PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 13. zasedání Zastupitelstva města Jirkova dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 13. zasedání Zastupitelstva města Jirkova dne"

Transkript

1 PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 13. zasedání Zastupitelstva města Jirkova dne /13/ZM/ Volba návrhové komise Zastupitelstvo města-volí návrhovou komisi ve složení: Libor Duchoň. Mgr. Šárka Kröhanová Zdeněk Hlinovský. Mgr. Darina Kováčová.. Petr Škuta 2/13/ZM/ Určení ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo města-určuje ověřovatele zápisu: Libor Duchoň Mgr. Šárka Kröhanová 3/13/ZM/ Schválení programu 13. zasedání Zastupitelstva města Jirkova program 13. zasedání Zastupitelstva města Jirkova. 4/13/ZM/ Diskuse ke každému bodu jednotlivě diskusi ke každému bodu jednotlivě. Strana 1 (celkem 8)

2 5/13/ZM/ Rozbor hospodaření města Jirkova za rok 2015 Rozbor hospodaření města Jirkova za rok /13/ZM/ Rozbor hospodaření města Jirkova za 1. čtvrtletí roku 2016 Rozbor hospodaření města Jirkova za 1. čtvrtletí roku /13/ZM/ Rozpočtová opatření č I. rozpočtová opatření: RO č. 19) Daň z příjmu právnických osob za obce, ve výši Kč. RO č. 20) Navýšení rozpočtu OMMaÚI na údržbu MŠ a ZŠ, ve výši Kč. Navýšení bude financováno z Fondu rezerv a rozvoje. RO č. 24) Navýšení rozpočtu OSVŠ na akci Prohlídka Hasištejna jako doplněk k učivu, ve výši Kč. Navýšení bude financováno z Fondu rezerv a rozvoje. II. rozpočtová opatření: RO č. 13) Dotace z KÚ na výdaje jednotek SDH, ÚZ 14004, ve výši Kč. RO č. 14) Přijaté dary na financování mysliveckého plesu, ve výši Kč. RO č. 15) Dotace z Úřadu práce na Veřejně prospěšné práce, ve výši Kč. RO č. 16) KÚ Dotace na sociální služby MěÚSS, ve výši Kč. RO č. 17) Dotace z Úřadu práce - Společensky účelné místo, ve výši Kč. RO č. 18) Dotace z ministerstva školství na projekt Inkluze v Jirkově ve výši ,29 Kč. RO č. 21) OVSVV Rozpočtové změny v rámci odboru nad 500 tis. Kč, ve výši Kč. RO č. 22) Dotace z Úřadu práce na Společensky účelné pracovní místo, ve výši Kč. RO č. 23) Dotace z Úřadu práce na Veřejně prospěšné práce, ve výši Kč. 8/13/ZM/ Rozpočtové opatření č. 25 rozpočtové opatření RO č Snížení schváleného rozpočtu na skutečnou výši obdržených dotací, ve výši ,19 Kč. Z fondu rezerv a rozvoje bude dorovnána částka za investiční dotace ve výši ,19 Kč. Strana 2 (celkem 8)

3 9/13/ZM/ Zřízení věcného břemene služebnosti na pozemcích v k. ú. Jirkov zřízení věcného břemene služebnosti práva vstupu a vjezdu na pozemky p.č. 3670/1, 3670/11, 3670/41, 3670/82, 3670/96, 3670/99, 3670/103, 4565, 4577/13, 3670/15, 3670/29, 3670/73, 3670/74, 3670/86, 3670/87, 4577/3, 4581/1, 4569, 4572, 4580, 4762 v k.ú. Jirkov za účelem umístění, údržby a oprav distribuční sítě plynu v rámci stavby "Reko MS Jirkov - Na Borku 2". Věcné břemeno bude zřízeno ve prospěch firmy RWE GasNet s.r.o., IČO , se sídlem Klíšská 940, Ústí nad Labem a to na dobu životnosti stavby a za smluvní cenu 50 Kč za každý započatý bm (m2) + DPH dle platných předpisů. Výše jednorázové úhrady bude určena dle geodetického zaměření skutečného provedení stavby. Do doby geodetického zaměření stavby bude uzavřena smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti s tím, že do kolaudace stavby, případně do vydání kolaudačního souhlasu bude uzavřena smlouva o zřízení věcného břemene služebnosti. Veškeré náklady spojené se zřízením věcného břemene služebnosti hradí žadatel. 10/13/ZM/ Zřízení věcného břemene služebnosti na pozemku p. č. 663/2 v k. ú. Boleboř zřízení věcného břemene služebnosti práva vstupu a vjezdu na pozemek p.č. 663/2 v k.ú. Boleboř za účelem umístění, údržby a oprav vodovodní přípojky a připojení na komunikaci pro stavbu "Novostavba RD na p.p.č. 663/23 v k.ú. Boleboř". Věcné břemeno bude zřízeno ve prospěch pana Jana P., bytem Chomutov a to na dobu životnosti stavby a za smluvní cenu 50 Kč za každý započatý bm (m2) + DPH dle platných předpisů. Výše jednorázové úhrady bude určena dle geodetického zaměření skutečného provedení stavby. Do doby geodetického zaměření stavby bude uzavřena smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti s tím, že do kolaudace stavby, případně do vydání kolaudačního souhlasu bude uzavřena smlouva o zřízení věcného břemene služebnosti. Veškeré náklady spojené se zřízením věcného břemene služebnosti hradí žadatel. 11/13/ZM/ Zřízení věcného břemene služebnosti na pozemku p. č. 1272/3 v k. ú. Jindřišská zřízení věcného břemene služebnosti práva vstupu a vjezdu na pozemek p.č. 1272/3 v k.ú. Jindřišská za účelem umístění, údržby a oprav vodovodní přípojky pro plánovanou stavbu nového RD na pozemku p.č. 34/1 v k.ú. Jindřišská. Věcné břemeno bude zřízeno ve prospěch pana Martina S., bytem Chomutov a to na dobu životnosti stavby a za smluvní cenu 50 Kč za každý započatý bm (m2) + DPH dle platných předpisů. Výše jednorázové úhrady bude určena dle geodetického zaměření skutečného provedení stavby. Do doby geodetického zaměření stavby bude uzavřena smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti s tím, že do kolaudace stavby, případně do vydání kolaudačního souhlasu bude uzavřena smlouva o zřízení věcného břemene služebnosti. Veškeré náklady spojené se zřízením věcného břemene služebnosti hradí žadatel. Strana 3 (celkem 8)

4 12/13/ZM/ Zřízení věcného břemene služebnosti na pozemku p.č. 230/1 v k.ú. Jirkov zřízení věcného břemene služebnosti práva vstupu a vjezdu na pozemek p.č. 230/1 v k.ú. Jirkov za účelem umístění, údržby a oprav nového odběrního místa elektrické energie včetně naspojkování v rámci stavby "Jirkov, Obr.míru 228, p.bolšichin, knn". Věcné břemeno bude zřízeno ve prospěch firmy ČEZ Distribuce, a.s. (IČO ), se sídlem Teplická 874/8, Děčín - Podmokly a to na dobu životnosti stavby a za smluvní cenu 50 Kč za každý započatý bm (m2) + DPH dle platných předpisů. Výše jednorázové úhrady bude určena dle geodetického zaměření skutečného provedení stavby. Do doby geodetického zaměření stavby bude uzavřena smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti s tím, že do kolaudace stavby, případně do vydání kolaudačního souhlasu bude uzavřena smlouva o zřízení věcného břemene služebnosti. Veškeré náklady spojené se zřízením věcného břemene služebnosti hradí žadatel. 13/13/ZM/ Zřízení věcného břemene služebnosti na pozemku p.č.1731/1 v k.ú. Jirkov zřízení věcného břemene služebnosti práva vstupu a vjezdu na pozemek p.č. 1731/1 v k.ú. Jirkov za účelem umístění, údržby a oprav nového odběrního místa elektrické energie včetně přípojky nn v rámci stavby "CV, Jirkov, ul. Vrskmaň.cesta, p.č. 1753/3 - knn". Věcné břemeno bude zřízeno ve prospěch firmy ČEZ Distribuce, a.s. (IČO ), se sídlem Teplická 874/8, Děčín - Podmokly a to na dobu životnosti stavby a za smluvní cenu 50 Kč za každý započatý bm (m2) + DPH dle platných předpisů. Výše jednorázové úhrady bude určena dle geodetického zaměření skutečného provedení stavby. Do doby geodetického zaměření stavby bude uzavřena smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti s tím, že do kolaudace stavby, případně do vydání kolaudačního souhlasu bude uzavřena smlouva o zřízení věcného břemene služebnosti. Veškeré náklady spojené se zřízením věcného břemene služebnosti hradí žadatel. 14/13/ZM/ Zřízení věcného břemene služebnosti - Svahová a) zřízení věcného břemene služebnosti na pozemcích p.č. 50, 68/1, 68/2, 36/1 a 36/2 v k.ú. Svahová práva vstupu a vjezdu za účelem umístění, provozování a provádění údržby, revizí a oprav elektro přípojky včetně jejích součástí a zařízení v rámci stavby " Boleboř, zdroj Svahová, úpravna vody" ve prospěch společnosti Severočeská vodárenská společnost, a.s., se sídlem Přítkovská 1689, Teplice, IČO , na dobu životnosti stavby za jednorázovou úplatu 50 Kč za bm + DPH dle platných právních předpisů. Výpočet jednorázové úplaty bude vycházet z geodetického zaměření skutečného provedení stavby. Do kolaudace stavby bude uzavřena smlouva o smlouvě budoucí. Náklady spojené se zřízením věcného břemene hradí žadatel Strana 4 (celkem 8)

5 b) zřízení věcného břemene služebnosti na pozemcích p.č. 50, 68/2, 69/1, 69/2 v k.ú. Svahová práva vstupu a vjezdu za účelem umístění, provozování a provádění údržby, revizí a oprav odpadního potrubí včetně výústního objektu a jeho součástí a zařízení v rámci stavby " Boleboř, zdroj Svahová, úpravna vody" ve prospěch společnosti Severočeská vodárenská společnost, a.s., se sídlem Přítkovská 1689, Teplice, IČO , na dobu životnosti stavby za jednorázovou úplatu 50 Kč za bm + DPH dle platných právních předpisů. Výpočet jednorázové úplaty bude vycházet z geodetického zaměření skutečného provedení stavby. Do kolaudace stavby bude uzavřena smlouva o smlouvě budoucí. Náklady spojené se zřízením věcného břemene hradí žadatel c) zřízení věcného břemene služebnosti na pozemcích p.č. 50, 68/2 v k.ú. Svahová práva vstupu a vjezdu za účelem umístění, provozování a provádění údržby, revizí a oprav propojovacího vodovodního řadu včetně jeho součástí a zařízení v rámci stavby " Boleboř, zdroj Svahová, úpravna vody" ve prospěch společnosti Severočeská vodárenská společnost, a.s., se sídlem Přítkovská 1689, Teplice, IČO , na dobu životnosti stavby za jednorázovou úplatu 50 Kč za bm + DPH dle platných právních předpisů. Výpočet jednorázové úplaty bude vycházet z geodetického zaměření skutečného provedení stavby. Do kolaudace stavby bude uzavřena smlouva o smlouvě budoucí. Náklady spojené se zřízením věcného břemene hradí žadatel 15/13/ZM/ Záměr prodeje části pozemku p. č. 11/1 v k. ú. Zákoutí Zastupitelstvo města-neschvaluje záměr města Jirkova prodat část pozemku p.č. 11/1 o výměře cca 2000 m 2 v k.ú. Zákoutí (přesná výměra by byla určena geometrickým plánem) za účelem využívání zahrady k rekreačnímu objektu. 16/13/ZM/ Prodej části pozemků v k.ú. Svahová prodej části pozemků p.č. 50 o výměře přibližně 200 m 2, p.č. 68/1 o výměře přibližně 260 m 2 a p.č. 68/2 o výměře přibližně 210 m 2 v k.ú Svahová (přesná výměra bude stanovena geometrickým plánem) v k.ú. Svahová za účelem využití stavby "Boleboř, zdroj Svahová, úpravna vody" a přístupové komunikace Severočeské vodárenské společnosti a.s., se sídlem Přítkovská 1689, Teplice, IČO: za cenu 250,- Kč/m 2 s tím, že do kolaudace stavby bude uzavřena smlouva o smlouvě budoucí kupní, která bude omezena dobou platnosti nejdéle do Bude-li prodej pozemků v době uzavření kupní smlouvy podléhat zdanění podle právních předpisů upravujících DPH a nebude od této daně osvobozen, bude k ceně připočtena sazba DPH v zákonné výši. Náklady spojené s prodejem hradí kupující. Strana 5 (celkem 8)

6 17/13/ZM/ Bezúplatný převod pozemku p. č. 1113/1 v k. ú. Jirkov bezúplatný převod pozemku p. č. 1113/1 v k. ú. Jirkov ve vlastnictví České republiky s příslušností hospodařit Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, IČO , do vlastnictví města Jirkova a smlouvu č. 23/2016 o bezúplatném převodu vlastnického práva k nemovité věci včetně schvalovací doložky. 18/13/ZM/ Bezúplatný převod pozemku p. č. 150 v k. ú. Jirkov bezúplatný převod pozemku p. č. 150 v k. ú. Jirkov ve vlastnictví České republiky s příslušností hospodařit Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, IČO , do vlastnictví města Jirkova a smlouvu č. 21/2016 o bezúplatném převodu vlastnického práva k nemovité věci včetně schvalovací doložky. 19/13/ZM/2016 Odkoupení sběrny v ulici 5. května (bývalá synagoga) I. Zastupitelstvo města schvaluje záměr odkoupení sběrny v ulici 5. května v Jirkově - pozemku p.č. 833 v k.ú. Jirkov, na kterém se nachází stavba občanské vybavenosti bez čp./ev. a pozemku p.č. 834 v k.ú.jirkov. Přesné podmínky prodeje budou předloženy zastupitelstvu města ke schválení. II. Zastupitelstvo města pověřuje starostu města jednáním o podmínkách prodeje uvedených nemovitostí. 20/13/ZM/ Půjčky z Fondu rozvoje bydlení města Jirkova 2016 poskytnutí půjčky z Fondu rozvoje bydlení města Jirkova na rok 2016 panu Jakubu B., bytem Jirkov, ve výši 350 tisíc Kč na výměnu střešní krytiny. 21/13/ZM/ Zpráva o dotačních projektech zprávu o dotačních projektech za období říjen březen Strana 6 (celkem 8)

7 22/13/ZM/ Závěrečná zpráva o realizaci IPRM Jirkova - Prostor k životu Závěrečnou zprávu o realizaci IPRM Jirkova - Prostor k životu v předloženém znění. 23/13/ZM/ Činnost Městského úřadu Jirkov za rok 2015 zprávu o činnosti Městského úřadu v Jirkově za rok /13/ZM/ Hodnocení činnosti příspěvkové organizace Kulturní, vzdělávací a informační zařízení Jirkov za rok 2015 hodnocení činnosti příspěvkové organizace Kulturní, vzdělávací a informační zařízení Jirkov za rok /13/ZM/ Nákup užitkového vozidla Citroen Jumper 33L2H2 pro potřeby organizace Kulturní, vzdělávací a informační zařízení Jirkov, p.o. uzavření úvěrové smlouvy na nákup užitkového vozidla Citroen Jumper 33L2H2 pro potřeby organizace Kulturní, vzdělávací a informační zařízení Jirkov, p.o. 26/13/ZM/ Výroční zpráva Městského ústavu sociálních služeb Jirkov, příspěvková organizace za rok 2015 předloženou výroční zprávu o činnosti Městského ústavu sociálních služeb Jirkov, příspěvková organizace za rok /13/ZM/ Zpráva z jednání kontrolního výboru I. zápis z jednání kontrolního výboru dne II. a) zprávu č. 01/2016 o provedené "Kontrole provozu Ubytovny pro osoby bez přístřeší", b) zprávu č. 03/2016 o provedené "Kontrole namátkou vybraných výběrových řízení, provedených městem v roce 2015". Strana 7 (celkem 8)

8 28/13/ZM/ Zpráva z jednání finančního výboru I. zápis z jednání finančního výboru uskutečněného dne II. Zastupitelstvo města-revokuje své usnesení č. 37/12/ZM/2016 II.1. ze dne III. Zastupitelstvo města-ukládá 1. radě města zajistit zpracování a uzavření nové nájemní smlouvy na provozování areálu koupaliště Červený Hrádek, která bude účinná od sezóny roku Termín: /13/ZM/ Zpráva o činnosti Rady města Jirkova č /2016 ústní zprávu o činnosti Rady města Jirkova č / /13/ZM/ Kontrola plnění usnesení z předchozích jednání ZM ústní zprávu o kontrole plnění usnesení z předchozích jednání Zastupitelstva města Jirkova. Libor Duchoň ověřovatel zápisu Mgr. Šárka Kröhanová ověřovatel zápisu Ing. Radek Štejnar starosta města Usnesení je upraveno pro zveřejnění na internetu v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., na ochranu osobních údajů. Úplné znění usnesení je pro občany Jirkova (zákon č. 128/2000 Sb., o obcích) k nahlédnutí v sekretariátu Městského úřadu Jirkov. Strana 8 (celkem 8)

PŘEHLED USNESENÍ 11. Zastupitelstvo města Jirkov konající se dne

PŘEHLED USNESENÍ 11. Zastupitelstvo města Jirkov konající se dne PŘEHLED USNESENÍ 11. Zastupitelstvo města Jirkov konající se dne 10.2.2016 1/11/ZM/2016 - Volba návrhové komise Zastupitelstvo města volí návrhovou komisi ve složení: Jan Bošina. Petr Škuta Ing. Luboš

Více

PŘEHLED USNESENÍ 9. Zastupitelstva města Jirkov konající se dne

PŘEHLED USNESENÍ 9. Zastupitelstva města Jirkov konající se dne PŘEHLED USNESENÍ 9. Zastupitelstva města Jirkov konající se dne 16. 12. 2015 1/9/ZM/2015 - Volba návrhové komise Zastupitelstvo města volí návrhovou komisi ve složení: Duchoň Libor Hlinovský Zdeněk Mgr.

Více

Usnesení. z 19. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení. z 19. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 19. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 9.5.2016 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/19/RM/2016 Žádost o dotaci - přeměna porostů náhradních dřevin podání žádosti o dotaci

Více

USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne

USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 18.11.2009 1/23/ZM/2009 - I. návrh rozpočtu na rok 2010. I. návrh rozpočtu na rok 2010. 2/23/ZM/2009 - Rozpočtová opatření č. 31-43 I. rozpočtová

Více

3/16/ZM/ Schválení programu 16. zasedání Zastupitelstva města Jirkova

3/16/ZM/ Schválení programu 16. zasedání Zastupitelstva města Jirkova PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 16. zasedání Zastupitelstva města Jirkova dne 16. 11. 2016 1/16/ZM/2016 - Volba návrhové komise I. Zastupitelstvo města-volí návrhovou komisi ve složení: Mgr. Darina Kováčová.

Více

PŘEHLED USNESENÍ 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne

PŘEHLED USNESENÍ 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne PŘEHLED USNESENÍ 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne 17.9.2014 1/30/ZM/2014 Rozbor hospodaření města Jirkova za 1. pololetí 2014 Rozbor hospodaření města Jirkova za 1. pololetí roku 2014. 2/30/ZM/2014-1.

Více

3/17/ZM/ Schválení programu 17. zasedání Zastupitelstva města Jirkova

3/17/ZM/ Schválení programu 17. zasedání Zastupitelstva města Jirkova PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 17. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne 14. 12. 2016 1/17/ZM/2016 - Volba návrhové komise I. Zastupitelstvo města-volí návrhovou komisi ve složení: Robert Plzák. Mgr.

Více

PŘEHLED USNESENÍ 7. Zastupitelstva města Jirkov konající se dne

PŘEHLED USNESENÍ 7. Zastupitelstva města Jirkov konající se dne PŘEHLED USNESENÍ 7. Zastupitelstva města Jirkov konající se dne 23.9.2015 1/7/ZM/2015 - Rezignace na mandát člena zastupitelstva Zastupitelstvo města bere na vědomí rezignaci paní Lenky Nítkové na mandát

Více

Zastupitelstvo města-schvaluje závěrečný účet města Jirkova za rok 2015 a souhlasí s celoročním hospodařením roku 2015 bez výhrad.

Zastupitelstvo města-schvaluje závěrečný účet města Jirkova za rok 2015 a souhlasí s celoročním hospodařením roku 2015 bez výhrad. PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 14. zasedání Zastupitelstva města Jirkova dne 22. 6. 2016 1/14/ZM/2016 - Volba návrhové komise Zastupitelstvo města-volí návrhovou komisi ve složení: Mgr. Petr Jiráček. Robert

Více

3/30/ZM/ Schválení programu 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkova

3/30/ZM/ Schválení programu 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkova PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne 12.9.2018 1/30/ZM/2018 - Volba návrhové komise I. Zastupitelstvo města volí návrhovou komisi ve složení: Jiřina Dufková. Mgr.

Více

Usnesení z 36. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 36. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 36. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 26.10.2015 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/36/RM/2015 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 8/34/RM/2015, 2/34/RM/2015,

Více

USNESENÍ 11. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ

USNESENÍ 11. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ USNESENÍ 11. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 16.5.2012 v zasedací místnosti MěÚ 1/11/ZM/2012- Rozbor hospodaření města Jirkova za rok 2011 rozbor hospodaření města Jirkova za rok 2011.

Více

3/15/ZM/ Schválení programu 15. zasedání Zastupitelstva města Jirkova

3/15/ZM/ Schválení programu 15. zasedání Zastupitelstva města Jirkova PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 15. zasedání Zastupitelstva města Jirkova dne 21. 9. 2016 1/15/ZM/2016 - Volba návrhové komise Zastupitelstvo města-volí návrhovou komisi ve složení: Jaroslav Cingel. Jiří

Více

PŘEHLED USNESENÍ 2. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne /2/ZM/ Volba návrhové komise

PŘEHLED USNESENÍ 2. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne /2/ZM/ Volba návrhové komise PŘEHLED USNESENÍ 2. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne 15.12.2014 1/2/ZM/2014 - Volba návrhové komise Zastupitelstvo města volí návrhovou komisi ve složení p.rodák Milan p.plzák Robert Mgr. Vydržel

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 11.3.2013 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/10/RM/2013 Hodnocení činnosti p. o. Lesy města Jirkova za rok 2012 zprávu o činnosti příspěvkové

Více

Přehled usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Přehled usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Přehled usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 11.2.2019 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2019 Kontrola plnění usnesení I. Rada města-bere na vědomí splněná usnesení

Více

Usnesení z 16. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 16. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 16. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 27.4.2015 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/16/RM/2015 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 8/14/RM/2015, 9/14/RM/2015, 11/14/RM/2015,

Více

USNESENÍ 6. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ

USNESENÍ 6. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ USNESENÍ 6. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 14.9.2011 v zasedací místnosti MěÚ 1/6/ZM/2011 - Prezentace firmy Marius Pedersen, a.s. - nabídka společného podniku I. Zastupitelstvo města-bere

Více

Přehled usnesení z 2. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Přehled usnesení z 2. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Přehled usnesení z 2. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 14.1.2019 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/2/RM/2019 Komise rozvoje a bezpečnosti I. Rada města-bere na vědomí zápis z jednání

Více

USNESENÍ 8. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ

USNESENÍ 8. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ USNESENÍ 8. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 14.12.2011 v zasedací místnosti MěÚ 1/8/ZM/2011- Rozbor hospodaření města Jirkova za 1. - 3. čtvrtletí 2011 Rozbor hospodaření města Jirkova

Více

USNESENÍ 9. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ

USNESENÍ 9. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ USNESENÍ 9. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 15.2.2012 v zasedací místnosti MěÚ 1/9/ZM/2012-Komunitní plán města Jirkova přijetí Komunitního plánu města Jirkova 2012-2017 2/9/ZM/2012- Rozpočtová

Více

USNESENÍ 26. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne

USNESENÍ 26. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne USNESENÍ 26. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 31.3.2010 1/26/ZM/2010 - Návrh na doplnění a volba člena Rady města Jirkova I. Zastupitelstvo města-volí za člena Rady města Jirkova p. Michala

Více

USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne

USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne 26.1.2009 37/3/R/2009 Kontrola plnění usnesení I. bere na vědomí splněná usnesení č.1/1/r/2009, 4/1/R/2009, 5/1/R/2009. II. schvaluje začlenění rozhodčí

Více

USNESENÍ 2. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ

USNESENÍ 2. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ USNESENÍ 2. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 16.2.2011 v zasedací místnosti MěÚ 1 /2/ZM/2011- Jednací řád zastupitelstva města Zastupitelstvo města-vydává Jednací řád Zastupitelstva města

Více

Přehled usnesení z 15. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Přehled usnesení z 15. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Přehled usnesení z 15. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 29.4.2019 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/15/RM/2019 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 5/13/RM/2019, 9/13/RM/2019,

Více

USNESENÍ 29. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne

USNESENÍ 29. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne USNESENÍ 29. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 15.09.2010 1/29/ZM/2010- Prezentace firmy Komunitní plánování o.p.s. prezentaci firmy Komunitní plánování o.p.s. 2/29/ZM/2010- Volba člena Rady

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.4.2017 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/9/RM/2017 Občanská komise zápis ze zasedání občanské komise ze dne 20. 3. 2017. 2/9/RM/2017

Více

USNESENÍ 3. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ

USNESENÍ 3. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ USNESENÍ 3. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 30.03.2011 v zasedací místnosti MěÚ 1/3/ZM/2011- Odpisový plán na rok 2011 odpisový plán na rok 2011 u těchto příspěvkových organizací: ZŠ Budovatelů,

Více

USNESENÍ 16. schůze Rady města Jirkov konané dne

USNESENÍ 16. schůze Rady města Jirkov konané dne USNESENÍ 16. schůze Rady města Jirkov konané dne 28.4.2008 261/16/R/2008 Kontrola plnění usnesení bere na vědomí splněná usnesení č.94/6/r/2008, 121/7/R/2008, 206/13/R/2008, 224/13/R/2008, 226/14/R/2008,

Více

Přehled usnesení z 3. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 12:00 hodin v kanceláři místostarosty

Přehled usnesení z 3. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 12:00 hodin v kanceláři místostarosty Přehled usnesení z 3. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 22019 od 12:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/3/RM/2019 Občanská komise zápis z jednání občanské komise ze dne 7. 1. 2019. 2/3/RM/2019

Více

Usnesení z 35. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 35. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 35. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 10.10.2016 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/35/RM/2016 Kontrola plnění usnesení I. Rada města-bere na vědomí splněná usnesení č.

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 10.3.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/9/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněné usnesení č. 17/4/RM/2014. 2/9/RM/2014 Zpráva

Více

Usnesení z 21. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 21. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 21. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 1.6.2015 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/21/RM/2015 Kontrola plnění usnesení prodloužení termínu plnění usnesení č. 34/14/RM/2015

Více

USNESENÍ 18. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne

USNESENÍ 18. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne USNESENÍ 18. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 1.4.2009 1/18/Z/2009 Technologické centrum Jirkov I. bere na vědomí studii o zřízení Technologického centra Jirkov II. ukládá RM dopracovat

Více

USNESENÍ 10. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne

USNESENÍ 10. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne USNESENÍ 10. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 18.2.2008 1/10/Z/2008 Návrh rozpočtu na rok 2008 a) Návrh rozpočtu na rok 2008 v celkovém objemu 313mil.131 tis. Kč včetně "Správy nemovitostí"

Více

USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE Zvěřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně údajů, v platném znění USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Více

PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 27. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne

PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 27. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 27. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne 18.4.2018 1/27/ZM/2018 - Volba návrhové komise I. Zastupitelstvo města volí návrhovou komisi ve složení: Jaroslav Cingel. Robert

Více

Usnesení z 39. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 39. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 39. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 7.11.2016 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/39/RM/2016 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 6/37/RM/2016, 12/37/RM/2016,

Více

Usnesení z 11. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 11. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 11. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 19.3.2018 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/11/RM/2018 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 2/10/RM/2018, 9/10/RM/2018, 7/10/RM/2018.

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září 2016 07/2016/ZM I. ZM bere na vědomí: 07.2016/16ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

USNESENÍ z 23.zasedání Rady města Jirkova ze dne

USNESENÍ z 23.zasedání Rady města Jirkova ze dne USNESENÍ z 23.zasedání Rady města Jirkova ze dne 28.6.2010 471/23/RM/2010 Kontrola plnění usnesení Rada města-bere na vědomí splněná splněná usnesení č.416/19/rm/2010, 424/20/RM/2010, 443/20/RM/2010, 456/21/RM/2010,

Více

Příloha č. 01. usnesení z 15. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 20. dubna 2016

Příloha č. 01. usnesení z 15. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 20. dubna 2016 Příloha č. 01 usnesení z 15. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 20. dubna 2016 Zastupitelstvo města schvaluje: II. NÁVRH NA VYHLÁŠENÍ ZÁMĚRU PRODEJE POZEMKŮ: Záměr účelového prodeje p.p.č. 3258/20

Více

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2015- ZO U Příloha k usnesení z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomní : dle prezenční listiny Vypracování usnesení : JUDr. Milan

Více

Přehled usnesení z 40. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Přehled usnesení z 40. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Přehled usnesení z 40. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.12.2018 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/40/RM/2018 Valná hromada společnosti ONZA, a.s. I. Rada města-odvolává z pozice

Více

USNESENÍ z 8.zasedání Rady města Jirkova ze dne

USNESENÍ z 8.zasedání Rady města Jirkova ze dne USNESENÍ z 8.zasedání Rady města Jirkova ze dne 8.3.2010 155/8/RM/2010 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č.108/6/rm/2010, 109/6/RM/2010, 131/6/RM/2010, 132/7/RM/2010 ( 90/5/RM/2010). 156/8/RM/2010

Více

Příloha č. 1. Zastupitelstvo města Stříbra schvaluje: I. ZÁMĚR PRODEJE POZEMKŮ: 2.

Příloha č. 1. Zastupitelstvo města Stříbra schvaluje: I. ZÁMĚR PRODEJE POZEMKŮ: 2. Příloha č. 1 usnesení z 26. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 4. března 2013 Zastupitelstvo města Stříbra schvaluje: 3. 4. stav.p.č. 387 o výměře 15m 2 kat.území Butov kupní cena 200,-Kč/m 2 s

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. května /2014/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. května /2014/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. května 2014 4/2014/ZM I. ZM bere na vědomí: 4.2014/10ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

2. Zánik a vznik mandátu členů Zastupitelstva města Šluknov

2. Zánik a vznik mandátu členů Zastupitelstva města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení z 12. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 12. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 12. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 8.4.2013 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/12/RM/2013 Výroční zpráva 2012 - KVIZ Jirkov p.o. zprávu o činnosti Kulturního, vzdělávacího

Více

USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Jirkova ze dne 28. února 2011

USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Jirkova ze dne 28. února 2011 USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Jirkova ze dne 28. února 2011 1/6/RM/2011 Kontrola plnění usnesení Rada města-bere na vědomí splněné usnesení č. 848/43/RM/2011. 2/6/RM/2011 Komise rozvoje města zprávu

Více

Město Moravská Třebová 1. Usnesení

Město Moravská Třebová 1. Usnesení 1 Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo v pondělí 24.06.2019 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká č.o. 2 Zastupitelstvo města schvaluje: 170/Z/240619:

Více

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 28.4.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 514. Zastupitelstvo města pověřuje člena zastupitelstva Ing. Libora Halase

Více

USNESENÍ z 39. zasedání Rady města Jirkova ze dne 12. listopadu 2012

USNESENÍ z 39. zasedání Rady města Jirkova ze dne 12. listopadu 2012 USNESENÍ z 39. zasedání Rady města Jirkova ze dne 12. listopadu 2012 1/39/RM/2012 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 1/26/RM/2012, 8/31/RM/2012, 6/36/RM/2012, 13/36/RM/2012, 14/36/RM/2012, 15/36/RM/2012

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne 13. 1. 2016 od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení RM č. 636/2016 Rada města Jablonné v Podještědí po projednání schvaluje program

Více

Město Broumov určeno Radě města č. 13

Město Broumov určeno Radě města č. 13 Město Broumov určeno Radě města č. 13 Majetkové záležitosti k jednání dne: 13.4.2015 předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno MK dne: 8.4.2015 předloženo RM dne: 9.4. 2015 Komentář: 1) Výběrové

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 18.09.2014 Usnesení č. 1/XXIV/14: ZM schvaluje program zasedání: I. Zahájení II. Sdělení

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 21. 9. 2016 od 16:00 hodin

Více

Usnesení. přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli 1097. Zastupitelstvo města schvaluje další postup ve věci investičního

Více

Městský obvod Ústí nad Labem Střekov Rada MO Střekov

Městský obvod Ústí nad Labem Střekov Rada MO Střekov Městský obvod Ústí nad Labem Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í z 18. mimořádného jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 7. 9. 2018 od 7.00 hodin v zasedací místnosti (II. patro) ÚMO Střekov

Více

U S N E S E N Í. 3. Poděkování za povodně (ústně)

U S N E S E N Í. 3. Poděkování za povodně (ústně) U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 22. června 2010 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Poděkování za

Více

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 29.03.2017 22/1/17. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 1. zasedání ZMě. 23/2/17. ZMě schvaluje program 2. zasedání ZMě takto: Program:

Více

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 27. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 27. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 27. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 03. 09. 2018 R18/653 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Pronájem

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 61. zasedání Rady města Bučovice ze dne

PŘEHLED USNESENÍ. 61. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 61. zasedání Rady města Bučovice ze dne 9.10.2017 1317/61/RM/2017 OSV 01 - Návrh smlouvy o poskytnutí účelového příspěvku z rozpočtu obce ke spolufinancování sociálních služeb v rámci

Více

Soubor usnesení - 2/ZM/2015

Soubor usnesení - 2/ZM/2015 Soubor usnesení - 2/ZM/2015 Konáno dne: 25.2.2015 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 2/19/ZM/15 - Program 2.

Více

Usnesení z 33. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 33. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 33. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 5.10.2015 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/33/RM/2015 Kontrola plnění usnesení I. Rada města-bere na vědomí splněná usnesení č.

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 28. července /2014/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 28. července /2014/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 28. července 2014 06/2014/ZM I. ZM bere na vědomí: 06.2014/22ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci

Více

Zastupitelstvo města Světlá nad Sázavou. Usnesení z 27. zasedání

Zastupitelstvo města Světlá nad Sázavou. Usnesení z 27. zasedání Zastupitelstvo města Světlá nad Sázavou Usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou konané dne 19. 9. 2018 Z/73/2018-27. Zastupitelstvo města Světlá nad Sázavou PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ

Více

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů 2016/679 a zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování

Více

Přehled usnesení z 17. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Přehled usnesení z 17. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Přehled usnesení z 17. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 13.5.2019 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/17/RM/2019 Kontrola plnění usnesení splněné usnesení č. 4/15/RM/2019. 2/17/RM/2019

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 20. dubna /2015/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 20. dubna /2015/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 20. dubna 2015 04/2015/ZM I. ZM bere na vědomí: 04.2015/28ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města.

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města. Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-14/2016 Datum jednání: 22.09.2016 3) Program jednání (USN-Z3-257/2016) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 26. 2. 2014 od 16:00 hodin

Více

USNESENÍ z 8. zasedání Rady města Jirkova ze dne 27. února 2012

USNESENÍ z 8. zasedání Rady města Jirkova ze dne 27. února 2012 USNESENÍ z 8. zasedání Rady města Jirkova ze dne 27. února 2012 1/8/RM/2012 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 5/2/RM/2012, 29/7/RM/2012-bod 1), 2), 30/RM/2012 -bod 2), 3). II. Rada města-schvaluje

Více

Výpis usnesení z 45. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2018

Výpis usnesení z 45. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2018 Výpis usnesení z 45. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2018 které se konalo v pondělí dne 18. 6. 2018 v 16:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu ve Špindlerově Mlýně 1/45/2018-ZM

Více

USNESENÍ z 16. zasedání Rady města Jirkova ze dne 23. dubna 2012

USNESENÍ z 16. zasedání Rady města Jirkova ze dne 23. dubna 2012 USNESENÍ z 16. zasedání Rady města Jirkova ze dne 23. dubna 2012 1/16/RM/2012 Kontrola plnění usnesení splněné usnesení č. 22/14/RM/2012. 2/16/RM/2012 Plnění usnesení RM č. 41/40/RM/2011 - úprava výše

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy číslo 31/1 Bezpečnostní situace v městské části - zprávu městské policie o bezpečnostní situaci v Městské části Praha Dolní Měcholupy za měsíc duben 2017 číslo 31/2 Hospodaření za 1. čtvrtletí 2017 - předloženou

Více

Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne 25.08.2014 Číslo: 2800 Zodpovídá: OdPVV Termín: program schůze dne 25.08.2014 Číslo: 2801 Zodpovídá: FO Termín: 11.09.2014 zápis z jednání finančního výboru

Více

PŘIJATÁ USNESENÍ 2. zasedání Zastupitelstva města Mimoň, konaného dne 26. dubna 2018 od 16:30 hodin v Domě kultury Ralsko v Mimoni

PŘIJATÁ USNESENÍ 2. zasedání Zastupitelstva města Mimoň, konaného dne 26. dubna 2018 od 16:30 hodin v Domě kultury Ralsko v Mimoni MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ 2. zasedání Zastupitelstva města Mimoň, konaného dne 26. dubna 2018 od 16:30 hodin v Domě kultury Ralsko v Mimoni Z18/22 Volba orgánů zasedání

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne 28. 8. 2017 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3586/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1543/2017 Rada

Více

Usnesení z 41. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 41. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 41. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 28.11.2016 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/41/RM/2016 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 3/39/RM/2016, 17/39/RM/2016,

Více

program zasedání Zastupitelstva města Chropyně č. 16. Zprávu o činnosti Rady města Chropyně za období od 23. června 2009 do 22. září 2009.

program zasedání Zastupitelstva města Chropyně č. 16. Zprávu o činnosti Rady města Chropyně za období od 23. června 2009 do 22. září 2009. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 16. zasedání dne 23. září 2009 Z M 1 / 1 6 / 2 0 0 9 u r č u j e hlasováním jako zapisovatele 16. zasedání paní Janu Bajgarovou a

Více

Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 31.3.2015

Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 31.3.2015 Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 31.3.2015 41/3/15. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 2. zasedání ZMě. 42/3/15. ZMě schvaluje program 3. zasedání ZMě takto: Program:

Více

U s n e s e n í. ze 101. zasedání rady města Trmice, které se konalo dne od 15:00 hod. na MěÚ Trmice. Usnesení č.

U s n e s e n í. ze 101. zasedání rady města Trmice, které se konalo dne od 15:00 hod. na MěÚ Trmice. Usnesení č. U s n e s e n í ze 101. zasedání rady města Trmice, které se konalo dne 11. 08. 2014 od 15:00 hod. na MěÚ Trmice Předsedající Přítomni Ověřovatel zápisu : starostka Mgr. Jana Oubrechtová : dle prezenční

Více

Výpis usnesení z 22. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 22. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2018/22/741 RM schvaluje program 22. schůze RM. 2018/22/742 RM schvaluje prodloužení termínu plnění usnesení č. 2018/21/738 do 14. 11. 2018. RM schvaluje záměr pachtu části

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. října 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. října 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. října 2018 č. RM 238/2018 u p r a v e n á v e r z e 1. schvaluje rozpočtové opatření č. 6/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové

Více

Usnesení. z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 30.3.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 157/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pana Miloslava

Více

USNESENÍ. Usnesení RaMěst č. 001/15 z Kontrola plnění usnesení Rada statutárního města Chomutova bere na vědomí kontrolu plnění usnesení.

USNESENÍ. Usnesení RaMěst č. 001/15 z Kontrola plnění usnesení Rada statutárního města Chomutova bere na vědomí kontrolu plnění usnesení. USNESENÍ z 91. řádné schůze Rady statutárního města Chomutova, která se konala dne 12. 1. 2015 od 9.00 hod, v zasedací místnosti č. 13 na radnici, nám. 1. máje v Chomutově. Usnesení RaMěst č. 001/15 z

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2014/ZM až /2014/ZM

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2014/ZM až /2014/ZM Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne 10.02.2014 č. 612-26/2014/ZM až 636-26/2014/ZM USNESENÍ č. 612-26/2014/ZM ze dne 10.02.2014 schvaluje MUDr. K. Navrátila, Ing. P. Kheka a p. V. Semeráda

Více

Přehled usnesení z 38. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Přehled usnesení z 38. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Přehled usnesení z 38. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 12.11.2018 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/38/RM/2018 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 10/36/RM/2018, 2/35/RM/2018.

Více

USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 22. května 2017

USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 22. května 2017 USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 22. května 2017 791/28/1/2017 Zahájení, schválení programu 28. zasedání, volba ověřovatelů zápisu 1. schvaluje program 28. zasedání Zastupitelstva

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019 USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou č. 2019/04/ZM konaného dne 24. června 2019 56/2019/04/ZM Program zasedání Zastupitelstvo města schvaluje program zasedání dle předloženého návrhu

Více

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 23. jednání

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 23. jednání Červený Kostelec Usnesení z 23. jednání Rady města Červený Kostelec konané dne 27.11.2017 R-2017/23/1-23. Červený Kostelec 27.11.2017 Informace o průběhu příprav a realizaci investičních akcí informace

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Byla provedena oprava usnesení č. ZM 17 03 07 15 dne 31.03.2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město

Více

U S N E S E N Í. Z a s t u p i t e l s t v o : z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Hrádek konaného dne 26. března 2013

U S N E S E N Í. Z a s t u p i t e l s t v o : z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Hrádek konaného dne 26. března 2013 U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Hrádek konaného dne 26. března 2013 Z a s t u p i t e l s t v o : 1) schválilo program jednání. 2) určilo za ověřovatele zápisu pana Františka Vozku

Více

Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy

Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 30. září 2009 ve školní jídelně ZŠ a MŠ Zákupy (č. usnesení 167/09 180/09) [hr]

Více