11-P_2015 V Břeclavi dne Rozhodnutí Disciplinární komise OFS Břeclav

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "11-P_2015 V Břeclavi dne Rozhodnutí Disciplinární komise OFS Břeclav"

Transkript

1 Ftbalvá asciace České republiky Okresní ftbalvý svaz Břeclav Disciplinární kmise Veslařská 1, Břeclav tel.: Čísl jednací Míst a datum pdpisu 11-P_2015 V Břeclavi dne Rzhdnutí Disciplinární kmise OFS Břeclav takt: Disciplinární kmise OFS Břeclav (dále jen DK OFS ) na svém zasedání rzhdla 1. Hráč Salčák Patrik, ID FAČR: , Mravská Nvá Ves, je vinen disciplinárním přečinem vylučení pr druhé napmenutí pdle ust. 46 dst. 1 Disciplinárníh řádu Ftbalvé asciace České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal dne v sutěžním utkání OP muži, Mravská Nvá Ves Velké Bílvice, čísl utkání: A1A1202, a t tím, že byl v 48. minutě sutěžníh utkání vylučen, pdle pravidel ftbalu, p druhém napmenutí, když pprvé byl napmenut v 17. minutě sutěžníh utkání, za cž se hráči Salčák Patrik, ID FAČR: , pdle ust. 46 dst. 1 DŘ FAČR ve spjení s ust. 23, s přihlédnutím k ust. 18 písm. h) DŘ FAČR, ukládá disciplinární trest zastavení závdní činnsti na 2 sutěžní utkání. fakturu klubu (Mravská Nvá Ves). 2. Hráč Svbda Zdeněk, ID FAČR: , Březí, je vinen disciplinárním přečinem narušení řádnéh průběhu hry pdle ust. 43 Disciplinárníh řádu Ftbalvé asciace České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal dne v sutěžním utkání OP muži, Březí Valtice, čísl utkání: A1A1204, a t tím, že byl vylučen pdle pravidel ftbalu, když v 89. minutě sutěžníh utkání zmařil supeři zjevnu mžnst dsáhnut branky přestupkem prti pravidlům ftbalu, za cž se hráči Svbda Zdeněk, ID FAČR: , pdle ust. 43 DŘ FAČR ve spjení s ust. 23 DŘ FAČR, s přihlédnutím k ust. 40 dst. 1 DŘ FAČR ukládá disciplinární trest zastavení závdní činnsti na 2 sutěžní utkání. Pplatek za prjednání věci v I. stupni ve výši 150 Kč bude zaúčtván na sběrnu fakturu klubu (Březí). 3. Hráč Kšťál Zdeněk, ID FAČR: , Charvátská Nvá Ves, je vinen disciplinárním přečinem phršující, urážlivé neb pnižující chvání vůči delegvaným sbám pdle ust. 45 dst. 1 Disciplinárníh řádu Ftbalvé asciace České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal dne v sutěžním utkání OP muži, Charvátská Nvá Ves Hrušky, čísl utkání: A1A1207, a t tím, že byl vylučen pdle pravidel ftbalu, když v 92. minutě sutěžníh utkání pužil urážlivý výrk vůči delegvané sbě, přičemž v prtiprávním jednání pkračval i p vylučení ze sutěžníh utkání, za cž se hráči Kšťál Zdeněk, ID FAČR: , pdle ust. 45 dst. 1 DŘ FAČR ve spjení s ust. 23 DŘ FAČR, s přihlédnutím k ust. 18 písm. h) DŘ FAČR, ukládá disciplinární trest zastavení závdní činnsti na 3 sutěžní utkání. fakturu klubu (Charvátská Nvá Ves). 4. Hráč Lsa Tmáš, ID FAČR: , Puzdřany, je vinen disciplinárním přečinem vylučení pr druhé napmenutí pdle ust. 46 dst. 1 Disciplinárníh řádu Ftbalvé asciace České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal v sutěžním utkání III. třídy muži, sk. B, Starvičky - Puzdřany, čísl utkání: A2B1207, a t tím, že byl v Strana 1 (celkem 6)

2 Rzhdnutí DK OFS Břeclav 89. minutě sutěžníh utkání vylučen, pdle pravidel ftbalu, p druhém napmenutí, když pprvé byl napmenut v 87. minutě sutěžníh utkání, za cž se hráči Lsa Tmáš, ID FAČR: , pdle ust. 46 dst. 1 DŘ FAČR ve spjení s ust. 23 DŘ FAČR, ukládá disciplinární trest zastavení závdní činnsti na 2 sutěžní utkání. fakturu klubu (Puzdřany). 5. Klub TJ Skl Kstice, ID FAČR: , je dpvědný za disciplinární přečin prušení České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice Vrbice, čísl utkání: A1A0201, a t tím, že dšl k umžnění družstva OP muži FK Vrbice 1959, ID FAČR: Klub TJ Skl Kstice, ID FAČR: , je dpvědný za disciplinární přečin prušení České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice - Přibice, čísl utkání: A1A0401, a t tím, že dšl k umžnění družstva OP muži TJ Skl Přibice, ID FAČR: Klub TJ Skl Kstice, ID FAČR: , je dpvědný za disciplinární přečin prušení České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal dne v sutěžním utkání OP muži, Březí - Kstice, čísl utkání: A1A0501, a t tím, že dšl k umžnění pdle ust. 69 dst. 1 DŘ FAČR, trestá kntumací utkání 3:0 a 3 bdy ve prspěch družstva OP muži TJ Skl Březí, ID FAČR: Klub TJ Skl Kstice, ID FAČR: , je dpvědný za disciplinární přečin prušení České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice - Valtice, čísl utkání: A1A0601, a t tím, že dšl k umžnění družstva OP muži FK Valtice, ID FAČR: Klub TJ Skl Kstice, ID FAČR: , je dpvědný za disciplinární přečin prušení České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal dne v sutěžním utkání OP muži, Zaječí - Kstice, čísl utkání: A1A0701, a t tím, že dšl k umžnění pdle ust. 69 dst. 1 DŘ FAČR, trestá kntumací utkání 3:0 a 3 bdy ve prspěch družstva OP muži TJ Skl Zaječí, ID FAČR: Strana 2 (celkem 6)

3 Rzhdnutí DK OFS Břeclav Pplatek za prjednání věci v I. stupni ve výši 150 Kč bude zaúčtván na sběrnu 10. Klub TJ Skl Kstice, ID FAČR: , je dpvědný za disciplinární přečin prušení České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice - Nvsedly B, čísl utkání: A1A0801, a t tím, že dšl k umžnění družstva OP muži TJ Skl Nvsedly, ID FAČR: Klub TJ Skl Kstice, ID FAČR: , je dpvědný za disciplinární přečin prušení České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal dne v sutěžním utkání OP muži, FC Hustpeče - Kstice, čísl utkání: A1A0901, a t tím, že dšl k umžnění pdle ust. 69 dst. 1 DŘ FAČR, trestá kntumací utkání 3:0 a 3 bdy ve prspěch družstva OP muži FC Hustpeče, ID FAČR: Klub TJ Skl Kstice, ID FAČR: , je dpvědný za disciplinární přečin prušení České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice - Velké Bílvice, čísl utkání: A1A1001, a t tím, že dšl k umžnění neprávněnéh nastupení hráče Tureček Radmír, ID FAČR: , družstva OP muži TJ Skl Velké Bílvice, ID FAČR: Klub TJ Skl Kstice, ID FAČR: , je dpvědný za disciplinární přečin prušení České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice - Charvátská Nvá Ves, čísl utkání: A1A1101, a t tím, že dšl k umžnění neprávněnéh nastupení hráče Tureček Radmír, ID FAČR: , družstva OP muži TJ Skl Charvátská Nvá Ves, ID FAČR: Člen realizačníh týmu Králvá Ivana, ID FAČR: , Kstice, je vinen disciplinárním přečinem neprávněné nastupení k utkání a neprávněný výkn funkce pdle ust. 50 dst. 3 Disciplinárníh řádu Ftbalvé asciace České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchala dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice Vrbice, čísl utkání: A1A0201 a t tím, že jak veducí družstva umžnila neprávněné nastupení hráče Tureček Radmír, ID FAČR: k sutěžnímu utkání, za cž se členu realizačníh týmu Králvá Ivana, ID FAČR: , pdle ust. 50 dst. 3 DŘ FAČR ve spjení s ust. 24 DŘ FAČR, ukládá disciplinární trest zákaz vyknávání všech funkcí na 2 sutěžní utkání a sučasně dle ust. 50 dst. 3 DŘ FAČR, ve spjení s ust. 20 DŘ FAČR, se ukládá sankce peněžité pkuty ve výši 200,- Kč. Dle ust. 20 dst. 11 DŘ FAČR se pvinnst k úhradě pkuty ukládá splečně a nerzdílně pachateli (Králvá Ivana, ID FAČR: ) i klubu, tj. TJ Skl Kstice, ID FAČR: Strana 3 (celkem 6)

4 Rzhdnutí DK OFS Břeclav Pplatek za prjednání věci v I. stupni ve výši 150 Kč bude zaúčtván na sběrnu 15. Člen realizačníh týmu Gál Bhumil, ID FAČR: , Kstice, je vinen disciplinárním přečinem neprávněné nastupení k utkání a neprávněný výkn funkce pdle ust. 50 dst. 3 Disciplinárníh řádu Ftbalvé asciace České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal: dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice Přibice, čísl utkání: A1A0401, dne v sutěžním utkání OP muži, Březí Kstice, čísl utkání: A1A0501, dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice Valtice, čísl utkání: A1A0601, dne v sutěžním utkání OP muži, Zaječí Kstice, čísl utkání: A1A0701, dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice Nvsedly B, čísl utkání: A1A0801, dne v sutěžním utkání OP muži, Hustpeče Kstice, čísl utkání: A1A0901, dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice Velké Bílvice, čísl utkání: A1A1001, dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice Charvátská Nvá Ves, čísl utkání: A1A1101, a t tím, že jak veducí družstva umžnil neprávněné nastupení hráče Tureček Radmír, ID FAČR: , k předmětným sutěžním utkáním, za cž se členu realizačníh týmu Gál Bhumil, ID FAČR: , pdle ust. 50 dst. 3 DŘ FAČR ve spjení s ust. 24 DŘ FAČR, ukládá disciplinární trest zákaz vyknávání všech funkcí na 4 sutěžní utkání a sučasně dle ust. 50 dst. 3 DŘ FAČR, ve spjení s ust. 20 DŘ FAČR, se ukládá sankce peněžité pkuty ve výši 1500,- Kč. Dle ust. 20 dst. 11 DŘ FAČR se pvinnst k úhradě pkuty ukládá splečně a nerzdílně pachateli (Gál Bhumil, ID FAČR: ) i klubu, tj. TJ Skl Kstice, ID FAČR: Pplatek za prjednání věci v I. stupni ve výši 150 Kč bude zaúčtván na sběrnu 16. Člen FAČR Tureček Radmír, ID FAČR: , Kstice, je vinen disciplinárním přečinem neprávněné nastupení k utkání a neprávněný výkn funkce pdle ust. 50 dst. 1 Disciplinárníh řádu Ftbalvé asciace České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal: dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice Vrbice, čísl utkání: A1A0201 dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice Přibice, čísl utkání: A1A0401, dne v sutěžním utkání OP muži, Březí Kstice, čísl utkání: A1A0501, dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice Valtice, čísl utkání: A1A0601, dne v sutěžním utkání OP muži, Zaječí Kstice, čísl utkání: A1A0701, dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice Nvsedly B, čísl utkání: A1A0801, dne v sutěžním utkání OP muži, Hustpeče Kstice, čísl utkání: A1A0901, dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice Velké Bílvice, čísl utkání: A1A1001, dne v sutěžním utkání OP muži, Kstice Charvátská Nvá Ves, čísl utkání: A1A1101, a t tím, že jak hráč neprávněně nastupil k předmětným sutěžním utkáním, vzhledem ke skutečnsti, že byl d uvlněn jak hráč d zahraničí, za cž se členu FAČR Tureček Radmír, ID FAČR: , pdle ust. 50 dst. 1 DŘ FAČR ve spjení s ust. Strana 4 (celkem 6)

5 Rzhdnutí DK OFS Břeclav 23 DŘ FAČR, ukládá disciplinární trest zastavení závdní činnsti na 2 sutěžní utkánía sučasně dle ust. 50 dst. 1 DŘ FAČR, ve spjení s ust. 20 DŘ FAČR, se ukládá sankce peněžité pkuty ve výši 1500,- Kč. Dle ust. 20 dst. 11 DŘ FAČR se pvinnst k úhradě pkuty ukládá splečně a nerzdílně pachateli (Tureček Radmír, ID FAČR: ) i klubu, tj. TJ Skl Kstice, ID FAČR: Řízení ve věci pdezření ze spáchání disciplinárníh přečinu, vedené pd č.j. 11-P_2015-Z, zahájené dne zveřejněním na úředním desce FAČR, kteréh se měl dpustit Zdeněk Řezáč, ID FAČR: , Kstice, jak kapitán družstva, tím, že měl dne umžnit neprávněnéh nastupení hráče Tureček Radmír, ID FAČR: , k sutěžnímu utkání OP muži, Kstice Charvátská Nvá Ves, čísl utkání: A1A1101 a naplnit tak skutkvu pdstatu disciplinárníh přečinu pdle ust. 50 dst. 3 Disciplinárníh řádu Ftbalvé asciace České republiky (dále jen DŘ FAČR ) se, v suladu s ust. 99 dst. 3 písm. b) DŘ FAČR, zastavuje. 18. Klub TJ Skl Puzdřany, ID FAČR: , je dpvědný za disciplinární přečin maření výknu rzhdnutí pdle ust. 60 dst. 1 písm. c) Disciplinárníh řádu Ftbalvé asciace České republiky (dále jen DŘ FAČR ), který spáchal tím, že nesplnil pvinnst ulženu rzhdnutím Sprtvně technické kmise OFS Břeclav (dále jen STK OFS ) č.j. 08/P/2015 ze dne a dále tím, že nesplnil pvinnst ulženu rzhdnutím STK OFS č.j. 11/P/2015 ze dne , za cž se klubu TJ Skl Puzdřany, ID FAČR: , pdle ust. 60 dst. 1 DŘ FAČR, ve spjení s ust. 20 DŘ FAČR, ukládá sankce peněžité pkuty ve výši 2000,- Kč. fakturu klubu (Puzdřany). 19. Žádsti hráče Herůfek Michal, ID FAČR: , Vrbice, pdmíněné upuštění d výknu zbytku trestu pdle ust. 39 dst. 1 Disciplinárníh řádu Ftbalvé asciace České republiky, v platném znění (dále jen DŘ FAČR ), ulženéh rzhdnutím DK OFS č.j. 10- P_2015 ze dne za disciplinární přečin phršující, urážlivé neb pnižující chvání vůči delegvaným sbám pdle ust. 45 dst. 1 DŘ FAČR, který spáchal dne v sutěžním utkání OP muži, Vrbice - Zaječí, čísl utkání: A1A1103, a t tím, že byl vylučen pdle pravidel ftbalu, když v 18. minutě sutěžníh utkání pužil urážlivý výrk vůči delegvané sbě, za cž byl hráči Herůfek Michal, ID FAČR: , pdle ust. 45 dst. 1 DŘ FAČR ve spjení s ust. 23 DŘ FAČR ulžen d disciplinární trest zastavení závdní činnsti na 2 sutěžní utkání, se NEVYHOVUJE. fakturu klubu (Vrbice). 20. Žádsti hráče Mikulica Vladimír, ID FAČR: , Vrbice, pdmíněné upuštění d výknu zbytku trestu pdle ust. 39 dst. 1 Disciplinárníh řádu Ftbalvé asciace České republiky, v platném znění (dále jen DŘ FAČR ), ulženéh rzhdnutím DK OFS č.j. 09- P_2015 ze dne za disciplinární přečin phršující, urážlivé neb pnižující chvání vůči delegvaným sbám pdle ust. 45 dst. 1 DŘ FAČR, který spáchal dne v sutěžním utkání OP muži, Březí - Vrbice, čísl utkání: A1A1005, a t tím, že byl vylučen pdle pravidel ftbalu, když v 76. minutě sutěžníh utkání pužil urážlivý výrk vůči delegvané sbě, přičemž v prtiprávním jednání pkračval i p uknčení sutěžníh utkání, za cž byl hráči Mikulica Vladimír, ID FAČR: , pdle ust. 45 dst. 1 DŘ FAČR ve spjení s ust. 23 DŘ FAČR, s přihlédnutím k ust. 18 písm. h) DŘ FAČR, ulžen d disciplinární trest zastavení závdní činnsti na 4 sutěžní utkání, se NEVYHOVUJE. fakturu klubu (Vrbice). Strana 5 (celkem 6)

6 Rzhdnutí DK OFS Břeclav 21. Žádsti hráče Prtivínský Lukáš, ID FAČR: , Zaječí, pdmíněné upuštění d výknu zbytku trestu pdle ust. 39 dst. 1 Disciplinárníh řádu Ftbalvé asciace České republiky, v platném znění (dále jen DŘ FAČR ), ulženéh rzhdnutím DK OFS č.j. 09- P_2015 ze dne za disciplinární přečin tělesné napadení pdle ust. 48 dst. 3 DŘ FAČR, který spáchal dne v sutěžním utkání OP muži, Zaječí - Hrušky, čísl utkání: A1A1006, a t tím, že byl vylučen pdle pravidel ftbalu, když v 57. minutě sutěžníh utkání kpnul zepředu d břicha supeře, nezúčastněnéh subje míč, v nepřerušené hře, který následkem zranění utkání nedhrál, za cž byl hráči Prtivínský Lukáš, ID FAČR: , pdle ust. 48 dst. 3 DŘ FAČR ve spjení s ust. 23 DŘ FAČR ulžen d disciplinární trest zastavení závdní činnsti na 3 sutěžní utkání, se VYHOVUJE. DK OFS v suladu s ust. 39 dst. 2 DŘ FAČR stanví hráči Prtivínský Lukáš, ID FAČR: , zkušební dbu na 3 měsíce. fakturu klubu (Zaječí). 22. Žádsti hráče Říha Zbyněk, ID FAČR: , Lanžht, pdmíněné upuštění d výknu zbytku trestu pdle ust. 39 dst. 1 Disciplinárníh řádu Ftbalvé asciace České republiky, v platném znění (dále jen DŘ FAČR ), ulženéh rzhdnutím DK OFS č.j. 10- P_2015 ze dne v sutěžním utkání III. třídy muži, sk. A, Bulhary - Lanžht B, čísl utkání: A2A1106, a t tím, že byl vylučen pdle pravidel ftbalu, když v 42. minutě sutěžníh utkání úmyslně strčil d supeře v nepřerušené hře mim subje míč, za cž byl hráči Říha Zbyněk, ID FAČR: , pdle ust. 48 dst. 1 DŘ FAČR ve spjení s ust. 23 DŘ FAČR ulžen d disciplinární trest zastavení závdní činnsti na 2 sutěžní utkání, se VYHOVUJE DK OFS v suladu s ust. 39 dst. 2 DŘ FAČR stanví hráči Říha Zbyněk, ID FAČR: , zkušební dbu na 3 měsíce. fakturu klubu (Lanžht). Prti jedntlivému výrku rzhdnutí DK OFS (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22) může pachatel pdat dvlání ve lhůtě sedmi dnů de dne dručení rzhdnutí u rgánu příslušnéh rzhdvat dvlání (VV OFS Břeclav). Odvlání nemá dkladný účinek. David Osička sekretář DK OFS Mgr. Antnín Uher předseda DK OFS Strana 6 (celkem 6)

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR Sp. zn.: DR2016091627 Osoba: Badinský Marek (79060801) 6270211 Tělovýchovná jednota SOKOL HRÁDEK, z.s. 2016627A1A Znojemské pivo Okresní přebor muži Hrádek Rakšice,2016627A1A0607 Hráč Badinský Marek je

Více

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR Sp. zn.: DR2018175155 Osoba: Doleček Jakub (96030941) 6270341 - TJ Micmanice z.s. 2018627A2A Znojemské pivo III. třída skupina A Micmanice Přímětice B,2018627A2A0301 Hráč Doleček Jakub je vinen disciplinárním

Více

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0005/2017/VZ-01915/2017/512/AKp Brno 26. ledna 2017

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0005/2017/VZ-01915/2017/512/AKp Brno 26. ledna 2017 *UOHSX0098867* UOHSX0098867 USNESENÍ Brn 26. ledna 2017 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů, ve správním řízení zahájeném

Více

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR Sp. zn.: DR2016096807 Osoba: Bém Zdeněk (61090424) 6240671 Tělovýchovná jednota START VLASATICE 2016627A1A Znojemské pivo Okresní přebor muži Rakšice Vlasatice,2016627A1A1205 STK provedla šetření ve věci

Více

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR Sp. zn.: DR2017142640 Osoba: Dufek Tomáš (95030590) 6270091 Sokol Dobšice, z.s. 2017627A1A Znojemské pivo Okresní přebor muži Chvalovice Dobšice B,2017627A1A0501 Hráč Dufek Tomáš je vinen disciplinárním

Více

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR Sp. zn.: DR2016093954 Osoba: Dvořák Antonín (84092056) 6270021 Tělocvičná jednota Sokol Blížkovice 2016627A2A Znojemské pivo III. třída skupina A Blížkovice B Křepice,2016627A2A0906 Je vinen disciplinárním

Více

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR Sp. zn.: DR2016092987 Osoba: Bedřich Zbyněk (82020709) 6270281 Tělovýchovná jednota Družstevník Jiřice 2016627A3C Znojemské pivo IV. třída skupina C Jiřice FK Lechovice,2016627A3C0802 Je vinen disciplinárním

Více

Zápis DK č. 18 Disciplinární komise OFS Příbram

Zápis DK č. 18 Disciplinární komise OFS Příbram Zápis DK č. 18 Disciplinární komise OFS Příbram 4.4.2019 Přítomní: Tomáš Kyselý, Vlastimil Sváda Omluvení: Mgr. Pavel Chán, Petr Kyselý Hosté: 1/ Udělené tresty nepodmíněně dle rozhodnutí DK níže: DK uděluje

Více

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S61/2015/VZ-3125/2015/531/VČe Brno: 4. února 2015

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S61/2015/VZ-3125/2015/531/VČe Brno: 4. února 2015 *UOHSX006T40N* UOHSX006T40N USNESENÍ Č. j.: ÚOHS-S61/2015/VZ-3125/2015/531/VČe Brn: 4. únra 2015 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0068T4T* UOHSX0068T4T ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S539/2014/VZ-16583/2014/532/IBu Brn 7. srpna 2014 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

*UOHSX006FTAG* UOHSX006FTAG USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S564/2014/VZ-21123/2014/521/MŽi Brno 31. října 2014

*UOHSX006FTAG* UOHSX006FTAG USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S564/2014/VZ-21123/2014/521/MŽi Brno 31. října 2014 *UOHSX006FTAG* UOHSX006FTAG USNESENÍ Č. j.: ÚOHS-S564/2014/VZ-21123/2014/521/MŽi Brn 31. října 2014 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění

Více

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0301/2015/VZ-16473/2015/512/PMu Brno: 13. 7. 2015

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0301/2015/VZ-16473/2015/512/PMu Brno: 13. 7. 2015 *UOHSX0079VBM* UOHSX0079VBM USNESENÍ Č. j.: ÚOHS-S0301/2015/VZ-16473/2015/512/PMu Brn: 13. 7. 2015 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle ustanvení 112 dst. 1 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách,

Více

Zápis DK č. 9 Disciplinární komise OFS Příbram

Zápis DK č. 9 Disciplinární komise OFS Příbram Zápis DK č. 9 Disciplinární komise OFS Příbram 18.10.2018 1/ Udělené tresty nepodmíněně dle rozhodnutí DK níže: Neliba Vladimír ID 87061617 TJ KOVOHUTĚ Podlesí B, z.s. 1 SUN dle D 46/1 Červená karta během

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Statutární měst Ostrava-městský bvd Lhtka, IČ 00845451, U Splavu 76/14A, 725 28 Ostrava Lhtka, jak správce sbních údajů (dále jen jak správce neb

Více

Zápis DK č. 12 Disciplinární komise OFS Příbram

Zápis DK č. 12 Disciplinární komise OFS Příbram Zápis DK č. 12 Disciplinární komise OFS Příbram 8.11.2018 Přítomní: Kyselý Petr, Sváda Vlastimil Omluveni: Kyselý Tomáš, Mgr. Pavel Chán Hosté: Čáp Jaroslav SK Litavan Bohutín, Bartůněk Daniel TJ Sokol

Více

Rozhodnutí. Odůvodnění:

Rozhodnutí. Odůvodnění: č. 52/1617 Disciplinární komise SF ČR ukládá pokutu klubu GARDENLINE Litoměřice ve výši 100,00 Kč pro vadu voznačení hráče v utkání 9. kola I. Chance futsal ligy mezi FC TANGO Hodonín A a GARDENLINE Litoměřice

Více

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií:

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií: Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Technický dvůr Ostrava Svinv, příspěvkvá rganizace městskéh bvdu Svinv, Nad Prubku 838, 721 00 Ostrava Svinv, IČ 71174231, jak správce sbních údajů

Více

*UOHSX003T19E* UOHSX003T19E USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S321,337,343,346/2011/VZ-15426/2011/530/RNi V Brně dne: 20. října 2011

*UOHSX003T19E* UOHSX003T19E USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S321,337,343,346/2011/VZ-15426/2011/530/RNi V Brně dne: 20. října 2011 *UOHSX003T19E* UOHSX003T19E USNESENÍ Č. j.: ÚOHS-S321,337,343,346/2011/VZ-15426/2011/530/RNi V Brně dne: 20. října 2011 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných

Více

Zásady pro svěření částečné působnosti k pronajímání městských bytů odboru investic a majetku

Zásady pro svěření částečné působnosti k pronajímání městských bytů odboru investic a majetku Kancelář starsty a tajemníka nám. J. M. Marků 12, 563 16 Lanškrun, www.mest-lanskrun.cz Čj.: MULA 31385/2012 Pčet listů dkumentu: 7 Pčet listů přílh: 3 Spisvý znak: 53 2 Zásady pr svěření částečné půsbnsti

Více

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0141/2017/VZ-13333/2017/522/PKř Brno:

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0141/2017/VZ-13333/2017/522/PKř Brno: *UOHSX009NSX5* UOHSX009NSX5 USNESENÍ Brn: 27.4.2017 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů, ve správním řízení zahájeném

Více

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů Vážení uživatelé, rdinní příslušníci a zaměstnanci, Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace (dále jen Dmv Čujkvva),

Více

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0421/2018/VZ-31571/2018/511/ŠNo Brno: 2. listopadu 2018

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0421/2018/VZ-31571/2018/511/ŠNo Brno: 2. listopadu 2018 *UOHSX00BPCM4* UOHSX00BPCM4 USNESENÍ Brn: 2. listpadu 2018 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů, ve správním řízení

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX006PU01* UOHSX006PU01 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.:úohs-s1100/2014/vz-1506/2015/543/jwe Brn 15. ledna 2015 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

DISCIPLINÁRNÍ KOMISE OFS ZNOJMO. Ze schůze disciplinární komise konané dne: 25.04.2013

DISCIPLINÁRNÍ KOMISE OFS ZNOJMO. Ze schůze disciplinární komise konané dne: 25.04.2013 DISCIPLINÁRNÍ KOMISE OFS ZNOJMO Z Á P I S č. 19 Ze schůze disciplinární komise konané dne: 25.04.2013 Přítomni: Omluveni: Kvapil Milan,Bence Ondřej,Novák Jan,Polderl Jaroslav,Nevrkla Pavel Slabý Ivan P-129/12

Více

Zápis DK č. Dis ipli ár í ko ise OFS Pří ra Příto í: Bílek M., Sváda V., Kyselý P., Kyselý T.

Zápis DK č. Dis ipli ár í ko ise OFS Pří ra Příto í: Bílek M., Sváda V., Kyselý P., Kyselý T. Zápis DK č. Dis ipli ár í ko ise OFS Pří ra 11. 10. 2017 Příto í: Bílek M., Sváda V., Kyselý P., Kyselý T. / Uděle é tresty epod í ě ě dle rozhod utí DK íže: Řezáč Jiří ID 90011723 FK Sparta Luhy, z.s.

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení, Základní škla, Ostrava-Pruba, Bulharská 1532, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, vážení klienti, vážení zaměstnanci, Základní škla a mateřská škla Ostrava, Ostrčilva 10, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů,

Více

Úřední zprávy OFS č. 32 (21. 5. 2015)

Úřední zprávy OFS č. 32 (21. 5. 2015) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO - VENKOV Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 543 254 963 Fax: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 32 (21. 5. 2015) STK:

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení návštěvníci, vážení zaměstnanci Zlgická zahrada Ostrava, příspěvkvá rganizace ( z ), jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady

Více

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ OFS ÚSTÍ NAD LABEM 3.7.2015 Program: Prezence, administrativní a finanční náležitosti Zahájení Zpráva předsedy VV OFS Ústí

Více

*UOHSX005CUYH* UOHSX005CUYH USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S422/2013/VZ-16658/2013/512/JLí Brno 10. září 2013

*UOHSX005CUYH* UOHSX005CUYH USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S422/2013/VZ-16658/2013/512/JLí Brno 10. září 2013 *UOHSX005CUYH* UOHSX005CUYH USNESENÍ Č. j.: ÚOHS-S422/2013/VZ-16658/2013/512/JLí Brn 10. září 2013 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. února 2011

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. února 2011 *uhsx0039d6p* UOHSX0039D6P ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S398/2010/VZ-16684/2010/520/NGl V Brně dne: 14. únra 2011 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna

Více

Rozhodnutí. Rozhodnutí č. 17/1617

Rozhodnutí. Rozhodnutí č. 17/1617 č. 17/1617 Disciplinární komise SF ČR ukládá Filipu Buryanovi (ID člena 94020759, SKP TŘINECKÁ OCEL TŘINEC) trest zastavení závodní činnosti na jedno soutěžní utkání. Disciplinární komise zahájila řízení

Více

Stanovy SKODAMOTOR Veterán Klubu

Stanovy SKODAMOTOR Veterán Klubu Článek 1 Stanvy SKODAMOTOR Veterán Klubu Název, půsbnst, sídl a symbly 1. SKODAMOTOR Veterán Klub (SVK) je samstatným suverénním a dbrvlným bčanským sdružením zájemců v blasti histrie mtrismu, zalžené

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ. Č. j.: ÚOHS-S0096/2016/VZ-06824/2016/522/PKř Brno: 22. února 2016

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ. Č. j.: ÚOHS-S0096/2016/VZ-06824/2016/522/PKř Brno: 22. února 2016 *UOHSX0084T2L* UOHSX0084T2L ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ Č. j.: ÚOHS-S0096/2016/VZ-06824/2016/522/PKř Brn: 22. únra 2016 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

Rozhodnutí. Odůvodnění:

Rozhodnutí. Odůvodnění: č. 58/1617 Disciplinární komise SF ČR ukládá Čeňku Cenkovi (ID člena 92090891, FC TANGO Hodonín) trest zastavení závodní činnosti na dvě soutěžní utkání. Disciplinární komise zahájila řízení s Čeňkem Cenkem

Více

GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Úvdní infrmace Základní škla lgpedická s.r.., Paskvská 65/92, 720 00 Ostrava-Hrabvá jak zpracvatel sbních údajů, tímt infrmuje naplňvání Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče Mateřská škla Slezská Ostrava, Pžární 8, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.:úohs-s575/2014/vz-17828/2014/543/jne Brno 25. srpna 2014

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.:úohs-s575/2014/vz-17828/2014/543/jne Brno 25. srpna 2014 *UOHSX0069U1O* UOHSX0069U1O ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.:úohs-s575/2014/vz-17828/2014/543/jne Brn 25. srpna 2014 Úřad pr chranu hspdářské sutěže pdle 112 zákna č. 137/2006 Sb.,

Více

Peněžité pokuty za provinění klubů a rozhodčích jsou stanoveny Pokutovým řádem OFS, který byl schválen řídícím orgánem soutěží OFS.

Peněžité pokuty za provinění klubů a rozhodčích jsou stanoveny Pokutovým řádem OFS, který byl schválen řídícím orgánem soutěží OFS. E. NÁLEŽITOSTI DISCIPLINÁRNÍHO ŘÍZENÍ Čl. 36 Disciplinární komise DK OFS DK projednává všechna disciplinární provinění v rámci soutěží OFS. DK posuzuje a ukládá svoje rozhodnutí podle Disciplinárního řádu

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče/záknní zástupci dětí/zaměstnanci Mateřská škla, Ostrava Pruba, Nezvalv nám. 856, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt

Více

Rozhodnutí. Rozhodnutí č. 108/1617

Rozhodnutí. Rozhodnutí č. 108/1617 č. 108/1617 Zahajuje disciplinární řízení s klubem AC SPARTA Praha z důvodu výtržností mezi diváky během zápasu s SK SLAVIA Praha konaného dne 12.1.2017. Disciplinární komise zahajuje řízení s klubem AC

Více

Rozhodnutí. Rozhodnutí č. 46/1617

Rozhodnutí. Rozhodnutí č. 46/1617 č. 46/1617 Disciplinární komise SF ČR ukládá Janu Loupovi (63090373, Rádio Krokodýl Helas Brno) trest zákazu výkonu funkce na dvě soutěžní utkání. Po dobu trvání trestu není Jan Loup oprávněn vykonávat

Více

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou.

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou. STATUT STÁTNÍHO FONDU ROZVOJE BYDLENÍ NOVÉ ZNĚNÍ Článek 1 - Úvdní ustanvení 1. Státní fnd rzvje bydlení (dále jen Fnd ) je právnicku sbu. 2. Fnd byl zřízen záknem č. 211/2000 Sb., Státním fndu rzvje bydlení

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení klienti, zaměstnanci a návštěvníci stránek, Dmv Magnlie, Ostrava Vítkvice, p.., (dále jen rganizace) jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem

Více

GDPR ochrana osobních údajů

GDPR ochrana osobních údajů GDPR chrana sbních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, Mateřská škla Ostrava- Pruba, Dvrní 763, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Mateřská škola Ostrava, Hornická 43A, příspěvková organizace

Mateřská škola Ostrava, Hornická 43A, příspěvková organizace Mateřská škla Ostrava, Hrnická 43A, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci šklu vzdělávaných dětí, zaměstnanci, zástupci splupracujících rganizací,

Více

*UOHSX00AJCBA* UOHSX00AJCBA USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0324/2017/VZ-27176/2017/512/AKp Brno: 27. září 2017

*UOHSX00AJCBA* UOHSX00AJCBA USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0324/2017/VZ-27176/2017/512/AKp Brno: 27. září 2017 *UOHSX00AJCBA* UOHSX00AJCBA USNESENÍ Č. j.: ÚOHS-S0324/2017/VZ-27176/2017/512/AKp Brn: 27. září 2017 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 248 zákna č. 134/2016 Sb., zadávání veřejných zakázek,

Více

Materiál pro schůzi Výkonného výboru ČUS

Materiál pro schůzi Výkonného výboru ČUS Materiál pr schůzi Výknnéh výbru ČUS 5 dne 13. května 2014 Věc: Subr usnesení 29.valné hrmady ČUS, vč.návrhů realizačních Zdůvdnění: Materiál se předkládá na základě závěrů 29.VH ČUS Návrh usnesení: Výknný

Více

Daňový. Zpravodaj vznikl ve spolupráci se členem AMSP ČR společností Akont mezinárodní daňové poradenství, (WWW.AKONT.CZ) Kontakt pro Vaše dotazy:

Daňový. Zpravodaj vznikl ve spolupráci se členem AMSP ČR společností Akont mezinárodní daňové poradenství, (WWW.AKONT.CZ) Kontakt pro Vaše dotazy: Čísl: 1/2015 Datum vydání: 9.2.2015 Daňvý gg zpravdaj Obsah I. NOVINKY V ZÁKONĚ Č. 586/1992 SB., O DANÍCH Z PŘÍJMŮ...2 II. NOVINKY V ZÁKONĚ Č. 235/2004 SB., O DANI Z PŘIDANÉ HODNOTY...3 III. NOVINKY V

Více

Zápis STK č. 23 ze dne Přítomni: Hadraba, Rys, Borovička, Weber. Omluveni: Pechar

Zápis STK č. 23 ze dne Přítomni: Hadraba, Rys, Borovička, Weber. Omluveni: Pechar Zápis STK č. 23 ze dne 03. 05. 2018 Přítomni: Hadraba, Rys, Borovička, Weber Omluveni: Pechar 1/STK schvaluje změny termínů a hracích ploch STK schvaluje v souladu s 8 odst. 4 SŘ a RMS čl. 10/3. 201721BA1A2105

Více

Úřední zprávy OFS Vyškov č. 7/19-20 ze dne

Úřední zprávy OFS Vyškov č. 7/19-20 ze dne Fotbalová asociace České Republiky Okresní fotbalový svaz Vyškov Mlýnská 737/10, 682 01 Vyškov IČ: 22880275, Bankovní spojení KB pobočka Vyškov č. ú.: 107 554390207/0100 Reg. u MV ČR: MV-79747-2/VS-2011

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ *UOHSX007U4K1* UOHSX007U4K1 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ Č. j.: ÚOHS-S0813/2015/VZ-40365/2015/523/MKv Brn 20. listpadu 2015 Úřad pr chranu hspdářské sutěže jak rgán příslušný pdle 112 zákna

Více

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: Splečnst: Se sídlem: IČO: DIČ: Zastupená: Kntaktní email: Splečnst je zapsána v bchdním rejstříku vedeném Krajským

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX005YN8I* UOHSX005YN8I ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S166/2014/VZ-10181/2014/521/HKu Brn 15. května 2014 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

Bystřická hokejová liga 3. ročník 2016/2017

Bystřická hokejová liga 3. ročník 2016/2017 Systém BHL Bystřická hkejvá liga 3. rčník 2016/2017 Začíná 15 družstev, které se rzdělí d 2 skupin: Extraliga a 1. liga Extraliga - 8 týmů, v sezně každý s každým 2x - celkem 14 zápasů/tým nadstavba -

Více

Úřední zprávy nymburského okresního fotbalového svazu Úřední hodiny:

Úřední zprávy nymburského okresního fotbalového svazu Úřední hodiny: ROČNÍK 2017-2018 7.září 2017 Číslo 03...28.1 Z P R A V O D A J O F S N Y M B U RK Úřední zprávy nymburského okresního fotbalového svazu Úřední hodiny: Sekretář: PO 11-16 hod ÚT 09-12 hod ČT 10-17 hod Antonín

Více

Okresní fotbalový svaz Nymburk Výkonný výbor

Okresní fotbalový svaz Nymburk Výkonný výbor Komuniké k zasedání VV č.20 ze dne 9.9.204 ) VV schvaluje: - Zápis č.9 - Doplněnou Listinu RO OFS Nymburk - Rozdělení dotace na mládež z Programu V. MŠMT - Účetní převod vkladu klubů do soutěže na zvláštní

Více

základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Školský zákon ) a souvisejících právních předpisů;

základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Školský zákon ) a souvisejících právních předpisů; Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Základní škla, Ostrava-Hrabvá, Paskvská 46, příspěvkvé rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu

Více

Sportovně technická komise OFS Přerov

Sportovně technická komise OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel./fax: 581 207 000 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Sportovně technická komise

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0037IM8* UOHSX0037IM8 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č.j.:ÚOHS-S308/2010/VZ-14964/2010/510/OK V Brně dne: 26.11.2010 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ V suladu s ustanvením 38 zákna č.137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, Vás tímt vyzýváme k pdání nabídky pr zjedndušené pdlimitní

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro účely plnění povinností organizace dle:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro účely plnění povinností organizace dle: Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci, rdiče Mateřská škla Ostrava- Petřkvice, U Kaple 670, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace Pvinně zveřejňvané infrmace 1. 1) Oficiální název Obec Tčník 2) Důvd a způsb zalžení Obec Tčník vznikla jak územní samsprávná jedntka v suladu s 1 a 2 zákna č. 367/1990 Sb. bcích a dle 4 tht zákna vystupuje

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX008357X* UOHSX008357X ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ Č. j.: ÚOHS-S0114/2016/VZ-07578/2016/521/MŽi Brn 26. únra 2016 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

Základní škola a Mateřská škola Ostrava-Krásné Pole, Družební 336, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Ostrava-Krásné Pole, Družební 336, příspěvková organizace Základní škla a Mateřská škla Ostrava-Krásné Ple, Družební 336, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů pr záknné zástupce, žáky a zaměstnance Úvdní infrmace Základní škla a Mateřská škla

Více

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu 10.04.2014 09:15:02 Vlastnictví jednotky vymezené podle zákona č. 72/1994 Sb.

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu 10.04.2014 09:15:02 Vlastnictví jednotky vymezené podle zákona č. 72/1994 Sb. prkazující stav evidvaný k datu 10.04.2014 09:15:02 Vlastnictví jedntky vymezené pdle zákna č. 72/1994 Sb. A Vlastník, jiný právněný Identifikátr Pdíl Vlastnické práv SJM Klepsch Luděk a Klepschvá Iveta,

Více

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB dle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady EU 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Smluva uzavření buducí kupní smluvy Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: 1. Jmén buducíh prdávajícíh, r.č..., bytem., jak buducí prdávající na straně jedné (dále jen buducí prdávající

Více

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem

Tento projekt je spolufinancován. a státním rozpočtem Tent prjekt je splufinancván Evrpským sciálním fndem a státním rzpčtem Z a d á v a c í d k u m e n t a c e Odbrná publikace Management kulturníh cestvníh ruchu a návazné šklení pr prjekt OP RLZ - MMR Odbrná

Více

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů.

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů. Zásady chrany sbních údajů Ochrana sbních údajů Zásady chrany sbních údajů jsu vytvřeny na základě přijetí Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

Sportovně technická komise SR Zápis č. 13 ze dne

Sportovně technická komise SR Zápis č. 13 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Sportovně technická komise SR 2017-2018 Zápis č. 13 ze dne 21.9.2017 Přítomni: Kořínek D., Walach L., Walach S.,

Více

Mateřská škola speciální, Praha 8, Štíbrova 1691

Mateřská škola speciální, Praha 8, Štíbrova 1691 Mateřská škla speciální, Praha 8, Štíbrva 1691 INFORMACE O POVINNÉM SUBJEKTU pdle vyhlášky č. 442/2006 Sb. Označení a uvzvací Obsah plžky text 1. Název Mateřská škla speciální, Praha 8, Štíbrva 1691 2.

Více

w/f Smlouva.3 o závazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon I. Smluvní strany

w/f Smlouva.3 o závazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon I. Smluvní strany KU(1SP00RMSRB m H. w/f &C Smluva.3 závazku veřejné služby a vyrvnávací platbě za jeh výkn I. Smluvní strany 1. Mravskslezský kraj se sídlem: zastupený: IČ: bankvní spjení: čísl účtu: (dálejen Kraj") 28.

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče a zaměstnanci Mateřská škla Ostrava Nvá Bělá, příspěvkvá rganizace, Na Pláni 2/609, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Město

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Město VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 20/2012/Měst Odstranění závad z revize elektrickéh zařízení v bjektu č.p. 826 ul. Bartňva v Pardubicích 1. Základní údaje zadavateli:

Více

Úřední zprávy OFS č. 30 ( )

Úřední zprávy OFS č. 30 ( ) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO - VENKOV Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 543 254 963 Fax: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 30 (7. 5. 2015) STK:

Více

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ Zajištění prvzvání vdhspdářské infrastruktury splečnsti VST s.r.. na dbu deseti let evidenční čísl v ISVZUS: 60023473 SVAZEK Č. 2: KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní Valašské Meziříčí

MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní Valašské Meziříčí MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Sudní 1221 757 01 Valašské Meziříčí www.valasskemezirici.cz ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ A STAVEBNÍHO ŘÁDU Měst Valašské Meziříčí, Náměstí 7, 757 01 Valašské Meziříčí, zastupené

Více

kterou uzavřely tyto smluvní strany:

kterou uzavřely tyto smluvní strany: ru A v *.; -- %--. kteru uzavřely tyt smluvní strany: Se sídlem: Fryštátská 72/1, 733 24 Karviná IČ:00297534 DIČ: CZ00297534 Zastupené: Tmášem Hanzlem, primátrem města k pdpisu zmněn na základě plné mi

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s.

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s. Zásady chrany sbních údajů splečnsti Ostravské výstavy, a.s. Dne 25. května 2018 nabude účinnsti Nařízeni Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) č.2016/679 ze dne 27. Dubna 2016 chraně fyzických sb v suvislsti

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 09.02.2019 skupina B Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

Informace o zpracování osobních údajů. pro uživatele sociálních služeb

Informace o zpracování osobních údajů. pro uživatele sociálních služeb Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení klienti, pr uživatele sciálních služeb Dmv Krýtk, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt, za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

*uohsx001qks3* ROZHODNUTÍ UOHSX001QKS3 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE. Č. j.: ÚOHS-S128/2010/VZ-6672/2010/510/MOn V Brně dne: 27.5.

*uohsx001qks3* ROZHODNUTÍ UOHSX001QKS3 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE. Č. j.: ÚOHS-S128/2010/VZ-6672/2010/510/MOn V Brně dne: 27.5. *uhsx001qks3* UOHSX001QKS3 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S128/2010/VZ-6672/2010/510/MOn V Brně dne: 27.5.2010 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, zaměstnanci, klienti Mateřská škla Ostrava, Pděbradva 19, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Rozhodnutí. a podle 63 odstavce 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisu, a 164

Rozhodnutí. a podle 63 odstavce 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisu, a 164 ,, v KRAJSKY URAD MORA VSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbr právní a rganizační 28. října 117, 702 18 Ostrava 1111111111111111111111111111111111111 11111 1111111111111111111111111111 MUBDP000SVEO Váš dpis zn.: í, DU

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů Vážení rdiče, záknní zástupci dětí, Mateřská škla, Ostrava-Pruba, Sklvská 1168, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Kosmonautů 2218/13, Ostrava - Zábřeh

Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Kosmonautů 2218/13, Ostrava - Zábřeh Základní škla a mateřská škla Ostrava Zábřeh, Ksmnautů 13, příspěvkvá rganizace Ksmnautů 2218/13, 700 30 Ostrava - Zábřeh Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážená paní, vážený pane, naše

Více

Rozhodnutí č. 22/1617. Rozhodnutí

Rozhodnutí č. 22/1617. Rozhodnutí č. 22/1617 Zastavuje se disciplinární řízení s kluby WIZARDS DDM PRAHA 10 a FK KLADNO vedené z důvodu výtržností mezi diváky. Disciplinární komise zahájila řízení s výše uvedenými kluby dne 19.10.2016

Více

8. března 2012 MINI žáci ročníku 2000 a mladší

8. března 2012 MINI žáci ročníku 2000 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 8. března 2012 MINI žáci ročníku 2000 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

Úřední zprávy OFS Vyškov č. 8/19-20 ze dne

Úřední zprávy OFS Vyškov č. 8/19-20 ze dne Fotbalová asociace České Republiky Okresní fotbalový svaz Vyškov Mlýnská 737/10, 682 01 Vyškov IČ: 22880275, Bankovní spojení KB pobočka Vyškov č. ú.: 107 554390207/0100 Reg. u MV ČR: MV-79747-2/VS-2011

Více

Obecné informace podle 26 zákona č. 255/2012 Sb., o kontrole (kontrolní řád), o uskutečněných kontrolách za rok 2018

Obecné informace podle 26 zákona č. 255/2012 Sb., o kontrole (kontrolní řád), o uskutečněných kontrolách za rok 2018 Měst Vrchlabí Městský úřad Vrchlabí, kancelář starsty Zámek 1, 543 01 Vrchlabí Obecné infrmace pdle 26 zákna č. 255/2012 Sb., kntrle (kntrlní řád), uskutečněných kntrlách za rk 2018 Obsah: 1. Kntrly prvedené

Více

o závazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon I. Smluvní strany Miroslavem Novákem

o závazku veřejné služby a vyrovnávací platbě za jeho výkon I. Smluvní strany Miroslavem Novákem KUMSP08VTV7 MRAVSKSLEZSKÝ KRAJ - KRIÍ^ÝISAD i^imh9}^^(^atkv) pat čiait. J/f \ Ac Smluva závazku veřejné služby a vyrvnávací platbě za jeh výkn I. Smluvní strany 1. Mravskslezský kraj se sídlem: zastupený:

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY STANOVENÍ PŘECHODNÉ ÚPRAVY PROVOZU NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY STANOVENÍ PŘECHODNÉ ÚPRAVY PROVOZU NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH Odbr správní Dpručeně/DS Váš dpis zn.: Ze dne: Čísl jednací: Spisvá zn.: OS-D/2625/17-2/Mi Dle rzdělvníku Vyřizuje: Jsef Mikulec Telefn: 572 805 381 E-mail: jsef.mikulec@ub.cz Datum: 2017-08-16 Vypraven

Více

7. března 2013 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší

7. března 2013 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 7. března 2013 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

HI-avÍ uěsr PRAHA MAGISTRÁr HI-nvÍH věsra PRAHY DBR ŽtvrÍH PRsrŘBÍ 'me I Dmeček - dpady s.r.. Dřevčická 44 08 00 Praha 0 IC Váš dpis zn' Vyřizuje l 64048772 I telefn Datum Ing.Kříčkvál236004383 23,06.20

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesc recepty - sutěž pr zaměstnance A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Prvzvatelem sutěže, který má na starsti technicku a rganizační stránku sutěže, je splečnst Brandz Friendz Prductin s.r.., se sídlem

Více

Rozhodnutí. Disciplinární komise SF ČR ve složení Mgr. Jana Dufková, JUDr. Ladislav Salvet a Karel Filip rozhodla dne

Rozhodnutí. Disciplinární komise SF ČR ve složení Mgr. Jana Dufková, JUDr. Ladislav Salvet a Karel Filip rozhodla dne č. 162/1617 rozhodla dne 19. 4. 2017 takto: Disciplinární komise SF ČR ukládá Sidneimu Ribeiro da Silva (ID člena 83012112, FC Benago Zruč nad Sázavou) trest zastavení závodní činnosti na dvě soutěžní

Více

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :15:02

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :15:02 A Okres: prkazující stav evidvaný k datu 05.01.2017 10:15:02 CZ0647 Znjm Vlastník, jiný právněný Vlastnické práv Badinka Bhumil, č.p. 87, 67107 Uherčice 61400 Brn Badinka Ladislav, Palackéh 1369/28, 58901

Více

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu 12.10.2009 10:29:52

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu 12.10.2009 10:29:52 prkazující stav evidvaný k datu 12.10.2009 10:29:52 A Vlastník, jiný právněný Vlastnické práv Chladicí bxy CZ s.r.., Kalendva 688/11, Hradec Králvé, 500 04 Hradec Králvé 4 B B1 C Nemvitsti Pzemky Parcela

Více