ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014"

Transkript

1 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 Závěrečný účet města Šluknov za rok 2014 je zpracován v souladu s 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů. Obsah závěrečného účtu města: I. Přehled plnění příjmů a výdajů II. Hospodaření s majetkem města a další finanční ukazatele III. Stav účelových fondů a finančních aktiv IV. Hospodaření příspěvkových organizací zřízených městem V. Hospodaření organizace založené městem VI. Zúčtování finančních vztahů se státním rozpočtem a rozpočtem kraje VII. Finanční příspěvky poskytnuté neziskovým organizacím a fyzickým osobám VIII. Finanční kontrola IX. Výsledek přezkoumání hospodaření města za rok 2014 Příloha č. 1 Výkaz pro hodnocení plnění rozpočtu k Příloha č. 2 Plnění příjmů podrobně Příloha č. 3 Čerpání výdajů podrobně Příloha č. 4 Rozvaha k Příloha č. 5 Výkaz zisku a ztráty k Příloha č. 6 Příloha účetní závěrky k Příloha č. 7 Finanční příspěvky poskytnuté neziskovým organizacím a fyzickým osobám Příloha č. 8 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření města Šluknov úplné znění Zpracoval: Ing. Ladislav Růžička, vedoucí Odboru ekonomického Projednáno finančním výborem zastupitelstva města dne Projednáno radou města dne na 17. schůzi. Projednání zastupitelstvem města dne na 5. zasedání. Mgr. Bc. Rudolf Sochor místostarosta města Mgr. Eva Džumanová starostka města Závěrečný účet města za rok 2014 strana 1 (celkem 8)

2 I. Přehled plnění příjmů a výdajů za rok 2014 (v tis. Kč) Rozpočtovaná kategorie Schválený rozpočet Upravený rozpočet Skutečnost Plnění upraveného rozpočtu Daňové příjmy ,36 Nedaňové příjmy ,05 Kapitálové příjmy ,50 Přijaté transfery (dotace) ,05 Příjmy celkem po konsolidaci ,61 Běžné výdaje ,04 Kapitálové výdaje ,78 Výdaje celkem po konsolidaci ,69 Saldo příjmů a výdajů ,74 Změna stavu prostředků na BÚ ,91 Přijaté úvěry Splátky úvěrů ,00 Opravné položky k nepeněž. operacím Financování celkem po konsolidaci ,44 Město Šluknov hospodařilo podle rozpočtu na rok 2014 schváleného Zastupitelstvem města Šluknov dne na 22. zasedání, číslo usnesení 07/22Z/2014, příjmová část ve výši ,05 tis. Kč, výdajová část ve výši ,05 tis. Kč, financování ve výši tis. Kč. V průběhu roku 2014 byl rozpočet upraven 7 rozpočtovými opatřeními, z nichž 4 schválilo zastupitelstvo města a 3 schválila rada města. Po schválených rozpočtových opatřeních byla k rozpočtovaná výše příjmové části tis. Kč, rozpočtovaná výše výdajové části rozpočtu tis. Kč, skupina financování ve výši tis. Kč. V roce 2014 patřily mezi největší investiční akce výstavba včetně strojního vybavení kompostárny ve Šluknově v částce ,65 tis. Kč, zateplení budovy mateřské školy Žižkova 1032 ve výši 3 204,13 tis. Kč, zateplení budovy tělocvičny základní školy ve výši 3 468,89 tis. Kč. Tyto investice byly spolufinancovány z prostředků Ministerstva životního prostředí a Státního fondu životního prostředí ČR. Za spoluúčasti Ústeckého kraje byla zrekonstruováno zázemí budovy tělocvičny základní školy v celkové částce 2 031,56 tis. Kč. V roce 2014 byla započata 1. etapa rekonstrukce náměstí Míru, jejíž celkové náklady dosáhly v roce 2014 výše 2 877,18 tis. Kč. V oblasti bytového hospodářství byly provedeny poměrně rozsáhlé opravy bytových domů v celkové výši tis. Kč. V oblasti daňových příjmů došlo oproti schválenému rozpočtu k navýšení o více jak tis. Kč, zejména v oblasti daně z příjmu právnických osob, daně z přidané hodnoty a odvodů z výherních hracích přístrojů. Příjmy za uložení odpadů na skládce v Rožanech v roce 2014 již dosáhly pouze částky 273 tis. Kč. Podrobné členění rozpočtu dle platné rozpočtové skladby (výkaz FIN 2-12 M) tvoří přílohu tohoto závěrečného účtu města. V samostatných přílohách je pak uveden rozbor plnění příjmů a čerpání výdajů. Závěrečný účet města za rok 2014 strana 2 (celkem 8)

3 II. Hospodaření s majetkem města a další finanční ukazatele za rok 2014 (v tis. Kč) ROZVAHA Účetní hodnoty v tis. Kč Počáteční stav k Saldo Konečný stav k AKTIVA dlouhodobý nehmotný majetek dlouhodobý hmotný majetek dlouhodobý finanční majetek dlouhodobé pohledávky zásoby krátkodobé pohledávky krátkodobý finanční majetek PASIVA jmění účetní jednotky a uprav. položky fondy účetní jednotky výsledek hospodaření dlouhodobé závazky krátkodobé závazky Od roku 2011 je zavedena povinnost pro územní samosprávné celky provádět odepisování svého dlouhodobého majetku podobně, jako to dělají podnikatelské subjekty. V té souvislosti bylo nezbytné zavést odpisové plány a začít odepisovat dlouhodobý majetek, jenž se dosud vedl v pořizovacích hodnotách. Podrobné členění jednotlivých položek Rozvahy, Výkazu zisku a ztráty a Přílohy účetní závěrky lze nalézt v samostatných přílohách tohoto závěrečného účtu města. III. Stav účelových fondů a finančních aktiv Sociální fond je určen k zabezpečení kulturních, sociálních a dalších potřeb zaměstnanců města a dlouhodobě uvolněných členů zastupitelstva města. Příděl finančních prostředků z rozpočtu města představuje výši 3,5 % ročního objemu mzdových výdajů na tyto pracovníky. Tvorba a použití fondu se řídí Zásadami pro tvorbu a používání sociálního fondu města Šluknov. Rozpočet sociálního fondu na rok 2014 byl schválen Zastupitelstvem města Šluknov na 22. zasedání dne Stav finančních prostředků sociálního fondu k (v Kč) ,60 Příjmy sociálního fondu ,51 Výdaje sociálního fondu ,51 Zůstatek finančních prostředků sociálního fondu k ,60 Ekologický fond je ve smyslu platných předpisů určen k získávání finančních prostředků na řešení problematiky životního prostředí a jejich účelnému využití. Pravidla pro přijímání prostředků do fondu a jejich následné využívání je stanoveno Statutem ekologického fondu, který byl schválen zastupitelstvem města Rozpočet ekologického fondu na rok 2014 byl schválen Zastupitelstvem města Šluknov na 22. zasedání dne Stav finančních prostředků ekologického fondu k (v Kč) 0,00 Příjmy ekologického fondu ,64 Výdaje ekologického fondu ,00 Zůstatek finančních prostředků ekologického fondu k ,64 Závěrečný účet města za rok 2014 strana 3 (celkem 8)

4 Finanční majetek stav k (v Kč): Ceniny ,- Jiné běžné účty (cizí prostředky) složené jistiny ,52 Bankovní účty stav k (v Kč): Základní běžný účet ,16 Běžný účet peněžních fondů ,24 Termínované vklady ,- IV. Hospodaření příspěvkových organizací zřízených městem Město Šluknov je zřizovatelem dvou příspěvkových organizací, jejich hospodaření podléhá i průběžné finanční kontrole ze strany města. Na základě vnitřního plánu kontrol byly provedeny kontrolorem Karlem Pítrem asistentem auditora Ing. Ivany Schneiderové dvě veřejnoprávní kontroly u příspěvkových organizací se závěry, že provedenou kontrolou nebyly shledány významné nedostatky. Příspěvkovými organizacemi jsou: Mateřská škola Šluknov (MŠ) Základní škola J. Vohradského Šluknov (ZŠ) Všechny podrobné roční účetní závěrky zřízených příspěvkových organizací včetně všech zákonem předepsaných výkazů jsou založeny na Odboru ekonomickém MěÚ Šluknov. Stav majetku a závazků příspěvkových organizací k (v tis. Kč) Ekonomický ukazatel (čerpáno z Rozvahy PO) Příspěvkové organizace města Šluknov MŠ Šluknov ZŠ Šluknov Celkem AKTIVA dlouhodobý nehmotný majetek oprávky k dl. nehmotnému majetku dlouhodobý hmotný majetek oprávky k dl. hmotnému majetku dlouhodobý finanční majetek dlouhodobé pohledávky zásoby krátkodobé pohledávky oprávky krátkodobých pohledávek krátkodobý finanční majetek PASIVA jmění účetní jednotky fondy účetní jednotky výsledek hospodaření dlouhodobé závazky krátkodobé závazky Závěrečný účet města za rok 2014 strana 4 (celkem 8)

5 Výsledky hospodaření příspěvkových organizací za rok 2014 (v tis. Kč) Ekonomický ukazatel (čerpáno z Výkazu zisku a ztráty PO) Příspěvkové organizace města Šluknov MŠ Šluknov ZŠ Šluknov Celkem HLAVNÍ ČINNOST: Náklady Výnosy z toho: výnosy z činností výnosy z transferů výnosy finanční Hospodářský výsledek HOSPODÁŘSKÁ ČINNOST: Náklady Výnosy Výsledek hospodaření Výsledek hospodaření celkem V. Hospodaření organizace (právnické osoby) založené městem V roce 1999 založilo město Šluknov jako jediný společník, tudíž i vlastník, právnickou osobu Technické služby Šluknov, spol. s r.o. se základním kapitálem ve výši ,- Kč. Výsledky hospodaření Technických služeb Šluknov, spol. s r.o. k ROZVAHA Technické služby Šluknov, spol. s r.o. Účetní hodnoty v tis. Kč Počáteční stav k Saldo Konečný stav k AKTIVA dlouhodobý nehmotný majetek dlouhodobý hmotný majetek dlouhodobý finanční majetek dlouhodobé pohledávky zásoby krátkodobé pohledávky krátkodobý finanční majetek časové rozlišení PASIVA základní kapitál kapitálové fondy rezervní a ostatní fondy výsledek hospodaření minulých let výsledek hospodaření běžného období krátkodobé závazky bankovní úvěry a výpomoci časové rozlišení Závěrečný účet města za rok 2014 strana 5 (celkem 8)

6 VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY Technické služby Šluknov, spol. s r.o. Účetní hodnoty v tis. Kč VÝNOSY CELKEM tržby z prodeje zboží výkony tržby z prodeje dlouhodobého majetku a materiálu ostatní provozní výnosy výnosové úroky 2 NÁKLADY CELKEM náklady vynaložené na prodané zboží 0 výkonová spotřeba osobní náklady daně a poplatky 186 odpisy dlouhodobého majetku a materiálu zůstatková cena prodaného dlouhodobého majetku a materiálu ostatní provozní náklady 226 nákladové úroky 212 ostatní finanční náklady 300 daň z příjmu za běžnou činnost 20 VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ PO ZDANĚNÍ VI. Zúčtování finančních vztahů se státním rozpočtem a rozpočtem kraje Přijaté dotace ze státního rozpočtu a z rozpočtu kraje byly řádně zúčtovány a bylo provedeno finanční vypořádání těchto dotací vzniklá salda byla řešena takto: - bylo provedeno závěrečné vyúčtování projektu Uč se a pracuj po kterém město obdrželo doplatek po odečtení výdajů ,24 Kč, - byla provedena vratka po finančním vypořádání dotace na podporu terénní práce 2013 od Úřadu vlády ČR ve výši ,- Kč, - z vyúčtování dotace na podporu terénní práce 2014 od Úřadu vlády ČR vznikl nedočerpáním výdajů přeplatek ve výši 4 540,- Kč, který byl vrácen při finančním vypořádání dotací v roce 2015, - z vyúčtování dotace na asistenty prevence kriminality 2014 od MV ČR vznikl nedočerpáním výdajů přeplatek ve výši ,- Kč, který byl vrácen při finančním vypořádání dotací v roce 2015, - město obdrželo přeplatek z vyúčtování dotace na volbu prezidenta v roce 2013 od KÚÚK ve výši 2 685,48 Kč, - byla provedena vratka po finančním vypořádání dotace na volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR v roce 2013 ve výši ,84 Kč, - z vyúčtování dotace na volby do Parlamentu ČR a ZO v roce 2014 od KÚÚK vznikl nedoplatek a městu budou v roce 2015 doplaceny uznatelné výdaje ve výši ,10 Kč, - z vyúčtování dotace na volby do Evropského parlamentu v roce 2014 vznikl městu přeplatek na uznatelných výdajích ve výši ,69 Kč, který byl vrácen při finančním vypořádání v roce 2015, - dále město již v roce 2013 předfinacovalo výdaje na investiční akce Kompostárna Šluknov a Zateplení budovy tělocvičny základní školy v rámci dotace MŽP a SFŽP ve výši ,98 Kč, jejíž vyúčtování bylo provedeno v roce Závěrečný účet města za rok 2014 strana 6 (celkem 8)

7 Poskytovatel ÚZ Účel Přijato Čerpání Saldo KÚÚK Výkon státní správy , ,00 0,00 MPSV Projekt Uč se a pracuj , , ,24 Úřad vlády 4428 vratka Podpora terénní práce , , ,00 Úřad vlády 4428 Podpora terénní práce , , ,00 KÚÚK 92 Prevence rizikového chování , ,00 0,00 pro ZŠ Šluknov MV ČR Asistenti prevence kriminality , , ,00 KÚÚK Vyúčtování volby prezidenta 2 685,48 0, ,48 ČR KÚÚK vratka volby do PS 0, , ,84 Parlamentu ČR MV ČR Asistenti prevence kriminality , ,00 0,00 MK ČR Památky - regenerace MPZ , ,00 0,00 KÚÚK Volby do Parlamentu a ZO , , ,10 KÚÚK KÚÚK Neinvestiční dotace na SDH Šluknov Neinvestiční dotace na SDH Šluknov , ,00 0, , ,00 0,00 Úřad práce Akt. pol. zaměst. - VPP , , ,00 (Evropský sociální fond) MPSV Pečovatelská služba , ,00 0,00 KÚÚK Volby do Evropského , , ,69 parlamentu SZIF Multifunkční vybavení pro ,00 0, ,00 kulturní zařízení SZIF Multifunkční vybavení pro ,00 0, ,00 kulturní zařízení MŽP Program péče o krajinu , ,00 0,00 MŽP Neinvestiční dotace , ,38 0,00 revitalizace Křížového vrchu SFŽP Neinvestiční dotace , ,58 0,00 revitalizace Křížového vrchu MŽP Kompostárna Šluknov , , ,50 SFŽP Kompostárna Šluknov , , ,50 MŽP Zateplení budovy MŠ Žižkova 1032 SFŽP Zateplení budovy MŠ Žižkova 1032 MŽP Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského SFŽP Zateplení tělocvičny ZŠ J. Vohradského , ,58 0, , ,55 0, , , , , , ,99 Celkem , , ,45 Závěrečný účet města za rok 2014 strana 7 (celkem 8)

8 VII. Finanční příspěvky poskytnuté neziskovým organizacím a fyzickým osobám Rada a Zastupitelstvo města Šluknov rozdělily na projekty nebo činnost v roce 2014 mezi neziskové organizace a fyzické osoby (organizátory) akcí celkem Kč (viz příloha č. 7). VIII. Finanční kontrola Výsledky kontrol dle zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, dle souhrnného zhodnocení finančních kontrol za rok 2014 zaslaných dne Krajskému úřadu Ústeckého kraje. Výsledky veřejnoprávních kontrol: - celkový objem veřejných příjmů tis. Kč - celkový objem veřejných výdajů tis. Kč - výše pokut a odvodů za porušení rozpočtové kázně a za maření veřejnoprávní kontroly 0 Kč. - výše pokut uložených městu Šluknov podle zvláštních předpisů (správní delikt dle 22a zákona číslo 250/2000 Sb.) 0 Kč. IX. Výsledek přezkoumání hospodaření města za rok 2014 Přezkoumání hospodaření města Šluknov se uskutečnilo ve dnech a na základě zákona č. 128/2000 Sb., o obcích a zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumávání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí. Přezkoumání prováděli pracovníci Krajského úřadu Ústeckého kraje odboru kontroly: Ing. Pavel Domorád (pověřený řízením přezkoumání), Bc. Magdaléna Chottová, Ing. Gabriela Šilínková a Ing. Jiřina Janovská. Výsledek přezkoumání: Při přezkoumání hospodaření města Šluknov za rok 2014 nebyly zjištěny chyby a nedostatky. Úplné znění dokumentu Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření města Šluknov, IČ: za rok 2014 je uvedeno v příloze č. 8. UPOZORNĚNÍ: S ohledem na svůj rozsah bude na fyzickou úřední desku vyvěšen návrh závěrečného účtu města v užším rozsahu. Úplné znění návrhu závěrečného účtu s přílohami včetně celé zprávy o přezkoumání hospodaření je uveřejněno v elektronické podobě způsobem umožňujícím dálkový přístup, a to pod odkazem: nebo bude k nahlédnutí na Odboru ekonomickém Městského úřadu Šluknov. Závěrečný účet města za rok 2014 strana 8 (celkem 8)

Schválený Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2017

Schválený Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2017 Schválený Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2017 Návrh předkládá: Finanční výbor ve složení: Ing. Jaroslav Vondruška Pavel Lednický Milan Kožíšek Obsah: -údaje dle 17 zákona č. 250/2000 Sb.,

Více

Závěrečný účet Města Štětí za rok 2007

Závěrečný účet Města Štětí za rok 2007 MĚSTO ŠTĚTÍ Mírové náměstí 16, Štětí 411 08 IČO: 00264466 Závěrečný účet Města Štětí za rok 2007 I. Přehled plnění příjmů a výdajů za rok 2007 (v tis. Kč) Rozpočtovaná kategorie Schválený rozpočet Rozp.

Více

Závěrečný účet města Kaznějov za rok 2013 ( 17 zák. č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů)

Závěrečný účet města Kaznějov za rok 2013 ( 17 zák. č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) Závěrečný účet města Kaznějov za rok 2013 ( 17 zák. č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) I. Údaje o plnění příjmů a výdajů Údaje o plnění rozpočtu příjmů, výdajů a o dalších finančních

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ŠESTAJOVICE ZA ROK 2015

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ŠESTAJOVICE ZA ROK 2015 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ŠESTAJOVICE ZA ROK 2015 IČ 00240851 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2015

Více

Návrh Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2014.

Návrh Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2014. Návrh Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2014. Návrh předkládá: Finanční výbor ve složení: Ing. Jaroslav Vondruška Pavel Lednický Milan Kožíšek Obsah: -údaje dle 17 zákona č. 250/2000 Sb.,

Více

Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2013

Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2013 Obec Malenice, Na Návsi 98, 387 06 Malenice IČ 00251461, DIČ CZ00251461 e-mail: ou@obecmalenice.cz, www.obecmalenice.cz tel./fax: 383 371 035 Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2013 1 Přílohy : Příloha

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZDĚCHOV ZA ROK 2010

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZDĚCHOV ZA ROK 2010 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZDĚCHOV ZA ROK 2010 Podle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů. 1/ Rozpočet, hospodářský výsledek / údaje jsou v Kč, po

Více

Závěrečný účet Městyse Častolovice za rok 2015

Závěrečný účet Městyse Častolovice za rok 2015 Závěrečný účet Městyse Častolovice za rok 2015 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2015 (údaje

Více

Závěrečný účet obce Římov za rok 2012 ( 17 zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů).

Závěrečný účet obce Římov za rok 2012 ( 17 zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů). Závěrečný účet obce Římov za rok 2012 ( 17 zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů). 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2012 (údaje jsou v tis.

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE STAŇKOVICE

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE STAŇKOVICE NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE STAŇKOVICE ZA ROK 2016 Na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, zveřejňuje Obec Staňkovice návrh závěrečného

Více

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 Obec Milíře IČ: 00573639 Milíře čp. 140 347 01 Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31. 12. 2015 1

Více

Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2014

Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2014 Obec Malenice, Na Návsi 98, 387 06 Malenice IČ 00251461, DIČ CZ00251461 e-mail: ou@obecmalenice.cz, www.obecmalenice.cz tel./fax: 383 371 035 Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2014 1 Přílohy : Příloha

Více

OBEC SVATÁ Svatá 40, Zdice IČO:

OBEC SVATÁ Svatá 40, Zdice IČO: OBEC SVATÁ Svatá 40, 267 51 Zdice IČO: 00233846 Závěrečný účet obce Svatá za rok 2016 Na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů zveřejňuje

Více

Závěrečný účet Města Oloví za rok 2014

Závěrečný účet Města Oloví za rok 2014 Závěrečný účet Města Oloví za rok 2014 V souladu se zákonem č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů dle 17, předkládá Město Oloví k projednání závěrečný

Více

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2016

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2016 Obec Milíře IČ: 00573639 Milíře čp. 140 347 01 Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2016 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31. 12. 2016 1

Více

Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2012

Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2012 Obec Malenice, Na Návsi 98, 387 06 Malenice IČ 00251461, DIČ CZ00251461 e-mail: ou@obecmalenice.cz, www.obecmalenice.cz tel./fax: 383 371 035 Závěrečný účet OBCE MALENICE za rok 2012 1 Přílohy : Příloha

Více

OBEC MALETÍN IČO: 00302988. Závěrečný účet obce za rok 2014

OBEC MALETÍN IČO: 00302988. Závěrečný účet obce za rok 2014 OBEC MALETÍN IČO: 00302988 Závěrečný účet obce za rok 2014 Legislativní rámec: zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů zákon č. 128/200 Sb., o obcích zákon č. 320/2001 Sb., o

Více

Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2018

Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2018 Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2018 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Předkládá: Pokorná Věra vedoucí

Více

Návrh závěrečného účtu Obce Dušníky za rok 2014

Návrh závěrečného účtu Obce Dušníky za rok 2014 Návrh závěrečného účtu Obce Dušníky za rok 2014 Legislativa Obsah a náležitosti závěrečného účtu jsou dané paragrafem 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších

Více

Závěrečný účet města Vamberk za rok 2017

Závěrečný účet města Vamberk za rok 2017 Závěrečný účet města Vamberk za rok 2017 (podle 17 zákona č. 250/2000 Sb., v platném znění o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2017 (v Kč) Schválený rozpočet

Více

Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2016

Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2016 Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Předkládá: Pokorná Věra vedoucí

Více

Závěrečný účet za rok 2013 Obec Černožice

Závěrečný účet za rok 2013 Obec Černožice Závěrečný účet za rok 2013 Obec Černožice ( v Kč) sestavený ke dni 31.12.2013 Údaje o organizaci IČO 00268682 Adresa : Obec Černožice, Gen. Svobody 268, 50304 Černožice Telef. spojení : 495 421 121 Fax.

Více

, ,- 0, , ,-

, ,- 0, , ,- Obec TetČice Palackého 177 664 17 Tetčice Ičo : 44947917 Bankovní spojení: 32125-641/0100 účet zřízen u Komerční Banky Rosice E-mail: obecoiuetcice.cz Závěrečný účet obce Tetčice za rok 2012 Na základě

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU ZA ROK MĚSTO SKALNÁ

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU ZA ROK MĚSTO SKALNÁ NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU ZA ROK 2 0 1 7 MĚSTO SKALNÁ ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2017 (údaje

Více

Závěrečný účet Obce Kotvrdovice za rok 2012

Závěrečný účet Obce Kotvrdovice za rok 2012 Závěrečný účet Obce Kotvrdovice za rok 2012 dle 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2012 (údaje jsou

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE STAŇKOVICE

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE STAŇKOVICE ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE STAŇKOVICE ZA ROK 2014 Na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, zveřejňuje Obec Staňkovice návrh závěrečného účtu

Více

I. Údaje o plnění rozpočtu, přehled rozpočtových změn v roce 2012, výsledek. IV. Stav nesplacených přijatých úvěrů a půjček

I. Údaje o plnění rozpočtu, přehled rozpočtových změn v roce 2012, výsledek. IV. Stav nesplacených přijatých úvěrů a půjček Závěrečný účet za rok 2013 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Název organizace Obec Dolní Dobrouč IČO 00278742 Právní forma Obec Sestaveno

Více

NÁVRH. (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

NÁVRH. (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Obec Dolní Podluží IČ: 00261271 NÁVRH (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2015 Rozpočet obce

Více

Komentář k výsledkům hospodaření MČ Brno Jundrov za rok 2014

Komentář k výsledkům hospodaření MČ Brno Jundrov za rok 2014 Komentář k výsledkům hospodaření MČ Brno Jundrov za rok 2014 červen 2015 Zpracovala: Bc. Jana Zelinková, vedoucí Odboru finančního a majetkového, ÚMČ Brno Jundrov Hospodaření městské části Brno Jundrov

Více

Z á v ě r e č n ý ú č e t M ě s t a N o v á B y s t ř i c e za rok 2018

Z á v ě r e č n ý ú č e t M ě s t a N o v á B y s t ř i c e za rok 2018 Z á v ě r e č n ý ú č e t M ě s t a N o v á B y s t ř i c e za rok 2018 Město Nová Bystřice hospodařilo v roce 2018 podle schváleného rozpočtu. Finanční hospodaření města bylo řízeno rozpočtem rozepsaným

Více

Tento schválený rozpočet byl v průběhu roku upravován rozpočtovými opatřeními:

Tento schválený rozpočet byl v průběhu roku upravován rozpočtovými opatřeními: NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE SULEJOVICE ZA ROK 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1. Rozpočet příjmů a výdajů obce Návrh rozpočtu

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČETE ZA ROK MĚSTO SKALNÁ

ZÁVĚREČNÝ ÚČETE ZA ROK MĚSTO SKALNÁ ZÁVĚREČNÝ ÚČETE ZA ROK 2 0 1 6 MĚSTO SKALNÁ ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2016 (údaje jsou

Více

Z á v ě r e č n ý ú č e t M ě s t a N o v á B y s t ř i c e za rok 2017

Z á v ě r e č n ý ú č e t M ě s t a N o v á B y s t ř i c e za rok 2017 Z á v ě r e č n ý ú č e t M ě s t a N o v á B y s t ř i c e za rok 2017 Město Nová Bystřice hospodařilo v roce 2017 podle schváleného rozpočtu. Finanční hospodaření města bylo řízeno rozpočtem rozepsaným

Více

za rok 2013 Schválený Rozpočtová

za rok 2013 Schválený Rozpočtová Č.j. OÚ-922/2014-Kp ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DVORCE za rok 2013 podle ustanovení 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů 1. Plnění rozpočtu příjmů

Více

Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2017

Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2017 Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2017 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Předkládá: Pokorná Věra vedoucí

Více

Návrh. Závěrečný účet obce Staré Křečany IČO za rok 2017

Návrh. Závěrečný účet obce Staré Křečany IČO za rok 2017 Návrh Závěrečný účet obce Staré Křečany IČO 00261653 za rok 2017 Rozpočet obce Staré Křečany na rok 2017 byl stanoven v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích a 4 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Návrh závěrečného účtu Obce Novosedlice za rok 2018 IČ , Trnovanská 208/16, Novosedlice

Návrh závěrečného účtu Obce Novosedlice za rok 2018 IČ , Trnovanská 208/16, Novosedlice Návrh závěrečného účtu Obce Novosedlice za rok 2018 IČ 00266531, Trnovanská 208/16,417 31 Novosedlice Schválení rozpočtu obce je prováděno dle ustanovení 84 zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších

Více

Závěrečný účet obce Střevač za rok 2014

Závěrečný účet obce Střevač za rok 2014 Závěrečný účet obce Střevač za rok 2014 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2014 ( údaje jsou

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET. Města Staré Město. za rok 2012. Upravený rozpočet

ZÁVĚREČNÝ ÚČET. Města Staré Město. za rok 2012. Upravený rozpočet ZÁVĚREČNÝ ÚČET Města Staré Město za rok 2012 1. Souhrnné výsledky finančního hospodaření Ukazatel rozpočtu Příjmy celkem 132 711 91 062 92 179 101 % Výdaje celkem 130 786 88 225 86 944 99 % Financování

Více

NÁVRH závěrečného účtu OBCE za rok 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

NÁVRH závěrečného účtu OBCE za rok 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) NÁVRH závěrečného účtu OBCE za rok 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Daňové příjmy: 8,772.869,83 Nedaňové příjmy: 230.885,31 Kapitálové

Více

Závěrečný účet Města Mikulášovice za rok 2011 IČO 00261581,DIČ CZ00261581

Závěrečný účet Města Mikulášovice za rok 2011 IČO 00261581,DIČ CZ00261581 Závěrečný účet Města Mikulášovice za rok 2011 IČO 00261581,DIČ CZ00261581 Závěrečný účet města je vypracovaný v souladu s ustanoveními 17,zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Z Á V Ě R E Č N Ý ÚČE T Z A R O K

Z Á V Ě R E Č N Ý ÚČE T Z A R O K Z Á V Ě R E Č N Ý ÚČE T Z A R O K 2 0 1 7 V souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů dle 17, předkládá Zastupitelstvo obce Stružná Závěrečný

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET. Města Staré Město. za rok Upravený rozpočet

ZÁVĚREČNÝ ÚČET. Města Staré Město. za rok Upravený rozpočet ZÁVĚREČNÝ ÚČET Města Staré Město za rok 2014 1. Souhrnné výsledky finančního hospodaření Ukazatel rozpočtu Schválený rozpočet Upravený rozpočet Skutečnost % plnění Příjmy celkem 160 471 166 881 168 758

Více

Závěrečný účet Obce Bystřec za rok 2017

Závěrečný účet Obce Bystřec za rok 2017 Závěrečný účet Obce Bystřec za rok 2017 Na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů 17, ve znění platných předpisů, zveřejňuje obec Bystřec závěrečný účet obce za rok

Více

Obec Okrouhlá, Okrouhlá č. p. 47, Okrouhlá

Obec Okrouhlá, Okrouhlá č. p. 47, Okrouhlá Obec Okrouhlá, Okrouhlá č. p. 47, Okrouhlá Závěrečný účet obce Okrouhlá za rok 2016 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE OKROUHLÁ ZA ROK 2016 (v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů

Více

Závěrečný účet Obce Bystřec za rok 2018

Závěrečný účet Obce Bystřec za rok 2018 Závěrečný účet Obce Bystřec za rok 2018 Na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů 17, ve znění platných předpisů, zveřejňuje obec Bystřec závěrečný účet obce za rok

Více

Závěrečný účet Obce Osíčko za rok 2013

Závěrečný účet Obce Osíčko za rok 2013 OBEC OSÍČKO ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 Závěrečný účet Obce Osíčko za rok 2013 Obec Osíčko, IČO 00287563, podle 17, odst. 6, zák. č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č.

Více

Závěrečný účet města Velká Bíteš za rok 2015

Závěrečný účet města Velká Bíteš za rok 2015 Závěrečný účet města Velká Bíteš za rok 2015 1. Údaje o plnění příjmů, výdajů a financování za rok 2015 (údaje jsou v tis. Kč) Schválený rozpočet Rozpočtová opatření Upravený rozpočet Plnění k 31.12. %

Více

Návrh Závěrečný účet obce Horní Tošanovice za rok 2011

Návrh Závěrečný účet obce Horní Tošanovice za rok 2011 Návrh Závěrečný účet obce Horní Tošanovice za rok 2011 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2011 ( údaje jsou v tis.kč) Obec Horní Tošanovice hospodařila v roce 2011 dle schváleného rozpočtu, který

Více

Závěrečný účet Obce Stranný pro r. 2013

Závěrečný účet Obce Stranný pro r. 2013 Závěrečný účet Obce Stranný pro r. 2013 Obec se v roce 2013 řídila novelou zákona o účetnictví provedeno zákonem č. 410/2011 Sb. a dle základních vyhlášek vydaných ministerstvem financí, které upravují

Více

Závěrečný účet obce Staré Sedliště za rok 2018

Závěrečný účet obce Staré Sedliště za rok 2018 Obec Staré Sedliště IČ: 00260142 Staré Sedliště čp. 359 348 01 Staré Sedliště Závěrečný účet obce Staré Sedliště za rok 2018 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE ZA ROK 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE ZA ROK 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE ZA ROK 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2013 (údaje jsou v

Více

Závěrečný účet obce Horní Tošanovice za rok 2013

Závěrečný účet obce Horní Tošanovice za rok 2013 Závěrečný účet obce Horní Tošanovice za rok 2013 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů rozpočtu za rok 2013 Obec Horní Tošanovice hospodařila v roce 2013 dle schváleného rozpočtu, který byl schválen dne 17.12.

Více

Z á v ě r e č n ý ú č e t

Z á v ě r e č n ý ú č e t Z á v ě r e č n ý ú č e t O b c e H o r n í S t r o p n i c e z a r o k 2017 Na úřední desce: V elektronické podobě: Vyvěšeno dne: 05.06.2018 Vyvěšeno dne: 05.06.2018 Sejmuto dne: Sejmuto dne: Sestaveno

Více

za rok 2014 Schválený Rozpočtová

za rok 2014 Schválený Rozpočtová Č.j. OÚ-949/2015-Kp ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DVORCE za rok 2014 podle ustanovení 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů 1. Plnění rozpočtu příjmů

Více

Závěrečný účet Obce Bezděkov za rok 2017 NÁVRH

Závěrečný účet Obce Bezděkov za rok 2017 NÁVRH Zveřejněno na úřední desce: v písemné podobě dne: 16.4. 2018 v elektronické podobě dne: 16.4. 2018 Sejmuto z úřední desky: v písemné podobě dne:. v elektronické podobě dne: Závěrečný účet Obce Bezděkov

Více

Závěrečný účet Obce Řenče za rok návrh ( 17 zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

Závěrečný účet Obce Řenče za rok návrh ( 17 zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Obec Řenče Řenče 54 IČ: 00257184 Závěrečný účet Obce Řenče za rok 2015 - návrh ( 17 zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Datum: 9. 5. 2016 Zpracovala:

Více

Závěrečný účet obce Nový Jáchymov za rok 2013

Závěrečný účet obce Nový Jáchymov za rok 2013 Závěrečný účet obce Nový Jáchymov za rok 2013 Dle ustanovení zákona 250/2000Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů jsou údaje o ročním hospodaření územního samosprávného celku po ukončení kalendářního

Více

I. Údaje o plnění rozpočtu, přehled rozpočtových změn v roce 2014, výsledek. IV. Stav nesplacených přijatých úvěrů a půjček

I. Údaje o plnění rozpočtu, přehled rozpočtových změn v roce 2014, výsledek. IV. Stav nesplacených přijatých úvěrů a půjček Závěrečný účet za rok 2014 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Název organizace Obec Dolní Dobrouč IČO 00278742 Právní forma Obec Sestaveno

Více

Město Duchcov nám. Republiky 5, Duchcov IČ Závěrečný účet za rok 2015

Město Duchcov nám. Republiky 5, Duchcov IČ Závěrečný účet za rok 2015 Město Duchcov nám. Republiky 5, 419 01 Duchcov IČ 00266299 Závěrečný účet za rok 2015 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o

Více

OBEC NETUNICE. Návrh závěrečného účtu hospodaření obce za rok 2015

OBEC NETUNICE. Návrh závěrečného účtu hospodaření obce za rok 2015 OBEC NETUNICE Návrh závěrečného účtu hospodaření obce za rok 2015 zpracovaný dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Obsah: 1) Údaje o obci

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE TVOŘIHRÁZ ZA ROK 2016

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE TVOŘIHRÁZ ZA ROK 2016 Obec Tvořihráz Tvořihráz 169 671 34 Horní Dunajovice IČ 00637068 NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE TVOŘIHRÁZ ZA ROK 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2014 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2014 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2014 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2014 (údaje jsou v Kč) Schválený

Více

M ě s t o O d o l e n a V o d a

M ě s t o O d o l e n a V o d a M ě s t o O d o l e n a V o d a D o l n í n á m ě s t í 1 4, 2 5 0 7 0 O d o l e n a V o d a Závěrečný účet Města Odolena Voda za rok 2017 ke schválení ve smyslu zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ÚHLEJOV ZA ROK 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ÚHLEJOV ZA ROK 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ÚHLEJOV ZA ROK 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1. HOSPODAŘENÍ ROZVAHA K 31. 12. 2013 AKTIVA Stav k 1. 1. 2013

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU SVAZKU OBCÍ DYJE ZA ROK 2014

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU SVAZKU OBCÍ DYJE ZA ROK 2014 Svazek obcí Dyje 671 27 Hrádek 16 IČ: 71201378 NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU SVAZKU OBCÍ DYJE ZA ROK 2014 Návrh závěrečného účtu Svazku obcí Dyje za rok 2014 je v souladu s ustanovením 17 odst. 6 zákona č. 250/2000

Více

OBEC BRLOH, Brloh 23, 382 06, IČO 00245801

OBEC BRLOH, Brloh 23, 382 06, IČO 00245801 OBEC BRLOH, Brloh 23, 382 06, IČO 00245801 NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU ZA ROK 2014 (dle 17 zákona 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) 1. Zhodnocení rozpočtových výsledků po konsolidaci

Více

1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2014 (Údaje jsou v tis. Kč)

1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2014 (Údaje jsou v tis. Kč) ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2014 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2014 (Údaje jsou v tis. Kč)

Více

Závěrečný účet obce Římov za rok 2014 ( 17 zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů).

Závěrečný účet obce Římov za rok 2014 ( 17 zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů). Závěrečný účet obce Římov za rok 2014 ( 17 zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů). 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2014 (údaje jsou v tis.

Více

Městys Vrchotovy Janovice IČ Vrchotovy Janovice 2 tel.: ,

Městys Vrchotovy Janovice IČ Vrchotovy Janovice 2 tel.: , Městys Vrchotovy Janovice IČ 00233005 257 53 Vrchotovy Janovice 2 tel.: 317 835 136, obec.vrchjanovice@tiscali.cz ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTYSE VRCHOTOVY JANOVICE ZA ROK 2016 podle 17 zákona č. 250/2000 Sb. ve

Více

Obec Radonice, Radonice Závěrečný účet obce za rok Hospdářský výsledek za rok 2012 Hospodaření obce za rok 2012 skončilo se zis

Obec Radonice, Radonice Závěrečný účet obce za rok Hospdářský výsledek za rok 2012 Hospodaření obce za rok 2012 skončilo se zis Obec Radonice, 00262111 431 55 Radonice Závěrečný účet obce za rok 2012 1.Hospdářský výsledek za rok 2012 Hospodaření obce za rok 2012 skončilo se ziskem ve výši 202.525,49 Kč. Hospodářský výsledek bude

Více

Závěrečný účet Obce Ledčice za rok 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtu, ve znění platných předpisů)

Závěrečný účet Obce Ledčice za rok 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtu, ve znění platných předpisů) Závěrečný účet Obce Ledčice za rok 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtu, ve znění platných předpisů) Hospodaření Obce Ledčice v roce 2013 se řídilo v souladu se

Více

Závěrečný účet Obce Ledčice za rok 2010 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtu, ve znění platných předpisů)

Závěrečný účet Obce Ledčice za rok 2010 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtu, ve znění platných předpisů) Závěrečný účet Obce Ledčice za rok 2010 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtu, ve znění platných předpisů) Hospodaření Obce Ledčice v roce 2010 se řídilo v souladu se

Více

Třída 5 běžné výdaje 8.744,43 10.944,55 10.944.56 Třída 6 kapitálové výdaje 975,50 1.317,93 1.317,93 Výdaje celkem 9.719,93 12.262,48 12.

Třída 5 běžné výdaje 8.744,43 10.944,55 10.944.56 Třída 6 kapitálové výdaje 975,50 1.317,93 1.317,93 Výdaje celkem 9.719,93 12.262,48 12. Zveřejněno na úřední desce: v písemné podobě dne: 18.02.2014 v elektronické podobě dne: 18. 02.2014 Sejmuto z úřední desky: v písemné podobě dne:. v elektronické podobě dne:. Závěrečný účet Obce Bezděkov

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZA ROK zákona č.250/2000 Sb.o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZA ROK zákona č.250/2000 Sb.o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Statutární město Ostrava Městský obvod Petřkovice Hlučínská 135, 725 29 Ostrava - Petřkovice ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZA ROK 2015 17 zákona č.250/2000 Sb.o rozpočtových pravidlech územních

Více

Obec Zavlekov ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2016

Obec Zavlekov ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2016 Obec Zavlekov ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2016 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2016 (údaje

Více

Návrh závěrečného účtu města Rabí za rok 2012 ( 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů )

Návrh závěrečného účtu města Rabí za rok 2012 ( 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů ) Návrh závěrečného účtu města Rabí za rok 2012 ( 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů ) Město Rabí, Rabí 57, 342 01 Sušice Tel.: 376596252, 721974240,

Více

OBEC VELKÁ POLOM. Obec Velká Polom Sídlo: Velká Polom, Opavská 58, PSČ: IČO:

OBEC VELKÁ POLOM. Obec Velká Polom Sídlo: Velká Polom, Opavská 58, PSČ: IČO: ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VELKÁ POLOM ROK 2014 v souladu s 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Základní údaje o obci: Název: Obec Velká Polom

Více

město Kaznějov Závěrečný účet za rok 2015 ( 17 zák. č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů)

město Kaznějov Závěrečný účet za rok 2015 ( 17 zák. č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) město Kaznějov Závěrečný účet za rok 2015 ( 17 zák. č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) Údaje o organizaci IČ 00257893 název město Kaznějov sídlo Ke Škále 220, Kaznějov 331 51

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE POSTŘEKOV ZA ROK 2017

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE POSTŘEKOV ZA ROK 2017 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE POSTŘEKOV ZA ROK 2017 dle 17 zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Název účetní jednotky: Sídlo: Právní forma: Předmět činnosti:

Více

Návrh Závěrečného účtu obce Prštice za rok 2016

Návrh Závěrečného účtu obce Prštice za rok 2016 Návrh Závěrečného účtu obce Prštice za rok 2016 Závěrečný účet obce je zpracováván na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění. Jsou zde obsaženy údaje

Více

Závěrečný účet obce Velké Žernoseky za rok 2012 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

Závěrečný účet obce Velké Žernoseky za rok 2012 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Závěrečný účet obce Velké Žernoseky za rok 2012 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1. Rozpočet příjmů a výdajů obce Rozpočet příjmů a

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA HROB ZA ROK 2015 ( 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA HROB ZA ROK 2015 ( 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA HROB ZA ROK 2015 ( 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Obsah závěrečného účtu města : 1. údaje o plnění rozpočtu příjmů

Více

OBEC DOLNÍ PODLUŽÍ. (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů)

OBEC DOLNÍ PODLUŽÍ. (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů) OBEC DOLNÍ PODLUŽÍ (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů) Údaje o organizaci: Název: Sídlo: IČO/DIČ: Dolní Podluží č. p. 6, 407 55 Dolní

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE SOLENICE ZA ROK 2012 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE SOLENICE ZA ROK 2012 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE SOLENICE ZA ROK 2012 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Všeobecné údaje: Obec Solenice IČO: 00243311 je dle zákona

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE ZA ROK 2012 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE ZA ROK 2012 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE ZA ROK 2012 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2012 (údaje jsou v

Více

Závěrečný účet obce Středokluky za rok 2015 IČ: sestavený ke dni

Závěrečný účet obce Středokluky za rok 2015 IČ: sestavený ke dni Závěrečný účet obce Středokluky za rok 2015 IČ: 00241695 sestavený ke dni 31. 12. 2015 (Obsah a náležitosti závěrečného účtu jsou dané 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

ZVEREJNENI ZAVERECNEHO UCTU OBCE TISOV A ZA ROK 2014

ZVEREJNENI ZAVERECNEHO UCTU OBCE TISOV A ZA ROK 2014 Obec Tisová IČO: 573809 Tisová 5 348 O 1 Staré Sedliště V Tisové dne 8.6.2015 INFORMACE PRO OBČANY OBCE TISOV Á v v,, \ti v, TV, ZVEREJNENI ZAVERECNEHO UCTU OBCE TISOV A ZA ROK 2014 DLE 17 ZÁKONA Č.250/2000

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD LHOTKA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD LHOTKA STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD LHOTKA Zpráva o výsledku hospodaření městského obvodu Lhotka za rok 2013 Závěrečný účet Červen 2014 Schváleno na 17. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Lhotka,

Více

Návrh závěrečného účtu města Kouřím za rok 2010

Návrh závěrečného účtu města Kouřím za rok 2010 Návrh závěrečného účtu města Kouřím za rok 2010 Město Kouřim, Mírové náměstí 145, 28161 Kouřim IČ 00235482, DIČ CZ00235482 Návrh závěrečného účtu města Kouřim za rok 2010 1) Plněnípříjmů a výdajů za rok

Více

Třída 5 běžné výdaje 9.746, , ,22 Třída 6 kapitálové výdaje 5.516, , ,46 Výdaje celkem , ,67 10.

Třída 5 běžné výdaje 9.746, , ,22 Třída 6 kapitálové výdaje 5.516, , ,46 Výdaje celkem , ,67 10. Zveřejněno na úřední desce: v písemné podobě dne: 07.06.2017 v elektronické podobě dne: 07.06.2017 Sejmuto z úřední desky: v písemné podobě dne:. v elektronické podobě dne: Závěrečný účet Obce Bezděkov

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE HOVĚZÍ ZA ROK 2016

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE HOVĚZÍ ZA ROK 2016 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE HOVĚZÍ ZA ROK 2016 Podle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů. 1/ Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2016 / údaje jsou

Více

I. Údaje o plnění rozpočtu, přehled rozpočtových změn v roce 2015, výsledek. IV. Stav nesplacených přijatých úvěrů a půjček

I. Údaje o plnění rozpočtu, přehled rozpočtových změn v roce 2015, výsledek. IV. Stav nesplacených přijatých úvěrů a půjček Závěrečný účet za rok 2015 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Název organizace Obec Dolní Dobrouč IČO 00278742 Právní forma Obec Sestaveno

Více

17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů

17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Z á v ě r e č n ý ú č e t 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů M ě s t a N e v e k l o v a Adresa: Město Neveklov, Náměstí Jana Heřmana 80,

Více

Závěrečný účet OBCE PŘEHÝŠOV za rok 2013

Závěrečný účet OBCE PŘEHÝŠOV za rok 2013 Závěrečný účet OBCE PŘEHÝŠOV za rok 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2013 v Kč Třída 1

Více

za rok 2013 Závěrečný účet Obec Chraštice Chraštice 2, 26272 Březnice

za rok 2013 Závěrečný účet Obec Chraštice Chraštice 2, 26272 Březnice Obec Chraštice Chraštice 2, 26272 Březnice IČO: 00242331 Závěrečný účet za rok 2013 podle 17 zákona 250/2000 o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů Zpracovala: Baumruková

Více

INFORMACE KE ZVEŘEJNĚNÍ

INFORMACE KE ZVEŘEJNĚNÍ Závěrečný účet obce Suchý Důl za rok 2014 Obsah: Údaje dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů. - Údaje o plnění příjmů a výdajů - Vyúčtování

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 628/2017/KUUK 317/KON/2016 Stejnopis č. 2 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec Chotiměř,

Více

OBEC Kačlehy, Kačlehy 51, Kačlehy, IČ NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE KAČLEHY ZA ROK 2011

OBEC Kačlehy, Kačlehy 51, Kačlehy, IČ NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE KAČLEHY ZA ROK 2011 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KAČLEHY Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších úprav a doplňků OBEC KAČLEHY 377 01 KAČLEHY 51 IČO 00441 V DOLNÍ

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU obce Litobratřice za rok 2017

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU obce Litobratřice za rok 2017 NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU obce Litobratřice za rok 2017 V souladu s ustanovením 43 zák. č. 128/2000Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, 17 zák. č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů

Více