Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín"

Transkript

1 Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj březen 2016 Příjímací zkoušky pro maturitní obory čtyřleté gymnázium, informační technologie, mechatronik proběhnou 15. dubna, pro osmileté gymnázium 18. dubna. Všichni uchazeči obdrží včas pozvánku. Uchazeči všech učebních oborů a oboru podnikání příjímací zkoušku nekonají. Zápisové lístky lze odevzdat nejdéle do 10 dnů od zveřejnění rozhodnutí o přijetí (zveřejnění bude pouze na a u hlavního vchodu budovy gymnázia a SOŠ) Poděkování ředitele školy Pro střední školu nastává velmi důležité období školního roku - příjímací řízení ke studiu. Jednou z možností u žáků základních škol je také naše škola. Obory, které nabízíme (gymnázium, informační technologie, mechatronik, podnikání v nástavbovém studiu, strojní mechanik, obráběč kovů, instalatér, automechanik, kuchař číšník, elektrikář), se snažíme jak z hlediska pedagogického a výchovného, tak moderním materiálně technickým vybavením zabezpečit minimálně na stejné úrovni jako školy ve větších městech. Chceme nabídnout studium v co nejlepších podmínkách, neboť si uvědomujeme finanční náročnost při dojíždění, ubytování a významnou ztrátu času v hromadných prostředcích při denní přepravě do jiných měst. Všechen tento čas může žák rozumněji věnovat studiu, zálibám či pomoci rodičům. Jsem přesvědčen, že je také velmi důležité, aby rodiče mohli být i nadále svým dětem v dospívání každý den nablízku. Následným dopadem může být pevnější a odpovědnější vztah nejenom k rodičům, ale i k našemu městu a regionu. Péče učitelů GJP a SOŠ o vycházející žáky základních škol při jejich návštěvách je zrcadlem jejich každodenní práce, sami deváťáci si tedy o jejich výuce mohli udělat reálnou představu. Chtěl bych proto poděkovat vedení a učitelům základních škol za možnost těchto pracovních stáží s vědomím, že tímto nám pomáhají představit úroveň naší školy svým žákům a také široké veřejnosti. Josef Maryáš, ředitel školy

2 Škola je partnerem fakulty technologické UTB Zlín V únoru podepsal ředitel školy s FT UTB Zlín Rámcovou smlouvu o spolupráci. FT UTB a SŠ budou spolupracovat v oblasti praxe, výuky a poradenství. Cílem vzájemné spolupráce mezi smluvními stranami je: podpora zájmu středoškolských studentů o technické obory vyhledávání talentovaných studentů a práce s nimi středoškolská odborná činnost, organizace odborných soutěží společné projekty spolupráce při přípravě a případné realizaci projektů týkajících se oblastí společného zájmu podpora dalšího vzdělávání středoškolských učitelů nabídka odborných konzultací pracovníků fakulty konkrétní aktivity, které probíhají: pracovní stáže studentů na fakultě, skupinové exkurze studentů, odborné kroužky studentů, konzultační možnost učitelů naší školy u učitelů FT, společná projektová činnost Finanční podpora studentů gymnázia i SOŠ Finanční podpora studentům čtyřletého gymnázia od Asociace rodičů a přátel gymnázia rozhodla, že všem přijatým uchazečům z devátých tříd základních škol do oboru 4-leté Gymnázium bude poskytnuta v září 2016 finanční podpora 2 000,-Kč na pořízení pomůcek a zajištění přímých nákladů souvisejících se studiem na gymnáziu. Obor gymnázium byl posledním oborem, který nebyl nijak podpořen na naší škole. Finanční podpory a dary od firem pro studenty SOŠ Děkujeme za finanční podporu v prvním pololetí firmám, ve kterých žáci prováděli odborný výcvik. Vedle mzdy jsou žáci ještě za dobrý prospěch ve škole ohodnoceni finančním stipendiem dle počtu odpracovaných dnů ve firmě v oborech informační technologie, mechatronik, elektrikář, automechanik: TVD Technická výroba (3 žáci Kč), PGI Morava (1 žák 780 Kč) TRYON (3 žáci Kč),,NTS Prometal (4 žáci Kč) ZEKA plus (2 žáci Kč), CEBES (8 žáků Kč) Polfin Ploština (2 žáci Kč) Také děkujeme všem těmto firmám za významnou materiální pomoc pro odborný výcvik probíhající na naší škole. Naše škola je zařazena Zlínským krajem v oborech Instalatér, Obráběč kovů a Strojní mechanik mezi podporované obory. Žáci v těchto oborech dostávají měsíčně v 1. ročníku 300 Kč, ve 2. ročníku 400 Kč a ve třetím 500 Kč. Firma TRYON Brumov Bylnice darovala ceny v hodnotě ,- Kč na krajské kolo soutěže Obráběč kovů děkujeme.

3 Projekt v OP VVV GJP a SOŠ společně s šesti středními školami Zlínského kraje chce realizovat projekt o celkových nákladech 23,6 mil. Kč v operačním programu výzkum, vývoj, vzdělání. Předkladatelem projektu je Krajské centrum dalšího profesního vzdělávání a Centrum uznávání a celoživotního učení Zlínského kraje, o.p.s. Projekt by podpořil vzájemné učení škol ve Zlínském kraji díky vzniku center individuální podpory a kolegiální spolupráce v oblasti čtenářské, matematické a přírodovědné gramotnosti. Vytvoří se podmínky pro individuální podporu pedagogů i pro jejich přípravu na poskytování různých forem kolegiální podpory. Cílem podpory je především rozvoj mentorských dovedností. Centra budou "otevřená", proto jsme rádi, že ZŠ Slavičín se chce zapojit jako náš partner v tomto projektu stejně jako další náš partner fakulta aplikované informatiky UTB Zlín. Studenti učebních oborů získávají oprávnění Studenti oboru Instalatér úspěšně absolvovali zkoušku oprávnění ke svařování plynem, práci s mědí a plasty. Oprávnění získali u firmy ZEKA plus, která sponzorsky dotovala část nákladů na zkoušky. Studenti oboru automechanik zahájili přípravu na zkoušku k řidičskému oprávnění kategorie B a C. Přípravu na zkoušky zajišťuje soukromá autoškola SANS - Najzr Stanislav Nabídka prací pro veřejnost žáků SOŠ Týdenní kurz v programování HEIDENHAIN, FANUC pro firemní veřejnost pod vedením Bc. Pavla Remeše. Strojírenství- výroba strojírenských výrobků z kovů a jiných technických materiálů, CNC obrábění. Instalatérství - rozvody vody a topení a jejich opravy, Elektrikářství -zhotovení elektro rozvodů a jejich opravy. Automechanici - běžné opravy osobních vozů, malých dodávkových automobilů, příprava na technické prohlídky, přezouvání pneu. Kuchař-číšník - realizace rautů, obsluhy při společenských akcích Některé aktivity a úspěchy studentů Chemická olympiáda - celostátní kolo vítězně Národní kolo 52. ročníku chemické olympiády kategorie A pro maturující ročníky gymnázií proběhlo ve dnech na Fakultě chemicko-technologické Univerzity Pardubice. Soutěže se v letošním roce zúčastnilo 43 soutěžících v kategorii A. Úspěšnými řešiteli se stali studenti, kteří získali alespoň 60 bodů. Vítězem v kategorii A se stal Josef Tomeček z Gymnázia Jana Pivečky a SOŠ Slavičín se ziskem 91 bodů. Mimořádný úspěch je o to výraznější, že Josef Tomeček je nyní teprve studentem sexty a soutěžil se soupeři, kteří jsou již maturanty na gymnáziích z celé republiky. Ředitel školy Mgr. Josef Maryáš udělil Josefu Tomečkovi nejvyšší stupeň pochvaly, jehož student GJP a SOŠ může dosáhnout, a to Čestné uznání Gymnázia Jana Pivečky a SOŠ Slavičín. Od vzniku gymnázia ve Slavičíně v roce 1992 je Josef Tomeček prvním držitelem tohoto uznání.

4 Josef Tomeček s ředitelem školy a hejtmanem Zlínského kraje Škola pořádala logickou soutěž pro základní školy Letos se konal již 6. ročník logicko-matematicko-tvořivé soutěže Víc hlav - víc rozumu. Jde o soutěž dvoučlenných týmů, kde jeden žák je z deváté a jeden z osmé třídy. Soutěžící řeší 10 úkolů během 150 minut. Jde o logické problémy, kde se uplatní logické myšlení, schopnost kombinace, správný úsudek, trpělivost, dobré postupy a týmová práce. Vítězem se stali žáci ZŠ z Brumova, na druhém místě skončila ZŠ Slavičín a třetí ZŠ Bojkovice. Celkem se účastnilo 22 dvojic. Osmileté gymnázium se účastnilo dlouhodobého srovnávání výsledků mezi žáky víceletých gymnázií v projektu SCIO komplexní analýzy výuky v matematice a jazyce českém. Mezi nejlepšími studenty ve Zlínském kraji v testování matematiky pro deváté třídy a kvarty skončili Jonáš Plášek, Michaela Maňasová, Štěpán Čala, Vojtěch Tarabus, David Maryáš. V testování matematiky pro šesté třídy a primy mezi žáky víceletých gymnázií Martin Křek, Tereza Ondrúšková, Timotej Mitura. Volejbal - naše děvčata vyhrála okresní kolo volejbalu ve Zlíně a postoupila do krajského kola.

5 Úspěch v matematické olympiádě - David Maryáš z kvarty získal 1.místo v okresním kole MO v kategorii Z9 (kvarty a deváté třídy zš) z 33 účastníků. Dějepisná plympiáda - dne se konalo okresní kolo Dějepisné olympiády ve Zlíně. Vendula Machalová (Tr) se umístila na krásném 3.místě. Vojtěch Tarabus (Kv) byl na 7.místě. Oba postupují do krajského kola. Gratulujeme a děkujeme za pěknou reprezentaci školy. Vítězové U6 - Úžasný svět techniky Gratulace k vítězství našeho terciánského týmu tercie, ve složení v televizní soutěži U6 - Úžasný svět techniky. Eliška Sedlářová, Amálie Maryášová, Ysao Doan Thi, Lucie Tomaštíková, Vladimír Hubík Studenti oboru kuchař číšník se podíleli na přípravě plesu města Slavičín a organizaci rauta pro Charitu sv. Vojtěcha se studenti SOŠ zúčastnili informačního semináře na Úřadu práceve Zlíně, kde získali informace o způsobech a možnostech získání informacína trhu práci. Dne proběhla na škole pro strojaře prezentace firmy HYDRAULICZ s.r.o.. Děkujeme Tobiáši Drápalovi ze sekundy za vzornou reprezentaci naší školy v okresním kole konverzační soutěže v JA. Umístil se na 4.místě. Blahopřejeme Lukáši Tomečkovi za 4. místo v okresním kole Konverzační soutěže v anglickém jazyce. V okresním kole Olympiády v českém jazyce II. kategorie obsadila pěkné čtvrté místo Michaela Kostková ze septimy, na šestém místě skončil Vojěch Slováček ze sexty. Školní psycholog nabízí služby Na základě schválení rozvojového programu MŠMT Na podporu školních psychologů a školních speciálních pedagogů ve školách a metodiků specialistů ve školských poradenských zařízeních v roce 2016 oznamujeme, že na škole začal pracovat školní psycholog. Rodiče a žáci mohou využít následujících služeb: Individuální konzultace v rámci výukových či výchovných obtíží dítěte Pomoc a podpora při řešení osobních problémů žáka (vztahové či rodinné záležitosti) Kariérové poradenství volba vhodného semináře, volba vysoké školy Diagnostika intelektu, osobnosti

6 V rámci zachování intimity a důvěry budou konzultace probíhat po telefonické domluvě, denně od 14:45 h. Studijní stáž Diepholz Dne odjíždí skupina studentů septimy a kvinty pod vedením Mgr. Markéty Maryášové na výměnný pobyt tří zemí do města našich dlouholetých partnerů - do města Diepholz v Německu. Během svého pobytu mají studenti možnost procvičovat své jazykové dovednosti v angličtině, němčině, ale i francouzštině, protože třetí zúčastněnou zemí je Francie. Studenti navštěvují zajímavá místa v okolí města, spolupracují na různých projektech a hlavně tráví čas v německých rodinách se svými přáteli. Škola nabízí programy pro veřejnost Aktivity studentů školy jsou určeny nejenom pro regionální mateřské a základní školy, ale také pro širokou veřejnost. Například pod vedením Mgr. Šárky Černíčkové připravila se studenty divadelního souboru v březnu a dubnu představení pro regionální mateřské a základní školy, stejně tak astrofyzikální pozorování studentů gymnázia jsou pravidelně navštěvována zájemci o astrofyziku u Mgr. Ivo Rohleny. Výtvarný ateliér pod vedením Ing. et MgA. Zdenka Kutry připravuje výtvarné, fotografické výstavy regionálních umělců v Galerii gymnázia. Děti ze základních škol navštěvují kroužek automatizace a robotizace u Ing. Aloise Kužely. Studenti oboru informačních technologií jsou schopni připravovat pro firemní i fyzické osoby programové SW a HW konfigurace, laserové gravírování a 3D tisk. Řemesla, která jsou na škole vyučována (automechanik, strojní mechanik, elektrikář, obráběč kovů, instalatér, kuchařčíšník) nabízí veřejnosti práce učňů pod vedením učitelů odborného výcviku v moderně vybavených dílnách. Od oprav osobních vozů, strojírenské výroby, elektrikářských a instalatérských prací až po zajištění rautů v oboru kuchař - číšník. Škola je autorizovanou osobou pro obor elektrikář a obráběč kovů, což znamená, že může udělovat tzv. dílčí nebo úplnou kvalifikační zkoušku zájemcům z řad firem i veřejnosti v těchto oborech, jež je rovnocenná výučnímu listu. Astrofyzikální aktivity workshop, pozorování měsíce Astrofyzici zahájili sérii příprav na pozorování přechodu Merkuru přes Slunce. Tento poměrně vzácný úkaz chceme s gymnaziálním Astrotýmem v celém jeho rozsahu pozorovat a zaznamenávat 9. května

7 Lyžařský kurz 2016 Pravidelné lyžařské kurzy pro první ročníky na škole a sekundu byly tentokrát od do na chatě Javorník v Beskydech. LVK se zúčastnilo 90 studentů. Navzdory letošnímu počasí oba kurzy absolvovaly pobyt v dobrých lyžařských podmínkách. Zkoušky dle vyhlášky 50/1978 pro elektrikáře Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola ve spolupráci s Moravským svazem elektrotechniků Brno a firmou MSE CZ s.r.o., pořádají ve dnech a seminář, zkoušky a periodické přezkoušení pracovníků v elektrotechnice dle Vyhl. 50/1978 Sb. 4,5,6,7,8,10. Začátek semináře je v 8.00 hodin na učebně č.215, v objektu SOŠ Slavičín. Součástí semináře je prodej elektrotechnické literatury a platných ČSN EN norem. Bližší informace na tel , Josef Maryáš, ředitel školy

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Zpravodaj červen 2016 Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Děkujeme všem rodičům, organizacím a vedení města Slavičína za celoroční finanční a materiální

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj září - prosinec 2015 Společně musíme budovat školy, které motivují děti k myšlení, hledání, dialogu,

Více

Nabídka oborů pro školní rok 2016-2017

Nabídka oborů pro školní rok 2016-2017 Nabídka oborů pro školní rok 2016-2017 Střední vzdělání s maturitní zkouškou (přijímací zkoušky CERMAT) 23 45 L/01 Mechanik seřizovač (švp Mechatronik-seřizování a programování CNC strojů) 18 20 M/01 Informační

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj aktivit únor 2018 Kritéria přijetí a termíny přijímacích zkoušek: http://www.gjpslavicin.cz/cz/pro_uchazece_o_studium/. Děkujeme za odevzdané přihlášky ke

Více

Nabídka oborů pro školní rok

Nabídka oborů pro školní rok Nabídka oborů pro školní rok 2018-2019 Dny otevřených dveří 10.11. a 11.11. 2017, 14.2. 2018 Střední vzdělání s maturitní zkouškou (jednotné přijímací zkoušky) 23 45 L/01 Mechanik seřizovač (švp Mechatronik-seřizování

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj duben č.2-2017 Budova gymnázia se připravuje na rozsáhlou rekonstrukci elektrorozvodů, topení, vodovodů a odpadů za více jak 10 mil. Kč. O provozním zabezpečení

Více

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Č.j.: GJP SOS 271/II.3.1 16 Organizace a kritéria přijímacího řízení stanovené pro školní rok 2016/2017 dle 59 a 60 zákona č. 561/2004 Sb., školský

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj listopad 2016 Za velmi důležité považuji, abychom prostřednictvím výuky ukazovali studentům osobní příklad: nikoliv povrchně, ukvapeně a zkratkovitě soudit,

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj aktivit říjen 2018 Hodnocení školy ministerstvem školství v programu Excelence výsledky v soutěžích středních škol v roce 2017-2018 jsme získali 9,5 bodů

Více

Zpravodaj školy - jaro 2019

Zpravodaj školy - jaro 2019 Zpravodaj školy - jaro 2019 V hodnocení školy Ministerstvem školství v programu Excelence výsledky v soutěžích středních škol v roce 2017-2018 jsme získali 9,5 bodů (v 2016-2017 jsme získali 9,02 bodů).

Více

Vyšší odborná škola, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Kopřivnice, příspěvková organizace Kontakt:

Vyšší odborná škola, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Kopřivnice, příspěvková organizace Kontakt: Projekt OP VK CZ.1.07/1.1.07/11.0112 Podpora odborného vzdělávání na středních školách MSK www.spravnysmer.cz logo školy Vyšší odborná škola, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Kopřivnice,

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-475/13-J

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-475/13-J INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIJ-475/13-J Název právnické osoby Střední škola technická Žďár nad Sázavou vykonávající činnost školy: Sídlo: Strojírenská 6, 591 71 Žďár nad Sázavou IČO: 00 226 206 Identifikátor:

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj únor 2017 Maturitní obory: Gymnázium osmiletý obor Gymnázium čtyřletý obor Informační technologie Mechanik seřizovač - mechatronik Učební obory: Obráběč

Více

Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018

Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018 Vánoční zpravodaj aktivit prosinec 2018 Přípravné kurzy k přijímacímu řízení Čtyřleté obory: Nabízíme zdarma kurzy z matematiky a jazyka českého. Uchazeč z 9. třídy se do 18. ledna e- mailem přihlásí na

Více

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIZ-1479/14-Z

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIZ-1479/14-Z INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIZ-1479/14-Z Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město Velehradská 1527, 686 03 Staré Město info@sosgsm.cz

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj prosinec 2016 Maturitní obory: Gymnázium osmiletý obor Gymnázium čtyřletý obor Informační technologie Mechanik seřizovač - mechatronik Učební obory: Obráběč

Více

KRITÉRIA NA SESTAVENÍ POŘADÍ PRO 1. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO 1. ROČNÍKU VE ŠKOLNÍM ROCE 2016/2017

KRITÉRIA NA SESTAVENÍ POŘADÍ PRO 1. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO 1. ROČNÍKU VE ŠKOLNÍM ROCE 2016/2017 KRITÉRIA NA SESTAVENÍ POŘADÍ PRO 1. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO 1. ROČNÍKU VE ŠKOLNÍM ROCE 2016/2017 I. UČEBNÍ OBORY S MATURITOU (denní studium) Do učebních oborů (čtyřletých) s maturitní zkouškou: 26-41-L/01

Více

Nemachruj, buď machr!

Nemachruj, buď machr! Nemachruj, buď machr! Výběr technických oborů středních odborných škol a učilišť v Pardubickém kraji Chemie Elektrotechnika Strojírenství Stavebnictví Doprava Automobilní průmysl Potravinářství Dřevozpracující

Více

Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav

Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav sekretariát tel.: 778 022 279 ředitelství tel.: 778 002 243 skolakosmonosy@seznam.cz www.zskosmonosy.cz Rámcový plán úkolů Školní rok 2014/2015

Více

Návštěva gymnázia možná kdykoliv do 14.00 hodin

Návštěva gymnázia možná kdykoliv do 14.00 hodin G y m n á z i u m J a n a P i v e č k y a S t ř e d n í o d b o r n á š k o l a S l a v i č í n n a b í z í k e s t u d i u p r o r o k 2 016-2017 - čtyřletý studijní obor pro žáky 9. tříd 7941K41 gymnázium

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj aktivit duben 2018 Práce na gymnáziu nového 4. a 5. patra jsou v plném proudu Vznikají nové prostory - aula, přírodovědné experimentárium, jazyková učebna,

Více

zpravodaj Valašský kumšt pro radosť aj užitek

zpravodaj Valašský kumšt pro radosť aj užitek BŘEZEN/2016 periodický tisk územního samosprávného celku Ročník XL zpravodaj SLAVIČÍNS KÝ Valašský kumšt pro radosť aj užitek Vystoupí: folklorní soubory Slavičánek, Slavičínské cérky a folklorní soubor

Více

Spolupráce mezi školou a firmou. České Budějovice 2016

Spolupráce mezi školou a firmou. České Budějovice 2016 Spolupráce mezi školou a firmou České Budějovice 2016 Charakteristika školy Regionální centrum technického vzdělávání 50 let tradice výuky v automobilních a strojírenských oborech Více než 1500 žáků a

Více

Přijímací řízení ve školním roce 2013/2014. Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání

Přijímací řízení ve školním roce 2013/2014. Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání Přijímací řízení ve školním roce 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání přihlášky Počet přihlášek ke vzdělávání v prvním kole přijímacího řízení

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj březen 2017 Maturitní obory: uchazeči vykonají přijímací jednotné zkoušky Gymnázium osmiletý obor Gymnázium čtyřletý obor Informační technologie Mechanik

Více

Průběžná monitorovací zpráva PROJEKTU Z OP VK

Průběžná monitorovací zpráva PROJEKTU Z OP VK Průběžná monitorovací zpráva PROJEKTU Z OP VK Strana 1 z 41 Název projektu: Číslo projektu: Název příjemce: Číslo smlouvy: PRACOVNÍ VERZE (VK IP) PŘED ODEVZDÁNÍM NUTNO FINÁLNĚ ULOŽIT!!! 1. Identifikační

Více

Prezentace práce studentů gymnázia z předmětů umělecké profilace

Prezentace práce studentů gymnázia z předmětů umělecké profilace Prezentace práce studentů gymnázia z předmětů umělecké profilace VÝTVARNÝ OBOR (v rámci hodin výtvarné výchovy a výtvarných ateliérů) 8.00-10.45 výtvarná výchova tercie + kvarta MgA. David Baránek č. 8

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj září-říjen 2017 Modernizace budovy gymnázia Skončila kompletní rekonstrukce vodovodních, elektrických, odpadních rozvodů za více jak 10,2 milionů Kč z dotace

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM pro prevenci rizikových forem chování školní rok 2015/2016 Vzdělávací institut INTEGRA BRNOgymnázium, základní škola a mateřská škola s.r.o., Brno, Rašelinová 11, 628 00 Vypracovala:

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI 872/2009-A. Gymnázium, Praha 10, Omská 1300. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI 872/2009-A. Gymnázium, Praha 10, Omská 1300. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI 872/2009-A Název školy: Gymnázium, Praha 10, Omská 1300 Adresa: Omská 1300, 100 00 Praha 10 Identifikátor: 600006646 IČ: 63109026 Místo

Více

Přípravné kurzy k přijímacímu řízení

Přípravné kurzy k přijímacímu řízení Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj zimní aktivit 2019 V hodnocení školy ministerstvem školství v programu Excelence výsledky v soutěžích středních škol v roce 2017-2018 jsme získali 9,5 bodů

Více

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín

Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Gymnázium Jana Pivečky a SOŠ Slavičín Zpravodaj aktivit leden 2018 Ředitel školy Vážení rodiče, po kompletní rekonstrukci a modernizaci budov SOŠ (cca 50 mil Kč) předpokládám, že v nejbližší době podepíšu

Více

INFORMACE O STUDIU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

INFORMACE O STUDIU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 INFORMACE O STUDIU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 INFORMACE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ Uchazeči o studium budou v obou oborech vzdělání konat přijímací testy. Termín konání testů v rámci přijímacího řízení Osmileté

Více

Příkaz ředitele SŠE P/3/2016 VYHLÁŠENÍ 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO PRVNÍCH ROČNÍKŮ VZDĚLÁVÁNÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

Příkaz ředitele SŠE P/3/2016 VYHLÁŠENÍ 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO PRVNÍCH ROČNÍKŮ VZDĚLÁVÁNÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Příkaz ředitele SŠE P/3/2016 VYHLÁŠENÍ 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ DO PRVNÍCH ROČNÍKŮ VZDĚLÁVÁNÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 I. Denní studium po skončení povinné školní docházky studijní obory II. Denní studium

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vyškov, Sochorova 15. školní rok 2009-2010

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vyškov, Sochorova 15. školní rok 2009-2010 Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vyškov, Sochorova 15 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A školní rok 2009-2010 Ing. Petr Navrátil Ředitel školy Schváleno školskou radou dne 26. 10. 2010 Martina

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy Žižkova 1501, 58301 Chotěboř 569623854, 731348 326, fax: 569623 854, IČ: 67441351 e-mail: admin@souch.cz, http://www.souch.cz Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 Vypracoval: Mgr. Luděk

Více

Koncepce rozvoje školy (2015-2017)

Koncepce rozvoje školy (2015-2017) Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická, Dukelská 13, České Budějovice, 371 45 Koncepce rozvoje školy (2015-2017) Úvod : Předložený návrh koncepce školy vychází z předchozích koncepcí školy

Více

ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ

ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ÚDAJE O PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍ ŽÁCI PŘIHLÁŠENÍ KE STUDIU Počet přihlášek STR SLE STA LYT LYE MAN Celkem 1. kolo 62 83 86 63 69-363 Celkem 62 83 86 63 69-363 ŽÁCI PŘIJATÍ KE STUDIU Počet přijatých STR SLE STA

Více

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod.

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. pavilon 1. stupně Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Základní škola, Mládežnická

Více

PODNIKÁNÍ V TECHNICKÝCH OBORECH A SLUŽBÁCH

PODNIKÁNÍ V TECHNICKÝCH OBORECH A SLUŽBÁCH GYMNÁZIUM JANA PIVEČKY A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SLAVIČÍN Školní 822 763 21 Slavičín Útvar: Střední odborná škola Slavičín, Divnice 119, Slavičín Soustava oborů vzdělání: Obor vzdělání: 64 PODNIKÁNÍ V OBORECH

Více

Úvod do spolupráce školy a firmy

Úvod do spolupráce školy a firmy Úvod do spolupráce školy a firmy Popis realizace Škola, název, adresa Charakteristika školy Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Kladno, Dubská. Dubská 967, 27203 Kladno Střední odborná škola

Více

O B S A H. Základní škola a mateřská škola Ostrožská Lhota, příspěvková organizace školní rok 2014 / 2015 Strana: 2/9

O B S A H. Základní škola a mateřská škola Ostrožská Lhota, příspěvková organizace školní rok 2014 / 2015 Strana: 2/9 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2014 / 2015 O B S A H Část Strana 1. Základní údaje 3 1. 1 Základní údaje o škole 3 1. 2 Základní údaje o zřizovateli 3 1. 3 Údaje o školské radě 3 1. 4

Více

Gymnázium J. A. Komenského v Uherském Brodě. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2004/2005

Gymnázium J. A. Komenského v Uherském Brodě. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2004/2005 Gymnázium J. A. Komenského v Uherském Brodě 1 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2004/2005 V Uherském Brodě dne 25. října 2005 RNDr. Karel Radil ředitel školy Základní údaje o škole 2 Název

Více

Vyšší odborná škola, Střední škola, Centrum odborné přípravy Budějovická 421, Sezimovo Ústí

Vyšší odborná škola, Střední škola, Centrum odborné přípravy Budějovická 421, Sezimovo Ústí ZKUŠEBNÍ PŘEDMĚTY SPOLEČNÉ ČÁSTI MATURITNÍCH ZKOUŠEK Jsou stanoveny a zakotveny v platných legislativních normách: Zákon č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

MPP zasahuje do výchovně vzdělávacího procesu během celého školního roku.

MPP zasahuje do výchovně vzdělávacího procesu během celého školního roku. Minimální preventivní program Název školy: Gymnázium Mimoň, Letná 263 Zpracovala: Mgr. Marie Grigerová Ředitelka školy: Mgr. Emilie Ráčková Školní rok: 2015/16 Úvod Minimální preventivní program školy

Více

Vyhodnocení workshopu Exkurze do Centra pro výuku hi-technologií

Vyhodnocení workshopu Exkurze do Centra pro výuku hi-technologií Vyhodnocení workshopu Exkurze do Centra pro výuku hi-technologií Projekt: Krajské vzdělávací centrum pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Reg. č.: CZ.1.07/1.3.00/14.0026 Datum konání: 4. a 5.

Více

Příklady dobré praxe - spolupráce škol a firem při odborném vzdělávání

Příklady dobré praxe - spolupráce škol a firem při odborném vzdělávání Příklady dobré praxe - spolupráce škol a firem při odborném vzdělávání 1 Koordinační řízení odborného vzdělávání (K 7) Střední škola Horní Bříza statutární zástupce: Mgr. Ivana Škreňová Klíčová slova Silikátový

Více

Informace o škole STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU

Informace o škole STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU Informace o škole STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU Informace o škole Střední škola technická Žďár nad Sázavou je od roku 2008 držitelem certifikátu kvality dle ČSN EN ISO 9001 pro oblast vzdělávání.

Více

ROK PRŮMYSLU A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ Z POHLEDU PROSAZOVANÝCH SYSTÉMOVÝCH ZMĚN V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ A INOVACÍ

ROK PRŮMYSLU A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ Z POHLEDU PROSAZOVANÝCH SYSTÉMOVÝCH ZMĚN V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ A INOVACÍ CELONÁRODNÍ KAMPAŇ ŠIROKÁ PALETA AKTIVIT A AKCÍ ROK PRŮMYSLU A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ Z POHLEDU PROSAZOVANÝCH SYSTÉMOVÝCH ZMĚN V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ A INOVACÍ NOVELA ŠKOLSKÉHO ZÁKONA NOVELA ZÁKONA O VYSOKÝCH

Více

Výroční zpráva za školní rok 2005/2006 Osmileté gymnázium Buďánka, o.p.s.

Výroční zpráva za školní rok 2005/2006 Osmileté gymnázium Buďánka, o.p.s. Výroční zpráva za školní rok 2005/2006 Osmileté gymnázium Buďánka, o.p.s. tvůrčí prostor pro mimořádně nadané, kteří chtějí tento dar rozvíjet a uplatnit 2 Obsah 1. Přesný název školy dle posledního rozhodnutí

Více

Vítězové 4. ročníku 2016/2017 medailonky

Vítězové 4. ročníku 2016/2017 medailonky 1. kategorie: PRIMA KVARTA Vítězové 4. ročníku 2016/2017 medailonky 1. místo: Robert Chytil (kvarta) - 151 bodů - maximální počet bodů získal za prospěch a za známky v anglickém a německém jazyce, dále:

Více

Základní teze analýzy potřeb v území. v rámci Krajského akčního plánování vzdělávání Středočeského kraje. Únor 2016

Základní teze analýzy potřeb v území. v rámci Krajského akčního plánování vzdělávání Středočeského kraje. Únor 2016 Základní teze analýzy potřeb v území v rámci Krajského akčního plánování vzdělávání Středočeského kraje Únor 2016 1. Které jsou rozvojové priority kraje a jak se promítají do oblasti vzdělávání? 2. Které

Více

Úvodní slovo. Milí čtenáři, Blecha Cup. vstoupili jsme do nového roku a já věřím, že pro nás pro všechny bude ještě úspěšnější, než byl ten předchozí.

Úvodní slovo. Milí čtenáři, Blecha Cup. vstoupili jsme do nového roku a já věřím, že pro nás pro všechny bude ještě úspěšnější, než byl ten předchozí. Úvodní slovo Milí čtenáři, vstoupili jsme do nového roku a já věřím, že pro nás pro všechny bude ještě úspěšnější, než byl ten předchozí. Díky výborné práci našeho týmu se podařilo spousta věcí, které

Více

Návrhy spolupráce se základními školami spádových obcí na podporu Valašskoklobouckého středního školství

Návrhy spolupráce se základními školami spádových obcí na podporu Valašskoklobouckého středního školství Návrhy spolupráce se základními školami spádových obcí na podporu Valašskoklobouckého středního školství Kateřina Niková 5.7.2013 Obsah Úvodem 1 Vymezení pojmu spolupráce školy... 4 2 Návrhy spolupráce

Více

Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIC-354/14-C. Základní škola Volary, okres Prachatice

Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIC-354/14-C. Základní škola Volary, okres Prachatice INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIC-354/14-C Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČO 00583391 Základní škola Volary, okres Prachatice U Nádraží 512, 384

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, CHRAST, okres Chrudim ------------------------------------------------------------------

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, CHRAST, okres Chrudim ------------------------------------------------------------------ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, CHRAST, okres Chrudim ------------------------------------------------------------------ CELOROČNÍ PLÁN PRÁCE ŠKOLY 2011/2012 ----------------------------------------------------------------------

Více

1. část charakteristika oboru

1. část charakteristika oboru 1. část charakteristika oboru IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 PROFIL ABSOLVENTA... 3 Zaměření Mechatronika:... 3 Zaměření Automatizace a zabezpečení budov:... 3 UPLATNĚNÍ ABSOLVENTA - PŘÍKLADY PRACOVNÍCH POZIC...

Více

Ocenění NFGB. Broumov, 31. října 2014 Stará radnice

Ocenění NFGB. Broumov, 31. října 2014 Stará radnice Ocenění NFGB Broumov, 31. října 2014 Stará radnice Správní rada NF GB předsedkyně Ing. Zdena Cikrytová členové MUDr. Luboš Hovorka RNDr. Karel Pelán Mgr. Jiří Ringel RNDr. Jan Strašil Ing. Lenka Zálišová

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS -91/12 -S. Gymnázium Zikmunda Wintra, Rakovník nám. J.

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS -91/12 -S. Gymnázium Zikmunda Wintra, Rakovník nám. J. Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIS -91/12 -S Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Gymnázium Zikmunda Wintra, Rakovník nám. J. Žižky 186 Sídlo: nám. J.

Více

V ý r o č n í z p r á v a

V ý r o č n í z p r á v a Střední(odborné(učiliště(a(Střední(odborná((((((((((((((((((((((((((((( škola(sčmsd,(lomnice(u(tišnova,(s.r.o.( ( Držitel(certifikátu(dle(ISO(9001( V ý r o č n í z p r á v a o činnosti školy za školní

Více

Úvod do spolupráce školy a firmy

Úvod do spolupráce školy a firmy Úvod do spolupráce školy a firmy Návod k vyplnění Škola, název, adresa Střední škola technická a zemědělská Mohelnice, 1.máje 2, 78985 Mohelnice Charakteristika školy Škola zahájila svou činnost v roce

Více

Návštěva JE velvyslance Státu Izrael Garyho Korena (září říjen) Meditační dny prim

Návštěva JE velvyslance Státu Izrael Garyho Korena (září říjen) Meditační dny prim ZÁŘÍ 2014 1. 9. Po Třídnické hodiny od 8.50, od 10.00 slavnostní zahájení v kostele 2. 9. Út Týden kurzů a projektů 3. 9. St Týden kurzů a projektů 4. 9. Čt Týden kurzů a projektů 5. 9. Pá Týden kurzů

Více

BULLETIN 2/2016 1.1. PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PÉČE DOSTUPNOST-INKLUZE-KVALITA

BULLETIN 2/2016 1.1. PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PÉČE DOSTUPNOST-INKLUZE-KVALITA BULLETIN 2/2016 Obsah: 1. Povinná opatření MAP 1.1. Předškolní vzdělávání a péče dostupnost-inkluze-kvalita (návrhy podpory, příklady projektů) 1.2. Čtenářská a matematická gramotnost v základním vzdělávání

Více

Střední škola technická Most Dělnická 21, příspěvková organizace

Střední škola technická Most Dělnická 21, příspěvková organizace Střední škola technická Most Dělnická 21, příspěvková organizace Profil Počátky naší školy se datují již od roku 1946. V padesátých letech byly v Meziboří u Litvínova vybudovány školy, internáty, sportoviště

Více

Sigmundovo SOUs, Lutín

Sigmundovo SOUs, Lutín Sigmundovo střední odborné učiliště strojírenské, Lutín, J. Sigmunda 242, 783 49 Lutín Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2003/2004 V Lutíně dne 12. října 2004 Mgr. Pavel Michalík ředitel Předkladatel:

Více

METODICKÝ PLÁN PRO HNÍZDA ODBORNOSTI A TECHNIKY

METODICKÝ PLÁN PRO HNÍZDA ODBORNOSTI A TECHNIKY METODICKÝ PLÁN PRO HNÍZDA ODBORNOSTI A TECHNIKY HNÍZDA ODBORNOSTI A TECHNIKY HOT PEDAGOGICKÝ PROGRAM ÚDAJE O HNÍZDĚ Provozovatel hnízda: Oborová specifikace hnízda: Střední škola technická, Praha 4, Zelený

Více

Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIC-204/10 C

Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIC-204/10 C Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát Název školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIC-204/10 C Střední škola řemesel a služeb, Strakonice, Zvolenská 934 Adresa: Zvolenská 934, 386 01 Strakonice Identifikátor:

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-674/13-U

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-674/13-U Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIU-674/13-U Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Základní umělecká škola, Dubí 2, Dlouhá 134, příspěvková organizace Sídlo:

Více

INFORMACE PRO RODIČE. Školní rok 2015/2016

INFORMACE PRO RODIČE. Školní rok 2015/2016 Základní škola Velehrad, Salašská 300, 687 06 Velehrad INFORMACE PRO RODIČE Školní rok 2015/2016 Vážení rodiče, v rámci dobré spolupráce rodiny se školou Vám poskytujeme základní informace o naší škole.

Více

Podmínky pro hodnocení žáků v předmětu informatika

Podmínky pro hodnocení žáků v předmětu informatika Podmínky pro hodnocení žáků v předmětu informatika Prima Prezentace jedna známka Textový editor automatické tvary - jedna známka Textový editor práce s textem- jedna známka Sekunda Grafika jedna známka

Více

Koncepce školy na období 2016 2022

Koncepce školy na období 2016 2022 Koncepce školy na období 2016 2022 Předložený návrh koncepce školy vychází z mého osobního přesvědčení, z mých dosažených pedagogických zkušeností a mého odhodlání něco změnit ve prospěch školy. Jsem si

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-106/14-S. lidinsky@mail.gymberoun.cz

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-106/14-S. lidinsky@mail.gymberoun.cz INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIS-106/14-S Název právnické osoby vykonávající činnost školy Gymnázium Joachima Barranda, Beroun, Talichova 824 Sídlo Talichova 824, 266 01 Beroun 2 E-mail právnické osoby IČO 47

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY ZLÍN, NOVÁ CESTA 268, ZLÍN - ŠTÍPA PRO ŠKOL. ROK 2006-2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY ZLÍN, NOVÁ CESTA 268, ZLÍN - ŠTÍPA PRO ŠKOL. ROK 2006-2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY ZLÍN, NOVÁ CESTA 268, ZLÍN - ŠTÍPA PRO ŠKOL. ROK 2006-2007 Osnova je v souladu s ustanovením 10 zákona 561/2004 Sb., o předškolním,základním,středním,vyšším odborném

Více

Volitelná výtvarná výchova I.

Volitelná výtvarná výchova I. školní vzdělávací program PLACE HERE Název školy Adresa Palackého 211, Mladá Boleslav 293 80 Název ŠVP Platnost 1.9.2009 Dosažené vzdělání Střední vzdělání s maturitní zkouškou Název RVP Délka studia v

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření obecně prospěšné společnosti. TyfloCentrum Olomouc, o. p. s. I. P. Pavlova 69, 779 00 Olomouc IČO: 25862294

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření obecně prospěšné společnosti. TyfloCentrum Olomouc, o. p. s. I. P. Pavlova 69, 779 00 Olomouc IČO: 25862294 TyfloCentrum Olomouc, o. p. s. I. P. Pavlova 69, 779 00 Olomouc IČO: 25862294 Výroční zpráva o činnosti a hospodaření obecně prospěšné společnosti za rok 2005 TyfloCentrum Olomouc, o. p. s. Služby sociální

Více

23-41-M/01 Strojírenství

23-41-M/01 Strojírenství 23-41-M/01 Strojírenství 2. Počet bodů za známku z matematiky, jazyka českého a fyziky Matematika, jazyk český a fyzika -Jestliže u písemných přijímacích zkoušek SCIO získal méně než 26 bodů. Uchazeči

Více

Montér elektrických rozvaděčů (26-019-H)

Montér elektrických rozvaděčů (26-019-H) STŘEDNÍ ŠKOLA - CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ KROMĚŘÍŽ Nábělkova 539, 767 01 Kroměříž REKVALIFIKAČNÍ PROGRAM Montér elektrických rozvaděčů (26-019-H) SŠ - COPT Kroměříž 2014 Obsah 1. IDENTIFIKAČNÍ

Více

Program minimální prevence rizikového chování

Program minimální prevence rizikového chování Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 PSČ 751 52, tel.: +420 581 291 203, fax: +420 581 291 204 www.gjb-spgs.cz; e-mail: info@gjb-spgs.cz Ředitelka školy: Mgr. Romana

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Střední škola strojní, stavební a dopravní Liberec II, Truhlářská 360/3 příspěvková organizace 488 880 400 red@sslbc.cz www.sslbc.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY za školní rok 2012/2013 Zpracovala :

Více

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2011/2012

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2011/2012 Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2011/2012 Svitávka 3. září 2012 Vypracoval: Mgr. Aleš Antl ředitel školy Obsah: 1) Základní charakteristika školy 2) Školská

Více

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIT-237/12-T. Energetiků 144, 735 14 Orlová-Lutyně

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIT-237/12-T. Energetiků 144, 735 14 Orlová-Lutyně Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIT-237/12-T Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení: Sídlo: Střední odborná škola NET OFFICE Orlová,

Více

Střední průmyslová škola elektrotechnická a Vyšší odborná škola Pardubice. Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na SPŠE a VOŠ Pardubice

Střední průmyslová škola elektrotechnická a Vyšší odborná škola Pardubice. Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na SPŠE a VOŠ Pardubice Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na SPŠE a VOŠ Pardubice O škole historie i současnost školy 1. Tradice škola poskytuje již více než 60 let úplné střední odborné vzdělání s maturitou 2.

Více

Odborné učiliště a Praktická škola, Černovice, Mariánské náměstí 72. Výroční zpráva o činnosti školy,

Odborné učiliště a Praktická škola, Černovice, Mariánské náměstí 72. Výroční zpráva o činnosti školy, Odborné učiliště a Praktická škola, Černovice, Mariánské náměstí 72 Výroční zpráva o činnosti školy, školní rok 2011/2012 Obsah: Resumé k výroční zprávě 2 Charakteristika školy k výroční zprávě o činnosti..

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014. Přijímací řízení ke vzdělávání ve středních školách Pardubického kraje pro školní rok 2013/2014

Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014. Přijímací řízení ke vzdělávání ve středních školách Pardubického kraje pro školní rok 2013/2014 Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Přijímací řízení ke vzdělávání ve středních školách Pardubického kraje pro školní rok 2013/2014 Úvod Všem středním školám zřizovaným Pardubickým krajem bylo doporučeno

Více

ÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015. Stránka 1 z 80

ÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015. Stránka 1 z 80 V ÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 204/205 INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ, BENEŠOV, ČERNOLESKÁ 997 Stránka z 80 OBSAH. Základní údaje o škole... 3 2. Charakteristika školy... 4 2.. Charakteristika

Více

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIT-55/10-T. Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIT-55/10-T. Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát Název školy INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIT-55/10-T Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Adresa: M. Majerové 1691, 708 00 Ostrava-Poruba

Více

Výroční zpráva. Základní škola Holice, Holubova 47. Za období od 1.9. 2009 do 30.6. 2010. 1.Základní údaje o škole

Výroční zpráva. Základní škola Holice, Holubova 47. Za období od 1.9. 2009 do 30.6. 2010. 1.Základní údaje o škole Základní škola Holice, Holubova 47 1.Základní údaje o škole Výroční zpráva Za období od 1.9. 2009 do 30.6. 2010 Základní škola s 1. 9. ročníkem. Základní škola praktická s 1. 9. ročníkem. Speciální škola

Více

Katalog poskytovatelů sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou

Katalog poskytovatelů sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou Katalog poskytovatelů sociálních služeb na území ORP Komunitní plánování sociálních služeb na území ORP Projekt komunitního plánování sociálních služeb je realizován od června 2013 do května 2015. Realizátorem

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-133/14-E

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-133/14-E INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-133/14-E Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČO 70 884 064 Základní škola, Heřmanův Městec, okres Chrudim Náměstí

Více

Projektový záměr partnera projektu

Projektový záměr partnera projektu Projektový záměr partnera projektu Název projektu Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem Část 1 - Identifikační údaje Název partnera Oficiální adresa Adresa pro doručení IČ:

Více

Mapa školy PRO STŘEDNÍ ŠKOLY

Mapa školy PRO STŘEDNÍ ŠKOLY Mapa školy PRO STŘEDNÍ ŠKOLY INDIVIDUALIZOVANÁ ZPRÁVA Mapy školy pro střední školy Analýza I - SWOT Škola: Gymnázium, ul. Školská 20 Typ školy: Kód školy: OBSAH INDIVIDUALIZOVANÉ ZPRÁVY ÚVOD... 3 VLASTNÍ

Více

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vyškov, Sochorova 15

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vyškov, Sochorova 15 Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vyškov, Sochorova 15 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A školní rok 2008-2009 RNDr. Jiří Sochor zástupce statutárního orgánu Schváleno školskou radou dne 26. 10.

Více

Využití výstupů z projektů OPVK

Využití výstupů z projektů OPVK Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském kraji registrační číslo CZ.1.07/1.1.00/44.0008 Využití výstupů z projektů OPVK Autor: Jiří Sumbal, VOŠ, SOŠ a SOU Kopřivnice Datum: 23.

Více

Littrowa 122 346 01 Horšovský Týn

Littrowa 122 346 01 Horšovský Týn Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2005/2006 /Gymnázia, VOŠ, SOŠ, OA, Konzervatoř, SJŠ, SOU, OU, PrŠ/ Škola: Název školy, adresa: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Horšovský

Více

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1539/09-P. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1539/09-P. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-1539/09-P Název školy: Církevní gymnázium Plzeň Adresa: Mikulášské nám. 15, 326 00 Plzeň Identifikátor: 600 009 611 IČ: 40 527 867 Místo

Více

Na slovíčko. BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM BOHUSLAVA BALBÍNA. Vážení rodiče, milí žáci!

Na slovíčko. BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM BOHUSLAVA BALBÍNA. Vážení rodiče, milí žáci! BISKUPSKÉ GYMNÁZIUM BOHUSLAVA BALBÍNA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA JANA PAVLA II. HRADEC KRÁLOVÉ Na Hradě 90 IČ: 71 341 072 500 03 Hradec Králové www.czshk.cz Tel.: 495 515 823 jan.trdlicka@czshk.cz

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 Gymnázium Lipník nad Bečvou, Komenského sady 62, p.o.

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 Gymnázium Lipník nad Bečvou, Komenského sady 62, p.o. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 Gymnázium Lipník nad Bečvou, Komenského sady 62, p.o. Obsah : CHARAKTERISTIKA ŠKOLY ÚDAJE O PRACOVNÍCÍCH UČEBNÍ PLÁN ŠKOLY ÚDAJE O VÝSLEDCÍCH VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ SOUTĚŽE A OLYMPIÁDY

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIA-2049/14-A. Gymnázium, Praha 4, Postupická 3150

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIA-2049/14-A. Gymnázium, Praha 4, Postupická 3150 Česká školní inspekce Pražský inspektorát Název právnické osoby vykonávající činnost školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIA-2049/14-A Gymnázium, Praha 4, Postupická 3150 Sídlo Postupická 3150, 141 00 Praha 4

Více

VYHLAŠOVATEL Středočeský kraj. BLIŽŠÍ ÚDAJ VYHLAŠOVATELE Krajský úřad Středočeského kraje Odbor regionálního rozvoje. vyhlašuje kolovou VÝZVU

VYHLAŠOVATEL Středočeský kraj. BLIŽŠÍ ÚDAJ VYHLAŠOVATELE Krajský úřad Středočeského kraje Odbor regionálního rozvoje. vyhlašuje kolovou VÝZVU VYHLAŠOVATEL Středočeský kraj BLIŽŠÍ ÚDAJ VYHLAŠOVATELE Krajský úřad Středočeského kraje Odbor regionálního rozvoje ZPROSTŘEDKUJÍCÍ SUBJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST (DÁLE

Více

Výsledky přijímacího řízení

Výsledky přijímacího řízení Termín: 1. termín Obor: Elektromechanik pro zařízení a přístroje (26-52-H/01) 1. 1092015 90,0 0,0 90,0 Přijat bez přijímací zkoušky 2. 882015 90,0 0,0 90,0 Přijat bez přijímací zkoušky 3. 22015 90,0 0,0

Více