Obsah: Exact e-synergy: Efektivita díky spolupráci...2. Exact e-synergy: Standardní e-business řešení...4

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obsah: Exact e-synergy: Efektivita díky spolupráci...2. Exact e-synergy: Standardní e-business řešení...4"

Transkript

1 Synergy-stribro-i :28 Stránka 1 Efektivnější spolupráce: Kdykoli, kdekoli Efektivnější spolupráce: Zvýšení efektivity a redukce nákladů Obsah: Podpora spolupráce díky sdílení informací - tohle Vám umožní aplikace e-synergy. S aplikací e-synergy jsou veškeré Vaše informace, dokumenty a ERP transakce ukládány centrálně v jedné digitální databázi. Tato technologie plně využívající výhod Internetu Vám zajistí naprostou nezávislost na čase a místě. Efektivnější spolupráce: Integrace veškerých činností Aplikace e-synergy sjednocuje a integruje informace ze všech oddělení organizace do jedné velké multifunkční databáze. Informace jsou prezentovány uživatelsky přívětivým způsobem všem, kteří dané informace potřebují. Efektivnější spolupráce: Řešení pro každý aspekt Vašeho podnikání Integrovaný design aplikace e-synergy poskytuje zázemí celé organizaci, ale současně aplikace rovněž poskytuje samostatná řešení pro každý aspekt provozu společnosti od nákupu kancelářských potřeb až po plánování úkolů, které vyžadují specialisty z jiných poboček organizace. Lidé doma, či na služebních cestách mohou pracovat stejně efektivně jako by seděli za svými stoly v kanceláři. Dodavatelé, zákazníci a potenciální zákazníci mají přístup k jim určeným informacím, takže Vám nemusí volat, faxovat ani mailovat své otázky, což výrazně odlehčí Vaší infrastruktuře. Výsledek: prudce zvýšená efektivita a produktivita práce a radikální redukce nákladů. Efektivnější spolupráce: Zvýšení výkonu Aplikace e-synergy zcela změní způsob fungování celé firmy. Naprosto změní způsob, jakým lidé používají informace. Zvýší výkon všech zaměstnanců, od dělníků, přes pracovníky skladu až po nejvyšší management společnosti. Kontaktujte nás: Pokud je činnost Vaší organizace na informacích závislá, je Vaše seznámení s produktem e-synergy nezbytné. Zašlete nám svůj web request z našich mezinárodních stránek ( nebo kontaktujte zaměstnance české pobočky prostřednictvím lokálních českých stránek ( a my Vás seznámíme s dalšími zásadními informacemi. Například s informací, že při nákupu této aplikace je předpokládaný návrat investic kratší než jeden rok, nebo s informací, že aplikace e-synergy celkově změní způsob Vaší práce a způsob práce Vašich zaměstnanců. Stručně řečeno, předvedeme Vám produkt e-synergy. Pochopitelně, pokud právě nejste připojeni k Internetu, ještě pořád používáme i telefon: Exact e-synergy: Efektivita díky spolupráci Exact e-synergy: Standardní e-business řešení e-synergy pro Internet a Intranet; Portál: Nový název pro vstup e-documents: Pro řízení informací a znalostí e-crm: Zákazník na prvním místě e-logistics: Pro řízení katalogů, produktů a cen e-project: Pro vždy dostupné informace o projektech e-hrm: Pro řízení lidských zdrojů e-financials: On-line přehled výkonnosti podniku e-procurement: Pro řízení požadavků e-synergy: Systémové požadavky a bezpečnost e.org-organizace pro úspěch v e -Světě (Booz-Allen & Hamilton)

2 Synergy-stribro-i :28 Stránka 2 Exact e-synergy: Efektivita díky spolupráci S. 2 Nová fiada e-business produktû - aplikace e-synergy spoleãnosti Exact Software je vyjímeãn m fie ením umoïàujícím vyu- Ïívání v ech v hod Internetu. Nasazení Internetu ve Va í spoleãnosti Vám umoïní mnohem více neï jen publikování bro- Ïury na Va ich WWW stránkách, nebo pouïívání Va í souãasné ERP aplikace v internetovém prohlíïeãi. Díky Internetu mûïe b t v e propojeno a pfiipojeno: poãítaãe, dokumenty, zákazníci, produkty, zamûstnanci a mnoho dal ích subjektû, záleïitostí, informací a technick ch vymoïeností. Aplikace e- Synergy se o to v e postará. MÛÏete ji pouïít kdekoliv a kdykoliv. Na e e-business fie ení není jen pouh m jiï existujícím softwarov m produktem spou tûn m v prohlíïeãi. Nabízí podstatné roz ífiení Va ich souãasn ch podnikatelsk ch aplikací. V dobû nové ekonomiky otevírá dvefie ke skuteãn m v hodám Internetu. Aplikace e-synergy funguje jako front-office, integrovan s Va ím stávajícím ERP fie ením*, back-officem. 3. Velké organizace do 1000 zamûstnancû: Aplikace e-synergy mûïe b t implementována jako skuteãné ERP softwarové fie ení, ve kterém jsou v echny podnikatelské procesy integrovány do jediného systému, umoï- Àujícího aktivní pfiístup nejen vlastních zamûstnancû, ale také zákazníkû, distributorû, dodavatelû, atd. 4. Velké korporace s více neï 1000 zamûstnanci: Ve kerá funkãnost sady modulû e-synergy mûïe b t plnû vyuïita ve velk ch organizacích s poboãkami na mnoha místech svûta: centrální fiízení informací v rámci celé organizace, integrace jednotliv ch poboãek, zákazníkû a partnerû se sídlem kdekoli na svûtû prostfiednictvím modulû e-crm a e-procurement, centrální správy poloïek a katalogû poloïek, efektivního fiízení lidsk ch zdrojû a finanãních anal z. Cílové trhy Z hlediska na í e-business fiady produktû Exact e-synergy rozeznává spoleãnost Exact Software ãtyfii cílové trhy. Aplikace e-synergy je urãená v ech tûmto typûm spoleãností. Aplikaci e-synergy lze nastavit a pfiizpûsobit tak, aby pfiesnû odpovídala potfiebám a charakteristikám spoleãností dle jejich velikosti. Sada modulû Exact e-synergy nabízí: 1. Mal m organizacím s 1 aï 10 zamûstnanci: Snadn pfiístup do svûta Internetu; tyto podniky se mohou rychle otevfiít svûtu a roz ífiit tak své prodejní a servisní oblasti a aktivity. V této fázi uï mají moïnost v voje k plnû integrovanému systému nadosah. 2. Stfiednû velké organizace do 100 zamûstnancû: Integraci oblastí front- a back-office; jejich zákazníci dostanou moïnost se aktivnû úãastnit obchodního procesu. Je moïné plnû vyuïít v ech v hod efektivního fiízení vztahû se zákazníky. *ERP fie ení Enterprise Resource Planning system, aplikace pro plánování zdrojû v podnicích, Informaãní systém.

3 Synergy-stribro-i :28 Stránka 3

4 Synergy-stribro-i :28 Stránka 4 Exact e-synergy: Standardní e-business řešení S. 4 Kompletní sada modulû e-synergy sestává ze sedmi modulû, z nichï kaïd obsahuje nûkolik souãástí. Jejich kombinace vytváfií plnû integrované fie ení na bázi Internetu, které Vám umoïní zmûnit Va i firmu na vysoce moderní 'e'-business organizaci. e-documents: Pomocí tohoto modulu mûïete fiídit a spravovat v echny informace, dokumenty, soubory a (existující) transakce centrálnû v jedné databázi. Modul e-documents je základem pro elektronické uchovávání dat Va í spoleãnosti. e-crm: Centralizujte pfiístup k informacím o zákaznících, které se rozprostírají pfies v echny ãásti Va eho ERP fie ení. ZaãleÀte podrobné informace o Va ich zákaznících do oblastí sluïeb, prodeje, produktû a financí Va í spoleãnosti, tímto zpûsobem budete mít pfiesn celkov pfiehled o Va ich zákaznících. e-logistics: Peãujte o Va e produkty, poloïky, katalogy produktû, spravujte ceny a sdílejte tyto informace uvnitfi Va í vnitfiní sítû (Intranet) i pfies Internet. e-project: Pomocí tohoto modulu mûïete fiídit ve keré Va e aktivity t kající se projektû a sledovat produktivitu a v konnost Va í organizace v echny informace jsou pfiehlednû zobrazeny v tabulkách (maticích). e-hrm: Kromû nabídky obvykl ch vlastností HRM systémû, modul e-hrm umoïàuje i nastavení a údrïbu rolí (pracovních zafiazení) a úrovní zabezpeãení pro cel systém (rûzná pfiístupová práva pro rûzná pracovní zafiazení zamûstnancû). Modul e-hrm proto tvofií základ pro fiízení podnikov ch procesû. e-financials: Zautomatizujte sbûr Va ich dat na úrovni transakcí pomocí Intranetu a Internetu. Provádûjte on-line anal zy v konnosti Va í spoleãnosti od úrovnû konsolidace aï po úroveà jednotliv ch transakcí pomocí pouhého jednoho kliknutí my i. e-procurement: Mimo nabídky standardních funkcí pro fiízení Ïádostí a poïadavkû zadan ch do systému modul e-procurement spoleãnû s modulem e-hrm Vám zajistí elektronické fiízení v ech Va ich interních a externích obchodních procesû. Integrovaná aplikace e-synergy zv í velmi v raznû efektivitu Va í práce, neboè ve keré informace je nutné do systému vkládat pouze jednou. JestliÏe umíte pouïívat internetov prohlíïeã, umíte pouïívat ná produkt e-synergy! Integrace s již existující back-office aplikací MÛÏete pokraãovat v uïívání dat z Va eho souãasného (Exact Software) ERP fie ení. S pouïitím dat Va eho souãasného ERP fie ení Vám systém e-synergy umoïní plnû vyuïívat v hod e-businessu. Aplikace e-synergy je fie ení zcela na bázi Internetu. Tento software mûïete pouïívat kdekoliv jste, kdykoliv chcete - v ude tam, kde je pfiístup na Internet.

5 Synergy-stribro-i :28 Stránka 5

6 Synergy-stribro-i :28 Stránka 6 e-synergy pro Internet a Intranet S. 6 Informační WWW stránky (fáze 1) Nejstar í Internetové stránky byly pouze velmi jednoduch m zdrojem informací. Ve skuteãnosti tyto stránky slouïily a mnohé dnes je tû slouïí pouze jako medium pro uvefiejnûní propagaãní bro- Ïury firmy. Tento obrázek ilustruje 4 fáze v voje pouïívání Internetu. Marketingové WWW stránky (fáze 2) Dal í fází je zavedení urãité formy dialogu, nebo interakce, mezi náv tûvníkem stránek a spoleãností, která se tûmito stránkami prezentuje. V této fázi mûïe náv tûvník zanechat své jméno pro zaslání broïurky (po tou), nebo zprostfiedkování schûzky ( em). Interaktivní WWW stránky (fáze 3) V této dal í fázi se interakce mezi náv tûvníky a WWW stránkami zdokonaluje a propracovává. Na stránky jsou zaãlenûny dal í ãásti spoleãnosti, jako napfiíklad administrativa prodeje a skladov ch zásob. Integrované WWW stránky (fáze 4) Následující, neboli finální fáze pfiedstavuje kompletní integraci; jsou integrována nejen data spoleãnosti, ale také data náv tûvníka. UÏivatelé, ktefií nejsou pfiímo pfiipojeni na interní síè, mají pfiístup k Va im interním" informacím pfies Internet. Zamûstnanci se pomocí sv ch pfiístupov ch práv mohou pfiipojit k centrální databázi a Intranetu odkudkoli a kdykoli. Externím uïivatelûm, jako jsou zákazníci, distributofii a dodavatelé, mûïete rovnûï pfiidûlit heslo pro pfiístup k pfiíslu n m informacím na Internetu. Pomocí takzvan ch portálû mohou jednodu e pfiistupovat k relevantním údajûm. Aplikace e-synergy byla vyvinuta tak, aby naplnila ve keré podnikové potfieby ve v ech zde zmiàovan ch fázích. Portály: Vstup do integrovaných WWW stránek S aplikací e-synergy mûïete vytvofiit portál pro libovolnou cílovou skupinu a neïádoucím náv tûvníkûm mûïete zabránit v pfiístupu pomocí pfiístupov ch hesel. Po pfiihlá- ení do pfiíslu ného portálu mají náv tûvníci pfiístup ke specifick m informacím, nebo mohou do Va í databáze informace pfiidat. Va i zamûstnanci mohou informace vkládat do systému po dobu své sluïební cesty, zákazníci mohou vkládat své stíïnosti a obchodní partnefii mohou kontrolovat Va e skladové zásoby. Aplikace e-synergy poskytuje sv m uïivatelûm nejvy í míru pohodlí! A s portály pfiístupn mi 24 hodin 7 dní v t dnu zaznamenáte v znamn pokles Va ich nákladû na telefon. Nav tivte virtuální spoleãnost vyrábûjící jízdní kola Deltabike.com, kde si mûïete vyzkou et on-line uïívání (nejen) distributorského portálu (Reseller portal). Virtuální spoleãnost Deltabike úzce spolupracuje se sv mi distributory s cílem poskytovat kvalitní sluïby spoleãn m zákazníkûm. Proto mají distributofii spoleãnosti Deltabike pfiístup k omezené ãásti databáze spol. Deltabike. Distributofii mohou elektronicky komunikovat se zamûstnanci spoleãnosti Deltabike, prohlíïet si údaje o zákaznících, získávat informace o produktu, a brzo budou mít moïnost zadávat on-line objednávky a sledovat, jak jsou jimi vloïené objednávky vyfiizovány.

7 Synergy-stribro-i :28 Stránka 7

8 Synergy-stribro-i :28 Stránka 8 e-documents: Pro řízení informací a znalostí S. 8 Modul e-documents umoïàující fiízení informací a znalostí je základní souãástí fie ení e-synergy spoleãnosti Exact Software. UmoÏÀuje sv m uïivatelûm kompletní zpracovávání, odesílání, uchovávání a vytváfiení dokumentû a sdílení informací ze kteréhokoli místa a v kteroukoli dobu. Ve keré dokumenty je moïné vyhledat a zobrazit pomocí internetového prohlíïeãe. Ïury, skenované dokumenty, informace o produktech, manuály, animace. MÛÏete fiídit pfiístup k tûmto dokumentûm pomocí k nim pfiipojené úrovnû pfiístupu (bezpeãnosti). To znamená, Ïe informace mûïete sdílet v rámci spoleãnosti a také externû dle Va eho uváïení. S tímto systémem fiízení dokumentû mûïe b t zjednodu ena interní i externí komunikace. Pro rûzné skupiny uïivatelû je moïné tvofiit vlastní internetové stránky, stejnû tak jako budovat Intranet a portály. Kombinace uïivatelské pfiívûtivosti a flexibility ãiní tento produkt vhodn m pro v echny typy organizací, pro spoleãnosti velké i malé. Modul e-documents slouží mnoha účelům: Správa, tvorba a ukládání v ech druhû dokumentû Sdílení informací Tvorba odkazû na zákazníky, produkty, zamûstnance a jiné dokumenty Vedení elektronické informaãní tabule a diskusních skupin Tvorba a údrïba WWW stránek Správa, tvorba a ukládání všech druhů dokumentů S modulem e-documents mûïete vytváfiet jak koliv typ dokumentu, kter je pak digitálnû uloïen v centrální databázi. Zde si mûïete prohlédnout nûkolik typû uchovávan ch dokumentû: (informaãní letáky) dopisy a jiná po ta, prezentace PowerPoint, zprávy a anal zy, oznámení, smlouvy a plány, bro- Jak si jistû dokáïete pfiedstavit, poãet dokumentû v systému mûïe narûstat velmi rychle. Aby bylo moïné je co nejsnadnûji a nejrychleji najít, je souãástí modulu v konn vyhledávaã. Sdílení informací Obrovská v hoda modulu e-documents spoãívá v tom, Ïe mûïete informace sdílet s k mkoliv si pfiejete, internû nebo i externû. Informace zadáváte pouze jednou. Od nynûj ka uï nepotfiebujete kvanta kopií, ãi rûzn ch upraven ch verzí dokumentû bloudících na harddiscích osobních poãítaãû a notebookû jednotliv ch zamûstnancû. Nyní má kaïd pfiístup k aktuální verzi pfiíslu n ch dokumentû. Tím se zv í efektivita spolupráce mezi Va imi zamûstnanci a s Va imi cílov mi trhy a tak se celkovû prohloubí efektivita a akceschopnost Va í spoleãnosti.

9 Synergy-stribro-i :28 Stránka 9

10 Synergy-stribro-i :28 Stránka 10 e-documents S. 10 Tvorba odkazů na zákazníky, produkty, zaměstnance a jiné dokumenty Vysok v kon na í produktové fiady e-synergy spoãívá v integraci zjevnû samostatn ch entit, jako je administrativa, zákazníci, produkty, lidské zdroje a informace. V modulu e-documents mûïete vytváfiet odkazy jedním kliknutím my i, mezi napfi. informaãním dokumentem o produktu a sloïkou zákazníka (v modulu e-crm). Pomocí zákaznického portálu (Customer portal) mají zákazníci pfiístup ke v em relevantním údajûm: fakturám, technick m informacím, zprávách o servisních zásazích, atd. dokumenty, na Va e produkty a sluïby, na Va e záznamy o zákaznících a na jiné, externí WWW stránky. Prostfiednictvím jen nûkolika málo nastavení se mûïete rozhodnout, jak by Va e WWW stránky mûly vypadat a jaké dokumenty by tam mûly b t umístûny. MÛÏete dokonce vytvofiit více neï jedny WWW stránky, coï znamená, Ïe kaïdá cílová skupina má pfiístup k vlastním relevantním stránkám. Pro tvorbu Va ich vlastních WWW stránek nemusíte b t zrovna zku- en mi internetov mi inïen ry, protoïe modul e-documents obsahuje ve keré funkce, které potfiebujete k rychlé a snadné tvorbû libovoln ch stránek. e-documents - VLASTNOSTI: Vedení elektronické informační tabule a diskusních skupin Pfiedstavte si, Ïe chcete oznámit, Ïe se koná porada vedení. V e, co musíte udûlat, je vytvofiit dokument a umístit jej do pfiíslu né ãásti, nebo na interní WWW stránky. Na rozdíl od u, kter je komunikací jednoho ãlovûka s jedním, ãi mnoha lidmi, je u modulu e-documents stimulována komunikace v ech se v emi, ãímï se zlep uje prûhlednost organizace a umoïàuje optimální pfiísun interních informací. Navíc, kaïd mûïe odpovûdût na uvefiejnûné dokumenty a odpovûdût na uvefiejnûné odpovûdi, ãímï se prohlubuje spolupráce a sdílení znalostí. Tvorba, ukládání a publikování dokumentû Funkce pro vkládání odpovûdí na dokumenty Pfiehled dokumentû a souvisejících odpovûdí Tvorba a údrïba WWW stránek Odkazy v dokumentech na v echny druhy relevantních údajû Hromadná korespondence Tvorba ablon Roz ífiené moïnosti vyhledávání Jednoduché pfiehledy zpráv a statistik Individuální uïivatelské nastavení obrazovek modulu e-documents Podpora certifikace ISO 9000 Budování a údržba WWW stránek Tvorba WWW stránek pomocí modulu e-documents sestává z publikování dokumentû, které obsahují odkazy: na jiné

11 Synergy-stribro-i :28 Stránka 11

12 Synergy-stribro-i :28 Stránka 12 e-crm: Zákazník na prvním místě S. 12 pfietok ze strane 12 Sledujte vývoj vztahů s Vašimi potenciálními zákazníky MÛÏete sami zaznamenávat informace o Va ich nov ch potenciálních zákaznících, nebo potenciální zákazníci mohou Ïádat o informace pfies Va e Internetové stránky. Od této fáze se informace stávají souãástí pracovního toku (workflow) a mohou b t sledovány pfies modul e-crm. JestliÏe opravdu chcete poskytovat dobré sluïby Va im zákazníkûm, musíte je uãinit souãástí Va eho podnikatelského úsilí. Modul e-crm integruje Va e zákazníky do Va í organizace sluïeb, organizace produktû a do Va í organizace prodeje. Modul e-crm sjednocuje pfiístup k informacím o zákaznících, které jsou rozloïeny na mnoha místech celého Va eho ERP fie ení. Zkratka CRM v angliãtinû znamená ízení zákaznick ch vztahû (Customer Relationship Management) a s tímto fie ením na bázi Internetu mûïete sledovat a fiídit v echny údaje t kající se Va ich zákazníkû, potenciálních zákazníkû a obchodních parterû, stejnû tak jako smluv, komunikace, dokumentû a poïadavkû. Pfies zákaznick portál (Customer portal) mají zákazníci pfiístup ke v em uveden m informacím, aï do úrovnû, jakou pomocí úrovnû pfiístupu u jednotliv ch záznamû urãíte. Pfies distributorsk portál (Reseller portal) mûïe b t povolen pfiístup k informacím o spoleãn ch zákaznících také distributorûm. Sami poznáte, Ïe v kombinaci s ostatními moduly aplikace e-synergy vztahy s Va imi zákazníky zlep íte a prohloubíte. Modul e-crm Vám umožní: Poskytovat podporu obchodníkûm a distributorûm na vzdálen ch místech Sdílet informace o zákaznících Aktuálnû informovat Va e zákazníky pomocí zákaznického portálu Sledovat v voj vztahû s Va imi potenciálními zákazníky Zlep it Va i péãi o dûleïité zákazníky Zobrazovat si zprávy, hlá ení a statistiky Chránit své informace Poskytněte podporu Vašim obchodníkům na vzdálených místech KaÏdá autorizovaná osoba mûïe získávat a aktualizovat v echny údaje o zákaznících pomocí Internetu. Zprávy, nabídky nebo poïadavky mûïete ukládat a zobrazovat i kdyï nejste zrovna v kanceláfii. Podpora Vašich prodejců v terénu KaÏdá autorizovaná osoba mûïe vyhledávat nebo aktualizovat v echny zákaznické informace pfies Internet. Zprávy, nabídky, nebo komunikace mohou b t zaznamenávány nebo vyhledávány, dokonce i kdyï nejste ve své kanceláfii. Sdílení informací o zákaznících Subjekty se stejnou úrovní pfiístupov ch práv mají pfiístup ke stejn m informacím. V echny informace jsou sdíleny mezi jednotliv mi oddûleními, takïe obchodní oddûlení ví, co se dûje v oddûlení zákaznické podpory a naopak, bez ohledu na lokalitu. Poskytujte svým zákazníkům vždy aktuální informace prostřednictvím zákaznického portálu Pfies Internet mají Va i zákazníci moïnost prohlíïet si vlastní údaje, vãetnû záznamû probûhl ch komunikací, dokumentû a finanãních transakcí. Pfiímá komunikace s Va imi zákazníky pomocí elektronického workflow Vám umoïní lépe zpracovávat jejich poïadavky, dokumenty a s nimi spojené finanãní transakce. To posílí partnerství a spolupráci s Va imi zákazníky. Poskytnûte sv m distributorûm pfiidanou hodnotu prostfiednictvím dealerského portálu: poskytnûte jim prospekty, informace o zákaznících, smlouvách, informace o produktech a firemní novinky prostfiednictvím distributorského portálu.

13 Synergy-stribro-i :28 Stránka 13

14 Synergy-stribro-i :28 Stránka 14 e-crm: Zlepšete péči o Vaše důležité zákazníky S. 14 Zlepšete péči o Vaše důležité zákazníky (Account Management) Karta urãitého zákazníka, záznamy souvisejících probûhl ch komunikací, kontaktní osoby zákazníka, úkoly (Task), poïadavky (Request) a finanãní informace t kající se daného zákazníka jsou zobrazeny na jedné obrazovce. Pod oddílem dotazû zákazníka je umístûno workflow poïadavkû, které jasnû indikuje odpovûdnost jednotliv ch pracovníkû a tedy zajistí provedení adekvátního fie ení. MÛÏete úkoly pouze sledovat, nebo mûïete pfiidûlit úkoly a poïadavky nûkomu jinému. RÛzné pfiehledy Vám umoïní po celou dobu sledovat status tûchto Ïádostí. Kromû toho mûïete rovnûï úkol pûvodnû pfiidûlen Vám delegovat nûkomu jinému, pokud máte napfiíklad dovolenou. Přehledy a statistiky Kdo jsou Va i zákazníci? Jak je v kon obchodního nebo servisního oddûlení? Jak je mûj plán prodeje? Jak dlouho trvá odpovûdût na dotazy a Ïádosti na ich zákazníkû? Na v echny tyto otázky a mnohé dal í naleznete odpovûdi v efektivních pfiehledech a statistikách. Chraňte své informace I kdyï má urãitá osoba pfiístup do Va eho systému, neznamená to, Ïe musí mít pfiístup ke v em informacím. Pomocí jednotliv ch rolí a úrovní pfiístupû spojen mi se zákazníky a informacemi mûïete pfiesnû stanovit, ke kter m informacím bude mít zákazník pfiístup. KaÏdá modifikace je protokolována, nikdo nemûïe provádût zmûny anonymnû. E-CRM VLASTNOSTI: Zlaté stránky - seznam telefonních ãísel, korespondenãních a ov ch adres Efektivní funkce pro vyhledávání Jasn pfiehled o jednotliv ch zákaznících ízení informací o zákaznících, kontaktních osobách, správa s nimi souvisejících poïadavkû a úkolû Plánování aktivit spojen ch s jednotliv mi zákazníky Ve keré nabídky, korespondence a zápisy z jednání jsou uloïeny s kartou daného zákazníka Získáte pfiehledn a podrobn obraz podnikové struktury Va ich nejdûleïitûj ích zákazníkû Jasn pfiehled organizaãní struktury u velk ch zákazníkû (large account) Plánování aktivit a ãasu nutného k jejich provedení pomocí plánovaãe Pfiehledy a statistiky Workflow: automatické delegování úkolû Sledování stíïností On-line publikování informací o produktech pro zákazníky Správa karet zákazníkû a zákaznick ch sloïek Finanãní transakce jsou k dispozici on-line Hromadná korespondence

15 Synergy-stribro-i :28 Stránka 15

16 Synergy-stribro-i :28 Stránka 16 e-logistics: Pro řízení katalogů, produktů a cen S. 16 Jedna z nejdûleïitûj ích informací, které byste mûli sdílet s Va imi zákazníky nebo trhy pomocí Internetu, jsou informace o Va ich produktech a sluïbách. Také byste mohli potfiebovat sdílet informace t kající se Va ich interních produktû, jako jsou rûzné poloïky ve vlastnictví firmy, kanceláfiské potfieby a rûzné dodávky a sluïby pro Va í firmu, s Va imi zamûstnanci a dodavateli. Ve keré informace o Va í spoleãnosti jsou nyní dostupné prostfiednictvím Internetu, kter získává údaje o Va ich produktech z administrativní databáze podporující Vá ERP systém. Modul e-logistics peãuje o Vá katalog, poloïky i ceny. UmoÏní Vám publikování Va eho katalogu na Va ich WWW stránkách a spravovat ve keré informace t kající se produktu, jako jsou broïury, manuály, pfiedpisy, návody, prezentace, sluïby, atd. Internû tento modul slouïí jako základ pro správu poïadavkû a fiízení majetku. Modul e-synergy je plnû integrován s ostatními moduly aplikace e-synergy a s aplikací Exact Globe 2000, coï je back-office fie ení. Centrální fiízení v ech Va ich produktû produktov ch fiad a moïnost uïívání stejn ch informací pro interní i externí úãely Vám zajistí optimální efektivitu i soudrïnost a jednotnost údajû. Modul e-logistics Vám umožní: Publikování katalogu na Internetu i Intranetu Redukci chyb díky pfiehlednému a konzistentnímu fiízení cen Zlep ení fiízení Va ich produktû Zlep ení sledování Va ich interních produktû MoÏnost podrobného sledování jednotliv ch poloïek Va eho majetku Sdílení Va í dokumentace o produktech jak se zamûstnanci, tak se zákazníky Integraci fiízení sluïeb s produkty a zákazníky Provádûní rozsáhl ch anal z a reportû Publikujte Váš katalog na Internetu i Intranetu Díky modulu e-logistics mûïete obohatit Va e administrativní záznamy hyperlinky a obrázky. MÛÏete uïívat stejné údaje pro interní i externí informace o produktech. MÛÏete definovat celkovou strukturu produktû pomocí manuálû, moïností obmûn produktû a druhû sluïeb. Redukujte chyby pomocí přehledného a konzistentního řízení cen Modul e-logistics Vám umoïní provádûní centrálních úprav t kajících se cen, dostupnosti produktû, atd. pomocí elektronického workflow. Tyto úpravy jsou poté automaticky roz ífieny pfiíslu n mi operaãními a administrativními systémy pomocí XML. Informace o cenách pro kaïdou zem je moïné umístit na Va ich WWW stránkách. A díky tomu budou ve v ech Vámi vytvofien ch smlouvách pouïity stejné, pfiedem schválené ceny. Program také spravuje kompletní historii cen ceny poïívané v minulosti i ceny plánované pro budoucnost. A díky tomu je moïné pfiipravovat zmûny cen je tû dlouho pfied jejich plánovan m pouïitím.

17 Synergy-stribro-i :28 Stránka 17

18 Synergy-stribro-i :28 Stránka 18 e-logistics: S. 18 Zlepšete řízení Vašich produktů Ke kaïdému produktu mûïete pfiifiadit manaïera produktu. Tento manaïer produktu se bude starat o jednotlivé verze produktu, dokumentaci, ceny, konfigurace produktu, informace na Internetu a informace o produktu specifické pro kaïdou zemi, kde se produkt dodává. Tato osoba je také zodpovûdná za publikování odpovídajících nov ch informací souvisejících s jejím produktem a stará se o vyfiízení servisních poïadavkû. a dodávce se stávají souãástí sloïky zamûstnance. V echen majetek mûïe b t registrován individuálnû - pomocí jedineãného sériového ãísla. Tím se nabízí moïnost pfiipojení individuálních poloïek k zamûstnancûm a získání kompletního pfiehledu o lokalitû jednotliv ch poloïek Va eho cenného majetku a odpovûdnosti za nûj. Sériové ãíslo je jen jednou z mnoha moïností pro vyhledávání jednotliv ch poloïek majetku. Zlepšete sledování interních produktů Aplikace e-synergy je ideálním nástrojem pro fiízení v ech produktû uïívan ch ve Va í spoleãnosti internû. Jednodu e definujete ve keré produkty, které mohou b t objednány Va imi zamûstnanci pomocí pfiidûlení specifikace, definováním pravidel objednávání a urãením, kdo je oprávnûn kter produkt objednat a stanovením seznamu jednotliv ch druhû daného v robku, které je povoleno objednávat. V kombinaci s modulem e-procurement mûïete také fiídit ve keré poïadavky na nákup. Va e nákupní oddûlení nebo dokonce dodavatel mûïe jednodu e monitorovat, kdy je nutná nová dodávka, ãi zda nûkter produkt zpûsobuje nadprûmûrné mnoïství stíïností. Sledujte řízení Vašeho majetku Majetek je souãástí Va eho katalogu produktû. Prostfiednictvím vkládání poïadavkû do systému mohou zamûstnanci objednávat napfiíklad poãítaã nebo auto. Po schválení

19 Synergy-stribro-i :28 Stránka 19

20 Synergy-stribro-i :28 Stránka 20 e-logistics: S. 20 Sdílejte veškerou produktovou dokumentaci s Vašimi zákazníky i zaměstnanci Ve keré informace t kající se produktû, jako napfiíklad poloïky náhradních dílû, manuály, obrázky, technické informace, montáïní instrukce, atd. jsou uloïeny ve stejné databázi a jsou spojeny s produktem pomocí odkazû. Pfies katalog publikovan na Internetu mají Va i zákazníci i potencionální zákazníci k tûmto informacím pfiím pfiístup. Integrujte řízení služeb s produkty a zákazníky PoÏadavek, jako je napfiíklad Ïádost na zdokonalení produktu, zpráva o problému, nebo objednávka sluïby mûïe b t pfiilinkován k zákazníkovi, produktu a (nebo) zamûstnanci. Tyto poïadavky jsou fiízeny prostfiednictvím workflow, coï zajistí, Ïe poïadavek na úpravu Va eho produktu, nebo poskytnutí sluïby Va emu zákazníkovi vyfiídí relevantní osoba. Stejn poïadavek bude také slouïit jako základ pro plánování a statistické v kazy. Rozšířené možnosti analýz a reportingu Modul e-logistics umoïàuje reporting na nûkolika úrovních: úroveà poloïky, geografického rozmístûní, zákazníka, distributora, úroveà prodejní a kontraktaãní. Integrace s ostatními moduly aplikace e-synergy rovnûï umoïàuje anal zu reportû z nûkolika rûzn ch úhlû pohledû v závislosti na Va ich potfiebách. E-LOGISTICS - VLASTNOSTI: V echny zmûny jsou protokolovány Roz ífiené moïnosti vyhledávání Reporting a statistika Integrace s produkty back-office XML exchange Jasné pfiehledy produktû a dostupnosti produktû ízení produktû, informací o produktech a úkolû Plánování aktivit pro kaïd produkt zvlá È Konfigurace produktu Mnoho produktov ch fiad, seznamû produktû pro jednotlivé zemû a ceníkû Centrální fiízení sortimentu produktû On-line publikování informací o produktech pro zákazníky Demoverze, broïury ízení smluv v kombinaci s modulem e-crm Ukládání rûzn ch informacích souvisejících s produktem: manuálû, licenãní politiky ízení workflow, poïadavkû na úpravy a vylep ení produktu Sledování stíïností

21 Synergy-stribro-i :28 Stránka 21

22 Synergy-stribro-i :28 Stránka 22 e-project: Pro vždy dostupné informace o projektech S. 22 Jedna z velmi dûleïit ch vlastností aplikace e-synergy je neustálá (zabezpeãená) dostupnost v ech informací díky pfiipojení na Internet. Pokud pracujete s projekty, nebo jeli metoda Va í práce na projektech zaloïena, potfiebujete aby ve keré údaje byly vïdy ihned k dispozici. Modul e-project tyto poïadavky perfektnû splàuje a to bez závislosti na tom, zda se právû nacházíte ve Va í kanceláfii, u zákazníka, nebo doma. Modul e-project Vám umožní: ídit ve keré zdroje v procesu zapojené Podrobnû sledovat poïadavky s projektem související nabízí modul e-project rozsáhlé moïnosti pro podrobné sledování v ech tûchto poïadavkû a poskytuje Vám vïdy aktuální pfiehled stavu Va ich projektû, poïadavky mûïete fiadit dle zamûstnance, dle zákazníka, nebo dle manaïera projektu. Získávejte nové projekty Získávání nov ch zakázek je velmi dûleïitou souãástí aktivit zdravé spoleãnosti. Speciálnû v servisních a konzultaãních organizacích je získávání nov ch projektû jedním z primárních procesû. Modul e-project umoïàuje fiízení a sledování tohoto procesu v kombinaci s modulem e-crm fie ením pro fiízení vztahû se zákazníky aplikace e-synergy. Získávat nové projekty Sdílet informace t kající se smluv Stanovovat pfiístupová práva pro jednotlivé projekty Řízení všech zdrojů souvisejících s projektem AÈ uï jste konzultaãní firma, ãi stavební spoleãnost, fiízení projektû pro Vás znamená fiízení v ech zdrojû, které jsou s dan m projektem spojeny - od zamûstnancû aï po materiál. Modul e-project Vám umoïní fiídit ve keré Va e projekãní zdroje, protoïe je propojen se v emi ostatními moduly aplikace e-synergy. ízení lidsk ch zdrojû je napfiíklad umoïnûno modulem e-hrm, takïe modul e-project vyuïívá tyto informace pro fiízení Va ich projektû. Sledujte podrobně požadavky související s projekty Pomocí modulu e-procurement mûïete fiídit nejrûznûj í typy poïadavkû t kající se Va í spoleãnosti. Jako manaïer potfiebujete pfiesn pfiehled toho, které poïadavky se t kají jak ch projektû. Díky integraci s modulem e-procurement

23 Synergy-stribro-i :28 Stránka 23

24 Synergy-stribro-i :28 Stránka 24 e-project S. 24 Sdílení informací týkajících se smluv Projekt je zahájen smlouvou, ãi dohodou se zákazníkem. Smlouva nemusí b t podepsána nutnû nejvy ím pfiedstavitelem zákazníkovy spoleãnosti. V modulu e-project jsou v echny pfiíslu né informace o smlouvû zobrazeny pfiíslu - n m osobám a stranám v projektu zúãastnûn m. Ve keré dokumenty uloïené v aplikaci e-synergy (modul e-documents) je moïné sdílet a propojovat pomocí hyperlinkû vloïen ch v souvisejících dokumentech, jako je napfiíklad nabídka, potvrzení nabídky, nebo dokonce vyhodnocení projektu. Stanovení přístupových práv pro jednotlivé projekty KaÏd projekt mûïete charakterizovat pomocí specifikace osob, které jsou do projektu zahrnuty. Pfiístup k informacím o projektu je moïné omezit, napfiíklad aby byly viditelné pouze zamûstnancûm spoleãnosti. Tyto takzvané interní projekty jsou viditelné pouze zamûstnancûm organizace s odpovídající úrovní pfiístupov ch práv (modul e-hrm), ale pouze tûm z nich, ktefií jsou k danému projektu pfiímo pfiilinkováni. E-PROJECT: VLASTNOSTI Tvorba v ech typû projektû Plánovaní aktivit pro kaïd projekt zvlá È Jasn pfiehled Va ich projektû MoÏnost pfiilinkování souvisejících informací k projektûm ízení projektû prostfiednictvím workflow UÏivatelské nastavení roz ífieného vyhledávání Stanovení pfiístupov ch práv Odhad nákladû a v nosû Tvorba reportû a statistik

25 Synergy-stribro-i :28 Stránka 25

26 Synergy-stribro-i :28 Stránka 26 e-hrm: Pro řízení lidských zdrojů S. 26 Kromû nabídky tradiãních funkcí pro fiízení lidsk ch zdrojû, modul e-hrm umoïàuje pfiístup do systému e-synergy v em Va im zamûstnancûm prostfiednictvím Internetu. Struktura pfiístupov ch hesel zaloïená na pfiidûlování rolí, umoïàuje v em zamûstnancûm, obchodním partnerûm, distributorûm a zákazníkûm podílet se elektronicky na Va ich podnikov ch a podnikatelsk ch aktivitách. Lidé nyní mohou pracovat bez stresu a tûïkostí jak uvnitfi kanceláfie, tak i kdekoli mimo ní. Modul e-hrm produktové fiady e-synergy je plnû integrován s ostatními moduly aplikace e-synergy. Proto nyní mohou Va i zamûstnanci sledovat a fiídit ve keré produkty, zákazníky a dokumenty, které jsou pfiilinkovány k jejich kartû v systému. Řízení systémů a informací S modulem e-hrm mûïete vytváfiet a mazat jednotlivé Windows NT uïivatelské úãty. Pomocí vkládání data zahájení pracovního pomûru a ukonãení pracovního pomûru Va ich zamûstnancû aplikace e-synergy vytvofií/vymaïe jejich uïivatelsk úãet ve Windows NT. Jednotliv m zamûstnancûm mûïete udûlit pfiístup k urãit m informacím, nebo povolení provádût specifické ãinnosti v systému pomocí pfiidûlování rûzn ch typû rolí a úrovní pfiístupov ch práv. Ve keré provedené zmûny jsou systémem zaznamenávány, takïe nikdo nemûïe provádût jakékoli úpravy anonymnû. Modul e-hrm Vám umožní ídit podnikové systémy a informace UÏívat telefonní seznam a ov seznam Vytváfiet reporty a statistiky ídit a delegovat úkoly on-line Plánovat zdroje ídit workflow, absence a náklady Podrobnû sledovat schémata doplàkov ch mezd Mít podrobn pfiehled uchazeãû o zamûstnání UÏívat funkci pro hromadnou korespondenci ídit jednotlivé poloïky majetku Podrobnû sledovat individuální finanãní transakce Propojení na mzdy

27 Synergy-stribro-i :28 Stránka 27

28 Synergy-stribro-i :28 Stránka 28 e-hrm S. 28 Telefonní a ový seznam Hledáte kolegu se speciálními dovednostmi? Naleznete jej snadno a kontaktovat jej/ji mûïete okamïitû pomocí hyperlinku s pfiíslu nou ovou adresou, kter Vás ihned pfiepne do Va í aplikace pro odesílání zpráv, ãi pomocí (mobilního) telefonního ãísla uvedeného v jeho/její kartû. KaÏd zamûstnanec má oprávnûní aktualizovat informace na své zamûstnanecké kartû. Tvorba reportů statistik Produkt e-hrm nabízí mnoho moïností pro vytváfiení sestav (reportû) a statistik k monitorování stavu a dynamiky Va í organizace. Organizaãní schémata, vûkové sloïení zamûstnancû, pfiíliv a odliv pracovníkû, statistiky absencí, v sledky hodnocení zamûstnancû, statistiky pracovních skupin a mnoho dal ích jin ch sestav Vám zajistí lep í a hlub í vnitfiní pfiehled Va eho nejcennûj ího majetku". On-line management a delegování úkolů Mûjte pfiehled o stavu a workflow úkolû a poïadavkû vlo- Ïen ch do systému Va imi zamûstnanci. RovnûÏ mûïete svou roli a poïadavky a úkoly vloïené na a pro Vás delegovat nûkomu jinému. ManaÏefii jsou oprávnûni sledovat workflow úkolû a poïadavkû sv ch podfiízen ch. Plánování zdrojů Své dokumenty mûïete do systému vkládat s mnoha úrovnûmi pfiístupu to závisí na úrovní bezpeãnosti, kterou pfiíslu nému dokumentu pfiidûlíte. Reporty a statistiky Pomocí workflow poïadavkû (request) mûïete v modulu e-procurement zaznamenávat a plánovat ãas sobû a sv m kolegûm. Plánovací tabulky pro jednotlivé osoby, ãi pro celá oddûlení jsou grafick mi pfiehledy v ech naplánovan ch aktivit (hodin) do systému vloïen ch (absencí, ãinností mimo kanceláfi, konzultací, kolení, atd.), stejnû tak jako dostupnosti jednotliv ch zamûstnancû (jejich ãasu, kter dosud není rezervován). Plánovaãe jsou rovnûï propojeny s pracovními plány jednotliv ch osob i cel ch oddûlení.

29 Synergy-stribro-i :28 Stránka 29

30 Synergy-stribro-i :28 Stránka 30 e-hrm S. 30 Řízení workflow, absencí a výdajů Kromû poïadavkû na absence (dovolenou) a v daje mûïe uïivatel definovat mnoho rûzn ch typû Ïádostí. KaÏd poïadavek mûïe b t schválen, ãi zamítnut. Sledování schémat doplňkových mezd Napfiíklad mûïete vést registraci práv na odkup akcií, které byly pfiidûleny Va im zamûstnancûm, nebo sledovat ve keré otevfiené poloïky. Přehled žadatelů o zaměstnání Nové Ïadatele mûïete do systému vkládat Vy, nebo se mohou Ïadatelé sami hlásit pfies Va e Internetové stránky. Odsud jsou informace ukládány a mohou b t sledovány pfies modul e-hrm. Máte volitelnou moïnost automatického vytváfiení Ïádostí na pfiijetí nového zamûstnance pro zpracování Ïádosti Va ím HR oddûlením jako HTML dokument prostfiednictvím u, nebo je moïné v sledek exportovat do Excelu a napfiíklad program Word mûïete pouïít pro hromadnou korespondenci. Hromadná korespondence Pomocí uïivatelsky definovateln ch ablon v modulu e-documents je moïné vytváfiet hromadnou korespondenci pro napfiíklad v echny zamûstnance a rovnûï tyto dokumenty i odeslat na pfiíslu né adresy. Řízení položek majetku PoÏadavky a poloïky jsou pfiilinkovány ke kartû zamûstnance. Zamûstnanci mohou sami zaïádat o nákup urãit ch poloïek, tyto poïadavky schvaluje jejich nadfiízen. Speciální sestava pro evidenci majetku (asset report) poskytuje pfiehled v ech poloïek majetku, které jsou v uïívání a poloïek voln ch" které je moïné pfiidûlit jinému zamûstnanci. Přehled individuálních finančních transakcí Ve keré finanãní transakce, které se t kají zamûstnancû, se stávají souãástí osobní karty pfiíslu ného zamûstnance. Tyto transakce jsou automaticky pfiilinkovány k zamûstnancûm na základû jejich dodavatelského ãísla v administrativû systému Exact Globe 2000, ale je moïné je rovnûï pfiipojit ruãnû v modulu e-financials. Propojení na mzdy Je moïné definovat specifické sloïky mezd a tato data sdílet pomocí XML se mzdov m back-office fie ením spoleãnosti. E-HRM: VLASTNOSTI KaÏdá modifikace je protokolována Telefonní a ov seznam MoÏnost vyhledání kolegy Zamûstnanci mohou aktualizovat své osobní údaje ízení Va ich zákazníkû, komunikace, kontaktû a úkolû ízení produktû pfies modul e-logistics ízení produktû pfies modul e-documents Odpracované hodiny jsou zaznamenány a integrovány do plánovaãe Reporty a statistiky Delegace odpovûdnosti a on-line management Pracovní skupiny a sdílení informací, fiízení znalostí, dovedností Plánování zdrojû ízení workflow, absencí a v dajû Plánování doplàkov ch mezd Sledování ÏadatelÛ o zamûstnání Správa majetku Finanãní transakce Propojení na mzdov systém

31 Synergy-stribro-i :28 Stránka 31

32 Synergy-stribro-i :28 Stránka 32 e-financials: On-line přehled výkonnosti podniku S. 32 Díky modulu e-financials je moïné vytváfiet on-line pfiehled v konnosti spoleãnosti. Modul e-financials poskytuje spoleãnostem stfiední velikosti a jejich oddûlením podrobn finanãní pfiehled v ech aktivit. Modul e-financials Vám zajistí: Kombinaci lokální kontroly s centrálním fiízením Podrobn pfiehled v konnosti spoleãnosti Porovnatelná ãísla, na kter ch mûïete stavût své odhady Pfiehled lokálních aktivit prostfiednictvím centrální informace Pfiehled mnohonásobn ch rozpoãtû Finanãní reporting Kombinace lokální kontroly s centrálním řízením Modul e-financials umoïàuje nejrûznûj ím podnikatelsk m entitám kombinovat lokální kontrolu s centrálním fiízením. Produkt e-financials vytváfií a konsoliduje data z jednotliv ch lokálních administrativ pro úãely podrobné anal zy a reportingu. Díky modulu e-financials mohou b t data shromaïìována na úrovni transakcí automaticky - pomocí Internetu jako komunikaãní pátefie. Toto je moïné provádût prostfiednictvím replikace nebo importu, nebo pomocí zápisu dat na dálku (remote data entry). Finanãní v kon Va í organizace mûïete analyzovat na úrovni geografick ch segmentû, organizaãních útvarû i oblastí podnikání. Nejen management, ale také i dal í autorizované osoby mohou data pouïívat pro informaãní úãely a reporting. Velkou v hodou je skuteãnost, Ïe se management mûïe opírat o stejná data, jako ostatní autorizovaní zamûstnanci; jednotlivé úãetní systémy jsou díky e-synergy slouãeny. Podrobný přehled výkonnosti společnosti V chozím interfacem modulu e-financials je organizaãní schéma. Jako uïivatelé si mûïete sami zvolit dva klíãové indikátory, které budou na tomto schématu zobrazeny. KaÏd blok pfiedstavující urãitou entitu zobrazuje dvû hodnoty. První hodnota zobrazuje skuteãné hodnoty zvoleného období. Druhá hodnota mûïe b t buì odpovídající období z minulosti, nebo rozpoãet nastaven pro období souãasné. Tato druhá hodnota mûïe b t také pouïita pro zobrazení napfiíklad relativního pfiíspûvku kaïdé z entit do celkové skupiny. Detailnûj í informace jsou k dispozici prostfiednictvím tzv. hyperlinkû, staãí kliknout na pfiíslu nou entitu, divizi, nebo celou skupinu a objeví se menu pro navigaci do informací související s pfiíslu nou entitou. Popis obr: Organizaãní schéma v souãasné dobû umoïàuje ãtyfii rûzné uïivatelsky definovatelné pohledy; napfiíklad podle skupiny, podle svûtadílu, podle trhu, nebo podle matefiské spoleãnosti.

33 Synergy-stribro-i :28 Stránka 33

34 Synergy-stribro-i :28 Stránka 34 e-financials S. 34 Porovnatelná čísla, na kterých můžete stavět své odhady Hlá ení na základû konsolidovan ch údajû nemûïe b t vypracováno, pokud nejsou stanoveny urãité spoleãné dimenze. Modul e-financials automaticky pfiidává centrálnû definované dimenze k datûm importovan m z individuálních entit. Pfievede rûzné ãástky v lokální mûnû, pouïívané kaïdou individuální entitou, do mûny, která je centrálnû definovaná jako mûna pro reporting; spojí také lokálnû uïívanou úãetní osnovu hlavní knihy s centrální osnovou úãtû hlavní úãetní knihy. Tím je zaji Èován maximální moïn stupeà flexibility: jednotlivé entity si mohou vytvofiit vlastní úãetní systém podle sv ch podnikatelsk ch potfieb a lokálních poïadavkû a centrální administrace mûïe definovat strukturu, která se nejlépe hodí pro reporting a anal zy v rámci celé organizace. Vhled do lokálních aktivit prostřednictvím centrální informace V echny transakce jsou replikovány nebo importovány prostfiednictvím Internetu z jednotliv ch provozních jednotek na úrovni transakcí do centrální databáze SQL, kdykoliv je lokálnû transakce generována. Souãasnû v ak mûïete zadávat transakce on-line. Díky této detailní úrovni umoïàuje modul e-financials organizacím provrtat se" z libovolnû vysoké úrovnû anal zy k naprost m detailûm individuální transakce jednotlivé entity. Organizace tím získávají vyjímeãnou moïnost vhledu do svého vlastního podnikání. Mohou provádût takové anal zy, které nikdy v minulosti nebylo moïné provádût a to bez zatûïování vlastních provozních útvarû dal ími povinnostmi podrobného reportingu. Přehled mnohonásobných rozpočtů MÛÏete souãasnû pracovat s rûzn mi, ale vzájemnû souvisejícími rozpoãty. Pfied finalizací rozpoãtu mûïete nastavit workflow schvalovacího procesu. Podle pfiedmûtu podnikání, ve kterém spoleãnost pûsobí, mohou b t do systému zadány rûzné scénáfie, napfiíklad jeden s nabytím nebo zbavením se urãitého prvku a druh bez takovéto úvahy. Akciové spoleãnosti mohou napfiíklad pfievést analytické finanãní v hledy na plnûní spoleãnosti na rozpoãty tak, aby bylo moïno lépe sledovat skuteãn v kon spoleãnosti versus oãekávané plnûní. Finanční reporting Od v sledovky aï po úroveà transakcí mohou b t v kazy generovány pfiímo, nebo pfies elektronickou po tu. Modul e-financials obsahuje standardní v kazy, jako napfiíklad konsolidované rozvahy a jednotlivé karty hlavní knihy úãtû, stejnû tak jako v kazy kategorií nákladû podle období, nebo pro jednotlivé divize. MoÏnost procházení aï na nejpodrobnûj í úroveà informací Vám umoïní vidût v kazy s pûvodními transakcemi. V takov chto reportech jsou integrována srovnání s vícenásobn mi verzemi rozpoãtû a údaji za minul rok. MÛÏete definovat také své vlastní parametry, jako napfiíklad náklady na zamûstnance, procentní marïi, atd. V echny reporty Vám budou poskytnuty v uïivatelsky pfiívûtivém formátu tabulek Excelu, elektronickou po tou nebo on-line pfies Internet. E-FINANCIALS: VLASTNOSTI V echny provedené zmûny jsou protokolovány Finanãní konsolidace Rozpoãtování Nástroje pro anal zy Finanãní informace jsou aktualizovány prostfiednictvím Internetu Kombinace lokální kontroly s centrálním fiízením Podrobn pfiehled v konnosti spoleãnosti Porovnatelná ãísla, na kter ch mûïete stavût své odhady Vhled do lokálních aktivit prostfiednictvím centrální informace Pfiehled mnohonásobn ch rozpoãtû

35 Synergy-stribro-i :28 Stránka 35

36 Synergy-stribro-i :28 Stránka 36 e-procurement: Pro řízení požadavků S. 36 S modulem e-procurement mûïete u etfiit podstatnou ãást nákladû díky elektronickému fiízení poïadavkû na nákup poloïek pro fiízení kanceláfie a jednotliv ch poloïek majetku. Modul e-procurement Vám také umoïní udûlat dal í krok: fiídit ve keré Va e interní a externí podnikové procesy elektronicky. Modul e-procurement Vám pomáhá zlepšit efektivitu prostřednictvím: Zmen ení provozní zátûïe plynoucí z vyfiizování poïadavkû Redukce poãtu chyb Lep ího pfiehledu v ech poïadavkû (kde, kdo, proã a kdy) kter typ poïadavkû je nejãastûji do systému vkládán; ktefií zamûstnanci vyfiizují vût inu poïadavkû; ãas potfiebn ke zpracování poïadavku a jeho kompletaci v rámci workflow; atd. Navíc je poïadavek vïdy vztaïen k 'poïadujícímu' a 'schvalujícímu'. Schvalující osoba najde poïadavek ve svém workflow a poïadující osoba je prûbûïnû informována o stavu vyfiizování poïadavku. Pro kaïd krok ve workflow mûïe existovat jiná schvalující osoba, ãímï se stírají hranice mezi oddûleními a obory. Napfiíklad, zamûstnanec zadá poïadavek na organizování marketingové aktivity, kter má b t nejprve schválen marketingov m fieditelem, pak moïná i odpovûdn m finanãním útvarem a pfiedán do úãetního útvaru. Tento proces mûïe b t po celou dobu monitorován, aï do jeho ukonãení. Toho, Ïe poïadavky jsou vïdy v souladu se strategií a postupy ve Va í firmû Definování vlastních poïadavkû a workflow k podpofie ãinnosti Va í organizace Zmenšení provozní zátěže plynoucí z vyřizování požadavků S modulem e-procurement se zbavíte poïadavkû na papírech, které jsou pfiedávány z ruky do ruky a vyïadují znaãn objem ruãního zpracovávání; s modulem e Procurement existují pouze Ïádosti v elektronické formû a ty putují pfies pfiedem definované workflow, které je nastaveno tak, aby bylo co nejkrat í a mûïe b t pfiesnû pfiizpûsobeno, aby odpovídalo pfiáním a potfiebám Va í organizace. Lepší přehled všech požadavků (kde, kdo, proč a kdy) Modul e-procurement poskytuje také moïnost uïivatelsky upraven ch pfiehledû a hlá ení. Z tûchto hlá ení je jasné, POPIS obr: Roz ífiené moïnosti vyhledávání Vám umoïní stále sledovat stav v ech poïadavkû ve Va í spoleãnosti.

37 Synergy-stribro-i :28 Stránka 37

38 Synergy-stribro-i :28 Stránka 38 e-procurement S. 38 Požadavky vždy v souladu s Vaší strategií a postupy Vzhledem k elektronické formû v ech poïadavkû je jednoduché oznaãit a pfiipojit postupy a instrukce k libovolnému danému poïadavku. Nyní máte jistotu, Ïe v echny poïadavky jsou zadávány a schvalovány v souladu s politikou spoleãnosti a/nebo stanoven mi postupy, ãímï se prohlubuje jednotn a efektivní zpûsob vyfiizování poïadavkû. Definujte vlastní požadavky a workflow k podpoře činnosti Vaší organizace ProtoÏe kaïdá organizace je jiná, modul e-procurement nabízí moïnost definování preferovan ch druhû poïadavkû a workflow, tak aby pfiesnû vyhovovaly potfiebám Va í spoleãnosti. Modul e-procurement mûïete proto pouïívat také pro pfiípravu na certifikaci ISO 9000 a splnûní poïadavkû této normy.

39 Synergy-stribro-i :28 Stránka 39

40 Synergy-stribro-i :28 Stránka 40 e-synergy: Systémové požadavky a bezpečnost S. 40 Systémové požadavky Aplikace e-synergy byla vyvinuta pomocí standardní technologie spol. Microsoft a byla vytvofiena pro platformu spoleãností Microsoft vyvinutou. Toto umoïàuje maximalizaci v ech v hod, které tato platforma nabízí. To, aby mohla b t aplikace e-synergy co nejefektivnûji uïívána, urãuje poïadavky na server, na kterém toto fie ení a databáze bûïí. Pfiístup na aplikaci e-synergy je moïn z vût iny dnes dostupn ch klientsk ch stanic za podmínek, Ïe je na nich nainstalována souãasná verze internetového exploreru. Server: OS: Windows 2000 Service Pack 1 (nebo novûj í) Web server: Internet Information Server 5.0 (Souãást Windows 2000) Databázov server: Microsoft SQL Server 2000 Klient: OS: Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows NT4 (SP 6), Windows 2000 Internetov prohlíïeã: Internet Explorer 5.01

41 Synergy-stribro-i :28 Stránka 41

42 Synergy-stribro-i :28 Stránka 42 e.org-změny v organizacích pro úspěch v e -Světě S. 42 Aby uspûli v tomto novém prostfiedí, mnozí prûmysloví lídfii budou nuceni pfietvofiit ve keré aspekty jejich modelu podnikání od sluïeb zákazníkûm aï po fiízení dodavatelského fietûzce. Budou nuceni analyzovat, jak jsou v echny ãlánky jejich podnikání organizovány a motivovány. Zamûfiíme se na zpûsob, jak m spoleãnosti strukturují své aktivity a operace, sdílejí znalosti a inspirují své zamûstnance na tomto novém Internet vyuïívajícím konkurenãním trhu. e.org - tento organizaãní model vede v dne ním e"-svûtû spoleãnosti samy k vytváfiení flexibilních a efektivních teamû, spojování se do aliancí a zv enému potírání konkurence. Jedná se o nelineární, koherentní, sítí propojené spoleãnosti, které nejsou ani centralizovány ani decentralizovány. Jejich dynamiãnost, flexibilita a otevfienost formují základy pro to, aby se z tûchto spoleãností mohla stát e.org. Tato transformace na e.org zahrnuje sedm dimenzí: Organizační struktura Pfiíchod nového digitálního trhu signalizuje ústup byrokratick ch, hierarchick ch struktur a vznik e-podniku. Koherence Silné vazební síly, v znam fiízení koherence umoïní flexibilnûj í konfiguraci lidí, procesû a systémû. Znalosti Znalosti jsou stále cennûj ím a odli ujícím majetkem, kter rovnûï bude brzo zaznamenáván jako jedna z poloïek do rozvahy spoleãnosti. Aliance Aliance umoïàují spoleãnostem roz ifiovat jejich globální dosah, zvy ovat jejich vlastní moc a pfiemostit strategické mezery v surovû konkurenãním e"-svûtû. Kontrola V minulosti tradiãní struktura shora-dolû internû zamûfiené vlády a kontroly dnes ustupuje více rozloïenému modelu, kter spojuje jak interní, tak externí fiízení. Zdroj: Booz-Allen & Hamilton Řízení Star model kde byl v konn fieditel spoleãnosti brán jako hvûzda" jiï není relevantní; v e.org je kaïd vedoucím. Lidé & firemní kultura Nyní, kdy dot.coms" jsou zdrojem moïností a podnikatelsk ch pfiíleïitostí, spoleãnosti musí zevrubnû pfiehodnotit jejich základní pfiístup k fiízení lidsk ch zdrojû, tak aby pfiijímaly a zamûstnávaly odborníky s moderními a aktuálními znalostmi, které dne ní doba vyïaduje.

DS-75 JE TO TAK SNADNÉ. kombinace produktivity v estrannosti a pohodlí

DS-75 JE TO TAK SNADNÉ. kombinace produktivity v estrannosti a pohodlí DS-75 JE TO TAK SNADNÉ kombinace produktivity v estrannosti a pohodlí DS-75 OBÁLKOVÁNÍ JE TAK SNADNÉ Pracujete v prostfiedí, kde je zpracování zásilek klíãová otázka? Kompaktní obálkovací stroj má mnoho

Více

SGH-S300 ProhlíÏeã WAP Návod k pouïití

SGH-S300 ProhlíÏeã WAP Návod k pouïití * Obsah uveden v tomto návodu nemusí pfiesnû souhlasit s va ím telefonem, v závislosti na nainstalovaném softwaru nebo na va em poskytovali sluïeb. SGH-S300 ProhlíÏeã WAP Návod k pouïití ELECTRONICS World

Více

OBSAH. Principy. Úvod Definice událostí po datu úãetní závûrky Úãel

OBSAH. Principy. Úvod Definice událostí po datu úãetní závûrky Úãel 23 POSOUZENÍ NÁSLEDN CH UDÁLOSTÍ OBSAH Principy Úvod Definice událostí po datu úãetní závûrky Úãel âinnosti Identifikace událostí do data vyhotovení zprávy auditora Identifikace událostí po datu vyhotovení

Více

1.8 Budoucnost manaïersk ch kompetencí v âeské republice

1.8 Budoucnost manaïersk ch kompetencí v âeské republice 1.8 Budoucnost manaïersk ch kompetencí v âeské republice Souãasn manaïer ví, Ïe t mová práce a nepfietrïité uãení jsou ãasto skloàovan mi moderními pfiístupy k fiízení, pfiesto se stále více izoluje od

Více

III. Kontroly dodrïování reïimu práce neschopn ch zamûstnancû. 14. Co je reïim doãasnû práce neschopného poji tûnce

III. Kontroly dodrïování reïimu práce neschopn ch zamûstnancû. 14. Co je reïim doãasnû práce neschopného poji tûnce nahrada_mzdy_zlom(3) 22.12.2010 15:21 Stránka 84 III. Kontroly dodrïování reïimu práce neschopn ch zamûstnancû 14. Co je reïim doãasnû práce neschopného poji tûnce ReÏim doãasnû práce neschopného poji

Více

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013 EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE Luhačovice 24.10.2013 CRM řízení vztahů se zákazníky CRM - je zkratka z anglického Customer Relationship Management a označují se tak systémy pro řízení vztahů se zákazníky.crm

Více

S 002~ Sirius Zpracování formuláfiû a vytûïování dat

S 002~ Sirius Zpracování formuláfiû a vytûïování dat S 002~ 2002 Sirius Zpracování formuláfiû a vytûïování dat Zpracování formulářů a vytěžování dat Zrychlení práce, sníïení poãtu chyb, úspora pracovníkû, to jsou v hody pouïití systému pro zpracování formuláfiû

Více

Andel s hotel Prague StroupeÏnického 21 www.andelshotel.com

Andel s hotel Prague StroupeÏnického 21 www.andelshotel.com Andel s hotel Prague StroupeÏnického 21 www.andelshotel.com IBM Software forum 2003 V pfiípadû zájmu se laskavû registrujte na adrese: www.ps.avnet.com/cz/swforum2003 24. záfií 2003 Andel s hotel Prague

Více

9/3.6.3 STAVOVÉ HODNOCENÍ

9/3.6.3 STAVOVÉ HODNOCENÍ INTEGROVANÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ část 9, díl 3, kapitola 6.3, str. 1 9/3.6.3 STAVOVÉ HODNOCENÍ Poslední z předkládaných alternativ posuzování stavu vyzrálosti systémů managementu organizací předpokládá, že míra

Více

Ponofite se s námi pro perly do Va eho oddûlení barev! Kompletní sortiment. pro obchodníky

Ponofite se s námi pro perly do Va eho oddûlení barev! Kompletní sortiment. pro obchodníky Ponofite se s námi pro perly do Va eho oddûlení barev! Kompletní sortiment pro obchodníky Platnost od: 01. 02. 2008 VáÏen zákazníku, právû jste otevfiel nové vydání na eho katalogu urãeného pro maloobchod

Více

Vûstník. právních pfiedpisû Pardubického kraje. âástka 8 Rozesláno dne 30. prosince 2006

Vûstník. právních pfiedpisû Pardubického kraje. âástka 8 Rozesláno dne 30. prosince 2006 Strana 301 Vûstník právních pfiedpisû PlzeÀského kraje âástka 1/2001 Roãník 2006 Vûstník právních pfiedpisû Pardubického kraje âástka 8 Rozesláno dne 30. prosince 2006 O B S A H Nafiízení hejtmana Pardubického

Více

právních pfiedpisû Libereckého kraje

právních pfiedpisû Libereckého kraje Strana 137 Vûstník právních pfiedpisû PlzeÀského kraje âástka 1/2001 Roãník 2004 VùSTNÍK právních pfiedpisû Libereckého kraje âástka 4 Rozesláno dne 28. ãervna 2004 O B S A H 3. Obecnû závazná vyhlá ka

Více

Obsah. âást I Koncepãní základy

Obsah. âást I Koncepãní základy âást I Koncepãní základy 1 Doplnûní systému fiízení controllingem..................... 27 1.1 Podnikové fiízení jako systém.......................... 27 1.1.1 Podnik jako systém............................

Více

ale ke skuteãnému uïití nebo spotfiebû dochází v tuzemsku, a pak se za místo plnûní povaïuje tuzemsko.

ale ke skuteãnému uïití nebo spotfiebû dochází v tuzemsku, a pak se za místo plnûní povaïuje tuzemsko. Místo plnûní pfii poskytnutí telekomunikaãní sluïby, sluïby rozhlasového a televizního vysílání a elektronicky poskytované sluïby zahraniãní osobou povinnou k dani osobû nepovinné k dani ( 10i zákona o

Více

âernobílá laserová tiskárna, která umoïàuje barevn tisk

âernobílá laserová tiskárna, která umoïàuje barevn tisk âernobílá laserová tiskárna, která umoïàuje barevn tisk Moderní fiada Epson AcuLaser 2600 nejenom pfiiná í rychl a profesionální jednobarevn tisk. Nabízí vám také maximální flexibilitu. Jednoduch m pfiidáním

Více

právních pfiedpisû Libereckého kraje

právních pfiedpisû Libereckého kraje Strana 1 Vûstník právních pfiedpisû PlzeÀského kraje âástka 1/2001 Roãník 2001 VùSTNÍK právních pfiedpisû Libereckého kraje âástka 1 Rozesláno dne 2. ledna 2002 O B S A H 1. Obecnû závazná vyhlá ka o znaku

Více

právních pfiedpisû Libereckého kraje

právních pfiedpisû Libereckého kraje Strana 169 Vûstník právních pfiedpisû Libereckého kraje âástka 1/2008 Roãník 2010 VùSTNÍK právních pfiedpisû Libereckého kraje âástka 5 Rozesláno dne 13. srpna 2010 O B S A H 2. Rozhodnutí hejtmana Libereckého

Více

Manuál k uïití ochranné známky âeské televize a pfiedpisy související

Manuál k uïití ochranné známky âeské televize a pfiedpisy související Manuál k uïití ochranné známky âeské televize a pfiedpisy související I/1 Základní podoba logotypu, síèová konstrukce a ochrann prostor ; y ; y Ochrannou známkou âeské televize je logotyp tvofien grafick

Více

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Strana 1 z 12 Obsah 1. Leady... 3 a. Shrnutí... 3 b. Popis modulu... 3 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 6 a. Shrnutí... 6 b.

Více

pouïívání certifikátû; ãímï byl poprvé umoïnûn pfiístup externích zákazníkû k interním datûm PRE, souãasnû probíhal projekt www100, kter tato

pouïívání certifikátû; ãímï byl poprvé umoïnûn pfiístup externích zákazníkû k interním datûm PRE, souãasnû probíhal projekt www100, kter tato Transformovna a rozvodna 110/22 kv Chodov v roce 2006 63 pouïívání certifikátû; ãímï byl poprvé umoïnûn pfiístup externích zákazníkû k interním datûm PRE, souãasnû probíhal projekt www100, kter tato zákaznická

Více

2/2.17 ŘÍZENÍ UDRŽITELNÉHO ÚSPĚCHU ORGANIZACE NA ZÁKLADĚ NOVÉ NORMY ČSN EN ISO 9004:2010

2/2.17 ŘÍZENÍ UDRŽITELNÉHO ÚSPĚCHU ORGANIZACE NA ZÁKLADĚ NOVÉ NORMY ČSN EN ISO 9004:2010 MANAGEMENT PROCESŮ část 2, díl 2, kapitola 17, str. 1 2/2.17 ŘÍZENÍ UDRŽITELNÉHO ÚSPĚCHU ORGANIZACE NA ZÁKLADĚ NOVÉ NORMY ČSN EN ISO 9004:2010 V květnu tohoto roku, na základě již dlouho avizované přípravy

Více

Stfiední odborné uãili tû Jifiice. Jifiice, Ruská cesta 404, 289 22 Lysá nad Labem PLÁN DVPP. na kolní rok 2013/2014

Stfiední odborné uãili tû Jifiice. Jifiice, Ruská cesta 404, 289 22 Lysá nad Labem PLÁN DVPP. na kolní rok 2013/2014 Stfiední odborné uãili tû Jifiice Jifiice, Ruská cesta 404, 289 22 Lysá nad Labem PLÁN DVPP na kolní rok 2013/2014 Vypracoval: Ing. Pavel Gogela, metodik DVPP Schválil: Mgr. Bc. Jan Beer, fieditel koly

Více

Pofiádek musí b t. reca boxy. Nové boxy reca jsou ideálním fie ením pro v echny mobilní poïadavky v fiemeslné v robû a servisu.

Pofiádek musí b t. reca boxy. Nové boxy reca jsou ideálním fie ením pro v echny mobilní poïadavky v fiemeslné v robû a servisu. reca boxy 1 reca boxy Pofiádek musí b t. Nové boxy reca jsou ideálním fie ením pro v echny mobilní poïadavky v fiemeslné v robû a servisu. reca box optimalizuje pracovní procesy a zaji Èuje inteligentní

Více

dodavatelé RD na klíã

dodavatelé RD na klíã dodavatelé RD na klíã Ekonomické stavby, a. s. Ke KfiiÏovatce 466 330 08 Zruã u Plznû Tel.: 377 825 782 Mobil: +420 602 435 452, +420 777 743 411 e-mail: info@ekonomicke-stavby.cz www.ekonomicke-stavby.cz

Více

REGIONÁLNÍ INFORMAâNÍ SYSTÉM KOMUNITNÍCH SLUÎEB MùSTA ÚSTÍ NAD LABEM

REGIONÁLNÍ INFORMAâNÍ SYSTÉM KOMUNITNÍCH SLUÎEB MùSTA ÚSTÍ NAD LABEM REGIONÁLNÍ INFORMAâNÍ SYSTÉM KOMUNITNÍCH SLUÎEB MùSTA ÚSTÍ NAD LABEM www.socialni-sluzby-usti.cz Dvacet nov ch informaãních kioskû s vefiejn m pfiístupem k internetu Vám mimo jiné poskytne informace o

Více

United Technologies Corporation. Obchodní dary od dodavatelû

United Technologies Corporation. Obchodní dary od dodavatelû United Technologies Corporation Obchodní dary od dodavatelû Úvod Spoleãnost UTC pofiizuje zásoby a sluïby na základû jejich pfiedností; vyhledává jak nejlep í hodnotu, tak i stabilní obchodní vztahy s

Více

Saint-Gobain. Nejspolehlivûj í fie ení pro vodovody a kanalizace

Saint-Gobain. Nejspolehlivûj í fie ení pro vodovody a kanalizace Saint-Gobain Pipe Division Nejspolehlivûj í fie ení pro vodovody a kanalizace > Proã Saint-Gobain Pipe Division......protoÏe S AINT-GOBAIN PIPE DIVISION nejvût í svûtov v robce trubních systémû navrhuje,

Více

právních pfiedpisû Karlovarského kraje

právních pfiedpisû Karlovarského kraje Strana 1 Vûstník právních pfiedpisû PlzeÀského kraje âástka 1/2001 Roãník 2010 VùSTNÍK právních pfiedpisû Karlovarského kraje âástka 1 Rozesláno dne 8. dubna 2010 O B S A H 1. Nafiízení Karlovarského kraje,

Více

Komunikace na pracovišti Kapitola 2

Komunikace na pracovišti Kapitola 2 nûj snadno získat reference. Velmi zásadní je i informace o rozsahu sluïeb, které konzultant poskytuje. Ten kvalitní nabídne pomoc pfii v bûru osobních barev, vybudování profesionálního atníku a stylu.

Více

Pájen v mûník tepla, XB

Pájen v mûník tepla, XB Pájen v mûník tepla, XB Popis / aplikace XB je deskov v mûník tepla pájen natvrdo, vyvinut k pouïití v systémech dálkového vytápûní (tedy pro klimatizaci, vytápûní nebo ohfiev teplé uïitkové vody) Pájené

Více

Pfiedmluva... 12 Seznam pouïit ch právních pfiedpisû... 14

Pfiedmluva... 12 Seznam pouïit ch právních pfiedpisû... 14 Obsah Pfiedmluva................................................. 12 Seznam pouïit ch právních pfiedpisû.............................. 14 1 PRÁVNÍ ÚPRAVA VEDENÍ ÚâETNICTVÍ........................ 17 1.1

Více

Fronius IG. Centrální fotovoltaick stfiídaã POWERING YOUR FUTURE

Fronius IG. Centrální fotovoltaick stfiídaã POWERING YOUR FUTURE Fronius IG Centrální fotovoltaick stfiídaã POWERING YOUR FUTURE VELKOLEPOST IG VLASTNÍ SOLÁRNÍ ELEKTRÁRNA Fotovoltaika je neustále na vzestupu. Pfiíroda se raduje, energetické bilance jsou v pofiádku.

Více

S 001~ 2002. Sirius Kompletní fie ení pro práci s dokumenty a daty

S 001~ 2002. Sirius Kompletní fie ení pro práci s dokumenty a daty S 001~ 2002 Sirius Kompletní fie ení pro práci s dokumenty a daty 02 XX Sirius kompletní řešení pro práci s dokumenty a daty Sirius je modulární systém urãen pro budování komplexních aplikací v oblastech,

Více

Znackova_okna 8.3.2002 9:08 Stránka 1. Znaãková okna z profilû REHAU pro úspû né stavebníky

Znackova_okna 8.3.2002 9:08 Stránka 1. Znaãková okna z profilû REHAU pro úspû né stavebníky Znackova_okna 8.3.2002 9:08 Stránka 1 Znaãková okna z profilû REHAU pro úspû né stavebníky Znackova_okna 8.3.2002 9:08 Stránka 2 Znackova_okna 8.3.2002 9:08 Stránka 3 Klid, pohoda a odpoãinek - samozfiejmost

Více

P ÍRUâKA PRO PROVÁDùNÍ AUDITU

P ÍRUâKA PRO PROVÁDùNÍ AUDITU P ÍRUâKA PRO PROVÁDùNÍ AUDITU 2012 P ÍRUâKA PRO PROVÁDùNÍ AUDITU Tato Pfiíruãka byla pro Komoru auditorû âeské republiky pfiipravena auditorskou spoleãností Deloitte Audit s.r.o. Karolinská 654/2, 186

Více

Integrace Microsoft Dynamics 365 s aplikacemi Leady a MERK

Integrace Microsoft Dynamics 365 s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics 365 s aplikacemi Leady a MERK Obsah 1. Leady... 2 a. Shrnutí... 2 b. Popis modulu... 2 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 5 a. Shrnutí... 5 b. Popis modulu...

Více

7. Enterprise Search Pokročilé funkce vyhledávání v rámci firemních datových zdrojů

7. Enterprise Search Pokročilé funkce vyhledávání v rámci firemních datových zdrojů 7. Enterprise Search Pokročilé funkce vyhledávání v rámci firemních datových zdrojů Verze dokumentu: 1.0 Autor: Jan Lávička, Microsoft Časová náročnost: 30 40 minut 1 Cvičení 1: Vyhledávání informací v

Více

administrativní systém, samostatný a přesný

administrativní systém, samostatný a přesný Moje Inteligentní Administrativa je centrální on-line evidence klientů, obchodníků, produkce, provizí, pojistných událostí, má unikátní poštovní komunikátor a CRM systém Software MIA je určen pro pojišťovací

Více

Dell Premier. Návod k nakupování a objednávkám

Dell Premier. Návod k nakupování a objednávkám Dell Premier Návod k nakupování a objednávkám Navrženo pro podnikání. Přizpůsobeno pro vás. Nový portál Premier přináší přizpůsobenou a zabezpečenou online sadu nástrojů pro nákup, reporting, vyhledávání

Více

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 MIS Manažerský informační systém pro Ekonomický informační systém EIS JASU CS Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 Poslední aktualizace dne 5.8.2014 MÚZO Praha s.r.o. je certifikováno

Více

OBSAH 1 Úvod do ekonomie 2 Základní v chodiska a kategorie ekonomické vûdy 3 Principy hospodáfiské ãinnosti 4 Trh a trïní mechanizmus

OBSAH 1 Úvod do ekonomie 2 Základní v chodiska a kategorie ekonomické vûdy 3 Principy hospodáfiské ãinnosti 4 Trh a trïní mechanizmus OBSAH 1 Úvod do ekonomie............................... 15 1.1 Pfiedmût, metoda a nûkteré charakteristiky ekonomie. 15 1.2 Definice ekonomické vûdy...................... 16 1.3 K metodû ekonomické vûdy.....................

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

âisté OBLEâENÍ NEUDùLÁ âlovùka LEP ÍM, MÒÎE ALE PODTRHNOUT JEHO KVALITU. Jste hotel,

âisté OBLEâENÍ NEUDùLÁ âlovùka LEP ÍM, MÒÎE ALE PODTRHNOUT JEHO KVALITU. Jste hotel, ING. CHRISTIAN WOZABAL MBA âisté OBLEâENÍ NEUDùLÁ âlovùka LEP ÍM, MÒÎE ALE PODTRHNOUT JEHO KVALITU. Jste hotel, nemocnice, domov dûchodcû, peãovatelsk dûm nebo podnik a chcete pomoci vyfie it problém jak

Více

Více prostoru pro lep í financování.

Více prostoru pro lep í financování. LET NA TRHU Více prostoru pro lep í financování. LET NA TRHU LET NA TRHU LET NA TRHU Dimension specialista na firemní i spotfiebitelské financování Zku en a siln finanãní partner Koncern Dimension je jednou

Více

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Microsoft SharePoint Portal Server 2003 Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Přehled Země: Česká republika Odvětví: Velkoobchod Profil zákazníka

Více

12. NepfietrÏit odpoãinek v t dnu

12. NepfietrÏit odpoãinek v t dnu 12. NepfietrÏit odpoãinek v t dnu 12.1 Právní úprava 92 (1) Zamûstnavatel je povinen rozvrhnout pracovní dobu tak, aby zamûstnanec mûl nepfietrïit odpoãinek v t dnu bûhem kaïdého období 7 po sobû jdoucích

Více

PRÒMYSLOVÉ ZMùKâOVAâE VODY: V BùR

PRÒMYSLOVÉ ZMùKâOVAâE VODY: V BùR PRÒMYSLOVÉ ZMùKâOVAâE VODY: V BùR VHODNÉHO TYPU S ocelov mi nádobami PrÛmyslové zmûkãovaãe vody mohou b t rozdûleny do dvou skupin: A) PRÒMYSLOV DECAL (tabulka A), kter nedodává zmûkãenou vodu bûhem B)

Více

právních pfiedpisû Královéhradeckého kraje

právních pfiedpisû Královéhradeckého kraje Strana 1 Vûstník právních pfiedpisû PlzeÀského kraje âástka 1/2001 Roãník 2002 VùSTNÍK právních pfiedpisû Královéhradeckého kraje âástka 1 Rozesláno dne 7. bfiezna 2002 O B S A H 1. Nafiízení, kter m se

Více

Grafick manuál znaãky. Odkaz na zfiizovatele

Grafick manuál znaãky. Odkaz na zfiizovatele Grafick manuál znaãky Odkaz na zfiizovatele Obsah Úvod 1 Znaãka 2 Základní barevná varianta 2.1 Inverzní barevná varianta 2.2 âernobílá pozitivní varianta 2.3 âernobílá inverzní varianta 2.4 Grafická definice

Více

Vnitřní integrace úřadu Středočeského kraje

Vnitřní integrace úřadu Středočeského kraje VIÚ Středočeského kraje, Mgr. Jan Drnovský, Mgr. Václav Pávek 09/11/15 Vnitřní integrace úřadu Středočeského kraje Vnitřní integrace úřadu KUSK Krajský úřad Středočeského kraje 2 Obecné předpoklady řešení

Více

6. DLOUHODOBÝ FINANČNÍ MAJETEK

6. DLOUHODOBÝ FINANČNÍ MAJETEK 6. DLOUHODOBÝ FINANČNÍ MAJETEK POSTUPY YHODNOCENÍ RIZIK Obecné principy Pfiedmûtem této kapitoly je dlouhodob finanãní majetek, tedy akcie a kapitálové úãasti, dluhopisy, dlouhodobé vklady, pûjãky propojen

Více

SKF Condition Monitoring. Systém Multilog s programem PRISM4 for Windows On-LineTM

SKF Condition Monitoring. Systém Multilog s programem PRISM4 for Windows On-LineTM SKF Condition Monitoring Systém Multilog s programem PRISM4 for Windows On-LineTM Systém Multilog s programem PRISM 4 for Windows On-Line TM PROâ ON-LINE (P ÍMOSP AÎNÉ) MONITOROVÁNÍ? AÏ dosud nebylo snadné

Více

Zeptejte se sami. Teď už můžete.

Zeptejte se sami. Teď už můžete. Zeptejte se sami. Teď už můžete. easyresearch.biz je nová webová sluïba, která vám umoïní jednodu e, rychle a levnû vytváfiet profesionální on-line dotazníky, distribuovat je e-mailem nebo umísèovat na

Více

Heineken Slovensko. První FMCG společnost na Slovensku s online CRM. Případová studie

Heineken Slovensko. První FMCG společnost na Slovensku s online CRM. Případová studie Případová studie Heineken Slovensko První FMCG společnost na Slovensku s online CRM Jak jsme společnosti Heineken zefektivnili prodej, marketing a obsluhu zákazníků technologickou inovací Heineken Slovensko:

Více

pfiíloha C,D 755-838 29.3.2005 16:13 Stránka 805 Strana 805 Vûstník právních pfiedpisû Královéhradeckého kraje âástka 7/2004

pfiíloha C,D 755-838 29.3.2005 16:13 Stránka 805 Strana 805 Vûstník právních pfiedpisû Královéhradeckého kraje âástka 7/2004 pfiíloha C,D 755-838 29.3.2005 16:13 Stránka 805 Strana 805 Vûstník právních pfiedpisû Královéhradeckého kraje âástka 7/2004 pfiíloha C,D 755-838 29.3.2005 16:13 Stránka 806 âástka 7/2004 Vûstník právních

Více

ČD Telematika a.s. Efektivní správa infrastruktury. 11. května 2010. Konference FÓRUM e-time, Kongresové centrum Praha. Ing.

ČD Telematika a.s. Efektivní správa infrastruktury. 11. května 2010. Konference FÓRUM e-time, Kongresové centrum Praha. Ing. ČD Telematika a.s. Efektivní správa infrastruktury 11. května 2010 Konference FÓRUM e-time, Kongresové centrum Praha Ing. František Nedvěd Agenda O společnosti ČD Telematika a.s. Efektivní správa konfigurací

Více

webmarketin Základní moduly aplikace

webmarketin Základní moduly aplikace webmarketin Aplikace webmarketing je komplexní online nástroj určený pro podporu a řízení marketingu a CRM ve společnosti. Její součástí jsou webové ankety, SMS kampaně nebo newslettery, které lze spravovat

Více

SONOMETER 1000 Kompaktní ultrazvukov mûfiiã tepla

SONOMETER 1000 Kompaktní ultrazvukov mûfiiã tepla SONOMETER 1000 Kompaktní ultrazvukov mûfiiã tepla Popis/PouÏití SONOMETER 1000, statick kompaktní ultrazvukov mûfiiã tepla s plnû elektronick m zpûsobem mûfiení, je zaloïen na principu mûfiení ultrazvuku.

Více

Případová studie. O2 Slovakia: Aplikace O2 Univerzita. Aplikace O2 Univerzita. jako nástroj řízení vzdělávání zaměstnanců

Případová studie. O2 Slovakia: Aplikace O2 Univerzita. Aplikace O2 Univerzita. jako nástroj řízení vzdělávání zaměstnanců Případová studie O2 Slovakia: Aplikace O2 Univerzita Aplikace O2 Univerzita jako nástroj řízení vzdělávání zaměstnanců Aplikace O2 Univerzita Vzdělávání je pro naši firmu jedním ze základních pilířů, bez

Více

Lex22660. LexCom Home. Nejpružnější domácí síť pro rozvod TV signálu, telefonu a dat jedním kabelem

Lex22660. LexCom Home. Nejpružnější domácí síť pro rozvod TV signálu, telefonu a dat jedním kabelem Lex22660 LexCom Home. Nejpružnější domácí síť pro rozvod TV signálu, telefonu a dat jedním kabelem Zabudovaná flexibilita Lex23150 Jakmile je jednou síè LexCome Home souãástí domácnosti, je velmi jednoduché

Více

Vnûj í krása, vnitfiní síla, volnost. Mobilní stûny MULTIWAL

Vnûj í krása, vnitfiní síla, volnost. Mobilní stûny MULTIWAL Vnûj í krása, vnitfiní síla, volnost Mobilní stûny MULTIWAL Mobilní stěny MULTIWAL Podpora dynamiky Vaší firmy KaÏdá moderní a dynamická firma má pfiání mít multifunkãní sídlo s prostory, které lze snadno

Více

Linux na PC. Linux na PC

Linux na PC. Linux na PC Linux na PC Na dalších stránkách jsou popsány kurzy z oblasti operačního systému Linux (RedHat Distribution). Kurzy jsou určeny uživatelům, administrátorům i programátorům tohoto stále populárnějšího operačního

Více

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Dokonal barevn i ãernobíl tisk

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Dokonal barevn i ãernobíl tisk Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Dokonal barevn i ãernobíl tisk Na e jedineãná technologie inkoustû Epson UltraChrome K3 poskytuje dokonal ãernobíl a barevn tisk. Zatímco jiné sady inkoustû obsahují

Více

Software pro analýzu energetických dat W1000

Software pro analýzu energetických dat W1000 Software pro analýzu energetických dat W1000 Data pro snadný život vašich zákazníků Manage energy better Mít správné informace ve správný čas je základem úspěchu každého snažení, tedy i řízení spotřeby

Více

Přehledový manuál aplikace GABVAR (verze )

Přehledový manuál aplikace GABVAR (verze ) Základní informace: Vývojová skupina Gabvar byla založena v roce 2007. Náplní skupiny je vývoj aplikací pro podporu procesů v oblasti managmentu, údržby a logistiky. Jsme skupinou pracovníků s praxí na

Více

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál www.data-norms.cz Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál Podpořte své zákazníky a obchodní zástupce nasazením

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

DISCOVER. Diskové brány PRO OPTIMÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ PÒDY!

DISCOVER. Diskové brány PRO OPTIMÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ PÒDY! DISCOVER Diskové brány PRO OPTIMÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ PÒDY! DISCOVER Nová generace diskov ch bran KUHN s robustním centrálním rámem. Stroje znaãky KUHN aktivnû pfiispívají ke zvy ování produktivity a konkurenceschopnosti

Více

MCS. Komplexní fie ení pro mûnící se potfieby rozvodu elektrické energie, fiízení a automatizace. Modulární skfiíàov systém

MCS. Komplexní fie ení pro mûnící se potfieby rozvodu elektrické energie, fiízení a automatizace. Modulární skfiíàov systém Komplexní fie ení pro mûnící se potfieby rozvodu elektrické energie, fiízení a automatizace MCS Modulární skfiíàov systém Mnohostranný, dobře navržený, rychlý systém - pro lokální i celosvětové použití

Více

Právnû úãetní povinnosti úãetních jednotek

Právnû úãetní povinnosti úãetních jednotek 2 Právnû úãetní povinnosti úãetních jednotek Povinnosti úãetní jednotky Úãetním jednotkám je ukládána fiada povinností, a to nejen úãetními pfiedpisy, ale i dal ími zákony souvisejícími s podnikáním. Podnikatelé

Více

QAD CRM. Vladimír Bartoš. konzultant

QAD CRM. Vladimír Bartoš. konzultant QAD CRM Vladimír Bartoš konzultant Integrace QAD CRM QAD EA Artikly Adresy Nabídky Prodejní objednávky Instalovaná báze Servisní volání Servisní kontrakty Servisní nabídky Nabídky volání Měny Uživatelé

Více

datum pfiíjmení tit. narození dosavadní zdravotní poji Èovna plátce pojistného na vefiejné zdravotní poji tûní zamûstnavatel stát OSVâ samoplátce

datum pfiíjmení tit. narození dosavadní zdravotní poji Èovna plátce pojistného na vefiejné zdravotní poji tûní zamûstnavatel stát OSVâ samoplátce originál pro ZP ãíslo (ãíslo poji tûnce) tit. narození trvalého bydli tû kontaktní kopie pro zamûstnavatele ãíslo (ãíslo poji tûnce) tit. narození trvalého bydli tû kontaktní kopie pro dosavadní zdravotní

Více

INFORMAČNÍ SYSTÉMY (IS) Ing. Pavel Náplava Katedra počítačů K336, ČVUT FEL Praha 2004/2005

INFORMAČNÍ SYSTÉMY (IS) Ing. Pavel Náplava Katedra počítačů K336, ČVUT FEL Praha 2004/2005 INFORMAČNÍ SYSTÉMY (IS) Ing. Pavel Náplava Katedra počítačů K336, ČVUT FEL Praha 2004/2005 AGENDA definice IS, zavedení pojmů možnosti a rozdělení typická struktura technologie nasazení praktická ukázka

Více

Elektrické rozvádûãe do 630 A

Elektrické rozvádûãe do 630 A Elektrické rozvádûãe do 630 A Funkãní systém Prisma Plus Funkãní systém Prisma Plus je moïné pouïít pro v echny typy nízkonapûèov ch distribuãních rozvádûãû do 630 A instalovan ch v komerãních i v prûmyslov

Více

KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ. Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců.

KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ. Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců. KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců. Katalog případů použití Yammeru Yammer je váš sociální pracovní prostor,

Více

Manuál pro uživatele aplikace FUEL 2000 Enterprise

Manuál pro uživatele aplikace FUEL 2000 Enterprise aplikace FUEL 2000 Enterprise Zpracoval: Ondřej Bejšovec JS Petrol s.r.o. Autor programu: UNICODE Systems, s.r.o. Ruská ul.14 674 01 Třebíč IČO: 26224992-1 - Úvod a přihlášení do systému 1) O systému Srdcem

Více

GINIS na KrÚ Středočeského kraje

GINIS na KrÚ Středočeského kraje 9.4.2014 GINIS na KrÚ Středočeského kraje Informační systém GINIS na Krajském úřadu Středočeského kraje GINIS na KrÚ Středočeského kraje, Václav Pávek, www.gordic.cz GORDIC Specialista v oblasti veřejné

Více

OBSAH. Obecnû k tématu... 17

OBSAH. Obecnû k tématu... 17 Úvod..................................................... 11 Seznam zkratek............................................ 12 Pfiehled souvisejících právních pfiedpisû........................ 13 A. Pfiedpisy

Více

Informaãní zázemí pro ãeská populaãní onkologická data

Informaãní zázemí pro ãeská populaãní onkologická data p fi e h l e d Informaãní zázemí pro ãeská populaãní onkologická data EPIDEMIOLOGIE ZHOUBN CH NÁDORÒ âr ON-LINE NA WEBOVÉM PORTÁLU PROJEKTU SVOD CANCER EPIDEMIOLOGY IN THE CZECH REPUBLIC ON-LINE MUÎÍK

Více

OBO ve dvojité sadě GEK-K Rapid 45 a GEK-K s vrchním dílem 80 mm

OBO ve dvojité sadě GEK-K Rapid 45 a GEK-K s vrchním dílem 80 mm OBO ve dvojité sadě Rapid 45 a s vrchním dílem 80 mm Top modely OBO LFS Systémy ukládání vedení Jednoduše více místa Rapid 45 Vysokou míru flexibility poskytuje kanál pro vestavbu pfiístrojû Rapid 45,

Více

Kentico CMS. Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry

Kentico CMS. Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry Kvalitní a nepřetržitá globální podpora Flexibilní nástroj pro vývojáře Kentico

Více

Zkratky a úplné názvy pfiedpisû pouïit ch v publikaci... 10. Úvod... 11

Zkratky a úplné názvy pfiedpisû pouïit ch v publikaci... 10. Úvod... 11 Zkratky a úplné názvy pfiedpisû pouïit ch v publikaci... 10 Úvod... 11 1 Novela zákona o DPH od 1. 4. 2011... 13 1 Oblasti, kter ch se t ká novela zákona o DPH... 19 2 Zmûny zákona o DPH spoãívající ve

Více

Vítejte v TESLE Jihlava

Vítejte v TESLE Jihlava KONTAKTY HYPCON Vítejte v TESLE Jihlava Praha D1 Rozvadov (Műnchen) Jihlava Znojmo (Wien) Brno PROFIL SPOLEâNOSTI Akciová spoleãnost TESLA Jihlava se zamûfiuje na konektory a spínací prvky. Od roku 1958

Více

Je to, jako byste mûli t m kontrolorû kvality prohlíïejících a schvalujících kaïd Vá dokument ihned po jeho naskenování. www.dicomgroup.

Je to, jako byste mûli t m kontrolorû kvality prohlíïejících a schvalujících kaïd Vá dokument ihned po jeho naskenování. www.dicomgroup. Chápeme Vá poïadavek - pofiídit elektronicky dokumenty a data rozhodující pro Va e kaïdodenní operace co moïná nejrychleji a nepfiesnûji. âím lep í a kvalitnûj í zobrazení získáte ze svého skenování, tím

Více

Intranet jako podpora řízení dopravní firmy

Intranet jako podpora řízení dopravní firmy Jiří Černý Intranet jako podpora řízení dopravní firmy Klíčová slova: intranet, internet, portál, aplikace. Úvod Intranet je firemní komunikační a informační systém založený na internetových technologiích.

Více

DELEGACE V KONNÉ PÒSOBNOSTI ZP EDSTAVENSTVA NA DOZORâÍ RADU

DELEGACE V KONNÉ PÒSOBNOSTI ZP EDSTAVENSTVA NA DOZORâÍ RADU DELEGACE V KONNÉ PÒSOBNOSTI ZP EDSTAVENSTVA NA DOZORâÍ RADU kanceláfi Praha Vinohradská 10 CZ-120 00 Praha 2 telefon +420 224 217 485 fax +420 224 217 486 e-mail praha@ak-ps.cz kanceláfi Brno Jakubská

Více

Obecné principy Pfiedmûtem této kapitoly jsou rezervy, které pfiicházejí v úvahu podle pouïitého rámce úãetního v kaznictví.

Obecné principy Pfiedmûtem této kapitoly jsou rezervy, které pfiicházejí v úvahu podle pouïitého rámce úãetního v kaznictví. 12. REZERVY POSTUPY VYHODNOCENÍ RIZIK Obecné principy Pfiedmûtem této kapitoly jsou rezervy, které pfiicházejí v úvahu podle pouïitého rámce úãetního v kaznictví. Pfii vyhodnocování rizik by se mûl auditor

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více

Přeměna společnosti. na společnost. autor David âáp. vstoupit

Přeměna společnosti. na společnost. autor David âáp. vstoupit Přeměna společnosti na společnost autor David âáp vstoupit Obsah LOGO âp INVEST SET KLIENTA âp MOUNT INVEST BANER GRAFICK MANUÁL KLIENTSKÉ DESKY âp MOUNT INVEST V SLEDKOVÁ TABULE LOGA PRODUKTÒ KLIENTSKÁ

Více

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK Řešitel: ÚVODNÍ ZPRÁVA ZADÁNÍ PROJEKTU Zefektivnění komunikace ve firmě Eklektik, a to především v oblasti informací o klientech a o tištěných materiálech

Více

netauto komplexní informační systém pro autobazary netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete:

netauto komplexní informační systém pro autobazary netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete: netauto komplexní informační systém pro autobazary Hlavní pohled na systém netauto netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete: mít dokonalý přehled o vykoupených

Více

Jak zrychlit poskytování aplikací v distribuovaném podniku

Jak zrychlit poskytování aplikací v distribuovaném podniku Jak zrychlit poskytování aplikací v distribuovaném podniku Bezpeãné a zaji tûné poskytování aplikací Pokud jste manaïerem IT, máte plné právo si dûlat starosti. Máte totiï plnit dva zdánlivû protikladné

Více

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis Zaměření icc zdravotnická zařízení výrobní podniky instituce a samospráva jednotky až stovky agentů malé, střední a velké organizace kontextově zaměřený

Více

StaproFONS. Petr Siblík. Objednávání pacientů

StaproFONS. Petr Siblík. Objednávání pacientů StaproFONS Petr Siblík Objednávání pacientů Agenda 1) Vysvětlení vlastností a principů 2) Spektrum uživatelů 3) Možnosti objednávání NIS versus MySOLP 4) Přínosy pro ZZ a uživatele 5) Technické požadavky

Více

Helios Easy. integrované řešení pro řízení

Helios Easy. integrované řešení pro řízení integrované řešení pro řízení Skupina ASSECO je jedním z nejvýznamnějších softwarových domů ve střední Evropě. Chcete držet své náklady více pod kontrolou? Potřebujete, aby vaše investice měly rychlou

Více

Kanceláfi na správném místû snadno, rychle a ãistû. inliko Montované vestavky do halových objektů

Kanceláfi na správném místû snadno, rychle a ãistû. inliko Montované vestavky do halových objektů Kanceláfi na správném místû snadno, rychle a ãistû inliko Montované vestavky do halových objektů Získejte nový prostor pro člověka i techniku Montované vestavky do halových objektů inliko vyrábí firma

Více

Projektové řízení jako základ řízení organizace

Projektové řízení jako základ řízení organizace Projektové řízení jako základ řízení organizace Aleš Chudý, ředitel divize IW ales.chudy@microsoft.com Technický seminář Bratislava 6.10.2008 Obsah Potřeby byznysu a IT Řešení EPM Microsoft EPM Optimalizační

Více

pro komplexní řešení agendy neziskových organizací se zaměřením na sociální služby zdravotně postiženým NABÍDKOVÝ LIST

pro komplexní řešení agendy neziskových organizací se zaměřením na sociální služby zdravotně postiženým NABÍDKOVÝ LIST pro komplexní řešení agendy neziskových organizací se zaměřením na sociální služby zdravotně postiženým NABÍDKOVÝ LIST Nabídkový list informačního systému modularis Informační systém modularis je typickým

Více

WC a koupelna kdekoli... a nyní i bezbariérovû. Katalog novinek

WC a koupelna kdekoli... a nyní i bezbariérovû. Katalog novinek WC a koupelna kdekoli... a nyní i bezbariérovû Katalog novinek SANIBROY sanitární kalová čerpadla 2011 WC a koupelna bez bariér kdekoli SANICONDENS Best sanitární čerpadlo SANICONDENS Best je ãerpadlo

Více