Smlouva o dílo. OMSI/14/22411

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Smlouva o dílo. OMSI/14/22411"

Transkript

1 Smlouva o dílo. OMSI/14/22411 na zhotovení projektové dokumentace stavby Sportovní areál Dašická II. etapa výstavby haly Smluvní strany 1. Objednatel: Pardubický kraj Komenského námstí Pardubice zastoupen: JUDr. Martinem Netolickým, Ph.D., hejtmanem Osoba oprávnná jednat ve vcech technických: Ing. Jií Kunt, Ph. D. Bankovní spojení: Komerní banka Pardubice.ú /0100 I: DI: CZ neplátce DPH 2. Zhotovitel : Ing. arch. Miroslav Petrá Osoby oprávnné jednat ve vcech technických: Ing. arch. Jana Culiford, Ing. Veronika Moravcová Bankovní spojení: SOB Pardubice, T. Míru. ú.: /0300 I: DI: CZ spisová znaka rejstíkového soudu: - (fyzická osoba) uzavírají tuto smlouvu o dílo, kterou se zhotovitel zavazuje ádn a vas, na svj náklad a nebezpeí, provést pro objednatele dílo dle podmínek této smlouvy a jejich píloh a objednatel se zavazuje za podmínek této smlouvy dílo pevzít a zaplatit zhotoviteli dohodnutou cenu za jeho provedení. lánek I. Pedmt díla 1. Zhotovitel se zavazuje za podmínek této smlouvy pro objednatele zpracovat a. dokumentaci pro podání žádosti o vydání územního rozhodnutí na stavbu Sportovní areál Dašická II. etapa výstavby haly v rozsahu dle zákona. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním ádu a provádcích vyhlášek, zejména vyhlášky. 503/2006 Sb., o podrobnjší úprav územního rozhodování, územního opatení a stavebního ádu. Souástí dokumentace je zakreslení stavby do katastrální mapy, obstarání rozhodnutí dotených orgán podle zvláštních právních pedpis, obstarání závazných stanovisek a Strana 1 (celkem 13)

2 obstarání stanovisek vlastník veejné dopravní a technické infrastruktury a jejich zapracování do istopisu a sepsání žádosti o vydání územního rozhodnutí tak, aby mohlo být vydáno pravomocné územní rozhodnutí. b. projektovou dokumentaci na stavbu Sportovní areál Dašická II. etapa výstavby haly pro podání žádosti o vydání stavebního povolení v rozsahu dle zákona. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním ádu a provádcích vyhlášek, zejména dle vyhlášky. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb. c. zadávací dokumentaci dokumentaci pro provádní stavby na stavbu Sportovní areál Dašická II. etapa výstavby haly, která bude zpracována do podrobností nezbytných pro zpracování nabídky pro realizaci stavby dle a 47 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, v platném znní. Je tedy požadován stupe projektové dokumentace pro provádní stavby v. soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výmr v rozsahu stanoveném provádcím právním pedpisem vyhl.. 230/2012 Sb., kterou se stanoví podrobnosti vymezení pedmtu veejné zakázky na stavební práce a rozsah soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výmr, v platném znní. Není-li to odvodnno pedmtem veejné zakázky, nesmí zadávací dokumentace obsahovat obchodní firmy, názvy, nebo jména a píjmení, specifická oznaení zboží a služeb, které platí pro uritou osobu, popípad její organizaní složku za píznané, patenty na vynálezy, užitné vzory, prmyslové vzory, ochranné známky nebo oznaení pvodu, pokud by to vedlo ke zvýhodnní nebo vylouení uritých dodavatel nebo uritých výrobk. Projektová dokumentace bude zpracována dle vyhl.. 499/2006 Sb, o dokumentaci staveb. Podkladem pro zpracování projektové dokumentace je investiní zámr stavby a studie stavby, zpracovaná zhotovitelem dle píloh. 3 a 4 této smlouvy. Projektová dokumentace bude obsahovat u jednotlivých stavebních objekt kód CPV, CZ-CPA a CZ-CC. Paré. 1 a 2 bude obsahovat ocenný soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výmr dle vyhl.. 230/2012 Sb. ve znní platném v dob dokonení dokumentace. Použitá cenová úrove bude v komentái uvedena. Ceny budou uvedeny bez DPH, u všech položek bude stanovena sazba DPH a uvedena cena vetn DPH. Souástí projektové dokumentace bude plán bezpenosti a ochrany zdraví pi práci na staveništi zpracovaný s ohledem na druh a velikost stavby tak, aby pln vyhovoval potebám zajištní bezpené a zdraví neohrožující práce a projekt ZOV. d. Souástí pedmtu díla je i projednání všech stup projektové dokumentace za úasti objednatele a obstarání stanoviska Úadu regionální rady regionu soudržnosti NUTS II Severovýchod. Zadávací dokumentace dokumentace pro provádní stavby bude obsahovat i samostatný, ocenný soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výmr I. etapy výstavby haly (v cenové hladin zhotovitele I. etapy, spolenosti STAEG, spol. s r.o., Prmyslová 738/8F, Vyškov, SOD. ORKEF/10/20948 podepsána dne ) s vyznaením položek dotených II. etapou výstavby. Strana 2 (celkem 13)

3 2. Souástí díla je provedení všech potebných przkumných prací, které jsou nezbytné pro zpracování projektové dokumentace a ádné provedení projektovaného díla. Ped zahájením projekních prací svolá zhotovitel vstupní jednání s objednatelem, na kterém bude upesnn další postup a stanoveny termíny dalších jednání. 3. V závru prací na dokumentaci svolá zhotovitel jednání, na kterém seznámí objednatele s rozpracovanou dokumentací. Souástí pedmtu plnní této smlouvy je i zapracování pipomínek objednatele do dokumentace - platí pro pozemní stavby. V závru prací je zhotovitel dále povinen zajistit odborné posouzení Východoeského muzea v Pardubicích k pedpokládanému výskytu archeologických situací a nález v míst plánované stavby. Kontaktní osobou pro tyto úely je PhDr. Jan Jílek Ph.D., jilek@vcm.cz. 4. Dokladová ást dokumentace bude obsahovat zápisy ze všech jednání uskutenných mezi objednatelem a zhotovitelem v prbhu plnní díla. Souástí dokladové ásti bude i souhlasné stanovisko budoucího uživatele s projektovou dokumentací. 5. Zhotovitel zpracuje a pedá objednateli dílo v písemné form v šesti vyhotoveních v eském jazyce. Dále bude dílo zárove pedáno v digitální form na nosii CD nebo DVD ve formátu MS WORD, výkresová ást v AUTOCAD formát DWG a souasn ve formátu PDF, tabulky budou ve formátu MS EXCEL. Ocenný a neocenný soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výmr v rozsahu stanoveném provádcím právním pedpisem, vyhl.. 230/2012 Sb., bude pedán ve formátu ORF a XLS a tištné podob autorizované. V pípad poteby dalších vícetisk se zhotovitel zavazuje tyto vícetisky zhotovit bezplatn pouze za cenu náklad na zhotovení kopií za ceny obvyklé v PLG centrech vetn kompletace. Celková situace stavby bude v systému JTSK, Balt po vyrovnání. Všechny paré budou ádn autorizovány. Jedno paré bude obsahovat originály dokument. lánek II. Cena díla, platební a fakturaní podmínky 1. Cena, kterou je objednatel povinen zaplatit zhotoviteli za ádn provedené dílo iní celkem: ,- K (Slovy: šestset osmdesát tisíc korun eských) bez DPH (dále jen smluvní cena ). DPH iní ,- K (Slovy: jedno sto tyicet dva tisíc osm set korun eských). Cena vetn DPH iní ,- K (Slovy: osm set dvacat dva tisíc osm set korun eských). Strana 3 (celkem 13)

4 Z toho: - cena vetn DPH za pedmt díla uvedený v l. I bod 1. písm. a) iní ,- K (Slovy: jedno sto devadesát ti tisíc šest set korun eských). - cena vetn DPH za pedmt díla uvedený v l. I bod 1. písm. b) iní ,- K (Slovy: dv sta padesát tyi tisíc jedno sto korun eských). - cena vetn DPH za pedmt díla uvedený v l. I bod 1. písm. c) iní ,- K (Slovy: ti sta sedmdesát pt tisíc jedno sto korun eských). Ceny v. DPH jednotlivých stavebních objekt a jednotlivých stup dokumentace jsou následující: SO SO 01 Rekonstrukce haly SO 02 Pístavba a nástavba vstupní ásti haly SO 03 Propojovací krek do stávající budovy gymnázia SO 04 Pístavba bloku šaten Cena dokumentace pro územní ízení v. DPH Cena dokumentace pro stavební povolení v. DPH , , ,- Cena dokumentace pro zadání stavby v. DPH , , ,-, , , , , , ,- Uvedená smluvní cena je cenou nejvýše pípustnou a zahrnuje veškeré dodávky, služby, práce a náklady zhotovitele vzniklé v souvislosti s provádním díla popsaného v této smlouv (mimo vyžádaných vícetisk). Smluvní strany ujednávají, že pi zmn sazby DPH se cena díla v. DPH navyšuje/snižuje v souladu s touto zmnou sazby. 2. Objednatel se zavazuje uhradit zhotoviteli celkovou cenu díla uvedenou v bod 1. tohoto lánku na základ jeho faktur a na základ pedávacích protokol v souladu s dalšími podmínkami uvedenými v této smlouv. 3. Právo zhotovitele na fakturaci, vetn fakturace DPH, vzniká dnem podepsání protokolu o pedání a pevzetí pedmtu díla obma smluvními stranami. Nedílnou souástí pedávacího protokolu bude i formulá dle pílohy. 2 této smlouvy. Kopie uvedeného protokolu bude pílohou faktury. 4. Faktury budou adresovány: Pardubický kraj Komenského námstí Pardubice 5. Faktura bude splovat náležitosti daového dokladu v souladu s právními pedpisy a zvyklostmi (vetn správn uvedeného názvu, sídla a ísla smlouvy objednatele). Objednatel je oprávnn vrátit zhotoviteli bez zaplacení fakturu, která Strana 4 (celkem 13)

5 nemá náležitosti uvedené v tomto ustanovení nebo vykazuje jiné vady. Souasn s vrácením faktury sdlí objednatel zhotoviteli dvody vrácení. V závislosti na povaze vady je zhotovitel povinen fakturu opravit nebo nov vyhotovit. Oprávnným vrácením faktury pestává bžet pvodní lhta splatnosti faktury. Nová lhta splatnosti zaíná bžet ode dne doruení objednateli doplnné, opravené nebo nov vyhotovené faktury s píslušnými náležitostmi, splující podmínky této smlouvy. 6. Faktury jsou splatné do 30 kalendáních dn ode dne prokazatelného doruení faktury objednateli. 7. Úhradou se rozumí odepsání fakturované ástky z útu objednatele. lánek III. Termín plnní 1. Zhotovitel se zavazuje ádn dokonené dílo dle l. I. této smlouvy pedat objednateli v tchto termínech: - pedmt díla uvedený v l. I bod 1. písm. a) nejdéle do pedmt díla uvedený v l. I bod 1. písm. b) nejdéle do tí týdn po nabytí právní moci územního rozhodnutí - pedmt díla uvedený v l. I bod 1. písm. c) nejdéle do ty týdn po nabytí právní moci stavebního povolení. lánek IV. Provádní díla 1. Zhotovitel bude pi provádní díla postupovat s odbornou péí. Dodávky, práce a služby, které jsou pedmtem této smlouvy, zhotovitel dodá nebo provede v takovém rozsahu a jakosti, aby výsledkem bylo kompletní dílo odpovídající podmínkám stanoveným touto smlouvou a úelu použití. 2. Zhotovitel je povinen dílo provést ve sjednané dob a v souladu s dalšími podmínkami stanovenými touto smlouvou. Zhotovitel se zavazuje zajistit v rámci provádní díla úplné a vasné provedení všech prací nutných pro ádné dokonení díla bez vad a další plnní, jejichž provedení je pro ádné a vasné dokonení díla nezbytné. 3. Zhotovitel je povinen pi realizaci díla dodržovat veškeré pedpisy, pokud se vztahují k provádnému dílu. Pokud porušením tchto pedpis zhotovitelem vznikne škoda, nese náklady zhotovitel. Strana 5 (celkem 13)

6 4. Pedmt díla musí vyhovovat technickým a právním normám a ostatním pedpism platným v eské republice a bude obsahovat veškeré ásti, vyžádané stavebním úadem a zainteresovanými orgány. 5. Zhotovitel prohlašuje, že mu jsou známy technické, kvalitativní a specifické podmínky za nichž se má dílo realizovat. 6. Zhotovitel si je vdom, že je ve smyslu ust. 2 písm. e) zákona. 320/2001 Sb., o finanní kontrole ve veejné správ a o zmn nkterých zákon ve znní pozdjších pedpis, povinen spolupsobit pi výkonu finanní kontroly. lánek V. Prbžná kontrola 1. Objednatel je oprávnn kontrolovat provádní díla prostednictvím povených osob. 2. Na výzvu objednatele je zhotovitel povinen prbžn jej informovat o stavu rozpracovaného díla, pedkládat mu dílí výsledky a rozpracovanou dokumentaci s ním konzultovat. lánek VI. Záruky, odpovdnost za vady 1. Zhotovitel odpovídá za správnost a úplnost provedení pedmtu díla, provedení prací uvedených v l. I. této smlouvy podle této smlouvy a souvisejících platných pedpis. Zhotovitel na sebe pejímá odpovdnost za škody zpsobené pípadnými technickými nebo jinými nedostatky pedané dokumentace. Zhotovitel odpovídá za správnost, úplnost a proveditelnost dokumentace. Statické a dynamické výpoty musí být zpracovány v takové form, aby byly kontrolovatelné, zejména v tom smru, aby bylo možno posoudit uvažované zatížení konstrukcí, zvolené výpotové metody a formu výstup. Zhotovitel dále odpovídá za to, že ešení díla je navrženo s pihlédnutím k objednatelem stanovenému úelu ekonomicky pimen. 2. Zhotovitel poskytuje objednateli záruku, že celé dílo (a každá jeho ást) bude prosto jakýchkoliv vad, zj. vcných, právních i ostatních ke dni pedání díla. Dílo nebo jeho ást má vady, jestliže zejména neodpovídá výsledku urenému ve smlouv, úelu jeho využití, pípadn nemá vlastnosti výslovn stanovené smlouvou, objednatelem, platnými pedpisy nebo nemá vlastnosti obvyklé. 1. Zhotovitel poskytuje po uvedenou záruní dobu záruku za bezvadnost pedmtu díla, tj. záruku za všechny vlastnosti, které má mít pedmt díla zejména dle této smlouvy, dle jednotlivých požadavk a pokyn objednatele, pípadn ostatních povených osob, dle norem a ostatních pedpis, pokud se na provádný pedmt díla i jeho ásti vztahují. Zhotovitel prohlašuje, že pedmt díla si po tuto dobu zachová všechny takové vlastnosti, funknost a stanovenou úelovou Strana 6 (celkem 13)

7 zpsobilost. Po dobu záruní doby je tedy rozsah záruky neomezený, což znamená zejména, že pedmt díla provedený podle této smlouvy bude prostý jakýchkoliv vad. 4. Zhotovitel odpovídá za vady díla uvedené v bod 1., 2. a 3. tohoto lánku této smlouvy, které budou zjištny v záruní dob. Záruní doba iní 60 msíc ode dne podpisu protokolu o pedání a pevzetí pedmtu díla obma smluvními stranami. 5. Vada na díle, která se vyskytne v prbhu záruní doby, bude objednatelem oznámena bez zbyteného odkladu písemn zhotoviteli a tento odstraní závadu neprodlen, nejpozdji však odstraní závadu ve lht 10 pracovních dn, pokud se objednatel se zhotovitelem nedohodnou písemn jinak. 6. Zhotovitel bez zbyteného prodlení a na své vlastní náklady provede znovu innost a dodá znovu ásti díla v míe potebné k odstranní vad zjištných objednatelem bhem záruní doby. 7. Zhotovitel je povinen vadu odstranit na vlastní náklady; to neplatí, pokud zhotovitel prokáže, že vadu nezavinil. 8. Neodstraní-li zhotovitel vady díla ve lht podle bodu 5. tohoto lánku této smlouvy nebo oznámí-li ped jejím uplynutím, že vady neodstraní, mže objednatel odstoupit od smlouvy, požadovat pimenou slevu z ceny díla nebo po pedchozím vyrozumní zhotovitele vadu odstranit sám nebo ji nechat odstranit, a sice na náklady zhotovitele, aniž by tím objednatel omezil jakákoliv svá práva daná mu touto smlouvou. Zhotovitel je povinen nahradit objednateli výdaje a ušlý zisk, které souvisejí s odstraováním vad zajišovaným objednatelem, a to do 30 dn po obdržení píslušného platebního dokladu objednatele. 9. V pípad, že se jedná o vady, které brání užití díla k sjednanému úelu, mže objednatel od smlouvy odstoupit. 10. V pípad odstranní vadných ástí díla se záruní doba díla nebo jeho ásti prodlouží o dobu, po kterou nemohlo být dílo nebo jeho ást v dsledku zjištné vady užíváno vbec nebo mohlo být užíváno jen v rozsahu nižším než dle této smlouvy. 11. Nároky z vadného plnní lze uplatnit do posledního dne záruní doby, piemž i výzva k odstranní vad odeslaná objednatelem v poslední den záruní doby se považuje za vas uplatnnou. 12. V pípad odpovdnosti zhotovitele za vady platí v ostatním 2615 a násl. obanského zákoníku. Strana 7 (celkem 13)

8 lánek VII. Zajištní plnní povinností V pípad porušení povinností daných zhotoviteli touto smlouvou má objednatel nárok, aniž by tím omezil svá ostatní práva vyplývající z této smlouvy, vetn práva na náhradu škody, vi zhotoviteli uplatnit a zhotovitel má povinnost zaplatit smluvní pokutu. Povinnosti podléhající smluvní pokut, podmínky a výše smluvní pokuty jsou, krom ostatních ujednání o smluvních pokutách výslovn uvedených na jiných místech této smlouvy, následující: 1. Dojde-li k nesouladu mezi soupisem stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výmr a projektovou dokumentací a zárove v dsledku tohoto nesouladu dojde k navýšení celkové ceny díla realizovaného na základ projektové dokumentace vypracované v souladu s touto smlouvou, je zhotovitel povinen uhradit objednateli smluvní pokutu ve výši tohoto navýšení. 2. Dojde-li k navýšení ceny díla realizovaného na základ projektové dokumentace vypracované na základ této smlouvy, a to z dvodu jakýchkoliv vad této projektové dokumentace, je zhotovitel povinen uhradit objednateli smluvní pokutu ve výši tohoto navýšení. 3. V pípad, že Úad pro ochranu hospodáské soutže (dále jen ÚOHS ) zjistí bhem zadávacího ízení realizovaného na základ projektové dokumentace vypracované na základ této smlouvy pochybení zadavatele v dsledku chybn zpracované projektové dokumentace stavby nebo soupisu stavebních prací v. výkazu výmr, bude zhotovitel povinen uhradit objednateli náklady na správní ízení vedené ÚOHS, vetn pípadných sankcí z nj vyplývajících vi objednateli. Dále je zhotovitel povinen zaplatit objednateli škodu, která mu tímto vznikla. 2. V pípad, že objednatel pi kontrole projektové dokumentace a ocenného soupisu stavebních prací s výkazem výmrem zjistí podstatné nedostatky spoívající zejména v nesprávném stanovení potu mrných jednotek nebo jednotkových cen, zavazuje se zhotovitel uhradit objednateli náklady prokazateln vynaložené na porovnání zhotovitelem vytvoené projektové dokumentace a soupisu stavebních prací s výkazem výmr. Tyto náklady má objednatel právo odeíst od ástky uvedené na faktue zhotovitele, je-li to možné. 3. Bude-li zhotovitel v prodlení s pedáním jakékoliv ásti ádn dokoneného díla dle l. III. této smlouvy, zavazuje se zhotovitel zaplatit objednateli za každý den prodlení smluvní pokutu ve výši 1 % ze smluvní ceny uvedené v bodu 1. lánku II. této smlouvy s tím, že tuto smluvní pokutu má právo objednatel odeíst od ástky uvedené ve faktue zhotovitele. 6. Neodstraní-li zhotovitel vady díla ve lht podle bodu 5. lánku VI. této smlouvy, zavazuje se zhotovitel zaplatit objednateli smluvní pokutu ve výši 1.000,- K za každý i zapoatý kalendání den prodlení. 7. Zhotovitel zaplatí smluvní pokutu podle této smlouvy na úet objednatele do 15 dn po obdržení vyútování smluvní pokuty. Objednatel je oprávnn, zejména v pípad, kdy zhotovitel ve stanovené lht neuhradí smluvní pokutu, zapoítat své finanní nároky vi zhotoviteli. Strana 8 (celkem 13)

9 8. Zaplacením smluvní pokuty zhotovitelem není doten nárok objednatele na náhradu pípadných škod vzniklých prodlením i vadným plnním zhotovitele. 9. Pokud není v ostatních ustanoveních smlouvy uvedeno jinak, zaplacení smluvní pokuty zhotovitelem objednateli nezbavuje zhotovitele závazku splnit povinnosti dané mu touto smlouvou. 10. Oprávnnost nároku na smluvní pokutu není podmínna žádnými formálními úkony ze strany objednatele. 11. Celková výše smluvních pokut, které mohou být zaplaceny zhotovitelem, je omezena ástkou 20 % ze smluvní ceny (není-li stanovena cena díla, pak z pedpokládané ceny) díla realizovaného na základ projektové dokumentace vypracované v souladu s touto smlouvou. lánek VIII. Odstoupení od smlouvy 1. Smluvní strany mohou odstoupit od smlouvy z dvodu podstatného porušení smlouvy. 2. Objednatel má právo odstoupit od smlouvy v pípad podstatného porušení smlouvy zhotovitelem, kterým krom pípad odstoupení objednatele výslovn uvedených v ostatníchláncích této smlouvy je, když: a) I pes opakovaná upozornní objednatele zhotovitel brání nebo jinak znemožní provádní kontrol díla nebo jeho ásti. b) Zhotovitel se pes opakované upozornní objednatelem zpozdil o více než 30 dn s plnním jakékoliv ze svých povinností (zejména nedodržel termín pedání dokoneného díla uvedený v lánku III. této smlouvy) stanovených touto smlouvou, pokud pro danou povinnost tato smlouva výslovn nestanoví jinak. c) Zhotovitel opakovan nerealizuje dílo podle smlouvy nebo opakovan zanedbává realizaci svých povinností daných smlouvou. d) Zhotovitel neobstarává, zanedbává obstarávání, odmítá nebo není schopen obstarat potebné vci, služby nebo pracovní síly na realizaci a dokonení díla v souladu se smlouvou. e) Zhotovitel je v insolvenním ízení a bylo rozhodnuto o jeho úpadku nebo je v likvidaci. V pípad odstoupení objednatele od smlouvy ve výše uvedených pípadech je objednatel oprávnn sám nebo prostednictvím tetí osoby dílo Strana 9 (celkem 13)

10 nebo jeho ást dokonit, pípadn opravit nebo jinak uvést do souladu s podmínkami smlouvy. V takovém pípad všechny náklady pevyšující cenu díla dle této smlouvy spojené s dokonením nebo uvedením díla i jeho ásti do souladu se smlouvou uhradí zhotovitel na úet objednatele do 30 dn po obdržení platebního dokladu objednatele. Objednatel je oprávnn odeíst ze svých finanních závazk vi zhotoviteli své finanní nároky na úhradu výše uvedených náklad, které zhotoviteli útuje. 3. Objednatel má dále právo odstoupit od smlouvy v pípad, že nebude mít finanní prostedky pro pokraování realizace díla. V tomto pípad má zhotovitel nárok na zaplacení pomrné ásti ceny díla odpovídající rozsahu provedeného díla. 4. Zhotovitel má právo odstoupit od smlouvy v pípad podstatného porušení smlouvy objednatelem, kterým krom pípad odstoupení zhotovitele výslovn uvedených v ostatních láncích této smlouvy je, když: Objednatel se pes opakovaná upozornní zpozdil o více než 45 dn s úhradou faktury, kterou pijal a nevrátil v souladu s lánkem II. a ostatními podmínkami této smlouvy. V pípad zpoždní uhradí objednatel zhotoviteli úrok z prodlení v zákonem stanovené výši. 5. V pípad odstoupení objednatele od smlouvy z dvodu podstatného porušení smlouvy zhotovitelem nemá zhotovitel nárok na zaplacení ceny podle lánku II. této smlouvy, a to ani na její pomrnou ást, pokud se objednatel se zhotovitelem nedohodnou písemn jinak. Zhotovitel je pouze oprávnn žádat po objednateli to, o co se objednatel zhotovováním pedmtu díla obohatil. Odstoupením od smlouvy není doten nárok objednatele na náhradu pípadné škody a zaplacení smluvní pokuty. 6. V pípad odstoupení zhotovitele od smlouvy z dvodu podstatného porušení smlouvy objednatelem má zhotovitel nárok na zaplacení pomrné ásti ceny díla odpovídající rozsahu provedeného díla. Odstoupením od smlouvy není doten nárok zhotovitele na náhradu pípadné škody a zaplacení smluvní pokuty. lánek IX. Pechod vlastnického práva Vlastnické právo k pedmtu díla pechází ze zhotovitele na objednatele dnem podpisu protokolu o pedání a pevzetí pedmtu díla obma smluvními stranami. lánek X. Pedání a pevzetí pedmtu díla 1. Pedmt díla bude pedán objednateli v dohodnutém míst, kterým je sídlo objednatele. Strana 10 (celkem 13)

11 2. Zhotovitel je povinen vas objednatele vyzvat k pevzetí pedmtu díla. Dkazní bemeno prokazující vyzvání objednatele k pevzetí pedmtu díla a prokazující vasnost takové výzvy nese zhotovitel. 3. Pedmt díla je považován za ádn provedený tehdy, došlo-li k vasnému plnní bez vad a nedodlk a došlo-li k pedání pedmtu díla objednateli v míst plnní. 4. Objednatel je povinen pevzít pouze ádn (bezvadn) provedený pedmt díla. O pedání a pevzetí pedmtu díla se sepíše protokol o pedání a pevzetí pedmtu díla, který podepíší ob smluvní strany. Jestliže objednatel odmítnul pedmt díla pevzít, nebo pi pevzetí zjistil, že pedmt díla nebyl proveden ádn, protokol o pedání a pevzetí díla nepodepíše, ale pouze zaznamená dvody odmítnutí pevzetí do protokolu. Po odstranní vad díla se opakuje pedávací ízení v nezbytn nutném rozsahu. 5. Dílo se považuje za dokonené v okamžiku podpisu protokolu o pedání a pevzetí pedmtu díla obma smluvními stranami. Pedpokladem pro vystavení protokolu o pedání a pevzetí pedmtu díla je ádné splnní díla dle lánku I. této smlouvy. lánek XI. Zmny, vícepráce 1. V prbhu provádní díla mže objednatel písemným oznámením zhotoviteli vyžádat zmny díla nebo jeho ásti. Pokud se strany nedohodnou na jiné lht, zhotovitel do 10 dn po obdržení požadavku objednatele na zmnu navrhne a pedloží objednateli k odsouhlasení dokument zmny díla, který bude obsahovat návrhy zhotovitele na provedení zmn a pokud si to zmny budou vyžadovat, i návrh na úpravu celkové ceny díla (s podrobnou specifikací) a návrh na úpravu termínu plnní. 2. Schválení dokumentu zmny díla objednatelem a vyslovení souhlasu s provedením zmn bude provedeno takto: V pípad, že bude objednatel po uzavení této smlouvy, v dsledku nových skuteností, požadovat práce nad rámec plnní pedmtu díla této smlouvy, bude požadavek na provedení tchto prací uplatnn písemn a takto výslovn oznaen. Rozsah, cena a termín plnní tchto prací bude ped jejich realizací dohodnut mezi stranami v písemném dodatku této smlouvy. Práce nad rámec plnní pedmtu díla této smlouvy, jejichž provedení bude mít vliv na cenu díla nebo termíny plnní, mohou být provedeny až po uzavení písemného dodatku k této smlouv, pokud se objednatel se zhotovitelem nedohodnou písemn jinak. Zhotovitel provede zmnu díla v rozsahu a za podmínek dohodnutých smluvními stranami. 3. Zhotovitel pipraví a bude uchovávat záznam zachycující povahu, náklady a stav všech zmn, jak navrhovaných tak i schválených. 4. Normální vývoj realizace díla a úpravy provádné zhotovitelem, které smují k dosažení souladu díla s podmínkami této smlouvy nebo které musí být zhotovitelem provedeny na základ požadavk smujících k dosažení úelu Strana 11 (celkem 13)

12 pedmtu díla, nemohou být chápány a vykládány jako zmny smlouvy, nevztahuje se na n toto ustanovení a nemohou být dvodem ani ke zvýšení ceny díla nebo ke zmn termínu plnní. lánek XII. Ostatní ujednání 1. Pokud inností zhotovitele dojde ke zpsobení škody objednateli nebo jiným osobám, je zhotovitel povinen bez zbyteného odkladu škodu odstranit, není-li to možné, pak finann uhradit. Náklady s tím spojené nese zhotovitel. 2. Pokud nesplnním nkteré z povinností zhotovitele vzniknou objednateli náklady nebo vi zhotoviteli finanní nároky, je objednatel oprávnn zapoíst takové nároky, tj. od ástky fakturované zhotovitelem takové náklady, pípadn vzniklé finanní nároky, odeíst a zhotoviteli uhradit ástku takto upravenou (sníženou). 3. Zhotovitel prohlašuje, že má uzavenou platnou a úinnou pojistnou smlouvu zahrnující pojištní odpovdnosti za škodu zpsobenou tetím osobám s pojistným plnním ve výši nejmén K. Tato pojistná smlouva tvoí pílohu. 1 této smlouvy. lánek XIII. Náhrada škody Objednatel je oprávnn požadovat na zhotoviteli a zhotovitel je povinen poskytnout objednateli náhradu škody, kterou zhotovitel zpsobil objednateli porušením povinností daných touto smlouvou nebo v souvislosti s plnním této smlouvy, vetn pípadu, kdy se jedná o takové porušení povinnosti dané touto smlouvou, na které se vztahuje smluvní pokuta. lánek XIV. Licenní ujednání Objednatel je oprávnn použít dílo pedmt této smlouvy pouze pro úely vyplývající z této smlouvy, zejména pro úely poskytnutí této dokumentace úastníkm výbrových ízení na zhotovitele navazujících projektových dokumentací a na zhotovitele souvisejících staveb, pro úely oprav, úprav a zmn této dokumentace a všech stup navazujících projektových dokumentací, pro úely rozvedení dokumentace v dalších stupních projektových dokumentací, pro úely dalšího rozpracování a realizování dokumentace, pro úely oprav, úprav, rekonstrukcí a zmn souvisejících staveb, to vše vždy i prostednictvím tetích osob. K použití díla pro jiné úely, než jak vyplývají z této smlouvy a píkladmo jsou uvedeny v tomto odstavci, je teba souhlasu zhotovitele. Strana 12 (celkem 13)

13

Smlouva o dílo č.j.:ss17/1005

Smlouva o dílo č.j.:ss17/1005 Smlouva o dílo č.j.:ss17/1005 na zhotovení projektové dokumentace stavby a projektové dokumentace vnitřního vybavení stavby Zpracování projektové dokumentace stavby Zkvalitnění konkurenceschopnosti a podpora

Více

Smlouva o dílo č. 1/ 2015

Smlouva o dílo č. 1/ 2015 Smlouva o dílo č. 1/ 2015 na zhotovení projektové dokumentace Realizace úspor energie Střední zdravotnická škola Ústí nad Orlicí Smluvní strany 1. Objednatel: Střední zdravotnická škola, Ústí nad Orlicí,

Více

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o.

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o. Zadávací dokumentace pro podlimitní veejnou zakázku na dodávky zadávanou ve zjednodušeném podlimitním ízení dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále jen zákon ) Název

Více

SMLOUVA O DÍLO. Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy. Smluvní strany Čj: MULA 1050/2017 Ukládací znak: 56 18 V/5 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 0 SMLOUVA O DÍLO Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy uzavřená dle ustanovení

Více

Všeobecné obchodní podmínky spolenosti SV metal spol. s r.o.

Všeobecné obchodní podmínky spolenosti SV metal spol. s r.o. 1. Všeobecná ustanovení 1. Tmito obchodními podmínkami se ídí všechny dodávky firmy SV metal spol. s r.o. Smlouva mezi SV metal spol. s r.o. a obchodním partnerem je uzavena dnem podpisu smlouvy nebo dnem

Více

uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/91 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník )

uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/91 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Smlouva o dílo č. SR/2007/0180 číslo smlouvy zhotovitele: na zhotovení dopravní studie Prověření optimálního koridoru R35 v úseku Zámrsk-Dětřichov u Moravské Třebové uzavřená podle 536 a následujících

Více

SMLOUVA O DÍLO. Zpracování projektové dokumentace Regionální polytechnické centrum ZŠ Lanškroun, ul. Dobrovského 630, Lanškroun.

SMLOUVA O DÍLO. Zpracování projektové dokumentace Regionální polytechnické centrum ZŠ Lanškroun, ul. Dobrovského 630, Lanškroun. Čj: MULA 35866/2016 Ukládací znak: 56 18 V/5 Počet listů dokumentu: 11 Počet listů příloh: 0 SMLOUVA O DÍLO Zpracování projektové dokumentace Regionální polytechnické centrum ZŠ Lanškroun, ul. Dobrovského

Více

REKLAMANÍ ÁD. ATLANTIK finanní trhy, a.s _Reklamaní ád

REKLAMANÍ ÁD. ATLANTIK finanní trhy, a.s _Reklamaní ád REKLAMANÍ ÁD ATLANTIK finanní trhy, a.s. 1 Obsah I. II. III. IV. V. ÚVODNÍ USTANOVENÍ PODÁNÍ REKLAMACE A STÍŽNOSTI! " PIJETÍ A VYÍZENÍ REKLAMACE A STÍŽNOSTI # $ % EVIDENCE SPOJENÁ S REKLAMACEMI A STÍŽNOSTMI

Více

SOŠS a SOUS Rybitví rekonstrukce výmníkové stanice a

SOŠS a SOUS Rybitví rekonstrukce výmníkové stanice a Krajský úad Pardubického kraje Smlouva o dílo. OMSI/14/20604 na zhotovení díla SOŠS a SOUS Rybitví rekonstrukce výmníkové stanice a rozvod Smluvní strany 1. Objednatel: Pardubický kraj Komenského námstí

Více

Obchodní podmínky. Ustanovení I. Platební a fakturační podmínky

Obchodní podmínky. Ustanovení I. Platební a fakturační podmínky Obchodní podmínky Ustanovení I. Platební a fakturační podmínky 1. Právo zhotovitele na vystavení faktury vzniká až po podpisu protokolu o předání a převzetí díla oběma smluvními stranami, pokud není dohodnuto

Více

lánek II. Pedmt díla

lánek II. Pedmt díla Krajský úad Pardubického kraje uzavírají tuto smlouvu o dílo (dále jen smlouva ), kterou se zhotovitel zavazuje ádn a vas, na svj náklad a nebezpeí, provést pro objednatele dílo dle podmínek této smlouvy

Více

I: 25250167 DI: CZ25250167 spisová znaka rejstíkového soudu: KS Hradec Králové, oddíl C, vložka10 007

I: 25250167 DI: CZ25250167 spisová znaka rejstíkového soudu: KS Hradec Králové, oddíl C, vložka10 007 Krajský úad Pardubického kraje I: 25250167 DI: CZ25250167 spisová znaka rejstíkového soudu: KS Hradec Králové, oddíl C, vložka10 007 uzavírají tuto smlouvu o dílo dále jen smlouva ), kterou se zhotovitel

Více

Výzva k podání nabídky na zakázku na stavební práce: Veejná prostranství v obci Ddice. veejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na zakázku na stavební práce: Veejná prostranství v obci Ddice. veejná zakázka malého rozsahu Výzva k podání nabídky na zakázku na stavební práce: Veejná prostranství v obci Ddice veejná zakázka malého rozsahu Název zakázky: Veejná prostranství v obci Ddice Zadavatel Obec Ddice Název a adresa:

Více

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) 1.1 Objednatel Čl. 1 Smluvní strany Název objednatele: Domov mládeže a školní jídelna Pardubice Sídlo:

Více

Výmalba prostor SPŠPaS Pardubice

Výmalba prostor SPŠPaS Pardubice Příloha č. 4 Výzvy k předložení nabídky na zakázku Výmalba prostor SPŠPaS Pardubice Návrh smlouvy Smlouva o dílo č. /2019 (doplní zadavatel) uzavřená podle právního řádu České republiky v souladu s ustanoveními

Více

Výzva k podání nabídky na ve ejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na ve ejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále jen zákon ) 1. Zadavatel: R eská správa sociálního

Více

Smlouva o dílo č. UHK/INDOP/ CZ.1.07/2.2.00/28.0327/2013_1

Smlouva o dílo č. UHK/INDOP/ CZ.1.07/2.2.00/28.0327/2013_1 Příloha č. 3 Smlouva o dílo č. UHK/INDOP/ CZ.1.07/2.2.00/28.0327/2013_1 se zhotovitelem veřejné zakázky na služby v rámci projektu OP VK "Inovace a podpora doktorského studijního programu" uzavřená podle

Více

na zhotovení díla nebo technický dozor objednatele Osoby oprávněné k předání staveniště: CZ Bankovní spojení:

na zhotovení díla nebo technický dozor objednatele Osoby oprávněné k předání staveniště: CZ Bankovní spojení: Krajský úřad Pardubického kraje Smlouva o dílo č. OMSŘI/16/25556 na zhotovení díla Domov u fontány Přelouč - modernizace 3. a 4. NP křídla A Smluvní strany Objednatel: Pardubický kraj Sídlo - adresa: Zastoupen:

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

Obchodní akademie Chrudim rekonstrukce stechy

Obchodní akademie Chrudim rekonstrukce stechy Krajský úad Pardubického kraje Smlouva o dílo. OMSI/13/22047 na zhotovení díla Obchodní akademie Chrudim rekonstrukce stechy uzavená podle 536 a následujících zákona. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

Servisní smlouva - kanalizace

Servisní smlouva - kanalizace Servisní smlouva - kanalizace Objednatel: Obec Kojetice Sídlo: Lipová 155, 250 72 Kojetice Zastoupená: ve vcech smluvních: Vra Richtermocová, starostka obce ve vcech technických: Vra Richtermocová, starostka

Více

FIRMA, NÁZEV I JINÉ OZNAENÍ. Msto,ulice,íslo popisné,ps:.. Zapsaná v obchodním rejstíku vedeném, oddíl., Bankovní spojení:.. . útu:..

FIRMA, NÁZEV I JINÉ OZNAENÍ. Msto,ulice,íslo popisné,ps:.. Zapsaná v obchodním rejstíku vedeném, oddíl., Bankovní spojení:.. . útu:.. S M L O U V A o poskytování pístupu k SN ve formátu PDF prostednictvím služby SN online. uzavená podle ust. 262 odst. 1 zákona. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník a podle ust. 5 a násl. zákona. 22/1997 Sb.,

Více

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy: ev. číslo smlouvy: SMLOUVA O DÍLO 1. Karlovarský kraj Sídlo: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary IČO: 70891168 DIČ: CZ70891168 Zastoupený: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Jakub Pánik, náměstek

Více

Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje

Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje Krajský úřad Pardubického kraje Smlouva o dílo č. KŘÚ142279 na zhotovení díla Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje Smluvní strany 1. Objednatel: Pardubický kraj Komenského náměstí

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

SMLOUVA O DÍLO SMLOUVU O DÍLO: Čl. I. Předmět smlouvy

SMLOUVA O DÍLO SMLOUVU O DÍLO: Čl. I. Předmět smlouvy SMLOUVA O DÍLO Příloha č. 4 Česká republika - Ministerstvo průmyslu a obchodu, organizační složka státu Na Františku 32, 110 15 Praha 1 Zastoupená: Ing. Pavlína Kulhánková, pověřená řízením odboru ekologie

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavená podle 409 a násl. zákona. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znní pozdjších pedpis

KUPNÍ SMLOUVA uzavená podle 409 a násl. zákona. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znní pozdjších pedpis Závazný vzor smlouvy Píl.. 5 zadávací dokumentace íslo smlouvy objednatele: íslo smlouvy zhotovitele: KUPNÍ SMLOUVA uzavená podle 409 a násl. zákona. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znní pozdjších pedpis

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Článek I. Smluvní strany

Více

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 13/2017/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 13/2017/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 13/2017/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování služeb elektronických komunikací spoleností Viakom, s.r.o. (dále jen Všeobecné podmínky )

Všeobecné podmínky pro poskytování služeb elektronických komunikací spoleností Viakom, s.r.o. (dále jen Všeobecné podmínky ) Všeobecné podmínky pro poskytování služeb elektronických komunikací spoleností Viakom, s.r.o. l. I. Úvodní ustanovení (dále jen Všeobecné podmínky ) V souladu s právním ádem eské republiky, zejména zákonem.

Více

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel : Město Petřvald Zastoupený : Jarmilou Skálovou starostkou Se sídlem : Gen.Svobody 511, 735 41 Petřvald

Více

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Článek I. Smluvní strany Objednatel: Obec Kobylnice Sídlo: Na Budínku 240, 664 51 Kobylnice Zastoupený: starostou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

Pardubický kraj Krajský úřad

Pardubický kraj Krajský úřad Pardubický kraj Krajský úřad Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 SpKrÚ 83266/2013 VÝZVA k předložení nabídky dle ust. 38 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Zadavatel - Pardubický

Více

Zprostedkování nákupu reklamního asu pro eské ddictví UNESCO

Zprostedkování nákupu reklamního asu pro eské ddictví UNESCO Poptávkové ízení k plnní podlimitní veejné zakázky pro eské ddictví UNESCO Zadavatel: eské ddictví UNESCO, Bí Šastných 1000, 570 01 Litomyšl IO: 70963452, DI: CZ70963452 Zastoupený: Ing. Michaelou Severovou,

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Příloha zadávací dokumentace: Návrh smlouvy o zajištění služeb závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a stínování pro pedagogy Smlouva o zajištění

Více

Výmna výtahu a opláštní šachty v dom.p. 2684, ulice Leskovická, Tábor

Výmna výtahu a opláštní šachty v dom.p. 2684, ulice Leskovická, Tábor V Táboe dne 19.4. 2010 Výzva k pedložení nabídek v rámci výbrového ízení Vážení, dovolujeme si Vás vyzvat k podání nabídky na zakázku: Výmna výtahu a opláštní šachty v dom.p. 2684, ulice Leskovická, Tábor

Více

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Mstská nemocnice Hoice, Riegrova 655, 508 01 Hoice, I 00190217, Vyzývá k podání nabídky na veejnou zakázku s názvem: Malování nemocnice

Více

íslo jednací: /14 íslo žádosti: Dvod vydání Vyjádení : Stavební ízení

íslo jednací: /14 íslo žádosti: Dvod vydání Vyjádení : Stavební ízení VYJÁDENÍ O EXISTENCI SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ A VŠEOBECNÉ PODMÍNKY OCHRANY SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ SPOLENOSTI O2 CZECH REPUBLIC A.S. vydané podle 101 zákona. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích

Více

DOMOV MAXOV Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS , R

DOMOV MAXOV Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS , R Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS 468 71, R Adresát: 12.duben 2016 ZADAVATEL DOMOV MAXOV, HORNÍ MAXOV 181,46871 LUANY NAD NISOU IO :70872651 Ve smyslu zákona.137/2006 Sb. o veejných zakázkách v platném

Více

Proces "Investice - výstavba nového objektu"

Proces Investice - výstavba nového objektu Proces "Investice - výstavba nového objektu" po.. popis innosti - úkolu gestor souinnost výstup asová jednotka rizika právní norma poznámka 1 Zadání investice-pedložení evidenního listu stavební akce -zadání

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI uzavená podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku mezi tmito smluvními stranami (dále jen smlouva ): Sodexo Pass eská Republika a.s., se sídlem Radlická 2,

Více

SMLOUVU O DÍLO. 1. Předmět smlouvy

SMLOUVU O DÍLO. 1. Předmět smlouvy Obec České Meziříčí Se sídlem: Bož. Němcové 61, 517 71 České Meziříčí Zastoupené: starostou Ing. Milanem Žďárkem IČO 00274810 DIČ CZ00274810 Bankovní spojení: Číslo účtu: jako objednatel, na straně jedné

Více

Rekonstrukce chodníků v ulici K Hladíkovu

Rekonstrukce chodníků v ulici K Hladíkovu Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad městského obvodu Pardubice VI odbor vnitřních věcí, investic, dopravy a životního prostředí Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice

Více

Zadávací dokumentace k podlimitní veejné zakázce na stavební práce

Zadávací dokumentace k podlimitní veejné zakázce na stavební práce FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 EDITELSTVÍ editel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IO: 652 697 05, DI: CZ65269705

Více

OBEC Sklené nad Oslavou ". 6/2011,

OBEC Sklené nad Oslavou . 6/2011, OBEC Sklené nad Oslavou Obecn! závazná vyhláška ". 6/2011, o místním poplatku za užívání ve#ejného prostranství Zastupitelstvo obce Sklené nad Oslavou se na svém zasedání dne 7.12.2011 usneslo vydat na

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Příloha č.1 Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/15 3691/5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - stavební úpravy chodník sídlišt Nádražní, Šternberk

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - stavební úpravy chodník sídlišt Nádražní, Šternberk Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchaze v rámci zakázky malého rozsahu dle 6 a 12 zákona.137/2006 Sb. o veejných zakázkách (dále jen zákon). Textová ást zadávací dokumentace

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

s m l o u v u o d í l o

s m l o u v u o d í l o SMLOUVA O DÍLO o provedení realizace stavby pro akci Rekonstrukce střešního pláště Kryté haly jízdárny (uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: Siroky.Karel@fnbrno.cz

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

SMLOUVA O DÍLO. Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany:

SMLOUVA O DÍLO. Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany: SMLOUVA O DÍLO Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany: Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268 Právní forma: příspěvková organizace jejímž zřizovatel je Pardubický kraj Se sídlem: Dašická

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb Příloha č. 2 k Č.j. PPR-31679-4/ČJ-2016-990656 Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb uzavřená podle ustanovení 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor

Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor V Táboe dne 24.2. 2010 Výzva k pedložení nabídek v rámci výbrového ízení Vážení, dovolujeme si Vás vyzvat k podání nabídky na zakázku: Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor v rámci

Více

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ:

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ: RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁVKY KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období

Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období Číslo smlouvy objednatele: Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období 2007-2013 Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících

Více

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ-2010-1900VZ dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název..

Více

SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018

SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018 SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018 uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 OBJEDNATEL: Město Ústí nad Orlicí

Více

NÁVRH - KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH - KUPNÍ SMLOUVA NÁVRH - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník) společnost: sídlo: Zastoupená: IČ: DIČ: Tel: (dále jen "prodávající") a Statutární

Více

Bezbariérový pístup k bytovým jednotkám a Stavební úpravy lékárny na bytové jednotky, Masarykova ul., na p.p.. 570/1, k.ú. Nové Sedlo u Lokte

Bezbariérový pístup k bytovým jednotkám a Stavební úpravy lékárny na bytové jednotky, Masarykova ul., na p.p.. 570/1, k.ú. Nové Sedlo u Lokte NÁVRH SMLOUVY O DÍLO Smluvní strany Msto Nové Sedlo, Sídlo: Masarykova 502, 357 34 Nové Sedlo. I: 002 59 527 DI: CZ00259527 bankovní spojení: SOB a.s., poboka Karlovy Vary íslo útu: 201293786/0300 Statutární

Více

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUÁZAMI uzavená podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku mezi tmito smluvními stranami (dále jen smlouva ): Sodexo Pass eská Republika a.s., se sídlem Radlická 2, 150

Více

Nákupní podmínky Benteler Maschinenbau CZ s.r.o. (dále jen Nákupní podmínky) Platné od 1.5.2009.

Nákupní podmínky Benteler Maschinenbau CZ s.r.o. (dále jen Nákupní podmínky) Platné od 1.5.2009. Nákupní podmínky Benteler Maschinenbau CZ s.r.o. (dále jen Nákupní podmínky) Platné od 1.5.2009. 1. Objednávka a její náležitosti. Objednávka vystavená spoleností Benteler Maschinenbau CZ s.r.o. (dále

Více

Smlouva o dílo. (dále jen objednatel )

Smlouva o dílo. (dále jen objednatel ) Smlouva o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění, tyto smluvní strany: Objednatel: Česká republika - Státní

Více

zastoupená starostkou: Soňa Černá tel

zastoupená starostkou: Soňa Černá tel SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy zhotovitele: 12/2015 uzavřená podle 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Článek I. SMLUVNÍ STRANY I.1 Objednatel Obec Kamenné Žehrovice Karlovarská 6 27301 Kamenné

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY, NÁVRH SMLOUVY O DÍLO č. /15/OVV

OBCHODNÍ PODMÍNKY, NÁVRH SMLOUVY O DÍLO č. /15/OVV Výroba zpravodaje Kohoutovický kurýr OBCHODNÍ PODMÍNKY, NÁVRH SMLOUVY O DÍLO č. /15/OVV Příloha č. 2 výzvy k podání nabídky uzavřená ve smyslu ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO 4 / 2016 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Kamilem Žákem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v:

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v: SMLOUVA O DÍLO uzavřená mezi Obec Nepolisy se sídlem: Nepolisy 75, 503 63 Nepolisy IČ: 00269212 DIČ: CZ00269212 zastoupená: Ing. Dušanem Šustrem, starostou (dále jen objednatel ) Číslo účtu: 1080782309/0800

Více

Zhotovení studie napojení stezky pro pěší a cyklisty ze Svítkova do Srnojed

Zhotovení studie napojení stezky pro pěší a cyklisty ze Svítkova do Srnojed Městský obvod Statutární město Pardubice M Ě S T S K Ý O B V O D P A R D U B I C E V I Úřad městského obvodu Pardubice VI Odbor vnitřních věcí, investic, dopravy a životního prostředí Kostnická 865, Svítkov,

Více

Obecn závazná vyhláška msta Napajedla. 2/2010,

Obecn závazná vyhláška msta Napajedla. 2/2010, Obecn závazná vyhláška msta Napajedla. 2/2010, o místním poplatku za užívání veejného prostranství Schváleno ZM dne 1. 12. 2010 usnesením. 2/19/2010 Nabývá úinnosti dne 1. 1. 2011 Msto Napajedla Obecn

Více

Restaurování krucifixu u kostela v Cotkytli

Restaurování krucifixu u kostela v Cotkytli SMLOUVA O DÍLO č. uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Restaurování krucifixu u kostela v Cotkytli Článek I. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Obec Cotkytle zastoupené starostou

Více

SMLOUVA O DÍLO NA VYPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PRO REALIZACI STAVBY

SMLOUVA O DÍLO NA VYPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PRO REALIZACI STAVBY SMLOUVA O DÍLO NA VYPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PRO REALIZACI STAVBY Č. SMLOUVY OBJEDNATELE: SML/124/2016 Č. SMLOUVY ZHOTOVITELE: 04/2016/018 UZAVŘENÁ NÍŽE UVEDENÉHO DNE, MĚSÍCE A ROKU MEZI SMLUVNÍMI

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 zastoupená starostkou Soňou Černou (dále jen objednatel ) a (dále jen zhotovitel ) uzavřeli níže psaného

Více

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení Obchodní podmínky 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen "obchodní podmínky") spolenosti NOVA nábytek, se sídlem Nová 252, 342 01 Sušice, identifikaní íslo: 48348040, (dále jen "prodávající")

Více

Návrh SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění

Návrh SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění Návrh SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění 1. SMLUVNÍ STRANY: 1.1. Objednatel: Masarykovo muzeum v Hodoníně, příspěvková organizace se sídlem

Více

SMLOUVA O DÍLO. vyplní zhotovitel vyplní zhotovitel

SMLOUVA O DÍLO. vyplní zhotovitel vyplní zhotovitel SMLOUVA O DÍLO Uzavřená podle ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších změn a doplňků, níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami: Zhotovitel: se sídlem

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ VEEJNÝCH TELEKOMUNIKANÍCH SLUŽEB IP

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ VEEJNÝCH TELEKOMUNIKANÍCH SLUŽEB IP Všeobecné podmínky poskytování veejných telekomunikaních služeb IP/WEB Spolenost FAS Computers.s.r.o. se sídlem Vítzná 26, 360 01, Karlovy Vary, I 26385210, DI CZ26385210 zapsaná dne 26.1.2005 v obchodním

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

NOVÉ SEDLO REVITALIZACE A REGENERACE PANELOVÉHO SÍDLIŠT V NOVÉM SEDLE 1.ETAPA

NOVÉ SEDLO REVITALIZACE A REGENERACE PANELOVÉHO SÍDLIŠT V NOVÉM SEDLE 1.ETAPA SMLOUVA O DÍLO íslo smlouvy zhotovitele: 841/VGGO/017/13z Smluvní strany Msto Nové Sedlo, Sídlo: Masarykova 502, 357 34 Nové Sedlo. I: 002 59 527 DI: CZ00259527 bankovní spojení: SOB íslo útu: 201293786/0300

Více

Návrh smlouvy o dílo č. j. KRPK-20569/ČJ VZ

Návrh smlouvy o dílo č. j. KRPK-20569/ČJ VZ Návrh smlouvy o dílo č. j. KRPK-20569/ČJ-2010-1900VZ Česká republika - Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje se sídlem Sokolovská 108/A, 360 05 Karlovy Vary Zastoupená plk. Mgr. Oldřichem Tomáškem,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: I: Zlínský kraj Tída Tomáše Bati 21, 761 90 Zlín Jií unek, hejtman 70891320 píloha. 1160-17-P01 VŠEM DODAVATELM Ve Zlín dne 21.12.2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ

Více

OBEC TUCHLOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLN NÍ KVALIFIKACE. VE EJNÁ ZAKÁZKA s názvem OBEC TUCHLOVICE SB R, SVOZ A NAKLÁDÁNÍ S ODPADEM

OBEC TUCHLOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLN NÍ KVALIFIKACE. VE EJNÁ ZAKÁZKA s názvem OBEC TUCHLOVICE SB R, SVOZ A NAKLÁDÁNÍ S ODPADEM OBEC TUCHLOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE VEEJNÁ ZAKÁZKA s názvem OBEC TUCHLOVICE SBR, SVOZ A NAKLÁDÁNÍ S ODPADEM ZADÁVANÁ VEEJNÝM ZADAVATELEM JAKO VEEJNÁ PODLIMITNÍ ZAKÁZKA

Více

Smlouva o dílo č. OR/14/22645. Realizace úspor energie - areál Chrudimské nemocnice, a.s., operační sály

Smlouva o dílo č. OR/14/22645. Realizace úspor energie - areál Chrudimské nemocnice, a.s., operační sály Krajský úřad Pardubického kraje Smluvní strany Smlouva o dílo č. OR/14/22645 na zhotovení díla Realizace úspor energie - areál Chrudimské nemocnice, a.s., operační sály a Objednatel: Pardubický kraj Sídlo

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více