MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Kancelář úřadu V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Rada města projednala materiál a vyřazuje ze sledování úkoly: 597/15, část úkolu 34/16, 305/16, 329/16, 473/16, 558/16, 638/16. Návrh předkládá Mgr. Eva Vanžurová, starostka Návrh zpracoval Ing. Zlatuše Hofmanová, tajemnice Lenka Hosnedlová, kancelář úřadu

2 KONTROLA PLNĚNÍ USNESENÍ Rada města dne 8. září 2011 Usnesení číslo: 546/11 Úkol pro: IR Ing. Filip k bodu 38) Podněty Komise pro partnerské vztahy a cestovní ruch Popis úkolu: Rada města po projednání schvaluje záměr vytvořit bezbariérový přístup ze Svatotrojické ulice (přední část stávajícího parkoviště na Výstavišti u řeky) k nábřežní promenádě např. zpevněním přirozeně vyšlapané cestičky dle návrhu komise pro partnerské vztahy a cestovní ruch a ukládá odboru RIMM ve spolupráci s dalšími zainteresovanými odbory dle možností rozpočtu nechat k tomu odborně způsobilou osobou zpracovat projekt včetně propočtu nákladů na jeho realizaci Plnění úkolu: Zpracovaná dokumentace pro ÚR předána stavebnímu úřadu k projednání. Rada města dne 13. září 2012 Usnesení číslo: 574/12 Úkol pro: VV Ing. Votýpka, OVaÚP k bodu 29) Informace o kalkulaci nákladů umístění cedulek čísel orientačních ve všech částech města Popis úkolu: Rada města ukládá odboru výstavby a územního plánování a odboru vnitřních věcí připravit novelu Pravidel pro označování a číslování domů ve městě Písku tak, aby bylo možné co největší množství čísel orientačních zachovat a přečíslování provést jen v nutných případech, které ulice budou označeny čísly orientačními, bude i nadále v kompetenci odboru vnitřních věcí Plnění úkolu: Inventura přidělených orientačních čísel proběhla. Odbor výstavby ve spolupráci s odborem vnitřních věcí připravuje změnu Pravidel. K projednání do rady města půjdou do konce roku. Úkol trvá. Rada města dne 7. srpna 2014 Usnesení číslo: 449/14 Úkol pro: MS p. Hrádek K bodu 17) Opravy Plaveckého stadionu Popis úkolu: Rada města ukládá správci plaveckého stadionu v Písku v roce 2015 zrealizovat zbývající opravy schválené zastupitelstvem města usnesením č. 20/14 za předpokladu zařazení potřebných finančních prostředků do rozpočtu města v roce Plnění úkolu: Vysoutěžený dodavatel oprav na plaveckém stadionu nepřebral staveniště, tudíž z časových důvodů se stavba nerealizovala. Na dodavatele byla podána žaloba. Opravy odloženy na rok Předpokládá se větší rozsah oprav v letních měsících příštího roku. Finanční prostředky na základě usnesení ZM 269/16 jsou předkládány ke schválení v měsíci prosinci stránka 2 (celkem 8)

3 Rada města dne 4. září 2014 Usnesení číslo: 543/14 Úkol pro: KU právní oddělení K bodu 15)d1) Vyjádření ke stavbě Výstaviště u zimního stadionu Popis úkolu: Rada města po projednání schvaluje odstranění uzávěru vstupního koridoru do objektu zimního stadionu (vrata s roletovým uzávěrem) a ukládá právnímu oddělení podniknout veškeré kroky k jeho odstranění včetně případného soudního rozhodnutí. Plnění úkolu: Odstranění uzávěru vstupního koridoru je vázáno na kolaudaci. Odbor rozvoje, investic a majetku města vyzval písemně dne majitele k odstranění vrat s roletovým uzávěrem (uzávěr vstupního koridoru), majitel však poukazuje právě na vazbu kolaudace a odstranění. Po kolaudaci lze, v případě, že nebude uzávěr vstupního koridoru odstraněn, podat žalobu. Kolaudace stavby doposud neproběhla, stavebník si o kolaudaci nepožádal. Na stavbu nelze vydat kolaudační souhlas bez souhlasu oprávněného z titulu věcného břemene, to je souhlasu města Písek. Vyjádření odboru výstavby a územního rozvoje Městského úřadu Písek ze dne : Stavba - Přístavba a nástavba severní části zimního stadionu, Na Výstavišti, Písek /stavebník/ nebyla dosud zkolaudována ani není podána žádost o vydání kolaudačního souhlasu s užíváním stavby. Rada města dne 12. února 2015 Usnesení číslo: 101/15 Úkol pro: IR Ing. Filip K bodu 38) Žádost obyvatel Habeše v Písku o rekonstrukci ulic v této lokalitě Popis úkolu: Rada města po projednání žádosti obyvatel Habeše o zařazení rekonstrukce ulic v této lokalitě ukládá odboru investic a rozvoje zajistit realizaci požadované rekonstrukce ulic v lokalitě Habeš v Písku v souladu se strategickým plánem oprav komunikací. Plnění úkolu: Úkol trvá, bude řešeno nejdříve v rámci rozpočtu na rok 2017, kdy bude zpracována projektová dokumentace. Rada města dne 19. března 2015 Usnesení číslo: 151/15 Úkol pro: SM Ing. Hladíková K bodu 22) Dispozice s majetkem města - Vnitroblok Gregorova komunikace včetně parkovacích míst a veřejné osvětlení majetkové vypořádání IVAN SVATOŠ, a. s. Popis úkolu: Rada města ukládá odboru správy majetku vyvolat jednání se společností IVAN SVATOŠ, a. s., se sídlem Vodňany II, Palackého 1231 ohledně dořešení majetkového vypořádání, týkajícího se vybudované komunikace včetně parkovacích stání a veřejného osvětlení ve vnitrobloku Gregorova. Plnění úkolu: Kupní smlouva na výkup komunikace včetně parkovacích míst do vlastnictví města nebyla dosud uzavřena a to vzhledem k tomu, že Ing. Svatoš neodsouhlasí návrh kupní smlouvy do doby, než bude vyřízeno odvolání u Krajského úřadu v Českých Budějovicích ve věci zavedení místní úpravy provozu ve vnitrobloku Gregorova, navržené Ing. Svatošem. Úkol trvá. stránka 3 (celkem 8)

4 Rada města dne 30. července 2015 Usnesení číslo: 513/15 Úkol pro: tajemnice Ing. Hofmanová K bodu 28) zaměstnanců Novela Organizačního řádu Městského úřadu Písek, stanovení počtu Popis úkolu: Rada města ukládá tajemnici Městského úřadu Písek předložit radě města návrh na úpravu počtu zaměstnanců tehdy, kdy stát přestal poskytovat příspěvek na výkon státní správy nebo jej omezil. Plnění úkolu: Tento dlouhodobý úkol bude průběžně sledován. Rada města dne 10. září 2015 Usnesení číslo: 558/15 Úkol pro: SM Ing. Hladíková K bodu 14) f) Pronájem části pozemku parc.č. 1134/1 k.ú. Putim Popis úkolu: Rada města ukládá odboru správy majetku uzavřít dodatky ke smlouvám s dalšími nájemci části pozemku parc.č. 1134/1 k.ú. Putim ve smyslu doplnění následujícího znění do čl. IV. Nájemce bere na vědomí, že není dovoleno rozšiřovat pozemek na úkor vodní plochy a ukládat zde jakýkoliv odpad. Plnění úkolu: Odbor správy majetku zaslal dalším nájemcům dodatky k podpisu. V současné době je vráceno a podepsáno 6 dodatků ze 7. Posledního nájemce neustále opakovaně urgují - poslední urgence byla odeslána s tím, že pokud do konce roku neuzavřou dodatek, bude do RM předložen návrh na výpověď. Úkol trvá. Rada města dne 10. září 2015 Usnesení číslo: 597/15 Úkol pro: IR Ing. Filip K bodu 39) Žádost o opravu komunikace v ulici Za Gymnáziem v Písku Popis úkolu: Rada města schvaluje opravu komunikace v ulici Za Gymnáziem v Písku a ukládá odboru investic a rozvoje nárokovat příslušné finanční prostředky ve výši Kč do rozpočtu města na rok 2016, včetně vlastní realizace ve spolupráci s Městskými službami Písek, s. r. o. Plnění úkolu: Akce je dokončena. Úkol bude vyřazen ze sledování. Rada města dne 10. září 2015 Usnesení číslo: 600/15 Úkol pro: SM Ing. Hladíková K bodu 42) Žádost o příspěvek na údržbu průchodu domu č. p. 102 Velké náměstí, Písek Popis úkolu: Rada města ukládá vedoucímu odboru správy majetku projednat s panem Škodou další postup s tím, že rada města je ochotna se i finančně podílet na úpravách průchodu a finančně zajišťovat jeho údržbu za podmínky, že bude zřízena dlouhodobá služebnost průchodu pro město Písek. stránka 4 (celkem 8)

5 Plnění úkolu: Dne proběhlo jednání s p. Škodou, ten připravuje celkovou rekonstrukci průchodu, termín zatím neupřesnil. Do doby rekonstrukce odmítá jakýkoliv právní vztah mezi městem a jím. Po rekonstrukci odmítá zřízení věcného břemene, preferuje uzavření nájemní smlouvy. Úkol trvá. Rada města dne 12. listopadu 2015 Usnesení číslo: 666/15 Úkol pro: CK Mgr. Kašpar K bodu 13) města Písek Pravomoci statutárního zástupce příspěvkové organizace Centrum kultury Popis úkolu: Rada města pravomoc statutárního zástupce příspěvkové organizace Centrum kultury města Písek, IČO , nábřeží 1. máje 1605, Písek uzavírat smlouvy o nájmu nemovitostí u předaného (svěřeného) nemovitého majetku (nebytových prostor) bez souhlasu zřizovatele na dobu maximálně 3 kalendářních let s maximálně půlroční výpovědní lhůtou schvaluje a ukládá řediteli Centra kultury města Písek předkládat radě města 1x ročně informativní seznam uzavřených smluv o pronájmech. Plnění úkolu: Úkol je dlouhodobý. Informativní seznam uzavřených smluv o pronájmech je přiložen k tomuto materiálu. Rada města dne 14. ledna 2016 Usnesení číslo: 34/16 Úkol pro: CK Mgr. Kašpar K bodu 22) Ceník pronájmů a služeb Centra kultury města Písek Popis úkolu: Rada města schvaluje návrh příspěvkové organizace Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO na ceníky pronájmů a služeb s platností od s připomínkami: c) prověřit soulad zvýhodnění neziskového sektoru s pravidly pro tzv. veřejnou podporu. Připomínka c) do konce roku Rada města ukládá řediteli Centra kultury města Písek vyhodnotit zkušenosti s uplatňováním ceníku za 1. pololetí 2016 a i v souvislosti s případným přechodem na plátcovství DPH, případně podat návrh na úpravy ceníku. Plnění úkolu: ad c) Centrum kultury soulad prověřuje a na základě zkušeností z letošního roku připraví změny a úpravy v ceníku, které předloží do RM Centrum kultury je od 1.5. plátcem DPH. V souvislosti s touto změnou RM odsouhlasila doplnění a úpravu některých položek ceníku. Předmětem daně je krátkodobý pronájem. Dle výkladu externího daňového poradce CKMP se v případě CKMP jedná většinou o komplexní zajišťování kulturních akcí. V takovém případě jde o službu úzce související s kulturní činností a není předmětem DPH. V této části bude úkol vyřazen ze sledování. Rada města dne 7. dubna 2016 Usnesení číslo: 229/16 Úkol pro: IR Ing. Filip K bodu 23) Záměr předložení žádosti o podporu v rámci IROP na projekt Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna a centrum města Písek Popis úkolu: Rada města ukládá odboru investic a rozvoje zahájit práce na přípravě tohoto projektu. stránka 5 (celkem 8)

6 Plnění úkolu: Samostatný stavební objekt lávka přes Otavu dokončení projektové dokumentace pro stavební povolení, u vlastní stezky výběr projektanta a zahájení projekčních prací, projektová dokumentace bude připravena do 11/ projektant navrhl trasu cyklostezky Hradiště lávka, v současnosti probíhá konzultace mezi PČR a projektantem o vhodnosti zvolené trasy. Rada města dne 5. května 2016 Usnesení číslo: 305/16 Úkol pro: IR Ing. Filip K bodu 31) Žádost o opravu příjezdové cesty u ulice Na Výstavišti Popis úkolu: Rada města ukládá odboru investic a rozvoje ve spolupráci s Městskými službami Písek, s. r. o. zajistit vlastní realizaci opravy příjezdové cesty u ulice Na Výstavišti (parc. č. 290/2 v k. ú. Písek) ve variantě č. 2, a zároveň nárokovat náklady na opravu do nejbližší rozpočtové změny s tím, že 50% nákladů vč. DPH uhradí žadatelé. Plnění úkolu: Stavba příjezdové cesty provedena a dokončena. Žadatel provádí předepsané platby. Úkol bude vyřazen ze sledování. Rada města dne 5. května 2016 Usnesení číslo: 307/16 Úkol pro: IR Ing. Filip K bodu 33) Žádost obyvatel Semic u Písku o opravu místní komunikace v ul. Obecní Popis úkolu: Rada města schvaluje rekonstrukci komunikace v ulici Obecní v Semicích u Písku (parc. č. 433/6 a část parc. č. 771/1 v k. ú. Semice u Písku), a ukládá odboru investic a rozvoje ve spolupráci s Městskými službami Písek, s. r. o. zahájit projektovou přípravu na zlegalizování této komunikace a prostředky na vlastní realizaci nárokovat do rozpočtu města na rok Plnění úkolu: Výškopis a polohopis zpracován a předán zadáno zpracování projektové dokumentace, finanční prostředky jsou nárokovány do rozpočtu kapitoly 740. Úkol trvá. Rada města dne 9. června 2016 Usnesení číslo: 323/16 Úkol pro: OŠK Ing. Cibulková K bodu 12) Záměr podání žádostí ZŠ o podporu v rámci výzvy IROP Zvýšení kvality a dostupnosti pro vzdělávání a celoživotní učení aktivita infrastruktura ZŠ Popis úkolu: Rada města schvaluje záměr podání žádosti o podporu do výzvy Integrovaného regionálního operačního programu včetně předfinancování dotační akce pro: ZŠ J. Husa, T.G. Masaryka, E. Beneše, J. K. Tyla, Svobodná, T. Šobra a ukládá OŠK nárokovat finanční prostředky na předfinancování dotací a vlastní zdroje do rozpočtu města roku Plnění úkolu: Finanční prostředky na přípravu žádostí a jejich předložení jsou zajištěny. Předfinancování a vlastní zdroje budou nárokovány v rozpočtu města v závislosti na úspěšném získání dotačních prostředků. Termín pro příjem žádostí končí v 02/2017. Úkol trvá. stránka 6 (celkem 8)

7 Rada města dne 9. června 2016 Usnesení číslo: 329/16 Úkol pro: OSoc. Mgr. Baslerová, IR Ing. Filip K bodu 18) Záměr podání žádosti o dotaci z IROP Rozvoj sociálních služeb v sociálně vyloučených lokalitách Popis úkolu: Rada města: 1. schvaluje záměr předložit žádost o podporu v rámci Integrovaného regionálního operačního programu, na projekt Noclehárna, nízkoprahové denní centrum - komunitní sociální práce města Písek a ukládá odboru sociálních věcí ve spolupráci s odborem investic a rozvoje zahájit práce na realizaci tohoto projektu; 2. schvaluje záměr předfinancování projektu Noclehárna, nízkoprahové denní centrum - komunitní sociální práce města Písek v případě kladného obdržení oznámení o schválení projektu k financování a ukládá odboru sociálních věcí ve spolupráci s odborem investic a rozvoje předložit zastupitelstvu města návrh rozpočtové změny projektu; Plnění úkolu: Žádost o podporu v Rámci IROP, podána Úkol bude vyřazen ze sledování. Rada města dne 30. června 2016 Usnesení číslo: 404/16 Úkol pro: IR Ing. Filip K bodu 1) Vytvoření pilotního energetického portálu města Písek v rámci projektu Smart City Písek Popis úkolu: Rada města ukládá odboru investic a rozvoje nárokovat částku na zajištění 12 měsíčního provozu energetického portálu, do výše Kč/měs. bez DPH, do nejbližší rozpočtové změny. Plnění úkolu: Zajištěno u finančního odboru v rámci předkládané rozpočtové změny. Úkol trvá. Rada města dne 30. června 2016 Usnesení číslo: 405/16 Úkol pro: IR Ing. Filip K bodu 2) Informace o projektovém záměru Engage majority Popis úkolu: Rada města ukládá místostarostovi JUDr. Knotovi předložit na příští jednání rady města písemný materiál, který zhodnotí dopady na město Písek. Plnění úkolu: Úkol trvá. Rada města dne 4. srpna 2016 Usnesení číslo: 473/16 Úkol pro: IR Ing. Filip K bodu 2) Záměr předložení žádosti o podporu, v rámci národního programu Ministerstva zemědělství, na projekt Výstavba nového objektu úpravny vody pro zásobování pitnou vodou města Písek, výběr administrátora projektu Popis úkolu: Rada města záměr předložení žádosti o podporu, v rámci národního programu Ministerstva zemědělství, na projekt Výstavba nového objektu úpravny vody pro zásobování pitnou vodou města Písek schvaluje a ukládá Odboru investic a rozvoje zahájit práce na přípravě předmětné žádosti. stránka 7 (celkem 8)

8 Plnění úkolu: Dokumentace na předložení žádosti o podporu byla administrátorem zpracována a podána, úkol bude vyřazen ze sledování. Rada města dne 8. září 2016 Usnesení číslo: 558/16 Úkol pro: IR Ing. Filip K bodu 44) Petice za obnovení městské autobusové zastávky Za Kapličkou Popis úkolu: Rada města projednala Petici č. 6/2016 o obnovení městské autobusové zastávky Za Kapličkou autobusů č. 5 a 55 ve směru Dobešice Smrkovice a ukládá vedoucímu odboru investic a rozvoje zařadit do návrhu rozpočtu města pro rok 2017 náklady na pořízení projektové dokumentace stavby nové zastávky MHD Za kapličkou podle zpracované studie. Plnění úkolu: Náklady na projektovou dokumentaci jsou zahrnuty do složky Projektová dokumentace investiční. Po schválení rozpočtu města na rok 2017 bude projektová dokumentace objednána. Úkol je splněn a bude vyřazen ze sledování. Rada města dne 3. listopadu 2016 Usnesení číslo: 635/16 Úkol pro: SM Ing. Hladíková K bodu 5) Návrh na vyřazení expozice Po stopách ilustrace Popis úkolu: Rada města odkládá rozhodnutí o dalším využití expozice Po stopách ilustrace do doby určení vhodných prostor pro instalaci výstavy na jiném místě. Plnění úkolu: Zatím probíhá výběr vhodných prostor. Úkol trvá. Rada města dne 3. listopadu 2016 Usnesení číslo: 638/16 Úkol pro: IR Ing. Filip K bodu 8) Vyrozumění o doporučení projektu Rozvoj Smart City Písek k podpoře, zřízení organizační složky Smart Písek Popis úkolu: Rada města: 1. bere na vědomí Vyrozumění o doporučení projektu k podpoře, doručeno dne , projekt Rozvoj Smart City Písek, obdrženého na základě podané žádosti o podporu z Operačního programu Zaměstnanost a výsledků výběrového procesu ke dni a ukládá odboru investic a rozvoje zajistit předložení údajů/podkladů nutných k přípravě právního aktu o poskytnutí podpory (vydání rozhodnutí), včetně způsobu jejich předložení pro přípravu právního aktu Rozhodnutí o poskytnutí dotace ; 2. projednala potřebu zřízení organizační složky Smart Písek města s účinností od , s udělením kompetencí k projektu Smart City, a její schválení v zastupitelstvu města a doporučuje zastupitelstvu města zřízení této organizační složky a ukládá odboru investic a rozvoje, ve spolupráci s finančním odborem města, zajistit administrativní úkony spočívající v předložení příslušné dokumentace (zřizovací listina, aj.) v zastupitelstvu města. Plnění úkolu: Na zasedání ZM je předkládán návrh materiálu zřízení organizační složky Smart Písek. Úkol bude vyřazen ze sledování. stránka 8 (celkem 8)

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 13.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 11.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 15.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr podání žádosti o dotaci z 30. výzvy z Integrovaného regionálního operačního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 01.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyrozumění o doporučení projektu Rozvoj Smart City Písek k podpoře,

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Oddělení starosty V Písku dne: 11.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města bere na vědomí

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne 18.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 01.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 01.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zřízení organizační složky města Písek Smart Písek, podpořený projekt

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uspořádání vnitrobloku Gregorova ulice NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 30.10.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.11.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o výpůjčce po dobu provádění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 09.03.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Rekonstrukce Švantlovy ulice - investice do majetku města NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 17.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek stanovení dalšího postupu NÁVRH USNESENÍ 1/ Zastupitelstvo

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 23.08.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Použití finančních prostředků z fondů investic ZŠ J. Husa, ZŠ E. Beneše, ZŠ J. K. Tyla,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 04.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy Odbor správy majetku Písek 20.04.2018 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 k bodu 10) Výkupy MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 27.03. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 12.03.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 01.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení záměru předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

Fond investic Libereckého kraje Správce resortního programu: ODBOR REGIONÁLNÍHO ROZVOJE A EVROPSKÝCH PROJEKTŮ (ORREP)

Fond investic Libereckého kraje Správce resortního programu: ODBOR REGIONÁLNÍHO ROZVOJE A EVROPSKÝCH PROJEKTŮ (ORREP) Fond investic Libereckého kraje Správce resortního programu: ODBOR REGIONÁLNÍHO ROZVOJE A EVROPSKÝCH PROJEKTŮ (ORREP) Výzva k předkládání žádostí o dotaci z Fondu investic Libereckého kraje s odvoláním

Více

ZÁSADY pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům fyzickým osobám na budování veřejné infrastruktury

ZÁSADY pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům fyzickým osobám na budování veřejné infrastruktury ZÁSADY pro poskytování příspěvku města Písku soukromým investorům fyzickým osobám na budování veřejné infrastruktury I. Město Písek je vlastníkem veřejné vodovodní a kanalizační sítě na území města, správcem

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jednání číslo 7/2019 Datum, čas 1. 4. 2019 od 19:00 Místo Přítomni (9) Hlásná Třebaň, budova Obecního úřadu Jiří Krátký, Tomáš Snopek, Tomáš Přibyla, Michal Knor,

Více

Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018

Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018 Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 1811/94/18 1) schvaluje program 94. schůze rady

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 1. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 09.01.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 27.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 10.08.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul.

Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul. Výbor pro rozvoj a investice města V Písku dne 27.04.2016 Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne 22.04.2016 od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul.

Více

Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015

Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015 Usnesení 20. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 26. srpna 2015 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 390/20/15 schvaluje program 20. schůze rady městského

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Usnesení. schvaluje program 60. mimořádného zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období

Usnesení. schvaluje program 60. mimořádného zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období Usnesení z 60. mimořádného zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 31. 10. 2016 v 13:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Zastupitel města Písek 1.8.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.8.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyhlášení místního referenda NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města 1) rozhoduje o vyhlášení

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 20 konaného dne 30. dubna 2014

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 20 konaného dne 30. dubna 2014 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 20 konaného dne 30. dubna 2014 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej pozemků pod částí dvou garáží v lokalitě Chmelnice 2. Informace o plnění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 16.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy Jednání zastupitelstva města dne: 08. 04. 2015 Věc: Předkládá: Zpracoval: Návrh usnesení Zastupitelstvo města Doksy Rekonstrukce silnice III/0381 Staré Splavy - poskytnutí účelové dotace Libereckému kraji

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 21. 5. 2018 R18/395 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

Usnesení 3. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 5. prosince 2018

Usnesení 3. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 5. prosince 2018 Usnesení 3. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 5. prosince 2018 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 40/3/18 1) schvaluje program 3. schůze rady

Více

4) Zápis 3/2009 z jednání kontrolního výboru dne ) Zápis 4/2009 z jednání kontrolního výboru dne

4) Zápis 3/2009 z jednání kontrolního výboru dne ) Zápis 4/2009 z jednání kontrolního výboru dne - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.07. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.07. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 13.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 05.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení dokladu o zajištění finančního krytí projektu Město Písek

Více

Usnesení 97. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. října 2018

Usnesení 97. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. října 2018 Usnesení 97. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. října 2018 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 1848/97/18 1) schvaluje program 97. schůze rady

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/24/2015 Schválení programu 24. schůze Rady města Uničova

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 15. 11. 2012. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 15. 11. 2012. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 15. 11. 2012 Bod programu: 14 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč, vedoucí

Více

USNESENÍ z 28. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 8. prosince 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 28. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 8. prosince 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 28. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 8. prosince 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/28/2015 Schválení programu 28. schůze Rady města Uničova schvaluje

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 01.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní materiál vývoj nájemného nemovitosti č.p. 28, Tyršova ulice v Písku

Více

Vnitřní směrnici č. 8/2011 k inventarizaci majetku a u k l á d á zpracovat plán inventur pro rok T.: Zodp.: Ing.

Vnitřní směrnici č. 8/2011 k inventarizaci majetku a u k l á d á zpracovat plán inventur pro rok T.: Zodp.: Ing. čj. MCH 6500/2011 spisová značka 6497/2011/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 29. zasedání dne 26. října 2011 R M 1 / 2 9 / 1 1 b e r e n a v ě d o m í 1. Informativní zprávu o plnění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 29.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.4.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení technického dozoru stavby Úpravna vody Písek. NÁVRH USNESENÍ 1/ Rada

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 304/2018 převod peněžitých prostředků ve výši XXX z rezervního fondu do fondu investic příspěvkové

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013 Bod programu: 8 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč,

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 15. 11. 2012 Bod programu: 13 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč, vedoucí

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 34. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 17. srpna 2004 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.09.2013 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Směna pozemků s Českou poštou s.p. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.12.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

Výpis usnesení z 29. schůze Rady města Břeclavi ze dne

Výpis usnesení z 29. schůze Rady města Břeclavi ze dne S00RP00O98O7 Výpis usnesení z 29. schůze Rady města Břeclavi ze dne 27.1.2016 Rada města projednala: R/29/16/3 zápis ze své 28. schůze RM a nemá k tomu připomínky. Rada města schválila: R/29/16/2 schválila

Více

Usnesení. souhlasí s vydáním Obecně závazné vyhlášky města Němčice nad Hanou č. 1/2018 o stanovení společného školského obvodu základní školy,

Usnesení. souhlasí s vydáním Obecně závazné vyhlášky města Němčice nad Hanou č. 1/2018 o stanovení společného školského obvodu základní školy, Usnesení ze 113. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 25.06.2018 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 3.6.213 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 2.6.213 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města s

Více

Usn.č. 96/02 1) pověřuje EO MěÚ k rozhodnutí o uzavření pachtovní smlouvy po ukončení připomínkování zveřejněného záměru obce za obvyklých podmínek

Usn.č. 96/02 1) pověřuje EO MěÚ k rozhodnutí o uzavření pachtovní smlouvy po ukončení připomínkování zveřejněného záměru obce za obvyklých podmínek USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) z 96. zasedání konaného dne 25. 7. 2018 v kanceláři starostky města v MěÚ v Nové Roli **********************************************************************************************

Více

Usnesení. přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 28.4.2014 v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku 4165. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 101/2014-109/2014, dle upravené

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje, odbor správy majetku V Písku dne: 16.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 01.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh společnosti Lesostavby Třeboň, a. s. pokrývající

Více

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne 21.1.2014 v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/64/1/2014 program 64. jednání rady města 1. s c h v a l u j e program 64. jednání rady města

Více

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 z 8. schůze RMČ Brno-jih konané dne 06.02.2019 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově

USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově UR01/39/2016 Schválení programu 39. schůze Rady města Uničova program 39.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 20.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje objektů bývalých Otavských kasáren společnosti Seniorský

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh cen za pronájem hřišť na Základní škole Tomáše Šobra a Mateřské škole Písek,

Více

Usnesení. z 81. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období

Usnesení. z 81. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období Usnesení z 81. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 17.7.2017 ve 13:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

U S N E S E N Í R 1475/10-09. schvaluje termíny svatebních obřadů na rok 2010, a to každou sobotu v měsíci. R 1476/10-09

U S N E S E N Í R 1475/10-09. schvaluje termíny svatebních obřadů na rok 2010, a to každou sobotu v měsíci. R 1476/10-09 U S N E S E N Í z 64. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 21. října 2009 ve 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

Usnesení z 87. schůze Rady města Němčice nad Hanou,

Usnesení z 87. schůze Rady města Němčice nad Hanou, Usnesení z 87. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 18.09.2017 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 29. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Město Blovice Rada města Blovice

Město Blovice Rada města Blovice Město Blovice Rada města Blovice Usnesení č. 12/17 z jednání rady města konaného dne 18.09.2017 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 449 481 RM schvaluje 449) program zasedání v předloženém znění včetně

Více