NABÍDKA ZADÁNÍ PRO ATELIÉROVOU TVORBU sestavená na základě reakce ze strany obcí na nabídku spolupráce v rámci projektu OPPA CZ.2.17/3.1.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NABÍDKA ZADÁNÍ PRO ATELIÉROVOU TVORBU sestavená na základě reakce ze strany obcí na nabídku spolupráce v rámci projektu OPPA CZ.2.17/3.1."

Transkript

1 NABÍDKA ZADÁNÍ PRO ATELIÉROVOU TVORBU sestavená na základě reakce ze strany obcí na nabídku spolupráce v rámci projektu OPPA CZ.2.17/3.1.00/36043 Témata pro zadání ATV 3 v letním semestru 2013/2014 CELKOVÝ SOUPIS ZADÁNÍ: zadavatel: téma: zástupce zadavatele: 1 MÚ Kozárovice Multi - funkční kulturní centrum Rostislav Pikard MČ Praha 4 Rozšíření koupaliště Lhotka ing.arch. Adamová m4 architekti Tréninkové centrum ČOV Nymburk ing. Jírovec m4 architekti Integrované sportovní centrum Nymburk ing. Jírovec MÚ Pardubice Jízdárna a hotel na dostihovém závodišti ing. arch. Petráň 6 MÚ Pardubice Využití brownfieldu u Tyršových sadů ing.arch. Pannová MÚ Vrchlabí Automobilové muzeum a hangár Lánov ing. Ryndová MÚ Pardubice Transformace brownfieldu Paramo ing.arch. Pannová MÚ Hradec Králové Přístavba koupaliště Flošna ing.arch. Semrád Dobříš Nová městská knihovna safarova@mestodobris.cz 11 Dobříš Objekt nové Radnice safarova@mestodobris.cz 12 Mníšek pod Brdy Rekonstrukce panského hostince Barokní areál Skalka jiri.zapal@seznam.cz 13 Mníšek pod Brdy Mateřská škola Rymáně jiri.zapal@seznam.cz 14 Ostrava Opuštěný industriál Eva Pácaltová

2 01. Multi - funkční kulturní centrum OBEC: Kozárovice OKRES: Příbram KONTAKT: Rostislav Pikard LOKALITA: Nové centrum obce PARCEL. Č.: č.p. 162 Rekonstrukce nebo novostavba stávajícího kulturního domu ze 70. let, který je v současnosti předimenzovanou stavbou. Kozárovice byli,,výkladní skříní střediskovou obcí, která v současnosti hledá svoji novou podobu. Výhodou se jeví blízká přehrada Orlík, která v sezóně navyšuje počet obyvatel na více než dvojnásobek stávajícího stavu (cca 360 obyvatel). Zastupitelstvo obce chce dále spolupracovat na územním plánu obce a strategickém plánu. Chce také vybraný návrh - skrze architektonickou soutěž - realizovat. Zastupitelstvo obce chce dále spolupracovat na územním plánu obce a strategickém plánu. Chce také vybraný návrh skrze architektonickou soutěž realizovat. Velká - Občanská vybavenost. Také Urbanismus.

3 02. Rozšíření koupaliště Lhotka OBEC: Praha 4 OKRES: Praha KONTAKT: Ing.arch. Adamová LOKALITA: Při komunikaci Mariánská PARCEL. Č.: 65, 66, 67, 140/102, 140/83 Lokalita je určena územním plánem pro sportovní účely. Stávající koupaliště je brownfield, který je třeba oživit maximem nových volnočasových funkcí a pohybových aktivit pro okolní spádovou oblast, zejména sídliště Novodvorská. Prioritu má udržení hlavní fce. Letního koupaliště s možností celoročního aktivního využití území.

4 03. Tréninkové centrum ČOV Nymburk zóna A OBEC: Nymburk OKRES: Nymburk KONTAKT: ing. Jírovec LOKALITA: Kolínská PARCEL. Č.: Viz katastrální mapa V zóně A při břehu Labe je třeba navrhnout rozsáhlou rekonstrukci a dostavbu stávajícího areálu vrcholového sportu. V zóně A vznikne část nového olympijského centra, ve které budou dominovat kryté sportovní provozy. Největší budou 50m bazén, atletická hala a víceúčelové tělocvičny. V komplexu je uvažováno přechodné ubytování hotelového typu pro cca 300 lůžek a rozsáhlé stravovací zařízení. Obě tyto funkce budou zajišťovat provoz celého olympijského centra, tedy i zóny B. Zadavatelem a konzultantem projektu je architektonický ateliér m4 architekti, pověřený urbanistickou koncepcí řešení celého území.

5 04. Integrované sportovní centrum Nymburk zóna B OBEC: Nymburk OKRES: Nymburk KONTAKT: ing. Jírovec LOKALITA: Kolínská PARCEL. Č.: Viz katastrální mapa V zóně B budoucího olympijského areálu mají být situovány velké sportovní stavby s větší kapacitou diváků. Jedná se o fotbalový stadion a tréninková hřiště, krytý velodrom a zimní stadion. V území je vhodné integrovat společné funkce pro tyto 3 provozy (parkování, zázemí diváků, regeneraci sportovců apod. Zadavatelem a konzultantem projektu je architektonický ateliér m4 architekti, pověřený urbanistickou koncepcí řešení celého území.

6 05. Jízdárna a hotel na dostihovém závodišti OBEC: Pardubice OKRES: Pardubice KONTAKT: ing. arch. Petráň LOKALITA: Pražská PARCEL. Č.: Viz katastrální mapa Ve vstupním areálu dostihového závodiště s kapacitou cca diváků má být v budoucnu situována krytá jízdárna, doplněna malým hotelovým provozem do maximálně 100 lůžek. Provoz jízdárny je třeba koordinovat se stávajícím situováním stájí a kolbišť. Je vhodné uvažovat také o tom, že tyto provozy by svou architekturou měly vytvořit vstupní bránu do ústředního prostoru diváků závodiště.

7

8 06. Využití brownfieldu u Tyršových sadů OBEC: Pardubice OKRES: Pardubice KONTAKT: ing.arch. Pannová LOKALITA: U Stadionu PARCEL. Č.: Viz katastrální mapa V území je třeba rozvíjet sportovní plochy pro účely neorganizované veřejnosti na úkor ploch vrcholového sportu. Po přemístění fotbalového stadionu do jiné lokality se nabízí jediné atraktivní nábřeží mezi mostem ústícím do Hradecké komunikace a stávajícím zdymadlem na Labi. Do tohoto prostoru je vhodné situovat nadstandardní bydlení. V zóně při Tyršových sadech je třeba přejít z parku pod zámkem do nízkopodlažního bydlení a dodržet dopravní funkci ulice U Stadionu.

9 07. Automobilové muzeum a hangár Lánov OBEC: Lánov - Vrchlabí OKRES: Trutnov KONTAKT: ing. Ryndová LOKALITA: Lánovská PARCEL. Č.: Viz katastrální mapa Úkolem zadání je vybudovat na jihovýchodním svažitém cípu sportovního letiště automobilové muzeum o ploše cca m² a hagár pro sportovní letadla o přibližně stejné rozloze. Samozřejmostí je řešení návaznosti hangáru na plochu letiště, zázemí obou provozů, řešení parkování zaměstnanců a návštěvníků a oživení areálu o doplňkové sportovní či zábavní aktivity pro návštěvnickou veřejnost. Koncept by měl počítat s efektivním využitím hotelu Harmonie.

10 08. Transformace brownfieldu Paramo OBEC: Pardubice OKRES: Pardubice KONTAKT: ing.arch. Pannová LOKALITA: Přerovská PARCEL. Č.: Viz katastrální mapa Sousedství vybrané lokality Paramo předurčuje v dlouhodobém výhledu funkci území nebo jeho částí pro sport a volný čas. Důvodem je sousedství velkého diváckého areálu dostihového závodiště a dobré dopravní propojení na nádraží ČSD a komunikaci Pražská. Ve výhledu by se do této lokality měly přemístit provozy vrcholového sportu s diváky (hokejová aréna pro cca diváků a fotbalový stadion s cca diváků). Předpokládá se konverze části objektu průmyslového areálu Paramo na wellnessové aktivity pro veřejnost.

11 09. Přístavba koupaliště Flošna OBEC: Hradec Králové OKRES: Hradec Králové KONTAKT: ing.arch. Semrád LOKALITA: Malšovická PARCEL. Č.: Č.p Nově vybudované letní koupaliště s velkou kapacitou a velkými vodními plochami postrádá celoroční využití. Jeho dostavbou by mělo dojít k oživení části venkovních vodních ploch popřípadě atrakcí. Ve výhledu je vhodné uvažovat se zapojením historické fortifikační stavby Flošna, která je v současné době zcela mimo areál koupaliště. Z hlediska vzájemné synergie funkcí by bylo vhodné řešit společné parkoviště pro koupaliště a přilehlý Malšovický stadion.

12 10. Nová městská knihovna OBEC: Dobříš OKRES: Příbram KONTAKT: Ing. Jitka Šafářová referent odboru místního rozvoje Městský úřad Dobříš Mírové náměstí Dobříš (alternativně přes Ing. arch. Kašpara) LOKALITA: Areál 2. Základní školy v PARCEL. Č.: 348/63 Dobříši Knihovní fond ve stávající knihovně, který je určen k přesunutí, je knih. Stavbu lze umístit v prostoru areálu 2. ZŠ v Dobříši mezi stávající pavilony, případně může vhodné umístění vyplynout z vlastního zpracování projektů, nebo lze nalézt jiné vhodné místo dle možností města. Malá občanská vybavenost.

13 11. Nový objekt radnice OBEC: Dobříš OKRES: Příbram KONTAKT: Ing. Jitka Šafářová referent odboru místního rozvoje Městský úřad Dobříš Mírové náměstí Dobříš (alternativně přes Ing. arch. Kašpara) LOKALITA: Řešenou lokalitou je stávající proluka v hlavním veřejném prostoru města Dobříš Mírové náměstí. PARCEL. Č.: 1096/144, 1096/145, 1096/146 Objekt bude zajišťovat běžný chod městského úřadu, kterému již nedostačují stávající prostory (renezanční radnice čp. 119 v centru Mírového náměstí). Předpokládaný počet zaměstnanců: 80 Stávající funkční využití řešeného prostoru je veřejná zeleň městský park. Občanská vybavenost.

14 12. Rekonstrukce panského hostince (tzv. Pokojného domu) Barokní areál Skalka OBEC: Mníšek pod Brdy OKRES: Praha - Západ KONTAKT: Jiří Zápal jiri.zapal@seznam.cz (alternativně přes Ing. arch. Kašpara) LOKALITA: PARCEL. Č.: viz snímek KM Záchrana zborceného objektu, který je památkově chráněn (nemá vlastní rejstříkové číslo). Využití jako: zázemí pro celý areál, muzeum Skalky případně města, restaurace nebo občerstvení, ubytování apod., případně navrhnout možná další využití. Barokní areál Skalka se nachází na hraně Brdského hřebene nad městem Mníšek pod Brdy. Odtud pochází přenesený název Mníšku - Městečko pod Skalkou. Jedná se o dominantu nad městem, která je viditelná při průjezdu po strakonické rychlostní komunikaci. Areál, který je součástí městské památkové zóny a byl založen na konci 17. století. Původní poslání bylo ryze duchovní (kostel sv. Máří Magdaleny, klášter, poustevna, křížová cesta, později hájovna a Panský hostinec. Areál byl od 50.tých let minulého století po poddolování téměř zničen. Nyní obnoven kostel (exteriér), klášter (společenský prostor), poustevna (prostor pronajat arcibiskupství), hájovna (zakonzervováno a fixováno torzo). Zbývá navrhnout obnovu poslední stavby, kterou je Panský hostinec nazývaný také pokojný dům. V minulosti byl v souvislosti s klidným prostředím vyhledáván jako letní místo pro tvorbu spisovatelů a známých osobností. Občanská vybavenost.

15 13. Mateřská škola Rymaně OBEC: Mníšek pod Brdy OKRES: Praha - Západ KONTAKT: Jiří Zápal jiri.zapal@seznam.cz LOKALITA: Bude přesně určena na PARCEL. Č.: základě analýz studenty Menší mateřská školka s kapacitou do cca 50 dětí. Vhodné navrhovat jako objekt ve venkovském prostředí s dostatečným prostorem pro zahradu MŠ. Mníšek pod Brdy má ve svém samosprávném území část obce Rymaně. Tato část se v poslední době rozrostla a bylo by vhodné v ní řešit samostatný objekt předškolního zařízení. Cílem je navrhnout a vytipovat v Rymani v souladu s územním plánem prostor pro umístění mateřské školky. Malá občanská vybavenost.

16 14. Ostrava - Opuštěný industriál - 3 lokality OBEC: Ostrava OKRES: Ostrava KONTAKT: Eva Pácaltová LOKALITA: PARCEL. Č.: POPIS: Lokalita Frýdecká: Jedná se o pozemek v soukromém vlastnictví, který je charakteristický tím, že je vytvořen navážkou. Jedná se o odval, který je v současné době již stabilizován a terénními úpravami dokončován. Pozemek byl územním plánem určen pro zalesnění, které mělo skrýt jeho původ. V současné době si však i město i majitel uvědomují, že se nachází v těsném kontaktu se středem města a v dosahu Dolní oblasti Vítkovic, národní kulturní památkou a proto stojí za úvahu zvážit její nové využití. Konkrétní využití je na konkrétním zpracovateli. Za zmínku stojí vazba území na jednu z ostravských řek, Ostravici. Lokalita Ferona: Jedná se o lokalitu, která je v současnosti hodně kontaminována bývalým průmyslem. Nicméně zadáním by bylo navrhnout takové funkční a urbanistické řešení, které pomůže oživit tuto v minulosti průmyslovou část města v době, kdy kontaminace bude vyřešena a území připraveno pro další nové využití. Lokalita má vazbu na nedalekou universitu a plánovaný sportovní areál. Rozkládá se kolem jedné z páteřních ostravských komunikací spojující Jižní město a Porubu a centrum města. Lokalita Hrušov: Bývalý areál chemického průmyslu. V současné době vyčištěné území od bývalé zástavby, připravené pro nové využití. Lokalita se nachází u vjezdu do Ostravy ze severovýchodu, přímo napojitelné na dálnici, propojující město i republiku s Polskem. Území lze zásobit železniční dopravou a vlečkami. Území je přechodem mezi obytnou zchátralou zástavbou a průmyslovými plochami.

NABÍDKA ZADÁNÍ PRO ATELIÉROVOU TVORBU sestavená na základě reakce ze strany obcí na nabídku spolupráce v rámci projektu OPPA CZ.2.17/3.1.

NABÍDKA ZADÁNÍ PRO ATELIÉROVOU TVORBU sestavená na základě reakce ze strany obcí na nabídku spolupráce v rámci projektu OPPA CZ.2.17/3.1. NABÍDKA ZADÁNÍ PRO ATELIÉROVOU TVORBU sestavená na základě reakce ze strany obcí na nabídku spolupráce v rámci projektu OPPA CZ.2.17/3.1.00/36043 CELKOVÝ SOUPIS ZADÁNÍ: 1. Obchodně administrativně - správní

Více

CENTRAL GROUP změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní PARKOVOU ČTVRŤ

CENTRAL GROUP změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní PARKOVOU ČTVRŤ CENTRAL GROUP změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní PARKOVOU ČTVRŤ 19. 10. 2016 Sever Nákladového nádraží Žižkov CENTRAL GROUP odkoupil pozemky v létě 2016 od Discovery Group Celková plocha pozemků

Více

Městský úřad Strakonice

Městský úřad Strakonice Městský úřad Strakonice Odbor rozvoje Náměty k řešení studentské práce Město Strakonice tradičně spolupracuje se studenty vysokých škol, především se studenty fakult architektonického, stavebního a dopravního

Více

NABÍDKA ZADÁNÍ PRO ATELIÉROVOU TVORBU sestavená na základě reakce ze strany obcí na nabídku spolupráce v rámci projektu OPPA CZ.2.17/3.1.

NABÍDKA ZADÁNÍ PRO ATELIÉROVOU TVORBU sestavená na základě reakce ze strany obcí na nabídku spolupráce v rámci projektu OPPA CZ.2.17/3.1. NABÍDKA ZADÁNÍ PRO ATELIÉROVOU TVORBU sestavená na základě reakce ze strany obcí na nabídku spolupráce v rámci projektu OPPA CZ.2.17/3.1.00/36043 CELKOVÝ SOUPIS ZADÁNÍ: 01. Bytový dům v proluce Francouzská

Více

ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jeremenko

ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jeremenko 6.11.2014 13.1.2015 21.1.2015 Obsah 1 Cíle a účel řešení územní studie... 2 2 Vymezení řešeného území... 2 3 Základní urbanistická koncepce a její regulace... 2 ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jeremenko 3.1 HODNOTY

Více

Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro

Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro Karlovy Vary 12.11.2009 Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro další odpovídající investice

Více

Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim

Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim LEGENDA Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim 1 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 2 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 3 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 4 NÁROŽÍ MASARYKOVO NÁM.,

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ VÝROBNÍ/SKLADOVACÍ AREÁL užitná plocha budov m2, celková plocha pozemků 17.

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ VÝROBNÍ/SKLADOVACÍ AREÁL   užitná plocha budov m2, celková plocha pozemků 17. INFORMAČNÍ MEMORANDUM PRODEJ VÝROBNÍ/SKLADOVACÍ AREÁL WWW.VEREJNEDRAZBY.CZ/A3661 užitná plocha budov 3.160 m2, celková plocha pozemků 17.149 m2 Holasice 55, 664 61 Holasice, okres Brno-venkov, Jihomoravský

Více

ATELIER KOHOUT - JIRAN - TICHÝ

ATELIER KOHOUT - JIRAN - TICHÝ Ústav urbanismu č. 519 Vedoucí ústavu: ing. arch. Jan Jehlík ATELIER KOHOUT - JIRAN - TICHÝ Ing. arch. Michal Kohout, ing. arch. Zdeněk Jiran, ing. arch. David Tichý Ph.D. Zimní semestr 2007 / 2008 VYPSANÉ

Více

O výstavišti. Zhistorie

O výstavišti. Zhistorie O výstavišti Výstaviště Praha Holešovice je atraktivním prostorem s dlouhou tradicí. Rozkládá se na ploše 36 hektarů a jeho dominantou je secesní Průmyslový palác. Pro své značné interiérové i exteriérové

Více

Prioritní oblast: Technická infrastruktura ochrana životního prostředí. Projekt: Protipovodňové opatření města Horšovský Týn

Prioritní oblast: Technická infrastruktura ochrana životního prostředí. Projekt: Protipovodňové opatření města Horšovský Týn Informační list o města Horšovský Týn Prioritní oblast: Technická infrastruktura ochrana životního prostředí Projekt: Protipovodňové opatření města Horšovský Týn (nositel ) Hlavním cílem je zajistit protipovodňové

Více

Kód Název akce Odhadované Priorita

Kód Název akce Odhadované Priorita PROGRAM INVESTIC V ROCE 2003 B1 Regulační plán Semily - Jílovecká - platba v roce 2004 -- B3 Studie Nouzov - zásobování vodou 60 000 Kč -- B7 Studie využití objektu Vista 63 000 Kč -- C2 Komunikace pod

Více

SPORTOVNÍ HALA CHÝNOV

SPORTOVNÍ HALA CHÝNOV SPORTOVNÍ HALA CHÝNOV Podrobná architektonická studie O B S A H: A- TEXTOVÁ ČÁST B- SITUACE C- VÝKRESOVÁ - STAVEBNÍ ČÁST D- VIZUALIZACE ARCHITEKTONICKÁ ČÁST ZÁŘÍ 2017 1 : 1000 VYPRACOVALI: ARCHITEKTONICKÝ

Více

POLYFUNKÈNÍ ZÁSTAVBA LIBÈICE NAD VLTAVOU - LETKY NÁVRH ZÁSTAVBY ÚZEMÍ 2015/03/31

POLYFUNKÈNÍ ZÁSTAVBA LIBÈICE NAD VLTAVOU - LETKY NÁVRH ZÁSTAVBY ÚZEMÍ 2015/03/31 2015/03/31 PROJEKT (I.) Projekt řeší revitalizaci bývalého areálu/továrny na výrobu lékařských potřeb, později hasicích zařízení v Libčicích nad Vltavou Letkách. Jedná se o projekt rekonstrukce a polyfunkční

Více

Akční plán pro období

Akční plán pro období Akční plán pro období 2019 2020 1 Život ve městě 1.1.1 Rekonstrukce a zateplení budov v majetku města MŠ Butovická energetická opatření 2019-2020 SŘÚPaR 2 600 OPŽP 5.1 Snížit energ. náročnost veř. budov

Více

PRINCIP VĚDECKO-TECHNOLOGICKÉHO PARKU PRO OSTRAVU. Vybrané lokality

PRINCIP VĚDECKO-TECHNOLOGICKÉHO PARKU PRO OSTRAVU. Vybrané lokality PRINCIP VĚDECKO-TECHNOLOGICKÉHO PARKU PRO OSTRAVU Vybrané lokality Srdce parku - krátká docházková vzdálenost KAMPUS VŠB-TUO V areálu VŠB existují prostorové rezervy pro další rozvoj, zejména pokud bude

Více

ATELIER KOHOUT - TICHÝ

ATELIER KOHOUT - TICHÝ Ústav urbanismu č. 519 Vedoucí ústavu: ing. arch. Jan Jehlík ATELIER KOHOUT - TICHÝ Ing. arch. Michal Kohout, ing. arch. David Tichý Ph.D. hostující konzultant: ing.arch. Irena Fialová Zimní semestr 2009

Více

PŘESTAVBOVÁ A DOSTAVBOVÁ ÚZEMÍ VE MĚSTĚ

PŘESTAVBOVÁ A DOSTAVBOVÁ ÚZEMÍ VE MĚSTĚ PŘESTAVBOVÁ A DOSTAVBOVÁ ÚZEMÍ VE MĚ FINPEX PLZEŇ 12. 13. 10. 2010 1 USPOŘÁDÁNÍ MĚSTA NEÚMĚRNÝ ROZVOJ NA ZELENÉ LOUCE STAGNACE ROZVOJE VYVÁŽENÝ HARMONICKÝ ROZVOJ 2 CHARAKTER ZÁSTAVBY PROLUKY DOPLNĚNÍ ULIČNÍ

Více

ÚZEMNÍ STUDIE VRACOV NÁM. MÍRU JIŽNÍ ČÁST

ÚZEMNÍ STUDIE VRACOV NÁM. MÍRU JIŽNÍ ČÁST ÚZEMNÍ STUDIE VRACOV NÁM. MÍRU JIŽNÍ ČÁST ZÁKLADNÍ ÚDAJE název: katastrální území: zadavatel: pořizovatel: zpracovatel: Územní studie Vracov nám. Míru jižní část Vracov Město Vracov, náměstí Míru 202,

Více

Nejdek ÚP 2014 - projednávaný územní plán ing. arch. Vlasta Poláčková a ing. arch. Zuzana Hrochová

Nejdek ÚP 2014 - projednávaný územní plán ing. arch. Vlasta Poláčková a ing. arch. Zuzana Hrochová Nejdek ÚP 2014 - projednávaný územní plán ing. arch. Vlasta Poláčková a ing. arch. Zuzana Hrochová Vize rozvoje města Město v srdci přírody, ze kterého není třeba odjíždět, které poskytuje dobré podmínky

Více

atelier Fránek - Raková ZS 2016/2017

atelier Fránek - Raková ZS 2016/2017 atelier Fránek - Raková ZS 2016/2017 1. DŮL - KONVERZE 2. NAUČNÁ STEZKA 3. IDEÁLNÍ SÍDLO RODINNÉ FIRMY 4. NÁVRH SPORTOVNÍ HALY BOSKOVICE 5. DOPLNĚNÍ KNIHY REKONSTRUKCE - SVETR MÍSTO ZATEPLENÍ 1. Téma:

Více

PRODEJ ZÁMKU V MOSTOVĚ, OKRES CHEB

PRODEJ ZÁMKU V MOSTOVĚ, OKRES CHEB PROKONZULTA, a.s. Křenová 26, 602 00 Brno tel. +420 543 255 515, info@prokonzulta.cz PRODEJ ZÁMKU V MOSTOVĚ, OKRES CHEB Areál zámku - zámeckého hotelu v Mostově na Chebsku, v klidné přírodní lokalitě při

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Předmět převodu: pozemky parcelních čísel stavební 555 a větší část 549, části

Více

INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice

INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice Poskytovatel řešení: Nad Rokoskou 2361/2a Praha 8, PSČ 182 00 IČO: 61509001 DIČ: CZ61509001 Zpracovali: Ing. Arch. Pavla Zimová Jan Rod, autorizovaný

Více

PLÁN ROZVOJE SPORTU OBEC BUKOVANY

PLÁN ROZVOJE SPORTU OBEC BUKOVANY PLÁN ROZVOJE SPORTU Říjen 2018 1 Identifikační údaje: Zadavatel: Zpracovatel: Obec Bukovany Bukovany 40 262 72 Březnice IČO: 00662771 Tel.: 318 695 153 Email: bukovanypb@seznam.cz www.bukovanypb.cz statutární

Více

6. VEŘEJNÁ DOPRAVNÍ A TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA 6.1 HRADECKO

6. VEŘEJNÁ DOPRAVNÍ A TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA 6.1 HRADECKO 6.1 HRADECKO DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURA - funkční MHD s obsluhou navazujících obcí - nový terminál hromadné dopravy v Hradci Králové - dobré napojení krajského města všemi druhy dopravy mimo - existence letiště

Více

9. REKREACE 9.1 HRADECKO

9. REKREACE 9.1 HRADECKO 9.1 HRADECKO - rekreační osady na Orlici - zahrádkářské kolonie - rozlehlé rekreační lesy včetně vybavenosti (veřejná tábořiště, naučné stezky, hradiště) - rekreační plochy ve vazbě na vodní plochy (např.

Více

OBEC RADEŠÍNSKÁ SVRATKA

OBEC RADEŠÍNSKÁ SVRATKA . PLÁN ROZVOJE SPORTU Červen 2018 1 Identifikační údaje: Zadavatel: Obec Radešínská Svratka Radešínská Svratka 85 59233 Radešínská Svratka IČO: 00295205 Tel.: 566673326 Email: obec.radsvratka@tiscali.cz

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30 ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30 MÍSTO STAVBY : Lukov, Nade Mlýnem SO.3 29 a 30 ZADAVATEL : obec Lukov K Lůčkám 350 Lukov STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo Měsíc/rok 08/2017

Více

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod Zpracovatel : Ing. arch. Milič Maryška, Letohradská 3/369, 170 00 Praha 7 datum : leden 2015 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název akce : Zpracovatel : PTICE - ÚZEMNÍ STUDIE

Více

DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA KRAJ MÍSTO AKCE OBJEKT POZEMEK MAJITEL OBJEDNATEL STUPEŇ STAVEBNÍK UŽIVATEL ZHOTOVITEL AUTORIZACE REALIZACE OLOMOUCKÝ NÁMĚŠŤ NA HANÉ REVITALIZACE LOKALITY NA HRADĚ LOKALITA NA HRADĚ

Více

9. REKREACE 9.1 HRADECKO

9. REKREACE 9.1 HRADECKO 9.1 HRADECKO - rekreační osady na Orlici - zahrádkářské kolonie - rozlehlé rekreační lesy včetně vybavenosti (veřejná tábořiště, naučné stezky) - rekreační plochy ve vazbě na vodní plochy (např. Stříbrný

Více

SETKÁNÍ (NEJEN) ZDRAVÝCH MĚSTSKÝCH ČÁSTÍ

SETKÁNÍ (NEJEN) ZDRAVÝCH MĚSTSKÝCH ČÁSTÍ SETKÁNÍ (NEJEN) ZDRAVÝCH MĚSTSKÝCH ČÁSTÍ Praha, 6. března 2018 www.zdravamesta.cz/setkani-mc-2018 Podpořeno finančními prostředky Evropského sociálního fondu, které byly na realizaci projektu tnuty z Operačního

Více

Speciál. vyšel 20. 8. 2015. obce Řepiště. Vesnice Moravskoslezského kraje roku 2012. Centrum. Urbanistická studie

Speciál. vyšel 20. 8. 2015. obce Řepiště. Vesnice Moravskoslezského kraje roku 2012. Centrum. Urbanistická studie Speciál vyšel 20. 8. 2015 obce Řepiště Vesnice Moravskoslezského kraje roku 2012 Centrum obce Řepiště Urbanistická studie www.repiste.eu speciál www.repiste.eu Urbanistická studie obec Řepiště Úvodní slovo

Více

TEXTOVÁ ČÁST GRAFICKÁ ČÁST

TEXTOVÁ ČÁST GRAFICKÁ ČÁST O B S AH: A A B PRŮVODNÍ ZPRÁVA TEXTOVÁ ČÁST GRAFICKÁ ČÁST B1 SITUACE - VARIANTA 1 1:500 B2 SITUACE - VARIANTA 2 1:500 B3 SITUACE - VARIANTA 3 / VÝSLADNÁ 1:500 NÁZ E V : Husovo náměstí ve Vamberku M Í

Více

Strategický plán rozvoje městyse Jedovnice

Strategický plán rozvoje městyse Jedovnice Strategický plán rozvoje městyse Jedovnice Únor 2019 Městys Jedovnice leží v Jihomoravském kraj, okresu Blansko, v krásném prostředí Moravského krasu. Katastrální území je 14,2 km 2 a k 31. 12. 2018 má

Více

Lokalita Rovná územní studie

Lokalita Rovná územní studie Lokalita Rovná územní studie A - Textová část pořizovatel: lokalita: stupeň: Městský úřad Boskovice, Odbor výstavby a územního plánování Boskovice - Rovná Územní studie generální projektant: Atelier 99

Více

Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové

Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové Rekonstrukce Bílé věže v Hradci Králové Statutární město Hradec Králové 10/2013-12/2014 Kralovehradecký kraj Společnost BAK stavební společnost, a.s. jako vedoucí sdružení se společností RenoArt s.r.o.

Více

Část první Úvodní ustanovení. Článek 1. ÚČEL VYHLÁŠKY. Článek 2. ROZSAH PLATNOSTI. Článek 3. URBANISTICKÁ KONCEPCE

Část první Úvodní ustanovení. Článek 1. ÚČEL VYHLÁŠKY. Článek 2. ROZSAH PLATNOSTI. Článek 3. URBANISTICKÁ KONCEPCE Obecně závazná vyhláška č. 9/97 ze dne 15.12. 1997 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Lanškroun Městská rada podle 45, písm. l zákona o obcích č. 367/90 Sb. a dále podle 26 a násl. zákona

Více

Podvyužité areály (brownfields) 61. Himpex, U Náhonu 12

Podvyužité areály (brownfields) 61. Himpex, U Náhonu 12 Podvyužité areály (brownfields) 61 Budova Himpex, U Náhonu 12 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA PLOCHY: Bývalé drobné zboží Březhrad. Skladovací objekt s výhledem na rybník, louky a pole. Dvě výrobní haly a panelová

Více

PŘÍMĚSTSKÁ REKREAČNÍ ZÓNA AREÁL PŘÍRODNÍHO KOUPALIŠTĚ

PŘÍMĚSTSKÁ REKREAČNÍ ZÓNA AREÁL PŘÍRODNÍHO KOUPALIŠTĚ DIPLOMOVÁ PRÁCE PŘÍMĚSTSKÁ REKREAČNÍ ZÓNA AREÁL PŘÍRODNÍHO KOUPALIŠTĚ Vedoucí práce: Ing. arch. Ivo Boháč, Ph.D. Vypracovala: Bc. Lenka Pavlasová 1. a) Identifikace stavby Název stavby: Lokalita: Potenciální

Více

i d e n t i f i k a č n í ú d a j e

i d e n t i f i k a č n í ú d a j e i d e n t i f i k a č n í ú d a j e název O B Y T N Ý S O U B O R N A V A C K O V Ě Z Ó N A A 3 / 9. E T A P A prověření hmoty objektu E v kontextu okolní zástavby ve smyslu 26 PSP místo ulice Olgy Havlové,

Více

SPORTOVNĚ RELAXAČNÍ CENTRUM MLADÁ VOŽICE. Průvodní zpráva

SPORTOVNĚ RELAXAČNÍ CENTRUM MLADÁ VOŽICE. Průvodní zpráva Název stavby: SPORTOVNĚ RELAXAČNÍ CENTRUM MLADÁ VOŽICE Místo stavby: Mladá Vožice, Jihočeský kraj Zastavěné pozemky: Katastrální území Mladá Vožice Parc.č. 859/4, 859/9, 859/21, 859/23, 1068/2,859/76 Okres

Více

OBEC STRAŠICE PROGRAM ROZVOJE OBCE. Plán investičních akcí (s výhledem do r. 2018)

OBEC STRAŠICE PROGRAM ROZVOJE OBCE. Plán investičních akcí (s výhledem do r. 2018) OBEC STRAŠICE PROGRAM ROZVOJE OBCE Plán investičních akcí (s výhledem do r. 2018) Dle ustanovení zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, je zastupitelstvu obce vyhrazeno schvalovat program rozvoje obce. Tento

Více

STRATEGICKÝ PLÁN OBNOVY MĚSTA KLADRUBY

STRATEGICKÝ PLÁN OBNOVY MĚSTA KLADRUBY M Ě S T O K L A D R U B Y Nám. Republiky 89, 349 61 Kladruby u Stříbra, IČ 00259888 tel. 374 616 711, fax 374 631 090, e-mail : obec@kladruby.cz STRATEGICKÝ PLÁN OBNOVY MĚSTA KLADRUBY Obsah: Obsah 1 Informace

Více

STUDIE ZASTAVITELNOSTI CENTRA OBCE

STUDIE ZASTAVITELNOSTI CENTRA OBCE nuance - architektonická dílna STUDIE ZASTAVITELNOSTI CENTRA OBCE Studie využití lokality v okolí obecního úřadu a základní školy v Dolních Domaslavicích. Hlavní seznam příloh: A B C D E identifikační

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1620. Komerční pozemek u železniční vlečky 5.255 m 2 Hrušovany nad Jevišovkou

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1620. Komerční pozemek u železniční vlečky 5.255 m 2 Hrušovany nad Jevišovkou Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1620 Komerční pozemek u železniční vlečky 5.255 m 2 Hrušovany nad Jevišovkou Obsah Popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha pozemku... 5 Výměry:... 6 Územní plán:...

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE POŘIZOVATEL Magistrát města Prostějova

ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE POŘIZOVATEL Magistrát města Prostějova ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje 1.1. Identifikační údaje stavby Název akce Pozemky Místo stavby Kraj : : p.č. 230 a 232/1 k.ú. Krasice : ulice Krasická a její okolí

Více

URBANISMUS 20. Posouzení různých druhů výstavby v lokalitě ulic Malešická - Ambrožova. Michal Kalfeřt A - 7-2

URBANISMUS 20. Posouzení různých druhů výstavby v lokalitě ulic Malešická - Ambrožova. Michal Kalfeřt A - 7-2 URBANISMUS 20 Posouzení různých druhů výstavby v lokalitě ulic Malešická - Ambrožova Michal Kalfeřt A - 7-2 1. ÚVOD Analyzované území patří do městské části Praha 3, katastrální území Žižkov. Územním plánem

Více

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy Bazén a sauna přímo za domem? Plavecký bazén Sportovního centra Univerzity Karlovy v Praze Hostivaři je určen především pro potřeby studentů. K dispozici je plavecký bazén 25m se 6ti drahami a sauna. Pro

Více

ÚZEMNÍ STUDIE SALAŠ. lokalita BI-7. územně plánovací podklad

ÚZEMNÍ STUDIE SALAŠ. lokalita BI-7. územně plánovací podklad ÚZEMNÍ STUDIE SALAŠ lokalita BI-7 územně plánovací podklad 2011 1/ OBSAH TEXTOVÁ ČÁST 1/ Obsah 2/ Základní údaje o zakázce 3/ Úvod 4/ Cíl územní studie 5/ Způsob zpracování a projednání 6/ Popis území

Více

VÝBĚR Z PRACÍ ATELIÉRU OBNOVY PAMÁTEK

VÝBĚR Z PRACÍ ATELIÉRU OBNOVY PAMÁTEK VÝBĚR Z PRACÍ ATELIÉRU OBNOVY PAMÁTEK Vážení představitelé obcí a měst, obracím se na Vás s nabídkou možné spolupráce. Jako akademický pracovník Ateliéru obnovy památek Ústavu architektury Fakulty stavební

Více

Vymezení míst, na kterých se zakazuje konzumovat alkoholické nápoje, zjevné umožňování konzumace alkoholických nápojů a žebrání:

Vymezení míst, na kterých se zakazuje konzumovat alkoholické nápoje, zjevné umožňování konzumace alkoholických nápojů a žebrání: PŘÍLOHA Č. 1 K OBECNĚ ZÁVAZNÉ VYHLÁŠCE MĚSTA JESENÍKU č. 1 /2015 Vymezení míst, na kterých se zakazuje konzumovat alkoholické nápoje, zjevné umožňování konzumace alkoholických nápojů a žebrání: Centrum

Více

POZEMKY PRO INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI MĚSTO SEMILY

POZEMKY PRO INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI MĚSTO SEMILY POZEMKY PRO INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI MĚSTO SEMILY Kontaktní údaje : Město Semily Husova 82, 513 13 Semily tel. 481 629 211 e-mail : podatelna@mu.semily.cz IČ : 00276111 ID datové schránky : d36bywp Městský

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN JANKOV vydaný Zastupitelstvem obce Jankov formou OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Projektant: Ing. arch. Dana Pavelková, ČKA 01633 architektonický ateliér ARSPRO Tovární 118, 381 01 Český Krumlov arspro.ck@worldonline.cz

Více

Strategický plán rozvoje. města. Bohušovice nad Ohří

Strategický plán rozvoje. města. Bohušovice nad Ohří Strategický plán rozvoje města Bohušovice nad Ohří 2016 2020 znak města Vypracoval : MUDr. Jiří Kožíšek, místostarosta města červen srpen 2016-1- Obsah: 1. Charakteristika a poloha města 1.1. Charakteristika

Více

EXPOSÉ k projektu Prodej pozemků v Hradci Králové - Třebeš

EXPOSÉ k projektu Prodej pozemků v Hradci Králové - Třebeš EXPOSÉ k projektu Prodej pozemků v Hradci Králové - Třebeš v Praze, dne 24.08.2011 1 Obsah 1. Executive summary... 3 2. Vymezení předmětného území... 3 3. Definice území Plochy výroby a služeb bez negativního

Více

ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic

ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic Pořizovatel: UPLAN Zastoupený Ing. Vlastimilem Smítkou Vlastiboř 21 392 01 Soběslav mobil: 773 638 043 e-mail: uplan@uplan.cz

Více

STAVBA ROKU 2011. Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas. BAK stavební společnost, a.s., Vodní 177, 541 01 Trutnov

STAVBA ROKU 2011. Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas. BAK stavební společnost, a.s., Vodní 177, 541 01 Trutnov VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE STAVBA ROKU 2011 Královéhradeckého kraje STAVBA ROKU 2011 Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas BAK stavební společnost, a.s., Vodní 177, 541 01 Trutnov Autor architektonického

Více

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT DIPLOMOVÁ PRÁCE ZS 2011/2012 AUTOR: BC. MONIKA BOŠTIČKOVÁ VEDOUCÍ PRÁCE: ING. ARCH. ALEŠ LANG STAVEBNĚ HISTORICKÝ PRŮZKUM AREÁLU ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU ZPRACOVAL DOC. ING. ARCH.

Více

SOUČASNOST NÁRODNÍ KULTURNÍ PAMÁTKY

SOUČASNOST NÁRODNÍ KULTURNÍ PAMÁTKY SOUČASNOST NÁRODNÍ KULTURNÍ PAMÁTKY LETECKÝ SNÍMEK PŘED ZAPOČETÍM REVITALIZAČNÍCH PRACÍ LETECKÝ SNÍMEK CELÉ OBLASTI HISTORICKÉ SOUVISLOSTI NKP je součástí Dolní oblasti Vítkovice v části území, kde byly

Více

Studie limitů - MÍRY VYUŽITÍ ÚZEMÍ. Opava - administrativní centrum INVESTOR. GYPSTREND s.r.o. 747 27 Kobeřice č.p. 790

Studie limitů - MÍRY VYUŽITÍ ÚZEMÍ. Opava - administrativní centrum INVESTOR. GYPSTREND s.r.o. 747 27 Kobeřice č.p. 790 INVESTOR GYPSTREND s.r.o 747 27 Kobeřice č.p. 790 Telefon + 420 553 657 361 Fax + 420 553 657 126 E-mail: info@gypstrend.cz GENERÁLNÍ PROJEKTANT STUDIO 58 Horní náměstí 58 746 01 Opava Telefon + 420 553

Více

Zpráva o průběhu investičních akcí r (stav k )

Zpráva o průběhu investičních akcí r (stav k ) Materiál číslo: 7 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Ing. Souček Karel - místostarosta Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

POZEMEK PRO KOMERČNÍ VÝSTAVBU m 2 - LANŠKROUN

POZEMEK PRO KOMERČNÍ VÝSTAVBU m 2 - LANŠKROUN POZEMEK PRO KOMERČNÍ VÝSTAVBU 2 73 00 m 2 - LANŠKROUN Kraj Obec Katastrální území Pozemková parcela Výměra Cena Pardubický Lanškroun Lanškroun 8255 2 73 00 m 2 informace u makléře n Mírně svažitý pozemek

Více

ÚZEMNÍ STUDIE. HORNÍ LITVÍNOV HORNÍ LOM Pro Horní Lom část A I. TEXTOVÁ ČÁST

ÚZEMNÍ STUDIE. HORNÍ LITVÍNOV HORNÍ LOM Pro Horní Lom část A I. TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ STUDIE HORNÍ LITVÍNOV HORNÍ LOM Pro Horní Lom část A I. TEXTOVÁ ČÁST POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD LITVÍNOV PROJEKTANT: ING.ARCH. JAN HASÍK MOST 06/2013 1 - Identifikační údaje územní studie 1. Obec

Více

STRATEGICKÝ PLÁN MIKROREGIONU FRÝDLANTSKO - BESKYDY AKČNÍ PLÁN

STRATEGICKÝ PLÁN MIKROREGIONU FRÝDLANTSKO - BESKYDY AKČNÍ PLÁN STRATEGICKÝ PLÁN MIKROREGIONU FRÝDLANTSKO - BESKYDY samostatná příloha AKČNÍ PLÁN 2008 Akční plán mikroregionu Frýdlantsko - Beskydy část A dle tématického zaměření projektů Problémový okruh SPOLEČNOST

Více

ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV

ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV Zpracovatel: 2 arch s.r.o., Česká 824/31, 796 01 Prostějov, IČ 277 30 221 Datum: únor 2016 ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV

Více

Z A D Á N Í. zmìny è. 1. územního plánu DOLNÍCH BØEŽAN. okres Praha-západ kraj Středočeský. červen 2009

Z A D Á N Í. zmìny è. 1. územního plánu DOLNÍCH BØEŽAN. okres Praha-západ kraj Středočeský. červen 2009 Z A D Á N Í zmìny è. 1 územního plánu DOLNÍCH BØEŽAN okres Praha-západ kraj Středočeský návrh ke schválení červen 2009 Předkládá pořizovatel: Obecní úřad Dolní Břežany 5. května 78, 252 41 Dolní Břežany

Více

ČERVENÉ POŘÍČÍ ODŮVODNĚNÍ

ČERVENÉ POŘÍČÍ ODŮVODNĚNÍ OBEC ČERVENÉ POŘÍČÍ KRAJ PLZEŇSKÝ OKRES KLATOVY II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY č.2 ÚP OBCE A TEXTOVÁ ČÁST OBJEDNATEL : OBEC ČERVENÉ POŘÍČÍ, ČERVENÉ POŘÍČÍ č.27, 340 12 ŠVIHOV POŘIZOVATEL : MěÚ KLATOVY, ÚÚP, NÁM.

Více

ZADÁNÍ STUDENTSKÉ PRÁCE REVITALIZACE OKOLÍ VLAKOVÉHO NÁDRAŽÍ V HLUČÍNĚ VČETNĚ BÝVALÉHO VODÁRENSKÉHO OBJEKTU

ZADÁNÍ STUDENTSKÉ PRÁCE REVITALIZACE OKOLÍ VLAKOVÉHO NÁDRAŽÍ V HLUČÍNĚ VČETNĚ BÝVALÉHO VODÁRENSKÉHO OBJEKTU REVITALIZACE OKOLÍ VLAKOVÉHO NÁDRAŽÍ V HLUČÍNĚ VČETNĚ BÝVALÉHO VODÁRENSKÉHO OBJEKTU MěÚ Hlučín, odbor výstavby, oddělení územního plánování a památkové péče. Mírové náměstí 23, Hlučín 748 01 Ing.arch.

Více

Konference k tvorbě integrované strategie MAS Ekoregion Úhlava pro období zápis

Konference k tvorbě integrované strategie MAS Ekoregion Úhlava pro období zápis Konference k tvorbě integrované strategie MAS Ekoregion Úhlava pro období 2014 2020 zápis 13. 11. 2014 Návrh Strategických cílů, specifických cílů a opatření Pracovní skupina Rozvoj obcí Vize Ekoregion

Více

Program rozvoje obce Holetín na období 2013-2018 OBEC HOLETÍN. Schváleno usnesením obce č. 6/2012

Program rozvoje obce Holetín na období 2013-2018 OBEC HOLETÍN. Schváleno usnesením obce č. 6/2012 OBEC HOLETÍN Schváleno usnesením obce č. 6/2012 Obec Holetín je tvořena třemi místními částmi Horní Holetín, Dolní Holetín, Horní Babákov. Středem obce Holetín prochází silnice II. třídy č. 355 o délce

Více

Strategický plán rozvoje obce Brnířov. na období Obec Brnířov Brnířov Kdyně IČ: DIČ:CZ

Strategický plán rozvoje obce Brnířov. na období Obec Brnířov Brnířov Kdyně IČ: DIČ:CZ na období 2019-2022 Obec Brnířov Brnířov 41 345 06 Kdyně IČ: 00572608 DIČ:CZ00572608 Schváleno zastupitelstvem obce Brnířov dne 21.1.2019 1 Obsah: 1. Vznik obce...3 2. Současnost obce.3 2.1. Infrastruktura.3

Více

Přehled registrovaných projektů předložených v rámci 2. kola výzvy v ROP SV (výzva vyhlášena od do )

Přehled registrovaných projektů předložených v rámci 2. kola výzvy v ROP SV (výzva vyhlášena od do ) Přehled registrovaných projektů předložených v rámci 2. kola výzvy v ROP SV (výzva vyhlášena od 17. 12. 2007 do 28. 3. 2008) Oblast podpory 2.2 - Rozvoj měst Název projektu Žadatel Celkové způsobilé výdaje

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 2417/47/15

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 2417/47/15 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 2417/47/15 NEMOVITÉ VĚCI: Spoluvlastnické podíly ve výši 1/12 na pozemcích parcelní čísla 992 a 994/1v katastrálním území Přelouč Katastrální údaje : Kraj Pardubický, okres Pardubice,

Více

Zimní stadion Ostrov

Zimní stadion Ostrov Zimní stadion Ostrov Tréninkové pobyty a soustředění v Ostrově Vážení manažeři sportovních klubů, sportovci a obchodní přátelé, Rádi bychom Vám představili možnosti Zimního stadionu v Ostrově u Karlových

Více

zpracovatel: architekti Praha 6 Radimova 18

zpracovatel: architekti Praha 6 Radimova 18 Severní Terasa STŘÍBRNÍKY Radimova 18 územní studie Praha 6 pořizovatel: Magistrát města Ústí nad Labem odbor územního plánování Velká Hradební 8 Ústí nad Labem, 401 00 datum: 12. 2009 OBSAH DOKUMENTACE:

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování, 28. října 909, 277 11, Neratovice září 2014 Název

Více

Lokalita Ďáblic v rámci Prahy

Lokalita Ďáblic v rámci Prahy Lokalita Ďáblic v rámci Prahy Ďáblice jsou situovány na severovýchodním okraji Prahy. Vzhledem k tomu, že území Prahy je ve vztahu k centru asymetrické, jsou Ďáblice přes svoji okrajovou polohu od centra

Více

Centrum Háje zastavovací studie

Centrum Háje zastavovací studie Centrum Háje 04.2016 zastavovací studie Identifikace autorů: Casua spol. s r.o. Ing. arch. Oleg Haman Ing. Aleš Poděbrad Běžecká 2407 169 00 Praha 6 T +420 274 810 745-7 F +420 274 812 181 M +420 603 232

Více

P O L E Ň ÚZEMNÍ PLÁN

P O L E Ň ÚZEMNÍ PLÁN OBEC O L E Ň KRAJ LZEŇSKÝ OKRES KLATOVY ÚZEMNÍ LÁN A TEXTOVÁ ČÁST OBJEDNATEL : OBEC OLEŇ, O L E Ň č.47, 339 01 OLEŇ OŘIZOVATEL : MěÚ KLATOVY, ÚÚ, NÁM. MÍRU č.62, 339 01 K L A T O V Y ZRACOVATEL : ARCHITEKTONICKÉ

Více

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o.

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. 2014 Obsah ZÁKLADNÍ INFORMACE...3 LOKALIZACE...4 DOPRAVNĚ TECHNICKÉ INFORMACE O LOKALITĚ...5 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ 1:25 000...6 SITUACE

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 1009/ZP/2013-Čr 24.01.2013 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně.

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. K dispozice je pro Vás připraven zimní stadion, aquapark s ubytováním a sportovištěm, fotbalové hřiště, tělocvična nebo

Více

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SPORTU

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SPORTU AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 2019-2020 1/6 Strategický plán rozvoje sportu pro město Dvůr Králové nad Labem na roky 2019 2026 Vize rozvoje sportu ve Dvoře Králové nad Labem byla

Více

BUDOU NOVÉ BAZALY CHACHAŘI

BUDOU NOVÉ BAZALY CHACHAŘI 2012 BUDOU NOVÉ BAZALY CHACHAŘI STADION BAZALY FC BANÍK JEDINEČNÝ STADION V KOPCI Bazilika Božského spasitele Kostel Svatého Václava Nová radnice Ostravice BAZALY STADION BAZALY A FC BANÍK POTENCIÁL ÚZEMÍ

Více

MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VESNICE

MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VESNICE OBEC BOHATICE MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VESNICE NÁVRH HOSPODÁŘSKÉHO A SOCIÁLNÍHO ROZVOJE OBCE BOHATICE na období 2011 2015 Místní program obnovy vesnice pro obec BOHATICE HISTORICKÝ VÝVOJ OBCE A OKOLÍ První

Více

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Základní údaje stavby:

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Základní údaje stavby: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Akce: Přístavba základní školy Dr. Edvarda Beneše Místo: Jizerská 816, Praha 9 - Čakovice Stupeň: návrh stavby/architektonická studie Datum: Prosinec 2015 Objednatel: Úřad městské části

Více

ZMĚNA č. 9 ÚPO VELKÁ BÍTEŠ

ZMĚNA č. 9 ÚPO VELKÁ BÍTEŠ ING. ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELAŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 9 ÚPO VELKÁ BÍTEŠ OBJEDNATEL: MĚSTO VELKÁ BÍTEŠ POŘIZOVATEL: MěÚ VELKÁ BÍTEŠ, ODBOR VÝSTAVBY

Více

ZŠ náměstí Míru I. a II.etapa Vybudování a vybavení odborných učeben, zateplení, VZT, otopný systém, výměna podlahových krytin, výmalba

ZŠ náměstí Míru I. a II.etapa Vybudování a vybavení odborných učeben, zateplení, VZT, otopný systém, výměna podlahových krytin, výmalba ZŠ náměstí Míru I. a II.etapa Vybudování a vybavení odborných učeben, zateplení, VZT, otopný systém, výměna podlahových krytin, výmalba 65 mil. Kč 2019 07/2018 07/2019 BREX spol. s r. o. Azylový dům pro

Více

KONCEPTUÁLNÍ STUDIE PRAHA UHŘÍNĚVES. ul. Přátelství / Křešínská / dráha / Lidického

KONCEPTUÁLNÍ STUDIE PRAHA UHŘÍNĚVES. ul. Přátelství / Křešínská / dráha / Lidického KONCEPTUÁLNÍ STUDIE PRAHA UHŘÍNĚVES ul. Přátelství / Křešínská / dráha / Lidického ROZSAH ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ Cíl a účel konceptuální studie 1 - podklad pro samosprávné orgány MČ 2 - ozřejmit na konkrétním

Více

ÚZEMNÍ STUDIE WOLKEROVA-TYLOVA

ÚZEMNÍ STUDIE WOLKEROVA-TYLOVA ÚZEMNÍ STUDIE WOLKEROVA-TYLOVA KNESL+KYNČL s.r.o. architektonický ateliér Šumavská 416/15 602 00 Brno ZÁŘÍ 2015 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: OBJEDNATEL: Ing. Pavel Mareš Olšany u Prostějova č.p. 494 PSČ 798 14

Více

INFORMACE PRŮMYSLOVÁ ZÓNA PŘESTANOV LISTOPAD 2010

INFORMACE PRŮMYSLOVÁ ZÓNA PŘESTANOV LISTOPAD 2010 INFORMACE PRŮMYSLOVÁ ZÓNA PŘESTANOV LISTOPAD 2010 Investorsko Inženýrská a.s., Gorkého 658/15, 460 01 Liberec Tel. +420 485 253 333, fax +420 485 253 344, www.iias.cz, e-mail ii@iias.cz Průmyslová zóna

Více

Z Á P I S č. 04/2017 z jednání, které se konalo dne od 16:30 hodin v zasedací místnosti písecké radnice

Z Á P I S č. 04/2017 z jednání, které se konalo dne od 16:30 hodin v zasedací místnosti písecké radnice Komise pro urbanismus a architekturu V Písku dne 05.05.2017 Z Á P I S č. 04/2017 z jednání, které se konalo dne 03.05.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti písecké radnice Přítomni Ing. arch. Trambová

Více

KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM

KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM PROGRAM ROZVOJE OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM Akční plán 2018 Schválený na XX. Zasedání zastupitelstva obce dne 12.12.2017/ BOD 6 STRATEGICKÁ VIZE vytvoří obyvatelům příjemné prostředí pro život tak, že

Více

Starý důlní odval EMA v Ostravě (Součastnost a budoucnost)

Starý důlní odval EMA v Ostravě (Součastnost a budoucnost) J. Hájovský SG Geoinženýring, s.r.o. Sídlo : 28 října 150, Moravská Ostrava Odborné informace a konzultace : Ing. Jiří Hájovský, CSc. t.č. 00 420 606 564 269 Důlní odvaly úložná místa těžebního odpadu

Více

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SPORTU

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SPORTU AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 2018 Mgr. Dušan Kubica, leden 2018 1/6 1. ÚVOD Plánování patří k rozhodujícím procesům koncepčního řízení rozvoje města. Mezi důležité oblasti, na

Více