Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne"

Transkript

1 Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne

2 -Rozpočtová změna 406/17 poskytovatel: Ministerstvo kultury důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnutá na základě rozhodnutí Ministerstva kultury ČR č.j.: MK 37828/2017 OMG ze dne ve výši ,- Kč na projekt "Digitalizace sbírkových předmětů včetně jejich 3D prezentace, pokračující projekt" pro Vlastivědné muzeum v Šumperku Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR ,00 celkem , Neinvestiční dotace zřízeným PO ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 407/17 poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnutá na základě dopisu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR č.j.: MŠMT-20440/ ze dne ve výši 3 726,- Kč jako 10. úprava rozpočtu přímých výdajů regionálního školství územních samosprávných celků na rok Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR 3 726,00 celkem 3 726,00 Rozpis účelové dotace zabezpečí odbor školství, sportu a kultury Kč Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 19)

3 -Rozpočtová změna 408/17 poskytovatel: Ministerstvo financí důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnutá na základě rozhodnutí Ministerstva financí ČR č.j.: MF /2017/ ze dne ve výši ,- Kč na úhradu výdajů v souvislosti s přípravami volby prezidenta v roce 2018 na činnost krajského úřadu Neinvestiční přijaté transfery z VPS SR ,00 celkem ,00 Odbor kancelář ředitele ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 409/17 poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnutá na základě rozhodnutí Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR č.j.: MSMT / ze dne v celkové výši ,- Kč na rozvojový program "Zvýšení platů nepedagogických zaměstnanců regionálního školství". Odbor školství, mládeže a tělovýchovy ORJ Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR ,00 celkem ,00 Rozpis účelové dotace zabezpečí odbor školství, sportu a kultury Kč Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 2 (celkem 19)

4 -Rozpočtová změna 410/17 poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnutá na základě avíza Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR č.j.: MŠMT-34139/ ze dne a MŠMT-34139/ ze dne v celkové výši ,40 Kč na projekty využívající zjednodušené vykazování nákladů pro příspěvkové organizace Olomouckého kraje v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR , Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR ,38 celkem , Neinvestiční dotace zřízeným PO , Neinvestiční dotace zřízeným PO ,38 celkem ,40 -Rozpočtová změna 411/17 poskytovatel: Ministerstvo zdravotnictví důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnutá na základě rozhodnutí Ministerstva zdravotnictví ČR č.j.: 12/2017/OPR/SES ze dne v celkové výši ,80 Kč na "Dotační program ke stabilizaci vybraných zdravotnických nelékařských pracovníků ve směnném provozu" na projekt "Zvýšení odměňování zdravotnických pracovníků bez dohledu pracujících ve směnném nebo nepřetržitém provozu - Olomoucký kraj" Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR ,80 celkem ,80 Odbor zdravotnictví ORJ Neinvestiční dotace zřízeným PO ,80 celkem ,80 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 3 (celkem 19)

5 Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj , Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 412/17 poskytovatel: Ministerstvo pro místní rozvoj ČR důvod: odbor strategického rozvoje kraje požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je zapojení finančních prostředků do rozpočtu Olomouckého kraje v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky byly poukázány na účet Olomouckého kraje jako neinvestiční dotace z Ministerstva pro místní rozvoj na financování projektu v oblasti regionálního rozvoje "Rozvoj regionálního partnerství v programovém období EU (podpora činnosti RSK OK)". Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR , Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR ,30 celkem , Ostatní neinvestiční výdaje ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 413/17 poskytovatel: Ministerstvo financí ČR - Národní fond důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je zapojení finančních prostředků do rozpočtu Olomouckého kraje v celkové výši ,18 Kč. Finanční prostředky byly poukázány na účet Olomouckého kraje jako investiční dotace z Ministerstva financí - Národního fondu na financování projektu v oblasti dopravy "Zvýšení přeshraniční dostupnosti Písečná - Nysa" v rámci "Programu přeshraniční spolupráce ČR - Polsko", prostředky budou přeposlámy polskému partnerovi projektu. Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 4 (celkem 19)

6 Odbor veřejných zakázek a investic ORJ Investiční převody z Národního fondu ,18 celkem ,18 Odbor veřejných zakázek a investic ORJ Investiční transfery ,18 celkem ,18 -Rozpočtová změna 414/17 důvod: odbor dopravy a silničního hospodářství požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je zapojení finančních prostředků do rozpočtu Olomouckého kraje ve výši ,54 Kč. Jedná se o zapojení finančních prostředků z revolvingového úvěru u Komerční banky, a.s., na financování projektů v oblasti dopravy "MÚK Unčovice II/449 křiž. II/366" a "II/448 Drahanovice - Olomouc" pro příspěvkovou organizaci Správa silnic Olomouckého kraje, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 14.2.). položka částka v Kč Krátkodobé přijaté půjčené prostředky ,54 celkem ,54 Odbor dopravy a silničního hospodářství ORJ Investiční transfery zřízeným PO ,54 celkem ,54 -Rozpočtová změna 415/17 důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je zapojení finančních prostředků do rozpočtu Olomouckého kraje v celkové výši ,- Kč. Jedná se o zapojení finančních prostředků z revolvingového úvěru u Komerční banky, a.s., na financování projektů v oblasti kultury "Muzeum Komenského v Přerově - záchrana a zpřístupnění paláce na hradě Helfštýn" a "Realizace depozitáře pro Vědeckou knihovnu v Olomouci", materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 14.2.). Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 5 (celkem 19)

7 položka částka v Kč Krátkodobé přijaté půjčené prostředky ,00 celkem ,00 Odbor veřejných zakázek a investic ORJ Investiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 416/17 druh rozpočtové změny: snížení prostředků rozpočtu důvod: odbor školství, sportu a kultury požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je snížení neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnuté na základě rozhodnutí Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR č.j.: MSMT /2017 ze dne v celkové výši ,- Kč na rozvojový program "Financování asistentů pedagoga pro děti, žáky a studenty se zdravotním postižením a pro děti, žáky a studenty se sociálním znevýhodněním na období leden - srpen modul A", nevyčerpané prostředky v celkové výši ,- Kč budou vráceny na účet Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR ,00 celkem , Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 6 (celkem 19)

8 -Rozpočtová změna 417/17 paragrafy a odbory ekonomickým a dopravy a silničního hospodářství důvod: odbor dopravy a silničního hospodářství požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor dopravy a silničního hospodářství ve výši ,16 Kč. Finanční prostředky budou použity na kofinancování projektu v oblasti dopravy "MÚK Unčovice II/449 křiž. II/366" pro příspěvkovou organizaci Správa silnic Olomouckého kraje a budou hrazeny z rezervy na investice Olomouckého kraje Ostatní neinvestiční výdaje ,16 celkem ,16 Odbor dopravy a silničního hospodářství ORJ Investiční transfery zřízeným PO ,16 celkem ,16 -Rozpočtová změna 418/17 paragrafy a odbory ekonomickým a veřejných zakázek a investic důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor veřejných zakázek a investic v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na kofinancování projektů v oblasti kultury "Muzeum Komenského v Přerově - záchrana a zpřístupnění paláce na hradě Helfštýn", "Realizace depozitáře pro Vědeckou knihovnu v Olomouci" a "Muzeum Komenského v Přerově - rekonstrukce budovy", a budou hrazeny z rezervy na investice Olomouckého kraje Ostatní neinvestiční výdaje ,00 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 7 (celkem 19)

9 Odbor veřejných zakázek a investic ORJ Investiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 419/17 paragrafy a odbory zastupitelé a kancelář ředitele důvod: odbor kancelář ředitele požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru kancelář ředitele na odbor zastupitelé ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na zabezpečení on-line přenosu zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje. Odbor kancelář ředitele ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 Zastupitelé ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 420/17 paragrafy a odbory ekonomickým a tajemníka hejtmana důvod: odbor tajemníka hejtmana požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor tajemníka hejtmana ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí individuální dotace v oblasti cestovního ruchu pro TV Metuje s. r. o. na základě usnesení Rady Olomouckého kraje č. UR/21/7/2017 ze dne , prostředky budou čerpány z rezervy Olomouckého kraje na individuální dotace Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 8 (celkem 19)

10 Odbor tajemníka hejtmana ORJ Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 421/17 paragrafy a odbory ekonomickým a strategického rozvoje kraje důvod: odbor strategického rozvoje kraje požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor strategického rozvoje kraje v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí individuálních dotací v oblasti památkové péče na základě usnesení Rady Olomouckého kraje č. UR/21/35/2017 ze dne , prostředky budou čerpány z rezervy Olomouckého kraje na individuální dotace Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem ,00 Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Investiční transfery ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 422/17 paragrafy a odbory ekonomickým a životního prostředí a zemědělství důvod: odbor životního prostředí a zemědělství požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor životního prostředí a zemědělství v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí individuálních dotací v oblasti životního prostředí a zemědělství na základě usnesení Rady Olomouckého kraje č. UR/20/25/2017 ze dne , prostředky čerpány z rezervy Olomouckého kraje na individuální dotace. Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 9 (celkem 19)

11 Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem ,00 Odbor životního prostředí a zemědělství ORJ Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 423/17 paragrafy a odbory ekonomickým a školství, sportu a kultury důvod: odbor školství, sportu a kultury požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor školství, sportu a kultury v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí individuálních dotací v oblasti školství, sportu a kultury, na základě usnesení Rady Olomouckého kraje č. UR/21/44/2017 a UR/21/49/2017 ze dne , prostředky budou čerpány z rezervy Olomouckého kraje na individuální dotace Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,00 celkem , Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery obyvatelstvu , Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery obyvatelstvu , Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery obyvatelstvu , Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery obyvatelstvu , Investiční transfery , Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Investiční transfery ,00 celkem ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 10 (celkem 19)

12 -Rozpočtová změna 424/17 paragrafy a odbory ekonomickým a dopravy a silničního hospodářství důvod: odbor dopravy a silničního hospodářství požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z odboru ekonomického na odbor dopravy a silničního hospodářství ve výši ,28 Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí individuální dotace v oblasti dopravy pro město Uničov, materiál je součástí programu jednání Zastupitelstva Olomouckého kraje dne (bod 7.), prostředky budou čerpány z rezervy Olomouckého kraje na individuální dotace Neinvestiční transfery soukromopr. subj ,28 celkem ,28 Odbor dopravy a silničního hospodářství ORJ Investiční transfery ,28 celkem ,28 -Rozpočtová změna 425/17 paragrafy v rámci odboru kancelář ředitele důvod: odbor kancelář ředitele požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru kancelář ředitele v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí individuálních dotací v oblasti krizového řízení, materiál je součástí programu jednání Zastupitelstva Olomouckého kraje dne (bod 51. a 52.). Odbor kancelář ředitele ORJ Ostatní neinvestiční výdaje , Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj , Investiční transfery ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 11 (celkem 19)

13 -Rozpočtová změna 426/17 paragrafy v rámci odboru životního prostředí a zemědělství důvod: odbor životního prostředí a zemědělství požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru životního prostředí a zemědělství v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí dotací v rámci "Programu na podporu lesních ekosystémů 2017" na základě usnesení Rady Olomouckého kraje č. UR/21/28/2017 ze dne Odbor životního prostředí a zemědělství ORJ Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery soukromopr. subj , Neinvestiční transfery obyvatelstvu ,00 -Rozpočtová změna 427/17 paragrafy v rámci odboru školství, sportu a kultury důvod: odbor školství, sportu a kultury požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru školství, sportu a kultury ve výši 2 600,- Kč. Finanční prostředky budou použity na úhradu pokuty za nedodržení zákonem stanovené lhůty pro zápis podpor malého rozsahu do centrálního registru podpor malého rozsahu Neinvestiční nákupy a související výdaje , Neinvestiční transfery veřejnopráv. subj ,00 -Rozpočtová změna 428/17 paragrafy v rámci odboru veřejných zakázek a investic důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru veřejných zakázek a investic v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na financování projektu v oblasti školství "Střední průmyslová škola stavební, Lipník nad Bečvou - Elektroinstalace". Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 12 (celkem 19)

14 Odbor veřejných zakázek a investic ORJ - 17 ÚZ Neinvestiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje ,00 -Rozpočtová změna 429/17 paragrafy v rámci odboru veřejných zakázek a investic důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru veřejných zakázek a investic v celkové výši ,62 Kč. Finanční prostředky budou použity na financování výdajů projektu v oblasti sociální "Domov u Třebůvky Loštice - rekonstrukce bytových jader". Odbor veřejných zakázek a investic ORJ - 17 ÚZ Investiční nákupy a související výdaje , Neinvestiční nákupy a související výdaje ,62 -Rozpočtová změna 430/17 paragrafy v rámci odboru strategického rozvoje kraje důvod: odbor strategického rozvoje kraje požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru strategického rozvoje kraje v celkové výši 3 000,- Kč. Finanční prostředky budou použity na financování výdajů projektu v oblasti školství "Pořízení vybavení pro odborné učebny - modernizace CNC zařízení a 3D zařízení včetně SW, rekonstrukce nové učebny programovatelných automatů, modernizace konektivity školy ve vazbě na odborné předměty (Střední průmyslová škola elektrotechnická, Mohelnice, Ge. Svobody 2)". Odbor strategického rozvoje kraje ORJ Investiční nákupy a související výdaje , Neinvestiční nákupy a související výdaje 3 000,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 13 (celkem 19)

15 -Rozpočtová změna 431/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací důvod: odbor podpory řízení příspěvkových organizací požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí investičního příspěvku pro příspěvkovou organizaci v oblasti školství Střední zdravotnická škola, Hranice, na akci "Rozvody počítačových sítí a internetu", na základě usnesení Rady Olomouckého kraje č. UR/20/37/2017 ze dne Odbor podpory řízení příspěvkových organizací ORJ Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Investiční transfery zřízeným PO ,00 -Rozpočtová změna 432/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací důvod: odbor podpory řízení příspěvkových organizací požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací v celkové výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí příspěvků na provoz pro příspěvkové organizace v oblasti školství, prostředky budou převedeny z rezervy odboru podpory řízení příspěvkových organizací, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 7.1.). Odbor podpory řízení příspěvkových organizací ORJ Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 14 (celkem 19)

16 -Rozpočtová změna 433/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací důvod: odbor podpory řízení příspěvkových organizací požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí účelově určeného příspěvku na provoz pro příspěvkovou organizaci v oblasti sociální Domov seniorů POHODA Chválkovice, na "Vybavení 12 pokojů a provozních místností", materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 7.1.). Odbor podpory řízení příspěvkových organizací ORJ Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO ,00 -Rozpočtová změna 434/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací důvod: odbor podpory řízení příspěvkových organizací požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí účelově určeného příspěvku na provoz pro příspěvkovou organizaci v oblasti školství Střední zdravotnická škola, Hranice, na uhrazení nákladů za stěhování vybavení tříd z Přerova do Hranic, prostředky budou převedeny z rezervy odboru podpory řízení příspěvkových organizací, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 7.1.). Odbor podpory řízení příspěvkových organizací ORJ Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Neinvestiční příspěvky zřízeným PO ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 15 (celkem 19)

17 -Rozpočtová změna 435/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací důvod: odbor podpory řízení příspěvkových organizací požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí investičního příspěvku pro příspěvkovou organizaci v oblasti školství Střední zdravotnická škola, Hranice, na akci "Evidenční technika do školní jídelny", prostředky budou převedeny z rezervy odboru podpory řízení příspěvkových organizací, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 7.1.). Odbor podpory řízení příspěvkových organizací ORJ Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Investiční transfery zřízeným PO ,00 -Rozpočtová změna 436/17 paragrafy v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací důvod: odbor podpory řízení příspěvkových organizací požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru podpory řízení příspěvkových organizací ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí investičního příspěvku pro příspěvkovou organizaci v oblasti sociální Domov Na zámečku Rokytnice na akci "Realizace zastřešení zpevněné plochy - skladovací přístřešek", prostředky budou převedeny z rezervy odboru podpory řízení příspěvkových organizací, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 7.1.). Odbor podpory řízení příspěvkových organizací ORJ Neinvestiční příspěvky zřízeným PO , Investiční transfery zřízeným PO ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 16 (celkem 19)

18 -Rozpočtová změna 437/17 paragrafy a odbory ekonomickým a podpory řízení příspěvkových organizací důvod: odbor podpory řízení příspěvkových organizací požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je převedení finančních prostředků z rozpočtu odboru ekonomického na odbor podpory řízení příspěvkových organizací ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na úhradu schválených dodatků k pojistným smlouvám s Českou pojišťovnou a. s., na období říjen a listopad 2017 na základě usnesení Rady Olomouckého kraje č. UR/21/12/2017 ze dne Ostatní neinvestiční výdaje ,00 celkem ,00 Odbor podpory řízení příspěvkových organizací ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje ,00 celkem ,00 -Rozpočtová změna 438/17 paragrafy v rámci odboru veřejných zakázek a investic důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru veřejných zakázek a investic v celkové výši ,60 Kč. Finanční prostředky budou použity na financování projektu v oblasti školství "Obchodní akademie, Prostějov, Palackého 18 - Počítačová síť". Odbor veřejných zakázek a investic ORJ - 17 ÚZ Investiční nákupy a související výdaje , Neinvestiční nákupy a související výdaje , Investiční nákupy a související výdaje ,40 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 17 (celkem 19)

19 -Rozpočtová změna 439/17 poskytovatel: Ministerstvo financí důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnutá na základě rozhodnutí Ministerstva financí ČR č.j.: MF-24084/2017/ ze dne ve výši ,96 Kč na úhradu doložených nákladů spojených s činností uvedenou v 45 odst. 1 zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví za II. čtvrtletí 2017 (náklady spojené s preventivními opatřeními zabraňujícími vzniku, rozvoji a šíření onemocnění tuberkulózou) Neinvestiční přijaté transfery z VPS SR ,96 celkem ,96 Odbor zdravotnictví ORJ Neinvestiční nákupy a související výdaje ,96 celkem ,96 -Rozpočtová změna 440/17 poskytovatel: Ministerstvo práce a sociálních věcí důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR na rok 2017 poskytnutá na základě avíza Ministerstva práce a sociálních věcí ČR ze dne ve výši ,76 Kč na projekt "Pomoz mi, ať to zvládnu sám" pro příspěvkovou organizaci Domov Štíty - Jedlí v rámci Operačního programu Zaměstnanost Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR , Ostatní neinv. přijaté transfery ze SR ,24 celkem ,76 Odbor sociálních věcí ORJ Neinvestiční transfery zřízeným PO , Neinvestiční transfery zřízeným PO ,24 celkem ,76 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 18 (celkem 19)

20 -Rozpočtová změna 441/17 paragrafy v rámci odboru kancelář ředitele důvod: odbor kancelář ředitele požádal ekonomický odbor dne o provedení rozpočtové změny. Důvodem navrhované změny je přesun finančních prostředků v rámci odboru kancelář ředitele ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou použity na poskytnutí finančního daru pro paní Darinu Nešporovou z rezervy pro krizové řízení, materiál je součástí programu jednání Rady Olomouckého kraje dne (bod 12.3.). Odbor kancelář ředitele ORJ Ostatní neinvestiční výdaje , Neinvestiční transfery obyvatelstvu ,00 Rozpočtová opatření schválená Radou Olomouckého kraje Strana 19 (celkem 19)

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne 2.6.2017 -Rozpočtová změna 214/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne 2.10.2017 -Rozpočtová změna 442/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne 25.6.2018 -Rozpočtová změna 391/18 poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy důvod: neinvestiční dotace

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne 28.8.2017 -Rozpočtová změna 386/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne 18.9.2017 -Rozpočtová změna 333/17 druh rozpočtové změny: zapojení prostředků do rozpočtu důvod: odbor školství,

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/4/6/2017 a UZ/4/7/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/4/6/2017 a UZ/4/7/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/4/6/2017 a UZ/4/7/2017 ze dne 24.4.2017 -Rozpočtová změna 99/17 důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický

Více

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst Závazná část rozpočtu Jihočeského kraje na rok 2012 9 kjdkshfjkd 10 I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst 11 kjedjksahdfjkhdfjhdx 12 Bilanční tabulka podle odpovědných míst (v tis. Kč) Souhrnná bilance

Více

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem 177 178 Srovnání bilance rozpočtu se SRV (v tis. Kč) Souhrnná bilance 2013 rozpočet 2013 Daňové příjmy 4 061 746,00 4 061 835,00 Nedaňové

Více

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem 195 196 kraje na rok zpracoval ekonomický odbor ve spolupráci se všemi ORJ, při které koordinoval průběžné upřesňování návrhů tak, aby

Více

L i b e r e c k ý k r a j

L i b e r e c k ý k r a j L i b e r e c k ý k r a j Z á v ě r e č n ý ú č e t z a r o k 2 0 1 3 tabulková a grafická část 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Schválený rozpočet příjmů

Více

10. Projekt "Modernizace silniční sítě v majetku Olomoucké Financováno z úvěru Evropské investiční banky ( tis.kč)

10. Projekt Modernizace silniční sítě v majetku Olomoucké Financováno z úvěru Evropské investiční banky ( tis.kč) 10. Projekt "Modernizace silniční sítě v majetku Olomoucké Financováno z úvěru Evropské investiční banky (900 000 tis.kč) Oblast dopravy 1) akce zajišťované odborem ekonomickým - oddělení přípravy a realizace

Více

L i b e r e c k ý k r a j

L i b e r e c k ý k r a j L i b e r e c k ý k r a j Z á v ě r e č n ý ú č e t z a r o k 2 0 1 5 tabulková a grafická část 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Schválený rozpočet příjmů Libereckého kraje na

Více

Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let 2020 a 2021 (v tis. Kč)

Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let 2020 a 2021 (v tis. Kč) Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let a (v tis. Kč) Celková bilance rozpočtu Jihočeského kraje Celkem příjmy 17 877 051,35 18 934 017,68 z toho: Daňové příjmy 6 713 535,00 7 028 535,00

Více

poskytnuto k použito k Podpora koordinátorů romských poradců , ,09 0, ,91 použito k

poskytnuto k použito k Podpora koordinátorů romských poradců , ,09 0, ,91 použito k 16. Vyúčtování finančních vztahů ke státnímu rozpočtu za rok 2009 Finanční vypořádání s Úřadem vlády Podpora koordinátorů romských poradců 04001 400 00 384 039,09 15 960,91 Celkem 400 00 384 039,09 15

Více

Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let 2019 a 2020 (v tis. Kč)

Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let 2019 a 2020 (v tis. Kč) Střednědobý výhled rozpočtu Jihočeského kraje na období let 2019 a 2020 (v tis. Kč) Celková bilance rozpočtu Jihočeského kraje Celkem příjmy 16 667 591,87 16 210 955,30 z toho: Daňové příjmy 6 173 840,70

Více

LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET tabulková a grafická část

LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET tabulková a grafická část LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET 2017 tabulková a grafická část 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 15 16 17 18 19 20 21 22 Schválený rozpočet příjmů Libereckého kraje na rok 2017 Schválený rozpočet výdajů Libereckého

Více

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí 15 16 Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí (v tis. Kč) Souhrnná bilance rozpočet 2014 Daňové příjmy 4 096 590,00 Nedaňové příjmy 619 313,87

Více

Střednědobý rozpočtový výhled Jihočeského kraje na období let 2014-2017 (v tis. Kč)

Střednědobý rozpočtový výhled Jihočeského kraje na období let 2014-2017 (v tis. Kč) Střednědobý rozpočtový výhled Jihočeského kraje na období let 2014-2017 (v tis. Kč) Celková bilance rozpočtu Jihočeského kraje Celkem příjmy 11 633 014,59 10 609 444,30 10 287 777,50 10 326 377,50 z toho:

Více

Porovnání návrhu aktualizace s platným SRV (v celkové struktuře v tis. Kč)

Porovnání návrhu aktualizace s platným SRV (v celkové struktuře v tis. Kč) Porovnání u s platným (v celkové struktuře v tis. Kč) Celková bilance Jihočeského kraje platný SVR Celkem příjmy 12 151 679,20 13 674 930,46 15 260 039,80 13 340 758,07 16 667 591,87 16 210 955,30 z toho:

Více

115/18/a /18/c

115/18/a /18/c Příloha 1 Schváleno RM 26. 4. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 115/2018 - RO 126/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - Oddělení školství - ORJ 14 115/18/a 3299 5021 14 1199 3299 5021 14 1199

Více

PŘÍJMY návrh rozpočtu na rok VÝDAJE návrh rozpočtu na rok 2016

PŘÍJMY návrh rozpočtu na rok VÝDAJE návrh rozpočtu na rok 2016 MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA DAČIC PŘÍJMY návrh rozpočtu Daňové příjmy 109.270,00 tis. Kč Nedaňové příjmy 13.004,50 tis. Kč Kapitálové příjmy 14.098,90 tis. Kč Přijaté

Více

Srovnání návrhu rozpočtu 2013 se schváleným rozpočtem 2012. Příloha č. 3

Srovnání návrhu rozpočtu 2013 se schváleným rozpočtem 2012. Příloha č. 3 Srovnání návrhu rozpočtu se schváleným rozpočtem Příloha č. 3 Samospráva - ORJ 91 9153 - grantová a dotační politika 3399 Ostatní záležitosti kultury, církví a sdělovacích prostředků (v tis. Kč) 522 Neinvestiční

Více

USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1.

USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1. USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 17. 9. 2018 UR/50/1/2018 Program 50. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 50. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst

Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst Pardubický kraj Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst Ing. Roman LÍNEK náměstek hejtmana pověřený zastupováním

Více

Rozpočtové opatření č. 1/2016

Rozpočtové opatření č. 1/2016 Rozpočtové opatření č. 1/2016 1. Úprava rozpočtu v návaznosti na schválený státní a v návaznosti na změny ve finančních vztazích k jiným rozpočtům povinná rozpočtová opatření: - příspěvek ze státního rozpočtu

Více

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 Úprava rozpočtu č. 1 Obsah: 1. Bilance rozpočtu Zlínského kraje na rok 2016 str. 3 2. Příjmy str. 4 3. Výdaje str. 5 4. Výdaje odborů a fondů str. 6 5. Fondy str. 7

Více

Jednání Zastupitelstva města Mimoň dne

Jednání Zastupitelstva města Mimoň dne Jednání Zastupitelstva města Mimoň dne 07.09.2017 Z17/107 Změna rozpočtu č. 17 Chodník Sídliště Pod Ralskem Zastupitelstvo města Mimoň schvaluje změnu rozpočtu č. 17 zvýšení kapitálových na zakázku Chodník

Více

SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 179 AŽ 193

SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 179 AŽ 193 SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 179 AŽ 193 V ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE NA ROK 2017 Rada města České Budějovice dne 18.12.2017 č. usnesení 1730/2017 Rozpočtové opatření číslo 179

Více

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 (návrh rozpočtu v užším rozsahu pro úřední desku v souladu s ust. 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

229/18/a /18/a

229/18/a /18/a Příloha 1 Schváleno RM 01. 10. 2018 Oddělení investic - ORJ 4 229/18/a 4216 4 1147 4216 4 1147 Výstavba chodníku v ulici Lipovská, Jeseník - dotace IROP - úprava rozpočtovaných prostředků dle skutečně

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2012 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018 NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018 (návrh rozpočtu v užším rozsahu pro úřední desku v souladu s ust. 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Příloha 1 Schváleno RM 19. 1. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 1/2018 - RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 1/18/a 6310 5144 1 Obecné příjmy a výdaje z finančních operací -

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Ústecký kraj Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Do zasedání ZÚK Bod programu: 10.1 16. zasedání zastupitelstva konané dne 10. 12. 2018 Věc: Rozpočtová opatření Ústeckého kraje č. 15 RÚK, ZÚK/2018

Více

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2017

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2017 Hospodaření Ústeckého kraje v roce 217 Rozpočet Ústeckého kraje na rok 217 byl schválen jako schodkový v absolutní výši 14 772 13 tis. Kč, z toho kapitálové výdaje činily 1 447 747 tis. Kč. Schodek rozpočtu

Více

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 Úprava rozpočtu č. 2 Obsah: 1. Bilance rozpočtu Zlínského kraje na rok 2016 str. 3 2. Příjmy str. 4 3. Výdaje str. 5 4. Výdaje odborů a fondů str. 6 5. Fondy str. 7

Více

Seznam rozpočtových opatření

Seznam rozpočtových opatření Závěrečný účet Plzeňského kraje za rok 2017 Příloha č. 1 Seznam rozpočtových opatření Období Datum změny 2017 Číslo opatření Číslo usnesení Schvalovatel Částka příjem (v Kč) Částka výdaj (v Kč) Přesun

Více

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru územního plánování a stavebního řádu.

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru územního plánování a stavebního řádu. Rozpočtové opatření č. 21/2017 kromě změn stavů účtů státních finančních aktiv, které tvoří kapitolu OSFA 5 705,50 tis. Kč výdaje 3635 Územní plánování 5 705,50 tis. Kč Odbor územního plánování a stavebního

Více

Zrušený odvod z výherních hracích přístrojů (ÚZ 00999) - rozpočtovaný předpoklad plnění - snížení -500,00000

Zrušený odvod z výherních hracích přístrojů (ÚZ 00999) - rozpočtovaný předpoklad plnění - snížení -500,00000 Příloha 1 Schváleno RM 3. 12. 2018 Odbor finanční - ORJ 1 274/18/a 1383 1 1381 1 Zrušený odvod z výherních hracích přístrojů (ÚZ 00999) - rozpočtovaný předpoklad plnění - snížení -500,00000 Daň z hazardních

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 225 ze dne 11.04.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-189-022-18 ze dne 5.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření IX. série Rada městské

Více

příjmy Odbor kultury, školství a sportu UZ ORG Položka Text částka Základní škola Uničov, U Stadionu ,14009

příjmy Odbor kultury, školství a sportu UZ ORG Položka Text částka Základní škola Uničov, U Stadionu ,14009 Přehled rozpočtových opatření 21. rozpočtové opatření Základní škola Uničov, U Stadionu 849 - průtoková dotace Na základě dopisu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR č. j. MŠMT-2630/2019-4 ze

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 16/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 17 ze dne 14.01.2015 K úpravě rozpočtu roku 2014 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních akcí

Více

Obec Hvozdnice IČ: 45978662. ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2009 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2009 Fenix 6.81.001, 2004-2010 Asseco Czech Republic, a.s.

Obec Hvozdnice IČ: 45978662. ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2009 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2009 Fenix 6.81.001, 2004-2010 Asseco Czech Republic, a.s. Obec Hvozdnice IČ: 45978662 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2009 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2009 Fenix 6.81.001, 2004-2010 Asseco Czech Republic, a.s. 1. Plnění rozpočtu za období 2007-2009 2007 2008 2009 PŘÍJMY

Více

Jihočeský kraj - Krajský úřad. Schválená rozpočtová opatření Jihočeského kraje k

Jihočeský kraj - Krajský úřad. Schválená rozpočtová opatření Jihočeského kraje k Jihočeský kraj - Krajský úřad V Českých Budějovicích dne 14. 6. 2019 Schválená rozpočtová opatření Jihočeského kraje k 13. 6. 2019 Důvod zveřejnění: zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Ústecký kraj Zasedání

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne č.j.: 237/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 225 ze dne 19.04.2017 Úprava rozpočtu roku 2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

USNESENÍ z 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 19. 12. 2016 UR/4/1/2016 Program 4. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 19.

Více

Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016

Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016 Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016 Obec Lhota, IČ 00636347, podle 17, odst. 6, zákona č. 250/2000 sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 176 ze dne Rozpočtová opatření v roce I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 176 ze dne Rozpočtová opatření v roce I. Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 176 ze dne 12.03.2018 Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. s rozpočtovými opatřeními městské části Praha

Více

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018

Přehled rozpočtového hospodaření MČ Brno-Líšeň za rok 2018 1019 Ostatní zemědělská a potravinářská činnost a rozvoj 20,000 20,000 5,808 29,04% 5169 Nákup ostatních služeb 20,000 20,000 5,808 29,04% 2141 Vnitřní obchod 145,000 145,000 72,716 50,15% 5021 Ostatní

Více

ODBOR EKONOMICKÝ ,64 Daň z příjmů Ústeckého kraje

ODBOR EKONOMICKÝ ,64 Daň z příjmů Ústeckého kraje ODBOR EKONOMICKÝ Příjmy v tis. Kč v % Druhové třídění Název Návrh rozpočtu 2017 rozpočet rozpočtu na a schváleného rok 2017 Daň z příjmů ze závislé činnosti 963 510 1 053 000 109,29 Daň z příjmů ze samostatné

Více

ODBOR EKONOMICKÝ ,21 Daň z příjmů právnických osob ,88 Daň z příjmů Ústeckého kraje

ODBOR EKONOMICKÝ ,21 Daň z příjmů právnických osob ,88 Daň z příjmů Ústeckého kraje ODBOR EKONOMICKÝ Příjmy v tis. Kč v % Druhové třídění Návrh rozpočtu 2018 rozpočet rozpočtu na a schváleného 2017 rok 2018 Daň z příjmů placená plátci 1 053 000 1 195 848 113,57 Daň z příjmů placená poplatníky

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-001-001-18 ze dne 29.11.2018 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2018 - rozpočtová opatření X. série Rada městské

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních akcí

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 718 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 718 ze dne č.j.: 743/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 718 ze dne 18.10.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské

Více

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 Úprava rozpočtu č. 4 Obsah: 1. Bilance rozpočtu Zlínského kraje na rok 2016 str. 3 2. Příjmy str. 4 3. Výdaje str. 5 4. Výdaje odborů a fondů str. 6 5. Fondy str. 7

Více

Obec Staňkovice IČ: 00236446. ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2012 (v Kč)

Obec Staňkovice IČ: 00236446. ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2012 (v Kč) Obec Staňkovice IČ: 00236446 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2012 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2012 - stavy po uzavření roku v prosinci 2013 Fenix 7.20.008, 2004-2013 Asseco Czech Republic, a.s. Vygenerováno: 26.3.2013

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 188 ze dne 27.03.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Finanční výbor Zastupitelstva Olomouckého kraje

Finanční výbor Zastupitelstva Olomouckého kraje Finanční výbor Zastupitelstva Olomouckého kraje si Vás dovoluje pozvat na své zasedání, které se uskuteční v úterý 11. prosince 2018 v 13:00 hodin ve videokonferenční zasedací místnosti č. 223, 2. NP budovy

Více

U S N E S E N Í. Ing. Oto Potluka. p. Vraný Jiří

U S N E S E N Í. Ing. Oto Potluka. p. Vraný Jiří U S N E S E N Í Z 26. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 9.8.2010 Zastupitelstvo MČ návrhovou komise ve složení ověřovatele zápisu z dnešního zastupitelstva: s následujícím programem:

Více

Návrh. Běžný účet Česká spořitelna. Účet hospodářské činnosti - muzeum Účet hospodářské činnosti byt. fond

Návrh. Běžný účet Česká spořitelna. Účet hospodářské činnosti - muzeum Účet hospodářské činnosti byt. fond Návrh Obec Lenora: Závěrečný účet za rok 2018. Závěrečný účet roku 2018 je předkládán obecnímu zastupitelstvu v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákonem

Více

Členění zdrojů Ústeckého kraje roku 2019

Členění zdrojů Ústeckého kraje roku 2019 Členění zdrojů Ústeckého kraje roku 2019 neinvestiční transfery 58,47% daňové příjmy 31,77% kapitálové příjmy 0,28% prostředky minulých let 0,31% investiční transfery 1,82% úvěr 2017-2021 1,21% úvěrový

Více

org Paragraf Položka Popis Rozpočet na rok 2012 ~.,.;<.,f.'~

org Paragraf Položka Popis Rozpočet na rok 2012 ~.,.;<.,f.'~ ~ ~... - ~- ---- - - '" --. ~~.- - I - - Město Kouřim, IČ 00235482, DIČ CZ00235482 Rozpočet je vytvořen jako přebytkový rozpočet. Vyšší příjmy budou použity na úhradu splátek úvěrů z minulých let. org

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 b) Dotační programy / tituly v tis.kč

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 b) Dotační programy / tituly v tis.kč 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 b) Dotační programy / tituly Odbor UZ ORJ 1 2 3 4 5 6=5/4 Odbor strategického rozvoje kraje 8 21 600 36 325 168,17 Program na podporu podnikání 2018 900 675 75,00

Více

NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017

NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017 NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017 Obec Lhota, IČ 00636347, podle 17, odst. 6, zákona č. 250/2000 sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Ústecký kraj Zasedání

Více

ROZPOČTOVÉHO PROVIZORIA MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2019

ROZPOČTOVÉHO PROVIZORIA MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2019 M ě s t o J i ř í k o v NÁVRH ROZPOČTOVÉHO PROVIZORIA MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2019 Stanovení pravidel rozpočtového provizoria k zajištění plynulosti hospodaření na úrovni vlastní a na úrovni zřízených příspěvkových

Více

1. Plnění rozpočtu za období Běžný rozpočet Kapitálový rozpočet Rozpočtové hospodaření dle tříd - PŘÍJMY 2009

1. Plnění rozpočtu za období Běžný rozpočet Kapitálový rozpočet Rozpočtové hospodaření dle tříd - PŘÍJMY 2009 2007 2008 2009 PŘÍJMY 5 351 289,07 6 053 854,26 8 177 146,60 VÝDAJE 961 533,44 2 642 979,33 21 798 201,74 SALDO 4 389 755,63 3 410 874,93-13 621 055,14 1.1. Běžný rozpočet 2009 PŘÍJMY 6 277 147,38 5 477

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 727 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 727 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 727 ze dne 31.10.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Rozpočtové opatření č. 1/2019

Rozpočtové opatření č. 1/2019 Č.j.: MěÚ/2770/2019/FO MĚSTO ČÁSLAV NÁMĚSTÍ JANA ŽIŽKY Z TROCNOVA 1 286 01 ČÁSLAV Rozpočtové opatření č. 1/2019 1. Úprava rozpočtu v návaznosti na schválený státní a v návaznosti na změny ve finančních

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2013 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

USNESENÍ z 45. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 45. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 45. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 25. 6. 2018 UR/45/1/2018 Program 45. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 45. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017

Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017 Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017 příloha č. 2 Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017 zpracuje ekonomický odbor na základě podkladů předložených jednotlivými příkazci operací

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 211 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 211 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 211 ze dne 10.04.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Zápis č. 7 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 7 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 7 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 17. 4. 2018 Přítomni: Předsedkyně: Mazochová Hana, Ing. Cigánek Martin Horák Pavel, Ing. Konvičková Jana, Ing. Nepřítomni:

Více

Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 71/ RO 85/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč

Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 71/ RO 85/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Schváleno RM 2. 3. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 71/2018 - RO 85/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Oddělení investic - ORJ 4 71/18/a 3314 5169 4 1217 aktivity (podíl EU 85%, ÚZ 110595113) - služby

Více

třída skutečnost rozpočet rozpočet % SR % UR schválený upravený 1-DAŇOVÉ PŘÍJMY 1 095 954,94 1 098 800,00 1 221 710,00 99,74 89,71

třída skutečnost rozpočet rozpočet % SR % UR schválený upravený 1-DAŇOVÉ PŘÍJMY 1 095 954,94 1 098 800,00 1 221 710,00 99,74 89,71 Obec Ponědraž IČ: 00666505 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2011 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2011 Fenix 7.00.602, 2004-2012 Asseco Czech Republic, a.s. Vygenerováno: 10.5.2012 9:48:37 1. Plnění rozpočtu za období

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části č. 139 ze dne Změna objemu rozpočtu roku 2017 s o u h l a s í II. d o p o r u č u j e

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části č. 139 ze dne Změna objemu rozpočtu roku 2017 s o u h l a s í II. d o p o r u č u j e č.j.: 143/2017 Změna objemu rozpočtu roku 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 139 ze dne 13.03.2017 Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. se změnou objemu rozpočtu městské

Více

Návrh Rozpočtové opatření č. ZZK/0012/2017

Návrh Rozpočtové opatření č. ZZK/0012/2017 Návrh Rozpočtové opatření č. ZZK/0012/2017 rozpočtový doklad č. KUZLP00YJUUQ název RO: stručný popis: ZZK/0012/2017 - Závěrečný účet a účetní závěrka ského kraje za rok 2016 - rozpočtové opatření Úprava

Více

Zápis č. 8 z výjezdního zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 8 z výjezdního zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 8 z výjezdního zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 19. 6. 2018 Přítomni: Předsedkyně: Mazochová Hana, Ing. Cigánek Martin Horák Pavel, Ing. Konvičková Jana, Ing.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 384 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 384 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 384 ze dne 19.06.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-022-006-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Rozpočtové změny RZ č. 15 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2018

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2018 Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2018 ÚZ Název Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních

Více

Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/ /2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD

Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/ /2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 31. 12. 2016

Více

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE

U S N E S E N Í. z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE U S N E S E N Í z 28. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice ZE DNE 26.9.2018 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele v o l í MUDr. Miloslav Mandík Ing. Svatomír

Více

Schválená usnesení 35. Rady HMP ze dne

Schválená usnesení 35. Rady HMP ze dne R-27208 2448 17.10.2017 k pojmenování ulic a náměstí na území hlavního města Prahy R-27055 2449 17.10.2017 k návrhu obecně závazné vyhlášky, kterou se mění obecně závazná vyhláška č. 55/2000 Sb., kterou

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2019

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2019 vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2019 Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních akcí - z rozpočtu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 745 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 745 ze dne č.j.: 784/2017 Rozpočtová opatření v roce 2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 745 ze dne 01.11.2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/5 schválené v rámci programu 21. zasedání zastupitelstva obce dne 19. prosince 2013 SOUHRN

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/5 schválené v rámci programu 21. zasedání zastupitelstva obce dne 19. prosince 2013 SOUHRN Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/5 schválené v rámci programu 21. zasedání zastupitelstva obce dne 19. prosince 2013 SOUHRN Schválený rozpočet po RO 2013/4 Rozpočet obce po RO 2013/5 Změna RO

Více

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 464) 8. - Rozpočet Olomouckého kraje 2009 závěrečný účet

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 464) 8. - Rozpočet Olomouckého kraje 2009 závěrečný účet Důvodová zpráva Na základě ustanovení 20 odst. 2 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů, se závěrečný účet Olomouckého kraje za rok 2009 předkládá k projednání na schůzi Rady Olomouckého

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 457 ze dne 18.03.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 457 ze dne 18.03.2014 č.j.: 189/2014 Změna objemu rozpočtu roku 2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 457 ze dne 18.03.2014 Zastupitelstvo městské části I. s c h v a l u j e II. 1. změnu

Více

1. Plnění rozpočtu za období

1. Plnění rozpočtu za období Obecní úřad Okrouhlice IČ: 00267953 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2012 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2012 Fenix 7.20.012, 2004-2013 Asseco Czech Republic, a.s. Vygenerováno: 17.5.2013 8:59:15 1. Plnění rozpočtu

Více

DSO BioTOP IČ: ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 (v Kč)

DSO BioTOP IČ: ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 (v Kč) DSO BioTOP IČ: 75127156 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 (v Kč) Vytvořeno v období 12/2013 Fenix 7.20.026, 2004-2014 Asseco Czech Republic, a.s. Vygenerováno: 13.3.2014 10:46:06 1. Plnění rozpočtu za období

Více

1) HOSPODAŘENÍ KRAJE VYSOČINA ZA OBDOBÍ 1-9/2018

1) HOSPODAŘENÍ KRAJE VYSOČINA ZA OBDOBÍ 1-9/2018 RK-31-2018-11, př. 1 Počet stran: 9 1) HOSPODAŘENÍ KRAJE VYSOČINA ZA OBDOBÍ 1-9/2018 včetně kapitoly Evropské projekty Rozpočet Rozpočet PŘÍJMY schválený upravený daňové příjmy 4 782 033 4 783 800 3 805

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2019 b) Dotační programy / tituly

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2019 b) Dotační programy / tituly 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2019 b) Dotační programy / tituly Odbor UZ ORJ 1 2 3 4 5 6 7=6/4 Odbor strategického rozvoje kraje 8 36 325 46 325 63 550 174,95 Program na podporu podnikání 2019 675

Více

USNESENÍ z 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 29. 4. 2019 UR/64/1/2019 Program 64. schůze Rady Olomouckého kraje 2. s c h v a l u j e předložený program 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

Schválený rozpočet rok 2018

Schválený rozpočet rok 2018 Schválený rozpočet rok 2018 Očekávané plnění (rozpočet po změnách) Schválený rozpočet na 2018 rok 2019 Obec Valchov ROZPOČET NA ROK 2019 PŘÍJMY: položka: 1111 daň z příjmu FO placená plátci 1 050 000 Kč

Více

USNESENÍ z 56. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 56. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 56. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 17. 12. 2018 UR/56/1/2018 Program 56. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 56. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více