Vážení návštěvníci veletrhu Kariéra PLUS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vážení návštěvníci veletrhu Kariéra PLUS"

Transkript

1

2

3 Vážení návštěvníci veletrhu Kariéra PLUS Rád bych Vás přivítal na již osmém ročníku veletrhu pracovních příležitostí Kariéra PLUS. Jsem rád, že jste si Kariéru PLUS vybrali jako jednu z možností pomoci při hledání pracovního uplatnění. Myslím, že máme i letos co nabídnout. Během předcházejících ročníků se náš veletrh Kariéra PLUS stal nejen největším veletrhem svého druhu na Moravě, ale zároveň jedním z nejlépe hodnocených pracovních veletrhů v celém Česku. Jsme potěšeni, že nám svou přízeň zachovávají i vystavovatelé. Někteří, jako třeba hlavní partneři projektu Skupina ČEZ, a.s. a ArcelorMittal Ostrava, a.s. se pravidelně účastní všech ročníků, někteří budou u nás, v aule Vysoké školy báňské Technické univerzity Ostrava poprvé. Celkem letos přivítáme necelou stovku vystavovatelů. Pro Vás návštěvníky to znamená širokou nabídku zaměstnání v rozličných oborech, přímý kontakt s HR manažery nejvýznamnějších zaměstnavatelů v České republice, představení těch nejzajímavějších firem v prezentačních blocích v sálech NA 3, NA 4 a NA 5, pomoc při hledání zaměstnání, brigád, stáží i témat diplomových prací a v neposlední řadě také poradenství a odborný program Kariérního centra VŠB-TUO. Přijměte proto na tento odborný program pozvání. Po celý den veletrhu se v sále NA 1 auly uskuteční cyklus přednášek z oboru kariérního poradenství. Upozornil bych zejména na přednášku Josefa Kadlece s názvem Význam sociálních sítí a technologií v recruitmentu, která Vám pomůže v orientaci v nejnovějších trendech v oblasti hledání zaměstnání. Další přednášky se budou věnovat přípravě správného CV a motivačních dopisů, poradenství pro pohovory, self managementu, nastartování cesty k úspěchu a zvýšení vlastní hodnoty na trhu práce. I pro letošní rok jsme pro Vás připravili možnost testování jazykové úrovně (angličtina). Můžete si vyzkoušet, na jaké úrovni dle Společného evropského referenčního rámce se nalézáte a využít poradenství k mezinárodním zkouškám Cambridge English. Závěrem mi dovolte, abych Vás upozornil, že Kariéra PLUS není jen ojedinělou událostí vždy v březnu. Na VŠB-TUO se systematicky věnujeme podpoře absolventů při hledání zaměstnání. Proto služby Kariérního centra VŠB-TUO fungují celoročně a nabízejí nejen nejrůznější odborné semináře, workshopy a poradenství, ale také testování osobnostních předpokladů, a to pro studenty a absolventy VŠB-TUO zcela zdarma. Prof. Ing. Jaromír Gottvald, CSc. Prorektor VŠB-TUO pro zahraniční vztahy a sociální záležitosti

4 BUDOUCNOST PATŘÍ TĚM, KTEŘÍ VĚŘÍ SVÝM SNŮM Jsme odpovědným a stabilním zaměstnavatelem. Dbáme na bezpečnost a ochranu zdraví našich zaměstnanců, investujeme do jejich vzdělávání, pomáháme jim naplňovat jejich cíle a vytváříme takové podmínky, aby u nás rádi a dlouho pracovali. Za jejich odbornou práci jim vyplácíme nadstandardní mzdu, která jejich prostřednictvím přispívá k ekonomickému rozvoji našeho kraje. Investujeme do naší společné budoucnosti v regionu. pro budoucnost regionu

5 BUDOUCNOST JE PLNÁ VÝZEV A NADĚJÍ Náš výzkum nám pomáhá držet krok se světem. Klademe důraz na modernizaci a ekologizaci výroby a vývoj nových produktů. Naše ocel, která vás provází v každodenním životě, je proto vysoce kvalitní a ekologická. Investujeme do naší společné budoucnosti v regionu. pro budoucnost regionu

6 KDE JINDE TOLIK ROSTE HODNOTA VAŠICH ZKUŠENOSTÍ V ČEZ žádný den, ani úkol není stejný, stále se je co učit. Stejně jako se zdokonalují technologie, naši zaměstnanci každým dnem prohlubují své znalosti a získávají nové zkušenosti, jak při práci v terénu, tak od svých kolegů. Kde jinde nezůstanete stát na místě?

7 KDE JINDE MŮŽE DÁT VAŠE ENERGIE VĚCI DO POHYBU Chtěli byste vědět jaké to je, když vám důvěřují tisíce lidí? Společnou energii zaměstnanců Skupiny ČEZ nabíjí právě to, že se na ně mohou zákazníci spolehnout, a díky jejich práci třeba uvařit večeři pro přátele, zatelefonovat příbuzným nebo svým dětem přečíst pod lampičkou pohádku. Kde jinde se můžete cítit takhle užiteční?

8 fakulta sociálních studií lékařská fakulta filozofická fakulta přírodovědecká fakulta pedagogická fakulta fakulta úmění fakulta umění O S U. C Z... vyber si svou barvu!

9 Financováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje. Vystup z davu a staň se úspěšným díky svému startupu! StartUp Harvest Q Začal jsi podnikat a schází Ti k pořádnému rozvoji tvého byznysu kapitál? Q Máš chuť představit svůj start-up veřejnosti? Q Chceš si vyslechnout hodnocení zkušených podnikatelů či investorů? Q Máš odvahu jednat s investory a získat potřebné peníze na podnikání? Je tady šance právě pro tebe! Neváhej a přihlas se na StartUp Harvest Více informací se dozvíš na Přihlášky bereme do Mediální partner:

10 Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje je neziskovou zájmovou organizací, která přispívá k vytváření předpokladů pro hospodářskou prosperitu a celkový rozvoj regionu. Bylo založeno v roce 1990 a počet jeho členů k je 143. Patří zde např. významné průmyslové podniky a podnikatelské subjekty, oborové klastry, vysoké školy, vyšší odborné a střední školy, projektové a poradenské organizace, ale i obce a města, zdravotnické organizace a rozvojové agentury. Někteří z těchto členů zastupují řadu subjektů dalších. Hlavní programové okruhy: Rozvoj dopravní infrastruktury a obslužnosti, logistiky a dopravních systémů. Revitalizační a rozvojové záměry v oblasti energetiky, odpadů a životního prostředí. Podpora vědy, výzkumu a odborného školství s důrazem na růst inovací. Zlepšování investičního a podnikatelského prostředí kraje a jeho konkurenceschopnosti. Širší komunikace a spolupráce v rámci regionu, České republiky i Evropské unie. Podstatou činnosti Sdružení je rámcová koordinace regionálních aktivit, která je vyjádřena dohodou o spolupráci s Moravskoslezským krajem, Krajskou hospodářskou komorou Moravskoslezského kraje a partnery dalšími. Činnost Sdružení překračuje regionální rámec.

11 Vysoká škola báňská Technická univerzita ostrava Zaměstnavatelé nás letos zařadili mezi tři školy s nejkvalitnější přípravou absolventů na profesní dráhu. V České republice jsme druhou nejúspěšnější univerzitou ve spolupráci s průmyslem. Nabídku vzdělávacích programů přizpůsobujeme potřebám praxe. Naši studenti vyjíždějí na partnerské univerzity třeba do Japonska, USA nebo Singapuru. Národní superpočítačové centrum IT4Innovations instaluje superpočítač, který se zařadí mezi Top100 nejvýkonnějších na světě. O kolika univerzitách se píše na CNN? O té naší ano! Planetárium Ostrava se v prosinci po třech letech opět otevřelo veřejnosti. Nyní patří mezi nejmodernější v Evropě. Moderní kampus Vysoké školy báňské Technické univerzity Ostrava patří k největším ve střední Evropě. fakulta metalurgie a materiálového INžENýrsTVí HOrNIckOgEOlOgIcká fakulta fakulta ElEkTrOTEcHNIky a INfOrmaTIky fakulta strojní EkONOmIcká fakulta fakulta stavební fakulta bezpečnostního INžENýrsTVí Všb Technická univerzita ostrava 17. listopadu 15, ostrava Poruba vsbtuo

12 NAJDĚTE SI SPRÁVNÝ FLEK V KOMERČCE U nás získáte: možnost účasti v rozvojových programech ConnectinG a ConnectinG + prostor pro své nápady možnosti osobního rozvoje a kariérního růstu práci u stabilní a dynamické společnosti zaměstnanecké benefity a bankovní výhody Seznam aktuálně nabízených pozic naleznete na Vytvořte si vlastní profil a sledujte nabídku veškerých pozic skupiny Société Générale na

13

14

15 Pro l rmy: Dynamická a inovativní; prodaných vozů ročně; výrobní závody, téměř zaměstnanců a importéři po celém světě to jsou fakta reprezentující společnost ŠKODA AUTO. S více než stoletou tradicí výroby automobilů je ŠKODA AUTO třetí nejstarší automobilkou na světě. Z původně malého výrobce jízdních kol a motocyklů se vypracovala na renomovanou a respektovanou značku, která je ceněna pro nadčasový design, funkčnost a spolehlivost svých výrobků. S ambiciózními, ale reálnými cíli investuje nejen do produktů, ale především do lidí. Ví totiž, že za každým úspěchem stojí člověk. Hledáme: Ve ŠKODA AUTO můžete uplatnit své nadání v nejrůznějších oblastech. Hledáme studenty na oborné praxe, do ŠKODA AUTO doktorandského programu a absolventy technických nebo ekonomických oborů do Trainee programu i na volné pozice vypsané na našich stránkách. Nabízíme: Uplatnění v oborech spojené s rozvojem profesních kompetencí. Zajímavou práci na konkrétních projektech odborných oblastí. Odpovídající nanční ohodnocení, další zaměstnanecké bene ty nančního i ne nančního charakteru. Zázemí silné a stabilní nadnárodní společnosti. Prostor pro osobní rozvoj a kariérní růst. Kontakt:

16 TOHLE BALÍ INŽENÝŘI! U lídra celosvětového trhu v oblasti řešení flexibilních obalů OK, my žádné chipsy nebalíme. Za tím účelem vyvíjíme a stavíme inovativní stroje a systémy pro výrobu a potisk obalů z fólie, umělohmotných tkanin a papíru. Díky nim jsou výrobky skvěle chráněné, je zajištěna jejich trvanlivost a jsou atraktivně prezentované. Pojďte do toho s námi! S mezinárodní společností, která vám nabízí nejen zajímavé perspektivy a výzvy, ale i prostor pro váš rozvoj a všestrannost.

17 Jsme lídr celosvětového trhu v oblasti řešení flexibilních obalů Již přes 145 let dokazujeme svoji inovační sílu Zákazníkům nabízíme široké spektrum strojů a systémů, které patří k nejlepším v oblasti výroby fólií, tisku a zpracování: - extrudéry pro výrobu vyfukované a lité fólie - flexotiskové a hlubotiskové stroje - stroje na zušlechťování a zpracování papíru - stroje na výrobu syntetických tkanin - balicí stroje na principu FFS (tvarování, plnění, uzavírání) Máme 2200 zaměstnanců v 16 zemích Nejmladším členem skupiny je od roku 2005 montážní závod v Prostějově KOHO HLEDÁME? Studenty s minimálně třetím ukončeným ročníkem studia, pokročilou znalostí německého případně anglického jazyka, dobrou znalostí práce na PC, ochotou a chutí dále se vzdělávat, týmové hráče s vysokou motivací CO NABÍZÍME: odbornou praxi diplomové práce pracovní pozice pro absolventy U NÁS ZÍSKÁTE: práci u stabilní a dynamické mezinárodní společnosti osobní rozvoj a profesní růst motivační mzdové ohodnocení odborná školení v zahraničí i v ČR hrazené jazykové kurzy příjemný pracovní kolektiv moderní pracovní prostředí Windmöller & Hölscher Prostějov k.s. Háj 357, Kralice na Hané Eva.Kurfuerstova@wuh-group.com Tel.:

18 Příležitosti v ABB Lepší svět začíná s Vámi ABB je přední světová společnost poskytující technologie pro energetiku a automatizaci, které umožňují energetickým a průmyslovým podnikům zvyšovat výkonnost při současném snížení dopadu jejich činnosti na životní prostředí. Společnost ABB má kolem zaměstnanců přibližně ve 100 zemích světa. V ČR působí ABB prostřednictvím svých výrobků a služeb již od roku 1970 a v současné době zaměstnává více než lidí v 8 lokalitách. Hlavní oblasti podnikání společnosti ABB jsou divize: Výrobky pro energetiku, Systémy pro energetiku, Automatizace výroby a pohony, Výrobky nízkého napětí a Procesní automatizace. Most Prodej Plzeň Prodej, inženýring Teplice Prodej Jablonec nad Nisou Prodej, výroba, R&D Praha Prodej, inženýring, výroba, sídlo firmy, R&D Trutnov Prodej, inženýring, výroba Ostrava Prodej, inženýring, výroba, R&D V Ostravě působí dvě divize ABB - divize Procesní automatizace a divize Automatizace výroby a pohony. Jsou zde zastoupeny prostřednictvím těchto jednotek: Operační centrum (divize Procesní automatizace) provádí inženýring pro jednotky po celé Evropě, zejména pro Norsko, Švédsko, Německo, Švýcarsko, Velkou Británii a Finsko poskytuje technická řešení v oblasti automatizace, konstrukce, elektra a pohonů a jeho součástí je i centrum pro řízení dodavatelského řetězce Brno Prodej, inženýring, výroba, R&D Hledáme: talentované a motivované absolventy a absolventky oborů automatizace, pohony, elektro, strojní, mechatronika, informatika aj. Nabízíme: atraktivní pracovní příležitosti, aktuální nabídka volných pozic na práci se špičkovými technologiemi spolupráci na mezinárodních projektech aktivní využití anglického jazyka možnost dalšího profesního i osobního rozvoje a kariérního růstu zajímavé zaměstnanecké benefity Studentům nabízíme: témata bakalářských a diplomových prací brigády, praxe a stáže dle aktuálních kapacitních možností našich pracovišť Robotika (divize Automatizace výroby a pohony) nabízí kompletní zabezpečení robotizovaných pracovišť ABB počínaje doplňováním senzorů na přípravcích přes přestavby pracovišť a řešení pro obloukové svařování až po repasování a modernizování celých robotických systémů Globální opravárenské centrum a centrum pro repasi robotů (divize Automatizace výroby a pohony) zajišťuje kompletní portfolio služeb v oblasti repase a modernizace průmyslových robotů a kontrolerů, oprav motorů, mechanických dílů a ovladačů Centrální evropské servisní středisko motorů a generátorů (divize Automatizace výroby a pohony) poskytuje komplexní služby v oblasti servisu elektromotorů, generátorů, suchých transformátorů, břemenových elektromagnetů, elektrohydraulických brzd, nejmodernější diagnostiku a vyvažování soustrojí Navštivte naše nové kariérní stránky a zjistěte, proč lepší svět začíná s Vámi na

19 SOKOLOV PLZEŇ ÚSTÍ NAD LABEM KLADNO PRAHA ŠTĚTÍ CHVALETICE BŘECLAV PŘEROV HODONÍN BOHUMÍN OSTRAVA PASKOV HAVÍŘOV PETŘVALD KARVINÁ NAŠÍM BOHATSTVÍM NEJSOU STROJE A TECHNIKA,ALE LIDÉ PŘEDNÍ DOPRAVNÍ A LOGISTICKÁ SKUPINA VE STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPĚ NEJVĚTŠÍ SOUKROMÝ ŽELEZNIČNÍ DOPRAVCE V ČESKÉ REPUBLICE 60 LET ZKUŠENOSTÍ NA TRHU POBOČKY, PROVOZY A ZAMĚSTNANCI NA DESÍTKÁCH MÍST PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE ZAMĚSTNÁVÁME VÍCE NEŽ 2000 PRACOVNÍKŮ PŘIDEJTE SE K NÁM! Dlouhodobě hledáme talentované pracovníky, zkušené odborníky, specialisty, manažery i absolventy škol, schopné uplatnit v praxi nejmodernější postupy a trendy v jednotlivých oblastech činností tak, abychom byli vždy o krok před konkurencí. NABÍZÍME PRACOVNÍ PŘÍLEŽITOSTI ZEJMÉNA V OBLASTI: železniční dopravy, dopravních oprav a údržby kolejových vozidel spedičních a logistických služeb rekultivačních a stavebních prací mezinárodního obchodu OD NAŠICH ZAMĚSTNANCŮ ČEKÁVÁME: vysoké pracovní nasazení spolehlivost, odpovědnost flexibilitu, odolnost vůči stresu komunikační dovednosti ochotu vzdělávat se schopnost týmové práce samostatnost u kandidátů na technické a administrativní pozice také uživatelskou znalost PC SPOLUPRÁCE SE ŠKOLAMI a logistiky a zaměstnávat znalé odborníky. Proto při přípravě studentů spolupracujeme - nými školami. Prostřednictvím různých forem spolupráce studentům nabízíme možnost právě se společnostmi skupiny AWT. kontaktovat prostřednictvím u účasti na veletrzích pracovních příležitostí, burzách práce a dalších personalistických akcích. FORMY SPOLUPRÁCE praktické vyučování na pracovištích společností exkurze na pracovištích společností prezentace společností skupiny AWT brigády odborné praxe stáže zadání témat závěrečných prácí, bakalářských prácí a diplomových prací - vání nabídka pracovního uplatnění pro studenty a absolventy škol POBOČKY V ČR KONTAKTY MAPA POBOČEK OČE ADVANCED WORLD TRANSPORT HORNOPOLNÍ 3314/ OSTRAVA MGR. LUDĚK VYPLEL SPECIALISTA NÁBORU TEL: ING. SIMONA KRAVČÍKOVÁ SPECIALISTA NÁBORU TEL:

20

21

22

23 Make IT with CGI! What we do: Application Development & Testing Customer Relationship Management (CRM) Enterprise Resource Planning (ERP) Information Security Payment Solutions Systems Integration Digitization Business Consulting & Outsourcing Come grow with us by sending your English CV to

24

25

26

27

28

29 Technology with Vision hella autotechnik nova Hledáš práci v silné nadnárodní společnosti? Máš zájem rozvíjet svůj potenciál a očekáváš nové výzvy? Má být tvoje práce rozmanitá? PŘi D e J Se k n ÁM. Jaroslav.Axler@hella.com +(420) hella.jobs.cz

30 Zkuste to ve velkém! Talenty nebereme na lehkou váhu. Proč pracovat u nás? Vzdělávání a H+ Podporujeme neustálý profesní a osobnostní rozvoj našich zaměstnanců. Produkty Vyvíjíme a vyrábíme zařízení větší, než si dokážete představit. Zázemí Naše firemní kultura a podhůří Beskyd představují dokonalé místo pro život. prace.huisman.cz prace@huisman.cz huisman.cz facebook.com/huisman.cz

31

32

33

34

35 Jsme úspěšným světovým výrobcem polovodičů s dlouhou tradicí a téměř zaměstnanci v České republice. Naše výrobky mají široké využití v různých oblastech, jako jsou spotřební a průmyslová elektronika, automobilový průmysl, telekomunikační technologie a výpočetní technika. V České republice působíme v Rožnově pod Radhoštěm a Brně. MÁŠ VZDĚLÁNÍ V OBORU... mikroelektronika, elektrotechnologie, sdělovací technika, slaboproudá elektronika, radioelektronika, automatizace, informační technologie, fyzika pevných látek, optoelektronika, chemické, fyzikální a materiálové inženýrství, anorganická nebo analytická chemie? A CHCEŠ... práci v oboru, která Tě bude bavit a přinášet nové výzvy? aby Tvá odměna závisela na Tvých schopnostech a odvedené práci? aktivně využívat angličtinu a případně i pracovně vycestovat do zahraničí? volnou pracovní dobu? pracovat v kolektivu, který chce trávit čas společně i mimo práci (kolo, turistika apod.)? Pokud alespoň na tři otázky odpovíš ANO, mohla by Tě zaujmout práce u nás. Pošli svůj životopis na: jobscz@onsemi.com

36

37

38 Společnost Semperflex Optimit s.r.o. se sídlem v Odrách je součástí nadnárodního koncernu SEMPERIT AG Holding od roku 1998 a patří mezi přední světové výrobce pryžových hadic. Vzhledem k dynamice rozvoje společnosti je získávání motivovaných, odborně zdatných a flexibilních zaměstnanců jednou z hlavních priorit společnosti. Firma Semperflex Optimit s.r.o. hledá absolventy do svého pracovního týmu Firma nabízí: Zajímavou tvůrčí práci v prostředí nadnárodního koncernu Motivující finanční ohodnocení Možnost dalšího profesního vzdělávání (odborné kurzy, jazykové kurzy na pracovišti) Zahraniční stáže i možnost pracovního uplatnění v ostatních dceřiných pobočkách koncernu Příspěvek na stravování a příspěvek na penzijní připojištění 5 týdnů dovolené Pro absolventy nabízíme možnost ubytování přechodného typu (v 1. roce plně hrazeno firmou) Firma požaduje: VŠ vzdělání obor strojní, elektro a materiálové inženýrství Znalost AJ na komunikativní úrovni (aktivně) PC uživatelská znalost (výhodou nadprůměr) Samostatnost a zodpovědnost, tvůrčí myšlení Časová flexibilita Schopnost týmové spolupráce SEMPERFLEX OPTIMIT s.r.o., Ing. Monika Solnická, personální manažerka Vítkovská 391/29, Odry monika.solnicka@semperitgroup.com hydraulic-hoses/contacts/europe/semperflex-optimit/

39

40 , Windows 2013 server, Forefront server, t, Forefront server, Cobol,,,, r,, Databáze, Solaris, Cloud, SAN, ASP.NET, IBM Domino/Notes,, ActiveDirectory, Network, GUI, Oracle, SAP BI/PI, Terminal server, MS Application, Vaadin, Virtualisation, Unix, MS SQL server, BMC Patrol, BSD, I, MS Application, Terminal server,, VMWare ESX server, Windows 2013 server, JSF, Forefront server, Cobol,, MS Exchange 2013, Stonegate, BlueCoat, AIX, Solaris, SAP BI/PI, GUI, Oracle, MS Exchange 2010,.NET, CheckPoint, Android, MS Application, Termi, Mainframe, Hiback, Virtualisation, Windows, TFS, ActiveDirectory, Windows 2013 se, SAP basis, Networker, McAfee, Mainframe, Hiback, Virtualisation, Cobol, Stonegate, BlueCo, DNS, Netapp, Hudson, Juniper, JavaME, HP Unix, Linux, IBM Domino/Notes, JSF, Cisco, Java, Extreme, Windows 2008 server, Cisco, Sharepoint server, BlueCoat, Cloud, MS Lync server, SAP EP, Qt, MS Application, MS Application, IBM Domino/Notes, Mainframe, Windows 2008 server, B adin, C#, Mainframe, Forefront server, Networker, Mainframe, MS Exchange 2010, MS Applica t, Vaadin, MS SQL server, MS Application, Terminal server, Windows 2013 server, JSF, AIX, Databáze, Wind gate, BlueCoat, ame, Hiback, Virtualisation, Forefront server, Cob Uplatni svůj Networker, talent McAfee, Mainframe, Hiback, v Virtualisation, IT! SAP BI/PI, G Stonegate, BlueCoat, AIX, MS S Studentům nabízíme: spolupráce při tvorbě diplomových a bakalářských prací odborné přednášky, kurzy, prezentace, workshopy odborné praxe a studentské stáže Absolventům nabízíme: práci na zajímavých mezinárodních projektech s využitím moderních IT technologií v týmu se špičkovými specialisty příležitost k dalšímu odbornému růstu a profesnímu vzdělávání odborná školení, technické kurzy, certifikace, kurzy angličtiny týmovou práci a podporu od zkušených kolegů v přátelské a neformální atmosféře pracovní smlouvu na dobu neurčitou, program zaměstnaneckých výhod Práce je pro nás týmovou hrou, připoj se I TY! Máte-li zájem o práci v naší společnosti, zašlete svůj životopis v českém a anglickém jazyce na cz.jobs@tieto.com C# MS Applicatio Windows Stonega Vaa tieto.cz tieto.cz

41 nal serve rve at,,, ActiveDir MC Patr tion,, ows 2013 serve ol, UI QL serve n, 2013 serve te, din, GUI je strojírenskometalurgický holding patřící k největším zaměstnavatelům v regionu. V současné době hledáme pro své provozy V uničově a olomouci nové kolegy či kolegyně na pozice: Technolog, metalurg Specialista v oblasti řízení kvality Průmyslový inženýr Mezinárodní svářečský inženýr Obchodník Více informací k těmto i dalším otevřeným výběrovým řízením najdete na našich kariérních webových stránkách prace.unex.cz. Jsme stabilní a moderní společnost, spolehlivý dodavatel odlitků a výkovků, svařenců a těžkých ocelových konstrukcí. Díky této široké nabídce výroby nabízíme zaměstnání v nejrůznějších oblastech. Máme zájem o zaměstnance, kteří za sebou rádi vidí výsledky své práce a kladou důraz na vlastní profesní i osobní rozvoj, jsou iniciátory zrodu nových věcí, u kterých mohou uplatnit své nápady a myšlenky a přímo se podílet na jejich realizaci. Uplatnění v naší společnosti naleznou i absolventi středních a vysokých škol. UNEX a.s., Brníčko 1032, Uničov, tel.: , personalistika@unex.cz web:

42 HLEDÁME BEDNY! Společnost Varroc Ligh ng Systems hledá zkušené odborníky do výzkumu, vývoje a výroby vnějšího automobilového osvětlení! Jste-li profesionál v oboru konstruování, op ka, elektronika nebo plasty, zašlete nám Váš životopis na prace@varrocligh ng.com Vhodní kandidá obdrží dárek a budou pozváni na prohlídku našich závodů a globálního vývojového centra, ve kterém vzniká design i technologie světel například pro značky Bentley, Ford, Jaguar, Land Rover, Škoda nebo Tesla. Rozsvěcujeme tmu s elegancí

43 Veolia Energie v ČR: výrobce a dodavatel tepla, elektřiny a chladu Pečujeme o světové zdroje Člen nadnárodní společnosti Veolia, která je předním poskytovatelem vodohospodářských, energetických a odpadových služeb. Díky integraci Veolie Energie ČR vzniklo seskupení, které patří mezi dvacítku největších firem v české ekonomice. Držitel stříbrného certifikátu Investors in People, nejlepší zaměstnavatel ČR v roce 2012 a druhý nejlepší zaměstnavatel MSK v roce Zaměstnává téměř lidí. Studentům nabízíme: podporu při tvorbě bakalářských a diplomových prací s možností praxe již během studia, odměnu za stáž či dobře zpracovaný projekt, nastartování kariéry. Absolventům nabízíme: zázemí silné, dynamické společnosti, profesní růst a osobní rozvoj, podporu dalšího vzdělávání, ohodnocení dle kvality odvedené práce, zaměstnanecké benefity. Veolia Energie ČR, a.s., 28. října 3337/7, Ostrava Aktuální nabídka volných pozic: sekce Kariéra.

44

45 Každý úspěch má svůj počátek. Seznamte se s tím, co Vám může společnost Bosch nabídnout! Nabízíme: diplomové práce v návaznosti na odbornou praxi; tréninkové programy; pracovní pozice pro absolventy. Vaší nejbližší lokací je: BOSCH TERMOTECHNIKA s.r.o. v Krnově, závod vyrábějící konvenční a kondenzační plynové kotle, kotle na pevná paliva, kotle s přetlakovými hořáky a elektrokotle. kariera.krnov@cz.bosch.com, tel.: CEMEX je předním světovým výrobcem stavebních MAtEriálů, který poskytuje vysoce kvalitní produkty A služby zákazníkům ve více než 50 zemích. v ČEské republice CEMEX (po sloučení se společností HOlCiM v lednu roku 2015) provozuje 76 betonáren, 11 štěrkoven, 7 kamenolomů, cementárnu, cementovou mlýnici a výrobnu speciálních přísad do betonu. CEMEX v ČEské republice zaměstnává 934 zaměstnanců A je držitelem OCEnění ve studii O nejlepšího zaměstnavatele - best EMplOyErs ČEská republika Nabízíme zázemí mezinárodní stabilní společnosti, práci v moderním prostředí, atraktivní zaměstnanecké výhody (stravenky, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění/životní pojištění, odměny při příležitosti životních/pracovních jubileí, zaměstnanecké slevy na produkty společnosti, flexi passy), rozsáhlé možnosti vzdělávání, rozvojové plány pro talentované zaměstnance a motivační systém odměňování. Hledáme Hledáme kolegy a kolegyně různých profesí, od dělnických přes administrativní až po úzce specializované pozice. Od všech uchazečů o zaměstnání očekáváme zájem o práci v oboru stavebních materiálů, aktivní přístup, samostatnost, pečlivost a zodpovědnost. Aktuální nabídku volných míst v celé České republice naleznete na našich stránkách

46 Partner pro budování vašeho týmu Jsme leader v oblasti recruitmentu. Působíme regionálně v rámci celé ČR již od roku Naše regionální pobočky jsou v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni, Hradci Králové a Ústí nad Labem. Oborově orientované divize Engineering strojírenství, automotive ICT IT, telco, elektronika Sales & Logistics obchod, marketing, logistika Finance ekonomika, účetnictví, administrativa Healthcare & Chemistry farmacie, chemie, potravinářství Zajišťujeme komplexní služby v oblasti lidských zdrojů, poradenství v otázkách náboru a hodnocení nových či stávajících zaměstnanců. Nehledejte práci, získejte ji! Na pracovních serverech a inzerujeme přes 1200 pracovních pozic, které denně aktualizujeme. Najdete zde aktivní nabídky práce z různých oborů určené i pro absolventy, včetně forem trainee programů. Součástí stránek je funkce AC POŠŤÁK, jeho aktivace vám zajistí zasílání aktuálních informací na zadaný . Sledujte nás také na LinkedIn a připojte si profil Consultants AC JOBS, kde inzerujeme nejzajímavější pozice. Pro uchazeče o zaměstnání máme všechny služby zdarma. Kontaktujte nás: Zašlete svůj životopis: kariera@acjobs.cz

47 STAŇ SE TATROVÁKEM! TATRA TRUCKS a.s., výrobce těžkých nákladních off-road automobilů a speciálních vozidel TATRA, hledá do svého týmu vhodné uchazeče na pozice v těchto oblastech: Konstrukce Obchod - prodej a technické vyjasňování Nákup Poprodejní služby Výroba technologie Metalurgie Kvalita Zaregistruj se na Těšíme se na tvůj životopis. TATRA TRUCKS a.s. Areál Tatry 1450/1, Kopřivnice Personální úsek, pu@tatra.cz tel.: , TATRA VÁS DOSTANE DÁL tatra.cz PRÁCE V TATRA GROUP

48 VCES_inz_2015_pulA4_01.indd 1 2/6/15 12:43 PM KARIÉRNÍ CENTRUM VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ - TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA INDIVIDUÁLNÍ KONZULTACE TRÉNINKY TESTOVÁNÍ OSOBNOSTI FOTOGRAFIE NA CV VIDEOŽIVOTOPISY SOUTĚŽE PRACOVNÍ PŘÍLEŽITOSTI

49 Zkušenosti s Kariérou Pomohla Vám Kariéra PLUS? Kariéra PLUS?? Tam nechoď, bude tam tolik lidí, že nemáš šanci si sehnat stáž, brigádu, spolupráci na závěrečných pracích, říkala mi kdysi jedna kamarádka. Jiná zkušenější a starší říkala zase: Tam zajdi, u každého stánku kde se zastavíš, dostaneš propisku, někde blok, bude se to při studiu hodit. A tak jsem se rozhodla zajdu si pro nějakou tu propisku. Když jsem přišla do auly VŠB, vyděsilo mě obrovské množství lidí (první kamarádka se v počtu moc nespletla). Vyrazila jsem ke stánkům. Druhá kamarádka měla také pravdu u každého měli připraveno nespočet psacích potřeb všeho druhu. Jen mě bylo blbé tam přijít, zeptat se na něco co mě vlastně ani nezajímá a vysloužit si tím něco zadarmo. Proto jsem tak bloumala mezi lidmi a přemýšlela, jestli by se tady přeci jen nenašel podnik, který by mi umožnil odbornou praxi (jelikož jsem tehdy byla ve druhém ročníku a měli jsme povinně 2 týdny v průmyslovém podniku). Zeptala jsem se prezentující paní na možnost praxe - řekla mi, ať si napíšu na mail. A tak to bylo asi u pěti (na více jsem neměla odvahu). Vysloužila jsem si tím množství různých letáčků a kontaktů, a jen jednu propisku (ostatní mi ji sami nenabídli a sama bych si ji nevzala). Odešla jsem domů zdánlivě s nepořízenou. Nicméně po nějakém čase (když už jsem tu praxi vážně měla jít někam dělat) jsem se probírala získanými letáčky a prospekty. Světe div se, zaujala mě firma, která má sídlo až v dalekém Šenově u Nového Jičína. Napsala jsem a čekala. Světe div se ještě víc, dostala jsem od personalistky pozitivní odpověď. A tak začalo domlouvání na podmínkách a čase a najednou jsem měla sjednanou odbornou praxi v oboru, který mě velmi zaujal už tehdy na Kariéře byla to vojenská technika. Moje první návštěva této akce mi tedy nepřinesla zásobu psacích potřeb do školy, ale přinesla mi zkušenost, kterou bych nevyměnila za nic na světě. V této firmě jsem totiž nejen prožila skvělé dva týdny, v nichž jsem nahlédla do chodu Vojenského podniku (sice v civilní části, ale tank jsem viděla), ale dostalo se mi nabídky dlouhodobé stáže a spolupráce po studiích. Letos si přijdu vybrat firmu (nebo se nechat vybrat podnikem) pro spolupráci na diplomové práci. Věřím, že ať už tam jdeme za jakýmkoli účelem, vždy se to vyplatí, i když to tak na začátku možná nevypadá a je to spíš jen o propiskách, zvýrazňovačích a bločcích. Marta Kadlubcová Studentka Fakulty metalurgie a materiálového inženýrství

Den pro partnery Masarykova universita - Fakulta informatiky

Den pro partnery Masarykova universita - Fakulta informatiky Den pro partnery Masarykova universita - Fakulta informatiky 2011-04 Základní informace hlavní sídlo: Phoenix, Arizona, USA celosvětově téměř 20 000 zaměstnanců jeden z předních světových výrobců: analogových

Více

Tieto přináší nové příležitosti v IT.

Tieto přináší nové příležitosti v IT. Tieto přináší nové příležitosti v IT. Martina Kramářová, HR Co-ordinator 26.2.2009 Copyright 2009 TietoEnator Corporation Obsah. Tieto ve světě Tieto v Ostravě Naše služby zákazníkům ve vybraných odvětvích

Více

PREZENTACE. KOOPERATIVA pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group PROGRAM TRAINEE 2009

PREZENTACE. KOOPERATIVA pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group PROGRAM TRAINEE 2009 PREZENTACE KOOPERATIVA pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group PROGRAM TRAINEE 2009 Základní data společnosti Kooperativa je druhá největší pojišťovna v České republice, a to jak v životním, tak v neživotním

Více

Den průmyslu FIT VUT Brno

Den průmyslu FIT VUT Brno Den průmyslu FIT VUT Brno 12.4.2012 HR recruitment team IBM v České republice IBM ČR Praha IBM GSDC Brno Centrála pro Českou republiku V roce 2008 se také stala centrálou pro oblast Střední a Východní

Více

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE ZKUŠENOST K VALITA TRADICE VOP CZ - patříme k nejvýznamnějším výrobcům a poskytovatelům servisu v oblasti obrany a bezpečnosti v České republice. VOP CZ - jsme tým lidí připravených splnit vaše požadavky

Více

NABÍDKA PRÁCE HR trainee program

NABÍDKA PRÁCE HR trainee program HR trainee program Popis pozice Tréninková pozice v oblasti řízení lidských zdrojů a výcvik k HR-manažerskému postu Stínování činností personálního ředitele společnosti, spolupráce na zajištění personálních

Více

Den pro partnery Masarykova universita - Fakulta informatiky

Den pro partnery Masarykova universita - Fakulta informatiky Den pro partnery Masarykova universita - Fakulta informatiky 26.4.2012 2012-04 Základní informace hlavní sídlo: Phoenix, Arizona, USA celosvětově téměř 20 000 zaměstnanců jeden z předních světových výrobců:

Více

Požadavky zaměstnavatelů na terciární vzdělávání. Vadim Petrov Toyota Peugeot Citroën Automobile 24. února 2010

Požadavky zaměstnavatelů na terciární vzdělávání. Vadim Petrov Toyota Peugeot Citroën Automobile 24. února 2010 Požadavky zaměstnavatelů na terciární vzdělávání Vadim Petrov Toyota Peugeot Citroën Automobile 24. února 2010 Obsah ❶ Terciární vzdělávání ❷ Marketing vzdělávání ❸ TPCA jako zaměstnavatel ❹ Role a očekávání

Více

ŠKODA AUTO HR MARKETING 24. 11. 2014

ŠKODA AUTO HR MARKETING 24. 11. 2014 ŠKODA AUTO HR MARKETING 24. 11. 2014 Milníky ŠKODA AUTO 2018 Následovat koncernovou strategii 2011 Nová korporátní identita 1991 Vstup do koncernu VW 2 Hodnoty značky ŠKODA SVÝM ZÁKAZNÍKŮM ROZUMÍME, VŽDY

Více

NABÍDKA PRÁCE ÚČETNÍ

NABÍDKA PRÁCE ÚČETNÍ ÚČETNÍ Samostatné účtování účetních transakcí Příprava podkladů pro hlavní účetní knihu Příprava a účtování všech závěrkových operací včetně inventarizace Příprava podkladů pro přiznání DPH včetně souhrnného

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

"Personalistika a způsob hledání práce - informace pro každého" Asociace poskytovatelů personálních služeb APPS ve spolupráci s INCHEBOU PRAHA

Personalistika a způsob hledání práce - informace pro každého Asociace poskytovatelů personálních služeb APPS ve spolupráci s INCHEBOU PRAHA DOPROVODNÝ PROGRAM Seminární místnost č. 151 "Personalistika a způsob hledání práce - informace pro každého" 10,30-11,30 Životopis - základ pro vaše budoucí zaměstnání 11,45-12,45 Sociální sítě. Jak je

Více

Financial Controller - HAAS + SOHN Rukov, s.r.o.

Financial Controller - HAAS + SOHN Rukov, s.r.o. Zdroj: Jobs.cz, Portál mpsv.cz Financial Controller - HAAS + SOHN Rukov, s.r.o. Pracovní náplň analýza výsledků výrobní firmy rozvoj a správa controlling systému měsíční reporting pro HQ + vnitropodnikový

Více

Spolupráce vysokých škol s absolventy. Ing. Roman Kozel, Ph.D. proděkan Ekonomické fakulty VŠB TU Ostrava

Spolupráce vysokých škol s absolventy. Ing. Roman Kozel, Ph.D. proděkan Ekonomické fakulty VŠB TU Ostrava Spolupráce vysokých škol s absolventy Ing. Roman Kozel, Ph.D. proděkan Ekonomické fakulty VŠB TU Ostrava SEGMENTY SPOLUPRÁCE studenti středních škol studenti vysoké školy absolventi vysoké školy zaměstnanci

Více

JAK NA KOMPETENČNÍ MODEL PŘÍPADOVÁ STUDIE

JAK NA KOMPETENČNÍ MODEL PŘÍPADOVÁ STUDIE JAK NA KOMPETENČNÍ MODEL PŘÍPADOVÁ STUDIE FLEXIBILITA ZODPOVĚDNOST INICIATIVA SAMOSTATNOST RESPEKT VYTRVALOST POKORA NEJNIŽŠÍ NEZAMĚSTANOST ZA POSLEDNÍCH 7 LET DVOJNÁSOBNÝ POČET VOLNÝCH PRACOVNÍCH MÍST

Více

IBA CZ. Představení společnosti. Ing. Jan Valdman, Ph.D. 22 May 2007

IBA CZ. Představení společnosti. Ing. Jan Valdman, Ph.D. 22 May 2007 IBA CZ Představení společnosti Ing. Jan Valdman, Ph.D. 22 May 2007 Agenda Představení IBA CZ a IBA Group Čím se zabýváme Zaměstnání v IBA CZ Nabídka pro studenty Partnerství s MU Soutěž

Více

Bankovní institut vysoká škola, a.s. Praha Karlovy Vary Písek Teplice Břeclav

Bankovní institut vysoká škola, a.s. Praha Karlovy Vary Písek Teplice Břeclav Bankovní institut vysoká škola, a.s. Kdo jsme? První soukromá vysoká škola Atraktivní studijní obory Univerzitní informační systém Skvělé zázemí a nejnovější technika Moderní bezbariérová budova Jsme součástí

Více

PERFECT CAR INTERIOR. Novem. Firemní prezentace. Novem Group

PERFECT CAR INTERIOR. Novem. Firemní prezentace. Novem Group PERFECT CAR INTERIOR Novem Firemní prezentace PERFECT CAR INTERIOR 1) Vize Strategie Hodnoty Fakta a data Zákazníci a reference Rozsah služeb Kariéra Náš závazek Strana 2 Vize Strategie Hodnoty VIZE We

Více

IT Cluster People for IT IT for People. Ivo Vondrák Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB Technická univerzita Ostrava ivo.vondrak@vsb.

IT Cluster People for IT IT for People. Ivo Vondrák Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB Technická univerzita Ostrava ivo.vondrak@vsb. IT Cluster People for IT IT for People Ivo Vondrák Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB Technická univerzita Ostrava ivo.vondrak@vsb.cz Kontext Hlavní směry výzkumu a vývoje Biologické a ekologické

Více

Konstruktér robotizovaných svařovacích pracovišť

Konstruktér robotizovaných svařovacích pracovišť Vývoj robotizovaných svařovacích pracovišť Návrhy řešení zohledňující platnou legislativu Konstruktér robotizovaných svařovacích pracovišť Destinace: Čína Aplikace: nýtování, lepení Destinace: Německo

Více

IBA CZ průmyslový partner FI MU

IBA CZ průmyslový partner FI MU IBA CZ průmyslový partner FI MU Petr Adámek O společnosti IBA Group IBA založena v roce 1993 jako dceřiná společnost IBM Přední poskytovatel IT služeb ve východní a střední Evropě Více než 2000 IT profesionálů

Více

Návrh čipu je dobrodružství, které se nikdy neomrzí, říká Petr Kadaňka, návrhář ON Semiconductor

Návrh čipu je dobrodružství, které se nikdy neomrzí, říká Petr Kadaňka, návrhář ON Semiconductor Návrh čipu je dobrodružství, které se nikdy neomrzí, říká Petr Kadaňka, návrhář ON Semiconductor Když jsem včera dělal rozhovor s ing. Petrem Kadaňkou návrhářem integrovaných obvodů společnosti ON Semiconductor,

Více

Spojení a kontakty: Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická a Vyšší odborná škola, Liberec 1, Masarykova 3, příspěvková organizace

Spojení a kontakty: Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická a Vyšší odborná škola, Liberec 1, Masarykova 3, příspěvková organizace Spojení a kontakty: Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická a Vyšší odborná škola, Liberec 1, Masarykova 3, příspěvková organizace Ředitel: Ing. Josef Šorm Zástupci ředitele: Mgr. Jan Šimůnek

Více

Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě

Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě HRADEC KRÁLOVÉ 3. 4. 11. 2017 V Královéhradeckém Kongresovém centru Aldis vyvrcholila série veletrhů

Více

JAK SE DAŘÍ NAŠEMU ABSOLVENTOVI VE STROJÍRENSKÉM HOLDINGU CZECHOSLOVAK GROUP? ING. TOMÁŠ ADAMEC,

JAK SE DAŘÍ NAŠEMU ABSOLVENTOVI VE STROJÍRENSKÉM HOLDINGU CZECHOSLOVAK GROUP? ING. TOMÁŠ ADAMEC, JAK SE DAŘÍ NAŠEMU ABSOLVENTOVI VE STROJÍRENSKÉM HOLDINGU CZECHOSLOVAK GROUP? ING. TOMÁŠ ADAMEC, SILNIČNÍ DOPRAVA MATURITNÍ ROČNÍK 2011 Vypovídá o vztahu žáka ke škole, k oboru, se kterým se poprvé setkal

Více

Svařovací den 2013 6. - 7. 6. 2013. doc. Ing. Ivo Hlavatý, Ph.D. děkan Fakulty strojní

Svařovací den 2013 6. - 7. 6. 2013. doc. Ing. Ivo Hlavatý, Ph.D. děkan Fakulty strojní Svařovací den 2013 6. - 7. 6. 2013 doc. Ing. Ivo Hlavatý, Ph.D. děkan Fakulty strojní Průměrný počet osob v ročníku Thousands 1000 Vývoj populačních ročníků Česká republika 2000-2020 900 800 700 600 15

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Prezentace společnosti CS Cargo je nejrychlěji se rozvíjející logistickou skupinou regionu CEE CS Cargo patří k vedoucím firmám v odvětví dopravy a logistiky v regionu střední a východní Evropy Se sídlem

Více

Nové talenty pro vědu a výzkum

Nové talenty pro vědu a výzkum Nové talenty pro vědu a výzkum OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Slavnostní zahájení projektu Sylva Drábková Fakulta strojní VŠB-TUO Dolní oblast

Více

VITKOVICE MACHNIERY GROUP

VITKOVICE MACHNIERY GROUP VÝZNAM KVALITY RLZ V PODMÍNKÁCH STROJÍRENSKÉ SKUPINY VITKOVICE MACHNIERY GROUP Martin LEHOCKÝ Personální ředitel VITKOVICE a.s.. Olomouc 12.9. 2012 Jsme nejvýznamnější středoevropskou strojírenskou skupinou

Více

MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC

MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC partner pro byznys inovace MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC Hlavní zaměření: Odborná specializace: EKONOMIKA a MANAGEMENT Inovační management Informační a komunikační technologie

Více

Tematické okruhy bakalářských prací pro akademický rok 2014/15. Katedra podnikání a managementu

Tematické okruhy bakalářských prací pro akademický rok 2014/15. Katedra podnikání a managementu Tematické okruhy bakalářských prací pro akademický rok 2014/15 Katedra a managementu prof. Ing Zdeněk Mikoláš, CSc. Rodinné doc. Ing. Jiří Cienciala, CSc. Rozvoj klíčových kompetencí podnikatelů a manažerů

Více

HLAS DATA INTERNET 1

HLAS DATA INTERNET 1 1 HLAS DATA INTERNET Obsah Profil společnosti AVONET Mapa sítě Poskytované služby AVONET nabízí zaměstnancům Přehled pracovních pozic 2 Profil společnosti přední krajský poskytovatel internetových a hlasových

Více

Zahraniční praxe AIESEC. Informace

Zahraniční praxe AIESEC. Informace Zahraniční praxe AIESEC Informace Co je součástí prezentace 1. Představení AIESEC 2. Typy a možnosti praxí 3. Výběrové řízení 4. Zapojení v AIESEC Olomouc 5. Podmínky, servis, cena 6. Otázky AIESEC je

Více

Péče o zaměstnané ve strojírenské firmě

Péče o zaměstnané ve strojírenské firmě Péče o zaměstnané ve strojírenské firmě MODERNÍ SYSTÉMY ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ V KONTEXTU ROVNÝCH PŘÍLEŽITOSTÍ Regionální hospodářská komora Brno PhDr. Alena Lubasová, Ph.D. Ředitelka divize Rozvoje 10.12.2015

Více

Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a inovační, umělecké a další tvůrčí činnosti na období Aktualizace pro rok 2018

Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a inovační, umělecké a další tvůrčí činnosti na období Aktualizace pro rok 2018 Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a inovační, umělecké a další tvůrčí činnosti na období 2016 2020 Aktualizace pro rok 2018 Verze: 4 Platnost: 1. 9. 2017 Zpracovali: RNDr. Josef

Více

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 12. BŘEZNA 2019 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 12. BŘEZNA 2019 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 12. BŘEZNA 2019 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB CO JE KARIÉRA PLUS? Kariéra PLUS je největším veletrhem pracovních příležitostí pro studenty a absolventy

Více

Co se chcete dozvědět?

Co se chcete dozvědět? IBA CZ, s.r.o. Loňská otázka dr. Ráčka. Co se chcete dozvědět?? Dostalo se mu pouze 2 odpovědí 2 Letos jsme si odpovědi raději připravili. Co se chcete dozvědět? 1. Kdo je IBA CZ? 2. Čím se IBA CZ zabývá?

Více

Inženýr elektronik/programátor výrobních strojů

Inženýr elektronik/programátor výrobních strojů Inženýr elektronik/programátor výrobních strojů Obor: Strojní inženýrství, vývoj a technologie Českobudějovický závod Robert Bosch vyrábí komponenty do osobních i nákladních automobilů a disponuje vlastním

Více

Svaz účetních regionální organizace

Svaz účetních regionální organizace Svaz účetních regionální organizace Po té, co jsme si v našem seriálu ke 45. výročí založení Svazu účetních udělali procházku historií, mezinárodními vztahy a jeho celorepublikovým významem, podíváme se

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

Čeští vysokoškoláci využívají kariérní centra nejméně na světě

Čeští vysokoškoláci využívají kariérní centra nejméně na světě Čeští vysokoškoláci využívají kariérní centra nejméně na světě Kariérní centra na vysokých školách jsou v zahraničí mezi studenty velmi oblíbená. Zajdou se tam nejen poradit o tom, jakou cestou se ve své

Více

NABÍDKA PRÁCE KOORDINÁTOR VÝROBY VZORKŮ

NABÍDKA PRÁCE KOORDINÁTOR VÝROBY VZORKŮ KOORDINÁTOR VÝROBY VZORKŮ Výtisk dokumentace k vzorkové výrobní zakázce Zpracování vzorkových zakázek z Laboratoře barev Obsluha strojů na výrobu vzorků Obsluha Soft stroje na výrobu vzorků Dokončování

Více

100% TERAPIE a ROZVOJ Firemním

100% TERAPIE a ROZVOJ Firemním Obsah? Kdo jsme str. 3 Proč s námi str. 4 Ve kterých vodách jsme si jistí str. 5 Outsourcing personálních služeb str. 6 Vzdělávání a rozvoj str. 7 Interim HR Management str. 8 Poradenství v personalistice

Více

Vývoj pracovního trhu

Vývoj pracovního trhu Vývoj pracovního trhu výběr z dat za 1. čtvrtletí 2012 Tomáš Ervín Dombrovský, LMC Vývoj trhu 18 % pozic vhodných pro absolventy (v r. 2008-24 %) Srovnání poptávky a nabídky, vývoj Jobs.cz březen 2012

Více

HAYS CZECH REPUBLIC POSILUJEME VAŠI SPOLEČNOST NAŠÍ ODBORNOSTÍ. Obecná prezentace

HAYS CZECH REPUBLIC POSILUJEME VAŠI SPOLEČNOST NAŠÍ ODBORNOSTÍ. Obecná prezentace HAYS CZECH REPUBLIC POSILUJEME VAŠI SPOLEČNOST NAŠÍ ODBORNOSTÍ Obecná prezentace JSME PŘEDNÍM SVĚTOVÝM ODBORNÍKEM NA NÁBOR KOMPETENTNÍCH, PROFESIONÁLNÍCH A KVALIFIKOVANÝCH ZAMĚSTNANCŮ Presenter's name

Více

Bakalářský studijní obor hospodářská informatika

Bakalářský studijní obor hospodářská informatika Bakalářský studijní obor hospodářská informatika Předpoklady Struktura studia Přihlášky Poradenství Bakalářský studijní obor hospodářská informatika nabízí fundované vědecké a praktické vzdělání v oblasti

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme SUBCON 2015 Jediný britský veletrh s jednoznačným zaměřením na subdodávky & výrobu & technologie Zastoupení všech úrovní v oblasti strojírenského dodavatelského řetězce

Více

Západomoravská vysoká škola Třebíč, o.p.s.

Západomoravská vysoká škola Třebíč, o.p.s. Západomoravská vysoká škola Třebíč, o.p.s. Ladislav Dokoupil (Jméno) Datum : úterý, 11. října 2011 Obsah : Obsah :... 2 1 Veřejnosprávní studia... 3 1.1 Studijní program Hospodářská politika a správa...

Více

SKUPINA AWT SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST A DOBROVOLNICTVÍ

SKUPINA AWT SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST A DOBROVOLNICTVÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST A DOBROVOLNICTVÍ Co přinese Evropský rok dobrovolnictví? Zastoupení Evropské komise v ČR, Praha, 15. 2. 2011 PROFIL Jeden z klíčových hráčů na trhu dopravy a logistiky ve střední

Více

Jak nalézt ideální zaměstnání

Jak nalézt ideální zaměstnání Jak nalézt ideální zaměstnání Jan Kopecký Siemens s.r.o. Siemens s.r.o., All rights reserved. Kdo jsme? Siemens 2. největší elektrotechnická společnost na světě, 400 000 zaměstnanců ve 190 zemích mnoho

Více

Gemba Workshopy v rámci Mezinárodního týdne produktivity IPW 2019

Gemba Workshopy v rámci Mezinárodního týdne produktivity IPW 2019 Gemba Workshopy v rámci Mezinárodního týdne produktivity IPW 2019 Obsah 1. ABB 1 2. Alfmeier HR 2 3. Alfmeier Lean 3 4. Amazon 4 5. JHV-ENGINEERING s.r.o 5 6. ŠKODA 6 1. ABB Program workshopu v provozu

Více

Mezinárodní dopravní veletrh 11. 14. 9. 2013

Mezinárodní dopravní veletrh 11. 14. 9. 2013 Mezinárodní dopravní veletrh 11. 14. 9. 2013 1 2 11. 14. září 2013 (středa sobota) Veletrh typu B2B, sobota určena pro laickou veřejnost a živnostníky Dvouletá periodicita liché roky Zaměření: Vystavovatelé

Více

engineering a better tomorrow!

engineering a better tomorrow! NEA engineering s.r.o. Nová 486/32 CZ-591 01 Žďár nad Sázavou Tel.: +420 565 653 160 Mobil: +420 604 831 100 Email: info@cz.nea.engineering www.nea.engineering NEA engineering Group představuje spojení

Více

Huisman Czech Republic

Huisman Czech Republic Huisman Czech Republic Potřeba technicky vzdělaných absolventů VŠ a SŠ pro další rozvoj podniku Konference: Strojírenství Ostrava 2013 Ing. Roman Stankovič, MBA Managing Director HUISMAN v ČR Mateřská

Více

Podnikatelské fórum Ústeckého kraje

Podnikatelské fórum Ústeckého kraje Podnikatelské fórum Ústeckého kraje FAKULTA sociálně ekonomická Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group PaedDr. Libor Sehnal, doc. RNDr. Jaroslav Koutský, Ph.D.

Více

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Zahraniční investoři v elektrotechnickém a elektronickém průmyslu ČR 13. března 2012 Štěpán Rabiňák Sektorový specialista pro elektrotechniku a elektroniku

Více

Seminář k problematice spolupráce v OP VK 2.4

Seminář k problematice spolupráce v OP VK 2.4 spolupráce v OP VK 2.4 Fakulta strojního inženýrství VUT v Brně www.fme.vutbr.cz spolupráce v OP VK 2.4 1 FSI základní údaje založena v r. 1900 (110. výročí v r. 2010) druhá největší fakulta VUT 3560 studentů,

Více

Seminář VŠE, ČSSI a ICT UNIE 26.10.2011

Seminář VŠE, ČSSI a ICT UNIE 26.10.2011 Výsledky průzkumu nabídky a poptávky po IT profesích v ČR Seminář VŠE, ČSSI a ICT UNIE 26.10.2011 Výzkum Lidské zdroje v ICT vznikl za finanční podpory MŠMT ČR v rámci projektu Sociální síť v regionech

Více

ELEKTRO - IT TECHNIK (vhodné i pro absolventy)

ELEKTRO - IT TECHNIK (vhodné i pro absolventy) ELEKTRO - IT TECHNIK (vhodné i pro absolventy) Náplň práce: Podílení se na návrhu, výrobě, testování a uvádění do provozu technických prostředků s ohledem na jejich využití v praxi Úpravy komponentů dle

Více

Siemens, s.r.o. Spokojenost na obou stranách

Siemens, s.r.o. Spokojenost na obou stranách Titelmasterformat durch Klicken bearbeiten Siemens, s.r.o. Spokojenost na obou stranách Monika Boržíková, HR Business Partner, Talent Acquistion Manager 4.2.2015, Praha Page 1 Obsah prezentace - Společnost

Více

Nabídka vzdělávání zaměstnanců financovaného ze zdrojů EU Realizátor projektů ESF: Školamanažerskéhorozvoje rozvoje s.r.o. ro Představení Školy manažerského rozvoje založena v roce 1995 s posláním šířit

Více

Krize a recese: příležitost pro prosperitu firmy? RNDr. Evžen Korec, CSc. 25.10.2013, VŠE

Krize a recese: příležitost pro prosperitu firmy? RNDr. Evžen Korec, CSc. 25.10.2013, VŠE Krize a recese: příležitost pro prosperitu firmy? RNDr. Evžen Korec, CSc. 25.10.2013, VŠE Osnova RNDr. Evžen Korec, CSc. vědecká kariéra podnikatel a developer EKOSPOL a.s. vývoj strategie a firemní kultura

Více

Podpora digitalizace a využití ICT na SPŠ CZ.1.07/1.5.00/34.0632 1

Podpora digitalizace a využití ICT na SPŠ CZ.1.07/1.5.00/34.0632 1 Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název: MS Word Téma: Písemné práce souhrnné opakování. Autor: Ing. Silvana

Více

IBA CZ průmyslový partner FI MU

IBA CZ průmyslový partner FI MU IBA CZ průmyslový partner FI MU Petr Adámek O společnosti IBA Group IBA Group selected for Global Services 100 in the categories: TOP 5 TO WATCH IN CENTRAL AND EASTERN EUROPE rating 2. IBA založena v roce

Více

PO NÁS POTOPA? Roman Giebisch Národní knihovna ČR

PO NÁS POTOPA? Roman Giebisch Národní knihovna ČR PO NÁS POTOPA? Roman Giebisch Národní knihovna ČR Řízení lidských zdrojů (HR management) je jednou z klíčových součástí managementu každé instituce. Zaměstnanci pro knihovnu představují stejný potenciál

Více

KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA KARLOVARSKÉHO KRAJE

KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA KARLOVARSKÉHO KRAJE KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Kvalita přináší úspěch, úspěch přináší odpovědnost, odpovědnost přináší kvalitu Kdo jsme? Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje (KHK KK) byla ustanovena v lednu roku

Více

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 8. BŘEZNA 2016 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB

NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 8. BŘEZNA 2016 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB NABÍDKA SLUŽEB VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 8. BŘEZNA 2016 AULA VŠB - TU OSTRAVA NABÍDKA SLUŽEB SHRNUTÍ POSLEDNÍHO ROČNÍKU Osmý veletrh pracovních příležitostí Kariéra PLUS se uskutečnil v aule Vysoké

Více

PERSPEKTIVNÍ ZAMĚSTNAVATEL

PERSPEKTIVNÍ ZAMĚSTNAVATEL PERSPEKTIVNÍ ZAMĚSTNAVATEL Společnost Lovochemie, a.s. je významným zaměstnavatelem Ústeckého kraje. Svým zaměstnancům poskytujeme zázemí stabilní a prosperující společnosti. Pro posílení motivace, spokojenosti

Více

Střední průmyslová škola Ostrava - Vítkovice

Střední průmyslová škola Ostrava - Vítkovice Projekt OP VK CZ.1.07/1.1.07/11.0112 Podpora odborného vzdělávání na středních školách MSK www.spravnysmer.cz logo školy Střední průmyslová škola Ostrava - Vítkovice Kontakt: Ing. Jiří Mlýnek - ředitel,

Více

Ostrava ZKUŠENOSTI SE ZÍSKÁVÁNÍM TALENTŮ PRO INVESTORY V MSK KRAJI

Ostrava ZKUŠENOSTI SE ZÍSKÁVÁNÍM TALENTŮ PRO INVESTORY V MSK KRAJI 6.6.2017 Ostrava ZKUŠENOSTI SE ZÍSKÁVÁNÍM TALENTŮ PRO INVESTORY V MSK KRAJI AGENDA 1. Aktuální trendy na trhu práce v České republice 2. Trh práce v MSK kraji 3. Mzdový průzkum 4. Průzkum benefitů AKTUÁLNÍ

Více

Každý vrchol si žádá své... Kdo jsme? Váš partner pro další vzdělávání!

Každý vrchol si žádá své... Kdo jsme? Váš partner pro další vzdělávání! Každý vrchol si žádá své... Kdo jsme? Váš partner pro další vzdělávání! PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI TRADICE společnost založena v roce 1996, DOBRÁ ZNAČKA respekt důvěra partnerství, LÍDR ve vzdělávání na českém

Více

Program. Keynote speech. Workshopy. Fotograf na cestách splněný sen. Soutěž o notebook AH552

Program. Keynote speech. Workshopy. Fotograf na cestách splněný sen. Soutěž o notebook AH552 Uvítání Roman Víšek Program Keynote speech IT Future Rodashow + Fujitsu Technology Solutions v ČR a SK Radek Sazama (Generální ředitel pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko, Fujitsu Technology Solutions)

Více

Závod v Kladně zaměstnává více než 300 zaměstnanců. Při naplňování ambiciózních cílů se společnost spoléhá zejména na dlouholeté zkušené zaměstnance.

Závod v Kladně zaměstnává více než 300 zaměstnanců. Při naplňování ambiciózních cílů se společnost spoléhá zejména na dlouholeté zkušené zaměstnance. Pro výhru je nutné si přečíst text níže! nkt cables s.r.o., Kladno Byla založena v roce 1865, a je tak jednou z nejstarších kabeloven v Evropě. Dnes je bývalé KABLO Kladno součástí silné evropské skupiny

Více

Mapování inovačních příležitostí ve firmách shrnutí potřeb firem v oblasti řízení inovací

Mapování inovačních příležitostí ve firmách shrnutí potřeb firem v oblasti řízení inovací Mapování inovačních příležitostí ve firmách shrnutí potřeb firem v oblasti řízení inovací Jiří Vavřínek a tým, Enterprise Europe Network,Technologické centrum AV ČR 5.12.2018, Praha Mapování inovačních

Více

Příloha č. 7: Analýza konkurence

Příloha č. 7: Analýza konkurence Příloha č. 7: Analýza konkurence Forma podnikání a.s. Počet zaměstnanců 1000 Produkt obecná nabídka práce nebo porovnání konkrétní pracovní pozice, benefity Obchodně-logistická firma na aftermarketovém

Více

Cesta pro mladé. Cesta k uplatnění na trhu práce registrační číslo projektu: CZ /0.0/0.0/15_123/

Cesta pro mladé. Cesta k uplatnění na trhu práce registrační číslo projektu: CZ /0.0/0.0/15_123/ Cesta pro mladé Cesta k uplatnění na trhu práce registrační číslo projektu: CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_123/0002762 28.11.2017 Základní informace o projektu Realizátor: Fond dalšího vzdělávání, p. o. (MPSV)

Více

Průzkum Studenti vs. manažeři

Průzkum Studenti vs. manažeři Průzkum Studenti vs. manažeři Jak hodnotí český průmysl a co si představují pod pojmem Průmysl 4.0? BDO Advisory s.r.o. DEL a.s. Manažeři i studenti se shodují na dobré kondici českého průmyslu. Více studentů

Více

3M Česko. Olga Svědínková. Building HR vision. Září 2011

3M Česko. Olga Svědínková. Building HR vision. Září 2011 3M Česko Olga Svědínková Building HR vision Září 2011 HR vize byla stanovena na základě rozsáhlé týmové diskuse Naše kulturní vize 3M Česko je naše bude naplněna, když si každý z nás, zaměstnanců, bude

Více

SYSTÉMOVÉ INŽENÝRSTVÍ A

SYSTÉMOVÉ INŽENÝRSTVÍ A Bakalářský studijní program (B6209) SYSTÉMOVÉ INŽENÝRSTVÍ A INFORMATIKA Bakalářský studijní obor Informatika v ekonomice STUDIJNÍ OBOR SYSTÉMOVÉ INŽENÝRSTVÍ A INFORMATIKA Nejstarší obor na VŠB-TUO ( od

Více

STŘEDOČESKÉ INOVAČNÍ CENTRUM, SPOLEK hledá vhodné uchazeče do svého týmu

STŘEDOČESKÉ INOVAČNÍ CENTRUM, SPOLEK hledá vhodné uchazeče do svého týmu STŘEDOČESKÉ INOVAČNÍ CENTRUM, SPOLEK hledá vhodné uchazeče do svého týmu Místo výkonu práce: Dolní Břežany u Prahy Úvazek: plný časový úvazek Naším cílem je podpora spolupráce mezi inovačními firmami,

Více

Odborné praxe ve ŠKODA AUTO

Odborné praxe ve ŠKODA AUTO Odborné praxe ve ŠKODA AUTO 1 WBL Bratislava 8.-9. června 2015 Mladí odborníci jsou zárukou budoucnosti každé společnosti. ŠKODA AUTO chce být vždy o krok před konkurencí, proto je výchova mladých odborníků

Více

ADVANCED ENGINEERING UK 2016

ADVANCED ENGINEERING UK 2016 POMÁHÁME VÁM ZVÍTĚZIT NA ZAHRANIČNÍCH TRZÍCH ADVANCED ENGINEERING UK 2016 sektor automobilový, letecký, kompozitní, zpracování kovů, elektroniky Veletrh ADVANCED ENGINEERING se koná každoročně a pod jednou

Více

Přidaná hodnota HR očima HR manažerů a CEO

Přidaná hodnota HR očima HR manažerů a CEO Výsledky průzkumu PMF 2015 Přidaná hodnota HR očima HR manažerů a CEO Jana Havlíčková, Preciosa, a.s.; členka představenstva PMF Kateřina Maršíková, Ekonomická fakulta, TUL Síla HR, Praha, Slovanský dům,

Více

Bakalářský studijní obor Manažerská ekonomika specializace Marketing. pro studenty studující od roku 2011/2012

Bakalářský studijní obor Manažerská ekonomika specializace Marketing. pro studenty studující od roku 2011/2012 Studijní obor Manažerská ekonomika Bakalářský studijní obor Manažerská ekonomika specializace Marketing pro studenty studující od roku 2011/2012 V první fázi studia oboru Manažerská ekonomika získá student

Více

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB CROSSLINE SERVICES s.r.o. Jeremiášova 870 155 00 Praha 5 IČO: 241 43 065 DIČ: CZ24143065 Kontaktní osoba: Ing. Veronika Kimmer GSM: +420 777 755 618 veronika.kimmer@crosslineservices.cz

Více

Prezentace školy. 00216224 Masarykova univerzita Žerotínovo nám. 9, Brno, Jihomoravský kraj. Veřejná vysoká škola

Prezentace školy. 00216224 Masarykova univerzita Žerotínovo nám. 9, Brno, Jihomoravský kraj. Veřejná vysoká škola Prezentace školy 00216224 Masarykova univerzita Žerotínovo nám. 9, Brno, Jihomoravský kraj Veřejná vysoká škola Spolupráce MU s podniky Spolupráce s podniky Výzkum a vývoj Studenti Další vzdělávání Ostatní

Více

Hospodářská situace v Moravskoslezském kraji a podpora investic

Hospodářská situace v Moravskoslezském kraji a podpora investic Hospodářská situace v Moravskoslezském kraji a podpora investic Miroslav Novák hejtman Ostrava, 8. 10. 2014 Čemu v kraji čelíme Očekávaný útlum těžby uhlí nejen na dole Paskov Uzavření OKD by znamenalo

Více

Podpora podnikatelek Reg. č. projektu CZ.1.04/3.4.04/00293

Podpora podnikatelek Reg. č. projektu CZ.1.04/3.4.04/00293 Reg. č. projektu CZ.1.04/3.4.04/00293 Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Společnost Ascari s.r.o. IČO: 284 04

Více

Obecná priorita A4: Podpora polytechnického vzdělávání v rámci předškolního vzdělávání

Obecná priorita A4: Podpora polytechnického vzdělávání v rámci předškolního vzdělávání KLÍČOVÉ TÉMA PODPORA POLYTECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ A. Potřeby s nejvyšší důležitostí Obecná priorita A4: Podpora polytechnického vzdělávání v rámci předškolního vzdělávání Obecný cíl A4.1: Zvyšování dostupnosti

Více

Aktualizace pro rok 2014

Aktualizace pro rok 2014 Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a inovační, umělecké a další tvůrčí činnosti Hornicko-geologické fakulty VŠB TUO na období 2011-2015 Aktualizace pro rok 2014 Ostrava, 2014 ÚVOD

Více

CzechInvest. Karel Kučera generální ředitel. Červen Spojujeme a podporujeme

CzechInvest. Karel Kučera generální ředitel.   Červen Spojujeme a podporujeme CzechInvest Karel Kučera generální ředitel Červen 2017 www.czechinvest.org CzechInvest Ministerstvo průmyslu a obchodu CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic poslání Přispívá k přílivu zahraničních

Více

POTENTIAL CAMPUS. Výjimečný program pro výjimečné absolventy. 4. ročník

POTENTIAL CAMPUS. Výjimečný program pro výjimečné absolventy. 4. ročník POTENTIAL CAMPUS Výjimečný program pro výjimečné absolventy 4. ročník O Kauflandu Patříme k lídrům mezi obchodními řetězci s potravinami v České republice. Provozujeme již 117 hypermarketů, 2 logistická

Více

AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další tvůrčí činnosti pro rok 2015

AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další tvůrčí činnosti pro rok 2015 Vysoká škola sociálně-správní, Institut celoživotního vzdělávání Havířov o.p.s. AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další tvůrčí činnosti pro rok 2015 Havířov

Více

Fakulta strojní Vysoké školy báňské Technické univerzity Ostrava. Radim Farana děkan

Fakulta strojní Vysoké školy báňské Technické univerzity Ostrava. Radim Farana děkan 1 Fakulta strojní Vysoké školy báňské Technické univerzity Ostrava Radim Farana děkan Vysoká škola báňská Technická univerzita Ostrava ISO 9001 : 2001 CQS 2258/2007 CZ 2258/2007 2 Nové talenty pro vědu

Více

OKNO DO PRAXE. Ecological Consulting a.s. www.ecological.cz

OKNO DO PRAXE. Ecological Consulting a.s. www.ecological.cz OKNO DO PRAXE Ecological Consultig a.s. Společnost Ecological Consulting, a.s. je nezávislá poradenská a expertní firma v oblasti ochrany a tvorby životního prostředí. V roce 1996 firma Jaroslav Bosák

Více

Stipendijní program. ČéDés

Stipendijní program. ČéDés Stipendijní program ČéDés informační příručka pro školní rok 2010/2011 1. Slovo úvodem Firma České dráhy, a. s., největší železniční dopravce v České republice poskytující komplexní služby v železniční

Více

INOVACE VE VÝUCE ODBORNÝCH EKONOMICKÝCH PŘEDMĚTŮ

INOVACE VE VÝUCE ODBORNÝCH EKONOMICKÝCH PŘEDMĚTŮ INOVACE VE VÝUCE ODBORNÝCH EKONOMICKÝCH PŘEDMĚTŮ Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/54.0028 Doba realizace: od 1. 10. 2014 do 31. 7. 2015 Příjemce dotace: OBCHODNÍ AKADEMIE, Český Těšín, Sokola

Více

Středisko ekologické výchovy SEVER se sídlem v Horním Maršově v Krkonoších hledá nového zaměstnance na pozici

Středisko ekologické výchovy SEVER se sídlem v Horním Maršově v Krkonoších hledá nového zaměstnance na pozici Středisko ekologické výchovy SEVER se sídlem v Horním Maršově v Krkonoších hledá nového zaměstnance na pozici SAMOSTATNÝ/-Á KUCHAŘ/KA v Domě Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury DOTEK v Horním Maršově Základní

Více

UNIPETROL. Rafinérská a petrochemická skupina. HSRM 12. prosince 2016

UNIPETROL. Rafinérská a petrochemická skupina. HSRM 12. prosince 2016 UNIPETROL Rafinérská a petrochemická skupina HSRM 12. prosince 2016 Skupina Unipetrol Největší subjekt v petrochemickém a rafinérském průmyslu v ČR Vlastník největší sítě čerpacích stanic v České republice

Více