DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE K VZ NA STAVEBNÍ PRÁCE ELEKTRO A STATIKU BUDOVY MZA BRNO ELEKTOINSTALACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE K VZ NA STAVEBNÍ PRÁCE ELEKTRO A STATIKU BUDOVY MZA BRNO ELEKTOINSTALACE"

Transkript

1 DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE K VZ NA STAVEBNÍ PRÁCE ELEKTRO A STATIKU BUDOVY MZA BRNO ELEKTOINSTALACE Vyhotovení:

2 A. Identifikaní údaje Investor: Místo stavby: Projektant: Zpracovatel: Kontroloval: Moravský zemský archiv V Brn Palachovo nám. 723/ Brno Moravský zemský archiv V Brn Palachovo nám. 723/ Brno Ing. arch. Naa Bochníková S -PLAN, s.r.o. U Školy Zastávka u Brna Pavel Kroutil KAIT Ing. Stanislav Doupovec Zakázkové íslo: 14/2015 Archivní íslo: PK Datum: Duben 2015 Všechna práva na tento dokument a informace v nm obsažené jsou vyhrazena. Rozmnožování nebo sdlování jeho obsahu tetím osobám je zakázáno Strana 2 (celkem 8)

3 A. IDENTIFIKANÍ ÚDAJE...2 A1. OBSAH...CHYBA! ZÁLOŽKA NENÍ DEFINOVÁNA. B. TECHNICKÁ ZPRÁVA...4 B.1. ÚVOD...4 B.2. VÝCHOZÍ PODKLADY PRO ZPRACOVÁNÍ DOKUMENTACE...4 C. TECHNICKÉ EŠENÍ PROJEKTU...5 C.1. ÚVOD...5 C.2. ROZVODY SILNOPROUDU...5 C.2.1. NAPÁJECÍ SÍ...5 OCHRANA PED ÚRAZEM EL. PROUDEM DLE SN ED OCHRANA PED PEPTÍM DLE SN ED C.2.2. ZÁSUVKOVÉ ROZVODY...6 C.2.3. OSVTLENÍ...6 C.2.4. KABELOVÉ TRASY...6 C.2.5. NAPOJENÍ EZS A EPS...6 C.2.6. BEZPENOST PRÁCE...6 ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY...6 PROVÁDNÍ STAVEBN-MONTÁŽNÍCH PRACÍ...6 REVIZE EL. ZAÍZENÍ...6 KVALIFIKACE PRACOVNÍK...7 VÝSTRAŽNÉ TABULKY A NÁPISY...7 HYGIENA PRÁCE...7 POŽÁRNÍ ZABEZPEENÍ...7 BEZPENOST PI UŽÍVÁNÍ STAVBY...7 CERTIFIKACE...7 C.3. KLIMATIZACE...7 C.4. URENÍ PROSTEDÍ DLE SN ED C.5. PROTIPOŽÁRNÍ OPATENÍ...8 C.6. LIKVIDACE VZNIKLÉHO ODPADU...8 D. SEZNAM KABEL...8 E. PÍLOHY...8 Poet list dokumentace: Technická zpráva 8A4 Seznam výkres: Název výkresu íslo výkresu Mítko Poet A4 Budova MZA Brno ást dispozice 4NP EL 01 1 : 50 2 ást dispozice 6NP EL 02 1 : 50 2 Schéma rozvade RP1 EL Strana 3 (celkem 8)

4 B. Technická zpráva B.1. Úvod Tato dokumentace pro provedení stavby (DPS) Projektová dokumentace k VZ na stavební práce elektro a statiku budovy v eší vnit ní rozvody silnoproudu, zásuvkové obvody v. napájení dvou klimatizaních jednotek a zálohovaného zdroje UPS v rámci projektu Dobudování komunikaní infrastruktury, aplikace na zp ístupnní archiválií a propojení s existujícími systémy. Projekt zaíná dozbrojením stávajícího rozvade 302.2RS4, kabelovým vedením pro nový silový rozvade RP1 umístný v místnosti serverovny a koní napojením zásuvkových obvod. P edmtem projektu je dále el. instalace napájení dvou klimatizaních jednotek a zálohovaného zdroje UPS- 10kVA. B.2. Výchozí podklady pro zpracování dokumentace Podkladem pro zpracování projektové dokumentace byly: pdorysy stavební ásti PD z dubna 2015 zpracované firmou S-PLAN, s.r.o. prohlídka stavby MZA Brno dne za úasti zástupce objednatele koordinaní jednání ze dne za úasti zástupce objednatele, na kterém bylo up esnno a odsouhlaseno navržené ešení. požadavky na zmny v ešení, které byly po dohod se zástupcem objednatele, zapracovány do této dokumentace zápisy z jednání technické normy, zejména: SN EN ed.2 - Informaní technologie - Kabelová vedení - ást 3: projektová p íprava a výstavby vn budov SN EN ed.3 - Informaní technologie - Univerzální kabelážní systémy - ást 1: Všeobecné požadavky a kancelá ské prost edí SN EN Informaní technologie - Instalace kabelových rozvod - Zkoušení instalovaných kabelových rozvod + zmna A1-7/2008, zmna A2 4/2010 SN EN ed.2 - Informaní technologie - Instalace kabelových rozvod - ást 2: Projektová p íprava a výstavba v budovách + zmna A1-12/2011 SN EN ed.3 - Použití spolené soustavy pospojování a zemnní v budovách vybavených za ízením informaní technologie SN EN ed.2 - Informaní technologie - Instalace kabelových rozvod - ást 1: Specifikace a zabezpeení kvality + zmna A1-12/2011 SN ed.3 Elektrické instalace nízkého naptí Vnit ní elektrické rozvody. SN Elektrotechnické p edpisy SN. P ipojování elektrických p ístroj a spot ebi + zmna a 1/1987 SN Elektrotechnické p edpisy p edpisy pro el. za ízení v rzných prost edích. + zmna SN ed.2 Elektrické instalace nízkého naptí - ást 4-41: Ochranná opat ení pro zajištní bezpenosti - Ochrana p ed úrazem elektrickým proudem + zmna Z1 4/2010 SN ed.3 Elektrická instalace budov ást 5-51: Výbr a stavba elektrických za ízení všeobecné p edpisy+ zmna Z1 1/2014 SN ed.2 Elektrotechnické p edpisy Elektrická za ízení ást 5-52 : Výbr soustav a stavba vedení SN ed.3 Elektrické instalace nízkého naptí ást 5-54: Výbr a stavba el. za ízení - Uzemnní, ochranné vodie a vodie ochranného pospojování SN Elektrické instalace nízkého naptí ást 6: Revize 2015 Strana 4 (celkem 8)

5 C. Technické ešení Projektu C.1. Úvod Tato ást dokumentace eší vybudování technologické místnosti serverovny ve 4.NP budovy MZA Brno. Budou zde provedeny rozvody silnoproudu, kabelové trasy z drátných kabelových žlab pro datové kabely nad datovými rozvadi a instalace dvou klimatizaních jednotek a zálohovaného zdroje UPS 10kVA. C.2. Rozvody silnoproudu V místnosti serverovny ve 4.NP bude provedena nová instalace napájející datové rozváde Rack 1 4, klimatizaní jednotky KJ 1 a KJ2, zálohovaný zdroj UPS 10kVA, zásuvkové rozvody pro obsluhu a servis napojené na nový silový rozvad RP1. Tato plastová rozvodnice RP1 bude umístna na boní stn vlevo od vstupních dve í do serverovny. Napájení rozvodnice RP1 je navrženo ze stávajícího silového rozvade 302.2RS4 umístného na chodb m ve 4NP kabelem WL01-CYKY-J 5x16 p es dozbrojený jisti LPN-63A/3/B. Tento p ívodní kabel v. dozbrojeného jistie byl již zrealizován MZA Brno. V technické místnosti serverovny bude instalována svorkovnice PPV (p ípojnice potenciálového vyrovnání), na které bude p ipojeno veškeré technologické uzemnní a pospojování dle rozmístní technologie. Tato sbrnice bude napojena na hlavní zemnící bod budovy v rozvadi 302.2RS4 vodiem CYA 16 zž. Z rozvodnice RP1 budou napájeny dv klimatizaní jednotky o chladícím výkon 6 kw, urené pro nep etržitý provoz. Pro uložení datových kabel vedených z jednotlivých datových rozvád budou nad sk ínmi instalovány drátné kabelové žlaby ší e 200 mm zavšené pod stropem. Nový silový rozvad RP1 bude vyroben dle SN EN ed.2 a SN EN ed.2. z kvtna C.2.1. Napájecí sí na stran nn nezálohované obvody : na stran nn zálohované obvody z UPS: 3 NPE, AC, 230/400V/TN C-S (napájení RP1) 1 NPE, AC, 230V/TN-C-S (zásuvkové obvody a obvody pro KJ) 1 NPE, AC, 230V/TN-S (aktivní prvky a servery) Hlavní rozvody zaínají ve stávajícím rozvádi 302.2RS4 umístném v 4NP na chodb m Z tohoto rozváde bude napájen podružný rozvád RP1 p es nový dozbrojený jisti 63A/3/B. P ívodní kabel WL01 CYKY-J 5x16 do rozváde RP1 je uložen v chodb do stávající kabelové trasy z DR žlab vedeného pod stropem viz výkr.. EL01. Ochrana ped úrazem el. proudem dle SN ed.2 na stran nn : automatickým odpojením od zdroje dle l Ochrana p ed p ímým dotykem neboli p ed dotykem živých ástí 412 Ochranné opat ení : dvojitá nebo zesílená izolace Ochrana kryty 413 Ochranné opat ení : elektrické oddlení 414 Ochranné opat ení : ochrana malým naptím SELV a PELV 415 Doplková ochrana Proudové chránie Doplující ochranné pospojování Ochrana ped peptím dle SN ed.2 Je provedena jako t ístupová. V rozvádi 302.2RS4 je osazena p epová ochrana I. typu. V podružném rozvádi RP1 v technické místnosti bude osazena p epová ochrana II. typu SLP-275/4V Strana 5 (celkem 8)

6 C.2.2. Zásuvkové rozvody V místnosti serverovny budou osazeny 4ks dvojzásuvek 16A/230V s p epovou ochranou (III. typu). Tyto zásuvky XC1 budou ureny pro napájení servisních p enosných el. spot ebi. Zásuvky 16A/230V (v prmyslovém provedení IP44) obvod XC2, XC3, XC4 A XC5 jsou ureny pro napájení datových rozvad Rack 1-4 a budou umístny na drátných žlabech ší e 100mm pro silové rozvody nad tmito rozvadi. Z rozvade RP1 bude napájen zálohovaný zdroj 10kVA/9kW s on-line managementem, vstup a výstup 3-fázový. Napájení je provedeno vodii H07-RN-F 5x6, uloženými v drátných žlabech 100/50. C.2.3. Osvtlení V místnosti. 409 v serverovn jsou osazena stávající t i zá ivková svítidla, která budou ponechána v provozu. Svítidla jsou ovládána run spínaem.1 od vstupních dve í. El. rozvody pro osvtlení jsou provedeny kabely CYKY uloženými na povrchu v lištách PVC. Výška vypína a ovládacích prvk je 1100 mm (sted nad istou podlahou ). Svítidla musí být pravideln ištna, musí se pravideln kontrolovat zdroje. Je také nutná pravidelná obnova povrch stn, aby byla zajištna dostatená úrove osvtlení. Intervaly ištní, kontroly zdroj a obnovy povrch stn zajistí provozovatel v provozních pedpisech C.2.4. Kabelové trasy P ívodní kabely pro napájení jednotlivých za ízení v. zásuvek budou uloženy do kabelových PVC žlab a lišt. Pro uložení datových kabel vedených z jednotlivých datových rozvád budou nad sk ínmi instalovány drátné kabelové žlaby ší e 200 mm a ší e 100m pro silové kabely zavšené pod stropem ve výši cca 2,4m nad podlahou. P ívodní kabel vedený z rozvade 302.2RS4 do podružného rozváde RP1 je uložen v chodb do stávající kabelové trasy z DR žlab vedeného pod stropem. Detailní provedení tras v technické místnosti je patrné z výkresu. EL 01 resp. EL 02. C.2.5. Napojení EZS a EPS Zabezpeovací za ízení EZS a požární signalizace EPS v místnosti serverovny ( m.. 409) je stávající a není p edmtem této PD. C.2.6. Bezpenost práce Zásady organizace výstavby Stavba bude provádna za provozu vlastníka, uživatele stavby, student. P ed zahájením stavebních prací se budou zhotovitel stavby, vlastníci staveb a jejich uživatelé vzájemn informovat o rizicích v souladu s 101 odst. 3 zákoníku práce a 98 zákona o vojácích z povolání. Jednotlivá staveništ budou ohrazena nebo jinak zabezpeena proti vstupu nepovolaných fyzických osob, pádu p edmt, bude omezena prašnost, dále budou staveništ oznaena výstražným znaením. Provádní stavebn-montážních prací Z hlediska bezpenosti práce je technické ešení zpracováno podle platné SN EN ed.3 i norem p idružených, které eší problematiku bezpené práce a obsluhy u tchto za ízení. P i provádní prací musí být dodržena p íslušná ustanovení následujících norem: SN EN ed.3 a SN EN Revize el. zaízení Výchozí revizi provede dodavatel montážních prací podle SN a SN Další revize (periodické) provede provozovatel ve lhtách dle normy a po každé oprav vyvolané poruchou i poškozením el. za ízení Strana 6 (celkem 8)

7 Kvalifikace pracovník Osoby pov ené obsluhou a údržbou el. za ízení musí mít odpovídající kvalifikaci dle vyhl. ÚBP.50/78 Sb. Veškeré montážní práce na výše uvedených za ízeních musí provádt držitel platného oprávnní k provádní oprav, montáží a revizí elektrických za ízení vetn hromosvod vydaného Státním odborným technickým dozorem Ministerstva obrany. Výstražné tabulky a nápisy El. za ízení musí být p ed uvedením do provozu vybaveno bezpenostními nápisy a tabulkami p edepsanými normami. Tabulky a nápisy musí být provedeny dle SN ISO Hygiena práce Projektová dokumentace je zpracována v souladu s platnými hygienickými p edpisy a souvisejícími normami, zejména hygienickými p edpisy, svazek.46 o hygienických požadavcích na pracovní prost edí. Požární zabezpeení Základní ochrana zabraující požáru je provedena jištním napájecího rozvodu a spot ebi proti vzniku nadproud a p etížení. Realizovaný systém el. instalací musí být periodicky kontrolován diagnostickými prohlídkami a revizemi. Bezpenost pi užívání stavby P i kontrolní prohlídce stavby po ukonení stavby bude p edložena ov ená projektová dokumentace skuteného provedení stavby, Místní provozn bezpenostní p edpisy (Provozní ády), návody na obsluhu, zaškolení obsluh, doklady k použitým výrobkm podle zákona. 22/1997 Sb., o technických požadavcích na výrobky a podle zákona. 102/2001 Sb., zákon o obecné bezpenosti výrobk. P i výstavb a následném užívání nových technických za ízení budou splnna ustanovení p edpis v oblasti bezpenosti a ochrany zdraví p i práci a p i výkonu vojenské služby, zejména p edpism vydaných k zákonu. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znní pozdjších p edpis, k zákonu. 309/2006 Sb., kterým se upravují další požadavky bezpenosti a ochrany zdraví p i práci v pracovnprávních vztazích a o zajištní bezpenosti a ochrany zdraví p i innosti nebo poskytování služeb mimo pracovnprávní vztahy (zákon o zajištní dalších podmínek bezpenosti a ochrany zdraví p i práci) ve znní pozdjších p edpis a požadavkm zákona. 221/1990 Sb.. Certifikace Všechny výrobky, které podléhají povinnému schvalování a certifikaci ve smyslu p íslušných zákon musí být vybavené p íslušnými schvalovacími a certifikaními protokoly zpracovanými autorizovanou zkušebnou. Bez tchto dokument nelze provést instalaci tchto výrobk. C.3. Klimatizace V místnosti serverovny budou osazeny dv klimatizaní jednotky o chladícím výkon 6 kw, urené pro nep etržitý provoz (požadovaná teplota v místnostech 22 C). Jednotky budou vybaveny komunikaní kartou do LAN pro hlášení provozních a poruchových stav. Venkovní klimatizaní jednotky budou umístny v 6NP vedle dvou stávajících klimatizaních jednotek pro servervnu v m P ívodní kabely budou uloženy ve stávajících trasách a ve žlabu PVC 40/40 vedeným ve výši cca 2,4m v m.. 608a 609. Propojení vnit ních a venkovních klimatizaních jednotek je souástí dodávek tchto jednotek Strana 7 (celkem 8)

8 C.4. Urení prostedí dle SN ed.3 Ve všech prostorách dotených realizací byly protokolárn stanoveny vnjší vlivy dle SN ed.3. C.5. Protipožární opatení P enosy dat se navrhují systémem nízkoúrovového p enosu v metalickém kabelu nebo v optickém kabelu s tím, že výkon vysíla je tak malý, že není schopen zpsobit ani oteplení kabel a nemže tudíž dojít k jejich samovznícení. Teplota kabel je dána teplotou okolí. Z výše uvedených skuteností vyplývá, že tyto kabelové rozvody nemohou v žádném p ípad dát popud k zaho ení. Veškeré prrazy p es stropy a obvodové zdi objekt budou provedeny jako pož. ucpávky. Umístní ostatních protipožárních ucpávek bylo stanoveno na základ projektové dokumentace "Požárn bezpenostní ešení" (DSP). Kabely budou p i vstupu a výstupu ze zdí a p es stropy ve vybudovaných prrazech zatmeleny protipožárním tmelem HILTI nebo protipožární maltou a to z hlediska velikosti otvoru. Každý realizovaný protipožární prostup musí být oznaen štítkem s údaji o firm, v. data instalace. C.6. Likvidace vzniklého odpadu Dodavatel elektromontážních prací je povinen zajistit likvidaci odpadu vzniklého p i jeho innosti spojené s plnním ustanovení jeho dodavatelské smlouvy dle zákona.125/97 Sb. o odpadech a dle provádcích vyhlášek 337, 338, 339 a 340/97. D. Seznam kabel Není p edmtem této PD. E. Pílohy Zpráva o revizi el. za ízení bude vypracována po realizaci v rámci DSPS Strana 8 (celkem 8)

DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ PRÁCE, ELEKTRO PRÁCE A DODÁVKA ZÁLOHOVANÉHO ZDROJE IOP 2015 SOA HAVLÍČKŮV BROD

DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ PRÁCE, ELEKTRO PRÁCE A DODÁVKA ZÁLOHOVANÉHO ZDROJE IOP 2015 SOA HAVLÍČKŮV BROD DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ PRÁCE, ELEKTRO PRÁCE A DODÁVKA ZÁLOHOVANÉHO ZDROJE IOP 2015 SOA HAVLÍČKŮV BROD ELEKTOINSTALACE Vyhotovení: A. Identifikační údaje Investor: Místo

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA D.2.3.1

TECHNICKÁ ZPRÁVA D.2.3.1 Obsah 1. Účel a rozsah projektu... 2 2. Projekt neřeší... 2 3. Výchozí podklady... 2 4. Výchozí závazné normativní dokumenty... 2 5. Určení vnějších vlivů... 3 6. Elektrické napájení... 3 7. Ochrana před

Více

Praha 4, Poliklinika Hvězdova DSP. 2 Technická zpráva... 4

Praha 4, Poliklinika Hvězdova DSP. 2 Technická zpráva... 4 Obsah 1 Seznam příloh... 3 2... 4 2.1 Předmět projektu... 4 2.2 Základní technické údaje... 4 2.2.1 Napěťové soustavy... 4 2.2.2 Ochrana před úrazem elektrickým proudem... 4 Slaboproudé rozvody a zařízení

Více

Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.7 EPS)

Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.7 EPS) Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.7 EPS) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 3 1.1 STAVEBNÍK (INVESTOR) 3 1.2 OBJEDNATEL 3 1.3 ZPRACOVATEL PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE (PROJEKTANT) 3 1.4 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O STAVBĚ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTRO

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTRO D.2.a-1.2 TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTRO Základní údaje Název akce: SKALKA - Splašková kanalizace a ČOV Část: D.2-1.2 ČOV Skalka - elektro Objekt: ČOV Skalka Investor: Obec Skalka Zpracovatel projektu: AQUA-STYL

Více

ÚVOD ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE. Soustava napětí a druh sítě: 3 N PE AC 50 Hz, 230/400V/TN-C-S. Energetická náročnost objektu :

ÚVOD ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE. Soustava napětí a druh sítě: 3 N PE AC 50 Hz, 230/400V/TN-C-S. Energetická náročnost objektu : ÚVOD Obsahem projektová dokumentace je řešení vnitřních silnoproudých rozvodů a napojení na zdroj el. energie výše uvedeného objektu. PD dále řeší ochranu před bleskem. ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE Soustava

Více

1. ÚVOD... 3 3. PODKLADY... 3 4. NÁVAZNOST NA DALŠÍ PROJEKTY A PROFESE... 3 5. ZÁKLADNÍ ÚDAJE... 3 6. STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ-TELEFONNÍ ROZVODY...

1. ÚVOD... 3 3. PODKLADY... 3 4. NÁVAZNOST NA DALŠÍ PROJEKTY A PROFESE... 3 5. ZÁKLADNÍ ÚDAJE... 3 6. STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ-TELEFONNÍ ROZVODY... OBSAH 1. ÚVOD... 3 2. ŘEŠENÉ SLABOPROUDÉ ROZVODY... 3 3. PODKLADY... 3 4. NÁVAZNOST NA DALŠÍ PROJEKTY A PROFESE... 3 5. ZÁKLADNÍ ÚDAJE... 3 6. STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ-TELEFONNÍ ROZVODY... 4 7. STRUKTUROVANÁ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SILNOPROUDÉ ROZVODY

TECHNICKÁ ZPRÁVA SILNOPROUDÉ ROZVODY TECHNICKÁ ZPRÁVA SILNOPROUDÉ ROZVODY 1. OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY 1. OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY... 2 2. ZÁVAZNÉ PODKLADY... 3 2.1. ROZSAH DOKUMENTACE... 3 2.2. VŠEOBECNÉ PODKLADY... 3 3. TECHNICKÝ POPIS... 3

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SILNOPROUDÁ + SLABOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA

TECHNICKÁ ZPRÁVA SILNOPROUDÁ + SLABOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA TECHNICKÁ ZPRÁVA SILNOPROUDÁ + SLABOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA Projektové dokumentace pro provedení stavby dle vyhl. č. 62/2013Sb.,kterou se mění vyhl. 499/2006Sb D dokumentace objektů a technických a technologických

Více

Manželé Stuchlíkovi, Kojetická 301, Praha 9, 190 00. STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA VILLY U OBORY V SATALICÍCH, U Obory 130, Praha 9- Satalice

Manželé Stuchlíkovi, Kojetická 301, Praha 9, 190 00. STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA VILLY U OBORY V SATALICÍCH, U Obory 130, Praha 9- Satalice stupeň +420 605 453 312 pavel@epzdenek.cz www.epzdenek.cz investor název stavby část Manželé Stuchlíkovi, Kojetická 301, Praha 9, 190 00 název dokumentu STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA VILLY U OBORY V SATALICÍCH,

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTRO

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTRO D.2.a-2.2 TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTRO Základní údaje Název akce: SKALKA - Splašková kanalizace a ČOV Část: D.2-2.2 ČS Skalka - elektro Objekt: ČS Skalka Investor: Obec Skalka Zpracovatel projektu: AQUA-STYL

Více

HUTNÍ PROJEKT OSTRAVA a.s. TECHNICKÁ ZPRÁVA

HUTNÍ PROJEKT OSTRAVA a.s. TECHNICKÁ ZPRÁVA HUTNÍ PROJEKT OSTRAVA a.s. držitel certifikátu ISO 9001a ISO 14001 TECHNICKÁ ZPRÁVA Objednatel Stavba SO Díl objektu Stupeň : VÍTKOVICE ARÉNA a.s. : Stavební úpravy v hale ČEZ ARÉNA : 001 Výtahy jihozápadní

Více

Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.6 - EZS)

Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.6 - EZS) Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.6 - EZS) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 3 1.1 STAVEBNÍK (INVESTOR) 3 1.2 OBJEDNATEL 3 1.3 ZPRACOVATEL PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE (PROJEKTANT) 3 1.4 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O

Více

Projektová kancelář Sokolská 199 Liberec 1, 460 01, Tel. +420 482 736 374, IČO: 25424491

Projektová kancelář Sokolská 199 Liberec 1, 460 01, Tel. +420 482 736 374, IČO: 25424491 1. Rozsah a podklady Tento projekt řeší silnoproudou elektroinstalaci rekonstrukce kotelny kino Český Dub v rozsahu realizační dokumentace. Při návrhu technického řešení se vycházelo z půdorysných plánů

Více

1. Rozsah projektovaného souboru

1. Rozsah projektovaného souboru 2 OBSAH: 1. Rozsah projektovaného souboru... 3 1.1 Podklady pro vypracování... 3 2. Volba proudových soustav, napětí a způsob napájení... 3 3. Údaje o instalovaných výkonech... 3 4. Prostředí - Stanovení

Více

2. Technické řešení: 2b.Světelná instalace:

2. Technické řešení: 2b.Světelná instalace: STAVBA: Oprava a rekonstrukce ZŠ Mlýnská 1, kuchyň, jídelna, sociální zařízení Investor : Město Mohelnice, U Brány 916/2, 789 85 Mohelnice Zařízení silnoproudé elektrotechniky 1.Všeobecně: Nap. soustava:

Více

SILNOPROUDÉ ROZVODY. Předpokládaný soudobý příkon: Pic= 19 kw

SILNOPROUDÉ ROZVODY. Předpokládaný soudobý příkon: Pic= 19 kw PROJEKTOVÁNÍ EL. ZAŘÍZENÍ-ING.JOSEF ADENSAM Brigádnická 16, 370 06 České Budějovice Tel : 38 6102929,mob.: 723 307 564, E-mail : adensam.josef@seznam.cz Technická zpráva E l e k t r o i n s t a l a c e-silnoproud

Více

SO 01 STAVEBNÍ ÚPRAVY A INTER.ŘEŠENÍ PŘEDPROSTORU,ŠATEN,UMÝVÁREN A WC PRO MUŽE A ŽENY V BUDOVĚ 25M BAZÉNU

SO 01 STAVEBNÍ ÚPRAVY A INTER.ŘEŠENÍ PŘEDPROSTORU,ŠATEN,UMÝVÁREN A WC PRO MUŽE A ŽENY V BUDOVĚ 25M BAZÉNU STAVEBNÍ ÚPRAVY A INTER.ŘEŠENÍ PŘEDPROSTORU,ŠATEN,UMÝVÁREN A WC PRO MUŽE A ŽENY V BUDOVĚ 25M BAZÉNU Stav.úpravy části 2.np Krytý bazén 25m Zlín, Hradská 888, Zlín SO 01 STAVEBNÍ ÚPRAVY A INTER.ŘEŠENÍ PŘEDPROSTORU,ŠATEN,UMÝVÁREN

Více

VERZE: 01 DATUM: 05/2014

VERZE: 01 DATUM: 05/2014 OBSAH PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE NÁZEV AKCE: PŘÍSTAVEK DATACENTRUM ROUDNICE NAD LABEM ČÍSLO PROJEKTU: 14Z030 VERZE: 01 DATUM: 05/2014 Textová část: Pol. Název dokumentu Formát P. stran Č. dokumentu 1 TECHNICKÁ

Více

Technická zpráva k projektu silnoproudých rozvodů Washingtonova 11 stupeň PD: pro provedení stavby

Technická zpráva k projektu silnoproudých rozvodů Washingtonova 11 stupeň PD: pro provedení stavby Technická zpráva k projektu silnoproudých rozvodů Washingtonova 11 stupeň PD: pro provedení stavby A. ÚVOD: V celém objektu bude provedena rekonstrukce stávající el. instalace v místnostech hygienického

Více

MODERNIZACE VNITŘNÍCH PROSTOR ZŠ A KD V TICHÉ SO01- ZŠ TICHÁ, SO02- KULTURNÍ DŮM TICHÁ DPS D.1.4.2 ELEKTROINSTALACE.

MODERNIZACE VNITŘNÍCH PROSTOR ZŠ A KD V TICHÉ SO01- ZŠ TICHÁ, SO02- KULTURNÍ DŮM TICHÁ DPS D.1.4.2 ELEKTROINSTALACE. VYPRACOVAL: Ing. Martin Stacho PROJEKTANT: Ing. Martin Stacho ZOD. PROJEKTANT: Ing.Tomáš Brückner INVESTOR: Obec Tichá, Tichá č.p. 1, 74274 Tichá AKCE: MODERNIZACE VNITŘNÍCH PROSTOR ZŠ A KD V TICHÉ SO01-

Více

401.2- ULICE SEVERNÍ - VE EJNÉ OSV TLENÍ

401.2- ULICE SEVERNÍ - VE EJNÉ OSV TLENÍ 401.2- ULICE SEVERNÍ - VE EJNÉ OSV TLENÍ komplexní elektromontáže a elektroinstalace Babice nad Svitavou 194, 664 01 777 731 686, 777 790 334, info@rotrekl-sro.cz C STAVEBNÍ ÁST Technická zpráva Technická

Více

TEXTOVÁ ČÁST. Akce: Opravy silnoproudých rozvodů obytného domu č.p. 2165, 2166, 2167 ul. B. Němcové, Tábor Část: F.1.4.g Zařízení elektrotechniky

TEXTOVÁ ČÁST. Akce: Opravy silnoproudých rozvodů obytného domu č.p. 2165, 2166, 2167 ul. B. Němcové, Tábor Část: F.1.4.g Zařízení elektrotechniky Akce: Opravy silnoproudých rozvodů obytného domu č.p. 2165, 2166, 2167 ul. B. Němcové, Tábor Část: F.1.4.g Zařízení elektrotechniky TEXTOVÁ ČÁST Stupeň PD: DSP Datum: březen 2014 Vypracoval: J. Semrád,

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS)

TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS) NOVOSTAVBA MATEŘSKÉ ŠKOLY V PIŠTÍNĚ P. Č. ST. 40/1, 55/1 A 819/1 V K. Ú. PIŠTÍN ELEKTROINSTALACE SILNOPROUD, SLABOPROUD TECHNICKÁ ZPRÁVA (DRS) VYPRACOVAL: STUPEŇ: Ing.Jiří Průša & Petr Bürger DiS. ATELIER

Více

1. ČLENĚNÍ PŘÍLOH... 1 2. PŘEDMĚT PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE... 1 3. PODKLADY... 1 4. ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE... 1

1. ČLENĚNÍ PŘÍLOH... 1 2. PŘEDMĚT PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE... 1 3. PODKLADY... 1 4. ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE... 1 OBSAH 1. ČLENĚNÍ PŘÍLOH... 1 2. PŘEDMĚT PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE... 1 3. PODKLADY... 1 4. ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE... 1 4.1 Příkon... 1 4.2 Napěťové soustavy... 1 4.3 Předpisy a normy... 2 4.4 Ochrana před

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA č.. 2016078

TECHNICKÁ ZPRÁVA č.. 2016078 TECHNICKÁ ZPRÁVA č.. 2016078 Zakázka : Oprava elektroinstalace společných prostor domu, včetně přívodu od bytových jističů na chodbách k bytovým jističovým skříním a osvětlení společných prostor pro dům

Více

D.1.4.EPS.02 ELEKTRICKÁ POŽÁRNÍ SIGNALIZACE. Seznam příloh: D.1.4.EPS.03 Výkresová část - návrh na rozmístění prvků EPS včetně kabeláží

D.1.4.EPS.02 ELEKTRICKÁ POŽÁRNÍ SIGNALIZACE. Seznam příloh: D.1.4.EPS.03 Výkresová část - návrh na rozmístění prvků EPS včetně kabeláží Název akce: Zakázkové číslo: ZŘÍZENÍ CENTRÁLNÍ STERILIZACE v suterénu hlavní budovy čp. 506 Oblastní nemocnice Rychnov nad Kněžnou a.s. 20-H-2012 D.1.4.EPS ELEKTRICKÁ POŽÁRNÍ SIGNALIZACE Seznam příloh:

Více

F1.B.1 - Technická zpráva JP-O Rekonstrukce kuchyně objekt MV ČR Zbraslav Praha 5

F1.B.1 - Technická zpráva JP-O Rekonstrukce kuchyně objekt MV ČR Zbraslav Praha 5 F1.B.1 - Technická zpráva JP-O Rekonstrukce kuchyně objekt MV ČR Zbraslav Praha 5 Základní technické údaje Napětí: 3 x 230/400 V; 50 Hz; AC Příkon: Technologie kuchyně P i = 425 kw; P p = 320 kw Stavební

Více

Technická zpráva k prováděcímu projektu

Technická zpráva k prováděcímu projektu Ing. Jaromír Mazal-ELMA, projekční kancelář slaboproudu, Křiby 4706, 760 05 ZLÍN Zakázkové číslo : 18/2009 Technická zpráva k prováděcímu projektu Název stavby: REKONSTRUKCE A PŘESTAVBA SOKOLOVNY V LÍPĚ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 2. Technické řešení:

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 2. Technické řešení: TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavba : Oprava a rekonstrukce 3.NP, ZŠ Mlýnská 1 Investor: Město Mohelnice, U brány č.2, 78985 Mohelnice F.1.4.g ZAŘÍZENÍ SILNOPROUDÉ ELEKTROTECHNIKY 1.Všeobecně: Nap. soustava: 3PEN,

Více

Technická zpráva. č.: 23323/3558. zak.č.: 3558 / 564 / 0010. zákazník: Ing. Jiří Šlanhof

Technická zpráva. č.: 23323/3558. zak.č.: 3558 / 564 / 0010. zákazník: Ing. Jiří Šlanhof Luxel, spol. s r.o. Lazaretní 7, Brno, 615 00 tel: +420 545 152 705 fax: +420 545 152 768 luxel@seznam.cz Elektromontážní firma - projektování elektro, silnoproud, slaboproud, MaR - realizace silnoproud,

Více

1. SEZNAM DOKUMENTACE

1. SEZNAM DOKUMENTACE 1. SEZNAM DOKUMENTACE Technická zpráva - Technická zpráva 41150051-DPZ-SLP-01_TZ Výkresová dokumentace - Schéma rozvodů 41150051-DPZ-SLP-02_Schéma rozvodů - Polohopis s trasou 41150051-DPZ-SLP-03_Polohopis

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - CÚL

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - CÚL FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - CÚL VÝMĚNA STROPNÍHO OSVĚTLENÍ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: A.1 Identifikační údaje... 2 A.1.1 Údaje o stavbě... 2 A.1.2 Údaje o žadateli... 2 A.1.3

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA PS 102 ELEKTROTECHNICKÁ ČÁST ČS1 A ČS2 VÝSTAVBA KANALIZACE A VÝTLAKU OV Z BEZMĚROVA NA ČOV POSTOUPKY DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

TECHNICKÁ ZPRÁVA PS 102 ELEKTROTECHNICKÁ ČÁST ČS1 A ČS2 VÝSTAVBA KANALIZACE A VÝTLAKU OV Z BEZMĚROVA NA ČOV POSTOUPKY DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY REALKA-Rubíček s.r.o. 102. 1 Technická zpráva VÝSTAVBA KANALIZACE A VÝTLAKU OV Z BEZMĚROVA NA ČOV POSTOUPKY DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY Stavebník: VaK Kroměříž TECHNICKÁ ZPRÁVA PS 102 ELEKTROTECHNICKÁ

Více

Horní Slavkov Dodávka a montáž výtahu objektu č. 22 D1.4a. Silnoproudá elektrotechnika

Horní Slavkov Dodávka a montáž výtahu objektu č. 22 D1.4a. Silnoproudá elektrotechnika 1. PŘIPOJENÍ TECHNOLOGIE VÝTAHU NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE: Objekt přístavby výtahu v areálu věznice v Horním Slavkově, objekt č. 22 bude na rozvod elektrické energie připojen takto: Ve 4.NP objektu

Více

SPECIFIKACE PŘEDMĚTU ZAKÁZKY

SPECIFIKACE PŘEDMĚTU ZAKÁZKY SPECIFIKACE PŘEDMĚTU ZAKÁZKY k veřejné zakázce malého rozsahu: ITS NGN stavební připravenost v rámci KŘP Ústeckého kraje Zadavatel požaduje provést modernizaci a úpravy hlavního datového uzlu na KŘP Ústeckého

Více

- T E CH N I C K Á Z P R Á V A

- T E CH N I C K Á Z P R Á V A PROST s.r.o. HODONÍN, Brněnská 3497, tel.: 518 354 726, 341 288, fax: 518 341 287,E-mail : prost.hodonínsro@ iol.cz A.3.7.1. 01 - T E CH N I C K Á Z P R Á V A Projektová dokumentace elektroinstalace dle

Více

F. - ZAŘÍZENÍ SILNOPROUDÉ ELEKTROTECHNIKY

F. - ZAŘÍZENÍ SILNOPROUDÉ ELEKTROTECHNIKY F. - ZAŘÍZENÍ SILNOPROUDÉ ELEKTROTECHNIKY F4.1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA Stupeň: Stavba: dokumentace pro stavební povolení Snížení energetické náročnosti Úřadu Městyse Lukavec Místo stavby: Lukavec, parc.121/1

Více

Sokolov Rokycanova 1929, Městský úřad Sokolov Budova B DPS Bc. Jaroslav Skůra. D1.4.2. Zařízení silnoproudé elektrotechniky zak. č.

Sokolov Rokycanova 1929, Městský úřad Sokolov Budova B DPS Bc. Jaroslav Skůra. D1.4.2. Zařízení silnoproudé elektrotechniky zak. č. 1. PŘIPOJENÍ TECHNOLOGIE CHLAZENÍ NA ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE: Z důvodu navýšení chladícího výkonu a výměně chladící technologie v objektu MÚ v Sokolově dojde z hlediska napájení elektrickou energií k

Více

Textová část. LaD. Stavební úpravy objektu č.p. 758 rekonstrukce sociálního zázemí JEDNOSTUPŇOVÝ PROJEKT. Z.č. HJ120801 A.č.

Textová část. LaD. Stavební úpravy objektu č.p. 758 rekonstrukce sociálního zázemí JEDNOSTUPŇOVÝ PROJEKT. Z.č. HJ120801 A.č. LaD projekt, s.r.o. - 1- A.č. HJ120801 Stavební úpravy objektu č.p. 758 rekonstrukce sociálního zázemí JEDNOSTUPŇOVÝ PROJEKT Z.č. HJ120801 A.č. HJ120801 Textová část F.1.4.g zařízení silnoproudé elektrotechniky

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stupeň dokumentace:

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stupeň dokumentace: TECHNICKÁ ZPRÁVA Název zakázky: VÝSTAVBA NOVÝCH LABORATOŘÍ Číslo a název PS - SO: D.1.4.5 Silnoproudá elektrotechnika Stupeň dokumentace: DPS Vypracoval: Zodpovědný projektant: Ing. Josef Nezval Ing. Josef

Více

ASTRA. 1.4.1. Technická zpráva RODINNÝ DŮM

ASTRA. 1.4.1. Technická zpráva RODINNÝ DŮM G SERVIS CZ, s.r.o., Tiskařská 10/257, 108 00 Praha 10 - Malešice Zdeněk Musil, Tyršova 48, PSČ 675 22 Stařeč Mobil: 603 509 368, e-mail: z.musil@volny.cz projekční a revizní činnost v oboru elektro Stavba:

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE MĚŘENÍ A REGULACE ELEKTROINSTALACE

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE MĚŘENÍ A REGULACE ELEKTROINSTALACE PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE MĚŘENÍ A REGULACE ELEKTROINSTALACE Proj. MaR: Ing. Kříha Pavel Kreslil: Bc. Urban Zdeněk Obec: Tábor Kraj: Jihočeský Investor: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1 STAVBA:

Více

Rev.č. Datum Schválil Stručný popis změn. Vypracoval: Projektant: Hl.ing.projektu: Tech. kontrola: Ing. Šabatka Ing. Šabatka Čáslavková.

Rev.č. Datum Schválil Stručný popis změn. Vypracoval: Projektant: Hl.ing.projektu: Tech. kontrola: Ing. Šabatka Ing. Šabatka Čáslavková. SO 04 Biologická ČOV Stavební elektroinstalace Rev.č. Datum Schválil Stručný popis změn KOOPERACE V PROFESI Ing. Šabatka tel: 777 900 707 ELEKTRO fax: IČO: 67056806 Vypracoval: Projektant: Hl.ing.projektu:

Více

DS Uhlířské Janovice Dostavba stávající budovy

DS Uhlířské Janovice Dostavba stávající budovy DS Uhlířské Janovice Dostavba stávající budovy DOKUMANTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY Stavebník: STŘEDOČESKÝ KRAJ TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 02 DOMOV DŮCHODCŮ Elektroinstalace 1. Obsah 1. OBSAH... 1 2. SEZNAM DOKUMENTACE...

Více

Dokumentace pro provedení stavby Počet stran : 7

Dokumentace pro provedení stavby Počet stran : 7 CENTROPROJEKT GROUP a.s. Kanalizace Dřevnovice A.č.: C06/E/001 A.č.: CO6/E/001 Z.č. : 160044 Dokumentace pro provedení stavby Počet stran : 7 Projektant : CENTROPROJEKT GROUP a.s. Stavebník : Obec Dřevnovice

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Podklady - stavební dokumentace - požadavky investora a architekta - podklady od zpracovatelů ostatních částí dokumentace

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Podklady - stavební dokumentace - požadavky investora a architekta - podklady od zpracovatelů ostatních částí dokumentace TECHNICKÁ ZPRÁVA Úvod Předmětem této části dokumentace je silnoproudá elektroinstalace ve výše zmíněném objektu. Jedná se o světelné a zásuvkové rozvody, připojení zařízení ostatních technologií (MaR,

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU ŠÍROKÁ č.p.87, CHRUDIM. Elektroinstalace. Město Chrudim Resselovo náměstí 77, 537 16 Chrudim

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU ŠÍROKÁ č.p.87, CHRUDIM. Elektroinstalace. Město Chrudim Resselovo náměstí 77, 537 16 Chrudim BOGUAJ stavební inženýrství BOGUAJ Stavební inženýrství,s.r.o. Projekční a inženýrská kancelář Technické dozory staveb Znalecké posudky Odhady nemovitostí,posuzování stavu stavebních konstrukcí Kancelář:

Více

UJEP 6 Zpracovatel 1 INTECON OR PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

UJEP 6 Zpracovatel 1 INTECON OR PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY intecon Projekce a inženýring I N T E C O N spol. s r. o. Stará 2569/96 400 11 Ústí nad Labem Česká republika UJEP 6 Zpracovatel 1 INTECON OR ROZDĚLOVNÍK Číslo projektu Číslo dokumentu List Rev. 58 004

Více

D.1.4.7 Zařízení silnoproudé a slaboproudé elektrotechniky. Měřítko: Formát: P. kopií: Č. kopie: Archivní číslo: Revize:

D.1.4.7 Zařízení silnoproudé a slaboproudé elektrotechniky. Měřítko: Formát: P. kopií: Č. kopie: Archivní číslo: Revize: Navrhl Kontroloval Schválil Datum Status Předmět revize R. Paier R. Paier M. Semanský 12 / 214 Dokumentace pro vydání společného ÚR a SP Stavba Laboratoř HFPJ - RF Místo stavby Na Slovance 1999/2, 182

Více

I O: 64576183 Tel.: e-mail:

I O: 64576183 Tel.: e-mail: FHJ Building spol.s.r.o. Na Boti i5, Praha 10 106 00 Investor : Místo stavby : Stavba : ást : Obsah : eská republika, SSZ, Praha 5-Smíchov, K ížová 25 A.Barcala 1461, eské Bud jovice NÁSTAVBA OBJEKTU GARÁŽÍ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTROINSTALACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTROINSTALACE TECHNICKÁ ZPRÁVA ELEKTROINSTALACE 1. Základní údaje 1.1. Rozsah projektu Předmětem této projektové dokumentace je dokumentace pro výběr zhotovitele akce Snížení energetické náročnosti budov mateřské školy

Více

V 12/13 požádal investor zastoupen panem starostou Mgr. Stanislavem Pečou o zpracování

V 12/13 požádal investor zastoupen panem starostou Mgr. Stanislavem Pečou o zpracování Technická zpráva Technická zpráva Úvod V 12/13 požádal investor zastoupen panem starostou Mgr. Stanislavem Pečou o zpracování projektové dokumentace veřejného osvětlení nového parkoviště v ul. Brigádnická

Více

s t a v b a : č á s t :

s t a v b a : č á s t : s t a v b a : S T A V E B N Í Ú P R A V Y S E Z M Ě N O U U Ž Í V Á N Í Z E S K L A D U, P O B Y T O V É M Í S T N O S T I A K A N C E L Á Ř E N A K N I H O V N U č á s t : A. P o z e m n í ( s t a v e

Více

PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz. Obsah

PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz. Obsah Obsah 1. Úvod 1 2. Identifikační údaje stavby 1 3. Identifikační údaje investora 1 4. Identifikační údaje projektanta 1 5. Rozsah projektu 2 6. Projektové podklady 3 7. Hlavní technické údaje 3 8. Popis

Více

SEZNAM DOKUMENTACE: Textová část: Technická zpráva Výpis materiálu. Výkresy: č. měřítko název E-01 1:50 1.N.P. půdorysné schéma světelných rozvodů

SEZNAM DOKUMENTACE: Textová část: Technická zpráva Výpis materiálu. Výkresy: č. měřítko název E-01 1:50 1.N.P. půdorysné schéma světelných rozvodů SEZNAM DOKUMENTACE Textová část Technická zpráva Výpis materiálu Výkresy č. měřítko název E-01 150 1.N.P. půdorysné schéma světelných rozvodů TECHNICKÁ ZPRÁVA Všeobecné údaje Výchozí podklady stavební

Více

Akce: ČOV Nemile Část: Řídicí systém technologie ČOV 1. ČLENĚNÍ PŘÍLOH... 1 2. PŘEDMĚT PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE... 1 3. PODKLADY...

Akce: ČOV Nemile Část: Řídicí systém technologie ČOV 1. ČLENĚNÍ PŘÍLOH... 1 2. PŘEDMĚT PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE... 1 3. PODKLADY... OBSAH 1. ČLENĚNÍ PŘÍLOH... 1 2. PŘEDMĚT PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE... 1 3. PODKLADY... 1 4. ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE... 1 4.1 Napěťové soustavy... 1 4.2 Předpisy a normy... 1 4.3 Ochrana před úrazem elektrickým

Více

SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín oprava objektu A, Bobrky 466

SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín oprava objektu A, Bobrky 466 SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín oprava objektu A, Bobrky 466 Stavebník: Místo stavby: Druh dokumentace: Zlínský kraj, Tř. Tomáše Bati 21, Zlín Vsetín, Bobrky Projektová dokumentace pro SP a RDS TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

ZLÍN LÍPA, SOKOLOVNA. A.č.: VOLNOČASOVÉ CENTRUM PRO SPORTOVNÍ, Počet stran: 5 SPOLEČENSKÉ I REKREAČNÍ VYUŽITÍ

ZLÍN LÍPA, SOKOLOVNA. A.č.: VOLNOČASOVÉ CENTRUM PRO SPORTOVNÍ, Počet stran: 5 SPOLEČENSKÉ I REKREAČNÍ VYUŽITÍ ZLÍN LÍPA, SOKOLOVNA A.č.: VOLNOČASOVÉ CENTRUM PRO SPORTOVNÍ, Počet stran: 5 SPOLEČENSKÉ I REKREAČNÍ VYUŽITÍ P r o v á d ě c í p r o j e k t TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 01 Budova sokolovny Elektroinstalace 1.

Více

Přišimasy - kanalizace splašková a ČOV DPS01-2 Provozní rozvod silnoproudu

Přišimasy - kanalizace splašková a ČOV DPS01-2 Provozní rozvod silnoproudu 01-2 Provozní rozvod silnoproudu TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. VŠEOBECNÉ PŘEDPOKLADY... 3 2. Projektové podklady... 3 3. technické údaje... 3 3.1. Rozvodná soustava... 3 3.2. Napěťová soustava... 3 3.3. Ochrana

Více

Stavební úpravy části objektu, p.č.st. 184/1, k.ú. Kolín Město Kolín, Karlovo náměstí 78, Kolín I, 28002 Kolín D.1.4.

Stavební úpravy části objektu, p.č.st. 184/1, k.ú. Kolín Město Kolín, Karlovo náměstí 78, Kolín I, 28002 Kolín D.1.4. D.1.4.1 ZDRAVOTECHNIKA D.1.4.1-01 D.1.4.1-02 D.1.4.1-03 TECHNICKÁ ZPRÁVA KANALIZACE VODOVOD D.1.4.1-01 TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTECHNIKA OBSAH: A. VODOVOD A0. Všeobecně A1. Úvod A2. Množství potřeby pitné

Více

Jiří Květoň. SO 01 Rekonstrukce budovy RZZ

Jiří Květoň. SO 01 Rekonstrukce budovy RZZ Jiří Květoň Slezská 30 Nový Jičín, 741 01 IČO: 73758906 DIČ: CZ8601265728 Tel.: 777 164 388 Email: jirka.kveton@post.cz INVESTOR : STAVBA : Správa železniční dopravní cesty s.r.o. Rekonstrukce budovy RZZ

Více

samočinným odpojením od zdroje v soustavě TN-S III. stupeň, vybrané obvody I. stupeň

samočinným odpojením od zdroje v soustavě TN-S III. stupeň, vybrané obvody I. stupeň ÚVOD : Tento díl projektu řeší vnitřní silnoproudý a slaboproudý el. rozvod a hromosvod pro Ekocentrum Trkmanka - stavební úpravy objektu bývalého zámečku ve Velkých Pavlovicích, v rozsahu dokumentace

Více

1. Identifikační údaje stavby

1. Identifikační údaje stavby TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje stavby Stavba, objekt č. Žďár nad Sázavou, Pěší trasy podél barokního mostu SO 401 VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ Katastrální území Obec Okres Kraj 795453 Zámek Žďár Žďár nad

Více

SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA TECHNICKÉ PODMÍNKY - STANDARDY

SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA TECHNICKÉ PODMÍNKY - STANDARDY zakázky: : revize: 1 SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA TECHNICKÉ PODMÍNKY - STANDARDY zakázky: : revize: 2 ELEKTROMONTÁŽE - SILNOPROUD 1. PRÁCE DODAVATELE ZAHRNUJÍ Dodávku a provedení stavby, zpracování dokumentace

Více

Soupis provedených prací elektro

Soupis provedených prací elektro Soupis provedených prací elektro Odběratel: Dodavatel: ProfiCan Zdeněk Turek, Luční 360, 387 11 Katovice IČ: 74302388 Název objektu: Objednávka: Smlouva č.: Období: Podle Vaší objednávky a v rozsahu Vámi

Více

Technická zpráva. Město bez barier Dům peč.služby, Poštovní 656, Horní Slavkov DPS. D.1.4 Technika prostředí staveb Zařízení silnopr.

Technická zpráva. Město bez barier Dům peč.služby, Poštovní 656, Horní Slavkov DPS. D.1.4 Technika prostředí staveb Zařízení silnopr. - 1- A.č. Zdeněk Kemr - projekce elektro Město bez barier Dům peč.služby, Poštovní 656, Horní Slavkov Dělnická 6, K.Vary A.č. Z.č. 134013D DPS 501 Technická zpráva D.1.4 Technika prostředí staveb Zařízení

Více

strana č.2 1.1 Průvodní zpráva:

strana č.2 1.1 Průvodní zpráva: Stráž pod Ralskem rekonstrukce přečerpávací stanice odpadních vod SO 02- elektroinstalace D.2.1. technická zpráva Číslo stavby: Zak. č.: Stupeň: DSP Datum: leden 2015 Kraj: Liberecký Investor: ČESKÁ REPUBLIKA,

Více

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. A úvod Projektová dokumentace je zhotovena dle podkladů hlavního projektanta a požadavků stavebníka.

1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. A úvod Projektová dokumentace je zhotovena dle podkladů hlavního projektanta a požadavků stavebníka. 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA A úvod Projektová dokumentace je zhotovena dle podkladů hlavního projektanta a požadavků stavebníka. B technické údaje Napěťová soustava: 50Hz, 400V, TN-CS Ochrana před úrazem el. proudem

Více

Autorizováno je paré č. 1, 2 a 3. Ostatní paré jsou bez autorizačního razítka. Ing. Jiří Stach, Starkoč 30, 54701 Náchod

Autorizováno je paré č. 1, 2 a 3. Ostatní paré jsou bez autorizačního razítka. Ing. Jiří Stach, Starkoč 30, 54701 Náchod - 1- A.č. 12030 Seznam dokumentace : Technická zpráva Elektroinstalace pro zdroj tepla Regulace topení v místnostech 103 až 115 Regulace topení v sociálním zařízení Rozvody pro vytápění v místnosti 204

Více

Předmětem projektu je elektroinstalace při výstavbě 2 rodinný dům Chotěšov č.par. 1062; 620/1.

Předmětem projektu je elektroinstalace při výstavbě 2 rodinný dům Chotěšov č.par. 1062; 620/1. 1. Základní údaje 1.1 Předmět projektu Předmětem projektu je elektroinstalace při výstavbě 2 rodinný dům Chotěšov č.par. 1062; 620/1. 1.2 Podklady Výchozími podklady pro zpracování projektu byl projekt

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.4.G SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA

TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.4.G SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA EL TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.4.G SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA Investor : Statutární město Ostrava Úřad městského obvodu Vítkovice Mírové náměstí 1 703 39, Ostrava- Vítkovice Akce : Oprava bytu č.1 na ulici Rudná

Více

Obytná budova musí z hlediska elektrických rozvodů splňovat požadavky na:

Obytná budova musí z hlediska elektrických rozvodů splňovat požadavky na: Vnitřní elektrické rozvody Ing. Tomáš Mlčák, Ph.D. Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB TUO Katedra elektrotechniky http://fei1.vsb.cz/kat420 Technická zařízení budov III Fakulta stavební Elektrické

Více

TECHNICKÉ ZADÁNÍ OPRAVA SYSTÉMU ELEKTRICKÉ POŽÁRNÍ SIGNALIZACE EPS PRO OBJEKTY:

TECHNICKÉ ZADÁNÍ OPRAVA SYSTÉMU ELEKTRICKÉ POŽÁRNÍ SIGNALIZACE EPS PRO OBJEKTY: TECHNICKÉ ZADÁNÍ OPRAVA SYSTÉMU ELEKTRICKÉ POŽÁRNÍ SIGNALIZACE EPS PRO OBJEKTY: PRACOVIŠT PLZE OSSZ KARLOVY VARY OSSZ NÁCHOD OSSZ LITOM ICE OSSZ P EROV OSSZ BRUNTÁL OSSZ KARVINÁ MSSZ BRNO Objednatel :

Více

1. Identifikační údaje stavby

1. Identifikační údaje stavby TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje stavby Stavba, objekt č. Žďár nad Sázavou, Pěší trasy podél barokního mostu - II. část výstavby SO 401 VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ - II. část výstavby Katastrální území Obec

Více

Zpráva o revizi elektrického zařízení

Zpráva o revizi elektrického zařízení Zpráva o revizi elektrického zařízení Ev.ozn. - RTEZ_0A Začátek revize Konec revize : : 3.3.200 3.3.200 Revize provedena dle : ČSN 33 500, čl. 2.. - výchozí ČSN 33 2000-6 /2007 Datum zpracování : 7.3.200

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO IV-331 Vnitroareálové rozvody NN

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO IV-331 Vnitroareálové rozvody NN CETOCOEN PAVILON A29 DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE Stavebník : Masarykova univerzita v Brně 601 77 Brno, Žerotínovo nám. 9 TECHNICKÁ ZPRÁVA SO IV-331 Vnitroareálové rozvody NN Č. dok.: REC - DVD F 331-10

Více

OBSAH 1 ZADÁNÍ... 2 1.1 ROZSAH PROJEKTU... 2 1.2 PROJEKTOVÉ PODKLADY... 2 2 ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE... 2 2.1 ENERGETICKÁ BILANCE...

OBSAH 1 ZADÁNÍ... 2 1.1 ROZSAH PROJEKTU... 2 1.2 PROJEKTOVÉ PODKLADY... 2 2 ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE... 2 2.1 ENERGETICKÁ BILANCE... Profese: D.1.4 F El. silnoproud Strana: 1 / 7 OBSAH 1 ZADÁNÍ... 2 1.1 ROZSAH PROJEKTU... 2 1.2 PROJEKTOVÉ PODKLADY... 2 2 ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE... 2 2.1 ENERGETICKÁ BILANCE... 3 3 POPIS TECHNICKÉHO

Více

F.2.1.-1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

F.2.1.-1 TECHNICKÁ ZPRÁVA F.2.1.-1 TECHNICKÁ ZPRÁVA K PROJEKTOVÉ DOKUMENTACI PRO STAVEBNÍ A ÚZEMNÍ ÍZENÍ PROJEKT VEEJNÉHO OSVTLENÍ Název akce : Stupe PD : Místo stavby : Stavební úad : Investor : --- Vypracoval : Rozšíení VO v

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Rekonstrukce budovy č.p. 2380, ul. Pod Nemocnicí, Louny - PZTS

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Rekonstrukce budovy č.p. 2380, ul. Pod Nemocnicí, Louny - PZTS , Roudnice nad Labem IČ: 49 10 13 58 TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce: : Rekonstrukce budovy č.p. 2380, ul. Pod Nemocnicí, Louny - PZTS Stupeň PD: PROVÁDĚCÍ PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Investor: ÚP ČR krajská pobočka

Více

1. ETAPA MODERNIZACE ELEKTROAKUSTIKY v Moravském Divadle Olomouc

1. ETAPA MODERNIZACE ELEKTROAKUSTIKY v Moravském Divadle Olomouc 1 1. ETAPA MODERNIZACE ELEKTROAKUSTIKY v Moravském Divadle Olomouc Datum vypracování : duben 2011 Vypracoval : provozně technický úsek MDO Počet stran : 8 2 O B S A H : 1. Identifikační údaje stavby 2.

Více

F.4.6. OBSAH DOKUMENTACE

F.4.6. OBSAH DOKUMENTACE F.4.6. OBSAH DOKUMENTACE Technická zpráva 01 Půdorys 1.NP 02 Půdorys 2.NP 03 Půdorys 3.NP 04 Půdorys 4.NP 05 Půdorys 5.NP 06 Půdorys střechy hromosvod 07 Schéma rozvaděče RH 08 Úvod Projektová dokumentace

Více

01. Popis technického řešení

01. Popis technického řešení PROJEKT CENTRUM NOVA s. r. o., Palackého 48, 393 01 Pelhřimov IČ: 280 94 026, tel. 565 323 117, fax 565 322 586 web: www.projektcentrum.cz, e.mail: info@projektcentrum.cz 01. Popis technického řešení Název

Více

STAVEBNÍ PRÁCE, ELEKTRO PRÁCE A DODÁVKA ZÁLOHOVÉHO ZDROJE IOP 2015 SOA HAVLÍČKŮV BROD

STAVEBNÍ PRÁCE, ELEKTRO PRÁCE A DODÁVKA ZÁLOHOVÉHO ZDROJE IOP 2015 SOA HAVLÍČKŮV BROD Číslo zakázky: 21/14 STAVEBNÍ PRÁCE, ELEKTRO PRÁCE A DODÁVKA ZÁLOHOVÉHO ZDROJE IOP 2015 SOA HAVLÍČKŮV BROD Dokumentace pro provedení stavby Stavebník: Projektant: Moravský zemský archiv v Brně Palachovo

Více

OBSAH 1 ZADÁNÍ...2 1.1 ROZSAH PROJEKTU...2 1.2 PROJEKTOVÉ PODKLADY...2

OBSAH 1 ZADÁNÍ...2 1.1 ROZSAH PROJEKTU...2 1.2 PROJEKTOVÉ PODKLADY...2 Profese: D.1.4-G EL.SLABOPROUD Strana: 1 / 5 OBSAH 1 ZADÁNÍ...2 1.1 ROZSAH PROJEKTU...2 1.2 PROJEKTOVÉ PODKLADY...2 2 POPIS TECHNICKÉHO ŘEŠENÍ...2 2.1 VŠEOBECNĚ...2 2.1.1 Popis objektu...2 2.1.2 Vnější

Více

DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE

DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE PIKAZ BRNO, spol. s r.o. Šumavská 31, 612 54 Brno, ČR tel.: +420 549 131 111, fax: +420 549 131 227, e-mail: info@pikaz.cz Investor : Správa železniční dopravní cesty s.o. Arch. č. : 1477-PB-S01-E-005

Více

ATMOS. Návod k obsluze. GSM modul AB01. www.atmos.cz e-mail: atmos@atmos.cz

ATMOS. Návod k obsluze. GSM modul AB01. www.atmos.cz e-mail: atmos@atmos.cz Návod k obsluze GSM modul AB01 Jaroslav Cankař a syn ATMOS Velenského 487, 294 21 Bělá pod Bezdězem Česká republika Tel.: +420 326 701 404, 701 414, 701 302 Fax: +420 326 701 492 ATMOS e-mail: atmos@atmos.cz

Více

DOMOV PRO SENIORY ELIŠKY PURKYŇOVÉ DOMOV PRO SENIORY ELIŠKY PURKYŇOVÉ, CVIČEBNÁ 2447/9, PRAHA 6 DODÁVKA A MONTÁŽ ROZVODŮ STRUKTUROVANÉ KABELÁŽE

DOMOV PRO SENIORY ELIŠKY PURKYŇOVÉ DOMOV PRO SENIORY ELIŠKY PURKYŇOVÉ, CVIČEBNÁ 2447/9, PRAHA 6 DODÁVKA A MONTÁŽ ROZVODŮ STRUKTUROVANÉ KABELÁŽE SEZNAM PŘÍLOH: Číslo přílohy Rev. index Název přílohy Měřítko Datum Rev. datum F-01 00 SEZNAM PŘÍLOH A - - - 05.2014 F-02 00 PŘEHLEDOVÉ SCHÉMA - - - 05.2014 F-03 00 PŮDORYS SUTERÉN 1 : 50 05.2014 F-04

Více

ADMINISTRATIVNÍ A BYTOVÝ KOMPLEX

ADMINISTRATIVNÍ A BYTOVÝ KOMPLEX R ADMINISTRATIVNÍ A BYTOVÝ KOMPLEX ULICE LOMNICKÉHO, PRAHA 4 - NUSLE OBJEKT A OBJEKT B ADMINISTRATIVNÍ A BYTOVÝ KOMPLEX ULICE LOMNICKÉHO, PRAHA 4 - NUSLE SO 02 - OBJEKT B - BYTOVÝ DŮM DPS SO 02.16 MĚŘENÍ

Více

Technická zpráva. Rekonstrukce bývalého objektu č.2 SOU Ohrazenice na Depozitář krajské knihovny v Pardubicích

Technická zpráva. Rekonstrukce bývalého objektu č.2 SOU Ohrazenice na Depozitář krajské knihovny v Pardubicích Technická zpráva Akce: Rekonstrukce bývalého objektu č.2 SOU Ohrazenice na Depozitář krajské knihovny v Pardubicích Investor: Krajská knihovna v Pardubicích PO Pk Pernštýnské náměstí 77 530 94 Pardubice

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Všeobecná část. 1.1 Základní údaje. Státní pozemkový úřad Oprava serverovny. Místo stavby: Husinecká 1024/11a, Praha 3

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Všeobecná část. 1.1 Základní údaje. Státní pozemkový úřad Oprava serverovny. Místo stavby: Husinecká 1024/11a, Praha 3 BREMA, spol s r.o. Modletice 127, 251 01 Říčany Státní pozemkový úřad Oprava serverovny TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Všeobecná část 1.1 Základní údaje Stavba: Státní pozemkový úřad Oprava serverovny Místo stavby:

Více

Karlovy Vary. Základní škola Truhlářská 19/681, modernizace silnoproudé elektroinstalace hlavní rozvody nízkého napětí TECHNICKÁ ZPRÁVA

Karlovy Vary. Základní škola Truhlářská 19/681, modernizace silnoproudé elektroinstalace hlavní rozvody nízkého napětí TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA Úvod Projekt řeší nové hlavní rozvody nízkého napětí v prostorech základní školy v Truhlářské ulici čp.19 v Karlových Varech - Staré Roli. V rámci projektu je řešeno rozdělení stávajícího

Více

Löw-Beerova vila 1 PERFECTED s.r.o. Dokumentace pro stavební povolení SLABOPROUDÉ ROZVODY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ

Löw-Beerova vila 1 PERFECTED s.r.o. Dokumentace pro stavební povolení SLABOPROUDÉ ROZVODY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Löw-Beerova vila 1 PERFECTED s.r.o. SLABOPROUDÉ ROZVODY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ OBNOVA SECESNÍ PAMÁTKY VILA A ŽIVOT RODINY LÖW-BEERŮ ČÁST F1.4.5 ZAŘÍZENÍ SLABOPROUDÉ ELEKTROTECHNIKY

Více

Tietz- Projekty elektro F.X. Procházky 42, Brandýs nad Labem, Stavební úpravy prodejny. Z.č. 16/06

Tietz- Projekty elektro F.X. Procházky 42, Brandýs nad Labem, Stavební úpravy prodejny. Z.č. 16/06 Tietz- Projekty elektro F.X. Procházky 42, Brandýs nad Labem, Stavební úpravy prodejny. Z.č. 16/06 Projekt Technická zpráva Elektroinstalace- D-1.4.3. Seznam dokumentace Textová část: 1. Technická zpráva.

Více

NABÍDKOVÝ CENÍK. JÁN BELKO - Elektroslužby

NABÍDKOVÝ CENÍK. JÁN BELKO - Elektroslužby JÁN BELKO - Elektroslužby poradenství - projekty - montáže - revize elektrických zařízení NN, strojů, spotřebičů a hromosvodů 561 85 Česká Rybná 19, IČ: 486 10 623, mobil 603 37 90 38, voip 464 620 750,

Více

MINAS INNOVATION PARK

MINAS INNOVATION PARK G G A R C H I C O, a. s. U H E R S K É H R A D I Š T Ě Z E L E N É N Á M Ě S T Í 1291 tel.: 576 517 107 www.archico.cz DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY VYPRACOVAL GG Archico a.s., Zelené náměstí 1291,

Více

Technická zpráva Oprava bytových a úklidových buněk Ubytovna Řepy, Makovského 1398, Praha 6 Investor: SLZ PP ČR P.O. BOX 6, 150 00 Praha 5

Technická zpráva Oprava bytových a úklidových buněk Ubytovna Řepy, Makovského 1398, Praha 6 Investor: SLZ PP ČR P.O. BOX 6, 150 00 Praha 5 Technická zpráva Oprava bytových a úklidových buněk Ubytovna Řepy, Makovského 1398, Praha 6 Investor: SLZ PP ČR P.O. BOX 6, 150 00 Praha 5 Základní technické údaje Napětí: Příkon: Měření: Soustava: Ochrana:

Více

PROJEKT ELEKTROČÁSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA MĚŠŤANSKÁ 21 BRNO - TUŘANY

PROJEKT ELEKTROČÁSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA MĚŠŤANSKÁ 21 BRNO - TUŘANY PROJEKT ELEKTROČÁSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA MĚŠŤANSKÁ 21 BRNO - TUŘANY ZODP. PROJEKTANT: Ing. Jiří Toufar Karel Pospíšil VYPRACOVAL: Zdeněk Zámečník Palackého 23 769 01 Holešov INVESTOR: Statutární město Brno,

Více

01. Popis technického řešení

01. Popis technického řešení PROJEKT CENTRUM NOVA s. r. o., Palackého 48, 393 01 Pelhřimov IČ: 280 94 026, tel. 565 323 117, fax 565 322 586 web: www.projektcentrum.cz, e.mail: info@projektcentrum.cz 01. Popis technického řešení Název

Více