ze dne upřesnění výšky okopného panelu u dveřních křídel. Odpověď - dodatečná informace č. 1 část: Výška okopného panelu je 400mm.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ze dne 11. 5. 2015 upřesnění výšky okopného panelu u dveřních křídel. Odpověď - dodatečná informace č. 1 část: Výška okopného panelu je 400mm."

Transkript

1 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. IV ze dne V Praze dne Identifikace veřejné zakázky Název veřejné zakázky /VZ/: Rekonstrukce budovy závodní jídelny v areálu Mazanka Identifikační číslo VZ u zadavatele: 01/2015 Evidenční číslo zakázky ve VVZ: Druh veřejné zakázky: otevřené řízení na stavební práce dle ustanovení 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění Identifikace zadavatele Zadavatel: Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského AV ČR, v.v.i., IČ: , zapsán v rejstříku VVI vedeném MŠMT, sp. zn / /ÚFCHJH, se sídlem Dolejškova 2155/3, Praha 8 Libeň, zastoupen: prof. RNDr. Zdeněk Samec, DrSc., ředitel Profil zadavatele: Osoba pověřená výkonem zadavatelských činností: AK Koutná, Slušná & Bělohlávek v.o.s., IČ: , se sídlem Kostelní 875/6, Praha 7, kontaktní osoba: Mgr. Petra Koutná, petra.koutna@counsel.cz Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. IV poskytované v souladu s ustanovením 49 odst. 2 a 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů 1. Zadavatel poskytuje v souladu s ustanovením 49 odst. 2 a 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, následující dodatečné informace: Otázka č. 1 : Žádáme o upřesnění následujících skutečností: zda systémové příčky pod označením A A jsou skutečně hliníkové, protože jak ve W tak v tabulce výplní otvorů to není přesně specifikováno. Uchazeč tak usuzuje pouze ze za řazení ve W do zámečnických konstrukcí. Odpověď - dodatečná informace č. 1 část: Jedná se o systémové příčky z hliníkových profilů. V objektu jsou prosklené systémové příčky a prosklené systémové příčky s požární odolností. Při výběru systému upřednostněte jednotné tvarové a materiálové provedení. upřesnění výšky okopného panelu u dveřních křídel. Odpověď - dodatečná informace č. 1 část: Výška okopného panelu je 400mm. upřesnění případných bezpečnostních požadavků na zasklení! Odpověď - dodatečná informace č. 1 část: Upřesnění bezpečnostního zasklení:

2 Zasklení vrstveným bezpečnostním sklem, složeným ze dvou a více skleněných tabulí, spojených vrstvou polyvinylbuteralové folie. V případě prosklených vstupních dveří, včetně bočních pevných výplní je požadováno tepelně izolační dvojsklo. upřesnění případných zvýšených požadavků na plné panelové hliníkové výplně Odpověď - dodatečná informace č. 1 část: Výplně plných dveří tvoří viditelný rám s výplní z kompozitního materiálu konstruovaného ze dvou hliníkových plechů a vnitřním prostorem vyplněným materiálem s tepelnou odolností. V případě plných vstupních dveří D6 a D89 musí výplň splňovat bezpečnostní a izolační parametry: Odolnost proti vloupání WK 2 (dle ENV ) 3 panty na křídlo, 3 bodový bezpečnostní zámek (WK1) Uf-hodnota 1,89 W/m2K, v závislosti na použité kombinaci rámu a křídla U pozice A prosíme o upřesnění, zda jsou skla na sraz a co znamená označená část na obrázku a jak je široká. Uchazeč se domnívá, že se jedná o rozšiřovací profil. Odpověď - dodatečná informace č. 1 část: Skla jsou na sraz, pouze s 3M páskou, bez svislých profilů. Příčka je předmětem výrobní dokumentace, která bude předložena ke schválení. Materiály předmětem vzorkování. Jedná se grafickou chybu. Nejedná se o rozšiřující profil ale o kótu:

3 Otázka č. 2 - část: Žádáme o upřesnění následujících skutečností: Chápe uchazeč správně, že azbest se nachází pouze v těsnění VZT nebo v motorech výtahů jak je uvedeno v technické zprávě a těmto pracím odpovídá následující položka, která byla ve W upravena v rámci Dl č. 2 položka Demontáž a likvidace azbestových těsnících 341? Odpověď - dodatečná informace č. 2 - část: Ano Otázka č. 2 - část: V boletických panelech, jejichž demontáž je zahrnuta do následující položky, není tedy azbest obsažen a jejich a likvidace se tedy nebude muset řídit žádným zvláštním režimem. Položka 75 - Demontáž boletických panelů včetně likvidace Odpověď - dodatečná informace č. 2 část: Ano, v položce 75 výkazu výměr není počítání s likvidací azbestu. Průzkumem, který je součástí souhrnné zprávy, bylo prokázáno, že se v boletických panelech azbest nevyskytuje. Otázka č. 3: Nemáte v úmyslu pořádat ještě jednu prohlídku místa plnění, případně, zda lze o tuto prohlídku ještě požádat? Odpověď - dodatečná informace č. 3: Zadavatel v zadávacích podmínkách stanovil dva termíny prohlídek místa plnění ve smyslu ustanovení 49 odst. 5 ZVZ, další prohlídku místa plnění neplánuje. Otázka č. 4: K materiálovému upřesnění vnitřních prosklených příček: Odpověď - dodatečná informace č. 4: V objektu jsou prosklené systémové příčky a prosklené systémové příčky s požární odolností. Při výběru systému upřednostněte jednotné tvarové a materiálové provedení. Budou z Al profilů? Odpověď - dodatečná informace č. 4 část: Ano, systémové hliníkové profily. Budou některé z nich z izolovaných profilů a s izolačním sklem? Odpověď - dodatečná informace č. 4 část: Prosím upřesněte, o jakou izolaci jde. Pokud se jedná o tepelnou izolaci, tak u vnitřních příček není žádný požadavek na izolační profily a izolační sklo. Výjimku tvoří požárně odolné příčky popsané samostatně. Jak budou zaskleny (požadavek na bezpečnostní zasklení / jednoduché zasklení / požadavky akustického útlumu)? Odpověď - dodatečná informace č. 4 část: Upřesnění bezpečnostního zasklení: Zasklení vrstveným bezpečnostním sklem, složeným ze dvou a více skleněných tabulí, spojených vrstvou polyvinylbuteralové folie. Jednoduché zasklení. Pokud možno sjednotit s typem prosklení požárně bezpečnostních příček. Bez požadavku na akustický útlum. Okopné části dveřních křídel jejich výška- cca 400mm? mohou být zaskleny izolačním sendvičem Al plech/pur panel/al plech v barvě rámu nebo jinak? Odpověď - dodatečná informace č. 4 část: Ano, předpoklad izolační sendvič Al plech/pur panel/al plech v barvě rámu Pol. A skla na sraz nebo s přiznanými svislými profily?

4 Odpověď - dodatečná informace č. 4 část: Skla na sraz, pouze s 3M páskou, bez svislých profilů Kování -madla budou oboustranná? Jaký materiál? (nerez/ral) -paniková funkce, samozavírač, stavěč a zarážka - u 2kř. dveří na obou křídlech nebo jen na aktivním křídle? Odpověď - dodatečná informace č. 4 část: Kování v tabulce dveří je uvedeno s pomlčkou, zpravidla vnější vnitřní. V případě: a) Madlo panikové kování je madlo oboustranné a paniková madla jsou z interiéru na obou křídlech, ve směru úniku. b) Koule, nebo klika - panikové kování Klika, nebo klika exteriér - paniková madla z interiéru na obou křídlech, ve směru úniku. c) V případě madla na imobilních WC je madlo na opačné straně, než jsou panty. Madla jsou z tlačné strany. Provedení a materiály kování (kliky, samozavírače, stavěče, dveřní zarážky) jsou obecně popsány v položce A.13.1 výkazu materiálů. výkres č. D Madla rovněž vždy v provedení matný nerez. V případě dvoukřídlých dveří je vybaveno pouze aktivní křídlo. V tabulce dveří (výkres č.d výplně otvorů) specifikován jeden samozavírač, jeden stavěč a jedna zarážka. Otázka č. 5: Žádáme o upřesnění následujících skutečností:v tabulce výrobků je jak pro hliníková okna, tak pro hliníkové dveře uvedena barva rámu jako RAL 9006, v TZ je však uvedeno, že okna budou tmavě šedá a dveře šedostříbrné. Žádáme tedy zadavatele, zda by tuto nejasnost mohl objasnit a mohl určit přesnou RAI barvu každého výrobku. Odpověď - dodatečná informace č. 5: V barvě RAL 9006 budou všechny výplně otvorů na fasádě (okna, dveře). V barvě RAL 9006 bude celý lehký obvodový plášť, včetně alucobondových kazet. V barvě RAL 9007 bude pouze opláštění alucobondem obvodových zděných/betonových zdí objektu. Viz. pol. A.15.6 výkazu materiálu č. výkresu D Fasádní plášť je předmětem výrobní dokumentace, která bude předložena ke schválení. Materiály předmětem vzorkování. Otázka č. 6: V čl. IV. odst. 1) písm. c) je stanoven požadavek zadavatele na doložení osvědčení o autorizaci mj. v oboru: - Technika prostředí staveb, specializace technická zařízení; - Technika prostředí staveb, specializace vytápění a vzduchotechnika; - Technika prostředí staveb, specializace elektrotechnická zařízení. Obor technika prostředí staveb je přitom dle autorizačního zákona č. 360/1992 Sb. rozdělen u autorizovaných techniků na specializace: - vytápění a vzduchotechnika (TE01) - zdravotní technika (TE02) - elektrotechnická zařízení (TE03) a u autorizovaných inženýrů na specializace: - technika prostředí staveb (IE00) - technická zařízení (IE01) - elektrotechnická zařízení (IE02)

5 Tím pádem uchazeč splní požadavek zadavatele na doložení autorizace v oboru technika prostředí staveb, specializace technická zařízení pouze doložením osvědčení IE01, případně nadřazeného osvědčení IE00. Specializačním zaměřením se u technických zařízení přitom rozumí ústřední vytápění, vzduchotechnika, akustika prostředí, ochrana čistoty ovzduší, zdravotní technika a instalace, rozvody topných a technických plynů, tj. toto specializační zaměření je nadřazeno specializačnímu zaměření TE01. Požadavek zadavatele na doložení autorizace TE01 je tedy zbytečný, jelikož uchazeč ve své nabídce každopádně musí mít osvědčení IE01, příp. IE00. Uchazeč se proto pro vyloučení všech pochybností ptá, zda zadavatel toto tvrzení akceptuje a zda osvědčení o autorizaci v oboru technika prostředí staveb, specializace vytápění a vzduchotechnika (TE01) nemusí být součástí nabídky. Odpověď - dodatečná informace č. 6: Pokud uchazeč splní požadavek zadavatele na doložení autorizace v oboru technika prostředí staveb, specializace technická zařízení doložením osvědčení IE01, případně IE00, které je nadřazeno specializačnímu zaměření TE01, osvědčení o autorizaci v oboru technika prostředí staveb, specializace vytápění a vzduchotechnika (TE01) nemusí být součástí nabídky. Otázka č. 7: V některých odstavcích zadávací dokumentace, např. čl. 4 odst. 3), čl. 5 odst. 7), čl. 6 odst. 1) zadavatel formuluje své požadavky tak, jako kdy by zakázka byla rozdělena na části. Prosíme o potvrzení, že zakázka rozdělena na části není, příp. o odkaz, kde bychom mohli najít bližší informace o tomto rozdělení. Odpověď - dodatečná informace č. 7: Zadavatel potvrzuje, že zakázka NENÍ rozdělena na části. Uchazečem vytčené body jsou písařskou chybou. Tzn. v čl. 4 odst. 3 ZD věta první se vypouští slova na každou část nabídky, čl. 5 odst. 7) ZD se vypouští slova pro každou část veřejné zakázky, do níž uchazeč podává nabídku, čl. 6 odst. 1 ZD se vypouští slova příslušné části. Otázka č. 8: Ve VV pro obor MaR jsou položky pouze pro rozvaděči RMAR2, v projektové dokumentaci se hovoří o RMAR1. Žádáme o doplnění položek pro RMAR1. Odpověď - dodatečná informace č. 8: Zadavatel doplnil položky pro RMAR1 do Přílohy č. 5 ZD - Soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr (rozpočet). Aktualizované znění Přílohy č. 5 tvoří přílohu č. 1 těchto Dodatečných informací. Do výkazu výměr byla vložena nová kapitola (list) SO 01.d1 - Měření a regulace 1. Původní kapitola (list) SO 01.d - Měření a regulace byla přejmenována na SO 01.d2 - Měření a regulace 2. Příloha č. 1 k DI_IV: Aktualizovaná Příloha č. 5 k ZD Soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr (rozpočet - revize č. 3 ) (MS EXCELL) Za Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského AV ČR, v.v.i. Mgr. Petra Koutná, advokátka AK Koutná, Slušná & Bělohlávek v.o.s. osoba pověřená výkonem zadavatelských činností

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky. Stavební úpravy a dostavby kulturního domu Horní Valy,

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky. Stavební úpravy a dostavby kulturního domu Horní Valy, Dodatečná informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Stavební úpravy a dostavby kulturního domu Horní Valy, Hodonín Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Město Hodonín Adresa: Národní třída 373/25,

Více

Název veřejné zakázky: Výstavba evakuačního výtahu, rekonstrukce EPS a počítačová síť Domov u Biřičky v Hradci Králové

Název veřejné zakázky: Výstavba evakuačního výtahu, rekonstrukce EPS a počítačová síť Domov u Biřičky v Hradci Králové Dodatečná informace č. 1 k zadávacím podmínkám podlimitní veřejné zakázky na stavební práce, zadávané v otevřeném řízení (ust. 27 zákona). Název veřejné zakázky: Výstavba evakuačního výtahu, rekonstrukce

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 426/PJ/OVZ/2015 dne: 18. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 6 K nadlimitní veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č.4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č.4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č.4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Název veřejné zakázky: Denní lázně BLISS DAY SPA Evidenční číslo VZ: 344537 Identifikační údaje o zadavateli Název: Město Hodonín Sídlo: Masarykovo náměstí

Více

Označení: Typ 01 Typ 02 Typ 03 305 6 672 4 Vnější hrana. Pravý dovnitř / Levý dovnitř Zasklení: Stratobel 33.1 16 Kůra čirá 4mm; Ug=1,1W/m 2 K

Označení: Typ 01 Typ 02 Typ 03 305 6 672 4 Vnější hrana. Pravý dovnitř / Levý dovnitř Zasklení: Stratobel 33.1 16 Kůra čirá 4mm; Ug=1,1W/m 2 K ZÁKLADNÍ INFORMACE O SYSTÉMU: MB-70HI je prověřený systém s dobrou tepelnou izolací. Tepelný komfort je vyšší než u standardních systémů díky speciálním izolačním vložkám v profilech a také pod sklem.

Více

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Společenské a kulturní centrum v Kuřimi

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Společenské a kulturní centrum v Kuřimi Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Společenské a kulturní centrum v Kuřimi Evidenční číslo zakázky ve Věstníku veřejných zakázek: 492242 Zadavatel veřejné

Více

Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné. Název veřejné zakázky: Pořadové číslo: 4

Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné. Název veřejné zakázky: Pořadové číslo: 4 Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné veřejné zakázky Pořadové číslo: 4 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Název veřejné zakázky: Dostavba Teoretických

Více

Město Chrast. Přestavba náměstí v Chrasti, chodníky podél II/358. Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě. Dodatečná informace č. 3

Město Chrast. Přestavba náměstí v Chrasti, chodníky podél II/358. Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě. Dodatečná informace č. 3 Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Město Chrast zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ: 00270

Více

A/Průvodní zpráva Vypracoval : Ing. Josef Mareš

A/Průvodní zpráva Vypracoval : Ing. Josef Mareš Zakázka : Kulturní zařízení K Vidouli 727 Zateplení střech a osazení zateplených oken Stupeň : DPP-JP Zakázkové číslo : 6/2014 Datum :7.2014 A/Průvodní zpráva Vypracoval : Ing. Josef Mareš a/identifikace

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 10 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 10 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 10 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Třebíč pavilon chirurgických oborů Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení VÝBĚR DODAVATELE Veřejná zakázka nezadávaná podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění Předmět veřejné zakázky Rekonstrukce

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Výměna výplní otvorů v SV stěně objektu ÚZSVM, Rudoleckého 21, Znojmo. Vypracoval: ing. Daniel Malina

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Výměna výplní otvorů v SV stěně objektu ÚZSVM, Rudoleckého 21, Znojmo. Vypracoval: ing. Daniel Malina TECHNICKÁ ZPRÁVA Výměna výplní otvorů v SV stěně objektu ÚZSVM, Rudoleckého 21, Znojmo Vypracoval: ing. Daniel Malina Datum: XII/ 2012 1 1. Identifikační údaje stavby a investora Název stavby: Zřízení

Více

Nabídka k účasti na výběrovém řízení stavební úpravy se změnou užívání ORTOPTICKÁ AMBULANCE A OČNÍ OPTIKA SE ZÁZEMÍM.

Nabídka k účasti na výběrovém řízení stavební úpravy se změnou užívání ORTOPTICKÁ AMBULANCE A OČNÍ OPTIKA SE ZÁZEMÍM. Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS v Ústí n. L., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Nabídka k účasti na výběrovém řízení stavební úpravy

Více

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadavatel: Obec Pazderna Pazderna 65 739 51 Dobrá Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Udržovací práce kaple sv. Jana Nepomuckého v Pazderně etapa 1- Obnova střechy

Více

VĚZEŃSKÁ SKUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY V ě z n i c e K u ř i m Blanenská 1191, P.O. Box 21, 664 34 Kuřim Telefon a fax 541 555 111, Fax 541 555 130

VĚZEŃSKÁ SKUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY V ě z n i c e K u ř i m Blanenská 1191, P.O. Box 21, 664 34 Kuřim Telefon a fax 541 555 111, Fax 541 555 130 KUŘIM - ZVĚTŠENÍ KAPACITY SPRCH VE VÝROBNÍ HALE SVZ VS/101/33/2010-2/2010-1/log/502 04/2010 Zadávací podklady k veřejné zakázce na stavební práce Soupis výkonů ozn. přílohy B VĚZEŃSKÁ SKUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 61 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 21344/213 Sp. zn.: S-JMK 143239/29 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 8 Počet příloh/listů:

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská čp. 2560

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská čp. 2560 ýzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská čp. 2560 Žádáme ás, v případě ašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Zateplení objektu kina K VIDOULI

Zateplení objektu kina K VIDOULI ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Veřejná zakázka na stavební práce zadávanou dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Zateplení objektu kina K VIDOULI Stránka

Více

1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 26.01.2016

1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 26.01.2016 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 26.01.2016 Bod pořadu jednání: 14. Název : Veřejná zakázka Rekonstrukce budovy E na kancelářský objekt stavební práce informace o změně lhůty pro podání

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) k veřejné zakázce s názvem Přístavba základní školy, stravovacího

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XIV.

DODATEČNÉ INFORMACE XIV. V Praze dne 14. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XIV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

Všem zájemcům o veřejnou zakázku

Všem zájemcům o veřejnou zakázku komplexní inženýrská činnost v investiční výstavbě zadávání veřejných zakázek, pořádání obchodních soutěží S Invest CZ s. r. o., Kaštanová 496/123a, 620 00 Brno, E mail: kudelkova@s-investcz.cz IČ: 25526171,

Více

Název zakázky: UHERSKOHRADIŠŤSKÁ NEMOCNICE CENTRÁLNÍ OBJEKTY 1.ETAPA. Vestavba operačních sálů Zlínský kraj, Tř. Tomáše Bati č.p.

Název zakázky: UHERSKOHRADIŠŤSKÁ NEMOCNICE CENTRÁLNÍ OBJEKTY 1.ETAPA. Vestavba operačních sálů Zlínský kraj, Tř. Tomáše Bati č.p. Objekt: Vestavba operačních sálů Investor: Zlínský kraj, Tř. Tomáše Bati č.p. 21, 761 90 Zlín Místo zakázky: Stupeň projektu: Projektant: Zodpovědný projektant: Revize: Areál Uherskohradišťské nemocnice,

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 ZE DNE 18.6.2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 ZE DNE 18.6.2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 ZE DNE 18.6.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, CSc., rektor

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 13

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 13 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 13 Identifikace zadavatele Obchodní firma/název: MEDIST zdravotní materiál s.r.o. Sídlo: Nemilská 2165/34, 789 01 Zábřeh IČ: 28566467 Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Josef

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek 37/202 Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ..07/..24/0.0027 Název

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) ZADAVATEL: MĚSTO KUTNÁ HORA Sídlo: Havlíčkovo náměstí 552/1,

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

SEZNAM ČÁSTÍ PRO KLEMPÍŘSKÉ VÝROBKY

SEZNAM ČÁSTÍ PRO KLEMPÍŘSKÉ VÝROBKY SEZNAM ČÁSTÍ PRO KLEMPÍŘSKÉ VÝROBKY ČÍSLO POLOŽKY REFERENČNÍ OZNAČENÍ MNOŽSTVÍ JEDNOTKA NÁZEV ČÁSTI TYP TECHNICKÁ DATA ROZVINUTÁ ŠÍŘKA (mm) POVRCH. ÚPRAVA POZNÁMKA ODKAZ K1 PARAPET O1 9,60 m OPLECHOVÁNÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU:

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Název veřejné zakázky Energetické úspory Domu Služeb Slavkov Identifikační údaje zadavatele Název Obec Slavkov IČ 00300667 Adresa sídla Osoba oprávněná za zadavatele jednat

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu se Zákonem o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. (dále jen zákon ) u zakázek spolufinancovaných z Operačního programu podnikání a inovace. Zadávací dokumentace se zadává v rámci projektu

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Správa logistického zabezpečení Odbor veřejných zakázek Č.j PPR-26528-17/ČJ-2014-990656 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Praha 26. listopadu 2014 Počet listů:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. I

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. I DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. I Veřejná zakázka: Stavba nové budovy ZZS JmK ve Znojmě spisová značka zadavatele: ZJMKBZN0915 evidenční číslo zakázky ve Věstníku veřejných zakázek: 521775

Více

Veřejná zakázka na stavební práce Aerace na ČOV Písek

Veřejná zakázka na stavební práce Aerace na ČOV Písek Příloha č. 1 Zadávací dokumentace stavby (ZD) bez příloh ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zpracovaná v rozsahu ustanovení zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE EVID. Č. NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/ LINKA V ÚSTÍ NAD LABEM Mgr.Mandát/tel. 776882831 27. 5. 2014 Věc: Plavecký areál

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, CZ01312774 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Snižování spotřeby energie v objektu ČOV - administrativní úsek. Místo: Rožmitál pod Třemšínem č.p. 109, 262 42, Rožmitál Datum:

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Snižování spotřeby energie v objektu ČOV - administrativní úsek. Místo: Rožmitál pod Třemšínem č.p. 109, 262 42, Rožmitál Datum: KRYCÍ LIST ROZPOČTU Stavba: Snižování spotřeby energie v objektu ČOV - administrativní úsek JKSO: CC-CZ: Místo: Rožmitál pod Třemšínem č.p. 109, 6 4, Rožmitál Datum:.09.014 Objednavatel: Město Rožmitál

Více

4. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 01.03.2016

4. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 01.03.2016 4. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 01.03.2016 Bod pořadu jednání: 104. Název : Rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky veřejné zakázky Rekonstrukce objektu budovy E na kancelářský objekt stavební

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

Položky na montáž zařízení MaR připočtěte do části MaR pod položky za dodávku zařízení MaR.

Položky na montáž zařízení MaR připočtěte do části MaR pod položky za dodávku zařízení MaR. V Ostravě dne 30.11.2011 Oznámení o dodatečných informacích č. 3 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum. Dne 21.10.2011 byla zveřejněná

Více

VĚZEŃSKÁ SKUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY V ě z n i c e K u ř i m Blanenská 1191, P.O. Box 21, 664 34 Kuřim Telefon a fax 541 555 111, Fax 541 555 130

VĚZEŃSKÁ SKUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY V ě z n i c e K u ř i m Blanenská 1191, P.O. Box 21, 664 34 Kuřim Telefon a fax 541 555 111, Fax 541 555 130 KUŘIM - ZVĚTŠENÍ KAPACITY SPRCH VE VÝROBNÍ HALE SVZ VS/101/33/2010-2/2010-1/log/502 05/2010 Zadávací podklady k veřejné zakázce na stavební práce Technická zpráva ozn. přílohy A VĚZEŃSKÁ SKUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY

Více

ý ú ž ž š ž Š Ž Í š ý ú ž ž š ý š ů é é ú ů š ů ž é ž Č é ž ž é ž ž ů é š ž š é ž š ž é ž Č ý ž ž ó é ž Č Š ž ž ž ž ý ý ů š ž ž é ž Č Č Ó é é ž ý é ž é ž š Č Ž é ž Č ťž ž ž ó é ž ů Č é ž Č ž é ž Č Ž é

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Víceúčelová

Více

Technická zpráva P15P038 Využití tepla z kompresorů pro ohřev vody a vytápění

Technická zpráva P15P038 Využití tepla z kompresorů pro ohřev vody a vytápění 1 ÚVOD... 3 1.1 HLAVNÍ ÚČEL BUDOVY A POŽADAVKY NA VZT ZAŘÍZENÍ... 3 1.2 VÝCHOZÍ PODKLADY... 3 1.3 POUŽITÉ PŘEDPISY A OBECNÉ TECHNICKÉ NORMY... 3 1.4 VÝPOČTOVÉ HODNOTY KLIMATICKÝCH POMĚRŮ... 3 1.5 MIKROKLIMATICKÉ

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE pro část č. 4 podlimitní veřejné zakázky Nábytek II. zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení pod zn.

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE pro část č. 4 podlimitní veřejné zakázky Nábytek II. zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení pod zn. PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE pro část č. 4 podlimitní veřejné zakázky Nábytek II. zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení pod zn. C/13/175 Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Veřejná zakázka malého rozsahu Výměna prosklené stěny a vchodových dveří Technická specifikace Položka 6-8 pouze montáž 1 1 4 ks 1 2 500 1375 1375 2750 Křídlo: 2 * bez křídla Těsnění: Šedé/Šedé 2 F Pevné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. ZATEPLENÍ BUDOVY ŠKOLY DOBRNICE - zhotovitel

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. ZATEPLENÍ BUDOVY ŠKOLY DOBRNICE - zhotovitel ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce mimo režim zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) veřejná zakázka na stavební práce s

Více

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 700 30 Ostrava-Zábřeh, Výškovická 40

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 700 30 Ostrava-Zábřeh, Výškovická 40 HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 700 30 Ostrava-Zábřeh, Výškovická 40 Č.j. HSOS- 11611-13/2015 Ostrava 21. ledna 2016 Vyřizuje: Ing. Ivana Řeháčková Tel.: 950 730 416 Přílohy: - E-mail:

Více

Náměstí Dr. Josefa Theurera 203, 261 01 Příbram II tel.fax 318 628 077, mob. 603 825 940, e-mail: atelier@aspira.cz

Náměstí Dr. Josefa Theurera 203, 261 01 Příbram II tel.fax 318 628 077, mob. 603 825 940, e-mail: atelier@aspira.cz Náměstí Dr. Josefa Theurera 203, 261 01 Příbram II tel.fax 318 628 077, mob. 603 825 940, e-mail: atelier@aspira.cz Zodp. projektant : Ing. Čestmír Kabátník datum : únor 2013 Vypracoval: atelier ASPIRA

Více

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA. o dokumentaci staveb

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA. o dokumentaci staveb 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon): 1 Úvodní

Více

Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva 1 Obsah: A. Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje stavby a stavebníka A.2 Základní údaje A.2.1 A.2.2 A.2.3 A.2.4 Základní údaje charakterizující stavbu a její

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN ZE ZDROJŮ EU - Fondu soudržnosti TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z OPŽP PRO VODU, VZDUCH A PŘÍRODU Prioritní osa 3 udržitelné využívání zdrojů energie Oblast podpory -

Více

D.1.1. Architektonické a stavebně technické řešení. Měřítko: Formát: P. kopií: Č. kopie: Archivní číslo: Revize:

D.1.1. Architektonické a stavebně technické řešení. Měřítko: Formát: P. kopií: Č. kopie: Archivní číslo: Revize: Navrhl Kontroloval Schválil Revize Datum Status Předmět revize Vojtěch Čáp Roman Voborník M. Semanský 0 12 / 2014 Dokumentace pro vydání společného ÚR a SP Revize Stavba Laboratoř HFPJ - RF Místo stavby

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Jana Zrzavého 2880.

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Jana Zrzavého 2880. Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Jana Zrzavého 2880. Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Oprava stropních minerálních podhledů v budově Ministerstva zemědělství na adrese Nádražní 1988, Písek Sídlem: Těšnov 65/17,

Více

Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona nebo pro vydání stavebního povolení

Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona nebo pro vydání stavebního povolení Částka 28 Sbírka zákonů č. 62 / 2013 Strana 491 10. Za přílohu č. 4 se vkládají nové přílohy č. 5 až 8, které včetně poznámky pod čarou č. 8 znějí: Příloha č. 5 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Energetické úspory objektu OÚ Luboměř

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Energetické úspory objektu OÚ Luboměř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Energetické úspory objektu OÚ Luboměř Název veřejné zakázky Energetické úspory objektu OÚ Luboměř Identifikační údaje zadavatele Název Obec Luboměř IČ 00298158 Adresa sídla

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

"Rekonstrukce pavilónů KZ a.s., Nemocnice Most, o. z., včetně optimalizace vnitřních prostor",

Rekonstrukce pavilónů KZ a.s., Nemocnice Most, o. z., včetně optimalizace vnitřních prostor, Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12a, 400 11 Ústí nad Labem DPU REVIT s.r.o. 28. října 375/9, 110 00 Praha 1 - Staré Město Evidence dodatečných informací k zadávací dokumentaci v rámci užšího

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Zateplení budovy MěÚ Národní třída č.25, Hodonín (UŽŠÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky: Zateplení budovy

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ č. 13. Název veřejné zakázky: Centrum komplexní rehabilitace PN Horní Beřkovice

DODATEČNÉ INFORMACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ č. 13. Název veřejné zakázky: Centrum komplexní rehabilitace PN Horní Beřkovice Zadavatel: Psychiatrická nemocnice Horní Beřkovice Sídlo: Podřipská 1, Horní Beřkovice, PSČ: 411 85 IČ: 00673552 DIČ: CZ00673552 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: MUDr. Jiří Tomeček, MBA, ředitel profil

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ. dle 49 odst. 2. až 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ. dle 49 odst. 2. až 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX013MB42* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 115688/2012 Sp. zn.: KŘ/9817/2012/Koc 091.1.1 V10 Vyřizuje: Ing. Petr Kocich Odbor. Odbor kancelář

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.13 ZE DNE 25.7.2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.13 ZE DNE 25.7.2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.13 ZE DNE 25.7.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, dr. h. c., rektor

Více

A.5 Členění na objekty a technická a technologická zařízení není

A.5 Členění na objekty a technická a technologická zařízení není A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě stavba dispoziční úprava šaten v 1.n.p. místo stavby 1.n.p. v budově č.p.375, ulice Pastýřská, Liberec předmět dokumentace DPS A.1.2 Údaje

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Hradecká čp. 2652-53

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Hradecká čp. 2652-53 Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Hradecká čp. 2652-53 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

REKAPITULACE STAVBY REKAPITULACE OBJEKTŮ STAVBY A SOUPISŮ PRACÍ

REKAPITULACE STAVBY REKAPITULACE OBJEKTŮ STAVBY A SOUPISŮ PRACÍ optimalizováno pro tisk sestav ve formátu A4 - na výšku REKAPITULACE STAVBY Stavba: 1307 - Zateplení fasády a výměna oken přístavby školy SŠZE a SOU CHKT Kostelec nad Orlicí.ZKZ Místo: Kostelec nad Orlicí

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám Veřejná zakázka: Zadavatel: Způsob zadání: Modernizace Vyšší odborné školy a Střední průmyslové školy, Rychnov nad Kněžnou, U Stadionu 1166 v rámci projektu

Více

BYTOVÝ DŮM PRO SENIORY, HOVORANY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

BYTOVÝ DŮM PRO SENIORY, HOVORANY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE OBEC HOVORANY BYTOVÝ DŮM PRO SENIORY, HOVORANY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zpracoval: PMC Stránský 11/2012 www.pmcs.cz TENTO DOKUMENT OBSAHUJE 5 STRAN VČETNĚ TITULNÍ

Více

1. Všeobecné pokyny k popisu stavby... 2. 2. Zemní a základové práce / komín... 2. 3. Skladby konstrukcí... 2. 5. Žaluzie / okenice...

1. Všeobecné pokyny k popisu stavby... 2. 2. Zemní a základové práce / komín... 2. 3. Skladby konstrukcí... 2. 5. Žaluzie / okenice... Standard Nízkoenergetických domů (NED) Obsah 1. Všeobecné pokyny k popisu stavby... 2 2. Zemní a základové práce / komín... 2 3. Skladby konstrukcí... 2 4. Okna / terasové dveře... 4 5. Žaluzie / okenice...

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce. Revitalizace památkové zóny Brumov-Bylnice

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce. Revitalizace památkové zóny Brumov-Bylnice Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Zjednodušené podlimitní řízení Název zakázky: Revitalizace památkové zóny Brumov-Bylnice Zadavatel zakázky: Město Brumov-Bylnice Se

Více

Zadávací dokumentace Zateplení klubovny a šaten TJ čp. 77

Zadávací dokumentace Zateplení klubovny a šaten TJ čp. 77 Zadávací dokumentace Zateplení klubovny a šaten TJ čp. 77 1. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel: Sídlo: IC: Statutární zástupce: Obec Dolní Tošanovice Dolní Tošanovice 121, 739 53 Hnojník 00576875

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 425/PJ/OVZ/2015 dne: 12. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 5 K nadlimitní veřejné

Více

Výpis výrobků - dveře

Výpis výrobků - dveře Podlaží Ozn. Poč. Šířka [m] Výška [m] Plocha [m2] Celková plocha [m2] Kování Zasklení Barva Poznámka P02 Vstupní hliníková stěna s tepelným mostem, Umin = 1,7 W/m2K; dveře dvoukřídlé 1650/2100mm 1 1,750

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK + ZADÁVACÍ A KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky (tato zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) VÝMĚNA

Více

OBSAH CIVIL ENGINEERING DESIGN STUDIO

OBSAH CIVIL ENGINEERING DESIGN STUDIO OBSAH obsah... 1 1) identifikační údaje stavby... 2 2) základní údaje charakterizující stavbu a její budoucí provoz... 3 3) stavebně technické řešení... 3 3.1 Přípravné práce... 3 3.2 Bourací práce...

Více

VÝZVA. k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona.

VÝZVA. k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. VÝZVA k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. Zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu 2. kategorie zadávanou v souladu s 6 ZVZ a v souladu se Závaznými

Více

Číslo standardu číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky

Číslo standardu číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky Způsob orientace v POPISU STANDARDŮ B A Popis: C obrázek Legenda: š x h x v mm A číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek B Název položky/podpoložky C Popis detailní specifikace požadovaných

Více

Zkvalitnění odborné přípravy v teoretické a praktické výuce v návaznosti na praxi - 3. část - Dílna průmyslových instalací a pohonů

Zkvalitnění odborné přípravy v teoretické a praktické výuce v návaznosti na praxi - 3. část - Dílna průmyslových instalací a pohonů PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ZADAVATEL: Střední odborné učiliště elektrotechnické, Plzeň, Vejprnická 56 SÍDLEM: Vejprnická 663/56, Plzeň 3-Skvrňany, 31800 Plzeň 18 IČ: 69456330 ZASTUPUJÍCÍ: Ing. Jaroslav

Více

Zájemcům o veřejnou zakázku Oprava výplní objektu bytového domu Tyršova 976, Kolín. V Poličce dne 5. února 2016

Zájemcům o veřejnou zakázku Oprava výplní objektu bytového domu Tyršova 976, Kolín. V Poličce dne 5. února 2016 Tender Consulting CZ s.r.o. Riegrova 46, 572 01 Polička Tel./Fax: 461 721 749, GSM: 725 735 521 E-mail: j.kaspar@tender-consulting.cz www.tender-consulting.cz Zájemcům o veřejnou zakázku Oprava výplní

Více

MU Rekonstrukce a dostavba historického areálu Filozofické fakulty, Arna Nováka, Brno, technický dozor investora a koordinátor BOZP

MU Rekonstrukce a dostavba historického areálu Filozofické fakulty, Arna Nováka, Brno, technický dozor investora a koordinátor BOZP ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na služby s názvem MU Rekonstrukce a dostavba historického areálu Filozofické fakulty, Arna Nováka, Brno, technický dozor investora a koordinátor BOZP

Více

Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 119421/2015 Sp. zn.: S-JMK 37427/2015 Vyřizuje: Ing. Skalská Telefon: 541 652 160 Počet listů: 2 Počet příloh/listů:

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: 29. 4. 2015 bod programu: 7 věc: Plavecký areál Klíše dodatečné stavební práce 2 informace dopad na rozpočet: bez dopadu zpracoval: Lenka Matulová, odbor rozvoje

Více

Místo stavby: Tábor č.p. 2155 Město Tábor, Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor. Stránského 2255, 390 02 Tábor, IČO: 28125657 tel: 381 210 653

Místo stavby: Tábor č.p. 2155 Město Tábor, Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor. Stránského 2255, 390 02 Tábor, IČO: 28125657 tel: 381 210 653 Název stavby: Místo stavby: Tábor č.p. 2155 Investor: Město Tábor, Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor Projektant: Graphic PRO s.r.o. Stránského 2255, 390 02 Tábor, IČO: 28125657 tel: 381 210 653 Vypracoval:

Více

...tabulky dveří,,novostavba víceúčelového domu a jednoho bytového domu s parkováním v parteru v Přerově - objekt II"

...tabulky dveří,,novostavba víceúčelového domu a jednoho bytového domu s parkováním v parteru v Přerově - objekt II VEŠKERÉ KONSTRUKCE URČENÉ PRO MONTÁŽ DVEŘÍ SE MUSÍ PŘED ZAPOČETÍM VÝROBY PŘEMĚŘIT PŘÍMO NA STAVBĚ KOVÁNÍ DVEŘÍ OD FIRMY TWIN, MATERIÁL KARTÁČOVANÁ NEREZ VŠECHNY DVEŘE A STĚNY BUDOU PŘED ZAHÁJENÍM JEJICH

Více

Správce domu plánuje generální opravu ploché střechy se zateplením

Správce domu plánuje generální opravu ploché střechy se zateplením Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Zhořelecká 2557 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Příloha č.1 - Popis a fotodokumentace předmětu veřejné zakázky

Příloha č.1 - Popis a fotodokumentace předmětu veřejné zakázky Příloha č.1 - Popis a fotodokumentace předmětu veřejné zakázky Stavební práce - vrata hangáru budovy č. 41 v areálu LOM PRAHA s.p. na letišti v Pardubicích Předmětem této veřejné zakázky je provedení demontáže

Více

PLASTOVÉ ROZVODNICE NA OMÍTKU

PLASTOVÉ ROZVODNICE NA OMÍTKU SERIE 1 VLASTNOSTI A VÝHODY KOMPLETNÍ ŘADA Řada modulárních rozvodnic vhodná pro všechny aplikace při jištění elektrického rozvodu. JEDNODUCHÁINSTALACE A OSOBNÍ ŘEŠENÍ Díky širokému výběru příslušenství,

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení (dále jen veřejná zakázka ) dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

DATUM TISKU: AUTOŘI: Ing. arch. Tomáš Harom

DATUM TISKU: AUTOŘI: Ing. arch. Tomáš Harom NÁZEV: STUPEŇ: INVESTOR: Sportovní centrum Chodov DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY Město Chodov Komenského 1077, 357 35 Chodov DATUM: DATUM TISKU: červen 2013 GENERÁLNÍ PROJEKTANT/ NOSITEL ZAKÁZKY: STA,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) podle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Č. j.: VZ060/2012 na akci: Výměna oken ve fasádě dvorního křídla objektu studia

Více

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice Město Černošice, okres Praha západ Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice odbor investic a správy majetku e-mail: investice@mestocernosice.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

Více

REKAPITULACE STAVBY REKAPITULACE OBJEKTŮ STAVBY A SOUPISŮ PRACÍ

REKAPITULACE STAVBY REKAPITULACE OBJEKTŮ STAVBY A SOUPISŮ PRACÍ REKAPITULACE STAVBY 210329 - Oprava střechy ZUŠ Místo: Datum: 30.05.23 ZUŠ v České Lípě, ul. Arbesova, č.p. 2077 00260428 Město Česká Lípa, Nám. T. G. Masaryka 1, 470 Česká Lípa CZ00260428 Projektant:

Více

Předmět veřejné zakázky Kotel teplovodní 2,5 MW na spalování biomasy

Předmět veřejné zakázky Kotel teplovodní 2,5 MW na spalování biomasy Předmět veřejné zakázky Kotel teplovodní 2,5 MW na spalování biomasy Zaměření projektu: Sektorový zadavatel v rámci programu podpory obnovitelných zdrojů řeší tímto diverzifikaci zdroje o další palivo.

Více

Trváte na tom, aby u veškerých otvorových výplní bylo použito středové těsnění, jak je uvedeno v Technické specifikaci výplní?

Trváte na tom, aby u veškerých otvorových výplní bylo použito středové těsnění, jak je uvedeno v Technické specifikaci výplní? Akce: DD Semily Dotaz : V technické specifikaci jsou uvedeny energetické a statické požadavky na výplně otvorů, neuvádí se požadavek na infiltraci. Přitom hygienické požadavky na vnitřní prostředí staveb,

Více

Název zakázky: Odstranění závad z energetického auditu v objektech VOŠ a SŠ Boskovice

Název zakázky: Odstranění závad z energetického auditu v objektech VOŠ a SŠ Boskovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, k zjednodušenému podlimitnímu řízení na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1) Identifikační údaje veřejné zakázky: Název: " Rozšíření průmyslové zóny

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ Vypracování požárně bezpečnostního řešení vyplývá z požadavku 86 a 110 zákona č. 183/2006 Sb., stavební zákon, včetně souvisejících předpisů, 2 vyhlášky Ministerstva pro místní

Více