BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod"

Transkript

1 BDVR 05 Kamera do auta Uživatelský návod

2 Popis a funkce 1. Zapnutí Stisknutím tlačítka a podržením asi 3 sekundy kameru zapnete (nebo vypnete pokud je již zapnuta). Pokud při zapnuté kameře stisknete tlačítko jen krátce, tak zapnete / vypnete mikrofon. 2. Uzamčení záznamu Pokud krátce stisknete tlačítko během nahrávání, záznam bude uzamčen. Pokud tlačítko stisknete a kamera nenahrává, kamera začne nahrávat a soubor bude uzamčen. 3. Režim Krátkým stiskem přepínáte mezi jednotlivými režimy (kamera / foto / přehrávání záznamů).

3 4. OK OK je tlačítko potvrzení. Při zapnuté kameře, krátkým stisknutím manuálně spustíte / zastavíte nahrávání. 5. Šipka nahoru Stisknutím při zapnuté kameře (v režimu kamery), přiblížíte záběr kamery. V režimu přehrávání, nebo v Menu, slouží pro pohyb v menu. 6. Šipka dolů Stisknutím při zapnuté kameře (v režimu kamery), obnovíte přiblížení záběru. V režimu přehrávání, nebo v Menu, slouží pro pohyb v menu. 7. Menu Při zapnuté kameře v režimu foto, krátkým stisknutím tlačítka Menu vejdete do nastavení, pokud pak stisknete tlačítko dva krát, opustíte menu nastavení a vrátíte se do režimu focení. Při zapnuté kameře v režimu kamera, krátkým stisknutím tlačítka Menu vejdete do nastavení, pokud pak stisknete tlačítko dva krát, opustíte menu nastavení a vrátíte se do režimu kamery. Při zapnuté kameře v režimu přehrávání záznamů, krátkým stisknutím tlačítka Menu vejdete do nastavení, pokud pak stisknete tlačítko třikrát, opustíte menu nastavení a vrátíte se do režimu přehrávání. 8. HDMI konektor Propojením kamery a TV pomocí HDMI kabelu (není součástí balení), je možné přehrávat záznamy při vysoké kvalitě zobrazení. 9. TF konektor Slouží k vložení mini SD karty. Podporuje SD karty s kapacitou do 32GB. 10. USB konektor Slouží k nabíjení zařízení při propojení s USB kabelem. Propojte kameru s počítačem přes USB kabel. 11. Závit na držák Závit slouží k upevnění (našroubování) držáku. 12. Reset mikrotlačítko Pokud systém zamrzne nebo nereaguje, stiskněte tlačítko pro restart systému. 13. MIC - Mikrofon Záznam okolního zvuku. 14. Čočka a snímač Snímá obraz 15. Reproduktor Při přehrávání záznamů z tohoto prostoru vychází nahraný zvuk.

4 Obsluha zařízení: Vložení SD karty Vložená SD karta je potřebná pro ukládání záznamů jako video, fotky a jiné soubory. Ujistěte se, že jste použili kartu THFC (gategorie class 6 nebo vyšší). Nabíjení baterie, připojení přes USB Pro dobíjení používejte pouze dodanou nabíječku (pro připojení do cigaretového zapalovače vozidla), nebo USB kabel pro dobíjení přes počítač. Pokud je zařízení připojeno přes USB k počítači, zvolte v menu kamery "disk", počítač zobrazí hlášení "vyměnitelný disk" a kamera se dá používat v PC jako vyměnitelný disk. Zapnutí kamery Připojte nabíječku do slotu pro cigaretový zapalovač, pak zapněte zapalování vozidla, kamera se automaticky zapne. Pokud má vozidlo v cigaretovém zapalovači trvalé napětí, pak je třeba kameru po vypnutí motoru odpojit. Přepnutí režimu Kamera má 3 režimy provozu (kamera, foto, přehrávání záznamů). Po zapnutí, je kamera v režimu kamera, stisknutím tlačítka Režim, se přepne režim do foto módu, pokud stisknete tlačítko ještě jednou, tak se přepne do režimu přehrávání záznamů a tak dále dokola. Režim Kamera Položky menu a obsluha 1. Zapněte kameru, stiskněte Menu, zobrazí se nastavení rozlišení (resolution). a. Stiskněte OK pro potvrzení b. Použijte šipky nahoru a dolů pro výběr rozlišení 1080p nebo 720p. c. Stiskněte OK pro potvrzení a uložení zvoleného nastavení. Dvakrát stiskněte Menu pro opuštění menu a návrat do pohotovostního režimu kamera. 2. Zapněte kameru, stiskněte Menu, zobrazí se nastavení nahrávání ve smyčce (loop recording). a. Stiskněte OK pro potvrzení b. Použijte šipky nahoru a dolů pro výběr trvání ukládaného souboru c. Stiskněte OK pro potvrzení a uložení zvoleného nastavení. 3. Zapněte kameru, stiskněte Menu, zvolte nastavení délky expozice (exposure compensation), která může být nastavena v závislosti na okolním osvětlení. a. Stiskněte OK pro potvrzení b. Použijte šipky nahoru a dolů pro výběr trvání ukládaného souboru c. Stiskněte OK pro potvrzení a uložení zvoleného nastavení. 4. Vyberte Detekce pohybu (motion detection). Pokud je tato funkce aktivní, kamera je v pohotovostním režimu nahrávání, a pokud se nějaký objekt před kamerou pohne, automaticky začne nahrávat, pokud pohyb přestane, kamera přestane nahrávat.

5 5. Stiskněte Menu, zvolte obraz a zvuk (video and audio), pokud je svolána tato možnost, při nahrávání bude současně s obrazem zaznamenáván i zvuk. 6. Stiskněte Menu, zvolte datum a čas (date and time), je-li zvolena tato možnost, při přehrávání záznamu se bude na obrazovce zobrazovat i datum a čas pořízení. Systémové nastavení 1. Stiskněte krátce dvakrát tlačítko Menu, vejdete do druhé záložky nastavení - systémová nastavení zařízení. Používejte šipky nahoru a dolů pro pohyb v menu, stiskněte tlačítko OK pro potvrzení vybrané položky menu a pro uložení změny nastavení. Stiskněte ještě jednou Menu tlačítko pro opuštění menu. 2. Monitorování při parkování (parking monitor) pokud je zvolena tato možnost a kamera není napájena (zapalování je vypnuto), kamera začne automaticky nahrávat pokud zjistí otřes vozidla. 3. Datum a čas (date and time) Před používáním kamery si nejprve nastavte systémový čas, takže fotky a videa budou pak správně zobrazovat čas a datum. 4. Automatické vypnutí (Auto power off) Pokud kamera není napájena a nejsou stlačovány žádná tlačítka, kamera se automaticky vypne po uplynutí nastaveného času, kvůli šetření baterie. 5. Tón tlačítek (Touch tone) Pokud je zvolena tato funkce, při každém stisknutí tlačítka zazní krátké pípnutí. 6. Nastavení jazyka menu (Language setting) Vyberte jazyk menu, k dispozici jsou následující jazyky: anglicky, francouzsky, německy, italsky, španělsky, portugalsky, čínsky. 7. Frekvence zobrazování (Frequency) Pokud obraz kmitá, změňte nastavení na 60Hz. 8. Spořič obrazovky (screen saver) Kamera vypne zobrazení na displeji po uplynutí nastavené doby nečinnosti (3 min, 5 min, 10 min) 9. Formátování SD karty (Format) SD karta by měla být pravidelně formátován pro správnou činnost nahrávání. Při formátování se vymaže obsah SD karty! 10. Tovární nastavení (Deafault settings) V případě že kamera se zpráva nestandardně, doporučujeme nejprve převést toto výrobní nastavení. Mohlo se stát, že kamera je nevhodně nastavená. 11. Verze softvéru (Version)

6 Při chybě, nebo chybějící funkci, je možné nahrát novější firmware, tehdy je třeba uvést toto číslo aktuálního firmwaru. Nahrávání - videozáznam 1. Vložte SD kartu do příslušného slotu a zapněte kameru. Pokud je SD karta použita poprvé, nejprve ji naformátujte, nastavte systémový čas, délku ukládaných souborů, rozlišení videa a ostatní zaākladeļ funkce. 2. Kamera začne nahrávat automaticky, pokud stisknete OK, nahrávání se vypne. Během nahrávání se v pravém horním rohu zobrazuje uplynulý čas nahrávání a v levém horním rohu bliká červený bod. Pokud během nahrávání stisknete tlačítko šipka nahoru, zapnete / vypnete nahrávání zvuku. 3. Kamera je v autě připojena a napájena přes slot cigaretového zapalovače. Snímač přetížení (G-sensor) 1. Během nahrávání můžete krátkým stisknutím tlačítka uzamčení, uzamknout právě nahrávaný záznam (soubor), v levém horním rohu se na displeji zobrazí ikona klíčku. 2. Pokud během nahrávání dojde k nárazu vozidla, který překročí nastavenou intenzitu (citlivost) nahrávaný soubor se také uzamkne. Foto režim Zapněte kameru, stiskněte Mode pro vstup do foto režimu. 1. Rozlišení (Resolution) Pohybem v menu šipkami vyberte požadované rozlišení a stiskněte OK pro potvrzení a uložení nastavení. Stiskněte Menu pro opuštění menu a vrácení se do foto pohotovostního režimu. 2. Kvalita (Quality) Nastavte si požadovanou kvalitu snímků (fine-vysoká / normal-standardní / economyslabá) 3. Ostrost (Sharpness) (Strong-silná / normal-standardní / soft-slabá) 4. Vyvážení bílé (White balance) Zvolte požadovanou korekci podle okolních podmínek, znovu potvrďte a uložte tlačítkem OK. 5. ISO Možnost výběru z 3 hodnot nastavení (auto, 100, 200), zvolte podle okolního osvětlení. 6. Expozice (Exposure) Zvolte korekci expozice 7. Korekce otřesů (Antishake) Zvolte a uložte možnost zapnout nebo vypnout 8. Rychlý přehled (Quick preview)

7 9. (Date stamp) Na snímku se bude zobrazovat aktuální datum, nebo datum a čas, nebo se nebude zobrazovat vůbec, v závislosti na nastavení (vypnuto / datum / datum a čas). Stiskněte Menu dvakrát pro vstup do systémových nastavení, které jsou stejné jako v případě pro režim kamery. Režim přehrávání záznamů Zapněte kameru, stiskněte Mode dvakrát, pro vstup do tohoto režimu Přehrávání záznamů: 1. Použitím šipek přecházíte mezi jednotlivými záznamy (fotky a videa). Při náhledu na video, pokud stisknete OK, video se začne přehrávat. Pokud při přehrávání videa stisknete šipku nahoru, video se přetočí zpět, pokud stisknete šipku dolů, posunete video dopředu, pokud stisknete OK, video se bude znovu přehrávat normálně. 2. Vymazat záznam 3. Při prohledávání záznamů, pokud stisknete Menu, objeví se možnost vymazat záznam (delete). Pokud vyberete delete a potvrdíte OK, záznam vymazán. 4. Uzamknout záznam 5. Při prohledávání záznamů, pokud stisknete Menu, objeví se možnost uzamknout záznam (protect). Pokud vyberete protect a potvrdíte OK, záznam bude takto dodatečně oznaťený jako uzamčen. Prohlížení fotek: 1. Při prohledávání záznamů, fotku rozeznáte podle toho, že její název začíná "PIC..." a neobsahuje OK a zelený trojúhelník v levém dolním rohu displeje. 2. Stejným způsobem jako video soubory, mohou být vymazány nebo označeny jako uzamčené i fotky. Nastavení parametrů v režimu přehrávání záznamů: Při prohlížení záznamů, stiskněte tlačítko Menu 2 krát pro vstup do menu nastavení. Toto menu nastavení je stejné, jako v režimu Kamera. Připojení k TV HDMI kabelem (není součástí balení), propojit kameru a HD TV který má HDMI konektor. Poznámka: HDMI propojení vyžaduje, aby byla kamera i TV napájené a zapnuté současně. Připojení k PC Pomocí přibaleného USB kabelu, přepojte kameru s PC, zapněte kameru, použijte šipky nahoru a dolů a vyberte Mass storage. PC zobrazí zprávu že instaluje nové zařízení. Pak vyberte v PC - počítač a zobrazí se vyměnitelný disk. Zde najdete všechny záznamy které jsou na SD kartě, která se nachází v kameře. Tyto záznamy můžete přesouvat, kopírovat do PC a mazat. Poznámka: Vzhledem k omezení datového přenosu USB kabelem, to může mít vliv na aktuální sledovaný obraz z SD karty kamery v PC. Pro bezproblémové přehrávání souborů v PC je lepší záznam nejprve překopírovat z SD karty do PC a pak spustit přímo záznam v PC.

8 Technické parametry: snímač rozlišení: 1,5 MPx snímač velikost: 1/4 HD CMOS Image Sensor úhel záběru: 170 rozlišení videa: FHD a HD video / foto formát: AVI / JPEG norma video výstup: NTSC / PAL velikost displeje: 3-palcový rozsah kapacity SD karty: od 4 GB do 32 GB vstupní napětí: DC 5V, 1A vestavěná baterie: 200mAh (slouží pouze během krátkodobého výpadku napájení, například při nehodě, aby se mohl uložit právě nahrávaný soubor)

BDVR 04. Uživatelský návod Popis ovládacích prvků

BDVR 04. Uživatelský návod Popis ovládacích prvků BDVR 04 Uživatelský návod Popis ovládacích prvků 1. Otvor se závitem pro držák 2. USB konektor 3. NAHORU - tlačítko 4. MENU/MÓD 5. DOLŮ - tlačítko 6. Slot na SD kartu 7. Mikrofon 8. AV výstup 9. RESET

Více

DVR28 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR28 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR28 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Popis kamery... 2 Tlačítka a funkce kamery... 3 Nabídka nastavení... 4 Další funkce... 5 Nahrávání videa a fotografování...

Více

DVR25 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR25 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR25 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Ovládací prvky kamery... 2 Před spuštěním kamery... 3 Nabíjecí baterie...3 Paměťová karta...3 Poloha

Více

-=PALUBNÍ FULL HD KAMERA E08s=-

-=PALUBNÍ FULL HD KAMERA E08s=- V.2.1 (01/16) w w w. c e l - t e c. c z Strana 2 POPIS ZAŘÍZENÍ Přední pohled 1. Čočka Zadní pohled 2. Displej 3. Hlavní vypínač: Zap/Vyp 4. Nahoru 5.Menu 6. OK 7. Mode 8. Dolů. w w w. c e l - t e c. c

Více

DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka)

DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka) DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Obsah... 1 Popis kamery... 2 Vložení SD karty... 2 Hlavní nabídka... 3 Nabídka nastavení... 3 Nahrávání

Více

DS-427DVR. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka

DS-427DVR. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka DS-427DVR Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje

Více

POPIS ZAŘÍZENÍ. Zadní pohled. 1. Napájení 2. Menu 3. Mode 4. Nahoru 5. OK 6. Dolů 7. Displej. Přední pohled. 12. Čočka 13. LED světlo 14.

POPIS ZAŘÍZENÍ. Zadní pohled. 1. Napájení 2. Menu 3. Mode 4. Nahoru 5. OK 6. Dolů 7. Displej. Přední pohled. 12. Čočka 13. LED světlo 14. v1.7(12/14) POPIS ZAŘÍZENÍ Zadní pohled 1. Napájení 2. Menu 3. Mode 4. Nahoru 5. OK 6. Dolů 7. Displej Přední pohled 12. Čočka 13. LED světlo 14. Reproduktor w w w. c e l - t e c. c z Strana 1 Pravý pohled

Více

FULL HD kamera do auta

FULL HD kamera do auta FULL HD kamera do auta Návod k obsluze Výhody produktu: Cenově velmi dobře dostupná kamera FULL HD kamera Jednoduché ovládání www.spionazni-technika.cz Stránka 1 Diagram produktu 1) Mini USB konektor 2)

Více

Palubní kamera s FULL HD

Palubní kamera s FULL HD Palubní kamera s FULL HD Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Miniaturní rozměry www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1) 6 IR diod 2) Indikátor 3) 2,7 TFT displej

Více

DVR7VW01. Profesionální FULL HD černá skříňka do vozidel Volkswagen. Uživatelská příručka

DVR7VW01. Profesionální FULL HD černá skříňka do vozidel Volkswagen. Uživatelská příručka DVR7VW01 Profesionální FULL HD černá skříňka do vozidel Volkswagen Uživatelská příručka OEM DVR kamera je určena i instalaci ke zpětnému zrcátku - profesionální řešení. Obsah Popis výrobku...2 Technické

Více

Návod k použití - kamera pro záznam jízdy

Návod k použití - kamera pro záznam jízdy Popis produktu - stavba produktu Návod k použití - kamera pro záznam jízdy 1) tlačítko NAHORU 2) tlačítko MENU 3) tlačítko DOLŮ 4) USB port 5) otvor pro držák 6) výstup HDMI 7) tlačítko zapnout/vypnout

Více

CI-204 MANUÁL K PALUBNÍ HD KAMEŘE DO AUTA

CI-204 MANUÁL K PALUBNÍ HD KAMEŘE DO AUTA CI-204 MANUÁL K PALUBNÍ HD KAMEŘE DO AUTA Děkujeme Vám, že jste si zakoupili CONNECT IT palubní HD kameru do auta. Ke správné manipulaci s tímto zařízením Vám doporučujeme si pozorně přečíst následující

Více

Kamera do auta HD 1080p s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-222. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje.

Kamera do auta HD 1080p s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-222. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HD 1080p s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-222 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod HD kamera do auta HQS-222 je špičkové řešení pro náročné

Více

Uživatelská příručka. HD Autokamera I8S

Uživatelská příručka. HD Autokamera I8S Uživatelská příručka HD Autokamera I8S 1 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Vložte do autokamery paměťovou kartu a

Více

FULL HD kamera do auta s GPS a gyroskopem

FULL HD kamera do auta s GPS a gyroskopem FULL HD kamera do auta s GPS a gyroskopem Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Miniaturní rozměry www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1) Reproduktor 2) IR přísvit

Více

Kamera do auta RX270

Kamera do auta RX270 Kamera do auta RX270 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Popis produktu 1) IR přísvit

Více

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio 1. Obsah balení Digitální videokamera do auta Prestigio Přísavný držák Autonabíječka 3,6m napájecí kabel 15cm datový kabel Stručný návod k obsluze Záruční list 2. Přehled zařízení 1 LED osvětlení (Noční

Více

FULL HD kamera do auta s gyroskopem a možností GPS

FULL HD kamera do auta s gyroskopem a možností GPS FULL HD kamera do auta s gyroskopem a možností GPS Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Gyroskop pro monitoring náhlých změn směru www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu

Více

Kamera do automobilu s rozlišením Full-HD

Kamera do automobilu s rozlišením Full-HD Kamera do automobilu s rozlišením Full-HD Model: DO BEG2 Návod k obsluze Obsah Popis produktu strana 3 Vyobrazení strana 3 Konstrukce a funkce strana 4 Ovládání a další pokyny strana 4 Příprava strana

Více

Návod k obsluze. Popis zařízení:

Návod k obsluze. Popis zařízení: HD 93 Návod k obsluze Úvod Děkujeme, že jste si zakoupili naši sportovní Full HD kameru HD93. Tento produkt je určen především pro sportovní účely, dokládá to celá řada speciálních úchytů a příslušenství,

Více

WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál

WDV5270 HD Lagoon Uživatelský manuál WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál 1 Části videokamery: 1. LCD obrazovka 2. Voba režimu / posun vlevo 3. Přehrávání / Posun nahoru 4. Samospoušť / posun vpravo 5. MENU/potvrzeni volby (OK) 6. volba

Více

Seezus RX270 - FULL HD kamera do auta

Seezus RX270 - FULL HD kamera do auta Seezus RX270 - FULL HD kamera do auta Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis produktu 1) IR přísvit 2) Reproduktor 3) Vstup GPS 4) HDMI konektor 5)

Více

Palubní FULL HD kamera s možností GPS

Palubní FULL HD kamera s možností GPS Palubní FULL HD kamera s možností GPS Návod k obsluze Výhody produktu: Cenově dobře dostupná kamera FULL HD kamera Možnost připojení GPS modulu www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1)

Více

Full HD kamera do auta

Full HD kamera do auta Full HD kamera do auta Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce OBD funkce www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1) GPS modul 2) Led dioda 3) Tlačítko nahoru 4) Slot pro micro

Více

Kamera do auta HD DVR černá skříňka K6000. Návod k použití

Kamera do auta HD DVR černá skříňka K6000. Návod k použití Kamera do auta HD DVR černá skříňka K6000 Návod k použití Napsal: DU HD kamera určené spíše do auta pro monitorování dopravní situace před vozidlem (černá skříňka). Tato kamera může usvědčit viníka dopravní

Více

DVR27 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR27 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR27 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Obsah Uživatelská příručka Obsah balení...2 1. Popis tlačítek dálkového ovladače...2 2. Popis tlačítek řídící jednotky...3 3. Návod k instalaci...4

Více

Ekonomická FULL HD kamera do auta, G-senzor

Ekonomická FULL HD kamera do auta, G-senzor Ekonomická FULL HD kamera do auta, G-senzor Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

1080P kamera do auta BDVR 02 NÁVOD NA OBSLUHU

1080P kamera do auta BDVR 02 NÁVOD NA OBSLUHU 1080P kamera do auta BDVR 02 NÁVOD NA OBSLUHU Základní informace: Dostala se Vám do rukou digitální HD (high definition) kamera s pokročilou technologií. Toto zařízení je současně HD video kamerou a také

Více

DVR53 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR53 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR53 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Obsah Uživatelská příručka Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Před spuštěním kamery... 2 Nabíjecí baterie...2 Paměťová karta...2 Poloha kamery...3

Více

DVR52 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR52 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR52 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Obsah Uživatelská příručka Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Před spuštěním kamery... 2 Nabíjecí baterie...2 Paměťová karta...2 Poloha kamery...3

Více

DVR23N Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR23N Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR23N Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Obsah Uživatelská příručka Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Před spuštěním kamery... 2 Napájení kamery...2 Paměťová karta...3 Ovládací prvky

Více

DS-430DVRHD. Uživatelská příručka. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby

DS-430DVRHD. Uživatelská příručka. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby DS-430DVRHD FULL HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím

Více

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál MCDVR31H Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem Uživatelský manuál Kamera je ideální pro záznam provozu v autě nebo pro jiný mobilní záznam. Zařízení ukládá obraz na SD karty do kapacity 32GB. Rozlišení

Více

DVR23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Před spuštěním kamery... 2 Napájení kamery...2 Poloha a montáž kamery...2 Paměťová

Více

CAR X90 HND. kamera pro Váš automobil. Noční vidění, HDMI, Duální kamera. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt.

CAR X90 HND. kamera pro Váš automobil. Noční vidění, HDMI, Duální kamera. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. CAR X90 HND kamera pro Váš automobil Noční vidění, HDMI, Duální kamera Uživatelská příručka Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. Ještě než se vrhnete na natáčení svých prvních cestovních záběrů,

Více

Kamera do auta 1080p, 140, G-senzor

Kamera do auta 1080p, 140, G-senzor Kamera do auta 1080p, 140, G-senzor Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

UPOZORNĚNÍ: CE UPOZORNĚNÍ NA PŘEDPISY

UPOZORNĚNÍ: CE UPOZORNĚNÍ NA PŘEDPISY Manuál BDVR C81 SHD UPOZORNĚNÍ: Tento symbol na produktu nebo obalu upozorňuje na to, že se s ním nesmí nakládat jako s běžným komunálním odpadem. S tímto produktem a bateriemi musíte zacházet tak, abyste

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HQS-205B je zařízení pro nenáročné uživatele, kterým

Více

DVR26 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR26 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR26 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Obsah Uživatelská příručka Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Před spuštěním kamery... 2 Nabíjecí baterie...2 Paměťová karta...2 Poloha kamery...3

Více

DVR28 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR28 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR28 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Popis kamery... 2 Tlačítka a funkce kamery... 3 Nabídka nastavení... 4 Další funkce... 5 Nahrávání videa a fotografování...

Více

AUTOKAMERA CARCAM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

AUTOKAMERA CARCAM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA AUTOKAMERA CARCAM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických specifikací. Přečtěte

Více

Manuál TESCAM010 FULL HD kamera. Bezpečnostní pokyny

Manuál TESCAM010 FULL HD kamera. Bezpečnostní pokyny Manuál TESCAM010 FULL HD kamera Bezpečnostní pokyny Dodržujte prosím bezpečnostní pokyny. Aby se předešlo nebezpečí požáru, nebo elektrických výbojů, prosím dodržujte pozorně následující instrukce. Pokud

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

U-DRIVE DVR. Návod k obsluze. Car DVR Device MT4036

U-DRIVE DVR. Návod k obsluze. Car DVR Device MT4036 U-DRIVE DVR Car DVR Device MT4036 Návod k obsluze CZ 2 Úvod Děkujeme vám za zakoupení MT4026 U-DRIVE DVR. Jedná se o speciální kameru k natáčení filmů z pohledu řidiče auta. Širokoúhlá čočka, HD video

Více

HD AUTOKAMERA Návod k použití

HD AUTOKAMERA Návod k použití HD AUTOKAMERA Návod k použití 87231 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Vložte do autokamery paměťovou kartu a naformátujte

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Návod na použití 2 BDVR HD IR Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor

Více

Černá skříňka do auta s video záznamem AT190 Uživatelská příručka

Černá skříňka do auta s video záznamem AT190 Uživatelská příručka Černá skříňka do auta s video záznamem AT190 Uživatelská příručka Před uvedením zařízení do provozu si nejprve pečlivě přečtěte tento návod! Popis produktu - 2 - 18 16 17 6 1. LCD display 2. Hlavní vypínač

Více

U-DRIVE LITE Car DVR Device

U-DRIVE LITE Car DVR Device U-DRIVE LITE Car DVR Device MT4037 Uživatelský manuál Index Index...2 Popis zařízení...2 Příprava před použitím...3 Vložení paměťové karty...3 Používání zařízení...4 Možnosti menu v režimu nahrávání...5

Více

Černá skříňka DVR13. Kamera s automatickým záznamem videa a fotografií. Uživatelská příručka

Černá skříňka DVR13. Kamera s automatickým záznamem videa a fotografií. Uživatelská příručka Černá skříňka DVR13 Kamera s automatickým záznamem videa a fotografií Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte

Více

Černá skříňka DVR07. Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, Uživatelská příručka

Černá skříňka DVR07. Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, Uživatelská příručka Černá skříňka DVR07 Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte

Více

Černá skříňka DVR19. Kamera s automatickým záznamem videa a fotografií. Uživatelská příručka

Černá skříňka DVR19. Kamera s automatickým záznamem videa a fotografií. Uživatelská příručka Černá skříňka DVR19 Kamera s automatickým záznamem videa a fotografií Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte

Více

Palubní kamera s FULL HD ve zpětném zrcátku

Palubní kamera s FULL HD ve zpětném zrcátku Palubní kamera s FULL HD ve zpětném zrcátku Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Implementace ve zpětném zrcátku žádný další přístroj v zorném poli www.spionazni-technika.cz Stránka

Více

Ekonomická FULL HD kamera ve zpětném zrcátku s Bluetooth

Ekonomická FULL HD kamera ve zpětném zrcátku s Bluetooth Ekonomická FULL HD kamera ve zpětném zrcátku s Bluetooth Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Kamera Rollei Actioncam 400 Návod k obsluze

Kamera Rollei Actioncam 400 Návod k obsluze Kamera Rollei Actioncam 400 Návod k obsluze Obsah Obsah Obsah...1 Bezpečnostní opatření...2 Obsah krabice...3 Schéma produktu...4 Popis dálkového ovládání...5 Nastavení vaší kamery Rollei Actioncam 400...6

Více

Kamera umožňující záznam jízdy vozidla černá skříňka. po dobu několika sekund zapnete kameru, což bude potvrzeno

Kamera umožňující záznam jízdy vozidla černá skříňka. po dobu několika sekund zapnete kameru, což bude potvrzeno Kamera umožňující záznam jízdy vozidla černá skříňka DVR 09 Základní ovládání kamery Zapnutí a vypnutí kamery Stisknutím tlačítka po dobu několika sekund zapnete kameru, což bude potvrzeno rozsvícením

Více

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) port zadního

Více

Kamera Full-HD 1080P s WiFi ovládáním

Kamera Full-HD 1080P s WiFi ovládáním Kamera Full-HD 1080P s WiFi ovládáním Uživatelská příručka Obsah Pohled na kameru a ovládací prvky 1 LCD displej 2 Zobrazení režimů a stavu kamery 2 Před prvním použitím 3 Výchozí nastavení kamery 3 Zapnout

Více

ISAW EDGE. Návod pro uživatele. Čeština

ISAW EDGE. Návod pro uživatele. Čeština Návod pro uživatele Čeština ISAW EDGE Obsah: 1 Popis kamery 1 2 Popis LCD displeje 1 3 Zapnutí kamery 2 4 Režim nahrávání videa 2 5 Režim focení 2 6 Režim přehrávání 2 7 Uživatelské nastavení 3 8 Dobíjení

Více

Kamera do auta ECONOMY

Kamera do auta ECONOMY Kamera do auta ECONOMY Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadné ovládání Nízká cena www.spyshops.cz Stránka 1 (doplněk k originálnímu návodu) 1. Popis produktu strana 2 1) USB slot 2) HDMI slot 3)

Více

DVR 15 KAMERA /ČERNÁ SKŘÍŇKA/PRO ZÁZNAM OBRAZU ZA JÍZDY

DVR 15 KAMERA /ČERNÁ SKŘÍŇKA/PRO ZÁZNAM OBRAZU ZA JÍZDY DVR 15 KAMERA /ČERNÁ SKŘÍŇKA/PRO ZÁZNAM OBRAZU ZA JÍZDY Děkujeme Vám za zakoupení DVR kamery od naší společnosti. Přečtěte pečlivě před použitím návod. Začínáme používat videokameru v autě. Zapnutí / vypnutí

Více

Koonlung A1 - duální kamera do auta

Koonlung A1 - duální kamera do auta Koonlung A1 - duální kamera do auta Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) HDMI Obsah

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

Obsah. O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4

Obsah. O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4 Obsah O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4 1 Úvod... 5 1.1 Přednosti výrobku... 5 1.2 Obsah balení... 5 1.3 Souhrnný popis

Více

Autokamera, rozlišení Full HD 1080p

Autokamera, rozlišení Full HD 1080p Autokamera, rozlišení Full HD 1080p Uživatelská příručka 87234 1. Obsah balení CS Autokamera Napájecí kabel 1,2 m Montážní přísavka Uživatelská příručka Nabíječka do auta 2. Popis produktu Začínáme 3.

Více

DVR26 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka)

DVR26 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) DVR26 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Obsah Uživatelská příručka Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Před spuštěním kamery... 2 Nabíjecí baterie...2 Paměťová karta...2 Poloha kamery...3

Více

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR FULL HD stolní hodiny s kamerou - 1080p, IR Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Trvalé napájení kamery přímo ze sítě Dobře ukrytá paměťová karta Profesionální zpracování, špičková kvalita www.spyobchod.cz

Více

Videokamera do auta X-Mini. Obj. č.: 45 54 57. Rozsah dodávky. Popis výrobku. Pokyny k instalaci. Vlastnosti. Videokamera do auta.

Videokamera do auta X-Mini. Obj. č.: 45 54 57. Rozsah dodávky. Popis výrobku. Pokyny k instalaci. Vlastnosti. Videokamera do auta. Rozsah dodávky Videokamera do auta Držák videokamery Videokamera do auta X-Mini CD-ROM Návod k obsluze Napájecí kabel do auta Obj. č.: 45 54 57 Popis výrobku Pohled shora a zespodu Pohled zepředu Vážený

Více

BDVR 01 Full HD kamera do auta

BDVR 01 Full HD kamera do auta BDVR 01 Full HD kamera do auta Předmluva: Představujeme Vám nový typ multifunkčního hi-tech produktu, který v sobě integruje Full HD kameru, fotografování a TF paměťové zařízení. Obsahuje HDMI výstup (High

Více

Digitální dveřní kukátko

Digitální dveřní kukátko Digitální dveřní kukátko Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Velmi dobrý poměr výkon x cena Jednoduchá montáž www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu b) Vnější strana kukátka

Více

Akční kamera EAGLE EYE CUBICAM. Obj. č.: 40 51 74. Vlastnosti a funkce. Popis a ovládací prvky

Akční kamera EAGLE EYE CUBICAM. Obj. č.: 40 51 74. Vlastnosti a funkce. Popis a ovládací prvky Akční kamera EAGLE EYE CUBICAM Obj. č.: 40 51 74 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup akční kamery Eagle Eye Cubicam. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny

Více

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5 TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o NÁVOD 9901010 5. 12. 2011 Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem Popis tlačítek: Zdířka na SD/MMC karty Pracovní kontrolka (modrá) / nabíjecí kontrolka (červená) Mikrofon Nahrávání / zachycení

Více

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka DS-430DVR2 Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje

Více

ČESKY. Dodává: www.infosafe.cz

ČESKY. Dodává: www.infosafe.cz Úvod Čidlo pohybu je ideální pro skryté bezpečnostní účely a pozorování. Součástí PIR je čtečka SD karty (není součástí balení) pro záznam spouštěný unikátní technologií čidla pohybu. Záznamové zařízení

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

Souprava bezdrátového digitálního rekordéru a kamery HWS-4200. Návod k použití

Souprava bezdrátového digitálního rekordéru a kamery HWS-4200. Návod k použití Souprava bezdrátového digitálního rekordéru a kamery HWS-4200 Návod k použití Vážení zákazníci, Děkujeme Vám za nákup zboží značky. Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. Úvod Bezdrátová

Více

FULL HD kamera do auta A73G - GPS, G-senzor

FULL HD kamera do auta A73G - GPS, G-senzor FULL HD kamera do auta A73G - GPS, G-senzor Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

Než začnete používat tento výrobek, přečtěte si prosím pozorně tento návod a uschovejte jej pro budoucí potřebu,

Než začnete používat tento výrobek, přečtěte si prosím pozorně tento návod a uschovejte jej pro budoucí potřebu, Návod k použití 1 2 3 OBSAH Úvod Certifikace výrobku Přehled produktu Vlastnosti Nastavení výrobku Obsah balení a příslušenství Obsah balení Volitelné příslušenství Popis funkcí 1. Začínáme 2. Změna režimu

Více

kamerov.cz návod k obsluze autokamery CarCam C1

kamerov.cz návod k obsluze autokamery CarCam C1 návod k obsluze autokamery CarCam C1 CarCam C1 zapnutí a vypnutí kamery / aktivace spořiče obrazovky LCD displej čočka zdířka pro mikrosd kartu LED osvětlení tlačítko změny módu / nastavení tlačítko OK

Více

Skrytá kamera v peněžence

Skrytá kamera v peněžence Skrytá kamera v peněžence Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Jednoduché ovládání Snadné maskování Překvapivě kvalitní video i audio záznam www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1 Popis přístroje 2

Více

DVR přijímač s LCD pro skryté kamery

DVR přijímač s LCD pro skryté kamery DVR přijímač s LCD pro skryté kamery Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dva nahrávací módy (nahrávání nepřetržité, detekcí pohybu) 3 LCD displej pro pohodlné ovládání Dobrý poměr výkon x cena www.spionazni-technika.cz

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

4CH kamerový systém do auta Secutron CarGuard SE- 4SDE

4CH kamerový systém do auta Secutron CarGuard SE- 4SDE 4CH kamerový systém do auta Secutron CarGuard SE- 4SDE Návod k obsluze Hlavní výhody: 4x video vstup záznam scény před, za i uvnitř vozu podpora SD karty až 64Gb www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Úvod Kamerový

Více

Uživatelská příručka. Digitální dveřní kukátko s HD kamerou a zvonkem. Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Větší displej Jednoduchá montáž

Uživatelská příručka. Digitální dveřní kukátko s HD kamerou a zvonkem. Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Větší displej Jednoduchá montáž Uživatelská příručka Digitální dveřní kukátko s HD kamerou a zvonkem Hlavní výhody přístroje: Snadné ovládání Větší displej Jednoduchá montáž 1 1. Popis produktu 2 2. Začínáme Zazvonění na zvonek bude

Více

DS-850DVROEM. LCD monitor 8,5" s duální DVR kamerou v zrcátku pro OEM montáž

DS-850DVROEM. LCD monitor 8,5 s duální DVR kamerou v zrcátku pro OEM montáž DS-850DVROEM LCD monitor 8,5" s duální DVR kamerou v zrcátku pro OEM montáž Obsah Obsah... 1 Upozornění k použití přehrávače... 2 Instalace paměťové karty... 2 Vzhled a popis zařízení... 2 Úvod do menu...

Více

Budík se skrytou kamerou s nočním viděním

Budík se skrytou kamerou s nočním viděním Budík se skrytou kamerou s nočním viděním Návod k použití Hlavní výhody produktu: Špičkové provedení skryté kamery Možnost natáčet i v úplné tmě Praktický software pro práci s nahranými soubory www.spionazni-technika.cz

Více

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce kamery... 1 Popis kamery

Více

Kamera do auta DFS-J510

Kamera do auta DFS-J510 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-J510 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)NAHORU 3)MENU 4)DOLŮ 5)mikrofon 6)Reset 7)Power 8)HOLD 9)Mode 10)OK 11)USB 12)HDMI výstup Popis prvků TF Slot TF

Více

CAR F9 HN. kamera pro Váš automobil. Noční vidění, HDMI. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt.

CAR F9 HN. kamera pro Váš automobil. Noční vidění, HDMI. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. CAR F9 HN kamera pro Váš automobil Noční vidění, HDMI Uživatelská příručka Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. Ještě než se vrhnete na natáčení svých prvních cestovních záběrů, pročtěte si prosím

Více

UŽIVATELSKÁ PŘŔUČKA DCAM-GPS-01

UŽIVATELSKÁ PŘŔUČKA DCAM-GPS-01 UŽIVATELSKÁ PŘŔUČKA DCAM-GPS-01 Přečtěte si tento návod k použití před použitím tohoto produktu. ÚVOD Děkujeme, že jste si vybrali naši palubní kameru s GPS trackerem. Tento návod obsahuje důležité bezpečnostní

Více

NAITECH DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ. www.naitech.eu NAI TECH WORLD OF NEW TECHNOLOGIES. Děkujeme za zakoupení výrobku NAITECH,

NAITECH DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA NÁVOD K POUŽITÍ. www.naitech.eu NAI TECH WORLD OF NEW TECHNOLOGIES. Děkujeme za zakoupení výrobku NAITECH, NAI DVC DIGITÁLNÍ VIDEO KAMERA Děkujeme za zakoupení výrobku NAI, a přejeme Vám s jeho užíváním prožití mnoha příjemných okamžiků. Vývoji výrobku jsme věnovali maximální úsilí a nemálo prostředků. Můžeme

Více

DVRS02WIFI. Full HD sportovní kamera, WI-FI. Uživatelská příručka

DVRS02WIFI. Full HD sportovní kamera, WI-FI. Uživatelská příručka DVRS02WIFI Full HD sportovní kamera, WI-FI Uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení tohoto zařízení. Než začnete produkt používat, přečtěte si prosím pečlivě tento návod k maximalizaci jeho výkonu

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL LAMAX DRIVE C7-1 -

UŽIVATELSKÝ MANUÁL LAMAX DRIVE C7-1 - UŽIVATELSKÝ MANUÁL LAMAX DRIVE C7-1 - Obsah Úvod...1 Autokamera LAMAX DRIVE C7 má tyto vlastnosti a funkce...1 Obsah balení...1 Nákres produktu...1 Instalace produktu...2 Funkce ovládané rychlou volbou...2

Více

DVR51 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Uživatelská příručka

DVR51 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Uživatelská příručka DVR51 Videokamera k záznamu jízdy vozidla (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Popis kamery...2 Vložení SD karty...3 Hlavní nabídka...3 Nabídka nastavení...3 Nahrávání videa, fotografování a PC kamera...4

Více

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Specifikace přístroje: - Nahrávání ve smyčce (pokud je planá kapacity paměti, automaticky se začne přemazávat nejstarší záznam - Nahrávání videa jedním tlačítkem

Více

Digitalní dalekohled s kamerou. 8.0 Mega pixel NÁVOD

Digitalní dalekohled s kamerou. 8.0 Mega pixel NÁVOD Digitalní dalekohled s kamerou 8.0 Mega pixel NÁVOD Poslední revize: 14.5.2013 Specifika produktu Kamera 1. Rozlišení 12,0MP 2. Velikost záznamů: 3. Formát záznamů: Fotografie: 0,3MP-640X480 3.0MP-2048X1536

Více