vede k menším výnosům ale vynikající a bohaté chuti vína. Zraje 4 měsíce v sudech z ušlechtilé oceli. Lahodné k předkrmům, bruschette, prosciuttu a rybám. Doporučujeme. LUGANA DOC Kč 100% odrůda Trebbiano di Lugana. Vinice z oblasti Verona, na straně jezera Lago di Garda. Zraje 4 měsíce z sudech z ušlechtilé oceli. Barva je světle žlutá, ovocné tóny především broskví, jablka a medu. Velmi harmonické a kulaté víno k lehkých pokrmům. CUSTOZA DOC Kč Víno z hroznů Trebbiano, Garganega, Malvasia a Cortese. Vinice se vyznačuje zvláštnosti umístění a složení půdy, je chráněna lesem, který pomáhá udržovat ideální mikroklima pro zrání těchto hroznů. Slámově žlutá barva, velmi květinová chuť, s tóny ovoce, ananasu, broskve, meruňky. Zraje 5 měsíců v sudech z ušlechtilé oceli. ARTHEMIS FIANO IGT Kč Aromatické a "šťavnaté" víno z odrůdy Fiano 90%, Chardonnay 10% z oblasti "Masseria Surani" v Mandurii, v srdci regionu Puglia - jížní Itálie. Víno má krásné tóny jarních květin, šalvěje, jablka a mandarinek se svěží kyselinkou. Zraje v láhvi 4 měsíce. TOSCANA IL CAVALIERE IGT BIO Kč Velmi lehká a svěží směs Vermentino a Chardonnay, které zraje 5 měsíců v sudech z ušlechtilé oceli. Tóny bílého ovoce a citrusů. Suchá a živá chuť se silnou mineralitou, temperamentní a vyrovnaná. Víno vyjadřuje velkou svěžest a dobrou pitelnost. "Doganella" je ohromující pozůstalost 24 hektarů ekologického pěstování vinné révy a oliv s plným respektem k životnímu prostředí v samém srdci Toskánska. Kopce, sopečná půda, horké slunce, mírné letní deště a vánek z Tyrhénského moře dělají ideální klima pro toto víno. VERMENTINO TOSCANA IGT Kč Víno z vinohradu Montebuono v Toskánsku, pěstováno na vulkanické půdě. Odrůda 100% Vermentino, zraje 5 měsíců v sudech z ušlechtilé oceli. Velmi plné, harmonické a hutné víno s intenzivními tóny exotického ovoce a dlouhým závěrem. Víno je pěstováno na vinici uprostřed lesů, velmi blízko u sebe což zaručuje malou výnosnost a velmi vysokou kvalitu. Toto víno získává mnoho ocenění. Doporučujeme. MOSCATO CAPINERA GIALA IGT Kč Sladký a jemný Muscat z Oltrepò Pavese, Lombardie. Slámově žlutá barva se zelenkavými odstíny. Intenzivní, aromatické, ovocné. S tóny žlutého jablka, broskve, melounu, grapefruitu. Chuť je elegantní, jemná, lehká s vyváženou sladkostí a kyselostí. Ideální k pečivu, dezertům nebo jako aperitiv, osvěžující. Nižší procento alkoholu 5% obj. Dbáme na kvalitu a speciální nabídku.

6 Lahvová červená vína Tommasi 0,75l ROMEO CUVEÉ Kč Směs Corvina, Rondinella a Merlot. Hrozny pocházejí z Valpolicella Classico DOC a z okolí jezera Garda. Víno nese tóny višní a kávy. Intenzivní, ale dobře vyvážené příchutě, s více třešní a některých čokoládových chutí. Ideální k rajčatovým pokrmům. Rubínově červené, dobře vyvážené, intenzivní, s tóny třešní, cappuccina a čokolády. VALPOLICELLA CLASICO DOC... (také na skleničku) 299Kč Červené lahodné víno rubínové barvy z rodinného vinařství zaměřené přímo na tuto odrůdu, která je z hroznů Corvina Veronese 60%, Rondinella 30%, 10% Molinara.Víno zraje 4 měsíce v sudech z ušlechtilé oceli a 2 měsíce v dubových sudech. Získá si tak velmi harmickou a vyváženou plnou chuť s ovocným buketem.velmi příjemné na patře s tóny třešní a červeného ovoce. Vyvážené a laskavé. Ideální k těstovinám, masu, sýrům. BARDOLINO DOC Kč Vinohrad Villa Fontana, v obci Castelnuovo del Garda. Směs odrůd Corvina Veronese 60%, Rondinella 30%, 10% Molinara.Velmi lahodné víno světle rubínové červené barvy. Harmonické v ústech po jemném ovoci a nádechem fialek a mandlovou chutí v pozadí. ROMPICOLLO IGT Kč Hroznovy Sangiovese 60% a Cabernet Sauvignon 40% z vinic Ronpicollo na vulkanické půdě vytvořily unikátní víno s intenzivní vůní zralého červeného ovoce. Dlouhá dochuť a pěkná struktůra s ovocnými příchutěmi. Víno je pěstováno blízko sebe, což vede k malým výnosům ale prvotřídní kvalitě hroznů. Ideální k masům a sýrům. 12 měsíců zrání v dubových sudech. IL TINTO ROSSO TOSCANA BIO IGT Kč Směs Sangiovese a Merlot zrající 6 měsíců v dubových sudech. "Doganella" je ohromující pozůstalost 24 hektarů ekologického pěstování vinné révy a oliv s plným respektem k životnímu prostředí v samém srdci Toskánska. Kopce, sopečná půda, horké slunce, mírné letní deště a vánek z Tyrhénského moře dělají ideální klima pro toto víno. Intenzivní tóny zralého červeného bobulového ovoce, květinové včetně fialky. Harmonické víno s dlouhou dochutí a vyváženými taniny.těstoviny, maso a sýry. CABERNET SAUVIGNON TOSCANA IGT Kč Víno z vinic Ronpicollo na jižní straně z vulkanické půdy, kde jsou vína velmi hustě osázená pro nízkou výnosnost kvůli vyňikající kvalitě hroznů. 12 měsíců zrání v dubových sudech dělá víno opravdu hutné a plné. Intenzivní vůně tmavého ovoce, koření a lékořice. Dobře vyvážené s dobrou strukturou a ovocnými příchutěmi. Italské těstoviny, červené a bílé maso, sýry. ARERE DELLE VENEZIE IGT Kč Jedna z vlajkových lodí vinařství, patří mezi velmi uznávané po světě. Vinice v oblasti Valpolicella Classico. Nadmořská výška: m, expozice jih / jihozápad; jílovité hlíny sopečného původu. Hroznové víno Corvina, Rondinella, Oseleta, Merlot.Víno zraje 12 měsíců v dubových sudech. Barva je intenzivní, hluboká, rubínově červená. Chutě černých malin, černých třešní, švestkový kompot, sušených bylin a koření. Plné, šťavnaté a pikantní s krémovou chutí a dlouhým, rafinovaným závěrem. Bílé a červené maso, zvěřina, čerstvé a letité sýry. Možnost zakoupení dárkových poukazů.

DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z EXTRA ČERSTVÝCH, AUTENTICKÝCH A VYBRANÝCH PRÉMIOVÝCH SUROVIN

DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z EXTRA ČERSTVÝCH, AUTENTICKÝCH A VYBRANÝCH PRÉMIOVÝCH SUROVIN DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z EXTRA ČERSTVÝCH, AUTENTICKÝCH A VYBRANÝCH PRÉMIOVÝCH SUROVIN VŠECHNA JÍDLA JSOU U NÁS BEZLEPKOVÁ (MIMO NĚKTERÉ DEZERTY, PEČIVO, GNOCCHI A TĚSTOVINY, KTERÉ MŮŽEME ZAMĚNIT ZA

Více

DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z EXTRA ČERSTVÝCH, AUTENTICKÝCH A VYBRANÝCH PRÉMIOVÝCH SUROVIN

DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z EXTRA ČERSTVÝCH, AUTENTICKÝCH A VYBRANÝCH PRÉMIOVÝCH SUROVIN DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z EXTRA ČERSTVÝCH, AUTENTICKÝCH A VYBRANÝCH PRÉMIOVÝCH SUROVIN VŠECHNA JÍDLA JSOU U NÁS BEZLEPKOVÁ (MIMO NĚKTERÉ DEZERTY, PEČIVO, GNOCCHI A TĚSTOVINY, KTERÉ MŮŽEME ZAMĚNIT ZA

Více

doporučujeme pivo: Delirium Tremens, Moinette; víno: Giulietta, Romeo 89 doporučujeme pivo: Kwak, Piraat; víno: Rompicollo, Custoza 189

doporučujeme pivo: Delirium Tremens, Moinette; víno: Giulietta, Romeo 89 doporučujeme pivo: Kwak, Piraat; víno: Rompicollo, Custoza 189 CUCINA DI CASA - FRESCA E ITALIANA domácí italská kuchyně z čerstvých a autentických surovin VŠECHNA JÍDLA JSOU U NÁS PRIROZENĚ BEZLEPKOVÁ, S VÝJIMKOU PEČIVA, TĚSTOVIN, GNOCCHI A NĚKTERÝCH DEZERTŮ, KTERÉ

Více

Doporučujeme pivo: Delirium Tremens, Moinette; víno: Giulietta, Romeo 89

Doporučujeme pivo: Delirium Tremens, Moinette; víno: Giulietta, Romeo 89 CUCINA DI CASA - FRESCA E ITALIANA domácí italská kuchyně z čerstvých a autentických surovin VŠECHNA JÍDLA JSOU U NÁS PRIROZENĚ BEZLEPKOVÁ, S VÝJIMKOU PEČIVA, TĚSTOVIN, GNOCCHI A NĚKTERÝCH DEZERTŮ, KTERÉ

Více

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA PŮVOD: Colli Euganei (Padova, Benátsko) ODRŮDA: Muškát BARVA A VZHLED: Brilantní. Slámově žlutá OBSAH ALKOHOLU: 9 BOUQUET: Čistý, charakteristická

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, suché Vinařství Mádl, podoblast mikulovská 330 Kč Víno je plné

Více

DOMÁCÍ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH ITALSKÝCH SUROVIN TOP KVALITY. Cucina di casa, fresca con prodotti italiani tipici

DOMÁCÍ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH ITALSKÝCH SUROVIN TOP KVALITY. Cucina di casa, fresca con prodotti italiani tipici DOMÁCÍ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH ITALSKÝCH SUROVIN TOP KVALITY Cucina di casa, fresca con prodotti italiani tipici Home-made cuisine, fresh and with authentic top italian products ČERSTVÉ RYBY

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, Vinařství Mádl, podoblast velkopavlovická 330 Kč Víno je plné

Více

BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia

BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia Azienda Agricola Villa Medici di Caprara Luigi Verona typ bílé vinařská odrůda vinné révy Trebbiano 25 % Garganega 25 % Cortese 50 % obsah alkoholu (%) 13 vinice

Více

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie Bílá a růžová vína. Tormaresca, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie Výrazná vůně s tóny sladkého vyzrálého ovoce, suché trávy a bylinek. V závěru se otevírají ovocné tóny připomínající nektarinky a broskve.

Více

Vážení hosté, personál Restaurace U krbu

Vážení hosté, personál Restaurace U krbu vinná karta Vážení hosté, vítáme Vás v restauraci U krbu. Pohodlně se usaďte a nasávejte atmosféru tohoto stylového prostředí. Ve spolupráci s našim sommelierem Štěpánem Mlejnkem jsme pro Vás vybrali

Více

ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC. BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené. Sauvignon. Rulandské šedé

ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC. BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené. Sauvignon. Rulandské šedé ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené Vinařství Kořínek, Hnanice, kabinet /kabinett, suché/dry Barva je světle zelenkavá, chuť je lehčí až středně plná, velmi elegantní

Více

100% přírodní domácí kuchyně z autentických surovin, italského stylu s důrazem na čerstvost a kvalitu.

100% přírodní domácí kuchyně z autentických surovin, italského stylu s důrazem na čerstvost a kvalitu. 100% přírodní domácí kuchyně z autentických surovin, italského stylu s důrazem na čerstvost a kvalitu. Vetšina jídel je přirozeně bezlepková, je však možnost vše připravit gluten free. Informace o alergenech

Více

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi NATURVIN BÍLÝ - BIO VÍNO suché Jedná se směs dvou odrůd 80 % Hibernal 20 % Festival nyj. Víno je svěží s ovocným charakterem - limetka, bílá broskev, kyselina je výrazná,

Více

ITÁLIE. Primitivo di Manduria Costarossa DOC Surani 1200. Merlot Grave DOC Cabert 1201. Primitivo del Salento Falanto IGT Surani 1202

ITÁLIE. Primitivo di Manduria Costarossa DOC Surani 1200. Merlot Grave DOC Cabert 1201. Primitivo del Salento Falanto IGT Surani 1202 ITÁLIE Červená vína Primitivo di Manduria Costarossa DOC Surani 1200 Ročník 2008 je výhercem zlaté medaile "Decanter World Wine Awards 2010"! Vyrábí se z hroznů Primitivo, které se nechávají lehce přezrát

Více

100% přírodní domácí kuchyně z autentických surovin, italského stylu s důrazem na čerstvost a kvalitu.

100% přírodní domácí kuchyně z autentických surovin, italského stylu s důrazem na čerstvost a kvalitu. 100% přírodní domácí kuchyně z autentických surovin, italského stylu s důrazem na čerstvost a kvalitu. Vetšina jídel je přirozeně bezlepková, je však možnost vše připravit gluten free. Informace o alergenech

Více

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Chardonnay 100% Chardonnay Druhý týden v září Barva slámově žlutá se zelenkavými odlesky, s přibývající intenzitou v průbehu stárnutí. Na konci můžeme cítit tóny hlohu, jablka a křupavého chleba. Chuť

Více

DOMÁCÍ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH ITALSKÝCH SUROVIN TOP KVALITY. Cucina di casa, fresca con prodotti italiani tipici

DOMÁCÍ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH ITALSKÝCH SUROVIN TOP KVALITY. Cucina di casa, fresca con prodotti italiani tipici DOMÁCÍ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH ITALSKÝCH SUROVIN TOP KVALITY Cucina di casa, fresca con prodotti italiani tipici Home-made cuisine, fresh and with authentic top italian products ČERSTVÉ RYBY

Více

Rozlévaná italská vína a 0,1l

Rozlévaná italská vína a 0,1l Vinný lístek restaurace Di Pietro Rozlévaná italská vína a 0,1l Chardonnay DOC Borgo Sagi (Tenuta Sant Anna) - barva vína je sytě zlatavá s výraznou jiskrou a zelenými odlesky, ve vůni bohaté tóny vyzrálého

Více

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,-

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,- Vinná karta Vinný listek Sekty J.P.CHENET ICE EDITION Francouzský sekt polosuchý, jedinečný sekt, který se pije na ledu. Region: Francie. Doporučujeme pro jakoukoliv příležitost. 1dcl 290,- J.P.CHENET

Více

VINNÝ LIST KADOV ROZLÉVANÁ VÍNA 0,25L: RESTAURANT KLOKO. Chardonnay - Lechovice. bílé víno, červené víno

VINNÝ LIST KADOV ROZLÉVANÁ VÍNA 0,25L: RESTAURANT KLOKO. Chardonnay - Lechovice. bílé víno, červené víno VINNÝ LIST RESTAURANT KLOKO LOKOČÍ KADOV ROZLÉVANÁ VÍNA 0,25L: Chardonnay - Lechovice Merlot 37,- Kč 37,- Kč bílé víno, červené víno ROČNÍKOVÁ VÍNA Z MORAVY 0,75L: Müller Thurgau, pozdní sběr 2012, Moravíno

Více

1 first FASHION WINERY

1 first FASHION WINERY 1 first FASHION WINERY OBSAH VÍNO CANTINE CECI 03 Možnost navázání nebo připevnění Vaší komplimentky na krabičku VÍNO BOTTEGA 07 PLATNOST CEN JE DO 31.01.2018 Art. YLR (TO YOU Bolle di Lambrusco ROSSO)

Více

Přirozeně fermentované limonády jedinečné chuti se 100 letou tradicí. Připravují se z nejjemnějších bylinných ingrediencí.

Přirozeně fermentované limonády jedinečné chuti se 100 letou tradicí. Připravují se z nejjemnějších bylinných ingrediencí. nealkoholické nápoje Aquila neperlivá 0,33 l Mattoni minerální voda jemně perlivá 0,33 l Römerquelle neperlivá/perlivá 0,75 l 69 Kč Jablečný mošt 0,2 /0,3 l 29/39 Kč Aloe vera 0,2/0,3 l 29/39 Kč Kinley

Více

Jídla k pivu a vínu. Nakládaný hermelín /120g 62,- Grilovaný hermelín /120g 69,- Domácí utopenec /120g 49,- Pečené vuřty na černém pivu /150g 59,-

Jídla k pivu a vínu. Nakládaný hermelín /120g 62,- Grilovaný hermelín /120g 69,- Domácí utopenec /120g 49,- Pečené vuřty na černém pivu /150g 59,- Jídla k pivu a vínu Nakládaný hermelín /120g 62,- sedlčanský smetanový hermelín s cibulkou a feferonkou v česnekovém oleji s tymiánem Grilovaný hermelín /120g 69,- s brusinkami, na bylinkovém lůžku Domácí

Více

předkrmy polévky 129, Terinka z uzeného lososa 129, Roládka z kozího sýra 99, Kachní jatýrka Dýňové cappuccino s domácími grissinami 45,

předkrmy polévky 129, Terinka z uzeného lososa 129, Roládka z kozího sýra 99, Kachní jatýrka Dýňové cappuccino s domácími grissinami 45, předkrmy Terinka z uzeného lososa 50 g s koriandrovým gervais, bylinkové toasty 129, Roládka z kozího sýra 90 g v piniové krustě s olivovou tapenádou a pečenou červenou řepou 129, Kachní jatýrka 100 g

Více

Vinařská oblast MORAVA

Vinařská oblast MORAVA Vítejte v mikroregionu Mikulovsko. V nejteplejší části České republiky se rozkládá kraj plný přírodních krás, cenných historických památek, živých tradic a pohostinných lidí. K toulkám po Mikulovsku neodmyslitelně

Více

ce,, viniční trať U kapličky

ce,, viniční trať U kapličky Znovín Znojmo a..s..,, se sídlem v Šatově ROČNÍKOVÁ VÍNA JAKOSTNÍ BÍLÁ Veltlínské zelené odrůdové jakostní, ročník 2012 Vinařská obec Starovice, viniční trať Středohoří Suché Veltlínské zelené z Hustopečska

Více

Vína jakostní bílá. Chardonnay

Vína jakostní bílá. Chardonnay Vína jakostní bílá Chardonnay Suché Tato odrůda pochází z Francie a je oblíbená a rozšířená v celém světě. Světle zlatožlutá barva, výrazná ovocná vůně, plná, harmonicky vyrovnaná chuť tyto vlastnosti

Více

srdečné víno z Čejkovic

srdečné víno z Čejkovic srdečné víno z Čejkovic průvodce odrůdami ročníku 2011 srdečné víno z Čejkovic Vinařství Esterka založil Vít Esterka v roce 2006 v Čejkovicích na jižní Moravě. Čejkovice nabízí vinařům nejteplejší klima

Více

PŘEDKRMY. na carpacciu z červené řepy s jemnou křenovou pěnou. podávané s broskvovým chutney, zdobené balzamikovou redukcí

PŘEDKRMY. na carpacciu z červené řepy s jemnou křenovou pěnou. podávané s broskvovým chutney, zdobené balzamikovou redukcí PŘEDKRMY 1. Uzený pstruh duhový (80g) 79,- 2. Foie Gras (80g) 99,- 3. Grilované tygří krevety (2 ks) 109,- 4. Čerstvý kozí sýr (80g) 125,- 5. Carpaccio z plátků pravé hovězí svíčkové (100g) 155,- 6. Plátky

Více

190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Vrbovec,, viniční trať Šác. 190,- Kč 0,75 ltr.

190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Vrbovec,, viniční trať Šác. 190,- Kč 0,75 ltr. Znovín Znojmo a..s..,, se sídlem v Šatově ROČNÍKOVÁ VÍNA JAKOSTNÍ BÍLÁ Veltlínské zelené odrůdové jakostní, ročník 2015 Vinařská obec Šatov, viniční trať Na vinici Veltlínské zelené z jižní části znojemské

Více

Pro načerpání sil i k relaxaci po návratu udělá personál naší hotelové restaurace s barem maximum.

Pro načerpání sil i k relaxaci po návratu udělá personál naší hotelové restaurace s barem maximum. Hotel Berg se nachází v rekreačním středisku Staré Splavy. Jeho poloha v samém srdci kouzelného Máchova kraje nabízí vedle relaxace v hotelu příležitost k výletům do krásných míst v okolí. Pro načerpání

Více

Předkrmy a saláty. Polévky

Předkrmy a saláty. Polévky Předkrmy a saláty CAPRESE Buffalo mozzarella s marinovanými rajčaty, sušenými rajčaty, Kumato rajčaty, Roma rajčaty, podávané s dresinkem z bílého octa, sušené citronové kůry, feferonky, česneku a bazalky

Více

ŘADA SLAVNOSTNÍ. Linea Cerimonie - Peladi Montepulciando D'Abruzzo D.O.C. 13% vol. Odrůda Mix: 90% Montepulciano d' Abruzzo, 10% Sangiovese

ŘADA SLAVNOSTNÍ. Linea Cerimonie - Peladi Montepulciando D'Abruzzo D.O.C. 13% vol. Odrůda Mix: 90% Montepulciano d' Abruzzo, 10% Sangiovese ŘADA SLAVNOSTNÍ Linea Cerimonie - Peladi Montepulciando D'Abruzzo D.O.C. 13% vol. Odrůda Mix: 90% Montepulciano d' Abruzzo, 10% Sangiovese Systém: Kryté lešení a řada Senzorické hodnocení: červeně zbarvené

Více

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Rulandské šedé Vinařství Krist 0,25...75 Kč Moravské zemské, suché Milotice 0,75...210 Kč ve vůni tohoto vína můžeme najít medové a hruškové tóny. Chuť provází intenzívní plnost, chlebovost

Více

Vinařství Kraus Mělník

Vinařství Kraus Mělník Vinařství Kraus Mělník Mělnická vinařská podoblast 335ha, 42 vinařských obcí. Rulandské modré, jenž nechal dovézt Karel IV. z burgundské obce Chambertin je nejpůvodnější odrůdou této podoblasti. Vinařství

Více

AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOC

AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOC AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOC Odrůdy: Corvina 70%, Molinara and Rondinella 30% Původ: Vinice se nachází v zóně Valpolicella DOC, a to zejména v oblasti Val di Mezzane, Illasi a Cazzano di Tramigna, vinice

Více

Předkrmy. Gratinovaný lilek s kozím sýrem na lilkovo-paprikovém 85,- pyré, opečená bagetka

Předkrmy. Gratinovaný lilek s kozím sýrem na lilkovo-paprikovém 85,- pyré, opečená bagetka Předkrmy 50g 50g 50 g Gratinovaný lilek s kozím sýrem na lilkovo-paprikovém 85,- pyré, opečená bagetka Konfitované kachní prsíčko s dýňovým kompotem, 89,- opečená bagetka Sauvignon 2013, pozdní sběr -

Více

Vítejte. Vzkříšení legendy. Přejeme příjemný gurmánský zážitek. Neděle - čtvrtek vaříme do 21:00 hod., pátek a sobota do 22:00 hod

Vítejte. Vzkříšení legendy. Přejeme příjemný gurmánský zážitek. Neděle - čtvrtek vaříme do 21:00 hod., pátek a sobota do 22:00 hod Vítejte Vzkříšení legendy Přejeme příjemný gurmánský zážitek Neděle - čtvrtek vaříme do 21:00 hod., pátek a sobota do 22:00 hod Při objednání poloviční porce jídla účtujeme 70% ceny celé porce. Seznam

Více

Dle denní nabídky 35.

Dle denní nabídky 35. Studené předkrmy: 100g Domácí šunka s okurkou, beraním rohem, pečivem 55.- 100g Talíř sušené šunky 65.- 200g Variace sýrů- niva, hermelín, olomoucké tvarůžky, máslo, pečivo 75.- 1ks Domácí nakládaný hermelín,

Více

1. Polotmavá, tmavá a ochucená piva

1. Polotmavá, tmavá a ochucená piva 1. Polotmavá, tmavá a ochucená piva Achel bruin 0,33l: Jde o typické trapistické pivo teplé hnědé barvy s barevnými podtóny bordeaux. V tomto sametově jemném pivu je možno vychutnat také chmelové doznívání.

Více

Víno bílé. Chardonnay 2015 pozdní sběr suché

Víno bílé. Chardonnay 2015 pozdní sběr suché Víno bílé Chardonnay 2015 pozdní sběr suché Díl u Včelína, výrazné aroma, tropické ovoce, hruškový kompot, jablečné pyré, hladké jemné víno. zbytkový cukr: 5,8 g/l obsah kyselin: 6,9 g/l Sauvignon 2015

Více

Pro načerpání sil i k relaxaci po návratu udělá personál naší hotelové restaurace s barem maximum.

Pro načerpání sil i k relaxaci po návratu udělá personál naší hotelové restaurace s barem maximum. Hotel Berg se nachází v rekreačním středisku Staré Splavy. Jeho poloha v samém srdci kouzelného Máchova kraje nabízí vedle relaxace v hotelu příležitost k výletům do krásných míst v okolí. Pro načerpání

Více

Kolekce rozlévaných vín

Kolekce rozlévaných vín Kolekce rozlévaných vín Conti degli Azzoni Rodinné vinařství Conti degli Azzoni se nachází srdci regionu Marche v kraji Macerata. Vinařství se rozprostírá na 130 hektarech vinic a k majetku vinařství patří

Více

Studené předkrmy* Polévky*

Studené předkrmy* Polévky* Studené předkrmy* 101. 200g Caprese 62,- (rajčata, mozzarela, oliv. olej, bazalka) 102. 150g Melounové balonky v parmské šunce 99,- (žlutý meloun, parmská šunka, bazalka) 103. 100g Závitky z uzeného lososa,

Více

Předkrmy. Polévky a saláty

Předkrmy. Polévky a saláty Předkrmy BRUSCHETTA S RAJČATY Grilovaná křupavá bagetka s česnekem, olivovým olejem, čerstvými rajčaty a bazalkou (1) GRILOVANÝ SÝR HALLOUMI Grilovaný sýr Halloumi s vodním melounem a bazalkovo-mátovým

Více

CZECH SPECIALS ANEB OCHUTNEJ ČESKOU REPUBLIKU!

CZECH SPECIALS ANEB OCHUTNEJ ČESKOU REPUBLIKU! Předkrmy 50 g 70 g Grilovaný lilek gratinovaný BIO kozím sýrem s krémem 89,- z pečených paprik, bagetka k tomuto předkrmu doporučujeme víno Sauvignon 2012, pozdní sběr - suché 13,5% Alk. - vinařství Leoš

Více

Vážení hosté, jsme velice potěšeni, že jste si v dnešní uspěchané době našli čas navštívit právě naši restauraci.

Vážení hosté, jsme velice potěšeni, že jste si v dnešní uspěchané době našli čas navštívit právě naši restauraci. Vážení hosté, jsme velice potěšeni, že jste si v dnešní uspěchané době našli čas navštívit právě naši restauraci. Budeme se snažit Vám zpříjemnit chvíle u nás strávené. Proto si Vám dovolujeme nabídnout

Více

Nahlédněte prosím do jídelního lístku a ochutnejte pokrmy, které v jiné brněnské restauraci nenajdete.

Nahlédněte prosím do jídelního lístku a ochutnejte pokrmy, které v jiné brněnské restauraci nenajdete. Vážení hosté, přátelé dobrého jídla a pití, vítáme Vás v prostředí stylové restaurace, která Vás zavede svojí atmosférou a výzdobou do doby počátkem minulého století. Dům Městského stavitele Aloise Františka

Více

Předkrmy. Polévky a saláty

Předkrmy. Polévky a saláty Předkrmy BRUSCHETTA S RAJČATY Grilovaná křupavá bagetka s česnekem, olivovým olejem, čerstvými rajčaty a bazalkou (1) GRILOVANÝ SÝR HALLOUMI Grilovaný sýr Halloumi s vodním melounem a bazalkovo-mátovým

Více

,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur

,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur ,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur www.mountfield.cz www.mountfield.cz Mountfield a chilská vína! Vážená zákaznice, vážený zákazníku, milí přátelé, opravdu kvalitní

Více

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN Jakostní vína Gold Premium Jedná se o jakostní vína, pocházející z hroznů vypěstovaných na místních vinicích. Vína pocházející z této krajiny jsou charakteristicky plné, osobité,

Více

Vinařství U Mlýnků Červené ceny platí pro konzumaci v restauraci!!! Dolní Dunajovice Modré E-shop ceny platí pro odběr domů!!!

Vinařství U Mlýnků Červené ceny platí pro konzumaci v restauraci!!! Dolní Dunajovice Modré E-shop ceny platí pro odběr domů!!! Vinařství U Mlýnků Dolní Dunajovice Veltlínské zelené 2011 225,- 176,- pozdní sběr, polosuché, Plotny - Dolní Dunajovice 13,3% alkoholu, zbytkový cukr 14 g/l, kyseliny 7,0 g/l Svěží a pepřnatě pikantní

Více

GASTRONOMIE PROFESIONÁLNĚ

GASTRONOMIE PROFESIONÁLNĚ GASTRONOMIE PROFESIONÁLNĚ www.potravinydomu.cz 285,- 339,- 1 165,- výběr z nabídky Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH za 1 ks, objednáte-li více lahví jednoho druhu, získáte slevu. Kompletní sortiment vína

Více

Vinný lístek Wine list Weinkarte

Vinný lístek Wine list Weinkarte Vinný lístek Wine list Weinkarte CHAMPAGNE 0,75 l Moët & Chandon - Cuvée Dom Perignon 4100,-Kč Champagne - Francie Pravé Champagne, nejprestižnější víno z vinařství Moët & Chandon. Jeho ojedinělost je

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Restaurace Hotelu Praha v Potštejně

JÍDELNÍ LÍSTEK. Restaurace Hotelu Praha v Potštejně JÍDELNÍ LÍSTEK Restaurace Hotelu Praha v Potštejně Studené předkrmy: 44 100 g Nakládaný Hermelín s cibulkou 52,- Kč 47 200 g Studený talíř Hotel Praha 85,- Kč (Eidam, anglická slanina, šunka, uzená krkovice)

Více

Minutky z kuřecího masa

Minutky z kuřecího masa Předkrmy 80 g Šunka s křenovým fresh creme s toastem 59,- 80 g Teplé zauzené ramínko s křenem, hořčicí a chlebem 79,- 80 g Variace sýrů podávaná s ořechy a hrozny / podáváme i k vínu / 79,- Na přání hosta

Více

VEPŘOVÉ MASO ROŠTĚNÁ. 150g Svíčková na smetaně s hovězím masem, knedlík šlehačka, brusinky na objednávku 2 dny předem Minimálně 10 osob 119,- Kč

VEPŘOVÉ MASO ROŠTĚNÁ. 150g Svíčková na smetaně s hovězím masem, knedlík šlehačka, brusinky na objednávku 2 dny předem Minimálně 10 osob 119,- Kč VEPŘOVÉ MASO 451 150G SMAŽENÝ ŘÍZEK 95,- KČ 452 150G VEPŘOVÝ ŘÍZEK SVOBODNÉ DVORY ( HOŘČICE,CIBULE NA PLÁTKU MASA) 105,- KČ 453 150G TOSKÁNSKÉ MEDAILONKY (VEPŘ. PANENKA, ŠUNKA, KAPARY, MOZZARELLA, VINO,

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ Veltlínské zelené Rakvice 0.2 l Chardonnay Chile 0.2 l Frizantino Itálie 0.2 l Trebiano Itálie 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ Frankovka rosé kabinet 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ Modrý

Více

Věříme, že i na Vás dýchne atmosféra prostředí restaurace Dolce Vita a budete u nás spokojeni. Dobrou chuť Vám přeje personál restaurace Dolce Vita.

Věříme, že i na Vás dýchne atmosféra prostředí restaurace Dolce Vita a budete u nás spokojeni. Dobrou chuť Vám přeje personál restaurace Dolce Vita. Vítáme Vás Věříme, že i na Vás dýchne atmosféra prostředí restaurace Dolce Vita a budete u nás spokojeni. Dobrou chuť Vám přeje personál restaurace Dolce Vita. Jelikož používáme k přípravě jídel výhradně

Více

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.!

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.! BÍLÁ VÍNA DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace Savignonu Blanc s Tramínem červeným. Doporučujeme podávat k těstovinám, rybám, kuřecímu masu, zeleninovým salátům.

Více

1. 100g Husí játra restovaná na másle s cibulkou, 89,- flambovaná koňakem, toast 4. 80g Hovězí tatarák z pravé hovězí svíčkové, topinky 139,-

1. 100g Husí játra restovaná na másle s cibulkou, 89,- flambovaná koňakem, toast 4. 80g Hovězí tatarák z pravé hovězí svíčkové, topinky 139,- Předkrmy 1. 100g Husí játra restovaná na másle s cibulkou, 89,- flambovaná koňakem, toast 4. 80g Hovězí tatarák z pravé hovězí svíčkové, topinky 139,- Polévky 2. Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a knedlíčky

Více

Přehled alergenů u jednotlivých jídel je k dispozici ve vzorovém jídelním lístku u obsluhy. POLÉVKY

Přehled alergenů u jednotlivých jídel je k dispozici ve vzorovém jídelním lístku u obsluhy. POLÉVKY Přehled alergenů u jednotlivých jídel je k dispozici ve vzorovém jídelním lístku u obsluhy. POLÉVKY 0,33 l Moravská kapustnice podávaná se sušenou švestkou a smetanou 40,- 0,33 l Česneková podávaná se

Více

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN Výběrová vína St. Antonius vinum Název této kolekce je odvozen od významného poutního místa Jižní Moravy, kaple Sv. Antonína, která je blatnickou dominantou. Výhled do krajiny z

Více

Pol Roger Rich, Demi-Sec 1770,- Pol Roger Blanc de Blanc Vintage 2780,- Lanson Rosé Label Brut 1900,- Moët & Chandon Brut Imperial 1630,-

Pol Roger Rich, Demi-Sec 1770,- Pol Roger Blanc de Blanc Vintage 2780,- Lanson Rosé Label Brut 1900,- Moët & Chandon Brut Imperial 1630,- Šumivá vína 0,75l Francie Pol Roger, Champagne Pol Roger Rich, Demi-Sec Víno vyrobené ze všech tří povolených odrůd, v rovnoměrném poměru. Má žlutozlatou barvu a plynulé perlení. Sladká, elegantní, ale

Více

Vítá Vás team Nová Amerika

Vítá Vás team Nová Amerika Vítá Vás team Nová Amerika Vize naší restaurace je, že si vyrábíme od chleba, bílého pečiva, piadin, přes těstoviny, paštiky, marmelády, zmrzliny, omáčky, nachos, müsli, gnocchi a mnohem více K vaření

Více

!SAVIGNON BLANC! 480 Kč! !RULANDSKÉ ŠEDÉ! 480 Kč!

!SAVIGNON BLANC! 480 Kč! !RULANDSKÉ ŠEDÉ! 480 Kč! BÍLÁ VÍNA PÁLAVA 390 Kč Sladké bílé moravské víno s jedinečným ocáskem. Doporučujeme podávat jako aperitiv, k moučníkům a zmrzlině. DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée,

Více

Svatební nabídka Krok za krokem

Svatební nabídka Krok za krokem Svatební nabídka Krok za krokem 1. KROK - Koktejl před obřadem KANAPKY 3ks studené/osoba 45,-Kč Uzený losos na bazalkovém krému Roastbeef s francouzskou hořčicí Pěna z modrého sýra s vinnými hrozny Welcome

Více

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Cabernet Franc 100% Cabernet Franc Poslední týden v září Barva intenzivně rubínová, červená s fialovými odlesky v jeho mládí. Víno s tóny vůně vojtěšky a sladkého koření. Vyvážené a hladké, se zralými

Více

Jídelní lístek Restaurantu Classic Lány

Jídelní lístek Restaurantu Classic Lány Jídelní lístek Restaurantu Classic Lány Předkrmy 100g Lánská šunka od kosti s křenovým krémem a jablečným koláčkem 55,- 100g Carpaccio - tenké plátky hovězího masa s olivovým olejem 100g Masová pikantní

Více

Vítejte v Penzionu a restauraci Dobré Časy

Vítejte v Penzionu a restauraci Dobré Časy Vítejte v Penzionu a restauraci Dobré Časy Připravujeme pro Vás pouze čerstvá jídla, Nikoliv zamražené polotovary Doporučujeme Vám speciality ze zvěře z vlastního farmového chovu a honitby Otevírací doba

Více

Antipasti 165,- Parmská šunka se sýrem ricotta, opečené papriky & žampiony, podávané za studena s olivovým olejem a opečenými toasty

Antipasti 165,- Parmská šunka se sýrem ricotta, opečené papriky & žampiony, podávané za studena s olivovým olejem a opečenými toasty LEHKÝ ZAČÁTEK Antipasti 165,- Parmská šunka se sýrem ricotta, opečené papriky & žampiony, podávané za studena s olivovým olejem a opečenými toasty Chicken wings 158,- smažená kuřecí křidélka s pikantním

Více

Minutky restaurace : Ryby :

Minutky restaurace : Ryby : Studené předkrmy : 60 g Nakládaný kozí sýr v olivovém oleji s paprikou, česnekem a bylinkami podávaný s rozpečenou bagetkou 59,- 60 g Matjesy ala losos ložené na jablečném salátku s cibulí, zdobené kapary

Více

Vinný lístek. Uvedené ceny zahrnují DPH.

Vinný lístek. Uvedené ceny zahrnují DPH. Vinný lístek Bílá vína Argentina 0,15l / 0,75l SAN FELIPE CLASIC CHARDONNAY, RUTINI WINES, MENDOZA 2010 Svěží mladé víno žlutozelenkavé barvy s příjemným ovocným aroma. Víno je podávané v karafě. CANDELA

Více

Vítejte v našem rodinném podniku.

Vítejte v našem rodinném podniku. Vítejte v našem rodinném podniku. SNÍDAŇOVÉ MENU (po-pá do 10:30, so-ne do 12:00) Míchaná vejce s cibulkou Míchaná vejce se slaninou Míchaná vejce s cibulkou a sýrem Volské oko 3ks Omeleta na Balijský

Více

Studené předkrmy. Teplé předkrmy

Studené předkrmy. Teplé předkrmy Studené předkrmy Tzatziki řecká pochoutka z jogurtu, česneku a okurků 65,- Elies-piperies kafteres marinované olivy a feferonky, cibulka a oregano, oliv.olej., vin. ocet 65,- Pikilia selekce z teplých

Více

1 Hovězí Carpaccio (01,03,06,07,11) 80 g 109,- Kč hovězí carpaccio, olivový olej, rukola, parmezán, bylinové pesto, opečený toast

1 Hovězí Carpaccio (01,03,06,07,11) 80 g 109,- Kč hovězí carpaccio, olivový olej, rukola, parmezán, bylinové pesto, opečený toast TEPLÉ A STUDENÉ PŘEDKRMY 1 Hovězí Carpaccio (01,03,06,07,11) 80 g 109,- Kč hovězí carpaccio, olivový olej, rukola, parmezán, bylinové pesto, opečený toast 2 Bruschetta (01) 200 g 69,- Kč pizza chlebíček,

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Pálavská vinárna 17.11.2014

JÍDELNÍ LÍSTEK. Pálavská vinárna 17.11.2014 Něco malého již od 9.00 hodin 1 ks Utopenec s cibulí, chléb 37,- 100g Nakládaný hermelín, chléb 59,- 120g Směs nakládaných sýrů s olivami a feferonkou, chléb 69,- 100g Míchaná vajíčka se sýrem, chléb 59,-

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. RESTAURACE TEODOR 1.11.2014 Předkrmy a chuťovky k vínu a pivu. Smažené sýry a žampiony. Ryby. Kuřecí a vepřové maso s přílohou

JÍDELNÍ LÍSTEK. RESTAURACE TEODOR 1.11.2014 Předkrmy a chuťovky k vínu a pivu. Smažené sýry a žampiony. Ryby. Kuřecí a vepřové maso s přílohou Předkrmy a chuťovky k vínu a pivu 1 ks Utopenec s cibulí, chléb 37,- 100g Nakládaný hermelín, chléb 59,- 3 ks Bramboráčky s feferonkou, směs listových salátů 45,- 100g Míchaná vajíčka se šunkou, chléb

Více

DOPORUČUJEME: Dvouchodové menu č. 1 185,- Tříchodové menu č. 2 269,-

DOPORUČUJEME: Dvouchodové menu č. 1 185,- Tříchodové menu č. 2 269,- DOPORUČUJEME: Dvouchodové menu č. 1 185,- Polévka: Slepičí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky Hlavní chod: Svajbová svíčková na smetaně, variace knedlíků Doporučený digestiv: Slivovice se sušenou švestkou

Více

radniční restaurace menu

radniční restaurace menu radniční restaurace menu jídelní lístek PŘEDKRMY 80g Variace uzených ryb s koprovým dresinkem a opečeným toastem 95 Kč 100g Restovaná kachní játra na majoránce a červeném víně s domácím chlebem 75 Kč 150g

Více

TACHOV JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK. Zárečná 1549, Tachov Tel.: 374 728 509 www.baileys-tc.cz

TACHOV JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK. Zárečná 1549, Tachov Tel.: 374 728 509 www.baileys-tc.cz TACHOV JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK Zárečná 1549, Tachov Tel.: 374 728 509 www.baileys-tc.cz PIZZA 1. BIANCA CON COTTO 136,- (smetana, mozzarella, šunka, čerstvá rajčata, italské koření) 2. AL FUNGHI 119,-

Více

Studené předkrmy. 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12)

Studené předkrmy. 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12) Studené předkrmy 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12) 50 g Šunkový závitek 45,- se štýrským křenem a šlehačkou 50 g Prosciutto

Více

Rulandské bílé. Rulandské bílé. 2011, pozdní sběr suché. srdečné víno z Čejkovic. Jakostní víno s přívlastkem, pozdní sběr

Rulandské bílé. Rulandské bílé. 2011, pozdní sběr suché. srdečné víno z Čejkovic. Jakostní víno s přívlastkem, pozdní sběr Rulandské bílé Jakostní víno s přívlastkem, pozdní sběr Zlatožlutá barva s příjemnou ovocnou vůní tropického ovoce. V chuti je víno doprovázeno příjemnou kyselinkou a ovocnou dochutí. Víno je vhodné k

Více

0,25 l Masový vývar s masem, nudlemi a zeleninou 35,- 0,25 l Česnečka se šunkou, sýrem a chlebovými krutony 35,-

0,25 l Masový vývar s masem, nudlemi a zeleninou 35,- 0,25 l Česnečka se šunkou, sýrem a chlebovými krutony 35,- jídelní lístek předkrmy 70 gr Škvarková pomazánka s domácím chlebem 55,- 70 gr Pomazánka ze sušených rajčat s domácím chlebem 60,- 70 gr Pomazánka z jalapeňos s domácím chlebem 60,- polévky 0,25 l Masový

Více

Polévky: Studené předkrmy: Teplé předkrmy:

Polévky: Studené předkrmy: Teplé předkrmy: Polévky: Ukrajinský boršč 30,- Polévka v chlebu (boršč) 49,- Jihočeská česnečka s opékaným chlebem 30,- Studené předkrmy: 50g Šunková rolka s křenem 45,- Teplé předkrmy: 50g Zapečená šunka s vejci 59,-

Více

Perlivá vína a šumivá vína

Perlivá vína a šumivá vína Perlivá vína a šumivá vína Glera Frizzante IGP METICO Glera je odrůda ze které se vyrábí Prosecco. Víno je lehčího, velice svěžího charakteru a když se dobře vychlazené, je příjemným a osvěžujícím společníkem.

Více

JÍDLA K PIVU A PŘEDKRMY

JÍDLA K PIVU A PŘEDKRMY JÍDLA K PIVU A PŘEDKRMY TATARSKÝ BIFTEK jemné zadní maso z mladého býčka s česnekovými topinkami 100 g 120,- DOMÁCÍ UZENÁ KLOBÁSA vyrobená v naší udírně, podávaná s křenem, hořčicí a čerstvým chlebem 100

Více

Jídelní lístek. Předkrmy. Polévky. Kuřecí maso. Vepřové maso

Jídelní lístek. Předkrmy. Polévky. Kuřecí maso. Vepřové maso Jídelní lístek Předkrmy 150g Polévky Kuřecí maso Uzená masa na prkně, steaková obloha (alergen č. 10) Opečený klobás (alergeny č. 1, 10) Omeleta se šunkou a sýrem Šunková rolka s křenem a šlehačkou (alergeny

Více

0,1 l Frizzantino 25 Kč

0,1 l Frizzantino 25 Kč PIZZERIA TOSCANA Rozlévaná bílá vína: Chardonnay, Chile 0,2 l/ 34 Kč 0,5 l/ 79 Kč Krásné strukturované bílé suché víno s aroma exotického ovoce, jako je papája a žlutý meloun. V chuti osvěžující a plné,

Více

201 plněný pikantní hermelín, zelenina, chléb - 120g 59,- 206 špetrnky - sušená švestka ve slanině - 5ks 55,-

201 plněný pikantní hermelín, zelenina, chléb - 120g 59,- 206 špetrnky - sušená švestka ve slanině - 5ks 55,- jídla pro vás připravují Hanča, Dáša obsluhují vás Lucka, Terka a já...malá oktáva k pivečku, k muzice, na cestách 201 plněný pikantní hermelín, zelenina, chléb - 120g 59,- 202 grilovaný hermelin, hermelín

Více

Vítáme Vás v naší rodinné restauraci!

Vítáme Vás v naší rodinné restauraci! Vítáme Vás v naší rodinné restauraci! Vážení hosté, dovolujeme si Vám předložit náš jídelní a nápojový lístek, který odráží náš vřelý vztah k dobrému jídlu a vínu, které, jak doufáme, u nás naleznete a

Více

Jídelní lístek. ANTIPASTI / čerstvé předkrmy přímo z našeho chladícího pultu

Jídelní lístek. ANTIPASTI / čerstvé předkrmy přímo z našeho chladícího pultu ANTIPASTI / čerstvé předkrmy přímo z našeho chladícího pultu Gravlax námi marinovaný losos se salátkem a medovou hořčicí, 50g (1,4,10) 99,- Variace výběr sýrů, šunek, salámů, oliv a sušených rajčat dle

Více

PANKRÁCKÝ RYNEK STÁLÉ MENU. Snídaně

PANKRÁCKÝ RYNEK STÁLÉ MENU. Snídaně PANKRÁCKÝ RYNEK STÁLÉ MENU Snídaně po so 7:00 11:00 hod., ne 8:00 11:00 hod. Snídaně Kontinentální...... 129 Kč košík našeho pečiva, francouzské máslo Echire, BIO jahodová marmeláda, džem compote z BIO

Více

VINNÝ LÍSTEK CHAMPAGNE SEKT PORTSKÁ VÍNA BÍLÁ VÍNA / WHITE WINES

VINNÝ LÍSTEK CHAMPAGNE SEKT PORTSKÁ VÍNA BÍLÁ VÍNA / WHITE WINES VINNÝ LÍSTEK FRANCIE CHAMPAGNE MOET & CHANDON BRUT IMPERIAL 0,75 1480 KČ SEKT BOHEMIA SEKT NEALKOHOLICKÝ 0,75 180 KČ BOHEMIA SEKT 0,75 180 KČ PROSECCO 0,75 230 KČ PORTSKÁ VÍNA PORTO QUEVEDO 20 YEARS OLD

Více

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům.

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům. Merlot Odrůda původně z francouzské oblasti Bordeaux, které se dobře daří i ve španělském regionu Kastilie. Kvašení probíhá při nízkých teplotách po dobu 10 dní v nerezových tancích. Díky pečlivosti, tradici

Více

Kovárna BUKVICE. restaurace a penzion

Kovárna BUKVICE. restaurace a penzion Kovárna BUKVICE restaurace a penzion rožněná selata, kuřata a jehňata v kovářské výhni maso, ovoce a zelenina z lávového kamene pečení masa na horkém kameni sýrové a masové fondue...další jedinečné kovářovy

Více

Vínařství Zaječí vrch

Vínařství Zaječí vrch VINNÁ KARTA Vínařství Zaječí vrch Odrůdová révová vína jakostní Bílá vína 0,75 l. Muller Thurgau jakostní 175,- kč Chardonnay jakostní 175,- kč Veltlínské zelené jakostní 175,- kč Tramín červený jakostní

Více

NABÍDKA RESTAURACE DEGUSTAČNÍ MENU. Tartar z uzeného lososa s kapary, limetovým mascarpone a lehkým salátkem, domácí bageta

NABÍDKA RESTAURACE DEGUSTAČNÍ MENU. Tartar z uzeného lososa s kapary, limetovým mascarpone a lehkým salátkem, domácí bageta DEGUSTAČNÍ MENU Tartar z uzeného lososa s kapary, limetovým mascarpone a lehkým salátkem, domácí bageta Polévka z mladých kopřiv se smetanou a máslovými krutony Filety z mořského vlka s květákovým pyré,

Více

RYBY MOŘSKÉ I SLADKOVODNÍ

RYBY MOŘSKÉ I SLADKOVODNÍ PŘEDKRMY 50g Carpaccio z pravé svíčkové na bylinkách 98,-- se salátem z oliv a parmezánu 50g Ledový marinovaný losos s pomerančovou esencí 98,-- 80g Pečený camembert na dubovém salátu 88,-- s brusinkovou

Více