Bývalá sklárna, Svor

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bývalá sklárna, Svor"

Transkript

1 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Bývalá sklárna, Svor Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: se lokalita nachází: Svor Jméno a příjmení: p. Pavel Nauš Vztah k lokalitě: Majoritní vlastník Labartt Investment, a.s. Kontaktní Adresa: Vinohradská 93 osoba: Praha 2 Telefon: , pnaus@labartt.com Jméno a příjmení: Ing. Jaroslava Petrboková Vztah k lokalitě: Starostka obce Svor OÚ Svor Kontaktní Adresa: Svor 195 osoba: Svor Telefon: ou.svor@quick.cz Regionální informace Okres: Česká Lípa Popis lokality (vzdálenost od aglomeračních center aj.) Obec Svor leží v těsné blízkosti trasy Česká Lípa Nový Bor Liberec (silnice I/13),cca 6 km od města Nový Bor. Areál bývalé sklárny je situován na okraji obce, při komunikaci I/9 směr Rumburk. Řešená lokalita je oplocená a hlídaná. V současné době dochází k demolici vybraných objektů ve špatném technickém stavu a k čistění ploch v rámci areálu. Velmi malá část areálu je využívaná (pronájem, bydlení správce). 650 (údaj dle starostky obce) Počet obyvatel Počet ekonomicky aktivních 313 obyvatel Míra nezaměstnanosti 11,8 % Počet registrovaných nezaměstnaných 37 k Sídlo úřadů: Adresa Město PSČ Finanční úřad B. Egermanna 245 Nový Bor Stavební úřad Náměstí Osvobození 63 Cvikov Živnostenský úřad Náměstí Míru 1 Nový Bor Vazba na ÚPD Označení, datum Koncept územního plánu obce Svor, platný od 02/2003 Stávající funkční Funkce Územní průmyslové výroby (č. 14) využití dle ÚPD Regulační prvky: Viz obecné podmínky pro výstavbu v CHKO Lužické hory. Stav Označení Koncept územního plánu obce Svor, údaje platné k 09/206 Strana 1 (celkem 11)

2 rozpracovanosti ÚPD Předpokládaná budoucí funkce lokality Termín schválení nového ÚPD Posouzení možných střetů záměru regenerace BF ve vazbě na ÚP Předpokládané využití objektů (údaje: vlastník areálu): Možnosti využití v oblasti turistického ruch, v návaznosti na CHKO, tzv. vstupní brána do oblasti Lužických hor a Českosaského Švýcarska. Zařízení hotelového typu, sportoviště, restaurační zařízení, wellness, infocentrum pro celou turistickou oblast, záchytné parkoviště a další. Uvedené využití vyvolá změnu územního plánu obce. Předpokládaný termín schválení ÚPD Pro uvažovanou variantu rekonstrukce areálu na Sportovně rekreační areál bude nutná změna ÚPD. Revitalizace bude realizována pouze v rámci stávajícího areálu, územní rozvoj možný severním směrem za předpokladu odkoupení dalších pozemků. Vzhledem k stávající rozloze areálu není dle vlastníka tento postup v horizontu dalších deseti let uvažován. Vlastnické vztahy viz. Příloha č Počet vlastníků celkem 4 Pavel Nauš Vlastina Praha -Ruzyně 79,5 % Počet soukromých vlastníků lokality 4 Název: Počet veřejných vlastníků (komunální, státní aj.) 0 Název: - Počet ostatních vlastníků (církev 0 Název: - aj.) Počet neznámých vlastníků nebo 0 nevypořádaných Popis: - vlastnických vztahů Různá omezení - věcná břemena, zástavní práva, apod. jsou Smlouvy o smlouvách budoucích ne Nájemní vztahy Le Cygne electronic service, s. r.o. Sokolovská Praha - Karlín Mezinárodní korporace Antonín & Vladimír, s.r.o. Dlouhá č.p Terezín Smeták Josef a Jiřina Svor č.p Svor Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) budova na parc. č. 724 je pronajata jako skladové prostory 11,7 % 8,8 % vlastníci 1 objektu (č.p. 117, č. parc. 718) Strana 2 (celkem 11)

3 Záměry vlastníka s lokalitou viz. Příloha č Ochota vlastníka / vlastníků revitalizovat danou lokalitu, stanovení podmínek revitalizace Odhad trvání regenerace lokality Ochota vlastníka / vlastníků převést / pronajmout danou lokalitu Vzhledem k finanční náročnosti nelze revitalizovat areál jen z vlastních zdrojů, proto by vlastník uvítal možnost získání dotací na revitalizaci celého areálu.o prodeji areálu v dlouhodobém horizontu neuvažuje. Rozsah a časový harmonogram revitalizace areálu je závislý mimo jiné na objemu dostupných finančních prostředků. cca 3-4 roky Vlastník je připraven areál, případně jeho dílčí části dlouhodobě pronajmout. Kontaminace lokality Zařazení lokality dle kategorie 1a 5 1b Ano / / Lze předpokládat Existence Lze přepokládat ekologických zátěží Kontaminace zeminy ze sklářské výroby v malém Popis znečištění Vyhodnocení na základě realizovaných sanačních vrtů, využití monitoringu ekologických zátěží rozsahu Dle archívů Geofondu nejsou v areálu ani v jeho bezprostředním okolí situovány žádné sanační vrty. Rovněž tak zde nejsou evidovány žádné staré ekologické zátěže. Analýza ochranných pásem a ostatních zákonem chráněných zájmů na lokalitě a v blízkém okolí Dobývací prostory, CHLÚ Prognózní zdroje nerostných surovin, poddolovaná území, svahové deformace Ochranná pásma vodních zdrojů Ochranná pásma přírodních léčivých zdrojů Zájmy ochrany přírody a krajiny (ÚSES, maloplošná i velkoplošná ZCHÚ, přírodní parky apod.) Přírodní parky, významné krajinné prvky registrované Památkové zóny, rezervace a jejich ochranná pásma, významné solitérní objekty památkové ochrany Zájmy památkové ochrany (městské a vesnické památkové rezervace a zóny, významné solitérní památkově chráněné objekty s ochranným pásmem, příp. archeologická naleziště) Areál se nachází v CHOPAV Severočeská křída Ano, CHKO Lužické hory Posláním CHKO je ochrana všech hodnot krajiny, jejího vzhledu a typických znaků, přírodních zdrojů a vytváření vyváženého životního prostředí. K bližšímu určení způsobu ochrany přírody byly v CHKO Lužické hory vymezeny čtyři zóny odstupňované ochrany. Řešená lokality spadá do IV. zóny s minimálním omezením. Na celém území je vymezen územní systém ekologické stability (ÚSES) a připravuje se vyhlášení soustavy NATURA Odkaz na další dokumenty: Plán péče o CHKO Lužické hory a plány péče o jednotlivá MCHÚ. Obecné podmínky pro výstavbu v CHKO Lužické hory viz příloha. Strana 3 (celkem 11)

4 Ochranná pásma dopravní a technické infrastruktury a z toho plynoucí omezení ve využití území Existence ZPF v lokalitě Lokalita je mimo dosah záplavových území Ano / Rozsah a podíl (v %) jednotlivých tříd ochrany BPEJ Ano / Vyjádření správce toku o hladině 100leté vody (viz Příloha č. 3) byly identifikovány - Ano - Identifikace hlavních potenciálních problémů v rámci posuzování vlivů stavby na životní prostředí Ano / Ano Dle zák. č.114/1992 Sb. Dle zák. č.100/2001 Sb. (EIA) v platném znění a dle zák. č.76/2002 Sb. (IPPC) Popis posouzení (možné formou zvláštní přílohy) Ano / Popis posouzení (možné formou zvláštní přílohy) Záměr se nachází v CHKO Lužické hory a bude jej proto nutno projednat s orgánem ochrany přírody podle zákona č. 114/1992 Sb. Areál se nachází v severní části obce, v blízkosti obytné zástavby. Možnost využití areálu se předpokládá v oblasti turistického ruchu hotel, restaurace, parkoviště, sportoviště apod. V případě plánovaného využití není předpoklad větších negativních vlivů záměru na obyvatelstvo a životní prostředí. Potenciální problémy na životní prostředí v rámci EIA a IPPC však bude možno identifikovat až po předložení konkrétního projektu využití areálu. Vzhledem k umístění areálu v těsné blízkosti obytné zástavby budou muset být realizována účinná opatření k zamezení zejména hluku, emisí do ovzduší, prašnosti a zápachu. Dosavadní podpora rozvoje lokality z veřejných zdrojů Lokalita je předmětem podpory z veřejných zdrojů Ano / Druh podpory v rámci řešené lokality V místní komunikaci na hranici lokality probíhá výstavba kanalizace (obec + dotace) Dopravní infrastruktura Název (číslo) Hlavní destinace Vzdálenost v km Dálnice D8 Lovosice 72 Rychlostní silnice R 35 Liberec 41 Silnice I. třídy I/9 I/13 Svor Silnice II. nebo III. třídy Mezinárodní letiště - Praha - Ruzyně 117 Železnice 0,80 Svor 0,5 V místě Možné dobudovat (Ano / ) (Ano / ) Železniční vlečka Vzdálenost napojení do Nákladová stanice Možné vybudovat železniční sítě (v m) nádraží 500m (Ano / ) 0 1 Strana 4 (celkem 11)

5 Textový komentář: Lokalita je situovaná cca 1 km od křižovatek silnic I. třídy směr Liberec (Polsko), Rumburk (Německo) a Nový Bor. Areál je velmi dobře dopravně napojen, neboť leží v těsné blízkosti silnice I. třídy směr Rumburk na kraji obce Svor. Areál má 2 vjezdy. Analýza technického stavu areálu a stávajících objektů Doba výstavby Průběžně od roku 1826 Celková plocha m2 % zastavěnosti cca 25% Popis reliéfu lokality, maximální převýšení (v metrech) cca 300 m. Posouzení inženýrsko - geologických poměrů (viz Příloha č. 4) Nutné HTÚ (popis) Celkové náklady na revitalizaci Pozemek je mírně svažitý směrem k jihu. Nadmořská výška terénu se pohybuje v rozmezí cca m n.m., tj. max. převýšení 20 m, v délce Skalní podloží je tvořeno jemnozrnnými svrchnokřídovými pískovci, které se nacházejí v hloubce cca 1 2 m. Pískovce jsou zvětralé, směrem do hloubky v cca 2 3 m přecházejí v navětralé. Kvartérní pokryv nad pískovci je tvořen rozloženými pískovci na písčité hlíny a hlinitý písek. Mocnost kvartérních sedimentů je cca 1 2 m. V blízkosti koryta Svorského potoka se nacházejí fluviální sedimenty větších mocností (až 7 m) a jsou pravděpodobně tvořeny vrstvou hrubozrnného stěrku, překrytou hlinitým pískem. Jediný archívní vrt, situovaný přímo v posuzovaném areálu nebyl v archívu Geofondu k dispozici. Z hlediska zakládání je možno poměry považovat za jednoduché v případě výskytu silně písčitých hlín pevné konzistence, pod kterými jsou písky a pískovce. Lze předpokládat, že podzemní voda je kyselé reakce s vysokým obsahem agresívního kysličníku uhličitého. Hlavní terénní úpravy nutné (prováděny demolice a navržena výstavba páteřní komunikace včetně rozvodů IS) 43, ,- Kč Vnější napojení areálu Vnitřní rozvody areál Komunikace - popis Asfaltové komunikace Asfaltové komunikace Elektřina: Pitná voda Popis Okamžitá kapacita (kw) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení Popis Okamžitá kapacita (m 3 /hod) Vlastní trafostanice, parc. č. 722 (druhá starší součástí objektu na parc. č. 724, nefunkční odpojena) V současné době funkční jen v menší části areálu, ve využívaných objektech.na uvažované provozy dostačující. Vlastní trafostanice ve středu areálu na parcele č Od ní na parcele č.336 bude vybudována záložní rozvodná skřín pro celý areál. Areál je připraven na nové využití. Před novým využitím nutno zkontrolovat, popř. zrekonstruovat napojení trafostanice v areálu. Přípojka pitné vody Dle vyjádření vlastníka na současné i uvažované provozy dostačující. Rozvody po areálu pravděpodobně funkční, dlouhou dobu nevyužívané. Nutno proto znovu proměřit před zapojením. Dostačující pro stávající účel. Nutná rekonstrukce pro nové využití. Dostačující pro stávající účel. Nutná rekonstrukce pro nové využití. Velká část areálu byla dlouho nevyužívaná.. Tomu odpovídá i stav elektroinstalací. Před opětným zapojením nutno proměřit a adaptovat na nové funkce. Po celám areálu v souč. nefunkčníchybí zařízení na úpravu a čištění vody. Studna v areálu. Dle vyjádření vlastníka na současné i uvažované provozy dostačující. Strana 5 (celkem 11)

6 Kanalizace Plyn Velikost přípojky (DN v mm) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení Popis Okamžitá kapacita (m 3 /hod) Velikost přípojky (DN v mm) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení Popis Okamžitá kapacita (m 3 /hod) Velikost přípojky (kpa) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení Datová a telekomunikační napojení Jiná média Nutné přeložky jsou informace o velikosti přípojky. Dle informací vlastníka však na uvažované provozy dostačující. Veřejný vodovod na parcele č. 1858/1 na hranici pozemku. Zásobování pitnou vodou napojeno na veřejný vodovod. Pro nové využití nutno rekonstruovat stávající rozvody v areálu. Obecní kanalizace na hranici pozemku ve výstavbě před dokončením, bez provedení přípojek do areálu. V areálu se nachází septik na vyvážení u objektu garáží na parc. č ní napojeno na obecní kanalizaci. V areálu zastaralý systém čištění odpadních vod. Nutno uzpůsobit novému využití areálu ní napojeno na obecní kanalizaci. Obecní kanalizace na hranici pozemku. Při vjezdu do areálu. Zastaralý systém čištění odpadních vod. Před novým využitím nutno rekonstruovat. Uvažováno je také napojení na v současnosti dokončovanou veřejnou kanalizaci na hranici pozemku. Vlastní regulační stanice na parcele č. 725 Dle informací vlastníka však na uvažované provozy dostačující. Dle informací vlastníka však na uvažované provozy dostačující. Regulační stanice v areálu cca 50 m od hlavního vjezdu. Velká část areálu byla v minulých letech nevyužívána.nyní se postupně opravují jednotlivé objekty a jsou připravovány na plynofikaci. Telefonní kabel jsou Obnovení přípojky vody a kanalizace Dostačující. Avšak celková revize rozvodů po areálu před dalším využitím nutná. Rozvody jen k menší části budov. Část vnitřních rozvodů v areálu v současné době nefunkční. Nutno adaptovat na novou funkci. Vlastní kanalizace v areálu funkční. Nutná rekonstrukce před uvažovaným novým využitím. Dostačující pro stávající účel. Nutná rekonstrukce pro nové využití. Dostačující pro stávající účel. Nutná rekonstrukce pro nové využití. Rozvody jen k menší části budov. Nutné dobudovat rozvody v areálu ke všem budovám. V současnosti nejsou přípojky do jednotlivých objektů v areálu. Postupně budou budovány s ohledem na nové využití. Na uvažované provozy dostačující. Nutná revize a případná adaptace na novou funkci. Na uvažované provozy dostačující.nutná revize a případná adaptace na novou funkci. Rozvody je do části v současnosti využívaných objektů. Strana 6 (celkem 11)

7 Posouzení možných střetů záměru na regeneraci BF s existujícími stavbami TI (směrem ke stavu a kapacitě stávajících IS) Areál je průběžně připravován na zahájení regenerace. Podle vyjádření vlastníka jsou veškeré IS kapacitně dostačující. Nutná je však jejich revize vzhledem k dlouhodobé odstávce areálu. Na území se nachází trafostanice i plynová regulační stanice. Případné adaptace na nové využití areálu je tedy možná. V budoucnosti bude areál napojen na právě budovanou kanalizaci, jejíž přípojka končí na hranici areálu. Technický stav areálu Areál zahrnuje objekty rozdílného technického stavu, stáří a stavební konstrukce. Podél komunikace I/9 vede pás na sebe navazujících objektů, z nichž je již střední část demolována (huť). Objekty situované na východní straně areálu jsou samostatně stojící, střední rozsáhlý objekt je již také demolován. Jižní stranu areálu uzavírá nárožní nevyužívaný objekt u komunikace, u vjezdu stojí vrátnice s bytem správce areálu, se zemědělským areálem sousedí objekt garáží. Areál je pouze z části využíván. Probíhají demoliční práce technicky nevyhovujících objektů. Technický stav nevyužívaných objektů vede spíše k návrhu na demolici než k rekonstrukci. Areál je oplocený. V areálu je nádrž požární vody (parcela č. 720). Septik se nachází u objektu garáží. Objekt č. 1 Název: Vrátnice, byt p.č.: 42 správce Zastavěná plocha (m2): 357/2,7m Podlahová plocha (m2): cca 550 Počet podlaží/ výška (m) 2+ půda Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Vrátnice, byt správce Dnešní funkce v současnosti v rekonstrukci na ubytovací kapacity Administrativa Fyzický stav dnes Technický stav vyhovující areálu, ubytování Odhad ceny asanace 200 tis. Kč Odhad ceny sanace 3 mil. Kč Zděný objekt z přelomu 19. a 20. století. Zděná nosná konstrukce z plných cihel, stropy dřevěné trámové, sedlová střecha nesena dřevěným krovem. V objektu je 1 schodiště. Střecha s krytinou z plechu, okna a dveře dřevěné. K objektu ve 2. pol. 20 stol. přistaven přízemní objekt vrátnice s plochou střechou. Technický stav budovy je vyhovující (bez zavedení pitné vody), prováděna pouze nutná údržba. Školní hodnocení celkového stavu objektu: 4 Možné využití: ubytování, administrativa, sklady Objekt č. 2 Název: Bývalá ubytovna p.č.: 50/17 Zastavěná plocha (m2): 528 Podlahová plocha (m2): Cca 800 Počet podlaží/ výška (m) 2/2,6m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Ubytovna Dnešní funkce využíváno Ubytování, administrativa, sklady,technologie Fyzický stav dnes Technický stav téměř nevyhovující Odhad ceny asanace 200 tis. Kč Odhad ceny sanace 4 5 mil. Kč Strana 7 (celkem 11)

8 Zděný objekt ve tvaru L z přelomu 19. a 20. století. Při komunikaci 2 podlažní budova se sedlovou střechou, kolmo na ní ve svahu navazuje přízemní podsklepený objekt. Zděná nosná konstrukce z plných cihel, suterénní zdivo kamenné. Stropní konstrukce jsou nad nejnižším podlažím klenuté, výše dřevěné trámové, sedlová střecha je nesena dřevěným krovem. Střecha s krytinou z plechu, okna a dveře dřevěné. Technický stav budovy je téměř nevyhovující (bez sítí, narušená statika - praskliny ve zdivu i stropu, zemní vlhkost). Školní hodnocení celkového stavu objektu: 4-5 Možné využití: ubytování, administrativa, sklady, technologie, dům na prodej, vhodná demolice nižšího objektu, oprava vyššího objektu srovnatelná s cenou novostavby Objekt č. 3 Název: Haly, laboratoře p.č.: 50/4 Zastavěná plocha (m2): Cca 1300 Podlahová plocha (m2): Cca 2000 Počet podlaží/ výška (m) 2/2,7m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Haly, laboratoře Dnešní funkce využíváno Ubytování, Fyzický stav dnes Technický stav vyhovující administrativa, sklady,technologie Odhad ceny asanace 1 mil. Kč Odhad ceny sanace 15 mil. Kč Zděný objekt ve tvaru L z přelomu 19. a 20. století. Při komunikaci přízemní podsklepená budova se sedlovou střechou se světlíkem, kolmo na ní ve svahu navazuje dvoupodlažní objekt. Zděná nosná konstrukce z plných cihel, suterénní zdivo kamenné. Stropní konstrukce dřevěná nebo železobetonová. Krov je dřevěný, střecha s krytinou z plechu, okna a dveře dřevěné. Technický stav budovy je vyhovující. Školní hodnocení celkového stavu objektu: 4 Možné využití: výroba, administrativa, sklady, technologie, oprava objektu srovnatelná s cenou novostavby Objekt č. 4 Název: Hala p.č.: 50/5 Zastavěná plocha (m2): Cca 960 Podlahová plocha (m2): Cca 850 Počet podlaží/ výška (m) 1/6 m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Skladovací hala Dnešní funkce Sklad soli Výroba, sklad Fyzický stav dnes Technický stav vyhovující Odhad ceny asanace tis. Kč Odhad ceny sanace 7 mil. Kč Zděná hala obdélníkového tvaru z přelomu 19. a 20. století. Přízemní objekt se sedlovou střechou se světlíkem. Konstrukce stěn zděná, střešní konstrukce - kovové příhradové vazníky, střecha z vlnitého plechu na dřevěném bednění. Technický stav budovy je vyhovující. Objekt je využíván jako sklad soli. Školní hodnocení celkového stavu objektu: 4 Možné využití: výroba, sklad Objekt č. 5 Název: Hala p.č.: 50/7 Zastavěná plocha (m2): Cca 300 Podlahová plocha (m2): - Počet podlaží/ výška (m) 1/3,5m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Skladovací hala Dnešní funkce Objekt v demolici Vhodné k demolici Fyzický stav dnes Technický stav nevyhovující Odhad ceny asanace 600 tis. Kč Odhad ceny sanace 6 mil. Kč Strana 8 (celkem 11)

9 Zděná hala obdélníkového tvaru. Přízemní objekt s pultovou střechou. Konstrukce stěn zděná, střešní konstrukce - dřevěné sbíjené vazníky, střecha z vlnitého plechu na dřevěném bednění. Technický stav budovy je nevyhovující. Objekt je částečně demolován. Školní hodnocení celkového stavu objektu: 5 Objekt vhodný k demolici. Objekt č. 6 Název: Huť, hala p.č.: 50/1 Zastavěná plocha (m2): Cca 700 Podlahová plocha (m2): - Počet podlaží/ výška (m) 1 až 3/ beze Typ nosné konstrukce: Zděná, železobeton stropů v převážné části, v přízemí 3,3m Původní funkce Hala, huť Dnešní funkce Objekt v demolici Vhodné k demolici Fyzický stav dnes Technický stav nevyhovující Odhad ceny asanace 1,5 mil. Kč Odhad ceny sanace 10 mil. Kč Soubor objektů odlišné stavební konstrukce i podlažnosti, z větší části postavený na přelomu 19. a 20 (mimo vyšší budovu). Nosná konstrukce zděná nebo železobetonová. Střešní konstrukce - ocelový příhradový vazník s krytinou z vlnitého plechu na sedlové střeše. Při objektu stojí zděný cihlový komín. Technický stav budov je nevyhovující. Objekt je částečně demolován. Školní hodnocení celkového stavu objektu: 5 Objekt vhodný k demolici. Objekt č. 7 Název: Sklady, hala p.č.: 50/13 Zastavěná plocha (m2): Cca 1150 Podlahová plocha (m2): Cca 1000 Počet podlaží/ výška (m) 1/ objekt Typ nosné konstrukce: Zděná uzamčen, odhad 2,6m Původní funkce Sklady, hala Dnešní funkce sklady, výroba Výroba, administrativa, sklady,technologie Fyzický stav dnes Technický stav dobrý, po částečné opravě Odhad ceny asanace 2 3 mil. Kč Odhad ceny sanace 1 mil. Kč Objekt uzamčen. Patrně pouze přízemní objekt zděné nosné konstrukce se sedlovou střechou s mírným spádem. Střešní konstrukce - ocelový nebo dřevěný příhradový vazník s krytinou z vlnitého plechu. Technický stav budov je dobrý, po částečné opravě. Školní hodnocení celkového stavu objektu: 3 Možné využití: výroba, administrativa, sklady, technologie Objekt č. 8 Název: Sklady, hala p.č.: 50/13 Zastavěná plocha (m2): Cca 1150 Podlahová plocha (m2): Cca 1000 Počet podlaží/ výška (m) 1/2,7m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Sklady, hala Dnešní funkce nevyužito Výroba, administrativa, sklady,technologie Fyzický stav dnes Odhad ceny asanace 2 mil. Kč Odhad ceny sanace 6 mil. Kč Technický stav dobrý, po částečné opravě Strana 9 (celkem 11)

10 Objekt uzamčen. Patrně pouze přízemní objekt zděné nosné konstrukce se sedlovou střechou s mírným spádem. Střešní konstrukce - ocelový nebo dřevěný příhradový vazník s krytinou z vlnitého plechu. Technický stav budov je dobrý, po částečné opravě. Školní hodnocení celkového stavu objektu: 3 Možné využití: výroba, administrativa, sklady, technologie Objekt č. 9 Název: Domek p.č.: 719 Zastavěná plocha (m2): 31 Podlahová plocha (m2): Cca 25 Počet podlaží/ výška (m) 1/2,2m Typ nosné konstrukce: Dřevěná Původní funkce Sklad, šatna Dnešní funkce nevyužito Dočasné využití Fyzický stav dnes Technický stav vyhovující. možné: drobná výroba, sklady, poté demolice Odhad ceny asanace 63 tis. Kč Odhad ceny sanace 200 tis. Kč Objekt obdélníkového tvaru, přízemní se sedlovou střechou. Konstrukce dřevěná, střešní konstrukce ze sbíjených dřevěných vazníků. Krytina plechová. Technický stav budovy je vyhovující. Školní hodnocení celkového stavu objektu: 4 Dočasné využití objektu možné: drobná výroba, sklady, poté demolice Objekt č. 10 Název: Konstrukce p.č.: 721 Zastavěná plocha (m2): 479 Podlahová plocha (m2): Cca 380 Počet podlaží/ výška (m) 1/4m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Dnešní funkce využíváno Objekt vhodný k demolici. Fyzický stav dnes vyhovující (narušena střecha, zatékání do objektu, bez výplní otvorů, odpojeny inž. sítě). Odhad ceny asanace 800 tis. Kč Odhad ceny sanace 2 mil. Kč Objekt obdélníkového tvaru, přízemní se sedlovou střechou. Nosná konstrukce zděná, střešní konstrukce ze sbíjených dřevěných vazníků. Krytina plechová. Technický stav budovy je nevyhovující (narušena střecha, zatékání do objektu, bez výplní otvorů, odpojeny inž. sítě). Školní hodnocení celkového stavu objektu: 4-5 Objekt vhodný k demolici. Objekt č. 11 Název: Trafostanice p.č.: 722 Zastavěná plocha (m2): 135 Podlahová plocha (m2): - Počet podlaží/ výška (m) 1/8m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Trafostanice Dnešní funkce Trafostanice Trafostanice Fyzický stav dnes Technický stav dobrý (nehodnoceno vnitřní zařízení a technologie) Odhad ceny asanace 800 tis. Kč Odhad ceny sanace 500 tis. Kč Strana 10 (celkem 11)

11 Objekt uzavřen. Objekt obdélníkového tvaru, přízemní se plochou střechou, postavený ve 2. pol. 20. století. Nosná konstrukce zděná, střešní konstrukce pravděpodobně z prefabrikátů s živičnou krytinou. Trafostanice v provozu. Školní hodnocení celkového stavu objektu: 3 (nehodnoceno vnitřní zařízení a technologie) Objekt nelze jinak využívat. Objekt č. 12 Název: Budova - skelet p.č.: 723 Zastavěná plocha (m2): 419 Podlahová plocha (m2): Cca 1000 Počet podlaží/ výška (m) 3/4m Typ nosné konstrukce: Železobetonový skelet Původní funkce Dnešní funkce využíváno Objekt vhodný k demolici. Fyzický stav dnes vyhovující (částečná demolice, zatékání do objektu, bez výplní otvorů, odpojeny inž. sítě). Odhad ceny asanace 1,2 mil. Kč Odhad ceny sanace 15. mil. Kč Objekt obdélníkového tvaru, postavený v 1. pol. 20. století. Třípodlažní objekt s plochou střechou má železobetonovou nosnou konstrukci, střecha je kryta živičnou krytinou. Technický stav budovy je nevyhovující (částečná demolice, zatékání do objektu, bez výplní otvorů, odpojeny inž. sítě). Školní hodnocení celkového stavu objektu: 4-5 Objekt vhodný k demolici. Objekt č. 13 Název: Komín p.č.: 767 Zastavěná plocha (m2): - Podlahová plocha (m2): - Počet podlaží/ výška (m) cca 40m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Komín Dnešní funkce využíváno Komín Fyzický stav dnes Dobrý Odhad ceny asanace 1 mil. Kč Odhad ceny sanace 70 tis. Kč Objekt na parcele č. 767 demolován, zbyl pouze zděný komín. Školní hodnocení celkového stavu objektu: 3-4 Objekt č. 14 Název: Sklad, p.č.: 724, 336 administrativa, trafostanice Zastavěná plocha (m2): (trafo) Podlahová plocha (m2): Cca 450 Počet podlaží/ výška (m) 1/3,5m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Sklad, administrativa, trafostanice Dnešní funkce pronájem - sklad Drobná výroba, sklady, administrativa Fyzický stav dnes Odhad ceny asanace 800 tis. Kč Odhad ceny sanace 1 mil. Kč Technický stav budovy je vyhovující. Strana 11 (celkem 11)

12 Objekt obdélníkového tvaru, přízemní se sedlovou střechou. Nosná obvodová konstrukce zděná, jižní část se střechou z dřevěných příhradových vazníků vynášených nad sloupy. Severní část objektu opravena pro administrativu. Střecha sedlová s plechovou krytinou, výplně otvorů dřevěné. Na východní straně na objekt přímo navazuje trafostanice (nefunkční). Technický stav budovy je vyhovující, školní hodnocení celkového stavu objektu: 3-4 Možné využití: drobná výroba, sklady, administrativa Objekt č. 15 Název: Garáže p.č.: 50/19, 50/20, 50/21 Zastavěná plocha (m2): 172 Podlahová plocha (m2): Cca 140 Počet podlaží/ výška (m) 1/3,2m Typ nosné konstrukce: Zděná/ železobet. sloupy Původní funkce Garáže Dnešní funkce nevyužito Drobná výroba, sklady, garáže. Fyzický stav dnes Technický stav budovy je vyhovující. Odhad ceny asanace 700 tis. Kč Odhad ceny sanace 1 mil. Kč Objekt postavený ve 2. pol. 20. století, přízemní s plochou střechou. Nosná obvodová konstrukce zděná v kombinaci se železobetonovými sloupy, stropy z ocel. profilů a betonových desek a železobetonu. Krytina živičná, výplně otvorů dřevěné. Technický stav budovy je vyhovující, školní hodnocení celkového stavu objektu: 3-4 Možné využití: drobná výroba, sklady, garáže. Investiční záměry využití dané lokality Existující zamýšlené investiční záměry: Historie lokality: Průmyslový areál od roku 1826, huť založena v roce 1873, od r zahájení výroby skla pod názvem Huť (sklárna) Tereza, ve 20. století dostavěny další objekty, v provozu do r. 1998, poté změna vlastníka (kuponová privatizace), výroba ukončena, poslední majoritní vlastník vzešel z dražby (r. 2005), v současné době probíhá demolice technicky nevyhovujících objektů Investiční záměry majoritního vlastníka: Možnosti využití v oblasti turistického ruchu v návaznosti na CHKO,tzv. vstupní brána do oblasti Lužických hor a o Českosaského Švýcarska Navrhované využití stávajících objektů: Původní využití objektů do roku 1998: Administrativa Ubytovna Výrobní haly Sklady Garáže Technologická zařízení Předpokládané využití objektů: Zařízení hotelového typu Sportoviště restaurační zařízení wellness infocentrum pro celou turistickou oblast záchytné parkoviště aj. Strana 12 (celkem 11)

13 Návrh stavebně technického, urbanistického a architektonického řešení projektu Rozvojový potenciál lokality: Dopravní dostupnost areálu je velmi dobrá za předpokladu, že bude areál využíván pro podnikání lokálního charakteru (logistický areál pro místní firmy). Vzdálenost dálnice D8 (72 km) a rychlostní silnice R35 (41 km) znesnadňuje jiné než lokální využití.. Přímé železniční napojení areálu železniční vlečkou není možné. Vzdálenost k železnici v obci je vyhovující.výhodou areálu je možnost rozdělit jej do celků, které mohou být potenciálně do jisté míry funkčně nezávislé a přizpůsobovat tak i do budoucna využití aktuálním potřebám lokality. Urbanistický návrh: Varianta 1: Logistický areál. Návrh odpovídající funkčnímu využití lokality dle Konceptu územního plánu obce, kde je areál zaznačen jako Území průmyslové výroby. Varianta předpokládá uvolnění severovýchodní části areálu pro výstavbu nových pronajímatelných skladových hal. To lze dosáhnout demolicemi nevyhovujících částí areálu (v současnosti již některé demolice započaty). Ve středu areálu je nutno vybudovat rozsáhlý manipulační dvůr s krátkodobým parkováním nákladních automobilů. Ve vstupní části je počítáno se spojením dvou obytných budov pro administrativní účely. Ve stávající přístavbě objektu č. 2 je možno uvažovat s traktem pro krátkodobé ubytování uživatelů areálu. Tato část je od ploch pro průmyslové využití oddělena parkovištěm a zelení a poskytuje klidové zázemí s případným školícím střediskem atp. Navazující blok budov na západní straně při silnici je uvažován variantně jako samostatný pronajímatelný areál pro drobnou nerušící výrobu s kancelářemi, garážemi a službami motoristům. Podle zvolené finální koncepce může sloužit i jako technické zázemí celého areálu. Rozvojové plochy v severní části jsou určeny především jako parkoviště nákladních automobilů, popř. výstavbě nových doplňkových funkcí logistického areálu. Tato varianta vyhovuje zamýšlenému funkčnímu využití dle zpracované Koncepce územního plánu obce, problematickými body ovšem jsou: a/ pravděpodobné zvýšení dopravní zátěže v obci, zejména těžkou nákladní dopravou. (potřeba komplexního řešení této problematiky). b/ areál v CHKO Lužické hory, ve které jsou stanoveny regulační podmínky pro výstavbu. Areál je proto nutno těmto podmínkám přizpůsobit, zejména odcloněním zelení od okolí. I když má průmyslová výroba v místě dlouholetou tradici (sklárna založena 1881), zůstává otázkou, zda je toto využití, v současném kontextu vhodné. Bylo by proto vhodné prověřit jej samostatnou studií, která by detailněji analyzovala možné dopady na životní prostředí obce atd. Strana 13 (celkem 11)

14 Varianta 2: Sportovně rekreační areál/řemeslná zóna Tento návrh předpokládá změnu územního plánu a navazuje na koncepci CHKO jako tzv. vstupní brány do oblasti Lužických hor a Českosaského Švýcarska. Rozděluje areál do tří samostatných celků, které by ve svém architektonickém pojetí měly tvořit jeden celek a být flexibilní co do změny budoucího užívání areálu. Zónu I. tvoří Sportovně-rekreační komplex, který má na jihu u hlavního vstupu Administrativní zázemí areálu, tvořené stávajícími obytnými budovami spojenými s novostavbami ubytovacích kapacit a restaurace. Střed areálu je vyhrazen pro stání automobilů s parkovou úpravou. Východní část je v jedné linii věnována technickému zázemí areálu s garážemi a dílnami, vytvořenému z rekonstruovaných stávajících budov, novostavbě zázemí pro sport a rekreaci (fitness, sauna, sociální zařízení) a samotným plochám pro sport a rekreaci (sportoviště, dětské hřiště, venkovní bazén). Zóna II. při silnici I/9 je koncipována jako pronajímatelná Řemeslná zóna pro drobnou nerušící výrobu. Možné taky do budoucna koncipovat jako zónu služeb pro potřeby sousedního Sportovně rekreačního areálu nebo i obce. Zóna III. v severní části je vyhrazena jako rozvojová s možností doplňkových funkcí Sportovně rekreačního areálu.novostavba zázemí jezdeckého areálu pro hipoterapii s ubytováním, stájemi, venkovní popř. krytou jízdárnou atp. Etapizace: Varianta 1: Logistický areál Tato varianta je ideální realizovat jako jeden funkční celek. bude-li to však možné, pak se jako nejvhodnější jeví zprovoznit v 1. etapě administrativní část areálu s přilehlými rekonstruovanými sklady a dílnami. Poté doplnit výstavbou nových pronajímatelných skladových prostor s manipulačním dvorem. Takto dobudovaný areál může sloužit do doby než bude možné jej ve třetí etapě rozšířit o záložní parkoviště na rozvojových plochách v severní části. Varianta 2: Sportovně rekreační areál/řemeslná zóna Areál je v této variantě rozdělen do tří zón, jejichž označení odpovídá i etapizaci výstavby. V první fázi výstavba Sportovně rekreačního areálu. Ve druhé jeho doplnění o řemeslnou zónu, popř. zónu služeb. Ve třetí fázi vybudování samostatného jezdeckého areálu pro hipoterapii s ubytováním. Využití dotací: Využití dotačních titulů lze předpokládat při případných likvidacích ekologických zátěží z bývalého průmyslového areálu. Další postup při žádostech o dotace bude závislý na vybraném budoucím využití lokality. Ve variantě 1 lze předpokládat zájem o dotace na likvidaci starých objektů, novou výstavbu, dopravní a technickou infrastrukturu. Strana 14 (celkem 11)

15 Přílohy Příloha č. 1: Širší vztahy Příloha č. 2: Katastrální mapa Příloha č. 3: Povodňový plán území Příloha č. 4: Geofond přehled vrtné prozkoumanosti Příloha č. 5: Výřez z ÚPD Příloha č. 6: Ortofotomapa lokality Příloha č. 7: Fotodokumentace lokality Příloha č. 8: Časový plán ve formě harmonogramu varianta 1 Logistický areál Příloha č. 9: Časový plán ve formě harmonogramu varianta 2 Sportovně-rekreační areál Příloha č. 10: Odhad hrubých rozpočtových nákladů Příloha č. 11: Prohlášení vlastníka lokality Výkresová část 1 Stávající stav 2 Dopravní a technická infrastruktura, stávající stav 3 Návrhový výkres Varianta 1 4 Návrhový výkres Varianta 2 (zvláštní složka) Strana 15 (celkem 11)

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Průmyslový areál - Bratříkov, krok 2

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Průmyslový areál - Bratříkov, krok 2 Brownfields Libereckého kraje, Průmyslový areál Bratříkov, krok 2 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo - Přepeře, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo - Přepeře, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo Přepeře, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Městské lázně, Jablonec nad Nisou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Městské lázně, Jablonec nad Nisou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Městské lázně, Jabloc nad Nisou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Slévárna, Lomnice nad Popelkou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Slévárna, Lomnice nad Popelkou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Slévárna, Lomnice nad Popelkou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a

Více

Brownfields Libereckého kraje, Textilana, Nové Město pod Smrkem 1. Textilana. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází:

Brownfields Libereckého kraje, Textilana, Nové Město pod Smrkem 1. Textilana. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Brownfields Libereckého kraje, Textilana, Nové Město pod Smrkem 1 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Textilana Číslo lokality: 510275 Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Nové

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Hospodářská budova u zámku, Zahrádky, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Hospodářská budova u zámku, Zahrádky, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Hospodářská budova u zámku, Zahrádky, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna Eliáška, Kamenický Šenov, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna Eliáška, Kamenický Šenov, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Továrna Eliáška, Kamenický Šenov, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Seba T, Velké Hamry. Název obce, v jejímž KÚ Velké Hamry Svárov,

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Seba T, Velké Hamry. Název obce, v jejímž KÚ Velké Hamry Svárov, Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Seba T, Velké Hamry Číslo lokality: 510812 Název obce, v jejímž KÚ Velké Hamry Svárov, se lokalita nachází: k.ú. Bohdalovice Jméno a příjmení: Ing.

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilana

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilana Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Textilana Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 510275 Nové Město pod Smrkem se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Martin Šetina Vztah k lokalitě:

Více

MEMORANDUM. číslo: M

MEMORANDUM. číslo: M N E M O C o n s u l t, s. r. o. z n a l e c k ý ú s t a v MEMORANDUM číslo: 2001 074M Předmět: cukrovar Drahanovice s pozemky a příslušenstvím v obci a k.ú. Drahanovice, okres Olomouc Objednatel: Ing.

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Areál Unitex. T.G. Masaryka 37 Frýdlant 464 13

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Areál Unitex. T.G. Masaryka 37 Frýdlant 464 13 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Areál Unitex Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 510235 Jindřichovice pod Smrkem se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Pavel Novotný Vztah k

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilka Hybler. Skálova 72 Turnov 51122

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilka Hybler. Skálova 72 Turnov 51122 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Textilka Hybler Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 5109-21 se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Ing. Petr Dědeček Vztah k lokalitě: správce

Více

Továrna, Kateřinská 4, Liberec

Továrna, Kateřinská 4, Liberec Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Číslo lokality: 510545 Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Karel Petýrek Vztah k lokalitě: Majitel Kontaktní Adresa: Přívozní

Více

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ ezetice Všestary Neděliště Lochenice Skalice Předměřice nad Labem Světí Černilov Divec e Stěžery Hradec Králové Blešno ice skačka Hradec Králové

Více

Bývalá porcelánka, Desná

Bývalá porcelánka, Desná Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Bývalá porcelánka, Desná Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 510802 Desná, k.ú.desná II. se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Jitka Rat Vztah

Více

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚPO obsahuje změnu závazné části ÚPO Mlékosrby Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Mlékosrby Městský úřad Nový Bydžov Ing. arch. Karel Novotný

Více

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ REGULAČNÍ PLÁN BÍLÁ PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ NÁVRH ZADÁNÍ sestavený k projednání ve smyslu 61 a 62 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), zpracovaný

Více

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC)

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) ezetice Všestary Neděliště Lochenice Skalice Předměřice nad Labem Světí Černilov Divec e Stěžery Hradec Králové Blešno ice

Více

Dobronín - výrobní areál

Dobronín - výrobní areál Dobronín - výrobní areál Vysočina Okres: Jihlava Obec: Dobronín Katastrální území: Dobronín, Střelecká Nabízíme Vám ke koupi výrobní areál s vlečkou o výměře podlahových ploch přes 10.000 m2 (nebo i jen

Více

Brownfields Libereckého kraje, Liberec - Výšina, krok 2 1

Brownfields Libereckého kraje, Liberec - Výšina, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Liberec Výšina, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Zámek, Horní Police. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jana Janoušková

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Zámek, Horní Police. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jana Janoušková Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Číslo lokality: 5101-12 Kontaktní osoba: Jméno a příjmení: Vztah k lokalitě: Adresa: Zámek, Horní Police Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází:

Více

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY OBSAH DOKUMENTACE: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: 1. ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE 2. VÝCHOZÍ PODKLADY 3. PODMÍNKY ŘEŠENÍ ÚS A POŽADAVKY DLE ÚP 4. URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 5. KAPACITNÍ ÚDAJE 6. NAVRŽENÉ REGULAČNÍ PODMÍNKY

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb.

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy D

Více

Vojenský výzkumný ústav

Vojenský výzkumný ústav Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Číslo lokality: 5101-49 Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Vojenský výzkumný ústav Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jméno

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce návrh 06/2014 Vědomice

Rozbor udržitelného rozvoje území obce návrh 06/2014 Vědomice Rozbor udržitelného rozvoje území obce návrh 06/2014 Vědomice zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ETAPA: NÁVRH POŘIZOVATEL: Městský úřad Lovosice - úřad územního plánování PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO SULEJOVICE

Více

Výrobní a skladovací areál Andělohorská, Chrastava (BRANALDI s.r.o. v insolvenčním řízení)

Výrobní a skladovací areál Andělohorská, Chrastava (BRANALDI s.r.o. v insolvenčním řízení) Výrobní a skladovací areál Andělohorská, Chrastava (BRANALDI s.r.o. v insolvenčním řízení) Foto Lokalita Zařazení lokality ve vyhledávací studii: Krok 1 Kraj: Liberecký kraj Okres: Liberec Obec: Chrastava

Více

WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921.

WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921. 2 STUDIE STAVBY VÝVOJOVÉ A INOVAČNÍ CENTRUM společnosti WRT.cz Plzeň Letkov WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921. zdroj:

Více

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o.

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. 2014 Obsah ZÁKLADNÍ INFORMACE...3 LOKALIZACE...4 DOPRAVNĚ TECHNICKÉ INFORMACE O LOKALITĚ...5 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ 1:25 000...6 SITUACE

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Příloha č. 5 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... dne...... Věc: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZMĚNĚ VYUŽITÍ ÚZEMÍ podle ustanovení 86 ve spojení s 80

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z21 a P21 Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Projektant: Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části:

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části: Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

Průvodní a souhrnná technická zpráva

Průvodní a souhrnná technická zpráva Výstavba garáže Průvodní a souhrnná technická zpráva Stavebník : Pavel Krejčík A PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1 Identifikační údaje 1.1 Účastníci výstavby Objednatel: Pavel Krejčík Jižní 207, Komárov Dodavatel: svépomocí

Více

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ Akce : INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ NA FARÁCH, NOVÝ HRÁDEK Investor : MĚSTYS NOVÝ HRÁDEK, Náměstí 28, 549 22 NOVÝ HRÁDEK Stupeň : Dokumentace k provedení stavby Číslo zak.: 4571 A. PRŮVODNÍ

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr.

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363 Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Česká Lípa Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu...

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Chuderov

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Chuderov Rozbor udržitelného rozvoje území obce Chuderov zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal

Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal Základní popis stavebních pozemků Současný výrobní areál společnosti Elektroporcelánu

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Název obce: Moraveč Počet částí obce: 1 Počet katastrálních území: 1 Výměra obce: 901 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 212 Hustota obyvatel: 24 obyv/km 2

Více

POZEMEK PRO KOMERČNÍ VÝSTAVBU m 2 - LANŠKROUN

POZEMEK PRO KOMERČNÍ VÝSTAVBU m 2 - LANŠKROUN POZEMEK PRO KOMERČNÍ VÝSTAVBU 2 73 00 m 2 - LANŠKROUN Kraj Obec Katastrální území Pozemková parcela Výměra Cena Pardubický Lanškroun Lanškroun 8255 2 73 00 m 2 informace u makléře n Mírně svažitý pozemek

Více

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KAKA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František Kačírek odpovědný

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území Řádek 1. zastavěné území 2. plochy výroby 3. plochy občanského vybavení

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Velké Březno

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Velké Březno Rozbor udržitelného rozvoje území obce Velké Březno zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3930-53/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3930-53/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3930-53/2014 O ceně pozemku p.č.st.1074/1 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 370m 2 včetně součástí pozemku tj. stavby zem.stav. čp.1226, pozemku p.č.549/34 ostatní plocha manipulační

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Název obce: Útěchovice Počet částí obce: 1 Počet katastrálních území: 1 Výměra obce: 624 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 66 Hustota obyvatel:

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování, 28. října 909, 277 11, Neratovice září 2014 Název

Více

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb.

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006., o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Název obce: Stojčín Počet částí obce: 1 Počet katastrálních území: 1 Výměra obce: 387 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 122 Hustota obyvatel:

Více

Akce: Územní studie zástavby lokality Dolní Žižkov Kutná Hora, Žižkov Průvodní zpráva

Akce: Územní studie zástavby lokality Dolní Žižkov Kutná Hora, Žižkov Průvodní zpráva Akce: Územní studie zástavby lokality Dolní Žižkov Kutná Hora, Žižkov Průvodní zpráva Vypracoval: Ing. arch. Pavel Železný, Ke Trojici 209, 284 01 Kutná Hora Investor: Jaroslav Haering, Na Podskalí 72/3,

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Dobrá Voda u Pacova zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou

Více

VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE

VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE VÝROBNĚ SKLADOVÝ AREÁL CERHOVICE Základní údaje k nabídce Název kraje: STŘEDOČESKÝ Město /obec/: CERHOVICE Lokalita: CERHOVICE Celková plocha pozemků vč. zastavěného území: 3,7 ha Nezastavěná plocha pozemků

Více

SVITAP J.H.J. spol. s r.o.

SVITAP J.H.J. spol. s r.o. NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR SVITAP J.H.J. spol. s r.o. Kijevská 8, 568 02 Svitavy tel.: 461 568 166 mob.: 605 700 601 e-mail: vinklerova@svitap.cz www.svitap.cz Budovy a provozy na ul. Dimitrovova

Více

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV ING.ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELÁŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA, ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, ROZVOJE

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Upozornění... 5 Poloha areálu... 6 Výměry:... 7 Územní

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva PROJEKTOVÝ ATELIÉR, KOPÍROVACÍ SLUŽBY HAVLÍČKŮV BROD TEL. 569 430 547 FAX 569 430 547 B. Souhrnná technická zpráva Zakázka č. : 13 028 Název akce : Oplocení u školy Wolkerova, Havlíčkův Brod Místo akce

Více

DELTA Třinec, s.r.o. p r o j e k č n í a t e l i é r. Průvodní zpráva. ODSTRANĚNÍ NEPOUŽÍVANÉ STAVBY - bourací práce -

DELTA Třinec, s.r.o. p r o j e k č n í a t e l i é r. Průvodní zpráva. ODSTRANĚNÍ NEPOUŽÍVANÉ STAVBY - bourací práce - A Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby ODSTRANĚNÍ NEPOUŽÍVANÉ STAVBY - bourací práce - b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce návrh 06/2014 Nové Dvory

Rozbor udržitelného rozvoje území obce návrh 06/2014 Nové Dvory Rozbor udržitelného rozvoje území obce návrh 06/2014 Nové Dvory zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Název obce: Svépravice Počet částí obce: 1 Počet katastrálních území: 1 Výměra obce: 515 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 120 Hustota obyvatel:

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Zubrnice

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Zubrnice Rozbor udržitelného rozvoje území obce Zubrnice zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Název obce: Žirovnice Počet částí obce: 6 Počet katastrálních území: 6 Výměra obce: 4440 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 3070 Hustota obyvatel: 69 obyv/km

Více

ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky

ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky Příloha č.3 ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky a) Vymezení řešeného území Lokalita zahrnuje zastavitelnou plochu a.11. vymezenou územním plánem pro bydlení, plochu b.3.

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1400. Areál, podlažní plocha 3516 m2, v centru Jihlavy Insolvenční řízení EKON, družstvo

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1400. Areál, podlažní plocha 3516 m2, v centru Jihlavy Insolvenční řízení EKON, družstvo Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1400 Areál, podlažní plocha 3516 m2, v centru Jihlavy Insolvenční řízení EKON, družstvo Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu... 5 Výměry:...

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU DUŠNÍKY

ÚZEMNÍHO PLÁNU DUŠNÍKY ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU DUŠNÍKY VYHODNOCENÍ VLIVŮ NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ (Ve smyslu 18, resp. 50 zákona č.183/2006 Sb., v rozsahu přílohy č.5 vyhlášky č.500/2006sb.) POŘIZOVATEL:

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Zhořec zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník:

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník: Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5 Vlastník: PHL - Zličín s.r.o. se sídlem Praha 4, Nusle, Na Pankráci 1062/58, PSČ 140 00 IČ: 28162897 Charakteristika: Skladový areál je situován

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Habrovany

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Habrovany Stránka č. 1 z 8 Rozbor udržitelného rozvoje území obce Habrovany zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s

Více

Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 6

Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 6 1 Z A D Á N Í Ú Z E M N Í S T U D I E TŘEBOŇ Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 6 (K.Ú. HOLIČKY U STARÉ HLÍNY) POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBOŇ, ODBOR ÚPaSŘ ZPRACOVATEL: Ing.arch. Aleš Valder PROSINEC

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Buřenice zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace.

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace. OBSAH 1. Charakteristika území a stavebního pozemku a) poloha v obci - zastavěná část - nezastavěná část obce b) údaje o vydané (schválené) územně plánovací dokumentaci c) údaje o souladu záměru s územně

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Název obce: Nová Buková Počet částí obce: 1 Počet katastrálních území: 1 Výměra obce: 516 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 93 Hustota obyvatel: 18 obyv/km

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č.1 ÚP byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Strážkovice (usnesení č.

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce návrh 06/2014 Dušníky

Rozbor udržitelného rozvoje území obce návrh 06/2014 Dušníky Rozbor udržitelného rozvoje území obce návrh 06/2014 Dušníky zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce návrh 06/2014 Ctiněves

Rozbor udržitelného rozvoje území obce návrh 06/2014 Ctiněves Rozbor udržitelného rozvoje území obce návrh 06/2014 Ctiněves zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou

Více

Územní studie Brná nad Labem P24-2

Územní studie Brná nad Labem P24-2 Územní studie Brná nad Labem P24-2 Pořizovatel: Magistrát města Ústí nad Labem Velká Hradební 8 Ústí nad Labem Zpracovatel: Ing. arch. Vladimír Charvát Dukelských hrdinů 20 Praha 7 02/2016 1 Obsah studie:

Více

Územní plán města Kutné Hory

Územní plán města Kutné Hory Územní plán města Kutné Hory II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 16 ÚZEMNÍHO PLÁNU návrh Název díla : ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA KUTNÉ HORY - ZMĚNA č. 16 územního plánu - návrh Identifikační číslo zhotovitele: 28-009-242 Objednatel:

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Eš zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností Pacov

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE 4 279 m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE Vlastnictví Předmětem prodeje jsou dále uvedené nemovitosti, včetně jejich součástí a příslušenství

Více

Charakteristiky jednotlivých stavebních objektů

Charakteristiky jednotlivých stavebních objektů Číslo objektu 1 Velitelská budova Pořizovací hodnota (Kč) 1 655 955 Zastavěná plocha (m 2 ) 453 Podlahová plocha (m 2 ) 590 Obestavěný prostor (m 3 ) 5884 Obestavěný vytápěný prostor (m 3 ) 1692 Zděná

Více

I. Změna územního plánu

I. Změna územního plánu I. Změna územního plánu A. TEXTOVÁ ČÁST I. Změna územního plánu... 3 I.1 Vymezení zastavěného území... 3 I.2 Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 3 I.2.1 Koncepce rozvoje území

Více

ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY

ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY A. ÚVOD 1. Údaje o podkladech a schválení ÚPD 1 2. Obsah a rozsah elaborátu 3 3. Vymezení řešeného území 4 4. Širší vztahy 5 B. ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY OBCÍ PRO ROZBOR ÚZEMNÍHO

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Útěchovice pod Stražištěm zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou

Více

ZÁVAZNÁ ČÁST KNESL + KYNČL

ZÁVAZNÁ ČÁST KNESL + KYNČL ÚPN SÚ Hvozdec Změna č.i a Změna č.ia C. ZÁVAZNÁ ČÁST KNESL + KYNČL s.r.o. architektonický atelier Bayerova 40 602 00 Brno květen 2005 OBSAH: 1. URBANISTICKÁ KONCEPCE 3 2. VYUŽITÍ PLOCH A JEJICH USPOŘÁDÁNÍ

Více

Rodinný dům, na pozemku p. p. č. 109, k. ú. Třeboradice, Lenka a Richard Walker, Jirsákova 85, Praha 9 Třeboradice.

Rodinný dům, na pozemku p. p. č. 109, k. ú. Třeboradice, Lenka a Richard Walker, Jirsákova 85, Praha 9 Třeboradice. Rodinný dům, na pozemku p. p. č. 109, k. ú. Třeboradice, Lenka a Richard Walker, Jirsákova 85, Praha 9 Třeboradice Odstranění stavby A) PRŮVODNÍ ZPRÁVA Odstranění stavby Rodinný dům, na pozemku p. p. č.

Více

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA Č.5A

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA Č.5A ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA Č.5A 5.02 změna využití území z plochy dopravy a občanské vybavení na plochu pro občanské vybavení v lokalitě u nádraží 5.04 změna využití území z plochy bydlení a dopravy

Více

Informační memorandum. Elektronické výběrové řízení A3639

Informační memorandum. Elektronické výběrové řízení A3639 Informační memorandum Elektronické výběrové řízení A3639 Budova občanské vybavenosti původně sloužící jako škola, včetně studie na přestavbu na bytový dům až o 34 bytech, Hranice ČR Užitná plocha 1.560

Více

duben 2009 Jedná se o lokalitu (dále též jen Z1/1 ) u severovýchodního okraje sídla.

duben 2009 Jedná se o lokalitu (dále též jen Z1/1 ) u severovýchodního okraje sídla. Návrh zadání změny č. 1 územního plánu Kunžak duben 2009 a) úvod O pořízení změny č. 1 územního plánu Kunžak rozhodlo zastupitelstvo obce Kunžak svým usnesením ze dne 29. 1. 2009. Jedná se o lokalitu (dále

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE 4 466 m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE Vlastnictví Předmětem prodeje jsou dále uvedené nemovitosti, včetně jejich součástí a příslušenství

Více

A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2

A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH : A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2 A1.1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY...2 A1.2. ÚDAJE O ŽADATELI...2 A1.3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PROJEKTANTA...2 B1. SEZNAM VSTUPNÍCH PODKLADŮ...3 C1. ÚDAJE

Více

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín)

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín) Ing. Aleš Klaudy, insolvenční správce dlužníka VLK cont s.r.o., identifikační číslo: 250 16 571, se sídlem Chvalín 25, 413 01 Nové Dvory nabízí k prodeji níže specifikované provozní areály: 1. Provozní

Více

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH Závazná část Regulačního plánu Slatiňany jih se mění v souladu se Stavebním zákonem č. 183/2006 Sb., včetně jeho prováděcích předpisů takto: 1. Změny II.

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Trmice. Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Trmice. Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Stránka č. 1 z 8 Rozbor udržitelného rozvoje území obce Trmice zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou

Více

OBSAH REGULAČNÍHO PLÁNU ZMĚNA Č. 1

OBSAH REGULAČNÍHO PLÁNU ZMĚNA Č. 1 OBSAH REGULAČNÍHO PLÁNU ZMĚNA Č. 1 A) Vymezení řešené plochy... 1 B) Podmínky pro vymezení a využití pozemků... 1 C) Podmínky pro umístění a prostorové uspořádání staveb... 2 C.1. Podmínky pro umístění

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Malečov zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji zbytného nemovitého majetku v areálu společnosti, se sídlem Jihlava, Znojemská 5594/54, PSČ: 586 52, IČ: 463 47 071, zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu

Více