Přesné strojírenství. divize vstřikování plastů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přesné strojírenství. divize vstřikování plastů"

Transkript

1 Přesné strojírenství divize vstřikování plastů

2

3 Divize vstřikování plastů VSTŘIKOVÁNÍ PLASTŮ V červenci 2015 byla uvedena do provozu moderní vstřikovna termoplastů v sídle společnosti MEPAC CZ s.r.o. v Neborech nedaleko města Třince. V této hale se momentálně nacházejí vstřikovací lisy značky WOOJIN PLAIMM (SELEX TH-S). Investicí do vstřikovny plastů jsme uzavřeli cyklus: VÝROBA A MODIFIKACE FOREM - ÚDRŽBA FOREM - VÝROBA VÝLISKŮ Nabízíme: výrobu plastových komponentů pro automobilový, elektrotechnický, zdravotnický a obalový průmysl výrobu technických výlisků i v dalších odvětvích montáže, dokončovací operace, kompletaci a balení svařování plastů ultrazvukem výrobu pro potravinářský průmysl Zpracovávané materiály: Všechny základní typy komoditních, speciálních a inženýrských plastů zejména pak HDPE, LDPE, PP, PE, PS, SAN, ABS, TPE, TPU, PMMA, POM, PA 6 (až 50% GF), PA 6.6, PA 11, PA 12, PBT, PC a další. info@mepac.cz Tel.:

4

5 Divize vstřikování plastů STROJNÍ ZÁZEMÍ Jednou z hlavních charakteristik našich moderních lisů je vysoká stabilita výrobního procesu. Zapojení strojů do sítě LAN nám umožňuje ukládat data na server. Na přání zákazníka jsme schopni doložit údaje o celém výrobním procesu. Vstřikovací lisy značky WOOJIN PLAIMM (SELEX TH-S) uzavírací síla 50, 170, 220, 280 tun 3 na plastikačních komorách je možno lisovat výlisky o objemu cm stroje jsou vybaveny tvrzenými komorami a šneky pro zpracování materiálu až do 50% GF (viz. tabulka str. 7) hydraulické stroje se servo pohonem hydraulický systém lisů nám dodala firma Dorninger Hytronics GmbH řídící systém firmy B&R Corporate Roboty YUDO SONIX-810 pro lisy 170, 220 a 280 tun volně programovatelné všechny osy jsou poháněny servomotory každý robot je vybaven pásovým dopravníkem o délce 250 cm a šíře ložné plochy je 60 cm osa C vzduch, maximální zatížení osy Y vč. chapadla je 5 kg info@mepac.cz Tel.:

6

7 Divize vstřikování plastů STROJNÍ ZÁZEMÍ Čtyři molekulární sušící sila značky SIMATEC S.r.l o objemech 2x 80l a 2x 150l vstřikolisy i sušící sila jsou vybaveny nasávacími jednotkami značky SIMATEC S.r.l izolované násypky značky SIMATEC S.r.l, vybaveny neodymovými magnety Temperační zařízení (6 ks) od firmy AEC o topném výkonu 9 kw a maximální teplotě chladící kapaliny 120 C Dva jeřáby s nosností do 5 tun kombinovaně do 10 tun Parametry vstřikovacích strojů sevřená výška formy - A strojní skupina t t t t výrobce SELEX TH50 SELEX TH170 SELEX TH220 SELEX TH280 vzduchové ventily (ks) max. výstřik PS (g) max. objem (cm 3 ) min. (mm) max. (mm) max. otevření formy (mm) - B max. vzdálenost otv. upínacích desek (mm) - C mezi sloupy - shora (mm) - D mezi sloupy - boční (mm) - E středící kroužek (mm) 125/ / / /160 zdvih vyhazovače (mm) uzavírací síla (t) tahače jader (ks) intruze ano ano ano ano manipulátor ne ano ano ano max. tlak specifický (kg/cm 2 ) max. příkon (kw) 18,3 27,8 44,8 48,9 průměr šneku (mm) tvrzená komora/šnek ano/50% GF ano/50% GF ano/50% GF ano/50% GF B D A E C info@mepac.cz Tel.:

8

9 Divize vstřikování plastů VÝROBA FOREM A NÁSTROJŮ Od roku 2004 nabízíme kompletní konstrukci a výrobu vstřikovacích forem, střižných, ohýbacích nástrojů a komponentů pro gumárenský a automobilový průmysl dle výrobní dokumentace a 3D modelů. Při výrobě forem používáme kvalitní materiál a komponenty, které zaručují spolehlivou funkci a vysokou životnost nástrojů. Pomocí nejmodernějšího SW zpracováváme kompletní výkresovou dokumentaci pro výrobu forem a nástrojů. Nástrojárna je kompletně vybavena výrobními stroji, CAD a CAM systémy, měřícími systémy a umožňuje výrobu, opravu a úpravu forem nejvyšší kvality. Nabízíme: výrobu forem do hmotnosti 3500kg výrobu forem pro vyfukování PET lahví výrobu nových sériových forem výrobu malosériových forem výrobu prototypových dílů pro vývoj tvorba modelů CAD - SOLID WORKS, programování CAM - HSM WORKS reverzní inženýrství - Geomagic Design X (tvorba 3D modelů z náměrových dat) vstupní data PARASOLID, IGES, STEP Strojní zázemí nástrojárny: CNC frézovací centrum MCFV 1060 TREND - 3 stroje CNC hloubička MITSUBISHI, typ EA12-2 stroje CNC drátovka MITSUBISHI, typ FA20-S Advance CNC frézka na grafit D442 3D měřící souřadnicový stroj LEADER NC8107 Miracle, včetně skenovacího laseru brusky na plocho a na kulato NC frézka a soustruh tušírovací lis REIS navařovací lasery ACP, gravírovací lasery HXP, HCP TIG a MIG svářečky lapovací stroj KEMET info@mepac.cz Tel.:

10

11 Divize vstřikování plastů SERVIS FOREM A NÁSTROJŮ Našim zákazníkům zajistíme kompletní servis oprav nástrojů a forem, který je díky našim mnohaletým zkušenostem na špičkové úrovni. Při poškození lisovacího nástroje jsme schopni navařit, opracovat, vygravírovat, slícovat a vyleštit (až do zrcadlového lesku) poškozené místo. Také jsme schopni vyrobit nový tvar dle 3D dat a zakomponovat do formy. Nabízíme: opravy forem do hmotnosti 7000 kg laserové navařování, gravírování, kalení navařování TIG, MIG leštění do zrcadlového lesku broušení, soustružení tušírování nástrojů a forem dezénování, povlakování školení a poradenství info@mepac.cz Tel.:

12

13 Divize vstřikování plastů NAVAŘOVÁNÍ - LEŠTĚNÍ - GRAVÍROVÁNÍ Laserové navařování Na našich pracovištích máme k dispozici 20 laserových navařovacích systémů řady ACP oceněných na mezinárodních veletrzích. Navařujeme poškozené tvary malých i velkých forem s hmotností 10 a více tun, střižných i ohýbacích nástrojů. Provádíme také následné opracování a tušírování. Naše lasery jsou mobilní a navařujeme i u zákazníků. Zrcadlové leštění Leštíme a renovujeme vstřikovací a vyfukovací formy, střižné, ohýbací i speciální nástroje dle požadavků zákazníků až do zrcadlových lesků. Tyto práce provádíme i na plochách s vysokými nároky na přesnost rozměrů a dodržení složitých tvarů. Při leštění dodržujeme geometrii leštěných tvarů s vysokou přesností. Laserové gravírování Využíváme gravírovací systémy řady HXP a HCP. Námi vyvinutý gravírovací systém HCP20 byl několikanásobně oceněn na mezinárodních veletrzích a je patentován. Jedná se o jedinečný mobilní gravírovací systém. popisování a gravírování velkých forem u zákazníků popisujeme keramiku, plasty (i dvousložkové), kovy, kompozity a mnoho dalších gravírujeme vstřikovací a vyfukovací formy a jejich části, střižné a ohýbací nástroje, elektrody pro EDM hloubení nástrojů a speciální díly a mnoho dalších info@mepac.cz Tel.:

14

15 Divize vstřikování plastů 3D MĚŘENÍ - SKENOVÁNÍ - MODELOVÁNÍ V klimatizovaných laboratořích provádíme také vysoce přesné měření a skenování. K 3D měření používáme měřící stroj Leader NC8107 Miracle. Kompletní realizace reverzního inženýrství se odehrává v SW Geomagic Design X, který pracuje na základě mraků bodů nebo polygonových sítí, které transformuje do využitelné podoby parametrických modelů pro další zpracování v CAD softwarech nebo pro vytvoření výkresové dokumentace. laserový skener a CCD optickou kameru, s přesností skenování 0,02mm stroj má měřicí rozsah X:800 mm Y:1000 mm Z:700 mm. nosnost stolu stroje je 1000kg měřicí software na CMM používáme se softwarem Rational-DMIS export do xlsx, csv, igs výstupy do textových a grafických protokolů, PDF a QDAS rational DMIS umožňuje měření dle CAD modelů MEPAC CZ VSADIL NA PŘESNĚ PROVEDENOU PRÁCI A PROFESIONÁLNÍ TÝM Firma MEPAC CZ, s.r.o. působí na trzích v České republice, na Slovensku a Polsku již od roku 1995 v oblastech přesného strojírenství, výroby a opravy vstřikovacích a vyfukovacích forem, forem pro tlakové lití a střižných či ohýbacích nástrojů. Nabízíme široké spektrum nástrojů, přístrojů a poradenských služeb. Poskytujeme servisní služby, precizní navařování (včetně laserového), leštění do zrcadlového lesku, renovace poškozených tvarů či úpravy forem. Vyrábíme specifické nástroje, formy či zařízení, přesné CNC sériově obráběné díly např. pro letecký průmysl. Lisujeme plastové komponenty pro automobilový, elektrotechnický, zdravotnický a obalový průmysl včetně výroby technických výlisků i v dalších odvětvích.. firma je certifikována od roku 2008 inovační firma Moravskoslezského kraje 2013 finalista Inovační hvězda České inovace 2014 ocenění za přínos k rozvoji Moravskoslezského kraje info@mepac.cz Tel.:

16 Divize vstřikování plastů Vrbno p. P. Czechowice- Dziedzice Head office Třinec Vsetín Kotešová MEPAC CZ, s.r.o. tel. /mob. /fax CENTRÁLA TŘINEC Nebory Třinec POBOČKA VSETÍN Průmyslový areál Jasenice objekt Vsetín POBOČKA VRBNO Zlatohorská Vrbno p. Pradědem tel.: mob.: (obchod) mob.: (obchod) mob.: (dílna) tel.: mob.: (výroba) mob.: (výroba) mob.: (obchod) mob.: (obchod) tel.: mob.: (obchod) mob.: (obchod) mob.: (dílna) fax: info@mepac.cz info.vsetin@mepac.cz info.vrbno@mepac.cz POBOČKA POLSKO Czechowice - Dziedzice tel.: mob.: bak@mepac.cz MEPAC SK, s.r.o. Kotešová Kotešová (okres Bytča) tel.: mob.: mob.: brodnan@mepac.sk info@mepac.cz Tel.:

Přesné strojírenství. nově nabízíme: laserový systém

Přesné strojírenství. nově nabízíme: laserový systém Přesné strojírenství nově nabízíme: laserový systém ACP300-COMPACT laserový systém ACP300-COMPACT KOMPAKTNÍ A FLEXIBILNÍ LASEROVÝ SYSTÉM Víceúčelový mobilní laserový systém ACP300-COMPACT je určený pro

Více

Nabízíme. Jsme certifikováni dle BS EN ISO 9001:2008 CAD. - Výrobu přesných prototypových dílů. znějších kovů, včetn. - Sériovou

Nabízíme. Jsme certifikováni dle BS EN ISO 9001:2008 CAD. - Výrobu přesných prototypových dílů. znějších kovů, včetn. - Sériovou Nabízíme - Výrobu přesných prototypových dílů - Výrobu ověřovacích ovacích sérií - Sériovou výrobu přesných strojních dílů z nejrůzn znějších kovů, včetn etně vysoce kalených ocelí a velmi obtížně obrobitelných

Více

MEPAC CZ - SLUŽBY. Výroba a opravy nástrojů a forem CNC obrábění CAD, CAM konstrukce 3D měření 3D skenování a modelování

MEPAC CZ - SLUŽBY. Výroba a opravy nástrojů a forem CNC obrábění CAD, CAM konstrukce 3D měření 3D skenování a modelování MEPAC CZ - SLUŽBY Výroba a opravy nástrojů a forem CNC obrábění CAD, CAM konstrukce 3D měření 3D skenování a modelování Laserové navařování Laserové gravírování Laserové kalení TIG, MIG navařování Leštění

Více

Přesné strojírenství. nově nabízíme: laserový systém

Přesné strojírenství. nově nabízíme: laserový systém Přesné strojírenství nově nabízíme: laserový systém ACP300-COMPACT laserový systém ACP300-COMPACT KOMPAKTNÍ A FLEXIBILNÍ LASEROVÝ SYSTÉM Mobilní laserový systém ACP300-COMPACT je určený pro precizní svařování

Více

Nabízíme komplexní řešení pro výrobu náhradních dílů 3D Skenování, 3D modelování, výroba dílů

Nabízíme komplexní řešení pro výrobu náhradních dílů 3D Skenování, 3D modelování, výroba dílů Nabízíme komplexní řešení pro výrobu náhradních dílů 3D Skenování, 3D modelování, výroba dílů Pro naše zákazníky nabízíme optimální řešení výrobních procesů. U nás máte vše pod jednou střechou nabízíme

Více

GLOBAL PERCEPTION, DETAILED APPROACH PREZENTACE SPOLEČNOSTI

GLOBAL PERCEPTION, DETAILED APPROACH PREZENTACE SPOLEČNOSTI PREZENTACE SPOLEČNOSTI PREZENTACE SPOLEČNOSTI Představení společnosti Strana 02 Společnost BÖHM PLAST-TECHNIK a.s. (BPT) byla založena v roce 1991 v České Třebové. Díky těsné spolupráci s Tier 1 dodavateli

Více

FORTELL S.R.O. VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU

FORTELL S.R.O. VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU FORTELL S.R.O. VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU O NÁS Firma fortell s.r.o. se zabývá zejména velkosériovou výrobou vstřikovaných plastových a lisovaných kovových dílů, a také konstrukcí a výrobou vstřikovacích

Více

3D MĚŘÍCÍ STŮL ŘADA MIRACLE

3D MĚŘÍCÍ STŮL ŘADA MIRACLE 3D MĚŘÍCÍ STŮL ŘADA MIRACLE 1 Miracle (zázrak) CMM - reprezentuje plně automatizované CMM Všechna tři vodící tělesa jsou vyrobena z vysoce kvalitního granitu, zachovávají si své vlastnosti a tvrdost i

Více

HCP 20 - specifikace

HCP 20 - specifikace Vlastnosti a výhody: Mobilní laserový a gravírovací systém pro gravírování i velkých forem Nahrazuje i hloubení a mikrofrézování Nový způsob uchycení laserové hlavy Nově motorické pojezdy X,Y,Z Dálkové

Více

Nový typ vláknového laseru HXP 30

Nový typ vláknového laseru HXP 30 Nový typ vláknového laseru HXP 30 Složení laserového systému Tento typ laserového popisovacího a gravírovacího systému HXP 30 se skládá ze tří částí: - Zdrojové jednotky, obsahující: o řídící jednotku

Více

TVRDOKOVOVÉ STOPKOVÉ ŘEZNÉ NÁSTROJE

TVRDOKOVOVÉ STOPKOVÉ ŘEZNÉ NÁSTROJE TVRDOKOVOVÉ STOPKOVÉ ŘEZNÉ NÁSTROJE 2 STOPKOVÁ FRÉZA VÁLCOVÁ 2-břitá s povlakem π HSC 2 STOPKOVÁ FRÉZA VÁLCOVÁ 4-břitá s povlakem π HSC 3 STOPKOVÁ FRÉZA VÁLCOVÁ PRO TVRDOKOV 4-břitá a 6-břitá s povlakem

Více

Kloubové hadice. katalog

Kloubové hadice. katalog Kloubové hadice katalog Magnetické nářadí Obj. č. VMH-54 (2 hadice) Obj. č. VMH-62 (3 hadice) Obj. č. VHM-71 (1hadice) Magnetická základna a hadice s tryskou Magnetická základna a hadice s tryskou Magnetická

Více

Nabízíme komplexní řešení pro výrobu náhradních dílů 3D Skenování, 3D modelování, výroba dílů

Nabízíme komplexní řešení pro výrobu náhradních dílů 3D Skenování, 3D modelování, výroba dílů Nabízíme komplexní řešení pro výrobu náhradních dílů 3D Skenování, 3D modelování, výroba dílů Pro naše zákazníky nabízíme optimální řešení výrobních procesů. U nás máte vše pod jednou střechou nabízíme

Více

ANTIVIBRAČNÍ PNEUMATICKÉ NÁSTROJE

ANTIVIBRAČNÍ PNEUMATICKÉ NÁSTROJE ANTIVIBRAČNÍ PNEUMATICKÉ NÁSTROJE Rádi bychom Vám představili novou řadu pneumatického nářadí pro průmysl. Tyto nástroje a principy konstrukce se velmi osvědčily. Jsou spolehlivé a účinné již mnoho let

Více

Dovolte, abychom Vám stručně představili naši společnost Gyrus, s.r.o.

Dovolte, abychom Vám stručně představili naši společnost Gyrus, s.r.o. nástrojárna, kovoobrábění Šumice 90, 687 31 IČO: 253 12 090 DIČ: CZ 253 12 090 Dovolte, abychom Vám stručně představili naši společnost Gyrus, s.r.o. Firma Gyrus, s.r.o. se zabývá konstrukcí a výrobou

Více

KOH-I-NOOR PONAS s.r.o. Starohradská 47 572 01 Polička Česká Republika. Phone: +420 461 723 235, Web: www.ponas.cz, Email: ponas@ponas.

KOH-I-NOOR PONAS s.r.o. Starohradská 47 572 01 Polička Česká Republika. Phone: +420 461 723 235, Web: www.ponas.cz, Email: ponas@ponas. KOH-I-NOOR PONAS s.r.o. Starohradská 47 572 01 Polička Česká Republika Phone: +420 461 723 235, Web: www.ponas.cz, Email: ponas@ponas.cz MAJETKOVÁ STRUKTURA SPOLEČNOSTI Nástrojárna od roku 1950. Roční

Více

Přesné strojírenství. 3D měření a reverzní inženýrství

Přesné strojírenství. 3D měření a reverzní inženýrství Přesné strojírenství 3D měření a reverzní inženýrství Přesné strojírenství 3D Měření a reverzní inženýrství/ obsah 5 reverzní inženýrství Optické skenovací systémy 7 9 11 13 rexcan cs2+ rexcan ds3 rexcan

Více

...to nejlepší pro Vaše formy!

...to nejlepší pro Vaše formy! 2 ZRCADLOVÉ LEŠTĚNÍ forem z oceli a hliníku, leštění velkých forem u zákazníka Vyjímečností firmy Šlechta s.r.o. je dosažení vysokého lesku tvarových dutin forem z oceli a hliníku a dalších slitin. Dnes

Více

Laserové navařovací systémy ACP v celé škále použití a s novými laserovými zdroji UW

Laserové navařovací systémy ACP v celé škále použití a s novými laserovými zdroji UW Laserové navařovací systémy ACP v celé škále použití a s novými laserovými zdroji UW Na základě požadavků našich zákazníků jsme se rozhodli rozšířit naši nabídku laserových navařovacích systémů o další

Více

Parametry provozu. ALFA CHROM servis s.r.o., Zahradní 2010/46e, Bruntál, IČO: , DIČ: CZ

Parametry provozu. ALFA CHROM servis s.r.o., Zahradní 2010/46e, Bruntál, IČO: , DIČ: CZ Parametry provozu cca 1700m2 plochy 2 mostové jeřáby ve dvou lodích o nosnosti 10 a 50 tun 2 tušírovací lisy specializovaná pracoviště na laserové a TIG navařování 3D měření na přístroji WENZEL měření

Více

Slovo úvodem. Aleš Koutný jednatel společnosti. Vážení obchodní přátelé, kolegové,

Slovo úvodem. Aleš Koutný jednatel společnosti. Vážení obchodní přátelé, kolegové, Slovo úvodem Vážení obchodní přátelé, kolegové, využívám příležitosti, abych představil náš provoz a možnosti, které v něm Vám, našim zákazníkům, nabízíme. Nejdříve však stručně k představení společnosti.

Více

Nástrojárna s dlouholetou tradicí, vaše jistota.

Nástrojárna s dlouholetou tradicí, vaše jistota. Nástrojárna s dlouholetou tradicí, vaše jistota. 25 let s vámi 2 O společnosti Nástrojárna VAPI byla založena již v roce 1993. Od prvopočátku se zabývá výrobou přesných náhradních dílů, komponentů do strojních

Více

zakázková strojní a zámečnická Výroba

zakázková strojní a zámečnická Výroba E S L, a.s. Dukelská třída 247/69 zakázková strojní a zámečnická Výroba Převedeme vaše představy v reálný výrobek. O nás Již od roku 1993 se věnujeme navrhování a realizování systémů vybraných technických

Více

PLANŽETY PŘESNÉ KALENÉ OCELOVÉ A MOSAZNÉ, PODKLADOVÉ FÓLIE A PÁSY

PLANŽETY PŘESNÉ KALENÉ OCELOVÉ A MOSAZNÉ, PODKLADOVÉ FÓLIE A PÁSY PLANŽETY PŘESNÉ KALENÉ OCELOVÉ A MOSAZNÉ, PODKLADOVÉ FÓLIE A PÁSY Váš partner pro přesné podkladové oceli Nabízíme širokou škálu podkladových podložek, pásů z oceli, která pokrývají většinu poptávky na

Více

POTŘEBY PRO ANTISTATIKU

POTŘEBY PRO ANTISTATIKU POTŘEBY PRO ANTISTATIKU PULSNÍ IONIZAČNÍ LIŠTY Ionizační pistole VESSEL černá a bílá pro Vaše aplikace Tenká ionizační tryska N-1 Omyvatelná adhezivní podložka Jednoduchá udržba a mytí Clean Walker

Více

Technické plasty pro široké použití. Inovace díky novým materiálům a zkušenostem

Technické plasty pro široké použití. Inovace díky novým materiálům a zkušenostem Technické plasty pro široké použití Inovace díky novým materiálům a zkušenostem Inovace díky novým materiálům a bohatým zkušenostem 2 Historie společnosti: Základy dnešní společnosti položil p. Oto Slavík

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY INTEC- 1500

TECHNICKÉ PARAMETRY INTEC- 1500 Technické parametry stroje: TECHNICKÉ PARAMETRY INTEC- 1500 VSTŘIKOVACÍ JEDNOTKA jednotky A B Průměr šneku mm 130 140 Poměr L/D šneku 25 23,2 Teoretický vstřik. objem cm³ 7950 9220 Gramáž vstřiku (PS)

Více

61. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně od do pavilon P, stánek 38.

61. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně od do pavilon P, stánek 38. Dovolujeme si Vás srdečně pozvat k návštěvě naší expozice na: 61. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně od 7. 10. do 11. 10. 2019 pavilon P, stánek 38. V naší expozici si budete moci v letošním roce

Více

Runnerless Molding Solutions

Runnerless Molding Solutions Plně integrovaný jehlový uzavíratelný systém pro široké použití 02/09/2008 Polivalve Vyhřívaný systém Runnerless Molding Solutions Jehlové uzavíratelné systémy pro široké použití Pro vynikající vzhled

Více

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Technické podmínky Veřejné zakázky Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Obecné technické podmínky platné pro celou dodávku Kvalitní a spolehlivé stroje. Součástí dodávky budou všechny komponenty

Více

Opakovací MATURITNÍ OTÁZKY Z PŘEDMĚTU TECHNOLOGIE ŠKOLNÍ ROK OBOR STROJNICTVÍ, ZAMĚŘENÍ PPK ZKRÁCENÉ POMATURITNÍ STUDIUM 1.

Opakovací MATURITNÍ OTÁZKY Z PŘEDMĚTU TECHNOLOGIE ŠKOLNÍ ROK OBOR STROJNICTVÍ, ZAMĚŘENÍ PPK ZKRÁCENÉ POMATURITNÍ STUDIUM 1. Opakovací MATURITNÍ OTÁZKY Z PŘEDMĚTU TECHNOLOGIE ŠKOLNÍ ROK 2016-2017 OBOR STROJNICTVÍ, ZAMĚŘENÍ PPK ZKRÁCENÉ POMATURITNÍ STUDIUM 1. Stavba kovů krystalografické mřížky, polymorfie Fe diagram tuhého roztoku

Více

Sídlo společnosti. Slavíkova 1571/6 CZ-130 00 Praha 3 Tel. (00420) 222 715 572. Areál ŽĎAS

Sídlo společnosti. Slavíkova 1571/6 CZ-130 00 Praha 3 Tel. (00420) 222 715 572. Areál ŽĎAS VÝROBA FOREM SVAŘOVÁNÍ DEFEKTOSKOPIE Sídlo společnosti Slavíkova 1571/6 CZ-130 00 Praha 3 Tel. (00420) 222 715 572 Výroba forem a nástrojů Svařování a defektoskopie Areál ŽĎAS Strojírenská 6 P.O.BOX 21

Více

SPOLMETAL, s.r.o. CNC technologies

SPOLMETAL, s.r.o. CNC technologies SPOLMETAL, s.r.o. CNC technologies Kdo jsme? Naše společnost byla založena 15. dubna 1994 zápisem do obchodního rejstříku, vedeného Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 14824. Statutárním orgánem společnosti

Více

Inteligentní a energeticky úsporný pohon

Inteligentní a energeticky úsporný pohon Logo spoločnosti - JPG rozlíšenie 200x200 pxl. Názov spoločnosti: Wittmann Battenfeld CZ, spol. s r.o. Komodita:(vypísať slovom) Vstrekovacie lisy a periférne zariadenia Základné informácie o spoločnosti:

Více

Prezentace společnosti AMEKAN s.r.o.

Prezentace společnosti AMEKAN s.r.o. Prezentace společnosti AMEKAN s.r.o. Společnost AMEKAN s.r.o. je výrobně-obchodní společnost, která zabezpečuje dodávky výrobků a služeb v oblasti strojírenství. Jsme schopni pružně reagovat na potřeby

Více

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY www.parskomponenty.cz ČESKÁ STROJÍRENSKÁ A TECHNOLOGICKÁ SPOLEČNOST ZALOŽENO 1998 TRADICE VÝROBY 115 LET RODINNÁ FIRMA

Více

TECHNOLOGICKÝ PASPORT

TECHNOLOGICKÝ PASPORT JC-METAL s.r.o. Jasenice 2081 Vsetín 75501 TECHNOLOGICKÝ PASPORT Technologické a strojní vybavení firmy JC-METAL Technologie soustružení Hrotový soustruh SV18R - 1500 Oběžný průměr nad ložem Max. průměr

Více

- výrazná modernizace výrobní základny nakoupením CNC obráběcích strojů

- výrazná modernizace výrobní základny nakoupením CNC obráběcích strojů Firma GENICZECH-M spol. s r.o. se zabývá kompletní výrobou rotačních a skříňových součástí, montáží technologických skupin strojů, včetně zajištění dopravy k zákazníkovi. Historie firmy 1993 1993 1995

Více

HISTORIE KOVU OPRAVDU ROZUMÍME ROSTEME DÍKY VAŠIM NÁROKŮM! Optimont 2000 s.r.o.

HISTORIE KOVU OPRAVDU ROZUMÍME ROSTEME DÍKY VAŠIM NÁROKŮM! Optimont 2000 s.r.o. HISTORIE 1995 1995 Rodinná firma s 8 zaměstnanci v pronajatých prostorech, zabývající se zakázkovou výrobou konstrukčních prvků instalační techniky s exportem do zahraničí. 1998 Stavba první vlastní firemní

Více

KOVOVÝROBA A LISOVÁNÍ

KOVOVÝROBA A LISOVÁNÍ VÝROBCE K SÁDROKATRONU KOVOVÝROBA A LISOVÁNÍ HISTORIE Firma byla založena v roce 1990 jako fyzická společnost (konsorcium) s názvem TAMADEX, zabývající se kovovýrobou, zejména lisařskými prácemi s kooperací

Více

PREZENTACE SPOLEČNOSTI OPRACOVÁNÍ KOVŮ & FINÁLNÍ MONTÁŽ ZAŘÍZENÍ

PREZENTACE SPOLEČNOSTI OPRACOVÁNÍ KOVŮ & FINÁLNÍ MONTÁŽ ZAŘÍZENÍ PREZENTACE SPOLEČNOSTI OPRACOVÁNÍ KOVŮ & FINÁLNÍ MONTÁŽ ZAŘÍZENÍ OBSAH PROFIL SPOLEČNOSTI OPRACOVÁNÍ KOVŮ FINÁLNÍ MONTÁŽ ZAŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÉ PŘEVODOVKY PROFIL SPOLEČNOSTI Založena v roce 1999 na základech

Více

PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ LASE ONE MIKRONAVAŘOVÁNÍ

PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ LASE ONE MIKRONAVAŘOVÁNÍ PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ LASE ONE MIKRONAVAŘOVÁNÍ OCEL MĚĎ BRONZ HLINÍK LASE ONE - MIKRONAVAŘOVÁNÍ Lase One - Inovativní systém pro plazmové svařování a navařování Technologie Lase One přináší řešení většiny

Více

Český výrobce strojů na plasty a gumu a hydraulických lisů Czech producer of injection moulding machines and hydraulic press

Český výrobce strojů na plasty a gumu a hydraulických lisů Czech producer of injection moulding machines and hydraulic press NOVÉ 4 SLOUPOVÉ VERTIKÁLNÍ VSTŘIKOVACÍ STROJE NA PLASTY INTEC..V Vertikální uzavírací jednotka / vertikální vstřikovací jednotka. Vertikální upínání, vertikální vstřik. Kompaktní konstrukce, která vyžaduje

Více

HISTORIE.

HISTORIE. HISTORIE 1995 1998 1999 2002 2009 2015 Jsme dynamickou, rychle se vyvíjející společností prioritou je spokojený zákazník individuální a vysoce profesionální přístup 1995 Rodinná firma s 8 zaměstnanci v

Více

Naklápěcí a polohovací stůl pro nástrojařské a leštící práce TYP SC 025 Leštící stroj PCA01

Naklápěcí a polohovací stůl pro nástrojařské a leštící práce TYP SC 025 Leštící stroj PCA01 Naklápěcí a polohovací stůl pro nástrojařské a leštící práce TYP SC 025 Leštící stroj PCA01 Na trhu není dostatek naklápěcích a polohovacích stolů, které by bylo možné použít pro ergonomické opracování

Více

Český výrobce strojů na plasty a gumu a hydraulických lisů Czech producer of injection moulding machines and hydraulic press VC VC-SD VC-R

Český výrobce strojů na plasty a gumu a hydraulických lisů Czech producer of injection moulding machines and hydraulic press VC VC-SD VC-R Nové bez sloupové vstřikovací stroje C rám INTEC.. VC (vertikální uzavírací jednotka / horizontální vstřikovací jednotka). Vertikální upínání, horizontální vstřik. VC VC-SD VC-R Přehled provedení: INTEC

Více

Profil společnosti. Radim Glonek Ředitel společnosti

Profil společnosti. Radim Glonek Ředitel společnosti Strojírenská výroba Profil společnosti... 2 Svářečské práce... 3 MIG/MAG... 4 TIG... 5 Navařování... 6 Obrábění... 7 Soustružení... 8 Frézování... 9 Měření průtoku pomocí tlakové diference... 10 Kontakt...

Více

HCP 20 - specifikace

HCP 20 - specifikace Vlastnosti a výhody: Mobilní laserový a gravírovací systém pro gravírování i velkých forem Nahrazuje i hloubení a mikrofrézování Nový způsob uchycení laserové hlavy Nově motorické pojezdy X,Y,Z Dálkové

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Zdeněk Kedroň, sdružení podnikatelů Prezentace společnosti Copyright 2018 RONELT Činnost firmy CNC a NC ohýbání potrubí a profilů ocelových, nerezových a jiných materiálů CNC zakružování trubek a profilů

Více

Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / 1.1.18 / 02.0035. Strojař

Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / 1.1.18 / 02.0035. Strojař Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / 1.1.18 / 02.0035 Strojař Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Použité fotografie jsou vytvořeny pracovníky SPŠ Ostrov za

Více

OSNOVA. kdo to je a co dělá. nástroje, které používá. prostředí, v němž pracuje. vzdělání, které musí mít. firmy, v nichž se uplatní v regionu

OSNOVA. kdo to je a co dělá. nástroje, které používá. prostředí, v němž pracuje. vzdělání, které musí mít. firmy, v nichž se uplatní v regionu STROJAŘ Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Poštovní. Použité fotografie jsou vytvořeny pracovníky SPŠ Ostrov za účelem prezentace oboru, autoři souhlasí s jejich použitím pro uvedené účely.

Více

quality cost time Specialista na dodávky normalizovaných dílů do tvářecích nástrojů, forem a výrobků dle výkresové dokumentace.

quality cost time Specialista na dodávky normalizovaných dílů do tvářecích nástrojů, forem a výrobků dle výkresové dokumentace. quality cost time Specialista na dodávky normalizovaných dílů do tvářecích nástrojů, forem a výrobků dle výkresové dokumentace. info@eichlercompany.com www.eichlercompany.com EICHLER COMPANY a.s. Společnost

Více

Technologie II. Strojní programování. Přednáška č. 7. Autor: doc. Ing. Martin Vrabec, CSc.

Technologie II. Strojní programování. Přednáška č. 7. Autor: doc. Ing. Martin Vrabec, CSc. Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Projekt OPPA Systém elektronické podpory studia (SEPS) Řešen na FS ČVUT v Praze od 1. 4. 2011 Technologie II Strojní programování Přednáška

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD Pardubického kraje odbor životního prostředí a zemědělství

KRAJSKÝ ÚŘAD Pardubického kraje odbor životního prostředí a zemědělství KRAJSKÝ ÚŘAD Pardubického kraje odbor životního prostředí a zemědělství IMS Drašnar, s.r.o. Semanínská 2090 560 02 Česká Třebová Spisová značka: SpKrÚ 47461/2017/OŽPZ Číslo jednací: KrÚ 48437/2017/OŽPZ/Ry

Více

Věříme, že si z naší nabídky vyberete a budete spokojeni.

Věříme, že si z naší nabídky vyberete a budete spokojeni. Katalog švýcarských pilníků BAITER O našich firmách MEPAC CZ s.r.o. a MEPAC SK s.r.o.: Naše firmy se zabývají oblastí přesného opracování povrchu, kde v sekci prodeje přístrojů a nástrojů zastupujeme v

Více

Technologický lídr v oboru stínicí techniky

Technologický lídr v oboru stínicí techniky Technologický lídr v oboru stínicí techniky Společnost ISOTRA a.s. Společnost ISOTRA byla založena v Bolaticích v roce 1992. Počáteční aktivity byly soustředěny na velkoobchod s těsněním do oken včetně

Více

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST GF Machining Solutions Mikron MILL P 800 U ST Mikron MILL P 800 U ST Soustružení. Hrubování. Dokončování. Jediná upínací operace. Mikron MILL P 800 U ST pro simultánní soustružení je nové řešení, založené

Více

J e m n á m e c h a n i k a

J e m n á m e c h a n i k a automobilová technika inženýrství hydraulické součásti upínací technika optika hodinářský průmysl zkušební a měřicí nástroje J e m n á m e c h a n i k a Představení Společnost Herbrig & Co GmbH Naše společnost

Více

Technická specifikace. PRAECISA série PS Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E.

Technická specifikace. PRAECISA série PS Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Technická specifikace PRAECISA série PS Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Vlastnosti a charakteristika ohraňovacích lisů série PS Ohraňovací lisy G.A.D.E. PRAECISA série PS Ohraňovací lisy PRAECISA

Více

LINKA NA MLETÍ, PRANÍ A SUŠENÍ ODPADOVÉ PE FÓLIE: ( výkon zpracované hmoty 500 nebo 1000 kg / hod )

LINKA NA MLETÍ, PRANÍ A SUŠENÍ ODPADOVÉ PE FÓLIE: ( výkon zpracované hmoty 500 nebo 1000 kg / hod ) LINKA NA MLETÍ, PRANÍ A SUŠENÍ ODPADOVÉ PE FÓLIE: ( výkon zpracované hmoty 500 nebo 1000 kg / hod ) Ilustraní foto 1 2 3 4 5 6 7 POPIS LINKY: 1. Dopravník 1,5 kw 5. Odstedivka 45 kw 2. Vodní mlýn 37 kw

Více

Studentská 1402/2 461 17 Liberec 1 tel.: +420 485 353 006 cxi.tul.cz. Technologická zařízení

Studentská 1402/2 461 17 Liberec 1 tel.: +420 485 353 006 cxi.tul.cz. Technologická zařízení Technologická zařízení Oddělení prototypových technologií a procesů 3D tiskárna Objet Connex 500 Systém od firmy Objet je určen pro výrobu rozměrných a přesných modelů. Maximální rozměry modelů: 490 x

Více

Praecisa série PS-C. Servohydraulický ohraňovací lis T

Praecisa série PS-C. Servohydraulický ohraňovací lis T Servohydraulický ohraňovací lis 90-1500T Představení společnosti Společnost G.A.D.E. S.r.l. byla založena v roce 1980 čtyřmi partnery, kteří dodnes působí ve společnosti. Za více než 30 let působení společnosti

Více

Technické parametry stroje :

Technické parametry stroje : Technické parametry stroje : Tech. Specifikace - Označení vstřikovací jednotky IN-TEC - 400 SD Průměr šneku mm 85 Teoretický vstřik. objem cm 3 2326 Gramáž vstřiku cm 3 2056 Kapacita plastik. jednotky

Více

Výkony potřebují kvalitu.

Výkony potřebují kvalitu. ß 9001 Základní tělo lakované, RAL 7035 světle šedý, přesuvná matice a upínací páka kalené na tmavo. Upínací kleštiny nejsou v rozsahu dodávky. K rychlému zafixování obrobků tlakovými upínacími kleštinami.

Více

Elettrica série PE. Servoelektrický ohraňovací lis 40-75T

Elettrica série PE. Servoelektrický ohraňovací lis 40-75T Servoelektrický ohraňovací lis 40-75T Představení společnosti Společnost G.A.D.E. S.r.l. byla založena v roce 1980 čtyřmi partnery, kteří dodnes působí ve společnosti. Za více než 30 let působení společnosti

Více

SUM ODRY s r.o. strojírenství údržba - montáže

SUM ODRY s r.o. strojírenství údržba - montáže Výroba jednoúčelových strojů a zařízení Repase, modernizace, generální opravy strojů a výrobních linek Výroba strojírenských dílů Výroba dílů na soustružnických automatech Strojírenská zakázková výroba

Více

PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ LASEROVÉ GRAVÍROVACÍ STROJE

PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ LASEROVÉ GRAVÍROVACÍ STROJE PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ LASEROVÉ GRAVÍROVACÍ STROJE 2 LASEROVÉ GRAVÍROVÁNÍ VLÁKNOVÝ LASER HCP 20 3 LASEROVÉ GRAVÍROVÁNÍ Vláknový laser HCP 20 Nový způsob uchycení laserové hlavy optimalizuje její natáčení

Více

STREICHER, spol. s r.o. Plzeň Strojírenská divize. www.streicher.cz

STREICHER, spol. s r.o. Plzeň Strojírenská divize. www.streicher.cz www.streicher.cz STREICHER, spol. s r.o. Plzeň Strojírenská divize 25 Znalosti a zkušenosti v oblasti strojírenství nasbírané během 25 let. O nás... Síla díky zkušenostem STREICHER - vaše řešení, STREICHER

Více

Technologický pasport

Technologický pasport Technologický pasport Technologické a strojní vybavení firmy JC Metal www.jcmetal.cz TECHNOLOGIE SOUSTRUŽENÍ Hrotový soustruh SV18R 1500 Oběžný průměr nad ložem: 350 mm Max. průměr materiálu: 40 mm Max.

Více

PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ STROJE A ZAŘÍZENÍ

PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ STROJE A ZAŘÍZENÍ PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ STROJE A ZAŘÍZENÍ 2 STROJE A ZAŘÍZENÍ SYSTÉM NA OTVÍRÁNÍ FOREM 3 STROJE A ZAŘÍZENÍ Systém na otvírání forem Unikátní, mobilní systém na otvírání forem Vám poskytne jedinečnou možnost

Více

Nejenom výcvik, skutečná akce! Reálný výcvik s průmyslovým výkonemt

Nejenom výcvik, skutečná akce! Reálný výcvik s průmyslovým výkonemt [ To je ] E[M]CONOMy: Nejenom výcvik, skutečná akce! Concept turn 250 Reálný výcvik s průmyslovým výkonemt Concept TURN 250 Nekompromisní kvalita do posledního šroubku, a to za nepřekonatelnou cenu. Stroj

Více

Obráběcí stroje. Nabízíme Vám tyto služby: Obráběcí stroje. Schönfeld Oto Sládkovičova 1266 Praha 4 142 00

Obráběcí stroje. Nabízíme Vám tyto služby: Obráběcí stroje. Schönfeld Oto Sládkovičova 1266 Praha 4 142 00 Kombi brusky Srážeč hran Hoblovky, dlabačka Truhlářské frézky Soustruhy na dřevo Pily kotoučové a formátovací s předřezem Pásové pily na dřevo Odsavače prachu Pásové pily na kov Sukovací vrtačky Stolní

Více

VISI ve TVARu Pardubice

VISI ve TVARu Pardubice VISI ve TVARu Pardubice Pokročilé CAD/CAM řešení pro strojírenský průmysl TVAR výrobní družstvo Pardubice se začalo rozvíjet krátce po druhé světové válce v roce 1945. Od počáteční výroby plnících per

Více

Katalog strojů. září 2009

Katalog strojů. září 2009 Katalog strojů září 2009 Stolní a sloupové vrtačky Převodové vrtačky Magnetické vrtačky Jádrové vrtáky Karnasch Tváření otvorů Thermdrill Stolní vrtačko-frézky Převodové vrtačko-frézky Univerzální frézky

Více

Základní fakta. Založení: Zaměstnanců: 585. Rozloha m²: Obrat 2018 v mil. EUR: 27,7. Tržby za zboží (formy) 2018 mil.

Základní fakta. Založení: Zaměstnanců: 585. Rozloha m²: Obrat 2018 v mil. EUR: 27,7. Tržby za zboží (formy) 2018 mil. 20 19 Základní fakta Založení: 1956 Zaměstnanců: 585 Rozloha m²: 30 000 Obrat 2018 v mil. EUR: 27,7 Tržby za zboží (formy) 2018 mil. EUR: 5,96 Milníky historie 1956 1975 2003 2006 2008 2011 2013 2018 založeno

Více

1

1 1 2 3 4 5 6 ACC - přesné rovinné brusky ACC-SA série/sa-iq série specifikace Položka Jednotky 52SA 63SA 42SA-iQ SA série SA-iQ série Rozměr stolu 550 200 605 300 530 200 Rozjezd os 650 230 750 340 530

Více

TNL-130AL. CNC soustruh

TNL-130AL. CNC soustruh TNL 130AL CNC soustruh Typ Max. oběžný průměr nad ložem Max. oběžný průměr nad suportem Max. průměr obrábění TNL-130AL Ø 620 mm Ø 410 mm Ø 410 mm - Tuhá litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem

Více

PREZENTACE SPOLEČNOSTI D.S.K. engineering s.r.o.

PREZENTACE SPOLEČNOSTI D.S.K. engineering s.r.o. www.dskengineering.cz PREZENTACE SPOLEČNOSTI D.S.K. engineering s.r.o. PROJEKTOVÁNÍ VÝROBA SERVIS D.S.K. engineering s.r.o. Společnost D.S.K. engineering působí jako samostatná společnost na českém trhu

Více

Vstřikovací lisy Borche

Vstřikovací lisy Borche Vstřikovací lisy Borche Řada BS jsou hydraulické vstřikovací lisy s klubovým uzávěrem a úsporným servopohonem. Uzavírací sila se pohybuje od 60T do 1800T. Technologická řešení používaná v třetí generaci

Více

PSC GREEN DRIVE. Hybridní ohraňovací lis T

PSC GREEN DRIVE. Hybridní ohraňovací lis T Hybridní ohraňovací lis 120-450T Představení společnosti Společnost G.A.D.E. S.r.l. byla založena v roce 1980 čtyřmi partnery, kteří dodnes působí ve společnosti. Za více než 30 let působení společnosti

Více

KATALOG DIAMANTOVÝCH NÁSTROJŮ

KATALOG DIAMANTOVÝCH NÁSTROJŮ KATALOG DIAMANTOVÝCH NÁSTROJŮ 1 DIAMANTOVÁ A CBN VÁLCOVÁ TĚLÍSKA Diamantová brusná tělíska v galvanické vazbě (stříbrná barva) se používají pro precizní broušení malých tvarů, vybrušování děr a otvorů

Více

VLÁKNOVÝ GRAVÍROVACÍ LASER TYP HXP 50. Možnost zakrytování

VLÁKNOVÝ GRAVÍROVACÍ LASER TYP HXP 50. Možnost zakrytování VLÁKNOVÝ GRAVÍROVACÍ LASER TYP HXP 50 Možnost zakrytování Vláknový laser řady MF obsahuje FIBER (vláknový) laserový generátor IPG (USA) a vysokorychlostní vysoce přesný galvo-skener, díky čemuž vyniká

Více

SA Trade bestseller hoblovka s protahem HP-200 (více na straně 28). 6 490,- Dřevoobráběcí stroje

SA Trade bestseller hoblovka s protahem HP-200 (více na straně 28). 6 490,- Dřevoobráběcí stroje Dřevoobráběcí stroje Kombi brusky Příslušenství, truhlářské svěrky, dlabačka Hoblovky s protahem Truhlářské frézky Soustruhy na dřevo, sada dlát, hoblice 26 27 28 29 30 6 490,- SA Trade bestseller hoblovka

Více

SPECIALISTA NA VÝVOJ A VÝROBU PLASTOVÝCH VÝLISKŮ

SPECIALISTA NA VÝVOJ A VÝROBU PLASTOVÝCH VÝLISKŮ CZ SPECIALISTA NA VÝVOJ A VÝROBU PLASTOVÝCH VÝLISKŮ DOMÁCÍ POTŘEBY A SKLADOVÁNÍ 2016-2017 PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Od roku 1955 jsme výrobcem plastových komponentů pro automobilový průmysl a logistické

Více

MOTOR JIKOV Fostron a.s.

MOTOR JIKOV Fostron a.s. MOTOR JIKOV Fostron a.s. Společnost je partnerem řešícím komplexní specifické požadavky zákazníků z automobilového průmyslu i z jiných průmyslových sektorů. Zaměřujeme se na vývoj, konstrukci a výrobu

Více

TNL-160AL. CNC soustruh

TNL-160AL. CNC soustruh TNL 160AL CNC soustruh Typ Max. oběžný průměr nad ložem Max. oběžný průměr nad suportem Max. průměr obrábění TNL-160AL Ø 620 mm Ø 410 mm Ø530 mm - Tuhá litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem

Více

SORTIMENT. Extrudér PW 2

SORTIMENT. Extrudér PW 2 SORTIMENT Extrudér PW 2 Pro svařování PP a PE. Tavicí komora se šnekem, pohonná jednotka, horkovzdušné dmychadlo, řídcí elektronika s regulátorem. Zásuvka by měla být dimenzována na 16 A. Pohon svářečky

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Prezentace společnosti 2015 Historie a tradice - 1911 - založení firmy v Blansku ing. Erichem Roučkou - poválečné období výroba složitějších a náročnějších přístrojů - 2. pol. 20. let 1. sériová výroba

Více

Výukové texty. pro předmět. Automatické řízení výrobní techniky (KKS/ARVT) na téma

Výukové texty. pro předmět. Automatické řízení výrobní techniky (KKS/ARVT) na téma Výukové texty pro předmět Automatické řízení výrobní techniky (KKS/ARVT) na téma Tvorba grafické vizualizace principu zástavby jednotlivých prvků technického zařízení Autor: Doc. Ing. Josef Formánek, Ph.D.

Více

Úvodní představení společnosti

Úvodní představení společnosti Legenda Úvodní představení společnosti Linaset, a.s. Spolupráce s CzechInvest Operační program průmyslu a podnikání Operační program podnikání a inovace Vyhodnocení spolupráce s CzechInvest Úvodní představení

Více

Produktové novinky. Výroba forem IV / 2014. H 1080 k upnutí NF tvarových vložek. CD katalog 5.8.4.0 online katalog

Produktové novinky. Výroba forem IV / 2014. H 1080 k upnutí NF tvarových vložek. CD katalog 5.8.4.0 online katalog Produktové novinky Výroba forem IV / 2014 CD katalog 5.8.4.0 online katalog S novým rozšířením produktů v tomto roce reagujeme na Vaše přání a podněty. Jako systémový dodavatel Vám tímto nabízíme ještě

Více

KOH-I-NOOR a.s. Praha, Česká republika. Dostupné výrobní technologie

KOH-I-NOOR a.s. Praha, Česká republika. Dostupné výrobní technologie KOH-I-NOOR a.s. Praha, Česká republika Dostupné výrobní technologie Řízení jakosti Všechny technologie jsou řízeny dle požadavků ČSN EN ISO: 9001: 2001. Kvalita výrobků je garantována přísným dodržováním

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI. Obchodní orientace společnosti. Výrobní prostory. Obrábění nástrojárna. Strojírenská výroba. Opravy strojů Měření a kalibrace

PROFIL SPOLEČNOSTI. Obchodní orientace společnosti. Výrobní prostory. Obrábění nástrojárna. Strojírenská výroba. Opravy strojů Měření a kalibrace PROFIL SPOLEČNOSTI PROFIL SPOLEČNOSTI 1. Obchodní orientace společnosti 2. Výrobní prostory 3. Strojírenská výroba 4. Obrábění nástrojárna 5. 6. Opravy strojů Měření a kalibrace Obchodní značka ZVU je

Více

CENTRUM ROZVOJE STROJÍRENSKÉHO VÝZKUMU LIBEREC

CENTRUM ROZVOJE STROJÍRENSKÉHO VÝZKUMU LIBEREC CENTRUM ROZVOJE STROJÍRENSKÉHO VÝZKUMU LIBEREC 1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O PROJEKTU CRSV Registrační číslo: CZ.1.05/2.1.00/03.0096 Zahájení projektu: 01.01.2009 Ukončení projektu: 31.12.2012 Celková dotace: Cíl

Více

Strojař. Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: Z.1.07 / 1.1.18 / 02.0035

Strojař. Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: Z.1.07 / 1.1.18 / 02.0035 Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: Z.1.07 / 1.1.18 / 02.0035 Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Ostrov, Májová 997. Použité fotografie jsou vytvořeny pracovníky SPŠ

Více

Naklápěcí a polohovací stůl pro nástrojařské a leštící práce TYP LSC 025

Naklápěcí a polohovací stůl pro nástrojařské a leštící práce TYP LSC 025 Naklápěcí a polohovací stůl pro nástrojařské a leštící práce TYP LSC 025 Na trhu není dostatek naklápěcích a polohovacích stolů, které by bylo možné použít pro ergonomické opracování těžších dílů ve vysoké

Více

REALIZUJEME VAŠE PŘEDSTAVY

REALIZUJEME VAŠE PŘEDSTAVY 2009, Design: Bob Jezerský (bjez@graphicgarden.cz), Foto: Ivan Šamaj (arfa@volny.cz) NEW 2009 NEW 2009 PL PRAHA OSTRAVA FRÝDEK-MÍSTEK BRNO OSTRAVA FRÝDEK-MÍSTEK ČESKÝ TĚŠÍN STARÉ MĚSTO SK Česká republika

Více

MĚDĚNÉ SLITINY AMPCO A AMPCOLOY

MĚDĚNÉ SLITINY AMPCO A AMPCOLOY MĚDĚNÉ SLITINY AMPCO A AMPCOLOY NAVAŘUJEME TAKÉ POŠKOZENÉ TVARY Z AMPCO MATERIÁLŮ! O našich firmách MEPAC CZ s.r.o. a MEPAC SK s.r.o.: Naše firmy se zabývají oblastí přesného opracování povrchu, kde v

Více

Laboratorní cvičení z p ř edmětu. Úloha č. 2. Vstřikování

Laboratorní cvičení z p ř edmětu. Úloha č. 2. Vstřikování Laboratorní cvičení z p ř edmětu P LA S T IK Á Ř S K Á T E C H N O L O G IE Úloha č. 2 Vstřikování Zadání Ověřte technologické podmínky při vstřikování na vstřikovacím stroji DEMAG ERGOtech 50 200 system.

Více

Český výrobce strojů na plasty a gumu a hydraulických lisů Czech producer of injection moulding machines and hydraulic press

Český výrobce strojů na plasty a gumu a hydraulických lisů Czech producer of injection moulding machines and hydraulic press Nové 2/3 komponentní vstřikovací stroje INTEC.. V4-R TC (kombinace horizontální / vertikální vstřikovací jednotka). V4-3R-2C V4-4RU-3C V4H-SD-2C VH-4R-20000T-2C Přehled provedení: INTEC 40-V4-R TC VERTICAL

Více