VisionBook 10Wi Pro. Uživatelská p íru ka Uživate ská príru ka User manual

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VisionBook 10Wi Pro. Uživatelská p íru ka Uživate ská príru ka User manual"

Transkript

1 VisionBook 10Wi Pro Uživatelská p íru ka Uživate ská príru ka User manual

2 Tablet Klávesnice Sou ásti balení Napájecí adaptér Uživatelská p íru ka Popis tabletu Za ízení Funkce 1. micro SD slot tení a zápis soubor na microsd kartu. 2. HDMI port P ipojení televize nebo externího monitoru volitelným HDMI kabelem. 3. Micro-USB port P ipojení USB za ízení p es volitelný USB OTG kabel pro p enos dat, audia, videa nebo jiných soubor. 4. Napájecí konektor P ipojení napájecího adaptéru. 5. Mikrofon Záznam zvuku. 6. Audio port (3.5 P ipojení sluchátek, mikrofonu nebo jiného audio mm) za ízení pro poslouchání stereofonního audio výstupu nebo nahrávání zvuku. 7. Port p ipevn ní klávesnice Slouží k p ipevn ní odd litelné klávesnice 8. Pogo konektor P ipojení externí odd litelné klávesnice. klávesnice 9. Indikátor nabíjení Ukazuje stav nabíjení baterie 10. P ední kamera Nahrávání videí a snímání obrázk Slouží p edevším pro použití p i video hovorech 11. Zadní kamera Nahrávání videí a snímání obrázk. 12. Tla ítka hlasitosti Zvýšení a snížení hlasitosti. 13. Tla ítko napájení Podržte tla ítko zmá knuté pro vypnutí a zapnutí

3 tabletu Zmá kn te pro vypnutí a zapnutí displeje. 14. Reproduktory P ehrávání zvuku Poznámka: 1. Ob kamery podporují funkci zoom a rozpoznávání obli eje. 2. K tabletu m žete p ipojit klávesnici a USB myš. Nabíjení tabletu Základní p ipojení Poznámka: P ed prvním použitím tabletu nebo p ed použitím tabletu po dlouhé dob ne innosti nechte tablet nabíjet alespo p l hodiny p ed zapnutím. P i nízkém stavu baterie tablet nabijte. 1. Zapojte adaptér do tabletu. 2. Zapojte adaptér do elektrické sít a nechte nabíjet, dokud není baterie pln nabitá. Upozorn ní: 1. Baterii nabíjejte p i teplotách mezi 0 C a 35 C. 2. Tablet nabíjejte jen dodaným adaptérem. Použití jiného adaptéru m že poškodit váš tablet. Poznámka: 1. Baterie v novém tabletu nebude pln nabitá. 2. Kompletn vybitá baterie se nabije za 4-5 hodin. 3. P i nabíjení LED indikátor svítí erven, p i plném nabití svítí oranžov. Zapnutí tabletu Poznámka: Tento tablet má nainstalován systém Windows 10 a další instalace systému není nutná.

4 1. Podržte tla ítko napájení po dobu dvou sekund pro zapnutí. Zobrazí se zamykací obrazovka. 2. Potáhn te prstem nahoru z dolní strany displeje pro zobrazení p ihlašovací obrazovky a zadejte heslo pro p ihlášení do Windows. Poznámka: Pokud p ihlašovací obrazovka není ve Windows 10 povolena, zobrazí se p ímo obrazovka Start. Vypnutí tabletu Tablet m žete vypnout dv ma zp soby: Použitím tla ítka napájení na zadní stran tabletu: 1. Zmá kn te a podržte tla ítko po dobu alespo 4 sekund. 2. Potáhn te prstem dol zobrazenou obrazovku pro vypnutí tabletu. Použitím nabídky Start: 1. Klikn te na tla ítko Start pro zobrazení nabídky Start. 2. Klikn te na Power Shut down. Vypnutí a zapnutí obrazovky (sleep) Zmá knutím na tla ítko napájení vypnete pop. zapnete obrazovku. Také m žete použít nabídky Start. 1 Klikn te na tla ítko Start pro zobrazení nabídky Start. 2 Klikn te na Power Sleep. Vložení microsd karty 1. Vezm te micro SD kartu. 2. Umíst te kartu tak, aby kontakty na kart sm ovali ke slotu. 3. Zasu te kartu do slotu (až cvakne)

5 Vysunutí micro SD karty Poznámka: Vyjmutím microsd karty p i používání tabletu m že dojít ke ztrát dat nebo chyb v aplikacích. P ed vysunutím microsd karty ukon ete všechny probíhající operace. 1. Klikn te na dlaždici Plochy. 2. V pravém dolním rohu klikn te na ikonku pro Bezpe né odebrání hardwaru. Poznámka: Pokud nevidíte možnost Bezpe né odebrání hardwaru na Zobrazit skryté ikony pro zobrazení všech upozorn ní., klikn te 3. Klikn te na Odebrat pam ovou SD kartu. Objeví se zpráva potvrzující, že nyní m žete SD kartu odebrat. Pokud se objeví zpráva, že SD karta nem žete být odebrána, ujist te se, že neprobíhají žádné datové p enosy. 4. Zmá kn te na micro SD kartu pro vysunutí. 5. Vyjm te kartu. Použití sluchátek 1. P ipojte sluchátka do audio portu (3.5 mm) tabletu. 2. Upravte hlasitost. Poznámka: Po p ipojení sluchátek bude interní reproduktor automaticky vypnut. P ipojení klávesnice K tomuto tabletu m žete p ipojit klávesnici dodanou v balení s tabletem 1. Položte klávesnici na pevnou a stabilní plochu. 2. Tablet podržte ob ma rukama a dejte do pozice, aby magnetický konektor na klávesnici odpovídal konektoru na tabletu. 3. P ipojenou klávesnici m žete okamžit používat. 4. Pro vyjmutí klávesnice musíte uvolnite zámek klávesnice (ve st edu)

6 Poznámka: 1. Klávesnici m žete kdykoliv p ipojit a odpojit. 2. Displej se automaticky vypne když displej p iklopíte. 3. Klávesnici je napájená z tabletu a nemá vnit ní baterii. Varování: Maximální úhel mezi klávesnicí a tabletem je 120 stup v tší úhel m žete poškodit klávesnici a tablet.. Pokud klávesnici otev ete o Funk ní klávesy: FN+ESC Vypnutí zvuku (mute) FN+Shift+F12 Snímek obrazovky FN+ F1 Vypnutí displeje FN+Left Snížení hlasitosti FN+F2 Systémové nastavení FN+Right Zvýšení hlasitosti FN+F3 Airplane mód FN+Up Zvýšení jasu displeje FN+F4 Zav ení aktuálního okna FN+Down Snížení jasu displeje FN+F5 Projekt FN+PgUp Stránka nahoru FN+F6 Zamknutí/ odemknutí FN+PgDn Stránka dol touchpadu FN+NumLk Zapnutí/ vypnutí numer. Enter+Windows Zapnutí p ed ítání kláves ESC+CapsLock Vypnutí p ed ítání Základní ovládání tabletu Nastavení Wi-Fi Zapnutí a vypnutí WiFi: 1. Klikn te na ikonu WiFi na notifika ní lišt v dolním pravém rohu. V p ípad, že je zapnutý WiFi adaptér, zobrazí se dostupná Wifi p ipojení. 2. Pokud je t eba Wifi nejprve zapnout, klikn te na obdélník s ikonou Wifi. Po zapnutí se zabarví mod e a zobrazí se seznam dostupných sítí. P ipojení k síti: 1. Klikn te na ikonu WiFi v pravém dolním rohu. Zobrazí se dostupné sít. 2. Vyberte ze seznamu dostupnou sí a klikn te na Connect. 3. Vložte heslo (pokud je nutné) a pak klikn te na Connect pro p ipojení k internetu..

7 Dotyková gesta na obrazovce Váš tablet má dotykový panel a pro jeho ovládání m žete používat dotyková gesta. Dotykové gesto Dotyk Klikn te vaším prstem na displej. Dotyk a podržení Podržte prst na displeji. Použití Výb r položek na obrazovce. Spušt ní aplikací. Kliknutí na tla ítka. Zadání textu na dotykové klávesnici. Zobrazení detailních informací. Zobrazení kontextového menu. Posunutí 1. Dotkn te se obrazovky a podržte váš prst na míst. 2. Táhn te prstem. 3. Prst zvedn te z displeje. Posun objekt na obrazovce. Táhnutí Táhnutí prstem horizontálním nebo vertikálním sm rem. Posun na obrazovce Start, webových stránkách, galerií, kontaktech, atd. Ukon ení aplikace. P iblížení Dotkn te se displeje dv ma prsty a táhn te je od sebe. Zv tšení obrázku nebo webové stránky.

8 Oddálení Dotkn te se displeje dv ma prsty a táhn te je k sob. Oddálení obrázku nebo webové stránky. Orientace displeje Orientace displeje se automaticky p epíná mezi zobrazením na výšku a na ší ku podle toho, jak tablet držíte. Automatické p epínání m žete vypnout. Poznámka: N které aplikace nemusí podporovat automatické p epínání orientace displeje. Vypnutí automatického p epínání 1. Nato te displej pro orientaci, kterou chcete použít. 2. Klikn te na tla ítko v pravém dolním rohu 3. Touch Rotation lock pro zam ení / odem ení otá ení displeje Úvodní obrazovka/ Start ve Windows 10 Na obrazovce Start ve Windows 10 se zobrazuje seznam výchozích a uživatelských dlaždic, kterými m žete spustit aplikace Mail, Windows Edge, Po así, Kalendá, Windows Store a další nainstalované aplikace. Živé dlaždice na vaší úvodní obrazovce se m ní a aktualizují v reálném ase a ukazují zprávy a sportovní aktuality, informace o po así, sociální sít, kanály, a tak dále. Uživatelské rozhraní na bázi dlaždic poskytuje p ímý p ístup k naposledy použitým aplikacím, y, fotografie, hudbu, videa, kontakty, aktualizace ze sociálních sítí, a asto zobrazovaných stránek. M žete p ipnout své oblíbené aplikace jako dlaždice a p izp sobit si tak obrazovku Start. Na úvodní obrazovce také m žete zm nit obrázek na pozadí. P ístup k obrazovce Start Po zapnutí tabletu se zobrazí obrazovka Start. Pro zobrazí obrazovky Start z jiného okna nebo aplikace postupujte následovn. 1. Zmá kn te tla ítko Windows na zadní stran tabletu. 2. Klikn te na ikonu Start. V levém dolním rohu obrazovky

9 Klepnutím na tla ítko Start se zobrazí úvodní menu, kde najdete seznam nejpoužívan jších aplikací. Mezi aplikacemi je také aplikace Get Started/Za ínáme velmi užite ná pro nového uživatele systému Windows 10. Obsahuje n které videoklipy a seznamuje s novými funkcemi tohoto nejnov jšího systému. Windows Search bar Vedle tla ítka Start v levém dolním rohu obrazovky je lišta Windows Search, pomocí které m žete zadat všechna klí ová slova pro vyhledávání na webu a ve Windows. Poznámka: Funkce ikony Start je stejná jako použití tla ítka Windows. Táhnutí vlevo / vpravo / dol P etáhn te pravý okraj displeje pro zobrazení Action Center, které poskytují p ístup k systémovým p íkaz m, jako je nap íklad režim Tablet, režim Letadlo, rotace displeje, WiFi p ipojení, umíst ní, nastavení atd. P etažením levého okraje obrazovky zobrazíte náhledy otev ených aplikací. P eje te zvrchu dol v aplikaci pro ukotvení nebo p esunutí této aplikace. Režim p ed ítání Systém je vybavený funkcí, která je šetrná k nevidomým uživatel m. Narrator je nástroj pro tení obrazovky, který te všechny prvky na obrazovce, jako je text a tla ítka 1. Klepn te na tla ítko Start> Nastavení> Snadný p ístup> p ed ítání, pak p epnout posuvník pro zapnutí vyprav e. 2. Chcete-li Narrator vypnout dotykovou obrazovkou, klepn te na posuvník vyprav e a potom poklepejte na libovolné místo na obrazovce.

10 Synchronizace tabletu Použití ú tu Microsoft Pokud máte na vašem po íta i Windows 10, m žete synchronizovat nastavení vašeho tabletu s vaším po íta em za pomoci ú tu Microsoft. Pokud se p ihlásíte na tablet s vaším ú tem Miscrosoft vaše nastavení obsahující historii brouzdání webu, nastavení aplikací, privátní soubory a další jsou synchronizovány s vašimi dalšími Windows 10 po íta i a tablety. Na tabletu jd te do Action Center p es tla ítko All Settings Accounts Sync your settings pro p ipojení vašeho po íta e k vašemu Microsoft ú tu Kopírování hudby, fotografií a videí 1. P ipojte k vašemu tabletu datové úložišt pomocí kabelu s adaptérem z micro-usb na USB (OTG kabel) a p esu te požadované soubory. 2. Po dokon ení klikn te na Bezpe né odebrání hardware. Pozn: OTG USB kabel není sou ástí dodávky tabletu. Obnovení/ resetování tabletu Údržba Pokud za ízení nepracuje správn nebo jej chcete z n jakého d vodu uvést do p vodního stavu, m žete provést obnovení do továrního nastavení.. 1. Klikn te na v pravém dolním rohu pro zobrazení Action Centra. 2. Klikn te na All Settings Update and Security Recovery. 3. Klikn te na Get Started a vyberte si mezi možností zachovat osobní soubory nebo smazat vše.. 4. Více možností pro obnovení, nastavení a další volby najdete ve Advanced startup. Poznámka: Aplikace nainstalované z Windows Storu jsou po obnovení automaticky p einstalovány. Aplikace nainstalované z jiných zdroj jsou odstran ny a musí být ru n nainstalovány. Na ploše se vytvo í soubor se seznamem aplikací, které byly odstran ny.

11 Bezpe nostní pokyny - Nevystavujte za ízení silným náraz m nebo pádu z výšky. - Nepoužívejte p ístroj v extrémn horkém nebo chladném, prašném nebo vlhkém prost edí. Nevystavujte jej p ímému slune nímu zá ení. - Vyvarujte se používání p ístroje v blízkosti silných magnetických polí. - Za ízení chra te p ed vodou a jinými tekutinami. V p ípad, že se voda nebo jiná tekutina dostane do p ístroje, vypn te výrobek okamžit a išt ní za ízení. - Nepoužívejte chemikálie k išt ní za ízení. ist te suchým had íkem. - Neinstalujte toto za ízení do stísn ného prostoru, jako je knihovna apod. V trání by nem lo být zakryto p edm ty, jako jsou noviny, ubrusy, záv sy atd - Žádné zdroje otev eného ohn, jako nap íklad zapálené sví ky, by m ly být umíst ny poblíž p ístroje. - V nujte pozornost ekologické likvidaci baterií. - Používejte p ístroj v mírném podnebí. - Nejsme odpov dní za škody nebo ztrátu dat zp sobené poruchami, zneužitím, modifikací p ístroje nebo baterie. - Nepokoušejte se rozebírat, opravovat nebo upravovat za ízení. Záruka by pozbyla platnosti. - Pokud p ístroj nebude používán delší dobu, nabijte baterii nejmén jednou m sí n pro udržení životnost baterie. - Neodpojujte za ízení p i formátování nebo p enosu soubor. V opa ném p ípad mohou být data poškozena nebo ztracena. - Prosím používejte p ídavná za ízení a p íslušenství dodané a pouze v souladu s pokyny výrobce. - Chcete-li snížit riziko požáru nebo úrazu elektrickým proudem, nevystavujte tento p ístroj dešti nebo vlhkosti. P ístroj by nem l být vystaven kapající nebo st íkající vod. Nikdy nepokládejte p edm ty napln né tekutinou, nap íklad vázy, na za ízení. - Hrozí nebezpe í výbuchu, pokud je baterie nahrazena nevhodným typem. Vym te pouze za stejný nebo ekvivalentní typ doporu ený výrobcem. - Baterie by nem ly být vystaveny nadm rnému teplu, nap íklad slune nímu zá ení, ohni a podobn. - Dodržujte zodpov dné postupy pro likvidaci baterií. Infolinka : support@umax.cz Technická podpora Provozní doba po- t 9:00 17:30, pá 9:00 16:00 Servisní st edisko: ConQuest entertainment a. s Hloub tínská 11, Praha Provozní doba po-pá 9:00 17:00

UMAX. VisionBook 10Wi. Uživatelská příručka

UMAX. VisionBook 10Wi. Uživatelská příručka UMAX VisionBook 10Wi Uživatelská příručka Součásti balení Součástí balení jsou: Tablet USB kabel Napájecí adaptér Klávesnice Uživatelská příručka Popis tabletu Horní pohled Pohled zleva Přední pohled Spodní

Více

Uživatelská p íru ka UMAX VisionBook 7Q Plus

Uživatelská p íru ka UMAX VisionBook 7Q Plus Uživatelská p íru ka UMAX VisionBook 7Q Plus Uživatelská p íru ka Uživate ská príru ka VisionBook 7Q Plus Popis za ízení 1. Tla ítko zapnutí / vypnutí (Power) 2. Tla ítka pro ovládání hlasitosti 3. Micro

Více

Bezpečnostní pokyny. Nepoužívejte tablet v mimořádně studeném nebo horkém, prašném, vlhkém nebo suchém prostředí. Zabraňte pádu zařízení.

Bezpečnostní pokyny. Nepoužívejte tablet v mimořádně studeném nebo horkém, prašném, vlhkém nebo suchém prostředí. Zabraňte pádu zařízení. Bezpečnostní pokyny Nepoužívejte tablet v mimořádně studeném nebo horkém, prašném, vlhkém nebo suchém prostředí. Zabraňte pádu zařízení. Prosím, nabíjejte baterie, když: o symbol baterie ukazuje, že je

Více

NOOK Color. Návod k použití

NOOK Color. Návod k použití NOOK Color Návod k použití Nabíjení čtečky NOOK 1 Před první použitím je nutné čtečku plně nabít. Zapojte čtečku do zásuvky pomocí přiloženého napájecího adaptéru a USB kabelu. Čtečku NOOK můžete používat,

Více

GOCLEVER TAB I70 Uživatelská příručka

GOCLEVER TAB I70 Uživatelská příručka GOCLEVER TAB I70 Uživatelská příručka 1 Pohled zepředu: Světelný senzor Pohled zboku: MicroSD karta Napájení Host USB Port OTG USB Port Mini Sluchátka HDMI port USB host se používá především k připojení

Více

UMAX. VisionBook 10Wi Plus. Uživatelská příručka

UMAX. VisionBook 10Wi Plus. Uživatelská příručka UMAX VisionBook 10Wi Plus Uživatelská příručka Tablet Klávesnice Součásti balení Napájecí adaptér Uživatelská příručka Popis tabletu Zařízení Funkce 1. micro SD slot Čtení a zápis souborů na microsd kartu.

Více

Talos. Návod k obsluze

Talos. Návod k obsluze Talos Návod k obsluze Před prvním použitím Vážený uživateli, děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku. Abychom zajistili rychlé a pohodlné používání nového tabletu Ainol, přečtěte si prosím před použitím

Více

Obsah balení. Stručný návod k obsluze. ARCHOS 70b Helium. Záruční, právní a bezpečnostní upozornění. Nabíječka. USB kabel. Záruční

Obsah balení. Stručný návod k obsluze. ARCHOS 70b Helium. Záruční, právní a bezpečnostní upozornění. Nabíječka. USB kabel. Záruční Obsah Český Obsah balení Začínáme Popis zařízení Vložení SIM a Micro SD karty 4G a Wi-Fi připojení Rozhraní operačního systému Android ARCHOS Fusion Storage Seznamování se systémem Android Odstraňování

Více

Za ízení TouchPad aklávesnice

Za ízení TouchPad aklávesnice Za ízení TouchPad aklávesnice Číslo dokumentu: 430406-221 Leden 2007 Tato příručka popisuje funkce zařízení TouchPad a klávesnice počítače. Obsah 1 Za ízení TouchPad Popis zařízení TouchPad.........................

Více

Lenovo Miix 2 8. Uživatelská příručka. Před používáním počítače si přečtěte bezpečnostníupozornění a důležité rady v dodaných příručkách.

Lenovo Miix 2 8. Uživatelská příručka. Před používáním počítače si přečtěte bezpečnostníupozornění a důležité rady v dodaných příručkách. Lenovo Miix 2 8 Uživatelská příručka Před používáním počítače si přečtěte bezpečnostníupozornění a důležité rady v dodaných příručkách. Poznámky Před používáním produktu si musíte přečíst Příručka s bezpečnostními

Více

Tablet Android 4.0 (cz)

Tablet Android 4.0 (cz) Tablet Android 4.0 (cz) LTLM S7 Děkujeme, že jste si zakoupili náš tablet. Prosím, pečlivě si přečtěte tento manuál, předtím než začnete zařízení používat. Uchovejte tento manuál k pozdějšímu nahlédnutí.

Více

Uživatelská příručka Tablet G7 DUAL SIM (cz)

Uživatelská příručka Tablet G7 DUAL SIM (cz) Uživatelská příručka Tablet G7 DUAL SIM (cz) Děkujeme, že jste si zakoupili náš tablet. Prosím, pečlivě si přečtěte tento manuál, předtím než začnete zařízení používat. Uchovejte tento manuál k pozdějšímu

Více

Obsah. 1. Systém domácího videovrátného

Obsah. 1. Systém domácího videovrátného Obsah 1. Systém domácího videovrátného... 2. Obsah dodávky... 2 3. Technický popis výrobku... 2 4. Instalace... 4 5. Příklady možných zapojení systému videovrátného... 7 6. Obsluha... 7 7. Tabulka poruch

Více

Minix NEO X6. Uživatelská příručka CZ

Minix NEO X6. Uživatelská příručka CZ Minix NEO X6 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO X6 Minix NEO X6 je revoluční media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali 450. S

Více

Česky. Manuál Prosím pečlivě si přečtěte tento manuál a mějte pro případné další doporučení

Česky. Manuál Prosím pečlivě si přečtěte tento manuál a mějte pro případné další doporučení Česky Manuál Prosím pečlivě si přečtěte tento manuál a mějte pro případné další doporučení Bezpečnostní informace Nebezpečí smrtelného zranění kabelem - děti se mohly zaplést v kabelech a uškrtit se. -

Více

Travelair AC Bezdrátová paměťová jednotka

Travelair AC Bezdrátová paměťová jednotka Travelair AC Bezdrátová paměťová jednotka Uživatelská příručka 1 ASUS Travelair AC CZ11182 Druhá edice V2 Leden 2016 Copyright 2016 ASUSTeK Computer Inc. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky,

Více

Instalační příručka. Barevný monitor LCD

Instalační příručka. Barevný monitor LCD Instalační příručka Barevný monitor LCD Symboly týkající se bezpečnosti V této příručce se používají následující symboly. Označují důležité informace. Pečlivě si je přečtěte. VAROVÁNÍ Pokud se informacemi

Více

Špičkový diktafon nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě

Špičkový diktafon nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě Špičkový diktafon nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Volitelná kvalita nahrávání Volitelné nahrávání detekcí zvuku Nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě

Více

Sportovní kamera FULL HD, WiFi

Sportovní kamera FULL HD, WiFi Sportovní kamera FULL HD, WiFi Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Jednoduché ovládání Bohaté příslušenství Podpora WI-FI www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis produktu 1.) Nahrávání/Foto 2.) Mikrofon

Více

Egreat i5 Pocket PC s Windows 10

Egreat i5 Pocket PC s Windows 10 Egreat i5 Pocket PC s Windows 10 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Egreat i5 Pocket PC s OS Windows 10 Egreat i5 Pocket PC je revoluční kompaktní Mini PC s čtyřjádrovým procesorem Intel

Více

Návod k obsluze TechniCast Adapter

Návod k obsluze TechniCast Adapter Návod k obsluze TechniCast Adapter 1 1 Obsah. 1 Obsah 2 2 Prosím, přečtěte si jako první Rozsah 3 2.1. Správné použití 3 2.2 Prohlášení o shodě 3 2.3 Důležité poznámky 3 2.3.1 Bezpečnost. 3 2.3.2 Likvidace

Více

Vasco Translator NÁVOD K OBSLUZE ČESKÝ

Vasco Translator NÁVOD K OBSLUZE ČESKÝ Vasco Translator NÁVOD K OBSLUZE ČESKÝ Copyright 2016 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Obsah 1. Použití přístroje 4 1.1 Funkční tlačítka 4 1.2 Nabíjení baterie 5 1.3 Paměťová karta 6 1.4

Více

Zabezpečení Uživatelská příručka

Zabezpečení Uživatelská příručka Zabezpečení Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené

Více

Lenovo IdeaPad Yoga11

Lenovo IdeaPad Yoga11 Lenovo IdeaPad Yoga11 Uživatelská příručka V1.0 Než začnete používat počítač, přečtěte si bezpečnostní poznámky a důležité rady, které naleznete v přiložených příručkách. Poznámky Před používáním produktu

Více

Digitální video kamera

Digitální video kamera Digitální video kamera Uživatelská příručka TDV-3120 Přehled produktů 1. Display tlačítko 2. LED On / Off tlačítko 3. Mód tlačítko 4. Spouštěcí tlačítko 5. Menu tlačítko 6. Tlačítko UP 7. Spouštěcí LED

Více

Návod k obsluze. BluSpeaker. Bluetooth reproduktor s hlasitým odposlechem

Návod k obsluze. BluSpeaker. Bluetooth reproduktor s hlasitým odposlechem Návod k obsluze BluSpeaker Bluetooth reproduktor s hlasitým odposlechem 1 1 Předmluva Tato příručka vám pomůže vhodně a bezpečně používat váš BluSpeaker 11 Kdo by si měl tento návod přečíst Příručka je

Více

Digitální album návod k použití

Digitální album návod k použití Digitální album návod k použití ALBUM je schopné stahovat (nahrávat) fotografie přímo z digitálního fotoaparátu bez použití počítače. Pojme více než 20 tisíc fotografií ve formátu JPG, optimalizovaných

Více

Reproduktor HP Roar Plus. Ostatní funkce

Reproduktor HP Roar Plus. Ostatní funkce Reproduktor HP Roar Plus Ostatní funkce Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows a Windows Vista jsou ochranné známky skupiny společností Microsoft registrované v USA.

Více

Představení notebooku Uživatelská příručka

Představení notebooku Uživatelská příručka Představení notebooku Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth je ochranná známka příslušného vlastníka a užívaná společností Hewlett- Packard Company v souladu

Více

Představení notebooku Uživatelská příručka

Představení notebooku Uživatelská příručka Představení notebooku Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA. Bluetooth

Více

Napájení. Číslo dokumentu: 396855-221. V této příručce je popsán způsob napájení počítače. B ezen 2006

Napájení. Číslo dokumentu: 396855-221. V této příručce je popsán způsob napájení počítače. B ezen 2006 Napájení Číslo dokumentu: 396855-221 B ezen 2006 V této příručce je popsán způsob napájení počítače. Obsah 1 Umíst ní ovládacích prvk a indikátor napájení 2 Zdroje napájení Připojení adaptéru střídavého

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. video sada s 2 vodičovou instalací SV-1370 SII Colour

INSTALAČNÍ MANUÁL. video sada s 2 vodičovou instalací SV-1370 SII Colour INSTALAČNÍ MANUÁL video sada s 2 vodičovou instalací SV-1370 SII Colour 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. Úvodní doporučení... 2 3. Vlastnosti systému... 2 4. Funkce systému... 2 5. Instalace vstupního panelu...

Více

Hodinky s kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Kvalitní provedení IR přisvícení Funkce diktafonu. www.spyshops.

Hodinky s kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Kvalitní provedení IR přisvícení Funkce diktafonu. www.spyshops. Hodinky s kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Kvalitní provedení IR přisvícení Funkce diktafonu www.spyshops.cz stránka 1 1. Popis tlačítek A. Tlačítko on/off a pro pořízení záznamu, fotografie

Více

Chytré hodinky S3. Uživatelský manuál. Přečtěte si prosím tento manuál pozorně dříve, než začnete hodinky používat

Chytré hodinky S3. Uživatelský manuál. Přečtěte si prosím tento manuál pozorně dříve, než začnete hodinky používat Chytré hodinky S3 Uživatelský manuál Přečtěte si prosím tento manuál pozorně dříve, než začnete hodinky používat Upozornění: Není povoleno rozebírat hodinky či jakkoli zasahovat do jejich konstrukce (kromě

Více

Řízení spotřeby Uživatelská příručka

Řízení spotřeby Uživatelská příručka Řízení spotřeby Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

Řízení spotřeby. Uživatelská příručka

Řízení spotřeby. Uživatelská příručka Řízení spotřeby Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows a Windows Vista jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation

Více

Web n walk NÁVOD PRO UŽIVATELE. Manager

Web n walk NÁVOD PRO UŽIVATELE. Manager Web n walk NÁVOD PRO UŽIVATELE Manager Obsah 03 Úvod 04 Požadavky na hardware a software 04 Připojení zařízení k počítači 05 Uživatelské rozhraní 05 Výběr sítě 06 Připojení k internetu 06 Nastavení možností

Více

Vasco Traveler Premium 5

Vasco Traveler Premium 5 Vasco Traveler Premium 5 NÁVOD K POUŽITÍ ČESKÝ Copyright 2016 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Obsah 1. Ovládání přístroje 4 1.1. Funkční tlačítka 5 1.2. Nabíjení baterie 6 1.3. Paměťová

Více

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC Čeština Obsah Obecné pokyny pro užívání zařízení... 2 Doplňující informace... 2 Obsah balení... 2 1.0 Základní informace... 3 1.1 Tlačítka a konektory...

Více

WiFi IP kamera v malých digitálních hodinách

WiFi IP kamera v malých digitálních hodinách WiFi IP kamera v malých digitálních hodinách Návod k použití Hlavní výhody produktu: Vzhledem k výkonu malá velikost Wifi HD kvalita www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis přístroje 1. USB konektor 2. Baterie

Více

Øízení spotøeby. Uživatelská příručka

Øízení spotøeby. Uživatelská příručka Øízení spotøeby Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows a Windows Vista jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky spoleènosti Microsoft Corporation

Více

Uživatelská příručka. 17 LCD monitor Vibrant VL7A9PD

Uživatelská příručka. 17 LCD monitor Vibrant VL7A9PD Uživatelská příručka 17 LCD monitor Vibrant VL7A9PD Obsah Bezpečnostní opatření 3 Připojení a nastavení 4 Přední panel a OSD ovládání 6 Tabulka výchozího nastavení 7 Specifikace 8 Technická podpora 9 Detail

Více

Dálkové ovládání HP Media remote control (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka

Dálkové ovládání HP Media remote control (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka Dálkové ovládání HP Media remote control (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows a Windows Vista jsou registrované ochranné známky

Více

Uživatelská příručka notebooku

Uživatelská příručka notebooku Uživatelská příručka notebooku Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené

Více

- monitor 1 ks - upevňovací šrouby 2 ks - montážní rámeček 1 ks - připojovací 4-pinový DPV-4VR

- monitor 1 ks - upevňovací šrouby 2 ks - montážní rámeček 1 ks - připojovací 4-pinový DPV-4VR 1. Systém domácího videovrátného Umožňuje audiovizuální spojení s dveřní stanicí, otevírání dveří a hlasovou komunikaci mezi jednotlivými monitory -interkom. Základním přínosem tohoto systému je zvýšení

Více

CT-V1. Camera Pan Table (otočný stojánek pod videokameru) Návod k použití

CT-V1. Camera Pan Table (otočný stojánek pod videokameru) Návod k použití CT-V1 Camera Pan Table (otočný stojánek pod videokameru) Návod k použití POZNÁMKY Toto zařízení bylo testováno a shledáno v souladu s limity pro digitální zařízení třídy B, podle části 15 pravidel FCC.

Více

Motorola MC55A0 stručný návod k použití

Motorola MC55A0 stručný návod k použití Motorola MC55A0 stručný návod k použití 1. Popis zařízení Obr. 1 obecný popis 1. Tlačítko skeneru 2. Ovládání hlasitosti 3. Mikrofon 4. Tlačítko zapnutí 5. Konektor pro připojení kabelu 6. Klávesnice 7.

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO WEBOVOU KAMERU HP WEBCAM HD

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO WEBOVOU KAMERU HP WEBCAM HD UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO WEBOVOU KAMERU HP WEBCAM HD Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows a Windows Vista jsou registrovanými ochrannými známkami společnosti Microsoft

Více

Uživatelská příručka Tablet 7 Quadro

Uživatelská příručka Tablet 7 Quadro Uživatelská příručka Tablet 7 Quadro Upozornění: Pečlivě prostudujte tento návod, než začnete zařízení používat! 1 Obsah: 1. Obsah...2 2. Specifikace..3 3. Rychlý start.4 3.1 Spuštění a vypnutí...4 4.

Více

Řízení spotřeby Uživatelská příručka

Řízení spotřeby Uživatelská příručka Řízení spotřeby Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

Ukazovací za ízení aklávesnice

Ukazovací za ízení aklávesnice Ukazovací za ízení aklávesnice Číslo dokumentu: 419467-221 Leden 2007 Tato příručka popisuje funkce ukazovacích zařízení a klávesnice. Obsah 1 Ukazovací za ízení Popis ukazovacích zařízení.......................

Více

Černá skříňka DVR07. Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, Uživatelská příručka

Černá skříňka DVR07. Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, Uživatelská příručka Černá skříňka DVR07 Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte

Více

NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách.

NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách. NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách. Připojení k PC je pomocí USB konektoru na rekordéru, z PC je rekordér

Více

Váš telefon Tato část představuje hardwarovou výbavu zařízení.

Váš telefon Tato část představuje hardwarovou výbavu zařízení. Váš telefon Tato část představuje hardwarovou výbavu zařízení. Č. Položky Funkce 1 Konektor sluchátek 2 Vypínač Pouţijte soupravu hands-free pro volání nebo poslech hudby. Stiskněte a podrţte několik sekund

Více

Obsah. Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů

Obsah. Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů Obsah Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů 2 3 6 10 12 14 16 Český Další informace naleznete v části

Více

WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál

WDV5270 HD Lagoon Uživatelský manuál WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál 1 Části videokamery: 1. LCD obrazovka 2. Voba režimu / posun vlevo 3. Přehrávání / Posun nahoru 4. Samospoušť / posun vpravo 5. MENU/potvrzeni volby (OK) 6. volba

Více

Bezdrátová sada s klávesnicí a myší. Stručný návod k použití WUR - 0108T

Bezdrátová sada s klávesnicí a myší. Stručný návod k použití WUR - 0108T Bezdrátová sada s klávesnicí a myší WUR - 0108T Obsah Začínáme....................................................... 1 Funkce......................................................... 1 Příprava klávesnice,

Více

Řada nüvi 2300. stručný návod k obsluze. určeno pro použití s těmito modely nüvi: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370

Řada nüvi 2300. stručný návod k obsluze. určeno pro použití s těmito modely nüvi: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 Řada nüvi 2300 stručný návod k obsluze určeno pro použití s těmito modely nüvi: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 Začínáme VAROVÁNÍ Přečtěte si leták Důležité bezpečnostní informace a informace o výrobku

Více

Můžete si prohlédnout prohlášení o shodě: přejděte na stránku www.archos.com, klikněte na možnost Podpora > Ke stažení >

Můžete si prohlédnout prohlášení o shodě: přejděte na stránku www.archos.com, klikněte na možnost Podpora > Ke stažení > Vítejte Český Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití zařízení,

Více

CAR X90 HND. kamera pro Váš automobil. Noční vidění, HDMI, Duální kamera. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt.

CAR X90 HND. kamera pro Váš automobil. Noční vidění, HDMI, Duální kamera. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. CAR X90 HND kamera pro Váš automobil Noční vidění, HDMI, Duální kamera Uživatelská příručka Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. Ještě než se vrhnete na natáčení svých prvních cestovních záběrů,

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Touch

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Touch Nastavení telefonu T-Mobile MDA Touch Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Touch, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití

Více

ešení problém Číslo dokumentu: 383067-223 Prosinec 2005

ešení problém Číslo dokumentu: 383067-223 Prosinec 2005 ešení problém Číslo dokumentu: 383067-223 Prosinec 2005 Obsah 1 Rychlá ešení Počítač nelze spustit............................. 1 2 Obrazovka počítače je prázdná.................... 1 3 Software nepracuje

Více

Napájení. Uživatelská příručka

Napájení. Uživatelská příručka Napájení Uživatelská příručka Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA. Bluetooth je ochranná

Více

Bezdrátové připojení (pouze u vybraných modelů)

Bezdrátové připojení (pouze u vybraných modelů) Bezdrátové připojení (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka Microsoft Corporation v USA. Bluetooth

Více

Motorola ES400 stručný návod k použití

Motorola ES400 stručný návod k použití Motorola ES400 stručný návod k použití 1. Popis zařízení LED Dioda Reproduktor Snímač okolního světla Dotyková obrazovka Navigační tlačítko Headset port Mini-USB port Programovatelné tlačítko Tlačítko

Více

HUAWEI MediaPad. Uživatelská příručka

HUAWEI MediaPad. Uživatelská příručka HUAWEI MediaPad Uživatelská příručka Obsah 1 Začínáme... 1 1.1 Vítejte... 1 1.2 HUAWEI MediaPad a základní přehled... 1 1.3 Instalace SIM karty a karty microsd... 2 1.4 Zapnutí a vypnutí tabletu HUAWEI

Více

Bezdrátové připojení (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka

Bezdrátové připojení (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka Bezdrátové připojení (pouze u vybraných modelů) Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka Microsoft Corporation v USA. Bluetooth

Více

U-Band 107HR. Uživatelská příručka

U-Band 107HR. Uživatelská příručka U-Band 107HR Uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení chytrého náramku. U-Band 107HR je náramek zcela nové generace, který nabízí kromě měření denních aktivit také nepřetržité měření tepové frekvence

Více

WiFi IP videozvonek - 720p, P2P, PIR

WiFi IP videozvonek - 720p, P2P, PIR WiFi IP videozvonek - 720p, P2P, PIR Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Jednoduché nastavení a ovládání Aplikace pro Android i iphone Příznivý poměr výkon x cena www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Obsah

Více

Uživatelská příručka. 15 LCD monitor TATUNG Vibrant L5EX

Uživatelská příručka. 15 LCD monitor TATUNG Vibrant L5EX Uživatelská příručka 15 LCD monitor TATUNG Vibrant L5EX Obsah Bezpečnostní opatření 3 Popis produktu 4 Obsah balení 4 Vlastnosti 5 Čištění 5 Popis 5 Přední pohled 5 Zadní pohled 6 Nastavení 7 Nastavení

Více

Obsah: 1. ledna 2014 Všechna práva vyhrazena. TELESTAR-Digital GmbH Am Weiher 14 56766 Ulmen Germany. www. blutc.com. Tento návod k obsluze je stručný

Obsah: 1. ledna 2014 Všechna práva vyhrazena. TELESTAR-Digital GmbH Am Weiher 14 56766 Ulmen Germany. www. blutc.com. Tento návod k obsluze je stručný Informace v tomto návodu jsou chráněny autorským zákonem. Žádná část tohoto návodu nesmí být reprodukována či kopírována bez předchozí písemné autorizace ze strany zákonného vlastníka práv, a to žádným

Více

Niky 1000/1500 Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka

Niky 1000/1500 Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Niky 1000/1500 Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Part. LE05207AB -11/13-01 GF Niky 1000/1500 CZ CZ 3 2 Niky 1000/1500 OBSAH 1 Úvod 4 2 Podmínky použití 4 3 Instalace 5 4 Ovládání a signalizace

Více

GOCLEVER TAB T70 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. www.goclever.com/cz

GOCLEVER TAB T70 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. www.goclever.com/cz GOCLEVER TAB T70 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA www.goclever.com/cz 1 Prohlášení o shodě Tímto GOCLEVER technologie prohlašuje, že výrobek splňuje základní požadavky a další ustanovení směrnice 199/5/WE. Ochrana

Více

Stručný obsah. 7 Aplikace dodávané jako příslušenství Windows 140. 8 Multimediální aplikace 187

Stručný obsah. 7 Aplikace dodávané jako příslušenství Windows 140. 8 Multimediální aplikace 187 Stručný obsah 1 Úvod do systému 35 2 Nabídka Start a úvodní obrazovka, spouštění aplikací 45 3 Pracovní plocha a hlavní panel 59 4 Okna 86 5 Windows 10 v dotykovém režimu 103 6 Aplikace systému Windows

Více

SGH-Z230 Uživatelská příručka

SGH-Z230 Uživatelská příručka SGH-Z230 Uživatelská příručka Vždy řiďte bezpečně Nepoužívejte mobilní telefon během řízení. Nejdříve zaparkujte vozidlo. Důležitá bezpečnostní upozornění Nedodržení následujících opatření může být nebezpečné

Více

Řízení spotřeby Uživatelská příručka

Řízení spotřeby Uživatelská příručka Řízení spotřeby Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

Manuál Stellé Pillar Leden 2016

Manuál Stellé Pillar Leden 2016 Manuál Stellé Pillar Leden 2016 Obsah 1. Obsah balení... 2 2. Popis funkcí... 3 3. Ovládání... 4 4. Napájení reproduktoru... 5 5. Bezdrátové připojení... 6 6. Bezdrátové handsfree... 7 7. Funkce Připoj

Více

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio 1. Obsah balení Digitální videokamera do auta Prestigio Přísavný držák Autonabíječka 3,6m napájecí kabel 15cm datový kabel Stručný návod k obsluze Záruční list 2. Přehled zařízení 1 LED osvětlení (Noční

Více

NSA310. Příručka k rychlé instalaci. Multimediální server s jedním diskem. Výchozí přihlašovací údaje. Webová adresa: nsa310 Heslo: 1234

NSA310. Příručka k rychlé instalaci. Multimediální server s jedním diskem. Výchozí přihlašovací údaje. Webová adresa: nsa310 Heslo: 1234 NSA310 Multimediální server s jedním diskem Výchozí přihlašovací údaje Webová adresa: nsa310 Heslo: 1234 Příručka k rychlé instalaci Firmware 4.21 Vydání 1, 6/2011 Obsah Přední a zadní panel... 1 Úvod...

Více

SE155. Monitor s HUD projekčním displejem 5,5" Uživatelská příručka

SE155. Monitor s HUD projekčním displejem 5,5 Uživatelská příručka SE155 Monitor s HUD projekčním displejem 5,5" Uživatelská příručka 1 Děkujeme vám za zakoupení našeho HUD projekčního displeje. Tento produkt zvyšuje bezpečnost řidičů, kdy všechny potřebné informace jsou

Více

TVAC16000B. Uživatelská příručka

TVAC16000B. Uživatelská příručka TVAC16000B Uživatelská příručka 1 Vážený zákazníku, Vážený zákazníku! Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Toto zařízení je v souladu s příslušnými směrnicemi EU.Prohlášení o shodě je možné získat

Více

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4.

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4. Funkce Funkce Vlastnosti Držením tlačítko tablet zapnete nebo vypnete. 1. Tlačítko Power (zapnutí/vypnutí) Stisknutím tlačítka vypnete nebo zapnete displej. 2. Tlačítko nastavení hlasitosti Stisknutím

Více

Uživatelská příručka. Xperia E C1505/C1504

Uživatelská příručka. Xperia E C1505/C1504 Uživatelská příručka Xperia E C1505/C1504 Obsah Xperia E Uživatelská příručka...6 Začínáme...7 Co je platforma Android?...7 Přehled vlastností telefonu...7 Uvedení do provozu...8 Zapnutí a vypnutí telefonu...11

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA WEBOVÉ KAMERY HP

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA WEBOVÉ KAMERY HP UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA WEBOVÉ KAMERY HP Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows a Windows Vista jsou v USA registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation.

Více

Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením.

Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením. Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením. Důležité poznámky k bezpečnosti 1. Před vlastní instalací pozorně

Více

DVR Uživatelský manuál. Uživatelský manuál DVR

DVR Uživatelský manuál. Uživatelský manuál DVR Uživatelský manuál DVR Obsah 1. Obsah balení a instalace pevného disku... 1 1.1 Obsah balení... 1 1.2 Instalace pevného disku (HDD)... 1 1.2.1 Otevření skříně... 1 1.2.2 Demontáž krytu DVR... 2 1.2.3 Upevnění

Více

FERMAX1401 a 1402. Uživatelský manuál: Přečtěte si prosím pečlivě instalační manuál před použitím výrobku! řada Way kit

FERMAX1401 a 1402. Uživatelský manuál: Přečtěte si prosím pečlivě instalační manuál před použitím výrobku! řada Way kit FERMAX1401 a 1402 řada Way kit Uživatelský manuál: Přečtěte si prosím pečlivě instalační manuál před použitím výrobku! 1. Vnitřní jednotka Monitor LCD Popis funkcí: Digitální TFT LCD displej Zapnutí /vypnutí

Více

SM-T719 SM-T819. Uživatelská příručka. Czech. 05/2016. Rev.1.1. www.samsung.com

SM-T719 SM-T819. Uživatelská příručka. Czech. 05/2016. Rev.1.1. www.samsung.com SM-T719 SM-T819 Uživatelská příručka Czech. 05/2016. Rev.1.1 www.samsung.com Obsah Základy 4 Nejdříve si přečtěte 5 Obsah balení 6 Rozvržení zařízení 8 Baterie 12 Karta SIM nebo USIM (nano SIM karta) 14

Více

Dell Latitude E5430/E5530

Dell Latitude E5430/E5530 Dell Latitude E5430/E5530 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Latitude E5430 pohled zepředu a zezadu Obrázek

Více

SM-J500F/DS SM-J500FN. Uživatelská příručka. Czech. 11/2015. Rev.1.2. www.samsung.com

SM-J500F/DS SM-J500FN. Uživatelská příručka. Czech. 11/2015. Rev.1.2. www.samsung.com SM-J500F/DS SM-J500FN Uživatelská příručka Czech. 11/2015. Rev.1.2 www.samsung.com Obsah Základy 4 Nejdříve si přečtěte 5 Obsah balení 6 Rozvržení zařízení 8 Baterie 13 Karta SIM nebo USIM 17 Paměťová

Více

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA.

Více

DVRS01 Kamera Full-HD 1080P

DVRS01 Kamera Full-HD 1080P DVRS01 Kamera Full-HD 1080P Uživatelská příručka Obsah Pohled na kameru a ovládací prvky 1 LCD displej 2 Zobrazení režimů a stavu kamery 3 Před prvním použitím 3 Výchozí nastavení kamery 4 Zapnout a vypnout

Více

SM-J510FN SM-J510FN/DS SM-J710FN. Uživatelská příručka. Czech. 04/2016. Rev.1.0. www.samsung.com

SM-J510FN SM-J510FN/DS SM-J710FN. Uživatelská příručka. Czech. 04/2016. Rev.1.0. www.samsung.com SM-J510FN SM-J510FN/DS SM-J710FN Uživatelská příručka Czech. 04/2016. Rev.1.0 www.samsung.com Obsah Základy 4 Nejdříve si přečtěte 5 Obsah balení 6 Rozvržení zařízení 8 Baterie 13 Karta SIM nebo USIM 18

Více

Řízení spotřeby Uživatelská příručka

Řízení spotřeby Uživatelská příručka Řízení spotřeby Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

Uživatelská příručka Nokia Lumia 820

Uživatelská příručka Nokia Lumia 820 Uživatelská příručka Nokia Lumia 820 1.0. vydání CS Uživatelská příručka Nokia Lumia 820 Obsah Bezpečnost 4 Začínáme 5 Tlačítka a části 5 Tlačítka Zpět, Start a Hledat 5 Umístění antén 6 Sejmutí zadního

Více

Barevný videotelefon CDV-70H

Barevný videotelefon CDV-70H Barevný videotelefon CDV-70H Návod k použití Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek firmy COMMAX. Před vlastní instalací ověřte, zda máte požadovaný model s odpovídajícím napájením. Důležité poznámky k

Více

Síťové adaptéry pro různé síťové zásuvky s různým síťovým střídavým napětím

Síťové adaptéry pro různé síťové zásuvky s různým síťovým střídavým napětím Solární cestovní nabíječka Powermonkey Explorer Obj. č.: 20 11 50 Jiný způsob používání této solární nabíječky, než bylo uvedeno výše, by mohl vést k jejímu poškození. Kromě jiného by nesprávné používání

Více

Polohovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka

Polohovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Polohovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace

Více

Point of View Mobii 3515- Android 4.0 Mobile Phone

Point of View Mobii 3515- Android 4.0 Mobile Phone Point of View Mobii 3515- Android 4.0 Mobile Phone Czech Obsah Obecné pokyny pro používání... Error! Bookmark not defined. Prohlášení... Error! Bookmark not defined. Obsah balení... Error! Bookmark not

Více