Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku MĚSTO RÝMAŘOV

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku MĚSTO RÝMAŘOV"

Transkript

1 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku dle ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) - jedná se o zadávací řízení zadávané postupem mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách V Rýmařově dne MĚSTO RÝMAŘOV náměstí Míru 230/1, , Rýmařov tel.: , fax.: , IČ: mesto@rymarov.cz, Město Rýmařov, zastoupené starostou Ing. Petrem Kloudou, vás vyzývá k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v zadávacím řízení na akci nazvanou Dovybavení biokompostárny v Rýmařově - pořízení samojízdného překopávače krechtů Tento projekt je spolufinancován v rámci Operačního programu Životního prostředí (dále jen OPŽP ) z prostředků Státního fondu životního prostředí ČR (dále jen SFŽP nebo Fond ) NEJEDNÁ SE O ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Výzva k podání nabídek byla zveřejněná dne na stránkách města a na úřední desce. Název projektu: Dovybavení biokompostárny v Rýmařově - pořízení samojízdného překopávače krechtů Strana 1 (celkem 5)

2 1. Identifikační údaje zadavatele 1.1 Zadavatel Právní forma: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c), kód 801 Název zadavatele: Město Rýmařov Sídlo zadavatele: Městský úřad Rýmařov, nám. Míru 230/1, Rýmařov IČ: DIČ: CZ Osoba oprávněná jednat: Ing. Petr Klouda, starosta URL adresa: mesto@rymarov.cz Tel.: Fax.: , Bankovní spojení: KB Rýmařov a.s., expozitura Rýmařov Číslo účtu: / Informace o druhu a předmětu veřejné zakázky DRUH VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku. POPIS PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem na dobu určitou, jejímž předmětem je dodávka samojízdného překopávače krechtů. Město Rýmařov je vlastníkem čistírny odpadních vod v Rýmařově (dále jen ČOV ), jejíž součástí je i Biokompostárna v areálu čistírny odpadních vod (dále jen biokompostárna ), nacházející se na parcele číslo 1861 v k.ú. Rýmařov. ČOV a biokompostárnu provozuje společnost Městské služby Rýmařov, s. r. o., jejíž 100 % vlastníkem je Město Rýmařov. Biokompostárna je provozovaná dle platného vydaného rozhodnutí ze dne , Čj: MSK 51684/2011, SP. zn.: ŽPZ/13646/2011/Val a platného provozního řádu schváleného rozhodnutím odboru životního prostředí a zemědělství Krajského úřadu Moravskoslezského kraje v Ostravě č. j. MSK /2006 ze dne Cílem projektu je dovybavení biokompostárny vhodnou manipulační technikou z cílem navýšení kapacity zpracovaného bioodpadu. V posledních třech letech (roky ) bylo na biokopostárně zpracováno průměrně 200 tun bioodpadu ročně, z toho podíl zpracovaného biologicky rozložitelného komunálního odpadu činil průměrně 100 %. Průměrné množství zpracovaného bioodpadu 200 tun ročně bylo vzhledem k nedostatečnému technickému vybavení kompostárny maximálně možné zpracované množství. Biokompostárna je součástí komplexního nakládání s bioodpadem na území města Rýmařov. Vstupním materiálem na zpracování je biologicky rozložitelný odpad (dále jen BRKO ) z údržby městské zeleně, sebraného od občanů na místním sběrném dvoře a svezeného z nově zavedeného svozu BRKO na území města Rýmařov nádobovým systémem. Produkci BRKO ve městě Rýmařov lze odhadnout na 80 kg/obyvatele, tedy při 9318 obyvatelích je celková předpokládaná produkce 754 tun. Podkladem pro produkci odpadu je VaV č. SPII2fl a informace poskytnuté žadatelem, svozovou firmou a dalšími odbornými publikacemi. Předpokládané množství produkovaného BRKO na území města Rýmařov ve výši 240 tun bude zpracováno pomocí domácích kompostérů, které byly pořízeny pro vybrané domácnosti. Zbylou část bude nutné zpracovat na kompostárně. Předpokládané zpracované množství na kompostárně do 5 let je 514 tun bioodpadu. Tedy oproti současně zpracovávané kapacitě je plánován nárůst o 314 tun. Název projektu: Dovybavení biokompostárny v Rýmařově - pořízení samojízdného překopávače krechtů Strana 2 (celkem 5)

3 Výstupem ze zařízení je kompost dle vyhlášky č. 341/2008 Sb., o podrobnostech nakládání s biologicky rozložitelnými odpady a splňující kritéria stanovená vyhláškou v příloze 5 pro uvedené třídy (skupina 2, třída II). Vyrobený kompost bude využíván k zakládání městské zeleně na území města Rýmařov. Aby mohlo být požadovaného výstupu dosaženo, je nutné, aby biokompostárna disponovala vhodnou technikou na zpracování bioodpadu. Cílem projektu je zajistit vhodné technické vybavení pro výrobu kompostu. Prostřednictvím projektu bude pořízen samojízdný překopávač krechtů. TECHNICKÉ PARAMETRY: Samojízdný překopávač krechtů - pohon dieselovým motorem min. 52 HP - samochodný pojezd na pásovém podvozku - pracovní záběr (šířka figury kompostu): min mm - pracovní výška (výška figury kompostu): min mm - plynulá regulace pracovních otáček rotoru - hydraulické zvedání rotoru - pracovní rychlost: m/hod. - rozměry: min x x mm - hmotnost: min 2500 kg Uchazeč předloží jako součást své nabídky technický list nabízeného stroje prokazující splnění výše uvedených požadavků. Uchazeč garantuje plnou funkčnost nabízené sestavy, tj. samojízdného překopávače krechtů, pro požadované použití, tak jak je popsáno v zadávací dokumentaci. Příloha č.4 ZD Čestné prohlášení o souladu technických parametrů předmětu nabídky uchazeče s technickými parametry danými zadávacími podmínkami KLASIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmět veřejné zakázky je klasifikován takto: Speciální stroje pro zahradnictví a lesnictví Zemědělské stroje PŘEDPOKLÁDANÁ HODNOTA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Předpokládaná hodnota veřejné zakázky: ,- Kč bez DPH 3. Požadavky na kvalifikaci uchazeče Uchazeč je povinen nejpozději do lhůty stanovené pro podání nabídek prokázat svoji kvalifikaci. Splněním kvalifikace se rozumí: a) splnění základních kvalifikačních předpokladů, b) splnění profesních kvalifikačních předpokladů, c) splnění technických kvalifikačních předpokladů; PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ ZÁKLADNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ Zadavatel požaduje splnění základních kvalifikačních předpokladů v rozsahu čestného prohlášení tvořícího Přílohu č. 2 této ZD. Čestné prohlášení bude podepsáno statutárním zástupcem uchazeče a v případě, že má tento více členů statutárního orgánu, potom bude podepsáno všemi jeho členy. PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ PROFESNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ Splnění profesních kvalifikačních předpokladu prokáže uchazeč, který doloží: Název projektu: Dovybavení biokompostárny v Rýmařově - pořízení samojízdného překopávače krechtů Strana 3 (celkem 5)

4 a) výpis z obchodního rejstříku či jiné obdobné evidence, pokud je v nich uchazeč zapsán; b) doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci; Dodavatel předkládá doklady prokazující splnění kvalifikace v prostých kopiích (není-li stanoveno v dané části ZD jinak). Doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku nesmějí být ke dni podání nabídky, starší 90 kalendářních dnů. Vítězný uchazeč je povinen před podpisem Kupní smlouvy předložit na výzvu zadavatele originály či ověřené kopie dokladů, jimiž prokazoval svoji kvalifikaci a které nepředložil v této podobě již do své nabídky. PROKÁZÁNÍ TECHNICKÝCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ Splnění technických kvalifikačních předpokladů prokáže uchazeč, který doloží: a. seznam významných dodávek realizovaných dodavatelem v posledních 3 letech s uvedením jejich rozsahu a doby plnění (zadavatel požaduje, aby součástí seznamu významných dodávek byly alespoň 2 dodávky stejného či obdobného předmětu plnění, každá v minimální hodnotě 0,6 mil Kč, bez DPH; Kvalifikovaným pro plnění veřejné zakázky je dále uchazeč, který: Předloží čestné prohlášení o své ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku (příloha č.3). 4. Termín plnění veřejné zakázky Zadavatel pro dodání kompletního předmětu plnění VZ stanoví termín plnění veřejné zakázky do 90 ti kalendářních dnů od podpisu Kupní smlouvy. 5. Hodnotící kriterium: Zadavatel zvolil základní kritérium pro zadání veřejné zakázky, podle finanční výhodnosti - nejnižší nabídková cena bez DPH. Kritérium pro hodnocení nabídek: 1. Nabídková cena 100% Celková cena v CZK. Uchazeč není oprávněn podmínit navrhovanou cenu další podmínkou. Celková nabídková cena, která bude předmětem hodnocení, bude cena uvedená v podepsaném návrhu Kupní smlouvy. V případě rovnosti cenových nabídek od více uchazečů bude upřednostněna nabídka uchazeče, která byla doručena zadavateli dříve. 6. Zadávací dokumentace: Kompletní zadávací dokumentace bude uveřejněna na úřední desce a stránkách města a to ode dne uveřejnění výzvy k podání nabídek do konce lhůty pro podání nabídek. Kompletní zadávací dokumentace je k uchazeči k dispozici, viz možnosti uvedené výše. Název projektu: Dovybavení biokompostárny v Rýmařově - pořízení samojízdného překopávače krechtů Strana 4 (celkem 5)

5 V případě, že uchazeč chce zaslat zadávací dokumentaci elektronicky, je třeba zaslat žádost pověřenému zástupci zadavatele Bc. Evě Kopáčkové, Zadávací dokumentace bude v tomto případě poskytována (vydávána) v elektronické podobě formou ové pošty, a to zdarma. 7. Místo a lhůta pro podání nabídek LHŮTA PRO PODÁNÍ NABÍDKY: do 9:00 hod. Uchazeč je odpovědný za včasné doručení nabídky. Písemné nabídky budou přijímány v podatelně zadavatele na adrese: Město Rýmařov, nám. Míru 230/1, Rýmařov (budova radnice, přízemí). Uchazeči v tomto případě obdrží při podání nabídky potvrzení o jejím přijetí. Poštou: Osobně: na adresu zadavatele (rozhoduje datum doručení; nikoliv datum podání). na adresu zadavatele, a to v Po a St od hod., v Út a Čt od hod., Pá od a v poslední den podání nabídky do 10 hod. na podatelně Městského úřadu Rýmařov, náměstí Míru 230/1, Rýmařov Způsob a zásady jednání s uchazeči nabídky budou písemné, v zalepené obálce, označené názvem akce a NEOTEVÍRAT, s adresou a telefonem uchazeče. Otevírání obálek bude dne v 9:00 hod. na adrese Městský úřad Rýmařov, nám. Míru 230/1, Rýmařov, budova radnice, zasedací místnost, dveře č Nabídka bude předložena v českém jazyce. Zadavatel je oprávněn zrušit zadávací řízení. Kontaktní osoby: Bc. Eva Kopáčková, referent odboru regionálního rozvoje , kopackova@rymarov.cz Adresa kontaktní os.: nám. Svobody 432/5, Rýmařov Název zadavatele: Město Rýmařov Sídlo: Rýmařov, nám. Míru 230/1 IČ : , DIČ: CZ Osoba oprávněná k jednání: Ing. Petr Klouda, starosta města... Ing. Petr Klouda starosta města Název projektu: Dovybavení biokompostárny v Rýmařově - pořízení samojízdného překopávače krechtů Strana 5 (celkem 5)

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky veřejný zadavatel - Obec Dívčice vyhlašuje veřejnou zakázku na stavební práce, zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen"zvz")

Více

Služby pro přípravu tiskových podkladů - informační panely a pamětní desky pro projekty OPŽP v letech 2016 2017

Služby pro přípravu tiskových podkladů - informační panely a pamětní desky pro projekty OPŽP v letech 2016 2017 Kontaktní osoba: Markéta Bursíková, Tomáš Vontor Tel.: 267 994 551, 267 994 657 Fax: 272 936 585 E-mail: zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 199450/2015 Č. zakázky: 47/2015 Systémové č. VZ P15V00002090 Název veřejné

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE DNE: NAŠE Č.j.: OPS/115618/Kle/10 POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Bc. Kleinbauerová TEL: 596 803 344 FAX:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Základní škola a Mateřská škola Zákupy, příspěvková organizace, se sídlem Školní 347, 471 23 Zákupy jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zjednodušeného

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Petra Danningerová Telefon: 267 994 203 Fax: 272 936 597 E-mail: Petra.danningerova@sfzp.cz č.j. SFZP 072274/2012 Datum: 28. 3. 2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zjednodušeného

Více

Výzva o zahájení zadávacího řízení

Výzva o zahájení zadávacího řízení Výzva o zahájení zadávacího řízení zadávací řízení v souladu se zadáváním zakázek OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle směrnice MŽP 12/2012 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce Název zadavatele:

Více

TECHNICKÉ SLUŽBY LUHAČOVICE, příspěvková organizace

TECHNICKÉ SLUŽBY LUHAČOVICE, příspěvková organizace TECHNICKÉ SLUŽBY LUHAČOVICE, příspěvková organizace VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE je nedílnou součástí zadávací dokumentace jednotlivých částí veřejné zakázky (dále jen ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Zadavatel: Státní fond životního prostředí České republiky Sídlem: Kaplanova 1931/1, Praha 11 Chodov, PSČ: 148 00 Zastoupený: Ing. Františkem Krejčím, ředitelem

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava technické vybavení

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava technické vybavení Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava technické vybavení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ORBIT MERRET, spol. s r. o. Klánova 81/141, 140 00 Praha 4 * IČ: 00551309 Č.j.: VZ-07/04-2015 Praha, 17. července 2015 Počet listů: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE DNE: NAŠE Č.j.: OPS/92443/Kle/11 POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Bc. Kleinbauerová TEL: 596 803 344 FAX: 596

Více

Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele

Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Česká republika Generální ředitelství cel Se sídlem: Budějovická 7, 140 96 Praha 4 IČ: 71214011

Více

Adresát: MĚSTO RÝMAŘOV. náměstí Míru 230/1, , Rýmařov

Adresát: MĚSTO RÝMAŘOV. náměstí Míru 230/1, , Rýmařov MĚSTO RÝMAŘOV náměstí Míru 230/1, 79501 Rýmařov *MURYX00PUZT3* M U R Y X 0 0 P U Z T 3 Váš dopis zn. Spisová značka / Č.J. MURY 3621/2016 Vyřizuje Zdeněk Kudlák Odbor: vnitřních věcí Telefon / Fax 554

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

Identifikační údaje zadavatele. Věžná 85, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem. 801 - Obec nebo městská část hlavního města Prahy

Identifikační údaje zadavatele. Věžná 85, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem. 801 - Obec nebo městská část hlavního města Prahy PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky podle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP Název veřejné zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem veřejné zakázky: Komplexní služba nakládání s komunálními odpady pro obec Kateřinice zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU:

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU: Písemná výzva k podání nabídky PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU: Varovný protipovodňový systém pro Dobrovolný svazek obcí Ždánický les a Politaví (dpp) Zakázka: Druh zakázky podle jejího

Více

Výzva o zahájení zadávacího řízení

Výzva o zahájení zadávacího řízení Výzva o zahájení zadávacího řízení zadávací řízení v souladu se zadáváním zakázek OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle směrnice MŽP 6/2014 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce Název zadavatele:

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY DLE USTANOVENÍ 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM ZNĚNÍ ( DÁLE JEN ZÁKON) Svoz biologicky rozložitelných komunálních odpadů

Více

Zadávací dokumentace. Zajištění spotřebního materiálu a servisu tiskáren používaných SFŽP

Zadávací dokumentace. Zajištění spotřebního materiálu a servisu tiskáren používaných SFŽP Kontaktní osoba: Jan Rambousek Tel.: 267 994 559 Fax: 272 936 695 E-mail: Jan.rambousek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČ: 72080043 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou

Více

NÁKUP KOMPOSTÉRŮ A KONTERJNERŮ V OBCI HROMNICE

NÁKUP KOMPOSTÉRŮ A KONTERJNERŮ V OBCI HROMNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NÁKUP KOMPOSTÉRŮ A KONTERJNERŮ V OBCI HROMNICE ZADÁVANÉ DLE ZÁVAZNÝCH POKYNŮ PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY V OPŽP A DLE ZÁVAZNÝCH POSTUPŮ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: IČ: Zastoupený: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk 00250805 Ing. Jaroslava Martanová, starostka vyhlašuje veřejnou

Více

Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo VZ Č. j. 4VZ40721/2012-130764

Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo VZ Č. j. 4VZ40721/2012-130764 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Zlín Název veřejné zakázky Geodetické práce dle 21a zákona č. 229/1991 Sb. v okrese Zlín Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTO TEREZÍN nám. ČSA 179, 411 55 Terezín Č.j.: VZ-06/03-2013 Praha, 1. července 2013 Počet listů: 5 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY zadavatel Vás podle 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci zadávacího řízení k podlimitní veřejné zakázce na služby Poskytnutí úvěru zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

1. Identifikační údaje zadavatele. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Předmět veřejné zakázky

1. Identifikační údaje zadavatele. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Předmět veřejné zakázky 2 1. Identifikační údaje zadavatele Veřejný zadavatel ve smyslu ustanovení 2 odst. 2 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Správa silnic

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY Rozšíření svozu bioodpadu ve městě Vimperk zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unii Evropským fondem pro regionalní rozvoj a Statním fondem životního prostředí ČR v rámci Operačního programu Životní prostředí VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Obuv pro příslušníky Celní správy Zjednodušené podlimitní řízení Česká republika Generální ředitelství cel se sídlem Budějovická 7, 140 96 Praha 4, IČ 71214011 Čl.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) Zadavatel: STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO- VINOHRADY Velkopavlovická 25, 628 00 Brno IČ: 44992785-19 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (Zadávací dokumentace)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (Zadávací dokumentace) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (Zadávací dokumentace) Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) na veřejnou zakázku s názvem,,svoz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Kontaktní osoba: Jana Brodská Tel./fax: 267 994 427 E-mail: Jana.brodska@sfzp.cz Č. j.: SFZP 008543/2015 Č. VZ: 40/2014 Datum: 19. 01. 2015 Sytémové č. VZ: P14V00001780 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková organizace, Jana A. Komenského 540, 357 51 Kynšperk nad Ohří ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Snížení energetické náročnosti objektu Základní školy v Albrechticích nad Vltavou

Snížení energetické náročnosti objektu Základní školy v Albrechticích nad Vltavou Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Snížení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Datový sklad Finanční správy České republiky

Datový sklad Finanční správy České republiky Česká republika Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 Č. j.: 123163/15/7500-40175-050417 Vyřizuje: Telefon: E-mail: Nikola Hozáková 296 854 436 Nikola.Hozakova@fs.mfcr.cz VÝZVA K

Více

AP INVESTING, s.r.o., Palackého 12, 612 00 Brno, tel.: 541426060, fax: 541426069

AP INVESTING, s.r.o., Palackého 12, 612 00 Brno, tel.: 541426060, fax: 541426069 Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ust. 38 zák. č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Předmět zakázky: služby Město Miroslav sběr

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Cyklostezka Přerov, nábř. Protifašistických bojovníků

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Cyklostezka Přerov, nábř. Protifašistických bojovníků VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, podle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název zakázky: Cyklostezka Přerov,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), na zakázku: Stravenky a poukázky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na dodávky dle Směrnice MŽP č. 6/2014 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP ( verze účinná od 6.10.2014) a mimo

Více

Propagační předměty OPŽP látkové a skládací tašky

Propagační předměty OPŽP látkové a skládací tašky Kontaktní osoba: Michaela Hošková, Kristína Miedzgová Telefon: 267 994 103 267 994 421 Fax: 272 936 597 272 936 597 E-mail: zakazky@sfzp.cz zakazky@sfzp.cz Č.j.: SFZP 156041/2015 Č.VZ: 41/2015 Systém.

Více

Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006. Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky

Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006. Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky OPERAČNf PROGRAM L:IVOTNf PROSTI'{EOf Pro vodu, Tento projekt je spolufinancován Evropskou unii - Evropským fondem pro regionalní rozvoj a Statním fondem životního prostředí ČR v rámci Operačního programu

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele CESTOVNÍ RUCH BEZ BARIÉR Reg. číslo: CZ.1.10/2.2.00/07.00938 V Třinci dne 1. prosince 2010 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Cestovní ruch bez bariér Vážení, přiměřeně

Více

Výzva k předložení nabídky na zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3:

Výzva k předložení nabídky na zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3: Město Mikulov Odbor rozvoje a živnostenského podnikání Náměstí 1, 69220 Mikulov tel.:519444555, fax:519444500 e-mail:podatelna@mikulov.cz *MUMIX00AT5A7* MUMIX00AT5A7 Číslo jednací Vyřizuje V Mikulově dne

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje. SÚS JMK, ředitelství, Ořechovská 541/35, 619 00 Brno

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje. SÚS JMK, ředitelství, Ořechovská 541/35, 619 00 Brno ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA PRŮMYSLOVÉ SOLI PRO VÝROBU ROZTOKU NACL PRO ZIMNÍ ÚDRŽBU KOMUNIKACÍ 2015-2017 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ev. č. 27002/2012 č. j. MUCL/22308/2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou

Více

Pokračujeme v kompostování na Luhačovském Zálesí 3. etapa

Pokračujeme v kompostování na Luhačovském Zálesí 3. etapa Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku zadanou dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie na dodávku Pokračujeme

Více

Křižanov kanalizační přípojky

Křižanov kanalizační přípojky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro výběr zhotovitele stavby Veřejná zakázka malého rozsahu zadaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon), na akci: Křižanov kanalizační

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Oprava služebního bytu v objektu SOkA Tachov

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Oprava služebního bytu v objektu SOkA Tachov Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2277/2012 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 25.10.2012 Dle rozdělovníku

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky 1. Zadavatel 1.1 Základní údaje o zadavateli Název: MĚSTYS NOVÉ VESELÍ Sídlo: Na Městečku 114, 592 14 Nové Veselí Druh zadavatele

Více

Azylový dům v Rumburku - stavební práce

Azylový dům v Rumburku - stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE CEDR komunitní centrum, občanské sdružení Sídlem: Křižíkova 918/32, 407 46 Krásná Lípa IČO: 26590735 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČO: 00250805 vyhlašuje podlimitní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE podle 26 odst. 3 písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadávací řízení Zjednodušené

Více

mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Milan Neumann Tel./fax: 267 994 235 /272 936 597 E-mail: milan.neumann@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Úřad vlády České republiky Odbor technicko-hospodářský

Úřad vlády České republiky Odbor technicko-hospodářský Úřad vlády České republiky Odbor technicko-hospodářský VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Č.j.: 6290/2015-OTH včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Oprava terasy Hrzánského paláce

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Městská nemocnice Ostrava příspěvková organizace Zadávací dokumentace ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) k podlimitní veřejné zakázce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané dle zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) na níže specifikovanou veřejnou zakázku. Zadávání této

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) :

Více

Výzva více zájemcům k podání nabídek

Výzva více zájemcům k podání nabídek Výzva více zájemcům k podání nabídek PREAMBULE Tato veřejná zakázka je spolufinancována z Evropské Unie v rámci Operačního programu Životní prostředí, kdy tato je zadávána v souladu se zásadami transparentnosti,

Více

Výstavba infrastruktury kanalizace a vodovodu na

Výstavba infrastruktury kanalizace a vodovodu na VÝZVA K POD[NÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále též jen jako zákon ) na stavební práce s názvem: Název projektu: Oznámení

Více

Kanalizace a ČOV Stříbrnice

Kanalizace a ČOV Stříbrnice KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE PRO UŽŠÍ ŘÍZENÍ PODLE 28 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝVH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ, PRO PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE Kanalizace a ČOV Stříbrnice

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) ev.č. 18685/2015 č.j. MUCL/15189 /2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zajištění stravování v Praze Na Míčánkách II

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zajištění stravování v Praze Na Míčánkách II ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zajištění stravování v Praze Na Míčánkách II Podlimitní veřejná zakázka na služby zadávaná v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZŠ Komárov - tělocvična. Identifikační údaje zadavatele. Mgr. Marcela Poštulková, Hana Fraňková, oddělení veřejných zakázek

ZŠ Komárov - tělocvična. Identifikační údaje zadavatele. Mgr. Marcela Poštulková, Hana Fraňková, oddělení veřejných zakázek ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - KVALIFIKAČNÍ ČÁST k veřejné zakázce na stavební práce dle 9, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon) zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na stavební práce s názvem Revitalizace prostoru při ul. Tyršova v Děčíně I zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Kompostování na Bojkovsku 2. etapa

Kompostování na Bojkovsku 2. etapa Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku zadanou dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie na dodávku Kompostování

Více

Zadávací dokumentace. Protipovodňová opatření obcí Novojičínska

Zadávací dokumentace. Protipovodňová opatření obcí Novojičínska Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávku zadávanou formou otevřeného řízení, v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory - Operační program Životní prostředí a

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. KRPZ-35352-14/CJ-2015-1500VZ-STA Počet listů: 7 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání nadlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení v souladu s 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

HZ Huť opravy a odstranění stavebních závad

HZ Huť opravy a odstranění stavebních závad VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 12 odst. 3 a 18odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou

Více

Svislé dopravní značky pro SÚSPK (2015)

Svislé dopravní značky pro SÚSPK (2015) č.j.: 3682/15/SÚSPK-P Zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ). Veřejná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Č.j. KRPS-240617-11 ČJ-2014-0100MN-VZ Praha 21. října 2014 Počet listů: 10 Přílohy: 6 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: ČR - Krajské ředitelství

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky. Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. Tato zadávací dokumentace včetně příloh je nedílnou součástí

Více

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Pro zadání podlimitní veřejné zakázky na dodávky, zadávané ve Zjednodušeném podlimitním řízení dle

Více

ADMINISTRÁTOR VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

ADMINISTRÁTOR VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK ADMINISTRÁTOR VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu 2016 Č.j.: 279047/2016-ČRA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na poskytnutí služeb Česká rozvojová

Více

Zadávací dokumentace Zateplení klubovny a šaten TJ čp. 77

Zadávací dokumentace Zateplení klubovny a šaten TJ čp. 77 Zadávací dokumentace Zateplení klubovny a šaten TJ čp. 77 1. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel: Sídlo: IC: Statutární zástupce: Obec Dolní Tošanovice Dolní Tošanovice 121, 739 53 Hnojník 00576875

Více

Dodávka licencí softwarových produktů v rámci licenčního programu Microsoft Select Plus pro veřejnou správu

Dodávka licencí softwarových produktů v rámci licenčního programu Microsoft Select Plus pro veřejnou správu Město Cheb Zadávací dokumentace k zjednodušenému podlimitnímu řízení k veřejné zakázce na služby dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) za

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: TRN - Léčebna v Mirošově - Janově Sídlo/místo podnikání: U Léčebny 500/500, Mirošov -Janov 33843, CZ IČ: 00669784 Spisová značka zadavatele: Interní číslo

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky Dodávka vybavení pro sociální služby - opakování

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky Dodávka vybavení pro sociální služby - opakování ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky Dodávka vybavení pro sociální služby - opakování zadávané v režimu ostatních zakázek malého rozsahu dle Metodického pokynu pro zadávání

Více

VYBUDOVÁNÍ NOVÉHO SBĚRNÉHO DVORA V ÚSTÍ NAD ORLICÍ DODÁVKA VYBAVENÍ

VYBUDOVÁNÍ NOVÉHO SBĚRNÉHO DVORA V ÚSTÍ NAD ORLICÍ DODÁVKA VYBAVENÍ Město Ústí nad Orlicí VYBUDOVÁNÍ NOVÉHO SBĚRNÉHO DVORA V ÚSTÍ NAD ORLICÍ DODÁVKA VYBAVENÍ Stručný popis zakázky nebo nákupu(ů) : Předmětem veřejné zakázky je dodávka nádob na shromažďování odpadů ve sběrném

Více

Ostraha objektů FS ČR

Ostraha objektů FS ČR SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE je nedílnou součástí zadávací dokumentace jednotlivých částí veřejné zakázky (dále též ZD ) Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem:

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk

Více

V Ý Z V A K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ. Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky

V Ý Z V A K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ. Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky V Ý Z V A K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ 1. ZADAVATEL: Obec Petrovice u Karviné zastoupená: doc. Ing. Marian Lebiedzik Ph.D. starosta obce adresa: Petrovice u

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK. s názvem

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK. s názvem VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení jako podlimitní veřejná zakázka dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE A DODÁVKY S NÁZVEM. Snížení imisní zátěže z dopravy

PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE A DODÁVKY S NÁZVEM. Snížení imisní zátěže z dopravy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE A DODÁVKY S NÁZVEM Snížení imisní zátěže z dopravy zadávaná dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY Nákup zametacího stroje zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) ZADÁVACÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na dynamický nákupní systém Dynamický nákupní systém na tiskařské služby ZADAVATEL: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI UNIVERZITNÍ 2732/8 306 14 PLZEŇ Obsah 1 Základní informace... 1 2

Více

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem,,úprava kotelny ZŠ Zlonice II. podle 6 a 18 odst. 5 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA Evropskýzemědělský fond pro rozvoj venkova OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA NÁZEV ZAKÁZKY: DRUH ZAKÁZKY: ZPŮSOB tjverejneni: DRUH VÝBĚROVÉHO

Více

pravomocného územního rozhodnutí těchto

pravomocného územního rozhodnutí těchto Oznámení o zahájení zadávacího řízení Domov pro seniory Chotěboř zadávané jako podlimitní zakázka v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Identifikační údaje zadavatele: Obec Červenka Se sídlem: Svatoplukova 16, Červenka 784 01 IČ: 00635740 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Jaroslav Vlk, starosta kontaktní osoba

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Hotovostní placení vybraných daní prostřednictvím zprostředkovatele hotovostních plateb

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Hotovostní placení vybraných daní prostřednictvím zprostředkovatele hotovostních plateb ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) k nadlimitní veřejné zakázce na služby Hotovostní

Více

CZ-Zlín: Stavební práce 2012/S 219-360481. Oznámení o zakázce. Stavební práce

CZ-Zlín: Stavební práce 2012/S 219-360481. Oznámení o zakázce. Stavební práce 1/6 Toto oznámení na webové stránce TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:360481-2012:text:cs:html CZ-Zlín: Stavební práce 2012/S 219-360481 Oznámení o zakázce Stavební práce Směrnice 2004/18/ES

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace Veřejná zakázka bude realizovaná výběrovým řízením při zachování principů stanovených

Více