ZÁPIS 01 / ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS 01 / 2014. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 30.1.2014"

Transkript

1 ZÁPIS 01 / ze zasedání va SZÚZ ze dne Místo konání: Křídlovická 68, Brno Přítomni za : Rostislav Ivánek, Karel Fučík, I Weiss, Lukáš Gabriel, Lech Rzeszut Za revizní komisi: Hana Neckářová, Martin Zádný, Martin Přibyl Za : Jana, Hana Pijáková, Zuzana Stáňová (pozn.: jména jsou uváděna bez titulů) 1. Zahájení 2. Kontrola a revize úkolů (částečně se uskutečnila po mailu před zahájením va, jednotlivé odpovědi jsou zaznamenány v tabulce úkolů) 3. Park a Zahrada roku navázat spolupráci s panem Rabušicem ohledně vyhlašování výsledků soutěže společně s floristickou výstau na zámcích. 4. Personální a platové úvazky e Byly schváleny platové výměry ředitelky a tajemnice, které se skládají z pevné složky a prémií. Návrh systému prémiového hodnocení vypracuje ředitelka do konce března a předloží jej vu ke schválení. 5. Zahradnická perspektiva byla odevzdána závěrečná monitorovací zpráva. Stav indikátorů: podpoření k ze 430 (respektive z 366, což je polených 85%), úspěšných k ze 670 (respektive z 570, což je polených 85%) Bylo předneseno čerpání rozpočtu grantu. 6. Čerpání rozpočtu stav k přednesla Z. Stáňová, je přílohou zápisu a bude předložen ke schválení členům na SČ. 7. Návrh rozpočtu na rok Byly odsouhlaseny návrhy rozpočtu pro rok, které budou předloženy členům ke schválení na SČ. 8. Návrh programu činnosti na rok Byl odsouhlasen návrh programu činnosti na rok, který bude předložen členům ke schválení na SČ. 9. Lipová ratolest Smlouva se Statutárním městem Ostrava je připravena k podpisu. Probíhá jednání se sponzory a dojednání kulturního programu. Paní Sbodníková z magistrátu iniciuje schůzku v u. Její součástí by mělo být i domluvení prostor pro ubytování a stravání. Do schůzky splnit úkoly e, garanta, organizačního a přípravného výboru a po schůzce zašle pozvánky plus výzvu ke sponzoringu členům. 10. Shromáždění členů Byl schválen program na SČ. 11. Různé Odsouhlaseno znění kvalifikační dohody s J. Šimečkou.

2 Žádost o členství firmy Gartensta odsouhlaseno, že bude podmíněno uhrazením sponzorského daru pro Lipou ratolest jako náhrada za neuhrazené členství z roku Jako bod k jednání na SČ bude zařazena možnost inzerce v časopise Inspirace od nečlenských realizačních firem Jako bod k jednání na SČ- vyzvat členy k aktivní oponentuře arboristických standardů péče o přírodu a krajinu Jako bod k jednání na SČ- vyzvat členy k aktivní účasti na aktualizacích ceníku tato možnost je při spojení se SZKT Ing. Markem Hamatou Termín příštího zasedání 25. nebo 27. březen - čas a místo bude upřesněno v pozvánce Úkol 12. Potvrzení průběhu jednání v souladu se stanovami: Zástupce revizní komise paní H. Neckářová potvrdila průběh jednání v souladu se stanovami. 13. Seznam úkolů: 1 Lipová ratolest Zřídit, aktualizovat materiál pro Lipou Ratolest (Organizační předpis) Kde se budou psát všechny poznatky, zkušenosti, 1. Posílit sponzorství akce vyhlásit alespoň půl roku dopředu bez ohledu že není známo město a stanovit podmínky pro 1x hlavního sponzora a 2-10x podporovatele akce. Vypracování podmínek a kritérií včetně návrhu smlouvy. Doladit smlouvu s garantem soutěže. Odpovědná osoba, Ivánek, Fučík a další 2 Lipová ratolest Dokončit smlouvu s Ostrau, Garant, Smlouvu s M. Zádným (garant ), Organ. a příp. navrhnout a jmenovat předsedu Hodnotící výbor komise a Hlavního technického dozora za SZÚZ LR Koordinační schůzka v Ostravě Pozvánka členům na LR Výzva členům, kdo chce do poroty, sponzoring pro LR Doladit smlouvu s garantem soutěže. 3 Zahrada Park roku Zřídit, aktualizovat materiál pro ZP roku (Organizační předpis) Kde se budou psát všechny poznatky, zkušenosti, 1. posílit sponzorství akce vyhlásit alespoň půl roku dopředu bez ohledu že není známo, kdo se přihlásí a stanovit podmínky pro 1x hlavního sponzora a 2-10x podporovatele akce 2. vytřit pravidla pro chování porotců během hodnocení zakázek (etický kodex) Termín Plnění Do 5.3. SPLNĚNO Průběžně plněno Je podána žádost o registraci ochranné známky. Vypracován předběžný časový harmonogram pro rok. Byli osloveni potencionální porotci. Uskutečnila se prohlídka předpokládaného místa vyhlášení výsledků pro rok barokní jízdárna v Lednici. Termín vyhlášení výsledků byl stanoven Pro rok podepsány dvě partnerské smlouvy s firmou KB Blok a Arboeko.

3 4 INSPIRACE 1. posílit samofinancování sponzorství 2. příprava a zřízení redakční rady 3. Zajistit osobu, která by se inzerci věnovala stanovit zodpovědnou osobu za, + členové SZÚZ, kvůli rozšíření skupiny inzerentů 4. Vytření manuálu pro inzerci-bd 5 Inspirace požádat členy o dodání cca. 20 adres, na které mají zájem posílat časopis. 6 Inspirace inzerce pro účely inzerce obdrží členové k dispozici manuál jak postupovat při zajištění inzerenta a formulář smlouvy s kontakty, který po projednání s potenciálním inzerentem pošlou na k dojednání a dořešení 7 Vytřit vnitřní směrnici o používání loga, která by se schválila na Shromáždění členů 8 Vytřit program vzdělávání pro koncové zákazníky zejména starosty a pro projektanty, B. Dřák 9 Semináře pro starosty- přednášeli by členové SZÚZ, regionální účast, případně propagace právě vyšlé Dokumentace pro výběr dodavatele Smyslem je propagace svazu a členských firem, témat, která nás trápí ve spolupráci s obcemi. Součástí by byl i sborník? Obce účastnický poplatek ,-Kč? Zvážit, zda by naše firmy platily účast. poplatek? 10 Semináře pořádat pravidelně několik do roka, podle kapacitních možností svazu, regionálně během 2-3 let projet vždy všechny kraje ČR, 11 Návrh aktivně podporovat výstavy, účastnit se i regionálních výstav 12 Požádat o akreditace na vzdělávání pro členy SZÚZ Národní soustava kvalifikací (NSK) SZÚZ by byl tzv. akreditovanou osobou tj. může zkoušet a udělit státem uznávaný certifikát a mohl by případně nabízet i školení. Kancelář 13 Vzdělávání rok a dále- stanovit koho a která témata- připraví do konce října 2013 strukturu kurzů ze ZP pro komerční využití., všichni, Stanovit systém celožitního vzdělávání spolupráce s certifikovaným systémem. školy, ministerstva, AOPK 14 Trba odborných standardů arboristických Opravil, Pešička, Imramovský Manuál do konce října SPLNĚNO Člen redakční rady: Petr Mičola Manuál pro inzerci vytřen. Sekce Jezírek požádána o jmenování zástupce do redakční rady se uskutečnilo jednání s ing. Mičolou o obsahu ročníku. Březen Nutno připravit pro semináře viz program na + rok dlouhod obě Rozpoče t akce do ledna, vlastní konání v průběh u roku Dlouho dobý úkol Dlouho dobý úkol Ze strany svazu SPLNĚNO V přípravě je kvalifikace Stavitel závlahových systémů a Kvalifikovaný stavitel jezírek (spolupracujeme s ing. Šenkem) Z řad členů i nečlenů SZÚZ byli jmenování tzv. strvzovatelé hodnotících i kvalifikačních standardů. Nyní se čeká na schválení ze strany NSK. SPLNĚNO - Jediným certifikovaným systémem je Národní soustava kvalifikací, do které jsme se zapojili prozatím příprau kurzů závlahy + jezírka. Řez dřevin a Výsadba stromů jsou schváleny a vyvěšeny na našich webových stránkách v oddíle Pro členy.

4 15 For Garden zjistit zájem členů o účast na veletrhu v příštím roce a zamyslet se nad pojetím účasti e svazu (propagace nové značky, prodej publikace zahrady a parky roku?) 16 Modul stánek pro veletrhy návrh a realizace Vokál 17 Připravit CELKOVÝ rozpočet svazového veletržního stánku: výroba, montáž i demontáž, doprava a ostatní náklady pro zúčastněné firmy. 18 Vytřit značku, heslo, Sepsat požadavky na agenturu cílová skupina, co očekáváme od propagace značky 19 Oslovit univerzity s žádostí o bakalářskou či dipl. Práci na téma průzkum zahradnických firem na trhu v ČR, popřípadě konkrétního studenta, syna, dceru členů svazu a téma jim zadat. L. Gabriel s pracovní skupinou Výsadba a řez keřů probíhá oponentura Úkol zůstává pro MONITORING Do října SPLNĚNO 2013 Dohodnuta cena 500,- Kč/m 2 pro členy SZÚZ. Je přihlášeno 9 členských firem. Byla podepsána smlouva o spolupráci s ABF. Svaz má stánek 3x3 m. Jednání s architektkou se uskutečnilo na veletrhu Střechy Praha v lednu, upřesněny požadavky na stánek. Zašle návrh. L.Gabriel navázal spolupráci s marketingou firmu v rámci firmy. Pokud se osvědčí doporučil by ji svazu. (další tipy na marketingou firmu dodají M. Přibyl a J. ) Projednáváno s doc. Šimkem, který nedoporučuje formu bak. nebo dipl. práce. Navrhuje přímé jednání s fakultou. 20 Evidovat granty vhodné pro svaz neustál V prosinci 2013 podala dva granty e pro sekci ZeS. 21 Jednat se školou Rajhrad o výši členského příspěvku přidruženého člena 22 Kontaktovat firmu Arboeko s možností Vokál prezentace SZÚZ na jejich kontraktačních dnech 23 Vytřit propagační materiál svazu a sekcí, do kterého by se vkládal akt. seznam členů Do příštího SČ 24 Připravit smlouva o studiu J.Šimečkové SPLNĚNO 25 Zeptat se účetní firmy, kdy se můžeme stát opět neplátci DPH, popř. zda je to pro nás výhodné 26 Vytřit systém prémiového hodnocení Březen 27 Připravit návrh formuláře Potvrzení o výši obratu, doplněný o dotazy ohledně zakázek. 28 Oslovit český statistický úřad, zda jsou schopni nám poskytnout data ohledně množství firem podnikajících v zahradnickém oboru. Popřípadě ministerst zemědělství? Firmy z této databáze by následně mohly být osloveny v případě pořádání různých akcí svazu, zájmu o členství apod. 29 www požádat p. Martínka o cenou nabídku podrobné analýzy návštěvnosti webu. Kancelář by ráda projednala návrh na snížení tohoto příspěvku. Svaz zelinářů má 1000,- Kč, květinářů a floristů 2000,- Kč. + otázka spolupráce se školami. Zamyslet se nad naší nabídkou pro tyto členy. Navrhujeme členství 2000,- Kč/rok Vytřen leták pro sekci ZeS, náklad 3000ks, cena ,-Kč. Pozn. Seznam členů více desingově přiblížit letáku. SPLNĚNO Zprozněn Google analyticzdarma, + existuje stávající sytém statistik 30 www zjistit, kolik by stála přestavba webu (fotogalerie ihned za textem v článku, inovace kalendáře, QR kódy ). SPLNĚNO Cenová nabídka obdržena. Byl odsouhlasen responzivní design webu a redesign údní stránky. Cena celkem 8500,-

5 31 Inventura materiálu ze Zahradnické perspektivy. Z. Stáňová, revizní komise 32 V rámci inventarizace rozhodnout, který materiál se bude dále skladovat a který ne. 33 Dohodnout a vyřešit skladování materiálu ze ZP + vyčlenit v rozpočtu peníze na nákup kontejneru apod. 34 Metodika výpočtu obvyklé hodinové sazby formulář odsouhlasený fakultou se rozešle členům k vyplnění. RK, RK R. Ivánek, 35 Exkurze členi členům S. Perháč - Tatry, termín S. Perháč, konání , do SČ připravit pracovní návrh obsahu. 36 Pracovní skupina na certifikace kvality firem D. Mičan, J. (D. Mičan, J. Růžičková) představit záměr členům Růžičková, svazu na SČ. Ivánek rozešle souhrn dosud Ivánek sepsaných připomínek a návrhů. 37 Czechinvest zjistit, zda mají programy, které podporují výstavnictví a zda by je svaz mohl využít. 38 Vybudování školícího střediska svazu zjistit, zda jsou aktuálně vypsány dotační programy s tímto tématem (program na obnovu venkova apod.) zjistit, zda bychom se mohli informacemi na tomto webu inspirovat při vytváření systému certifikace kvality firem. Kč. Probíhá. Firma jako jednotlivec se může zapojit. Svaz by se mohl inspirovat dokumenty. Do zásobníku: Vznik pomocného fondu pro členy v nouzi. Pozn. R. Ivánek iniciuje založení tzv. Fondu zahradnické solidarity, připravuje k projednání s I Weissem Sezónní práce - požádat agrární komoru a SPS o informaci, zda podnikají kroky v legislativě Word Skills - oslovit ministerst školství Kontaktovat ústav racionalizace pro stavebnictví- svaz by chtěl být udržovatelem nebo spoluudržovatelem ceníku části 823-1

ZÁPIS 01 / 2012. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 17.1.2012

ZÁPIS 01 / 2012. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 17.1.2012 ZÁPIS 01 / 2012 ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 17.1.2012 Místo konání: Křídlovická 68, Brno Přítomni za Představenstvo: Rostislav Ivánek, Karel Fučík, Josef Vokál, Ivo Weiss, Vojtěch Halámek, Lukáš

Více

ZÁPIS 02 / 2014. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 28.4.2014

ZÁPIS 02 / 2014. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 28.4.2014 ZÁPIS 02 / ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 28.4. Místo konání: Praha Přítomni za představenst: Karel Fučík, I Weiss, Lukáš Gabriel, Lech Rzeszut, Bohuslav Dřák, Josef Vokál Za revizní komisi: Martin

Více

ZÁPIS 04 / 2013. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 11.10.2013

ZÁPIS 04 / 2013. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 11.10.2013 ZÁPIS 04 / ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 11.10. Místo konání: Křídlovická 68, Brno Přítomni za představenstvo: Rostislav Ivánek, Karel Fučík, Josef Vokál, Ivo Weiss, Lukáš Gabriel, Bohuslav Dvořák

Více

ZÁPIS 2011/08. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne

ZÁPIS 2011/08. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne Místo konání: Rybniční zámeček Lednice Přítomni ZÁPIS 2011/08 ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 2. 12. 2011 Představenstvo: Rostislav Ivánek, Karel Fučík, Josef Vokál, Ivo Weiss, Vojtěch Halámek Revizní

Více

ZÁPIS 2011/07. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 1. 9. 2011

ZÁPIS 2011/07. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 1. 9. 2011 ZÁPIS 2011/07 ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 1. 9. 2011 Místo konání: v sídle firmy TA Service s.r.o., Hlinky 48, Brno Přítomni: Představenstvo: Rostislav Ivánek, Karel Fučík, Josef Vokál, Lukáš

Více

ZÁPIS 01 / 2015. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 20. 1. 2015

ZÁPIS 01 / 2015. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 20. 1. 2015 ZÁPIS 01 / 2015 ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 20. 1. 2015 Místo konání: Brno Přítomni za představenstvo: Rostislav Ivánek, Karel Fučík, Lukáš Gabriel, Bohuslav Dvořák, Josef Vokál Za revizní komisi:

Více

ZÁPIS 03 / 2015. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 3.6. 2015

ZÁPIS 03 / 2015. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 3.6. 2015 ZÁPIS 03 / 2015 ze zasedání SZÚZ ze dne 3.6. 2015 Místo konání: Bášť Přítomni za vo: Martin Závodný, Rostislav Ivánek, Lukáš Gabriel, Ivo Weiss, Petr Kaše, Lukáš Rajtr Přítomni za sekce: Martin Panchartek

Více

ZÁPIS 02 / 2015. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 4. 3. 2015

ZÁPIS 02 / 2015. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 4. 3. 2015 ZÁPIS 02 / 2015 ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 4. 3. 2015 Místo konání: Brno Přítomni za představenstvo: Martin Závodný, Rostislav Ivánek, Lukáš Gabriel, Ivo Weiss, Petr Kaše Přítomni za sekce:

Více

ZÁPIS 2011/03. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 19. 4. 2011. Místo konání: Brno, Křídlovická 68

ZÁPIS 2011/03. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 19. 4. 2011. Místo konání: Brno, Křídlovická 68 ZÁPIS 2011/03 ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 19. 4. 2011 Místo konání: Brno, Křídlovická 68 Přítomni: Představenstvo: Rostislav Ivánek, Karel Fučík, Ivo Weiss, Lukáš Gabriel, Vojtěch Halámek, Josef

Více

1. Kontrola plnění řídící práce představenstva a řídících pracovníků RI připraví základní osnovu platnou pro každé zasedání.

1. Kontrola plnění řídící práce představenstva a řídících pracovníků RI připraví základní osnovu platnou pro každé zasedání. ZÁPIS 2010/06 z zasedání představenstva SZÚZ ze dne 10.12. 2010 Místo konání: Brno Přítomni: Představenstvo: Jaromír Opravil, Rostislav Ivánek, Karel Fučík Revizní komise: Martin Přibyl, Jiří Šimka Kancelář:

Více

ZÁPIS 2011/02. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 8. 2. 2011. Místo konání: Brno

ZÁPIS 2011/02. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 8. 2. 2011. Místo konání: Brno ZÁPIS 2011/02 ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 8. 2. 2011 Místo konání: Brno Přítomni: Představenstvo: Rostislav Ivánek, Karel Fučík, Ivo Weiss, Lukáš Gabriel, Vojtěch Halámek, Lech Rzeszut, Josef

Více

ZÁPIS 04 / 2014. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 22. 10. 2014

ZÁPIS 04 / 2014. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 22. 10. 2014 ZÁPIS 04 / ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 22. 10. Místo konání: Brno Přítomni za představenstvo: Rostislav Ivánek, Karel Fučík, Lukáš Gabriel, Bohuslav Dvořák, Josef Vokál Za revizní komisi: Martin

Více

ZÁPIS 03 / ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne

ZÁPIS 03 / ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne ZÁPIS 03 / 2014 ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 4. 8. 2014 Místo konání: Brno Přítomni za představenstvo: Rostislav Ivánek, Karel Fučík, Ivo Weiss, Lukáš Gabriel, Lech Rzeszut, Bohuslav Dvořák,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 362/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 319 ze dne 11.05.2016 Smlouva o spolupráci při soutěži mladých zahradníků "Lipová ratolest" Rada městské části I. s c h v a l u

Více

Zápis z výborové schůze Svazu kameníků a kamenosochařů ČR, která se konala v Alt Penzionu

Zápis z výborové schůze Svazu kameníků a kamenosochařů ČR, která se konala v Alt Penzionu 124 Zápis z výborové schůze Svazu kameníků a kamenosochařů ČR, která se konala 6.5. 2013 v Alt Penzionu Přítomni:, Durych, Knedla, Krutilová, Jeřábek, Moravec, Holec, Hradecký Omluveni: Pánek, Dušek, Chomout,

Více

ZÁPIS Z 1. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ SK AS FAST VUT V BRNĚ KONANÉHO DNE V 16:00

ZÁPIS Z 1. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ SK AS FAST VUT V BRNĚ KONANÉHO DNE V 16:00 STUDENTSKÁ KOMORA AKADEMICKÉHO SENÁTU FAKULTY STAVEBNÍ VYSOKÉHO UČENÍ TECHNICKÉHO V BRNĚ ZÁPIS Z 1. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ SK AS FAST VUT V BRNĚ KONANÉHO DNE 2. 12. 2014 V 16:00 Program jednání: 1. Zahájení...

Více

ZÁPIS 05 / 2015. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 10.11.2015

ZÁPIS 05 / 2015. ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 10.11.2015 ZÁPIS 05 / 2015 ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 10.11.2015 Místo konání: Brno Přítomni za představenstvo: Martin Závodný, Rostislav Ivánek, Petr Kaše, Lukáš Gabriel, Ivo Weiss Přítomni za sekce:martin

Více

Zápis ze zasedání představenstva SZÚZ konaného dne

Zápis ze zasedání představenstva SZÚZ konaného dne Zápis ze zasedání představenstva SZÚZ konaného dne 24.4.2019 Místo jednání: Dřevčice 123 Přítomni za představenstvo: Petr Halama, Jarek Pešička, Jaromír Opravil, Lukáš Rajtr, David Mičan, Lukáš Gabriel,

Více

Zápis ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne

Zápis ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne Zápis ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 28.3.2018 Místo jednání: Brno, Údolní 33 Přítomni za představenstvo: Martin Závodný, Rostislav Ivánek, Petr Kaše, Jaromír Opravil, Lukáš Rajtr, David Mičan

Více

Zápis z jednání 3.schůze výboru ČNDT ze dne 22.6.2006

Zápis z jednání 3.schůze výboru ČNDT ze dne 22.6.2006 Zápis z jednání 3.schůze výboru ČNDT ze dne 22.6.2006 Místo konání: Top Hotel Praha, 1) Prezence přítomni všichni (!) členové výboru, hosté Ing. Turková, prof. Ptáček, doc.rez, a pan Turek 2) Kontrola

Více

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 8. 10. 2014 od 12 00 hod. v Kravařích

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 8. 10. 2014 od 12 00 hod. v Kravařích Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 8. 10. 2014 od 12 00 hod. v Kravařích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Josef Slivka, Lukáš Volný, Daniel Procházka,

Více

Vítejte na květinářských a floristických dnech

Vítejte na květinářských a floristických dnech Vítejte na květinářských a floristických dnech 24. února 2012 9.00 10.00 Prezence účastníků 10.00 12.00 Vybrané aspekty zákoníku práce - Mgr. Tomáš Liškutín 12.00 13.30 Oběd 13.30 14.30 Jednání floristů

Více

Termín: 15. a 16.6. 2011, Olomouc Přítomni: Ivánek, Fučík, Weiss, Halámek, Šimka, bod INSPIRACE včetně příloh pro projednání připravila Šimečková

Termín: 15. a 16.6. 2011, Olomouc Přítomni: Ivánek, Fučík, Weiss, Halámek, Šimka, bod INSPIRACE včetně příloh pro projednání připravila Šimečková Zápis č. 05/2011 z mimořádného zasedání představenstva k projednání : kongres Koupací jezírka bez hranic, Financování Inspirace, Hodnocení práce kanceláře Termín: 15. a 16.6. 2011, Olomouc Přítomni: Ivánek,

Více

Grantový program regionu Hranicko na rok 2009

Grantový program regionu Hranicko na rok 2009 Grantový program regionu Hranicko na rok 2009 nabídka pro potenciální partnery programu Investujte do rozvoje našeho regionu Doposud se do Grantového programu regionu Hranicko na rok 2009 zapojily tyto

Více

ASOCIACE PRACOVNÍKŮ UNIVERZITNÍ ADMINISTRATIVY. Zápis z valné hromady Asociace pracovníků univerzitní administrativy

ASOCIACE PRACOVNÍKŮ UNIVERZITNÍ ADMINISTRATIVY. Zápis z valné hromady Asociace pracovníků univerzitní administrativy Zápis z valné hromady Asociace pracovníků univerzitní administrativy Datum konání: 09. 11. 2011 Místo konání: VUT v Brně, Antonínská 548/1 Čas konání: 10:00 Program jednání: 1. doplnění revizní komise

Více

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením Obsah: představení produktu měsíčník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce pořádané Sdružením další možnosti plnění Partnerství v Service Clubu Vám

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ RADY ASOCIACE MALÉHO FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY 8. PROSINCE 2014, JIHLAVA 4. LEDNA 2015, JIHLAVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ RADY ASOCIACE MALÉHO FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY 8. PROSINCE 2014, JIHLAVA 4. LEDNA 2015, JIHLAVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ RADY ASOCIACE MALÉHO FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY 8. PROSINCE 2014, JIHLAVA 4. LEDNA 2015, JIHLAVA 1. Správní rada Asociace malého fotbalu České republiky, o. s. (dále jen jako SR

Více

Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha. Metodika OP 2.2.

Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha. Metodika OP 2.2. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha Metodika OP 2.2. 1 Obecné zásady... 1 2 Administrace opatření 2.2.... 2 2.1 Postup administrace... 2 2.2 Příprava... 2 2.2.1 Tématické okruhy a témata

Více

Postupy pro žadatele Fond na přípravu projektů. Program švýcarsko české spolupráce

Postupy pro žadatele Fond na přípravu projektů. Program švýcarsko české spolupráce Postupy pro žadatele Fond na přípravu projektů Program švýcarsko české spolupráce Platné od 15.2. 2010 SEZNAM ZKRATEK CFCU Centrální finanční a kontraktační jednotka (SO 902 MF) CZP Centrum pro zahraniční

Více

ČLÁNEK V PROFITU O ČESKÉM NÁBYTKÁŘSTVÍ

ČLÁNEK V PROFITU O ČESKÉM NÁBYTKÁŘSTVÍ /11/ prosinec 2012 27.11. DISKUSNÍ FÓRUM Na výstavišti v Brně proběhlo diskusní fórum členů AČN. Přítomnými byl většinově potvrzen směr, kterým asociace postupuje. V diskusi zazněly náměty, které činnosti

Více

Oživení zámeckého parku Šenov

Oživení zámeckého parku Šenov Výzva k podání nabídek na zakázku malého rozsahu Oživení zámeckého parku Šenov Zadavatel: Město Šenov sídlo Radniční náměstí 300 739 34 Šenov Statutární zástupce: Ing. Jan Blažek Kontaktní osoba: Ing.

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko

Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko Zpráva za období: 20. září 2011 17. ledna 2012 Název MAS: MAS LAG Strakonicko, o.s. Zpracovatel zprávy: Ing. Václav Ouška manažer kontrol MAS Kontakt:

Více

ZÁPIS Z 6. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ SK AS FAST VUT V BRNĚ KONANÉHO DNE 25. 2. 2015 V 15:00

ZÁPIS Z 6. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ SK AS FAST VUT V BRNĚ KONANÉHO DNE 25. 2. 2015 V 15:00 STUDENTSKÁ KOMORA AKADEMICKÉHO SENÁTU FAKULTY STAVEBNÍ VYSOKÉHO UČENÍ TECHNICKÉHO V BRNĚ ZÁPIS Z 6. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ SK AS FAST VUT V BRNĚ KONANÉHO DNE 25. 2. 2015 V 15:00 Program jednání: 1. Zahájení...

Více

Název zakázky: Regionální produkty marketing, propagace (dále též zakázka ) Regionální produkty - Marketing, propagace.

Název zakázky: Regionální produkty marketing, propagace (dále též zakázka ) Regionální produkty - Marketing, propagace. Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky k zakázce zadávané dle příslušné metodiky Regionálního operačního programu Moravskoslezsko a zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Zápis z 301. zasedání předsednictva TA ČR

Zápis z 301. zasedání předsednictva TA ČR Zápis z 301. zasedání předsednictva TA ČR Číslo jednací TACR/41-20/2016 Datum a čas: 26. 5. 2016, 9:30 12:30 h Místo konání: Kancelář TA ČR, Evropská 37, Praha 6 Přítomni: Ing. Miroslav Janeček, CSc. (MJ),

Více

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program:

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program: ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU DSO BRUNTÁLSKO V BRUNTÁLE SÍDLO MASHJ DNE 24.11. 2016 ve 12: 00 HOD. Místo: MASHJ, náměstí Míru Bruntál Přítomni: Květa Kubíčková, Libor Unverdorben, Jan Božovský Hosté: Petra Elblová

Více

Palackého náměstí 196/6, Ivančice, IČ: Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO

Palackého náměstí 196/6, Ivančice, IČ: Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO konaná dne 26. září 2016 v 17:00 hod. v kanceláři Mikroregionu Ivančicko, Zemědělská ul. 2, Ivančice Přítomní členové správního výboru: Naděžda Chajmová,

Více

Praha 2, Londýnská 15. Metodický pokyn pro zpracování přehledu o činnosti a vyúčtování sekcí a regionů České asociace sester za rok 2011

Praha 2, Londýnská 15. Metodický pokyn pro zpracování přehledu o činnosti a vyúčtování sekcí a regionů České asociace sester za rok 2011 SMĚRNICE Metodický pokyn pro zpracování přehledu o činnosti a vyúčtování sekcí a regionů České asociace sester za rok 2011 Vydání: 31. 12. 2011 Frekvence kontroly: 1x ročně Česká asociace sester Prezidium

Více

Organizační řád Svazu podnikatelů ve stavebnictví

Organizační řád Svazu podnikatelů ve stavebnictví Organizační řád Svazu podnikatelů ve stavebnictví Organizační řád je vnitřní organizační normou Svazu podnikatelů ve stavebnictví (dále jen Svaz), která v souladu s obecně závaznými právními předpisy a

Více

Závěrečná zpráva. Odborné praxe pro mladé do 30 let v Ústeckém kraji CZ.1.04/2.1.00/

Závěrečná zpráva. Odborné praxe pro mladé do 30 let v Ústeckém kraji CZ.1.04/2.1.00/ Závěrečná zpráva Odborné praxe pro mladé do 30 let v Ústeckém kraji CZ.1.04/2.1.00/70.00065 1 Obsah DATA REALIZACE PROJEKTU... 3 POPIS PROJEKTU... 4 CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU... 5 KLÍČOVÉ AKTIVITY PROJEKTU...

Více

ČESKOMORAVSKÉ SDRUŽENÍ ORGANIZACÍ ZEMĚDĚLSKÉHO ZÁSOBOVÁNÍ A NÁKUPU

ČESKOMORAVSKÉ SDRUŽENÍ ORGANIZACÍ ZEMĚDĚLSKÉHO ZÁSOBOVÁNÍ A NÁKUPU ČESKOMORAVSKÉ SDRUŽENÍ ORGANIZACÍ ZEMĚDĚLSKÉHO ZÁSOBOVÁNÍ A NÁKUPU P r o t o k o l ze zasedání představenstva Českomoravského sdružení organizací zemědělského zásobování a nákupu, které se konalo dne 26.

Více

Z áp i s. Přítornni: Staněk Josef, Kornherr Václav, Čamra Václav, Boháč Jan - Doubí, Kubů Milan, Pospíšil Jan, Valek Roman, Černý Jaromír.

Z áp i s. Přítornni: Staněk Josef, Kornherr Václav, Čamra Václav, Boháč Jan - Doubí, Kubů Milan, Pospíšil Jan, Valek Roman, Černý Jaromír. Z áp i s ze zasedání zastupitelstva místnosti OÚ Košice obce Košice, konaného dne 21.12.2012 od 18.00 hodin v zasedací Přítornni: Staněk Josef, Kornherr Václav, Čamra Václav, Boháč Jan - Doubí, Kubů Milan,

Více

EXPOCONSTRUCCIÓN Y EXPODISEÑO 2019

EXPOCONSTRUCCIÓN Y EXPODISEÑO 2019 Všeobecný mezinárodní veletrh stavebního, strojírenského a designérského průmyslu Expoconstrucción y Expodiseño 2019 je jedním z nejvýznamnějších mezinárodních veletrhů v Kolumbii v uvedených oborech a

Více

Program: 1) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Program: 1) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 24. 9. 2012 od 13 30 h v areálu Hoštické a. s. ve Velkých Hošticích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Lukáš Volný,

Více

Příručka. pro realizátory vzdělávacích aktivit. Verze 0.4. Datum aktualizace:

Příručka. pro realizátory vzdělávacích aktivit. Verze 0.4. Datum aktualizace: Verze 0.4 Příručka pro realizátory vzdělávacích aktivit Datum aktualizace: 31.3.2011 Obsah Podmínky pro realizátory vzdělávacích aktivit účastnící se projektu... 3 Povinnosti pro realizátory vzdělávacích

Více

KONSTRUKCE 2014. Konference České asociace ocelových konstrukcí. a Generální shromáždění ČAOK (7. listopadu 2014)

KONSTRUKCE 2014. Konference České asociace ocelových konstrukcí. a Generální shromáždění ČAOK (7. listopadu 2014) KONSTRUKCE 2014 Konference České asociace ocelových konstrukcí a Generální shromáždění ČAOK (7. listopadu 2014) 6. listopadu 2014, Clarion Congress Hotel Ostrava Zkrácená 2703, 700 30 Ostrava-Zábřeh Pozvánka

Více

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU EXPODEFENSA VYPLATÍ? Obranný a bezpečnostní průmyslu má v Kolumbii tradičně významné postavení

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU EXPODEFENSA VYPLATÍ? Obranný a bezpečnostní průmyslu má v Kolumbii tradičně významné postavení EXPODEFENSA 2019 Mezinárodní veletrh obranného a bezpečnostního průmyslu Expodefensa je jeden z nejvýznamnějších mezinárodních veletrhů v Kolumbii i v regionu Latinské Ameriky. Letošní ročník veletrhu

Více

CENÍK A PŘEHLED MOŽNOSTÍ PREZENTACE FIREM

CENÍK A PŘEHLED MOŽNOSTÍ PREZENTACE FIREM ARBORISTICKÉ DNY A 19. MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE STROMOLEZENÍ 23. - 26.5. 2019, Vrchlabí, Zámecký park CENÍK A PŘEHLED MOŽNOSTÍ PREZENTACE FIREM Partnerství a jednotlivá sponzorství disciplín jsou

Více

Příručka pro akreditovaná pracoviště

Příručka pro akreditovaná pracoviště Příručka pro akreditovaná pracoviště OBSAH: Co musí splňovat akreditované pracoviště pro účast na projektu...3 Další povinnosti akreditovaného pracoviště...3 Postup při realizaci vzdělávací aktivity s

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 4/2018 dne 27. prosince 2018 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 17:10 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

DŮVODOVÁ ZPRÁVA K PODKLADOVÝM DOKUMENTŮM

DŮVODOVÁ ZPRÁVA K PODKLADOVÝM DOKUMENTŮM DŮVODOVÁ ZPRÁVA K PODKLADOVÝM DOKUMENTŮM 1. zasedání Monitorovacího výboru Operačního programu Doprava 2014-2020 25. června 2015 Ministerstvo dopravy, Velké kolegium Statut a jednací řád Monitorovacího

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Dne: 21.1.2014 Přítomni: Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Petr Videcký Omluveni: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

STATUT Rady pro výzkum, vývoj a inovace Karlovarského kraje

STATUT Rady pro výzkum, vývoj a inovace Karlovarského kraje STATUT Rady pro výzkum, vývoj a inovace Karlovarského kraje Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Rada pro výzkum, vývoj a inovace Karlovarského kraje (dále jen RVVI ) je odborným, koordinačním, iniciativním a

Více

Vážení přátelé, konference delegátů ZO - plenární zasedání chovatelů koček se bude konat 22. února 2014.

Vážení přátelé, konference delegátů ZO - plenární zasedání chovatelů koček se bude konat 22. února 2014. Český svaz chovatelů, Maškova 3, 182 53 Praha 8, tel. 28468 3440, fax 28468 14 51 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Koncepce strategie na rok 2014 Místní akční skupina Hlučínsko

Koncepce strategie na rok 2014 Místní akční skupina Hlučínsko Koncepce strategie na rok 2014 Místní akční skupina Hlučínsko Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblas; Analýza situace Konec rozpočtového období 2007 2013 PoziGvní

Více

Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. ledna 2015 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. ledna 2015 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. ledna 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice Bc. Martina

Více

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Datum konání: 13. ledna 2016 Čas zahájení: 14 hodin Místo: zasedací místnost MěU Příbram, Tyršova 108, 261 19 Přítomni: 12 členů

Více

Zápis č. 01/2016 z řádného zasedání zastupitelstva Obce Jankov

Zápis č. 01/2016 z řádného zasedání zastupitelstva Obce Jankov Obec Jankov část Holašovice Adresa: Jankov 46 373 84 p. Dubné Tel: 387 982 133 Vesnice Jihočeského kraje roku 2009 Zápis č. 01/2016 z řádného zasedání zastupitelstva Obce Jankov Účastníci - zastupitelé:

Více

PŘÍRUČKA PRO REALIZÁTORY VZDĚLÁVACÍCH AKTIVIT

PŘÍRUČKA PRO REALIZÁTORY VZDĚLÁVACÍCH AKTIVIT PŘÍRUČKA PRO REALIZÁTORY VZDĚLÁVACÍCH AKTIVIT Tato příručka je určena pro realizátory vzdělávacích aktivit účastnící se projektu Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí nelékařských zdravotnických

Více

IX. schůze sdružení v Kroměříži.

IX. schůze sdružení v Kroměříži. I. Program: IX. schůze sdružení 3.7.2015 v Kroměříži. Účast členů předsednictva: Ing. Jana Fatěnová, Mgr. Jana Svárovská, František Šoman, Ing. Lenka. Další osoby účastnící se zasedání: - Omluveni: Ing.

Více

KVETOUCÍ SÍDLA - BENEFITY ZELENĚ NA DRUHOU

KVETOUCÍ SÍDLA - BENEFITY ZELENĚ NA DRUHOU Dny zahradní a krajinářské tvorby XXII. 29. listopadu - 1. prosince 2017, Luhačovice KVETOUCÍ SÍDLA - BENEFITY ZELENĚ NA DRUHOU Vážení kolegové, Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu, z.s, si Vás

Více

Vyhodnocení plnění Akčního plánu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2010

Vyhodnocení plnění Akčního plánu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2010 Vyhodnocení plnění Akčního plánu rozvoje cestovního ruchu za rok 1 Tvorba nových produktů cestovního ruchu, produktových balíčků a komunikační aktivity na podporu zvýšení návštěvnosti 2 Vybudování rezervačního

Více

R E C Y C L I N G 2019

R E C Y C L I N G 2019 ASOCIACE PRO ROZVOJ RECYKLACE STAVEBNÍCH MATERIÁLŮ V ČESKÉ REPUBLICE ASOCIACE PRO ROZVOJ RECYKLACE STAVEBNÍCH MATERIÁLŮ V ČR řádný člen mezinárodního svazu recyklace EQAR - European Quality Association

Více

Přítomni: H. Krejčí, B. Lacko, J. Pitaš, J. Švec, L. Chlupatá, konferenčně J. Krátký Nepřítomni: M. Nováková

Přítomni: H. Krejčí, B. Lacko, J. Pitaš, J. Švec, L. Chlupatá, konferenčně J. Krátký Nepřítomni: M. Nováková Přítomni: H. Krejčí, B. Lacko, J. Pitaš, J. Švec, L. Chlupatá, konferenčně J. Krátký Nepřítomni: M. Nováková Program: 1. Projednávání zápisu z jednání členů Výboru SPŘ č. 02/2007 2. Způsob ochrany osobních

Více

Zápis z 17.jednání výboru Národní sítě MAS ČR

Zápis z 17.jednání výboru Národní sítě MAS ČR Zápis z 17.jednání výboru Národní sítě MAS ČR dne 9.1. 2009 od 10:00 hodin, Choceň (městský úřad) MAS NAD ORLICÍ Přítomní (podle prezenční listiny): Členové a náhradníci výboru s právem hlasovat: František

Více

ZÁPIS X. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA 2015 DNE 6. 10. 2015 10:00 14:00 HODIN V OSTRAVĚ Přítomni: J. Šafer, I. Plicka, R. Kolařík, P. Hnilička, P. Velička, K. Cieślar, M. Košař, R. Václavík, M. Volf, P.

Více

Zápis z jednání Sektorové rady pro dopravu, logistiku, poštovní a doručovací služby

Zápis z jednání Sektorové rady pro dopravu, logistiku, poštovní a doručovací služby Zápis z jednání Sektorové rady pro dopravu, logistiku, poštovní a doručovací služby Místo konání: Svaz dopravy, Praha - Bubeneč Datum: 14. 1. 2015 Přítomni: viz prezenční listina Cíl jednání: Hlavním cílem

Více

ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ

ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ Podmínky pro přijetí obchodních partnerů do ADMD Výrobci i dodavatelé materiálů, technologického zařízení, služeb a informačního servisu pro montované stavby na bázi dřeva se sídlem, dceřinou společností

Více

Zápis z 6. zasedání předsednictva SKF ČR dne 13. 1. 2012 v Brně

Zápis z 6. zasedání předsednictva SKF ČR dne 13. 1. 2012 v Brně Zápis z 6. zasedání předsednictva SKF ČR dne 13. 1. 2012 v Brně Přítomni: Horák, Valtera, Nachlinger P., Štěpánek, Nachlingerová, Demelová, Tesák Omluveni: Plicková, Pejpalová Program schůze předsednictva

Více

Aktuální informace z oblasti regionální politiky

Aktuální informace z oblasti regionální politiky MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Aktuální informace z oblasti regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj Liberec, 25. září 2017 Příprava období po roce 2020 na národní úrovni Východiska pozice ČR

Více

STANOVY Klubu skalničkářů Praha z.s.

STANOVY Klubu skalničkářů Praha z.s. STANOVY Klubu skalničkářů Praha z.s. Článek 1 Název, sídlo, územní působnost 1) Spolek nese název: Klub skalničkářů Praha z.s., (v textu dále jen Spolek ). Sídlo Spolku se nachází na adrese: Praha 6, Maříkova

Více

Projednat zaslání dopisu pověřenému GŘ NG, kterým Ministr kultury uloží:

Projednat zaslání dopisu pověřenému GŘ NG, kterým Ministr kultury uloží: Jednání s ministrem kultury Jiřím Balvínem 19. listopadu 2013 Vyjasnit - úhradu starých dluhů vůči dodavatelům. K 31.12. 2012 činily závazky vůči dodavatelů 43 mil. Kč. Tyto staré dluhy ještě nejsou uhrazeny,

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme EXPODEFENSA V - 2015 Mezinárodní veletrh obranného a bezpečnostního průmyslu Místo konání: výstaviště Corferias Bogota (Kolumbie) Obor: obranný a bezpečnostní průmysl

Více

CNR FOOD INSTANBUL 2019

CNR FOOD INSTANBUL 2019 CNR FOOD INSTANBUL 2019 INSTANBUL, TURECKO CNR Food Istanbul je významnou událostí s dlouhodobou tradicí na poli pastvinářského sektoru v Turecku. Ročník 2018 navštívilo přes 36 000 návštěvníků, z toho

Více

Stanovy. LT U SMRKU o.s.

Stanovy. LT U SMRKU o.s. Stanovy LT U SMRKU o.s. Článek 1 Název, sídlo, symboly 1) LT U SMRKU o.s. je suverénním a dobrovolným občanským sdružením (o.s.) na základě zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, ve znění pozdějších

Více

KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PARDUBICKÉHO KRAJE WWW.KHKPCE.CZ

KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PARDUBICKÉHO KRAJE WWW.KHKPCE.CZ KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PARDUBICKÉHO KRAJE WWW.KHKPCE.CZ Krajská hospodářská komora Pardubického kraje (Khk Pk) vznikla na základě zákona č. 301/1992 Sb., o Hospodářské komoře České republiky a Agrární

Více

Vážení a milí členové,

Vážení a milí členové, 12/2018 Zpravodaj Svazu zakládání a údržby zeleně Svaz zakládání a údržby zeleně Přijďte nás navštívit do naší green kanceláře v Otevřené zahradě na Údolní 33, 602 00 Brno Volejte ředitelce Janě Šimečkové

Více

Plánovaný datum osobního setkání: 14:00 hodin, 15. června 2011 PRAHA, ČSTV, Strahov

Plánovaný datum osobního setkání: 14:00 hodin, 15. června 2011 PRAHA, ČSTV, Strahov Jednání Metodické komise Číslo zápisu: 008/2011 Datum vypracování: 23. května 2011 Vypracoval: Jiří Vogel Plánovaný datum osobního setkání: 14:00 hodin, 15. června 2011 PRAHA, ČSTV, Strahov Navrhované

Více

Cílem grantové výzvy je podpořit rozvoj veřejných městských prostranství v České republice.

Cílem grantové výzvy je podpořit rozvoj veřejných městských prostranství v České republice. Nadace Proměny (dále jen nadace ) vyhlašuje Grantovou výzvu 2014 v programu Parky (dále jen grantová výzva ). Program Parky pomáhá městům rozvíjet veřejná prostranství, která vycházejí z potřeb jejich

Více

VYMEZENÍ ZPŮSOBILÝCH VÝDAJŮ. PROGRAM PODPORY MARKETING VÝZVA II Individuální účasti MSP na výstavách a veletrzích

VYMEZENÍ ZPŮSOBILÝCH VÝDAJŮ. PROGRAM PODPORY MARKETING VÝZVA II Individuální účasti MSP na výstavách a veletrzích Příloha č. 1 Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky Sekce fondů EU, VaVaI a investičních pobídek Řídící orgán OP PIK VYMEZENÍ ZPŮSOBILÝCH VÝDAJŮ PROGRAM PODPORY MARKETING VÝZVA II Individuální

Více

V. mezinárodní kongres CAOS-MIS.CZ

V. mezinárodní kongres CAOS-MIS.CZ V. mezinárodní kongres CAOS-MIS.CZ Počítačem asistované ortopedické operace a miniinvazivní přístupy 8.- 9. dubna 2011 Hotel Voroněž I, Křížkovského 47, Brno Kongres se koná pod záštitou České společnosti

Více

MAS Litomyšlsko o.p.s. Zápis z jednání Pracovní skupiny Projekty Fotografická soutěž Svatební den

MAS Litomyšlsko o.p.s. Zápis z jednání Pracovní skupiny Projekty Fotografická soutěž Svatební den V Proseči dne 11.12. 2012 MAS Litomyšlsko o.p.s. Zápis z jednání Pracovní skupiny Projekty Fotografická soutěž Svatební den Datum: v úterý 11. 12. 2012 v 16:00 hod. Místo konání: zasedací místnost ubytovna

Více

STRATEGIE KOMUNITNĚ VEDENÉHO MÍSTNÍHO ROZVOJE MAS HORŇÁCKO A OSTROŽSKO Veřejné projednávání SCLLD Ostrožská Nová Ves

STRATEGIE KOMUNITNĚ VEDENÉHO MÍSTNÍHO ROZVOJE MAS HORŇÁCKO A OSTROŽSKO Veřejné projednávání SCLLD Ostrožská Nová Ves STRATEGIE KOMUNITNĚ VEDENÉHO MÍSTNÍHO ROZVOJE MAS HORŇÁCKO A OSTROŽSKO 2014 2020 Veřejné projednávání SCLLD 2014 2020 Ostrožská Nová Ves 18. 3. 2016 STRUKTURA STRATEGIE A JEJÍ VÝZNAM Strategie = komplexní

Více

www.admd.cz ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ Vážená paní, vážený pane,

www.admd.cz ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ Vážená paní, vážený pane, Kde nás najdete: INFOTHERMA OSTRAVA 16. 19. 1. 2012 FOR WOOD PRAHA 8. 11. 2. 2012 DŘEVOSTAVBY PRAHA 23. 26. 2. 2012 KONFERENCE DŘEVOSTAVBY VOLYNĚ, 5. 6. 4. 2012 STAVEBNÍ VELETRH BRNO 24. 28. 4. 2012 FOR

Více

Stanovy spolku ART Foundation z.s.

Stanovy spolku ART Foundation z.s. Stanovy spolku ART Foundation z.s. registrovaného Mininisterstvem vnitra ČR, dne 16.01.2007 pod č.j. VS/1-1/66 255/07-R, IČ 27053474, zapsaného u Městského soudu v Praze, L 17368 Stanovy schváleny Správní

Více

Průvodce účastí firem. na konferenci 2017

Průvodce účastí firem. na konferenci 2017 Průvodce účastí firem na konferenci Excel@FIT 2017 Obsah Úvod Účast, sponzorství a další možnosti spolupráce Informace pro návštěvníky Informace pro sponzory Úrovně sponzorství Časový harmonogram spolupráce

Více

Z á p i s. Ing. Josef Stehlík, Radomír Hanačík, Mgr. Viktor Liška, Václav Pošmurný,

Z á p i s. Ing. Josef Stehlík, Radomír Hanačík, Mgr. Viktor Liška, Václav Pošmurný, Z á p i s ze zasedání Krajského koordinačního výboru v rámci Celostátní sítě pro venkov, které se uskutečnilo 7. února 2012 v Modrém salonku, Slezská 7, Praha 2 Přítomni: Ing. Jitka Vovesná, Ing. Zdeněk

Více

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 21. 11. 2016 od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Josef Slivka, Petr Halfar, Lukáš

Více

Příručka. pro akreditovaná pracoviště. Aktualizace: 24. 2. 2011

Příručka. pro akreditovaná pracoviště. Aktualizace: 24. 2. 2011 Příručka pro akreditovaná pracoviště Aktualizace: 24. 2. 2011 1 OBSAH: Podmínky akreditovaného pracoviště pro účast na projektu... 3 Povinnosti akreditovaného pracoviště při účasti na projektu... 3 Postup

Více

WORLD BUILD INDIA MUMBAI, Indie Stavební veletrh

WORLD BUILD INDIA MUMBAI, Indie Stavební veletrh MUMBAI, Indie Stavební veletrh WorldBuild India je premiérovou přehlídkou pořádanou společnostmi ITE a ABEC Exhibitions. Účelem je předvést stavební matriály, architektonické a inženýrské inovace a technologie,

Více

Palackého náměstí 196/6, Ivančice, IČ: Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO

Palackého náměstí 196/6, Ivančice, IČ: Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO konaná dne 21. listopadu 2016 v 17:00 hod. v kanceláři Mikroregionu Ivančicko Přítomní členové správního výboru: Radka Formánková, Naděžda Chajmová, Miloš

Více

Organizační řád soutěže Evropa ve škole

Organizační řád soutěže Evropa ve škole Č.j.: MSMT 32357/2014-1 Organizační řád soutěže Evropa ve škole Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace a financování soutěží

Více

PROJEKT ZDRAVÉ MĚSTO A MÍSTNÍ AGENDA 21 PLÁN ZLEPŠOVÁNÍ na rok 2018

PROJEKT ZDRAVÉ MĚSTO A MÍSTNÍ AGENDA 21 PLÁN ZLEPŠOVÁNÍ na rok 2018 PROJEKT ZDRAVÉ MĚSTO A MÍSTNÍ AGENDA 21 PLÁN ZLEPŠOVÁNÍ na rok 2018 ÚVOD Plán zlepšování je nástrojem, který pomáhá přehledně formulovat, jakého zlepšení má být v daném roce, v rámci projektu Zdravého

Více

TOPOLÁŘSKÁ KOMISE ČESKÉ REPUBLIKY, z.s. Stanovy spolku

TOPOLÁŘSKÁ KOMISE ČESKÉ REPUBLIKY, z.s. Stanovy spolku TOPOLÁŘSKÁ KOMISE ČESKÉ REPUBLIKY, z.s. Stanovy spolku Čl. 1 název forma a sídlo Spolek TOPOLÁŘSKÁ KOMISE ČESKÉ REPUBLIKY, z.s. (TKČR), anglicky Poplar Commission of the Czech Republic (PCCR) (dále jen

Více

Nadace Partnerství. Výzva k předkládání projektů na úpravu a tvorbu veřejných prostranství Místo pod stromy 2011-2012. 1.

Nadace Partnerství. Výzva k předkládání projektů na úpravu a tvorbu veřejných prostranství Místo pod stromy 2011-2012. 1. Nadace Partnerství Výzva k předkládání projektů na úpravu a tvorbu veřejných prostranství Místo pod stromy 2011-2012 1. Cíl grantu Podpora vzniku nových a obnova stávajících zelených veřejných prostranství

Více

ZÁPIS 02 / Ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne Místo jednání: Žabeň

ZÁPIS 02 / Ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne Místo jednání: Žabeň ZÁPIS 02 / 2017 Ze zasedání představenstva SZÚZ ze dne 28.8.2017 Místo jednání: Žabeň Přítomni za představenstvo: Martin Závodný, Rostislav Ivánek, Petr Kaše, Jaromír Opravil, Lukáš Rajtr David Mičan se

Více

VÁŽENÍ A MILÍ ČLENOVÉ,

VÁŽENÍ A MILÍ ČLENOVÉ, 02/2018 Zpravodaj Svazu zakládání a údržby zeleně SVAZ ZAKLÁDÁNÍ A ÚDRŽBY ZELENĚ PŘIJĎTE NÁS NAVŠTÍVIT DO NAŠÍ GREEN KANCELÁŘE V OTEVŘENÉ ZAHRADĚ NA ÚDOLNÍ 33, 602 00 BRNO Volejte ředitelce Janě Šimečkové

Více

ELEKTRO Expocentr Moskva, Ruská federace Elektrozařízení, světelná technika, automatizace budov a staveb

ELEKTRO Expocentr Moskva, Ruská federace Elektrozařízení, světelná technika, automatizace budov a staveb Expocentr Moskva, Ruská federace Elektrozařízení, světelná technika, automatizace budov a staveb ZAŘÍZENÍ, SVĚTOTECHNIKA, AUTOMATIZACE BUDOV A STAVEB Zahraniční zastoupení CzechTrade Moskva připravuje

Více

Zápis z 13. zasedání předsednictva SKF ČR 11. 1. 2013 v Praze

Zápis z 13. zasedání předsednictva SKF ČR 11. 1. 2013 v Praze Zápis z 13. zasedání předsednictva SKF ČR 11. 1. 2013 v Praze Přítomni: Jiří Horák, Petr Nachlinger, Jarmila Pejpalová, Blanka Plicková, Tomáš Svoboda, Jiří Valtera Omluveni: Marcela Nachlingerová, Ondřej

Více