THEATRE MP4 přehrávač Uživatelská příručka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "THEATRE MP4 přehrávač Uživatelská příručka"

Transkript

1 CORE THEATRE MP4 přehrávač Uživatelská příručka

2 Upozornění 1. Nepřechovávejte nebo nepoužívejte přehrávač v místě s extrémně vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí či prašností. 2. Nepoužívejte přehrávač během řízení motorového vozidla nebo kola. 3. Chraňte LCD displej před promáčknutím. 4. Výrobce nenese odpovědnost za poškození přístroje vinou nesprávného zacházení nebo fyzické újmy. 5. Výrobce nenese odpovědnost za data uložená v paměti přehrávače. 6. Produkt čistěte pouze hadříkem, nepoužívejte čistící prostředky a jiné chemikálie. 7. Nesnažte se přístroj opravit svépomocí. 8. Neposlouchejte hudbu dlouho na nejvyšší hlasitost, může dojít k poškození sluchu. 9. Výdrž baterie se může měnit v závislosti na typu přehrávaných souborů a nastavení přehrávače. 10. Přístroj je napájen interním akumulátorem. Jedná se o spotřební materiál, jehož výkonnost může vlivem chemických procesů časem klesat. Nejedná se však o vadu baterie a tento jev nelze reklamovat. 11. Pokud je baterie slabá nebo na displeji bliká symbol prázdné baterie, článek dobijte. Pokud dojde k náhlému vypnutí přehrávače vinou vybité baterie, může dojít k poškození dat či funkcí přístroje. 12. Akumulátor dosáhne plné kapacity během tří nabíjecích cyklů, při nichž se doba nabíjení může pohybovat mezi 8-10 hodinami. Poté již nabíjení trvá cca 4 hodiny. 13. Přehrávač nenechávejte připojený k počítači déle, než je nutné. 14. Zálohováním dat předejdete ztrátě důležitých souborů například při upgrade firmware. Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zařízení Uvedený symbol na výrobku nebo v průvodní dokumentaci znamená, že použité elektronické výrobky nesmí být likvidovány společně s komunálním odpadem. Za účelem správné likvidace výrobku jej odevzdejte na určených sběrných místech, kde budou přijata zdarma. Správnou likvidací tohoto produktu pomůžete zachovat cenné přírodní zdroje a napomáháte prevenci potenciálních negativních dopadů na životní pro-středí a lidské zdraví, což by mohly být důsledky nesprávné likvidace odpadů. Další po-drobnosti si vyžádejte od místního úřadu nebo nejbližšího sběrného místa. Při nesprávné likvidaci tohoto odpadu mohou být v souladu s národními předpisy uděleny pokuty.

3 2. Popis přehrávače 3. Přehled funkcí tlačítek > : Přehrávání, pauza < / > : Při přehrávání krátkým stiskem vyberete předchozí nebo další skladbu, delším stiskem lze přetáčet skladbu vzad/vpřed. Při procházení menu nebo ve hrách znamená krátký stisk posun vlevo/vpravo. Tlačítko M : Potvrzení, přehrávání, pauza. V menu krátkým stiskem zvolíte položku, dlouhým stiskem se vrátíte z podmenu o jednu obrazovku zpět. Dotykový posuvník: Při přehrávání posuňte prstem po ose nahoru nebo dolů pro zesílení či zeslabení hlasitosti. V menu lze takto volit další / předchozí položku. 4. Základní operace 4.1 Zapnutí přístroje Zapněte přehrávač podržením posuvníku na boku přístroje, dokud se neobjeví uvítací obrazovka. 4.2 Přenos dat Pokud připojíte přehrávač pomocí USB kabelu s počítačem, systém jej rozpozná automaticky jako další diskovou jednotku. Přetažením myší tak lze snadno kopírovat hudební soubory, videa a další data mezi pamětí přehrávače a počítačem.

4 5. Pracovní režimy 5.1 Přehrávání hudby V hlavním menu zvolte tlačítky < / > nebo rolováním prstu pro posuvníku funkci Music, poté stiskněte M pro potvrzení. Ovládání: 1) Volte skladby tlačítky < / >. 2) Použijte dotykový posuvník pro nastavení hlasitosti. 3) Při přehrávání hudby stiskněte krátce M pro vstup do nastavení, tlačítky < / > zvolte požadovanou položku a stiskněte M pro vstup do rozšířené nabídky. Zvolte položku tlačítky < / > nebo pomocí dotykového posuvníku, stiskněte M pro potvrzení, podržte M pro návrat do předcházející obrazovky. 4) Z obrazovky přehrávání se lze vrátit do hlavní nabídky podržením tlačítka M bez přerušení přehrávání hudby. 5) Krátkým stiskem tlačítka > pozastavíte a opět spustíte přehrávání. Další funkce: a) Seznam skladeb Po zvolení režimu Music lze procházet hudební knihovnu podle různých kritérií: All Music (seznam všech skladeb), Artist (dle interpreta), Album (podle alb), Genre (podle žánru), My Favourite (oblíbené), Recorded (nahrávky), Directory List (listování v adresářové navigaci). Zvolte požadovanou položku tlačítky < / > nebo dotykovým posuvníkem a potvrďte tlačítkem M. b) Režim přehrávání Krátce stiskněte M a tlačítky < / > zvolte Repeat mode režim přehrávání. K dispozici jsou volby Once (přehrát jednou), Repeat 1 (opakovat jednu skladbu), Folder once (přehrát jednou obsah složky), All once (všechny skladby jednou), All repeat (opakovat vše) a Intro (ukázky skladeb). Vyberte požadovanou položku tlačítky < / > nebo pomocí posuvníku a potvrďte stiskem tlačítka M. Podržením tlačítka M se vrátíte do předchozí nabídky. c) Nastavení zvukového výstupu Krátce stiskněte M a tlačítky < / > zvolte EQ Selection. Režim zvukového ekvalizéru můžete vybrat z těchto položek: Normal/PlayFX/Rock/Pop/Classic/Bass/Jazz/User EQ. Profil uživatelského ekvalizéru lze nastavit pod záložkou "Custom EQ Settings", režim PlayFX pod záložkou "PlayFX". Pod záložkou "Hardware EQ" se nacházejí další volby zvukového procesoru: Normal, 3D Effect, Bass Boost a Treble Boost. d) Nastavení vizualizace Krátce stiskněte M a tlačítky < / > zvolte Display. Zde je možné zvolit zobrazení textů písně - Lyrics nebo grafický ekvalizér - Frequency Chart.

5 5.2 Přehrávání videa V hlavním menu zvolte tlačítky < / > nebo rolováním prstu pro posuvníku funkci Video, poté stiskněte M pro potvrzení. Ovládání: 1)Vyberte požadovaný soubor tlačítky < / >. 2)Krátkým stiskem > spustíte a pozastavíte přehrávání. 3)Při přehrávání videa stiskněte krátce M pro vstup do submenu, podržením tlačítek < / > můžete rychle přetáčet video vzad nebo vpřed. Podržením tlačítka M se vrátíte do hlavní nabídky. 4)Hlasitost můžete měnít pomocí dotykového posuvníku. 5.3 FM rádio V hlavním menu zvolte tlačítky < / > nebo rolováním prstu pro posuvníku funkci FM Radio, poté stiskněte M pro potvrzení. Ovládání: 1) Pro naladění stanic můžete použít ruční nebo automatický režim. V ručním režimu ladíte frekvenci krátkým stiskem tlačítek < / > v daném směru. Pokud budete chtít aktuální stanici uložit do předvolby, stiskněte tlačítko [M], vyberte požadovanou předvolbu a potvrďte uložení dalším stiskem [M]. V režimu předvoleb pak lze tlačítky < / > přecházet přímo mezi stanicemi. 2) V režimu automatického ladění prohledá FM tuner automaticky celé pásmo a nalezené stanice uloží do všech dostupných předvoleb. Stanice pak lze volit tlačítky < / >. 3) Hlasitost zvukového výstupu lze korigovat pomocí dotykového posuvníku. 4) Nahrávání z FM rádia:v menu režimu FM zvolte FM Record pro vstup do rozhraní záznamníku. Krátkým stiskem > zahájíte nahrávání aktuální ho vysílání, dalším stiskem > lze záznam pozastavit a opět spustit. Dlouhým stiskem tlačítka "M" se nahrávání ukončí, záznam je uložen do paměti a rekordér je připraven pro další záznam. 5) Další funkce:během poslechu rádia lze v závislosti na kvalitě příjmu přepínat mezi režimy Stereo a Mono. Uživatel si může vybrat na pozadí plochy FM přijímače jednu z pěti tapet. Poznámka: V FM režimu slouží sluchátka jako anténa, dbejte proto na jejich řádné připojení.

6 5.4 Prohlížení obrázků V hlavním menu zvolte tlačítky < / > nebo rolováním prstu pro posuvníku funkci Photo, poté stiskněte M pro potvrzení. Ovládání: 1) Krátkým stiskem tlačítek < / > vyberte požadovaný soubor, stiskem tlačítka M jej zobrazíte na displeji. Tlačítky < / > pak můžete listovat mezi zobrazenými fotografiemi. 2) Dlouhým podržením tlačítka M se vrátíte do hlavní nabídky. Funkce prohlížeče: 1. Během prohlížení obrázků můžete stále poslouchat hudbu. 2. Obrázky lze zvětšovat a zmenšovat pomocí dotykového posuvníku a otáčet. 3. Snímky lze prohlížet automaticky jako prezentaci (slideshow). 4. Vybraný obrázek lze nastavit jako pozadí plochy. 5.5 Prohlížení textových souborů V hlavním menu zvolte tlačítky < / > nebo rolováním prstu pro posuvníku funkci Photo, poté stiskněte M pro potvrzení. Ovládání: 1) Krátkým stiskem < / > zvolte soubor, stiskem tlačítka "M vstupte do rozhraní prohlížeče souborů. 2) Krátkým stiskem M vstupte do nabídky prohlížeče, dlouhým stiskem tlačítka M se vrátíte do hlavního menu. 3) Krátkým stiskem tlačítek < / > lze rolovat po celých stránkách nahoru/dolů. Funkce prohlížeče: 1. Page Jump - skok na zvolenou stránku dokumentu 2. SaveMark - uložení záložky na aktuálně prohlíženém místě 3. LoadMark - načtení záložky do dokumentu 4. DelMark - smazání záložky z dokumentu 5. Set Font - nastavení velikosti písma na obrazovce 6. Set Color - nastavení barvy písma na obrazovce 7. Browser Mode - Automatické nebo Manuální prohlížení 8. Flip Time - čas automatického posuvu stránek v režimu automatického prohlížení

7 5.6. Diktafon V hlavním menu zvolte pomocí dotykového posuvníku nebo tlačítky < / > režim Photo a potvrďte tlačítkem M pro vstup do rozhraní hlasového záznamníku. Ovládání: 1) Stiskněte krátce tlačítko M pro vstup do nabídky záznamníku. 2) Krátkým stiskem > zahájíte nahrávání, dalším stiskem > lze záznam pozastavit a opět spustit. Krátkým stiskem tlačítka "M" se záznam ukončí, přehrávač uloží soubor do paměti a připraví se k nahrávání dalšího záznamu. Dlouhým stiskem tlačítka [M] dojde k uložení záznamu a opuštění režimu diktafonu. 3) Pořízené záznamy lze přehrávat v režimu Music jako jakékoliv jiné zvukové soubory Nastavení přehrávače V hlavním menu zvolte pomocí dotykového posuvníku nebo tlačítky < / > režim Settings a potvrďte tlačítkem M pro vstup do nastavení přehrávače. Zvolte položku tlačítky < / >, vstupte do submenu tlačítkem M, či podržte tlačítko M déle pro návrat do hlavní nabídky. 1. Nastavení displeje V nabídce Settings zvolte tlačítky < / > položku Display Setting: - Backlight time: interval pro podsvícení displeje (5 / 10 / 15 / 20 / 30 sekund nebo Always On vždy zapnuto). - Brightness: nastavení jasu od 1 do 5 čím vyšší číslo, tím jasnější displej. - Backlight Mode: režim podsvícení buď Normální nebo šetřící displej a energii (Saving). 2. Nastavení systému Pod položkou System Settings se nacházejí například volby pro formátování paměti nebo upgrade firmware řídícího programu přístroje. 3. Nastavení plochy Pod položkou Desktop lze vybrat jeden z osmi motivů plochy. 4. Nastavení jazyka Pod položkou Language se nacházejí volby jazyka, ve kterém bude přehrávač komunikovat s uživatelem. 5. Nastavení automatického vypnutí Pod položkou AutoShut Time lze nastavit automatické vypnutí přístroje i při přehrávané hudbě tzv. režim spánku. Možnosti jsou 10 / 15 / 30 / 60 / 120 minut nebo Off vypnuto.

8 6. Nabíjení akumulátoru 6.1 Pomocí USB kabelu připojte USB kabel širším konektorem do počítače a užším do přehrávače. Na displeji se objeví obrazovka s nápisem USB Connected. Přehrávač se v tom okamžiku přihlásí jako disková jednotka a je možné pracovat s pamětí (kopírovat/mazat data). chcete-li pouze nabíjet akumulátor, odhlašte USB zařízení ze systému kliknutím na ikonu Bezpečně odebrat hardware a výběrem odpovídající paměťové jednotky. Na displeji automaticky naskočí grafika znázorňující průběh nabíjení. je-li akumulátor nabitý, na displeji se objeví zelený symbol baterie a nápis Battery is full. Přehrávač odpojte od počítače, nenechávejte jej připojený zbytečně dlouho! s přehrávačem lze pracovat i během nabíjení. Pokud při zobrazeném průběhu nabíjení stisknete tlačítko M, systém zobrazí hlavní nabídku. 6.2 Pomocí síťového adaptéru Vždy použijte dodávaný síťový adaptér nebo adaptér následujících parametrů: Vstup:AC220V~50Hz Max:100mA Výstup:DC5.5~300mA(USB) 7. Obnovení funkce přehrávače Pokud přehrávač nepracuje korektně, zobrazení na displeji není správné nebo přístroj nereaguje na povely uživatele, stiskněte pomocí rozložené kancelářské sponky tlačítko "RESET", umístěné vedle hlavního spínače. Přehrávač se poté restartuje a normálně naběhne.

9 8. Řešení problémů Přehrávač nelze zapnout. Zkontrolujte stav baterie a přehrávač případně dobijte. Prověřte spojení mezi přehrávačem a zdrojem energie. Ujistěte se, že síťový adaptér pracuje správně. Pokud přístroj stále nelze zapnout, kontaktujte servisní středisko. Ve sluchátkách není nic slyšet. Zkontrolujte prosím nastavení hlasitosti přehrávače. Přověřte připojení sluchátek, stav sluchátkového konektoru a kabelu. Tlačítka nereagují na dotyk. Zkontrolujte, zda není aktivní zámek tlačítek. Pokud ano, posuňte posuvník hlavního spínače do středové pozice a zkuste znovu stisknout tlačítko. Zvuk při přehrávání není čistý, jsou slyšet zvláštní zvuky. Zkontrolujte prosím připojení sluchátek. Při částečném připojení konektoru může dojít k přemodulování reprodukovaného zvuku. Prověřte kvalitu přehrávaného hudebního souboru. Poškozené nebo nekompletně stažené soubory mohou způsobovat chyby v přehrávání. Příjem FM rádia je špatný. Zkuste změnit pozici sluchátek a přehrávače. Sluchátka slouží zároveň jako anténa Vypněte okolní elektronická zařízení, která mohou rušit příjem. Displej zobrazuje nekorektní znaky. Zkontrolujte, zda je přístroj nastaven na správnou znakovou sadu. Vstupte do menu a zvolte Settings Language a vyberte váš preferovaný jazyk. Do přehrávače nelze nahrávat soubory. Zkontrolujte, zda je přehrávač řádně propojen s počítačem. Ujistěte se, že paměť přístroje není plně obsazena. Prověřte, zda USB kabel není poškozený.

10 9. Technické specifikace Typ: CORE Theatre Paměť: Vestavěná 4G/8G paměť s vysokorychlostním přístupem USB Port: USB 2.0 High Speed Formát záznamu: WAV Podporovaný datový tok: 8 kbps~384 kbps(mp3), 5 kbps~192 kbps(wma) Doba záznamu: cca 14.5 hodiny(1g) Displej: 2.8 AMOLED panel, rozlišení 320x240 Baterie: Interní Lithium-Polymer akumulátor FM frekvence: 76MHz~108MHz Rozměry: 90,6 54,6 6,6 mm Hmotnost: 52 g

11 10. Vaše poznámky

12 kontakt V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat. Distributor pro ČR: EU3C Czech s.r.o. Štěrboholská 1434/102A Praha 10 website: linka technické podpory: Po-Pá 9-17 hod. Výrobce si vyhrazuje právo na změnu parametrů výrobku, příslušenství nebo funkcí uvedených v tomto návodu bez předchozího upozornění. Použití obrázky jsou ilustrační Registrované obchodní značky zmíněné v textu jsou majetkem jejich právoplatných vlastníků.

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

Přehrávač MP330 - příručka

Přehrávač MP330 - příručka Přehrávač MP330 - příručka Ovládací prvky Micro-B USB Port Černo-bílý monochromatický OLED Displej Tlačítko resetování Přepínač Předchozí / Přetáčení Spustit / Pauza / Zapínání Snížit hlasitost Zvýšit

Více

infinity V250a MP3 přehrávač Uživatelská příručka

infinity V250a MP3 přehrávač Uživatelská příručka infinity V250a MP3 přehrávač Uživatelská příručka Upozornění 1. Nepřechovávejte nebo nepoužívejte přehrávač v místě s extrémně vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí či prašností. 2. Nepoužívejte přehrávač

Více

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka CORE DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte

Více

Diktafon s aktivací hlasem

Diktafon s aktivací hlasem Diktafon s aktivací hlasem Návod k obsluze Hlavní výhody Dlouhá výdrž baterie Kvalitní zvuk Snadné ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu 2. Nahrávání Přístroj zapneme páčkou (8) OFF/ON.

Více

Propiska s kamerou PRO, 1280x720px

Propiska s kamerou PRO, 1280x720px Propiska s kamerou PRO, 1280x720px Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Propiska je vybavena automatickou aktivací pohybem Propiska má volitelné nastavení rozlišení videa 1280x720 / 640x480 / 352x288

Více

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 DAH 1500 MP3 přehrávač Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 Péče a údržba: Nepoužívejte při manipulaci s přehrávačem nepřiměřenou sílu. Chraňte před mechanickým poškozením, pády,

Více

Ovladače AverMedia a nastavení TV tuneru pod Windows Media Center

Ovladače AverMedia a nastavení TV tuneru pod Windows Media Center Uživatelská příručka Ovladače AverMedia a nastavení TV tuneru pod Windows Media Center Česky PROHLÁŠENÍ Všechny snímky obrazovky v tomto dokumentu jsou pouze vzorové obrázky. Obrázky se mohou lišit v závislosti

Více

CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE CINEMA MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Pohled zepředu: Pohled seshora: 1. stop tlačítko - stisknutím zastavíte přehrávání souborů, podržením 1sekundy vypnete přístroj 2. přehrávání a pauza - stisknutím

Více

PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK. PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze

PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK. PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze PD 260 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ* 1GB/512MB/256MB ROZHRANÍ* USB 1.1/2.0 *dle verze FM RÁDIO ZÁZNAMNÍK S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením.

Více

.: TRAK DMP-110C :. MP3 player. Infolinka: 800 118 629 www.umax.cz

.: TRAK DMP-110C :. MP3 player. Infolinka: 800 118 629 www.umax.cz .: TRAK DMP-110C :. MP3 player Před zapojením a nastavením přístroje si, prosím, přečtěte pečlivě tento uživatelský a uschovejte jej. Upozornění Prosím, vyjměte z MP3 přehrávače baterii, pokud jej dlouho

Více

SFP 6270 USER S MANUAL NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ INSTRUKCJA OBSŁUGI EN CZ SK HU PL SLIM MP3/MP4 PLAYER

SFP 6270 USER S MANUAL NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ INSTRUKCJA OBSŁUGI EN CZ SK HU PL SLIM MP3/MP4 PLAYER SFP 6270 USER S MANUAL SLIM MP3/MP4 PLAYER NÁVOD K POUŽITÍ SLIM MP3/MP4 PŘEHRÁVAČ NÁVOD NA POUŽITIE SLIM MP3/MP4 PREHRÁVAČ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SLIM MP3/MP4 LEJÁTSZÓ INSTRUKCJA OBSŁUGI SLIM ODTWARZACZ MP3/MP4

Více

M-20. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB / 2 GB. ASF, WMA DRM, TXT - záznam WAV

M-20. 2 technické specifikace - souèásti balení. 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB / 1 GB / 2 GB. ASF, WMA DRM, TXT - záznam WAV m-cody M-20 2 technické specifikace - souèásti balení Rozmìry Hmotnost Pamì Formáty souborù Frekvenèní rozsah Sluchátkový výstup Pomìr signál/šum 33,5 x 80,5 x 7,5 mm 30,5 g (vè. akumulátoru) 512 MB /

Více

Návod k použití přehrávače RAMOS RM970

Návod k použití přehrávače RAMOS RM970 Návod k použití přehrávače RAMOS RM970 Popis: 1. výstup na sluchátka 2. slot na paměťovou kartu MicroSD 3. USB konektor 4. tlačítko zámku, zapnutí/vypnutí, pauza 5. tlačítko Escape 6. tlačítko VOLUME 7.

Více

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329 AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA Návod k použití 10007329 UMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1) Ochrana před prachem 2) Ladění / SKIP UP / DOWN tlačítko 3) RECORD tlačítko 4) Otvírání

Více

INDIKÁTORY. Dodavatel nenese zodpovědnost za škody způsobené jiným používáním než podle návodu.

INDIKÁTORY. Dodavatel nenese zodpovědnost za škody způsobené jiným používáním než podle návodu. INDIKÁTORY INDIKÁTOR HMOTNOSTI DFWL NÁVOD K POUŽITÍ Dodavatel nenese zodpovědnost za škody způsobené jiným používáním než podle návodu. 1 Popis váhy: 2 Popis tlačítek: TLAČÍTKO FUNKCE - Vynulování váhy,

Více

Špičková fotopast s FULL HD kamerou

Špičková fotopast s FULL HD kamerou Špičková fotopast s FULL HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž baterie Jednoduché ovládání Extrémně rychlé sepnutí kamery PIR čidlem (0,4s) www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis

Více

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál

MP4 ipulse 5. Uživatelský manuál MP4 ipulse 5 Uživatelský manuál, Technické specifikace 3,8cm (1.5") CSTN displej s 65tisíci barev (128X128 pixel) Podporuje MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF, WAV formáty AMV filmový formát, AVI filmový formát

Více

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Hudební přehrávač mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Upozornění Parametry Popis displeje Základní operace Systémové menu Poslech hudby Záznam zvuku Správce souborů Prohlížeč obrázků FM rádio Elektronické

Více

MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO

MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO MPP 009 MP3 PŘEHRÁVAČ PAMĚŤ 512MB ROZHRANÍ USB 2.0 ZÁZNAMNÍK FM RÁDIO S tímto přenosným MP3 přehrávačem můžete poslouchat hudbu mnohem pohodlněji než s jakýmkoli jiným zařízením. Můžete také přímo nahrávat

Více

Obsah. 1. Úvod 1. 2. Bezpečnostní pokyny 1. 3. Některé funkce přehrávače 2. 4. Přenos dat a nabíjení 2. 5. Tlačítka a ovládání 3. 6.

Obsah. 1. Úvod 1. 2. Bezpečnostní pokyny 1. 3. Některé funkce přehrávače 2. 4. Přenos dat a nabíjení 2. 5. Tlačítka a ovládání 3. 6. Obsah 1. Úvod 1 2. Bezpečnostní pokyny 1 3. Některé funkce přehrávače 2 4. Přenos dat a nabíjení 2 5. Tlačítka a ovládání 3 6. Hudba 4 7. Obrázky 6 8. Video 7 9. Fotoaparát 8 10. Diktafon 9 11. FM rádio

Více

Přehrávač MP350 - příručka

Přehrávač MP350 - příručka Přehrávač MP350 - příručka OVLÁDACÍ PRVKY Sluchátka (jack) Mikrofon Zamykání kláves Ovládání hlasitosti Bílý monochromatický OLED displej Hraj/pauza/ zapínání Zvýšit hlasitost Předchozí / přetáčení Další

Více

Průvodce Quick Start AU822 (Cover)

Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Průvodce Quick Start AU822 (Cover) Obsah Přehled o výrobku... 4 Základní funkce... 5 Režim hudby... 6 Režim video... 8 Režim nahrávání... 8 FM Tuner... 10 Prohlížeč obrázků...11 Režim e-book... 12 Nastavení

Více

Hypersound Xtra. MP3 / WMA přehrávač. český manuál

Hypersound Xtra. MP3 / WMA přehrávač. český manuál Hypersound Xtra MP3 / WMA přehrávač český manuál Obsah 01 01 Seznámení Přehrávač 02 LCD displej SD / MM karta Vložení baterie Instalace ovladače Přenos dat z / do přehrávače Poslech hudby 03 Navigace mezi

Více

Budík s HD kamerou a IR přísvitem

Budík s HD kamerou a IR přísvitem Budík s HD kamerou a IR přísvitem Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: HD širokoúhlá kamera Neviditelný noční přísvit Snadná instalace www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Obsah balení Hlavní produkt Dálkové

Více

Připravte si prosím tyto produkty Instalace hardwaru Výchozí nastavení z výroby

Připravte si prosím tyto produkty Instalace hardwaru Výchozí nastavení z výroby Instalace hardware Poznámka Než začnete, ujistěte se, všechny počítače, které budou sdílet tiskárnu, mají nainstalován ovladač tiskárny. Podrobnosti naleznete v instalační příručce vaší tiskárny. Připravte

Více

Doporučené nastavení prohlížeče MS Internet Explorer 7 a vyšší pro ČSOB InternetBanking 24 a ČSOB BusinessBanking 24 s využitím čipové karty

Doporučené nastavení prohlížeče MS Internet Explorer 7 a vyšší pro ČSOB InternetBanking 24 a ČSOB BusinessBanking 24 s využitím čipové karty Doporučené nastavení prohlížeče MS Internet Explorer 7 a vyšší pro ČSOB InternetBanking 24 a ČSOB BusinessBanking 24 s využitím čipové karty Obsah 1. Instalace SecureStore... 2 1.1. Instalace čtečky čipových

Více

Průvodce rychlým spuštěním

Průvodce rychlým spuštěním Průvodce rychlým spuštěním Instalace dodaného softwaru Používání přehrávače NWZ-S544 / S545 2009 Sony Corporation Dodávané položky Zkontrolujte prosím obsah balení. s Sluchátka (1) s USB kabel (1) s Držák

Více

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem DS-X116D Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Upozornění

Více

Nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě

Nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě Špičkový diktafon v propisce nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Volitelná kvalita nahrávání Volitelné nahrávání detekcí zvuku Nejkvalitnější možný záznam

Více

NA130. Automobilový multimediální přehrávač

NA130. Automobilový multimediální přehrávač NA130 Automobilový multimediální přehrávač Uživatelská příručka Obsah Obsah balení... 2 Postup montáže... 3 Funkce tlačítek přehrávače... 5 Funkce tlačítek dálkového ovladače... 5 Volba zdroje přehrávání...

Více

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava myphone 3300 Návod Pozice Popis Funkce 1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Svítilna Lze zapnout/vypnout dlouhým stiskem tlačítka svítilny (11). 4a Navigační tlačítko

Více

OPEL INSIGNIA. Infotainment System

OPEL INSIGNIA. Infotainment System OPEL INSIGNIA Infotainment System Obsah Úvod... 4 Rádio... 30 CD přehrávač... 47 Vstup AUX... 53 USB port... 55 Rámeček digitálního obrazu... 59 Navigace... 62 Rozpoznávání řeči... 107 Telefon... 122

Více

Obsah. Obsah balení. Hlavní funkce. Prvky a funkce. Základní ovládání. Uživatelské prostředí Obrazovka přehrávání Moje hudba Nastavení

Obsah. Obsah balení. Hlavní funkce. Prvky a funkce. Základní ovládání. Uživatelské prostředí Obrazovka přehrávání Moje hudba Nastavení Návod k obsluze Obsah Obsah balení Hlavní funkce Specifikace Prvky a funkce Základní ovládání Zapnutí / vypnutí Zapnutí / vypnutí displeje Nabíjení Připojení k PC a použití jako externí DAC Uživatelské

Více

Postup pro instalaci a nastavení programu X-lite

Postup pro instalaci a nastavení programu X-lite Postup pro instalaci a nastavení programu X-lite Zde se dozvíte jak nainstalovat a nastavit program X-lite. Tento program doporučujeme jako softwarové řešení pro používání naší služby VoIPEX. Program X-lite

Více

OPEL MERIVA. Infotainment System

OPEL MERIVA. Infotainment System OPEL MERIVA Infotainment System Obsah Úvod... 4 Rádio... 29 Přehrávač CD disků... 45 Vstup AUX... 51 USB port... 53 Rámeček digitálního obrazu... 57 Navigace... 60 Rozpoznávání řeči... 106 Telefon...

Více

Braun DigiFrame 1570 - Návod k použití

Braun DigiFrame 1570 - Návod k použití Braun DigiFrame 1570 - Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku zn. Braun. Pro jeho správné ovládání a zabezpečení dlouhé životnosti si před prvním použitím pečlivě přečtěte následující

Více

Nástroj Setup Uživatelská příručka

Nástroj Setup Uživatelská příručka Nástroj Setup Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené v této příručce se mohou

Více

českém Úvod Obsah balení WWW.SWEEX.COM LC100040 USB adaptér Sweex pro bezdrátovou síť LAN

českém Úvod Obsah balení WWW.SWEEX.COM LC100040 USB adaptér Sweex pro bezdrátovou síť LAN LC100040 USB adaptér Sweex pro bezdrátovou síť LAN Úvod Nejprve bychom vám rádi poděkovali za zakoupení USB adaptéru Sweex pro bezdrátovou síť LAN. USB adaptér umožňuje snadno a bleskově nastavit bezdrátovou

Více

2DIN multimediální přehrávač 80810A

2DIN multimediální přehrávač 80810A 2DIN multimediální přehrávač 80810A Předtím než začnete rádio používat, si přečtěte tento návod. 1 Obsah Úvodní informace...3 Důležitá upozornění...3 Hlavní funkce...4 Úvodní obrazovka...4 Uspořádání ikon

Více

dvblink - DVB-T tuner

dvblink - DVB-T tuner dvblink - DVB-T tuner Dualní DVB-T tuner Vlastnosti produktu Dualní DVB-T tuner DVB-T MPEG2 a MPEG4 kompatibilní (HD) AFS* - automatické přepínání frekvencí USB AV port přehrávače USB zařízení až 2TB (FAT32

Více

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0

Acer MP150. Uživatelská příručka. Verze 1.0 Acer MP150 Uživatelská příručka Verze 1.0 Autorská práva Copyright 2006 Acer Inc., všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky nesmí být reprodukována, uložena ve vyhledávacím systému, překládaná

Více

Braun DigiFrame 7001. Návod k použití

Braun DigiFrame 7001. Návod k použití Braun DigiFrame 7001 Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku zn. Braun. Pro jeho správné ovládání a zabezpečení dlouhé životnosti si před prvním použitím pečlivě přečtěte následující

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF810

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF810 Uživatelský Manuál Digitální Fotorámeček PF810 Obsah Úvod...3 Obsah balení...3 Vlastnosti...3 Systémové požadavky...4 Bezpečnostní opatření...5 Základní použití...5 Čištění přístroje...5 Záloha dat...5

Více

Rychlý návod na použití

Rychlý návod na použití 1 Rychlý návod na použití Vibrační hodinky VibraLITE 8 2 K nastavení libovolného času hodinek, kalendáře nebo časování musí display, které si přejete nastavovat, BLIKAT. Blikání digitů se zastaví, pokud

Více

USB MP3 Player NÁVOD K OBSLUZE. Model: 350X. AG350X-169KO v1.0

USB MP3 Player NÁVOD K OBSLUZE. Model: 350X. AG350X-169KO v1.0 USB MP3 Player NÁVOD K OBSLUZE Model: 350X 0 Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zařízení Uvedený symbol na výrobku nebo v průvodní dokumentaci znamená, že použité elektrické

Více

Vyjmutí původní SD karty, její přeinstalace a opětovné použití

Vyjmutí původní SD karty, její přeinstalace a opětovné použití Vyjmutí původní SD karty, její přeinstalace a opětovné použití Tento dokument popisuje postup aktualizace navigačního systému prostřednictvím přeinstalace saftware na SD kartě. Postupujte přesně podle

Více

Česky. Instalace hardwaru 1. Stisknutím tlačítka otevřete horní kryt a vložte do myši dvě baterie AA.

Česky. Instalace hardwaru 1. Stisknutím tlačítka otevřete horní kryt a vložte do myši dvě baterie AA. Ú vod Traveler 9005BT je postaven pro počítače či notebooky s funkcí Bluetooth. Umožňuje snadné upevnění myši, když si váš notebook berete na porady. Instalace hardwaru 1. Stisknutím tlačítka otevřete

Více

Rychlý průvodce. Před prvním použitím přehrávače i.beat organix nabijte důkladně jeho baterii po dobu minimálně pěti hodin.

Rychlý průvodce. Před prvním použitím přehrávače i.beat organix nabijte důkladně jeho baterii po dobu minimálně pěti hodin. Rychlý průvodce Před prvním použitím přehrávače i.beat organix nabijte důkladně jeho baterii po dobu minimálně pěti hodin. Poznámka: Podrobný návod k použití přehrávače i.beat organix naleznete na přiloženém

Více

Braun DigiFrame 1160 Návod k použití

Braun DigiFrame 1160 Návod k použití Braun DigiFrame 1160 Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku zn. Braun. Pro jeho správné ovládání a zabezpečení dlouhé životnosti si před prvním použitím pečlivě přečtěte následující

Více

Vítejte. Co je obsahem balení? 1x DAB + /FM Rádio 1x Napájecí kabel 1x Uživatelská příručka

Vítejte. Co je obsahem balení? 1x DAB + /FM Rádio 1x Napájecí kabel 1x Uživatelská příručka Obsah EN Úvod... 2 Co je DAB + Digitální Rádio?... 2 Začínáme.... 3 Podsvícení displeje... 4 Použití sluchátek.... 4 Vaše rádio... 5 Zapnutí... 6 Teleskopická anténa.... 6 Vypnutí... 6 Změna hlasitosti....

Více

Nástroj Setup. Uživatelská příručka

Nástroj Setup. Uživatelská příručka Nástroj Setup Uživatelská příručka (c) Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth je ochranná známka příslušného vlastníka a užívaná společností Hewlett- Packard Company v souladu

Více

1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Levá funkční klávesa

1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Levá funkční klávesa CPA Halo 13 Návod Pozice Popis Funkce 1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Levá funkční klávesa Pohotovostní režim: vstup do Menu. V menu: stiskněte pro potvrzení

Více

Pohotovostní režim: vstup do Audio přehrávače. V menu: pohyb nahoru. Pohotovostní režim: vstup do Zpráv. V menu: pohyb doprava.

Pohotovostní režim: vstup do Audio přehrávače. V menu: pohyb nahoru. Pohotovostní režim: vstup do Zpráv. V menu: pohyb doprava. myphone HAMMER 2 Návod Pozice Popis 1 Micro USB konektor Funkce Slouží k nabíjení a připojení datového kabelu. Krytka musí být vždy řádně upevněna a nepoškozena, aby byl telefon vodě a prachu odolný. 2

Více

HUAWEI Echolife HG520i

HUAWEI Echolife HG520i nastavení modemu HUAWEI Echolife HG520i Jsme rádi, že jste se rozhodli pro službu GoInternet. V následujících krocích vás provedeme nastavením modemu. Doporučujeme si tento dokument stáhnout do svého počítače,

Více

SDF 740. Digitální fotorámeček Návod k obsluze

SDF 740. Digitální fotorámeček Návod k obsluze SDF 740 Digitální fotorámeček Návod k obsluze Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku. Před použitím zařízení si přečtěte tento návod k použití a uschovejte ho pro další použití. Tento návod

Více

ZÁSADY PŘI POUŽÍVÁNÍ PŘEHRÁVAČE

ZÁSADY PŘI POUŽÍVÁNÍ PŘEHRÁVAČE Obsah OBSAH 1 ZÁSADY PŘI POUŽÍVÁNÍ PŘEHRÁVAČE 3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 POKYNY PRO POUŽÍVÁNÍ SLUCHÁTEK 3 POKYNY PRO POUŽÍVÁNÍ BATERIÍ 3 POPIS PŘEHRÁVAČE 3 PŘÍSLUŠENSTVÍ 4 UMÍSTĚNÍ TLAČÍTEK A POPIS FUNKCÍ

Více

FilmScan35 II. -Patent pending- Uživatelský manuál

FilmScan35 II. -Patent pending- Uživatelský manuál FilmScan35 II -Patent pending- Uživatelský manuál -1- Obsah I. Obsah balení FilmScan35 II... 2 II. Vložení filmu do držáků... 3 III. Začínáme... 7 IV. Průvodce funkcemi... 12 V. Specifikace... 29 -2- I.

Více

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1 (cz) Tablet S7.1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si zakoupili Tablet PC. Tento manuál Vám představí funkce tohoto zařízení, kterým je potřeba věnovat pozornost. Prosím, přečtěte si tento manuál řádně

Více

Představení telefonu

Představení telefonu Český manuál Představení telefonu Mobilní telefon CUBE 1 je představitelem rodiny chytrých mobilních telefonů vybavených operačním systémem Android, který patří mezi nejrozšířenější systémy pro mobilní

Více

Začínáme Ahoj, toto je váš průvodce rychlým spuštěním

Začínáme Ahoj, toto je váš průvodce rychlým spuštěním Blu-ray/DVD systém domácího kina BDV-L800 BDV-L800M CZ Začínáme Ahoj, toto je váš průvodce rychlým spuštěním BDV-L800 1 CZ Co je součástí dodávky Nastavení reproduktorů 2 Připojení TV 3 Připojení dalších

Více

RÁDIO KAZETOVÝ PŘEHRÁVAČ S CD

RÁDIO KAZETOVÝ PŘEHRÁVAČ S CD RÁDIO KAZETOVÝ PŘEHRÁVAČ S CD RRCD 3400 MP3 ČESKY Přehled ovládacích prvků CD TAPE/OFF RADIO ON VOLUME UBS 0 AC ~ Přepíná mezi přehráváním disků CD, přehráváním kazet (TAPE) a příjmem rozhlasových stanic

Více

Minidiktafon EDIC mini LCD

Minidiktafon EDIC mini LCD Minidiktafon EDIC mini LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Extrémní výdrž až 250 hodin nahrávání v kuse Miniaturní rozměry Jednoduché ovládání www.spyshops.cz Stránka 1 1. Obsah balení Digitální

Více

Diktafon s HD kamerou

Diktafon s HD kamerou Diktafon s HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1.1

Více

Průvodce instalací programu DesignCAD 3D Max v25 US (CZ) Full/Upgrade

Průvodce instalací programu DesignCAD 3D Max v25 US (CZ) Full/Upgrade Průvodce instalací programu DesignCAD 3D Max v25 US (CZ) Full/Upgrade Zdravím Vás. Tento dokument je určen především začínajícím uživatelům. Povede vás instalací US verze, která není lokalizovaná, krok

Více

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF705 TS-PF705B TS-PF705W

Uživatelský Manuál. Digitální Fotorámeček PF705 TS-PF705B TS-PF705W Uživatelský Manuál Digitální Fotorámeček PF705 TS-PF705B TS-PF705W Obsah Úvod... 3 Obsah balení... 3 Vlastnosti... 3 Systémové požadavky... 3 Bezpečnostní opatření... 5 Základní použití... 5 Čištění přístroje...

Více

AirGateway. Návod / rev.0. Strana 1 z 9

AirGateway. Návod / rev.0. Strana 1 z 9 Strana 1 z 9 1. Úvod... 3 2. Nastavení AirGateway jako station (klient) pro připojení k Vaší WiFi síti... 4 3. Nastavení... 5 Strana 2 z 9 1. Úvod Gratulujeme Vám k zakoupení AirGateway (WIfi propojovací

Více

CZ104E. Upozornění: Nenasazujte panel z levé strany. Mohlo by to způsobit jeho poškození.

CZ104E. Upozornění: Nenasazujte panel z levé strany. Mohlo by to způsobit jeho poškození. CZ104E RDS-EON FM/MW/LW TUNER/CD/Bluetooth kombinace U ŽIVATELSKÝ MANUÁL Ochrana proti krádeži Odnímatelný panel (DCP) Krádeži lze zabránit sejmutím ovládacího panelu. Sejmutý panel je nutné uschovat do

Více

Gladiator RG300 - Uživatelský manuál

Gladiator RG300 - Uživatelský manuál Gladiator RG300 - Uživatelský manuál Důležité upozornění! Přečtěte si důkladně tyto informace, abyste mohli používat telefon správným a bezpečným způsobem: mobilní telefon EVOLVE Gladiator RG300 získal

Více

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY 1. SNÍŽENÍ HLASITOSTI/ ALARM 1 ON / OFF 2. ZVÝŠENÍ HLASITOSTI / ALARM 2 ON / OFF 3. > / TUNE + / DST 5.

Více

Návod k použití / česky

Návod k použití / česky Návod k použití / česky Strana 1 z 11 Výstraha Nevystavujte přístroj silným nárazům a zabraňte pádu z výšky. Nepoužívejte přístroj v extrémně studených, horkých nebo prašných podmínkách. Nevystavujte ho

Více

Obsah balení. Popis jednotky. 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list

Obsah balení. Popis jednotky. 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list CZ Průvodce rychlým startem Obsah balení 1 Čtečka E-Book (hl. jednotka) 2 Kožené pouzdro 3 Sluchátka 4 USB kabel 5 Průvodce rychlým startem 6 Záruční list Popis jednotky 1 2 3 4 14 8 5 6 7 9 10 12 11 13

Více

Multifunkční mini-diktafon

Multifunkční mini-diktafon Multifunkční mini-diktafon Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Velká možnost nastavení jednotlivých funkcí Možnost napájení z externí baterie (prodloužení doby nahrávání až na tři dny) MP3 přehrávač

Více

Digitální MP3/WMA Přehrávač MODEL: OP20F

Digitální MP3/WMA Přehrávač MODEL: OP20F Digitální MP3/WMA Přehrávač MODEL: OP20F Návod k obsluze Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zařízení Uvedený symbol na výrobku nebo v průvodní dokumentaci znamená, že použité

Více

GPS Navigace JETT 3501. Návod k použití PŘEDMLUVA

GPS Navigace JETT 3501. Návod k použití PŘEDMLUVA GPS Navigace JETT 3501 Návod k použití PŘEDMLUVA Jsme rádi, že využíváte náš navigační přístroj JETT 3501, který mimo hlavní funkce navigace, nabízí také přehrávání audio souborů a videa, prohlížení fotek

Více

BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod

BDVR 05 Kamera do auta. Uživatelský návod BDVR 05 Kamera do auta Uživatelský návod Popis a funkce 1. Zapnutí Stisknutím tlačítka a podržením asi 3 sekundy kameru zapnete (nebo vypnete pokud je již zapnuta). Pokud při zapnuté kameře stisknete tlačítko

Více

Postup práce s elektronickým podpisem

Postup práce s elektronickým podpisem Obsah 1. Obecné informace o elektronickém podpisu... 2 2. Co je třeba nastavit, abyste mohli používat elektronický podpis v MS2014+... 2 2.1. Microsoft Silverlight... 2 2.2. Zvýšení práv pro MS Silverlight...

Více

Mobilní aplikace pro ios

Mobilní aplikace pro ios Předběžná zadávací dokumentace k projektu: Mobilní aplikace pro ios Kontaktní osoba: Jan Makovec, makovec@ckstudio.cz Obsah Cíl projektu... 2 Obrazovky aplikace... 2 Základní prostředí aplikace... 2 Intro...

Více

40 Návod na použití AM

40 Návod na použití AM 40 Návod na použití AM Cardio 40 1 2 3 1 Světlo / napájení ( / ) 2 Stisknutím a podržením zapnete nebo vypnete přístroj. Stisknutím zapněte podsvícení. 2 Zpět ( ) Stisknutím se vrátíte na předchozí stránku

Více

Citlivý diktafon s aktivací hlasem

Citlivý diktafon s aktivací hlasem Citlivý diktafon s aktivací hlasem Návod k obsluze Hlavní výhody VOR/AVR nastavitelná citlivost u aktivace hlasem Čtyři úrovně kvality nahrávání Doba nepřetržitého nahrávání až 12 hodin na jedno nabití

Více

PŘÍRUČKA K POUŽÍVÁNÍ APLIKACE HELPDESK

PŘÍRUČKA K POUŽÍVÁNÍ APLIKACE HELPDESK PŘÍRUČKA K POUŽÍVÁNÍ APLIKACE HELPDESK Autor: Josef Fröhlich Verze dokumentu: 1.1 Datum vzniku: 4.4.2006 Datum poslední úpravy: 10.4.2006 Liberecká IS, a.s.;jablonecká 41; 460 01 Liberec V; IČ: 25450131;

Více

CERTIFIKOVANÉ TESTOVÁNÍ (CT) Výběrové šetření výsledků žáků 2014

CERTIFIKOVANÉ TESTOVÁNÍ (CT) Výběrové šetření výsledků žáků 2014 (CT) Výběrové šetření výsledků žáků 2014 Uživatelská příručka pro přípravu školy Verze 1 Obsah 1 ÚVOD... 3 1.1 Kde hledat další informace... 3 1.2 Posloupnost kroků... 3 2 KROK 1 KONTROLA PROVEDENÍ POINSTALAČNÍCH

Více

Struèný pøehled... 9 Všeobecné informace... 12 Obsluha... 15 Hlavní zobrazení... 21 Nastavení zvuku... 22 Rádio... 29 Pøehrávaè CD/MP3 3...

Struèný pøehled... 9 Všeobecné informace... 12 Obsluha... 15 Hlavní zobrazení... 21 Nastavení zvuku... 22 Rádio... 29 Pøehrávaè CD/MP3 3... Struèný pøehled... 9 Všeobecné informace... 12 Obsluha... 15 Hlavní zobrazení... 21 Nastavení zvuku... 22 Rádio... 29 Pøehrávaè CD/MP3 3... 36 Vstup AUX 3... 41 Hledání závad... 42 Všeobecná upozornìní...

Více

MP3 přehrávač MP-222 Uživatelská příručka

MP3 přehrávač MP-222 Uživatelská příručka MP3 přehrávač MP-222 Uživatelská příručka Do rámečku prosím vepište sériové číslo svého zařízení, abyste zajistili hladký průběh reklamačního řízení. V případě reklamace jej zašlete spolu s kopií dokladu

Více

www.kovopolotovary.cz

www.kovopolotovary.cz GotU+ 5140 CHYTRÉ DIGITÁLNÍ DVEŘNÍ KUKÁTKO NÁVOD K POUŽITÍ Všechna práva vyhrazena, včetně jakýchkoliv změn vzhledu, technické funkce a použití produktu bez předchozího oznámení uživatelům. Jiné používání

Více

Aktualizace mapových podkladů v zařízení Garmin

Aktualizace mapových podkladů v zařízení Garmin Ujistěte se že máte připojeno Vaše zařízení Garmin k počítači dříve než začnete postupovat podle tohoto návodu. Zadejte uživatelské jméno a heslo. Klikněte na přihlášení Kliněte na správa map a stahování

Více

CZ Manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o.

CZ Manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o. CZ Manuál Import a distribuce: RECALL s.r.o. Obsah 1. Představení... 4 2. Instalace a nastavení... 5 2.1. Nabití Wi-Fi HDD... 5 2.2. Pro uživatele MAC OS... 5 2.3. Připojení Wi-Fi HDD k počítači prostřednictvím

Více

Meteostanice s 8" LCD displejem, s funkcí kalendáře a fotorámečku DPF-8004W

Meteostanice s 8 LCD displejem, s funkcí kalendáře a fotorámečku DPF-8004W Meteostanice s 8" LCD displejem, s funkcí kalendáře a fotorámečku DPF-8004W MANUÁL Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. 1 1 ÚVOD Meteorologická stanice s 8" LCD displejem

Více

Náramek s diktafonem

Náramek s diktafonem Náramek s diktafonem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1

Více

Přehrávač MP3. Návod pro uživatele. Technická podpora USA: +1-866-SANDISK (726-3475) Ostatní země: www.sandisk.com/techsupport

Přehrávač MP3. Návod pro uživatele. Technická podpora USA: +1-866-SANDISK (726-3475) Ostatní země: www.sandisk.com/techsupport Sansa Fuze TM Přehrávač MP3 Návod pro uživatele Technická podpora USA: +1-866-SANDISK (726-3475) Ostatní země: www.sandisk.com/techsupport Další informace naleznete na adrese www.sandisk.com/sansa. Fuze-8UM-CZH

Více

Digitální video kamera

Digitální video kamera Digitální video kamera Uživatelská příručka TDV-3120 Přehled produktů 1. Display tlačítko 2. LED On / Off tlačítko 3. Mód tlačítko 4. Spouštěcí tlačítko 5. Menu tlačítko 6. Tlačítko UP 7. Spouštěcí LED

Více

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X93D Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

Manuál TimNet Boiler

Manuál TimNet Boiler Manuál TimNet Boiler Detailní popis: Ovládání teploty užitkové vody v bojleru zajišťuje termostatický modul. Pomocí něj docílíte, aby byla voda v bojleru nahřáta na přesně stanovenou požadovanou teplotu.

Více

MP4PlayerUltraSlim 1.8

MP4PlayerUltraSlim 1.8 MP4PlayerUltraSlim 1.8 APPMP4014GBx/MP4018GBx USERGUIDE OBSAH Kapitola 1. Úvod a popis produktu 1.1 Přehled produktu 1.2 Funkce Kapitola 2. Obsah balení Kapitola 3. Specifikace Kapitola 4. Instalační a

Více

Průvodce rychlým nastavením bluesound.com

Průvodce rychlým nastavením bluesound.com Průvodce rychlým nastavením bluesound.com Obsažená příslušenství Stereo kabel RCA RCA 3,5 mm stereo mini jack - RCA Napájecí kabel 120 V Napájecí kabel 230 V Ethernetový kabel Mini jack do adaptéru Toslink

Více

Ovládání IP telefonu Gigaset C470 IP

Ovládání IP telefonu Gigaset C470 IP Ovládání IP telefonu Gigaset C470 IP Výrobce: Typ zařízení: Siemens Gigaset C470 IP Firmware: 02191 Služba: VoIP CTX / Voice Connect (Virtuální ústředna / Neomezená linka) Datum: 04.09.2009 Gigaset C470IP

Více

Wi-Fi router TP-LINK WR842ND v2.0 s podporou CDMA USB modemů

Wi-Fi router TP-LINK WR842ND v2.0 s podporou CDMA USB modemů Strana 1 Wi-Fi router TP-LINK WR842ND v2.0 s podporou CDMA USB modemů verze dokumentu 1.0 ze dne 1. 4. 2013 Wi-Fi router TP-LINK WR842ND spolu s upraveným OpenWrt 1 firmware zajistí připojení a distribuci

Více

V menu: pohyb nahoru.

V menu: pohyb nahoru. myphone HAMMER Návod Pozice Popis Funkce 1 Micro USB konektor Slouží k nabíjení a připojení datového kabelu. Krytka musí být vždy řádně upevněna a nepoškozena, aby byl telefon vodě a prachu odolný. 2 HF

Více