Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne"

Transkript

1 Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne

2 -Rozpočtová změna 386/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo kultury důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnutá na základě rozhodnutí Ministerstva kultury ČR č.j.: MK-S 16365/2016 ORNK/TLK-B ze dne a MK-S 16363/2016 ORNK/TLK-B ze dne v celkové výši ,- Kč pro příspěvkovou organizaci Olomouckého kraje Vlastivědné muzeum v Olomouci na realizaci projektu "Identifikace a dokumentace výročního obyčeje "Jízda králů na Hané (2017)" a "Výroční zvyky a obyčeje na Olomoucku (2017)" z programu "Kulturní aktivity". PŘÍJMY Odbor školství, sportu a kultury ORJ Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR ,00 celkem ,00 Odbor školství, sportu a kultury ORJ Neinvestiční dotace zřízeným PO ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 387/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnutá na základě avíz Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR č.j.: MŠMT-34139/ ze dne a MŠMT-34139/ ze dne v celkové výši ,20 Kč na projekty využívající zjednodušené vykazování nákladů pro příspěvkové organizace Olomouckého kraje v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. PŘÍJMY Odbor školství, sportu a kultury ORJ Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR , Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR ,53 celkem ,20 Odbor školství, sportu a kultury ORJ Neinvestiční dotace zřízeným PO , Neinvestiční dotace zřízeným PO ,53 celkem ,20 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 10)

3 -Rozpočtová změna 388/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo pro místní rozvoj ČR důvod: odbor strategického rozvoje kraje požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je zapojení finančních prostředků do rozpočtu Olomouckého kraje v celkové výši ,97 Kč. Finanční prostředky byly poukázány na účet Olomouckého kraje jako neinvestiční dotace z Ministerstva pro místní rozvoj na financování projektu v oblasti regionálního rozvoje "Projekt technické pomoci Olomouckého kraje v rámci INTERREG V-A Česká republika". PŘÍJMY Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR ,97 celkem ,97 Odbor kancelář ředitele ORJ Výdaje na platy, ost. platby za pr. práci a po , Neinvestiční nákupy a související výdaje 124,14 celkem ,90 Odbor ekonomický ORJ Ostatní neinvestiční výdaje 991,07 celkem 991,07 -Rozpočtová změna 389/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy důvod: odbor strategického rozvoje kraje požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je zapojení dotace z Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky byly poukázány na účet Olomouckého kraje z Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy na projekt v oblasti rozvoje lidských zdrojů "Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje" v rámci Operačního programu Výzkum,vývoj a vzdělávání. Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 2 (celkem 10)

4 PŘÍJMY Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Ostatní neinv. přij. transf. ze SR , Ostatní neinv. přij. transf. ze SR ,00 celkem ,00 Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Výdaje na platy, ost. platby za pr. práci a po ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 390/17 paragrafy a odbory ekonomickým, sociálních věcí a zdravotnictví důvod: odbory sociálních věcí a zdravotnictví požádaly ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor sociálních věcí ve výši ,- Kč a na odbor zdravotnictví ve výši ,- Kč. Finanční prostředky ze státní dotace budou použity k zajištění výplaty státního příspěvku pro zřizovatele zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc (příspěvkové organizace Dětské centrum Ostrůvek, Olomouc, a Středisko sociální prevence Olomouc) podle 42g a násl. zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně - právní ochraně dětí na období červenec Odbor ekonomický ORJ - 07 UZ Ostatní neinvestiční výdaje ,00 celkem ,00 Odbor sociálních věcí ORJ Neinvestiční transfery zřízeným PO ,00 celkem ,00 Odbor zdravotnictví ORJ Neinvestiční transfery zřízeným PO ,00 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 3 (celkem 10)

5 -Rozpočtová změna 391/17 paragrafy a odbory ekonomickým a strategického rozvoje kraje důvod: odbor strategického rozvoje kraje požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru strategického rozvoje kraje na odbor ekonomický v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky nebudou použity na předfinancování z revolvingového úvěru u České spořitelny u projektů v oblasti zdravotnictví, cestovního ruchu a informačních technologií, a budou převedeny do rezervy na investice Olomouckého kraje. Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 Odbor ekonomický ORJ Ostatní neinvestiční výdaje ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 392/17 paragrafy a odbory tajemníka hejtmana, zastupitelé a kancelář ředitele důvod: odbor tajemníka hejtmana požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru zastupitelé a tajemníka hejtmana na odbor kancelář ředitele v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na úhradu kancelářských potřeb, papíru a tonerů pro vedení Olomouckého kraje a zaměstnance odboru tajemníka hejtmana. Zastupitelé ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 4 (celkem 10)

6 Odbor tajemníka hejtmana ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 Odbor kancelář ředitele ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 393/17 paragrafy v rámci odboru kancelář ředitele důvod: odbor kancelář ředitele požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru kancelář ředitele v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí individuálních dotací v oblasti krizového řízení na základě usnesení Rady Olomouckého kraje č. UR/20/43/2017 ze dne Odbor kancelář ředitele ORJ Ostatní neinvestiční výdaje , Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Investiční transfery ,00 -Rozpočtová změna 394/17 paragrafy v rámci odboru kancelář ředitele důvod: odbor kancelář ředitele požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru kancelář ředitele v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na pořízení nábytku, výměnu PVC v budově RCO a opravu elektronické úřední desky. Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 5 (celkem 10)

7 Odbor kancelář ředitele ORJ Investiční nákupy a související výdaje , Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 -Rozpočtová změna 395/17 paragrafy v rámci odboru strategického rozvoje kraje důvod: odbor strategického rozvoje kraje požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru strategického rozvoje kraje v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí dotací z "Programu obnovy venkova" pro obce Čelčice a Bystročice na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje č. UZ/4/46/2017 ze dne Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Investiční transfery , Investiční transfery , Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj , Investiční transfery ,00 -Rozpočtová změna 396/17 paragrafy v rámci odboru veřejných zakázek a investic důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru veřejných zakázek a investic v celkové výši ,05 Kč. Finanční prostředky budou použity na financování projektu v oblasti školství "Střední odborná škola a Střední odborné učiliště strojírenské a stavební, Jeseník, Dukelská kotelna". Odbor veřejných zakázek a investic ORJ - 17 ÚZ Investiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje , Neinvestiční nákupy a související výdaje ,40 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 6 (celkem 10)

8 -Rozpočtová změna 397/17 paragrafy v rámci odboru veřejných zakázek a investic důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru veřejných zakázek a investic v celkové výši ,45 Kč. Finanční prostředky budou použity na financování projektu v oblasti školství "Realizace energeticky úsporných opatření - Gymnázium J. Blahoslava a SŠ pedagogická Přerov". Odbor veřejných zakázek a investic ORJ - 17 ÚZ Investiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje , Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 -Rozpočtová změna 398/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí účelově určeného příspěvku na provoz pro příspěvkovou organizaci v oblasti školství SCHOLA SERVIS - zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků, Olomouc, na "Nedoplatky daně z příjmu právnických osob", prostředky budou převedeny z rezervy odboru podpory řízení příspěvkových organizací, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 9.1.) Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 7 (celkem 10)

9 -Rozpočtová změna 399/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací ve výši ,- Kč. Finanční prostředky nebudou použity na poskytnutí investičního příspěvku pro příspěvkovou organizaci v oblasti školství Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Přerov, na akci "Vyvážení otopné soustavy a výměna měření a regulace OA v Přerově", prostředky budou převedeny do rezervy odboru podpory řízení příspěvkových organizací, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 9.1.) Investiční transfery zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO ,00 -Rozpočtová změna 400/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí investičního příspěvku pro příspěvkovou organizaci v oblasti sociální Středisko pečovatelské služby Jeseník na akci "Nákup automobilu", prostředky budou převedeny z rezervy odboru podpory řízení příspěvkových organizací, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 9.1.) Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Investiční transfery zřízeným PO ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 8 (celkem 10)

10 -Rozpočtová změna 401/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací ve výši 2 500,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí příspěvku na provoz - mzdové náklady pro příspěvkovou organizaci v oblasti školství Střední škola zemědělská a zahradnická, Olomouc, prostředky budou převedeny z příspěvku na provoz, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 9.1.) Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO 2 500,00 -Rozpočtová změna 402/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí investičního příspěvku a účelově určeného příspěvku na provoz pro příspěvkovou organizaci v oblasti školství Střední zdravotnická škola, Hranice, na akci "Vybavení školní jídelny", prostředky budou převedeny z rezervy odboru podpory řízení příspěvkových organizací, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 9.1.) Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Investiční transfery zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 9 (celkem 10)

11 -Rozpočtová změna 403/17 paragrafy a odbory ekonomickým a podpory řízení příspěvkových organizací o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z rozpočtu odboru ekonomického na odbor podpory řízení příspěvkových organizací ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí příspěvku na úhradu prokazatelné ztráty dopravcům ve veřejné linkové dopravě pro příspěvkovou organizaci Koordinátor Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje na navýšení mezd řidičům včetně zákonných odvodů, prostředky budou čerpány z rezervy Olomouckého kraje, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 9.1.). Odbor ekonomický ORJ Ostatní neinvestiční výdaje ,00 celkem , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 404/17 paragrafy v rámci odboru dopravy a silničního hospodářství důvod: odbor dopravy a silničního hospodářství požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru dopravy a silničního hospodářství v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity pro příspěvkovou organizaci Správa silnic Olomouckého kraje na financování oprav silnic a nových investic v oblasti dopravy spolufinancovaných ze Státního fondu dopravní infrastruktury, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 3.2.). Odbor dopravy a silničního hospodářství ORJ Investiční transfery zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 10 (celkem 10)

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne 25.6.2018 -Rozpočtová změna 391/18 poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy důvod: neinvestiční dotace

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne 2.10.2017 -Rozpočtová změna 442/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne 2.6.2017 -Rozpočtová změna 214/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne 11.9.2017 -Rozpočtová změna 406/17 poskytovatel: Ministerstvo kultury důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne 18.9.2017 -Rozpočtová změna 333/17 druh rozpočtové změny: zapojení prostředků do rozpočtu důvod: odbor školství,

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/4/6/2017 a UZ/4/7/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/4/6/2017 a UZ/4/7/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/4/6/2017 a UZ/4/7/2017 ze dne 24.4.2017 -Rozpočtová změna 99/17 důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický

Více

115/18/a /18/c

115/18/a /18/c Příloha 1 Schváleno RM 26. 4. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 115/2018 - RO 126/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - Oddělení školství - ORJ 14 115/18/a 3299 5021 14 1199 3299 5021 14 1199

Více

Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let 2020 a 2021 (v tis. Kč)

Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let 2020 a 2021 (v tis. Kč) Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let a (v tis. Kč) Celková bilance rozpočtu Jihočeského kraje Celkem příjmy 17 877 051,35 18 934 017,68 z toho: Daňové příjmy 6 713 535,00 7 028 535,00

Více

Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let 2019 a 2020 (v tis. Kč)

Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let 2019 a 2020 (v tis. Kč) Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let 2019 a 2020 (v tis. Kč) Celková bilance rozpočtu Jihočeského kraje Celkem příjmy 16 667 591,87 16 210 955,30 z toho: Daňové příjmy 6 173 840,70

Více

Porovnání návrhu aktualizace s platným SRV (v celkové struktuře v tis. Kč)

Porovnání návrhu aktualizace s platným SRV (v celkové struktuře v tis. Kč) Porovnání u s platným (v celkové struktuře v tis. Kč) Celková bilance Jihočeského kraje platný SVR Celkem příjmy 12 151 679,20 13 674 930,46 15 260 039,80 13 340 758,07 16 667 591,87 16 210 955,30 z toho:

Více

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst Závazná část rozpočtu Jihočeského kraje na rok 2012 9 kjdkshfjkd 10 I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst 11 kjedjksahdfjkhdfjhdx 12 Bilanční tabulka podle odpovědných míst (v tis. Kč) Souhrnná bilance

Více

Střednědobý rozpočtový výhled Jihočeského kraje na období let 2014-2017 (v tis. Kč)

Střednědobý rozpočtový výhled Jihočeského kraje na období let 2014-2017 (v tis. Kč) Střednědobý rozpočtový výhled Jihočeského kraje na období let 2014-2017 (v tis. Kč) Celková bilance rozpočtu Jihočeského kraje Celkem příjmy 11 633 014,59 10 609 444,30 10 287 777,50 10 326 377,50 z toho:

Více

Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 71/ RO 85/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč

Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 71/ RO 85/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Schváleno RM 2. 3. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 71/2018 - RO 85/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Oddělení investic - ORJ 4 71/18/a 3314 5169 4 1217 aktivity (podíl EU 85%, ÚZ 110595113) - služby

Více

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018 NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018 (návrh rozpočtu v užším rozsahu pro úřední desku v souladu s ust. 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET tabulková a grafická část

LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET tabulková a grafická část LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET 2017 tabulková a grafická část 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 15 16 17 18 19 20 21 22 Schválený rozpočet příjmů Libereckého kraje na rok 2017 Schválený rozpočet výdajů Libereckého

Více

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 (návrh rozpočtu v užším rozsahu pro úřední desku v souladu s ust. 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních akcí

Více

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí 15 16 Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí (v tis. Kč) Souhrnná bilance rozpočet 2014 Daňové příjmy 4 096 590,00 Nedaňové příjmy 619 313,87

Více

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem 177 178 Srovnání bilance rozpočtu se SRV (v tis. Kč) Souhrnná bilance 2013 rozpočet 2013 Daňové příjmy 4 061 746,00 4 061 835,00 Nedaňové

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 16/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 17 ze dne 14.01.2015 K úpravě rozpočtu roku 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem 195 196 kraje na rok zpracoval ekonomický odbor ve spolupráci se všemi ORJ, při které koordinoval průběžné upřesňování návrhů tak, aby

Více

229/18/a /18/a

229/18/a /18/a Příloha 1 Schváleno RM 01. 10. 2018 Oddělení investic - ORJ 4 229/18/a 4216 4 1147 4216 4 1147 Výstavba chodníku v ulici Lipovská, Jeseník - dotace IROP - úprava rozpočtovaných prostředků dle skutečně

Více

35/18/a

35/18/a Schváleno RM 9. 2. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 35/2018 - RO 46/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor správní - ORJ 5 35/18/a 3399 5175 5 106 Ostatní záležitosti kultury, církví a sdělovacích prostř.

Více

Akce: Centrum společných aktivit - stavební část (ÚZ , vlastní podíl) - úprava čerpání prostředků na ÚZ ,70670

Akce: Centrum společných aktivit - stavební část (ÚZ , vlastní podíl) - úprava čerpání prostředků na ÚZ ,70670 Příloha 1 Schváleno RM 11. 9. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 195/2018 - RO 208/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 195/18/a 6402 5364 1 6310 5163 1 Oddělení investic - ORJ 4 Finanční

Více

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 464) 8. - Rozpočet Olomouckého kraje 2009 závěrečný účet

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 464) 8. - Rozpočet Olomouckého kraje 2009 závěrečný účet Důvodová zpráva Na základě ustanovení 20 odst. 2 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů, se závěrečný účet Olomouckého kraje za rok 2009 předkládá k projednání na schůzi Rady Olomouckého

Více

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 Úprava rozpočtu č. 1 Obsah: 1. Bilance rozpočtu Zlínského kraje na rok 2016 str. 3 2. Příjmy str. 4 3. Výdaje str. 5 4. Výdaje odborů a fondů str. 6 5. Fondy str. 7

Více

Zrušený odvod z výherních hracích přístrojů (ÚZ 00999) - rozpočtovaný předpoklad plnění - snížení -500,00000

Zrušený odvod z výherních hracích přístrojů (ÚZ 00999) - rozpočtovaný předpoklad plnění - snížení -500,00000 Příloha 1 Schváleno RM 3. 12. 2018 Odbor finanční - ORJ 1 274/18/a 1383 1 1381 1 Zrušený odvod z výherních hracích přístrojů (ÚZ 00999) - rozpočtovaný předpoklad plnění - snížení -500,00000 Daň z hazardních

Více

Seznam rozpočtových opatření

Seznam rozpočtových opatření Závěrečný účet Plzeňského kraje za rok 2017 Příloha č. 1 Seznam rozpočtových opatření Období Datum změny 2017 Číslo opatření Číslo usnesení Schvalovatel Částka příjem (v Kč) Částka výdaj (v Kč) Přesun

Více

Sběr a svoz komunálních odpadů - nákup služeb - částečný přesun prostředků v rámci položek -1,93600

Sběr a svoz komunálních odpadů - nákup služeb - částečný přesun prostředků v rámci položek -1,93600 Příloha 1 Schváleno RM 25. 5. 2018 Odbor životního prostředí - ORJ 6 127/18/a 3722 5169 6 Sběr a svoz komunálních odpadů - nákup služeb - částečný přesun prostředků v rámci položek -1,93600 3722 5192 6

Více

L i b e r e c k ý k r a j

L i b e r e c k ý k r a j L i b e r e c k ý k r a j Z á v ě r e č n ý ú č e t z a r o k 2 0 1 5 tabulková a grafická část 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Schválený rozpočet příjmů Libereckého kraje na

Více

Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst

Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst Pardubický kraj Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst Ing. Roman LÍNEK náměstek hejtmana pověřený zastupováním

Více

L i b e r e c k ý k r a j

L i b e r e c k ý k r a j L i b e r e c k ý k r a j Z á v ě r e č n ý ú č e t z a r o k 2 0 1 3 tabulková a grafická část 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Schválený rozpočet příjmů

Více

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2017

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2017 Hospodaření Ústeckého kraje v roce 217 Rozpočet Ústeckého kraje na rok 217 byl schválen jako schodkový v absolutní výši 14 772 13 tis. Kč, z toho kapitálové výdaje činily 1 447 747 tis. Kč. Schodek rozpočtu

Více

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 Úprava rozpočtu č. 2 Obsah: 1. Bilance rozpočtu Zlínského kraje na rok 2016 str. 3 2. Příjmy str. 4 3. Výdaje str. 5 4. Výdaje odborů a fondů str. 6 5. Fondy str. 7

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E. pro jednání zastupitelstva města dne

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E. pro jednání zastupitelstva města dne S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E pro jednání zastupitelstva města dne 28. 1. 2016 Rozpočtové opatření č. 9A) statutárního města Liberec r. 2015 - zapojení dotací Předkládá:

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 22. 2. 2018 Odbor finanční - ORJ 1 47/18 8123 1 1226 8115 1 Oddělení investic - ORJ 4 Nahrazení revolvingového úvěru na akci: Chodník Rejvízská - podíl města k dotaci - vlastními

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Ústecký kraj Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Do zasedání ZÚK Bod programu: 10.1 16. zasedání zastupitelstva konané dne 10. 12. 2018 Věc: Rozpočtová opatření Ústeckého kraje č. 15 RÚK, ZÚK/2018

Více

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Příloha 1 Schváleno RM 19. 1. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 1/2018 - RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 1/18/a 6310 5144 1 Obecné příjmy a výdaje z finančních operací -

Více

Zdrojová část rozpočtu LK 2017

Zdrojová část rozpočtu LK 2017 Zdrojová část rozpočtu LK 2017 ukazatel pol. UR 2017 I. ZR-RO č. UR 2017 II. v A/ Vlastní příjmy 1-3xxx 2 758 091,12 20 000,00 2 778 091,12 1. Daňové příjmy 1xxx 2 669 964,72 20 000,00 2 689 964,72 2.

Více

USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1.

USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1. USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 17. 9. 2018 UR/50/1/2018 Program 50. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 50. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 22. 6. 2017 Útvar tajemníka MěÚ Jeseník - ORJ 2 129/17 1014 2324 2 6171 2212 2 6171 2324 2 Pohledávky po splatnosti vymožené exekucí upravené dle skutečného plnění - faktura psí

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 21. 9. 2017 Odbor finanční - ORJ 1 204/17 1381 1 Daň z hazardních her (ÚZ 00999) - navýšení dle vývoje plnění 550,00000 6171 2324 1 204 Přijaté nekapitálové příspěvky a náhrady (převod

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních akcí

Více

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 241) 6. Rozpočet Olomouckého kraje závěrečný účet

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 241) 6. Rozpočet Olomouckého kraje závěrečný účet Důvodová zpráva 1. Na základě ustanovení 20 odst. 2 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů, se závěrečný účet Olomouckého kraje za rok 2018 předkládá k projednání na zasedání Zastupitelstvu

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno RM 29. 12. 2017 Rozpočtová opatření č. RO 332/2017 - RO 346/2017 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 332/17/a 1111 1 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci -

Více

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 17/ RO 25/2019 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 17/ RO 25/2019 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Příloha 1 Schváleno RM 28. 1. 2019 Odbor finanční - ORJ 1 17/19/c 6320 2329 1 Vratka pojistného - pojištění odpovědnosti zaměstnance za škodu způsobenou zaměstnavateli při výkonu povolání (zánik pojistné

Více

HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ZA ROK 2015

HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ZA ROK 2015 HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ZA ROK 2015 A) Celkové hospodaření příspěvkových organizací náklady výnosy hospodářský výsledek příspěvková za PO za PO hlavní doplňková za PO č. organizace celkem

Více

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2016

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2016 Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2016 Rozpočet Ústeckého kraje na rok 2016 byl schválen jako přebytkový v celkovém objemu 13 646 484 tis. Kč, z toho kapitálové výdaje 636 130 tis. Kč. Přebytek rozpočtu

Více

Srovnání návrhu rozpočtu 2013 se schváleným rozpočtem 2012. Příloha č. 3

Srovnání návrhu rozpočtu 2013 se schváleným rozpočtem 2012. Příloha č. 3 Srovnání návrhu rozpočtu se schváleným rozpočtem Příloha č. 3 Samospráva - ORJ 91 9153 - grantová a dotační politika 3399 Ostatní záležitosti kultury, církví a sdělovacích prostředků (v tis. Kč) 522 Neinvestiční

Více

6. Závazné ukazatele příspěvkových organizací

6. Závazné ukazatele příspěvkových organizací a) v oblasti školství ORJ - 19 SOŠ a SOU strojírenské a stavební, Jeseník, Dukelská 1240 Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně 458 SŠ gastronomie a farmářství, Jeseník, U Jatek 8 50,00 1 300,00

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 225 ze dne 11.04.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 718 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 718 ze dne č.j.: 743/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 718 ze dne 18.10.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 2. 11. 2017 Odbor finanční - ORJ 1 256/17 1381 1 Daň z hazardních her (ÚZ 00999) - navýšení dle vývoje plnění 800,00000 6399 5362 1 3 Ostatní finanční operace - platby daní a poplatků

Více

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY U S N E S E N Í. Rady hlavního města Prahy

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY U S N E S E N Í. Rady hlavního města Prahy Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY U S N E S E N Í Rady hlavního města Prahy číslo 2822 ze dne 13.11.2017 k návrhu na navýšení rozpočtu vlastního hlavního města Prahy v roce 2017 o neinvestiční

Více

1. Plnění rozpočtu za období Běžný rozpočet Kapitálový rozpočet Rozpočtové hospodaření dle tříd - PŘÍJMY 2009

1. Plnění rozpočtu za období Běžný rozpočet Kapitálový rozpočet Rozpočtové hospodaření dle tříd - PŘÍJMY 2009 2007 2008 2009 PŘÍJMY 5 351 289,07 6 053 854,26 8 177 146,60 VÝDAJE 961 533,44 2 642 979,33 21 798 201,74 SALDO 4 389 755,63 3 410 874,93-13 621 055,14 1.1. Běžný rozpočet 2009 PŘÍJMY 6 277 147,38 5 477

Více

Rada města České Budějovice dne č. usnesení 1073/2019

Rada města České Budějovice dne č. usnesení 1073/2019 SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 99 AŽ 112 V ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE NA ROK 2019 Rada města České Budějovice dne 19.08.2019 č. usnesení 1073/2019 Rozpočtové opatření číslo 99 Zapojení

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E. pro jednání zastupitelstva města dne

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E. pro jednání zastupitelstva města dne S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C I N F O R M A C E pro jednání zastupitelstva města dne 23. 6. 2016 Rozpočtové opatření č. 3A) statutárního města Liberec r. 2016 - zapojení dotací Předkládá:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 677 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 677 ze dne č.j.: 742/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 677 ze dne 30.10.2013 Úprava rozpočtu roku 2013 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Zápis č. 7 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 7 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 7 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 17. 4. 2018 Přítomni: Předsedkyně: Mazochová Hana, Ing. Cigánek Martin Horák Pavel, Ing. Konvičková Jana, Ing. Nepřítomni:

Více

třída skutečnost rozpočet rozpočet % SR % UR schválený upravený 1-DAŇOVÉ PŘÍJMY 1 095 954,94 1 098 800,00 1 221 710,00 99,74 89,71

třída skutečnost rozpočet rozpočet % SR % UR schválený upravený 1-DAŇOVÉ PŘÍJMY 1 095 954,94 1 098 800,00 1 221 710,00 99,74 89,71 Obec Ponědraž IČ: 00666505 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2011 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2011 Fenix 7.00.602, 2004-2012 Asseco Czech Republic, a.s. Vygenerováno: 10.5.2012 9:48:37 1. Plnění rozpočtu za období

Více

SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 179 AŽ 193

SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 179 AŽ 193 SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 179 AŽ 193 V ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE NA ROK 2017 Rada města České Budějovice dne 18.12.2017 č. usnesení 1730/2017 Rozpočtové opatření číslo 179

Více

Členění zdrojů Ústeckého kraje roku 2019

Členění zdrojů Ústeckého kraje roku 2019 Členění zdrojů Ústeckého kraje roku 2019 neinvestiční transfery 58,47% daňové příjmy 31,77% kapitálové příjmy 0,28% prostředky minulých let 0,31% investiční transfery 1,82% úvěr 2017-2021 1,21% úvěrový

Více

USNESENÍ z 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 29. 4. 2019 UR/64/1/2019 Program 64. schůze Rady Olomouckého kraje 2. s c h v a l u j e předložený program 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 9. 2016 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 5B) - Fond rozvoje a Dotační fondy statutárního města Liberec

Více

NÁVRH ROZPOČTU ÚSTECKÉHO KRAJE NA ROK 2011

NÁVRH ROZPOČTU ÚSTECKÉHO KRAJE NA ROK 2011 NÁVRH ROZPOČTU ÚSTECKÉHO KRAJE NA ROK 2011 Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2011 byl sestaven na základě platné legislativy ČR, v souladu s rozpočtovým výhledem na období 2011 2015, s Rozpočtovými

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 11/2 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Rozpočtové opatření č. 1/2016

Rozpočtové opatření č. 1/2016 Rozpočtové opatření č. 1/2016 1. Úprava rozpočtu v návaznosti na schválený státní a v návaznosti na změny ve finančních vztazích k jiným rozpočtům povinná rozpočtová opatření: - příspěvek ze státního rozpočtu

Více

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 Úprava rozpočtu č. 4 Obsah: 1. Bilance rozpočtu Zlínského kraje na rok 2016 str. 3 2. Příjmy str. 4 3. Výdaje str. 5 4. Výdaje odborů a fondů str. 6 5. Fondy str. 7

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2018

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2018 Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2018 ÚZ Název Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních

Více

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018 1019 Ostatní zemědělská a potravinářská činnost a rozvoj 20,000 20,000 5,808 29,04% 5169 Nákup ostatních služeb 20,000 20,000 5,808 29,04% 2141 Vnitřní obchod 145,000 145,000 72,716 50,15% 5021 Ostatní

Více

HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ZA ROK 2014

HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ZA ROK 2014 HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ ZA ROK 2014 A) Celkové hospodaření příspěvkových organizací náklady výnosy hospodářský výsledek příspěvková za PO za PO hlavní doplňková za PO č. organizace celkem

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 278 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 278 ze dne č.j.: 295/2017 Rozpočtové opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 278 ze dne 17.05.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské

Více

Obec Hvozdnice IČ: 45978662. ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2009 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2009 Fenix 6.81.001, 2004-2010 Asseco Czech Republic, a.s.

Obec Hvozdnice IČ: 45978662. ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2009 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2009 Fenix 6.81.001, 2004-2010 Asseco Czech Republic, a.s. Obec Hvozdnice IČ: 45978662 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2009 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2009 Fenix 6.81.001, 2004-2010 Asseco Czech Republic, a.s. 1. Plnění rozpočtu za období 2007-2009 2007 2008 2009 PŘÍJMY

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-001-001-18 ze dne 29.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření X. série Rada městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 745 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 745 ze dne č.j.: 784/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 745 ze dne 01.11.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské

Více

Běžný účet Česká spořitelna. Účet hospodářské činnosti - muzeum Účet hospodářské činnosti byt. fond

Běžný účet Česká spořitelna. Účet hospodářské činnosti - muzeum Účet hospodářské činnosti byt. fond Obec Lenora: Závěrečný účet za rok 2011. Závěrečný účet roku 2011 je předkládán obecnímu zastupitelstvu v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákonem č. 128/2000

Více

Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2019

Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2019 Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2019 Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2019 zpracuje ekonomický odbor na základě podkladů předložených jednotlivými příkazci operací takto: Běžný

Více

Porovnání výsledků dosažených v příjmové a výdajové části s rokem 2011 a 2012 je v následující tabulce:

Porovnání výsledků dosažených v příjmové a výdajové části s rokem 2011 a 2012 je v následující tabulce: II. Vlastní hlavní město Praha 1. Úvod Rozpočet vlastního hlavního města Prahy na rok 2013 byl zpracován ve vazbě na zákon č. 131/2000 Sb., o hlavním městě Praze, ve znění pozdějších předpisů, na zákon

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 21. 6. 2018 3. změna rozpočtu města na r. 2018 (RO 141/18 - RO 157/18) tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 141/18 1361 1 2 Správní poplatky za povolení VHP - navýšení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 787 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 787 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 787 ze dne 28.11.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské části Praha 3

Více

Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017

Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017 Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017 příloha č. 2 Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017 zpracuje ekonomický odbor na základě podkladů předložených jednotlivými příkazci operací

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 727 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 727 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 727 ze dne 31.10.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru územního plánování a stavebního řádu.

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru územního plánování a stavebního řádu. Rozpočtové opatření č. 21/2017 kromě změn stavů účtů státních finančních aktiv, které tvoří kapitolu OSFA 5 705,50 tis. Kč výdaje 3635 Územní plánování 5 705,50 tis. Kč Odbor územního plánování a stavebního

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem 2017 2018 Srovnání (nárůst ) Organizace UZ návrůst/snížení v Kč nárůst/snížení v % sl.2 sl.3 sl.4=sl.3-sl.2

Více

Rada města České Budějovice dne č. usnesení 660/2019

Rada města České Budějovice dne č. usnesení 660/2019 SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 48 AŽ 59 V ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE NA ROK 2019 Rada města České Budějovice dne 20.05.2019 č. usnesení 660/2019 Rozpočtové opatření číslo 48 Zapojení

Více

2012 SCHVÁLENÝ A UPRAVENÝ ROZPOČET

2012 SCHVÁLENÝ A UPRAVENÝ ROZPOČET ZÁVĚREČNÝ ÚČET Hospodaření Města Kuřim za rok 2012 SCHVÁLENÝ A UPRAVENÝ ROZPOČET 2012 Rozpočet schválený: Rozpočet Města Kuřimi pro rok 2012 byl schválen dne 24.1.2012 usnesením ZM 1018/2012. Do té doby

Více

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru sociálních věcí v souladu s Rozhodnutím o poskytnutí dotace.

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru sociálních věcí v souladu s Rozhodnutím o poskytnutí dotace. Rozpočtová opatření č. 341/2018 č. 365/2018 Schválena RJMK dne 27.08.2018 Zveřejněna od 28.08.2018 do 28.02.2019 Rozpočtové opatření č. 341/2018 1 316,2 tis. Kč výdaje 4399 Ostatní záležitosti sociálních

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 636 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 636 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 636 ze dne 25.09.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Součástí rozpočtu příjmů Olomouckého kraje jsou daňové příjmy. Ty zahrnují jak podíl na sdílených daních dle zákona č. 243/2000 Sb.

Součástí rozpočtu příjmů Olomouckého kraje jsou daňové příjmy. Ty zahrnují jak podíl na sdílených daních dle zákona č. 243/2000 Sb. Důvodová zpráva 1. Na základě ustanovení 20 odst. 2 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů, se závěrečný účet Olomouckého kraje za rok 2014 předkládá k projednání na zasedání Zastupitelstvu

Více

Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2018

Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2018 Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2018 Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2018 zpracuje ekonomický odbor na základě podkladů předložených jednotlivými příkazci operací takto: Běžný

Více

příjmy Odbor kultury, školství a sportu UZ ORG Položka Text částka Základní škola Uničov, U Stadionu ,14009

příjmy Odbor kultury, školství a sportu UZ ORG Položka Text částka Základní škola Uničov, U Stadionu ,14009 Přehled rozpočtových opatření 21. rozpočtové opatření Základní škola Uničov, U Stadionu 849 - průtoková dotace Na základě dopisu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR č. j. MŠMT-2630/2019-4 ze

Více

Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2019

Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2019 Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2019 Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2019 byl sestaven na základě platné legislativy ČR, v souladu se střednědobým výhledem rozpočtu Ústeckého kraje na období

Více

2. Plnění rozpočtu příjmů Olomouckého kraje k

2. Plnění rozpočtu příjmů Olomouckého kraje k 2. Plnění rozpočtu příjmů Olomouckého kraje k 31.12.216 Rekapitulace celkových příjmů Olomouckého kraje, které zahrnují příjmy běžné (daňové, nedaňové, kapitálové) a přijaté účelové dotace ze státního

Více

Oproti roku 2014 byly příjmy Olomouckého kraje vyšší o tis. Kč, navýšení souvisí především s nárůstem sdílených daní a přijatých dotací.

Oproti roku 2014 byly příjmy Olomouckého kraje vyšší o tis. Kč, navýšení souvisí především s nárůstem sdílených daní a přijatých dotací. Důvodová zpráva 1. Na základě ustanovení 20 odst. 2 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů, se závěrečný účet Olomouckého kraje za rok 2015 předkládá k projednání na zasedání Zastupitelstvu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 188 ze dne 27.03.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Obec Proruby IČ: 00579173 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2013 Fenix 7.30.017, 2004-2014 Asseco Solutions, a.s.

Obec Proruby IČ: 00579173 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2013 Fenix 7.30.017, 2004-2014 Asseco Solutions, a.s. Obec Proruby IČ: 00579173 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2013 Fenix 7.30.017, 2004-2014 Asseco Solutions, a.s. Vygenerováno: 10.5.2014 16:09:12 1. Plnění rozpočtu za období 2011-2013

Více

7. Závazné ukazatele příspěvkových organizací

7. Závazné ukazatele příspěvkových organizací a) v oblasti školství ORJ - 19 v tis. Kč SOŠ a SOU strojírenské a stavební, Jeseník, Dukelská 1240 Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně 458 SŠ gastronomie a farmářství, Jeseník, U Jatek 8

Více

USNESENÍ 17. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE Usnesení 237/2013 Rada města schvaluje program dnešní schůze rady města:

USNESENÍ 17. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE Usnesení 237/2013 Rada města schvaluje program dnešní schůze rady města: USNESENÍ 17. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 29.4.2013 Usnesení 237/2013 Rada města schvaluje program dnešní schůze rady města: 1. Kontrola usnesení (tajemník) 2. Rozdělení příspěvku TJ Jiskra

Více

Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok :36:13

Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok :36:13 Elektronicky podepsáno Návrh Ústeckého kraje na rok 2018 20.11.2017 10:36:13 Návrh Ústeckého kraje na rok 2018 byl sestaven na základě platné legislativy ČR, v souladu se střednědobým výhledem Ústeckého

Více

Obec Hvozdnice IČ: 45978662. ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2011 (v Kč)

Obec Hvozdnice IČ: 45978662. ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2011 (v Kč) Obec Hvozdnice IČ: 45978662 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2011 (v Kč) Vytvořeno v období 12/2011 Fenix 6.95.007, 2004-2012 Asseco Czech Republic, a.s. Vygenerováno: 16.2.2012 8:57:01 1.1. Běžný rozpočet 2011 třída

Více