PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE"

Transkript

1 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU PRO ČÁST č. 1 Zadavatel: Název VZ: Město Trmice Fügnerova 448/ Trmice IČO: Výběr dodavatelů služeb sociální integrace, dodávka vybavení a ICT zařízení v rámci individuálního projektu: Trmický program proti hrozbám sociálního vyloučení Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.2.00/ Oznámení o zahájení otevřeného řízení (oznámení o zakázce) uveřejněno v: - IS VVZ dne pod evidenčním číslem VZ IS ESF CR dne pod evidenčním číslem UV EU dne pod evidenčním číslem 2013/S Datum odeslání oznámení k uveřejnění: I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE OBCHODNÍ FIRMA/NÁZEV PRÁVNÍ FORMA IČ SÍDLO Město Trmice obec Fügnerova 448/29, Trmice II. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmětem veřejné zakázky je poskytování sociální služby a doplňkových aktivit, dodávka ICT vybavení, dodávka nábytku a souvisejícího zařízení a vybavení pro účely poskytování sociálních služeb a aktivit. 1. část - Sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi Cílovou skupinou sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi jsou rodiny ze sociálně vyloučených lokalit. Přesné vytipování rodin proběhne ve spolupráci se sociálním odborem města, kurátory, OSPOD a školami. Cílovou skupinou budou rodiny s dětmi, které trpí následujícím sociálním znevýhodněním: - nepřipravenost dětí na školní docházku - snížené rodičovské kompetence, odebírání dětí - nevyhovující podmínky bydlení - předávání nevhodných a patologických životních strategií z rodičů na děti - nedostatečná komunikace v rodině a mezi rodinami - zadluženost Sociálně aktivizační služby budou v rodinném centrum poskytovány 4 dny v týdnu ambulantní formou (skupinové aktivity a individuální konzultace) a terénní formou (návštěvy v domácnostech), mimo běžný rámec se budou pořádat jednorázové akce (výlety, společenské akce). 1 den bude věnován poradám, vzdělávání a administrativě. Služba poskytne rodičům poradenství a trénink pro provádění domácích prací, hospodárné vedení rodinného rozpočtu a splácení dluhů, zlepšování podmínek bydlení, poskytne podporu při komunikaci s úřady, školou, OSPOD, bankou apod. a bude se též věnovat mediaci vztahů v rodině. S rodiči budou nacvičovány zásady péče a výchovy. Podpora vznikne také při domácí školní přípravě, docházce do školy a účasti dětí ve volnočasových aktivitách. Součástí služby bude i základní poradenství včetně poradenství pracovního. Při řešení vzdělávání dětí budou pracovníci služby spolupracovat se školami.

2 III. CENA SJEDNANÁ VE SMLOUVĚ Celková cena činí ,- Kč včetně DPH. IV. ZVOLENÝ DRUH ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Otevřené řízení. V. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE VYBRANÉHO UCHAZEČE OBCHODNÍ FIRMA/NÁZEV Poradna pro občanství/ Občanská a lidská práva PRÁVNÍ FORMA IČ SÍDLO Sdružení Ječná 548/7, Praha - Nové Město VI. ODŮVODNĚNÍ VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY Základním hodnotícím kritériem pro zadání veřejné zakázky je ekonomická výhodnost nabídky. Dílčí kritéria a jejich váhy jsou uvedeny v následující tabulce: Položka Dílčí kritérium Váha 1. Výše nabídkové ceny v Kč včetně DPH 30% 2. Motivace a zapojování klientů do služeb 30% 3. Evaluace dosahování cílů plnění zakázky 40% Výše nabídkové ceny v Kč včetně DPH K tomuto dílčímu kritériu zadavatel stanovil: cena nabídnutá uchazečem na konkrétní část veřejné zakázky nesmí překročit částku uvedenou u této části v pravém sloupci tabulky obsažené v kapitole 4.1. zadávací dokumentace. Motivace a zapojování klientů do služeb K tomuto dílčímu kritériu zadavatel stanovil: uchazeč popíše, jaké metody motivace k přijetí služby a zapojování klientů do aktivit předmětu plnění veřejné zakázky bude aplikovat a jak, kde a s využitím jakých postupů bude kontaktovat budoucí uživatele služeb. Popíše též systém motivace klientů již zapojených. Dále uchazeč popíše, jakým způsobem s klienty individuálně plánuje a jak bude podporovat rozvoj samostatnosti klientů a motivovat je k takovým činnostem, které nevedou k dlouhodobému setrvávání nebo prohlubování nepříznivé sociální situace. Pozn.: personální zajištění a popis místa realizace služby není předmětem hodnocení, ale technickým kvalifikačním předpokladem. Evaluace dosahování cílů plnění zakázky K tomuto dílčímu kritériu zadavatel stanovil: Uchazeč uvede, jakou formou, v jaké frekvenci a s jakým zaměřením bude probíhat vyhodnocování (evaluace) dosahování cílů plnění zakázky. Uvede též, jak bude zadavatele o výsledcích evaluace informovat. Uchazeč nastíní potenciální rizika nenaplňování požadovaných indikátorů a popíše, jaké postupy zvolí v případě, že cíle nebudou optimálně dosahovány. Hodnocen bude též návrh systému evidence uživatelů služby (anonymní evidence s využitím kódů) tak, aby byla dohledatelná unikátnost klientů.

3 Způsob hodnocení Pro hodnocení nabídek použije hodnotící komise bodovací stupnici v rozsahu 0 až 100. Každé jednotlivé nabídce bude dle dílčího kritéria přidělena bodová hodnota, která odráží úspěšnost předmětné nabídky v rámci dílčího kritéria. Pro číselně vyjádřitelné kritérium, pro které má nejvhodnější nabídka minimální hodnotu kritéria (cena nabídky), získá hodnocená nabídka bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nejvhodnější nabídky k hodnocené nabídce. Pro kritéria, která nelze vyjádřit číselně, sestaví hodnotící komise pořadí nabídek od nejvhodnější k nejméně vhodné, nejvhodnější nabídce přiřadí 100 bodů a každé následující nabídce přiřadí takové bodové ohodnocení, které vyjadřuje míru splnění dílčího kritéria ve vztahu k nejvhodnější nabídce. Bude-li hodnotící komise považovat hodnotu jiného dílčího kritéria, než je cena, za zjevně nepřiměřenou, výše uvedený postup nepoužije a nabídce v rámci tohoto kritéria přiřadí 0 bodů. Jednotlivým dílčím kritériím jsou zadavatelem stanoveny váhy v procentech podle jejich důležitosti pro konkrétní zadávací řízení tak, že jejich součet je celkem 100. Jednotlivá bodová ohodnocení nabídek dle dílčích kritérií vynásobí hodnotící komise příslušnou vahou daného kritéria. Na základě součtu výsledných hodnot u jednotlivých nabídek hodnotící komise stanoví pořadí úspěšnosti jednotlivých nabídek tak, že jako nejúspěšnější je stanovena nabídka, která dosáhla nejvyšší bodové hodnoty. Výsledek hodnocení Komise stanovila pořadí úspěšnosti jednotlivých nabídek výsledné pořadí (jako nejúspěšnější, první v pořadí, je stanovena nabídka, která dosáhla nejvyšší hodnoty v tabulce označená číslem 1. ve sloupci Výsledné pořadí). O své činnosti ve fázi hodnocení provedla komise zápis do tabulky označené jako Hodnocení nabídek na následující straně této zprávyu. Současně komise slovně odůvodnila pořadí a přidělení bodového ohodnocení jednotlivým nabídkám podaným pro část č. 1 veřejné zakázky v dílčích kritériích č. 2 Motivace a zapojování klientů do služeb a č. 3 Evaluace dosahování cílů plnění zakázky; toto slovní odůvodnění je uvedeno v tabulkách s názvem Hodnocení nabídky nečíselná kritéria na následujících stranách této zprávy zařazených po tabulce s označením Hodnocení nabídek.

4 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MĚSTA TRMICE S NÁZVEM Výběr dodavatelů služeb sociální integrace, dodávka vybavení a ICT zařízení v rámci individuálního projektu: Trmický program proti hrozbám sociálního vyloučení" Součást Protokolu o jednání hodnotící komise ve fázi hodnocení nabídek, Zprávy o posouzení a hodnocení nabídek, Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky a Písemné zprávy zadavatele HODNOCENÍ NABÍDEK - Část veřejné zakázky: 1 Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Identifikační údaje uchazeče Výše nabídkové ceny včetně DPH dílčí kritérium - Nabídková cena včetně DPH (váha 30%) dílčí kritérium - Motivace a zapojování klientů do služeb (váha 30%) dílčí kritérium - Evaluace dosahování cílů plnění zakázky (váha 40%) Celkový počet bodů Výsledné pořadí Poradna pro občanství/občanská a lidská práva, právní forma: Sdružení, IČ: , sídlo/místo podnikání: Praha - Nové Město, Ječná 548/7 Sdružení Romano jasnica, právní forma: Sdružení, IČ: , sídlo/místo podnikání: Fügnerova 282/11, Trmice Přidělené body v rámci dílčího kritéřia Bodové hodnoty dle váhy dílčích kritérií Přidělené body v rámci dílčího kritéřia Bodové hodnoty dle váhy dílčích kritérií ,00 91, ,06 100,00 100,00 21,32 30,00 40, ,00 70, ,00 60,00 55,00 30,00 18,00 22,00

5 Nabídka uchazeče: Poradna pro občanství/občanská a lidská práva, právní forma: Sdružení, IČ: , sídlo/místo podnikání: Praha - Nové Město, Ječná 548/7 OTEVŘENÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Výběr dodavatelů služeb sociální integrace, dodávka vybavení a ICT zařízení v rámci individuálního projektu: Trmický program proti hrozbám sociálního vyloučení HODNOCENÍ NABÍDKY NABÍDKOVÁ CENA Část veřejné zakázky č. 1 Sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi Nabídková cena ,- včetně DPH HODNOCENÍ NABÍDKY NEČÍSELNÁ KRITÉRIA Dílčí kritérium č. 2 Motivace a zapojování klientů do služeb Pořadí nabídek dle úspěšnosti v tomto kritériu od nejvhodnější k nejméně vhodné: 1. Poradna pro občanství/občanská a lidská práva, právní forma: Sdružení, IČ: , sídlo/místo podnikání: Praha - Nové Město, Ječná 548/7 2. Sdružení Romano jasnica, právní forma: Sdružení, IČ: , sídlo/místo podnikání: Trmice, Fügnerova 282/11 Počet bodů za dílčí kritérium hodnocené nabídky: Počet bodů: 0 až 100 bodů více bodů znamená úspěšnější nabídku Nejvhodnější nabídka musí dostat vždy 100 bodů Každá následující nabídka musí dostat tolik bodů, kolik vyjadřuje míru splnění tohoto kritéria ve vztahu k nejvhodnější nabídce Detailně ke způsobu hodnocení viz. čl. 14 zadávací dokumentace. 100 bodů Hodnotící komise v tomto dílčím kritériu hodnotí, jaké metody motivace k přijetí služby a zapojování klientů do aktivit předmětu plnění veřejné zakázky bude uchazeč aplikovat a jak, kde a s využitím jakých postupů bude kontaktovat budoucí uživatele služeb, dále též systém motivace klientů již zapojených. Slovní zdůvodnění přidělení počtu bodů hodnocené nabídce. Kde: V nabídce jsou uvedeny 4 typy prostředí pro jednání s potenciálními klienty: 1) v jejich přirozeném prostředí (uchazeč uvádí přehled ulic, kde v Trmicích žijí sociálně vyloučené rodiny), 2) v prostorách uchazeče v oddělené místnosti, 3) za účasti pracovníka státního či samosprávného orgánu, avšak opět v přirozeném prostředí zájemce o službu, a 4) telefonický či písemný kontakt s návazným osobním kontaktem. Jak (postupy): Jsou popsány 2 postupy zapojování klientů do služby 1) vnitřní zapojování v rámci klientů organizace a 2) vnější zapojování mimo stávající klienty, na společné schůzce pracovníků odlišných služeb a klienta Jsou popsány 4 typy motivace již zapojených klientů: motivační pohovory, zapojování klientů do rozhodování, úkolování klientů a nácvik modelových situací. Dále jsou v nabídce popsány 3 konkrétní motivující činnosti s cílem neprohlubování nepříznivé sociální situace: podpora začlenění klientů (zajištění základních potřeb bydlení, zaměstnání, lékař, škola), doporučení ideální sociální služby a zvýšení kompetentnosti klientů, jejich samostatnosti a nezávislosti

6 Individuální plán sestavuje klíčový pracovník společně s uživatelem po uzavření dohody o poskytování sociální služby a uskutečnění 5 schůzek s cílem řešit problém. Postačuje-li na vyřešení problémů klienta 5 schůzek, jedná se o řešení krátkodobého cíle a není vytváření individuální plán. (str. 4) Individuální plán bude přehodnocován nejméně jednou za 3 měsíce a dále v okamžiku, kdy uživatel ztrácí zájem spolupracovat či dojde k přeformulování cíle. (str. 4-5) Uchazeč podrobně podpisuje formu individuálního plánu, cíle a kritéria individuálního plánování pracovní postup pro sestavení obsahu, formálních náležitostí a evaluaci IP. Nabídka obsahuje též postup při práci s IP po dobu nepřítomnosti klíčového pracovníka. Závěrem komise uvádí, že popis motivace a zapojování klientů do služeb je dostatečně podrobný na to, aby byl zadavatelem vymahatelný, a zároveň odpovídá jak odborným předpokladům pro úspěšnou realizaci služby Sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi, tak také typu cílové skupiny. Je popsáno široké spektrum motivujících činností s cílem aktivizace klientů v průběhu zakázky. Způsob individuálního plánování a podpora rozvoje samostatnosti klientů jsou popsány vyhovujícím způsobem. Dílčí kritérium č. 3 Evaluace dosahování cílů plnění zakázky Pořadí nabídek dle úspěšnosti v tomto kritériu od nejvhodnější k nejméně vhodné: 1. Poradna pro občanství/občanská a lidská práva, právní forma: Sdružení, IČ: , sídlo/místo podnikání: Praha - Nové Město, Ječná 548/7 2. Sdružení Romano jasnica, právní forma: Sdružení, IČ: , sídlo/místo podnikání: Trmice, Fügnerova 282/11 Počet bodů za dílčí kritérium hodnocené nabídky: Počet bodů: 0 až 100 bodů více bodů znamená úspěšnější nabídku Nejvhodnější nabídka musí dostat vždy 100 bodů Každá následující nabídka musí dostat tolik bodů, kolik vyjadřuje míru splnění tohoto kritéria ve vztahu k nejvhodnější nabídce Detailně ke způsobu hodnocení viz. čl. 14 zadávací dokumentace. Hodnotící komise v tomto dílčím kritériu hodnotí, v jaké frekvenci a s jakým zaměřením bude probíhat vyhodnocování (evaluace) dosahování cílů plnění zakázky. Dále též, jak bude uchazeč zadavatele o výsledcích evaluace informovat, nastínění potenciálních rizik nenaplňování požadovaných indikátorů a jaké postupy zvolí v případě, že cíle nebudou optimálně dosahovány. Hodnocen bude též návrh systému evidence uživatelů služby (anonymní evidence s využitím kódů) tak, aby byla dohledatelná unikátnost klientů. Slovní zdůvodnění přidělení počtu bodů hodnocené nabídce. Forma: porady vedoucích poboček s ředitelem organizace Frekvence: 4x ročně Zaměření: naplňování osobních cílů uživatelů Forma: regionální vedoucí soc. služeb Frekvence: měsíčně, pololetně personální zpráva Zaměření: kvalita a rozvoj služby Forma: návštěva metodika soc. služeb Frekvence: 1x za 2 měsíce Zaměření: kontrola spisové dokumentace, naplňování indikátorů Forma: supervize Frekvence: 6x ročně Zaměření: cíle a zásady služby Forma: zpětná vazba od uživatelů služby (dotazníky, rozhovory) 100 bodů

7 Frekvence: dotazníků za rok, hodnocení 1x za 12 měsíců Zaměření: plnění osobního cíle uživatele, náměty, podněty Forma: inspekce kvality, audity, konzultace odborníků Frekvence: neupřesněna Zaměření: systémová opatření v oblasti integrace Výstupem hodnotícího systému budou zápisy z porad, pololetní zprávy o činnosti pololetní personální zprávy, supervize, intervize, kontrolní dny metodika sociálních služeb, pravidelná setkání všech pracovníků organizace 1x ročně, elektronický evidenční systém klientů a spisová dokumentace klientů. Uchazeč bude informován o výsledcích evaluace prostřednictvím měsíčních zpráv o činnosti při plnění VZ dle zadávací dokumentace. Uchazeč identifikuje 4 relevantní rizika nenaplňování cílů a navrhuje vhodná opatření pro jejich eliminaci. Uchazeč užívá elektronický systém evidence klientů Arum. Nabídka obsahuje návrh na anonymní evidenci klientů pod přidělenými smíšenými kódy obsahujícími pořadové číslo, pohlaví, rok narození a iniciály jména a příjmení, např. 001M1976MP. Závěrem komise konstatuje, že evaluace dosahování cílů plnění zakázky je popsána dostatečně podrobně, aby byl splněn její účel. Uchazeč uvádí veškeré požadované informace ohledně zaměření evaluace, její formy, frekvence i informování zadavatele. Způsob kódování navrhovaný uchazečem svědčí o zkušenosti se zajišťováním anonymně poskytovaných služeb.

8 Nabídka uchazeče: Sdružení Romano jasnica, právní forma: Sdružení, IČ: , sídlo/místo podnikání: Trmice, Fügnerova 282/11 OTEVŘENÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Výběr dodavatelů služeb sociální integrace, dodávka vybavení a ICT zařízení v rámci individuálního projektu: Trmický program proti hrozbám sociálního vyloučení Část veřejné zakázky č. 1 Sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi HODNOCENÍ NABÍDKY NABÍDKOVÁ CENA Nabídková cena ,- včetně DPH HODNOCENÍ NABÍDKY NEČÍSELNÁ KRITÉRIA Dílčí kritérium č. 2 Motivace a zapojování klientů do služeb Pořadí nabídek dle úspěšnosti v tomto kritériu od nejvhodnější k nejméně vhodné: 1. Poradna pro občanství/občanská a lidská práva, právní forma: Sdružení, IČ: , sídlo/místo podnikání: Praha - Nové Město, Ječná 548/7 2. Sdružení Romano jasnica, právní forma: Sdružení, IČ: , sídlo/místo podnikání: Trmice, Fügnerova 282/11 Počet bodů za dílčí kritérium hodnocené nabídky: Počet bodů: 0 až 100 bodů více bodů znamená úspěšnější nabídku Nejvhodnější nabídka musí dostat vždy 100 bodů Každá následující nabídka musí dostat tolik bodů, kolik vyjadřuje míru splnění tohoto kritéria ve vztahu k nejvhodnější nabídce Detailně ke způsobu hodnocení viz. čl. 14 zadávací dokumentace. 60 bodů Hodnotící komise v tomto dílčím kritériu hodnotí, jaké metody motivace k přijetí služby a zapojování klientů do aktivit předmětu plnění veřejné zakázky bude uchazeč aplikovat a jak, kde a s využitím jakých postupů bude kontaktovat budoucí uživatele služeb, dále též systém motivace klientů již zapojených. Slovní zdůvodnění přidělení počtu bodů hodnocené nabídce. Kde: V nabídce jsou uvedeny 4 typy prostředí, kde dojde k prvnímu kontaktu s potenciálními klienty: 1) v bydlišti rodiny při depistáži (uchazeč uvádí přehled ulic, kde v Trmicích žijí sociálně vyloučené rodiny) ulice však vycházejí s Gabalovy zprávy z roku 2006, nikoli z aktuální praxe 2) na pracovišti OSPOD, 3) na jiném místě, např. v prostorách jiné služby (uvedeny prostory Poradenského informačního centra) 4) v prostorách uchazeče v kontaktní kanceláři na ubytovně Garni či v prostorách předškolního centra Šneček. Jak (postupy): Jsou popsány 2 způsoby vyhledávání potenciálních uživatelů služby: 1) aktivní vyhledávání pracovníky realizačního týmu přímým oslovením či využitím informačních letáků a informací přes další instituce a 2) prostřednictvím spolupráce s pracovníky OSPOD v rámci poskytování služby a v rámci výkonu sociálně právní ochrany dětí. Motivaci již zapojených klientů staví uchazeč na tom, že klienti budou aktivními partnery a budou zohledněny jejich zájmy vyjádřené při zjišťování spokojenosti s nabídkou poskytovaných služeb a fakultativních aktivit. Individuální plánování bude zahájeno po uzavření smlouvy o poskytování sociální služby.

9 Individuální plán bude vytvořen pro dlouhodobé i krátkodobé zakázky uživatelů buď hned nebo po adaptační fázi uživatelské/klientské rodiny (str. 9) Individuální plán bude aktualizován nejméně jednou za 3 měsíce. (str. 9) Popis vytváření individuálního plánu je v nabídce popsán zmateně: bude tvořen ve spolupráci s pracovníky sociální služby. Tento přístup klade na klienta zapojení do řešení (str. 9) Závěrem komisu uvádí, že popis motivace a zapojování klientů do služeb je dostatečně podrobný na to, aby byl zadavatelem vymahatelný, a zároveň odpovídá jak odborným předpokladům pro úspěšnou realizaci služby Sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi, tak také typu cílové skupiny. Motivace již zapojených uživatelů služby je postavena výhradně na zjišťování spokojenosti s nabídkou služeb a především u doplňkových aktivit, což je vzhledem k typu cílové skupiny méně vhodné, než aktivizace uživatelů formou zapojování do rozhodování a úkolování. Způsob individuálního plánování a podpora rozvoje samostatnosti klientů jsou oproti nejvhodnější zakázce popsány méně podrobným způsobem. Dílčí kritérium č. 3 Evaluace dosahování cílů plnění zakázky Pořadí nabídek dle úspěšnosti v tomto kritériu od nejvhodnější k nejméně vhodné: 1. Poradna pro občanství/občanská a lidská práva, právní forma: Sdružení, IČ: , sídlo/místo podnikání: Praha - Nové Město, Ječná 548/7 2. Sdružení Romano jasnica, právní forma: Sdružení, IČ: , sídlo/místo podnikání: Trmice, Fügnerova 282/11 Počet bodů za dílčí kritérium hodnocené nabídky: Počet bodů: 0 až 100 bodů více bodů znamená úspěšnější nabídku Nejvhodnější nabídka musí dostat vždy 100 bodů Každá následující nabídka musí dostat tolik bodů, kolik vyjadřuje míru splnění tohoto kritéria ve vztahu k nejvhodnější nabídce Detailně ke způsobu hodnocení viz. čl. 14 zadávací dokumentace. Hodnotící komise v tomto dílčím kritériu hodnotí, v jaké frekvenci a 55 bodů s jakým zaměřením bude probíhat vyhodnocování (evaluace) dosahování cílů plnění zakázky. Dále též, jak bude uchazeč zadavatele o výsledcích evaluace informovat, nastínění potenciálních rizik nenaplňování požadovaných indikátorů a jaké postupy zvolí v případě, že cíle nebudou optimálně dosahovány. Hodnocen bude též návrh systému evidence uživatelů služby (anonymní evidence s využitím kódů) tak, aby byla dohledatelná unikátnost klientů. Slovní zdůvodnění přidělení počtu bodů hodnocené nabídce. Forma: porady realizačního týmu - zápisy Frekvence: 1x týdně Zaměření: klientská a provozní část porad Forma: supervize (externí týmová i individuální supervize, intervize) Frekvence: min. 1x za 3měsíce v rozsahu 2 hodin Zaměření: vzdělávání a profesní rozvoj pracovníků, podpora a rozvoj kvalit služeb, posílení vztahů v rámci týmů, prevence syndromu vyhoření, podpora a ocenění Forma: zpětná vazba od uživatelů (rozhovory, podněty, připomínky, stížnosti) Frekvence: průběžně Zaměření: zjišťování spokojenosti Zpracování hodnotících zpráv (zpracování kvalitativních a kvantitativních dat statistické vykazování) Měsíční vyhodnocování poskytované sociální služby (22 zpráv o činnosti) Závěrečné hodnocení poskytované sociální služby (3 zprávy). Uchazeč identifikuje 5 relevantních rizik nenaplňování cílů a navrhuje vhodná opatření pro jejich eliminaci.

10 Návrh evidence uživatelů odpovídá zásadám poskytování služby SAS. Není navržen žádný systém kódování klientů, který by zaručil dohledatelnost unikátnosti klientů, kterým bude služba ze zákona poskytována anonymně. Uchazeč přímo uvádí, že službu anonymně poskytovat nebude (str. 20): Vzhledem k charakteru sociální služby a skutečnosti, že s uživateli bude uzavírána písemná smlouva o poskytování sociální služby, bude současně zajišťován výkon sociálně právní ochrany dětí, nebude vedena anonymní evidence uživatelů. Odmítnutí poskytování služby SAS anonymně je v rozporu se standardy sociálních služeb daných zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. Povinnost anonymní evidence je zakotvena ve standardu č. 6 Dokumentace o poskytování sociální služby, kritérium b): Poskytovatel vede anonymní evidenci jednotlivých osob v případech, kdy to vyžaduje charakter sociální služby. Bezprostřední vazba na pověření k výkonu SPOD není dána žádným právním předpisem, a poskytovatel není ve výkonu SPOD vázán povinností zjišťovat a vést osobní údaje, přestože je povinen určité situace hlásit (musí si ošetřit, jak tomu dostát). Závěrem komise konstatuje, že oproti nejvhodnější nabídce je popis evaluace dosahování cílů plnění zakázky méně pestrý z hlediska zaměření evaluace a méně konkrétní v popisu garantované frekvence. Uchazeč nenavrhuje žádné kódování klientů s poukazem na to, že službu nebude poskytovat anonymně, což je v rozporu se zákonem o sociálních službách.

11 VII. UVEDENÍ, JAKÁ ČÁST VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MÁ BÝT PLNĚNA PROSTŘ. SUBDODAVATELE Plnění prostřednictvím subdodavatele se nepředpokládá. VIII. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE VŠECH UCHAZEČŮ A JEJICH NABÍDKOVÁ CENA Identifikační údaje uchazeče Poradna pro občanství/občanská a lidská práva, právní forma: Sdružení, IČ: , sídlo/místo podnikání: Praha - Nové Město, Ječná 548/7 Sdružení Romano jasnica, právní forma: Sdružení, IČ: , sídlo/místo podnikání: Fügnerova 282/11, Trmice Nabídková cena včetně DPH ,- Kč ,-Kč IX. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE UCHAZEČŮ, JEŽ BYLI VYLOUČENI Z ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ A ODŮVODNĚNÍ JEJICH VYLOUČENÍ V této části veřejné zakázky nebyla vyřazena nabídka žádného z uchazečů. X. ODŮVODNĚNÍ VYLOUČENÍ UCHAZEČE, JEHOŽ NABÍDKA OBSAHOVALA MIMOŘÁDNĚ NÍZKOU NABÍDKOVOU CENU, DOŠLO-LI K TAKOVÉMU VYLOUČENÍ V žádné z částí veřejné zakázky nebyl žádný uchazeč z tohoto důvodu vyloučen. XI. DŮVOD POUŽITÍ SOUTĚŽNÍHO DIALOGU ČI JEDNACÍHO ŘÍZENÍ, BYLA-LI TAKOVÁ MOŽNOST VYUŽITA Taková možnost nebyla využita. XII. DŮVOD ZRUŠENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ, BYLO-LI ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ ZRUŠENO Tato část veřejné zakázky nebyla zrušena. XIII. VÝSLEDEK ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Smlouva s vybraným uchazečem byla uzavřena dne Město Trmice Mgr. Jana Oubrechtová, starostka

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Název VZ: Město Bílina Břežánská 50/4 418 31 Bílina IČO:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU PRO ČÁST č. 1 Zadavatel: Název VZ: Město Kolín Karlovo náměstí 78

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Limit

Více

Veřejná zakázka Zajištění provozu lékařské zubní pohotovosti pro děti a dorost na území m.č. Praha 10

Veřejná zakázka Zajištění provozu lékařské zubní pohotovosti pro děti a dorost na území m.č. Praha 10 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná zakázka Zajištění

Více

[ DODÁVKA VYBAVENÍ KUCHYNĚ - RENARKON ]

[ DODÁVKA VYBAVENÍ KUCHYNĚ - RENARKON ] ROP Text výzvy k podání nabídky Zakázka je zadaná mimo režim zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, zakázka malého rozsahu na dodávku. [ DODÁVKA VYBAVENÍ KUCHYNĚ - RENARKON

Více

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Název veřejné zakázky:

Více

zakázek a metodách hodnocení nabídek podle jejich ekonomické 1 Předmět úpravy

zakázek a metodách hodnocení nabídek podle jejich ekonomické 1 Předmět úpravy Vyhláška č. 240/2004 Sb., o informačním systému o zadávání veřejných zakázek a metodách hodnocení nabídek podle jejich ekonomické výhodnosti, ve znění vyhlášky č. 137/2005 Sb. Účinnost vyhlášek: vyhláška

Více

Právní služby pro MČ P18 (dále jen zakázka ) Z-328

Právní služby pro MČ P18 (dále jen zakázka ) Z-328 Městská část Praha 18 (dále jen zadavatel ) Vás vyzývá k předložení nabídek a prokázání splnění kvalifikace zakázky malého rozsahu na služby, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Zadavatel: VTP Brno, a.s. se sídlem: Heršpická 813/5, 639 00 Brno IČO: 63483122

Zadavatel: VTP Brno, a.s. se sídlem: Heršpická 813/5, 639 00 Brno IČO: 63483122 Zadavatel: VTP Brno, a.s. se sídlem: Heršpická 813/5, 639 00 Brno IČO: 63483122 Veřejná zakázka: Výběr dodavatele interiérového vybavení objektu VTP Brno zadávaná v otevřeném řízení podle ustanovení 27

Více

Zásady zadávání veřejných zakázek

Zásady zadávání veřejných zakázek Zásady zadávání veřejných zakázek Článek I. Úvodní ustanovení 1. Rada MČ Brno-Bystrc (dále jen RMČ) stanoví v těchto Zásadách působnost zadavatele veřejných zakázek při zadávání veřejných zakázek hrazených

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výběr dodavatele vzdělávacího modulu Soft skills a hard skills

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výběr dodavatele vzdělávacího modulu Soft skills a hard skills příloha č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výběr dodavatele vzdělávacího modulu Soft skills a hard skills článek 1 Základní údaje o zadavateli Zadavatel: EKOBAL, s.r.o. Adresa: Hráského 1906/3, Praha 4 IČ: 496

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Výměna

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK Podle 80 odst.) 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK Podle 80 odst.) 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Č.j. : MV-68470-25/VZ-2011 Počet listů : 9 ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK Podle 80 odst.) 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název zakázky: Zmapování a analýza standardů

Více

Zajištění úklidových služeb Vítkov. Národní muzeum, příspěvková organizace zřízená MK. GORDION, s.r.o.

Zajištění úklidových služeb Vítkov. Národní muzeum, příspěvková organizace zřízená MK. GORDION, s.r.o. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zajištění úklidových služeb Vítkov 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a

Více

Střední škola zahradnická Kopidlno. Náměstí Hilmarovo 1, 507 32 Kopidlno. www.zahradnicka-skola-kopidlno.cz. Ing. Lenka Nosková, ředitelka

Střední škola zahradnická Kopidlno. Náměstí Hilmarovo 1, 507 32 Kopidlno. www.zahradnicka-skola-kopidlno.cz. Ing. Lenka Nosková, ředitelka Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Identifikace zadavatele Zadavatel: Zastoupený: IČ: 01312774 DIČ: CZ 01312774

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění účinném v době zahájení zadávacího řízení V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Název VZ: Části VZ č.:

Více

Veřejná zakázka: Dodávka zdravotnické techniky pro rehabilitaci, komplement a ambulantní péči v objektu LDN Vršovice

Veřejná zakázka: Dodávka zdravotnické techniky pro rehabilitaci, komplement a ambulantní péči v objektu LDN Vršovice Základní údaje zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadané v otevřeném zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Rekreační park Strašnice

Rekreační park Strašnice Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením. MVR-1080033 Zlepšení energetické náročnosti objektů ZŠ, ZS v obci

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením. MVR-1080033 Zlepšení energetické náročnosti objektů ZŠ, ZS v obci Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Kavřík / 544 528 640 Brno, 10.7.2008 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením MVR-1080033 Zlepšení energetické

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu vortalgov - Vaše chytré elektronické tržiště Název zadavatele: Adresa zadavatele: Oprávněná osoba: Kontaktní osoba: Vyšší policejní škola a Střední policejní škola Ministerstva vnitra v Holešově Zlínská

Více

P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E

P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E 2299 IČ: 29441391 se sídlem Ostružnická 360/7, Olomouc PSČ 779 00 zastoupená jednatelkou: Iveta Hornová P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E Výběrové nadlimitní řízení (veřejná zakázka na dodávky)

Více

Písemná zpráva zadavatele. k veřejné zakázce

Písemná zpráva zadavatele. k veřejné zakázce Písemná zpráva zadavatele k veřejné zakázce Zajištění úklidových služeb pro Finanční úřad pro Jihomoravský kraj, ÚzP Brno I. a pro Finanční úřad pro Jihomoravský kraj, ÚzP Brno IV č. spisu 23/2015 č. j.

Více

Oprava kanalizačního systému u koleje BCD

Oprava kanalizačního systému u koleje BCD Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

MVR-1080022 Integrovaný systém nakládání s odpady Města Letohrad a jeho okolí, I.etapa dodávka zařízení

MVR-1080022 Integrovaný systém nakládání s odpady Města Letohrad a jeho okolí, I.etapa dodávka zařízení MĚSTO LETOHRAD Komenského 41, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 1212/2009/2060/86 Franc 26.2.2009 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávku zařízení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Antonín Vraňan Sídlo: Hlavní 184, 696 17 Dolní Bojanovice IČ: 69026013

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Zadavatel, Město Rokytnice nad Jizerou si Vás dovoluje vyzvat k prokázání kvalifikace ve smyslu 62 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Starosta městské části Praha - Zbraslav 156 03 Praha - Zbraslav, Zbraslavské nám. 464 tel.: 257 111 888, e-mail: ales.hanel@mc-zbraslav.cz VÝZVA k podání nabídky na plnění

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název zakázky: 2/2010/soc Výzkum v oblasti motivace mladých lidí, institucí, rodičů v rámci mikroprojektu Rozvoj Bruntálu/Opole příležitosti pro mládež Předmět zakázky:

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

ÚSP CHOTĚLICE REKONSTRUKCE A MODERNIZACE HLAVNÍHO OBJEKTU. Zadavatel. Pivovarské náměstí 1245, Hradec Králové

ÚSP CHOTĚLICE REKONSTRUKCE A MODERNIZACE HLAVNÍHO OBJEKTU. Zadavatel. Pivovarské náměstí 1245, Hradec Králové ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ JAKO ZAKÁZKA VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE výběrového řízení realizovaného mimo rámec zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších změn a doplnění na VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VYHLEDÁNÍ ZPRACOVATELE

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Prvky publicity Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: Integrační nástroje, vstupní a výstupní subsystém zadávaná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách V Praze dne 2. 10. 2012 č.j.: FZU/THS 615/2012 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: JUKKA, s.r.o. Sídlo: Lhotská 772, 687 22 Ostrožská Nová Ves

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.3388 Název projektu: Základní škola Kobylí - škola bez stresu Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU. Zpravodaj pro zajištění propagace a publicity MAS MORAVSKÁ BRÁNA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU. Zpravodaj pro zajištění propagace a publicity MAS MORAVSKÁ BRÁNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Zpravodaj pro zajištění propagace a publicity MAS MORAVSKÁ BRÁNA 2016-2022 Obsah a) Informace o druhu a předmětu zakázky... 2 b) Identifikační

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) k veřejné zakázce zadané v otevřeném řízení s názvem Výběr dodavatelů služeb sociální integrace v rámci

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Reportážní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rekonstrukce

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) k veřejné zakázce zadané v otevřeném řízení s názvem Výběr dodavatelů služeb sociální integrace v rámci

Více

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na službu Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadavatel: Město Pohořelice, Vídeňská 699, 691

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci zadávacího řízení k podlimitní veřejné zakázce na služby Výběrové řízení na zhotovitele projektové dokumentace dostavby ZŠ Spořická 400, Dolní Chabry zadávané ve zjednodušeném

Více

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU č.j. 262/18 POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Dopravní podnik města Brna, a.s. Sídlem: Hlinky 64/151, Pisárky, 603 00 Brno Doručovací číslo: 65646 IČ: 25508881 vyhlašuje

Více

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina Rada kraje Vysočina Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina ze dne 22. 7. 2008 č. 04/08 1 Čl. 1 Předmět

Více

Vzdělávání pro kvalitní logistiku. Nákup služeb. Frost Logistics spol. s r.o.

Vzdělávání pro kvalitní logistiku. Nákup služeb. Frost Logistics spol. s r.o. Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace k podlimitní zakázce na služby zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu vortalgov - Vaše chytré elektronické tržiště Název zadavatele: Adresa zadavatele: Oprávněná osoba: Kontaktní osoba: Česká republika - Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje IČ: 75151529 Číslo: T005/13/V/00002014

Více

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce zadané dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpl a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek (vzor zápisu - musí být upraven dle skutečného průběhu a okolností prováděného hodnocení)

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek (vzor zápisu - musí být upraven dle skutečného průběhu a okolností prováděného hodnocení) 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Registrační číslo projektu: Název projektu: Předpokládaná hodnota bez DPH: Lhůta pro podávání nabídek: Zápis o posouzení a hodnocení nabídek (vzor zápisu - musí

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na služby. JAMU Hudebně dramatická laboratoř, Brno archeologický výzkumʺ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na služby. JAMU Hudebně dramatická laboratoř, Brno archeologický výzkumʺ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola zřízená zákonem 111/98

Více

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpI (dále jen PPVD) a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce prostor Odboru živnostenského ÚMČ Praha 10 v rámci projektu OPPK Úřad přátelský podnikatelům

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce prostor Odboru živnostenského ÚMČ Praha 10 v rámci projektu OPPK Úřad přátelský podnikatelům Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Veřejná zakázka: Komplexní dodávka SW řešení technicko-provozního informačního

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Registrační číslo projektu: Název projektu: Předpokládaná hodnota zakázky: Lhůta pro podávání nabídek: Zahraniční stáže žáků

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky Podle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky 1) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky: Odůvodnění

Více

Příloha A. Přemostění silnice I/44 na Červenohorském sedle. Název veřejné zakázky: Zadavatel

Příloha A. Přemostění silnice I/44 na Červenohorském sedle. Název veřejné zakázky: Zadavatel Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NÁZEV ZAKÁZKY UPGRADE VEŘEJNÉHO ROZHLASU NA BEZDRÁTOVÝ Číslo zakázky 3/2014 Rozhodnutí o zakázce Rada obce rozhodnutím

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na služby Výběrové řízení na zhotovitele projektové dokumentace přístavby MŠ Strančice zadávané ve výběrovém řízení dle

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Oprava a nátěr oken a parapetů v budově Gymnázia, Praha 2, Botičská 1

Oprava a nátěr oken a parapetů v budově Gymnázia, Praha 2, Botičská 1 Jednací číslo Vyřizuje V Praze GB207/2013 Kamila Pejčochová, tel.: 224 920 848 10. 5. 2013 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby: Oprava a nátěr oken a parapetů v budově

Více

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU č.j. 124/19 POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Dopravní podnik města Brna, a.s. Sídlem: Hlinky 64/151, Pisárky, 603 00 Brno Doručovací číslo: 65646 IČ: 25508881 vyhlašuje

Více

Zpráva o činnosti. za období od 1.1.2014 do 31.12.2014

Zpráva o činnosti. za období od 1.1.2014 do 31.12.2014 Zpráva o činnosti za období od 1.1.2014 do 31.12.2014 Název střediska: Poradenské centrum KHAMORO Druh služby: Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi, id. 5218079 Kapacita služby: V danou chvíli

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a ust. 31, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart se sídlem Lázeňská

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Název veřejné zakázky Název projektu Svozová technika v Přísnoticích Sběrný dvůr se svozovou technikou v Přísnoticích Akceptační číslo projektu 14186154 Identifikační údaje zadavatele

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky. Odůvodněníí veřřejjné zakázky Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky. Odůvodněníí veřřejjné zakázky Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny. Odůvodněníí veřřejjné zakázky 1) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky: Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny. Popis předmětu veřejné zakázky. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

Více

Popis a realizace sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Vejprty (SAS Vejprty) Obsah

Popis a realizace sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Vejprty (SAS Vejprty) Obsah Popis a realizace sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Vejprty (SAS Vejprty) Obsah Popis a realizace sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Vejprty... 1 Název a adresa zařízení... 2 Poslání

Více

VÝZVA. k podání nabídky na zakázku na služby Propagační materiály pro SPORT areál Špičák

VÝZVA. k podání nabídky na zakázku na služby Propagační materiály pro SPORT areál Špičák VÝZVA k podání nabídky na zakázku na služby Propagační materiály pro SPORT areál Špičák Vážená paní, vážený pane, Společnost SPORT SERVICE, spol. s r.o., v rámci realizace projektu PODPORA ROZVOJE SLUŽEB

Více

Stavební práce 45000000-7. Předpokládaná hodnota VZ (v Kč bez DPH) :

Stavební práce 45000000-7. Předpokládaná hodnota VZ (v Kč bez DPH) : Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Vnitřní směrnice č. 3/2018 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Vnitřní směrnice č. 3/2018 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Vnitřní směrnice č. 3/2018 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve znění dodatku č. 1 ze dne 4.2.2019 ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ Předmět směrnice 1. Tato směrnice pro zadávání veřejných zakázek

Více

2. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

2. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Demolice roty Kvilda 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ZADAVATELI Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a Správa Národního parku a chráněné krajinné oblasti Šumava příjmení: Sídlo / místo podnikání /

Více

Rekonstrukce místní komunikace Na Kopci a Na Obci

Rekonstrukce místní komunikace Na Kopci a Na Obci PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Veřejná zakázka Rekonstrukce místní komunikace Na Kopci a Na Obci 1. Identifikační údaje zadavatele: Obec Svojetice se sídlem: Na Kopci 14, 251 62 Svojetice IČ: 002 40 834 DIČ:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel veřejné zakázky: Základní škola a mateřská škola Písek, příspěvková organizace Písek 184, 739 84 IČ 750 26 937 Pověřená osoba: Název veřejné zakázky: RECTE.CZ, s.r.o. Matiční 730/3, 702 00 Ostrava

Více

Zadávací dokumentace zadavatel: CEJIZA, s.r.o.

Zadávací dokumentace zadavatel: CEJIZA, s.r.o. Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Podlimitní veřejná zakázka na služby s názvem: POSKYTNUTÍ KONTOKORENTNÍHO ÚVĚRU vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek (vzor zápisu - musí být upraven dle skutečného průběhu a okolností prováděného hodnocení)

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek (vzor zápisu - musí být upraven dle skutečného průběhu a okolností prováděného hodnocení) Zápis o posouzení a hodnocení nabídek (vzor zápisu - musí být upraven dle skutečného průběhu a okolností prováděného hodnocení) 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Registrační číslo projektu: Název

Více

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ZADAVATEL: Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Zprostředkování registrace zdravotního pojištění

Více

Inkontinentní pomůcky

Inkontinentní pomůcky F a k u l t n í n e m o c n i c e B r n o se sídlem Jihlavská 20, 625 00 Brno Pracoviště medicíny Pracoviště Pracoviště dospělého věku reprodukční medicíny dětské medicíny JIHLAVSKÁ 20, 625 00 BRNO OBILNÍ

Více

Základní škola Vsetín, Rokytnice 436 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Základní škola Vsetín, Rokytnice 436 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Naše zn.: ZŠ 107/2019 Vyřizuje: Bc. Jitka Šimarová Telefon: 571 412 772 e-mail: skola@vsetin.zsrokytnice.cz datum: 28. 5. 2019 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Rekonstrukce hřiště v obci Sviadnov Stavební práce

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU V Praze dne 30. 5. 2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem: Úprava laboratoře F93

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o významné nadlimitní veřejné zakázce na služby zadávané v otevřeném řízení

Více

Dodatek č. 4 ze dne k zadávací dokumentaci k Veřejné zakázce

Dodatek č. 4 ze dne k zadávací dokumentaci k Veřejné zakázce Příloha č. 1 k Oznámení zadavatele o doplnění a změně zadávací dokumentace IDENTIFIKACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika Ministerstvo vnitra, IČ: 00007064 Název: Registr práv a povinností (implementace

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK Základní informace Zadavatel: Vojenská zdravotní pojišťovna České republiky Sídlo: Drahobejlova 1404/4, 190 03 Praha 9 Zastoupený: MUDr. Karel Štein, generální ředitel

Více

VÝZVA K PODÁNÍ PŘEDBĚŽNÉ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ PŘEDBĚŽNÉ NABÍDKY ENERGIE & KOMUNIKACE VÝZVA K PODÁNÍ PŘEDBĚŽNÉ NABÍDKY ve smyslu ust. 60 až 62zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále rovněž jen Zákon ) K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Z2018-009370

Více

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Lanovka - dodávka a montáž herního prvku, evidenční číslo: 20150014. Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu III.

Více

Vnitřní směrnice č. 1/2013 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Vnitřní směrnice č. 1/2013 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Vnitřní směrnice č. 1/2013 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu včetně Dodatku č. 1 schváleného radou města dne 18.3.2013 usnesením č. 70/2013, Dodatku č. 2 schváleného radou města dne 23.6.2014

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Rozvoj měkkých dovedností-soft skills (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb.) 1. Identifikační údaje zadavatele

Více

Občanské sdružení D.R.A.K.

Občanské sdružení D.R.A.K. Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/1, 460 05 Liberec 5 Seminář "Dobrá praxe - IP5, 19.05.2015 Veřejná zakázka č. OLP/136/2014: Zajištění služby sociální prevence sociálně aktivizační služby pro rodiny

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Veřejná zakázka: Sdružené dodávky elektrické energie pro FNKV 1. Evidenční

Více

Zpráva zadavatele o nadlimitní veřejné zakázce na dodávky. VZ24/2012 Kancelářský nábytek. Evidenční číslo VZ: 7202011010788

Zpráva zadavatele o nadlimitní veřejné zakázce na dodávky. VZ24/2012 Kancelářský nábytek. Evidenční číslo VZ: 7202011010788 Zpráva zadavatele o nadlimitní veřejné zakázce na dodávky VZ24/2012 Kancelářský nábytek Evidenční číslo VZ: 7202011010788 1. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel Název: Státní ústav pro kontrolu léčiv,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce části střechy objektu prádelna

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce části střechy objektu prádelna Psychiatrická léčebna Podřipská 1, 411 85 Horní Beřkovice IČ: 00673552 tel.: 416 808 111 Strana 1 z 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu Rekonstrukce části střechy objektu

Více

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích 50º6'14.083"N, 14º23'26.365"E Národní technická knihovna National Technical Library Č.j.: NTK/451/09-8 Vyřizuje: Ing. Maštera V Praze dne: 10. 12. 2009 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

zjednodušené podlimitní řízení na služby

zjednodušené podlimitní řízení na služby Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: IČ: /DIČ: Název veřejné zakázky: Město Lovosice Školní 407/2, 410 30 Lovosice Ing. Milanem Dianem, Ph.D., starosta 002 63 991/není plátce DPH Sanace havarijního stavu zabezpečení

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o významné nadlimitní veřejné zakázce na služby zadávané v otevřeném řízení

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se vztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídek, na kterou se vztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Výzva k podání nabídek, na kterou se vztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Č.j. 54/2010-PK Výzva k podání nabídky Výzkumný ústav pedagogický v Praze vyhlašuje výzvu k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Informační linka v rámci projektu Čeština pro cizince

Více

INFORMACE O ZAKÁZCE INFORMACE O ZAKÁZCE

INFORMACE O ZAKÁZCE INFORMACE O ZAKÁZCE Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/1, 460 05 Liberec 5 Seminář "Dobrá praxe - IP5, 19.05.2015 Veřejná zakázka č. OLP/136/2014: Zajištění služby sociální prevence sociálně aktivizační služby pro rodiny

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Ústav pro odborné zjišťování příčin leteckých nehod IČO: 70990948 Sídlo/místo podnikání:

Více