Instalační manuál. 1. Instalace hardwaru

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Instalační manuál. 1. Instalace hardwaru"

Transkript

1 Instalační manuál Tipy: Pokud je to nezbytné, resetujte kameru. Najděte na spodní nebo zadní straně tlačítko "RESET" a přidržte jej na 10 sekund, zatímco je zapnuté napájení. 1. Instalace hardwaru 1.1 Připojení hardwaru Připojte k napájecímu zdroji síťový kabel. Zkontrolujte, zda svítí kontrolka napájení (zelená) a indikátor sítě (žlutá). Pokud je vše v pořádku, dojde k automatickému natočení do správného úhlu. 1.2 Spojení sítě

2 2. Úvod do ipad, iphone Aplikace 2.2 Stažení aplikace: Dejte vyhledat klíčové slovo "coolcamop" a poté vyberte pro stažení. 2.2 Přidání kamery Kameru lze přidat třemi způsoby: "search in LAN", "scan QR code" a "Remotely Add". Způsob 1: v LAN síti klikněte na pro automatické vyhledání a přidání kamer v LAN síti. Základně je nastavené uživatelské jméno admin a heslo je prázdné (null).

3 Způsob 2: Na spodku kamery je QR kód. Klikněte na "QR Code" pro jeho oskenování. Poté můžete kameru přidat. Způsob 3: Klikněte na "Add" v "Add Camera". Napište UID kamery a heslo pro přihlášení ke kameře. Když je heslo stejné jako továrně nastavené, budete upozornění, abyste jej změnili.

4 3. Video monitor Zobrazování více videí. Přidejte kameru kliknutím na seznam v pravé části.

5 Úvod do funkcí tlačítek Pořízení fotografie Nahrávání Poslech Rozlišení Výběr rozlišení Kontrast Jas Obnovení základního nastavení Zapnutí infračerveného světla Vypnutí infračerveného světla Spuštění alarmu Vypnutí alarmu Mód prostředí Nahoru a dolů Vpravo a vlevo Obrácení vzhůru nohama Obrácení zleva doprava 4. Nastavení parametrů Klikněte na (1) pro vstup do nastavení. Uvidíte nastavení wifi, uživatelská, časová, alarmu, FTP, mailu, SD karty a reboot kamery.

6 4.1 Nastavení wifi Klikněte na nastavení wifi, dojde k automatickému hledání nejbližších wifi hotspotů. Vyberte jeden hotspot a napište heslo. Poté restarujte kameru. Po dokončení restartu odpojte LAN kabel. 4.2 Uživatelská nastavení Klikněte na uživatelská nastavení. Můžete změnit uživatelské jméno a heslo. Také můžete vytvořit účet pro zákazníky. 4.3 Nastavení času

7 4.4 Nastavení alarmu Umožňuje detekci pohybu, vybere citlivost, zasílání ů, záznamy poplachů, záznam videa na TF kartu. 4.5 Nastavení u Klikněte na "mail settings", vepište ovou adresu odesilatele, SMTP server, SMTP port je základne nastaven na 25. Otevřete SSL. Vepište uživatelské jméno odesilatele a heslo, a příjemce.

8 4.6 Nastavení FTP Vepište FTP server. základní port je 21. Vepište uživatelské jméno a heslo. 4.7 Nastavení SD karty Zkontrolujte kapacitu SD karty, vyberte rozsah záznamu. 5. Záznam alarmu Klikněte na alarm pro zkontrolování seznamu poplachů.

9 6. Obrázky Prohlédněte si pořízené fotografie. 7. Záznamy Můžete se podívat na uložená videa a dálkově si přehrát videa na SD kartě. 8. Uživatelský průvodce aplikací pro Android 8.1 Stažení aplikace: 1. Zkopírujte do vašeho telefonu s Androidem "IPCamera6.5.apk" z CD přiloženého ke kameře. 2. Dejte v obchodě Google play vyhledat "coolcamop". 8.2 Přidání kamery Jsou tři možnosti, jak přidat kameru: "search in LAN", "scan QR code" a "Remotely Add". Způsob 1: v LAN síti klikněte na pro automatické vyhledání a přidání kamer v LAN síti.

10 Způsob 2: Na spodku kamery je QR kód. Klikněte na "QR Code" pro jeho oskenování. Poté můžete kameru přidat. Způsob 3: Klikněte na "Add" v "Add Camera". Napište UID kamery a heslo pro přihlášení ke kameře.

11 Když je heslo prázdné, budete upozornění, abyste jej změnili. 9. Video monitor

12 Úvod do funkcí tlačítek Pořízení fotografie Nahrávání Poslech/řeč Video mód Rozlišení Přednastavení Kontrast Jas Obnovení základního nastavení Zapnutí infračerveného světla Celá obrazovka Spuštění alarmu Vypnutí alarmu Mód prostředí Nahoru a dolů Vpravo a vlevo Obrácení vzhůru nohama Obrácení zleva doprava Ukončit 9.1 Více obrazovek s videem Klikněte vlevo nahoře na seznam kamer pro vstup do více videí.

13 Klikněte na pravý seznam pro přidání kamery. 10. Editace kamery Klikněte na "edit" pro smazání a editaci kamery.

14 11. Nastavení parametrů Klikněte na pro provádění nastavení Nastavení wifi Klikněte na nastavení wifi, dojde k automatickému hledání nejbližších wifi hotspotů. Vyberte jeden hotspot a napište heslo. Poté restarujte kameru. Po dokončení restartu odpojte LAN kabel Nastavení FTP

15 11.3 Uživatelská nastavení Klikněte na uživatelská nastavení. Můžete změnit uživatelské jméno a heslo a také můžete vytvořit účet pro návštěvníky Nastavení alarmu Nastavení alarmu Umožňuje detekci pohybu, vybere citlivost, zasílání ů, záznamy poplachů, záznam videa na TF kartu.

16 Externí alarm 11.5 Nastavení u Klikněte na "mail settings", vepište ovou adresu odesilatele, SMTP server. Vyberte verify. Vložte uživatelské jméno odesilatele a heslo, poté příjemce.

17 12. Nastavení SD karty Zkontrolujte kapacitu SD karty. Vyberte rozsah záznamu a formát SD karty. 13. Seznam poplachů Klikněte na alarm pro prohlídku seznamu poplachů Obrázek Prohlížení uložených obrázků.

18 14. Záznamy Můžete si prohlédnout místní videa a dálkové přehrávání videí na SD kartě. 15. Úvod do PC klienta 15.1 Instalace PC klienta Zkopírujte do počítače "DeviceClient.exe" z CD přiloženého ke kameře. Vyberte jazyk.

19 Vyberte, kam se má instalovat. Instalační ikona 15.2 Přidání kamery Kameru lze přidat dvěma způsoby: vyhledat ji nebo vložit UID a heslo. Způsob 1: Přidejte kameru v LAN, klikněte v rozhraní zařízení na Camera List, klikněte na Open search tools, klikněte na Searching. Přidejte pracující zařízení v LAN. Otevřete rozhraní, klikněte na "search", dvakrát klikněte na online zařízení a vložte uživatelské jméno a heslo.

20 Uživatelské jméno kamery je admin a není nastaveno žádné heslo. Poznámka: Když kameru použijete poprvé, doporučujeme nejprve změnit heslo v user management v Device Client nebo pomocí device user management v prohlížeči IE UI. Můžete také přidat vzdálenou kameru kliknutím na "add", vložit název zařízení, uživatelské jméno, UID a heslo. Pak můžete monitorovat vzdálenou kameru. Přetáhněte přidanou kamera do oblasti videa.

21 Tlačítka funkcí PC klienta Pořízení fotografie Nahrávání Poslech Řeč Zobrazení času a data Relé zapnuto Relé zapnuto Vypínač infračerveného světla Nahoru a dolů Vpravo a vlevo Obrácení vzhůru nohama Obrácení zleva doprava 16. Prohlížení místních videí a pořizování snímků Klikněte na "system settings" a můžete měnit místo pro uložení a prohlížet si obrázky. Pomocí přehrávače můžete přehrávat videa.

22 17. Nastavení Klikněte dvakrát na zařízení na seznamu kamer Informace o zařízení

23 17.2 Čas a datum Synchronizuje čas Device Client s časem v PC Nastavení internetu 17.4 Plán SD nahrávání Pokud na SD kartě není dostatek místa, aktuální záznam bude díky této funkci nahrazovat předchozí záznam. Pro použití označte okénko u Record coverage. Délka nahrávky: minimálně 5 minut, maximálně 120 minut. Poznámka: SD karta slouží pouze pro záznam poplachu.

24 17.5 Správa uživatelů Můžete přidávat uživatele nebo měniž uživatelská jména a hesla. Poznámka: uživatelské jméno je admin, heslo je v základním nastavení nevyplněné (prázdné) Nastavení u Vložte ovou adresu odesilatele a příjemce. SMTP heslo je stejné jako heslo odesilatele, SMTP uživatelské jméno je stejné jako jméno odesilatele Nastavení FTP Základní FTP port je 21 a FTP účet bude použit z FTP serveru Nastavení DDNS Krok 1: vyberte DDNS server. Krok 2: vložte registrovaný účet. Krok 3: vložte heslo. Krok 4: vložte název domény. Krok 5: uložte nastavení, zkontrolujte, zda byla DDNS úspěšně uložena.

25 Adresa registrace DDNS: Nastavení PTZ Nastavení alarmu Nastavení proveďte následovně Nastavení WIFI Krok 1: Označte použití bezdrátové LAN funkce. Krok 2: Klikněte na "search". Krok 3: Vyhledejte a poté vyberte router. Krok 4: Zadejte heslo k wifi. Poznámka: Kamera se automaticky restartuje po úspěšném zadání wifi hesla. Klikněte na tlačítko "Save". Po restartu odpojte kabelovou síť pro přístup ke kameře pomocí wifi.

26 18. Instalace vyhledávacího nástroje 18.1 Instalace vyhledávacího nástroje Vložte do svého počítače přiložené CD. Automaticky se spustí instalaci softwaru. Pokud ne, dvakrát klikněte na "autorun.exe." pro instalaci. Klikněte na "Search Tool" pro instalaci vyhledávacího nástroje. Po instalaci se vám na ploše objeví ikona "IP Camera Search" Jak otevřít video obrazovku Spusťte v LAN "Search tool for factory". Program automaticky bude hledat v LAN síti kamery a zobrazí jejich adresy, čísla portů a názvy. Zobrazí WIFI IP adresy, pokud je kamera připojená ve wifi síti.

27 Dvakrát klikněte na vybrané zařízení nebo vepište IP adresu a číslo portu kamery do prohlížeče (například: 81). Po vepsání správného uživatelského jména a hesla klikněte na "OK". Vyberte potřebný jazyk, poté klikněte na "login" pro přihlášení se do monitorovacího rozhraní.

28 18.3 Nastavení Vstup do monitorovacího rozhraní 18.4 Základní informace o zařízení 18.5 Nastavení názvu zařízení

29 18.6 Nastavení času Vyberte časovou zónu zařízení. Použijte synchronizaci s časem PC Lokální místo uložení videí 1. Změňte místo uložení. 2. Nastavte velikost souboru záznamu videa, minimum 100M. 3. Nastavte časovou délku záznamu videa. Video coverage: když je nedostatek místa na kartě, novější videa nahradí videa starší.

30 18.8 Rozvržení nahrávání videa na SD kartu 18.9 Online přehrávání videí na SD kartě Nastavení alarmu 1. Označte pro aktivaci detekce pohybu. 2. Čím nižší je hodnota, tím vyšší je citlivost. 3. Vyberte umožnění záznamu na SD kartu. 4. Vyberte zasílání upozornění alarmu na .

31 18.11 Nastavení u 1. ová adresa odesilatele. 2. Výběr serveru. 3. Základní port: Výběr TLS. 5. Zadání účtu odesilatele a heslo. 6. Adresa příjemce. Po nastavení parametrů klikněte na settings, než kliknete na test Záznamy poplachů Zobrazí seznam záznamů poplachů.

32 18.13 Nastavení sítě zařízení Automaticky přiřadí IP adresu. Uživatel může IP adresu přiřadit také Nastavení bezdrátové LAN Označte "Using Wireless LAN". Vyberte, kterou chcete připojit k SSID, poté vložte vybrané SSID heslo. 1. Klikněte na tlačítko Scan. 2. Vyberte ze seznamu routerů. 3. Napište heslo bezdrátové sítě Nastavení dynamické DNS Select service provider: Vyberte prosím serverovou službu, například: dyndns.org, 3322.org, 9299.org. Domain name address application: Vyplňte adresu uživatelské aplikace, jak vidíte níže: (ooo org). The user name and password: Vyplňte DDNS účet a heslo. Pokud používáte název domény ipcam, uživatelské jméno a heslo najdete na štítku na kameře. To je: DDNS account a password. Vyberte ze seznamu server. Vyplňte relevantní informace.

33 Pro přístup IP kamery k internetu musí uživatelé pouze vepsat název domény DDNS serveru a port IP kamery do prohlížece, například: Registrace a použití pro DDND službu Uživatelé, které použijí DDNS management system poprvé, musí určit, který účet budou spravovat a prohlédnout si stav domény. Krok 1: jděte na adresu a najděte volbu Create Account. Vyplňte název domény.dyndns.org a poté klikněte na Add. Krok 2: Vepište svoje informace.

34 Krok 3: Po minutě obdržíte z DynDNS Support s potvrzovací adresou, např. Krok 4: Otevřete odkaz pro aktivaci vašeho názvu domény. Po aktivaci se přihlašte ke svému účtu. Krok 5: Zkontrolujte všechny DNS služby, zde v ukázce je vybrána zkušební verze na 14 dní.

35 Krok 6: Klikněte na odkaz, zobrazí se následující. Vepište svoje informace. Krok 7: Nyní dostanete dynamický název domény, který můžete použít v nastavení DDNS služby. (viz 7.4).

36 18.16 Konfigurace PTZ Zákaz přednastavených voleb. Nastavení rychlosti PTZ Správa uživatele a zařízení Nastavení více zařízení Přidáním více zařízení lze provést zobrazení více oken. 1. Dvakrát klikněte na druhý kanál vybavení. 2. Obnovte proud v LAN IP kamer. 3. Dvakrát klikněte na zařízení. 4. Vepište uživatelské jméno a heslo.

37 18.18 Nastavení uživatelského zařízení Přidejte uživatele a změňte heslo Údržba 1. Obnova továrních nastavení. 2. Restart zařízení. 3. Vylepšení firmwaru. 4. Vylepšení web UI.

38 19. Často kladené dotazy Co dělat, když nelze najít pomocí vyhledávacího nástroje IP adresu? Pokud kamera není zjevně poškozená, ale nefunguje, proveďte následující: 1. Ujistěte se, že je dobře připojený kabel RJ45 a použijte hlavu AMP s mezinárodním standardním vedením. Pamatujte, že kamera má vysoké nároky na datový tok. 2. Ujistěte se, že funguje DC adaptér. Nejprve zkontrolujte indikátor napájení, zda svítí. Poté zkontrolujte port kamery RJ45, žlutá LED znamená, že DC adaptér pracuje, zelené světlo znamená, že pracuje kabel RJ Ujistěte se, že jste ukončili všechny firewally a antivirové programy. Firewall zablokuje všechna narozpoznaná data, takže dokud je puštěný, vyhledávací nástroj nemůže najít IP kameru. Co dělat, když nevidím v prohlížeci IE obraz? 1. Ujistěte se, že jste nainstalovali video plug-in. Pokud je už nainstalovaný, zavřete antivirový program. 2. Najděte v prohlížeči IE nástroje, vyberte volby internetu a poté bezpečnost. Dovozce pro Českou republiku: GM electronic, spol. s r. o. Křižíkova 147/ Praha 8

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA OBSAH BALENÍ Poznámka: Některé modely nemají samostatnou anténu POSTUP INSTALACE Poznámka: Před prvním použitím IP kamery postupujte podle výše uvedeného schématu. Připojte kameru

Více

P2P IPCAM IP 01 Uživatelská příručka

P2P IPCAM IP 01 Uživatelská příručka P2P IPCAM IP 01 Uživatelská příručka IP -01 P2P manuál Poznámka: Obrázky jsou pouze orientační. 1.Instalace Hardware 1.1 Otevřete balení kamery a jako první nainstalujte WiFi antenna na kameru 1.2 Vložte

Více

Venkovní voděodolná P2P IP KAMERA WNS-HW28 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Venkovní voděodolná P2P IP KAMERA WNS-HW28 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Venkovní voděodolná P2P IP KAMERA WNS-HW28 UŽIVATELSKÝ MANUÁL OBSAH BALENÍ 1x IP kamera 1x Wi-Fi anténa 1x Napájecí zdroj (napětí 12V) 1x Originální CD s instalačním softwarem INSTALACE HARDWARE 1. Kameru

Více

1. Základní údaje. 2. Připojení kamery k počítači. 3. Nastavení kamery. Vnitřní IP kamera WaveRF IPC07IPT Návod k obsluze

1. Základní údaje. 2. Připojení kamery k počítači. 3. Nastavení kamery. Vnitřní IP kamera WaveRF IPC07IPT Návod k obsluze Vnitřní IP kamera WaveRF IPC07IPT Návod k obsluze 1. Základní údaje 1.1 Popis produktu 1.2 Přední strana kamery 1.3 Zadní strana kamery a popis portů 2. Připojení kamery k počítači 3. Nastavení kamery

Více

Stručný návod pro IP kamery P2P KATALOGOVÉ ČÍSLO: CR728

Stručný návod pro IP kamery P2P KATALOGOVÉ ČÍSLO: CR728 Stručný návod pro IP kamery P2P KATALOGOVÉ ČÍSLO: CR728 Děkujeme, že jste si koupili námi distribuovaný výrobek! Pomocí tohoto stručného návodu můžete provést základní nastavení Vaší IP kamery. Další podrobnosti

Více

Dvoupásmový bezdrátový gigabitový router N900

Dvoupásmový bezdrátový gigabitový router N900 Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR

Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR 1 1. Instalace HDD & zapisovatelného DVD 1.1 Instalace HDD 1.2 Instalace zapisovatelného DVD Obr. 1.1 Připojte HDD obr. 12 Zašroubujte HDD Obr. 1.3 Připojte

Více

CZ Manuál. Zařízení s OS Android. Import a distribuce: RECALL s.r.o.

CZ Manuál. Zařízení s OS Android. Import a distribuce: RECALL s.r.o. CZ Manuál Zařízení s OS Android Import a distribuce: RECALL s.r.o. Obsah 1. Představení... 4 2. Instalace a nastavení... 5 2.1. Stažení obslužné aplikace... 5 2.2. Připojení telefonu/tabletu k Wi-Fi HDD...

Více

Plně hybridní videorekordér

Plně hybridní videorekordér IWH3216 instalační manuál Plně hybridní videorekordér IWH3216 Touch II Instalační manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba

Více

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž.

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Obsah 1 Úvod... 1 2 Návod pro připojení do webového rozhraní... 1 2.1 Připojení kamery k WiFi síti... 4 2.2 Postup nastavení

Více

INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD. Ver 1.0 (2015-1-19) HD020. Digitální hodiny a skrytá kamera s wifi

INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD. Ver 1.0 (2015-1-19) HD020. Digitální hodiny a skrytá kamera s wifi INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD Ver 1.0 (2015-1-19) HD020 Digitální hodiny a skrytá kamera s wifi Před instalací a použitím tohoto přístroje si prosím pozorně přečtěte tento návod k obsluze. Bezpečnostní

Více

NW-7500 REMOTE SURVEILLANCE WIRELESS CAMERA. Informace o výrobku E D F G CZ UK

NW-7500 REMOTE SURVEILLANCE WIRELESS CAMERA. Informace o výrobku E D F G CZ UK Informace o výrobku B E D F G CZ UK A C H I J A: Objektiv B: Indikátor napájení C: Indikátor připojení D: Zásuvka rozhraní pro síť LAN E: Zásuvka pro připojení antény F: Resetovací tlačítko G: Zásuvka

Více

Pohyblivá P2P IP kamera se zvukem, WiFi a záznamem na kartu WNS-JW08 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Pohyblivá P2P IP kamera se zvukem, WiFi a záznamem na kartu WNS-JW08 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Pohyblivá P2P IP kamera se zvukem, WiFi a záznamem na kartu WNS-JW08 UŽIVATELSKÝ MANUÁL OBSAH BALENÍ 1x IP kamera 1x Napájecí zdroj (napětí 5V) 1x Originální CD s instalačním softwarem 1x Držák na kameru

Více

EW-7438APn Průvodce rychlou instalací

EW-7438APn Průvodce rychlou instalací EW-7438APn Průvodce rychlou instalací 07-2013 / v1.0 I. Informace o výrobku I-1. Obsah balení - Přístupový bod EW-7438APn - Disk CD s vícejazyčným průvodcem rychlou instalací a uživatelskou příručkou -

Více

Uživatelský manuál P2P bezdrátové IP kamery

Uživatelský manuál P2P bezdrátové IP kamery Uživatelský manuál P2P bezdrátové IP kamery PC klientská verze 2.1 Stručné instrukce: Skutečné Plug and Play (P2P) je zcela nová technologie na trhu s IP kamerami. IP kamery se tak snadněji instalují a

Více

Instalační příručka pro přístupový bod Powerline 500 WiFi XWN5001

Instalační příručka pro přístupový bod Powerline 500 WiFi XWN5001 Instalační příručka pro přístupový bod Powerline 500 WiFi XWN5001 Technická podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Model R502 Multifunctional Broadband Router

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Model R502 Multifunctional Broadband Router UŽIVATELSKÝ MANUÁL Model R502 Multifunctional Broadband Router UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Důležité informace 3 Obsah balení 3 Přehled indikace LED diod na předním panelu zařízení 3 Popis portů na zadním

Více

B Series Waterproof Model. IP Kamera. Uživatelský manuál

B Series Waterproof Model. IP Kamera. Uživatelský manuál B Series Waterproof Model IP Kamera Uživatelský manuál Obsah 1 ÚVODEM... 3 2 VZHLED A ROZHRANÍ... 3 3 PŘIPOJENÍ KE KAMEŘE Z VAŠÍ LAN SÍTĚ... 4 4 PŘIPOJENÍ KAMERY PŘES WAN ROZHRANÍ... 8 5 DALŠÍ NASTAVENÍ...

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Stručný návod Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili

Více

... Default Gateway (Výchozí brána) DNS Address (DNS adresa) PPPoE User Name (Jméno uživatele) Password (Heslo) PPTP

... Default Gateway (Výchozí brána) DNS Address (DNS adresa) PPPoE User Name (Jméno uživatele) Password (Heslo) PPTP Máte-li uživatelům bez přístupového práva zabránit v přístupu přes váš širokopásmový router WLAN, doporučujeme vám, abyste využili bezpečnostní mechanismus jako třeba WEP či WPA nebo abyste nastavili ID

Více

Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P

Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P 1526364818 VÝROBNÍ ČÍSLO Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení síťového kabelu.

Více

Instalace. Připojení zařízení. Jako modelový vzorek výrobku v tomto návodu slouží typ TL-WA701ND. Poznámka

Instalace. Připojení zařízení. Jako modelový vzorek výrobku v tomto návodu slouží typ TL-WA701ND. Poznámka Instalace Jako modelový vzorek výrobku v tomto návodu slouží typ TL-WA701ND. 1 Připojení zařízení Přiřaďte svému počítači statickou adresu IP 192.168.1.100. Bližší informace najdete v části T3 v kapitole

Více

IP kamery DIGITUS Plug&View

IP kamery DIGITUS Plug&View IP kamery DIGITUS Plug&View Stručný průvodce instalací Obsah balení 1 IP kamera Plug&View 1 napájecí zdroj s kabelem 1 kabel s ethernetem 1 stručný průvodce instalací 1 disk CD s nástroji 1 odnímatelná

Více

KONTROLA VSTUPŮ / ČASOVÁ PREZENCE OBRAZOVKA WEBU. Uživatelský manuál

KONTROLA VSTUPŮ / ČASOVÁ PREZENCE OBRAZOVKA WEBU. Uživatelský manuál KONTROLA VSTUPŮ / ČASOVÁ PREZENCE OBRAZOVKA WEBU Uživatelský manuál OBSAH Kapitola 1 Instalace...2 Požadavky 2 Procedura.2 Kapitola 2 Popis nastavení webu 3 Přihlášení na web.3 Příprava.3 Používání webového

Více

CZ Manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o.

CZ Manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o. CZ Manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o. Obsah 1. Představení... 4 2. Instalace a nastavení... 5 2.1. Nabití Wi-Fi HDD... 5 2.2. Pro uživatele MAC OS... 5 2.3. Připojení Wi-Fi HDD k počítači prostřednictvím

Více

SMART GATE webové a aplikační ovládací rozhraní zařízení ESIM120

SMART GATE webové a aplikační ovládací rozhraní zařízení ESIM120 ALARM PRODEJ.CZ OFICIÁLNÍ DISTRIBUTOR VÝROBKŮ ELDES PRO ČESKOU REPUBLIKU UVÁDÍ INSTRUKTÁŽNÍ PREZENTACI SMART GATE webové a aplikační ovládací rozhraní zařízení ESIM120 ALARM PRODEJ.CZ je součástí CENTR

Více

SPARKLAN WX-7615A - návod k obsluze. Verze 1.2. 1 i4 Portfolio s.r.o.

SPARKLAN WX-7615A - návod k obsluze. Verze 1.2. 1 i4 Portfolio s.r.o. Bezdrátový 11ag AP router Příručka k rychlé instalaci (návod k obsluze) Verze 1.2 1 i4 Portfolio s.r.o. Obsah 1. Před instalací... 3 2. Instalace hardware... 4 3. Konfigurace nastavení TCP/IP vašeho počítače...

Více

Česká verze. Úvod. Pohled zepředu. RO003/RO003UK Sweex širokopásmový router (směrovač)

Česká verze. Úvod. Pohled zepředu. RO003/RO003UK Sweex širokopásmový router (směrovač) RO003/RO003UK Sweex širokopásmový router (směrovač) Důležité! Průvodce nastavením spustíte z přiloženého disku CD-ROM Sweex. Tento průvodce instalací vám krok za krokem ukáže, jak router nastavit. Nepodaří-li

Více

OBSAH. Balení obsahuje: VYSVĚTLENÍ POJMŮ ZPROVOZNĚNÍ ZAŘÍZENÍ

OBSAH. Balení obsahuje: VYSVĚTLENÍ POJMŮ ZPROVOZNĚNÍ ZAŘÍZENÍ Yealink W52P a W52H Balení obsahuje: Telefonní sluchátko Základnová stanice (u modelu W52P) Nabíjecí stojánek Ethernetový kabel (u modelu W52P) Klip na opasek 2x AAA baterie Tištěné dokumenty 2x adaptér

Více

Návod na instalaci univerzálního extenderu Verze Powerline (XAVNB2001)

Návod na instalaci univerzálního extenderu Verze Powerline (XAVNB2001) Návod na instalaci univerzálního extenderu Verze Powerline (XAVNB2001) Technická podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým

Více

ZMODO NVR KIT. Instalační příručka

ZMODO NVR KIT. Instalační příručka ZMODO NVR KIT Instalační příručka KROK 1 1. Zkontrolujte si obsah balení ZMODO NVR Kitu: NVR server 4 x IP kamera Napájecí adaptéry pro IP kamery LAN kabel CD se softwarem Příručka ( ke stažení na www.umax.cz)

Více

koncového zařízení ) a úspěšné zapojení koncového zařízení k počítači klienta, případně

koncového zařízení ) a úspěšné zapojení koncového zařízení k počítači klienta, případně Krok 3 - nastavení zařízení u klienta - COMPEX WP54AG - pro službu ha-fi internet 5G 1. Předpoklady Předpokladem pro použití tohoto návodu je úspěšná instalace koncového zařízení u klienta s nasměrováním

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka ZMODO NVR spoe kit Uživatelská příručka Obsah balení Balení obsahuje následující: 4-kanálový NVR 4x 720p IP kamery USB myš 2x 15m spoe kabely ke kameře 2x 25m spoe kabely ke kameře 1m CAT5e síťový kabel

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. Tenda W301R Wireless-N Broadband Router

INSTALAČNÍ MANUÁL. Tenda W301R Wireless-N Broadband Router INSTALAČNÍ MANUÁL Tenda W301R Wireless-N Broadband Router Před připojením zařízení k PC si prosím prostudujte následující pokyny. Neručíme za škody vzniklé nedodržením pokynů k instalaci a obsluze zařízení.

Více

TRUST USB2 EASY FILE TRANSFER CABLE. Instrukce při prvním použití 1. Instalace ovladače (4.2) 2. Připojení kabelu (4.3)

TRUST USB2 EASY FILE TRANSFER CABLE. Instrukce při prvním použití 1. Instalace ovladače (4.2) 2. Připojení kabelu (4.3) Instrukce při prvním použití Kapitola 1. Instalace ovladače (4.2) 2. Připojení kabelu (4.3)! 3. Přenos údajů mezi dvěma počítači (6.1) 1 Úvod Toto je uživatelská příručka pro uživatele TRUST USB2 EASY

Více

IP kamera NCC800 NCC800WL. Instalační průvodce

IP kamera NCC800 NCC800WL. Instalační průvodce IP kamera NCC800 NCC800WL Instalační průvodce 1. Nejprve stanovte typ zařízení. 2. Pokud je zařízení možné napájet pomocí PoE (Power over Ethernet), jednoduše připojte kameru pomocí Ethernet kabelu. 3.

Více

HD inteligentní IP server WiFi, P2P

HD inteligentní IP server WiFi, P2P HD inteligentní IP server WiFi, P2P Návod k obsluze Výhody produktu: Universální možnost připojení libovolných kamer s RCA konektory Jednoduché nastavení www.spyshops.cz Stránka 1 Ovládání přes smartphone

Více

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 Rychlý

Více

Univerzální návod pro. WIFI-IP Kamerové moduly,hodiny,kamery atd.

Univerzální návod pro. WIFI-IP Kamerové moduly,hodiny,kamery atd. Univerzální návod pro WIFI-IP Kamerové moduly,hodiny,kamery atd. ( vhodný pro iphone / android / stolní počítač) Obrázky a náhledy se mohou lišit v závislosti konkrétního modelu a aplikace 1 Provozní pokyny

Více

IP Kamery RELICAM Verze 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

IP Kamery RELICAM Verze 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL IP Kamery RELICAM Verze 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Pro ovládací rozhraní kamer Sérií RC-ID10xF RC-IW10xF RC-ID10xV RC-IW10xV RC-ID20xV RC-IW20xV Důležité upozornění: Informace o nastavení operačních systémů

Více

elan-rf-003 Návod / rev.3 Strana 1 z 13

elan-rf-003 Návod / rev.3 Strana 1 z 13 Strana 1 z 13 1. Úvod... 3 2. Instalace elan-rf-003, IP adresa... 4 3. Přihlášení do webového rozhraní elan-rf-003... 4 4. Nastavení... 5 Konfigurační panel... 6 Popis konfiguračního panelu a funkcí...

Více

NVR (IP). Popis Setup Wizardu.

NVR (IP). Popis Setup Wizardu. NVR (IP). 1. Po instalaci kamery připojte napájecí kabel s typem konektoru RG-45 LAN k příslušné zdířce kamery (pokud kamera podporuje POE technologii, připojení není nezbytné). 2. Opačná strana napájecího

Více

Quick Installation Guide

Quick Installation Guide Wireless / Fast Ethernet Print Server Series Quick Installation Guide Version 2.1 Multi-Languages Content Table English......02 Nederlands...16 Deutsch.... 30 Français... 44 Polski... 59 Italiano...73

Více

Smart Home Controller 2.0

Smart Home Controller 2.0 Smart Home Controller 2.0 Příručka pro rychlou instalaci s MRF Release 2.0.x verze 1.3 Obsah 1. Úvod... 4 1.1. Bezpečnostní pokyny... 4 1.2. Určené použití... 4 1.3. O tomto dokumentu... 4 1.3.1. Začínáme...

Více

Před zahájením instalace zkontrolujte, zda máte připraveny všechny potřebné informace a vybavení.

Před zahájením instalace zkontrolujte, zda máte připraveny všechny potřebné informace a vybavení. Toto zařízení lze nastavit pomocí libovolného aktuálního webového prohlížeče, např. Internet Explorer 6, Netscape Navigator 6.2.3., Mozilla nebo Firefox DSL-584T ADSL2+ směrovač Než začnete: Před zahájením

Více

2N NetSpeaker. IP Audio Systém. Manuál 1.4

2N NetSpeaker. IP Audio Systém. Manuál 1.4 2N NetSpeaker IP Audio Systém Manuál Verze 1.4 www.2n.cz Společnost 2N TELEKOMUNIKACE a.s. je českým výrobcem a dodavatelem telekomunikační techniky. K produktovým řadám, které společnost vyvíjí, patří

Více

INSTRUKCJA OBSŁUGI. MINI Kamera IP Wi-Fi 720p vnit řní H-962

INSTRUKCJA OBSŁUGI. MINI Kamera IP Wi-Fi 720p vnit řní H-962 MINI Kamera IP Wi-Fi 720p vnit řní H-962 1 78-706# Instrukce pro rychlou instalaci 1. Začínáme Úvod 2 Spuštění kamery Připojte videokameru k dodanému adaptéru. Blikající modrá LED znamená spuštění webové

Více

CZ Manuál. Zařízení s ios. Import a distribuce: RECALL s.r.o.

CZ Manuál. Zařízení s ios. Import a distribuce: RECALL s.r.o. CZ Manuál Zařízení s ios Import a distribuce: RECALL s.r.o. Obsah 1. Představení... 4 2. Instalace a nastavení... 5 2.1. Nabití powerbanky... 5 2.2. Nabíjení smartphonu prostřednictvím Power Connect...

Více

Úvod 1.1 Prohlášení. IP Kamera. 1.2 Technické termíny

Úvod 1.1 Prohlášení. IP Kamera. 1.2 Technické termíny IP Kamera. Úvod 1.1 Prohlášení Tato uživatelská příručka je určena pro správce a uživatele IP Kamery (Hisilicon Solution a TI Solution). Příručka vysvětluje vlastnosti kamery a poskytuje instrukce na instalaci

Více

Smart PSS dohledový systém

Smart PSS dohledový systém Smart PSS dohledový systém Uživatelský manuál OBSAH Spuštění...3 Obecné nastavení...4 Účty...5 Přidat uživatele...5 Úprava a vymazání uživatele...6 Správce zařízení...7 Přidat zařízení...7 Nastavení parametrů...9

Více

WiFi HD kamera v kapesníčcích

WiFi HD kamera v kapesníčcích WiFi HD kamera v kapesníčcích Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: HD širokoúhlá kamera Možnost připojení přes WiFi i IP Snadná instalace www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Rychlý start pokud nechcete číst

Více

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0043 HD 720P

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0043 HD 720P 1516778124 VÝROBNÍ ČÍSLO WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0043 HD 720P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení

Více

Bezpečnostní kamera Wanscam HW Full HD 1080P

Bezpečnostní kamera Wanscam HW Full HD 1080P 1526361903 VÝROBNÍ ČÍSLO Bezpečnostní kamera Wanscam HW0029-5 Full HD 1080P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení síťového

Více

LV5WDR Wireless Display Receiver Rychlá příručka

LV5WDR Wireless Display Receiver Rychlá příručka LV5WDR Wireless Display Receiver Rychlá příručka 1 1. Představení Wireless display receiver S Wireless display receiver (dále jen WDR) můžete jednoduše zobrazovat multimediální obsah (videa, fotografie,

Více

ApoEye. Bezdrátová kamera Uživatelský manuál

ApoEye. Bezdrátová kamera Uživatelský manuál ApoEye Bezdrátová kamera Uživatelský manuál Nahrávací tlačítko Popis ovládacích prvků Mikrofon Indikátor stavu Micro SD Slot Reproduktor Micro USB port Očko pro šňůrku Video Photo Direct Cloud Mode Mode

Více

J M K UP 009 IP KAMERA T865. Uživatelská příručka. Stručný průvodce instalací

J M K UP 009 IP KAMERA T865. Uživatelská příručka. Stručný průvodce instalací J M K UP 009 IP KAMERA T865 Uživatelská příručka Stručný průvodce instalací T865 IP kamera Stručný průvodce instalací Připojení k síti Připojte síťový kabel do příslušné zásuvky vzadu na kameře. Použijte

Více

Seznamte se se zařízením Mobile WiFi

Seznamte se se zařízením Mobile WiFi Začínáme Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili a

Více

Česká verze. Instalace hardwaru. Instalace ve Windows XP a Vista

Česká verze. Instalace hardwaru. Instalace ve Windows XP a Vista Česká verze Sweex LW312 - Bezdrátový LAN PCI adaptér 300 Mb/s Bezdrátový LAN PCI adaptér 300Mb/s nevystavujte nadměrným teplotám. Zařízení nenechávejte na přímém slunečním světle a v blízkosti topných

Více

IP kamera LAN, Wi-Fi s nočním viděním. Obj. č Obj. č Rozsah dodávky. Instalační proces IPC-1030 IPC-1020

IP kamera LAN, Wi-Fi s nočním viděním. Obj. č Obj. č Rozsah dodávky. Instalační proces IPC-1030 IPC-1020 IP kamera LAN, Wi-Fi s nočním viděním Obj. č. 142 32 24 Rozsah dodávky IP kamera Denver Montážní úchyt Anténa Síťový adaptér Instalační CD Síťový LAN kabel Montážní a spojovací materiál Návod k obsluze

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém. Aplikace pro tablety a telefony: SW pro instalaci v PC můžete stáhnout zde:

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém.   Aplikace pro tablety a telefony: SW pro instalaci v PC můžete stáhnout zde: NÁVOD K POUŽITÍ Aplikace pro tablety a telefony: IP kamerový systém www.slkamery.cz SW pro instalaci v PC můžete stáhnout zde: https://uloz.to/!kvhw8rsuaksf/cmsklient-rar 1 1. První připojení kamery Vložení

Více

P-334U. Bezdrátový Wi-Fi router kompatibilní s normou 802.11a/g. Příručka k rychlé instalaci

P-334U. Bezdrátový Wi-Fi router kompatibilní s normou 802.11a/g. Příručka k rychlé instalaci P-334U Bezdrátový Wi-Fi router kompatibilní s normou 802.11a/g Příručka k rychlé instalaci Verze 3.60 1. vydání 5/2006 Přehled P-334U představuje bezdrátový širokopásmový router (podporující normy IEEE

Více

TVAC16000B. Uživatelská příručka

TVAC16000B. Uživatelská příručka TVAC16000B Uživatelská příručka 1 Vážený zákazníku, Vážený zákazníku! Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Toto zařízení je v souladu s příslušnými směrnicemi EU.Prohlášení o shodě je možné získat

Více

Průvodce nastavením IP kamer značky CP PLUS

Průvodce nastavením IP kamer značky CP PLUS Průvodce nastavením IP kamer značky CP PLUS 1 Obsah 1. Úvod... 3. Důležitá bezpečnostní opatření a varování... 3 a. Elektrická bezpečnost... 3 b. Bezpečnost při přepravě... 3 c. Instalace... 3 d. Potřeba

Více

Jak nastavit a instalovat monitorovací stanici na QNAP serverech řady TS109/ TS209/ TS409

Jak nastavit a instalovat monitorovací stanici na QNAP serverech řady TS109/ TS209/ TS409 Jak nastavit a instalovat monitorovací stanici na QNAP serverech řady TS109/ TS209/ TS409 QNAP vyvynul pro uživatele QNAP NAS serverů nový firmware 2.0.1 s možností připojit až dvě IP kamery a využít QNAp

Více

1) Instalace aplikace a) otevřete Obchod Play ve Vašem zařízení b) do vyhledávacího pole zajdejte výraz CamHi a vyhledání potvrďte

1) Instalace aplikace a) otevřete Obchod Play ve Vašem zařízení b) do vyhledávacího pole zajdejte výraz CamHi a vyhledání potvrďte Aplikace CamHi 1) Instalace aplikace a) otevřete Obchod Play ve Vašem zařízení b) do vyhledávacího pole zajdejte výraz CamHi a vyhledání potvrďte c) po úspěšném vyhledání aplikace, klikněte na tlačítko

Více

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW Full HD 1080P

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW Full HD 1080P 1526363152 VÝROBNÍ ČÍSLO WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0022-1 Full HD 1080P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení

Více

Řada Illustra Flex Kamera 1MP a 3MP Bullet Stručná úvodní příručka

Řada Illustra Flex Kamera 1MP a 3MP Bullet Stručná úvodní příručka Řada Illustra Flex Kamera 1MP a 3MP Bullet Stručná úvodní příručka 8200-1027-0611 B0 Upozornění Před zapojením nebo obsluhou této kamery si pozorně pročtěte tuto příručku a uchovejte ji pro pozdější použití.

Více

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. v USA a jiných zemích. Informace zde uvedené podléhají změnám

Více

Budka / krmítko s vestavěnou IP kamerou BC-xxx / KC-xxx Konfigurace síťových parametrů IP kamery

Budka / krmítko s vestavěnou IP kamerou BC-xxx / KC-xxx Konfigurace síťových parametrů IP kamery Budka / krmítko s vestavěnou IP kamerou BC-xxx / KC-xxx Konfigurace síťových parametrů IP kamery Přístup ke kameře v LAN Upozornění: Dříve, než umístíte budku s kamerou do terénu, nakonfigurujte si ji

Více

eses bezpečnostní kamera Full HD 1080P

eses bezpečnostní kamera Full HD 1080P 1559553308 VÝROBNÍ ČÍSLO eses bezpečnostní kamera Full HD 1080P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení síťového kabelu. Stačí

Více

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace Pouze pro telefony se systémem Android Obsah 1. VŠEOBECNÉ INFORMACE... 3 1.1 Úvod... 3 1.2 Funkce... 3 1.3 Technické požadavky na provoz aplikace...

Více

elan-rf-wi-003 Webové rozhraní / rev.3 Strana 1 z 15

elan-rf-wi-003 Webové rozhraní / rev.3 Strana 1 z 15 Strana 1 z 15 1. Úvod... 3 2. Přihlášení do webového rozhraní elan-rf-wi-003... 4 3. Nastavení... 5 Konfigurační panel... 6 Popis konfiguračního panelu a funkcí... 7 Přidání RF prvků do floorplanu...15

Více

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor.

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. AHD 1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. 2. Na druhé straně kabelu připojte BNC konektor s náležitým kanálem k DVR a napájecí kabel k 12V napájení. 3. Vložte pevný disk

Více

Xtreamer Whizz. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Whizz. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Whizz Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Whizz Xtreamer Whizz je další generace multimediálního cetra na bázi Android TV přinášející online zábavu do vašeho obývacího pokoje

Více

NWA-3166. Příručka k rychlé instalaci. Dvoupásmový bezdrátový přístupový bod N třídy business

NWA-3166. Příručka k rychlé instalaci. Dvoupásmový bezdrátový přístupový bod N třídy business Dvoupásmový bezdrátový přístupový bod N třídy business Výchozí nastavení: IP adresa: http://192.168.1.2 Heslo: 1234 Příručka k rychlé instalaci Firmware v3.60 Vydání 4, Leden 2010 Copyright ZyXEL Communications

Více

Připojení do PC aplikace Camera Live

Připojení do PC aplikace Camera Live Návod na připojení a zprovoznění IP kamera Anbash. Postup popsaný v tomto návodu není jedinou cestou ke zprovoznění kamery, představuje doporučený postup. V návodu je popsáno základní připojení kamery

Více

WABOX 201 Příručka pro rychlou instalaci

WABOX 201 Příručka pro rychlou instalaci WABOX 201 Příručka pro rychlou instalaci revize 2.2 Chcete-li zabránit neoprávněným uživatelům v přístupu na váš WiFi Access Point WLAN - WABOX, doporučujeme vám, abyste použili bezpečnostní mechanismus

Více

NETGEAR Trek Cestovní router N300 a extender. Instalační příručka PR2000 NETGEAR. WiFi LAN USB USB. Reset. Power. Internet.

NETGEAR Trek Cestovní router N300 a extender. Instalační příručka PR2000 NETGEAR. WiFi LAN USB USB. Reset. Power. Internet. NETGEAR Trek Cestovní router N300 a extender PR2000 Instalační příručka NETGEAR Reset /LAN LAN USB WiFi Power USB Obsah Začínáme............................................. 3 Připojení na cestách.................................

Více

(CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro

(CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro (CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro Vážený uživateli: Děkujeme za zakoupení našeho produktu. Držíte v rukou uživatelskou příručku, prosíme o pečlivé přečtení před prvním použitím. 0 Obsah

Více

log in AHD_DVR Průvodce rychlým startem První část: základní operace

log in AHD_DVR Průvodce rychlým startem První část: základní operace AHD_DVR Průvodce rychlým startem Tato řada produktů je určena pro bezpečnostní oblasti sledované v digitálním monitorovacím zařízení. Použitý vestavěný operační systém LINUX, umožňuje systému stabilní

Více

Do tohoto portu není zapojené žádné zařízení. Do tohoto portu je zapojen počítač nebo jiné síťové zařízení.

Do tohoto portu není zapojené žádné zařízení. Do tohoto portu je zapojen počítač nebo jiné síťové zařízení. LW 055 Sweex bezdrátový širokopásmový směrovač (router) Pohled na směrovač zepředu Stav Význam LAN1x t/m 4x WAN OFF (Vypnuto) ON (Zapnuto) Bliká OFF (Vypnuto) ON (Zapnuto) Do tohoto portu není zapojené

Více

NWA1300-NJ. Příručka k rychlé instalaci. Zapuštěný přístupový bod PoE 802.11 b/g/n pro montáž do stěny

NWA1300-NJ. Příručka k rychlé instalaci. Zapuštěný přístupový bod PoE 802.11 b/g/n pro montáž do stěny Zapuštěný přístupový bod PoE 802.11 b/g/n pro montáž do stěny Výchozí nastavení: Uživatelské jméno: admin Heslo: 1234 Příručka k rychlé instalaci Firmware v1.00 Vydání 1, 01/2011 Copyright 2011. Všechna

Více

WiFiS Uživatelská příručka Obsah

WiFiS Uživatelská příručka Obsah WiFiS Uživatelská příručka Obsah Nastavení aplikace Popis jednotlivých číselníků Agenda ISP internet service provider Obecné Nastavení Nastavení jednotlivých číselníků Skupiny číselníku Agenda, ISP a Obecné

Více

Chuango. Vážený zákazníku,

Chuango. Vážený zákazníku, Chuango Vážený zákazníku, děkujeme vám za výběr dálkového spínače E5, vysoce moderního dálkového spínače domácích spotřebičů založeného na službách cloud serveru. K dispozici jsou dvě verze připojení:

Více

Manuál. i-tec Display over Ethernet Adapter (DoIP) LAN2DVI

Manuál. i-tec Display over Ethernet Adapter (DoIP) LAN2DVI Manuál i-tec Display over Ethernet Adapter (DoIP) LAN2DVI Úvod: Jedná se o převodník (adapter) Ethernet na grafický výstup DVI s jednoduchým designem pro připojení monitoru nebo projektoru. Funkčně se

Více

GPRS / MMS / SMS DIGITÁLNÍ INFRAČERVENÁ FOTOPAST WCM-3004 / HSM3004 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

GPRS / MMS / SMS DIGITÁLNÍ INFRAČERVENÁ FOTOPAST WCM-3004 / HSM3004 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA GPRS / MMS / SMS DIGITÁLNÍ INFRAČERVENÁ FOTOPAST WCM-3004 / HSM3004 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1 OBSAH 1. Návod k použití... 2 1.1 Obecný popis... 2 1.2 Rozhraní... 2 1.3 Komponenty a funkce fotopasti... 3 1.4

Více

Návod na připojení do WiFi sítě eduroam Microsoft Windows 7

Návod na připojení do WiFi sítě eduroam Microsoft Windows 7 Návod na připojení do WiFi sítě eduroam Microsoft Windows 7 Každý student a zaměstnanec UTB má možnost připojit se do bezdrátové sítě eduroam. Tento dokument obsahuje návod, jak se připojit do WiFi sítě

Více

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. v USA a jiných zemích. Informace zde uvedené podléhají změnám

Více

ALVA - řada BC6. Stručný průvodce Verze 4. UDC-02026A 2014 Optelec, Nizozemsko. Všechna práva vyhrazena (T) Spektra vdn, 2014

ALVA - řada BC6. Stručný průvodce Verze 4. UDC-02026A 2014 Optelec, Nizozemsko. Všechna práva vyhrazena (T) Spektra vdn, 2014 ALVA - řada BC6 Stručný průvodce Verze 4 UDC-02026A 2014 Optelec, Nizozemsko. Všechna práva vyhrazena (T) Spektra vdn, 2014 Optelec 2993 LT Barendrecht Nizozemsko Telefon: +31 (0)88 6783 444. Fax +31 (0)88

Více

Ladibug TM 3.0 Software pro záznamovou kameru Manuál k použití - Česky

Ladibug TM 3.0 Software pro záznamovou kameru Manuál k použití - Česky Ladibug TM 3.0 Software pro záznamovou kameru Manuál k použití - Česky Obsah 1. Ú vod... 3 2. Systémové požadavky... 3 3. Instalace Ladibug... 4 3.1. Instalace s Windows Vista/7/8...4 3.2. Instalace s

Více

4CH kamerový systém do auta Secutron CarGuard SE- 4SDE

4CH kamerový systém do auta Secutron CarGuard SE- 4SDE 4CH kamerový systém do auta Secutron CarGuard SE- 4SDE Návod k obsluze Hlavní výhody: 4x video vstup záznam scény před, za i uvnitř vozu podpora SD karty až 64Gb www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Úvod Kamerový

Více

Aplikace CamHi. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, Tel: ,

Aplikace CamHi. Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, Tel: , Aplikace CamHi Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Ovládání pomocí aplikace CAMHI

Více

HDCVI DVR Uživatelský manuál. Uživatelský manuál záznamové zařízení Dahua & BCS HDCVI

HDCVI DVR Uživatelský manuál. Uživatelský manuál záznamové zařízení Dahua & BCS HDCVI Uživatelský manuál záznamové zařízení Dahua & BCS HDCVI Obsah 1. Obsah balení a instalace pevného disku... 1 1.1 Obsah balení... 1 1.2 Instalace pevného disku (HDD)... 1 1.2.1 Otevření skříně... 1 1.2.2

Více

Uživatelský manuál na obsluhu mobilní aplikace CMOB

Uživatelský manuál na obsluhu mobilní aplikace CMOB Uživatelský manuál na obsluhu mobilní aplikace CMOB 1 Obsah 1. Popis aplikace... 3 2. Instalace aplikace na zařízení... 3 3. První spuštění aplikace... 3 4. Úvodní obrazovka aplikace... 3 5. Sekce kamer...

Více

Insite GOLD aplikace Instalační návod Insite GOLD aplikace Eurosat CS spol. s r. o. Rev. 2017/2

Insite GOLD aplikace Instalační návod Insite GOLD aplikace Eurosat CS spol. s r. o. Rev. 2017/2 Popření odpovědnosti: Firma neodpovídá za jakékoliv škody, finanční ztráty či právní spory týkající se majetku či osob, vzniklé v souvislosti se správným či nesprávným použitím produktu. I přes veškerou

Více

Předmluva... 2 Popis panelu... 4 Obsah balení... 5 Instalace acces pointu... 5 Inicializace a nastavení acces pointu... 5 Řešení problémů...

Předmluva... 2 Popis panelu... 4 Obsah balení... 5 Instalace acces pointu... 5 Inicializace a nastavení acces pointu... 5 Řešení problémů... OBSAH 1 Předmluva... 2 1.1 Autorská práva... 2 1.2 Záruční a pozáruční servis... 2 1.3 Upgrade firmware a nástrojů... 2 1.4 Ochrana a bezpečnost při instalaci... 2 1.5 Záruka... 2 1.6 Ujištění... 2 1.7

Více

Easy, Reliable & Secure. Bezdrátový router N150 (N150R)

Easy, Reliable & Secure. Bezdrátový router N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Bezdrátový router N150 (N150R) Ochranné známky Značky a názvy výrobků jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky příslušných vlastníků. Informace mohou být změněny bez

Více

Dahua IP video domovní telefony Instalační manuál Stránka 1

Dahua IP video domovní telefony Instalační manuál Stránka 1 Dahua IP video domovní telefony Instalační manuál Stránka 1 Dveřní jednotky VTO6100C : dveřní kamerová jednotka s jedním tlačítkem, bez jmenovky, provedení bílý plast, 1,3Mpx barevná kamera, H264 komprese,

Více

2N NetSpeaker. Prezentační set Quick Start. IP Audio System. Verze 1.0.0 Firmware 1.0.0 www.2n.cz

2N NetSpeaker. Prezentační set Quick Start. IP Audio System. Verze 1.0.0 Firmware 1.0.0 www.2n.cz 2N NetSpeaker IP Audio System Prezentační set Quick Start Verze 1.0.0 Firmware 1.0.0 www.2n.cz Společnost 2N TELEKOMUNIKACE a.s. je českým výrobcem a dodavatelem telekomunikační techniky. K produktovým

Více