Nástroje pro efektivní upichování a zapichování

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nástroje pro efektivní upichování a zapichování"

Transkript

1 Nástroje pro efektivní upichování a zapichování

2 Potenciál pro upichování CoroCut QD je nejodolnější a nejvyspělejší koncepce pro upichování a zapichování na trhu. Je ideální pro bezpečné upichování nebo výrobu hlubokých drážek v jakémkoliv materiálu na stroji libovolného typu. Pro nejširší, nejhlubší i nejužší drážky Břitové destičky a upichovací nožové planžety CoroCut QD jsou nyní širší, než kdykoliv předtím ideální v případě, kdy potřebujete odebrat velké množství materiálu při obrábění nejširších a nejhlubších drážek nebo dutin. V případě, že vaším přednostním zájmem je úspora materiálu, můžeme také nabídnout v současnosti nejmenší upichované šířky. Vynikající kontrola utváření třísek a delší životnost nástrojů Systém přívodu řezné kapaliny z horní a ze spodní strany, použitý u koncepce CoroCut QD, ochlazuje oblast řezu a umožňuje dosažení lepší kontroly utváření třísek, delší životnosti nástroje a zvýšení hodnot řezných parametrů. Snadné připojení přívodu řezné kapaliny Použití nástrojů vybavených vnitřním přívodem řezné kapaliny usnadňují adaptéry s funkcí plug-andplay. Adaptéry pokrývají většinu upínacích rozhraní obráběcích strojů a slouží k propojení se stopkovými držáky a upichovacími nožovými planžetami, jakož i dorazy typu QS pro snadné připojení přívodu řezné kapaliny na strojích s posuvnou hlavou. Není nutné použití jakýchkoliv hadiček nebo trubiček, které zpomalují seřízení. Potenciál pro upichování Nožové planžety jsou vyrobené z odolné slitiny, mají stabilní upínací systém a jsou optimalizované pro spolehlivé upichování a výrobu hlubokých drážek. K dispozici jsou také vyztužené nožové planžety ideální pro práci s dlouhým vyložením nástroje.

3 Vyztužená nožová planžeta Stopka QS Flexibilní možnosti nástrojového vybavení Sortiment nástrojů CoroCut QD zahrnuje upichovací nožové planžety, stopkové nástroje a stopky QS pro stroje s posuvnou hlavou. Začleněním nožových planžet CoroTurn SL se otevírá cesta k modulárnímu obrábění. Stopka Nožová planžeta SL Břitové destičky, které vás nikdy nezklamou Řezné síly působící na ostří jsou vysoké, což je důvod, proč geometrie břitových destiček CoroCut QD byla pečlivě navržena s ohledem na dobré utváření třísek, vysokou stabilitu a dobrý přístup řezné kapaliny do místa řezu. Vedle nástrojových tříd zaručujících vynikající bezpečnost řezné hrany při obrábění všech typů materiálů, nabízíme břitové destičky, které vynikají ve všech upichovacích operacích, včetně hladicích břitových destiček (Wiper) umožňujících dosažení mimořádné kvality obrobené plochy. Bezproblémová výměna břitových destiček a stabilita Upínací systém využívá lůžko břitové destičky opatřené stabilizační kolejničkou a rychloupínací klíč, který eliminuje nutnost použití momentového klíče. Toto řešení nezaručuje jen dobrou stabilitu a správnou velikost upínací síly, ale i bezproblémový průběh výměny břitových destiček. Nástrojová třída GC4325 využívající technologii Inveio odolnost proti otěru a prodloužená životnost nástrojů při obrábění ocelí a litin. Podrobnější informace a doporučení pro volbu břitových destiček naleznete na:

4 Působení řezné kapaliny Klíčem k dlouhé životnosti nástrojů a omezení prostojů stroje je spolehlivá kontrola utváření třísek. Dosáhli jsme toho kombinací přívodu řezné kapaliny z horní a ze spodní strany, přičemž příznivý účinek je dobře patrný jak při vysokých, tak i při nízkých tlacích. Bez řezné kapaliny také nelze dosáhnout opracování s vynikající výslednou kvalitou obrobené plochy. Podívejte se na naše produkty CoroCut QD a CoroCut 1-2, uvidíte působení řezné kapaliny v akci. Přívod řezné kapaliny z horní i ze spodní strany využívají jak nástroje CoroCut QD, tak i CoroCut 1-2. Proč? Přívod řezné kapaliny z horní i ze spodní strany se promítá do zlepšení funkčních vlastností z hlediska životnosti nástroje a kontroly utváření třísek. Jeho účinky závisejí na podmínkách obrábění. Někdy potřebujete pouze jednu z variant přívodu řezné kapaliny, ale v devíti případech z deseti dosáhnete nejlepších výsledků při využití obou. Kdy doporučujete použití přívodu řezné kapaliny z horní strany? Přívod řezné kapaliny z horní strany zlepšuje kontrolu utváření třísek, což je klíčové pro dlouhou životnost nástrojů a omezení prostojů stroje. Může také omezit vytváření nárůstku na břitu běžný typ opotřebení u těchto aplikací. A jaký přínos z hlediska funkce má přívod řezné kapaliny ze spodní strany? Přívod řezné kapaliny ze spodní strany účinně reguluje teplotu břitu, což se projevuje snížením opotřebení nástroje a stabilnější výkonností. Rovněž dochází ke zlepšení odvádění třísek. Zaznamenali jsme, že přívod řezné kapaliny ze spodní strany přináší řadu výhod v případě dlouhých řezů, kde limitujícím faktorem často bývá teplota. Z horní nebo ze spodní strany - kdy který přívod použít? Stručné otázky a odpovědi s Antti Wikströmem, specialistou na upichování a zapichování firmy Sandvik Coromant Takže tajemství vysoké produktivity spočívá v použití řezné kapaliny? Ano, ale nejenom v tom. Pokud jde o přívodřezné kapaliny do místa řezu, velkou pomoc také představuje obsáhlý sortiment adaptérů s funkcí plug-and-play, které eliminují nutnost časově náročného použití hadiček nebo trubiček.

5 CoroCut QD - výkonnost Zákazník Dodavatel automobilových součástí Součást Ventil, upichování tyče o průměru 46 mm Obráběný materiál , feriticko-martenzitická korozivzdorná ocel (200 HB) Nástroj QD-RFG26C2525A Břitová destička QD-NG CR 1135 Řezné podmínky Konkurenční nožová planžeta CoroCut QD bez přívodu řezné kapaliny Nožová planžeta CoroCut QD s vnitřním přívodem řezné kapaliny v c m/min (ft/min) 85 (279) 85 (279) 105 (344) f n mm/ot (inch/ot) 0,15 (0,006) 0,15 (0,006) 0,17 (0,007) a p mm (inch) 3 (0,12) 3 (0,12) 3 (0,12) Výsledky Životnost nástroje/břit, ks Prodloužení životnosti nástroje - 46% 83% Nasaďte vyšší laťku pro produktivitu Přechod na nožové planžety CoroCut QD s využitím vašich současných nástrojových bloků vám přinese okamžité výhody z hlediska úspory materiálu a zvýšení produktivity, a to i bez použití vnitřního přívodu řezné kapaliny. Instalace systému CoroCut QD s vnitřním přívodem řezné kapaliny z horní i ze spodní strany otevírá cestu ke zcela nové úrovni produktivity a úspor nákladů.

6 Správné nástroje pro každou operaci CoroCut 3: Upichování s malými šířkami řezu a přesné zapichování až po nejmenší šířky. CoroThread 254: Tyto břitové destičky jsou opatřené rozhraním ilock se stabilizační kolejničkou ve tvaru T a jsou ideální pro stabilní obrábění drážek pro pojistné kroužky a jiných typů mělkých drážek. CoroCut XS: Vysoce přesný nástroj ideální pro vnější obrábění malých, štíhlých součástí. CoroCut QD: Tento odolný a stabilní systém s důmyslně řešeným přívodem řezné kapaliny je vysoce efektivní při upichování a obrábění hlubokých drážek a je ideální pro práci dlouhým vyložením nástrojů.

7 CoroTurn XS: Tyto nástroje, navržené s ohledem na přesné ustavení břitové destičky, jsou nejvhodnější pro vnitřní obrábění extrémně malých a přesných otvorů a pro čelní zapichování. CoroCut 1-2: Díky pevné pružné upínce a šířce sortimentu jsou nástroje CoroCut 1-2 první volbou pro všechny typy zapichovacích operací. Vynikající jsou i pro upichování a tvarové obrábění! CoroCut MB: Pro vnitřní obrábění s vysokou přesností. Ideální pro práci s dlouhým vyložením nástroje. Podrobnější informace o našich nástrojích pro upichování a zapichování naleznete na:

8 Usnadněte si obrábění Najděte rychle kombinaci správného obráběcího nástroje a adaptéru Naše aplikace Tool builder poskytuje poradenství ke všem soustružnickým nástrojům s řešením plug-andplay. Jednoduše si vyberete operaci a rozhraní stroje a okamžitě získáte 3D vyobrazení nejlepší kombinace nástrojů pro vaši pracovní úlohu. Více na: Získejte doporučení pro první volbu Nevíte, jak při obrábění zahájit pracovní úlohu? Naše aplikace First Choice (První volba) vám nabízí odborné konzultace o nástrojích, které potřebujete mít připravené k použití. Zvolte příslušnou aplikaci a získejte odborná doporučení pro volbu nástrojů na: Vyhledejte a objednejte si nástroje Projděte si náš katalog Upichování a zapichování, kde si snadno vyhledáte a objednáte vhodné nástroje pro vaše obráběcí operace. Náš katalog je k dispozici offline i on-line na: Centrální zastoupení: AB Sandvik Coromant SE Sandviken, Švédsko info.coromant@sandvik.com C-2940: 158 ENG/01 Sandvik Coromant 2015

CoroMill QD. Vysoce bezpečné a spolehlivé frézování drážek

CoroMill QD. Vysoce bezpečné a spolehlivé frézování drážek CoroMill QD Vysoce bezpečné a spolehlivé frézování drážek Hlavní problém při frézování drážek, především při obrábění hlubokých a úzkých drážek, obvykle představuje odvádění třísek. CoroMill QD je první

Více

Vysoká spolehlivost při upichování velkých průměrů

Vysoká spolehlivost při upichování velkých průměrů Vysoká spolehlivost při upichování velkých průměrů Prioritní požadavky uživatelů. na operace spojené s upichováním větších průměrů byly zkoumány už v raném stádiu vývoje nové koncepce. Tento průzkum probíhal

Více

Soustružnické nástroje a řešení společnosti Sandvik Coromant. Rychlá cesta k produktivnímu soustružení

Soustružnické nástroje a řešení společnosti Sandvik Coromant. Rychlá cesta k produktivnímu soustružení Soustružnické nástroje a řešení společnosti Sandvik Coromant Rychlá cesta k produktivnímu soustružení Řešení, která vám umožní zůstat na čele S našimi rozsáhlými znalostmi o obrábění kovů a porozuměním

Více

Nejdůležitější novinky

Nejdůležitější novinky T-Max P - geometrie pro ISO S Komplexní řada nových geometrií pro produktivní soustružení žárovzdorných a titanových slitin orientovaná na snížení tlaku nástroje na obrobek a kontrolu utváření třísky.

Více

Koncepce s oboustrannými mnohobřitými břitovými destičkami s pozitivním záběrem

Koncepce s oboustrannými mnohobřitými břitovými destičkami s pozitivním záběrem CoroMill 745 Koncepce s oboustrannými mnohobřitými břitovými destičkami s pozitivním záběrem Tajemstvím unikátní frézy CoroMill 745 je patentovaný systém ustavení břitových destiček. Nakloněním břitové

Více

CoroMill 390 Stopkové frézy s velikostí břitových destiček 07 Třída GC1130 pro obrábění ocelí

CoroMill 390 Stopkové frézy s velikostí břitových destiček 07 Třída GC1130 pro obrábění ocelí CoroMill 390 Stopkové frézy s velikostí břitových destiček 07 Třída GC1130 pro obrábění ocelí S novými stopkovými frézami malých průměrů, opatřenými břitovými destičkami velikosti 07, lze nyní osvědčenou

Více

Modulární systém Coromant EH

Modulární systém Coromant EH Modulární systém Coromant EH Flexibilní nástrojové vybavení pro díry malých průměrů Z hlediska ziskovosti má při obrábění kovů naprosto zásadní význam dosah nástrojů až k obtížně přístupným partiím obráběné

Více

CoroBore Hrubovací vyvrtávání

CoroBore Hrubovací vyvrtávání CoroBore Hrubovací vyvrtávání Vyvrtávání zpředu, stupňovité vyvrtávání a zpětné vyvrtávání Koncepce CoroBore nové generace, určená pro hrubovací vyvrtávání, řeší problémy se vznikem vibrací, dělením třísek

Více

Modularita nástrojového vybavení. se systémy Coromant Capto, Coromant EH a CoroTurn SL

Modularita nástrojového vybavení. se systémy Coromant Capto, Coromant EH a CoroTurn SL Modularita nástrojového vybavení se systémy Coromant Capto, Coromant EH a CoroTurn SL Nástrojové sestavy optimalizované s využitím standardních položek Proč utrácet peníze za samostatné nástroje pro každý

Více

Nové obráběcí nástroje a řešení 2015.1

Nové obráběcí nástroje a řešení 2015.1 Nové obráběcí nástroje a řešení 2015.1 Vítejte! V tomto vydání vám s hrdostí představujeme dvě zbrusu nové koncepce pro frézování: stopkové frézy CoroMill Plura pro těžké frézování, které nastavily nový

Více

Bílé stránky. Využití výhod přívodu řezné kapaliny při upichování a zapichování

Bílé stránky. Využití výhod přívodu řezné kapaliny při upichování a zapichování Bílé stránky Využití výhod přívodu řezné kapaliny při upichování a zapichování Obecně řečeno, upichování a zapichování nepatří mezi oblíbené obráběcí úlohy pracovníků strojních dílen. Kombinace tenkých

Více

Nástroje Silent Tools TM Produktivita při použití štíhlých nástrojů

Nástroje Silent Tools TM Produktivita při použití štíhlých nástrojů Nástroje Silent Tools TM Produktivita při použití štíhlých nástrojů Prioritou je omezení vzniku vibrací Operace se sklony ke vzniku vibrací představují neustálou hrozbu pro produktivitu a bezpečnost obráběcího

Více

Aby se upichování a zapichování staly vašimi oblíbenými operacemi

Aby se upichování a zapichování staly vašimi oblíbenými operacemi Aby se upichování a zapichování staly vašimi oblíbenými operacemi A mohli jste si spokojeně užívat výhod optimalizované výroby s důmyslnými a úspornými řešeními Jakožto zvláštní kategorie soustružení s

Více

Zvyšte hospodárnost vaší výroby

Zvyšte hospodárnost vaší výroby CoroDrill 880 Zvyšte hospodárnost vaší výroby Vrtáky s vyměnitelnými břitovými destičkami nabízejí skutečně cenově efektivní řešení a s vyztuženými vrtáky CoroDrilll 880 můžete dosáhnout opravdu výrazného

Více

WMT Univerzální a dobře zkonstruované. Jeden systém pro zapichování, upichování, soustružení a kopírování Systém WMT

WMT Univerzální a dobře zkonstruované. Jeden systém pro zapichování, upichování, soustružení a kopírování Systém WMT Jeden systém pro zapichování, upichování, soustružení a kopírování Systém WMT Řada břitových destiček WMT je ekonomickou a spolehlivou volbou pro všechny vaše zapichovací, upichovací, soustružnické a kopírovací

Více

CoroDrill 880 Pozornost se upíná na neželezné materiály

CoroDrill 880 Pozornost se upíná na neželezné materiály CoroDrill 880 Pozornost se upíná na neželezné materiály 1 TREND: Nižší hmotnost znamená snížení spotřeby paliva Vzhledem k tomu, že udělit zrychlení lehčímu předmětu vyžaduje méně energie než těžšímu,

Více

Nejdůležitější novinky

Nejdůležitější novinky CoroMill 316 První frézovací nástroj pro systém výměnných řezných hlav využívajících závitovou spojku mezi karbidovou hlavou a stopkou nástroje. Díky své flexibilitě umožňuje tato koncepce použití pro

Více

Nástrojová třída GC1130 pro frézování ocelí

Nástrojová třída GC1130 pro frézování ocelí Nástrojová třída GC1130 pro frézování ocelí Evoluce v oblasti frézování ocelí Nástrojová třída GC1130 vyráběná technologií Zertivo vám dodá klid K nejčastějším problémům při frézování patří odlupování

Více

Soustružnické nástroje

Soustružnické nástroje Obráběcí nástroje Sandvik oromant Soustružnické nástroje VŠEOENÉ SOUSTRUŽENÍ UPOVÁNÍ A ZAPOVÁNÍ ŘEZÁNÍ ZÁVTŮ NÁSTROOVÉ SYSTÉMY 2012 TURN - ZE Obsah Aplikace Úvod Produkty Přehled Výměnné řezné hlavy Vnější

Více

Rychlovýměnný systém CoroTurn SL s velikostí spojky 32. Rychlovýměnný systém CoroTurn SL s velikostí spojky 80

Rychlovýměnný systém CoroTurn SL s velikostí spojky 32. Rychlovýměnný systém CoroTurn SL s velikostí spojky 80 Content CoroTurn SL Aplikace Úvod Produkty Přehled Výměnné řezné hlavy Vnější obrábění Vyvrtávací tyče a řezné hlavy Vnitřní obrábění Vyvrtávací tyče a řezné hlavy Výměnné nožové vložky CoroCut SL Přehled

Více

ProGroove. ProGroove. Zapichování a upichování ProGroove

ProGroove. ProGroove. Zapichování a upichování ProGroove Zapichování a upichování ProGroove Systém ProGroove zajišťuje přesné a spolehlivé obrábění s konzistentní výkonností řezné hrany díky snadno vyměnitelným břitovým destičkám dostupných v řadě vysoce výkonných

Více

Řezná keramika. Moderní a produktivní způsob obrábění žárovzdorných slitin

Řezná keramika. Moderní a produktivní způsob obrábění žárovzdorných slitin Řezná keramika Moderní a produktivní způsob obrábění žárovzdorných slitin Obrábění pomocí řezné keramiky Použití Keramické třídy je možné použít pro široký okruh aplikací a materiálů, přičemž nejčastěji

Více

Inveio Uni-directional crystal orientation. GC4325 stvořena pro dlouhou výdrž. Extrémní trvanlivost a odolnost při soustružení ocelí

Inveio Uni-directional crystal orientation. GC4325 stvořena pro dlouhou výdrž. Extrémní trvanlivost a odolnost při soustružení ocelí Inveio Uni-directional crystal orientation stvořena pro dlouhou výdrž Extrémní trvanlivost a odolnost při soustružení ocelí Břity, na které je spolehnutí V malé zemi na severní polokouli, se tým specialistů

Více

Separator. Separator. Speciálně navržen pro vysokou flexibilitu s možností upínání do integrované, modulární stopky nebo do planžety.

Separator. Separator. Speciálně navržen pro vysokou flexibilitu s možností upínání do integrované, modulární stopky nebo do planžety. Speciálně navržen pro vysokou flexibilitu s možností upínání do integrované, modulární stopky nebo do planžety. Separator Vlastnosti Šířky břitových destiček 2 4mm. Velikosti stopek držáků nástrojů 10

Více

Soustružnická příručka

Soustružnická příručka Soustružnická příručka Všeobecné soustružení - Upichování a zapichování - Řezání závitů Podmínky obrábění Před zahájením obrábění je třeba uvážit několik věcí. Obráběná součást Typ operace Konstrukční

Více

Předmět: Ročník: Vytvořil: Datum: Počítačem řízené stroje. Název zpracovaného celku: CAM obrábění

Předmět: Ročník: Vytvořil: Datum: Počítačem řízené stroje. Název zpracovaného celku: CAM obrábění Předmět: Ročník: Vytvořil: Datum: Počítačem řízené stroje 4 ročník Bančík Jindřich 25.7.2012 Název zpracovaného celku: CAM obrábění CAM obrábění 1. Volba nástroje dle katalogu Pramet 1.1 Výběr a instalace

Více

Kompozity. Řešení pro obrábění typických výrobků. Ve spolupráci s

Kompozity. Řešení pro obrábění typických výrobků. Ve spolupráci s Kompozity Řešení pro obrábění typických výrobků Ve spolupráci s Obrábění kompozitních materiálů program umožňující zvýšení konkurenceschopnosti po stánce výkonu i výsledků Sandvik Coromant a Precorp..

Více

UPICHOVÁNÍ A ZAPICHOVÁNÍ

UPICHOVÁNÍ A ZAPICHOVÁNÍ UPOVÁNÍ ZPOVÁNÍ Úvod 2 PLK Jak postupovat Vnější upichování a Vnitřní upichování a Problémy a jejich řešení 3 12 38 47 PROUKTY orout s 1 a 2 břity 50 orout se 3 břity 52 T-Max Q-ut 54 orout SL 58 T-Max

Více

TECHNOLOGIE SOUSTRUŽENÍ

TECHNOLOGIE SOUSTRUŽENÍ 1 TECHNOLOGIE SOUSTRUŽENÍ 1. TECHNOLOGICKÁ CHARAKTERISTIKA Soustružení je obráběcí metoda, která se používá při obrábění rotačních součástí, kdy se pracuje zpravidla jednobřitým nástrojem. Kinematika obráběcího

Více

NÁSTROJE NOVINKY 2014.01 B076CZ. Monolitní nástrojový materiál PKNB pro litiny a slinuté slitiny

NÁSTROJE NOVINKY 2014.01 B076CZ. Monolitní nástrojový materiál PKNB pro litiny a slinuté slitiny NÁSTROJE NOVINKY 2014.01 B076CZ Monolitní nástrojový materiál PKNB pro litiny a slinuté slitiny Dobře vyvážená odolnost proti opotřebení a lomu díky vysoce výkonné technologii slinování. Nový monolitní

Více

MB4020 NÁSTROJE NOVINKY. Brání tvorbě otřepů a přispívá ke stabilizaci rozměrové přesnosti dokončovaných součástí.

MB4020 NÁSTROJE NOVINKY. Brání tvorbě otřepů a přispívá ke stabilizaci rozměrové přesnosti dokončovaných součástí. NÁSTROJE NOVINKY 2014.01 Aktualizace B168CZ Nástrojový materiál PKNB pro slinuté slitiny a litiny Brání tvorbě otřepů a přispívá ke stabilizaci rozměrové přesnosti dokončovaných součástí. Nástrojový materiál

Více

NOVINKY SECO NÁSTROJE, KTERÉ VÁM PŘINÁŠÍ ÚSPĚCH

NOVINKY SECO NÁSTROJE, KTERÉ VÁM PŘINÁŠÍ ÚSPĚCH NOVINKY SECO 2016 1 NÁSTROJE, KTERÉ VÁM PŘINÁŠÍ ÚSPĚCH NEUSTÁLÉ ZLEPŠOVÁNÍ Výjimečné nástroje řady T4-12 vyvinuté pro zvýšení produktivity jsou ještě dokonalejší. Díky větším břitovým destičkám umožňujícím

Více

KATALOG INOVACE. UniDrill. Kopinaté vrtáky s břitovými destičkami. kennametal.com

KATALOG INOVACE. UniDrill. Kopinaté vrtáky s břitovými destičkami. kennametal.com KATALOG INOVACE UniDrill Kopinaté vrtáky s břitovými destičkami Kennametal UniDrill Kopinaté vrtáky s břitovými destičkami Systém UniDrill nabízí rozsáhlý, flexibilní a cenově výhodný systém kopinatých

Více

Výkon a spolehlivost pro novou perspektivu

Výkon a spolehlivost pro novou perspektivu _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Výkon a spolehlivost pro novou perspektivu Inovace výrobků Frézování VÝKON A SPOLEHLIVOST SPOLEČNĚ POSUZOVANÉ, JEDINEČNĚ ŘEŠENÉ Příští generace úspěšné řady nástrojů Walter

Více

Inovativní upínání destičky nabízí stabilitu a spolehlivost při vrtání malých otvorů.

Inovativní upínání destičky nabízí stabilitu a spolehlivost při vrtání malých otvorů. Výměnné karbidové vyvrtávací destičky Inovativní upínání destičky nabízí stabilitu a spolehlivost při vrtání malých otvorů. y Rozsah průměrů ø10,0-ø18,4, L/D 1,5, 3,5 a 8 Aktualizace 2014.01 B167E Krátký

Více

Bonusový program. Nakupujte online, sbírejte bonusové body, získáte tak zdarma kvalitní nástroje nebo reklamní předměty WNT

Bonusový program. Nakupujte online, sbírejte bonusové body, získáte tak zdarma kvalitní nástroje nebo reklamní předměty WNT 2018 Bonusový program Nakupujte online, sbírejte bonusové body, získáte tak zdarma kvalitní nástroje nebo reklamní předměty WNT Bonusové body můžete nyní vyměnit i za reklamní předměty WNT! Snadněji to

Více

Platnost nabídky: M1200 a M1200 mini

Platnost nabídky: M1200 a M1200 mini M1200 a M1200 mini Max. hloubka řezu: 1,7-6,1 mm Úhel nastavení: 15-45 - 60 Počet řezných hran na VBD: 12 Průměr frézy: 25-315 mm Platnost nabídky: 1.4. - 30.6.2012 Dodává: Univerzální řada pro všechny

Více

Závitové nože na vnější metrické závity

Závitové nože na vnější metrické závity 1 Ubírací nůž přímý - 45 2 Ubírací nůž přímý - 60 3 Ubírací nůž ohnutý 4 Ubírací nůž stranový P pravý, L levý, V vnitřní 223514 P 223515 L 223516 P 223517 L 223520 P 223521 L 223524 P 223525 L 5 Nabírací

Více

VRTÁKY ZE SLINUTÉHO KARBIDU VYSOCE VÝKONNÉ VÝMĚNNÉ VRTACÍ HLAVY. Popis ikon. Force X Nová řada univerzálních nástrojů.

VRTÁKY ZE SLINUTÉHO KARBIDU VYSOCE VÝKONNÉ VÝMĚNNÉ VRTACÍ HLAVY. Popis ikon. Force X Nová řada univerzálních nástrojů. Nové výrobky 2017.1 OBSAH VRTÁKY ZE SLINUTÉHO KARBIDU 4 5 5 Force X Nová řada univerzálních nástrojů R6011 Navrtávák R7131 Karbidové vrtáky pod závity VYSOCE VÝKONNÉ VÝMĚNNÉ VRTACÍ HLAVY 34 Hydra R970

Více

Máte problém? Obraťte se na nás.

Máte problém? Obraťte se na nás. SOUSTRUŽENÍ Jsme osvědčeným dodavatelem nástrojů pro třískové obrábění kovů a CNC obráběcích strojů. Snažíme se maximálně uspokojit potřeby všech svých zákazníků bez rozdílu toho, o jak velkého zákazníka

Více

Řada WaveMill WEX. Jemný řez Vysoce výkonné frézovací nástroje CZ-64 ROZŠÍŘENÍ PROGRAMU

Řada WaveMill WEX. Jemný řez Vysoce výkonné frézovací nástroje CZ-64 ROZŠÍŘENÍ PROGRAMU NOVINKY NÁSTROJŮ CZ-64 Jemný řez Vysoce výkonné frézovací nástroje Řada WaveMill WEX ROZŠÍŘENÍ PROGRAMU Široký rozsah použití Nově navržené těleso frézy Přesné VBD pro správný rozměr Nové kvality pro zlepšení

Více

Nástroje k vyvrtávání a přesnému vyvrtávání Walter: Se systémem pro úspěch.

Nástroje k vyvrtávání a přesnému vyvrtávání Walter: Se systémem pro úspěch. _ KOMPETENCE V OBRÁBĚNÍ Nástroje k vyvrtávání a přesnému vyvrtávání Walter: Se systémem pro úspěch. Nástrojová řešení Vyvrtávání a přesné vyvrtávání Walter Boring s Walter Capto. Nové univerzální geometrie

Více

ZÁVITOVÁNÍ,ZAPICHOVÁNÍ A UPICHOVÁNÍ

ZÁVITOVÁNÍ,ZAPICHOVÁNÍ A UPICHOVÁNÍ ZÁVITOVÁNÍ,ZAPICHOVÁNÍ A UPICHOVÁNÍ Závitování, zapichování a upichování Nejnovější inovace v obrábění kovů Naše nejnovější inovace v oblasti obrábění kovů jsou zkonstruovány pro vyšší produktivitu, delší

Více

KenFeed 2X Nejnovější a inovativní koncept pro nejmodernější strategie vysokorychlostního frézování

KenFeed 2X Nejnovější a inovativní koncept pro nejmodernější strategie vysokorychlostního frézování KenFeed 2X Nejnovější a inovativní koncept pro nejmodernější strategie vysokorychlostního frézování Hlavní aplikace KenFeed 2X jsou oboustranné trojúhelníkové břitové destičky se šesti řeznými hranami,

Více

Slinuté karbidy povlakované materiálem CVD pro obrábění ocelí MC6025. Posouváme hranice obrábění oceli

Slinuté karbidy povlakované materiálem CVD pro obrábění ocelí MC6025. Posouváme hranice obrábění oceli Slinuté karbidy povlakované materiálem CVD pro obrábění ocelí 2014.01B196CZ Posouváme hranice obrábění oceli Slinuté karbidy povlakované materiálem CVD pro obrábění ocelí a Černý extra rovnoměrný povlak

Více

Akce JARO 2017 JONGEN. UNI-MILL. akční nabídka frézovacích těles a destiček AKCE

Akce JARO 2017 JONGEN. UNI-MILL. akční nabídka frézovacích těles a destiček AKCE AKCE 2017 Akce JARO 2017 akční nabídka frézovacích těles a destiček Milling tools made by JONGEN. UNI-MILL VarioTool s.r.o. Hálkova 2827/60 CZ-301 00 Plzeň tel.: (+420) 371 120 072 info@variotool.cz www.variotool.cz

Více

velký GURMÁN SNGX 13 LNET 16 S DESTIČKAMI VE ŠROUBOVICI

velký GURMÁN SNGX 13 LNET 16 S DESTIČKAMI VE ŠROUBOVICI velký GURMÁN www.pramet.com Nové HRUBOVACÍ VÁLCOVÉ FRÉZY S ESTIČKAMI VE ŠROUBOVICI SNGX 13 LNET 16 Nové frézy s destičkami ve šroubovici Nová koncepce fréz estičky s 8 řeznými hranami okonalé upnutí Vnitřní

Více

Inteligentní řešení pro zapichování

Inteligentní řešení pro zapichování Keeping the Customer First Tungaloy Report No. 46-CZ Nový zapichovací nástroj se 4 břity Novinka Inteligentní řešení pro zapichování Destička se 4 břity poskytuje ekonomické řešení obrábění zápichů Jedna

Více

VYUŽIJTE ÚSPORY NAKUPTE FRÉZY SE SLEVOU PŘI URČITÉM ODBĚRU DESTIČEK

VYUŽIJTE ÚSPORY NAKUPTE FRÉZY SE SLEVOU PŘI URČITÉM ODBĚRU DESTIČEK VYUŽIJTE ÚSPORY NAKUPTE FRÉZY SE SLEVOU PŘI URČITÉM ODBĚRU DESTIČEK 1.Fréza na plochy na SNHX1206: Čelní nástrčná fréza s širokým rozsahem použití Nový rozvoj oboustranných destiček 8 řezných hran s pozitivním

Více

EcoCut ProfileMaster nová generace

EcoCut ProfileMaster nová generace New Leden 2017 Nové produkty pro obráběcí techniky ProfileMaster nová generace Ještě lepší výsledky díky dokonalejšímu provedení! TOTAL TOOLING=KVALITA x SERVIS 2 WNT Česká republika s.r.o. Sokolovská

Více

VOX stupňová vertikální frézovací hlava VOX400 pro extrémně vysoký výkon. Nový druh čelní frézy pro frézování litin B183E

VOX stupňová vertikální frézovací hlava VOX400 pro extrémně vysoký výkon. Nový druh čelní frézy pro frézování litin B183E Nástroj se stabilním ostřím pro litiny Aktualizace 2014.01 B183E Nový druh čelní frézy pro frézování litin 90-stupňová vertikální frézovací hlava pro extrémně vysoký výkon. Destičky s vertikálním uložením

Více

Objednajte si frézovacie plátky WIDIA a dostanete k nim frézu len za 1,- Euro!

Objednajte si frézovacie plátky WIDIA a dostanete k nim frézu len za 1,- Euro! Špeciálna ponuka... Objednajte si frézovacie plátky WIDIA a dostanete k nim frézu len za 1,- Euro! Táto ponuka platí od 2.1.2009 do 31.3.2009 Objednajte si násobné množstvo rovnakých frézovacích plátkov

Více

3.1 Druhy karbidů a povlaků od firmy Innotool

3.1 Druhy karbidů a povlaků od firmy Innotool KARBIDY A POVLAKY 3.1 Druhy karbidů a povlaků od firmy Innotool 3.1.1 Nepovlakované karbidy IN04S IN05S IN10K IN15K IN30M K10-K20 M10-M20 K10-K25 K20-K50 Jemnozrnný karbid pro obrábění Al slitin s vyšším

Více

NÁSTROJE NOVINKY B194CZ Cermetová destička pro oceli povlakovaná PVD MP3025. Zaručuje vynikající drsnost povrchu obrobené plochy.

NÁSTROJE NOVINKY B194CZ Cermetová destička pro oceli povlakovaná PVD MP3025. Zaručuje vynikající drsnost povrchu obrobené plochy. NÁSTROJE NOVINKY Cermetová destička pro oceli povlakovaná PVD 3025 2014.01 B194CZ Zaručuje vynikající drsnost povrchu obrobené plochy. Cermetová destička pro oceli povlakovaná PVD Cermetová destička pro

Více

CNC. Stopkové nástroje

CNC. Stopkové nástroje 04 CNC topkové nástroje \\ Obvodová falcovací fréza s VB 04 CNC \ topkové nástroje na obvodové falcování, drážkování a srážení pro CNC obráběcí centra a stroje pro nástroje se stopkou tvrdé i měkké dřevo,

Více

M370. Aplikace s vysokými posuvy Řada M370

M370. Aplikace s vysokými posuvy Řada M370 Aplikace s vysokými posuvy Řada M370 Řada M370 je vybavena nejmodernější technologií břitových destiček s nejvyšším výkonem a spolehlivostí a je určena pro vysokou produktivitu dosaženou vysokými posuvy.

Více

strana 29 strana 8 strana 28

strana 29 strana 8 strana 28 platnost do 30.09.202 strana 6 strana 6 strana 27 strana 9 strana 7 strana 8 strana 24 strana 5 strana 5 strana 28 strana 29 strana 3 strana 28 strana 28 2 strana 23 strana 38+39 strana 20-22 strana 25+26

Více

UPICHOVÁNÍ + ZAPICHOVÁNÍ 2 19

UPICHOVÁNÍ + ZAPICHOVÁNÍ 2 19 UPICHOVÁNÍ + ZPICHOVÁNÍ 2 platnost ceníku do 31.. KT-ZCC2-R--2-T KT-ZCC2-R--2-T KT-ZCC2-R--2-T KT-ZCC2-R--3-T KT-ZCC2-R--3-T KT-ZCC2-R--3-T KT-ZCC2-R--3-T30 KT-ZCC2-R---T KT-ZCC2-R---T KT-ZCC2-R---T KT-ZCC2-R---T

Více

Katedra obrábění a montáže, TU v Liberci při obrábění podklad pro výuku předmětu TECHNOLOGIE III - OBRÁBĚNÍ je při obrábění ovlivněna řadou parametrů řezného procesu, zejména řeznými podmínkami, geometrií

Více

ConeFit TM nabízí maximální flexibilitu.

ConeFit TM nabízí maximální flexibilitu. Výrobní kompetence _KOMPETENCE V OBRÁBĚNÍ Frézování ConeFit TM nabízí maximální flexibilitu. WALTER PROTOTYP ConeFit modulární systém pro frézování NÁSTROJOVÝ SYSTÉM modulární frézovací systém ze slinutého

Více

MEGA 45 Těžké hrubovací frézování

MEGA 45 Těžké hrubovací frézování MEGA 45 Těžké hrubovací frézování Hlavní aplikace Se čtyřmi skutečnými řeznými hranami na břitovou destičku MEGA 45 jste si jisti, že dostáváte nízkou cenu za řeznou hranu a vysokou produktivitu, kterou

Více

MP102CZ ŘADA MINI-EY SYSTÉM PŘESNÉHO ZAPICHOVÁNÍ

MP102CZ ŘADA MINI-EY SYSTÉM PŘESNÉHO ZAPICHOVÁNÍ ŘADA MINI-EY SYSTÉM PŘESNÉHO ZAPICHOVÁNÍ 2018.10 MP102CZ MINI-EY-IC S VNITŘNÍM PŘÍVODEM ŘEZNÉ KAPALINY Nová moderní řada Mini-EY-IC s vnitřním přívodem řezné kapaliny představuje krok vpřed ve využitelnosti.

Více

Ing. Petra Cihlářová. Odborný garant: Doc. Ing. Miroslav Píška, CSc.

Ing. Petra Cihlářová. Odborný garant: Doc. Ing. Miroslav Píška, CSc. Vysoké učení technické v Brně Fakulta strojního inženýrství Ústav strojírenské technologie Odbor obrábění Téma: 9. cvičení - Základy CNC programování Okruhy: SPN 12 CNC Sinumerik 810 D a výroba rotační

Více

Představujeme... Rozšíření nabídky Kennametal o karbidové závitníky

Představujeme... Rozšíření nabídky Kennametal o karbidové závitníky Představujeme... Rozšíření nabídky Kennametal o karbidové závitníky...první karbidové závitníky specielně navrženy pro závitování v ocelích! Snižte výrobní náklady až o 65%! Řezání závitů 4x vyšší rychlostí

Více

Modulární vrtáky. Modulární vrtací systém KSEM. Hlavní použití. Funkce a výhody

Modulární vrtáky. Modulární vrtací systém KSEM. Hlavní použití. Funkce a výhody Modulární vrtací systém KSEM Hlavní použití Modulární vrtací systém KSEM nabízí větší hloubku a průměry vrtání než modulární vrtáky KenTIP. Hloubka otvorů 10xD až do průměru 40 mm (1,575") jsou standardem.

Více

EDGE INTELLIGENCE: ZKUŠENOSTI A ODBORNÉ ZNALOSTI SPOLEČNOSTI SECO JSOU INTEGROVÁNY V KAŽDÉ ŘEZNÉ HRANĚ BŘITOVÉ DESTIČKY.

EDGE INTELLIGENCE: ZKUŠENOSTI A ODBORNÉ ZNALOSTI SPOLEČNOSTI SECO JSOU INTEGROVÁNY V KAŽDÉ ŘEZNÉ HRANĚ BŘITOVÉ DESTIČKY. HISTORIE DOKONALOSTI Technologie Duratomic, která byla představena v roce 2007 a v nedávné době zdokonalena, vymezila pro výkon při obrábění nový standard. Jde o unikátní metodu povlakování řízenou na

Více

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Projekt: ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Téma: Nové typy nástrojů pro soustružení Obor: Obráběč kovů Ročník: 1. Zpracoval(a): Rožek Pavel Střední průmyslová škola Uherský Brod, 2010 Obsah Soustružení 3

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Silent Tools

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Silent Tools UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Silent Tools Podrobnější informace Řadu užitečných informací a pracovních postupů nabízejí naše katalogy, uživatelské příručky, návody a webové stránky firmy Sandvik Coromant. Nejčerstvější

Více

Obsah. Frézování. karbidové frézy. Monolitní. Soustružení. Závitování. Obrábění otvorů. Nástrojový systém

Obsah. Frézování. karbidové frézy. Monolitní. Soustružení. Závitování. Obrábění otvorů. Nástrojový systém UPDATE 2016-2 ŘEŠENÍ A PODPORA Výběrem společnosti Seco získáte více než jen široké portfolio řešení pro obrábění kovů a expertních služeb. Získáte i partnerství založené na důvěře, respektu a komunikaci

Více

PŘEKONÁVÁNÍ PŘEKÁŽEK

PŘEKONÁVÁNÍ PŘEKÁŽEK NOVINKY SECO 2014-1 2 PŘEKONÁVÁNÍ PŘEKÁŽEK Ve společnosti Seco platí, že každý náš krok je vypočítaný tak, aby vám pomohl s překonáváním výzev, kterým čelíte dnes a kterým budete čelit v budoucnu. Náš

Více

Inovační vrták pro strojírenský sektor

Inovační vrták pro strojírenský sektor Vrtáky z tvrdokovu Inovační vrták pro strojírenský sektor PLUS8, NĚMECKÁ TECHNOLOGIE S ITALSKÝM SRDCEM. Výrobní zařízení a Centra pro výzkum a vývoj v Evropě a Severní Americe umožňují firmě Cruing nabízet

Více

NOVÁ GENERACE FRÉZ MINIMASTER

NOVÁ GENERACE FRÉZ MINIMASTER NOVÁ GENERACE FRÉZ MINIMASTER ÚSPĚCH POKRAČUJE Seco navazuje na úspěch řady fréz Minimaster představením nové generace nástrojů. Ukazuje směr ve vývoji systému frézování s vyměnitelnými řeznými hlavičkami.

Více

FINWORX NÁSTROJOVÉ SYSTÉMY OPTIMALIZACE PROCESU PORADENSTVÍ PRO STRATEGII FRÉZOVÁNÍ

FINWORX NÁSTROJOVÉ SYSTÉMY OPTIMALIZACE PROCESU PORADENSTVÍ PRO STRATEGII FRÉZOVÁNÍ FINWORX NÁSTROJOVÉ SYSTÉMY OPTIMALIZACE PROCESU PORADENSTVÍ PRO STRATEGII FRÉZOVÁNÍ FINWORX KOSOČTVERCOVÁ FRÉZA FRÉZA S VÝMĚNNÝMI DESTIČKAMI KOSOČTVEREC SE 4 BŘITY DVOJNÁSOBNĚ ÚSPORNÝ F INWORX - to je

Více

MC6015 MC6025. Posouváme hranice soustružení oceli. FP/LP MP/RP TOOLS NEWS. Řada destiček podle ISO pro soustružení korozivzdorné oceli B196CZ

MC6015 MC6025. Posouváme hranice soustružení oceli. FP/LP MP/RP TOOLS NEWS. Řada destiček podle ISO pro soustružení korozivzdorné oceli B196CZ TOOLS NEWS 05.4 Aktualizace B96CZ Řada destiček podle ISO pro soustružení korozivzdorné oceli Posouváme hranice soustružení oceli. FP/ /RP Řada destiček podle ISO pro soustružení korozivzdorné oceli /

Více

INOVACE ŘEZNÉ NÁSTROJE 2011 INOVACE

INOVACE ŘEZNÉ NÁSTROJE 2011 INOVACE INOVACE ŘEZNÉ NÁSTROJE 2011 INOVACE ŘEZNÉ NÁSTROJE 2011 Od svého založení v roce 1938 společnost Kennametal vždy přesně chápala, jak zlepšit výrobní procesy a ziskovost svých zákazníků díky použití nejmodernějších

Více

Univerzální řada pro všechny aplikace čelního frézování WIDIA M1200 Mini

Univerzální řada pro všechny aplikace čelního frézování WIDIA M1200 Mini Univerzální řada pro všechny aplikace čelního frézování WIDIA M1200 Mini Pokud hledáte konzistentní výkonnost, zvolte si řadu WIDIA M1200 Mini. Zaručuje snadné použití, dlouhou životnost nástroje, kratší

Více

Centrum produktivity. Nabídka školení v roce 2018

Centrum produktivity. Nabídka školení v roce 2018 Centrum produktivity Nabídka školení v roce 2018 Proč může být návštěva našeho Centra produktivity dobrou investicí Vzdělání váže talent Každý rok se našich kurzů zúčastní více než 30 000 posluchačů na

Více

Rohová fréza se šroubem upínanými břitovými destičkami. Pro stabilní rohové frézování i při vysokém zatížení.

Rohová fréza se šroubem upínanými břitovými destičkami. Pro stabilní rohové frézování i při vysokém zatížení. NÁSTROJE NOVINKY 2014.01 Update B023CZ Rohová fréza se šroubem upínanými břitovými destičkami Pro stabilní rohové frézování i při vysokém zatížení. Nyní v nabídce nové povlakované nástrojové materiály

Více

NOVINKY SECO 2016 1 NÁSTROJE, KTERÉ VÁM PŘINÁŠÍ ÚSPĚCH

NOVINKY SECO 2016 1 NÁSTROJE, KTERÉ VÁM PŘINÁŠÍ ÚSPĚCH NOVINKY SECO 2016 1 NÁSTROJE, KTERÉ VÁM PŘINÁŠÍ ÚSPĚCH NEUSTÁLÉ ZLEPŠOVÁNÍ Výjimečné nástroje řady T4-12 vyvinuté pro zvýšení produktivity jsou ještě dokonalejší. Díky větším břitovým destičkám umožňujícím

Více

Centrum produktivity. Nabídka školení v roce 2019

Centrum produktivity. Nabídka školení v roce 2019 Centrum produktivity Nabídka školení v roce 2019 Proč může být návštěva našeho Centra produktivity dobrou investicí Vzdělání váže talent Každý rok se našich kurzů zúčastní více než 30 000 posluchačů na

Více

SPŠS Praha 10 Na Třebešíně *** STT *** Návrh soustružnického nástroje dle ISO-kódu

SPŠS Praha 10 Na Třebešíně *** STT *** Návrh soustružnického nástroje dle ISO-kódu Příklad návrhu soustružnického nástroje dle ISO kódu, návrh břitové destičky Zadání : Navrhněte vhodný soustružnický nástroj pro obrábění kulatiny vyrobené z mat. ČSN 11 373.0 Výchozí průměr materiálu

Více

HOBLOVÁNÍ A OBRÁŽENÍ

HOBLOVÁNÍ A OBRÁŽENÍ 1 HOBLOVÁNÍ A OBRÁŽENÍ Hoblování je obrábění jednobřitým nástrojem, hlavní pohyb přímočarý vratný koná obvykle obrobek. Vedlejší pohyb (posuv) přerušovaný a kolmý na hlavní pohyb koná nástroj. Obrážení

Více

BEZPEČNÁ PŘEPRAVA NA NOVÝCH KOLECH

BEZPEČNÁ PŘEPRAVA NA NOVÝCH KOLECH BEZPEČNÁ PŘEPRAVA NA NOVÝCH KOLECH www.pramet.com VYMĚNITELNÉ BŘITOVÉ DESTIČKY RCMH - RCMT - RCMX - RCUM OBRÁBĚNÍ NOVÝCH ŽELEZNIČNÍCH KOL ŽELEZNIČNÍ KOLA Železniční kola patří mezi nejdůležitější součásti

Více

Vrtání děr na soustruhu

Vrtání děr na soustruhu Vrtání děr na soustruhu Pro každý druh práce je třeba použít nejvhodnější nástroj. Každý materiál má své vlastnosti, se kterými se musí počítat i při vrtání. Jiný nástroj použijeme při zhotovování otvoru

Více

Vydání 01/18. Všechny uvedeny bez DPH. HIGH-END třískové obrábění. // Nová definice pro výkon a efektivitu!

Vydání 01/18. Všechny uvedeny bez DPH. HIGH-END třískové obrábění.   // Nová definice pro výkon a efektivitu! Vydání 01/18 Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH HIGH-END třískové obrábění // Nová definice pro výkon a efektivitu! www.hhw.cz AG Power Drills Speciální geometrie, vysoká tuhost a výborný odvod třísek kombinované

Více

ČELNÍ STOPKOVÉ FRÉZY S TLUMENÍM VIBRACÍ PRO OBRÁBĚNÍ TĚŽKOOBROBITELNÝCH MATERIÁLŮ

ČELNÍ STOPKOVÉ FRÉZY S TLUMENÍM VIBRACÍ PRO OBRÁBĚNÍ TĚŽKOOBROBITELNÝCH MATERIÁLŮ VQ ČELNÍ STOPKOVÉ FRÉZY S TLUMENÍM VIBRACÍ PRO OBRÁBĚNÍ TĚŽKOOBROBITELNÝCH MATERIÁLŮ 218.1 B197CZ VQ REVOLUČNÍ VÝKON U TĚŽKOOBROBITELNÝCH MATERIÁLŮ INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE Čelní stopkové frézy VQ byly opatřeny

Více

Obráběcí nástroje Sandvik Coromant. Rotační nástroje FRÉZOVÁNÍ VRTÁNÍ VYVRTÁVÁNÍ NÁSTROJOVÉ SYSTÉMY

Obráběcí nástroje Sandvik Coromant. Rotační nástroje FRÉZOVÁNÍ VRTÁNÍ VYVRTÁVÁNÍ NÁSTROJOVÉ SYSTÉMY Obráběcí nástroje Sandvik Coromant Rotační nástroje RÉZOVÁNÍ VRTÁNÍ VYVRTÁVÁNÍ NÁSTROOVÉ SYSTÉMY 2012 SYSTÉMY PRO UPÍNÁNÍ NÁSTROŮ ak zvolit systém upínání nástrojů ak zvolit systém upínání nástrojů 1 Zvolte

Více

doplňte si sadu Doplnění sortimentu - upichování a zapichování - utvařeče si

doplňte si sadu  Doplnění sortimentu - upichování a zapichování - utvařeče si doplňte si sadu www.pramet.com Doplnění sortimentu - upichování a zapichování - utvařeče si Technické informace Nový soustružnický materiál řady 3000 Materiál vyniká vysokou houževnatostí a pevností řezného

Více

Minimaster Plus Minimaster Plus 398

Minimaster Plus Minimaster Plus 398 Minimaster Plus 398 Výběr řezné hlavičky, držáku a řezných podmínek. Výběr velikosti kužele Vhodná velikost kužele je určena tvarem obrobku a zamýšleným způsobem obrábění. Pro nejvyšší tuhost a stabilitu

Více

Nástrojové držáky z nabídky Sandvik Coromant. Hydro-Grip. Sortiment vysoce přesných hydromechanických sklíčidel

Nástrojové držáky z nabídky Sandvik Coromant. Hydro-Grip. Sortiment vysoce přesných hydromechanických sklíčidel Nástrojové držáky z nabídky Sandvik Coromant Hydro-Grip Sortiment vysoce přesných hydromechanických sklíčidel Hydro-Grip * až trojnásobná upínací síla ve srovnání s konvenčními sklíčidly Vysoce přesné

Více

Vyměnitelné břitové destičky

Vyměnitelné břitové destičky Vyměnitelné břitové destičky Obr. Sortiment nejběžnějších normalizovaných vyměnitelných břitových destiček ze slinutého karbidu a řezné keramiky (bílé a černé destičky). Vyměnitelné břitové destičky (VBD)

Více

univerzálnost T9315 T9325 Nové soustružnické materiály www.pramet.com

univerzálnost T9315 T9325 Nové soustružnické materiály www.pramet.com univerzálnost www.pramet.com Nové soustružnické materiály řady T93 s MT-CVD povlakem P M nové soustružnické materiály řady T93 Přinášíme novou UP!GRADE GENERACI soustružnických materiálů s označením T93.

Více

Technické informace. Doporučené počáteční řezné rychlosti metrické frézy (m/min) Úhel nastavení 45

Technické informace. Doporučené počáteční řezné rychlosti metrické frézy (m/min) Úhel nastavení 45 Doporučené počáteční řezné rychlosti metrické frézy (m/min) Úhel nastavení 45 ATERIÁLOVÁ UIA C715 C935 1 410 360 330 310 270 250 470 410 380 2 250 220 200 190 180 160 290 260 240 3 220 200 180 180 160

Více

OBSAH str. B 3. Frézovací nástroje s VBD str. B 5

OBSAH str. B 3. Frézovací nástroje s VBD str. B 5 Frézování OBSAH str. B 3 Frézovací nástroje s VBD Frézovací tělesa Frézovací vyměnitelné břitové destičky Technické informace Tvrdokovové monolitické stopkové frézy Tvrdokovové monolitické stopkové frézy

Více

Série WRX 2000 & 3000 Nová Repeater Endmill 2009/10/01

Série WRX 2000 & 3000 Nová Repeater Endmill 2009/10/01 Série 2000 & 3000 1 Aplikační rozsah Aplikační rozsah frézovacích produktů SUMITOMO 2 50.0 max x. doc. (mm) 40.0 20.0 15.0 10.0 5.0 WEX (3000) (2000) 0.1 0.2 0.3 0.4 0.5 Posuv fz (mm/zub) Vlastnosti 3

Více

TM Tools s.r.o. DM4: multifunkční frézovací systém nabízí hospodárné využití 4 řezných hran u břitových destiček

TM Tools s.r.o. DM4: multifunkční frézovací systém nabízí hospodárné využití 4 řezných hran u břitových destiček Nr. 194-12/2011-CZ-TM TM Tools s.r.o Double Mill DM4 Frézovací nástroje nové generace Přednosti nástroje DM4: multifunkční frézovací systém nabízí hospodárné využití 4 řezných hran u břitových destiček

Více

Vrtáky FB pro otvory s plochým dnem s vnitřním rozvodem chlazení

Vrtáky FB pro otvory s plochým dnem s vnitřním rozvodem chlazení Vrtáky FB pro otvory s plochým dnem s vnitřním rozvodem chlazení Hlavní aplikace Karbidové vrtáky řady B707_FB jsou produktivní nástroje nahrazující dvě operace jednou: 1) Nahrazuje použití 180 čelní frézy

Více

Pro vynikající drsnost povrchu obrobené plochy a prodlouženou životnost nástrojů.

Pro vynikající drsnost povrchu obrobené plochy a prodlouženou životnost nástrojů. B194CZ Pro vynikající drsnost povrchu obrobené plochy a prodlouženou životnost nástrojů. Lepší životnost nástrojů při obrábění malých obrobků. Díky zlepšené adhezní pevnosti hladkého povrchu substrátu

Více

VQT6UR KUŽELOVÁ ČELNÍ STOPKOVÁ FRÉZA S KÓNICKOU GEOMETRIÍ PRO VYSOCE VÝKONNÉ OBRÁBĚNÍ B232CZ

VQT6UR KUŽELOVÁ ČELNÍ STOPKOVÁ FRÉZA S KÓNICKOU GEOMETRIÍ PRO VYSOCE VÝKONNÉ OBRÁBĚNÍ B232CZ KUŽELOVÁ ČELNÍ STOPKOVÁ FRÉZA S KÓNICKOU GEOMETRIÍ PRO VYSOCE VÝKONNÉ OBRÁBĚNÍ B232CZ KUŽELOVÉ ČELNÍ STOPKOVÉ FRÉZY S KÓNICKOU GEOMETRIÍ PRO DOKONČOVACÍ OBRÁBĚNÍ TITANOVÝCH SLITIN RADIÁLNÍ PŘESNOST a ±0,01

Více

MPS1 NOVÝ VÝKONNÝ MONOLITNÍ SK VRTÁK VYŠŠÍ POSUV, ZVÝŠENÁ SPOLEHLIVOST, SNÍŽENÍ NÁKLADŮ NA OTVOR A DELŠÍ ŽIVOTNOST NÁSTROJE

MPS1 NOVÝ VÝKONNÝ MONOLITNÍ SK VRTÁK VYŠŠÍ POSUV, ZVÝŠENÁ SPOLEHLIVOST, SNÍŽENÍ NÁKLADŮ NA OTVOR A DELŠÍ ŽIVOTNOST NÁSTROJE NOVÝ VÝKONNÝ MONOLITNÍ SK VRTÁK VYŠŠÍ POSUV, ZVÝŠENÁ SPOLEHLIVOST, SNÍŽENÍ NÁKLADŮ NA OTVOR A DELŠÍ ŽIVOTNOST NÁSTROJE NOVÝ VÝKONNÝ MONOLITNÍ SK VRTÁK PRODUKTIVITA Dosáhněte vyšší produktivity díky lepším

Více