Zachraňujeme české pivo Miloš Toman

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zachraňujeme české pivo Miloš Toman"

Transkript

1 PARTNER PLUS Zachraňujeme české pivo Miloš Toman

2 Špatné zprávy Nejsou to potěšující informace. Prodej piva v restauracích klesl v září 2017 o celou čtvrtinu oproti loňskému roku. Celková produkce se pak snížila o 16 %. Z větší části se na tom podílí řada opatření ze strany státu, zejména EET, omezení herních automatů, protikuřácký zákon a změny v provozování restauračních zahrádek. Podle výkonné ředitelky Českého svazu pivovarů a sladoven Martiny Ferencové bude tento trend pokračovat, takže můžeme očekávat další odliv zákazníků z hospod a restaurací. Kde najít řešení Víme tedy, kdo za to může, ale naprosto nelze očekávat, že by se stát i jen podílel na nápravě tohoto stavu. Jestliže tedy chceme zastavit úbytek konzumentů piva a tím i snižování jeho produkce, zůstávají ve hře na jedné straně hospody a restaurace, na druhé straně pak pivovary. Že tato situace není výrobcům piva lhostejná, můžeme vidět na tom, že některé pivovary zřizují franšízové nebo jiné sítě restaurací. To je ovšem kapka v moři, a i když takto zvýší obecné povědomí o kvalitě služeb a mohou inspirovat i nezávislé podnikatele, v nejbližší době obrat rozhodně nezpůsobí.

3 Důležité je prodat Podle známé podnikatelské poučky je důležité nejen vyrobit, ale i prodat. Z hlediska pivovaru je možnost lépe prodávat svým a novým odběratelům téměř vyčerpána. Trh je rozdělen, majitelé hospod a restaurací většinou nedostanou ze strany pivovaru tak pádné argumenty, aby je přesvědčily ke změně dodavatele. Podpora v podobě propagačních předmětů (vývěsní štíty, ubrusy, tácky apod..) už nepůsobí ani na odběratele, ani na jejich zákazníky. Jedinou možností, jak podpořit prodej, je zvýšení návštěvnosti hospod a restaurací. A jediným místem, kde se to dá vyřešit, jsou právě ony. Co rozhoduje o úspěšnosti Než se dostaneme k odpovědi na otázku, jak to udělat, podívejme se na malou statistiku. Do pěti let od začátku podnikání skončí 77 % nezávislých podnikatelů, ale jen 7 % franšízantů nebo členů podobných organizací, které jsou založeny na podpoře. Co způsobuje 70tiprocentní rozdíl v úspěšnosti? Existence nebo neexistence komplexního know-how.

4 Tam, kde podnikatel dostane spolu se systémem i rozsáhlé informace týkající se marketingu, prodeje a péče o zákazníky, se dosahuje 93 % přežití. A nejde samozřejmě jen o prosté přežívání, balancování na pokraji úpadku. Know-how umožňuje využít všech podnikatelských možností a dosahovat prosperity a potřebné výše tržeb. Podpořte své odběratele Jistě se tedy shodneme na tom, že je v zájmu pivovarů podpořit své odběratele tak, aby se v jejich podnicích opět zvyšovala spotřeba piva. Toho ovšem nejde dosáhnout stávajícími metodami, zejména reklamou. Propagace značky v médiích sice může zvýšit zájem o ni, ale ten se pravděpodobně projeví větším nákupem lahvového piva v supermarketech. Z hlediska odbytu prostřednictvím hospod a restaurací tedy nepřináší žádoucí efekt. Těžko realizovatelné je i další tradiční řešení, tedy edukace majitelů a personálu podniků. Nejenže by se jednalo o nákladný program, ale jeho příprava by zabrala hodně času a toho příliš nezbývá. Navíc není jisté,

5 jestli by odběratelé dostatečně ocenili přínosy a programu se naplno zúčastnili. Zvláště když by byl zpoplatněn, což je zřejmě nutné. Způsob je známý Známe tedy možné a pravděpodobné řešení: Je zapotřebí podpořit hospody a restaurace a poskytnout jim dostatečně kvalitní a komplexní návod, jak dostat zákazníky nazpátek, zajistit si jejich věrnost a zvýšit tak prodej. Zatím však scházel vhodný nástroj, který by měl tyto žádoucí parametry: nízké náklady, snadná dostupnost i pro malé podnikatele kvalita know-how a jeho použitelnost v praxi jednoduchost zavádění, samoobslužnost Podnikatelé by tedy měli za dostupných finančních podmínek získat systém, který jim umožní reálné zvýšení tržeb prostřednictvím kvalitního know-how a který mohou postupně realizovat sami podle svých časových a materiálních možností. Tento nástroj vám nyní mohu představit.

6 Nové převratné řešení Program PARTNER PLUS vám umožní překonat všechny dosavadní překážky a konečně mít k dispozici něco, co podpoří odběratele a není to pro dodavatele ani nákladné, ani složité, ani nedostupné. Tři jedinečné přínosy pro dodavatele podpoříte své odběratele, zlepšíte jejich ekonomickou situaci a stabilitu a tím i svůj odbyt jednoduchým způsobem posílíte propagaci své značky získáte konkurenční výhodu Tím, že podpoříte program PARTNER PLUS u svých odběratelů, jim umožníte přístup k rozsáhlé vědomostní, poradenské a školící podpoře, která dokáže zvýšit jejich tržby a stabilizovat ekonomickou situaci. Cílem je také pozvednutí originality jednotlivých podniků tak, aby byly odolnější vůči konkurenci, čímž jako dodavatel získáte konkurenční výhodu. Vzhledem k tomu, že jediné navyšování prodeje, které je dnes na trhu prakticky možné, je zvyšování odbytu u stávajících odběratelů, má tato konkurenční výhoda vysokou hodnotu. Know-how, které můžete poskytnout vašim odběratelům, pocházejí z mých znalostí a zkušeností coby uznávaného odborníka na malé a střední podnikání. Už více jak 20 let se věnuji tvorbě marketingových a prodejních nástrojů pro tuto oblast, z nichž nejdůležitější je Aktivní prodej. Jsem také autorem řady knih a jedinečné podnikatelské koncepce, která se vyučuje na vysokých školách jako jediná česká koncepce toho druhu.

7 Základem programu PARTNER PLUS je robustní věrnostní software, využívající síťový přístup a cloud. Vzhledem k tomu, že tento program generuje informace o prodeji a tržbách, které jsou využity nejen pro potřeby podnikatele, ale i jako základ pro naši provizní odměnu (procento z tržeb), můžeme know-how poskytovat většinou zdarma nebo za režijní náklady (školení). Interaktivní publikace Nejdůležitějším prvkem programu jsou samoobslužné interaktivní publikace, které podnikatelům umožní, aby si sami posoudili silné a slabé stránky a získali inspiraci ke zlepšování. První z nich, Otestujte si svůj podnik (oblast stravování) dostane podnikatel na začátku zdarma, ostatní jsou součástí programu. Interaktivní publikace pokrývají většinu potřeb podnikatelů v oblasti organizace, prodeje a marketingu. Na trhu neexistuje nic srovnatelného a už samy o sobě jsou jedinečným nástrojem pro zlepšování výsledků.

8 Tři jedinečné přínosy pro odběratele: jednoduchý věrnostní program za nízkou cenu nepřetržitá podnikatelská podpora, znalostní databáze, vše na míru malému a střednímu podnikání a praxi rychlá návratnost vložených investic Co PARTNER PLUS poskytuje Věrnostní systém využívá pobídky, které jsou u zákazníků podle výzkumů nejoblíbenější: peníze nazpět + nákupní body. Karty dostanou nakupující zdarma, takže jim opravdu nestojí v cestě žádná překážka, aby je používali. Pokud pro všechny odběratele zajistíte karty s vaší značkou, získáte tak za nízké náklady účinnou propagaci. Výhodou tohoto systému je, že karta a s ní spojené výhody nejsou omezeny jen na konkrétní podnik, ale přijímá je více jak prodeje, hotelů, restaurací atd. ve 47 zemích světa. U nás je to kolem podnikatelů. Dále podnikatelé získávají časově neomezenou bezplatnou podnikatelskou podporu, vytvořenou mnou, coby jedním z uznávaných expertů na tradiční maloobchod v České republice a na Slovensku.

9 Tato podpora obsahuje unikátní interaktivní publikace, knihy, školení podnikatelů i personálu a osobní poradenství v podniku. Je zaměřena tak, aby s její pomocí vytvořili jedinečnou podobu svého podnikání, odlišili se od konkurence a přitahovali zákazníky. Z dlouholeté praxe vyplývá, že opatření, která jsou v rámci podpory navrhovaná a týkají se především prodeje a marketingu, dokáží zvýšit tržby až o 30 %. PARTNER PLUS přitom umožňuje, aby každý podnikatel byl jedinečný, nejde tedy o žádnou uniformitu, prefabrikovaný přístup. který neumožní, aby se jednotliví podnikatelé od sebe odlišili. Můj program mohou používat třeba dvě hospody ve stejné ulici a obě budou prosperovat a budou mít své zákazníky. Jak zpřístupníte PARTNER PLUS svým odběratelům Mám pro vás připraveny tři možnosti, jak tento program zajistit pro své odběratele. Rád je s vámi projednám spolu s představením tohoto programu a jedinečného přínosu zejména stabilizaci vašich odběratelů, který vám může poskytnout.

10 Jakou mám kvalifikaci Už téměř 15 let se věnuji zlepšování situace menších a středních podnikatelů v České republice a na Slovensku. Počátek je v roce 2003, kdy jsem přišel s novou a jedinečnou podnikatelskou koncepcí pro malé a střední podnikání nazvanou intuitivní marketing a popsal jsem ji ve stejnojmenné knize. Od té doby vyšla už ve třetím vydání (naposledy v roce 2016 jako Intuitivní marketing pro 21. století) a intuitivní marketing je jedinou českou podnikatelskou koncepcí, o které se přednáší na vysokých školách. Vedle psaní a přednášek o intuitivní marketingu se ale hlavně zabývám jeho uplatněním v praxi. Vycházím jak ze své koncepce, tak z bohatých zkušeností v podnikání, maloobchodě a při zavádění nových produktů a služeb. Jsem autorem řady originálních nástrojů, které se dnes v malém a středním podnikání používají (za všechny alespoň Aktivní prodej ). Napsal jsem už 8 úspěšných knih Patřím mezi přední odborníky na malé a střední podnikání

11 Moje biografie je zařazena v prestižní encyklopedii Who is...(v České republice). Intuitivní marketing je na Wikipedii Pomáhám menším podnikatelům prosperovat Vytvořil jsem kompletní program pro podporu malého a středního podnikání PARTNER PLUS. Pomáhá menším podnikatelům dosahovat úspěchu chytrými přístupy a unikátním know-how, ne nákladnou reklamou a utrácením peněz. Moje knihy, v nichž jsou praktické návody pro menší podnikatele, vycházejí v dalších nových vydáních a jsou oblíbeným zdrojem informací. E-book Intuitivní marketing restaurace je jedinou publikací tohoto druhu na českém a slovenském trhu. Systém PARTNER PLUS je stejně bezkonkurenční jako idea intuitivního marketingu a dává svým uživatelům vysokou přidanou hodnotu, především v tom, že zvyšuje jejich schopnost postavit se větším a bohatším konkurentům. Moje více jak dvacetileté zkušenosti i neustálý rozvoj koncepce intuitivního marketingu a další inovativní počiny, jako jsou například interaktivní publikace je příslibem pro malé a střední podnikatele, že se s její pomocí udrží a budou dále a více vydělávat.

12 Své vědomosti jsem už předal řadě firem Kromě malých a středních podnikatelů jsem spolupracoval i se společnostmi jako je Makro Cash & Carry ČR, Coop, Tescoma, Europcar, Tatramat, Zimbo Czech, ČEZ, Wampfler, ANAG, B:TECH, HOYA, Stredoslovenská energetika, Matador, Vienna International a dalšími. Podílel jsem se i na koncepci Můj obchod (Makro), která je také založená na využití knowhow, i když v menší míře. Vystupuji také na konferencích, například HOREKA 112 kongres na podporu pohostinství nebo SAMOŠKA kongres na podporu domácího maloobchodního trhu, kde jsem také členem programové rady. Z rozsáhlé vědomostní databáze na webu (více jak tisíce článků a 12 odborných e-booků) těží stovky menších podnikatelů, pro něž je to často jediný zdroj relevantních informací.

13 Proč seznámení s PARTNER PLUS neodkládat Máte-li zájem, aby si české pivo udrželo své pozice a váš prodej hospodám a restauracím se navýšil, zajistěte si informace o tomto programu. A to dříve než vaše konkurence. I když máte málo času (a kdo ho nemá), jistě si najdete půl hodiny na to, abyste se o programu PARTNER PLUS dozvěděli více. Pak se totiž můžete rozhodnout, jestli ho potřebujete. Vyšetřete si půl hodiny času a kontaktujte mě, ať vám mohu výhody, které vám PARTNER PLUS poskytne, představit. Ing. Miloš Toman Intuitivní marketing s.r.o. web: info@intuitivnimarketing.cz telefon:

Prodejte všechno! naučíme vás prodávat chytře a úspěšně

Prodejte všechno! naučíme vás prodávat chytře a úspěšně Prodejte všechno! naučíme vás prodávat chytře a úspěšně Toto firemní školení vychází ze stejnojmenné publikace a přináší nejnovější poznatky z oblasti prodeje a psychologie zákazníka. Je určeno zejména

Více

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE Provozně ekonomická fakulta Katedra informačních systémů TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI Reklama na internetu Vedoucí práce: Ing. Jarolímek Praha, 2005 Internet jako nejmladší

Více

PARTNER PLUS. Nyní s informací o mimořádné akci! doprovodíme vás na cestě k podnikatelské prosperitě

PARTNER PLUS. Nyní s informací o mimořádné akci! doprovodíme vás na cestě k podnikatelské prosperitě PARTNER PLUS Nyní s informací o mimořádné akci! doprovodíme vás na cestě k podnikatelské prosperitě PARTNER PLUS se představuje Zdá se to být nesmírně obtížné, dosáhnout za dnešních poměrů pohody a jistoty

Více

Jmenuji se Karel Staněk. Informace o podnikatelské příležitosti pro 21. století

Jmenuji se Karel Staněk. Informace o podnikatelské příležitosti pro 21. století Jmenuji se Karel Staněk kontaktní údaje: tel.: 733141882 skype: karelstanek1 e-mail: karel.stanek@centrum.cz Pracuji v týmu, který zabezpečuje provoz stránky Bohatý Čech. Také potřebujete peníze? Rozhodl

Více

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz...

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Správně hned od začátku Rozdíl je v chytrém způsobu práce Začít správně hned od začátku je více než dobrý nápad,

Více

Jak mi může pomoci věrnostní program?

Jak mi může pomoci věrnostní program? Jak mi může pomoci věrnostní program? POSÍLENÍM VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Zavedení věrnostního programu je stávajícími zákazníky vnímáno jako krok vstřícnosti a ocenění ze strany Vás, obchodníka. PŘI ZÍSKÁVÁNÍ

Více

CASHBACK WOLD. Nakupujte velmi výhodně

CASHBACK WOLD. Nakupujte velmi výhodně CASHBACK WOLD Nakupujte velmi výhodně Co je to Cashback World Máte v peněžence kartu Tesco Clubcard? Pravděpodobně ano, protože jde o druhý největší věrnostní systém na světě. Ten první se jmenuje Cashback

Více

Pohled zvenčí je metoda řešení problémů společností a firem

Pohled zvenčí je metoda řešení problémů společností a firem Pohled zvenčí je metoda řešení problémů společností a firem Pohled zvenčí je metoda, která je založena na nestranné a nezávislé analýze, která má za cíl odhalení příčin a zdrojů problémů a potíží a nabízí

Více

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Internet marketing je jedním z druhů propagace, kterým můžete získávat nové zákazníky a budovat značku (branding).

Více

Lean Startup. Lekce 7: Klíčoví partneři. Vytvořeno z podkladů od: Steve Blank (www.steveblank.com)

Lean Startup. Lekce 7: Klíčoví partneři. Vytvořeno z podkladů od: Steve Blank (www.steveblank.com) Lean Startup Lekce 7: Klíčoví partneři Klíčoví partneři Kdo jsou vaši partneři a dodavatelé potřební pro to, aby podnikatelský model fungoval? Jaké klíčové zdroje vám poskytují? Jaké klíčové aktivity vykonávají?

Více

PODNIKEJTE VE SVĚTĚ KRÁSY

PODNIKEJTE VE SVĚTĚ KRÁSY PODNIKEJTE VE SVĚTĚ KRÁSY ENII-NAILS vítejte v našem světě, ve světě kouzel nehtové kosmetiky Jsme česká společnost působící v rámci celé Evropy a již více jak 11 let děláme ženy krásnější. Stali jsme

Více

Comstor Czech Distribuce je jen začátek

Comstor Czech Distribuce je jen začátek Comstor Czech Distribuce je jen začátek Markéta Popelková Marketing 2/2/2010 1 Představení Naše hodnota Přidaná hodnota Comstoru je postavena na unikátní podpoře produktů a služeb Cisco: Školení, PS, Logistika,

Více

Příloha 1 Dotazník I. VŠEOBECNÁ CHARAKTERISTIKA FIRMY. (1) Počet zaměstnanců (průměrný stav v roce 2006):... (2) Obrat v mil. Kč (za rok 2006):...

Příloha 1 Dotazník I. VŠEOBECNÁ CHARAKTERISTIKA FIRMY. (1) Počet zaměstnanců (průměrný stav v roce 2006):... (2) Obrat v mil. Kč (za rok 2006):... Příloha 1 Dotazník I. VŠEOBECNÁ CHARAKTERISTIKA FIRMY (1) Počet zaměstnanců (průměrný stav v roce 2006):... (2) Obrat v mil. Kč (za rok 2006):... II. KONKURENCESCHOPNOST FIRMY (3) Vyberte (zaškrtněte ),

Více

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta Úvodní řeč Vyzkoušeli jsme řadu projektů, které byly převážně zahraniční a vždy jsme se snažili získat co možná nejvíce informací, aby naše i vaše podnikání fungovalo. Dnes tedy víme, že to na internetu

Více

SWOT ANALÝZA 126MSFN

SWOT ANALÝZA 126MSFN SWOT ANALÝZA 126MSFN 8.11.2016 Zbyněk Škoda SWOT analýza -obsah 1. Základní informace a princip metody 2. Vnější a vnitřní faktory 3. Užitečnétipy a příklady z praxe SWOT analýza I. ZÁKLADNÍ INFORMACE

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím pokladní systém Pokladní systém UNiQ Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme lidem

Více

Příklad dobré praxe. Mgr. Jana Fišerová Sociální podnik Citygraph

Příklad dobré praxe. Mgr. Jana Fišerová Sociální podnik Citygraph Příklad dobré praxe Mgr. Jana Fišerová Sociální podnik Citygraph Sociální podnik Citygraph Operační program Zaměstnanost Podpora sociálního podnikání Předpokládané datum zahájení: 1. 7. 2016 Předpokládané

Více

CzechTrade podporuje spolupráci mezi firmou a designérem. Když se potká skvělý designér a kvalitní výrobce

CzechTrade podporuje spolupráci mezi firmou a designérem. Když se potká skvělý designér a kvalitní výrobce CzechTrade podporuje spolupráci mezi firmou a designérem Když se potká skvělý designér a kvalitní výrobce Plastia Lenka Novotná, jednatelka firmy Plastia s.r.o. Jdeme cestou originality a vysoké přidané

Více

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY NOVINKA 8kr okůj a kz í s ka t fir e mní z á ka z ní ky J e dnoduc hýnávodkr okz akr oke m Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í z í s k a t n o v éz a k á z k yuf i r e m ING. PAVEL HRDLIČKA

Více

Škola milionářů. Miloš Toman. Inspirováno Tomášem Baťou

Škola milionářů. Miloš Toman. Inspirováno Tomášem Baťou Škola milionářů Miloš Toman Inspirováno Tomášem Baťou O tom, proč jsou bohatí lidé bohatí a chudí zůstávají věčně chudými, byly napsány hromady knih. Píše se v nich, jak myslí jedni a jak naopak myslí

Více

Plánování ve stavební firmě

Plánování ve stavební firmě Co je to podnikatelský plán? Podnikatelský plán je dokument, který popisuje podnik (ideu pro stávající nebo začínající) a způsob, jak dosáhne ziskovosti Plán by měl zahrnovat: všechny náklady a marketingový

Více

ČR loni lákala zahraniční franchisové systémy

ČR loni lákala zahraniční franchisové systémy ČR loni lákala zahraniční franchisové systémy PRAHA, 11. března 2015 V České republice funguje na 246 franchisových konceptů a 5272 franchisantů. Obliba podnikání pod zavedenou značkou nadále roste a přináší

Více

Staňte se naším partnerem a podpořte růst své fi rmy i zisku

Staňte se naším partnerem a podpořte růst své fi rmy i zisku Staňte se naším partnerem a podpořte růst své fi rmy i zisku Náš program partnerské spolupráce je šitý na míru vašim potřebám a pomůže vám uspět na měnícím se trhu Co potřebujete k úspěchu? Přilákat nové

Více

Musí existovat důvody, proč nás partneři montují!

Musí existovat důvody, proč nás partneři montují! Musí existovat důvody, proč nás partneři montují! Vážení přátelé, úspěch Jablotronu je od prvopočátku spojen se spoluprací s montážními partnery. Jejich zkušenosti z instalací, z řešení požadavků zákazníků

Více

My neškolíme, my trénujeme a posouváme profesionály k vysněným cílům

My neškolíme, my trénujeme a posouváme profesionály k vysněným cílům My neškolíme, my trénujeme a posouváme profesionály k vysněným cílům Realitní akademie České republiky S čím Vám umíme pomoci Realitní Akademie ČR je inovativní vzdělávací centrum, které se specializuje

Více

STANE SE VAŠE MĚSTO PRVNÍM EVROPSKÝM CENTREM CHYTRÉHO CESTOVNÍHO RUCHU?

STANE SE VAŠE MĚSTO PRVNÍM EVROPSKÝM CENTREM CHYTRÉHO CESTOVNÍHO RUCHU? STANE SE VAŠE MĚSTO PRVNÍM EVROPSKÝM CENTREM CHYTRÉHO FACTSHEET 1. STANE SE VAŠE MĚSTO PRVNÍM EVROPSKÝM CENTREM CHYTRÉHO V souladu s přípravnou akcí navrhovanou Evropským parlamentem vyhlašuje Evropská

Více

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží 60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží Jak., který Příklad: Jak napsat článek, který vám přivede návštěvnost Jak. v x jednoduchých krocích Příklad: Jak založit blog ve třech jednoduchých

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Naše vize: Před deseti lety neměla většina lidí mobil či osobní počítač. Stejně se svět změní v následujících deseti letech Steve Ballmer,

Více

Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services

Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services Obsah 02 Úvod 04 Multi-vendor 06 Znalostní báze 08 Servisní portál 10 Globální servisní centra

Více

PARTNER PLUS. průvodce na cestě k podnikatelské pohodě

PARTNER PLUS. průvodce na cestě k podnikatelské pohodě PARTNER PLUS průvodce na cestě k podnikatelské pohodě PARTNER PLUS se představuje Zdá se to být nesmírně obtížné, dosáhnout za dnešních poměrů pohody a jistoty v podnikání. Ale může to být jinak. Nechceme

Více

COOP. VŠECHNO DOBRÉ. Obchod na vesnici. Ing. Miloslav Hlavsa, KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí, skupina COOP

COOP. VŠECHNO DOBRÉ. Obchod na vesnici. Ing. Miloslav Hlavsa, KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí, skupina COOP Obchod na vesnici Ing. Miloslav Hlavsa, KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí, skupina COOP COOP a Konzum v České republice Největší provozovatel prodeje potravin ve vesnickém prostoru. Obrat 26

Více

Vaše budoucnost začíná zde

Vaše budoucnost začíná zde Vaše budoucnost začíná zde Proč Mexiko? Mexiko aktuálně spolupracuje s 44 zeměmi (včetně zemí Evropské unie) a disponuje 12. dohodami o volném obchodu. Mexiko je 14. největší ekonomika světa. Ve světě

Více

REGISTRACE - ARGUMENTY

REGISTRACE - ARGUMENTY REGISTRACE - ARGUMENTY Já už jsem toho vyzkoušel(a) tolik a nikde jsem nebyl(a) úspěšný(á) V přímém prodeji jde především o vytrvalost a cílevědomost. Pokud je kvalitní produkt prodává se sám. Máte možnost

Více

Zapojte se do české sítě restaurací typu Fast Food!

Zapojte se do české sítě restaurací typu Fast Food! Zapojte se do české sítě restaurací typu Fast Food! Angus Burger Organizátorem franchisového systému Angus Burger je česká společnost Angusrest, spol. s r.o. Počátky rodinné tradice majitelů společnosti

Více

Jak uspět na místním trhu. Třebíč 21. 2. 2014

Jak uspět na místním trhu. Třebíč 21. 2. 2014 Jak uspět na místním trhu Třebíč 21. 2. 2014 Region{lní produkty Marketing Marketing je sociální proces, kde se jednotlivci a skupiny pokoušejí získat, co chtějí nebo potřebují tím, že vytvářejí a směňují

Více

Co je výhodnější pevná franšíza nebo volná obchodní aliance? David Vejtruba

Co je výhodnější pevná franšíza nebo volná obchodní aliance? David Vejtruba Co je výhodnější pevná franšíza nebo volná obchodní aliance? David Vejtruba Agenda Pevná franšíza nebo volná obchodní aliance? pk Solvent historie franšízy v ČR MO strategie pk Solvent Teta Drogerie pevná

Více

PODNIKATELSKÝ PLÁN. Ing. Marcela Tomášová m.tomasova@regionhranicko.cz 14. října 2008

PODNIKATELSKÝ PLÁN. Ing. Marcela Tomášová m.tomasova@regionhranicko.cz 14. října 2008 PODNIKATELSKÝ PLÁN Ing. Marcela Tomášová m.tomasova@regionhranicko.cz 14. října 2008 PODNIKATELSKÝ PLÁN Osnova prezentace: důvody podnikatelského plán osnova podnikatelského plánu finanční plán PODNIKATELSKÝ

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

Reklamní strategie, reklamní kampaň. Plánování reklamy

Reklamní strategie, reklamní kampaň. Plánování reklamy Reklamní strategie, reklamní kampaň Plánování reklamy Jak postupovat při přípravě reklamní kampaně 1. Stanovení cílů kampaně CO se očekává? 2. Potvrzení rozpočtu budget - KOLIK se utratí? 3. Stanovení

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. CashPoster vysílají impulsy! Reklamní účinek: Stačí jedno uchopení! Rozdělovač nákupů u pokladny je každý den hodně používaný předmět, který patří k dění v supermarketu - stejně

Více

Srovnání populárních pokladních systémů pro EET

Srovnání populárních pokladních systémů pro EET Srovnání populárních pokladních systémů pro EET Dlouhou dobu se podnikatelé a živnostníci ptají, kolik je bude stát pořízení a provoz EET pokladny. Rozhodli jsme se tedy porovnat funkce a ceny populárních

Více

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM V prvním modulu se dozvíte, jak vám blog může ve vašem podnikání pomoci. Stanovíte si téma blogu, jeho cíl a také cílového návštěvníka, kterému budete přizpůsobovat obsah na vašem

Více

Projekt. Udržitelné podnikání

Projekt. Udržitelné podnikání Projekt Udržitelné podnikání Podnikatelská aktivita v ČR a PL Jak ji měřit? Jak porovnávat? Např. Světová banka sestavuje každoročně žebříček Doing Business zaměřující se na podmínky k podnikání (dostupné

Více

Možné řešení úkolu. Sen Market

Možné řešení úkolu. Sen Market Možné řešení úkolu Sen Market Žák Třída Datum zpracování Osnova 1. Plánování: a) Základní strategické cíle b) SWOT analýza c) Porterova analýza konkurence 2. Organizování: a) Organizační struktura Sen

Více

VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY

VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY MOŽNOSTI UZAVŘENÉHO PLATEBNÍHO SYSTÉMU SMARTSHOP JSOU TÉMĚŘ NEOMEZENÉ: VLASTNÍ VĚRNOSTNÍ SYSTÉM, DÁRKOVÉ, ZÁKAZNICKÉ NEBO ZAMĚSTNANECKÉ KARTY NEBO TŘEBA E-VOUCHER. JEDNODUCHÁ

Více

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA Správa profilu (stránky) na Facebooku Facebook dnes má téměř každý pravidelný uživatel internetu (nejen) v ČR. Tato sociální síť představuje oblíbené komunikační médium především mezi mladými. Pro podniky,

Více

Byclosure Lisabon, Portugalsko www.byclosure.com

Byclosure Lisabon, Portugalsko www.byclosure.com Vznik podnikatelského záměru je mladá, novátorská internetová firma působící v portugalském Lisabonu. Založili ji v roce 2008 tři přátelé Vasco, Duarte a Luís. Za dva roky své existence zaznamenala celou

Více

PC, POWER POINT, dataprojektor

PC, POWER POINT, dataprojektor Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Vzdělávací okruh Druh učebního materiálu Cílová skupina Anotace Speciální vzdělávací

Více

Datec News 2010/1. OBSAH Datum vydání:

Datec News 2010/1. OBSAH Datum vydání: 1 OBSAH Datum vydání: 25.1.2010 1. 2. Jak lze rozšířit své obchodní aktivity v době krize s minimem investic a maximem profitu - Ing. Jindřich Hegmon Rozšíření zákaznických a promočních systémů - Karel

Více

Co je xport? Inkubátor nápadů na vlastní podnikání

Co je xport? Inkubátor nápadů na vlastní podnikání Co je xport? Inkubátor nápadů na vlastní podnikání 1 2 3 4 Součást Vysoké školy ekonomické v Praze (rozpočet 2 mld. Kč, 20 000 studentů, primární zaměření ekonomie) Unikátní ekosystém spojující akademický

Více

konkurencňi vy hodu prodejen

konkurencňi vy hodu prodejen Co vsěchno mu zě tvorǐt konkurencňi vy hodu prodejen Konference Vybavení prodejny 7.11.2018 Ing. Radek Sazama Ředitel Komory obchodních řetězců Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Svaz obchodu a cestovního

Více

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost primárně zaměřen na podporu podnikání (zejména MSP) Navazuje na Operační program

Více

Věrnostní programy. Věrnostní programy. 1.Úvod

Věrnostní programy. Věrnostní programy. 1.Úvod Věrnostní programy Obsah kapitoly Obsahem této kapitoly je přehled problematiky věrnostních programů, jejich zaměření, typologie, plánování, problémy a rizika včetně souvisejících legislativních aspektů.

Více

VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY

VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY MOŽNOSTI UZAVŘENÉHO PLATEBNÍHO SYSTÉMU SMARTSHOP JSOU TÉMĚŘ NEOMEZENÉ: VLASTNÍ VĚRNOSTNÍ SYSTÉM, DÁRKOVÉ, ZÁKAZNICKÉ NEBO ZAMĚSTNANECKÉ KARTY NEBO TŘEBA E-VOUCHER. JEDNODUCHÁ

Více

Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Maloobchod

Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Maloobchod Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Maloobchod Pracovní list vytvořila: Mgr. Radka Drobná Období vytvoření VM: duben 2012 Klíčová slova: maloobchod,

Více

Na úplný úvod. kdo jsme a proč jsme dva. Marketing. Sales

Na úplný úvod. kdo jsme a proč jsme dva. Marketing. Sales Zvyšování loajality zaměstnanců jako předpoklad lepšího vztahu se zákazníky Praha 30. 9. 2009 Na úplný úvod kdo jsme a proč jsme dva Marketing Sales 2 Na úplný úvod kdo jsme a proč jsme dva Ženský pohled

Více

Problematika tvorby podnikatelského záměru internetového projektu

Problematika tvorby podnikatelského záměru internetového projektu Česká zemědělská univerzita v Praze Provozně ekonomická fakulta Katedra informačních technologií Teze diplomové práce Problematika tvorby podnikatelského záměru internetového projektu Vypracovala: Monika

Více

SWOT ANALÝZA. Příloha č. 2, Pracovní list č. 1 SWOT analýza 28.4.2014. SWOT analýza - obsah. SWOT analýza. 1. Základní informace a princip metody

SWOT ANALÝZA. Příloha č. 2, Pracovní list č. 1 SWOT analýza 28.4.2014. SWOT analýza - obsah. SWOT analýza. 1. Základní informace a princip metody SWOT ANALÝZA 1 SWOT analýza - obsah 1. Základní informace a princip metody 2. Vnější a vnitřní faktory 3. Užitečné tipy a příklady z praxe 2 SWOT analýza I. ZÁKLADNÍ INFORMACE A PRINCIP METODY 3 1 SWOT

Více

TIC v ČR Agentura CzechTourism uvádí více než 600 (není databáze) Ministerstvo pro místní rozvoj 470 (souborná databáze)

TIC v ČR Agentura CzechTourism uvádí více než 600 (není databáze) Ministerstvo pro místní rozvoj 470 (souborná databáze) STRATEGICKÁ ÚLOHA 2 Turistické informační centrum (TIC) je účelové zařízení poskytující v oblasti svého působení (město, region, turistická oblast) informace o všech službách souvisejících s cestovním

Více

Úspěch a kontinuita pro další generace. Pomáháme rodinným podnikům růst a prosperovat během dalších generací!

Úspěch a kontinuita pro další generace. Pomáháme rodinným podnikům růst a prosperovat během dalších generací! České & Slovenské Rodinné Podniky Czech & Slovak Family Businesses Rodinné podniky Úspěch a kontinuita pro další generace Pomáháme rodinným podnikům růst a prosperovat během dalších generací! Dej synovi

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

Vývoj lékárenských aliancí v České republice Čím se odlišují a jak zajišťují efektivitu marketingových investic výrobců v místě prodeje?

Vývoj lékárenských aliancí v České republice Čím se odlišují a jak zajišťují efektivitu marketingových investic výrobců v místě prodeje? Vývoj lékárenských aliancí v České republice Čím se odlišují a jak zajišťují efektivitu marketingových investic výrobců v místě prodeje? Ing. Lubomír Calta výkonný ředitel, Magistra, a.s. XX. OTC Konference

Více

Výkonnost Karlovarského kraje, její řešení a vliv na tvorbu pracovních míst. 28. dubna 2012, České Budějovice

Výkonnost Karlovarského kraje, její řešení a vliv na tvorbu pracovních míst. 28. dubna 2012, České Budějovice Výkonnost Karlovarského kraje, její řešení a vliv na tvorbu pracovních míst 28. dubna 2012, České Budějovice Vývoj HDP v KV kraji V polovině 90 let patřil KV kraj k bohatším krajům V dalších letech ale

Více

OBSAH. Seznam zkratek... 15 Předmluva... 17 Úvod k problematice specifik podnikání malých a středních podniků v tuzemsku a zahraničí...

OBSAH. Seznam zkratek... 15 Předmluva... 17 Úvod k problematice specifik podnikání malých a středních podniků v tuzemsku a zahraničí... Seznam zkratek... 15 Předmluva... 17 Úvod k problematice specifik podnikání malých a středních podniků v tuzemsku a zahraničí... 19 1 Vybrané problémy, jejichï fie ení je pfiedpokladem úspûchu malého a

Více

ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE

ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE PROVOZNĚ EKONOMICKÁ FAKULTA Katedra zemědělské ekonomiky Teze k diplomové práci : Vyhodnocení podnikatelského záměru ve vybraném podniku Autor diplomové práce : Alena

Více

Zveme Vás na vzdělávací program: 1. ŘÍZENÍ PROCESŮ

Zveme Vás na vzdělávací program: 1. ŘÍZENÍ PROCESŮ děláme z dobrých firem skvělé Zveme Vás na vzdělávací program: 1. ŘÍZENÍ PROCESŮ Proč jsou procesy na prvním místě Úspěšné společnosti optimalizují své procesy, zvyšují efektivitu výroby, prohlubují flexibilitu

Více

Dotace pro váš rozvoj a záměry

Dotace pro váš rozvoj a záměry Profesionální zpracování úspěšných žádostí o dotace Dotace pro váš rozvoj a záměry www.dotace-fondy.eu www.asistencnicentrum.cz Vážený kliente, dovolte nám, abychom vám představili společnost Asistenční

Více

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Dnešní internetový svět nabízí spoustu možností, jak si vydělat peníze, zlepšit rodinný rozpočet nebo si v důchodu finančně přilepšit. Jednou z

Více

Podnikatelský inkubátor VŠB-TU Ostrava (PI VŠB-TUO)

Podnikatelský inkubátor VŠB-TU Ostrava (PI VŠB-TUO) M. Neulinger, M. Robenková 7. června 2012 Podnikatelský inkubátor VŠB-TU Ostrava (PI VŠB-TUO) Kdo jsme? Podnikatelský inkubátor VŠB-TU Ostrava byl vybudován za přispění strukturálních fondů EU, statutárního

Více

Postavení výrobku na lokálních trzích

Postavení výrobku na lokálních trzích Kapitola 8 Modul 1: Postavení výrobku na trhu Postavení výrobku na lokálních trzích Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger OBSAH MODUL 1 POSTAVENÍ VÝROBKU NA TRHU Kapitola 8: Postavení výrobku na lokálních

Více

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Regionální kancelář CzechInvest pro Jihomoravský kraj

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Regionální kancelář CzechInvest pro Jihomoravský kraj Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Regionální kancelář CzechInvest pro Jihomoravský kraj Jakub Černík regionální projektový manažer, Brno 24.2. 2016 Školicí střediska Výzva II

Více

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic PŘEDSTAVENÍ REGIONÁLNÍ KANCELÁŘE pro ZLÍNSKÝ KRAJ 7. března 2012 Ing. Daniel Hajda Ředitel Regionální kanceláře Zlín CzechInvest Agentura pro podporu

Více

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat Jak dělat marketing srdcem a vydělávat 10 kroků jak nastartovat podnikání Mgr. Soňa Uhrová www.koucinksrdcem.cz Obsah Můj příběh 4 Co je to marketing? 5 Krok první: Vím, jaký je můj obor podnikání 6 Krok

Více

Česká zemědělská univerzita v Praze

Česká zemědělská univerzita v Praze Česká zemědělská univerzita v Praze Provozně ekonomická fakulta Teze k diplomové práci na téma: Zpracování marketingové studie zvoleného sortimentu zboží Vypracovala: Klára Levá Vedoucí diplomové práce:

Více

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB CROSSLINE SERVICES s.r.o. Jeremiášova 870 155 00 Praha 5 IČO: 241 43 065 DIČ: CZ24143065 Kontaktní osoba: Ing. Veronika Kimmer GSM: +420 777 755 618 veronika.kimmer@crosslineservices.cz

Více

Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09 Karlovy Vary

Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09 Karlovy Vary Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09 Karlovy Vary Autor: ING. HANA MOTYČKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_06_PLÁNOVÁNÍ II_P2 Číslo projektu: CZ 1.07/1.5.00/34.1077

Více

LBS jako nová forma marketingu

LBS jako nová forma marketingu LBS jako nová forma marketingu Vize beevendo: Promptní informování vašich klientů prostřednictvím mobilních telefonů v čase a dané lokalitě. 1 Pokrytí smartphony Podíl operačních systémů Důležitost smartphonů

Více

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů.

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů. MarketingSalesMedia je první titul v České republice určený primárně pro zadavatele reklamy s řízenou distribucí, která pokrývá 5000 odběratelů na Českém trhu. Projekt MarketingSalesMedia dodává lidem

Více

OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost. www.oppik.cz www.czechinvest.org

OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost. www.oppik.cz www.czechinvest.org OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost www.oppik.cz www.czechinvest.org Cíle OP PIK OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Důraz na rozvojové podpory Alokace: 260 852 142 EUR OPPI 2007-2013

Více

Řízení v souvislostech

Řízení v souvislostech Řízení v souvislostech Naše řešení Společnost LCG 360 Consulting, s.r.o. vidí příležitosti v současné době pouze v individuálních řešení, která na míru připravuje pro každého svého klienta. LCG 360 Consulting

Více

Operační program Podnikání a inovace - nástroj podpory podnikatelů z prostředků evropských fondů

Operační program Podnikání a inovace - nástroj podpory podnikatelů z prostředků evropských fondů Operační program Podnikání a inovace - nástroj podpory podnikatelů z prostředků evropských fondů Ing. Petr Očko, Ph.D. ředitel sekce fondů EU, MPO 3. prosince 2013, Praha Strategická orientace OPPI Klíčový

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika / Program Fronius Service Partner / Nainstalujete dokonalé fotovoltaické elektrárny. A co bude pak? Nabídněte svým zákazníkům více:

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0763 Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 Název materiálu INOVACE_32_MaM.1/ 01/ 02/04 Autor Obor; předmět, ročník Tematická

Více

Podpora inovací v Moravskoslezském kraji

Podpora inovací v Moravskoslezském kraji Podpora inovací v Moravskoslezském kraji současné aktivity Moravskoslezského kraje na podporu inovací Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji Podpora podnikání Podpora start ups v Moravskoslezském

Více

Plánování. Pracovní list 3. Vytvořeno v rámci projektu Nové výzvy, nové příležitosti, nová škola

Plánování. Pracovní list 3. Vytvořeno v rámci projektu Nové výzvy, nové příležitosti, nová škola Vytvořeno v rámci projektu Nové výzvy, nové příležitosti, nová škola Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní list 3 Plánování 1. Vysvětlete

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím callcentrum UNiQ Callcentrum Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme lidem více

Více

S T R A T E G I C K Ý M A N A G E M E N T

S T R A T E G I C K Ý M A N A G E M E N T S T R A T E G I C K Ý M A N A G E M E N T 9 Akad. rok 2015/2016, LS Strategický management - VŽ 1 Modely tvorby podnikové strategie Akad. rok 2015/2016, LS Strategický management - VŽ 2 Modely tvorby podnikové

Více

www.micakcelerator.cz MIC Akcelerátor 2.0

www.micakcelerator.cz MIC Akcelerátor 2.0 www.micakcelerator.cz MIC Akcelerátor 2.0 projekt mic akcelerátor získal 1. místo v soutěži dobrá rada nad zlato 2010, kterou každoročně vyhlašuje národní vzdělávací fond. MIC Akcelerátor 2.0. co je to?

Více

Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013

Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013 Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013 Co je podnikatelský plán? Psaný dokument, ve kterém je sepsána Vaše podnikatelská činnost Má odpovídat skutečnosti bez příkras

Více

Software pro analýzu energetických dat W1000

Software pro analýzu energetických dat W1000 Software pro analýzu energetických dat W1000 Data pro snadný život vašich zákazníků Manage energy better Mít správné informace ve správný čas je základem úspěchu každého snažení, tedy i řízení spotřeby

Více

Osnova projektu pro podopatření

Osnova projektu pro podopatření 1. Název projektu. 1.1. Stručný a výstižný název projektu - uveďte stručný a výstižný název projektu, návaznost projektu k prioritě, opatření, podopatření a investičnímu záměru; 1.2. Cíle projektu 1.2.1.

Více

Aktuální možnosti podpory podnikání

Aktuální možnosti podpory podnikání Aktuální možnosti podpory podnikání 28.11. 2013 Regionální kancelář pro Středočeský kraj a Prahu - Reprezentuje CzechInvest v regionu - Poskytuje informace o možnostech podpory podnikání ze strukturálních

Více

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic AGENTURA CZECHINVEST 4. června 2012 Bc. Veronika Zumrová Regionální projektový manažer pro Královéhradecký kraj Agentura pro podporu podnikání a investic

Více

VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE KONKURENCESCHOPNOST VYBRANÉHO PODNIKU

VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE KONKURENCESCHOPNOST VYBRANÉHO PODNIKU VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE KONKURENCESCHOPNOST VYBRANÉHO PODNIKU Autor bakalářské práce: Veronika Jahodová Vedoucí bakalářské práce: Ing. Marek

Více

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz 6 tipů pro Strategii k radosti Michal Kolář www.kolami.cz Do rukou se Vám dostává ebook 6 tipů pro Strategii k radosti s tipy, které dokáží posunout affiliate spolupráci v kombinaci s PPC reklamou na jiný

Více

Media Channel. Unique space for ideas

Media Channel. Unique space for ideas Media Channel. Unique space for ideas Víme, že každý dobrý nápad může mít milionový potenciál, stejně jako víme, že ke každému dobrému nápadu vedou přehledně a jasně získané informace. A proto máme pro

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Služba je hospodářská činnost uspokojující určitou potřebu. Jejím výsledkem je užitečný efekt, ne hmotný statek (výrobek). 1

Služba je hospodářská činnost uspokojující určitou potřebu. Jejím výsledkem je užitečný efekt, ne hmotný statek (výrobek). 1 Referát: Daniela Odnohová D3 SLUŽBA JAKO PRODUKT Úvod V první části se zaměřím na seznámení s pojmem služba. V druhé části pojednám o službách a jejich rozčlenění. V závěrečné zamyšlení shrnu, co jsem

Více

JSME TU PRO VÁS! Firmy vašeho regionu

JSME TU PRO VÁS! Firmy vašeho regionu Řešení zviditelnění Vaší firmy nebo produktu, pro online a média marketing Podpora oblastní charity v regionu JSME TU PRO VÁS! Firmy vašeho regionu Proč tento produkt? Konkurenční boj se odehrává v hlavách

Více