Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Seba T, Velké Hamry. Název obce, v jejímž KÚ Velké Hamry Svárov,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Seba T, Velké Hamry. Název obce, v jejímž KÚ Velké Hamry Svárov,"

Transkript

1 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Seba T, Velké Hamry Číslo lokality: Název obce, v jejímž KÚ Velké Hamry Svárov, se lokalita nachází: k.ú. Bohdalovice Jméno a příjmení: Ing. Stehno Vztah k lokalitě: Seba T, a.s., technický ředitel Kontaktní Adresa: Krkonošská 140, Tanvald osoba: Telefon: info@sebat.cz Jméno a příjmení: Josef Pala Vztah k lokalitě: Městský úřad Velké Hamry, starosta města Kontaktní Adresa: Velké Hamry 362, Velké Hamry osoba: Telefon: , starosta@velkehamry.cz Regionální informace Okres: Jablonec nad Nisou Popis lokality (vzdálenost od aglomeračních center aj.) Počet obyvatel 2562 Počet ekonomicky aktivních obyvatel Míra nezaměstnanosti Počet registrovaných nezaměstnaných k Areál bývalé textilní továrny tkalcovny (Johan Liebig & Co., Swarow) se nachází na levém břehu řeky Kamenice nedaleko silnice I./10. Vzdálenost od centra města je cca 1km. Poměrně rozsáhlý areál, rozdělený mezi několik majitelů. Problematický příjezd k areálu. V okolí převážně smíšená výstavba, s převládající funkcí bydlení ,4% 96 Sídlo úřadů: Adresa Město PSČ Finanční úřad Velké Hamry 362 Velké Hamry Stavební úřad Velké Hamry 362 Velké Hamry Živnostenský úřad Palackého 359 Tanvald Vazba na ÚPD Stávající funkční využití dle ÚPD Stav rozpracovanosti ÚPD Označení, datum Územní plán města Velké Hamry, schváleno 12/1995 Výroba, sklady, služby (objekty č. 1, 4, 5, 8) Funkce občanská vybavenost (objekt č. 2, 6, 7, volné plochy) technické vybavení (objekt č. 3) Regulační prvky: jsou stanoveny. Označení Platný Územní plán města Velké Hamry, údaje zjišťovány k 09/2006 Předpokládaná budoucí funkce Viz výše lokality Termín schválení nového ÚPD Nová ÚPD bude v r.2012 Posouzení možných střetů záměru regenerace BF ve vazbě na ÚP Využití v souladu s ÚPD možné, v zájmu veřejné správy však je revitalizace a nové využití jako obytná zóna v souladu s existujícími záměry obnovy stávajících objektů (část v souladu s ÚPD). Strana 1 (celkem 11)

2 Vlastnické vztahy viz. Příloha č Počet vlastníků celkem 7 Seba T a.s., Tanvald Cca 76 % Počet soukromých vlastníků lokality 4 Název: Kredit Centrum s.r.o. Pavel Rieger (Veké Hamry), Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) Cca 1% Cca 4% Počet veřejných vlastníků (komunální, státní aj.) 3 Název: Vlastimil Rieger (Velké Hamry) Město Velké Hamry Liberecký kraj Česká republika Počet ostatních vlastníků (církev aj.) 0 Název: Počet neznámých vlastníků nebo 0 nevypořádaných Popis: vlastnických vztahů Různá omezení věcná břemena, zástavní práva, apod. ní známo, je možné. Smlouvy o smlouvách budoucích Nájemní vztahy Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) Cca 4% Cca 5% Cca 6% Cca 4% Záměry vlastníka s lokalitou viz. Příloha č Ochota vlastníka / vlastníků revitalizovat danou lokalitu, stanovení podmínek revitalizace Odhad trvání regenerace lokality Ochota vlastníka / vlastníků převést / pronajmout danou lokalitu Areál je rozdělen a má prakticky 2 většinové vlastníky (resp.1 hlavní a město část kraje bude převedena na město). Město má zájem o revitalizaci areálu, záleží však na dohodě se společností Seba T, a.s. (v současné době v jednání). 5 let Změna vlastníka, prodej výrobní části městu zvažován, vlastníky (Seba T, a.s.) písemně nepotvrzeno. Kontaminace lokality Zařazení lokality dle kategorie 1a 5 1b Ano / / Lze předpokládat, u části budov. Existence Lze přepokládat ekologických zátěží lze vyloučit lokální kontaminaci zemin zejména Popis znečištění Vyhodnocení na základě realizovaných sanačních vrtů, využití monitoringu ekologických zátěží ropnými látkami (objekty č. 3, 4, 5). Dle archívů Geofondu nejsou v areálu ani v jeho bezprostředním okolí situovány žádné sanační vrty. Rovněž tak zde nejsou evidovány žádné staré ekologické zátěže. Analýza ochranných pásem a ostatních zákonem chráněných zájmů na lokalitě a v blízkém okolí Dobývací prostory, CHLÚ Strana 2 (celkem 11)

3 Prognózní zdroje nerostných surovin, poddolovaná území, svahové deformace Ochranná pásma vodních zdrojů Ochranná pásma přírodních léčivých zdrojů Zájmy ochrany přírody a krajiny (ÚSES, maloplošná i velkoplošná ZCHÚ, přírodní parky apod.) Přírodní parky, významné krajinné prvky registrované Památkové zóny, rezervace a jejich ochranná pásma, významné solitérní objekty památkové ochrany Zájmy památkové ochrany (městské a vesnické památkové rezervace a zóny, významné solitérní památkově chráněné objekty s ochranným pásmem, příp. archeologická naleziště) Ochranná pásma dopravní a technické infrastruktury a z toho plynoucí omezení ve využití území Ano / Existence ZPF v Rozsah a podíl (v %) lokalitě jednotlivých tříd ochrany BPEJ Lokalita je mimo dosah záplavových území Ano / Vyjádření správce toku o hladině 100leté vody (viz Příloha č. 3) Ano celý areál se nachází v nadregionálním biokoridoru byly zjištěny. Ano m2 (4,5% z celk. plochy) ochrana ZPF, BPEJ (třída ochrany II.) Areál na západní straně sousedí s korytem řeky Kamenice, hranice Q 100 zasahuje do řešené lokality. Identifikace hlavních potenciálních problémů v rámci posuzování vlivů stavby na životní prostředí Ano / Dle zák. č.114/1992 Sb. Dle zák. č.100/2001 Sb. (EIA) v platném znění a dle zák. č.76/2002 Sb. (IPPC) Popis posouzení (možné formou zvláštní přílohy) Ano / Popis posouzení (možné formou zvláštní přílohy) Záměr se nachází v ÚSES nadregionálním biokoridoru a bude jej proto nutno projednat s orgánem ochrany přírody podle zákona č. 114/1992 Sb. Areál se nachází v blízkosti obytné zástavby. Využití areálu zatím není známo, pravděpodobné je využití areálu pro obytné objekty. V současné době nelze identifikovat hlavní potenciální problémy na životní prostředí v rámci EIA a IPPC. Vzhledem k umístění areálu v těsné blízkosti obytné zástavby budou muset být realizována účinná opatření k zamezení zejména hluku, emisí do ovzduší, prašnosti a zápachu. Dosavadní podpora rozvoje lokality z veřejných zdrojů Lokalita je předmětem podpory z veřejných zdrojů Ano / Dopravní infrastruktura Druh podpory Ano Záměr města rekonstrukce obytného domu Název (číslo) Hlavní destinace Vzdálenost v km Dálnice Rychlostní silnice R 35 Hodkovice n. M. 26,5 Strana 3 (celkem 11)

4 Silnice I. třídy I/10 Velké Hamry 0 Silnice II. nebo III. třídy Mezinárodní letiště Praha Ruzyně 125 Železnice 036 Velké Hamry 1 Železniční vlečka V místě Možné dobudovat (Ano / ) (Ano / ) Vzdálenost napojení do Možné vybudovat 1000 železniční sítě (v m) (Ano / ) Textový komentář: V severozápadní části areálu, při hlavním vstupu most s nosností 1,5t vhodné pouze pro pěší, napojení na místní komunikaci v jižní části. Výhodou poloha při silnici I/10. Analýza technického stavu areálu a stávajících objektů Doba výstavby Konec 19. stol. Celková plocha m2 % zastavěnosti Cca 35% Popis reliéfu lokality, maximální převýšení (v metrech) Posouzení inženýrsko geologických poměrů (viz Příloha č. 4) Nutné HTÚ (popis) Celkové náklady na revitalizaci Komunikace popis Elektřina: Popis Okamžitá kapacita (kw) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Povrch v areálu je zarovnaný a vykazuje jen zcela nepatrné výškové rozdíly v rozsahu cca 1 m. Skalní podloží je tvořeno metamorfovanými horninami fylitickými břidlicemi, jejichž povrch je v hloubce cca 5,5, 6 m pod terénem. Fylity jsou ve svrchní části navětralé. Na fylitech jsou uloženy fluviální sedimenty řeky Kamenice hrubý až balvanitý ulehlý štěrk s valouny až do velikosti 70 cm. Nad štěrky je místy uložena jemně písčitá hlína o mocnosti cca 0,5 m. Povrch areálu byl v minulosti zvýšen vrstvou navážek, jejichž mocnost se pohybuje kolem 1,5 m, místy až 3,8 m. Jedná se o štěrky s hlinitou a písčitou výplní. Podzemní voda je v hloubce cca 3,5 4,8 m pod terénem, hladina podzemní vody je volná a je v hydraulické souvislosti s vodou v řece Kamenici. Pro základové poměry jsou vhodné hrubé až balvanité, ulehlé, hlinitopísčité štěrky. Jako základové půdy lze využít i štěrkovitých navážek. Základové poměry lze hodnotit jako jednoduché. Podzemní voda je měkká, se střední uhličitou agresivitou. Nutné úpravy po demolicích , Kč (vyčištění pozemků, rekonstrukce objektu č.2 a 7) Vnější napojení areálu Vjezd pro automobilovou dopravu v jižní části areálu z místní komunikace, v severní části most š.cca 3,5m a únosnosti 1,5t k silnici I./10 (nedostatečné). Ano. Kolem areálu vede VN 35kV, do vzdálenosti 100m od areálu další 2 tafostanice Dostatečná pro současné využití (trafostanice 160kVA, neprověřeno) Trafostanice v areálu (T635). Vnitřní rozvody areál Uvnitř areálu převážně zpevněné komunikace (asfalt.) a plochy (beton. panely, část po objektu č.5) Funkční rozvody u využívaných bytových domů. V areálu rovněž funkční malá vodní elektrárna (vlastnicky vyřešeno). Strana 4 (celkem 11)

5 Pitná voda Kanalizace Plyn Hodnocení Popis Okamžitá kapacita (m 3 /hod) Velikost přípojky (DN v mm) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení Popis Okamžitá kapacita (m 3 /hod) Velikost přípojky (DN v mm) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení Napojení je vyhovující. Ano Pro současné využití dostatečná. Hlavní řád kolem areálu má DN 80 Napojení funkční. Možnost dalších přípojek v případě rozdělení areálu. Ano, z velké části nyní nevyužíváno, stav nezjištěn ní v současné době využíváno (kromě bytových domů) DN 400 na druhém břehu při silnici I./10, Cca do 100m Pro nové využití bude nutné vybudování nového kanalizačního systému s novými rozvody. Popis Okamžitá kapacita (m 3 /hod) Velikost přípojky (kpa) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení Datová a telekomunikační napojení Jiná média ní uvažováno, lze řešit ekologicky obnovitelnými zdroji. Ano, telefon Funkční malá vodní elektrárna, viz.část Elektřina, využívá funkčního náhonu východně od areálu. Horkovod mezi objektem č.5 a 4 nefunkční. Nutné přeložky ní známo Nutná revize všech vnitřních rozvodů a elektroinstalací. Provoz malé vodní elektrárny se uvažuje rovněž do budoucna. Funkční u využívaného bytového domu, ostatní části pravděpodobně odpojeny. Nutná revize všech vnitřních rozvodů, příp.nové rozvody (v příp.bytové výstavby). Pouze u využívaného obytného domu, v areálu dešťová kanalizace stav nezjištěn. Pro nové využití nutná revize a z velké části zcela nové rozvody. ní uvažováno, bude řešeno dle potřeb jednotlivých částí areálu jinými obnovitelnými zdroji. Strana 5 (celkem 11)

6 Posouzení možných střetů záměru na regeneraci BF s existujícími stavbami TI (směrem ke stavu a kapacitě stávajících IS) bylo zjištěno. Technický stav areálu Jednotlivé objekty areálu stavebně a staticky z velké části stále v relativně uspokojivém stavu (stav zanedbané údržby). Část objektů bývalého internátu (objekt č.2) využita pro bydlení (nízká kvalita bydlení), v přízemí kuchyň a jídelna stále funkční. Areál pro výrobu nevyužit od r Vlastní výrobní areál se sestává ze dvou hlavních dříve výrobních halových objektů, západní část starší s šedovými světlíky, východní část zastřešena obloukovou konstrukcí s novou krytinou v severní části dvoupodlažní železobetonový skelet (nedokončeno, bez omítek). Jižní část východní haly odstraněna, zůstala pouze zpevněná panelová plocha. Ostatní objekty vč.bývalé kotelny s komínem a skladů v jižní části převážně ve špatném technickém stavu a jejich využitelnost do budoucna je problematická. Podél severozápadních hranic pozemku při řece Kamenici cihlová zeď, dnes již částečně rozebraná. Objekt č. 1 Název: Vrátnice p.č.: 579 Zastavěná plocha (m2): 51 Podlahová plocha (m2): Cca 41 Počet podlaží/ výška (m) 1/3m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Vrátnice Dnešní funkce Využito pouze příležitostně vhodné pro další využití, demolice Fyzický stav dnes Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace Zděný přízemní objekt s plochou střechou s živičnou krytinou. Okna dřevěná. Celkové hodnocení stavby: 3 (školní hodnocení) Možné využití: nevhodné pro další využití, demolice Poměrně špatný technický stav. Objekt č. 2 Název: Obytný objekt p.č.: 580 Zastavěná plocha (m2): 1186 Podlahová plocha (m2): Cca 2846 Počet podlaží/ výška (m) 3/2,8m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Obytný dům, Dnešní funkce Částečně obydleno, jídelna a internát Využití jako obytný dům po další rekonstrukci možné. Fyzický stav dnes kuchyně Relativně dobrý stav. Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč Třípodlažní objekt se sedlovou střechou. Nosné konstrukce zděné, stropy nezjištěny, střecha sedlová, krytina azbestocementová, plechová, okna dřevěná. Stropní konstrukce se předpokládají dřevěné trámové. Objekt z větší části využit. Celkové hodnocení stavby: 23 (školní hodnocení) Současné využití: část bytů obydlena, v části objektu jídelna a kuchyň Možné využití: bytový dům, případně administrativa Strana 6 (celkem 11)

7 Objekt č. 3 Název: Kotelna p.č.: 576 Zastavěná plocha (m2): 640 Podlahová plocha (m2): Cca 510 Počet podlaží/ výška (m) 1/cca3,5m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Kotelna, sklad Dnešní funkce Bez využití vhodné pro další využití, demolice Fyzický stav dnes Poměrně špatný technický stav. Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace Přízemní objekt technického vybavení, se sedlovými střechami. Součástí kotelny zděný komín a přístřešek (ocelová konstrukce, obvodové zdi do výšky cca 3,5m vyzděné) na skladování tuhého paliva. Celkové hodnocení stavby: 34 (školní hodnocení), celkově objekt již v poměrně špatném technickém stavu. Možné využití: demolice Objekt č. 4 Název: Výrobní objekt p.č.: 575 Zastavěná plocha (m2): 5575 Podlahová plocha (m2): Cca 6690 Počet podlaží/ výška (m) 12/3,55m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Výrobní hala Dnešní funkce Bez využití vhodné pro Fyzický stav dnes Špatný technický stav. další využití, demolice Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace Převážně přízemní objekt výrobní haly s pilovou střechou se světlíky. Obvodová konstrukce zděná, vnitřní nosné konstrukce nezjištěny, pravděpodobně ocelové. Okna dřevěná, sklobetonové tvárnice, kovová. Střešní krytina plechová. Celkové hodnocení stavby: 4 (školní hodnocení) Možné využití: demolice Objekt č. 5 Název: Výrobní objekt p.č.: 572/1, 572/3, 572/4 hala Zastavěná plocha (m2): Cca 3080 Podlahová plocha (m2): Cca 3700 Počet podlaží/ výška (m) 12/36m Typ nosné konstrukce: Železobetonová Původní funkce Výrobní hala Dnešní funkce Bez využití vhodné pro další využití, demolice Fyzický stav dnes Poměrně špatný technický stav. Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace Hlavní výrobní objekt v severní části dvoupodlažní, jinak přízemní. Jižní část objektu již zbořena. Jižní část: přízemní hala se střechou segmentového tvaru. Nosná konstrukce železobetonová, střešní krytina plechová. Severní část: dvoupodlažní objekt železobetonové nosné konstrukce s vyzdívaným a prefabrikovaným pláštěm. Střecha plochá, střešní krytina živičná, plechová. Okna typizovaná, dřevěná. Severní část postavena pravděpodobně v 80. letech 20. století. Jižní část halová, konstrukce železobetonová. Celkové hodnocení stavby: 3 (školní hodnocení) Možné využití: demolice Strana 7 (celkem 11)

8 Objekt č. 6 Název: Zázemí internátu p.č.: 571/4 Zastavěná plocha (m2): Cca 1072 Podlahová plocha (m2): Cca 3430 Počet podlaží/ výška (m) 35/3m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Zázemí internátu Dnešní funkce Částečně využito vhodné pro Fyzický stav dnes Špatný technický stav. další využití, demolice Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace Třípodlažní zděný objekt se sedlovou střechou. Svislé nosné konstrukce zděné, stropní konstrukce dřevěné trámové. Okna dřevěná, střešní krytina plechová. Vazba na malou vodní elektrárnu, za objektem vede náhon. Celkové hodnocení stavby: 4 (školní hodnocení) Možné využití: demolice Objekt č. 7 Název: Internát p.č.: 571/1 Zastavěná plocha (m2): 358 Podlahová plocha (m2): Cca 860 Počet podlaží/ výška (m) 3/2,73m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Internát Dnešní funkce Bez využití Vlastník chystá projekt rekonstrukce, bydlení, lze také jako administrativa Fyzický stav dnes Poměrně špatný technický stav. Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč Původně objekt internátu. Vícepodlažní objekt se zděnými konstrukcemi s plochou střechou. Stropní konstrukce nezjištěny (pravděpodobně dřevěný trámový strop), střešní krytina plechová/živičná, okna dřevěná, sklobetonové tvárnice. Objekt je uzavřen a nepřístupný. Celkové hodnocení stavby: 34 (školní hodnocení) Možné využití: bydlení, administrativa Objekt č. 8 Název: Sklady, zázemí p.č.: 574, 577/2, 513, 514/1 hal Zastavěná plocha (m2): Cca 1226 Podlahová plocha (m2): Cca 1960 Počet podlaží/ výška (m) 2/3,5m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Sklady, zázemí Dnešní funkce Bez využití hal Demolice Fyzický stav dnes Špatný technický stav. Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace Soubor 5 objektů sklady a technické zázemí pro haly. Přízemní objekty, zděné s pultovou nebo sedlovou střechou s plechovou střešní krytinou. Část objektů v havarijním stavu. Celkové hodnocení stavby: 4 (školní hodnocení) Možné využití: demolice Strana 8 (celkem 11)

9 Investiční záměry využití dané lokality Existující zamýšlené investiční záměry: Objekty internátu a obytná budova: plánované využití jako obytné objekty. výhodou deprimující okolí. Z hlediska tohoto záměru by bylo vhodné odstranění výrobních objektů a dostavba např. obytných domů na volných pozemcích vhodné prověření studií. Město má zájem na revitalizaci, dohoda s většinovým vlastníkem zatím nebyla uzavřena. Vlastník největší části Seba T, a.s. má záměr areál prodat, výrobu zcela určitě nebude obnovovat. Souhlasí s dalším zpracováním lokality. Návrh stavebně technického, urbanistického a architektonického řešení projektu Rozvojový potenciál lokality: Využití jako výrobní a skladový areál s největší pravděpodobností již ne. Průmyslovému využití neodpovídá rovněž okolí areálu, kde je v současné době převážně obytná zástavba. Demolice výrobních objektů a výstavba obytných domů. Studie bytového domu bude v nejbližší době zadána městem. Pro obytnou výstavbu a občanskou vybavenost dobrá lokace nedaleko centra města. Vhodné pro další zpracování. Zájem města i většinového vlastníka. Strana 9 (celkem 11)

10 Urbanistický návrh: Poměrně rozsáhlé území na levém břehu Kamenice, nedaleko centra Velkých Hamrů. Pro výrobu v původním rozsahu již areál nebude využíván. V obou variantách bude vhodné vybudování nového mostu přes Kamenici v severní části areálu (na pravém břehu památním Svárovské stávky, bylo by pravděpodobně nutné řešit přemístění) a zajištění průjezdnosti areálu, vč.lepší dopravní dostupnosti. Úpravy břehů a toku řeky Kamenice by byly vhodné v obou variantách. Varianta A / minimální návrh je v souladu s ÚPD. Varianta přichází do úvahy v případě, že nebude realizován převod pozemků na město nebo jiný subjekt (jehož záměrem by byla realizace obytné zóny), a zároveň bude existovat subjekt který by zde provozoval podnikatelskou činnost. Vedle rekonstrukce dvou objektů na bytové domy se počítá nadále s využitím pro podnikatelské aktivity. Problematické je umístění bytových domů v bezprostřední blízkosti výrobní haly, případně malé vodní elektrárně. Poloha degraduje kvalitu bydlení. Vstupy do bytových domů orientované směrem od svahu, od východu. Průmyslový areál bude možné rozdělit na samostatně fungující severní a jižní část. Severní část zahrnuje dva hlavní výrobní objekty. U objektu č.4 je však nutné posoudit vhodnost dalšího využití v souladu s budoucími záměry. Je pravděpodobné, že pro určité podnikatelské aktivity dispozičně již nebude vyhovovat nárokům uživatele. Využití haly / objektu č.5 je možné, problémem je jeho lokace u budoucího bytového domu. Napojení na stávající místní komunikaci pro obě části možné od jihu. Napojení ze severu, kde se předpokládá výstavba nového mostu přes řeku je uvažováno především pro obytný dům (rekonstrukce objektu č.2.). + v souladu s ÚPD, rychlejší řešení, využití stávajících výrobních objektů, omezuje rozvoj území, umístění výrobní zóny v bezprostřední blízkosti bytových domů má negativní vliv na kvalitu bydlení (možné pro sociální bydlení, startovací byty) Varianta B / maximální návrh v souladu s představami města. Návrh by vyžadoval změnu ÚPD, čemuž je však veřejná správa (město) nakloněna. Časový posun pro vyřízení změny ÚPD cca 1 rok. Podmínkou je převod západní části pod výrobníma halama do vlastnictví města či jiného subjektu, který by záměr obytné zóny realizoval (řešení PPP možné). Návrh předpokládá v prostoru před objekty č.2 a 7 umístění cca 12ti dvoupodlažních viladomů po cca 4bytových jednotkách. Celkem by zde mohlo vzniknout 48 bytových jednotek. Na kvalitě by tak rovněž získaly stávající rekonstruované 2 bytové domy. V jižní části by bylo možné vybudovat pro obytnou zónu a nejbližší okolí malý sportovní areál (1 polyfunkční hřiště). Současně by mohl být zprovozněn chodník pro pěší a cyklisty podél břehu řeky Kamenice. Malá vodní elektrárna zůstává včleněna mezi obytné domy (nadále jako funkční). Součástí návrhu je výstavba nového mostu v severní části areálu, stejně jako zprůjezdnění zóny obousměrnou komunikací v ose severjih. Nové obytné domy by byly zpřístupněny obytnými ulicemi s maximálním zklidněním provozu. Parkovací plochy jsou navrženy podél průjezdní komunikace v ose severjih. + optimální využití území nedaleko centra města, vznik nových bytových jednotek odpovídající kvality, vyšší finanční náročnost, náklady spojené s odstraněním stávajících objektů, nutnost výkupu pozemků od současného vlastníka (pokud nebude dohodnuto jinak), nutná změna ÚPD v celé západní a jižní části území Strana 10 (celkem 11)

11 Etapizace: Vzhledem k rozsahu areálu etapizace vhodná u obou variant. V obou variantách vyčleněny zvlášť bytové domy. Optimální řešení z hlediska města je varianta B, proto byla vybrána pro návrh etapizace a odhad nákladů. Varianta komplexně řeší revitalizaci areálu a kvalitativně bude větším přínosem pro město. Realizaci předchází vyřešení majetkoprávních vztahů (převod pozemků) a změna ÚPD. I.etapa likvidace stávajících objektů a vyčištění pozemků, II.etapa rekonstrukce objektu č.7 na bytový dům, záměr města III.etapa vybudování dopravní a technické infrastruktury vč.nového mostu v severní části od silnice I./10 IV.etapa výstavba viladomů na připravených pozemcích V.etapa rekonstrukce objektu č.2 na bytový dům, parkové a finální úpravy zóny. Využití dotací: Využití dotací uvažováno, záleží na zvolené variantě budoucího využití zejména celé západní části areálu. Varianta A podpora podnikatelských nemovitostí, podpora pro odstranění stávajících objektů a pro novou výstavbu, technická a dopravní infrastruktura. Varianta B podpora na vybudování technické a dopravní infrastruktury, podpora pro rekonstrukci bytového domu, standardní nástroje financování obytné výstavby, PPP forma možná. Strana 11 (celkem 11)

12 Přílohy Příloha č. 1: Příloha č. 2: Příloha č. 3: Příloha č. 4: Příloha č. 5: Příloha č. 6: Příloha č. 7: Příloha č. 8: Příloha č. 9: Širší vztahy Katastrální mapa Povodňový plán území Geofond přehled vrtné prozkoumanosti Výřez z ÚPD Ortofotomapa lokality Fotodokumentace lokality Časový plán ve formě harmonogramu Odhad hrubých rozpočtových nákladů Výkresová část 1 Stávající stav 2 Dopravní a technická infrastruktura, stávající stav 3 Návrhový výkres Varianta A 4 Návrhový výkres Varianta B (zvláštní složka) Strana 12 (celkem 11)

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

Brownfields Libereckého kraje, Textilana, Nové Město pod Smrkem 1. Textilana. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází:

Brownfields Libereckého kraje, Textilana, Nové Město pod Smrkem 1. Textilana. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Brownfields Libereckého kraje, Textilana, Nové Město pod Smrkem 1 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Textilana Číslo lokality: 510275 Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Nové

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Průmyslový areál - Bratříkov, krok 2

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Průmyslový areál - Bratříkov, krok 2 Brownfields Libereckého kraje, Průmyslový areál Bratříkov, krok 2 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo - Přepeře, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo - Přepeře, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo Přepeře, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Továrna, Kateřinská 4, Liberec

Továrna, Kateřinská 4, Liberec Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Číslo lokality: 510545 Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Karel Petýrek Vztah k lokalitě: Majitel Kontaktní Adresa: Přívozní

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Areál Unitex. T.G. Masaryka 37 Frýdlant 464 13

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Areál Unitex. T.G. Masaryka 37 Frýdlant 464 13 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Areál Unitex Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 510235 Jindřichovice pod Smrkem se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Pavel Novotný Vztah k

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilana

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilana Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Textilana Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 510275 Nové Město pod Smrkem se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Martin Šetina Vztah k lokalitě:

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Slévárna, Lomnice nad Popelkou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Slévárna, Lomnice nad Popelkou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Slévárna, Lomnice nad Popelkou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Městské lázně, Jablonec nad Nisou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Městské lázně, Jablonec nad Nisou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Městské lázně, Jabloc nad Nisou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity

Více

Bývalá porcelánka, Desná

Bývalá porcelánka, Desná Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Bývalá porcelánka, Desná Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 510802 Desná, k.ú.desná II. se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Jitka Rat Vztah

Více

Bývalá sklárna, Svor

Bývalá sklárna, Svor Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Bývalá sklárna, Svor Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 5106-12 se lokalita nachází: Svor Jméno a příjmení: p. Pavel Nauš Vztah k lokalitě: Majoritní

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Hospodářská budova u zámku, Zahrádky, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Hospodářská budova u zámku, Zahrádky, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Hospodářská budova u zámku, Zahrádky, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilka Hybler. Skálova 72 Turnov 51122

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilka Hybler. Skálova 72 Turnov 51122 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Textilka Hybler Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 5109-21 se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Ing. Petr Dědeček Vztah k lokalitě: správce

Více

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ ezetice Všestary Neděliště Lochenice Skalice Předměřice nad Labem Světí Černilov Divec e Stěžery Hradec Králové Blešno ice skačka Hradec Králové

Více

Výrobní a skladovací areál Andělohorská, Chrastava (BRANALDI s.r.o. v insolvenčním řízení)

Výrobní a skladovací areál Andělohorská, Chrastava (BRANALDI s.r.o. v insolvenčním řízení) Výrobní a skladovací areál Andělohorská, Chrastava (BRANALDI s.r.o. v insolvenčním řízení) Foto Lokalita Zařazení lokality ve vyhledávací studii: Krok 1 Kraj: Liberecký kraj Okres: Liberec Obec: Chrastava

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna Eliáška, Kamenický Šenov, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna Eliáška, Kamenický Šenov, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Továrna Eliáška, Kamenický Šenov, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity

Více

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ REGULAČNÍ PLÁN BÍLÁ PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ NÁVRH ZADÁNÍ sestavený k projednání ve smyslu 61 a 62 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), zpracovaný

Více

Brownfields Libereckého kraje, Liberec - Výšina, krok 2 1

Brownfields Libereckého kraje, Liberec - Výšina, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Liberec Výšina, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr.

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363 Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Česká Lípa Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu...

Více

Věznice Horní Slavkov

Věznice Horní Slavkov INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI Věznice Horní Slavkov město: Horní Slavkov Počet obyvatel obce: 5.633 Katastrální území: Horní Slavkov (644056) Okres: Rozloha lokality (ha): Typ lokality: Sokolov cca 12.00 volných:2.00

Více

Vojenský výzkumný ústav

Vojenský výzkumný ústav Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Číslo lokality: 5101-49 Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Vojenský výzkumný ústav Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jméno

Více

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC)

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) ezetice Všestary Neděliště Lochenice Skalice Předměřice nad Labem Světí Černilov Divec e Stěžery Hradec Králové Blešno ice

Více

Průvodní a souhrnná technická zpráva

Průvodní a souhrnná technická zpráva Výstavba garáže Průvodní a souhrnná technická zpráva Stavebník : Pavel Krejčík A PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1 Identifikační údaje 1.1 Účastníci výstavby Objednatel: Pavel Krejčík Jižní 207, Komárov Dodavatel: svépomocí

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Zámek, Horní Police. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jana Janoušková

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Zámek, Horní Police. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jana Janoušková Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Číslo lokality: 5101-12 Kontaktní osoba: Jméno a příjmení: Vztah k lokalitě: Adresa: Zámek, Horní Police Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází:

Více

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚPO obsahuje změnu závazné části ÚPO Mlékosrby Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Mlékosrby Městský úřad Nový Bydžov Ing. arch. Karel Novotný

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Příloha č. 5 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... dne...... Věc: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZMĚNĚ VYUŽITÍ ÚZEMÍ podle ustanovení 86 ve spojení s 80

Více

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o.

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. 2014 Obsah ZÁKLADNÍ INFORMACE...3 LOKALIZACE...4 DOPRAVNĚ TECHNICKÉ INFORMACE O LOKALITĚ...5 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ 1:25 000...6 SITUACE

Více

MEMORANDUM. číslo: M

MEMORANDUM. číslo: M N E M O C o n s u l t, s. r. o. z n a l e c k ý ú s t a v MEMORANDUM číslo: 2001 074M Předmět: cukrovar Drahanovice s pozemky a příslušenstvím v obci a k.ú. Drahanovice, okres Olomouc Objednatel: Ing.

Více

duben 2009 Jedná se o lokalitu (dále též jen Z1/1 ) u severovýchodního okraje sídla.

duben 2009 Jedná se o lokalitu (dále též jen Z1/1 ) u severovýchodního okraje sídla. Návrh zadání změny č. 1 územního plánu Kunžak duben 2009 a) úvod O pořízení změny č. 1 územního plánu Kunžak rozhodlo zastupitelstvo obce Kunžak svým usnesením ze dne 29. 1. 2009. Jedná se o lokalitu (dále

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb.

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy D

Více

REGENERACE PANELOVÉHO BYTOVÉHO DOMU BERLÍNSKÁ ul., č.p. 2748, TÁBOR

REGENERACE PANELOVÉHO BYTOVÉHO DOMU BERLÍNSKÁ ul., č.p. 2748, TÁBOR REGENERACE PANELOVÉHO BYTOVÉHO DOMU BERLÍNSKÁ ul., č.p. 2748, TÁBOR PROJEKT STAVBY PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ A PROVEDENÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Datum: 12/2009 Vyhotovení: Vypracoval: Ing. Miloslav Bílek OBSAH

Více

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH Závazná část Regulačního plánu Slatiňany jih se mění v souladu se Stavebním zákonem č. 183/2006 Sb., včetně jeho prováděcích předpisů takto: 1. Změny II.

Více

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín)

1. Provozní areál s pozemky v obci Nové Dvory (k.ú. Chvalín) Ing. Aleš Klaudy, insolvenční správce dlužníka VLK cont s.r.o., identifikační číslo: 250 16 571, se sídlem Chvalín 25, 413 01 Nové Dvory nabízí k prodeji níže specifikované provozní areály: 1. Provozní

Více

Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal

Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal Základní popis stavebních pozemků Současný výrobní areál společnosti Elektroporcelánu

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části:

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části: Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Více

A Průvodní zpráva. 1. Identifikační údaje. Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD:

A Průvodní zpráva. 1. Identifikační údaje. Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD: A Průvodní zpráva 1. Identifikační údaje Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD: Město Modřice ulice Chrlická Účelová komunikace podél Mlýnského náhonu, lávka a chodník pro pěší ulice

Více

PŘÍPRAVA UZEMÍ V AREÁLU KAMPUS UJEP

PŘÍPRAVA UZEMÍ V AREÁLU KAMPUS UJEP DOKUMENTACE PŘIKLÁDANÁ K ŽÁDOSTI O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ ODSTRANĚNÍ STAVBY (DOS) Stránka 1 z 12 ÚSTÍ NAD LABEM PAVILON A ÚNOR 2012 DODATEK Č. 1 Z 06. 02. 2012 Všechny změny týkající se dodatku č. 1 jsou v

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE 3 081 m2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE Vlastnictví Předmětem prodeje jsou dále uvedené nemovitosti, včetně jejich příslušenství a součástí specifikovaných

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Prodej bytového fondu v konkurzní podstatě úpadce TIBA, a.s. Předmětem prodeje je: 26 bytových jednotek na adrese U Stadionu 894, 895 a 896, 293 01 Mladá Boleslav s podílem na společných

Více

Dobronín - výrobní areál

Dobronín - výrobní areál Dobronín - výrobní areál Vysočina Okres: Jihlava Obec: Dobronín Katastrální území: Dobronín, Střelecká Nabízíme Vám ke koupi výrobní areál s vlečkou o výměře podlahových ploch přes 10.000 m2 (nebo i jen

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Velké Březno

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Velké Březno Rozbor udržitelného rozvoje území obce Velké Březno zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

Zadání změny č.1 územního plánu Sušice ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚPN SUŠICE NÁVRH

Zadání změny č.1 územního plánu Sušice ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚPN SUŠICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚPN SUŠICE NÁVRH Zadání změny č. 1 územního plánu Sušice určený k projednání v souladu s ust. 55 odst. 2, tj. přiměřeně podle ust. 47 odst. 2 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2013

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2013 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0489-178/2013 NEMOVITOST: Podíl ½ z celku garáže na pozemku parc.č. 1823/3 včetně pozemku Katastrální údaje : Kraj Ústecký, okres Ústí nad Labem, obec Ústí nad Labem,

Více

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Informační memorandum Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ:

Více

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace.

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace. OBSAH 1. Charakteristika území a stavebního pozemku a) poloha v obci - zastavěná část - nezastavěná část obce b) údaje o vydané (schválené) územně plánovací dokumentaci c) údaje o souladu záměru s územně

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE NÁVRH ZADÁNÍ pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE 1 VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ Řešené území je vymezeno územím dílčí změny v katastrálním území obce Sudoměřice. Na základě požadavku

Více

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník:

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník: Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5 Vlastník: PHL - Zličín s.r.o. se sídlem Praha 4, Nusle, Na Pankráci 1062/58, PSČ 140 00 IČ: 28162897 Charakteristika: Skladový areál je situován

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30 ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30 MÍSTO STAVBY : Lukov, Nade Mlýnem SO.3 29 a 30 ZADAVATEL : obec Lukov K Lůčkám 350 Lukov STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo Měsíc/rok 08/2017

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO určený k projednání. Zpracováno ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů,

Více

Příloha č. 2. Posouzení rozvojových záměrů Všechny nově navržené zastavitelné plochy a záměry s konkrétním územním průmětem (veřejně prospěšné

Příloha č. 2. Posouzení rozvojových záměrů Všechny nově navržené zastavitelné plochy a záměry s konkrétním územním průmětem (veřejně prospěšné Příloha č. 2. Posouzení rozvojových záměrů Všechny nově navržené zastavitelné a záměry s konkrétním územním průmětem (veřejně prospěšné stavby, veřejně prospěšná opatření + ostatní navržené koridory a

Více

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ Akce : INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ NA FARÁCH, NOVÝ HRÁDEK Investor : MĚSTYS NOVÝ HRÁDEK, Náměstí 28, 549 22 NOVÝ HRÁDEK Stupeň : Dokumentace k provedení stavby Číslo zak.: 4571 A. PRŮVODNÍ

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji zbytného nemovitého majetku v areálu společnosti, se sídlem Jihlava, Znojemská 5594/54, PSČ: 586 52, IČ: 463 47 071, zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu

Více

Územní studie Sezemice lokalita Z1

Územní studie Sezemice lokalita Z1 Územní studie Sezemice lokalita Z1 Obsah: Průvodní zpráva Výkres širších vztahů M 1:10 000 Zákres do katastrální mapy M 1:1000 Situace urbanistického a architektonického řešení M 1:1000 Situace inženýrských

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Chuderov

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Chuderov Rozbor udržitelného rozvoje území obce Chuderov zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Název obce: Moraveč Počet částí obce: 1 Počet katastrálních území: 1 Výměra obce: 901 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 212 Hustota obyvatel: 24 obyv/km 2

Více

ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1

ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1 ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1 MÍSTO STAVBY : Rusava, plocha SO.3 1 ZADAVATEL : obec Rusava Rusava 248 768 45 Rusava STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo P 16-17 Měsíc/rok 09/2017 Počet

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce návrh 06/2014 Vědomice

Rozbor udržitelného rozvoje území obce návrh 06/2014 Vědomice Rozbor udržitelného rozvoje území obce návrh 06/2014 Vědomice zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou

Více

Zjištění ceny obvyklé. Pozemek vedený ve zjednodušené evidenci parc.č. 149

Zjištění ceny obvyklé. Pozemek vedený ve zjednodušené evidenci parc.č. 149 Zjištění ceny obvyklé Předmět ocenění: Rodinný dům č.p. 128 na pozemku parc.č. st. 158 a pozemky parc.č. st. 158 a 572/1 včetně součástí a příslušenství nemovitého charakteru k.ú. Černčín, obec Bučovice,

Více

WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921.

WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921. 2 STUDIE STAVBY VÝVOJOVÉ A INOVAČNÍ CENTRUM společnosti WRT.cz Plzeň Letkov WASTE RECYCLING TECHNOLOGY.cz a.s. Zapsáno v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 11921. zdroj:

Více

Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í

Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í Návrh / říjen 2012 zpracovatel: ellement/ Ing. arch. Jitka Ressová OBSAH: TEXTOVÁ ČÁST A/ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE B/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE C/ PODMÍNKY

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Hygienické zázemí fotbalového hřiště na st.p.č. 911 a p.p.č. 921, k.ú. Broumov

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Hygienické zázemí fotbalového hřiště na st.p.č. 911 a p.p.č. 921, k.ú. Broumov Průvodní zpráva (bourací práce) Broumovské stavební sdružení s.r.o. Zodpovědný projektant Vypracoval Kreslil Ing. Jaroslav Šlapka Ing. Radim Mach Ing. Radim Mach Místo stavby Broumov Úřad Broumov Stavebník:

Více

Materiál pro jednání 5.03 Zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou

Materiál pro jednání 5.03 Zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou Materiál pro jednání 5.03 Zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou Jednání ZM dne: 29.3.2010 Věc: Schválení upraveného zadání 1. změny platného územního plánu Rychnov u Jablonce nad Nisou Předkládá:

Více

Výběrové řízení A2724

Výběrové řízení A2724 Informační memorandum Výběrové řízení A2724 Komerční pozemek Brno ČR 17.455 m 2 3 Obsah Stručný popis:... 5 Důležité informace:... 6 Poloha... 7 Výměry:... 8 Územní plán... 9 Zásobování vodou... 11 Odkanalizování...

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Zubrnice

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Zubrnice Rozbor udržitelného rozvoje území obce Zubrnice zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

Zastupitelstvo města Chropyně

Zastupitelstvo města Chropyně Zastupitelstvo města Chropyně Datum jednání: 20.06.2018 Číslo jednání: 25 Číslo materiálu: 0060-ZM2018 Zpráva o stavu budovy čp. 1 v Plešovci (hasičská zbrojnice) Zpracovatel: Předkladatel: Důvod předložení:

Více

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb.

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006., o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A

Více

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. POPIS STAVBY Zhodnocení staveniště: staveniště je vhodné pro uvažované rozšíření hřbitova. Stavební pozemek je rovinatý, porostlý náletovými travinami, které budou před

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ETAPA: NÁVRH POŘIZOVATEL: Městský úřad Lovosice - úřad územního plánování PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO SULEJOVICE

Více

ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ

ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ Příloha č. 3 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... dne...... Věc: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ o umístění stavby nebo zařízení o změně stavby a o změně

Více

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3748/2012 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 474 na pozemku parc.č. st. 444 a pozemek parc.č. st. 444 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemek k datu 21.1.2013 zapsány v katastru

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Název obce: Nová Buková Počet částí obce: 1 Počet katastrálních území: 1 Výměra obce: 516 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 93 Hustota obyvatel: 18 obyv/km

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE 4 279 m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE Vlastnictví Předmětem prodeje jsou dále uvedené nemovitosti, včetně jejich součástí a příslušenství

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Trmice. Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Trmice. Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Stránka č. 1 z 8 Rozbor udržitelného rozvoje území obce Trmice zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou

Více

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Předmět převodu: pozemky parcelních čísel stavební 555 a větší část 549, části

Více

OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE

OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE LIST Č. - 1 :4,0 1 OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE název souboru - číslo strany datum tisku - 01/2013 formát eatelier 2013 TITULKA ÚVODNÍ ÚDAJE Identifikační údaje stavby: MATEŘSKÁ ŠKOLA PITKOVICE Parc. č.1/6

Více

Doplňkový výpis jevů, závad a střetu za městský obvod Ústí nad Labem Severní Terasa

Doplňkový výpis jevů, závad a střetu za městský obvod Ústí nad Labem Severní Terasa Doplňkový výpis jevů, závad a střetu za městský obvod Ústí nad Labem Severní Terasa zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM zpracovaný v souladu s ustanovením 11 a s přílohou č. 6 vyhlášky č. 500/2006 o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci

Více

OBYTNÝ SOUBOR BAŽANTNICE zastavovací studie lokalita k. ú. Hos vice, pozemky p.č. 152, 153, 154, 156/11 158/1, 158/3, 157, 1155/68

OBYTNÝ SOUBOR BAŽANTNICE zastavovací studie lokalita k. ú. Hos vice, pozemky p.č. 152, 153, 154, 156/11 158/1, 158/3, 157, 1155/68 d o m a a.s., září 2012 SEZNAM VÝKRESŮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 TEXTOVÁ ČÁST ŠIRŠÍ VZTAHY a ÚZEMNÍ PLÁN SITUACE-PLOCHY POHLED Z OKRAJOVÉ ULICE POHLED Z OKRAJOVÉ ULICE POHLED NA

Více

ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY

ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY A. ÚVOD 1. Údaje o podkladech a schválení ÚPD 1 2. Obsah a rozsah elaborátu 3 3. Vymezení řešeného území 4 4. Širší vztahy 5 B. ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY OBCÍ PRO ROZBOR ÚZEMNÍHO

Více

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 Zpracovatel: Ing. arch. Martin Fröml 2 arch s.r.o., Česká 824/31, 796 01 Prostějov, IČ 277 30 221 Datum: leden 2018 ÚZEMNÍ STUDIE

Více

Informační memorandum. Elektronické výběrové řízení A3639

Informační memorandum. Elektronické výběrové řízení A3639 Informační memorandum Elektronické výběrové řízení A3639 Budova občanské vybavenosti původně sloužící jako škola, včetně studie na přestavbu na bytový dům až o 34 bytech, Hranice ČR Užitná plocha 1.560

Více

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČACHROV

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČACHROV ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČACHROV N Á V R H Z A D Á N Í Objednatel : Městys Čachrov, Čachrov 55, 339 01 Klatovy Pořizovatel : MěÚ Klatovy, OVÚP, Nám. Míru 62, 339 20 Klatovy d ub e n 2 0 1 2 OBSAH a) Požadavky

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území Řádek 1. zastavěné území 2. plochy výroby 3. plochy občanského vybavení

Více

zpracovatel: architekti Praha 6 Radimova 18

zpracovatel: architekti Praha 6 Radimova 18 Severní Terasa STŘÍBRNÍKY Radimova 18 územní studie Praha 6 pořizovatel: Magistrát města Ústí nad Labem odbor územního plánování Velká Hradební 8 Ústí nad Labem, 401 00 datum: 12. 2009 OBSAH DOKUMENTACE:

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Habrovany

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Habrovany Stránka č. 1 z 8 Rozbor udržitelného rozvoje území obce Habrovany zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s

Více

strana 1 Popis č. 3772/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3772/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3772/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 50 na pozemku parc.č. 499 a pozemky parc.č. 63, 495, 496/2, 499 a 500 včetně věcného břemene, součástí a příslušenství; budova a pozemky

Více

OBSAH 1. Autobusové nádraží Nový Knín, parc.č. 590/15; k.ú. Nový Knín

OBSAH 1. Autobusové nádraží Nový Knín, parc.č. 590/15; k.ú. Nový Knín OBSAH 1 1. IDENTIFIKACE A ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA STAVBY 2 1.1. IDENTIFIKACE 2 1.2. ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA STAVBY A JEJÍ ÚČEL 2 2. ÚDAJE O DOSAVADNÍM VYUŽITÍ A ZASTAVĚNOSTI ÚZEMÍ, O STAVEBNÍM POZEMKU

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ Městský úřad Třebíč, Úřad územního plánování, Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, jako pořizovatel dle 6 z.č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění, zpracoval

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2018

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2018 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 5947-47/2018 NEMOVITÁ VĚC: výrobní areál na LV 201 v k.ú. Raškovice, provozní areál na LV 201 Katastrální údaje : Kraj Moravskoslezský, okres Frýdek-Místek, obec Raškovice,

Více

REGENERACE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ ČÁSTI OKOLÍ ULICE DRUŽSTEVNÍ

REGENERACE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ ČÁSTI OKOLÍ ULICE DRUŽSTEVNÍ RotaGroup, s.r.o. Radyňská 488/8, 326 00 Plzeň IČ: 27967344 REGENERACE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ ČÁSTI OKOLÍ ULICE DRUŽSTEVNÍ A Průvodní zpráva Vypracoval: RotaGroup, s.r.o. Autorizoval: Ing. Stanislav Jareš

Více

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Nový Jičín Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče Oddělení úřad územního plánování Určený zastupitel: Ing. Marie Ježková ZPRACOVATEL: Svatopluka Čecha 513,

Více

Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST A.1 Identifikační údaje A.2 Seznam

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Název obce: Stojčín Počet částí obce: 1 Počet katastrálních území: 1 Výměra obce: 387 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 122 Hustota obyvatel:

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU DUŠNÍKY

ÚZEMNÍHO PLÁNU DUŠNÍKY ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU DUŠNÍKY VYHODNOCENÍ VLIVŮ NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ (Ve smyslu 18, resp. 50 zákona č.183/2006 Sb., v rozsahu přílohy č.5 vyhlášky č.500/2006sb.) POŘIZOVATEL:

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. I ÚPO ÚJEZD U ROSIC

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. I ÚPO ÚJEZD U ROSIC NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. I ÚPO ÚJEZD U ROSIC Dílčí změny Z1 Z5 Z1 - Z2 - Z3 - Z4 - Z5 - návrh plochy pro bydlení - dle ÚPO funkční využití návrh veřejné zeleně, návrh dopravní plochy návrh plochy individuální

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Upozornění... 5 Poloha areálu... 6 Výměry:... 7 Územní

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Název obce: Svépravice Počet částí obce: 1 Počet katastrálních území: 1 Výměra obce: 515 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 120 Hustota obyvatel:

Více