Monitor SERVIS MAXIMÁLNÍ MINIMÁLNÍ ÚSILÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Monitor SERVIS MAXIMÁLNÍ MINIMÁLNÍ ÚSILÍ"

Transkript

1 Monitor MAXIMÁLNÍ SERVIS MINIMÁLNÍ ÚSILÍ

2 Monitor Společnost Konica Minolta patří k předním dodavatelům poradenství a služeb pro správu dokumentů a optimalizaci kancelářského tisku. Pomáháme svým zákazníkům nalézat úspory a zvyšovat profitabilitu. Jsme dodavatelé komplexních řešení pro digitalizaci, archivaci a správu oběhu dokumentů. Nabízíme nástroje pro kontrolu a řízení nákladů tisku. Dodáváme řešení pro správu tiskových zařízení, kontrolu a řízení tiskových úloh v sítích, monitorovací systémy ke sledování vytíženosti tiskáren a multifunkčních zařízení. Nově nabízíme i nástroje pro monitoring a vzdálenou správu aplikací, které rozšiřují možnosti našich tiskových zařízení. Umožňujeme našim zákazníkům, aby se mohli věnovat své hlavní činnosti a nemuseli zbytečně vynakládat finanční prostředky a čas na zajištění plynulého tisku. Jedinečný systém Optimised Print Services (OPS) Konica Minolta je založen na komplexní péči o potřeby zákazníka a jeho součástí jsou nejmodernější nástroje pro řízení, správu a kontrolu oběhu dokumentů. Skládá se z těchto složek: optimalizace Řízený přechod projekt analýza poradenství implementace změna sběr dat Optimalizace další další oblasti oblasti zpětná vazba zpětná vazba STROJE PROCESY FINANCE BEZPEČNOST řízení a kontrola a kontrola obsluha obsluha monitoring Řízený monitoring přechod přechod zaškolení Monitoring Společnost Konica Minolta zajišťuje v rámci OPS koncepce trvalý monito- ring a vzdálenou správu multifunkčích zařízení, serverů a aplikací. V rámci monitoringu serverů a aplikací nabízí společnost Konica Minolta službu epro Monitor Monitor

3 KONEČNĚ JSEM BEZ STAROSTÍ. O SPRÁVNOU FUNKCI APLIKACÍ, HLÁŠENÍ SERVISNÍCH POŽADAVKŮ I VZDÁLENOU SPRÁVU, SE ZA MĚ STARÁ Á SLUŽBA epro MONITOR Službu epro Monitor nabízíme v rámci balíku OPS Řízení a Kontrola, službu naleznete v sekci Monitoring. Diky službě epro Monitor zajistíme bezpečné spojení Vašeho serveru s aplikacemi a naším dohledovým centrem. Automaticky monitorujeme stav serveru a instalovaných aplikací, sledujeme požadavky na zásahy a provádíme vzdálenou správu. Přebíráme veškeré starosti s provozem serveru a aplikací a Vy se tak můžete věnovat své práci či zábavě. Minimalizace nákladů na údržbu, správu a provoz aplikací Spolupráce se společností Konica Minolta v oblasti Monitoringu a vzdálené správy aplikací Vám zajistí vysoce kvalitní a profesionální servis. Správa aplikací, realizovaná kvalifikovanými odborníky servisu, je díky službě epro Monitor ještě efektivnější a rychlejší. Přinese Vám nejen finanční úspory, ale také nezanedbatelné úspory pracovního času Vašich zaměstnanců. My se staráme o Vaše aplikace, abyste se mohli naplno věnovat své práci. Zvýšení produktivity tiskových zařízení Monitoring a vzdálená správa aplikací pracujících s Vašimi tiskovými zařízeními zvyšuje produktivitu tisku těchto zařízení. Díky službě epro Monitor dosáhneme minimálních výpadků aplikací, které využíváte s našimi tiskovými systému. Všechny tyto výhody mají za důsledek maximální efektivitu Vaší investice do tiskového systému. Vysoký komfort tisku dokumentů a z něj plynoucí spokojenost zaměstnanců Díky službě epro Monitor náš server s instalovanými aplikacemi sám hlásí aktuální stav aplikací i serveru samotného a automaticky posílá informace o případných závadách do našeho systému. Díky této moderní technologii komunikace získáte kromě viditelné úspory pracovního času zaměstnanců také bezstarostný a plynulý chod vašich aplikací a bezproblémový tisk dokumentů. Není třeba nikam telefonovat či zasílat , shánět servisního technika a organizovat servisní zásah - všechny tyto aktivity probíhají zcela automaticky. Vaši zaměstnanci servery a aplikace pouze využívají, všechny povinnosti související s péčí o tyto servery a aplikace a jejich bezproblémový chod na sebe přebírá společnost Konica Minolta. Tisk dokumentů a práce s aplikacemi se tak stává vysoce komfortní, s minimálními nároky na zásahy uživatelů.

4 Služba epro Monitor Vám přinese celou řadu výhod Bezproblémový chod serverů s našimi aplikacemi, bez nutnosti jejich administrace a údržby. S pomocí služby epro Monitor již nemusí Vaši pracovníci strávit ani minutu kontrolou, zda Vaše aplikace správně fungují nebo zda servery s instalovanými aplikacemi nevyžadují údržbu nebo upgrade. Nabízíme komplexní dodávku aplikací rozšiřujících možnosti našich multifunkčních zařízení o digitalizaci, archivaci a komplexní oběh dokumentů ve Vaší společnosti, včetně kompletního outsourcing serverů s těmito aplikacemi, jejich on-line monitoringu a vzdálené správy. V případě jakýchkoli výpadků epro Monitor automaticky zašle požadavek na naše servisní centrum a my provedeme nezbytné úkony směřující k odstranění závady. Automatické detailní hlášení vzniklých servisních požadavků na serveru nebo instalované aplikaci - díky epro Monitor rozpoznáme tento požadavek průměrně o hodinu dříve než Vy. Vyskytne-li se na Vašem serveru nebo aplikaci závada, nějakou dobu trvá než ji uživatelé odhalí a nahlásí na servisní centrum. Navíc je potřeba přesně specifikovat typ závady a aplikace, což nemusí být pro běžného uživatele snadné. Se službou epro Monitor tyto starosti odpadají - závada je automaticky bez prodlení předána do našeho servisního systému včetně přesné identifikace zařízení, popisu problému a označení chybového kódu. Servisní technik se vzdáleně připojí k problémovému serveru a provede zásah, případně si před výjezdem na opravu dle této informace připraví potřebný software a náhradní díly. Většinu závad tak odstraníme buď vzdálenou správou, nebo již při první návštěvě našeho technika, a Vy tak můžete tiskový systém a aplikace využívat bez zbytečných prodlev. Úspora nákladů při outsourcingu služeb. epro Monitor šetří Váš čas a finance. Jako uživatel služby epro Monitor již neplatíte za výjezd technika, většinu problému s Vaším serverem a aplikacemi vyřešíme vzdálenou správou. Získáte rovněž detailní přehled o čase stráveném našimi techniky při odstranění závad na Vašem systému. A Vaši zaměstnanci se tak mohou naplno věnovat své práci.

5 ZE DNE NA DEN JSEM SE OSVOBODILA OD PROVOZNÍCH STAROSTÍ S NAŠIMI SERVERY A APLIKACEMI Delší bezporuchový provoz díky prevenci závad. Velké části závad se dá předejít díky pravidelnému monitoringu vytížení procesoru serveru, detekci volného místa na disku, velikosti volné paměti apod. Je samozřejmostí, že i tyto informace epro Monitor odesílá automaticky do našeho servisního systému a zásahem přes vzdálenou správu odstraníme jejich příčinu, případně navrhneme řešení vedoucí k odstranění problému. Proaktivní servis a podpora 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Díky proaktivitě systému epro Monitor a neustálému on-line spojení serverů s naší společností jsou požadavky hlášeny okamžitě po svém vzniku, bez ohledu na naši provozní dobu. Servisní technik se vzdáleně připojuje, případně vyjíždí k opravě v nejkratším možném termínu. Tak jsou vyloučeny jakékoli provozní problémy a zbytečná čekání, které by mohly působit prostoje v práci s Vašimi aplikacemi, případně návazně narušovat plynulost tisku. Poradenství a reporting. Na základě 24/7/365 monitoringu Vašich systémů Vám připravíme pravidelné reporty o Vaší infrastruktuře, jejím vytížení a klíčových detekovaných problémech. Následně Vám navrhneme možnosti optimalizace a zvýšení efektivity využití serverů a případné nasazení dalších aplikací rozšiřujících možnosti Vašeho tiskového systému.

6 Bezpečnost systému epro Monitor Bezpečné spojení serveru Přizpůsobení se firemní infrastruktuře Komplexnost řešení FaxChange spočívá v přizpůsobivosti jakémukoliv firemnímu prostředí. Dokáže podporovat víc ových se servisním bran součastně, centrem napojit se na již existující Oracle nebo MS SQL databáze, či využít několik podnikových ústředen. Ke komplexnosti patří také podpora Cisco a Ericsson Seznam routerů. ocenění FaxChange je přitom modulárním systémem, čímž lze jeho jednotlivé komponenty rozdělit na několik počítačů, nebo je instalovat v rámci jedné licence víckrát a zajistit tak větší spolehlivost a rozdělení provozní zátěž. Monitoring a vzdálená správa služby epro Monitor jsou postaveny na technologií Využití společnosti levnějších GFI, která nedovoluje tarifů jakékoli V zneužití případě, dat že klienta: používáte víc ústředen zapojených do různých tarifních sítí, lze pomocí FaxChange odesílat faxy s využitím nejlevnějšího tarifu a tak ušetřit náklady na faxování. Proto například z Český Republiky můžete faxovat Šifrovaná na Slovensko komunikace za přes lokální SSL poplatky. protokoly zajiš tující bezpečnou datovou komunikaci mezi serverem a servisním centrem Statistika provozu a monitoring Statistický Evropské modul data centrum umožňuje každoročně pomocí Web rozhraní nebo Microsoft Excel-u vytvářet grafy a statistiky vytížení FaxChange. Administrátoři auditováno dle využijí SAS70 ale Type i aktivní II. monitoring a automatické ohlašování provozních problémů. Rozšiřující Bezpečnostní faxové politika funkce certifikována dle ISO1799 (nyní ISO27002), ISO/ Na IEC rozdíl 27001:2005 od standardních (Information faxů přináší Security FaxChange i další rozšířené faxové funkce. Jde zejména o vytvoření, přizpůsobení a editaci Management Vašich krycích System stránek Standards, pomocí Payment integrovaného editoru. Lze tak vytvořit a editovat několik krycích stránek součastně, Card Industry ze kterých (PCI) Data pak můžete Security vybírat Standard a nejste omezeni jediným používaným formátem. Při odesílání faxů vícero adresátům a (DSS) compliant. lze do krycích stránek automaticky doplňovat potřebné údaje jako jméno a adresa příjemce. V případě potřeby můžete taky automaticky vkládat reklamní bannery, záhlaví a zápatí stránek, nebo použít pro krycí stránku jakýkoliv podkladový Pro zprovoznění obrázek. služby epro Monitor neprovedeme žádné zásahy ve Vaší vnitrofiremní síti možnost zabezpečeného S FaxChange můžete taky dohlížet a spravovat frontu odesílaných faxů. přístupu k internetu nám úplně postačí. Vidíte tak čekající faxy na odeslání nebo nastavit čas odesílání dle priority. ZÁKAZNÍK - telefonická podpora - servisní zásah - vzdálená správa - pravidelné reporty Technická podpora Servisní centum - kontrola stavu - update monitoring agenta https připojení k internetu - požadavek na údržby/opravu - varovná hlášení - informace o stavu https připojení k internetu epro ServerMonitor dashboard Informační systém (ERP)

7 ZVOLIL JSEM SI POUZE TU ÚROVEŇ SLUŽBY, KTERÁ JE Ú PRO MĚ M PŘÍNOSNÁ Služba epro Monitor je rozdělena na několik úrovní. Vyberte si pouze ty funkcionality, které jsou pro Vás přínosné, a neplaťte za služby, které nepotřebujete. epro BlueBox Monitor Kompletní outsourcing služeb včetně pronájmu serveru a SLA na jednotlivé aplikace. Zbavte se kompletně starostí s Vašimi servery a aplikacemi a spolehněte se na naše komplexní služby v této oblasti. V rámci měsíčního paušálu Vám garantujeme 4-hodinovou reakční dobu na všechny detekované problémy, fixace potíží s aplikacemi přes nástroje vzdálené správy bez nutnosti vašeho zásahu. Fixaci problémů se servery do 48 hodin od okamžiku nahlášení, včetně on-site výměny veškerých dílů. epro Server Monitor Pokud již máte své vlastní servery, které chcete využít pro instalaci našich aplikací, je epro server Monitor služba pro Vás. Dodáme Vám komplexní nástroj pro 24/7/365 monitoring Vašich serverů i aplikací, včetně nástrojů pro vzdálenou správu a on-line přístupu k Dashboardu s přehledem stavu Vaších serverů. Platíte v rámci měsíčního paušálu pouze za servery které aktuálně monitorujete. Žádné fixní náklady na vybavení, dodáme Vám hotový nástroj který můžete ihned začít používat. Vyberte si úroveň služby epro Monitor dle Vašich potřeb Přehledová tabulka epro BlueBox Monitor základní monitoring serveru, kontrola a testy HW, pevných disků, paměti apod. monitoring standardního Windows software, včetně testu antivirových programů, Windows logů apod. vzdálená správa serveru ze strany KM s přístupem přes http 4-hodinová reakční doba na všechny detekovány problémy doba fixace problému s hardware do 48 hodin od detekce problému Aplikace v rámci BlueBox monitoring speciální sada testů na vybranou aplikaci a její komponenty automatická ová notifikace při detekci problémů 4-hodinová reakční doba ze strany KM Plná vzdálená správa aplikace bez nutnosti zásahu zákazníka epro Server Monitor základní monitoring serveru, kontrola a testy HW, pevných disků, paměti apod monitoring standardního Windows software, včetně testu antivirových programů, Windows logů apod. vzdálená správa serveru zákazníkem s přístupem přes http, včetně nástroje pro dálkovou správu automatická ová notifikace do servisního centra zákazníka o všech detekovaných problémech přístup na dashboard pro správce systému Aplikace v rámci Server monitoring speciální sada testů na vybranou aplikaci a její komponenty automatická ová notifikace při detekci problémů plná vzdálená správa aplikace zákazníkem customizace testů dle přání zákazníka

8 Konica Minolta Business Solutions Czech spol. s r. o. IČ: Zákaznické centrum Tel.: Vytištěno na digitálním tiskovém zařízení Konica Minolta bizhub PRO C6501 v centrálním reprografickém oddělení Konica Minolta na papír Color Copy Coated Silk 170g/m 2.

ON-LINE INFORMACE O TISKOVÉM SYSTÉMU

ON-LINE INFORMACE O TISKOVÉM SYSTÉMU ON-LINE INFORMACE O TISKOVÉM SYSTÉMU OD CHVÍLE, CO MÁM DETAILNÍ PŘEHLED O SVÉM TISKOVÉM SYSTÉMU, MÁM ČISTOU HLAVU jako součást efektivního tiskového systému Konica Minolta Konica Minolta je inovativní

Více

SERVIS MAXIMÁLNÍ MINIMÁLNÍ ÚSILÍ

SERVIS MAXIMÁLNÍ MINIMÁLNÍ ÚSILÍ SERVIS MAXIMÁLNÍ MINIMÁLNÍ ÚSILÍ KONEČNĚ JSEM BEZ STAROSTÍ, O VČASNÉ DODÁVKY SPOTŘEBNÍHO MATERIÁLU... jako součást efektivního tiskového systému Konica Minolta Konica Minolta patří k předním dodavatelům

Více

10 DŮVODŮ PROČ KONICA MINOLTA NAŠÍM CÍLEM JE POMÁHAT VAŠEMU PODNIKÁNÍ. KLADEME DŮRAZ NA SPOLEHLIVOST, EFEKTIVITU, BEZPEČNOST A EKOLOGII.

10 DŮVODŮ PROČ KONICA MINOLTA NAŠÍM CÍLEM JE POMÁHAT VAŠEMU PODNIKÁNÍ. KLADEME DŮRAZ NA SPOLEHLIVOST, EFEKTIVITU, BEZPEČNOST A EKOLOGII. PROČ KONICA MINOLTA NAŠÍM CÍLEM JE POMÁHAT VAŠEMU PODNIKÁNÍ. KLADEME DŮRAZ NA SPOLEHLIVOST, EFEKTIVITU, BEZPEČNOST A EKOLOGII. 1. JSME SOUČÁSTÍ SILNÉ MEZINÁRODNÍ SPOLEČNOSTI zastoupení v 171 zemích celého

Více

vlastnosti Výsledkem sledování je: a) Využití aplikací b) Používání internetu c) Vytížení počítačů d) Operační systém e) Sledování tisků

vlastnosti Výsledkem sledování je: a) Využití aplikací b) Používání internetu c) Vytížení počítačů d) Operační systém e) Sledování tisků Program Aktivity propojuje prvky softwarového a personálního auditu, které jsou zaměřeny na optimalizaci firemních nákladů. Slouží ke zjištění efektivity využívání softwarového a hardwarového vybavení

Více

analýza poradenství sběr dat EFEKTIVNÍ TISKOVÉ SLUŽBY S ŘÍZENÝMI NÁKLADY

analýza poradenství sběr dat EFEKTIVNÍ TISKOVÉ SLUŽBY S ŘÍZENÝMI NÁKLADY optimalizace analýza poradenství sběr dat EFEKTIVNÍ TISKOVÉ SLUŽBY S ŘÍZENÝMI NÁKLADY PODROBNÉ ROZKLÍČOVÁNÍ TISKOVÝCH NÁKLADŮ MI UKÁZALO, JAK MŮŽE BÝT TISKOVÝ SYSTÉM LEVNĚJŠÍ Společnost Konica Minolta

Více

Network Audit Komplexní provozní a bezpečnostní monitoring sítě

Network Audit Komplexní provozní a bezpečnostní monitoring sítě # DIGITAL TELECOMMUNICATIONS Network Audit Komplexní provozní a bezpečnostní monitoring sítě www.dto.cz Kontakt: Tomáš Vrba obchodní manažer +420 603 485 960 tomas.vrba@dto.cz V případě zájmu o vypracování

Více

TOP 10 produktů a služeb

TOP 10 produktů a služeb TOP 10 produktů a služeb pro bezpečné a efektivní IT OMEGA24 s.r.o. www.omega24.cz Kontakt: Klára Sedláková obchodní manažer +420 601 367 374 info@omega24.cz Radek Štefan jednatel +420 602 778 395 stefan@omega24.cz

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

www.cdc-monitoring.cz

www.cdc-monitoring.cz Monitoring sítí a serverů Dnešní požadavky na výkon ethernetových, wifi nebo jiných sítí, jejich serverů a aktivních prvků jsou velmi striktně nastaveny. Síť musí být koncipována tak, aby byla zaručena

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY

PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY Postaráme se o vaše IT potřeby > Řešení havarijních stavů vašeho IT > Zajistíme bezproblémový chod vašich počítačů, serverů i cloudových

Více

Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6.

Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6. Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6.2008 VoIP Liberec Proč by se o telefony mělo starat IT? Případová studie

Více

Servis. Maximální využitelnost stroje. Predictive Monitoring.

Servis. Maximální využitelnost stroje. Predictive Monitoring. Servis Maximální využitelnost stroje. Predictive Monitoring. Maximální využitelnost stroje. Predictive Monitoring. Predictive Monitoring (preventivní sledování) je naše nová servisní služba, která zajišťuje

Více

Definice služby katalogový list (KL-1, KL-2, KL-3)

Definice služby katalogový list (KL-1, KL-2, KL-3) Příloha č. 2 Definice služby katalogový list (KL-1, KL-2, KL-3) OZNAČENÍ SLUŽBY Název služby KL01 - Záruční servis, pravidelné služby a SLA Záruční servis, pravidelné služby a SLA VYMEZENÍ SLUŽBY Prostředí

Více

KATALOG SLUŽEB NÁSLEDNÉ PODPORY

KATALOG SLUŽEB NÁSLEDNÉ PODPORY KATALOG SLUŽEB NÁSLEDNÉ PODPORY Společnost WEBCOM a. s. Vám nabízí kompletní pokrytí Vašich požadavků na zajištění služeb technické podpory Microsoft Dynamics přesně podle Vašich potřeb a v požadovaném

Více

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech:

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech: MERCATOR Moderní pokladní systém od společnosti SICONET a.s. Co je MERCATOR MERCATOR je PC pokladní systém určený především maloobchodním a velkoobchodním prodejnám společností, jejichž podnikovým systémem

Více

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s.

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Mobilní aplikace ve světě ERP Michal Hanko Petr Kolda Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Skupina Asseco Solutions Asseco Solutions je průkopníkem a vizionářem na poli informačních systémů

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA & PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA / PAVEZA LIGHT Intranetová aplikace PAVEZA (a její odlehčenější verze PAVEZA LIGHT) jako velmi efektivní elektronický

Více

Jak být online a ušetřit? Ing. Ondřej Helar

Jak být online a ušetřit? Ing. Ondřej Helar Jak být online a ušetřit? Ing. Ondřej Helar Obsah Co znamená být online ve škole? Rizika online přístupu Skryté náklady na straně školy Jak snížit rizika a náklady? Koncepce SaaS (Software as a Service)

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

Data Protection Delivery Center, s. r. o. JEDNODUCHOST, SPOLEHLIVOST a VÝKONNOST. DPDC Protection. zálohování dat

Data Protection Delivery Center, s. r. o. JEDNODUCHOST, SPOLEHLIVOST a VÝKONNOST. DPDC Protection. zálohování dat Data Protection Delivery Center, s. r. o. JEDNODUCHOST, SPOLEHLIVOST a VÝKONNOST zálohování dat DPDC Protection DPDC Protection Jednoduchost, spolehlivost a výkonnost zálohování dat DPDC Protection je

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TECHNICKÁ DOKUMENTACE Dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení Obchodní společnost nebo

Více

TISKNĚTE PROFESIONÁLNĚ PŘÍMO VE VAŠÍ KANCELÁŘI ARCHIVUJTE DIGITÁLNĚ A MONITORUJTE TISK ZBAVTE SE STAROSTÍ SE SERVISEM

TISKNĚTE PROFESIONÁLNĚ PŘÍMO VE VAŠÍ KANCELÁŘI ARCHIVUJTE DIGITÁLNĚ A MONITORUJTE TISK ZBAVTE SE STAROSTÍ SE SERVISEM TISKNĚTE PROFESIONÁLNĚ PŘÍMO VE VAŠÍ KANCELÁŘI ARCHIVUJTE DIGITÁLNĚ A MONITORUJTE TISK ZBAVTE SE STAROSTÍ SE SERVISEM ANALÝZA A NÁVRH OPTIMALIZACE VAŠICH DOKUMENTŮ REDUKCE NÁKLADŮ NA TISK ÚSPORA ČASU A

Více

Příloha č. 1 k ZD čj.: 1/120/ Technická specifikace

Příloha č. 1 k ZD čj.: 1/120/ Technická specifikace Příloha č. 1 k ZD čj.: 1/120/440828 2017 Technická specifikace 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. Předmět veřejné zakázky... 2 3. Požadavky na tiskové služby... 2 3.1. Centrální správa tiskových zařízení... 3 3.2.

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

Komplexní ICT outsourcing

Komplexní ICT outsourcing Komplexní ICT outsourcing Jan Košátko 28.2.2012 Danube House Algotech Telefon: +420 225 006 555 Fax: +420 225 006 194 E-mail: info@algotech.cz Web: www.algotech.cz Adresa: Zirkon Office Center, Sokolovská

Více

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul...

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul... Obsah 1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW... 1 1.1 Databázový server... 1 1.2 Webový server... 1 1.3 Stanice pro servisní modul... 1 1.4 Uživatelské stanice... 1 1.5 Monitorované počítače...

Více

Tomáš Kantůrek. IT Evangelist, Microsoft

Tomáš Kantůrek. IT Evangelist, Microsoft Tomáš Kantůrek IT Evangelist, Microsoft Správa a zabezpečení PC kdekoliv Jednoduchá webová konzole pro správu Správa mobilních pracovníků To nejlepší z Windows Windows7 Enterprise a další nástroje Cena

Více

MATERNA GmbH 2013 www.materna.de 1

MATERNA GmbH 2013 www.materna.de 1 MATERNA GmbH 2013 www.materna.de 1 O nás 1980 založena MATERNA. 1.400 zaměstnanců v 11 národních a 11 mezinárodních pobočkách v Evropě. 158 milionů Euro obrat v roce 2013. MATERNA působí úspěšně v oboru

Více

KERNUN CLEAR WEB. Má smysl český webový filtr? Radek Nebeský, TNS / Kernun Security Notes / Praha 11. října 2012. www.kernun.cz

KERNUN CLEAR WEB. Má smysl český webový filtr? Radek Nebeský, TNS / Kernun Security Notes / Praha 11. října 2012. www.kernun.cz KERNUN CLEAR WEB Má smysl český webový filtr? Radek Nebeský, TNS / Kernun Security Notes / Praha 11. října 2012 Trusted Network Solutions, a.s. Producent Kernun Společnost TNS patří mezi přední české IT

Více

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS SOFTWARE Produkt Optimalizace Proces údržby Řešení Řídicí a monitorovací systémy Řízení a plánování výroby - MES Vizualizace dat, DIGITAL SIGNAGE Řízení a plánování údržby, CMMS/EAM Vývoj software na klíč

Více

Představení společnosti a produktů ESET ESET software, spol. s r.o. Petr Heřman

Představení společnosti a produktů ESET ESET software, spol. s r.o. Petr Heřman Představení společnosti a produktů ESET ESET software, spol. s r.o. Petr Heřman O společnosti ESET ESET vyvinul jeden z prvních antivirových produktů na světě Lídr v oblasti proaktivní detekce hrozeb 1987

Více

1. Dostupné řešení CRM

1. Dostupné řešení CRM 1. Dostupné řešení CRM 1.1. Popis řešení Kompaktní CRM řešení s garantovaným časem zavedení! Komunikační systémy společnosti Siemens ve spojení se speciálním startovacím balíčkem osvědčeného evropského

Více

Řešení Vašeho nástrojového managementu

Řešení Vašeho nástrojového managementu Řešení Vašeho nástrojového managementu TDM Systems komp TDM Systems profesionálové pro správu nástrojových dat Již více než 20 let vyvíjí a prodává společnost TDM Systems GmbH software pro organizaci nástrojů

Více

LANGMaster etestme.com Možnosti využití testovací platformy a ceník služeb

LANGMaster etestme.com Možnosti využití testovací platformy a ceník služeb LANGMaster etestme.com Možnosti využití testovací platformy a ceník služeb Vyberte si nejvýhodnější způsob využití: 1. Standardní verze Standardní verze je provozována na serverech a doméně http://etestme.com.

Více

Daniela Lišková Solution Specialist Windows Client. daniela.liskova@microsoft.com

Daniela Lišková Solution Specialist Windows Client. daniela.liskova@microsoft.com DESKTOP: Windows Vista Daniela Lišková Solution Specialist Windows Client daniela.liskova@microsoft.com TCO desktopů analýzy spol. Gartner Téměř 80% všech nákladů v IT vzniká po nákupu tj. na správě, opravě,

Více

HelpDesk. Co je HelpDesk? Komu je aplikace určena? Co vám přinese?

HelpDesk. Co je HelpDesk? Komu je aplikace určena? Co vám přinese? HelpDesk Co je HelpDesk? HelpDesk je uživatelsky vstřícná webová aplikace, která výrazně usnadňuje firemní komunikaci a plánování úkolů k řešení. Svou přehledností umožňuje rychlou orientaci v přidělených

Více

MATERNA GmbH

MATERNA GmbH MATERNA GmbH 2013 www.materna.de 1 O nás 1980 založena MATERNA. 1.400 zaměstnanců v 11 národních a 11 mezinárodních pobočkách v Evropě. 158 milionů Euro obrat v roce 2013. MATERNA působí úspěšně v oboru

Více

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Symphony www.symphony.cz Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Zcela nová generace rezervačních systémů Symphony není pouze rezervační systém, představuje zcela novou generaci v poskytování

Více

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy 2 varianty: - ATEUS - OMEGA Business - ATEUS - OMEGA Basic Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé propojení do sítí ISDN, GSM a VoIP

Více

Správa IT a podpora uživatelů

Správa IT a podpora uživatelů Vítejte, vážení přátelé představuje se Vám společnost Whitesoft O společnosti Whitesoft, s. r. o. Společnost založili v roce 2000 Petr Bílý a Hugo Van Geet z belgické společnosti Van Geet, Derick & Co

Více

Intras Consulting Klíč k řešení administrativních úloh

Intras Consulting Klíč k řešení administrativních úloh Intras Consulting Klíč k řešení administrativních úloh Intras -klíč k řešení administrativních úloh Naše poslání: Poskytnout vysoce kvalitní zpracování administrativních úloh za zlomek obvyklé výše nákladů

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1 Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1. Server a příslušenství Počet kusů 1 Specifikace Procesor: minimálně čtyř jádrový, 2.40 GHz, 12 MB cache Pevný disk:

Více

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Hlavní stránka a přihlášení do systému 4 Neogenia s.r.o. +420 5 9 260 info@smsbrana.cz www.neogenia.cz Odesílač SMS Nejdůležitější část

Více

CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Obsah Cyclope Print Management Software- uživatelská příručka... 1 1. Přehled produktu... 2 2. Stručný popis produtku CPMS... 2 2.1. Stažení CPMS...

Více

MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU, PRONÁJEM KOPÍROVACÍCH STROJŮ A KANCELÁŘSKÝCH TISKÁREN

MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU, PRONÁJEM KOPÍROVACÍCH STROJŮ A KANCELÁŘSKÝCH TISKÁREN MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU Masarykovo nám. 104, 67571 Náměšť nad Oslavou, IČ: 00289965 VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU podle směrnice č.3/2017 (kategorie C) pro zadávání veřejných zakázek města

Více

One Life, live it well

One Life, live it well One Life, live it well DATASYS UMS - UNIFIED MESSAGING SYSTEM with integrated it s possible! 1 Společnost DATASYS poskytuje specializované služby v oblasti implementace, vývoje a dodávek komunikačních

Více

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou vzdálenou kontrolu

Více

Provozní doba PO-PÁ 7 00-12 00 13 00-16 00 Příjem zakázek: Příjem objednávek: Hlášení oprav: Ceny bez DPH 21% pokud není uvedeno jinak.

Provozní doba PO-PÁ 7 00-12 00 13 00-16 00 Příjem zakázek: Příjem objednávek: Hlášení oprav: Ceny bez DPH 21% pokud není uvedeno jinak. I-SERVICES s.r.o. Budějovická 103 IT technik 1 Martin Illich 39701 Písek 736655101 Tel.: +420 389822500 IT technik 2 Ivan Kloud Mob.:+420 603465891 603465892 Provozní doba PO-PÁ 7 00-12 00 13 00-16 00

Více

CASH 360 DEPOZITNÍ A VHOZOVÉ TREZORY

CASH 360 DEPOZITNÍ A VHOZOVÉ TREZORY CASH 360 DEPOZITNÍ A VHOZOVÉ TREZORY CASH 360 REVOLUČNÍ ŘEŠENÍ PRO SPRÁVU HOTOVOSTI» Poskytuje aktuální informace o stavu hotovosti z jednotlivých pokladen, od pokladních atd.» Informuje o stavu hotovosti

Více

HelpDesk. Co je HelpDesk? Komu je aplikace určena? Co vám přinese?

HelpDesk. Co je HelpDesk? Komu je aplikace určena? Co vám přinese? Aktivity Správce IT HelpDesk HelpDesk Co je HelpDesk? HelpDesk je uživatelsky vstřícná webová aplikace, která výrazně usnadňuje firemní komunikaci a plánování úkolů k řešení. Svou přehledností umožňuje

Více

Příloha č. 2 ke smlouvě. Rozsah a podmínky provozní podpory

Příloha č. 2 ke smlouvě. Rozsah a podmínky provozní podpory Příloha č. 2 ke smlouvě Rozsah a podmínky provozní podpory Předmět smlouvy v části Provozní podpora zahrnuje zejména: A) Technickou, uživatelskou a administrativní správu a provozní podporu APV IS ROS

Více

STUDIE NÁVRATNOSTI PRO SAFETICA INSIGHT

STUDIE NÁVRATNOSTI PRO SAFETICA INSIGHT STUDE NÁVRATNOST PRO SAFETCA NSGHT 1 SHRNUTÍ Hlavní finanční výhoda spojená s používáním Safetica nsight je eliminace neefektivně vynaloženého pracovního času, který zaměstnanci tráví soukromými záležitostmi

Více

webmarketin Základní moduly aplikace

webmarketin Základní moduly aplikace webmarketin Aplikace webmarketing je komplexní online nástroj určený pro podporu a řízení marketingu a CRM ve společnosti. Její součástí jsou webové ankety, SMS kampaně nebo newslettery, které lze spravovat

Více

PAVEZA & EVEZA. software pro správu veřejných zakázek PAVEZA & EVEZA

PAVEZA & EVEZA. software pro správu veřejných zakázek PAVEZA & EVEZA software pro správu veřejných zakázek 1 PAVEZA, PAVEZA LIGHT Efektivní elektronický nástroj pro podporu nákupních procesů a snadnou přípravu a administraci veřejných zakázek Intranetová aplikace PAVEZA

Více

Servisní služby pro průmyslové kotle

Servisní služby pro průmyslové kotle Servisní služby pro průmyslové kotle Industrieservice 2 Servisní služby Rozsáhlé servisní služby v blízkosti zákazníků po celém světě Naším cílem je bezproblémový a nepřetržitý provoz Vašeho kotlového

Více

Filip Navrátil PCS spol. s r.o. Divize DataGuard stánek 45 přízemí

Filip Navrátil PCS spol. s r.o. Divize DataGuard stánek 45 přízemí Řešení pro vaše e technologie, technologie pro vaše řešení Filip Navrátil PCS spol. s r.o. Divize DataGuard stánek 45 přízemí Skupina PCS Společnosti sjednocené pod názvem PCS se zabývají širokým spektrem

Více

CA Protection Suites. - Michal Opatřil - Consultant - michal.opatril@ca.com

CA Protection Suites. - Michal Opatřil - Consultant - michal.opatril@ca.com CA Protection Suites - Michal Opatřil - Consultant - michal.opatril@ca.com Co je třeba řešit u SMB - Bezpečnostní hrozby přibývají jak co do počtu tak i bezpečnosti - Spyware a adware - Viry, červy, trójské

Více

PŘÍLOHA Č. 2 RÁMCOVÉ SMLOUVY SEZNAM SLUŽEB A JEJICH CEN 1. Rozložení subjektů Počet počítačů Počet organizací % malé subjekty 100 6200 97 střední subjekty 1000 180 2.5 velké subjekty 10000 30 0.5 Úroveň

Více

UDS for ELO. Univerzální datové rozhraní. >> UDS - Universal Data Source

UDS for ELO. Univerzální datové rozhraní. >> UDS - Universal Data Source Univerzální datové rozhraní UDS for ELO UDS pro ELO je univerzální datové rozhraní, schopné napojit systém pro archivaci a správu dokumentů ELO na libovolný datový zdroj a to bez nutnosti programování.

Více

Možnosti aplikace: Copyright 2001, COM PLUS CZ, Praha

Možnosti aplikace: Copyright 2001, COM PLUS CZ, Praha Vyhodnocovací program CP TARIF 2001 umožňuje rychlé a podrobné sledování telefonního provozu pobočkových ústředen. Uživatel programu tak získává všechny potřebné údaje o odchozích telefonních hovorech,

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky 1) DOMÉNOVÝ SERVER Počet kusů: 1 Specifikace: Založený na platformě Microsoft

Více

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Obsah: Edu-learning pro firmy a organizace... 2 Varianty nasazení... 2 A. Systém umístěný v lokální síti zákazníka... 3 B. Systém umístěný

Více

Zajištění komplexních sluţeb pro provoz systémové infrastruktury OSMS ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Zajištění komplexních sluţeb pro provoz systémové infrastruktury OSMS ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zajištění komplexních sluţeb pro provoz systémové infrastruktury OSMS ZADÁVACÍ PŘÍLOHA Č. 4 POPIS STÁVAJÍCÍHO STAVU Následující kapitola přináší popis stávající informačně-technologické systémové infrastruktury

Více

Optimalizaci aplikací. Ing. Martin Pavlica

Optimalizaci aplikací. Ing. Martin Pavlica Optimalizaci aplikací Ing. Martin Pavlica Vize: Aplikace v dnešním světě IT Ze všech částí IT jsou aplikace nejblíže businessu V elektronizovaném světě významným způsobem podporují business, ten se na

Více

Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS

Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS zajišťuje příjem, zpracování a vyhodnocování informace z elektronických zabezpečovacích systémů (EZS) připojených střežených

Více

Specifické obchodní podmínky WebStep, s.r.o. pro poskytování služeb Technické podpory

Specifické obchodní podmínky WebStep, s.r.o. pro poskytování služeb Technické podpory Specifické obchodní podmínky WebStep, s.r.o. pro poskytování služeb Technické podpory také jen Podmínky technické podpory, platné od 21.10.2011 Preambule Níže uvedené Specifické obchodní podmínky poskytování

Více

DATOVÝ SKLAD TECHNOLOGICKÝCH DAT

DATOVÝ SKLAD TECHNOLOGICKÝCH DAT R. T. S. cs, spol. s r. o. Novinářská 1113/3 709 00 Ostrava IČO: 18051367 DIČ: CZ18051367 Tel.: +420 59 7450 219 Fax: +420 59 7450 247 E-mail: info@rtscs.cz URL: www.rtscs.cz Společnost je zapsána v OR

Více

Příloha č. 3: Technické zadání zakázky Instalace a služby pro technologické centrum MÚ Pohořelice

Příloha č. 3: Technické zadání zakázky Instalace a služby pro technologické centrum MÚ Pohořelice Příloha č. 3: Technické zadání zakázky Instalace a služby pro technologické centrum MÚ Pohořelice Účelem veřejné zakázky je vybudování, provoz a údržba infrastruktury pro provozování aplikací a služeb

Více

Případová studie. SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na nákup licencí a zkrátil proces implementace nových aplikací a SW na desetinu

Případová studie. SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na nákup licencí a zkrátil proces implementace nových aplikací a SW na desetinu Případová studie SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na nákup licencí a zkrátil proces implementace nových aplikací a SW na desetinu www.microsoft.cz/pripadovestudie Přehled Země: Česká republika

Více

Odbor informatiky a provozu informačních technologií

Odbor informatiky a provozu informačních technologií POLICEJNÍ PREZIDIUM ČR Odbor informatiky a provozu informačních technologií Příloha č. 1 a) název zakázky, Technická podpora software pro systém NS-VIS a VISMAIL b) předmět a rozsah plnění veřejné zakázky

Více

Aktuální otázky provozu datových skladů PAVEL HNÍK

Aktuální otázky provozu datových skladů PAVEL HNÍK Aktuální otázky provozu datových skladů PAVEL HNÍK K čemu slouží datové sklady IT podporuje business podniků S velikostí podniku se zvyšuje náročnost zpracování dat DWH = unifikovaná datová základna pro

Více

Telelogic Focal Point využití pro řízení a optimalizaci projektového portfolia Verze 1.0

Telelogic Focal Point využití pro řízení a optimalizaci projektového portfolia Verze 1.0 DISTRIBUTOR White Paper Verze 1.0 Ing. Jiří Gryc 26.4.2007 Tento dokument ve stručnosti představuje možnost využití špičkového Telelogic Focal Point pro řízení a optimalizaci projektového portfolia. Další

Více

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení Požadované technické parametry jsou popsány blíže v příloze č. 2 zadávací dokumentace. Podrobnější popis požadovaných

Více

ISM Online. Informační systém pro správu flotily

ISM Online. Informační systém pro správu flotily ISM Online Informační systém pro správu flotily ISM Online spojuje obchodní a technická data vozíku. ISM Online je webová aplikace s intuitivním ovládáním, která nabízí celou řadu možností reportingu.

Více

edoc efektivní tiskové služby s řízenými náklady

edoc efektivní tiskové služby s řízenými náklady www.konicaminolta.cz edoc efektivní tiskové služby s řízenými náklady neznáte náklady, přicházíte o peníze Ušetřete s komplexním tiskovým systémem NE ANO NE chcete znát tiskové náklady NE hledáte optimální

Více

Reportingová platforma v České spořitelně

Reportingová platforma v České spořitelně Reportingová platforma v České spořitelně Agenda Implementované prostředí Cognos 8 v ČS Marek Varga, Česká spořitelna, a.s. Využití platformy Cognos z pohledu businessu Petr Kozák, Česká spořitelna, a.s.

Více

Služby datového centra

Služby datového centra Služby datového centra Společnost DataSpring je poskytovatelem služeb ICT infrastruktury a provozu IT řešení, veškeré služby provozuje ve vlastních datových centrech v Praze a v Lužicích u Hodonína. Lužické

Více

Faxový server společnosti PODA s.r.o.

Faxový server společnosti PODA s.r.o. Faxový server společnosti PODA s.r.o. Vážení zákazníci, jako doplněk k poskytovaným službám VoIP jsme pro vás zprovoznili službu faxového serveru. Tento server vám umožní pohodlně odesílat a přijímat faxy

Více

Pohledem IT experta. www.eset.cz

Pohledem IT experta. www.eset.cz www.eset.cz Ochrana koncových zařízení FUNKCE Vlastnost popis Antivirus / Antispyware Kontrola výměnných médií Modulární instalace Odstraňuje všechny typy hrozeb, včetně virů, rootkitů, červů a spyware.

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více

CENOVÁ NABÍDKA. INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ 5-80Ghz PE3NY NET s.r.o.

CENOVÁ NABÍDKA. INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ 5-80Ghz PE3NY NET s.r.o. CENOVÁ NABÍDKA INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ 5-80Ghz PE3NY NET s.r.o. SPOLEČNOST VEDENÁ U MĚSTSKÉHO SOUDU PRAHA POD SP. ZN. C. 107768. (1/5) BUSSINES DATA Služba Internet Bussines data představuje pevný přístup

Více

MZDY 7 PROFI - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM CENÍK

MZDY 7 PROFI - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM CENÍK JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY RON PORTÁL JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA DOCHÁZKA MINI PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY MZDY 7 - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM Mzdový

Více

Telefónica O2, a.s. Řešení pro zdravotnictví. Jan Dienstbier, Radek Fiala

Telefónica O2, a.s. Řešení pro zdravotnictví. Jan Dienstbier, Radek Fiala Telefónica O2, a.s. Řešení pro zdravotnictví Jan Dienstbier, Radek Fiala Konference ISSS 2008, Hradec Králové, 7.-8. dubna 2008 Agenda 1. Úvod 2. Co nabízíme 3. Představení vybraných aplikací 4. Přínosy

Více

Od virtualizace serverů k virtualizaci desktopů. Nebo opačně? Jaroslav Prodělal, OldanyGroup VMware VCP, consultant

Od virtualizace serverů k virtualizaci desktopů. Nebo opačně? Jaroslav Prodělal, OldanyGroup VMware VCP, consultant Od virtualizace serverů k virtualizaci desktopů. Nebo opačně? Jaroslav Prodělal, OldanyGroup VMware VCP, consultant Virtuální desktopová infrastruktura I. Virtuální desktopová infrastruktura II. využívání

Více

Centrální řízení webového provozu Bezpečný přístup na internet Ochrana interní sítě a efektivita zdrojů Detailní reporting a řízení procesů

Centrální řízení webového provozu Bezpečný přístup na internet Ochrana interní sítě a efektivita zdrojů Detailní reporting a řízení procesů Máte svůj webový provoz pod kontrolou? Centrální řízení webového provozu Bezpečný přístup na internet Ochrana interní sítě a efektivita zdrojů Detailní reporting a řízení procesů Proč filtrovat přístup

Více

profesionální a jednoduché hodnocení zaměstnanců prohr leaders s.r.o. 2016

profesionální a jednoduché hodnocení zaměstnanců prohr leaders s.r.o. 2016 profesionální a jednoduché hodnocení zaměstnanců prohr leaders s.r.o. 2016 Nový standard v hodnocení zaměstnanců 1. Hodnocení plnění KPI/CÍLŮ 2. Hodnocení na základě plnění kompetenčních modelů 3. Plánování

Více

Na co se ptát poskytovatele cloudových služeb?

Na co se ptát poskytovatele cloudových služeb? Na co se ptát poskytovatele cloudových služeb? Tomáš Novák, technický ředitel December 08 th 2015 2015 Cloud4com, a.s. All rights reserved. www.cloud4com.com Společnost Cloud4com, a.s. Přední český poskytovatel

Více

Služby datového centra

Služby datového centra Služby datového centra Společnost DataSpring je poskytovatelem služeb ICT infrastruktury a provozu IT řešení, veškeré služby provozuje ve vlastních datových centrech v Praze (Lucerna) a v Lužicích u Hodonína.

Více

O 2 Clean Internet. Ochranný štít pro bezpečný internet. Richard Novak, ICT Manager O2 Business Product Management

O 2 Clean Internet. Ochranný štít pro bezpečný internet. Richard Novak, ICT Manager O2 Business Product Management O 2 Clean Internet Ochranný štít pro bezpečný internet Richard Novak, ICT Manager O2 Business Product Management Trendy a potřeby v ICT Trendy Řešení Popis služby Výhody Proč O 2? Reference Chraňte své

Více

Jednorázová hesla pro zvýšení bezpečnosti vzdáleného přístupu mobilních uživatelů

Jednorázová hesla pro zvýšení bezpečnosti vzdáleného přístupu mobilních uživatelů Jednorázová hesla pro zvýšení bezpečnosti vzdáleného přístupu mobilních uživatelů Jedním z řešení bezpečného vzdáleného přístupu mobilních uživatelů k firemnímu informačnímu systému je použití technologie

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

Den pro partnery Masarykova universita - Fakulta informatiky

Den pro partnery Masarykova universita - Fakulta informatiky Den pro partnery Masarykova universita - Fakulta informatiky 26.4.2012 2012-04 Základní informace hlavní sídlo: Phoenix, Arizona, USA celosvětově téměř 20 000 zaměstnanců jeden z předních světových výrobců:

Více

Software pro analýzu energetických dat W1000

Software pro analýzu energetických dat W1000 Software pro analýzu energetických dat W1000 Data pro snadný život vašich zákazníků Manage energy better Mít správné informace ve správný čas je základem úspěchu každého snažení, tedy i řízení spotřeby

Více

Pohledem managementu firmy. www.eset.cz

Pohledem managementu firmy. www.eset.cz www.eset.cz Ochrana koncových zařízení FUNKCE Vlastnost popis Antivirus / Antispyware Kontrola výměnných médií HIPS (Host based Intrusion Prevention System) Antispam Odstraňuje všechny typy hrozeb, včetně

Více

Zavádíme a provozujeme užitečné IT technologie. Bc. Eliška Veselá Account Manager ROC Praha

Zavádíme a provozujeme užitečné IT technologie. Bc. Eliška Veselá Account Manager ROC Praha Zavádíme a provozujeme užitečné IT technologie Bc. Eliška Veselá Account Manager ROC Praha Agenda Představení společnosti AutoCont CZ a.s. Naše řešení pro Samsung School Otázky/Odpovědi Oběd Poslání AutoContu

Více

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Pro jednoduchou centralizovanou správu tiskáren a multifunkčních systémů ŘÍZENÍ PROVOZU SNADNÁ METODA PRO SPRÁVU VAŠICH TISKÁREN A MULTIFUNKČNÍCH SYSTÉMŮ Udržet

Více

Aktualizace systému FUSION program podpory 2016/2017

Aktualizace systému FUSION program podpory 2016/2017 Aktualizace systému FUSION program podpory 2016/2017 Po zakoupení licence systému FUSION je k této licenci vždy aktivní PROGRAM 0 je to standardní servis bez pravidelného poplatku - telefonická a mailová

Více

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0553 Elektronická podpora zkvalitnění výuky CZ.1.07 Vzděláním pro konkurenceschopnost

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0553 Elektronická podpora zkvalitnění výuky CZ.1.07 Vzděláním pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0553 CZ.1.07 Vzděláním pro konkurenceschopnost Projekt je realizován v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurence schopnost, který je spolufinancován

Více