Řízení agendy pojišťovacích makléřů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Řízení agendy pojišťovacích makléřů"

Transkript

1 Řízení agendy pojišťovacích makléřů Produkt Makléř je určen pro samostatné pojišťovací makléře i větší makléřské kanceláře k vedení evidencí spojených se správou pojistných smluv klientů. Základní charakteristika Hlavní přínosy řešení Jednoduché Správa vlastních a potencionálních klientů Rychlé Evidence pojistných smluv Přehledné Dokonalý přehled o platbách klientů a z nich Individuální nastavení zobrazení plynoucích provizích Vzájemné propojení všech agend Evidence a správa pojistných událostí Flexibilita Optimalizace pracovních postupů Činnost pojišťovacích makléřů je specifická tím, že nabízejí široké portfolio různých typů pojištění s cílem nabídnout zákazníkovi nejvhodnější produkt. S rostoucím počtem klientů a produktů pojištění rostou nároky na zajištění administrativy, která si klade za cíl nejenom usnadnit práci samotnému makléři, ale i poskytnout klientům potřebný servis. Nemalé požadavky jsou samotnými makléři kladeny i na vyúčtování provizí, které se liší v závislosti na samotném produktu, ale i v závislosti na poskytovateli pojištění. Zrychlení administrativy při zadávání nových pojistných smluv nebo klientů Okamžitý přehled o všech záznamech v systému Přivázání jakéhokoliv údaje k danému klientovi nebo smlouvě Výběr vlastního zobrazení Zaznamenání úkolů, upozornění na události, připomenutí

2 Evidence klientů Přehledná evidence klientů Neomezené množství záznamů Provázání do ostatním agend Libovolné množství adres a kontaktů Vyhledání klienta v ARES Zobrazení adres klienta v mapách Upozornění na vybraná jubilea VIP klienti V dnešní době, kdy je čas velice vzácný, je potřeba mít všechny informace přístupné z jednoho místa. Každého z klientů je možné jednoduše jedním tlačítkem vyhledat v ARES a zjistit tak všechny důležité informace nebo zobrazit v mapách, kde přesně sídlí jeho společnost. Při jeho návštěvě tak není potřeba složitě hledat v papírových mapách, ale je možné si cestu předem a optimálně naplánovat. Pro evidenci klientů je v systému funkcionalita charakteristická pro aplikace typu CRM (řízení vztahů se zákazníky). Veškeré agendy jsou vzájemně propojeny a poskytují tak uživateli komplexní přehled o klientech a jejich dalších navázaných informacích. K detailu každého záznamu klienta tak lze připojovat další související údaje, jako jsou například smlouvy, platby, škody nebo libovolný naskenovaný dokument. Vyhledání klienta v ARES a v online mapách Detail klienta se všemi důležitými kontakty, adresami a navázanými informacemi U každého klienta je možné zadat komplexní informace, které jsou pro práci potřeba. Jednoduše je možné vyplnit všechny kontakty, adresy a další potřebné údaje. Nikdy tak uživateli systému neunikne žádná z důležitých situací, jakou je například poblahopřát klientovi k jeho narozeninám.

3 Smlouvy Neomezené množství smluv Automatické generování předpisů plateb Připojení libovolného dokumentu Provázání do ostatních agend Automatická prolongace smluv Různé stavy smlouvy Hromadné zadávání rolí ke smlouvě Výše dlužné částky saldo Ke každé smlouvě je možné zadávat potřebné informace o její platnosti, datu sjednání, výši ročního pojistného, typu smlouvy a mnoho dalších. Také je u smlouvy možné nastavit automatické operace jako například její prolongaci. Systém tak sám upozorní na všechna důležitá výročí. U každé smlouvy je možné zadat produkty, které jsou na danou smlouvu uzavřeny. Ke každému produktu je možné zadat výši pojistné částky. U smlouvy je možné také zadávat případně vnější procesy tzv. intervence a k nim případná data změn. Náhled na uzavřené smlouvy je v systému řešen stejně jako v ostatních agendách samostatným seznamem. V něm se uživatelům zobrazují smlouvy na základě zadaných výběrových kritérií. Jednoduše si je tak možné zobrazit například pouze smlouvy aktivní, v návrhu, stornované nebo archivní. A co třeba smlouvy pouze pro dané období a nebo konkrétního partnera? Pomocí filtrů lze jednoduše tyto smlouvy zobrazit. Produkty smluv u detailu smlouvy (konkrétně pojištění vozidla) Detail smlouvy s vygenerovanou provizí a dlužnou částkou Stejně jako jsou z detailu klienta dostupné všechny jeho smlouvy tak z detailu smlouvy jsou dostupné informace o daném klientovi. Ke smlouvě lze připojit další související objekty - dodatky, rizika, provize a platby.

4 Platby Vyúčtování provizí Předpisy plateb Dokonalý přehled o vyplacených provizích Úhrady dlužných částek Rozdělení provizí Očekávaná x skutečná výše provize Přehledy za zaměstnance, pojišťovnu, klienty Uživatelům jsou dostupné informace o úhradách vztahujících se k jednotlivým pojistným smlouvám. Mají tak k dispozici vždy aktuální informace. Nad každou pojistnou smlouvou je možné vygenerovat platební kalendář - tj. termíny, výši platby a nadefinovat i výši provize, která makléři z této platby náleží. Nejdůležitější informací pro každého makléře je čerpání provizí z uzavřených smluv. Systém umožňuje podrobné nastavení provizí pro každou smlouvu. Je jasně definováno, který zaměstnanec v jaké roli je u smlouvy uveden a má tak nárok na danou provizi. U každé z nich je také definováno procento, které mu z dané provize náleží. Důležitou informací je také interval, po jakou dobu byl daný zaměstnanec ve smlouvě v této roli. Automatické generování předpisů plateb k vybrané smlouvě Pokud se odpovědný pracovník rozhodne zaměstnanci výši provize na dané smlouvy zvýšit nebo snížit v důsledcích jeho obchodování, může tak učinit kdykoliv. Na již uzavřených smlouvách se procento provize zachovává podle původních pravidel. U každého zaměstnance se také zachovává historie výše provizí. U každé smlouvy je po vygenerování plateb zobrazen jejich seznam. Pro každou platbu je možné sledovat mimo platné období, datum splatnosti, výši pojistného a úhrady i procento provize z dané smlouvy. Pro každý předpis se po datu splatnosti dané platby navyšuje u klienta dlužná částka. Důležitým atributem je očekávaná a skutečná výše provize. Procento provize je možné nastavit několika způsoby. Záleží na způsobu, jakým jsou provize ve společnosti rozdělovány. Agregovaný výstup provizní sestavy podle obchodníka a pojišťovny Detail platby v případě, kdy klient zaplatil nižší částku než je roční pojistné (skutečné procento provize je nižší než bylo očekávané)

5 Evidence škod Úkoly Vlastní číselník typů škod Zadávání úkolů pověřeným osobám Kompletní informace o škodě Zobrazení nevyřešených úkolů při startu Řízení likvidace škody podle stavů Připojení úkolů ke smlouvě, škodě, klientovi V případě, že makléř zastupuje klienta při jednání s pojišťovnou o náhradě škody na pojištěném majetku, je v systému možné evidovat škodní událost a sledovat její rozpracovanost. Stupeň likvidace škodní události se řídí jednotlivými stavy a tak má makléř vždy k dispozici přehledné informace o aktuální situaci. V častých situacích je potřeba naplánovat telefonát, napsání nebo poslání smlouvy nebo schůzku s klientem v určitý den a čas. Aby uživatelé na nic nezapomněli, jednoduše si na danou akci založí úkol. Zadávat úkoly lze samostatně nebo s vazbou ke klientovi, smlouvě, škodě nebo zakázce. U každého záznamu je jasně vidět, kdo úkol zadal, pro koho je určen, termín do kdy má být úkol vyřízen a datum zadání i vyřízení, který systém nastavuje automaticky po zadání nebo odsouhlasení splnění úkolu. K danému úkolu lze zaznamenat popis, co se má provést a případně doplnit poznámku. Formulář sloužící k detailní evidenci škodní události V systému je možné nastavit automatické zobrazování úkolů při startu aplikace. To znamená, že hned ráno, když přijde uživatel do práce, zjistí, co má daný den udělat. Evidence vozidel Kompletní evidence vozidel Libovolné množství rizik vozidel Povinné ručení, havarijní pojištění Další z evidencí systému Makléř je evidence vozidel. U evidovaného vozidla k danému klientovy je přehled všech rizik, která jsou sjednána. Ať už se jedná o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla (povinné ručení), havarijní pojištění, pojištění čelního skla, pojištění pro případ havárie nebo živelních pohrom. Během chvilky je tak možné klientovi nabídnout pojištění, které ještě uzavřené na konkrétní vozidlo nemá.

6 Manažerské výstupy Možnosti rozšíření Volitelné výstupy Kontingenční tabulky a grafy Základní verze systému Makléř je rozšířitelná o nadstavbové moduly. Zobrazení za libovolné měsíce a roky Pro pokročilejší práci se systémem a potřeby vysoce postavených manažerů ve firmě nebo samotných majitelů slouží nástroje pro manažerské výstupy. Pomocí nástroje je možné podle předem nastavené definice zobrazit statistiky nad databází uložených dat. Nejvíce u zákazníků používaný je modul Importy. Při zakoupení tohoto modulu je možné importovat data od jednotlivých pojišťoven (provizní sestavy, přehledy ukončených smluv) přímo do systému. Modul DMS (Document Management System) slouží pro připojování k libovolnému záznamu v aplikaci (klient, smlouva, škoda, zakázka, partner, vozidlo) různý typ dokumentu (obrázek, naskenovaný záznam, tabulky ). Modul také slouží pro automatizované vytváření dokumentů na základě šablon v MS Word, evidenci došlých i odeslaných dokumentů k evidovaným objektům. Pro náhled klientů do jim příslušných dat aplikace přes webové rozhraní slouží modul WEB. Manažerské vyhodnocení přehled přijatých a vyplacených provizí) Pro příklad je uveden přehled přijatých a vyplacených provizí za jeden rok zobrazených po jednotlivých měsících, partnerských pojišťovnách a za každou jednotlivou smlouvu zvlášť. Posledním modulem jsou Zakázky. Tento modul slouží pro evidenci vztahů a ke komunikaci s klienty při řešení výběrových řízení, aktualizací a škod. Systém je velice flexibilní a přizpůsobivý potřebám a procesům každé společnosti. Na zakázku je možné dodělat libovolnou funkcionalitu nebo speciální modul. Grafické znázornění reportu

7 Dostupný i pro nejmenší makléře Software Makléř pro pojišťovací makléře a makléřství je možné provozovat i formou hostovaného řešení. K systému Makléř je možné přistupovat prostřednictvím internetu, tedy bez nutnosti pořizovat vlastní HW. Software Makléř je taktéž nabízen i formou pronájmu celého systému, kdy zákazník platí pouze za ty funkce a moduly, které v systému reálně využívá. Pro menší firmy nebo jednotlivce je forma hostingu nejschůdnější cestou, jak si pořídit standardní systém bez nutnosti úvodní jednorázové investice. Systém Makléř je tedy dostupný i pro ty nejmenší organizace. Databáze Microsoft SQL Azure je služba relační databáze v prostředí cloud postavená na technologiích SQL Server. Poskytuje vysoce dostupnou, multitenantní, škálovatelnou databázovou službu hostovanou společností Microsoft v prostředí cloud. Každá databáze vždy v datacentrech běží ve třech nezávislých replikách (kopií), což zaručuje vysokou dostupnost a bezpečnost Vašich dat. Azure Storage je centralizované datové (nerelační) úložiště v cloudu, které opět, kvůli vysoké dostupnosti, běží ve třech nezávislých replikách, díky čemuž je vhodné pro ukládání Vašich dokumentů nebo záloh. Software Makléř je optimalizován pro platformu Microsoft Windows Azure TM, zákazníkům je tedy garantována vysoká dostupnost aplikace a bezpečnost dat. Výhody pronájmu WA Vysoká bezpečnost a rychlý přistup k datům Makléř na platformě WA Windows Azure je operační systém pro služby typu cloud computing (výpočetní výkon nabízený jako služba), který slouží jako prostředí pro vývoj, hostování a správu služeb na platformě Windows Azure. Systém Windows Azure poskytuje na vyžádání výpočetní a úložnou kapacitu, která umožňuje hostovat, škálovat a spravovat aplikace různého rozsahu prostřednictvím datacenter společnosti Microsoft. Zákazníci mají k dispozici datový prostor a výpočetní výkon serverů, které jsou umístěny v datových centrech Microsoftu po celém světě pomocí přístupu přes internet. Neomezené možnosti zvětšování uložiště dat Snížení nákladů na nákup a správu hardware Platba pouze za využívané prostředky a služby Snížení nákladů na nákup a správu základního software Snížení nároků na místo, elektřinu a další prostředky v prostorech společnosti Snížení nároků na kapacitu interních výpočetních prostředků i lidí Snížení nároků (a tedy i nákladů) na správu IT Zrychlené reakce na obchodní potřeby a požadavky zákazníků Hlavní součásti platformy Windows Azure využívanou pro produkt Makléř jsou SQL Azure a Azure Storage.

8 KONCEPT HRADEC KRÁLOVÉ s.r.o. Střelecká Hradec Králové Tel.:

administrativní systém, samostatný a přesný

administrativní systém, samostatný a přesný Moje Inteligentní Administrativa je centrální on-line evidence klientů, obchodníků, produkce, provizí, pojistných událostí, má unikátní poštovní komunikátor a CRM systém Software MIA je určen pro pojišťovací

Více

LEAD-CRM. Přehled vybraných typů implementace systému

LEAD-CRM. Přehled vybraných typů implementace systému LEAD-CRM Informační systém LEAD-CRM sjednocuje a analyzuje veškeré aktivity firmy. Zahrnuje kompletní řízení zakázky, výrobní proces, efektivní správu klientů a ekonomickou oblast firmy. Jednoduše analyzujete

Více

Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům

Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům ON-LINE PŘÍSTUP K FIREMNÍM DATŮM Průvodce on-line přístupem k účetním a firemním datům Oprávnění zaměstnanci klienta mohou pracovat s účetními a dalšími firemními daty 24 hod. denně, 7 dní v týdnu. Zřízením

Více

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS.

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Mefisto CAMPUS je systém pro správu ubytovacích kapacit v provozech typu ubytovny, internáty, koleje, atd. V těchto provozech

Více

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013 EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE Luhačovice 24.10.2013 CRM řízení vztahů se zákazníky CRM - je zkratka z anglického Customer Relationship Management a označují se tak systémy pro řízení vztahů se zákazníky.crm

Více

Helios Orange. www.helios.eu

Helios Orange. www.helios.eu 45685696362545563221245896533661123695887878123456856963625455632212458965336611236958878781 23 568569636254556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568 556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

Více než 60 novinek, změn a vylepšení

Více než 60 novinek, změn a vylepšení Více než 60 novinek, změn a vylepšení Nová řada programu 2HCS Fakturace Vám nabízí více než 60 novinek, změn a vylepšených funkcí. Zde je jejich seznam, pro Vaši lepší orientaci rozdělený podle jednotlivých

Více

PŘÍLOHA Č. 4 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Tvorba software pro reportování stavu projektů (dále jen IS)

PŘÍLOHA Č. 4 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Tvorba software pro reportování stavu projektů (dále jen IS) PŘÍLOHA Č. 4 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Tvorba software pro reportování stavu projektů (dále jen IS) VERZE: finální DATUM: 6.9. 2013 1 ÚVOD Popis reportů potřebných pro sledování

Více

Digitální stavební deník

Digitální stavební deník e den www.stavebnidenik.info Digitální stavební deník e den DIGITÁLNÍ STAVEBNÍ DENÍK www.stavebnidenik.info Digitální stavební deník je centralizovaný systém pro komplexní evidenci agendy stavebních deníků.

Více

MIA moje inteligentní administrativa

MIA moje inteligentní administrativa MIA moje inteligentní administrativa (evidence klientů, obchodníků, produkce, provizí, pojistných událostí) Funguje přes internetové prohlížeče přes šifrovaný přístup k datům. (doporučen přístup přes MS

Více

Vyúčtování elektrické energie

Vyúčtování elektrické energie Ekonomické informační systémy bez hranic Autor & distributor systému Obchodní a servisní partner 3 1 2 6 4 Foto: ŠJů & Jagro. Vyúčtování elektrické energie V rámci informačního systému SQL Ekonom nabízíme

Více

POSKYTOVÁNÍ ZÁKLADNÍCH PROVOZNÍCH APLIKACÍ VEŘEJNÉ SPRÁVY

POSKYTOVÁNÍ ZÁKLADNÍCH PROVOZNÍCH APLIKACÍ VEŘEJNÉ SPRÁVY POSKYTOVÁNÍ ZÁKLADNÍCH PROVOZNÍCH APLIKACÍ VEŘEJNÉ SPRÁVY Ing. Juraj Žoldák ve spolupráci s Datum Duben 2014 Místo Hradec Králové, ISSS http://itsolutions.vitkovice.cz Charakteristika trhu Možnost využití

Více

Manuál pro uživatele aplikace FUEL 2000 Enterprise

Manuál pro uživatele aplikace FUEL 2000 Enterprise aplikace FUEL 2000 Enterprise Zpracoval: Ondřej Bejšovec JS Petrol s.r.o. Autor programu: UNICODE Systems, s.r.o. Ruská ul.14 674 01 Třebíč IČO: 26224992-1 - Úvod a přihlášení do systému 1) O systému Srdcem

Více

Aplikace pro srovna ní cen povinne ho ruc ení

Aplikace pro srovna ní cen povinne ho ruc ení Aplikace pro srovna ní cen povinne ho ruc ení Ukázkový přiklad mikroaplikace systému Formcrates 2010 Naucrates s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Vyskočilova 741/3, 140 00 Praha 4 Czech Republic tel.: +420

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví Allegro účetnictví Obsahuje zákonem vyžadované agendy podvojného účetnictví a tvoří jádro celého systému. Standardní bloky zahrnují účetní knihu, faktury přijaté a vydané, banky, pokladny a přiznání DPH.

Více

Modul IRZ návod k použití

Modul IRZ návod k použití Modul IRZ návod k použití Verze: 2 Datum: 26. 2. 2016 Tento dokument představuje stručný návod na použití modulu IRZ v programu EVI 8. Modul IRZ je určen na evidenci odpadů pro IRZ provozovny a hlášení

Více

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM Základní informace: Program slouží k vedení povinných informací vztahujících se k nutnosti vést přehled vzdělávání úředníka. Kromě těchto základních informací a povinných

Více

vlastnosti Výsledkem sledování je: a) Využití aplikací b) Používání internetu c) Vytížení počítačů d) Operační systém e) Sledování tisků

vlastnosti Výsledkem sledování je: a) Využití aplikací b) Používání internetu c) Vytížení počítačů d) Operační systém e) Sledování tisků Program Aktivity propojuje prvky softwarového a personálního auditu, které jsou zaměřeny na optimalizaci firemních nákladů. Slouží ke zjištění efektivity využívání softwarového a hardwarového vybavení

Více

Mimořádný informační bulletin Provedení roční účetní uzávěrky systému MZDY za rok 2011

Mimořádný informační bulletin Provedení roční účetní uzávěrky systému MZDY za rok 2011 Mimořádný informační bulletin Provedení roční účetní uzávěrky systému MZDY za rok 2011 Vážení uživatelé, předkládám Vám mimořádnéčíslo informačního zpravodaje, které obsahuje podrobnější informace o provedení

Více

Sísyfos Systém evidence činností

Sísyfos Systém evidence činností Sísyfos Systém evidence Sísyfos : Evidence pracovních Systém Sísyfos je firemní aplikace zaměřená na sledování pracovních úkonů jednotlivých zaměstnanců firmy. Umožňuje sledovat pracovní činnosti na různých

Více

INFORMAČNÍ SYSTÉMY (IS) Ing. Pavel Náplava Katedra počítačů K336, ČVUT FEL Praha 2004/2005

INFORMAČNÍ SYSTÉMY (IS) Ing. Pavel Náplava Katedra počítačů K336, ČVUT FEL Praha 2004/2005 INFORMAČNÍ SYSTÉMY (IS) Ing. Pavel Náplava Katedra počítačů K336, ČVUT FEL Praha 2004/2005 AGENDA definice IS, zavedení pojmů možnosti a rozdělení typická struktura technologie nasazení praktická ukázka

Více

SW podpora projektového řízení

SW podpora projektového řízení Browser MS-Project SW podpora projektového řízení Společnost appcore s.r.o. nabízí služby v oblastech systémové integrace, softwarové integrace a řízení organizace. Veškeré služby naší společnosti jsou

Více

SOFTWARE 5P. Instalace. SOFTWARE 5P pro advokátní praxi 2010. Oldřich Florian

SOFTWARE 5P. Instalace. SOFTWARE 5P pro advokátní praxi 2010. Oldřich Florian SOFTWARE 5P Instalace SOFTWARE 5P pro advokátní praxi 2010 Oldřich Florian 2010 Instalace Stránka 1 z 16 Obsah Instalace Runtime Access 2010... 2 Instalace klienta (programu)... 3 Instalace databáze...

Více

ERP informační systém

ERP informační systém Systém WAK INTRA obsahuje funkce, které pomáhají uživatelům systému naplňovat podmínky vyplývající z Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v

Více

26 Evidence pošty. Popis modulu. Záložka Evidence pošty

26 Evidence pošty. Popis modulu. Záložka Evidence pošty 26 Evidence pošty Uživatelský modul Evidence pošty realizuje podrobnou evidenci všech došlých a odesílaných poštovních zásilek s možností přidělovat tyto zásilky uživatelům informačního systému k vyřízení,

Více

Allegro framework. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Framework

Allegro framework. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Framework Allegro framework Všechny Allegro produkty jsou postaveny na společné vývojové platformě Allegro Framework. Jedná se o programové a uživatelské rozhraní, které jsme vytvořili s cílem získat společnou webovou

Více

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 MIS Manažerský informační systém pro Ekonomický informační systém EIS JASU CS Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 Poslední aktualizace dne 5.8.2014 MÚZO Praha s.r.o. je certifikováno

Více

Add-on modul Microsoft Dynamics NAV. Doprava - základ. manuál

Add-on modul Microsoft Dynamics NAV. Doprava - základ. manuál Add-on modul Microsoft Dynamics NAV Doprava - základ manuál 2010 AutoCont CZ a.s. dokument obsahuje informace důvěrného charakteru a informace v něm obsažené jsou vlastnictvím AutoCont CZ a.s. Žádná část

Více

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM Základní informace: Program byl konstruován především pro komplexní zpracování zakázek ve společnosti. Je postaven obecně, specializované funkce byly však přizpůsobeny

Více

Novinky v oblasti servis. Radek Ondroušek, Praha, 15. listopadu 2018

Novinky v oblasti servis. Radek Ondroušek, Praha, 15. listopadu 2018 Novinky v oblasti servis Radek Ondroušek, Praha, 15. listopadu 2018 Obsah 1. Dashboardy připomenutí 2. Standardní cenotvorba prací 3. Připomenutí školených funkčností 4. Novinky v oblasti servis 2 Dashboardy

Více

IntraDoc. Řešení pro státní správu a samosprávu. http://www.inflex.cz

IntraDoc. Řešení pro státní správu a samosprávu. http://www.inflex.cz Motivace IntraDoc Řešení pro státní správu a samosprávu http://www.inflex.cz Naším cílem je nabídnout pracovníkům úřadu efektivní a do detailu propracovanou podporu procesů a správu dokumentů spojených

Více

SQL Ekonom - vyúčtování dodávky tepla

SQL Ekonom - vyúčtování dodávky tepla S námi dodáte teplo komukoli Autor & distributor systému Obchodní a servisní partner SQL Ekonom - vyúčtování dodávky tepla Informační systém SQL Ekonom vyúčtování dodávky tepla slouží pro komplexní, jednoduchou

Více

Příloha č. 1. Náležitosti nabídky a návrh funkčnosti Interaktivního manažerského modulu (IMM)

Příloha č. 1. Náležitosti nabídky a návrh funkčnosti Interaktivního manažerského modulu (IMM) Příloha č. 1 Náležitosti nabídky a návrh funkčnosti Interaktivního manažerského modulu (IMM) Nabídka musí zahrnovat následující prvky: Návrh architektury softwaru; Vývoj softwaru a realizaci služeb rozhraní

Více

CRM systém Fleet IS. pro farmaceutické firmy

CRM systém Fleet IS. pro farmaceutické firmy CRM systém Fleet IS pro farmaceutické firmy Fleet IS je ucelené CRM řešení určené a vyvinuté pro farmaceutické společnosti. Online systém české produkce má za sebou více než dvacetiletou historii vývoje

Více

Obsah. 1.1 Práce se záznamy... 3 1.2 Stránka Dnes... 4. 2.1 Kontakt se zákazníkem... 5

Obsah. 1.1 Práce se záznamy... 3 1.2 Stránka Dnes... 4. 2.1 Kontakt se zákazníkem... 5 CRM SYSTÉM KORMORÁN UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Obsah 1 Základní práce se systémem 3 1.1 Práce se záznamy................................. 3 1.2 Stránka Dnes.................................... 4 1.3 Kalendář......................................

Více

Modul Periodická fakturace

Modul Periodická fakturace Modul Periodická fakturace účetnictví pro živnostníky a malé společnosti O I P... 1 On-line...1 Off-line...1 M P... 3 Přínos pro uživatele... 3 P... 3 Karta nastavení vzoru periodického dokladu... 4 Záložka

Více

Projektová kancelář Kraje Vysočina CRM systém řízení projektů

Projektová kancelář Kraje Vysočina CRM systém řízení projektů Příloha č. 1 výzvy k podání nabídek Projektová kancelář Kraje Vysočina CRM systém řízení projektů PK Vysočina, o organizaci Základní údaje: Projektová kancelář Kraje Vysočina, příspěvková organizace (PK

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

IS Orsoft RADNICE a elektronická komunikace

IS Orsoft RADNICE a elektronická komunikace 7.10.2009 IS Orsoft RADNICE a elektronická komunikace Ing. Vladislava Dejmková 1 Výchozí pojmy Elektronické dokumenty Datové schránky Archivace Elektronická faktura formát ISDOC Workflow Schéma elektronické

Více

Databox CONTACT 6. Při konfiguraci systému řešíme jednoduchost, praktičnost, automatizaci a kontrolu.

Databox CONTACT 6. Při konfiguraci systému řešíme jednoduchost, praktičnost, automatizaci a kontrolu. Databox CONTACT 6 Servis / Stroje a zařízení Úvod Databox CONTACT 6 je velice universální nástroj pro tvorbu databázových systémů. Základ tvoří zavedené agendy Adresář firem, Adresář osob, Kalendář a Databázové

Více

P@wouk nástroj pro jednoduchou správu a vedení agendy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná Ing.

P@wouk nástroj pro jednoduchou správu a vedení agendy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná Ing. P@wouk nástroj pro jednoduchou správu a vedení agendy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná Ing. Tomáš Petránek tomas@petranek.eu Karviná, 21. 10. 2011 Obsah prezentace 1. Okolnosti

Více

MD Comfort. Ambulantní software. Řešení pro praktické a odborné lékaře a pro sítě zdravotnických zařízení

MD Comfort. Ambulantní software. Řešení pro praktické a odborné lékaře a pro sítě zdravotnických zařízení MD Comfort Ambulantní software Řešení pro praktické a odborné lékaře a pro sítě zdravotnických zařízení Vlastnosti tenko tlustý klient s vlastní DB architektura klient server automatická replikace (zrcadlení)

Více

Technologické postupy práce s aktovkou IS MPP

Technologické postupy práce s aktovkou IS MPP Technologické postupy práce s aktovkou IS MPP Modul plánování a přezkoumávání, verze 1.20 vypracovala společnost ASD Software, s.r.o. dokument ze dne 27. 3. 2013, verze 1.01 Technologické postupy práce

Více

Setkání uživatelů programu SSB2000, Skalský dvůr, 20. 21.9.2012. Portfolio služeb firmy STARLIT s.r.o.

Setkání uživatelů programu SSB2000, Skalský dvůr, 20. 21.9.2012. Portfolio služeb firmy STARLIT s.r.o. Portfolio služeb firmy STARLIT s.r.o. Produkty SSB2000 Moduly programu SSB2000 Samostatné aplikace Technická podpora Vzdělávání Produkty IT služby Vývoj zakázkového software Právní služby Účetní a daňové

Více

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM DEVELOPERSKÝ PROJEKT

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM DEVELOPERSKÝ PROJEKT RosaData TM DEVELOPERSKÝ PROJEKT OBSAH Úvod... 4 Developerský projekt... 5 Seznam developerských projektů... 5 Základní údaje... 6 Popis... 7 Technické detaily... 8 Reality... 11 Foto... 13 Obchodní případ...

Více

ORACLE ŘÍZENÍ FINANCÍ

ORACLE ŘÍZENÍ FINANCÍ ORACLE ŘÍZENÍ FINANCÍ Modul Oracle řízení financí je celopodnikové řešení pro správu likvidity a řízení peněžních prostředků. Tento modul je součástí Aplikací Oracle. To je integrovaná sada aplikací elektronického

Více

VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA

VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA INFORMAČNÍ SYSTÉMY A DATOVÉ SKLADY Autosalón (semestrální projekt) ZS 2011-2012 Analýza Implementace Číslo skupiny: 2 Členové skupiny: Jmeno,příjmení,login

Více

Modul EPNO. Téma: Elektronické odesílání evidenčních listů přepravy nebezpečných odpadů

Modul EPNO. Téma: Elektronické odesílání evidenčních listů přepravy nebezpečných odpadů Modul EPNO Téma: Elektronické odesílání evidenčních listů přepravy nebezpečných odpadů Program: EVI 8 Vypracoval: Mgr. Tomáš Čejchan (oddělení Podpora) Revize: 07.03.2014 Tento dokument popisuje funkcionalitu

Více

Systém řízení úkolů mobilních pracovníků

Systém řízení úkolů mobilních pracovníků Systém řízení úkolů mobilních pracovníků O čem je tato prezenatce Co v této prezentaci uvidíte Nástroj řízení mobilních pracovníků, jejich úkolů přes www.seeme.eu/cs a mobilní telefon nebo tablet s OS

Více

HelpDesk. Uživatelská příručka verze 1.7. duben Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů Praha 1

HelpDesk. Uživatelská příručka verze 1.7. duben Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů Praha 1 HelpDesk Uživatelská příručka verze 1.7 duben 2009 Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 Seznam verzí dokumentu Verze Zpracoval Stav Stručný popis změn, dodatků Datum 1. 1.0

Více

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Strana 1 z 12 Obsah 1. Leady... 3 a. Shrnutí... 3 b. Popis modulu... 3 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 6 a. Shrnutí... 6 b.

Více

Dispatcher PDA Dokumentace

Dispatcher PDA Dokumentace Dispatcher PDA Dokumentace květen 2005 1 Obsah: 1. Základní popis programu 2. Blokové schéma zapojení 3.1. Úvodní obrazovka 3.2. Zahájení jízdy 3.3. Ukončení jízdy 3.4. Záznam o tankování 3.5. Události

Více

Základní aplikace s přehledem vlastních úkolů k řešení, umožňuje (tlačítka v pořadí zleva doprava):

Základní aplikace s přehledem vlastních úkolů k řešení, umožňuje (tlačítka v pořadí zleva doprava): Úkoly obecně Abyste na nic nezapomněli Úkolovník slouží pro evidenci úkolů ve vazbě na projekty nebo zákazníky. Systém Atollonu za uživatele sleduje termíny, v případě že úkol není plněn včas, upozorňuje

Více

3. Docházka. Nadřízený pracovník. Možnosti programu. Mzdový pracovník. Kapitoly k modulu:

3. Docházka. Nadřízený pracovník. Možnosti programu. Mzdový pracovník. Kapitoly k modulu: 3. Docházka Kapitoly k modulu: Program pro evidenci docházky je nadstavbou pro mzdy PREMIER. Všechny údaje jako pracovníci, pracovní doby, směny a svátky se nastavují ve mzdách. Výhodou je, že v docházce

Více

Manuál SQL Ekonom funkce pro zajištění souladu s ochranu osobních údajů podle GDPR

Manuál SQL Ekonom funkce pro zajištění souladu s ochranu osobních údajů podle GDPR 1 Vážení uživatelé ekonomických a informačních systémů od naší společnosti. Přinášíme Vám nový manuál k informačnímu systému SQL Ekonom, který se výhradně věnuje popisu ovládání těch funkcí v programu,

Více

Software pro vyhodnocení dat z tachografu. jednoduchý Snadné používání Jednoduché čtení údajů tachografu Smysluplné a jasné grafické znázornění

Software pro vyhodnocení dat z tachografu. jednoduchý Snadné používání Jednoduché čtení údajů tachografu Smysluplné a jasné grafické znázornění 2.0 Software pro vyhodnocení dat z tachografu jednoduchý Snadné používání Jednoduché čtení údajů tachografu Smysluplné a jasné grafické znázornění v souladu se zákony Splňuje zákonné požadavky Přesný seznam

Více

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s.

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Mobilní aplikace ve světě ERP Michal Hanko Petr Kolda Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Skupina Asseco Solutions Asseco Solutions je průkopníkem a vizionářem na poli informačních systémů

Více

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM. Realitní kancelář

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM. Realitní kancelář RosaData TM Realitní kancelář OBSAH Úvod... 3 Realitní kancelář... 4 Seznam realit... 4 Detail reality... 5 Foto... 8 Exporty... 10 Stavy reality... 10 Obchodní případ... 12 Realitní poptávky... 13 Export

Více

Lékaři léčí, my se staráme

Lékaři léčí, my se staráme Lékaři léčí, my se staráme Informační technologie pro zdravotnictví Kdo jsme? Cílem společnosti MD Access a obchodního partnera vasepcambulance.czje nabídnout lékařům nejmodernější informační technologieaodbornoupomoc,

Více

RON PORTÁL, RON KLIENT

RON PORTÁL, RON KLIENT RON PORTÁL, RON KLIENT PROGRAM PREZENTACE Představení společnosti Obecně o RON portálu Seznámení s vlastnostmi jednotlivých agend Přínosy nasazení portálu ve vaší společnosti Řešení pro mobilní telefony

Více

Lékaři léčí, my se staráme

Lékaři léčí, my se staráme Lékaři léčí, my se staráme Informační technologie pro zdravotnictví David Doležal Jan Chroust Kdo jsme? Cílem společnosti MD Access je nabídnout lékařům nejmodernější informační technologie, které zefektivní

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

Podnikový informační systém

Podnikový informační systém Podnikový informační systém PROFIS 2016 CRM Profis 2016 Profis CRM je podnikový informační systém pro komplexní řízení vztahu se zákazníky. Díky rozsáhlé funkcionalitě a připraveným modulům lze systém

Více

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA & PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA / PAVEZA LIGHT Intranetová aplikace PAVEZA (a její odlehčenější verze PAVEZA LIGHT) jako velmi efektivní elektronický

Více

Program Klient / KontoPro odesílání dokladů do EET (od verze 7.02.a)

Program Klient / KontoPro odesílání dokladů do EET (od verze 7.02.a) Program Klient / KontoPro odesílání dokladů do EET (od verze 7.02.a) Tržby do EET vstupují přes vystavený pokladní doklad, po zápisu se odesílá online datová zpráva, Finanční správa ze systému zašle potvrzení

Více

Oblast produktivního provozu v resortu MV: Ministerstvo vnitra PČR HZS Archivy OSS Manažer nastavení modulu SSD:

Oblast produktivního provozu v resortu MV: Ministerstvo vnitra PČR HZS Archivy OSS Manažer nastavení modulu SSD: Oblast produktivního provozu v resortu MV: Ministerstvo vnitra PČR HZS Archivy OSS Manažer nastavení modulu SSD: Bc. B. Jakoubková bozena.jakoubkova@ mvcr.cz tel. 974 849 763 SAP / Systém správy dokumentů

Více

Případové studie a kulatý stůl. Dalibor Kačmář, Microsoft

Případové studie a kulatý stůl. Dalibor Kačmář, Microsoft Případové studie a kulatý stůl Dalibor Kačmář, Microsoft Případová studie využití Microsoft Azure společnosti Ness Akviziční systém společnosti Cofidis Vysoká dostupnost celého řešení Zeštíhlení IT oddělení

Více

Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015)

Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015) Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015) Upraven nástroj pro přípravu dat k podání výkazu o poskytovaných sociálních službách na MPSV. Data o klientech a zaměstnancích připravíte v několika jednoduchých

Více

Správa firemních dokumentů. Ekonomické informační systémy bez hranic

Správa firemních dokumentů.   Ekonomické informační systémy bez hranic Ekonomické informační systémy bez hranic Autor & distributor systému Obchodní a servisní partner Foto: ŠJů & Jagro. Správa firemních dokumentů V rámci ekonomického informačního systému SQL Ekonom Vám představujeme

Více

imos DSP Nové možnosti datové sběrné pošty pro II. pololetí roku 2014

imos DSP Nové možnosti datové sběrné pošty pro II. pololetí roku 2014 imos DSP Nové možnosti datové sběrné pošty pro II. pololetí roku 2014 25. 9. 2014 1 Datová Sběrná Pošta (DSP) imos DSP je jednotná aplikace pro práci s výsledky zpracovaných dat Datové Sběrné Pošty (DSP),

Více

PAVEZA & EVEZA. software pro správu veřejných zakázek PAVEZA & EVEZA

PAVEZA & EVEZA. software pro správu veřejných zakázek PAVEZA & EVEZA software pro správu veřejných zakázek 1 PAVEZA, PAVEZA LIGHT Efektivní elektronický nástroj pro podporu nákupních procesů a snadnou přípravu a administraci veřejných zakázek Intranetová aplikace PAVEZA

Více

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info Elektronická Kniha jízd www.knihajizd.info Jak to funguje O produktu Aplikace elektronické Knihy jízd Patriot Vám s využitím systému GPS (Global Positioning System) umožní jednoduše a spolehlivě sledovat

Více

41 Konzultace bariéry

41 Konzultace bariéry 41 Konzultace bariéry Uživatelský modul Konzultace realizuje běžnou denní agendu pracovníků konzultačního centra pro odstraňování bariér. V tomto modulu jsou evidovány pokládané dotazy/požadavky spolu

Více

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Obsah: Edu-learning pro firmy a organizace... 2 Varianty nasazení... 2 A. Systém umístěný v lokální síti zákazníka... 3 B. Systém umístěný

Více

Allegro obchodní doklady

Allegro obchodní doklady Allegro obchodní doklady Modul obchodních dokladů nabízí vše, co je zapotřebí pro obchodování menších a středních firem. K dispozici je evidence nákupu a objednávek materiálu, systém pokrývá celý prodejní

Více

Ad-on modul Microsoft Dynamics NAV. Pokladna. manuál

Ad-on modul Microsoft Dynamics NAV. Pokladna. manuál Ad-on modul Microsoft Dynamics NAV Pokladna manuál 2007 AutoCont CZ a.s. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument obsahuje informace důvěrného charakteru a informace v něm obsažené jsou vlastnictvím AutoCont

Více

Integrace Microsoft Dynamics 365 s aplikacemi Leady a MERK

Integrace Microsoft Dynamics 365 s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics 365 s aplikacemi Leady a MERK Obsah 1. Leady... 2 a. Shrnutí... 2 b. Popis modulu... 2 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 5 a. Shrnutí... 5 b. Popis modulu...

Více

Po registraci modulu E-SHOPY se v programu DUEL zpřístupní nabídky Seznam e-shopů a Objednávky přijaté - e-shop.

Po registraci modulu E-SHOPY se v programu DUEL zpřístupní nabídky Seznam e-shopů a Objednávky přijaté - e-shop. Modul E-SHOP Jedním z doplňků ke skladům v programu DUEL je modul E-SHOPY, který umožňuje synchronizaci mezi databází programu DUEL a fyzickým e-shopem. Synchronizace dat je optimalizována pro použití

Více

Databox CONTACT 6. Zavedli jsme tlačítka Domů, Zpět, Vpřed pro rychlý pohyb v historii procházení.

Databox CONTACT 6. Zavedli jsme tlačítka Domů, Zpět, Vpřed pro rychlý pohyb v historii procházení. Databox CONTACT 6 Co je nového ve verzi 6? Ergonomie, Ovládání, Grafika Zavedli jsme tlačítka Domů, Zpět, Vpřed pro rychlý pohyb v historii procházení. Sjednotili jsme horní panel tlačítek kvůli jednodušší

Více

Novinky v oblasti MIS a DashBordů. David Černý,

Novinky v oblasti MIS a DashBordů. David Černý, Novinky v oblasti MIS a DashBordů David Černý, 12.11.2015 Stručný popis: střediskové, firemní informace v požadované struktuře zobrazení trendů vyhodnocení libovolných sledovaných ukazatelů jednoduchá

Více

Databáze pro evidenci výrobků

Databáze pro evidenci výrobků Databáze pro evidenci výrobků Databáze ve formátu Microsoft Access je součástí systému, který řídí automatizovanou výrobní linku. Tabulka tblcharge obsahuje data o výrobcích a je plněna automaticky řídicím

Více

Bezpečné město Zvýšíme bezpečnost měst v ČR. Libor Webster, Tomáš Ulrych

Bezpečné město Zvýšíme bezpečnost měst v ČR. Libor Webster, Tomáš Ulrych Bezpečné město Zvýšíme bezpečnost měst v ČR Libor Webster, Tomáš Ulrych 22 let zkušeností komplexní implementační a integrační služby v oblasti IT, telekomunikací a vývoje na zakázku Česká soukromá společnost

Více

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004.

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Firma ProCad spol. s r.o. si vyhrazuje z hlediska vývoje programu právo na změny v zaslané aplikaci oproti popisu změn. V průběhu roku v případě dalších změn

Více

Modul msender message Sender. Nápověda

Modul msender message Sender. Nápověda Modul msender message Sender Nápověda msender je rozšiřujícím doplňkem systému Money S5 a vytváří pro informační systémy Money bránu do světa SMS zpráv a E-mailové obchodní komunikace. Modul je plně integrován

Více

Jak používat statistiky položkové v systému WinShop Std.

Jak používat statistiky položkové v systému WinShop Std. Jak používat statistiky položkové v systému WinShop Std. Systém WinShop Std. využívá k zápisům jednotlivých realizovaných pohybů (příjem zboží, dodací listy, výdejky, převodky, prodej zboží na pokladně..)

Více

PERSONALISTIKA STRUKTURA SYSTÉMU

PERSONALISTIKA STRUKTURA SYSTÉMU JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY RON PORTÁL JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA DOCHÁZKA MINI PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY Systém PERSONALISTIKA podporuje práci s

Více

Reporting. Ukazatele je možno definovat nad libovolnou tabulkou Helios Orange, která je zapsána v nadstavbě firmy SAPERTA v souboru tabulek:

Reporting. Ukazatele je možno definovat nad libovolnou tabulkou Helios Orange, která je zapsána v nadstavbě firmy SAPERTA v souboru tabulek: Finanční analýza Pojem finanční analýza Finanční analýza umožňuje načítat data podle dimenzí a tyto součty dlouhodobě vyhodnocovat. Pojem finanční analýza není nejpřesnější, protože ukazatele mohou být

Více

Aplikace na čipových kartách

Aplikace na čipových kartách Aplikace na čipových kartách Systémy dodávané pro veřejnou a státní zprávu ISSS 2007 Hradec Králové, 2. dubna 2007 Jiří Hrdina ISCRD Informační systém centrálního registru dopravců (ISCRD) Aplikace na

Více

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9 Cloud Slovník pojmů J. Vrzal, verze 0.9 Typické poskytované služby SaaS (Software as a Service): software jako služba Poskytování softwarové aplikace prostřednictvím internetu tak, že aplikace běží na

Více

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul...

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul... Obsah 1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW... 1 1.1 Databázový server... 1 1.2 Webový server... 1 1.3 Stanice pro servisní modul... 1 1.4 Uživatelské stanice... 1 1.5 Monitorované počítače...

Více

Obrazový návod mobilní aplikace

Obrazový návod mobilní aplikace Obrazový návod mobilní aplikace verze 2.1 5/2018 Aplikace Aplikaci do Vašeho mobilního zařízení si prosím stáhněte na odpovídajícím rozhraní: Přihlašovací jméno a Heslo obdržíte formou automatické e-mailové

Více

Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov

Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov Nadstavbový systém pro sledování, správu a vyhodnocování elektronických systémů budov a rozlehlých objektů. Umožňuje efektivně

Více

Novinky verze 2.3.0 systému Spisové služby (SpS) e-spis LITE

Novinky verze 2.3.0 systému Spisové služby (SpS) e-spis LITE ICZ a.s. Správa a řízení dokumentů Na hřebenech II 1718/10 147 00 Praha 4 Tel.: +420-222 271 111 Fax: +420-222 271 112 Internet: www.i.cz Novinky verze 2.3.0 systému Spisové služby (SpS) e-spis LITE Vypracoval

Více

DATA ULOŽENÁ NA VĚČNÉ ČASY. (ICZ DESA / Microsoft Azure) Mikulov 8. 9. 2015 Michal Matoušek (ICZ) / Václav Koudele (Microsoft)

DATA ULOŽENÁ NA VĚČNÉ ČASY. (ICZ DESA / Microsoft Azure) Mikulov 8. 9. 2015 Michal Matoušek (ICZ) / Václav Koudele (Microsoft) DATA ULOŽENÁ NA VĚČNÉ ČASY (ICZ DESA / Microsoft Azure) Mikulov 8. 9. 2015 Michal Matoušek (ICZ) / Václav Koudele (Microsoft) ICZ DESA - Důvěryhodná elektronická spisovna a archiv ICZ DESA - Důvěryhodná

Více

Nemo moderní aplikace pro poradce

Nemo moderní aplikace pro poradce Nemo moderní aplikace pro poradce Aplikace umožňuje: modelovat investiční návrhy zakládat nové smlouvy provádět aktualizaci údajů na klientech zadávat zpětné odkupy generovat výpisy klientů podepsání smluv

Více