Nabídka systému rozpoznávání SPZ pro parkovací a vjezdové systémy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nabídka systému rozpoznávání SPZ pro parkovací a vjezdové systémy 060425"

Transkript

1 Nabídka systému rozpoznávání SPZ pro parkovací a vjezdové systémy Vážený pa, na základ našeho jednání Vám posílám cenovou kalkulaci na dodávky systému rozpoznávání SPZ LOOK. Návrh vychází z následujících pedpoklad: Dodávka bude obsahovat pouze dodávku a zprovoznní systému Look dle níže uvedených parametr bez kamer a jakýchkoli dalších instalaních prací Kamery budou umístny tak, aby to vyhovovalo rozpoznávacímu SW. K PC bude pivedeno napájecí naptí 220V, signál z kamer v PALu zakono koktorem BNC Konsigna Solution dodá systém rozpoznávání SPZ: PC v. Monitoru, Grabbovací karta (HW klí) na PC nainstalovaný SW (zahrnující Win XP Prof. CZ, 1x Sybase SQL Anywhere Standalo Engi, grabbovací engi, rozpoznávací SW Look) na rozpoznávání SPZ a vytváení seznamu projetých vozidel, další funkce viz. Návrh ešení systému nastavení rozpoznávacích parametr, zaškolení obsluhy, záruka a servis 2 roky Výsledná cena se skládá z nkolika ástí. 1) HW PC, Monitor, UPS, karty 2) SW Windows, SQL, LOOK, Carmen 3) Instalaci, zaškolení obsluhy Podrobnjší specifikace kompont systému: 1 PC (obecn): P4 2,8G/512MB DDR/CD/ 160 GB/ KB CZ UPS Monitor CRT 17 Grabbovací karta (HW klí) 2 SW (obecn): WINDOWS: Win XP CZ SQL: Engi, Carmen LOOK 3 Kamery: Pro poteby systému jsou dostatené ernobílé kamery. Pro lepší komfort obsluhy doporuujeme používat barevné kamery.

2 Návrhy ešení systému: Alternativa 1) Obsluha bude vidt na monitoru video signál z kamer, proces rozpoznávání, vytváení seznamu projetých SPZ pro každou kameru v míst prjezdu. V seznamu bude zobrazeno: SPZ, datum a as, identifikace kamery z níž byla SPZ poízena, filtraní modul umožující vyhledávat v seznamu podle data, kamery a SPZ. Alternativa 2) Vzhledem ke zvýšeným požadavkm na ochranu parkoviš proti odcizení a poškození vozidel navrhujeme následující konfiguraci systému. Rozpoznávání SPZ na píjezdu a na odjezdu po jedné kamee a souasné ukládání fotografií ze dvou kamer na píjezdu i odjezdu což je dohromady 6 kamer Do jednoho PC zavedeme signál ze všech kamer. Kamery. 1 a 4 budou použity na rozpoznávání SPZ a kamery. 2, 3, 5, 6 na ukládání fotek (1,2,3 píjezd a 4,5,6 odjezd). Protože naše grabbovací karty mají 4 vstupy použijeme dv karty. Z tohoto dvodu je nutné maximáln výkonné PC. Pi použití dvou karet se výsledná cena zvýší o ,- K. Obsluha bude vidt na monitoru video signál z kamer.1 a 4, proces rozpoznávání, vytváení seznamu projetých SPZ pro každou kameru v míst prjezdu. Tuto informaci je možno doplnit o vjezdové foto v okamžiku odjíždní vozidla. V seznamu bude zobrazeno: SPZ, datum a as píjezdu a pípadn odjezdu, identifikace kamery z níž byla SPZ poízena na píjezdu a odjezdu, filtraní modul umožující vyhledávat v seznamu podle data, kamery a SPZ. Ke každé položce SPZ budou piazena i pehledová fota z odpovídajících kamer. Nastavení rozpoznávacích parametr, automatická aktualizace databáze. Kamery: V každém pípad pro správné rozpoznávání a tení SPZ je jako jvhodnjší nainstalovat kamery s asem uzávrky min. 1/2000s. Pro úely systému LOOK jsou dostaující ernobílé kamery. Kamery systém PAL. Výsledná velikost SPZ na obrázku pro správnou funkci systému by mla být šíka SPZ 1/3 až 1/4 šíky obrazu a výška písmen 12bod. Kamery budou zameny na místo ped závorou, aby systém rozpoznával SPZ vozidel stojících ped závorou. Veškerá navrhovaná ešení je nutno ped instalací odzkoušet a tím maximáln eliminovat možné následné chyby a tím i opravy bo úpravy. Je samozejmé, že ím více se piblížíme optimálním podmínkám umístní kamer, tím nižší bude procento chybovosti celého systému.

3 Look základní moduly pídavné moduly Monitoring + nastaveni + historie Vizuální identifikace Lokální db Centrální db Registr Aut. aktualizace Uživatelé Filtrování v historii Alarmy Automatický export dat GSM/GPRS komunikace GPS lokace (SMS) Tisk Piazení Píj a Odj. SPZ / Nabídková cena: pro jeden samostatný systém (Alternativa 1) Položka PC + UPS Software: Rozpoznávací Engi, LOOK, Sybase DB Engi (Server + klient) + 1x Grabbovací karta Školení, projekt Celkem cca Cena bez DPH cca ,00 K ,00 K 9 000,00 K ,00 K Cena pi alternativ 2 je vyšší o ,- Toto je cena za základní konfiguraci SW. Pi zvláš nároných požadavcích zákazníka poítáme 1.100,- K za hodinu práce našeho SW oddlení. Na základ zkušeností tato cena pesahuje ,- K. Dále nabízíme údržbu systému, Hot li, HelpDesk cena 1 500,- msín Databázové prostedí: Sybase SQL Standalo Engi Rozpoznávací engi: Carmen 5.0 Dodací lhta systému je 4 6 týdn. Veškeré ceny jsou v K bez DPH.

4 Kamery: Pro dosažení kvalitního signálu potebného pro bezproblémový provoz systému LOOK je optimální rozmístní kamer, pro parkovací systémy a vjezdy do areál, ukázáno na následujícím obrázku. Další podmínka pro dobré vyhodnocení SPZ je úhel umístní kamery a vozidla. Tento úhel by ml být co jmenší, pak je tené vozidlo maximální možnou dobu v zábru kamery a SPZ je strv zkreslená.

5 Charakteristika systému LOOK Systém LOOK byl navrhnut za úelem rozpoznávání SPZ jedoucích aut. Jedním z klíových znak systému je široké spektrum použitelnosti: monitoring parkoviš spojený s parkovacím systémem vjezd do chránných objekt sledování voz na hraniních pechodech, monitorovaných klíových uzlech ve vnitrozemí, kdekoli v provozu (mobilní systém), atd. Této variability je dosaženo modulárním složením systému. LOOK jádro - je základem všech aplikací, toto jádro dostává obraz z CCD videokamery bo ze záznamu (standardn ve formátu PAL/NTSC) a rozpoznané etzce v ASCI formátu nabízí k dalšímu zpracování. filtry - podle zadaných kritérií odfiltrují pesné etzce moduly - zpracovávají výsledné SPZ a vytváí jednotlivé výstupy Vlastnosti systému LOOK: zpracovávání v reálném ase vysoké procento spolehlivosti pebírá všechny výhody operaního systému Windows 2000 Professional, bo Windows XP: o multitasking (na poítai mohou bžet také jiné aplikace) o snadné ovládání, atd. rozpoznávání SPZ bez ohledu na barevné provedení a zem pvodu rozpoznávání všech SPZ, které jsou v zorném poli (možnost sledovat nkolik jízdních pruh najednou za pomoci jediné kamery) rozpoznávání zištných bo málo kontrastních SPZ modulární ešení možnost propojení s informaním systémem vytváení seznamu vozidel na vjezdu a výjezdu a jejich porovnání kontrola stavu parkovacích míst tisk denních sestav snadné a nákladné pizpsobení systému požadavkm uživatele automatizovaná aktualizace soubor s daty pes intrat i intert další možnosti využití detekce pohybu zabezpeení proti krádežím úzké propojení se standardními parkovacími systémy

6 Funkce parkovacího systému Funkci systému lze rozdlit do nkolika následujících krok (píklad kombinace firemního a placeného parkovišt): 1. Vozidlo zastaví ped závorou a kamerou je sejmuta jeho SPZ. 2. Systém porovná rozpoznu SPZ se svou firemní databází a pokud má vozidlo povolen volný vjezd dá pokyn ke zvednutí závory. Pro placené parkování idi je automaticky vytištn parkovací lístek s rozpoznu SPZ, což je zárove signálem pro uvolnní vjezdu. 3. Zárove systém zapíše vozidlo do seznamu pijetých vozidel s datem a asem vjezdu a pípadn uloží fotografii vjíždjícího vozidla. 4. Na obrazovce je zobrazován aktuální stav volných i obsazených parkovacích míst. 5. Ped odjezdem u platebního stojanu po petení parkovacího lísku zobrazí cenu parkovného a po zaplacení vytisk útenku. 6. Pi odjezdu z placeného stání systém zjistí, zdali bylo parkovné zaplaceno a obsluze nabíd k zobrazení vjezdovou a výjezdovou fotografii. Pokud je vše v poádku, uvolní výjezd. 7. Pi odjezdu z firemního parkovišt opt kontroluje SPZ s vlastní databází. Systém vytváí seznam rozpoznaných SPZ, který je možno dále zpracovávat (statistiky, bezpenostní opatení, ). Jednotlivé kroky a funkce systému lze variabiln pizpsobit a kombinovat s bžnými vlastnostmi parkovacích systém. Standardní funkce Provoz: Zobrazuje aktuální stav, který snímají až dv kamery souasn rozpoznu SPZ a fotografie pro porovnání spolu s výsledkem kontroly správnosti.

7 Seznam: Systém vytváí seznam všech rozpoznaných SPZ s asem a datem prjezdu a pípadn i fotografií. Ovládání vjezdových a výjezdových zaízení: Systém na základ rozpoznané SPZ ovládá závoru, semafor a další periferie. Identifikace pítomnosti vozu: Systém dostává z vnjšího idla polohy (kamera, smyka ) informaci o pítomnosti vozu. V pípad, že byl systém informován o pítomnosti vozidla, ale byla natena žádná SPZ, upozorní obsluhu. Vjezdová parkovací karta: Pi vjezdu vozidla vytisk parkovací kartu SPZ s datem a asem (v pípad abonta, jehož data jsou uložena v databázi s dalšími údaji) Povolení odjezdu: Umožuje zvláš nastavit povolení odjezdu, nap. v návaznosti na firemní IS (po zaplacení zboží, dle asových zón, pracovní den/svátek atp.) Sledovaná vozidla: Umožuje vytvoit seznam vozidel, pi jejichž detekování systém zobrazí výstrahu i upozornní spolu se zvukovým signálem. Autorizovaný pístup: Každý uživatel má piazena pouze uritá práva opravující jej pouze k daným innostem. Systém je spustitelný pouze po zadání hesla, podle kterého se daný uživatel identifikuje. Práce se získanými údaji: Systém umožuje snadno využívat všech možností, které jsou obvyklé pi práci s daty: vyhledávání podle zvoleného klíe tídní filtrování hromadné operace Tiskové výstupy: Umožuje tvorbu tiskových sestav/export.

PÍRUKA A NÁVODY PRO ÚELY: - RUTINNÍ PRÁCE S DATY

PÍRUKA A NÁVODY PRO ÚELY: - RUTINNÍ PRÁCE S DATY PÍRUKA A NÁVODY PRO ÚELY: - RUTINNÍ PRÁCE S DATY YAMACO SOFTWARE 2006 1. ÚVODEM Nové verze produkt spolenosti YAMACO Software pinášejí mimo jiné ujednocený pístup k použití urité množiny funkcí, která

Více

Produktové informace. Sesam-e. www.sesam-e.com

Produktové informace. Sesam-e. www.sesam-e.com Produktové informace Sesam-e je moderní řešení pro monitorování a řízení průjezdů vozidel bránami. Typicky je využíván pro vozové parky, firemními areály, garáže atp., přičemž jej zároveň lze využít i

Více

ada S-913 návod k obsluze

ada S-913 návod k obsluze ada S-913 návod k obsluze Strana 1/8 Úvod 1. Systém se dodává v základním provedení (sada) 1 ks kamera S913CAL a 1 ks monitor S913MBV vetn napájecího zdroje, nebo samostatn kamera s jedním nebo dvmi tlaítky

Více

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul...

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul... Obsah 1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW... 1 1.1 Databázový server... 1 1.2 Webový server... 1 1.3 Stanice pro servisní modul... 1 1.4 Uživatelské stanice... 1 1.5 Monitorované počítače...

Více

vážení za jízdy a automatické pokutování

vážení za jízdy a automatické pokutování vážení za jízdy a automatické pokutování CrossWIM DYNAMICKÉ VÁŽENÍ VOZIDEL SE SYSTÉMEM AUTOMATICKÉHO POKUTOVÁNÍ CERTIFIKOVÁN JAKO STANOVENÉ MĚŘIDLO Vážení vozidel za jízdy a automatické pokutování CrossWIM

Více

Správa obsahu ízené dokumentace v aplikaci SPM Vema

Správa obsahu ízené dokumentace v aplikaci SPM Vema Správa obsahu ízené dokumentace v aplikaci SPM Vema Jaroslav Šmarda, smarda@vema.cz Vema, a. s., www.vema.cz Abstrakt Spolenost Vema patí mezi pední dodavatele informaních systém v eské a Slovenské republice.

Více

VYTVÁENÍ VÝBROVÝCH DOTAZ

VYTVÁENÍ VÝBROVÝCH DOTAZ VYTVÁENÍ VÝBROVÝCH DOTAZ V PRODUKTECH YAMACO SOFTWARE PÍRUKA A NÁVODY PRO ÚELY: - VYTVÁENÍ VÝBROVÝCH SESTAV YAMACO SOFTWARE 2003-2004 1. ÚVODEM Standardní souástí všech produkt Yamaco Software jsou prostedky

Více

VÁŽENÍ ZA JÍZDY A AUTOMATICKÉ POKUTOVÁNÍ

VÁŽENÍ ZA JÍZDY A AUTOMATICKÉ POKUTOVÁNÍ VÁŽENÍ ZA JÍZDY A AUTOMATICKÉ POKUTOVÁNÍ CrossWIM DYNAMICKÉ VÁŽENÍ VOZIDEL SE SYSTÉMEM AUTOMATICKÉHO POKUTOVÁNÍ CERTIFIKOVÁN JAKO STANOVENÉ MĚŘIDLO VÁŽENÍ VOZIDEL ZA JÍZDY A AUTOMATICKÉ POKUTOVÁNÍ CROSSWIM

Více

Ing. Jaroslav Halva. UDS Fakturace

Ing. Jaroslav Halva. UDS Fakturace UDS Fakturace Modul fakturace výrazn posiluje funknost informaního systému UDS a umožuje bilancování jednotlivých zakázek s ohledem na hodnotu skutených náklad. Navíc optimalizuje vlastní proces fakturace

Více

Instalace multiimportu

Instalace multiimportu Instalace multiimportu 1. Rozbalit archiv multiimportu (nap. pomocí programu Winrar) na disk C:\ Cesta ve výsledném tvaru bude: C:\MultiImport 2. Pejdte do složky Install a spuste soubor Install.bat Poznámka:

Více

SW Aktion verze 5.1. Seznam změn a nových funkcí

SW Aktion verze 5.1. Seznam změn a nových funkcí SW Aktion verze 5.1 Seznam změn a nových funkcí Přidán nový typ adresového bodu pro terminál AXT-3xx/5xx Doplněna nová agenda Monitor událostí - sledování on-line průchodů na vybraných zařízeních přímo

Více

VPCO - video pult centrální ochrany

VPCO - video pult centrální ochrany VPCO - video pult centrální ochrany VPCO Video Pult Centrální Ochrany 1. Úvod 2. 4-monitorový systém 3. Vlastnosti VPCO 4. Práce operátora s VPCO 5. Televizní stěna VPCO 1. Úvod VPCO je operační pracoviště

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004.

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Firma ProCad spol. s r.o. si vyhrazuje z hlediska vývoje programu právo na změny v zaslané aplikaci oproti popisu změn. V průběhu roku v případě dalších změn

Více

DOPRAVNÍ INŽENÝRSTVÍ

DOPRAVNÍ INŽENÝRSTVÍ VYSOKÉ UENÍ TECHNICKÉ V BRN FAKULTA STAVEBNÍ ING. MARTIN SMLÝ DOPRAVNÍ INŽENÝRSTVÍ MODUL 4 ÍZENÉ ÚROVOVÉ KIŽOVATKY ÁST 1 STUDIJNÍ OPORY PRO STUDIJNÍ PROGRAMY S KOMBINOVANOU FORMOU STUDIA Dopravní inženýrství

Více

#ešení pro vedení provozu

#ešení pro vedení provozu #ešení pro vedení provozu PHOENIX CONTACT, s.r.o. Dornych 47 CZ-617 00 Brno +420 542 213 401 16.03.2016 phoenixcontact.cz #ešení pro vedení provozu P#ehled Vypovídající úrove# dat je podstatným základem

Více

4 kanálový digitální videorekordér CR-04A. Návod k použití

4 kanálový digitální videorekordér CR-04A. Návod k použití 4 kanálový digitální videorekordér CR-04A Návod k použití 1. Základní vlastnosti: - digitální záznam obrazu z 1 až 4 kamer na HDD s variabilní kapacitou (20 120 GB) - volba zobrazení a záznamu 1 nebo 4

Více

Síový analyzátor / rekordér pechodových jev

Síový analyzátor / rekordér pechodových jev Technické údaje Síový analyzátor / rekordér pechodových jev Model PQ-Box 200 Detekce chyb Vyhodnocování kvality naptí podle norem EN50160 a IEC61000-2-2 (2-4) FFT analýza do 20 khz Naítání analýz, mení

Více

ORACLE ÍZENÍ VÝROBY ORACLE WORK IN PROCESS KLÍOVÉ FUNKCE ORACLE WORK IN PROCESS

ORACLE ÍZENÍ VÝROBY ORACLE WORK IN PROCESS KLÍOVÉ FUNKCE ORACLE WORK IN PROCESS ORACLE WORK IN PROCESS ORACLE ÍZENÍ VÝROBY KLÍOVÉ FUNKCE ORACLE WORK IN PROCESS Definice standardních výrobních píkaz Definice výrobních rozvrh pro libovolný zvolený interval Definice výrobních píkaz koncové

Více

Vaše uživatelský manuál GOCLEVER MAP 2.5 http://cs.yourpdfguides.com/dref/1077868

Vaše uživatelský manuál GOCLEVER MAP 2.5 http://cs.yourpdfguides.com/dref/1077868 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro GOCLEVER MAP 2.5. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se GOCLEVER MAP 2.5 v uživatelské

Více

Vaše uživatelský manuál HTC TOUCH DIAMOND2 http://cs.yourpdfguides.com/dref/3462507

Vaše uživatelský manuál HTC TOUCH DIAMOND2 http://cs.yourpdfguides.com/dref/3462507 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

GP4P VARIANT PARKOVACÍ SYSTÉMY

GP4P VARIANT PARKOVACÍ SYSTÉMY GP4P VARIANT PARKOVACÍ SYSTÉMY PARKOVACÍ SYSTÉM VARIANT Parkovací systém pro výběr poplatků za parkování, vhodný pro veřejná i soukromá parkoviště všech velikostí obchodní střediska, kancelářská centra,

Více

Úvodní studie (pokraov

Úvodní studie (pokraov Úvodní studie (pokraov ování) Model jednání a kontext Model jednání (use case model) slouží pro evidenci aktér a služeb systému. Kontextový diagram slouží pro evidenci aktér a datových tok. Oba modely

Více

Bezpečnostní systémy - rychlostní kamery Identifikace SPZ a RZ. www.mestozlin.cz

Bezpečnostní systémy - rychlostní kamery Identifikace SPZ a RZ. www.mestozlin.cz Bezpečnostní systémy - rychlostní kamery Identifikace SPZ a RZ Město Zlín Jednou z možností monitorování a řízení dopravy v obcích je automatické snímání silničního provozu Monitorování dopravy vozidel

Více

vlastnosti Výsledkem sledování je: a) Využití aplikací b) Používání internetu c) Vytížení počítačů d) Operační systém e) Sledování tisků

vlastnosti Výsledkem sledování je: a) Využití aplikací b) Používání internetu c) Vytížení počítačů d) Operační systém e) Sledování tisků Program Aktivity propojuje prvky softwarového a personálního auditu, které jsou zaměřeny na optimalizaci firemních nákladů. Slouží ke zjištění efektivity využívání softwarového a hardwarového vybavení

Více

ORACLE DISCRETE MANUFACTURING ORACLE DISKRÉTNÍ VÝROBA

ORACLE DISCRETE MANUFACTURING ORACLE DISKRÉTNÍ VÝROBA ORACLE DISCRETE MANUFACTURING ORACLE DISKRÉTNÍ VÝROBA KLÍOVÉ FUNKCE ORACLE DISCRETE MANUFACTURING Definice výrobních píkaz Definice výrobních rozvrh ízení zakázkové výroby ízení sériové výroby ízení hromadné

Více

PRÁCE S GRAFICKÝMI VÝSTUPY SESTAV

PRÁCE S GRAFICKÝMI VÝSTUPY SESTAV PRÁCE S GRAFICKÝMI VÝSTUPY SESTAV V PRODUKTECH YAMACO SOFTWARE PÍRUKA A NÁVODY PRO ÚELY: - UŽIVATELSKÉ ÚPRAVY GRAFICKÝCH VÝSTUP YAMACO SOFTWARE 2006 1. ÚVODEM Vtšina produkt spolenosti YAMACO Software

Více

Základní škola Ddina Žukovského 580 Praha 6 Liboc 161 00, www.zsdedina.cz tel.: 2 35 35 92 29 fax.: 2 35 35 51 85, dundera@zsdedina.

Základní škola Ddina Žukovského 580 Praha 6 Liboc 161 00, www.zsdedina.cz tel.: 2 35 35 92 29 fax.: 2 35 35 51 85, dundera@zsdedina. Základní škola Ddina Žukovského 580 Praha 6 Liboc 161 00, www.zsdedina.cz tel.: 2 35 35 92 29 fax.: 2 35 35 51 85, dundera@zsdedina.cz ICT plán (školní rok 2008/09 a 2009/10) 1) Souhrnný stav v záí 2008

Více

Univerzální ovlada LP20 DÁLKOVÝ OVLADA S MOŽNOSTÍ UENÍ SE OD PVODNÍCH OVLADA

Univerzální ovlada LP20 DÁLKOVÝ OVLADA S MOŽNOSTÍ UENÍ SE OD PVODNÍCH OVLADA Univerzální ovlada LP20 DÁLKOVÝ OVLADA S MOŽNOSTÍ UENÍ SE OD PVODNÍCH OVLADA NÁVOD K OBSLUZE Výhradní dovozce pro R (kontakt): Bohumil Veselý - VES Tšínská 204 Albrechtice, 735 43 I: 44750498 DI: CZ-6812261016

Více

Pango: řešení mobilních plateb za parkování

Pango: řešení mobilních plateb za parkování Pango: řešení mobilních plateb za parkování Co je Pango? Pango je inovativní technologií, umožňující řidičům platit za parkování pomocí mobilního telefonu Placení pomocí Pango: Aplikace v chytrém telefonu

Více

E. Niklíková, J.Tille, P. Stránský Státní ústav pro kontrolu léiv Seminá SLP 4. 5.4.2012

E. Niklíková, J.Tille, P. Stránský Státní ústav pro kontrolu léiv Seminá SLP 4. 5.4.2012 1 2 Pístroje, materiály a inidla jsou jednou z kontrolovaných oblastí pi kontrolách úrovn správné laboratorní praxe, které provádí Státní ústav pro kontrolu léiv. Kontrolováno je jejich poizování, provoz,

Více

P. Petyovsk", MAPV Aplikace po"íta"ového vid#ní v dopravních úlohách2, Virtualizovaná realita

P. Petyovsk, MAPV Aplikace poítaového vid#ní v dopravních úlohách2, Virtualizovaná realita P!edná!ka kurzu MAPV Aplikace po"íta"ového vid#ní v dopravních úlohách2 Virtualizovaná realita P. Petyovsk" (email: petyovsk@feec.vutbr.cz), kancelá! E530, Integrovan" objekt - 1/12 - Pojmy a opakování!...

Více

Internetový mapový server Karlovarského kraje

Internetový mapový server Karlovarského kraje Internetový mapový server Karlovarského kraje Ing.Jií Heliks Karlovarský kraj Závodní 353/88 Karlovy Vary tel.: 353 502 365 e-mail: jiri.heliks@kr-karlovarsky.cz 1. Úvod Vývojem informa,ních systém. a

Více

DETEKCE DOPRAVY KLASIFIKACE VOZIDEL MONITORING DOPRAVNÍHO PROUDU

DETEKCE DOPRAVY KLASIFIKACE VOZIDEL MONITORING DOPRAVNÍHO PROUDU Road Traffic Technology DETEKCE DOPRAVY KLASIFIKACE VOZIDEL MONITORING DOPRAVNÍHO PROUDU BTTT modul SČÍTÁNÍ A KLASIFIKACE DOPRAVY BLUETOOTH MODUL PRO MONITOROVÁNÍ DOPRAVNÍHO PROUDU A DOJEZDOVÝCH ČASŮ Technologie

Více

1. Systém domácího videovrátného. 2. Obsah dodávky. 3. Technická specifikace

1. Systém domácího videovrátného. 2. Obsah dodávky. 3. Technická specifikace 1. Systém domácího videovrátného Umožuje audiovizuální spojení s elektrickým videovrátným a ovládání dveního zámku. Základním pínosem tohoto systému je zvýšení komfortu a bezpenosti bydlení. Základní funkce

Více

Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS

Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS zajišťuje příjem, zpracování a vyhodnocování informace z elektronických zabezpečovacích systémů (EZS) připojených střežených

Více

POPIS TESTOVACÍHO PROSTEDÍ 1 ZÁLOŽKA PARSER

POPIS TESTOVACÍHO PROSTEDÍ 1 ZÁLOŽKA PARSER POPIS TESTOVACÍHO PROSTEDÍ Testovací prostedí je navrženo jako tízáložková aplikace, každá záložka obsahuje logicky související funkce. Testovací prostedí obsahuje následující ti záložky: Analýza Gramatiky

Více

PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY

PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY CrossPark AUTOMATICKÝ ZÁVOROVÝ PARKOVACÍ SYSTÉM SAMOOBSLUŽNÝ PLATEBNÍ TERMINÁL PARKOVACÍ AUTOMAT PARKOVACÍ SYSTÉM KAMERA LPR NAVIGAČNÍ A INFORMAČNÍ

Více

DIPLOMOVÝ PROJEKT ELEKTRONICKÁ ZA ÍZENÍ PRO OSOBNÍ AUTOMOBILY

DIPLOMOVÝ PROJEKT ELEKTRONICKÁ ZA ÍZENÍ PRO OSOBNÍ AUTOMOBILY ESKÉ VYSOKÉ UENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA ELEKTROTECHNICKÁ, KATEDRA MIKROELEKTRONIKY DIPLOMOVÝ PROJEKT ELEKTRONICKÁ ZA ÍZENÍ PRO OSOBNÍ AUTOMOBILY VEDOUCÍ PRÁCE: Doc. Ing. Miroslav Husák,CSc. DIPLOMANTI:

Více

Obecn závazná vyhláška o parkování na místních komunikacích ve mst Brandýs nad Labem - Stará Boleslav

Obecn závazná vyhláška o parkování na místních komunikacích ve mst Brandýs nad Labem - Stará Boleslav Vyvšeno dne : - 4 08-1998 Sejmuto dne : Obecn závazná vyhláška o parkování na místních komunikacích ve mst Brandýs nad Labem - Stará Boleslav Mstské zastupitelstvo v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0 Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m HelixVend 5.0 updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než 60+

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č. 1 k veřejné zakázce malého rozsahu Technická dokumentace Obsah 1 Předpoklady... 3 1.1 Účel... 3 1.2 Přínosy pro uživatele... 3 2 Popis předmětu plnění... 3 2.1 Funkční specifikace řešení...

Více

PRO DELŠÍ ŽIVOTNOST SILNIC

PRO DELŠÍ ŽIVOTNOST SILNIC t PRO DELŠÍ ŽIVOTNOST SILNIC VÁŽENÍ ZA JÍZDY VÁŽENÍ VOZIDEL ZA JÍZDY A PŘÍMÉ POKUTOVÁNÍ CROSSWIM SENZOR PRO MĚŘENÍ ROZMĚRŮ VOZIDEL SYSTÉM ROZPOZNÁVÁNÍ RZ PŘEDSELEKCE PRO NÁSLEDNÉ ŘEŠENÍ PŘESTUPKU NA MÍSTĚ

Více

Abstrakt. Abstract. Klíová slova. Keywords

Abstrakt. Abstract. Klíová slova. Keywords !""!# $%&%'())*+), Abstrakt Tato práce se zabývá systémy detekce prnik. Rozdluje tyto systémy do kategorií a popisuje jejich funknost. Popisuje píklady jejich praktického nasazení. Zabývá se pedevším IDS

Více

Autorizovaný distributor. SupplyPad 4.0

Autorizovaný distributor. SupplyPad 4.0 Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m SupplyPad 4.0 updated: 1/2019 hlavní výhody Proč výdejní systémy redukce spotřeby skladových položek snížení nákladů na pořízení zásob snížení administrativních

Více

INTELIGENTNÍ SENZORY PRO PARKOVÁNÍ V BRNĚ

INTELIGENTNÍ SENZORY PRO PARKOVÁNÍ V BRNĚ Téma: INTELIGENTNÍ SENZORY PRO PARKOVÁNÍ V BRNĚ SEMINÁŘ Inovace pro efektivní dopravu * stavebnictví * ICT města Brna SŽDC Brno Kounicova 26, 10. 12. 2015 WWW.CAMEA.CZ Představení společnosti Společnost

Více

Uživatelská píruka pro Windows

Uživatelská píruka pro Windows Uživatelská píruka pro Windows SANTIS ADSL 100 ADSL USB Modem Za žádných okolností neotevírejte kryt pístroje! Používejte pouze kabely dodané s tímto zaízením a neprovádjte na tchto kabelech žádné zmny.

Více

KRONOS GUARD NET Obslužný software pro obchůzkový systém v reálném čase Active Guard. Instalace na pobočky

KRONOS GUARD NET Obslužný software pro obchůzkový systém v reálném čase Active Guard. Instalace na pobočky KRONOS GUARD NET Obslužný software pro obchůzkový systém v reálném čase Active Guard Instalace na pobočky Manuál Vydání 1.1b Verze SW 1.4 Instalace na pobočky Aktualizace 17.3.2010 1 1. Instalace SW Kronos

Více

P ehled nep ítomnosti

P ehled nep ítomnosti Pehled nepítomnosti Modul poskytuje pehled nepítomností zamstnanc na pracovišti. Poskytuje informace o plánované, schválené nebo aktuáln erpané pracovní nepítomnosti zamstnanc v rámci pracovišt VUT a možnost

Více

SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ VOZIDEL ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD

SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ VOZIDEL ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ VOZIDEL ELEKTRONICKÁ KNIHA JÍZD PRODUKTOVÝ LIST GSM/GPS komunikační modul Výrobce: F&B COMPANY s.r.o. Čajkovského 18 779 00 Olomouc IČO 25384775 www.fbcom.cz www.knihajizd.info 1)

Více

Elektronické doklady a egovernment

Elektronické doklady a egovernment Elektronické doklady a egovernment Konference Internet ve státní správ a samospráv 2007 KC Aldis, Hradec Králové, 2.-3.dubna 2007 Filip Hajník Senior Business Consultant IT Security LogicaCMG 2007. All

Více

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o.

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o. Zadávací dokumentace pro podlimitní veejnou zakázku na dodávky zadávanou ve zjednodušeném podlimitním ízení dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále jen zákon ) Název

Více

Redakní systém (CMS) OlomouckéWeby.cz

Redakní systém (CMS) OlomouckéWeby.cz Redakní systém (CMS) OlomouckéWeby.cz Redakní systém OlomouckéWeby.cz REDAKNÍ SYSTÉM OLOMOUCKÉWEBY.CZ... 2 POPIS SYSTÉMU... 3 OBLAST VYUŽITÍ REDAKNÍHO SYSTÉMU... 3 POPIS SYSTÉMU... 3 PIZPSOBENÍ CMS DLE

Více

Monitorovací systém Dozorce

Monitorovací systém Dozorce Monitorovací systém Dozorce Program Dozorce je určen k detailnímu monitorování všech činností uživatelů na PC a k vzdálené obsluze počítačů. K provádění vzdálených operací bude, na základě nastavení, vyžadováno

Více

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení.

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení. Základní informace: CP Recorder je v Čechách vyvíjený systém pro sofistikované zaznamenávání telefonních hovorů. V prvé řadě je určen pro optimalizaci služeb, které poskytují u nás stále více populární

Více

ParkOVaCÍ systémy PLatební automaty PLatební terminály

ParkOVaCÍ systémy PLatební automaty PLatební terminály ParkOVaCÍ systémy PLatební automaty PLatební terminály CrOSS aptm CrOSS aptl AUTOMATICKÝ ZÁVOROVÝ PARKOVACÍ SYSTÉM SAMOOBSLUŽNÝ PLATEBNÍ TERMINÁL PARKOVACÍ AUTOMAT Parkovací systém PARKOVACÍ NAVIGAČNÍ

Více

ipové karty, standardy PKCS#11, PKCS#15

ipové karty, standardy PKCS#11, PKCS#15 ipové karty, standardy PKCS#11, PKCS#15 Pod pojmem ipová karta (smart card) dnes rozumíme integrovaný obvod, zalisovaný v njakém nosii a obsahující procesor s dostaten velkou pamtí a software (operaní

Více

Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes. Mstys Neustupov, Neustupov 94 KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV

Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes. Mstys Neustupov, Neustupov 94 KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV Autor projektu - HIP Zodp. projektant ásti: Vypracoval: Investor Mstys Neustupov, Neustupov 94 Akce: KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV Datum: I. 2015 Stupe: Obsah: PRVODNÍ ZPRÁVA Píloha: DSP Zak.

Více

Představení společnosti a produktů ESET ESET software, spol. s r.o. Petr Heřman

Představení společnosti a produktů ESET ESET software, spol. s r.o. Petr Heřman Představení společnosti a produktů ESET ESET software, spol. s r.o. Petr Heřman O společnosti ESET ESET vyvinul jeden z prvních antivirových produktů na světě Lídr v oblasti proaktivní detekce hrozeb 1987

Více

Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7. AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků

Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7. AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7 AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků Automaty na výdej a evidenci osobních ochranných a pracovních prostředků

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Podklad pro zpracování nabídek veřejné zakázky Dodávka ICT techniky, která se týká projektu s registračním číslem CZ.1.07/1.1.06/01.0016 a s názvem Zkvalitňování výuky

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky 1) DOMÉNOVÝ SERVER Počet kusů: 1 Specifikace: Založený na platformě Microsoft

Více

Průběžné sledování průchodů zaměstnanců přes vrátnici

Průběžné sledování průchodů zaměstnanců přes vrátnici ANeT gate Průběžné sledování průchodů zaměstnanců přes vrátnici Další důležitou součástí je průběžné sledování průchodů vlastních zaměstnanců přes terminály spadající pod vrátnici. Údaje o průchodech se

Více

Smart parking. REFERENCE Září 2016

Smart parking. REFERENCE Září 2016 Smart parking REFERENCE Září 2016 www.myscada.org myscada Technologies s.r.o. 2017 Pojem SMART city je ve 21. století jedním z nejcitovanějších pojmů, které pronáší nejen osoby odpovědné za fungování měst

Více

4x standardní vstupy

4x standardní vstupy Uvedení do provozu Toto DVR je speciálně vyrobeno pro USB rozhraní, USB3104 převádí videosignál pomocí USB do počítače. Má vkusný černý design a malou velikost, umožňuje jednoduché připojení k počítači.

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

IMPORT DAT Z TABULEK MICROSOFT EXCEL

IMPORT DAT Z TABULEK MICROSOFT EXCEL IMPORT DAT Z TABULEK MICROSOFT EXCEL V PRODUKTECH YAMACO SOFTWARE PÍRUKA A NÁVODY PRO ÚELY: - IMPORTU DAT DO PÍSLUŠNÉ EVIDENCE YAMACO SOFTWARE 2005 1. ÚVODEM Všechny produkty spolenosti YAMACO Software

Více

Dálkové p enosy ze za ízení aktivní protikorozní ochrany Severomoravské plynárenské, a.s.

Dálkové p enosy ze za ízení aktivní protikorozní ochrany Severomoravské plynárenské, a.s. Dálkové p enosy ze za ízení aktivní protikorozní ochrany Severomoravské plynárenské, a.s. Tomáš D dina, Lubomír Herman Severomoravská plynárenská, a.s. Hlavní d vody realizace Podmínkou bezpe nosti a spolehlivosti

Více

PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY

PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY AUTOMATICKÝ ZÁVOROVÝ PARKOVACÍ SYSTÉM SAMOOBSLUŽNÝ PLATEBNÍ TERMINÁL PARKOVACÍ AUTOMAT Parkovací systém KAMERA LPR NAVIGAČNÍ A INFORMAČNÍ PANEL PARKOVACÍ

Více

"DLK 642-Lite Konfigurator" Programové vybavení pro ídicí jednotku DLK642-Lite Instalaní a programovací návod verze 2.1.4 Aktualizace 3.11.

DLK 642-Lite Konfigurator Programové vybavení pro ídicí jednotku DLK642-Lite Instalaní a programovací návod verze 2.1.4 Aktualizace 3.11. "DLK 642-Lite Konfigurator" Programové vybavení pro ídicí jednotku DLK642-Lite Instalaní a programovací návod verze 2.1.4 Aktualizace 3.11.03 V souvislostí s neustálým rozvojem systém, hardwarového a programového

Více

WWW poštovní klient s úložištm v MySQL databázi

WWW poštovní klient s úložištm v MySQL databázi eské vysoké uení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Bakaláské práce WWW poštovní klient s úložištm v MySQL databázi Jií Švadlenka Vedoucí práce: Ing. Ivan Halaška Studijní program: Elektrotechnika

Více

CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Obsah Cyclope Print Management Software- uživatelská příručka... 1 1. Přehled produktu... 2 2. Stručný popis produtku CPMS... 2 2.1. Stažení CPMS...

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 7 barevný dotykový displej robustní kovové tělo IP 65 provozní teplota 0 50 C k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 12 libovolných

Více

Inteligentní ešení kamerového PC systému

Inteligentní ešení kamerového PC systému Inteligentní ešení kamerového PC systému Inteligentní hybridní system IP kamer a analogových kamer Až 6 kamer na jednom PC H. 6 komprese Inteligentní ešení kamerového PC systému IVS IP + Analogové kamery

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č.1 výzvy Technická dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Obsah Technická dokumentace... 1 Předmět zadání k podání cenové nabídky:... 3 Dodávka a služby budou zahrnovat:... 3 Specifikace

Více

Elektronická kniha jízd ŠkodaSAT

Elektronická kniha jízd ŠkodaSAT Elektronická kniha jízd ŠkodaSAT Nová Fabia, Roomster, Octavia Tour, Octavia, Superb 1 Co je Elektronická kniha jízd ŠkodaSAT - EKJ Produkt umožňuje sledovat pohyb vozidla a zároveň vytvořit elektronickou

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech:

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech: MERCATOR Moderní pokladní systém od společnosti SICONET a.s. Co je MERCATOR MERCATOR je PC pokladní systém určený především maloobchodním a velkoobchodním prodejnám společností, jejichž podnikovým systémem

Více

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace Pokladní software o Prodejna SQL o SW Euro SQL o Conto Pokladní software od CÍGLER SOFTWARE zahrnuje paletu nástrojů pro náročnější zákazníky. Oproti běžným pokladnám nabízí širší míru přizpůsobení uživateli

Více

Dokumentaní píruka k aplikaci. Visor: Focení vzork. VisorCam. Verze 1.0

Dokumentaní píruka k aplikaci. Visor: Focení vzork. VisorCam. Verze 1.0 Dokumentaní píruka k aplikaci Visor: Focení vzork VisorCam Verze 1.0 ervenec 2009 Modul Focení vzork slouží k nafocení vzork 1. Prostednictvím této aplikace je provádna veškerá práce s fotoaparátem pístroje

Více

GPS lokátor s online sledováním Návod k obsluze

GPS lokátor s online sledováním Návod k obsluze GPS lokátor s online sledováním Návod k obsluze www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Specifikace Sledovací zařízení PROFI disponuje umožňuje online sledování pohybu vozu, i jeho historii až 3 měsíce

Více

1. Podmínky chodu aplikace

1. Podmínky chodu aplikace 1 / 15 1. Podmínky chodu aplikace Licenční instalace určení pro značku, lokální instalace, nebo síťová licencovaná MAS serverem. 1.1. Instalace podpory MicroCat na lokální stanici Na dané stanici musí

Více

DOPRAVNÍ DATA PRO KAŽDOU SITUACI

DOPRAVNÍ DATA PRO KAŽDOU SITUACI t DOPRAVNÍ DATA PRO KAŽDOU SITUACI DETEKCE DOPRAVY SČÍTÁNÍ A KLASIFIKACE VOZIDEL CROSSCOUNT SČÍTÁNÍ DOPRAVY, KLASIFIKACE VOZIDEL, DOJEZDOVÉ ČASY, NEZBYTNÁ DATA PRO SPRÁVCE SILNIC A ŘIDIČE CROSSCOUNT TECHNOLOGIE

Více

ROBEX DK, s. r. o., Slovany 3051, 544 01 Dvr Králové nad Labem tel: +420 499 321 109, fax:+420 499 621 124, DI: CZ27471489 e-mail:

ROBEX DK, s. r. o., Slovany 3051, 544 01 Dvr Králové nad Labem tel: +420 499 321 109, fax:+420 499 621 124, DI: CZ27471489 e-mail: WWW.ROBEX-DK.CZ 1 WWW.ROBEX-DK.CZ 2 Elektronický íta LUCA-2 Elektronický íta LUCA-2 slouží pro ítání impuls od bezkontaktních a kontaktních idel. Umožuje ítání s rozlišením smru (piítání - odítání). Natené

Více

Prvodce pro rychlou instalaci. EW-7206Apg Wireless LAN Access Point

Prvodce pro rychlou instalaci. EW-7206Apg Wireless LAN Access Point Prvodce pro rychlou instalaci EW-7206Apg Wireless LAN Access Point 0 Rychlá instalace ESKY Ped zahájením zapojování zaízení EW-7206APg provte, zda máte pístup k Internetu prostednictvím širokopásmového

Více

BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY A TECHNOLOGIE

BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY A TECHNOLOGIE BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY A TECHNOLOGIE Bezpečnostní systémy a technologie» Analýza rizik a bezpečnostní audit.» Doporučení nejlepších způsobů zabezpečení majetku a osob.» Dodání, instalace a servis bezpečnostních

Více

Palubní kamera Hütermann 5937

Palubní kamera Hütermann 5937 Palubní kamera Hütermann 5937 Kompaktní FULL HD kamera do auta s displejem, mikrofonem a záznamem obrazu a zvuku na SD kartu. Kvalitní p?eklad menu kamery do?eského jazyka. Malý rozm?r kamery bez pohyblivých?ástí,

Více

Návod k obsluze. Samostatné ovládací za ízení UC 42. Samostatné ovládací za ízení pro montážní lištu UC 45. D ležité informace pro elektrické zapojení

Návod k obsluze. Samostatné ovládací za ízení UC 42. Samostatné ovládací za ízení pro montážní lištu UC 45. D ležité informace pro elektrické zapojení Návod k obsluze Samostatné ovládací zaízení UC 42 Samostatné ovládací zaízení pro montážní lištu UC 45 Dležité informace pro elektrické zapojení Tento návod uschovejte! Obsah Záruka... 3 Bezpenostní pokyny...

Více

Dodatek dokumentace KEO-Moderní kancelá verze 7.40

Dodatek dokumentace KEO-Moderní kancelá verze 7.40 Dodatek dokumentace KEO-Moderní kancelá verze 7.40 PODACÍ DENÍK SPIS SBRNÝ ARCH PÍSEMNOST DOKUMENT ÍSLO JEDNACÍ J ODESÍLATELE - Soubor všech jednotlivých DOŠLÝCH a VLASTNÍCH písemností. - Každé písemnosti

Více

MS Outlook konektor. Každý jsme hlava na nco jiného. My jsme hlavy na IT. Miloslav Záleský Patrik Šolc Jan Matuš 30.9.2009

MS Outlook konektor. Každý jsme hlava na nco jiného. My jsme hlavy na IT. Miloslav Záleský Patrik Šolc Jan Matuš 30.9.2009 MS Outlook konektor do datové schránky Miloslav Záleský Patrik Šolc Jan Matuš 30.9.2009 Každý jsme hlava na nco jiného. My jsme hlavy na IT. Obsah Co je Outlook konektor do datové schránky, jak a pro vznikl,

Více

Skrytá DVR kamera se záznamem

Skrytá DVR kamera se záznamem Skrytá DVR kamera se záznamem Návod k obsluze Před prvním použitím si pečlivě prostudujte tento manuál. PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU: Tento výrobek je určen k nahrávání situace před vozidlem během jízdy. Záznam

Více

PRODUKTY. Tovek Tools

PRODUKTY. Tovek Tools Analyst Pack je desktopovou aplikací určenou k vyhledávání informací, tvorbě různých typů analýz a vytváření přehledů a rešerší. Jsou vhodné pro práci i s velkým objemem textových dat z různorodých informačních

Více

Technická specifikace předmětu zakázky

Technická specifikace předmětu zakázky Příloha č. 1 Technická specifikace předmětu zakázky zakázky: Zadavatel: Dodávka ICT vybavení Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně, Ruská 355, 353 69 Mariánské Lázně POLOŽKA č. 1 PC SESTAVA 34

Více

Finální verze žádosti (LZZ-GP)

Finální verze žádosti (LZZ-GP) 8. Klíové aktivity!íslo aktivity: 01 Školení nových technologií a novinek v sortimentu TZB (technická zaízení budov) Pedm!tem KA_1 je realizace školení zam!ené na nové technologie a novinky v sortimentu

Více

Parkovací a vjezdový systém do Oblastní nemocnice. Trutnov

Parkovací a vjezdový systém do Oblastní nemocnice. Trutnov Dodatečná informace č. 2 k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadávané v souladu se Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého kraje, kterou se stvuje postup Královéhradeckého kraje

Více

Konference Integrovaná doprava Prahy a Středočeského kraje Dana Jurášková, Eltodo, a.s.

Konference Integrovaná doprava Prahy a Středočeského kraje Dana Jurášková, Eltodo, a.s. 00 Konference Integrovaná doprava Prahy a Středočeského kraje 17. 9. 2019 ZÓNY PLACENÉHO STÁNÍ V PRAZE POHLEDEM PROVOZOVATELE NOVÝCH TECHNOLOGIÍ Dana Jurášková, Eltodo, a.s. REALIZACE ZÓN PLACENÉHO 00

Více

P R E Z E N T A C E Max Communicator 9

P R E Z E N T A C E Max Communicator 9 P R E Z E N T A C E Max Communicator 9 Řešení energetické správy podniků Měření a Regulace průběhu spotřeby energií (elektřina, plyn, voda, teplo, ) Kalkulace nákladů na provoz, výrobu a rezerv. kapacitu

Více

Videotelefon VERIA 7076B + 2x kamera VERIA IR2448

Videotelefon VERIA 7076B + 2x kamera VERIA IR2448 Videotelefon VERIA 7076B + 2x kamera VERIA IR2448 veria-7076b-s kamerou Veria IR2448 Unikátní ultra tenký videotelefon v elegantním designu se 7" displejem, který na rozdíl od vyšší?ady (modelu VERIA 7077)

Více