Produktový katalog PRO MLÉKÁRENSKÉ PROVOZY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Produktový katalog PRO MLÉKÁRENSKÉ PROVOZY"

Transkript

1 Produktový katalog PRO MLÉKÁRENSKÉ PROVOZY

2 Vážení zákazníci, společnost SEMIX PLUSO je tradičním výrobcem pekařských a cukrářských směsí, snídaňových a svačinových cereálií a také největším zpracovatelem máku v České republice. Zabývá se rovněž vývojem a výrobou produktů pro mlékárenské provozy. SEMIX vznikl v roce 1995 v Oticích (u Opavy), v současnosti zaměstnává cca 200 pracovníků a má pobočky v Polsku, na Slovensku a v Maďarsku. KONTAKT SEMIX PLUSO, spol. s r.o. Rybníčky 338, Otice Viktorija Janešíková obchodní manažerka T: M: F: E: viktorija.janesikova@semix.cz Bankovní spojení: Česká spořitelna /0800 Číslo datové schránky: wd5sesf Společnost je zapsána v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka I I Natura.semix.cz současné době spolupracujeme s mlékárnami z České republiky, V Maďarska, Běloruska a Polska. Našim zákazníkům dodáváme přípravky, které slouží k výrobě zákaznicky oblíbených mlékárenských produktů. Ve svém portfoliu máme okolo sta vlastních originálních receptur. Velký důraz klademe na výběr dodavatelů vstupních surovin, jejich kontrolu a kvalitu zpracování. Ve výrobě směsí pro mlékárny máme už víc než patnáctileté zkušenosti.

3 Premixy Individuální receptury Chcete mít žádané a atraktivní výrobky? Chcete mít něco nového, zajímavého, co na trhu není? Jsme připraveni poskytnout vám individuální technologické poradenství. Disponujeme širokým portfoliem surovin a dlouholetými zkušenostmi s výrobou pestré řady mlékárenských produktů. Vyhovíme vašim přáním, jsme otevřeni novým výzvám a nápadům, ochotni vyvinout pro vás unikátní výrobky ušité na míru vaší výrobní technologii a marketingovým a prodejním záměrům. Přizpůsobíme se požadavkům na koncový výrobek, např. bez přídatných látek (éček), bez lepku, bez laktózy, s nízkým obsahem cukru, s přírodními aromaty a barvivy, s obsahem minerálů a vitaminů apod. Vašim potřebám taktéž přizpůsobíme velikost balení premixů. Premixy určené pro mlékárenský průmysl vyvinuté a vyrobené ve společnosti Semix Pluso nesou společné obchodní označení Lactimix. Příklady koncových mléčných výrobků: Dezerty Je možné připravit prakticky jakékoli ochucení a vizuální vzhled produktu dle vašeho požadavku. Dezerty plněné za tepla nebo za studena, konzistence vašich výrobků může být krémová, našlehaná, gelová apod. Jakožto základní složku je možné volit smetanu, mléko, syrovátku, tvaroh, jogurt, kefír nebo jejich vzájemné kombinace.

4 Mléčná rýže a krupice Nabízíme premixy pro výrobu oblíbených svačinových dezertů obsahujících rýži nebo krupici. Smetana Stabilizátory smetan s 10-40% obsahem tuku pomáhají uchovat homogenitu výrobku po celou dobu trvanlivosti. Následně podporují šlehatelnost při domácím nebo průmyslovém použití. Dále nabízíme stabilizátory toppingu, jakožto doplněk mléčných dezertů zajištujících vysoký nášleh a stabilitu šlehačkové pěny.

5 Mléčné nápoje a koktejly (milkshake) Stabilizátory používané k výrobě ochucených mléčných nápojů různých příchutí, barev a zahuštění. Termostabilní náplně pro pekaře z mléčných surovin Premixy slouží k výrobě kvalitních termostabilních hotových náplní z tvarohu, jogurtu, mléka nebo syrovátky. Náplně se plní do kbelíků různých velikostí a dodávají do maloobchodních prodejen (k domácímu použití) nebo do pekáren/cukráren pro průmyslové použití. Všechny náplně vyrobené z našich premixů jsou pekařsky termostabilní. V průběhu pečení tak nedochází k vytékání náplně z těsta. Náplň si uchovává svou typickou chuť a šťavnatost. Jsou vhodné i pro zamrazované výrobky.

6 Termostabilní krémy pro cukráře Premixy slouží k výrobě hotových krémů zejména pro cukrářské použití, kde se jako základní surovina používá tvaroh, tuk nebo jen voda a tuk. Balení a použití je podobné jako u termostabilních náplní. Náplně připravené z našich premixů vynikají svou jemností, leskem, atraktivním vzhledem, vláčnou konzistencí a výjimečnou termostabilitou. Používají se jak pro povrchovou dekoraci, tak i pro použití v uzavřených listových, plundrových a kynutých těstech. Jsou vhodné i pro zamrazované výrobky. Tvarožník Premix sloužící k výrobě hotové krájitelné tvarohové náplně s vysokým podílem tvarohu. Tvarožníková náplň se nanáší na tužší těstový podklad z lineckého nebo drobenkového těsta v libovolně silné vrstvě. Takto připravený Tvarožník se dá upéci. Při pečení se vrstva tvarohu nepropadá a nepraská a po vychladnutí zůstává náplň pevná a snadno krájitelná.

7 Půlmáslo (polotučné máslo se 41 % tuku) Stabilizátor na výrobu půlmásla neboli másla s nízkým obsahem mléčného tuku (< 41 %). Výsledný produkt si zachovává svou máslovou chuť a vyniká snadnou roztíratelností i při chladničkových teplotách. Nášlehové smetanové a tvarohové náplně Premix určený k výrobě zvláštního typu smetanové nebo smetanovo- -tvarohové náplně. Produkt je po výrobě a vychlazení poměrně tuhý. Před použitím se náplň našlehá a následně aplikuje, např. na piškotové těsto. Krémová náplň po aplikaci v chladničce velmi rychle ztuhne. Nášleh se pohybuje až do 100 % dle intenzity míchání. Vyznačuje se velmi vysokou stabilitou a neklesá v průběhu několika dní. Náplň je určena jak pro cukrárny, tak k domácímu použití.

8 Stabilizátory měkkého tvarohu Stabilizátor sloužící k vyrovnání rozdílného množství sušiny při výrobě tvarohu za studena. Vytváří hrudkovitou konzistenci podobnou klasicky vyráběnému tvarohu. Dokáže stabilizovat tvarohy klasické, odstředivkové a ultrafiltrační. Jeho použitím se z tvarohu při transportu a skladování neodděluje syrovátka. Nemléčné výrobky Pro nemléčné provozy máme taktéž vyvinuty alternativy stabilizátorů na výrobu sójových ovesných a rýžových dezertů a nápojů, vodových a alkoholových želé.

9 Převlečné víčko na jogurt Přílohou jogurtu mohou být naše skvělé křupavé lupínky a müsli dle vašeho výběru. VYBÍRAT MŮŽETE Z NĚKOLIKA DRUHŮ NAŠEHO MÜSLI Naše cereálie připravené k okamžitému použití jsou skutečně celozrnné, tedy obsahují obalové vrstvy. Mají vysoký obsah vlákniny. Cereálie vyrábíme na speciální lince unikátním procesem šetrného vaření, jež umožňuje zachovat ve zpracovaném zrnu původně obsažené minerální látky, živiny a vitamíny. Z naší nabídky si můžete vybrat jak tu nejzdravější variantu snídaňových cereálií (müsli bez cukru), tak ochucené sypané müsli. Nabízíme samozřejmě také müsli v BIO kvalitě, celiakům bezlepkové lupínky s vysokým obsahem vlákniny. Vláknina je jednou z nejdůležitějších složek našich produktů. Napomáhá trávení, snižuje riziko nádorových onemocnění střev, což je s ohledem na nárůst rakoviny tlustého střeva v ČR stále diskutovanějším tématem, a působí i jako prevence kardiovaskulárních onemocnění a obezity. Zvláštním druhem vlákniny je betaglukan, který je přirozeně obsažen mj. i v ovsu a zvláštních odrůdách ječmene. Ovesné zrno včetně obalových vrstev obsahuje až 12,5 % vlákniny a až 6,5 % betaglukanu. Různé zdroje uvádějí, že betaglukany výrazně podporují krvetvorbu, což je neocenitelné při vyrovnávání se s ozářením - ať už s běžným, z každodenní radiace z telefonů a počítačů, nebo s cíleným, v podobě chemoterapie rakovinou postižených pacientů. Další odborníci tvrdí, že betaglukany jsou pro svůj antioxidační dopad vhodné pro osoby v pooperačním stavu, protože posilují jejich imunitu. Co je ale vědecky prokázáno, ovesný betaglukan snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Vysoká hladina cholesterolu představuje rizikový faktor pro vznik koronárního srdečního onemocnění. Naše bohatá nabídka cereálních výrobků obsahuje müsli ovesné, ječné, pšeničné, pohankové, rýžové a také jáhlové, v ochucených variantách obohacené o zdravé a chutné přísady, jako amarant, banán, papája nebo čokoláda ad.

10 Společnost SEMIX PLUSO jistě znáte jako ryze českého výrobce pekařských a cukrářských směsí, celozrnných cereálií a dalších kvalitních výrobků. Možná ale nevíte, že jsme dlouhodobě aktivní v ochraně zbytků české přírody. Pečujeme o několik přírodních areálů s rozmanitým životem ohrožených a chráněných druhů živočichů. Pokud nalézáte v přírodě odpočinek a útěchu, ve spolupráci s námi můžete pro přírodu udělat víc. Zachovejme přírodu pro budoucí generace společně! Více na Natura.semix.cz I I Kozmické ptačí louky Mezi obcemi Jilešovice a Kozmice jsme vybudovali tůně a meandry s cílem navrátit sem živočišné druhy na hranici vymření. Raduňský mokřad V Raduni u Opavy jsme vytvořili podmínky pro život obojživelníků, kteří jsou v ČR na pokraji vyhynutí. Louka u kruháče Staráme se o nevyužitý pozemek u kruhového objezdu na silnici I/57 z Opavy do Hradce nad Moravicí. Strejčkův lom Mezi obcemi Krčmaň a Grygov nedaleko Olomouce pečujeme o chráněnou přírodní památku opuštěný vápencový lom. Mločí jezírka Na katastru Valašské Bystřice (okr. Zlín) jsme vybudovali kaskádu sedmi jezírek pro rozmnožování mloka skvrnitého. Kobeřické motýlí stráně V Kobeřicích na Hlučínsku udržujeme cennou přírodní lokalitu s unikátním výskytem 32 druhů denních motýlů.

www.zlinskedumy.cz MLÉČNÉ VÝROBKY Odborné učiliště Kelč Název školy Název projektu Číslo projektu Název šablony Stupeň a typ vzdělání

www.zlinskedumy.cz MLÉČNÉ VÝROBKY Odborné učiliště Kelč Název školy Název projektu Číslo projektu Název šablony Stupeň a typ vzdělání MLÉČNÉ VÝROBKY Název školy Název projektu Číslo projektu Název šablony Stupeň a typ vzdělání Odborné učiliště Kelč Rozvoj handicapovaných žáků a ICT CZ.1.07/1.5.00/34.0736 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky

Více

Tuky (nejen) v pekařských výrobcích

Tuky (nejen) v pekařských výrobcích Tuky (nejen) v pekařských výrobcích Ing. Eva Nováková IREKS ENZYMA s.r.o. Pekařské výrobky součást každodenní stravy Konzumní chléb Pečivo Jemné pečivo Roční spotřeba pečiva (zdroj. Český statistický úřad)

Více

Novinky i ověřené stálice. KATALOG PRO gastropekaře

Novinky i ověřené stálice. KATALOG PRO gastropekaře Novinky i ověřené stálice KATALOG PRO gastropekaře V poslední době si všímáme nárůstu dotazů ze stran hotelů, restaurací a malých pekáren. Ptají se na velikost balení našich produktů, rychlost dodání.

Více

Inovace v potravinářství. Země živitelka

Inovace v potravinářství. Země živitelka Inovace v potravinářství Země živitelka 25. 8. S. Vavreinová, D. Gabrovská, P. Roubal Odbor výživy obyvatelstva a jakosti potravin a odbor potravinářské 2018 technologie a techniky ČAZV V inovacích jde

Více

Bezlepkové výrobky. POEX Velké Meziříčí, a.s. Třebíčská 384 594 01 Velké Meziříčí tel.: 566502706 www.poex.cz

Bezlepkové výrobky. POEX Velké Meziříčí, a.s. Třebíčská 384 594 01 Velké Meziříčí tel.: 566502706 www.poex.cz Bezlepkové výrobky POEX Velké Meziříčí, a.s. Třebíčská 384 594 01 Velké Meziříčí tel.: 566502706 www.poex.cz Snídaňové cereálie vhodné také jako rychlá svačina, do školy, snack na cesty, jako alternativa

Více

Čerstvý sýr. Balení: Vakuově baleno. Váha jednoho sýru se pohybuje cca od 85 do 150 gramů. Výsledná cena je vypočítána dle gramáže.

Čerstvý sýr. Balení: Vakuově baleno. Váha jednoho sýru se pohybuje cca od 85 do 150 gramů. Výsledná cena je vypočítána dle gramáže. Čerstvý sýr 160,-Kč za 1 kilogram Balení: Vakuově baleno. Váha jednoho sýru se pohybuje cca od 85 do 150 gramů. Výsledná cena je vypočítána dle gramáže. Složení: MLÉKO, mlékárenská kultura, syřidlo, chlorid

Více

Nové druhy surovin. Ing. Miroslava Teichmanová

Nové druhy surovin. Ing. Miroslava Teichmanová Nové druhy surovin Ing. Miroslava Teichmanová Tento materiál vznikl v projektu Inovace ve vzdělávání na naší škole v rámci projektu EU peníze středním školám OP 1.5. Vzdělání pro konkurenceschopnost..

Více

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 TOČENÁ A KOPEČKOVÁ ZMRZLINA LEDOVÉ TŘÍŠTĚ TOPPINGY www.toje.cz O NÁS Pod obchodní značkou TOJE vyrábí a dodává česká společnost FRUJO, a.s. špičkové produkty pro profesionální

Více

ROSTLINNÉ ALTERNATIVY

ROSTLINNÉ ALTERNATIVY ROSTLINNÉ ALTERNATIVY Průvodce veganskými alternativami. veganskaspolecnost.cz Budoucnost pro všechny. Zaznamenali jste ve vaší restauraci vyšší zájem o bezmasá jídla? Rostlinná strava se stala významným

Více

Cukrářské výrobky. Výrobky, jejichž základem jsou pekařské výrobky, dohotovené po tepelné úpravě pomocí náplní, polev, ozdob a kusového ovoce

Cukrářské výrobky. Výrobky, jejichž základem jsou pekařské výrobky, dohotovené po tepelné úpravě pomocí náplní, polev, ozdob a kusového ovoce Cukrářské výrobky Výrobky, jejichž základem jsou pekařské výrobky, dohotovené po tepelné úpravě pomocí náplní, polev, ozdob a kusového ovoce Členění: s náplní lehkou tukovou lehkou máslovou tukovou máslovou

Více

Špičkové produkty pro profesionální potravinářský trh

Špičkové produkty pro profesionální potravinářský trh Špičkové produkty pro profesionální potravinářský trh Pod obchodní značkou TOJE vyrábí a dodává společnost FRUJO, a.s., špičkové produkty pro profesionální potravinářský trh, zahrnující produkty pro pekaře,

Více

Druhy a složení potravin

Druhy a složení potravin Druhy a složení potravin Přednáška 5 Doc. MVDr. Bohuslava Tremlová, Ph.D. Obsah přednášky Mléko a mléčné výrobky: skupiny, popis, charakteristika výrobků s ohledem na legislativní, technologické, senzorické

Více

t ,0 půlky nebo čtvrtky) Hovězí a telecí maso čerstvé nebo chlazené v jateční úpravě (vcelku,

t ,0 půlky nebo čtvrtky) Hovězí a telecí maso čerstvé nebo chlazené v jateční úpravě (vcelku, Oddíl 15 - Výroba potravinářských výrobků a nápojů 1510000011 Práce výrobní povahy ve výrobě masa a masných výrobků (kromě 1513900011) tis. Kč 77 098 81 189 95,0 1510000012 Práce ve mzdě ve výrobě masa

Více

Naše nabídka. Cheesecake. Mrkvový dort. Tradiční americká receptura - sušenkový. z krémového. Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu.

Naše nabídka. Cheesecake. Mrkvový dort. Tradiční americká receptura - sušenkový. z krémového. Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu. Naše nabídka Cheesecake Tradiční americká receptura - sušenkový základ, náplň z krémového smetanového sýra Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu. 1 dort / 12-14 ks, 26cm průměr, váha - 1900g,

Více

Tuky a chronické onemocnění ledvin

Tuky a chronické onemocnění ledvin Tuky a chronické onemocnění ledvin 4. 4. 2019 Tuky a chronické onemocnění ledvin Tuky mají ve výživě své nezastupitelné místo. Jsou ze všech živin nejenergetičtější obsahují zhruba dvojnásobnou energetickou

Více

KATALOG POLOŽEK. Kód Foto Název gram. trvan. ks/bal. Sojové výrobky KALMA. vhodné pro alergiky na kravské mléko, s výjimkou striktních alergiků

KATALOG POLOŽEK. Kód Foto Název gram. trvan. ks/bal. Sojové výrobky KALMA. vhodné pro alergiky na kravské mléko, s výjimkou striktních alergiků Vitall s.r.o. Vitall@vitall.cz KATALOG POLOŽEK Sojagurt s müsli 2-103 vhodné pro alergiky na kravské mléko, s výjimkou striktních alergiků 200g 10 dní 12 Sojagurt s müsli MALINA 2-103 vhodné pro alergiky

Více

POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s. Poděbrady

POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s. Poděbrady POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s. Poděbrady Skvělé pro studenou a teplou kuchyni! Dopřejte si bez výčitek MILKO tvaroh každý den! MILKO TVAROH je jedinečná kombinace čerstvého tvarohu, delikátní smetany, rozpustné

Více

Katalog surovin a zboží

Katalog surovin a zboží Katalog surovin a zboží Dodává: Bezlepík s.r.o., Gregorova 1484/20, 741 01 Nový Jičín IČ: 023 90 515, DIČ: CZ 023 90 515 Místo zpracování a expedice: Provozovna U Bezlepíka, 5. května 719/9, 741 01 Nový

Více

KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE SE SÍDLEM V OSTRAVĚ

KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE SE SÍDLEM V OSTRAVĚ KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE SE SÍDLEM V OSTRAVĚ 5 tipů pro zdravou výživu v novém roce Velmi častým tématem různých novoročních předsevzetí bývá hubnutí a zdravá výživa. Nejen redukce

Více

Pekárna JAVORNÍK-CZ s.r.o. Štítná nad Vláří OBJEDNÁVKY NA tel.: 577 002 330, mobil: 732 154 173

Pekárna JAVORNÍK-CZ s.r.o. Štítná nad Vláří OBJEDNÁVKY NA tel.: 577 002 330, mobil: 732 154 173 Chléb CHLÉB ŠPALDOVÝ Složení: špaldovo-jablečná směs, špaldová mouka, vločkový posyp, jablečná vláknina Balení a váha: 350g, balený, trvanlivost 9 dní Ocenění: Perla Zlínska CHLÉB MORAVSKÝ Složení: chlebová

Více

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 TOČENÁ A KOPEČKOVÁ ZMRZLINA LEDOVÉ TŘÍŠTĚ TOPPINGY www.toje.cz O NÁS Pod obchodní značkou TOJE vyrábí a dodává česká společnost FRUJO, a.s. špičkové produkty pro profesionální

Více

K nákupu nad 500,-Kč. v hodnotě 147,-Kč. Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky

K nákupu nad 500,-Kč. v hodnotě 147,-Kč. Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky K nákupu nad 500,-Kč Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky v hodnotě 147,-Kč - Oliva med šampón 35ml - Oliva med kondicionér 35ml - Oliva pomeranč sprchový gel 35ml - Oliva pomeranč tělové mléko

Více

Mlýnské výrobky a těstoviny ve školním stravování. doc. Ing. Marie Hrušková, CSc.

Mlýnské výrobky a těstoviny ve školním stravování. doc. Ing. Marie Hrušková, CSc. Mlýnské výrobky a těstoviny ve školním stravování doc. Ing. Marie Hrušková, CSc. Cereální výrobky podle Zákona o potravinách 110/1997 Vyhláška MZe ČR 333/97 Sb. Obsah Rozdělení cereálních výrobků Mlýnské

Více

Průmyslově vyráběné tuky. Ing. Miroslava Teichmanová

Průmyslově vyráběné tuky. Ing. Miroslava Teichmanová Průmyslově vyráběné tuky Ing. Miroslava Teichmanová Tento materiál vznikl v projektu Inovace ve vzdělávání na naší škole v rámci projektu EU peníze středním školám OP 1.5. Vzdělání pro konkurenceschopnost..

Více

ČESKÁ RODINNÁ FIRMA, KTERÁ NA NAŠEM TRHU PŮSOBÍ OD ROKU 1994.

ČESKÁ RODINNÁ FIRMA, KTERÁ NA NAŠEM TRHU PŮSOBÍ OD ROKU 1994. EKOFRUKT Slaný, spol. s.r.o. ČESKÁ RODINNÁ FIRMA, KTERÁ NA NAŠEM TRHU PŮSOBÍ OD ROKU 1994. Pokračuje v tradici státního podniku Ekofrukt, který na začátku 90. let 20. století jako jeden z prvních u nás

Více

Živočišné tuky. Ing. Miroslava Teichmanová

Živočišné tuky. Ing. Miroslava Teichmanová Živočišné tuky Ing. Miroslava Teichmanová Tento materiál vznikl v projektu Inovace ve vzdělávání na naší škole v rámci projektu EU peníze středním školám OP 1.5. Vzdělání pro konkurenceschopnost.. Živočišné

Více

KATALOG PRODUKTŮ WWW.HORICKETRUBICKY.CZ

KATALOG PRODUKTŮ WWW.HORICKETRUBICKY.CZ KATALOG PRODUKTŮ ŘADA BRAND PRODUKTŮ OŘÍŠKOVÉ Trvanlivé pečivo oplatky trubičky s oříškovou náplní 38 g náplň oříšková 76 % (rostlinný palmový tuk, cukr, sušené mléko, rýžový škrob, lískooříšková pasta

Více

Ing. Matěj Kužel, Na Truhlářce 2084/40, 180 00, Praha 8 Libeň, provozovna: Cukrárna Emil Gaigher, Tyršova 644/42, Písek

Ing. Matěj Kužel, Na Truhlářce 2084/40, 180 00, Praha 8 Libeň, provozovna: Cukrárna Emil Gaigher, Tyršova 644/42, Písek Ing. Matěj Kužel, Na Truhlářce 2084/40, 180 00, Praha 8 Libeň, provozovna: Cukrárna Emil Gaigher, Tyršova 644/42, Písek Výrobky s tukovou náplní: Pokud není uvedeno přímo ve složení výrobků, mohou výrobky

Více

Učební osnova. Škola: Střední odborné učiliště Jana Tiraye, velká Bíteš, Tyršova 239

Učební osnova. Škola: Střední odborné učiliště Jana Tiraye, velká Bíteš, Tyršova 239 Učební osnova Škola: Střední odborné učiliště Jana Tiraye, velká Bíteš, Tyršova 239 Obor vzdělání: 29-54-H/002 Zaměření: Cukrář - výroba Školní rok: 2010/11 Forma: denní Třída: 3.B Informace k předmětu:

Více

Pekařský a cukrářský katalog

Pekařský a cukrářský katalog Pekařský a cukrářský katalog... Tvořte s námi!... obsah Chleby... 5 Drobné pečivo... 11 Zápary a naklíčená zrna... 21 Zlepšující přípravky... 22 Posypy... 29 Koblihové směsi... 31 Sladké pečivo a cukrářské

Více

Sýry v cukrářské výrobě. Ing. Miroslava Teichmanová

Sýry v cukrářské výrobě. Ing. Miroslava Teichmanová Sýry v cukrářské výrobě Ing. Miroslava Teichmanová Tento materiál vznikl v projektu Inovace ve vzdělávání na naší škole v rámci projektu EU peníze středním školám OP 1.5. Vzdělání pro konkurenceschopnost..

Více

Ovesné. cereální produkty (nejen) pro celiaky

Ovesné. cereální produkty (nejen) pro celiaky Ovesné cereální produkty (nejen) pro celiaky 1 Úvodem Je oves vhodný pro celiaky? Otázka je jednoduchá, ale odpověď velmi složitá a komplikovaná. V této brožurce se pokusíme přiblížit výhody a úskalí ovsa

Více

2012 Katalog produktů

2012 Katalog produktů 2012 Katalog produktů 1 Obsah Maxi Nuta Fly Dezertní Maxi Nuta Pražené mandle...3 Pistácie & Brusinky...3 Maxi Fruta...4 Borůvka...4 Jahoda...5 Kešu...5 Konopné semínko...6 Meruňky & Mandle...6 Slunečnice

Více

Oceněné výrobky ze soutěže

Oceněné výrobky ze soutěže Oceněné výrobky ze soutěže Regionální potravina Moravskoslezský kraj 2010 Tvaroh měkký Je zpracován z kvalitní suroviny z podhůří Beskyd a vyráběn klasickou ruční metodou v tvarohářských vanách. Má specifické

Více

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe Follow the Nature Katalog produktů cítit se lépe VLÁKNINA S PROBIOTIKY Kombinace vlákniny psyllium a specifických kmenů živých kultur pro lepší zažívání a komfort střev. VLÁKNINY Tato řada výrobků je založena

Více

CVRČOVICKÁ PEKÁRNA s.r.o. tř.rudé armády 234,27341 Cvrčovice IČO:27390811 DIČ: CZ27390811 Tel: 312/283235

CVRČOVICKÁ PEKÁRNA s.r.o. tř.rudé armády 234,27341 Cvrčovice IČO:27390811 DIČ: CZ27390811 Tel: 312/283235 CVRČOVICKÁ PEKÁRNA s.r.o. tř.rudé armády 234,27341 Cvrčovice IČO:27390811 DIČ: CZ27390811 Tel: 312/283235 Přehled nebalených výrobků V souladu s nařízením EU č.1169/2011 (Alergeny jsou vyznačeny tučně.)

Více

Mlýnské výrobky. Ing. Miroslava Teichmanová

Mlýnské výrobky. Ing. Miroslava Teichmanová Mlýnské výrobky Ing. Miroslava Teichmanová Tento materiál vznikl v projektu Inovace ve vzdělávání na naší škole v rámci projektu EU peníze středním školám OP 1.5. Vzdělání pro konkurenceschopnost.. Mlýnské

Více

Složení nebalených výrobků Cukrárny U Kláštera

Složení nebalených výrobků Cukrárny U Kláštera Složení nebalených výrobků Cukrárny U Kláštera Alergeny ve složení jsou vyznačeny tučně dle přílohy č. 1. vyhlášky č. 113/2005 Sb. Výrobky obsahují alergeny lepek, mléko, vejce, podzemnice, suché skořápkové

Více

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe Follow the Nature Katalog produktů cítit se lépe VLÁKNINA S PROBIOTIKY Kombinace vlákniny psyllium a specifických kmenů živých kultur pro lepší zažívání a komfort střev. VLÁKNINY Tato řada výrobků je založena

Více

TECHNOLOGICKÝ LIST Č.3

TECHNOLOGICKÝ LIST Č.3 TECHNOLOGICKÝ LIST Č.3 Výroba selského čerstvého sýru varianty: Gyros, Pepř, Sůl, Bylinky SLOŽENÍ čerstvé kravské mléko, mezofilní kultura, syřidlo, voda, chlorid vápenatý, jedlá sůl, koření, dle chuti

Více

Střední škola obchodu, řemesel a služeb Žamberk. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU Peníze SŠ

Střední škola obchodu, řemesel a služeb Žamberk. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU Peníze SŠ Střední škola obchodu, řemesel a služeb Žamberk Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU Peníze SŠ Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0130 Šablona: III/2 Ověřeno ve výuce dne: 11.11.2013

Více

sleva Platnost od pondělí 3. 9. do neděle 16. 9. 2012 www.billa.cz 20% Jogurt ovocný 200 g, více druhů Jablko Gala 600 g, Itálie 100 g = 8,95 Kč

sleva Platnost od pondělí 3. 9. do neděle 16. 9. 2012 www.billa.cz 20% Jogurt ovocný 200 g, více druhů Jablko Gala 600 g, Itálie 100 g = 8,95 Kč Platnost od pondělí 3. 9. do neděle 16. 9. 2012 www.billa.cz Na všechny výrobky z tohoto letáku 20% Jogurt ovocný 200 g, více druhů 17 90 100 g = 8,95 Kč Jablko Gala 600 g, Itálie 56 90 100 g = 9,48 Kč

Více

POLOTOVARY ALTIS KOLÍN

POLOTOVARY ALTIS KOLÍN POLOTOVARY ALTIS KOLÍN VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, každý špičkový potravinářský produkt potřebuje dvě věci: kvalitní vstupní suroviny a starostlivou péči při výrobě. Vy zcela jistě mistrně ovládáte výrobní proces

Více

Katalog pečiva. Kmínový chléb - bez lepku. Chléb s Bio lněnou vlákninou bez lepku. Chléb se slunečnicovými semínky bez lepku

Katalog pečiva. Kmínový chléb - bez lepku. Chléb s Bio lněnou vlákninou bez lepku. Chléb se slunečnicovými semínky bez lepku Katalog pečiva Kmínový chléb - bez lepku Složení: deproteinovaný pšeničný škrob, rýžová mouka, celozrnná pohanková mouka (3,9% složení), sójová mouka, rostlinný olej(řepkový 100%), droždí,sůl, cukr, kmín(1%),karamel,

Více

Pekařství Kovářov. Informace o výrobcích

Pekařství Kovářov. Informace o výrobcích Vydáno v roce 2012 Pekařství Kovářov Informace o výrobcích Zákon o potravinách č. 110/1997 a spousty následujících vyhlášek Pekařství Kovářov 398 55 Kovářov 53 IČO: 691 07 670 1/6 22.3.2012 složení výrobků

Více

SOUHRNNÁ SPECIFIKACE VÝROBKŮ PEKÁRNA

SOUHRNNÁ SPECIFIKACE VÝROBKŮ PEKÁRNA Kompek kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o., J. Hory 67, 272 64 Kladno PLATNOST OD: 26.6.205 SOUHRNNÁ SPECIFIKACE VÝROBKŮ PEKÁRNA Výrobky neobsahují suroviny z GMO (geneticky modifikovaných

Více

ZÁKUSKY MAROKÁNKA VĚNEČEK LINECKÉ TŘENÉ

ZÁKUSKY MAROKÁNKA VĚNEČEK LINECKÉ TŘENÉ ZÁKUSKY MAROKÁNKA 11 gramů živočišná šlehačka,bezlepková směs/deproteinovaný pšeničný škrob,sójová mouka,bramborový škrob,kukuřičný škrob,guarová mouka/cukr,pomerančová kůra,mandle,arašídy,čokoláda sója,mléko,arašídy

Více

2013 Katalog produktů

2013 Katalog produktů 2013 Katalog produktů 1 Obsah Maxi Nuta Fly Dezertní Maxi Nuta Pražené mandle...3 Pistácie a brusinky...3 Maxi Fruta...4 Borůvky a mandle...4 Jahody a mandle...5 Kešu a ořechy...5 Konopné semínko...6 Meruňky

Více

VÝROBKY KALMA. Foto Kód Název gram. trvan. ks/bal. pro vegany, alergiky na kravské mléko a pro bezlepkovou dietu Kokosová tapioka s medem

VÝROBKY KALMA. Foto Kód Název gram. trvan. ks/bal. pro vegany, alergiky na kravské mléko a pro bezlepkovou dietu Kokosová tapioka s medem VÝROBKY KALMA Foto Kód Název gram. trvan. ks/bal 2-100 Sojagurt prémium bílý 130 g 10 dní 20 2-112 Kokosová tapioka s medem 90 g 14 dní 20 pro alergiky na kravské mléko a pro bezlepkovou dietu 2-113 Jáhlová

Více

Alexandr Kendik JUNIOR, Soukenné nám. 121/1, Liberec 4, 460 01 tel.: 485 106 341, fax: 485 106 331, E mail: junior@kendik.cz, www.kendik.

Alexandr Kendik JUNIOR, Soukenné nám. 121/1, Liberec 4, 460 01 tel.: 485 106 341, fax: 485 106 331, E mail: junior@kendik.cz, www.kendik. ANGLICKÁ PLACKA 80 g uzená cihla ( mléko, sýrařské kultury, syřidlo, jedlá sůl, stabilizátor: chlorid vápenatý, barvivo: annatto, konzervant: E252) anglická slanina (vepřový bok 94%, voda, jedlá sůl, konzervant:e250,

Více

Krém světlý - cukr, margarín (kokosové, řepkové, palmové a slunečnicové tuky a oleje v různém poměru, plně

Krém světlý - cukr, margarín (kokosové, řepkové, palmové a slunečnicové tuky a oleje v různém poměru, plně Brněnská 158, 667 01 Název: dort - F Hmotnost: dle objednávky (cca 3 000g 3 500g) Název výrobkové skupiny: dorty Trvanlivost: 3 dny Počet ks v př.: 1 Složení: Tmavý korpus - vejce, pšeničná mouka, voda,

Více

Prezentace firmy Mediate, s. r. o.

Prezentace firmy Mediate, s. r. o. Prezentace firmy Mediate, s. r. o. 1 / 15 KDO jsme? založení společnosti MEDIATE v roce 1996 přední výrobce bylinných čajů a doplňků stravy více jak 60 interních zaměstnanců + externí spolupracovníci transparentní

Více

Doporučené pokrmy (potraviny) a nápoje pro jednotlivé diety

Doporučené pokrmy (potraviny) a nápoje pro jednotlivé diety Doporučené pokrmy (potraviny) a nápoje pro jednotlivé diety Uvedená doporučení jsou všeobecná, vhodnost pokrmů (potravin) a nápojů je vždy závislá na aktuálním zdravotním stavu pacienta. Mohou se vyskytnout

Více

NABÍDKA DORTŮ A DEZERTŮ

NABÍDKA DORTŮ A DEZERTŮ TRADICE 1990 O D R O K U NABÍDKA DORTŮ A DEZERTŮ VLASTNÍ VÝROBY Nabízíme Dorty k rychlému odběru Na objednávku dle katalogu, dva dny předem. Speciální dorty dle přání zákazníka (po domluvě s cukrářem vám

Více

Škola- září do Čtvrtek Pátek

Škola- září do Čtvrtek Pátek Čtvrtek 1.9.2016 Přesnídáv. toustový chléb- celozrnný, pomazánka z tuňáka a zeleniny, mrkev, čaj,04,07,09 Polévka polévka čočková s kroupami a zeleninou Oběd 1 kuře pečené, dušená rýže, paprika - zelenina

Více

Ovesné výrobky - nejvyšší obsah tuku - ovesné vločky - vady žluklé, hořké, pluchy. proso - zpracovává se na jáhly - prosná mouka

Ovesné výrobky - nejvyšší obsah tuku - ovesné vločky - vady žluklé, hořké, pluchy. proso - zpracovává se na jáhly - prosná mouka Ječné výrobky - ječné mouky zřídka, vedlejší výrobek - obrušováním kroupy velké - na loupáčkách - nařezačkách o lámanka o krupky velké o krupky malé - ječné vločky Ovesné výrobky - nejvyšší obsah tuku

Více

Označení materiálu: Název materiálu: Tematická oblast: Anotace: Očekávaný výstup: Klíčo č vá v s lova v : Metodika: Obor: Ročník: Autor:

Označení materiálu: Název materiálu: Tematická oblast: Anotace: Očekávaný výstup: Klíčo č vá v s lova v : Metodika: Obor: Ročník: Autor: Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_10 Název materiálu: Obiloviny Tematická oblast: Potraviny a výživa 1. ročník Anotace: Prezentace slouží k výkladu nového učiva na téma Obiloviny. Očekávaný

Více

Označení materiálu: Název materiálu: Tematická oblast: Anotace: Očekávaný výstup: Klíčová slova: Metodika: Obor: Ročník: Autor: Zpracováno dne:

Označení materiálu: Název materiálu: Tematická oblast: Anotace: Očekávaný výstup: Klíčová slova: Metodika: Obor: Ročník: Autor: Zpracováno dne: Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_14 Název materiálu: Mléčné výrobky. Tematická oblast: Potraviny a výživa 1. ročník Anotace: Prezentace slouží k výkladu nového učiva na téma Mléčné výrobky.

Více

Mléčné výrobky. Ing. Miroslava Teichmanová

Mléčné výrobky. Ing. Miroslava Teichmanová Mléčné výrobky Ing. Miroslava Teichmanová Tento materiál vznikl v projektu Inovace ve vzdělávání na naší škole v rámci projektu EU peníze středním školám OP 1.5. Vzdělání pro konkurenceschopnost.. Mléčné

Více

Doporučení pro zdravé stravování v mateřských a základních školách, zřizovaných městem Liberec

Doporučení pro zdravé stravování v mateřských a základních školách, zřizovaných městem Liberec Doporučení pro zdravé stravování v mateřských a základních školách, zřizovaných městem Liberec Čerstvé suroviny a potraviny ve školních stravovacích zařízeních Obecné doporučení: Statutární město Liberec

Více

Želírující prostředky. Ing. Miroslava Teichmanová

Želírující prostředky. Ing. Miroslava Teichmanová Želírující prostředky Ing. Miroslava Teichmanová Tento materiál vznikl v projektu Inovace ve vzdělávání na naší škole v rámci projektu EU peníze středním školám OP 1.5. Vzdělání pro konkurenceschopnost..

Více

Druhy. a složení potravin. Cvičení č. 1. Vyučující: Martina Bednářová. Druhy a složení potravin cvičení č. 1

Druhy. a složení potravin. Cvičení č. 1. Vyučující: Martina Bednářová. Druhy a složení potravin cvičení č. 1 Druhy Cvičení č. 1 Vyučující: Martina Bednářová a složení potravin 1 2 Požadavky na splnění předmětu Druhy a složení potravin - cvičení 1x za 14 dní, (celkem 7 cvičení) 2x 45 min. (90 min) Absence 1x omluvená

Více

Hodnocení potravin.

Hodnocení potravin. Hodnocení potravin Co bychom měli sledovat na výrobcích? složení surovin - sledovat makroživiny přidatných látek soli různé formy sodíku chlorid sodný (kuchyňská sůl), benzoát sodný, glutamát sodný, pozor

Více

Sacharidy. Sacharidy. Co jsou sacharidy a k čemu slouží?

Sacharidy. Sacharidy. Co jsou sacharidy a k čemu slouží? Sacharidy 1. 11. 2018 Sacharidy Co jsou sacharidy a k čemu slouží? Společně s bílkovinami a tuky patří sacharidy k základním živinám a jsou pro naše tělo důležitým zdrojem energie. Jsou převážně rostlinného

Více

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi. Vzdělávání pro konkurenceschopnost

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi. Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi Registrační č.: CZ.1.07/1.5.00/34.0903 Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Škola: Hotelová škola, Vyšší odborná škola hotelnictví

Více

Tato prezentace seznamuje žáky s různými druhy obilovin, jejich složením a využitím ve výživě

Tato prezentace seznamuje žáky s různými druhy obilovin, jejich složením a využitím ve výživě Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělání Vzdělávací obor Tematický okruh Druh učebního materiálu Cílová skupina Anotace Klíčová slova Střední odborná škola Luhačovice

Více

škola- květen do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek

škola- květen do Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Pondělí 2.5.2016 Úterý 3.5.2016 Středa 4.5.2016 Čtvrtek 5.5.2016 Pátek 6.5.2016 chléb, pomazánka vaječná, paprika - zelenina příloha, mléko, čaj polévka zeleninová s celozrnným kuskusem,09 lečo s vejci,

Více

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe Follow the Nature Katalog produktů cítit se lépe VLÁKNINA S PROBIOTIKY Lepicol Basic Lepicol ProActive Balení: 80 g prášek / 80 kapslí Balení: 80 g prášek 37000 prášek 37006 kapsle 37089 prášek Lepicol

Více

[OBJEVTE CHUŤ UPMADE]

[OBJEVTE CHUŤ UPMADE] [OBJEVTE CHUŤ UPMADE] nabídka našich dortů www.upmade.cz [Jahodový dort] Světlý piškotový korpus Náplň: smetanová s tvarohem a jahodami 23 cm / 391 Kč 26 cm / 587 Kč [mrkvový dort] Mrkvový korpus Náplň:

Více

od do Středa Čtvrtek Pátek

od do Středa Čtvrtek Pátek ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ROUDNICE N. L., ŠKOLNÍ 18 od..26 do..26 Středa 1.6.26 Čtvrtek 2.6.26 Pátek 3.6.26 Kaiserka, Máslo, Džem, Bílá káva, Čaj ovocný (A:,,,,) drůbková jemná s nudlemi (A:,,,)

Více

Min. trvanlivost 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce. 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce

Min. trvanlivost 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce. 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce zmrzliny Cukrárny U Kláštera KIII spol.s r.o., příloha č.1 ke složení Klášter z 25.4.2017 verze 3 Alergeny ve složení jsou vyznačeny tučně dle přílohy č.1 vyhlášky č.113/2005 Sb. Výrobky obsahují alergeny

Více

S radostí pečeme pro všechny.

S radostí pečeme pro všechny. AKTUÁLNÍ DOBROTY S radostí pečeme pro všechny. QUICHE S radostí pečeme pro všechny. SLANÝ KOLÁČ QUICHE SLANÝ KOLÁČ QUICHE minimální trvanlivost: 3 dny SLOŽENÍ pšeničná mouka, smetana ke šlehání, vejce,

Více

SLOŽENÍ PEKAŘSKÝCH VÝROBKŮ

SLOŽENÍ PEKAŘSKÝCH VÝROBKŮ OBSAH: Chléb str. 1-2 Pečivo str. 3-4 Koblihy str. 5-6 CHLÉB CHALUPÁŘSKÝ CHLÉB, MAĎARSKÝ CHLÉB, CHLÉB CÉZAR Složení výrobku: /alergeny tučně/ Žitná mouka chlebová, pšeničná mouka chlebová, voda, žitný

Více

PRODUKTOVÝ KATALOG NOVINEK

PRODUKTOVÝ KATALOG NOVINEK NEOHUENÉ LUPÍNKY A OHUENÉ: s čokoládou s medem a semínky s jablkem a skořicí PRODUKTOVÝ KATALOG NOVINEK Skutečně celozrnné lupínky vysoký obsah vlákniny ochucené lupínky obsahují výrazně méně cukru než

Více

Obsah. Charakteristika Rozdělení smetanových náplní Šlehání smetany Vady smetanových náplní Výrobky

Obsah. Charakteristika Rozdělení smetanových náplní Šlehání smetany Vady smetanových náplní Výrobky Obsah Charakteristika Rozdělení smetanových náplní Šlehání smetany Vady smetanových náplní Výrobky Charakteristika Jednou ze základních součástí smetanových výrobků je sladká smetana s obsahem tuku 33

Více

Číslo výrobku Druh výrobku Název výrobku hmotnost trvanlivost 593 Jemné pečivo Moravský koláč 100g 2dny

Číslo výrobku Druh výrobku Název výrobku hmotnost trvanlivost 593 Jemné pečivo Moravský koláč 100g 2dny 593 Jemné pečivo Moravský koláč 100g 2dny Tvarohová náplň složení: tvaroh, základní žloutkový krém (voda,cukr krupice, krémový prášek kukuřičný /kukuřičný škrob, aroma, barvivo riboflavin/, mléko sušené

Více

ČESKÁ RODINNÁ FIRMA, KTERÁ NA NAŠEM TRHU PŮSOBÍ OD ROKU 1994.

ČESKÁ RODINNÁ FIRMA, KTERÁ NA NAŠEM TRHU PŮSOBÍ OD ROKU 1994. EKOFRUKT Slaný, spol. s.r.o. ČESKÁ RODINNÁ FIRMA, KTERÁ NA NAŠEM TRHU PŮSOBÍ OD ROKU 1994. Pokračuje v tradici státního podniku Ekofrukt, který na začátku 90. let 20. století jako jeden z prvních u nás

Více

BÍLKOVINY V POTRAVINÁCH EDUKAČNÍ MATERIÁL PRO PACIENTY

BÍLKOVINY V POTRAVINÁCH EDUKAČNÍ MATERIÁL PRO PACIENTY BÍLKOVINY V POTRAVINÁCH EDUKAČNÍ MATERIÁL PRO PACIENTY VÝZNAM BÍLKOVIN PRO ORGANISMUS Bílkoviny, neboli také proteiny, jsou důležitou živinou a základní stavební jednotkou všech buněk a tkání. Jsou nezbytné

Více

Katalog surovin a zboží

Katalog surovin a zboží Katalog surovin a zboží Dodává: Bezlepík s.r.o., 5. května 719/9, 741 01 Nový Jičín IČ: 023 90 515, DIČ: CZ 023 90 515 Místo zpracování a expedice: Provozovna U Bezlepíka, 5. května 719/9, 741 01 Nový

Více

SEMÍNKA 100% žitný chléb se semínky

SEMÍNKA 100% žitný chléb se semínky SEMÍNKA 1 094 kj / 259 kcal 5,5 g 0,6 g 45,7 g 2,3 g 6,8 g 6,7 g 1,1 g Složení: přírodní žitný kvas, žitná mouka, voda, dýňová, slunečnicová a lněná semínka, sůl, koření. CELOZRNNÝ 1 081 kj / 256 kcal

Více

Škola-září do Pátek sanitační den- nevaří se.

Škola-září do Pátek sanitační den- nevaří se. Pátek 1.9.2017 sanitační den- nevaří se. Pondělí 4.9.2017 Úterý 5.9.2017 Středa 6.9.2017 Čtvrtek 7.9.2017 Pátek 8.9.2017 houska- celozrnná, pomazánka tvarohová s kapií, okurka - zelenina příloha, čaj /

Více

Střední škola obchodu, řemesel a služeb Žamberk. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU Peníze SŠ

Střední škola obchodu, řemesel a služeb Žamberk. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU Peníze SŠ Střední škola obchodu, řemesel a služeb Žamberk Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU Peníze SŠ Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0130 Šablona: III/2 Ověřeno ve výuce dne: 12.11.2013

Více

Vladimír Cais Sídliště 385 Vlachovo Březí 38422 SLOŽENÍ PEKAŘSKÝCH VÝROBKŮ CHLÉB

Vladimír Cais Sídliště 385 Vlachovo Březí 38422 SLOŽENÍ PEKAŘSKÝCH VÝROBKŮ CHLÉB CHLÉB CHALUPÁŘSKÝ CHLÉB 500g/600g/850g/1200g/2400g MAĎARSKÝ CHLÉB 500g/600g/850g/1200g CHLÉB CÉZAR 450g/1000g Žitno-pšeničný chléb pitná voda, žitná mouka 25%, pšeničná mouka, žitný kvas (žitná mouka,

Více

tukové citropasta (jablečná dřeň, cukr, zahušťovadlo E1422, citrónové aroma, regulátor kyselosti kyselina citrónová,

tukové citropasta (jablečná dřeň, cukr, zahušťovadlo E1422, citrónové aroma, regulátor kyselosti kyselina citrónová, 34604 Koláč s náplní tvarohovou 50 N Pečivo jemné České Složení: (náplň tvarohová 35%) Budějovice pšeničná mouka, pitná voda, tvarohová náplň [tvaroh, pitná voda, stabilizátor tvarohu (cukr, zahušťovadlo

Více

Ondřej Lukeš, IČO , Rudná číslo váha zákusek cena bez DPH. karamelový krém, čokoláda)

Ondřej Lukeš, IČO , Rudná číslo váha zákusek cena bez DPH. karamelový krém, čokoláda) Ceník - ceny platné od 5. 3. 2018 Cukrářská výrobna Somnium Všeradice Ondřej Lukeš, IČO 871 49 257, Rudná číslo váha zákusek cena bez DPH 1 2 3 4 6 170g Bezé roláda (ořechový plát plněný pravou šlehačkou)

Více

Firemní katalog. Cukrářské a pekařské produkty

Firemní katalog. Cukrářské a pekařské produkty Firemní katalog Cukrářské a pekařské produkty Sestaven pro rok 2015 / 2016 Obsah Úvod... 3 O nás... 4 Seznam alergenů... 5 Pekařské produkty... 6 Chlebíčky... 7 Lahůdky... 10 Cukrářské produkty... 12 Muffiny...

Více

2. - 6.6.2014. Pondělí. Úterý. Středa. Čtvrtek. Pátek

2. - 6.6.2014. Pondělí. Úterý. Středa. Čtvrtek. Pátek 2. - 6.6.2014 Přesnídávka : Mléčná rýže, kukuřičné lupínky Polévka : Rajská s těstovinami Hlavní chod : Zeleninové rizoto se sýrem, červená řepa Svačina : Rohlík s kuřecí pěnou, rajče Přesnídávka : Bábovka,

Více

Atlas výrobků FERMENTOVANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY. KA 2210/up_4_14

Atlas výrobků FERMENTOVANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY. KA 2210/up_4_14 Atlas výrobků FERMENTOVANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY KA 2210/up_4_14 Bílý jogurt Klasik mléko, mléčná bílkovina, živé jogurtové kultury. Bílý jogurt klasický mléko, mléčná bílkovina, jogurtová kultura. Bílý jogurt

Více

III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT. Název aktivity. Číslo vzdělávacího materiálu OBILOVINY

III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT. Název aktivity. Číslo vzdělávacího materiálu OBILOVINY Název projektu Registrační číslo projektu Název aktivity Název vzdělávacího materiálu Číslo vzdělávacího materiálu Jméno autora Název školy Moderní škola CZ.1.07/1.5.00/34.0526 III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

PLÍSŇOVÉ SÝRY. kategorie. Sedlčanský Hermelín 20x100 g PLÍSŇOVÉ ČERSTVÉ A TAVENÉ NAKLÁDANÉ PLÍSŇOVÉ. Král Sýrů Hermelín 30x120 g DEZERTY SPECIALITY

PLÍSŇOVÉ SÝRY. kategorie. Sedlčanský Hermelín 20x100 g PLÍSŇOVÉ ČERSTVÉ A TAVENÉ NAKLÁDANÉ PLÍSŇOVÉ. Král Sýrů Hermelín 30x120 g DEZERTY SPECIALITY PRODUKTOVÝ KATALOG PLÍSŇOVÉ Vítejte ve Světě sýrů a specialit, který Vám přináší kvalitní sýry, mléčné a sýrové speciality tradičních českých i mezinárodních značek: Král sýrů, Pribina, Sedlčanský, Pribináček,

Více

MALOOBCHODNÍ ceník pro rok 2015

MALOOBCHODNÍ ceník pro rok 2015 MALOOBCHODNÍ ceník pro rok 2015 bez 15% DPH s 15% DPH prodej CZK za 1 kg KLASIK - Směsi pro točenou zmrzlinu 1:3 109,00 Kč 125,35 Kč Vanilka Vanilkovo - smetanová Pistáciová Smetana Tofi Jogurt Citron

Více

Min. trvanlivost 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce. 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce

Min. trvanlivost 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce. 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce zmrzliny Cukrárny U Kláštera KIII spol.s r.o., příloha č.1 ke složení Klášter z 16.6.2016 verze 10 Alergeny ve složení jsou vyznačeny tučně dle přílohy č.1 vyhlášky č.113/2005 Sb. Výrobky obsahují alergeny

Více

Sójové produkty VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI,

Sójové produkty VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, KATALOG POLOTOVARŮ VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, každý špičkový potravinářský produkt potřebuje dvě věci: kvalitní vstupní suroviny a starostlivou péči při výrobě. Vy zcela jistě mistrně ovládáte výrobní proces a

Více

Polévka hovězí rychlá (3, 7, 9), Kuře pečené (1, 6, 7, 9, 10, 11, 1a), Brambory, Kompot dia, Čaj

Polévka hovězí rychlá (3, 7, 9), Kuře pečené (1, 6, 7, 9, 10, 11, 1a), Brambory, Kompot dia, Čaj JÍDELNÍ LÍSTEK NA OBDOBÍ OD 5. 2. 26 DO. 2. 26 Po 5.2. 3 Káva (b, d),, Chléb ks (, Polévka hovězí rychlá (3, 7, ), Kuře pečené 7), Rohlík, (, 6, 7,,,, a), Brambory, Kompot, Punč, Vánoční Guláš báb (, 6,

Více

Škola- březen do Pátek

Škola- březen do Pátek Pátek 1.3.2019 Přesnídáv. slunečnicový chléb, pomazánka vaječná, okurka - zelenina příloha, čaj / bílá káva,10 Polévka mrkvová polévka se špaldovou krupicí Oběd 1 kuře na paprice, tarhoňa Pondělí 4.3.2019

Více

Mléko a mléčné výrobky část I: Fermentované mléčné výrobky. Cvičení č. 3-4 Předmět: Druhy a složení potravin (1.ročník FVHE)

Mléko a mléčné výrobky část I: Fermentované mléčné výrobky. Cvičení č. 3-4 Předmět: Druhy a složení potravin (1.ročník FVHE) Mléko a mléčné výrobky část I: Fermentované mléčné výrobky Cvičení č. 3-4 Předmět: Druhy a složení potravin (1.ročník FVHE) 1 9.10.2013 A je to tu zase LEGISLATIVA Dnes pro nás důležitá č. 77/2003 Sb.

Více

PRODUKTOVÉ LISTY Sestaveno

PRODUKTOVÉ LISTY Sestaveno PRODUKTOVÉ LISTY Sestaveno 5. 1. 2017 BEZLEPKOVÝ CHLÉB LIŠKA KMÍNOVÝ SE LNĚNÝM A SLUNEČNICOVÝM SEMÍNKEM Svou lehce kmínovou chutí připomíná klasický chléb tzv. Šumavu, navíc se slunečnicovými a lněnými

Více

Přesnídáv. slunečnicový chléb, máslo, plátkový sýr, okurka - zelenina příloha, čaj / bílá káva obsahuje alergeny: 01,07

Přesnídáv. slunečnicový chléb, máslo, plátkový sýr, okurka - zelenina příloha, čaj / bílá káva obsahuje alergeny: 01,07 Středa 1.2.2017 slunečnicový chléb, máslo, plátkový sýr, okurka - zelenina příloha, čaj / bílá káva polévka špenátová s vajíčkem hovězí pečeně na česneku, dušená rýže rohlík, pomazánka sýrová s kapií,

Více

Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný

Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný Označení materiálu: VY_32_INOVACE_DVOLE_SUROVINY2_19 Název materiálu: TUHÉ ROSTLINNÉ TUKY, ŽIVOČIŠNÉ TUKY Tematická oblast: Suroviny, 2.ročník Anotace: Prezentace slouží k výkladu nového učiva. Očekávaný

Více

Prolog 11. Pro koho je knížka 12 Víme, co jíme a co jedí naše děti? 14

Prolog 11. Pro koho je knížka 12 Víme, co jíme a co jedí naše děti? 14 Obsah Prolog 11 Pro koho je knížka 12 Víme, co jíme a co jedí naše děti? 14 Je život nebezpečný? 15 Proč je vlastně všechno velko? 16 Velkovýroby, velkochovy, velkojatka, širé lány 17 Chemická válka 18

Více