Instalace ovlada e. Instalace programu. SyncMaster 740B / 940B / 740N / 940Fn / 540B / 540N / 740T / 940T / 940N / 940Be

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Instalace ovlada e. Instalace programu. SyncMaster 740B / 940B / 740N / 940Fn / 540B / 540N / 740T / 940T / 940N / 940Be"

Transkript

1 Instalace ovladae Instalace programu SyncMaster 740B / 940B / 740N / 940Fn / 540B / 540N / 740T / 940T / 940N / 940Be

2 Použité symboly Nedodržování pravidel oznaených tímto symbolem mže mít za následek úraz nebo poškození zaízení. Zákaz Tento symbol oznauje informace, které je teba v každém pípad peíst a porozumt jim. Nerozebírat! Odpojte napájecí kabel ze zásuvky. Nedotýkat se! Nutnost uzemnní jako prevence zásahu elektrickým proudem Napájení Nepoužíváte-li monitor delší dobu, pepnte poíta do úsporného (spícího) režimu (DPMS). Používáte-li spoi obrazovky, aktivujte jej. Vyobrazení zde uvedená mají jen referenní úel a nevztahují se na všechny pípady (nebo zem).

3 Nepoužívejte poškozenou nebo uvolnnou zásuvku. Hrozí riziko zásahu elektrickým proudem nebo požáru. Nevytahujte zástrku uchopením za kabel, ani se nedotýkejte zástrky vlhkýma rukama. Hrozí riziko zásahu elektrickým proudem nebo požáru. Používejte pouze ádn uzemnnou zásuvku a zástrku. Nesprávné uzemnní mže zpsobit zásah elektrickým proudem nebo poškození zaízení. Kabel napájení zapojte tak, aby nedošlo k jeho uvolnní. Špatné zapojení mže zpsobit požár. Kabely píliš neohýbejte, ani na n nestavte tžké pedmty, které by mohly zpsobit poškození kabel. V opaném pípad hrozí riziko zásahu elektrickým proudem nebo požár. Nepipojujte do jedné zásuvky píliš mnoho produžovacích kabel. Mže to zpsobit požár. Pokud je monitor zapnutý, navytahujte napájecí kabel ze zásuvky. Odpojením mže dojít k vytvoení rázového impulsu, který mže poškodit monitor. Nepoužívejte napájecí kabel, pokud jsou konektor nebo zástrka zaprášeny. Pokud jsou konektor nebo zástrka zaprášeny, oistte je suchým hadíkem. Používání napájecího kabelu se zaprášeným konektorem nebo zástrkou mže zpsobit elektrický šok nebo požár.

4 Instalace Vždy kontaktujte autorizované servisní stedisko, pokud monitor instalujete v míst s vysokou prašností, vysokými nebo nízkými teplotami, vysokou vlhkostí, v míst, kde se používají chemikálie, a na místech s nepetržitým provozem, nap. letišt, vlakové nádraží atd. Pokud tak neuiníte, mže to vést k vážnému poškození monitoru. Monitor umístte v prostedí s nízkou vlhkostí a minimem prachu. V opaném pípad by uvnit monitoru mohlo dojít ke zkratu nebo požáru. Pi pemisování monitoru dejte pozor, a jej neupustíte. Mžete tím zpsobit jeho poškození nebo se zranit. Nainstalujte základnu monitoru do vitríny nebo na polici tak, aby z ní konec základny nevyníval. Pád zaízení mže vést k jeho poškození nebo zpsobit poranní. Neumisujte výrobek na nestabilní nebo malé plochy. Umístte výrobek na rovnou, stabilní plochu, v opaném pípad mže dojít k jeho pádu a zranní blízko se nacházejících osob, zejména dtí. Neumísujte výrobek na podlahu. Nkdo, zvlášt dti, by o nj mohl zakopnout. Nepibližujte k výrobku holavé pedmty jako svíky, insekticidy nebo cigarety. Jinak mže dojít k požáru. Zajistte dostatenou vzdálenost napájecího kabelu od topných zaízení. Roztavená izolace mže být píinou úrazu elektrickým proudem nebo požáru. Výrobek neumisujte na místa se špatnou ventilací, nap. na polici na knihy, do skín atd.

5 Zvýšení teploty uvnit zaízení mže zpsobit požár. Pokládejte monitor opatrn. Pi neopatrném zacházení jej mžete poškodit nebo zniit. Nepokládejte monitor na obrazovku. Mžete poškodit povrch obrazovky. Instalaci nástnné konzoly je teba svit vyškolenému odborníkovi. Instalace neškolenou osobou mže mít za následek zranní. Používejte vždy pouze montážní zaízení popsané v piruce. Pi instalaci zaízení kvli proudní vzduchu zajistte, aby bylo umístno alespo 10 cm / 4 inch od zdi. Špatné vtrání mže zpsobit zvýšení teploty uvnit zaízení, což má za následek zkrácení životnosti souástí a zhoršení výkonu. Uchovejte plastový obal (sáek) mimo dosah dtí. Plastový obal (sáek) mže pi he zpsobit zadušení. istní istíte-li skí monitoru nebo obrazovku, používejte mírn navlhený mkký hadík. Nerozprašujte isticí prostedek pímo na monitor. Mohou zpsobit poškození, úraz elektrickým proudem nebo požár.

6 Používejte doporuený isticí prostedek a mkký hadík. Zaprášené a špinavé konektory monitoru vyistte suchým hadíkem. Špinavý konektor mže zpsobit zásah elektrickým proudem nebo požár. Ped ištním výrobku jej odpojte od napájení. V opaném pípad mže dojít k úrazu elektrickým proudem nebo požáru. Vytáhnte zástrku napájecího kabelu ze zásuvky a oistte výrobek mkkým suchým hadíkem. Nepoužívejte chemikálie jako vosk, benzen, alkohol, edidla, insekticidy, osvžovae vzduchu, maziva nebo saponáty. Jednou ron svte monitor servisnímu nebo zákaznickému stedisku k vyištní vnitku. Udržujte vnitek monitoru v istot. Prach, který se nahromadí v monitoru za dlouhou dobu používání, mže zpsobit jeho chybnou funkci nebo požár. Další pokyny Neodstraujte kryt (nebo zadní ást). Hrozí riziko zásahu elektrickým proudem nebo požáru. Svte opravu kvalifikovaným odborníkm. Pokud monitor nepracuje normáln, zejména pokud se z jeho nitra ozývají neobvyklé zvuky nebo je cítit zápach, okamžit jej odpojte ze zásuvky a zavolejte autorizovaného prodejce nebo servis. Hrozí riziko zásahu elektrickým proudem nebo požáru. Výrobek neumisujte na místa vystavená úinkm oleje, koue nebo vlhkosti; neumisujte jej dovnit vozidla. V opaném pípad mže dojít k chybné funkci monitoru nebo k zásahu elektrickým proudem i požáru. Nepoužívejte monitor zejména v blízkosti vody nebo venku, kde mže

7 být vystaven psobení dešt nebo snhu. Pokud monitor spadne na zem nebo dojde k poškození jeho skín, vypnte jej a odpojte napájecí kabel. Potom zavolejte servisní stedisko. V opaném pípad mže dojít k chybné funkci monitoru nebo k zásahu elektrickým proudem i požáru. Odpojte monitor ze zásuvky, pokud jej nebudete dlouhou dobu používat nebo je-li venku bouka a blýská se. V opaném pípad hrozí riziko zásahu elektrickým proudem nebo požár. Nepokoušejte se pesouvat monitor taháním za napájecí nebo signální kabel. Mže to zpsobit petržení kabelu, zásah elektrickým proudem nebo požár v dsledku poškození kabelu. Nikdy nevkládejte do otvor monitoru žádné kovové pedmty. Mže to zpsobit zásah elektrickým proudem, požár nebo úraz. Nezakrývejte vtrací otvory skín monitoru. Nedostatené vtrání mže zpsobit poruchu monitoru nebo požár. Nepokládejte na monitor žádné tžké pedmty. Hrozí riziko zásahu elektrickým proudem nebo požáru. Neumísujte v blízké vzdálenosti od výrobku výbušné chemické spreje nebo holavé látky. Mže to zpsobit výbuch nebo požár. Udržujte monitor mimo dosah jakýchkoli zdroj magnetického pole. V opaném pípad mže dojít k barevným a tvarovým deformacím obrazu.

8 Nevkládejte do ventilaních otvor a zdíky pro sluchátka a A/V zaízení kovové ani holavé pedmty (vrtáky, dráty, papíry, zápalky) Mžete tím zpsobit požár nebo úraz elektrickým proudem. Pokud do zaízení vniknou cizí látky nebo voda, vypnte zaízení, vytáhnte zástrku z elektrické zásuvky a kontaktujte servisní stedisko. Pokud je na obrazovce monitoru po velmi dlouhou dobu zobrazen jeden nepohyblivý obraz, mohou na ní zstat jeho zbytky nebo stíny. Potebujete-li se vzdálit od monitoru na delší dobu, pepnte jej do režimu s šetením energie nebo aktivujte spoi obrazovky. Nastavte rozlišení a frekvenci na hodnoty odpovídající modelu monitoru. Nevhodné rozlišení mže zpsobit nedostatenou kvalitu obrazu. 15 " (38 cm) X , 19 " (43, 48 cm) X 1024 Nepetržité sledování monitoru z píliš malé vzdálenosti mže zpsobit poškození zraku. Po každé hodin práce s monitorem si dopejte alespo ptiminutovou pestávku, abyste snížili namáhání oí. Neinstalujte zaízení na nestabilní, nerovný povrch nebo na místo vystavené vibracím. Pád zaízení mže vést k jeho poškození nebo zpsobit poranní. Použití zaízení v místech vystavených vibracím mže vést k snížení životnosti zaízení nebo k jeho vzplanutí. Pokud monitor pemisujete, vypnte jej a odpojte napájecí kabel. Ped penášením se ujistte, že jsou všechny kabely, vetn anténního kabelu a kabel propojujících monitor s jinými zaízeními, odpojeny od monitoru. Neodpojení kabel mže vést k jejich poškození, k požáru nebo zásahu elektrickým proudem. Umístte výrobek mimo dosah dtí, protože by ho mohly poškodit tím, že se na nj budou zavšovat. Výrobek mže pi pádu zpsobit zranní, nebo dokonce i smrt. Pokud výrobek po delší dobu nepoužíváte, odpojte jej od elektrické sít.

9 V opaném pípad mže dojít k zahívání zpsobenému nahromadnými neistotami nebo poškozenou izolací, což mže vést k úrazu elektrickým proudem nebo požáru. Na výrobek neumísujte oblíbené pedmty vašich dtí (nebo cokoli jiného, co by je mohlo uvést v pokušení). Dti by se mohly pokusit na výrobek vyšplhat a pedmt získat. V takovém pípad by mohlo dojít k pádu výrobku a ke zpsobení zranní nebo smrti. Pi zvedání nebo pesouvání monitoru nezvedejte monitor za stojan, s monitorem obráceným k zemi. Pi takové manipulaci mže dojít k pádu monitoru a jeho poškození nebo ke zpsobení zranní. Doporuená držení tla pi používání monitoru Pi používání monitoru se snažte udržovat správné držení tla. Záda musí být rovná. Mezi obrazovkou monitoru a oima musí být vzdálenost pibližn cm. Na obrazovku se dívejte mírn seshora a monitor umístte pímo ped sebe. Naklopte monitor nahoru o stup. Nastavte výšku monitoru tak, aby byla horní hrana monitoru mírn pod úrovní oí. Nastavte úhel monitoru tak, aby obrazovka neodrážela svtlo. Udržujte paže v pravém úhlu k podpaží. Udržujte paže v rovin s hbetem ruky. Úhel v lokti by ml svírat pravý úhel. Úhel v koleni by ml být vtší než 90 stup. Nohy mly být položeny na podlaze. Udržujte paže tak, aby byly pod úrovní srdce.

10 SyncMaster 740B / 940B / 540B Pesvdte se, zda jsou k monitoru piloženy níže uvedené souásti. Pokud njaká souást chybí,kontaktujte svého prodejce. Chcete-li zakoupit volitelné doplky, obrate se na nejbližšího prodejce. Obsah balení Typ 1 Monitor & jednoduchý podstavec Podstavec Program MagicRotation nelze spustit, protože jednoduchý stojan nepodporuje funkci otáení. Typ 2 Typ 3 Monitor & otoný podstavec

11 Typ 4 Monitor & Posuvný stojan Monitor & Nejnižší stojan HAS Píruka Prvodce rychlým nastavením Záruní list (Není k dispozici ve všech zemích.) CD s pírukou uživatele, ovladaem monitoru a se softwarem Natural Color (Natural Color) a MagicTune, MagicRotation software CD Kabel Kabel D-sub Napájecí kabel Kabel DVI (volitelné) Pohled zepedu

12 Tlaítko MENU [ ] Oteve menu OSD. Slouží také k ukonení práce s menu OSD i k návratu do pedchozího menu. Tlaítko MagicBright MagicBright je nová funkce poskytující optimální prostedí pro [ ] zobrazení, závisející na obsahu sledovaného obrazu. V souasnosti jsou k dispozici 6 rzné režimy: Custom, Text, Internet, Game, Sport a Movie. Každý režim má vlastní pednastavenou úrove jasu. Jedno ze 6 nastavení mžete snadno zvolit pomocí tlaítka 'MagicBright'. 1) Custom Pestože základní pednastavené hodnoty byly peliv vybrány našimi odborníky, nemusí pesn vyhovovat vašim individuálním potebám. V tomto pípad nastavte jas a kontrast pomocí OSD menu. 2) Text Pro zobrazení dokument nebo obrázk obsahujících hodn textu. 3) Internet Pro smíšené obrázky obsahující text i grafiku. 4) Game Pro sledování film, napíklad her. 5) Sport Pro sledování film a zábr, jako je nap. sport. 6) Movie Pro sledování film napíklad z DVD nebo VCD. >>Klepnutím sem zobrazíte animaci. Tlaítko Jas [ ] Tlaítka pro nastavení [ ] Tlaítko Zadat [ ] / Tlaítko Source Není-li zobrazeno menu OSD, nastavte jas stisknutím tlaítka. Tato tlaítka slouží k výbru a nastavení položek menu. Používá se pro výbr menu OSD. / Pomocí tlaítka ' ' lze vybrat video signál bez nutnosti aktivovat nabídku OSD (On-Screen Display). (Pokud stisknete tlaítko Zdroj, abyste zmnili režim vstupu, objeví se v levé horní ásti obrazovky zpráva oznamující aktuální režim vstupní signál Analog, Digital.) Poznámka: Vyberete-li digitální režim (Digital), musíte monitor

13 Tlaítko AUTO Tlaítko napájení [ ]/ Kontrolka napájení propojit s grafickou kartou pomocí digitálního portu DVI a kabelu DVI. Slouží k automatickému nastavení pímého pístupu. Tento vypína se používá pro zapnutí a vypnutí monitoru. / Pi bžném provozu svítí tato kontrolka mode, jedno modré bliknutí znamená, že monitor ukládá vaše nastavení. V ásti PowerSaver této píruky naleznete další informace o funkcích pro úsporu energie. Nepoužíváte-li monitor nebo necháváte-li jej po delší dobu bez dozoru, vypnte jej. Pohled zezadu Jednoduchý podstavec Otoný podstavec / Posuvný stojan (Zadní strana rzných výrobk se mže lišit.) Port POWER Port DVI IN Port RGB IN Hlavní vypína (volitelné) Zámek Kensington Pipojte napájecí kabel monitoru do napájecí zásuvky na zadní stran monitoru. Pipojte kabel DVI do portu DVI na zadní stran monitoru. Pipojte propojovací kabel k 15pinovému konektoru D-sub na zadní stran monitoru.. Tento vypína se používá pro zapnutí a vypnutí monitoru. Zámek Kensington je zaízení používané pro fyzické pipevnní systému pi jeho použití na veejných místech. (Zaízení pro uzamknutí musí být zakoupeno zvláš. ) Informace o používání zámku získáte u prodejce. V ásti Pipojení monitoru naleznete další informace o propojení kabel.

14 SyncMaster 740N / 540N / 940N Pesvdte se, zda jsou k monitoru piloženy níže uvedené souásti. Pokud njaká souást chybí,kontaktujte svého prodejce. Chcete-li zakoupit volitelné doplky, obrate se na nejbližšího prodejce. Obsah balení Typ 1 Monitor & jednoduchý podstavec Podstavec Program MagicRotation nelze spustit, protože jednoduchý stojan nepodporuje funkci otáení. Typ 2 Typ 3 Monitor & otoný podstavec

15 Typ 4 Monitor & Posuvný stojan Monitor & Nejnižší stojan HAS Píruka Prvodce rychlým nastavením Záruní list (Není k dispozici ve všech zemích.) CD s pírukou uživatele, ovladaem monitoru a se softwarem Natural Color (Natural Color) a MagicTune, MagicRotation software CD Kabel Kabel D-sub Napájecí kabel Pohled zepedu

16 Tlaítko MENU [ ] Oteve menu OSD. Slouží také k ukonení práce s menu OSD i k návratu do pedchozího menu. Tlaítko MagicBright MagicBright je nová funkce poskytující optimální prostedí pro [ ] zobrazení, závisející na obsahu sledovaného obrazu. V souasnosti jsou k dispozici 6 rzné režimy: Custom, Text, Internet, Game, Sport a Movie. Každý režim má vlastní pednastavenou úrove jasu. Jedno ze 6 nastavení mžete snadno zvolit pomocí tlaítka 'MagicBright'. 1) Custom Pestože základní pednastavené hodnoty byly peliv vybrány našimi odborníky, nemusí pesn vyhovovat vašim individuálním potebám. V tomto pípad nastavte jas a kontrast pomocí OSD menu. 2) Text Pro zobrazení dokument nebo obrázk obsahujících hodn textu. 3) Internet Pro smíšené obrázky obsahující text i grafiku. 4) Game Pro sledování film, napíklad her. 5) Sport Pro sledování film a zábr, jako je nap. sport. 6) Movie Pro sledování film napíklad z DVD nebo VCD. >>Klepnutím sem zobrazíte animaci. Tlaítko Jas [ ] Tlaítka pro nastavení [ ] Není-li zobrazeno menu OSD, nastavte jas stisknutím tlaítka. Tato tlaítka slouží k výbru a nastavení položek menu. Tlaítko Zadat [ ] Používá se pro výbr menu OSD. Tlaítko AUTO Tlaítko napájení [ ]/ Kontrolka napájení Slouží k automatickému nastavení pímého pístupu. Tento vypína se používá pro zapnutí a vypnutí monitoru. / Pi bžném provozu svítí tato kontrolka mode, jedno modré bliknutí znamená, že monitor ukládá vaše nastavení.

17 V ásti PowerSaver této píruky naleznete další informace o funkcích pro úsporu energie. Nepoužíváte-li monitor nebo necháváte-li jej po delší dobu bez dozoru, vypnte jej. Pohled zezadu Jednoduchý podstavec Otoný podstavec / Posuvný stojan (Zadní strana rzných výrobk se mže lišit.) Port POWER Port RGB IN Hlavní vypína (volitelné) Zámek Kensington Pipojte napájecí kabel monitoru do napájecí zásuvky na zadní stran monitoru. Zapojte kabel signálu do 15kolíkového portu D-sub na zadní stran monitoru. Tento vypína se používá pro zapnutí a vypnutí monitoru. Zámek Kensington je zaízení používané pro fyzické pipevnní systému pi jeho použití na veejných místech. (Zaízení pro uzamknutí musí být zakoupeno zvláš. ) Informace o používání zámku získáte u prodejce. V ásti Pipojení monitoru naleznete další informace o propojení kabel.

18 SyncMaster 940Fn Pesvdte se, zda jsou k monitoru piloženy níže uvedené souásti. Pokud njaká souást chybí,kontaktujte svého prodejce. Chcete-li zakoupit volitelné doplky, obrate se na nejbližšího prodejce. Obsah balení Monitor & otoný podstavec Píruka Prvodce rychlým nastavením Záruní list (Není k dispozici ve všech zemích.) CD s pírukou uživatele, ovladaem monitoru a se softwarem Natural Color (Natural Color) a MagicTune, MagicRotation software CD Kabel Kabel DVI-A na D-Sub Napájecí kabel Kabel DVI

19 Pohled zepedu Tlaítko MENU [ ] Oteve menu OSD. Slouží také k ukonení práce s menu OSD i k návratu do pedchozího menu. Tlaítko MagicBright MagicBright je nová funkce poskytující optimální prostedí pro [ ] zobrazení, závisející na obsahu sledovaného obrazu. V souasnosti jsou k dispozici 6 rzné režimy: Custom, Text, Internet, Game, Sport a Movie. Každý režim má vlastní pednastavenou úrove jasu. Jedno ze 6 nastavení mžete snadno zvolit pomocí tlaítka 'MagicBright'. 1) Custom Pestože základní pednastavené hodnoty byly peliv vybrány našimi odborníky, nemusí pesn vyhovovat vašim individuálním potebám. V tomto pípad nastavte jas a kontrast pomocí OSD menu. 2) Text Pro zobrazení dokument nebo obrázk obsahujících hodn textu. 3) Internet Pro smíšené obrázky obsahující text i grafiku. 4) Game Pro sledování film, napíklad her. 5) Sport Pro sledování film a zábr, jako je nap. sport. 6) Movie Pro sledování film napíklad z DVD nebo VCD. >>Klepnutím sem zobrazíte animaci. Tlaítko Jas [ ] Tlaítka pro nastavení [ ] Není-li zobrazeno menu OSD, nastavte jas stisknutím tlaítka. Tato tlaítka slouží k výbru a nastavení položek menu.

20 Tlaítko Zadat [ ] / Tlaítko Source Tlaítko AUTO Tlaítko napájení [ ]/ Kontrolka napájení Používá se pro výbr menu OSD. / Pomocí tlaítka ' ' lze vybrat video signál bez nutnosti aktivovat nabídku OSD (On-Screen Display). (Pokud stisknete tlaítko Zdroj, abyste zmnili režim vstupu, objeví se v levé horní ásti obrazovky zpráva oznamující aktuální režim vstupní signál Analog, Digital.) Poznámka: Vyberete-li digitální režim (Digital), musíte monitor propojit s grafickou kartou pomocí digitálního portu DVI a kabelu DVI. Slouží k automatickému nastavení pímého pístupu. Tento vypína se používá pro zapnutí a vypnutí monitoru. / Pi bžném provozu svítí tato kontrolka mode, jedno modré bliknutí znamená, že monitor ukládá vaše nastavení. V ásti PowerSaver této píruky naleznete další informace o funkcích pro úsporu energie. Nepoužíváte-li monitor nebo necháváte-li jej po delší dobu bez dozoru, vypnte jej. Pohled zezadu (Zadní strana rzných výrobk se mže lišit.) Zásuvka pro napájení Pipojte napájecí kabel monitoru do napájecí zásuvky na zadní stran monitoru. Port DVI IN K portu DVI na zadní stran monitoru pipojte kabel DVI. Port RGB IN Hlavní vypína (volitelné) Zámek Kensington K portu DVI na zadní stran monitoru pipojte kabel DVI-A - D-SUB. Tento vypína se používá pro zapnutí a vypnutí monitoru. Zámek Kensington je zaízení používané pro fyzické pipevnní systému pi jeho použití na veejných místech. (Zaízení pro uzamknutí musí být zakoupeno zvláš. ) Informace o používání zámku získáte u prodejce. V ásti Pipojení monitoru naleznete další informace o propojení kabel.

21 SyncMaster 740T / 940T / 940Be Pesvdte se, zda jsou k monitoru piloženy níže uvedené souásti. Pokud njaká souást chybí,kontaktujte svého prodejce. Chcete-li zakoupit volitelné doplky, obrate se na nejbližšího prodejce. Obsah balení Typ 1 Monitor & jednoduchý podstavec Podstavec Program MagicRotation nelze spustit, protože jednoduchý stojan nepodporuje funkci otáení. Typ 2 Typ 3 Monitor & Posuvný stojan

22 Monitor & Nejnižší stojan HAS Píruka Prvodce rychlým nastavením Záruní list (Není k dispozici ve všech zemích.) CD s pírukou uživatele, ovladaem monitoru a se softwarem Natural Color (Natural Color) a MagicTune, MagicRotation software CD Kabel Kabel D-sub Napájecí kabel Kabel DVI (volitelné) Pohled zepedu

23 Tlaítko MENU [ ] Oteve menu OSD. Slouží také k ukonení práce s menu OSD i k návratu do pedchozího menu. Tlaítko MagicBright MagicBright je nová funkce poskytující optimální prostedí pro [ ] zobrazení, závisející na obsahu sledovaného obrazu. V souasnosti jsou k dispozici 6 rzné režimy: Custom, Text, Internet, Game, Sport a Movie. Každý režim má vlastní pednastavenou úrove jasu. Jedno ze 6 nastavení mžete snadno zvolit pomocí tlaítka 'MagicBright'. 1) Custom Pestože základní pednastavené hodnoty byly peliv vybrány našimi odborníky, nemusí pesn vyhovovat vašim individuálním potebám. V tomto pípad nastavte jas a kontrast pomocí OSD menu. 2) Text Pro zobrazení dokument nebo obrázk obsahujících hodn textu. 3) Internet Pro smíšené obrázky obsahující text i grafiku. 4) Game Pro sledování film, napíklad her. 5) Sport Pro sledování film a zábr, jako je nap. sport. 6) Movie Pro sledování film napíklad z DVD nebo VCD. >>Klepnutím sem zobrazíte animaci. Tlaítko Jas [ ] Tlaítka pro nastavení [ ] Tlaítko Zadat [ ] / Tlaítko Source Není-li zobrazeno menu OSD, nastavte jas stisknutím tlaítka. Tato tlaítka slouží k výbru a nastavení položek menu. Používá se pro výbr menu OSD. / Pomocí tlaítka ' ' lze vybrat video signál bez nutnosti aktivovat nabídku OSD (On-Screen Display). (Pokud stisknete tlaítko Zdroj, abyste zmnili režim vstupu, objeví se v levé horní ásti obrazovky zpráva oznamující aktuální režim vstupní signál Analog, Digital.) Poznámka: Vyberete-li digitální režim (Digital), musíte monitor

24 Tlaítko AUTO Tlaítko napájení [ ]/ Kontrolka napájení propojit s grafickou kartou pomocí digitálního portu DVI a kabelu DVI. Slouží k automatickému nastavení pímého pístupu. Tento vypína se používá pro zapnutí a vypnutí monitoru. / Pi bžném provozu svítí tato kontrolka mode, jedno modré bliknutí znamená, že monitor ukládá vaše nastavení. V ásti PowerSaver této píruky naleznete další informace o funkcích pro úsporu energie. Nepoužíváte-li monitor nebo necháváte-li jej po delší dobu bez dozoru, vypnte jej. Pohled zezadu Jednoduchý podstavec Posuvný stojan (Zadní strana rzných výrobk se mže lišit.) Port POWER Port DVI IN Port RGB IN Hlavní vypína (volitelné) Zámek Kensington Pipojte napájecí kabel monitoru do napájecí zásuvky na zadní stran monitoru. Pipojte kabel DVI do portu DVI na zadní stran monitoru. Pipojte propojovací kabel k 15pinovému konektoru D-sub na zadní stran monitoru.. Tento vypína se používá pro zapnutí a vypnutí monitoru. Zámek Kensington je zaízení používané pro fyzické pipevnní systému pi jeho použití na veejných místech. (Zaízení pro uzamknutí musí být zakoupeno zvláš. ) Informace o používání zámku získáte u prodejce. V ásti Pipojení monitoru naleznete další informace o propojení kabel.

25 SyncMaster 740B / 940B / 540B / 740T / 940T / 940Be Pipojení monitoru 1. Pipojte napájecí kabel monitoru do napájecí zásuvky na zadní stran monitoru. Druhý konec napájecího kabelu zasute do nejbližší elektrické zásuvky Použití analogového konektoru D-sub grafického adaptéru. Zapojte kabel signálu do 15kolíkového konektoru D-sub na zadní stran poítae. [ RGB IN ] 2-2. Použití digitálního DVI konektoru na grafickém adaptéru. Pipojte kabel DVI do portu DVI na zadní stran monitoru. [ DVI IN ] 2-3. Pipojení k poítai Macintosh Monitor lze pipojit k poítai Macintosh pomocí propojovacího kabelu D-sub Monitor lze pipojit ke staršímu modelu poítae Macintosh pomocí speciálního adaptéru. 3. Zapnte poíta a monitor. Objeví-li se na obrazovce monitoru obraz, instalace je hotova.

26 Instalace podstavce Sestavení monitoru Monitor a dolní ást Otoný podstavec / Posuvný stojan A.Zarážka podstavce Montáž držáku (podstavce) Monitor lze pipevnit pomocí montážní podložky typu VESA o rozmrech 75 mm x 75 mm.

27 Jednoduchý podstavec A. Monitor Otoný podstavec Posuvný stojan Nejnižší stojan HAS B. Montáž držáku (podstavce) 1. Vypnte monitor a odpojte jeho napájecí kabel. 2. Položte LCD monitor obrazovkou dol na rovný povrch s ochrannou poduškou. 3. Uvolnte a vyšroubujte dva šrouby a potom sejmte podstavec z LCD monitoru. 4. Chráni srovnejte s otvory v zadní ásti krytu televizoru a pipevnte ho tymi šrouby dodanými s ramenem, nástnnou konzolí nebo jiným montážním zaízením.

28 SyncMaster 740N Pipojení monitoru 1. Pipojte napájecí kabel monitoru do napájecí zásuvky na zadní stran monitoru. Druhý konec napájecího kabelu zasute do nejbližší elektrické zásuvky Použití analogového konektoru D-sub grafického adaptéru. Zapojte kabel signálu do 15kolíkového konektoru D-sub na zadní stran poítae. [ RGB IN ] 2-2. Pipojení k poítai Macintosh Monitor lze pipojit k poítai Macintosh pomocí propojovacího kabelu D-sub Monitor lze pipojit ke staršímu modelu poítae Macintosh pomocí speciálního adaptéru. 3. Zapnte poíta a monitor. Objeví-li se na obrazovce monitoru obraz, instalace je hotova. Instalace podstavce Sestavení monitoru

29 Monitor a dolní ást Otoný stojan Otoný podstavec / Posuvný stojan

30 A.Zarážka podstavce Montáž držáku (podstavce) Monitor lze pipevnit pomocí montážní podložky typu VESA o rozmrech 75 mm x 75 mm. Jednoduchý podstavec A. Monitor Otoný podstavec Posuvný stojan Nejnižší stojan HAS B. Montáž držáku (podstavce) 1. Vypnte monitor a odpojte jeho napájecí kabel. 2. Položte LCD monitor obrazovkou dol na rovný povrch s ochrannou poduškou. 3. Uvolnte a vyšroubujte dva šrouby a potom sejmte podstavec z LCD monitoru. 4. Chráni srovnejte s otvory v zadní ásti krytu televizoru a pipevnte ho tymi šrouby dodanými s ramenem, nástnnou konzolí nebo jiným montážním zaízením.

31 SyncMaster 940Fn Pipojení monitoru 1. Pipojte napájecí kabel monitoru do napájecí zásuvky na zadní stran monitoru. Druhý konec napájecího kabelu zasute do nejbližší elektrické zásuvky Použití digitálního D-Sub( analogové ) konektoru na grafickém adaptéru. K portu RGB IN na zadní stran monitoru pipojte kabel DVI-A - D-SUB. [ RGB IN ] 2-2. Použití digitálního DVI konektoru na grafickém adaptéru. K portu DVI IN na zadní stran monitoru pipojte kabel DVI. [ DVI IN ] 2-3. Pipojení k poítai Macintosh Pipojte monitor k poítai Macintosh pomocí spojovacího kabelu DVI-A - D-SUB Monitor lze pipojit ke staršímu modelu poítae Macintosh pomocí speciálního adaptéru. 3. Zapnte poíta a monitor. Objeví-li se na obrazovce monitoru obraz, instalace je hotova.

32 Instalace podstavce Otoný podstavec A.Zarážka podstavce Montáž držáku (podstavce) Monitor lze pipevnit pomocí montážní podložky typu VESA o rozmrech 75 mm x 75 mm. A. Monitor B. Montáž držáku (podstavce) 1. Vypnte monitor a odpojte jeho napájecí kabel. 2. Položte LCD monitor obrazovkou dol na rovný povrch s ochrannou poduškou. 3. Uvolnte a vyšroubujte dva šrouby a potom sejmte podstavec z LCD monitoru. 4. Chráni srovnejte s otvory v zadní ásti krytu televizoru a pipevnte ho tymi šrouby dodanými s ramenem, nástnnou konzolí nebo jiným montážním zaízením.

33 SyncMaster 540N / 940N Pipojení monitoru 1. Pipojte napájecí kabel monitoru do napájecí zásuvky na zadní stran monitoru. Druhý konec napájecího kabelu zasute do nejbližší elektrické zásuvky Použití analogového konektoru D-sub grafického adaptéru. Zapojte kabel signálu do 15kolíkového konektoru D-sub na zadní stran poítae. [ RGB IN ] 2-2. Pipojení k poítai Macintosh Monitor lze pipojit k poítai Macintosh pomocí propojovacího kabelu D-sub Monitor lze pipojit ke staršímu modelu poítae Macintosh pomocí speciálního adaptéru. 3. Zapnte poíta a monitor. Objeví-li se na obrazovce monitoru obraz, instalace je hotova. Instalace podstavce Sestavení monitoru

34 Monitor a dolní ást Otoný podstavec A.Zarážka podstavce Montáž držáku (podstavce) Monitor lze pipevnit pomocí montážní podložky typu VESA o rozmrech 75 mm x 75 mm.

35 Jednoduchý podstavec A. Monitor Otoný podstavec B. Montáž držáku (podstavce) 1. Vypnte monitor a odpojte jeho napájecí kabel. 2. Položte LCD monitor obrazovkou dol na rovný povrch s ochrannou poduškou. 3. Uvolnte a vyšroubujte dva šrouby a potom sejmte podstavec z LCD monitoru. 4. Chráni srovnejte s otvory v zadní ásti krytu televizoru a pipevnte ho tymi šrouby dodanými s ramenem, nástnnou konzolí nebo jiným montážním zaízením. Instalace ovladae monitoru (Automatická) Jste-li vyzvání operaním systémem k instalaci ovladae monitoru, vložte do jednotky CD-ROM disk CD, který je souástí dodávky monitoru. Proces instalace ovladae se pro rzné operaní systémy liší. Postupujte tedy podle pokyn pro operaní systém, který používáte. Pipravte si volnou disketu nebo uritou ást místa na disku a stáhnte soubor ovladae z jedné z níže uvedených webových stránek. Webové stránky: (celý svt) (U.S.A) (Korea) (ína) 1. Vložte disk CD do jednotky CD-ROM. 2. Klepnte na "Windows". 3. Ze seznamu vyberte model monitoru a potom klepnte na tlaítko "OK". 4. Pokud se zobrazí následující okno se zprávou, klepnte na tlaítko Continue

36 Anyway (Pesto pokraovat). Poté klepnte na tlaítko OK. (Operaní systém Microsoft Windows XP/2000) Tento ovlada monitoru je certifikován, proto je oznaen logem MS a proto nemže poškodit operaní systém. Certifikovaný ovlada bude k dispozici na domovské stránce Samsung Monitor Homepage 5. Instalace ovladae monitoru je hotova. Instalace ovladae monitoru (Manuální) Windows XP Windows 2000 Windows Me Windows NT Linux Jste-li vyzvání operaním systémem k instalaci ovladae monitoru, vložte do jednotky CD-ROM disk CD, který je souástí dodávky monitoru. Proces instalace ovladae se pro rzné operaní systémy liší. Postupujte tedy podle pokyn pro operaní systém, který používáte. Pipravte si volnou disketu nebo uritou ást místa na disku a stáhnte soubor ovladae z jedné z níže uvedených webových stránek. Webové stránky: (celý svt) (U.S.A) (Korea) (ína) Operaní systém Microsoft Windows XP 1. Vložte disk CD do jednotky CD-ROM. 2. Klepnte na tlaítko "Start" >, dále na položku "Ovládací panely" a na ikonu "Vzhled a témata". 3. Klepnte na ikonu "Obrazovka" a na kart "Nastavení" klepnte na tlaítko "Upesnit...".

37 4. Klepnte na tlaítko "Vlastnosti" na kart "Monitor" a vyberte kartu "Ovlada". 5. Klepnte na tlaítko "Aktualizovat ovlada..", potom vyberte položku "Nainstalovat ze seznamu nebo..." a potom klepnte na tlaítko "Další". 6. Vyberte položku "Nevyhledávat, vyberu jej ze seznamu", klepnte na tlaítko "Další" a v dalším okn klepnte na tlaítko "Z diskety". 7. Klepnte na tlaítko "Vyhledat", zadejte do textového pole etzce A:(D:\ovlada) a ze seznamu vyberte model monitoru. Potom klepnte na tlaítko "Další".

38 8. Pokud se zobrazí následující okno se zprávou, klepnte na tlaítko Continue Anyway (Pesto pokraovat). Poté klepnte na tlaítko OK. Tento ovlada monitoru je certifikován, proto je oznaen logem MS a proto nemže poškodit operaní systém. Certifikovaný ovlada bude k dispozici na domovské stránce Samsung Monitor Homepage 9. Klepnte na tlaítko "Zavít" a potom na tlaítko "OK". 10. Instalace ovladae monitoru je hotova. Operaní systém Microsoft Windows 2000 Pokud se na obrazovce zobrazí zpráva "Digitální podpis nebyl nalezen (Digital Signature Not Found)" postupujte podle následujících pokyn. 1. V okn "Vložit disketu (Insert disk)" klepnte na tlaítko "OK". 2. V okn "Hledá se soubor (File needed)" klepnte na tlaítko "Vyhledat". 3. Do textového pole zadejte A:(D:\Ovlada), klepnte na tlaítko "Otevít" a potom na tlaítko

39 "OK". Postup instalace 1. V menu "Start" klepnte na položky "Nastavení" a "Ovládací panely". 2. Poklepejte na ikonu "Obrazovka". 3. Vyberte kartu "Nastavení" a potom klepnte na tlaítko "Upesnit..". 4. Vyberte kartu "Monitor". Pípad 1: Není-li tlaítko "Vlastnosti" aktivní, znamená to, že monitor je správn nakonfigurován. Ukonete instalaci. Pípad 2: Pokud je tlaítko "Nastavení" aktivní, klepnte na n a pokraujte v instalaci. 5. Na kart "Ovlada" klepnte na tlaítko "Aktualizovat ovlada.." a potom na tlaítko "Další". 6. Vyberte položku "Zobrazit seznam známých ovlada pro toto zaízení a vybrat ovlada", potom klepnte na tlaítko "Další" a na tlaítko "Z diskety". 7. Klepnte na tlaítko "Vyhledat" a do pole zadejte text A:(D:\Ovlada). 8. Klepnte na tlaítko "Otevít" a potom na tlaítko "OK". 9. Vyberte model monitoru a klepnte na tlaítko "Další" a znovu na tlaítko "Další". 10. Klepnte na tlaítko "Dokonit" a potom na tlaítko "Zavít". Zobrazí-li se okno "Nebyl nalezen digitální podpis (Digital Signature Not Found)", klepnte na tlaítko "Ano". Klepnte na tlaítko "Dokonit" a potom na tlaítko "Zavít". Operaní systém Microsoft Windows Millennium 1. V menu "Start" klepnte na položky "Nastavení" a "Ovládací panely". 2. Poklepejte na ikonu "Obrazovka". 3. Vyberte kartu "Nastavení" a klepnte na tlaítko "Upesnit". 4. Vyberte kartu "Monitor". 5. Klepnte na tlaítko "Zmnit" v okn "Typ monitoru". 6. Vyberte položku "Zadat umístní ovladae". 7. Vyberte položku "Zobrazit seznam všech ovlada v daném umístní a vybrat ovlada" a klepnte na tlaítko "Další". 8. Klepnte na tlaítko "Z diskety" 9. Zadejte do pole A:\(D:\ovlada) a klepnte na tlaítko "OK". 10. Vyberte položku "Zobrazit všechna zaízení", ze seznamu vyberte monitor, který je pipojen k poítai a klepnte na tlaítko "OK". 11. Pokraujte klepnutím na tlaítka "Zavít" a "OK", dokud se nezave dialogové okno Vlastnosti obrazovky. Operaní systém Microsoft Windows NT 1. V menu Start klepnte na položky Nastavení a Ovládací panely a potom poklepejte na ikonu Obrazovka icon. 2. V okn Informace o registraci obrazovky (Display Registration Information) klepnte na kartu Nastavení (Settings) a potom na tlaítko Všechny režimy obrazovky (All Display Modes). 3. Vyberte režim, který chcete používat (rozlišení, poet barev a obnovovací frekvenci) a potom klepnte na tlaítko OK. 4. Pokud se po klepnutí na tlaítko Test chová obrazovka normáln, klepnte na tlaítko Apply (Použít). Pokud funkce obrazovky nejsou normální, vyberte jiný režim (nižší rozlišení, poet barev a frekvenci). Není-li v seznamu Všechny režimy obrazovky (All Display Modes) žádný režim, vyberte rozlišení a frekvenci podle ásti Pedvolené režimy v této uživatelské píruce. Operaní systém Linux Abyste mohli spouštt systém X-Window, je teba vytvoit konfiguraní soubor X86Config obsahující systémová nastavení. 1. V první a druhé obrazovce po spuštní souboru X86Config stisknte klávesu Enter. 2. Tetí obrazovka obsahuje nastavení myši (setting your mouse). 3. Nastavte parametry myši. 4. Další obrazovka slouží pro výbr klávesnice. 5. Nastavte parametry klávesnice. 6. Další obrazovka slouží pro nastavení monitoru. 7. Nejprve nastavte horizontální frekvenci monitoru. (Mžete zadat pímo píslušnou

40 hodnotu.) 8. Nastavte vertikální frekvenci monitoru. (Mžete zadat pímo píslušnou hodnotu.) 9. Zadejte název modelu monitoru. Tato informace nemá vliv na funkci systému X-Window. 10. Nastavení monitoru je hotovo. Po nastavení dalšího požadovaného hardwaru Spustesystém X-Window. Systém Natural Color Systém Natural Color Jedním ze známých problém používání poíta je, že barvy obrázk vytisknutých na tiskárn, naskenovaných obrázk i obrázk poízených digitálním fotoaparátem nejsou stejné jako na monitoru. Ideálním ešením tohoto problému je softwarový systém Natural Color. Je to systém správy barev, který byl vyvinut ve spolupráci spolenosti Samsung Electronics a institutu Korea Electronics & Telecommunications Research Institute (ETRI). Systém je k dispozici pouze pro monitory Samsung a zajišuje, že barvy obrázk na monitoru jsou stejné jako barvy vytisknutých i naskenovaných obrázk. Další informace naleznete v Nápovd (F1) k softwaru. Instalace softwaru Natural Color Vložte disk CD, který je souástí dodávky monitoru Samsung, do jednotky CD-ROM. Zobrazí se úvodní obrazovka instalace programu. Klepnutím na Natural Color na úvodní obrazovce zahájíte instalaci softwaru Natural Color. Pro runí instalaci programu vložte do mechaniky CD-ROM piložený disk CD, klepnte na tlaítko [Start] Windows a poté zvolte [Run...] (Spustit...). Zadejte do pole Spustit etzec D:\color\NCProsetup.exe a potom stisknte klávesu <Enter>. (Není-li D:\ písmeno jednotky CD-ROM, zadejte správné písmeno jednotky.) Odinstalování softwaru Natural Color V nabídce Start zvolte Setting (Nastavení) / Control Panel (Ovládací panely). Vyberte ze seznamu položku Natural Color a potom klepnte na tlaítko [Pidat i odebrat].

41 SyncMaster 740B / 940B 1. [ ] Oteve MENU OSD. Slouží také k ukonení práce s MENU OSD i k návratu do pedchozího MENU. 2. [ ]Nastavení položek MENU. 3. [ ]Aktivuje zvýraznnou položku MENU. 4. [AUTO]Tímto tlaítkem spustíte automatické nastavení vstupního signálu PC. Hodnoty jemného a hrubého nastavení a nastavení pozice jsou seizovány automaticky. AUTO

42 MENU Popis Stisknete-li tlaítko 'AUTO', objeví se obrazovka automatického nastavení (Auto Adjustment), jak je znázornno na animaci uprosted. (K dispozici pouze v režimu analogového.) AUTO Chcete-li dosáhnout ostejšího automatického nastavení, provete funkci 'AUTO' pi zapnuté funkci 'AUTO PATTERN'. Pokud automatické nastavení správn nepracuje, stisknte znovu tlaítko Auto a nastavte si obraz s vtší pesností. Pokud zmníte rozlišení na ovládacím panelu, bude aktivována funkce Auto. Locked Menu Popis

43 Locked Chcete-li zamknout menu OSD, stisknte tlaítko Menu a držte je stisknuté po dobu alespo 5 sekund. (Po zamknutí se pi stisknutí tlaítka Menu obrazovka menu nezobrazuje.) Chcete-li menu OSD opt odemknout, stisknte tlaítko Menu a držte je stisknuté po dobu alespo 5 sekund. Jas a kontrast monitoru lze také nastavit v nabídce na obrazovce pomocí funkce uzamení nastavení. MagicBright MENU MagicBright Popis Dalším stiskem tlaítka MagicBright lze cyklicky pepínat mezi pedkonfigurovanými režimy. - Šest odlišných režim (Custom/Text/Internet/Game/Sport/Movie) Brightness

44 MENU Brightness Popis Není-li zobrazeno MENU OSD, nastavte jas stisknutím tlaítka. SOURCE MENU SOURCE Popis Slouží k výbru zdroje video signálu pi vypnutém MENU OSD.

45 Picture Brightness Contrast Color MagicColor Color Tone Color Control Gamma Image Coarse Fine Sharpness H-Position V-Position OSD Language H-Position V-Position Transparency Display Time Setup Auto Source Image Reset Color Reset Information Picture MENU Popis Pehrát/Zastavení Brightness Contrast Pomocí menu OSD mžete zmnit jas podle svých poteb. Funkce pímého ízení (Direct Control) : Není-li zobrazeno MENU OSD, nastavte jas stisknutím tlaítka. Pomocí menu OSD mžete zmnit kontrast podle svých poteb. (Není dostupné v režimech MagicColor Full (Plný) a Intelligent (Inteligentní).) Color

46 MENU Popis Pehrát/Zastavení MagicColor je nová technologie vyvinutá spoleností Samsung, která umožuje zdokonalení digitálního obrazu a jasnjší zobrazení pirozených barev bez vlivu na jeho kvalitu. MagicColor 1) Off - Návrat do pvodního režimu. 2) Demo - Na pravé stran je obrazovka ped použitím funkce MagicColor, zatímco na pravé stran je obrazovka po použití funkce MagicColor. 3) Full - Zobrazuje krom živých a jasných barev také pirozenjší barvu kže. 4) Intelligent - Zobrazuje živé, pirozené a jasné barvy. 5) MagicZone - MagicZone zajišuje jasný a ostrý obraz multimédií nebo fotografií pomocí vyššího jasu, ostrosti, sytosti a tón urité oblasti obrazovky. MagicZone je zvlášt vhodný pro pehrávání film. Hue : Pomocí této funkce nastavíte tóny barev MagicZone. Saturation : Pomocí této funkce nastavíte sytost barev MagicZone. Brightness : Pomocí této funkce nastavíte jas MagicZone. Sharpness : Tato funkce slouží k nastavení ostrosti oblasti MagicZone. H-Position : Tato funkce slouží k vodorovnému posouvání MagicZone. V-Position : Tato funkce slouží ke svislému posouvání MagicZone. H-Size : Tato funkce slouží k nastavení vodorovného rozmru MagicZone. V-Size : Tato funkce slouží k nastavení svislého rozmru MagicZone. MagicZone Hue Saturation Brightness Sharpness H-Position V-Position H-Size V-Size

47 Color Tone Color Control Gamma Tón barvy lze zmnit a vybrat jeden ze ty režim - Cool (chladný), Normal, Warm (teplý) a Custom (vlastní). (Není dostupné v režimech MagicColor Full (Plný) a Intelligent (Inteligentní).) Podle tchto krok lze nastavit jednotlivé barevné složky R,G,B. (Není dostupné v režimech MagicColor Full (Plný) a Intelligent (Inteligentní).) Gamma úpravou hodnot gamma lze zmnit jas barev se stedním jasem. Mode 1 Mode 2 Mode 3 Image MENU Popis Pehrát/Zastavení Coarse Fine Sharpness H-Position HrubéOdstraní šum typu svislé pruhy. Hrubé nastavení mže posunout plochu zobrazení. Mžete ji znovu vrátit na sted pomocí nabídky horizontálního ovládání. (K dispozici pouze v režimu analogového.) Odstrauje šum jako jsou napíklad vodorovné pruhy. Jestliže šum nezmizí ani po jemném doladní, zopakujte to znovu po nastavení frekvence (rychlost hodin). (K dispozici pouze v režimu analogového.) Podle tchto pokyn lze upravit istotu obrazu. (Není dostupné v režimech MagicColor Full (Plný) a Intelligent (Inteligentní).) Podle tchto pokyn nastavíte vodorovnou polohu obrazu na obrazovce. (K dispozici pouze v režimu analogového.)

48 V-Position Podle tchto pokyn nastavíte svislou polohu obrazu na obrazovce. (K dispozici pouze v režimu analogového.) OSD MENU Popis Pehrát/Zastavení Mžete zvolit jeden z 9 jazyk. Language Poznámka: volba platí pouze pro jazyk MENU OSD. Nemá žádný vliv na jakýkoli software v poítai. H-Position V-Position Transparency Display Time Pomocí této funkce mžete zmnit vodorovnou polohu MENU OSD na obrazovce monitoru. Pomocí této funkce mžete zmnit svislou polohu MENU OSD na obrazovce monitoru. Funkce je urena ke zmn prhlednosti pozadí menu OSD (On-Screen Display). Nedojde-li bhem urité doby v menu k žádnému nastavení, menu se automaticky vypne. as, po který menu bude ekat, než se vypne, lze nastavit. Setup

49 MENU Popis Pehrát/Zastavení Auto Source Image Reset Color Reset Chcete-li, aby monitor automaticky vybral zdroj signálu, vyberte položku Auto Source. Nastavené hodnoty parametr Image jsou nahrazeny výchozími hodnotami. Nastavené hodnoty parametr Color jsou nahrazeny výchozími hodnotami. Information

50 MENU Information Popis Zobrazí na obrazovce MENU OSD informace o zdroji videosignálu a režimu zobrazení.

51 SyncMaster 740N / 940N 1. [ ] Oteve MENU OSD. Slouží také k ukonení práce s MENU OSD i k návratu do pedchozího MENU. 2. [ ]Nastavení položek MENU. 3. [ ]Aktivuje zvýraznnou položku MENU. 4. [AUTO]Tímto tlaítkem spustíte automatické nastavení vstupního signálu PC. Hodnoty jemného a hrubého nastavení a nastavení pozice jsou seizovány automaticky. AUTO

52 MENU Popis Stisknete-li tlaítko 'AUTO', objeví se obrazovka automatického nastavení (Auto Adjustment), jak je znázornno na animaci uprosted. (K dispozici pouze v režimu analogového.) AUTO Chcete-li dosáhnout ostejšího automatického nastavení, provete funkci 'AUTO' pi zapnuté funkci 'AUTO PATTERN'. Pokud automatické nastavení správn nepracuje, stisknte znovu tlaítko Auto a nastavte si obraz s vtší pesností. Pokud zmníte rozlišení na ovládacím panelu, bude aktivována funkce Auto. Locked Menu Popis

53 Locked Chcete-li zamknout menu OSD, stisknte tlaítko Menu a držte je stisknuté po dobu alespo 5 sekund. (Po zamknutí se pi stisknutí tlaítka Menu obrazovka menu nezobrazuje.) Chcete-li menu OSD opt odemknout, stisknte tlaítko Menu a držte je stisknuté po dobu alespo 5 sekund. Jas a kontrast monitoru lze také nastavit v nabídce na obrazovce pomocí funkce uzamení nastavení. MagicBright MENU MagicBright Popis Dalším stiskem tlaítka MagicBright lze cyklicky pepínat mezi pedkonfigurovanými režimy. - Šest odlišných režim (Custom/Text/Internet/Game/Sport/Movie) Brightness

54 MENU Brightness Popis Není-li zobrazeno MENU OSD, nastavte jas stisknutím tlaítka. Picture Brightness Contrast Color MagicColor Color Tone Color Control Gamma Image Coarse Fine Sharpness H-Position V-Position OSD Language H-Position V-Position Transparency Display Time Setup Image Reset Color Reset Information Picture

55 MENU Popis Pehrát/Zastavení Brightness Contrast Pomocí menu OSD mžete zmnit jas podle svých poteb. Funkce pímého ízení (Direct Control) : Není-li zobrazeno MENU OSD, nastavte jas stisknutím tlaítka. Pomocí menu OSD mžete zmnit kontrast podle svých poteb. (Není dostupné v režimech MagicColor Full (Plný) a Intelligent (Inteligentní).) Color

56 MENU Popis Pehrát/Zastavení MagicColor je nová technologie vyvinutá spoleností Samsung, která umožuje zdokonalení digitálního obrazu a jasnjší zobrazení pirozených barev bez vlivu na jeho kvalitu. MagicColor 1) Off - Návrat do pvodního režimu. 2) Demo - Na pravé stran je obrazovka ped použitím funkce MagicColor, zatímco na pravé stran je obrazovka po použití funkce MagicColor. 3) Full - Zobrazuje krom živých a jasných barev také pirozenjší barvu kže. 4) Intelligent - Zobrazuje živé, pirozené a jasné barvy. 5) MagicZone - MagicZone zajišuje jasný a ostrý obraz multimédií nebo fotografií pomocí vyššího jasu, ostrosti, sytosti a tón urité oblasti obrazovky. MagicZone je zvlášt vhodný pro pehrávání film. Hue : Pomocí této funkce nastavíte tóny barev MagicZone. Saturation : Pomocí této funkce nastavíte sytost barev MagicZone. Brightness : Pomocí této funkce nastavíte jas MagicZone. Sharpness : Tato funkce slouží k nastavení ostrosti oblasti MagicZone. H-Position : Tato funkce slouží k vodorovnému posouvání MagicZone. V-Position : Tato funkce slouží ke svislému posouvání MagicZone. H-Size : Tato funkce slouží k nastavení vodorovného rozmru MagicZone. V-Size : Tato funkce slouží k nastavení svislého rozmru MagicZone. MagicZone Hue Saturation Brightness Sharpness H-Position V-Position H-Size V-Size

57 Color Tone Color Control Gamma Tón barvy lze zmnit a vybrat jeden ze ty režim - Cool (chladný), Normal, Warm (teplý) a Custom (vlastní). (Není dostupné v režimech MagicColor Full (Plný) a Intelligent (Inteligentní).) Podle tchto krok lze nastavit jednotlivé barevné složky R,G,B. (Není dostupné v režimech MagicColor Full (Plný) a Intelligent (Inteligentní).) Gamma úpravou hodnot gamma lze zmnit jas barev se stedním jasem. Mode 1 Mode 2 Mode 3 Image MENU Popis Pehrát/Zastavení Coarse Fine Sharpness H-Position HrubéOdstraní šum typu svislé pruhy. Hrubé nastavení mže posunout plochu zobrazení. Mžete ji znovu vrátit na sted pomocí nabídky horizontálního ovládání. (K dispozici pouze v režimu analogového.) Odstrauje šum jako jsou napíklad vodorovné pruhy. Jestliže šum nezmizí ani po jemném doladní, zopakujte to znovu po nastavení frekvence (rychlost hodin). (K dispozici pouze v režimu analogového.) Podle tchto pokyn lze upravit istotu obrazu. (Není dostupné v režimech MagicColor Full (Plný) a Intelligent (Inteligentní).) Podle tchto pokyn nastavíte vodorovnou polohu obrazu na obrazovce. (K dispozici pouze v režimu analogového.)

58 V-Position Podle tchto pokyn nastavíte svislou polohu obrazu na obrazovce. (K dispozici pouze v režimu analogového.) OSD MENU Popis Pehrát/Zastavení Mžete zvolit jeden z 9 jazyk. Language Poznámka: volba platí pouze pro jazyk MENU OSD. Nemá žádný vliv na jakýkoli software v poítai. H-Position V-Position Transparency Display Time Pomocí této funkce mžete zmnit vodorovnou polohu MENU OSD na obrazovce monitoru. Pomocí této funkce mžete zmnit svislou polohu MENU OSD na obrazovce monitoru. Funkce je urena ke zmn prhlednosti pozadí menu OSD (On-Screen Display). Nedojde-li bhem urité doby v menu k žádnému nastavení, menu se automaticky vypne. as, po který menu bude ekat, než se vypne, lze nastavit. Setup

59 MENU Popis Pehrát/Zastavení Image Reset Color Reset Nastavené hodnoty parametr Image jsou nahrazeny výchozími hodnotami. Nastavené hodnoty parametr Color jsou nahrazeny výchozími hodnotami. Information MENU Information Popis Zobrazí na obrazovce MENU OSD informace o zdroji videosignálu a

60 režimu zobrazení.

61 SyncMaster 940Fn 1. [ ] Oteve MENU OSD. Slouží také k ukonení práce s MENU OSD i k návratu do pedchozího MENU. 2. [ ]Nastavení položek MENU. 3. [ ]Aktivuje zvýraznnou položku MENU. 4. [AUTO]Tímto tlaítkem spustíte automatické nastavení vstupního signálu PC. Hodnoty jemného a hrubého nastavení a nastavení pozice jsou seizovány automaticky. AUTO

62 MENU Popis Stisknete-li tlaítko 'AUTO', objeví se obrazovka automatického nastavení (Auto Adjustment), jak je znázornno na animaci uprosted. (K dispozici pouze v režimu analogového.) AUTO Chcete-li dosáhnout ostejšího automatického nastavení, provete funkci 'AUTO' pi zapnuté funkci 'AUTO PATTERN'. Pokud automatické nastavení správn nepracuje, stisknte znovu tlaítko Auto a nastavte si obraz s vtší pesností. Pokud zmníte rozlišení na ovládacím panelu, bude aktivována funkce Auto. Locked Menu Popis

63 Locked Chcete-li zamknout menu OSD, stisknte tlaítko Menu a držte je stisknuté po dobu alespo 5 sekund. (Po zamknutí se pi stisknutí tlaítka Menu obrazovka menu nezobrazuje.) Chcete-li menu OSD opt odemknout, stisknte tlaítko Menu a držte je stisknuté po dobu alespo 5 sekund. Jas a kontrast monitoru lze také nastavit v nabídce na obrazovce pomocí funkce uzamení nastavení. MagicBright MENU MagicBright Popis Dalším stiskem tlaítka MagicBright lze cyklicky pepínat mezi pedkonfigurovanými režimy. - Šest odlišných režim (Custom/Text/Internet/Game/Sport/Movie) Brightness

64 MENU Brightness Popis Není-li zobrazeno MENU OSD, nastavte jas stisknutím tlaítka. SOURCE MENU SOURCE Popis Slouží k výbru zdroje video signálu pi vypnutém MENU OSD.

65 Picture Brightness Contrast Color MagicColor Color Tone Color Control Gamma Image Coarse Fine Sharpness H-Position V-Position OSD Language H-Position V-Position Transparency Display Time Setup Auto Source Image Reset Color Reset Priority Information Picture MENU Popis Pehrát/Zastavení Brightness Contrast Pomocí menu OSD mžete zmnit jas podle svých poteb. Funkce pímého ízení (Direct Control) : Není-li zobrazeno MENU OSD, nastavte jas stisknutím tlaítka. Pomocí menu OSD mžete zmnit kontrast podle svých poteb. (Není dostupné v režimech MagicColor Full (Plný) a Intelligent (Inteligentní).) Color

66 MENU Popis Pehrát/Zastavení MagicColor je nová technologie vyvinutá spoleností Samsung, která umožuje zdokonalení digitálního obrazu a jasnjší zobrazení pirozených barev bez vlivu na jeho kvalitu. MagicColor 1) Off - Návrat do pvodního režimu. 2) Demo - Na pravé stran je obrazovka ped použitím funkce MagicColor, zatímco na pravé stran je obrazovka po použití funkce MagicColor. 3) Full - Zobrazuje krom živých a jasných barev také pirozenjší barvu kže. 4) Intelligent - Zobrazuje živé, pirozené a jasné barvy. 5) MagicZone - MagicZone zajišuje jasný a ostrý obraz multimédií nebo fotografií pomocí vyššího jasu, ostrosti, sytosti a tón urité oblasti obrazovky. MagicZone je zvlášt vhodný pro pehrávání film. Hue : Pomocí této funkce nastavíte tóny barev MagicZone. Saturation : Pomocí této funkce nastavíte sytost barev MagicZone. Brightness : Pomocí této funkce nastavíte jas MagicZone. Sharpness : Tato funkce slouží k nastavení ostrosti oblasti MagicZone. H-Position : Tato funkce slouží k vodorovnému posouvání MagicZone. V-Position : Tato funkce slouží ke svislému posouvání MagicZone. H-Size : Tato funkce slouží k nastavení vodorovného rozmru MagicZone. V-Size : Tato funkce slouží k nastavení svislého rozmru MagicZone. MagicZone Hue Saturation Brightness Sharpness H-Position V-Position H-Size V-Size

SyncMaster 245B / 245BW

SyncMaster 245B / 245BW SyncMaster 245B / 245BW Instalace ovladače Instalace programu Poznámky Nedodržování pravidel označených tímto symbolem může mít za následek úraz nebo poškození zařízení. Zákaz Tento symbol označuje informace,

Více

T2210HD/T2210HDA 21,5" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka

T2210HD/T2210HDA 21,5 širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka T2210HD/T2210HDA 21,5" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka Obsah Obsah balení...3 Instalace... 4 Připojení monitoru k počítači... 4 Nastavení monitoru... 5 Funkce tlačítek a indikátoru... 5 Seznam

Více

T2200HD/T2200HDA 21,5" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka

T2200HD/T2200HDA 21,5 širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka T2200HD/T2200HDA 21,5" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka Obsah Obsah balení...3 Instalace... 4 Připojení monitoru k počítači... 4 Připojení monitoru k sít ovému napájení... 4 Nastavení monitoru...

Více

1. Systém domácího videovrátného. 2. Obsah dodávky. 3. Technická specifikace

1. Systém domácího videovrátného. 2. Obsah dodávky. 3. Technická specifikace 1. Systém domácího videovrátného Umožuje audiovizuální spojení s elektrickým videovrátným a ovládání dveního zámku. Základním pínosem tohoto systému je zvýšení komfortu a bezpenosti bydlení. Základní funkce

Více

T52WA 15" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka

T52WA 15 širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka T52WA 15" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka Obsah Obsah balení...3 Instalace... 4 Připojení monitoru k počítači... 4 Připojení monitoru k sít ovému napájení... 4 Nastavení monitoru... 5 Funkce

Více

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG BX2250 http://cs.yourpdfguides.com/dref/3380131

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG BX2250 http://cs.yourpdfguides.com/dref/3380131 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Vaše uživatelský manuál HP PAVILION DV9000 CTO http://cs.yourpdfguides.com/dref/4172252

Vaše uživatelský manuál HP PAVILION DV9000 CTO http://cs.yourpdfguides.com/dref/4172252 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro HP PAVILION DV9000 CTO. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se HP PAVILION DV9000

Více

Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T

Dotykový 8 LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Bezpečnost 1. Používejte prosím pouze adaptér přiložený jako příslušenství. 2. Nevystavujte tento výrobek přímému slunečnímu světlu, teplu nebo vlhku. 3. Nepoužívejte

Více

Vaše uživatelský manuál KONICA MINOLTA BIZHUB 160 http://cs.yourpdfguides.com/dref/586519

Vaše uživatelský manuál KONICA MINOLTA BIZHUB 160 http://cs.yourpdfguides.com/dref/586519 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro KONICA MINOLTA BIZHUB 160. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se KONICA MINOLTA

Více

Uživatelská píruka pro Windows

Uživatelská píruka pro Windows Uživatelská píruka pro Windows SANTIS ADSL 100 ADSL USB Modem Za žádných okolností neotevírejte kryt pístroje! Používejte pouze kabely dodané s tímto zaízením a neprovádjte na tchto kabelech žádné zmny.

Více

SyncMaster P2070,P2270,P2370,P2070G,P2270G,P2370G. Monitor LCD. Uživatelská příručka

SyncMaster P2070,P2270,P2370,P2070G,P2270G,P2370G. Monitor LCD. Uživatelská příručka SyncMaster P2070,P2270,P2370,P2070G,P2270G,P2370G Monitor LCD Uživatelská příručka Bezpečnostní pokyny Značky Poznámka Tyto bezpečnostní pokyny je nutné dodržovat, abyste zajistili svou bezpečnost a zabránili

Více

Vaše uživatelský manuál HP G6031EA http://cs.yourpdfguides.com/dref/4140868

Vaše uživatelský manuál HP G6031EA http://cs.yourpdfguides.com/dref/4140868 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro HP G6031EA. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se HP G6031EA v uživatelské příručce

Více

SyncMaster 933SN Monitor LCD

SyncMaster 933SN Monitor LCD SyncMaster 933SN Monitor LCD Uživatelská příručka Bezpečnostní pokyny Značky Poznámka Tyto bezpečnostní pokyny je nutné dodržovat, abyste zajistili svou bezpečnost a zabránili poškození majetku. Pečlivě

Více

Vaše uživatelský manuál SHARP AR-5316E/5320E

Vaše uživatelský manuál SHARP AR-5316E/5320E Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Instalace ovladače Instalace programu

Instalace ovladače Instalace programu Instalace ovladače Instalace programu SyncMaster 710V/910V/510M/710M/910M/712V Nedodržování pravidel označených tímto symbolem může mít za následek úraz nebo poškození zařízení. Zákaz Tento symbol označuje

Více

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG SYNCMASTER 913BMPLUS

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG SYNCMASTER 913BMPLUS Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro SAMSUNG SYNCMASTER 913BMPLUS. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se SAMSUNG SYNCMASTER

Více

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG SYNCMASTER 2032MW http://cs.yourpdfguides.com/dref/2600989

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG SYNCMASTER 2032MW http://cs.yourpdfguides.com/dref/2600989 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro SAMSUNG SYNCMASTER 2032MW. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

Vytáhněte LCD monitor opatrně z krabice a přesvědčte se, že je obsah dodávky kompletní

Vytáhněte LCD monitor opatrně z krabice a přesvědčte se, že je obsah dodávky kompletní LCD TFT M2002 OBSAH Bezpečnostní pokyny 1 Základní charakteristika 1 1. Vybalení 1 2. Montáž 2 3. Nastavení monitoru 2 4. Specifikace LCD monitoru 6 5. Řešení problémů 7 6. Dodatek 8 Bezpečnostní pokyny:

Více

Instalační příručka. Barevný monitor LCD

Instalační příručka. Barevný monitor LCD Instalační příručka Barevný monitor LCD SYMBOLY TÝKAJÍCÍ SE BEZPEČNOSTI V této příručce se používají následující symboly. Označují důležité informace. Pečlivě si je přečtěte. VAROVÁNÍ Pokud se informacemi

Více

Vaše uživatelský manuál HP SCANJET 4850 PHOTO SCANNER http://cs.yourpdfguides.com/dref/921261

Vaše uživatelský manuál HP SCANJET 4850 PHOTO SCANNER http://cs.yourpdfguides.com/dref/921261 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro HP SCANJET 4850 PHOTO SCANNER. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

Vaše uživatelský manuál ASUS VK222H http://cs.yourpdfguides.com/dref/2359503

Vaše uživatelský manuál ASUS VK222H http://cs.yourpdfguides.com/dref/2359503 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Vaše uživatelský manuál HP PAVILION DV9092EA

Vaše uživatelský manuál HP PAVILION DV9092EA Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG SYNCMASTER 226UX

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG SYNCMASTER 226UX Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro SAMSUNG SYNCMASTER 226UX. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

Nastavení synchronizace asu s internetovými servery. MS Windows XP

Nastavení synchronizace asu s internetovými servery. MS Windows XP Nastavení synchronizace asu s internetovými servery Tento návod Vám pomže nastavit na Vašem poítai synchronizaci asu s internetovými servery pro operaní systémy MS Windows (XP, Vista), Linux (Ubuntu) a

Více

Prvodce pro rychlou instalaci. EW-7206Apg Wireless LAN Access Point

Prvodce pro rychlou instalaci. EW-7206Apg Wireless LAN Access Point Prvodce pro rychlou instalaci EW-7206Apg Wireless LAN Access Point 0 Rychlá instalace ESKY Ped zahájením zapojování zaízení EW-7206APg provte, zda máte pístup k Internetu prostednictvím širokopásmového

Více

Vaše uživatelský manuál HTC TOUCH DIAMOND2 http://cs.yourpdfguides.com/dref/3462507

Vaše uživatelský manuál HTC TOUCH DIAMOND2 http://cs.yourpdfguides.com/dref/3462507 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Vaše uživatelský manuál HP PAVILION DV6623EA http://cs.yourpdfguides.com/dref/4156036

Vaše uživatelský manuál HP PAVILION DV6623EA http://cs.yourpdfguides.com/dref/4156036 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro HP PAVILION DV6623EA. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se HP PAVILION DV6623EA

Více

SyncMaster 710T / 910T / 710N / 910N / 510T / 510N / 512N / 515V / 915V / 712N / 912N / 711T / 912T / 913N / 701T

SyncMaster 710T / 910T / 710N / 910N / 510T / 510N / 512N / 515V / 915V / 712N / 912N / 711T / 912T / 913N / 701T SyncMaster 710T / 910T / 710N / 910N / 510T / 510N / 512N / 515V / 915V / 712N / 912N / 711T / 912T / 913N / 701T Nedodržování pravidel označených tímto symbolem může mít za následek úraz nebo poškození

Více

Instalační příručka. Barevný monitor LCD

Instalační příručka. Barevný monitor LCD Instalační příručka Barevný monitor LCD Symboly týkající se bezpečnosti V této příručce se používají následující symboly. Označují důležité informace. Pečlivě si je přečtěte. VAROVÁNÍ Pokud se informacemi

Více

Instalační příručka. Barevný monitor LCD

Instalační příručka. Barevný monitor LCD Instalační příručka Barevný monitor LCD SYMBOLY TÝKAJÍCÍ SE BEZPEČNOSTI V této příručce se používají následující symboly. Označují důležité informace. Pečlivě si je přečtěte. VAROVÁNÍ Pokud se informacemi

Více

Multi-dotykový 10,1" LCD monitor s HDMI FA1012-NP/C/T

Multi-dotykový 10,1 LCD monitor s HDMI FA1012-NP/C/T Multi-dotykový 10,1" LCD monitor s HDMI FA1012-NP/C/T Drazí zákazníci Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si vybrali náš TFT LCD monitor. Tento výrobek obsahuje integrované obvody, má nízkou spotřebu

Více

Vaše uživatelský manuál LG GC-W061BXH http://cs.yourpdfguides.com/dref/1212398

Vaše uživatelský manuál LG GC-W061BXH http://cs.yourpdfguides.com/dref/1212398 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Všechny informace v tomto manuálu se mohou změnit bez předchozího upozornění LCD Monitor 19.0 TFT Active Matrix LCD Panel Uživatelská příručka

Všechny informace v tomto manuálu se mohou změnit bez předchozího upozornění LCD Monitor 19.0 TFT Active Matrix LCD Panel Uživatelská příručka Všechny informace v tomto manuálu se mohou změnit bez předchozího upozornění LCD Monitor 19.0 TFT Active Matrix LCD Panel Uživatelská příručka Obsah Obsah 2 Bezpečnostní instrukce 3 Pohled na monitor 4

Více

Vaše uživatelský manuál HP COMPAQ EVO W4000 CONVERTIBLE MINITOWER http://cs.yourpdfguides.com/dref/888219

Vaše uživatelský manuál HP COMPAQ EVO W4000 CONVERTIBLE MINITOWER http://cs.yourpdfguides.com/dref/888219 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro HP COMPAQ EVO W4000 CONVERTIBLE MINITOWER. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se

Více

Uživatelská příručka. Monitor AL506

Uživatelská příručka. Monitor AL506 Uživatelská příručka Monitor AL506 Obsah VÝROBEK................................................................................1 Přehled o výrobku...........................................................1

Více

Stručný Průvodce (Čeština)

Stručný Průvodce (Čeština) Stručný Průvodce (Čeština) Obsah balení 1. Skener 2. USB kabel 3. Síťový adaptér 4. Stručný průvodce 5. Instalační CD-ROM Popis skeneru 1. USB Port: skener se připojuje pomocí přiloženého USB kabelu k

Více

Symboly týkající se bezpečnosti V této příručce se používají následující symboly. Označují důležité informace. Pečlivě si je přečtěte.

Symboly týkající se bezpečnosti V této příručce se používají následující symboly. Označují důležité informace. Pečlivě si je přečtěte. Instalační příručka Barevný monitor LCD Symboly týkající se bezpečnosti V této příručce se používají následující symboly. Označují důležité informace. Pečlivě si je přečtěte. VAROVÁNÍ Pokud se informacemi

Více

Česky Kapitola 1: Úvod TVGo A31 TVGo A31 1.1 Obsah balení

Česky Kapitola 1: Úvod TVGo A31 TVGo A31 1.1 Obsah balení Kapitola 1: Úvod Tato nová televizní videoterminál TVGo A31 je ideální pro sledování televize nebo videa na monitoru TFT / LCD / CRT v rozlišení až 1280 x 1024 pixelů. Tento televizní videoterminál umožňuje

Více

KLADIVO. Nevýherní hrací pístroj HAMMER HAMMER KLADIVO - UŽIVATELSKÝ MANUÁL. KIMEX NOVA s.r.o. Strana: 1 / 12

KLADIVO. Nevýherní hrací pístroj HAMMER HAMMER KLADIVO - UŽIVATELSKÝ MANUÁL. KIMEX NOVA s.r.o. Strana: 1 / 12 KIMEX NOVA s.r.o. Strana: 1 / 12 HAMMER Nevýherní hrací pístroj KLADIVO KIMEX NOVA s.r.o. Strana: 2 / 12 Uživatelský manuál Obsah 1. Úvod 3 2. Technické parametry 3 3. Hra, módy single (hra jednoho pístroje)

Více

Diva 852 ISDN T/A. Návod k rychlé instalaci. www.eicon.com

Diva 852 ISDN T/A. Návod k rychlé instalaci. www.eicon.com Diva 852 ISDN T/A Návod k rychlé instalaci www.eicon.com Obsah Obsah... 2 Úvod... 2 Kontrolky... 2 Zákaznický servis... 2 Instalace v systému Windows... 3 Instalace v poèítaèích Macintosh... 4 Instalace

Více

Vaše uživatelský manuál CANON POWERSHOT SX10 IS http://cs.yourpdfguides.com/dref/2382173

Vaše uživatelský manuál CANON POWERSHOT SX10 IS http://cs.yourpdfguides.com/dref/2382173 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro CANON POWERSHOT SX10 IS. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

SyncMaster 730BF / 930BF

SyncMaster 730BF / 930BF SyncMaster 730BF / 930BF Instalace ovladače Instalace programu Nedodržování pravidel označených tímto symbolem může mít za následek úraz nebo poškození zařízení. Zákaz Tento symbol označuje informace,

Více

LCD Monitory 15 BL15CSC, 17 BL17CSC. Návod na obsluhu monitoru

LCD Monitory 15 BL15CSC, 17 BL17CSC. Návod na obsluhu monitoru LCD Monitory 15 BL15CSC, 17 BL17CSC Návod na obsluhu monitoru 1. Bezpečnostní opatření 1. Před čištěním monitor vždy vypněte, používejte jemnou tkaninu a nepoužívejte žádné roztoky a spreje. 2. Nezakrývejte

Více

Vaše uživatelský manuál HP VP6100 http://cs.yourpdfguides.com/dref/920706

Vaše uživatelský manuál HP VP6100 http://cs.yourpdfguides.com/dref/920706 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro HP VP6100. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se HP VP6100 v uživatelské příručce

Více

Začněte zde. Podle pokynů na Instalačním listu nainstalujte hardware. Potom pokračujte následujícími kroky a optimalizujte kvalitu tisku.

Začněte zde. Podle pokynů na Instalačním listu nainstalujte hardware. Potom pokračujte následujícími kroky a optimalizujte kvalitu tisku. Začněte zde Vyrovnání tiskových kazet bez počítače Podle pokynů na Instalačním listu nainstalujte hardware. Potom pokračujte následujícími kroky a optimalizujte kvalitu tisku. 1 Zkontrolujte, zda je v

Více

Návod k LCD monitoru Yakumo 15" TFT TV 38

Návod k LCD monitoru Yakumo 15 TFT TV 38 Návod k LCD monitoru Yakumo 15" TFT TV 38 Ovládání menu na předním panelu LCD monitoru Do hlavního menu se dostanete zmáčknutím tlačítka MENU na předním panelu monitoru. K pochybu v menu slouží šipky nahoru

Více

Monitor LCD Uživatelská přír učka E2220HDP

Monitor LCD Uživatelská přír učka E2220HDP Monitor LCD Uživatelská přír učka E2220HDP Copyright Copyright 2010 BenQ Corporation. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být reprodukována, přenášena, přepisována, ukládána do systému

Více

Dotykový 10,4" LCD monitor s HDMI FW1042AHT. Uživatelský manuál

Dotykový 10,4 LCD monitor s HDMI FW1042AHT. Uživatelský manuál Dotykový 10,4" LCD monitor s HDMI FW1042AHT 10''/10,4'' multifunkční monitor Uživatelský manuál Drazí zákazníci, abyste zajistili, že vámi zakoupený výrobek bude správně fungovat, přečtěte si nejprve tento

Více

Návod k použití PPD - 3000

Návod k použití PPD - 3000 Návod k použití PPD - 3000 Všeobecné informace Účelem tohoto uživatelského manuálu je poskytnout všeobecné informace o dotykovém displeji PPD-3000 a ukázat uživatelům jak provádět hardwarovou konfiguraci

Více

2.1.2 V následujícím dialogovém okně zvolte Instalovat ze seznamu či daného umístění. stiskněte tlačítko Další

2.1.2 V následujícím dialogovém okně zvolte Instalovat ze seznamu či daného umístění. stiskněte tlačítko Další Autodiagnostika ROBEKO Diagnostický kabel VAG1 VAGR1 Instalace pro operační systémy Windows 1. Úvod : Před použitím kabelu je nutné nejprve nainstalovat příslušné ovladače v operačním systému Vašeho počítače.

Více

Instalační příručka. Barevný monitor LCD

Instalační příručka. Barevný monitor LCD Instalační příručka Barevný monitor LCD Symboly týkající se bezpečnosti V této příručce se používají následující symboly. Označují důležité informace. Pečlivě si je přečtěte. VAROVÁNÍ Pokud se informacemi

Více

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG SYNCMASTER 920XT http://cs.yourpdfguides.com/dref/791604

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG SYNCMASTER 920XT http://cs.yourpdfguides.com/dref/791604 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro SAMSUNG SYNCMASTER 920XT. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

Uživatelská příručka. Monitor AL 732

Uživatelská příručka. Monitor AL 732 Uživatelská příručka Monitor AL 732 Obsah Prohlášení F.C.C. Důležité bezpečnostní pokyny Kapitola 1 Úvod 1.1 Vlastnosti...4 1.2 Kontrolní seznam...4 Kapitola 2 Instalace 2.1 Připojení Vašeho monitoru

Více

Vytáhněte LCD monitor opatrně z krabice a přesvědčte se, že je obsah dodávky kompletní

Vytáhněte LCD monitor opatrně z krabice a přesvědčte se, že je obsah dodávky kompletní LCD MONITOR EC2204 OBSAH Bezpečnostní pokyny 1 1. Základní charakteristika 3 2. Vybalení 3 2. Montáž 3 3. Nastavení monitoru 4 4. Specifikace LCD monitoru 12 5. Řešení problémů 13 6. Dodatek 4 Bezpečnostní

Více

Česky. Funkce kamery VideoCAM GF112. Instalace kamery VideoCAM GF112. 2 Objektiv 3 Nastavitelná základna

Česky. Funkce kamery VideoCAM GF112. Instalace kamery VideoCAM GF112. 2 Objektiv 3 Nastavitelná základna Funkce kamery VideoCAM GF112 1 Tlačítko pro fotografování 2 Objektiv 3 Nastavitelná základna Instalace kamery VideoCAM GF112 1. Nejdříve nainstalujte ovladač a potom k portu USB připojte zařízení VideoCAM

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, 2000, Me a 98SE Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500

Více

Návod k použití LAMINÁTOR FILUX LP330TD. Prosím, pette si tento návod pozorn ped použitím. Obsah:

Návod k použití LAMINÁTOR FILUX LP330TD. Prosím, pette si tento návod pozorn ped použitím. Obsah: Návod k použití LAMINÁTOR FILUX LP330TD Prosím, pette si tento návod pozorn ped použitím. Obsah: 1, Bezpenostní upozornní str. 2 2. Návod k použití str. 3 - horká laminace - studená laminace 3. ištní str.

Více

Monitor LCD Uživatelská přír učka GL940/GL940A GL941/GL941A GL2040/GL2040A GL2240/GL2240A GL2440

Monitor LCD Uživatelská přír učka GL940/GL940A GL941/GL941A GL2040/GL2040A GL2240/GL2240A GL2440 Monitor LCD Uživatelská přír učka GL940/GL940A GL941/GL941A GL2040/GL2040A GL2240/GL2240A GL2440 Copyright Copyright 2010 BenQ Corporation. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být

Více

QAW910. Prostorová jednotka. Building Technologies HVAC Products

QAW910. Prostorová jednotka. Building Technologies HVAC Products 2 703 Prostorová jednotka QAW910 Bezdrátová prostorová jednotka Rádiová komunikace, protokol KNX (868 MHz, obousmrn) Ovládání a zobrazení funkcí vytápní místnosti Snímání prostorové teploty Bateriové napájení

Více

STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA)

STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA) STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA) INSTALACE A NASTAVENÍ Krok 1. Připojení skeneru k počítači Pomocí kabelu USB připojte skener k počítači 1. Zapojte síťový adaptér do konektoru skeneru. 2. Zapojte druhý konec

Více

SyncMaster 943BW/943BWX. Monitor LCD. Uživatelská příručka. možnosti bez hranic

SyncMaster 943BW/943BWX. Monitor LCD. Uživatelská příručka. možnosti bez hranic SyncMaster 943BW/943BWX Monitor LCD Uživatelská příručka možnosti bez hranic Bezpečnostní pokyny Značky Poznámka Abyste zabránili poškození majetku nebo poranění, přečtěte si následující pokyny. Varování

Více

Výklopný displej 13,3 a výměnnými kryty

Výklopný displej 13,3 a výměnnými kryty DS-X13AV Výklopný displej 13,3 a výměnnými kryty Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Úvodní informace...

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

Duo Cinema. Návod k obsluze

Duo Cinema. Návod k obsluze Duo Cinema Návod k obsluze Před prvním použitím si pečlivě prostudujte tento manuál. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY: Během přehrávání nemanipulujte s přístrojem. Pokud chcete přístroj přenášet, vyjměte z něj disk,

Více

STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA) OBSAH BALENI

STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA) OBSAH BALENI STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA) OBSAH BALENI 1. Skener 2. USB kabel 3. Napájecí kabel 4. Síťový adaptér 5. Uživatelská příručka 6. Instalační CD-ROM 1 INSTALACE A NASTAVENÍ SKENERU Krok 1. Odemknutí skeneru

Více

SyncMaster 923NW / 2023 NW / 2223NW

SyncMaster 923NW / 2023 NW / 2223NW SyncMaster 923NW / 2023 NW / 2223NW Použité symboly V opačném případě by mohlo dojít k úmrtí nebo zranění osob. V opačném případě by mohlo dojít ke zranění osob nebo škodám na majetku. Zakázáno Důležité,

Více

SyncMaster 2033SW/2233SW Monitor LCD

SyncMaster 2033SW/2233SW Monitor LCD SyncMaster 2033SW/2233SW Monitor LCD Uživatelská příručka Bezpečnostní pokyny Značky Poznámka Tyto bezpečnostní pokyny je nutné dodržovat, abyste zajistili svou bezpečnost a zabránili poškození majetku.

Více

P ehled nep ítomnosti

P ehled nep ítomnosti Pehled nepítomnosti Modul poskytuje pehled nepítomností zamstnanc na pracovišti. Poskytuje informace o plánované, schválené nebo aktuáln erpané pracovní nepítomnosti zamstnanc v rámci pracovišt VUT a možnost

Více

Vaše uživatelský manuál SHARP AR-5731 http://cs.yourpdfguides.com/dref/3463065

Vaše uživatelský manuál SHARP AR-5731 http://cs.yourpdfguides.com/dref/3463065 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro SHARP AR-5731. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se SHARP AR-5731 v uživatelské

Více

Acer TV10-F. Uživatelská příručka

Acer TV10-F. Uživatelská příručka Acer TV10-F Uživatelská příručka 1 Obsah Bezpečnostní pokyny...2 Obsah balení...3 Dálkový ovladač...4 Pokyny pro instalaci...5 Obsluha televizního modulu...7 Volba vstupu...9 OSD nabídka...9 Teletext...12

Více

Monitor Acer AL1731. Uživatelská pøíruèka

Monitor Acer AL1731. Uživatelská pøíruèka Monitor Acer AL1731 Uživatelská pøíruèka Obsah Úvodem...2 Kapitola 1 Instalace...3 Rozbalení... 3 Sestavení LCD monitoru a podstavce... 3 Nastavení úhlu pohledu... 3 Odejmutí LCD monitoru z podstavce...

Více

Vaše uživatelský manuál HP COLOR LASERJET 9500MFP http://cs.yourpdfguides.com/dref/908946

Vaše uživatelský manuál HP COLOR LASERJET 9500MFP http://cs.yourpdfguides.com/dref/908946 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro HP COLOR LASERJET 9500MFP. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se HP COLOR LASERJET

Více

Monitor HP ENVY 23 IPS. Uživatelská příručka

Monitor HP ENVY 23 IPS. Uživatelská příručka Monitor HP ENVY 23 IPS Uživatelská příručka 2013, Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows a Windows Vista jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Microsoft

Více

LCD MONITOR. quick start guide. SyncMaster XL30

LCD MONITOR. quick start guide. SyncMaster XL30 LCD MONITOR quick start guide SyncMaster XL30 Model SyncMaster XL30 Přesvědčte se, zda jsou k monitoru přiloženy níže uvedené součásti. Pokud nějaká součást chybí,kontaktujte svého prodejce. Chcete-li

Více

1 Balení. Instalační příručka. Monitor LCD se správou barev. Důležité upozornění

1 Balení. Instalační příručka. Monitor LCD se správou barev. Důležité upozornění Instalační příručka Monitor LCD se správou barev Důležité upozornění Pozorně si přečtěte BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ, tuto instalační příručku a uživatelskou příručku uloženou na disku CDROM a seznamte se

Více

Vaše uživatelský manuál HP PAVILION A6500 http://cs.yourpdfguides.com/dref/852524

Vaše uživatelský manuál HP PAVILION A6500 http://cs.yourpdfguides.com/dref/852524 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro HP PAVILION A6500. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se HP PAVILION A6500 v uživatelské

Více

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V DS-1718d Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V S přehrávačem DVD, USB disků a SD karet Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro

Více

Elektronický Přepínač 1x KVM, 8xPC/16xPC

Elektronický Přepínač 1x KVM, 8xPC/16xPC Elektronický Přepínač 1x KVM, 8xPC/16xPC 8portů MPC8701 - Katalogové číslo: 14.99.3220 16portů MPC16501 - Katalogové číslo: 14.99.3221 VLASTNOSTI - Ovládání 8/16 PC pomocí jedné konzole (PS/2 klávesnice,

Více

4 kanálový digitální videorekordér CR-04A. Návod k použití

4 kanálový digitální videorekordér CR-04A. Návod k použití 4 kanálový digitální videorekordér CR-04A Návod k použití 1. Základní vlastnosti: - digitální záznam obrazu z 1 až 4 kamer na HDD s variabilní kapacitou (20 120 GB) - volba zobrazení a záznamu 1 nebo 4

Více

Komunikaní adaptér USB - RS virtuální sériový port ELO E213. Uživatelský manuál

Komunikaní adaptér USB - RS virtuální sériový port ELO E213. Uživatelský manuál Komunikaní adaptér USB - RS-232 - virtuální sériový port ELO E213 Uživatelský manuál 2 ELOE213ZK001 1.0 Úvod... 4 1.1 Použití adaptéru... 4 2.0 Principy innosti... 4 3.0 Instalace... 4 3.1 Pipojení rozhraní

Více

Quick start guide HDD1420 HDD1430. Micro jukebox HDD1820 HDD1630 HDD1635

Quick start guide HDD1420 HDD1430. Micro jukebox HDD1820 HDD1630 HDD1635 Micro jukebox Quick start guide 1 Guide de démarrage rapide 8 Kurzanleitung 15 Guía de inicio rápido 22 Handleiding voor snel gebruik 29 Guida di riferimento rapido 36 Início rápido 43 Snabbguide 50 Quick

Více

Stručný Průvodce (Čeština)

Stručný Průvodce (Čeština) Stručný Průvodce (Čeština) Obsah balení 1. Skener 2. USB kabel 3. Stručný průvodce 4. Instalační CD-ROM Instalace a nastavení skeneru Krok 1. Připojení skeneru k počítači Zkontrolujte zda je skener VYPNUTÝ.

Více

[Umístění výstražného upozornění]

[Umístění výstražného upozornění] Instalační příručka Barevný monitor LCD [Umístění výstražného upozornění] Informace o příručce Instalační příručka a Uživatelské příručce Instalační příručka (tato příručka) Uživatelská příručka (Soubor

Více

MONITOR LCD NÁVOD K POUŽITÍ

MONITOR LCD NÁVOD K POUŽITÍ MONITOR LCD NÁVOD K POUŽITÍ PŘED POUŽÍVÁNÍM PŘÍSTROJE SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD K POUŽITÍ A USCHOVEJTE JEJ PRO PŘÍPAD POTŘEBY. L1900J L1900R L1900E Obsah Obsah Důležitá bezpečnostní upozornění...

Více

PÁKA. Nevýherní hrací pístroj ARM WRESTLER. Uživatelský manuál ARM WRESTLER NVHP PÁKA UŽIVATELSKÝ MANUÁL. KIMEX NOVA s.r.o.

PÁKA. Nevýherní hrací pístroj ARM WRESTLER. Uživatelský manuál ARM WRESTLER NVHP PÁKA UŽIVATELSKÝ MANUÁL. KIMEX NOVA s.r.o. KIMEX NOVA s.r.o. Strana: 1 / 11 ARM WRESTLER Nevýherní hrací pístroj PÁKA Uživatelský manuál KIMEX NOVA s.r.o. Strana: 2 / 11 Obsah 1. Úvod 3 2. Technické parametry 3 3. Hra, módy single (hra jednoho

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka SyncMaster S19C200NY S19C200N S19C200NW S19C200BW S19C200BR S19C200NR S20C200B S22C200NY S22C200N S22C200B S22C200BW S23C200B S24C200BL Barva a vzhled se mohou lišit podle výrobku.

Více

SyncMaster 943EW/943EWX/2043EW/2043EWX/2243EW/2243EWX. Monitor LCD. Uživatelská příručka

SyncMaster 943EW/943EWX/2043EW/2043EWX/2243EW/2243EWX. Monitor LCD. Uživatelská příručka SyncMaster 943EW/943EWX/2043EW/2043EWX/2243EW/2243EWX Monitor LCD Uživatelská příručka Bezpečnostní pokyny Značky Poznámka Tyto bezpečnostní pokyny je nutné dodržovat, abyste zajistili svou bezpečnost

Více

I2269VWM/I2269VW/I2369V I2369VM/I2769V/I2769VM

I2269VWM/I2269VW/I2369V I2369VM/I2769V/I2769VM LCD monitor - uživatelská příručka I2269VWM/I2269VW/I2369V I2369VM/I2769V/I2769VM Podsvícení LED Bezpečnost... 3 Národní konvence... 3 napájení... 4 Instalace... 5 Čistění... 6 Jině... 7 Nastavení... 8

Více

Návod k obsluze. Barevný LCD monitor. Důležité

Návod k obsluze. Barevný LCD monitor. Důležité Návod k obsluze Barevný LCD monitor Důležité Přečtěte si, prosíme, pozorně tento Návod k obsluze, abyste si osvojili bezpečné a efektivní používání tohoto přístroje. [Umístění varovných nápisů] Př. Výškově

Více

STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA) OBSAH BALENÍ

STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA) OBSAH BALENÍ STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA) OBSAH BALENÍ 1. Skener 2. USB kabel x 2 3. Síťový adaptér 4. Stručný průvodce 5. Instalační CD-ROM 6. Kalibrační list 7. Čistící hadřík 8. Ochranný modul 1 INSTALACE A NASTAVENÍ

Více

SyncMaster 2494HS/2494HM. Monitor LCD. Uživatelská příručka

SyncMaster 2494HS/2494HM. Monitor LCD. Uživatelská příručka SyncMaster 2494HS/2494HM Monitor LCD Uživatelská příručka Bezpečnostní pokyny Značky Tyto bezpečnostní pokyny je nutné dodržovat, abyste zajistili svou bezpečnost a zabránili poškození majetku. Pečlivě

Více

DiskStation. Stručná instalační příručka. ID dokumentu: Synology_QIG_2bayCL_

DiskStation. Stručná instalační příručka. ID dokumentu: Synology_QIG_2bayCL_ DiskStation Stručná instalační příručka ID dokumentu: Synology_QIG_2bayCL_20101028 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před použitím si pozorně přečtěte tyto bezpečnostní pokyny a uschovejte tuto příručku na bezpečném

Více

7 TFT LCD TV SWEEX TV001. Uživatelská píruka

7 TFT LCD TV SWEEX TV001. Uživatelská píruka 7 TFT LCD TV SWEEX TV001 Uživatelská píruka Vážený zákazníku Dkujeme za Váš zájem o produkty Sweex. Dodržujte prosím pozorn pokyny v této píruce a na LCD monitoru pro jeho nastavení a použití. Bezpenostní

Více

A. TBOS SYSTEM. 1. Popis systému TBOS. 3. Vlastnosti: TBOS verze UNIK verze UNIK. (stará verze) (stará verze) cívka 9V. 2. Doplky.

A. TBOS SYSTEM. 1. Popis systému TBOS. 3. Vlastnosti: TBOS verze UNIK verze UNIK. (stará verze) (stará verze) cívka 9V. 2. Doplky. A. TBOS SYSTEM 1. Popis systému TBOS Vysílací modul Ovládací modul (stará verze) TBOS verze UNIK verze UNIK (stará verze) cívka 9V 2. Doplky idlo srážek relé idlo vlhkosti 3. Vlastnosti: * Doba závlahy

Více

Vaše uživatelský manuál HP SCANJET G3010 PHOTO SCANNER http://cs.yourpdfguides.com/dref/921363

Vaše uživatelský manuál HP SCANJET G3010 PHOTO SCANNER http://cs.yourpdfguides.com/dref/921363 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro HP SCANJET G3010 PHOTO SCANNER. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG SYNCMASTER 910T

Vaše uživatelský manuál SAMSUNG SYNCMASTER 910T Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro SAMSUNG SYNCMASTER 910T. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce

Více

Symboly týkající se bezpečnosti V této příručce se používají následující symboly. Označují důležité informace. Pečlivě si je přečtěte.

Symboly týkající se bezpečnosti V této příručce se používají následující symboly. Označují důležité informace. Pečlivě si je přečtěte. Symboly týkající se bezpečnosti V této příručce se používají následující symboly. Označují důležité informace. Pečlivě si je přečtěte. VAROVÁNÍ Pokud se informacemi obsaženými ve VAROVÁNÍ nebudete řídit,

Více

Copyright 2007-2011 EIZO NANAO CORPORATION Všechna práva vyhrazena.

Copyright 2007-2011 EIZO NANAO CORPORATION Všechna práva vyhrazena. Instalační příručka Barevný monitor LCD [Umístění výstražného upozornění] Příklad stojanu s nastavitelnou výškou O instalační příručce a uživatelské příručce Instalační příručka (tato příručka) Quick Reference

Více

SENCOR SDF 1260. Digitální fotorámeček. Návod k obsluze

SENCOR SDF 1260. Digitální fotorámeček. Návod k obsluze SENCOR SDF 1260 Digitální fotorámeček Návod k obsluze 0 Bezpečnostní informace: Udržujte přístroj mimo působení vody, vlhkosti a prachu. Provozní teplota je 0-40 0 C. Nikdy neumísťujte přístroj do míst

Více

Řada Security. Uživatelská příručka. Monitor LCD

Řada Security. Uživatelská příručka. Monitor LCD Řada Security Uživatelská příručka Monitor LCD Obsah Bezpečnostní opatření...2 Instalace... 2 Připojení do sítě... 2 Naklánění... 3 Údržba... 3 Přeprava... 3 Začínáme...4 Obsah balení... 4 Součásti a ovládání...

Více